fint

Det här är ju lite enklare, men väldigt sött. Kanske en annan infallsvinkel. Det är ju det, jag har förslag men kan inte bestämma mig för vilken stil jag vill köra. Det här är faktiskt snyggt och schysst att piffa till! Hmm, får kanske bli en sväng imorgon också!
18534-1020

bild shopbop.com

Kommentarer:
Postat av: Emma

Åh, detta var ju jättefint! Det är väl du som har sytt om en kofta från HM dessutom, med sidenband i fram? Det skulle ju passa perfekt isåfall :)

Men boleron/koftan på bilden är verkligen adorable, med färgen och allt.

Postat av: Emmaria

Vad söt du är! Kommer du ihåg det :)
Jodå jag har sytt det. Den skulle faktiskt kunna funka, om jag inte hittar något lite mer piffigt som den här.
Den är ju lite mer eftersom den är i sammet och har rosetten och kort ärm. Finns säkert något liknande på H&M eller gina eller dylikt.

2005-11-30 @ 00:04:53
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Emma

Jo, det är klart att den på bilden är lite mer party kanske, fast det blir väl ändå samma känsla i båda plaggen. Eller så får du införskaffa dig en till kofta och sy om till kort ärm kanske, och sen göra någon ytterligare sak på den för att få den mer piffig. Egentligen är ju möjligheterna oändliga :)

Annars hoppas jag på att du har tur att hitta något liknande att köpa, och att det inte blir sådär bara-för-att-jag-letar-så-finns-det-inte. Fast boleros är ju populära så det finns ju ingen anledning till att det inte ska finnas. Så återigen lycka till. Nu är dte min tur att försöka dra mig tillbaka till sängen (För säkert tusende gången ikväll!)

2005-11-30 @ 01:27:06
URL: http://obey.blogg.se
Postat av: Emmaria

Känns som det är typisk, bara-för-att-jag-letar-finns-inget-som-jag-tänkt-mig. Funderade igår på om jag ska ta en sidentopp som jag fyndade från en provkollektion på InWear för ett tag sedan. Den till ett par svarta byxor med något i midjan blir nog snyggt. Och så får jag köpa antingen armband eller örhängen.. Halsband är inte så snyggt till den toppen.

Det är härligt när möjligheterna är oändliga, men ändå så vill jag bara hitta det perfekt som jag kan ha på mig. Fast jag tror att jag gör det till en alldeles för stor grej nu. Det kommer lösa sig liksom! :)

2005-11-30 @ 11:07:14
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Emma

Ja, klart det kommer lösa sig. Förhoppningsvis kommer de på partyt tycka om dig vad du än har på dig ;)
Men sidentopp låter jättefint. Det är ju stylish men ändå inte överdressat. Lycka till! :)

2005-11-30 @ 11:44:21
URL: http://obey.blogg.se
Postat av: Anna

Snyggt!

2005-11-30 @ 21:13:12
URL: http://annna.webblogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits