Kväll

Kom hem för ett tag sedan. Fick ruskigt ont i magen efter middagen. Det var jättegod mat som serverades men på grund av stressen så reagerar min mage på mat som är tung för magen.
Tryckte snabbt i mig lite botmedel och slapp det allra värsta. Ibland gör det så ont att jag gråter...

Nu ska jag titta på One Tree Hill som jag missade förut, hörde att nästa vecka var season finale. Inte bra. Det var ju nyligen det började igen, känns det som åtminstone.
Gilmore Girls var sött som vanligt, har ju sett dem men det är kul att se ändå, sitter och väntar på oika scener som är i några avsnitt, inväntar fortfarande ett avsnitt... Snart kommer väl det också :-)

Imorgon måste jag åka tidigt till jobbet eftersom jag råkade tacka ja till en instruktörs-tid innan jag slutat jobbet. Oups! Men om jag är på jobbet cirka 40min tidigare än vanligt är det lugnt och jag kan med gott samvete gå i tid!

Bäst att bestämma vad jag ska göra till unchen imorgon redan nu, lär knappast bli tid för det imorgon. Först är det sista ljusbehandlingen, sedan hem, äta lunch och iväg till jobbet. Segt attd et är sista gången även om det tar mycket tid. Får gå på vanligt solarie några gånger nu, för annars är jag orolig att huden inte kommer att hålla sig... Alla dessa bekymmer!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits