Glamour

Efter att Charlotta Flinkenberg slutade som chefredaktör på Veckorevyn berättade hon att hon skulle starta en ny tidning. Läste i senaste Dagens Media som kom förra veckan att det är inget mindre än en svensk upplaga av Glamour som hon ska göra.
Lite märkligt att faktiskt starta en tidning vars största konkurrent är just Veckorevyn, eller så är det kanske det som är tjusningen...

Läste även att vi i julreklamen för Lindex får se Emma Wiklund i New York....

Kommentarer:
Postat av: Angelica

Jo precis..... Nog för att jag hellre läser Glamour än Veckorevyn, jag tycker faktiskt att svenska tidningar håller ganska låg klass om man jämför med utländska.... men jag väntar fortfarande på att Marie Claire ska komma hit! Vem vill starta en svensk Marie Claire???

Postat av: Emmaria

Jag har bara bläddrat i Glamour, sedan vet man ju inte vad Ebba gör med Veckorevyn nu. Klart kul att det kommer någon ny tidning men jag håller med, när kommer Marie Claire?!?!

2005-11-24 @ 13:08:06
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Hutten

Hej, vem har sagt att Glamours största konkurrent skulle vara veckorevyn? Har du drömt det kanske? Glamours största konkurrent är KNAPPAST den där kassa fjortisblaskan som Ebba nu basar för. Glamour är ett av världens främsta modemagasin och har konkurrerat ut både Cosmo och Elle i flera länder SAMT Marie-Claire. Så jag skulle tro att de största konkurrenterrna blir just Cosmopolitan och Elle.

2005-11-29 @ 15:02:01
Postat av: Emmaria

Hutten: I sverige har vi ju inte Marie-Claire så den kan den ju inte konkurrera ut. Men det jag skrev är inget svart på vitt, jag läste det i Dagens Media där man hade talat dels med Charlotta, som höll med om att hon kommer att konkurrera med Vecko-revyn och även någon på Bonnier har jag för mig. Inget vetenskapligt alltså, men då man tittar på målgrupp och hur den kommer att göras är det veckorevyn och delvis Cosmo eller solo som den konkurrerar med. Målgruperna på olika tidningar skiljer sig här i landet mot utomlands.

2005-11-29 @ 21:02:34
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits