It's time

Nu ska jag sova! Är ruskigt trött!

Förstår faktiskt inte varför jag är så trött, jag sover inte mindre nu än jag gjort innan... Kanske borde kolla upp om järnvärdet i blodet har blivit bra. Kan vara boven i dramat... Usch det var trista saker!

Imorgon blir inte så stressig dag, vilket känns skönt!
Tänkte leta efter bra concealer/täckningscreme. Det enda jag avnänder det till, eller snarare kommer använda det till, är under ögonen. Jag har oturen att vara utrustad med fel nyans under ögonen, oberoende sömn och dryck!

Håller på och letar efter bra affärer att shoppa i under Köpenhamnsturen. Någon som har tips? Gärna danska märken, någorlunda billiga, men snyggt!
Var kan man handla Vila kring ströget till exempel?
Alla dessa frågor!

godnatt!

Kommentarer:
Postat av: Julia

här bor man ju nästan granne med köpenhamn! =) hela ströget är underbart! där hitatr du MASSOR av kläder i alla möjliga färger, former, ja allt! för de lite mer "udda/exklusiva" märkena så sväng av till en "bakgata" när du gå på ströget (går du rakt så kommer du att se massor av "ingångar"). illum kan du bara inte missa! det är ungefär som NK, fast mycket bättre skulle jag säga. vid burgerking/mcdonalds (har jag för mig, är inte säker) finns en chokladaffär med massa exklusiv choklad, dock dyrt, men gott, den kan du bara INTE missa!

Postat av: Monika

Kolla sofiesdagar.webblogg.se!
Hon har en superbra Köpenhamnsguide som är ganska utförlig. Hon bor i Malmö och är ofta i CPH.

2005-11-16 @ 10:57:14
Postat av: emmaria

Julia: Usch nu blev jag avis, vill också ha Köpenhamn till granne :) Har varit massvis med gånger i Köpenhamn men de senaste gångerna har det mest blivit Zara, Systrarna, Illum, Magasin du Nord. Tack för dina tips! Choklad, det låter farligt gott :-)

Monika: tack för tipset, ska kolla in det!

2005-11-16 @ 13:49:28
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits