Aouch


18534-1013

Detta är kanske inte vad man vill se på sin älskades bröst, hans ex namn. Som dessutom sitter placerat prcis utanför hans hjärtat... Enligt uppgift ska Mischa vara upprörd över tatueringen och det förstår jag. Svårt att komma i rätt stämning om du får se någon annans namn hela tiden...

bild celebweb.org

Kommentarer:
Postat av: Jenny

det är aldrig smart att göra sånt där, kan tänkas vara romantiskt men nej...

Postat av: emma

förstår att Mischa är arg för tatueringen, vem vill att ens pojkvän/flickvän ska gå med tatuering på hans/hennes ex, och just vid hjärtat.okej om det skulle kanske varit rumpna? som Paris tatuerat in Nick namn.

2005-11-29 @ 17:13:15
URL: http://emma86.blogg.se
Postat av: Emmaria

Jenny: jag är visserligen romantiker men skulle tycka det var urfånigt om min kille fick för sig att tatuera mitt namn. Gullig gest men jag skulle inte direkt uppmuntra, snarare tvärtom.

Emma: ja det hade varit ett bättre ställe rumpan. Men jag får väl erkänna att jag har ett litet grönt monster i mig och inte alls skulle gilla att se det där namnet i heta stunder... :) eller andra heller för den delen..

2005-11-29 @ 20:55:02
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Forsman

Jag tyckar att det är lite synd att folk lägger sig i bara för att det är en kändis..
Hans s.k. ex kanske är en syster, eller mamma till hans okända barn, som inte paparazzi-fotograferna vet om! Det enda som spelar roll för dessa blodiglar är att tjäna pengar på andras olycka.. I mitt fall skulle jag tatuera det med stolthet, å gnäller min nästa tjej så får hon allt stänga kakhålet, om man inte har ett långtids seriöst förhållande och funderar på nästa steg att förfina kärleken! Då är det ju bara att tatuera över det gamla! Har verkligen människor så utdöda liv att dom måste nedvärdera andras?!

2005-12-12 @ 00:30:21
URL: http://www.forsman.nu/jimmy
Postat av: Emmaria

Visst det är onödigt, men jag kan stå för det. :)
Nu är det så att just det här namnet faktiskt är pga hans ex Kimberly Stewart som han varit förlovad med.
Oj, skulle nog inte gärna vara din tjej då, men vad tycker du om din tjej hade sitt ex namn intatuerat? fast jag kan tänka mig att ditt svar blir något liknande: Jag bryr mig inte...
Sorry, håller inte riktigt med dig :)

2005-12-12 @ 12:03:10
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Anonym

inte något vidare snyggt!

2006-01-20 @ 19:29:06

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits