brills

Idag har jag hämtat mina nya glasögon. Lite ovant måste jag säga. Kommer nog fega och använda de gamla ett tag... Eller varva kanske. usch, känns som om jag skiljs från en familjemedlem!
Ikväll blev det lite zappandes mellan Desperate Housewives och Dirty Dancing. I love den filmen! Hur snygga är inte de vita byxorna Baby har på sig, som har perfekt längd. Sedan är jag ruggigt förtjust i de enkla tygskorna också. Precis min stil! Måste hitta ett par som itne ge rmig sådan skoskav!

Nobody puts Baby in a corner!

Imorgon ska jag agera nåldyna, dvs ta blodprov på morgonen. Uppföljningsprov som ska leda till läkarbesök om ett par veckor. Tjohoo... Typ inte.

Sedan blir det lunch med en kompis, jobb, träning och OC! Har visserligen sett första avsnittet redan, men det ska bli kul ändå!

Nu, sängen.
Baci!

topshop

18534-1531
Så mycket att inspireras av! Jag storknar.
Idag lämnade jag tillbaka min jacka, ska försöka hitta en snygg
trenchcoat istället.
Ni skulle hört hur min mamma uttalar det, skrattretande! Hon är för söt.

bild topshop.co.uk

top skor

Jag gillar utbudet av skor som TopShop har. Snart ska det köpas skor där. Men det känns svårt att köpa vårskor nu, jag vill ju kunna använda dem med en gång! Var inne i en annan skoaffär idag som hade ruskigt mycket snygga skor. Åhhh, snälla snön, töa bort nu!!

färg

18534-1530
Snyggt med färgstark jacka till jeans och vitt linne. Lindsay bär upp Alexander McQueen jackan väldigt bra! Gillar även väskan hon har på armen.

hearts

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. Närmare bestämt exakt två veckor kvar!
Tidningarna har skrivit om det, nu senast läste jag i Amelia. Affärerna har långsamt börjat preparera med hjärt-produkter och mina tankar blir mörka istället för fluffigt röda.
Visserligen har jag inte direkt firat Alla Hjärtans dag då jag haft pojkvän, men det suger verkligen att vara singel just den dagen tycker jag. Det liksom ligger i luften och jag blir bara deppig.

Minns när man gick på gymnasiet och vi hade rosutdelning mellan olika skolor. Kommer ihåg att jag fick en ros "från en hemlig beundrare". Först hamnade den fel, men till sist fick jag den. Då visste halva skolan om det och eftersom det bara var jag i min klass som fick med hemlig avsändare tyckte alla det var jättekul. Jag fick ju veta vem det var ifrån och det var väldigt gulligt gjort. Men på den tiden var det inte mer än så, det var en ros eller ett kort, men nu är det så mycket och det skyltas överallt!
Varför anammar vi så många av de kommersiella högtiderna från USA?
Tänker främst på Halloween och Alla hjärtans dag.

18534-1529
Det här frimärket kan man köpa i USA om man vill skicka ett kort som är "sealed with a kiss". Detta är undertecknat Rachel Bilson.


Pizza

18534-1528
Jessica Simpson i reklamfilm för Pizza Hut.


bild sweetkisses.us

mat

Få människor väcker sådan uppmärksamhet för att de äter, men Nicole gör det sannerligen eftersom man börjar undra hur mycket hon får i sig.
18534-1527
bild clasos.com


nu och då

People visar nu och då bilder på några av våra up&coming stjärnor. En av de som var mest förändrad är nog Lindsay tycker jag, och Scarlett... Vad tycker ni?
18534-1526


people.com

b-day

Nicole Richie var en av gästerna då Benny Medina fyllde år.
Nicky, Jessica. Tyra och Mischa syntes också på plats.
18534-1525

bild gettyimages.com

you are my sunshine

Klarblå himmel, strålande sol och snön som långsamt rinner bort! Ljuvligt!
Våren känns närmare även om det fortfarande är kallt ute.

Vilka gnällspikar som jobbar här. Gnäll, gnäll och gnäll. Med deras röster så blir det dessutom tio gånger värre. Nu är det en kvinna som ska jobba deltid för att avlasta en annan, den kvinnan som kommer in är arbetslös egentligen och ska nu jobba deltid. Borde man inte tycka det var stimulerande att arbeta deltid då? Visst jag ska erkänna att jag aldrig varit utan arbete, men min uppfattning är att det är bättre att vara sysselsatt istället för att gå sysslolös. Eller är jag helt fel ute?

Idag tänkte jag ta en snabbsväng på stan efter jobbet. När jag gjorde det i fredags så var jag helt oinspirerad och hittade ingenting. Kanske kan jag hitta något litet idag?! Men jag måste hålla i pengarna nu, får sådär lön i februari. Håller tummarna för att jag får komma tillbaka till mitt extra jobb om några veckor!

31/1

  • svart ribbat linne
  • svarta byxor
  • isblå kofta
  • blå armband med matchande ring
Hade tänkt att jag skulle ta kjol eller shorts idag, men jag kände mig så rushig imorse att det inte blev så. Ganska förekommande faktiskt!


avklarad

Så var måndagen avklarad. Dags att ta en kopp té och sedan försöka somna.
Velade som vanligt in i det sista angående träningen, men jag gav egentligen inte mig själv något alternativ. Jag skulle träna helt enkelt! Nästa pass blir på onsdag.

Just det ja, var med om en blottning idag. När vi skulle stretcha så vred jag på huvudet och mannen som stretchade snett bakom mig hade öppen ingång till hans ädlare delar... Sådär skoj.

Till helgen får jag ny säng! Eller får och får, jag köper, men det ska bli skönt. Den är riktigt bred och jag kommer bli prinsessan på ärten. Fattar ni att jag kommer sova gott i den sängen?! Mmm.. Nice!

Nu känner jag mig rätt trött. Skönt eftersom det inte är så jätteofta jag är det på kvällen. Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba. Det är bra att ha flest förmiddagar, då har jag hela eftermiddagen till plugg och annat. Det är lättare att dagen bara försvinner då jag jobbar eftermiddag!

Nu ska jag läsa sista kapitlet av min bok, dricka en kopp té och sedan sova gott!
Baci!


halle

Snygg Halle Berry på inspelning av en film i New York.
18534-1524
bild gettyimages.com


flätat

18534-1523
Jag älskar den här typen av flätstickade tröjor. Supersnyggt och klassiskt.
Ska investera i en snarast tänkte jag!

bild hollywoodrag.com

Jess LBD

Jessica lämnar en restaurang i Hollywood iklädd en snygg svart klänning. Kanske varit på en date?! Man vet ju aldrig... Snygg är hon iallafall! Fast det vore kul om hon tog bort sina extensions, hon hade snyggt hår då det var axellångt tycker jag!
18534-1522

bilder sweetkisses.us

ZTV

Missa inte Mischa hos Letterman på ZTV på onsdag. Samma dag som säsong tre börjar på kanal. Riktig OC-dag med andra ord!
18534-1521



30/1

  • svart rundhalsad tröja Filippa K
  • grönaktiga gubb-byxor Filippa K
  • vitt ribbat linne Filippa K
  • tunn lång guldkedja Glitter
Oj, tänkte inte ens på att jag blev nästan helt Filippa K idag...


för smal

Detta är skandal! Jag blir så arg att det finns inte.

...och lite till SAG

18534-1520
De här klänningarna hör till mina favoriter. Speciellt den vänstra. Visst är det väl hon som spelar Carters tjej i Cityakuten? Läste att hon är en afrikansk prinsessa. Hon ser ut att ha det där prinsessiga över sig!

bilder gettyimages.com

mer SAG

Fler söta klänningar. Kul att se Hilary i något som inte innebär enorm urringad rygg och släp.
18534-1519
bilder gettyimages.com



SAG

18534-1518
Det bjöds på många kreationer på Screen Actors Guild Awards.



stylistmiss?

Oups! Marcia och Felicitys stylister verkar ha glömt att kommunicera med varandra. Hur kan annars de
båda Desperate Housewives-skådisarna ha snarlika nyanser på sina klänningar?
18534-1517


bilder gettyimages.com

en eller två?

Den ofrånkomliga frågan: Har de likadana tröjor eller är det samma tröja?
Sienna och Hayden verkar trivas ihop :) Fast å andra sidan, tjejer, vi har väl alla lånat en killes tröja minst en gång?! Jag vet att jag har det åtminstone.
18534-1516


bilder celebweb.org

bra start

Härlig start på veckan. Gick upp i tid, har pluggat och snart läst klart min bok. Jag kan inte släppa den.
Snart blir det lunch och sedan jobbet.
Sitter fortfarande i valet och kvalet om jag ska träna efter jobbet idag. Ska ta med mig grejer i allafall, så kan jag bestämma mig sedan.
Mitt hår har bestämt sig för att bråka med mig. Jag kan verkligen inte få det snyggt. Luggen, eller det som är runt ansiktet lägger sig jättefult, tänk snedlugg alla 80-talet... Hujeda!
Sedan har mitt fall kommit tillbaka vilket innebär små vågor kring ansiktet... Hmm. Sluta bråka med mig!

Ganska skönt att börja veckan med att jobba på eftermiddagen faktiskt. Istället för att jaga upp mig på morgonen så kan jag ta det lite lugnt för att få en bra start på veckan!

är det bara jag?

Eller är det inte så att man skäms lite över de som frivilligt ger sig in i Big Brother-spelet?
Det gör jag absolut. De är pinsamma men jag måste ju erkänna att jag brukar falla in i det om någon månad kanske.. Fast jag tillhör den där kategorin som aldrig skulle erkänna det, förutom här då :)
Fattar inte att det finns ett sådant intresse för BB. Det är ju inte direkt som om jag skulle sakna det om de lade ner såpan.

Nope, nu ska jag slänga mig på soffan ett tag innan det blir sängdags. Baci!

söndagscasual

Ungefär såhär har jag varit klädd idag. Det behövs ingen direkt outfit för att plugga, baka, läsa och dona. Bekvämt är ledordet! Ser inte Jessicas väska lite tom ut förresten?
Vad är poängen med den storleken om den ser alldeles tillplattad ut?

18534-1515



lackat

Har ägnat en stund åt att fixa med naglarna. Det var ett tag sedan jag gjorde det så det var dags.
Fram med lilla kittet och bara att sätta igång.
Nagelbandscreme, olja, gul pinne, styrkelack, genomskinligt lack i två lacker och reusultatet är riktigt bra!
Snygga naglar är superviktigt för mig. Jag bryr mig inte så mycket om andras, tycker det ser illa ut med nerbitna, men det är ju inte min deal. Det viktiga är mina egna. Jag kan skämmas jättemycket när de inte är fixade.

Även fossingarna fick sig en omgång. Inte lika genomgående men scrubbning, nagelbandscreme och lackande gjorde dem fina. På tånaglarna har jag alltid rosa nagellack med pärlemors glans. Jag gillar det bäst, funkar både på sommarbruna som vinterbleka fötter.

Nu ska jag kolla klart på Closer och sedan läsa lite i Cirkelns mitt. Så himla bra bok, jag gillar verkligen Dan Brown. Skönt kompliment efter alla Gossip Girl böcker jag läst. De blir lite väl ytliga efter ett tag!

nope

Den här typen av tröjor gillar jag inte ett dugg. De som har en urringning och sedan en krage som sitter fast upptil på tröjan.. Nej usch!
18534-1514
bild sweetkisses.us


bakat

Det blev muffins! Goda blev dem också.
Använder mig av ett recept jag hittat på nätet och de är suveräna. Jag är inte så förtjust i bakverk, men muffins gillar jag! Om jag köper något, vilket är väldigt sällan, på kafé så blir det muffins.
Detta
receptet använde jag och resultatet blev Kardemumma muffins med hallon. Mums!

directors guild

Directors guild of America var svart den givna färgen.
18534-1513


bilder gettyimages.com

superman

Snart är det dags för premiären av Superman Returns.
Ska bli kul att se Kate Bosworth på röda mattan. Hon brukar bjuda på snygga klänningar!
18534-1512



vågat

Klänningen som Penelope har på sig ser ganska vågad ut. Mönstret ser ut att vara genomskinligt och går vääldigt långt ner. Dte är väl något tyg undertill, men undrar lite hur den ser ut iverkligheten, utan retusch!
18534-1511

what to do

Okej, nu är jag mitt veliga jag igen. Men hey, vad trist om jag skulle sluta vela... :)
Där har vi förresten en till
ovana!

Jo, jag svarade på meddelandet jag fick av X. När jag skickar meddelanden så har jag leveransrapport, det finns så många som hävdar att de minsann aldrig fick meddelandet när jag vet att dte åtminstone kommit fram.
Nu är det så att jag är 90% säker på att X inte fått mitt meddelande. Så jag funderar på hur jag ska göra.
1. skicka ett helt nytt
2. skicka det gamla igen
3. låta det vara
En liten risk/chans är ju att han inte haft på telefonen och därför inte fått det. (Han har två nummer...)

Såna där saker funderar jag på en söndag januari. Tillvaron blir faktiskt inte roligare än man gör den! :)

premiere

Charlize Theron på ett gammalt nummer av filmtidningen Premiere.
18534-1510



söndag

Så var det söndag. Hur man än går tillväga återkommer ju alla veckans dagar i samma följd.
Om det ändå kunde regna en kort stund så att snön försvinner! Jag orkar inte med den mer. Skorna blir förstörda av saltet som ligger på gatorna och det tar dubbelt så lång tid att ta sig till spårvagnen. Jag kan inte heller springa eftersom risken att jag snubblar är enorm. Jag har försökt!

Idag gäller det att ta tag i pluggandet. Men jag ska även baka muffins är tanken. Två saker som lär hinnas med. Dvs, jag bakar och ägnar återstående tid till pluggandet!
Började läsa Dan Browns senaste bok igår. Cirkelns mitt tror jag att den heter. Än så länge verkar den väldigt bra. Jag gillade både DaVinci-koden och Änglar och demoner.

Har fått någon slags mini-infektion i mina bihålor. Är supertät, öm och när jag böjer huvudet så gör det ruskigt ont där bihålorna sitter. Märkligt men jag har ju inte feber så det är ju knappast bihåleinflamation. Får se vad som händer!

Snart är det februari! Skönt, ännu en månad närmare våren :)

VOGUE

Brittiska och amerikanska
18534-150918534-1508


lucky cover

Nicole pryder februarinumret av Lucky Magazine. Gillar den blåa färgen hon har på sig, har inte sett så mycket av den i butiker ännu...
18534-1507



usch

Nicky visar hur snyggt det är med jeans, vit topp och svart kavaj.
Men hon röker! Usch, det är inte ett duggt snyggt eller fräscht.
18534-1506


bild celebweb.org

smile

Lindsay ser glad ut när hon hänger med sina vänner. Tänker på en sak, som jag vet att någon kommenterade en gång, hennes hud ser ut att ha en lite annorlunda färg... Frågan är om det har att göra med hennes fräkniga hud? Äh, söt är hon tycker jag!
18534-1505


bilder celebweb.org

vit

Söt stil på nicole, gillar den vita blusen.
18534-1504


bilder celebweb.org

home made

Resultatet av lite pillande med en kedja och ett sidenband. Voila ett halsband!
Lite samma känsla som det
Sofi har här. (hittade ingen annan bild...)
18534-1503


vilken kombo

Jude Law's exfru kör en märklig kombination. Upptill kappa med uppdragen krage, som indikerar att det ser kallt ut, men nertill har hon öppna skor. Hmm...
18534-1502

bild people.com

Adam&Rachel

18534-1501
Sweet!



fashion

Snygga bilder på Lindsay från tidningen Fashion.
18534-150018534-1499


bilder hollywoodrag.com

minimiss

Även söta Rachel Bilson kan råka ut för det som jag råkar göra ibland då jag är stressad.. Knäppa koftan fel. Men hon är så söt ändå.
18534-1498



x

Åhh! Usch snacka om rörigt.
Det här är det jobbiga med killar som är kompis med mina kompisar.
Vi har ju messat lite ett tag och nu har han babblat om det för de andra och nu har det kommit tillbaka till mig. Det var ju mer på skämt liksom. Åhh...
Fasen vad pinsamt! Allt blev helt meckigt nu.

Helst av allt skulle jag vilja skicka något för att berätta att jag vet att han snackat.. Men det blir också fånigt.
Det tänker jag inte göra, men en minidel av mig vill det.
Nej, nu tänker jag inte messa honom något mer. Killar!!!

Uppdatering: Okej, det var inte så illa som jag trodde. Snarare positivt faktiskt :) Så nu slår hjärtat lugnt igen. Jag vet att jag är fånig men det blir så dumt när alla vet och de är sådana där som är rakt på sak och säger sådana saker till varandra vilket kan bli ruskigt pinsamt!

smal

Detta var väl egentligen inget konstigt. Problemet att hitta kläder i rätt storlek borde hon haft sedan i somras/våras. Själv har jag det där problemet, ibland tycker jag det är jobbigt att gå till barnavdelningen, men ibland kan man göra riktiga fynd där!
18534-1497


bild nicole-style.com

Brittany

18534-1496

Gillar Brittanys stil här, snygga jeans med söta skor till. Här är hon i
sällskap med Jessicas stylist Ken eller nåt sånt tror jag han heter...

bild clasos.com


första intryck

På väg hem från stan förut köpte jag februari-numret av Glamour. Nya US-Elle hade inte kommit och det gamla ville jag inte ha.
En av rubrikerna lyder: 10 things he notices about you in the first 10 seconds
Sånt där tycker jag är kul. Lite förvånad blev jag över det som de listar. Kan ha att göra med vilka låga tankar jag har om killar ibland. Förlåt men det är sant! Jag har blivit bränd så mycket att min tro är ganska låg gällande det motsatta könet. Som polare, fine, men pojkvänner... Nej det är ett enormt steg!

They can tell if you're


  1. TAKEN - här är jag körd, får ofta höra att jag utstrålar upptagen. Dumt! 
  2. INSECURE - nah
  3. CONFIDENT - yeah
  4. LIKE YOUR BODY - ganska så (ehh, typ...)
  5. HAPPY - på krogen, jodå då är jag glad! (och då menar jag inte pga alkoholen...)
  6. A DIVA - nej. Eller jag hoppas inte någon får den uppfattningen om mig...
  7. LIKE SEX - syns det?
  8. COMPETITIVE WITH WOMEN - hmm, på vilket sätt? Konkurrens om en kille, då tar jag ett steg tillbaka! Men ibland händer det väl...
  9. JUDGING US - om jag dömer en kille är han inte den rätta för mig ändå!
  10. NEED US - hmm, där ligger jag också illa till, vill ju aldrig visa sånt. Det finns en spärr i mig att behöva andra än min familj, åtminstone innan jag känner personen ifråga.

Egenheter signerat Emmaria

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade.

1. Alla tuber i badrumsskåpet måste stå med texten utåt.

2. Jag stör mig på om någon äter på ett underlägg och sölar ner utan att torka upp efter sig.

3. Jämför mig med personer som jag av olika anledningar inte har någon möjlighet att konkurrera med. Ex. kroppsstorlek, erfarenhet som kommer med åldern osv
 
4. Sedan jag började åka vagn överallt är jag konstant minst 5-10 minuter sen. Det går ju en ny hela tiden..

5. Jag har en tendens av att använda utländska ord och uttryck vilket många i min närhet tycker är störande. Men det bara poppar upp. Så svårt att censurera mig själv!

Jag utmanar: Den som känner sig lockad av att dela med sig av sina ovanor och egenheter.


a stroll

Sarah Jessica på stan med sin son James. Såg SJP på Letterman och tydligen älskar hennes son jeans.
18534-1495


bild people.com

väska

18534-1493

Snygg väska tycker jag. Från H&M! 599:- vilket känns dyrt för att vara just H&M, men den ska jag nog spana in tror jag. Förhoppningsvis är remmen lång så man kan ha den som en messenger-bag.

bild
aftonbladet.se

shaggy

Hörde just en låta av Shaggy. Just den låten tar mig några år tillbaka i tiden. Den förknippar jag med bråk jag hade med min dåvarande pojkvän. Inte så trevliga minnen med andra ord.
Det värsta är att så fort jag hör låten kommer exakt de känslorna tillbaka. Det är som om tiden bara hoppat tillbaka och jag är alldeles ledsen över ännu en idiotisk sak. Jag känner mig liten och obetydelsefull, precis som han fick mig att känna. Det var inget bra förhållande. När det var slut låg mitt självförtroende i höjd med fotknölarna. Men nu har jag arbetat upp det till att vara bra mycket bättre än det var innan honom.
Usch! Det här var väl inte direkt vad jag behövde på min usch-dag.
Fast igår poppade faktiskt ett litet mess från X in, alltid något!

27/1

Idag har jag en ful-dag! Usch!!

  • jeans
  • svart kortärmad blus med puffärm
  • grå ull-kofta
  • skärp i midjan
Håret är uschigt, jag är supertrött i ögonen och allt är bara urk.

18534-1494

städning

Ikväll har jag dammsugit. När jag nu är hemma och solen lyser så syns det om det ligger pyttelite damm i hörnen. Jag gillar inte när det är smutsigt och försöker dra fram min söta lilla rödnos (Dammsugaren är röd och söt, därav rödnos...) minst en gång i veckan.
Idag blev det kanske lite väl sent, strax före nio, men jag dammsög försiktigt och lyfte den då det var trösklar osv.

Nu börjar min mage göra ruskigt ont, perche? Ja det kan man fråga sig, men jag tänkte ta en kopp té och en smörgås och hoppas det blir bättre!

scarf

18534-1492
Skelettscarves är populärt over-there. Än har jag inte sett så många ha det här, men det kommer nog. Får se hur snabba H&M är på att fånga upp det! Just dessa är kanske inte min stil, förutom den som Ashlee har då, men sättet scarvesarna (ehh...) bärs gillar jag. De är det lilla extra till en i övrigt ganska enkel outfit.
Har på flera ställen läst tipset "innan du lämnar hemmet, ta av dig en accessoar". Jag kör oftast bara någon detalj, så jag gör det inte själv, men vissa borde nog tänka på det. Det kan förstöra mer än göra det snyggare i många fall!



ålder?

Kläderna skapar en uppfattning om våra med människor. Vare sig vi vill eller inte. För inte ser man bara på ansiktet och avgör utfirån ansiktsdragen vad det är för en människa. OBS! Nu talar jag första intryck!
Nicole ser inte särskilt gammal ut nuförtiden. Hennes pinnsmala kropp påminner om någon på väg in i puberteten och iklädd den här tröjan hjällper hon inte direkt till. Missförstå mig inte, myskläder är toppen! Själv sitter jag här i Adidas-byxor (som är urgamla, men ser nya ut nästan..) med en college-tröja från Tiger of Sweden, nyduschad med håret åt alla håll.
18534-1491


bild clasos.com

adore dior


18534-1490

Sådär glad skulle jag nog också se ut om jag bar både
jacka och väska från Dior. Säkerligen var det gåvor inför modevisningen hon såg i Paris.

en massa jessica

18534-1489
Svart och vitt verkar vara genomgående när Jessica synts på stan de senast dagarna.
Helsvart outfit med en snygg clutch som accessoar. Svart/vit-party topp till jeans, ganska given outfit om man går ut en kväll. Även för många av oss dödliga...
Jeans med en vit skjorta till är helt rätt i vår och självklart klär hon sig i det på dagen. Snyggt!

bilder sweetkisses.us

26/1 - bild

Såhär såg jag ut upptill idag. Nertill var det bara jeans och inget direkt att fota. Det var snyggt, även om det kanske ser lite trist ut.. Jag trivdes, även om det blev lite varmt...
18534-1488



Mischa

Hmm, tydligen var det såhär Mischa såg ut när hon var på Letterman och inte som jag först skrev. Trodde nästan inte att hon skulle ha samma kläder på Letterman som på TRL. Men man ser faktiskt på den bilden att hennes assistent håller i den här klänningen. Hmm, de är luriga stjärnorna!
18534-148718534-1486
Hennes jacka är för övrigt helt underbar. Supersnygg!

bilder mischa-b.com

träning

Kom just hem från träningen. Idag om någonsin var jag osäker in i det sista om jag skulle åka, men det gjorde jag och det är som vanlgit riktigt skönt såhär efteråt!
Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sedan blir det gröt framför sista avsnittet av Runway. Måste säga att det programmet gjort mig lite besviken. Gillade det stenhårt i början, men sedan kändes det precis likadant hela tiden... Upplägget förändrades aldrig och det blev lite tjatigt.
Men idag är runwavyshow på Olympus fashion week i New York. Kul!
Måste snabba mig så ja inte missar alltför mycket!

Mischa

Efter Letterman besökte Mischa även TRL igår. Om man vill se Letterman avsnittet på ZTV går det i slutet av nästa vecka. På ZTV står det att avsnitten som visats v3 går v4.
18534-148518534-1484


bilder gettyimages.com

26/1

  • vitt linne
  • ljusblå skjorta
  • ljus kofta
  • mörka jeans
  • bruna stövlar
Trodde det skulle vara kallt imorse, men jag är så varm. Tack och lov för mina tofflor.
Det roliga är att jag inspirerat arbetskamraterna, nu är jag inte den enda som byter skor inomhus!


in love

Den här klänningen av Jill Stuart är en dröm! Det behövs inga ord, den är sååå underbar!
18534-148218534-1483


bild netaporter.com

fun

Girls just wanna have fun!
18534-1481


bild clasos.com

på stan

18534-1480
Nicole out & about. Gillar att hon kör med ballerinas, trots att hon som jag är kort!


bild clasos.com

komplett

Den här outfitten tycker jag är helt fulländad. Supersnyggt stylat. Linnet är Emilio Pucci.
18534-1479


bild netaporter.com

late

18534-1478
Mischa var visst på snabbvisit i Europa, här är hon på väg till Late show med David Letterman. Ska kolla upp när den visas här, vore kul att se henne live. Jag har ingen direkt uppfattning om hur hon är live. Bara sett i något bakom kulisserna på OC.

bild gettyimages.com

brillor + snö?

Idag lyste solen och det var ljuvligt ute. När solen skiner tar jag på mig solglasögon, oberoende av årstid. En kompis till mig tycker jag är fånig, men vem har sagt att man bara använder solglasögon på sommaren? Det heter SOL-glasögon, inte sommarglasögon.
18534-1477

Vad tycker NI? Är det helt off att ta på sig brillorna en solig dag i januari?

Missförstå mig rätt, jag kommer fortsätta använda mina, jag är bara nyfiken på vad andra tycker!


blommor

Kate Hudson har famnen full av blommor. Det hade väl inte jag riktigt, men nu står det en ny bukett färska tulpaner i mitt kök! Någon som vet vad som blivit fel om tulpanerna vissnar innan de slagit ut?
18534-1476


people.com

on tour

Charlize Theron är down-under och promotar North Country. Dessutom passar hon på att titta på en match under Australian Open. Snyggt är hon som vanligt.
18534-147518534-1474


bilder gettyimages.com

25/1

  • mellanblå jeans, premiär! FIlippa K
  • svart v-ringad topp, JC
  • kavaj/jacka "safari"-känsla, H&M
  • svarta låga boots, Clark's
Denna soliga dag är jag lite vårigt klädd! Håret uppsatt. Träarmband, I know inte direkt trendigt, men det var det enda som passade och det behövdes.


mittwoch

Idag sov jag länge! Ljuvligt. Ute lyser solen och nu ska jag ut på en snabb promenix innan det blir lunch och sedan ska jag snabba mig till jobbet.

Ciao!

systrar

Systrarna Simpson lämnar Mr Chow och jag tycker Jessica vinner klädmatchen lätt!
18534-1472
Randig tröja och rosett i håret, hon ser väldigt söt ut! I bakgrunden syns hennes stylist som det ryktades om att hon hade något ihop med strax efter skilsmässan...
Man kan ju undra om de blandar business and pleasure, men det tror jag inte.
18534-1473


bilder sweetkisses.us

pappa betalar?

Nicole Richie på shoppingtur med pappa Lionel i släptåg. Jag anar att det är han som brukar få stå för kalaset... Fast nu tjänar hon väl pengar på att vara med i kampanjer och hennes bok också.
18534-1471

bild clasos.com

hattfnatt

Vad härligt att se Jessica glad och leende! Hon har sett ganska ledsen ut det senaste, men det kan ju ha mer med paparazzis att göra än något annat...
Fast hatten var väl inte direkt någon hit... Alls!
18534-1470
Systern Ashlee var med Jessica den här kvällen.
18534-1469


bilder clasos.com

sammanbiten

Lindsay ser sammanbiten ut då hon shoppar sjalar.
18534-1468

bilder celebweb.org

omaka?

Är inte detta ett ganska omaka par? Karl Lagerfeld och Avril Lavigne, ska hon vara modell för Chanel? Nej, det var ju Lindsay som skulle vara det.. Hmm... Bland övriga gäster fanns Viktoria Beckham och tre äldre kvinnor varav en mycket väl skulle kunna vara min farmor!
18534-1467


bild gettyimages.com

minst en

Jag kan komma på minst en anledning till att Desperate Housewives var bra ikväll. En lång scen med Jesse i ett par boxer, endast. Nice!
18534-1466

Härligt att fruarna på Wisteria Lane är tillbaka. De är så härliga, underhållande. Kul!


fab 4

Lånade den här från Angelica.

Four jobs you have had in your life:
receptionist
webmaster
samordnare
projektledarassistent

Four movies you could watch over and over:
Notting Hill
A walk to remember
Legally Blonde
Pretty Woman

Four places you have lived:
Göteborg
- pinsamt nog har jag bara bott i Göteborg, och så familjehuset närmare havet då...

Four TV shows you love to watch:
OC
Sex and the City
Vänner
Gilmore Girls

Four places you have been on vacation:
Florens
Paris
London
Venedig

Four websites you visit daily:
min mail (som jag inte tänker länka till här...)
Aftonbladet
Expressen
blogg.se

Four of your favorite foods:
frukt 
grönsaker
pasta i olika former med varierat tillbehör
- det här är fruktansvärt men jag kommer ju inte på något...

Four places you would rather be right now:
på en solig sandstrand
i en snygg (och trevlig) killes säng ;)
New York - lite härlig shopping skulle inte skada
nere på landet en sommardag i juli

Four bloggers you are tagging:
Angelica
Sofia
Juliie
Eleonore

en konst

18534-1465
Det är en konst att se såhär cool och avslappnad ut (ovan) när det som du tittar på ser ut såhär:

18534-1464


bilder celebweb.org

karaktär

Ibland har jag dålig karaktär!
Som idag skulle jag skriva ett viktigt brev, plugga och kanske gå och sola efter jobbet. Men vad har jag gjort... Köpt en jacka för alldeles för mycket pengar, vilat, läst, pluggat lite (inte helt usel) och tittat på såpor.

Igår skickade jag ett mail till min chef angående vårt
samtal förra veckan, han är aldrig på plats och jag vill hellre föregå än föregås! Idag såg jag svaret och det var absolut bra! Men sedan så skulle vi ha ett möte med en kollega som jag jobbar väldigt nära och hjälper mycket med uppgifter hon inte hinner med. Vad kan det handla om liksom?
Shit, med den här nya chefen blir allt så himla seriöst hela tiden. Jag blir ju alldeles nojig! Att ha möte med chefen jämnt och ständigt är inte bra för mitt psyke.
Inte för att jag är rädd för honom eller så, jag behandlar inte honom annorlunda än de andra på kontoret. Genom olika jobb har jag träffat en mängd med chefer, riktiga höjdare, men de ska inte behandlas annorlunda bara för att deras titel är VD, chef eller liknande. Sedan innebär inte det att jag är otrevlig eller något, men jag har samma sätt mot alla och det är att vara trevlig och tillmötesgående.
Nej, att ha möte med chefen hela tiden gör att jag känner mig osäker i mitt jobb. Han har försökt att ta bort uppgifter från mig en gång, jag vill inte att det ska hända igen...

Idag var jag inte så trevlig mot en på jobbet förresten. Hon skulle koka kaffe till sitt kundmöte, jag hjälper till med sådant ibland om någon ber mig. Men hon bad inte utan stod där helt handfallen och ville bara att jag skulle ta över. Så istället talade jag henne igenom ett par steg, men dte syntes på henne att hon ville att jag skulle ta över. All she had to do was ask!
Till saken hör att vi inte har någon kaffemaskin utan gör kaffet i stora Bodum-bryggare. Det innebär att man lägger x antal skopor kaffe i en glaskanna, häller på det kokande vattnet och vänter en stund innan man trycker undan kaffet med ett filter. (Ni vet nog hur jag menar...) Det klarar väl vem som helst, eller?!
Det roliga med mitt kontor är att det händer alltid något som gör en lite smågalen eller förvånad. Det blir ju aldrig tråkigt iallafall...

Jag får inte följa med på kick-offen :( Någon måste vara kvar och skicka annonserna och svara i telefon. Skojigt värre... ehh... Alltid ska jag lida.

jacka

Var i en affär och kollade på jackor med mams. Köpte en kort duffel, men nu blev jag osäker. Ska fundera ett par dagar och sedan bestämma mig. Försökte ta bilder men det gick sådär eftersom den är mörkblå.
Vänstersidan föreställer mig i jackan och höger visar den på galgen.
18534-1463
18534-1462

zipper

Mitt blixtlås gick sönder precis innan jag gick från jobbet! Så typiskt!
När jag köpte jeansen gick dragkedjan sönder två gånger, men nu har den funkat länge. Det dumma är bara att jag inte kan gå tillbaka eftersom det var för länge sedan jag köpte jeansen.
Får lämna dem till skomakaren hemma. Han är grymt duktig på allt vi ger honom!

dagens

Lite tjatigt, men bildkvaliteten är urusel. Här är en bild på min klädsel idag. Bättre live...
18534-1461

18534-1460

men du!

Jag är på bättre humör idag, vilket är tur eftersom jag haft en liten irritation i form av jobbiga kollegan!
Nu har han hävdat att jag gjort arbetet fel. Men jag frågade hon som gav mig uppgiften och hon sade att jag gjort det precis som jag skulle.
Han kan inte läsa ett enkelt papper, det är inte mitt fel. Sedan kan han inte förklara heller, för han förstår inte! ÅHHHHHHHHHH!!!

Men som sagt, det rör mig inte alls lika mycket som det hade gjort igår!

24/1

  • vit skjorta Paul & friends
  • bolero/kofta, omsydd med sidanband som knyts framtill
  • jeans, Levi's
  • svarta boots
  • hängande hår
När jag kommer hem ska jag försöka fota min klädsel!


20 år

18534-1459
Grattis Mischa som fyller 20 år idag!



god natt

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa på min bok. Ytterligare en i serien av Gossip Girl. Vissa delar är bättre än andra och ett par böcker har varit bra, medan andra inte var det. Well, jag är fast och har köpt alla som kommit ut, så det är bara att fortsätta!
Något som läst shopaholic-serien och vet när nästa bok kommer? En shopaholic med barn... Rena drömmen och mardrömmen, beroende på hur man ser det!

Baci!

pluta

Jessica putar minstänkt på läpparna, ser ut som om hon just sprutat in något i dem.
Tycker hon ser söt ut i stora jeans, snygg skinnväska och en ljus jacka som jag verkligen gillar. Alla har vi våra slppdagar och skulle jag se ut sådär på en av mina hade jag varit glad!
18534-1458
bilder sweetkisses.us


dior

Mischa såg söt ut då hon var och tittade på Christian Diors visning under Paris Fashion Week.
18534-1457
18534-1456

bilder gettyimages.com


vinterdepp

Symtom på vintertrötthet:
  • Ökad trötthet och du vill sova mer.
  • Sömnstörningar.
  • Koncentrationssvårigheter.
  • Du är mindre social.
  • Sänkt välbefinnande, du känner dig nedstämd.
  • Sug efter sötsaker eller fet mat.
  • Jaha, allt utan den sista punkten stämmer på mig, är jag drabbad då?


    7

    Vitt är ju vårens och sommarens färg, så det kanske ska bli att satsa på ett par snygga vita byxor. Gärna Cigarette modell, men till skillnad fårn de här från Seven for all mankind, vill jag ha ett par som slutar vid fotknölen eller strax ovanför. Ni vet den där längden som Kate hade hela sommaren och en bra bit in på hösten...
    18534-1455

    bild shopbop.com

    coola

    18534-1454
    Coola skor! Marc Jacobs shoe.


    bild shopbop.com

    Snyggt lite preppy

    18534-1453

    Det här tycker jag är supersnyggt. Jeansshorts, de här från Joe's Jeans, med superenkla tygskor till. Vad man tar upptill avgör outfitten, i kombination med enkla eller lyxigare smycken. That's me!

    bild shopbop.com

    gääsp

    "Och"
    Det är tanken som väcks då jag ser den här
    artikeln och Jude och Sienna. Enough is enough.... Vi har hört och läst det där flera gånger nu!

    I am not alone

    Kanske är det inte så konstigt att allt känns håglöst idag... Läste detta på Aftonbladet.
    Årets deppigaste dag!

    Två dagar innan lön, kallt, grått, snöigt, långt till nästa långlediga helg (om man inte går i grundskolan/gymnasiet vill säga...). Ja jag kan då se flera faktorer.

    Det som gör den här dagen deppig för mig:

    • vädret
    • kylan
    • vintern i allmänhet
    • blek  hud
    • inget svar från rätt person.... (läs X)
    • känner mig uschig (läs pluffsig)
    • trött på att bli överkörd på jobbet, men lite stolt över att jag satte ner foten
    Tänker jag efter riktigt noga blir listan lång, men herregud, så deppig är jag inte. Men det går inte att förneka att utan några av de här faktorerna hade jag varit vid lite bättre mod, även om jag har dåliga dagar även i maj, juni, juli och augusti!


    gröt + dusch

    = en mycket gladare Emmaria!

    Det var nog mitt blodsocker som föll drastiskt under resan hem, kände mig helt off halvvägs hem och promenaden till huset ska vi inte prata om...

    Men nu är jag på topp igen! Ibland krävs det vara lite bränslepåfyllning.

    Imorgon ska jag och mams åka och kolla på jackor i en nice affär. Köpte en annan jacka där sist vi var där. Har spanat på en ett tag och mams hade sett den och "godkänd", så kanske kanske får jag lite bidrag! Det är alltid lättare när hon approvar!

    princessy

    18534-1452

    Jag har inte riktigt bestämt mig än, men jag tror jag gillar större delen av Jennifers klänning. Möjligtvis om den kunnat vara lite annan upptill, men helt schysst ändå!
    Jag är en sån där tjejig tjej som inte skulle tacka nej till en äkta prinsess-klänning! Om så bara för en kort stund...

    bild glamourmagazine.co.uk

    segis

    Idag har jag inte riktigt kännt för att blogga. Vet inte varför...
    Känner mig lite trött på saker och ting för tillfället. Jobbet bara är blaha, skolan orkar jag inte ta tag i även om jag verkligen borde, träningen känns inte som om den hjälper något, det är kallt ute, X är X och K är K, vänner som inte beter sig som vänner... Ja när jag är på det här humöret kan listan göras lång!

    Positivt är att jag beställt glasögon idag! Slängde med ett par slipade solglasögon i beställningen också. Snacka om att känna sig vuxen. Det är en sådan grej mina föräldrar alltid haft och som jag bedömt som typisk vuxen-sak!

    Nej nu blir det duschen, har varit och tränat. Hade en kompis med mig, men hon fick mig på lite dåligt humör också, även om det var kul med sällskap!

    23/1

    • svart Cherry Tee
    • svart v-ringad topp
    • nougatfärgad v-ringad tröja i silke&bomull
    • mörkt gröna/brun-aktiga byxor, gubbyxor
    • bruna stövlar, fast på jobbet kör jag tofflor (Hur många vuxenpoäng är inte det?!)


    sömnsvårighet

    Jag har väldigt svårt för att somna ibland. Speciellt på söndagar. Jag ligger och vrider mig i timmar och blir stressad för att jag vet att jag måste sova.
    För att kunna somna försöker jag att släppa alla tankar som virvlar i skallen. Istället för att räkna får osm jag aldrig riktigt förstått mig på så brukar jag att rabbla alfabetet baklänges. Det har en förvånansvärd god effekt. Jag släpper stressande tankar och kan slappna av!
    Extra jobbiga kvällar brukar jag även göra mig en kopp kamomillté som ska ha en lugnande effekt!

    Har någon något tips?

    snygg frisyr

    18534-1451

    Jag gillar Paris frisyr här. Tycker hon passar bra i det korta och bord ehålla sig ifrån alla dessa extensions om hon envisas med! Schysst outfit. Enkelt funkar oftast allra bäst på miss Hilton!


    bild celebweb.org

    dolt under ytan

    18534-1450


    På tv4 går ikväll filmen
    Dolt under ytan. Jag såg den när jag gick på bio och den kvällen var lite speciell för mig. efter filmen  gick jag och min kompis på kafé. Helt ärligt tyckte vi filmen var lite scary och behövde lugna ner oss lite innan vi skulle åka hem. På kaféet träffade jag den kille som blev en av mina stora kärlekar här i livet(än så länge...). Jag kan få urfåniga minnen från saker. Från dofter, filmer, tv-serier, kläder, musik, händelser och så vidare...


    bild från tv4.se

    K

    Just nu känns K som ett avslutat kapitel för mig. Totalt kaputt!
    Men fråga mig inte om två veckor...
    Sättet han kan vara på ibland gör mig så enormt irriterad. Han är så nonchalant och kan bete sig som en idiot. Som om vi bestämt att ses och han inte hör av sig för att bekräfta det som vi sagt, när jag då hör av mig och undrar. Då kan jag få någon syrlig kommentar som att han ska göra något annat istället och att han får se om han kan klämma in mig. Eller när vi bestämmer något och han sedan avslutar med, men du behöver ju inte säga nej om något annat dyker upp för dig. Det är direkt översatt med "jag kommer om jag inte får roligare planer". Idiot!
    Nu har han varit sådär nonchalant ett par veckor och jag blir galen. Alltså vi är inte tillsammans, därmed har vi inga rättigheter/skyldigheter gentemot varandra, men man kan ju åtminstone bete sig som man gör mot en vän. Eller är det för mycket begärt?!
    När jag inte är med honom så är jag så glad att vi inte är ett par. Men så har vi de där mysiga stunderna då det känns som om vi är ett och jag önskar inget hellre än att kunna bli officiell med honom.
    Nej, det kommer nog inte hända. Snart kommer han dessutom flytta, på allvar den här gången. Men jag känner honom, blir han inte nöjd med tillvaron kommer han höra av sig till mig, massor. Så gör han alltid. Jag är hans safety-net. Men tyvärr slänger han bort det lite väl ofta...

    fel men rätt?

    Ibland undrar jag om jag tänker som en kille, eller rättare sagt inte tänker. Även tjejer kan tänka med fel kroppsdel...
    Messade X, inget svar so far, men å andra sidan vet jag hur han bruka rmå då han är bakis och det är inte alls bra! Men jag kan inte gå omkring och mesa mig, jag kan ta ett nej, men jag vill liksom utmana honom tror jag. Det är nog det som det handlar om. Jag försöker utmana honom, men hittills nappar han inte. Eller jo det gör han väl delvis men inte så som jag skulle önska!

    Under tiden jag skrev det här pep telefonen och gissa vad.. Jodå ett litet svar från X. Är det något han är bra på så är det att vara, äh jag vet inte vad.. Han svarar, skriver en del grejer och är nice. Men inget mer liksom. Den killen alltså.
    Vet ingen som skriver så långa och utförliga grejer utan att egentligen skriva någonting. Antar att alla har sina egenskaper. Jaja, nu får jag vara lugn på den fronten, ingen stalker varning här inte. Fast det tycker han säkert redan.  Men det som fascinerar mig är att han faktiskt svarar när jag messar. Hur många killar brukar inte skita i det annars liksom?! Alldeles för många av de jag beblandar mig med!

    girly

    Med risk för att låta som en riktigt fåfäng och fånig tjej: AJ! Min nagel bröts just!
    Skulle dra ut en sladd och kraften blev felbedömd och oups så gick nageln av. Tur att det bara var tummen.

    Girly grej två. Nu har jag haft en inbakad fläta i flera timmar utan att den fallit isär, jag har dessutom dragit tröjor över huvudet ett par gånger! Hurra! Mitt hår börjar sakta men säkert bli längre :)
    Ska inte klippa av det igen! Gillar även att min lugg börjar bli längre, den har varit för platt innan, speciellt under vintern så nu är det perfekt.

    Solen!

    Upptäckte att solen börjar lysa in i min lägenhet igen. Under hela december kunde jag inte få någon glimt av solen in i lägenheten, men nu så! Härligt.
    På sommaren har jag eftermiddagssol. Visst det blir ganska varmt på eftermiddagen, men det är toppen att sitta på balkongen och lapa sol!

    IQ

    HIttade IQ-testet via Sofia och var tvungen att göra ett försök. Jag fick 16 av 18.
    Testa själv här.

    vad en aw kan göra..

    SItter och funderar över hur alla betedde sig i fredags på jobbet. Chefen var nog den som var roligast på något vis. Dels fick han ta lite kritik, jag såg honom markera mer än jag tidigare sett men sedan pladdrade han lite vid munnen. Alkohol har ju en tendens att släppa lös olika saker. Bland annat erkände han att den nya killen var världens nörd, men att it-delen var hans grej, till skillnad från säljdelen!
    Hmm, kom just på att jag inte ens märkte när newbie gick. Stackarn, han måste ju blivit helt förfärad. Första dagen på nya jobbet och han får se alla när de dricker vin halva kvällen.
    Chefen försökte även att få några av oss att säga vad vi verkligen tyckte om det nya gänget! Men tji fick han, oss går det inte att lura... Intressant var det ändå!
    Det finns en på kontoret som tycker tvärtom vad alla andra tycker om de nya och hon är extremt tydlig på att markera det. En är så enormt trist att jag ibland småslumrar när hon snackar. Hennes tal är väldigt monotont och hon tar lång tid på sig att få ur sig något, jag har nog varit väldigt oartig och avbrutit henne några gånger.
    En helt annan sak som irriterade mig i fredags var att chefen gick igenom saker som ska vara mina uppgifter och utgick från att det vi diskuterat på torsdagen var vi helt överens om. Det är inte ett dugg sant! Så imorgon är det jag som kliver in och diskuterar med honom! Det svåra blir bara att jag behöver säga några saker som hon som sitter precis vid chefen inte borde höra. Kontoret är inte ljudisolerat för fem öre.

    dressed in the cold

    Såhär kommer jag se ut idag. Stora brillor, tjock halsduk men med en tjock jacka som komplement. Skulle gärna låna Lindsay's Chanel-halsduk, jag gillar den.
    18534-144818534-1449


    bilder celebweb.org

    mischa

    Mischa ser ovanligt fixad ut fikandes på stan. Hon ser snygg ut i en ekel outfit.

    18534-1447


    bild celebweb.org

    kallt & sol

    Kallt ute med blå himmel och strålande sol! Snart ska jag bege mig ut för att åka hem till föräldrarna, äta middag och sy lite grann. Eller ja, dte är målsättningen får väl se vad som faktiskt blir gjort!
    Känner mig bättre idag, men det är absolut något som ligger i kroppen. Kanske blir det helt bra av att få en kalldusch, genom att gå ut alltså!
    Jag gillar när solen skiner på vintern för då drar jag på mig mina solglasögon och känner mig snabbt snäppet glammigare!
    Men nu, frukost!

    slippers

    CHRISTIAN LOUBOUTIN
    CASHMERE TRAVEL SLIPPERS

    18534-1446

    Söta!

    bilder netaporter.com

    pink top

    Det här Missoni-linnet gillar jag. Skulle vara ursnyggt till jeans, shorts, kjol eller ljusa byxor i vår och sommar.
    18534-1445


    bild netaporter.com

    a lot like love

    Hyrde filmen A lot like love. Den var bra men inte alls som jag trodde. Jag hade fått för mig att den skulle vara roligare och lite annan än den var. Men eftersom jag velat se den ett tag så var det kul att se den.
    Jag gillar Amanda Peet, men Ashton Kutcher har jag svårt att se som något annat än den smådumme Kelso i That 70's Show. Minns det första jag såg Amanda i, vad jag kommer ihåg iaf. Det var en serie som gick på SVT och hette Jack&Jill. Så söt tyckte jag men den lades ner har jag för mig...

    18534-144418534-1443
    bilder gettyimages.com

    very well

    Jag tvingade mig ut förut för att köpa mjölk. Det var inte så kallt som jag befarade, eller så var jag helt enkelt tillräckligt påbylsad. Lager-på-lager-expert som jag är!
    Har känt mig konstig hela dagen. Trodde först att det var för att jag var bakis, det var det nog fram till två kanske, men sedan har jag mer kännt mig sjuk. Usch! Nu har jag huvudvärk, lite hög temperatur och lite granna värk i kroppen. Får hälla i mig lite c-vitaminer, dricka en kopp té (äntligen mjölk!!) och kura ner mig i min säng.
    Nu är det -10 grader ute. Hjälp vad jag klagar på kylan, men min hud torkar, håret blir sprött, det är tungt att andas ute och hela min kropp mår uschigt då det är kallt! Jag tål helt enkelt inte kyla, vilket är rätt kasst när man bor i Sverige!

    Latte

    Det blir en lugn kväll ikväll. Ska köpa mjölk som jag fortfarande inte gjort och den tog slut igår på förmiddagen... Kanske går jag in till videobutiken. Får se.
    Börjar känna mig lite hungrig eftersom jag hittills bara ätit frukost vid tol-snåret och ett äpple. Har inte en susning om vad det ska bli för något. Antagligen tar jag det lättaste alternativet och rotar i frysen efter något semi-färdigt som bara kräver lite arbete istället för att börja från scratch.

    Men mjölk var det... Jag vill inte gå ut, det är kallt!

    flower

    Jag är väldigt svag för headbands. Detta som Jessica har är fint med stora blommor i mönstret. Jag har dumpat känslan av att känna mig som en preppy 15-åring och bär det nu med snygg hållning!
    18534-1441



    What model are you?




    You are...Heather Marks! You were born to lead and have a classic girly look.

    Testa
    här!

    Kavajen

    Den ursnygga kavajen, som Rachel bar i ljust och Nicole i svart, är en Stella McCartney.

    18534-1440



    Rachel´s val

    Jag trodde att Rachel Bilsons Golden Globe klänning var Vintage, men det var inte fallet. Jenny Kayne är designern som gjort den fina klänningen. Rachel passade jättebra i den tycker jag.
    18534-1439



    Christian

    Idag döptes Prins Christian av Danmark. Jag gillar verkligen Mary, hon är så vacker och har alltid fina kläder på sig. Vi får ju danska och norska tidningar till jobbet och jag brukar alltid bläddra i deras skvallertidningar som Her&Nu och Se og hör.
    Kronprinsessan Viktoria var också där, men hennes outfit var rätt trist, av det man ser på bilden. Hon skulle ta efter Mary!
    18534-1438


    bild gettyimages.com

    my dress

    När jag har haft min gulblommiga klänning på mig har det ibland kommit frågor om hur den ser ut. Eftersom min webcam inte är bra på att ta helfigurskort så tgo jag en bild på klänningen, utan mig i den.
    Den har små holkärmar och har en liten krage upptill, tänk lite asiatiskt...
    Bilden gör den inte rikigt rättvis, den är väldigt söt!
    18534-143718534-1436



    Lördag!

    Sov länge idag. Välbehövligt!
    Det var inte vår när jag vaknade utan fortfarande en himlans massa snö...

    Idag blir det en seg eftermiddag. Får väl se vad det blir av kvällen. Antingen bara hemmakväll med någon kompis eller något annat!
    Drack en hel del vin igår, så det vill jag inte göra idag.

    Nu ska jag slappa framför Crossroads. Söt tjej-film som är lätt att ta till sig. Sådant passar bra en dag som den här.

    Casual

    Kate Bosworth på stan i enkel klädsel. Nice.
    18534-1435

    bild clasos.com

    svårt

    När jag kommer hem efter att ha varit ute så har jag frukstansvärt svårt att somna. Huvudet är uppe i varv och kroppen har en oväntad energi. Damn att X inte svarade på sista messet... ;)

    Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Kanske kolla på tv. Men frågan är ju vad som är på vid den här tiden! I värsta fall får det bli ett gammalt OC avsnitt. Inte fy skam det heller.

    Självklart har jag ingen mjölk hemma så det kan inte bli något té. Jag är så slarvig!

    Ute är det massa snö. Usch! Som sagt, jag gillar inte kyla och snö. Taxin hemma slirade hela tiden vid stoppljus, i svängar och i en ganska platt backe. Men imorgon när jag vaknar kanske det är vår... I wish!
    Det är så mycket jag önskar... Men så slår ju inget in. Vad är det här?!

    Nej nu ska jag ramla i mina pyamasbyxor, en pikétröja och mina duntofflor. Sedan blir det ett glas vatten, en huvudvärkstablett i förebyggande syfte och en stund tv-tittande. Mys pys får jag fixa själv helt enkelt, det är väl inte fy skam det heller. Men snart så har jag en jättestor säng och då minsann ska den bli lite mer besökt av trevliga gäster. Helst en och samma iofs, förutom mig då!

    Ska sluta flumma och sova istället!
    Baci!

    oups!

    Skrev redan igår att jag hade en känsla av att min mobil skulle missbrukas idag. Ack så rätt jag fick!

    Visserligen tog han det som jag hoppades, men så ska jag självklart ta det steget längre... Och där var han inte riktigt lika med. So far...
    Ibland är han märklig, men ganska nice ändå! Varför ska det vara så meckigt?

    Ångrar inte det jag skrev, herregud, han har ju problem om han tar det fel. Det är väl bara en komplimang isåfall!

    ond cirkel

    Jag är i en ond cirkel och vet inte hur jag ska komma loss! Hjälp!

    Det är jobbet såklart...
    Har genomgång nu och det är hmm..

    Jaja, ska äta mat om ett tag iallafall. Alltid något.

    Nu ska jag svara på några mail innan jag ska tillbaka in... Jey! Not....


    VAR POSITIV!!!

    Reese i svart

    18534-1434
    Reese Witherspoon ser snygg ut även utanför röda mattan.
    Här i en söt klänning med spets och ballerinas.

    bild people.com

    kras

    Killen som skulle börja uppfyllde inga av mina förhoppning. Riktig IT-kille... Hoppas han är trevlig.

    men åh!

    Just nu finns det bara en ordentlig irritationsgrej i mitt liv och det är jobbet.
    Försökte att resonera lite med hon som ska lämna uppgifter till mig. Men det var lönlöst. Varför kan ingen fatta?
    Det tar inte en halvtidstjänst att göra de grejerna!
    Och så fick jag veta att mitt andra jobb kan jag inte börja på igen förrän möjligtvis i februari.

    Men jag ska inte deppa ner mig i det här. Positiva inställningar är mycket roligare!
    Idag är det fredag vilket innebär helg! :) Dessvärre ska det vara svinkallt den här helgen och jag har en policy, gå ej ut då det är för kallt! Den lär infalla...
    Fast det är klart, har jag bil är det väl inte så farligt...

    Nej nu ska jag simulera att jag arbetar, för jag har ju så mycket.. Eh, de har absolut ingen koll på det här stället vem som gör vad!


    20/1

    Lager på lager, så blev det idag i snön och kylan. Inget väder för Emmaria!

    • mörka jeans
    • svart linne
    • klänning gul med rosa blommor
    • svart kofta
    • uppsatta hår
    • bruna stövlar med päls, bytte på jobbet till tofflor med pärlor och paljetter


    a feeling...

    Jag har en känsla av att jag kommer använda min mobil till något dumt imorgon.
    Eller så tar jag mitt förnuft till fånga. Eller så tar jag en chans.

    Förnuft vs chans?! What to do? What to do?!


    Såg för övrigt ursöt kille på vagnen förut. Kollade in honom och han kollade in mig. Lite ögonkontakt, nice :) Gjorde den trista resan snäppet roligare.

    Ros

    Jag blir så glad över snälla och uppmuntrande kommentarer här på bloggen. Ni anar inte vad det kan betyda en dag då jag känner mig low. Ibland är det negativt och så länge det är grundat i något vettigt kan jag ta det, men när det bygger på osanningar och förutfattade meningar då tycker jag det är trist och onödigt!

    Så tack alla snälla! Skönt att se att världen är bra som jag hoppas och vill tro! :)
    18534-1433


    bild euroflorist.se

    c'est moi

    Hårfärg: Väldigt naturligt blond, på sommaren vitt eller platinablond
    Ögonfärg: Blågrå
    Längd: 159,5 cm :)
    Studerar: Högskola
    Arbetar: tills-vidare tjänst på reklambyrå
    Favoritklädesplagg: kofta
    Har alltid med mig i väskan: lipgloss, rouge, visakort, körkort, nycklar, mobil.
    Läsk jag dricker: Cola, händer ganska sällan dock...
    Tatueringar, piercings: ett hål i vardera öronsnibben
    På datorns skrivbord har jag en bild av: enförinställd med lite gräs och en himmel med vita moln...
    Imorgon kommer jag: jobba, hem och dega, tillbaka till jobbet för möte och typ AW
    I sommar kommer jag klä mig i: shorts, kjolar, klänningar, kilklackar, bikini!!
    Jag är född: säger inte mer än att jag är tvilling
    Om jag fick byta klädstil med någon tv-roll skulle det vara: Marissa Cooper, känns som jag, eller Carrie i SATC för hon har så coola grejer!
    Mitt rum har väggfärgen: svagt ljusblå i stora rummet, köket är vitt med lite gult i, allen vit
    Min all time favourit parfym är: Gucci Rush

    Nu ska jag: diska, sova!
    Kändis jag på något mystiskt sätt alltid läser om: jag är celeboholic och slukar det mesta :) sorgligt men sant..
    Senaste blogg jag upptäckt: hmm, upptäcker nya jämnt!

    Jobbet forts

    Diskuterade som sagt mina uppgifter på jobbet idag.
    Pratade emd min älskade paps och han gav mig lite råd. Sedan berättade jag hur velig chefen var, hur han sade emot sig själv och är ganska oorganiserad. Paps tycker jag ska vänta och se lite grann hur det blir. De har ingen som kan ta övermina gamla uppgifter och de nya tar inte ens upp all min tid... Tror inte chefen är där imorgon så jag kommer antagligen att tala med honom igen nästa vecka.
    Ju mer jag funderade desto mer konfunderad har jag blivit.
    Dels vet han inte ens vad jag gör idag. Han vill att jag ska göra nya grejer varav jag redan gör 75% av det. De övriga 25% skulle jag ta över men hon som gör det idag lämnar aldrig över sakerna så det är lite svårt att ta över då! Han tycker jag ska ändra min arbetstider bara för att jag skulle göra en grej på eftermiddagarna som tar 3-5 minuter. Det finns en hel bunt som skulle kunna och hinna det på kontoret.
    Det är väldigt synd med min chef, jag gillade honom innan, men sedan han fick den här nya rollen har han tappat sin ryggrad och håller bara med alla hela tiden. Det funkar inte så, som chef måste man kunna säga ifrån.
    Han sade ifrån angående en sak som var så urbota löjlig att jag nästan skrattade. Han bev bara orolig att hans makt som chef skulle minska, men han har sån liten makt så det går nästan inte..
    Vi är ju ett litet kontor och har en växel som ringer på allas telefoner. Det har alltid fungerat så att man svarar när det ringer, alla har samma ansvar. Men de nya gör inte det trots att jag berättade det när de började. Så nu har jag sett att de aldrig svarar och frågade lite försiktigt, absolut inte tyket, om de svarade. Det hävdade de att de gjorde.
    När jag pratade med chefen idag så berättade jag detta och då gick han i taket. Det var ju så mycket bättre om det kom från honom. Så förklarade jag att jag redan berättat att det är så det fungerar när de började men han envisades med att det skulle han säga till dem.
    Men då känner jag mig som världens skvallerbytta. Istället kan jag bara lite diskret påpeka det och problemet är ur världen. Herregud, snacka om att göra en höna av en fjäder!

    Det handlar inte om att jag är för fin för att göra vissa uppgifter. Det gör mig inget, men det ultimata vore att jag fick kombinera det enkla med saker som är stimulerande för mig.
    Nu har jag nog fungerat ut en lösning, men jag ska kolla vad kollegorna säger och sedan kolla med chefen.
    Imorgon börjar en ny på jobbet! Hoppas han är snygg och ung!
    Seriöst så är det absolut viktigaste att han är trevlig. Hoppas han är social och inte någon trist typ, det har vi tillräckligt av!

    snygg i svart 2

    Hon ser ganska cool, svart är alltid en hit!
    18534-1432

    bild gettyimages.com

    snygg i svart

    Kate Beckinsale är ursnygg i svart outfit. Shorts och kavaj, så snyggt!
    18534-1431


    bild gettyimages.com

    härligt!

    Nu sitter jag här. Nyduschad, insmord och med lite mat i magen. Det känns bra!
    Jag gillar den här sköna känslan som kommer efter träningen. Men idag var det inte lika jobbigt som sist. Kanske ska våga mig på lite annan träning ett tag så jag kan få variation. Boxning skulle jag vilja gå på!
    Ska se om jag kan övertyga någon att hänga på nästa vecka! Det är inte så kul att gå själv eftersom man under en stor del av passet tränar två och två.
    Där kan vi snacka jobbigt! Första gången jag gjorde det upptäckte jag muskler jag inte visste fanns.

    Skulle fikat med en kompis nu på kvällen efter träningen men han måde inte bra så det får bli en annan dag! Inte kul om han mår kass och jag vill inte bli smittad. Får man säga så? Ja det får man bestämmer jag!

    rusa

    Nu ska jag springa till vagnen! Ska åka och träna. Gillade detta passet förra veckan, hoppas dte är lika bra idag.
    Baci!

    copycat

    18534-1430
    Den här outfitten skulle jag gärna kopiera rakt av, förutom skorna då kanske...


    bild celebweb.org

    berlock

    Detta föreställer mitt berlockarmband som är i guld. Jag älskar det känner mig så snygg när jag har det på mig, passar till mycket och räcker som detalj om jag har något enkelt på mig.
    18534-1429



    Jobbet...

    Idag satt jag och pratade med min chef om arbetsuppgifter och så vidare.
    Dels så sade han att han gärna ser mig i en mer betydande roll! När jag är färdigutexaminerad...
    Sedan ville han ändra om på det jag gör idag och ta ifrån mig de uppgifterna som är mest stimulerande.
    Det känns riktigt kasst faktiskt. Det jag skulle göra nu är skitgrejer i jämförelse och världens steg tillbaka.
    Jag får vänta till ikväll och diskutera med paps. Vad är mina alternativ liksom?
    Sedan tycker han att jag bara ska jobba eftermiddagar och det vill jag absolut inte. Då kommer jag få svårt att gå upp på morgonen, lunchen kommer jag skippa helt, som jag gjorde hela hösten och min tid till pluggandet kommer minska rejält. Kanske en eller två dagar men absolut inte fem dagar.
    Imorse var allt så bra och skönt med mitt jobb, men nu känns det bara jobbigt.

    Sedan är det så himla mycket gnäll hela tiden. Chefen säger hela tiden att de osm kommit är så positiva till att vara hos oss, men är han blind och döv frågar jag mig då.
    Hörde honom diskutera lite med dem idag och det var allt annat än positivt! Varför går han och säger det när det inte är så. Klart man inte går runt och säger att de tycker dte är kasst, men då behöver det ju inte kommenteras över huvudtaget.

    Även om det var kul att höra att jag har möjligheten till jobb där i framtiden känns det svårt att motivera mig i dagsläget för något som kanske kan hända om ganska lång tid, som det känns åtminstone...
    Fast det vore ju rätt kul att vara projektledare i första jobbet efter examen!

    Tankarna virvlar i skallen på mig!


    Tulpaner

    Jag älskar tulpaner! Det är så fint, superbra att ta med om man ska bort, håller ett tag och känns vårigt!
    18534-1428

    Igår var jag och handlade och köpte då en bunt. Bestämde att jag ska försöka att ha en bukett hemma hela tiden. Jag blir så glad av att se tulpan-buketten, det ger mig lite vårkänslor :)


    19/1

    Svinkallt ute idag. Ska bli ännu kallare i helgen. Usch, jag vägrar gå ut då! Gillar absolut inte kyla!

    • svart linne, Cherry Tee
    • svart top, JC
    • kavaj, H&M lite safari men ändå fin och feminin & markerad midja
    • mörka jeans, Filippa K
    • svarta stövlar
    • tunna guldringar, berlock-armband i guld
    • Hängande hår
    That's me.


    fin outfit

    Avslutar kvällen med en bild på LIndsay Lohan i en söt outfit.
    18534-1427


    bild people.com

    städning, low, framtid

    Somnade framför tv:n efter att jag pluggat två timmar efter jobbet. Sedan sov jag två timmar... Den här veckan har jag sovit varje eftermiddag. Att jag är så trött fattar jag inte!

    Ikväll var mams och paps här. De hade stora verktygslådan med sig.
    Paps fick byta två taklampor osm gått sönder, jag når inte... Sedan satte jag upp några tavlor äntligen. Känns redan mer ombonat!

    Har hunnit städa en massa också. Känns jätteskönt. Det är så fint och fräscht så!

    Känner mig lite low.. Vet inte varför, ibland fattar jag inte hur min kropp fungerar.

    Imorgon på jobbet ska jag och min chef sitta ner och prata om min framtid. För att ha en tills-vidare-anställning så känns det väldigt seriöst. Han sade samma saker om samtalet som sist. Men då hände inget och det ledde egentligen ingen vart. Jag förstår inte vad han vill. Lite förvirrande, men spännande också.
    Jag känner mig så kluven, vill inte binda upp mig helt och fullt här för länge heller. Detta företaget fungerar inte på ett sådant sätt som jag önskar att jobba på i framtiden. Skulle på ett sätt vara skönt att vara här i sommar också, men jag vill göra nya saker. Jag vill testa mina vingar och få mer erfarenhet!
    Som sagt jag är kluven, men jag får väl se vad han säger imorgon.
    Det som gör mig mest fundersam är att han sade att jag skulel få en chans att fundera på hur jag ville ha det innan mötet. Jag vet hur jag vill ha det, mer ansvar och högre lön. Tror ni han kommer gå med på det?!
    Har inte fixat någon lunch men jag orkar inte, får åka hem och äta något istället för att äta på jobbet. Jag ska ju träna på eftermiddagen så jag hinne rinte vela för länge på stan...
    Nej nu blir det sovdags! Baci!

    sweet love

    18534-1426
    Beyonce och Jay-Z på basket. Tydligen är Jay-Z delägare i laget som de tittade på, minns ej vilket... Tycker de är ett sådant sött par!


    bild people.com

    who am I?

    Jag brukar inte låta negativa kommentarer påverka mig men idag, av någon aledning, känner jag mig extra sårbar och tycker det är jobbigt. Jag fick två kommentarer nu ikväll som känns helt fel.
    Visst min blogg handlar mycket om kläder, kändisar och ytliga saker. Men jag har tidigare skrivit att detta är min chans att få möjlighet att fokusera på roliga och ytliga saker.
    Mitt liv är ingen dans på rosor. Jag kämpar för mycket. Jag har flera kroniska sjukdomar, inget som syns på mig, men det påverkar vad jag kan göra i vissa sammanhang. Tro inte att jag bara är det här ytliga!

    Postat av: Fröken C
    Åh Gud, en kavaj!
    Stoppa pressarna!
    Kläder som är så viktigt...
    Folk dör (som ditt inre liv, antar jag?), och du skriver om kläder?
    Fast å andra sidan, allt handlar väl om vad man vill prioritera...något intressant och läsvärt, eller Hollywood, vars stapplande, haschhöga, fumliga steg resten av världen också bara råka bevaka. Det kanske är bra att du sysselsätter dig med att ta ytligheten till folket - de verkar behöva det lika mycket som Nicole Richie behöver en fet hamburgare i käften.

    2006-jan-18 @ 21:56:17


    Postat av: Jag
    Man måste inte alltid få julklappar bara för att man ger. Get the point?
    Du kanske är ytligt intresserad av dem, dem genomskådar din falska fasad och skiter i dig. Lev med det.

    2006-jan-18 @ 22:01:14


    Det där är ju bara bullshit!

    You think you know, but you have no idea!


    söt kavaj

    Nicole har likadan kavaj som Rachel hade häromdagen, fast i svart. Jag älskar skärningen och modellen. VIll ha! Så hima söt. Du har nog rätt Sofia, det kanske är Stella, garanterat inte vintage som jag trodde iaf... 
    18534-1425


    bilder clasos.com

    Nicole i vitt

    Gillar fortfarande capen även om jag börjar tröttna och är glad att jag inte inhandlat någon själv. Jag vill också ha en tröjklänning! Nu! :) Please...
    18534-1424



    bilder clasos.com

    isblå

    18534-1423

    Vilken söt jacka Jessica har! Älskar färgen. Skönt kompliment till min stora parkas.

    bild clasos.com

    utan ro 2

    Skrev ett inlägg förut som jag känner inte blev tillräckligt utvecklat.

    Såhär är det. Jag har jobbat på ett företag som varit ett eget bolag och ett väldigt litet sådant och vid årsskiftet blev vi ett regionkontor med huvudkontor i Stockholm och kontor i tre olika städer här på väst-sidan. I samband med detta flyttade ett gäng över till vårt kontor, deras företag lades ner men de fick jobb hos oss, inom samma koncern.
    Med sådana här samgåenden blir mycket osäkert. Rutinerna är olika på alla ställen och så vidare.
    De som kom till oss hade att välja på att bli uppsagda eller börja hos oss och helt ärligt så verkar de tycka att det är rätt kasst hos oss. Ganska märkligt med tanke på alternativet...

    Jag skrev om det här med att de är medelålders och självklart drar jag inte alla över en kam. Men när jag skrev inlägget så var jag riktigt sur på några av dem... Några av dem jag snackar en del med på kontoret är runt 50 år och självklart är de roliga, snälla och trevliga. Men det finns också de där i medelåldern som jag bara inte pallar, men de finns självklart i alla åldrar. Vad man än gör så träffar man då och då på personer man inte kommer överens med.

    Sen det här med samtalsämnen. Självklart är det svårt att hitta gemensamma nämnare i början och då väljer man det som finns närmast till hands, jobbet. Jag gör det ofta om jag blir placerad med någon och jag inte vet vad jag ska prata om. Men de på mitt kontor, de nya alltså de berättar om sitt jobb och hur de gjorde och får det att låta som om deras sätt är det enda rätta och att så som vi gör är katastrof.
    Dessutom gnäller de jämnt och ständigt! De hade lite problem att komma åt skrivaren ett tag så nu fick de äntligen behörighet till dem och då är skrivarna för långt bort. Men hallå liksom, ingen skriver eller gå några meter extra!?! VIlket är att föredra? På dem verkar det nästan bättre att inte ha någon alls.

    Sedan vill man väl lära känna sina nya arbetskamrater? Det finns enkla frågor som, var bor du, hur länge har du jobbat här, har du barn... Vad som helst för att visa att man är intresserad av att lära känna någon. Jag har ställt alla de där frågorna, men hur många har jag fått tillbaka? Inte särskilt många...

    Winter party

    18534-1422

    Mischa och Rachel på Fox Winter Party. Mischas klänning känns enkel, visst bär hon upp den, men jag är inte överdrivet förtjust i den.
    Hon verkar dessutom ha sådär skoj...
    Mönstret på Rachels klänning är svårt att lyfta, men Rachel passar otroligt bra i den. Hon brukar kunna bära upp kläder som få har svårt att göra på samma sätt!

    På tillställningar tycker jag Mischa ofta har liknande grejer som hennes rollfigur Marissa har, men Rachel är längre bort fårn sin karaktär Summer då det kommer till att klä upp sig. Rachel älskar vintage och hon är bra på att hitta fina plagg som hon kan bära upp.

    bilder gettyimages.com

    Stylish

    Snyggt, stylish och casual. I'm lovin' it!
    18534-142118534-1420


    bilder gettyimages.com

    utan ro

    Jag har absolut ingen ro i kroppen för tillfället. Och absolut inte på jobbet.
    Vad trista människor runt 50 är egentligen. De pratar om sina barn som de inte verkar ha någon som helst koll på. Jag har blivit uppfostrad på helt andra sätt och det märks...
    Sedan är det som en spricka i kontoret, vi är två läger, de nya och de gamla. Trist men sant.

    Fast de nya är så trista att jag inte direkt saknar dem ändå. Vem tycker det är kul att bara snacka jobb på fikan? Då vill jag tänka på annat.
    Ibland blir jag sån där att jag inte ens orkar låtsas. Tyvärr!

    18/1

    • mörka Cheap Monday
    • svart topp JC
    • ljusblå skjorta Peak (oxford som mams kallar den...)
    • svarta stövlar utanpå byxorna
    • svart smalt skärp i midjan med silverspänne

    par eller inte

    Jag är singel sedan ett bra tag, ganska länge känns det som.
    Förra hösten var jag typ tillsammans med en kille. Vi var som ett par men det var nog mer ett förhållande i hans ögon än i mina. Men jag har haft pojkvänner och varit ett stabilt par.

    Nu sitter jag, medans pastan till morgondagens lunch kokar, och funderar över hu vissa beter sig i ett par.
    Jag blir galen på vänner och bekanta men även för mig främlingar som är på det där om-vi-har-två-meters-avstånd-så-svimmar-jag-nästan.
    Sådär har jag aldrig haft det och jag gillar det inte alls.

    Den här veckan är det Öppet hus på Friskis vilket igår innebar att flera tjejer släpat med sig sina pojkvänner.Det var några tapra stackar som klarade joggningen med bravur men det var väl också allt.
    Jag har också dragit med mig pojkvänner på pass, men det finns några restriktioner. på träningen så handlar det om just träning och inte gullande. Jag behövde inte utföra övningar bredvid min pojkvän eller småtissla med honom i de få sekundrar som är mellan låtarna.

    Eller i klädaffärer. Tjejer, killar är på många saker, men är de inte intresserade av att gå med er i klädaffärer så snälla lämna honom hemma, eller utanför åtminstone! Jag förstår inte tjusningen med att ha pojkvännen en meter bakom sig med en sur uppsyn och ett kropps-språk som skriker "ta mig härifrån!". Själv blir jag superstressad av det.

    Jag har ruskigt svårt för par som inte kan låta bli att kladda på varandra jämnt och ständigt. Klart man ska kunna pussas, kramas, hålla i varandra på ett eller annat sätt, men när det går till överdrift.
    Jag har flera exempel.
    Paret som på en middag från det att de tog av sig kapporna inte släppte taget om varandra på hela kvällen, middagen inkluderad.
    Eller de som satt och pillade så mycket på varandra i soffan en kväll då vi umgicks några stycken, till sist trodde jag att de skulle slita av sig kläderna.

    Nej jag är helt för kärlek och att kunna vara öppen med det, men det behöver inte gå till överdrift. I förhållanden gäller det att inte tappa bort sig själv.

    Blir galen på kompisar som inte kan bestämma något eftersom de inte vet vad partnern ska göra. I de fallen är de oftast sambos och partnern brukar inte ha nåra som helst problem med att själv göra planer... Hänsyn, javisst självklart, men saker får inte gå till överdrift!

    Känns som detta blev rörigt, men jag tror andemeningen gick igenom.
    Kanske säger och tycker jag bara detta eftersom jag just nu int ehar någon pojkvän/sambo att förhålla mig till. Men eftersom jag inte varit sådan i förhållanden så har jag vsårt att tro att jag kommer bli det nästa gång det kan råka hända.

    Men å andra sidan, det är jag som går och lägger mig själv medan alla dessa irriterande paren har någon att mysa och kura ihop sig med på kvällen....

    predikanten lockar

    Nej nu ska jag försöka läsa ut min bok Predikanten. Upplösningen närmar sig!

    Sitter och blir lite sur på folk som säger saker men inte lever upp till det.
    Jag kanske är fånig, men har man sagt lite sådär att man ska ses och den ena parten hör av sig och undrar om man ska hitta på något, borde man inte åtminstone svara då?!
    Eller när någon säger, "jag ringer imorgon för att berätta vilken tid jag kommer till dig" men aldrig ringer och därmed inte kommer...
    Eller den där som avbokade sist man skulle ses och säger "men nästa vecka då måste vi ses" fast det var för tre veckor sedan och fortfarande inget ljud...

    Men det kanske bara är jag som tycker att man åtminstone kan höra av sig med ett litet meddelande... Så svårt är det inte, mina föräldrar är utmärkta på att skicka sms!

    Baci!

    Begär

    Det finns ingen sak som väcker sådant ha-begär hos mig som ett par snygga ballerinas. Jo okej, väskor då. Men ballerinas och mockasiner ligger väldigt bra till!
    Jag är ingen person som är överdrivet förtjust i vinter-skor. Stövlar och boots är inte min grej. Visst kan jag hitta snygga, men det går inte att jämföra med vår/höst och sommarskor.
    Just nu vill jag köpa ett par ballerinas, men det känns ganska fånigt eftersom jag knappast kan ha ballerinas när det är nollgradigt ute. Usch för det här landet och kyla!
    Våren var är du?!?! Jag längtar!!!

    18534-141818534-1419
    De guldiga till vänster är de Chloé-skorna som
    Mischa höll i på en shoppningtur nyligen. Tänk om de finns i hennes garderob hemma, åh de skulle göra så mycket mer nytta hos mig! :)

    bilder netaporter.com & shopbop.com

    Brillor

    Idag var jag äntligen iväg och testade olika glasögon. I november var jag på synundersökning och nu var jag då iväg och kollade på bågar.
    Eftersom jag idag har ett par
    Silhouette i titan utan båge runt glasen. Jag trivs jättebra i dem eftersom de inte lyser i mitt ansikte Eftersom jag är nästintill platinablond har jag nästan ingen färg på mina ögonbryn men tack och lov ganska mörka ögon och bruna ögonfransar. Mina egna färger fungerar väldigt bra till de här glasögonen men eftersom jag haft lite problem med synen det sista funderar jag på om det är dags att byta glasögon så jag får ett par med lite starkare glas.

    Jag besökte två optiker och har nu hemma två glasögonpar från vardera butiken för att testa. Det är jättesvårt att veta och känna efter.
    De ser ut ungefär såhär:


    1. ingen båge runt glaset utan endast två kraftigare skalmar som går från varsin ände av glaset och går samman strax före örat. Skalmarna är blåa. De liknar ju mina gamla men känns roligare, lite fräckare och mer än de jag har idag.
    2. ljusblå plastbåge, lite kantiga. Framhäver mina ögon väldig nsyggt, men det är det par jag är mest säker på att jag inte vill ha. Just nu iaf...
    3. det tredje paret är också ljusblå med båge upptill på glaset och ganska bred skalm. Lite kantiga och ganska snygga. Men de är en storlek för stora så väljer jag dem får jag chansa på att storleken mindre är bra...
    4. det sista paret är i samma stil som det tredje, samma märke, men det är båge runt hela glaset. De glasögonen jag har hemma går i någon slags beige/champagne-färg. Den skulle jag inte välja utan den blåa färgen som är på det tredje paret.
    Nackdelen med par 3 och 4 är att på den breda bågen är en detalj som jag är lite osäker på... Åh vad jobbigt det här är!
    Jag vet inte vad jag vill se ut som. Jag vill bara hitta ett par som känns rätt!

    Provade säkert hundra par glasögon idag, jag överdriver inte. antingen kändes de alldeles för coola, för mycket, extrema eller så kände jag mig för ordentlig, prydlig, töntig eller som en sekreterare.
    Nej det är jättesvårt och det är en omställning att ta på sig glasögon som faktiskt syns till skillnad från de jag har idag.

    Min mamma har också Silhouette glasögon men hon upplever inte som jag att de kräver lite av henne färgmässigt. Hon känner att hon måste vara ordentlgit fixad för att bära upp dem bäst. Medan jag känner mig minst lika snygg då jag är osminkad och har tofs som med make-up och fräscht hår. Det är olika hur man uppfattar och känner det.

    Just nu känns det som att jag lika bra kan behålla de glasögonen jag har idag. Skulle jag välja det första paret (1) så är det itne ens säkert att någon skulle se att de var nya... Lite trist, men jag måste ändå utgå ifrån att jag ska vara nöjd i dem.

    Om man diskuterar glasögon i olika sällskap och jag på något vis parat om mina glasögon är det alltid minst en person som förvånat frågar om jag har glasögon. Och det är alltså personer som vid flera tilfällen sett mig i glasögonen. Antingen är det de som behöver glasögon eftersom de är blinda, eller så syns helt enkelt inte mina glasögon.


    Oj, vad mycket jag hade att säga om glasögon!


    Grey's

    18534-1417

    Ursnygg klänning på Ellen Pompeo i Grey's Anatomy. Kul serie, men nästa vecka öär det Desperate Housewives igen!

    bild gettyimages.com


    Moore

    Även Mandy besökte båda eventen. Jag tycker hennes ljusa klänning var den finaste. Den svarta var så enkel och på gränsen till trist utan smycken eller detaljer.
    18534-1416


    bilder gettyimages.com & clasos.com

    Sarah

    18534-1415

    Sarah Chalke som är med i Scrubs där hon spelar Elliot, J.D:s kärleksintresse (större delen av tiden iaf). Scrubs firade 100:e avsnitt och Sarah besökte även Golden Globe. Jag tror jag föredrar den högra bilden mest. Åtminstone frisyren, klänningen sådär, men jag får en sån lust att lyfta upp hennes klänning på vänster sida, det ser ut som den åkt ner...

    bilder gettyimages & clasos.com

    lavendel romance

    Den här klänningen är så ljuvlig! Mena har en hit tycker jag. Färgen och modellen tilltalar mig absolut. Det här är en klänning som jag kan se mig själv i. I love!
    18534-1411


    bild gettyimages.com

    Desperate goes Golden

     Snart är de tillbaka i rutan med Desperate Housewives. Tills dess kan man titta hur de såg ut på galana inatt. Själv är jag inte direkt imponerad av någon av dem. Känns som om de är färgkoordinerade nästan...
    18534-1414


    bilder gettyimages.com

    Anne

    18534-1413

    Anne Hathaway i en svart klänning med glitter på. Jag har lite svårt för det hela med en bar axel, men det funkar ändå. Ser framemot att se Anne i filmatiseringen av Djävulen bär Prada!


    bild gettyimages.com

    brunt & enkelt

    Samaire Armstrong spelade Anna, tjejen som i säsong1 av OC blev kär i Seth (Adam Brodys karaktär). Jag gillar Samaires utseende, hon har ett speciellt utseende med en cool stil. Gillade henne i Daniel Powters video Bad Day.
    På Golden Globe tycker jag hon lyckas se snygg ut i en väldigt enkel brun klänning, halsbandet till är ursnyggt, vill ha! Enda minuset får skorna som dels är svarta och inte så värst snygga...
    18534-1412


    bild gettyimages.com

    Warners Brothers/Instyle after party

    Rachel Bilson och Mischa Barton var på Warners Brothers/Instyle after party. Rachels klänning lyser vintage, är snygg och passar henne jättebra. Mischas klänning är söt med detaljer som rosetten.
    18534-141018534-1409


    teknik

    Usch gillar inte tekniska snubbar.
    De ska släcka ner allt här på jobbet nsart. Ingen mail, internet eller internsystem. FY!!

    17/1

    • svarta kostymbyxor
    • vitt linne
    • nougat färgad v-ringad törja
    • svarta skor
    • guldkedja, guldringar, pärlörhängen
    • hängande hår
    Redo för ännu en tisdag. Usch jag gillar inte tisdag morgnar, men det är bara att ge sig på det! Hoppas ni får en härlig dag!


    Golden Globe b/w

    18534-1408
    Svart och vitt är enkla färger att välja och väldigt safe.
    Kate har en väldigt snygg klänning tycker jag. Hilary Swank var sötare än jag sett henne tidigare, tycker hon har lite speciellt utseende... Både Keira och Sarah Jessica har enkla klänningar med snygga detaljer som förhöjer och gör det lilla extra!

    bilder gettyimages.com

    Golden

    18534-1407


    Golden Globe

    18534-1406


    Goldem Globe AP

    18534-1405


    Golden Globe

    18534-1404


    Vad tiden går snabbt ibland!

    Jaha, så var klockan alldeles för mycket igen, är jag förvånad? Nope.

    Tack och lov för träningen ändå, jag är sådär skönt trött och ska nu kura ner mig i min säng. SATC börjar väl snabbt, hoppas jag, så då lär jag väl somna till det. Gillar min tv som har insomningstimer. Om den bara hade väckningsmöjlighet också!

    Imorgon är antoher day på jobbet. Inget special som händer, annonsdag så det lär väl bli lite trassel, det blir det alltid!

    Köpte två nya halsband på Glitter idag. En guldkedja och en bronsaktig, snyggt till det mesta!
    I torsdags köpte jag förresten något jag är väldigt nöjd med. En kavaj kan man väl kalla det i lin och bomull från H&M. Den är skrynklig i sig själv och är lite safari-inspirerad med möjlighet att ha skärp i midjan vilket gör den lite mer stylish. Modellen är feminin och figursydd. Fanns i färgerna puderrosa, blå och en brun/beige-aktig färg. Provade den rosa först men jag kunde inte riktigt bära upp den färgen så det blev den brun/beige-aktig som satt suveränt och funkar både till mörka och ljusa kläder!

    Baci!

    bongo

    18534-1403

    Såhär såg en av Nicole&Adams annonser ut.

    bild från adrants.com

    Laguna for Bongo

    18534-1402


    Gänget från Laguna Beach kommer synas i en kampanj för Bongo Jeans. Tidigare har bland annat Nicole Richie och Adama Goldstein synts i Bongo's kampanjer.

    black dress

    Det andra OC-paret är minsann också söta ihop även o jag itne tycker de matchar varandra lika väl som de andra två gör. Gillar Marissas svarta klänning. Den har detaljer som inte riktigt syns här...
    18534-1401



    sweet

    18534-1400


    Sweet as sugar. Mitt favvopar, här i OC. Där de faktiskt också är mitt favvopar. Två flugor i en smäll! :)

    sällskap

    18534-1399

    Mischa är på stan med sin hund. Hon adopterade visst den från ett ställe där herrelösa hundar bodde.
    Kom att tänka på hur mysigt det skulle vara med en liten katt, någon som är här med mig som jag kan prata med utan att verka lite crazy.
    Men så är jag ju allergisk och kan inte ens tänka längre än så på att skaffa ett husdjur annat än fiskar då! Drömma går ju!

    bild mischa-b.com

    rått & kallt

    Det är riktigt rått ute idag! Kallt även om det bara är runt en minusgrad.

    Blev träning efter lite velande så nu är jag lite trött men känner mig nöjd för att jag åkte!
    Känner att jag börjar bli mer och mer vältränad, kanske inte så konstigt eftersom jag tränat ordentligt ganska länge nu, men pass som tidigare gjorde mig helt slutkörd har inte längre samma effekt.
    Det är bra, men jag måste ju göra något för att pressa mig lite. Det måste vara en utmaning under passet, annars tappar jag lätt intresset!

    Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Varm härlig dusch, mmm... :)

    träna eller inte...

    Ska jag eller ska jag inte?
    Jo jag ska nog, men då börjar det bli stressigt. Att jag aldrig lär mig att planera min tid bättre....

    Just me

    Med Hennes kom ett varuprov på Paris Hilton's parfym Just me. Jag tycker den luktar väldigt gott. Fräsch och frisk. Jag gillar inte för tunga parfymer även om min Gucci Rush är ganska tung...
    Pappret som är runt parfymprovet har en text som lyder:

    You will be asked, "What are you wearing?"
    With a smile you reply, "It's Just me!"
    18534-1398



    Oprah

    Åh, upptäckte att Jennifer Aniston är hos Oprah. Måste kolla!

    Uppdatering: Jag såg en minut, sedan var det slut på intervjun... Åhh....

    glossig lektyr

    Åh idag var en bra dag då det gäller tidningar!


    • Svenska Elle
    • norska Elle
    • Hennes
    • Solo
    • Allt i hemmet
    • Tara - till mams
    • Woman - norsk tidning


    McAdams

    Jag gillar Rachel McAdams, hon har ett fint utseende och känns äkta på något vis. Vissa känns så plastiga och onturliga men det tycker jag inte hon gör! Hoppas hon ska på galan, hon brukar ha fina klänningar.
    18534-139618534-1397


    bilder gettyimages.com

    slokhatt

    18534-1395

    Tänk om jag också bara kunde dra en hatt över huvudet då jag har en sliten dag och ändå se lite nonchalant snygg ut. Det funkar inte i min värld och jag skulle aldrig kunna ha hatt på mig på jobbet...


    bild celebweb.org

    vita knappar

    18534-1394

    Hmm, njae den här klänningen var ingen hit Maria. Gillar modellen och stilen men de vita knpparna förstör helheten. Ska bli kul att se vad Maria har för blåsa ikväll/natt på Golden Globe!

    bild gettyimages.com

    kaos

    Imorse var det kaos i casa di Emmaria. Kopplade in min stereo igår och hade satt den på timer. Hjälp vilket liv och jag var inte alls beredd på det.
    Stereo + fyra väckarklockor = en förvirrad och nyvaken tjej!

    Men jag kom upp till sist och var på jobbet i tid. Elle hade inte kommit, så den droppar säkerligen in idag. Nice! Lite kvällslektyr.

    Läser just nu Predikanten av Camilla Läckberg. Deckare som utspelar sig i Fjällbacka. Har läst de som serie-mässigt är före och efter den boken. Väldigt bra böcker som är ett skönt kompliment till de andra böcker jag läser. Oftast blir det lite mer Bridget-aktiga böcker, fashionista-känsla och böcker med lyckliga slut! Må-bra böcker är något jag gillar.
    Vissa böcker som står i bokhyllan plockar jag fram då jag är glad, andra då jag är ledsen, tredje då jag är kär och fjärde om det är olycklig kärlek.

    Har inte bestämt om jag ska träna i eftermiddag, men det lutar åt det! Dels brukar det bli lättare att somna på kvällen efter att jag tränat men sedan är det ju väldigt skönt också.

    16/1

    Blev lite inspirerad av Mischas enkla och snygga outfit idag.

    • mörka jeans, Filippa K
    • svart rundhalsad tunnstickad tröja, FIlippa K
    • ljust rosa linne under, TopShop
    • hängande hår
    • svarta skor
    • svart skärp



    bädda

    Nu ska jag bädda min säng emd rena lakan. Visst är det skönt att få krypa ner med rena lakan. Men det är så jobbigt att bädda själv! Jag får stå på möblerna för att kunna skaka täcket ordentligt så det ligger rätt i påslakanet. Det där är en sådan sak som kan göra mig småirriterad i kroppen. Det och skrynkligt underlakan. Varje kväll så drar och sliter jag i underlakanet för att det ska vara rakt och härligt när jag ska sova. Knäpp, jodå lite grann, men jag hoppas det kan ses som charmigt!
    Det är ju itne som om jag skulletvinga någon fixa det där innan jag lägger mig i en säng, men när jag är själv och får fixa som jag vill, då är lakanet slätt och täcket är ordentligt stoppat i påslakanet!
    18534-1393
    bild ikea.se


    visdom från Carrie

    18534-1392

    Carrie: Later that day I got to thinking about relationships. There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting,
    challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

    you never will....

    [on meeting Big's new girlfriend]
    Carrie: Your girl is lovely, Hubbell.
    Mr. Big: I don't get it.
    Carrie: And you never will.
    18534-1391

    bild hbo.com/city

    bags vs balls

    18534-1390


    Carrie: I'm thinking balls are to men, what purses are to women. It's just a little bag but we'd feel naked in public without it.

    bild neimanmarcus.com

    love

    Carrie: I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love. And I don't think that love is here in this expensive suite in this lovely hotel in Paris.


    Det där stämmer väl på mig, förutom sista meningen då...

    var?

    När jag beställde min klänning från H&M stod det att den skulle levereras under vecka 2. Men jag har inte fått något paket... Hoppas det kommer i veckan som kommer istället!

    randig halsduk

    Jeesica Alba ser fräsch ut i enkel outfit med den söta Juciy halsduken som jag bloggat om men i ljusare färger. Teri Hatcher ser väldigt smal ut, vad har hon på sig förresten. Ingen direkt hit...
    18534-1389


    bild hollywoodrag.com

    No milk

    Hur tankspridd är inte jag?! På vägen hem fårn mina föräldrar passad ejag på att handla eftersom jag fick skjuts fram till dörren, väldigt trevligt!
    Köpte en massa bra grejer, men vad köpte jag inte. Det sm parktiskt taget alla handlar då de är i en matvafuraffär, MJÖLK!
    Små smart va!
    Jag som har mjölk i té, utan är det inte alls gott. Men jag får väl drick det gröna téet istället, har ju tänkt byta ett tag så det blir väl dags nu.
    18534-1388
    bild arla.se

    varm sommardag

    18534-1387

    En varm sommardag skulle jag gärna dra en av de här klänningarna över mitt huvud. Fina, somriga och inspirerande klänningar!

    bilder netaporter.com

    bag me

    18534-1386

    Två snygga väskor som jag fastnade för. Visserligen skulle jag väl fördera den vita i en brun eller beige ton, men modellen är snygg. Den vita är Marc Jacobs och den andra är en Miu Miu.


    bilder netaporter.com

    stoppad

    18534-1385

    Tydligen gillar inte Mischa hur hennes pojkvän Cisco kollade in hennes co-star Rachel Bilson, därför får han inte kolla på hennes serie OC.


    Uppgift och bild mischa-b.com

    korn

    18534-138418534-1383
    Rachel och Adam på Korns's Tour Launch party. Söt som alltid tar Rachel på sig vita stumpor vilket får mig att tänka på hur jag själv klädde mig när jag var liten och hade kjol eller klänning på mig. Men hon är söt, gillar framförallt hennes
    jacka.



    borta men hemma

    Idag är jag i huset och donar. Jag har ingen riktig ugn utan bara en gasugn som jag inte vet hur dne fungerar. Därför brukar jag laga mat hos mina föräldrar då det behöver fyllas på i frysen. Väldigt bra när det är just ungs-grejer jag vill göra.

    Nu är pajen ute ur ugnen, hade tänkt lägga upp en bild på en oaj, men när jag letade på nätet efter en lämplig bild började jag må illa så det blir inget.
    Min paj blev väldigt fin iallafall, god också hoppas jag. Pajdegen blev ju sådär, men men de är smaken som räknas!

    Nicky

    Nicky på stan med mor&syster i en söt klänning. På kvällen är hennes klänning sisådär, men hon ser söt ut och har samma snygga halsband som på dagen.
    18534-1381
    18534-1382


    ny posering?

    18534-1380
    Har hon börjat med en ny pose, miss Hilton? Då föredrar jag nog den tidigare... Lite väl kort klänning, men den var helt okej tycker jag.

    bild gettyimages.com

    eye candy

    Minns inte vad han heter men han spelar i Grey's Anatomy. Hans rollkaraktär är väl inte den allra trevligaste och charmerande alltid, men han är trevlig att vila ögonen på. Variation till Patrick Dempsey.
    18534-1379


    up&down

    Jessica på stan, dels iklädd casual kläder och även på väg från ett Golden Globe party.
    18534-137818534-1377

    bilder sweetkisses.us

    mission impossible

    Idag sov jag till tolv, skönt men inte alls bra egentligen. Ikväll kommer jag få det stört moöjligt att somna. Och så ska jag upp och jobba som vanligt. Usch inte bra.

    Nu har jag gjort en pajdeg som ligger i kylen, den blev lite väl kladdig, inte bra... Tror jag.
    Det är så smidigt att göra en paj och så fryser jag in den för att lätt kunna ta med som lunch till jobbet!

    Somnade igår på kvällen, vaknade till och åkte en sväng till brorsan. Han hade ett par vänner där och jag gillar inte killen i det paret. Han är så oförskämd mot mig. Men min bror säger att det är för att jag skrämmer honom. Det låter helt befängt i mina öron. Brorsan tycker att jag är för hård bara för att jag är säker i mig själv och han hävdar att den här killen är blyg. As if! Oförsäkmd.
    Han pratar inte med mig, när han väl gör det så tittar han inte ens i närheten av mig och enda gången han knappt tittar på mig är för att totalt dissa vad jag precis sagt.
    Människan är för tusan en del år äldre än mig! Löjligt.
    Anyhow, förutom den där killen är de andra trevliga så kvällen blev bra trots allt.

    Idag står som sagt paj på schemat, tänkte göra lite köttfärssås av det som blir över på köttfärsen. Hade velat baka muffins också, men jag får väl ta en sak i taget!

    Summer och Rachel

    Summer i en schysst outfit med en väska på armen som jag tycker ser snygg ut.
    18534-1376
    Rachel på en photoshoot. Regnbågströjan är väl sådär, men hon bär upp den tycker jag.
    18534-1375


    bilder oc-style.com

    Mischa shoppar

    18534-1374

    Mischa är ute och shoppar iklädd Hudson jeans med, vad jag tror är, en Marc Jacobs väska på armen. Skon hon håller i är hur snygg som helst. En enkel outfit och de skorna till skulle vara smashing i vår och sommar!

    bild oc-style.com

    fin outfit

    18534-1373

    Den här outfitten gillar jag. Minns int eom jag bloggat om den innan, men det gör egentligen inget. För den är så fin! Den blåa koftan är väldigt jag, eller J också för den delen. Knytet framtill är pricken över i:et!

    bild shopbop.com

    Lindsay

    Jag gillar Lindsays stil. Hon är ofta med ganska enkla medel välmatchad. Något att inspireras av!
    18534-137018534-137118534-1372


    bilder lindsay-style.com

    Filippa K

    18534-1369

    Filippa K
    expanderar och ska nu ge sig på den tyska marknaden. Kul!
    Jag gillar mycket av Filippa K:s kläder. De är klassiska med enkla snitt och bra kvalitet. Jag har inget Filippa K plagg som jag är missnöjd med. Har flera par byxor som hållit länge, någon skjorta som jag visserligen inte använder så mycket men det har mer med färgen att göra... Tröjor och toppar är väldigt sköna.


    bild från N24.se

    uschig dag

    Det här är ingen bra dag. Alla känslor jag hållit inne i mig har svällt över och jag har nu gråtit och deppat ner mig totalt. Det blir så när stressen släpper lite.
    Fy idag vill jag bara ligga på soffan, se en bra film och deppa.
    Men just därför borde jag inte göra det. Så nu ska jag äta lite choklad, får unna mig det, badda ansiktet med kallvatten och försöka klä på mig lite snygga kläder. Allt för att försöka lyfta humöret!
    Ibland känns det som om alla bara trampar på mig och jag är alldeles för snäll. Sedan känner jag att jag inte vill bo själv, det är verkligen inte min grej. Andra gånger är jag i och för sig bombsäker på att jag skulle bli galen om jag skulle dela lägenhet med någon.
    Det är så jobbigt att humöret kan pendla så. Igår var jag glad och hade jättetrevligt men idag känns allt becksvart. Vad är det med mig egentligen? Fast det känns visserligen mycket bättre när jag fått en del ur mig.

    hög midja

    Maria Bello har bjudit på en del snygga outfits det senaste. Det ser väldigt snyggt ut med hög midja, men jag tror inte jag jälv kommer använda det alltför mycket. Jag känner mig helt enkelt inte bekväm i det. Sedan är nog mina former fel för den typen av byxor!
    18534-1368


    bild gettyimages.com

    trött men ändå inte

    Idag är jag trött fast inte i kroppen utan i huvudet. Jag blir sådan när jag är för stressad eller har varit det mycket. Det är lite svårt att förkalra, men det är som om kroppen har fått tillräckligt med sömn men inte huvudet. Hur som helst så är det väldigt jobbigt!
    Grannen under mig hade fest igår och han spelade med så himla mycket bas. Första gången som jag verkligen hörde mina grannar faktiskt... Ibland kunde jag höra texterna på låtarna och sjunga med, då är det ganska högt! Men eftersom det var första gången sedan jag flyttade in i september så gör det mig inget direkt. SKillnad om det var varenda kväll eller så.

    Vet inte vad jag ska göra idag, kan inte riktigt ta mig för något. Fast igår fick jag ett paket med några böcker som jag ska gå och handla. Den här helgen får jag passa på att läsa skönlitteratur eftersom det dåliga samvetet alltid kommer fram om jag gör det för ofta då jag borde plugga...

    pyamasbyxor

    Igår innan träningen var jag tvungen att leta upp en träningsbehå somjag hade städat bort i flytten, var tvungen att ha den under mitt nya rosa ursnygga reafynds-träningslinne. Funkade superbt.
    När jag grävde i garderoben ramlade jag över tre par pyamasbyxor. Jag älskar dem, så sköna att gå omkring i hemma. Skönare än vanliga mysbyxor, men kanske inte bra att gå i jämnt. Fast på kvällen kan jaglåta mig göra det och nu när jag kom hem drog jag på mig favoriterna och de är lika sköna som jag mindes!
    Kvällen var trevlig, började med att vara shoppingråd. Råkade ut för en sak i butiken, jag bar en påse med lite attiraljer som min kompis skulle låna och då vi lämnade butiken börjad det pipa. Dte varmin påse och hjälp vad nervös jag blev. Jag hade ju inte stulit något, men jag verkade nog så genomärlig för de tittade inte ens i påsen utan bara avlarmade den och så fick jag gå. Väldigt schysst!
    Efter det tog vi en fika och snackade en massa. Väldigt kul, det var länge sedan vi gjorde det. Det brukar oftast vara så att vi ses för att träna ihop och det är så svårt att avhandla alla grejer då.
    Berättade ikväll för min kompis om X. Alltså vad vi gjorde sist vi sågs, vilket är för en månad sedan nu, lite drygt till och med... Hon är sambo med hans bästa polare vilket har gjort mig osäker på om jag ville berätta, behöver inte gå in på detaljer, men det blir lätt massa snack* då och jag ville inte det.
    Det allra roligaste var att hon inte alls reagerade som jag hade trott. Hon hade dessutom kort funderat på om det hade hänt något! Det var en lättnad för mig, jag ville ju berätta men velade ett tag.

    *det har jag fått känna på de tidigare tillfällena då vi har gjort något jag & X. Gillar inte riktigt det, för det blir så konstigt då!

    Nej nu ska jag sova. Vad skönt att slippa oroa sig för tentan! Får se vad helgen väntar, förhoppningsvis något skojigt, det ska jag se till!

    blommor

    18534-1367

    Rachel Bilson i en söt blommig klänning, med väskan snett över kroppen, min nuvarande favorit! 

    bild clasos.com

    guldkedja

    Kanske ska ta och plocka fram min guldkedja?! Har en likadan som Nicole, min är pyttelite mindre, men annars precis likadan. Tyckte att den kändes lite väl ghetto-aktig. Men den funkar ju bra på Nicole så varför inte?! Beror väl på hur jag använder den, till vad. Får testa i veckan om den funkar!
    18534-1366



    att bära upp ett plagg 2

    Personlig reflektion till det tidigare inlägget.

    När jag såg ut sådär och inte kunde bära upp några kläder bröt jag ihop. Sist det hände ordentligt hade jag jobbat i en kampanj väldigt ihärdigt och jag var bara hemma för att byta om. Det var kvällen då allt avgjordes och vi skulle äntligen kunna slappna av. Självklart ville jag vara snygg men inget av mina plagg satt som jag ville. Jag hade planerat olika outfits i en vecka men ville inte bestämma mig förrän just då, samma dag. Jag bröt ihop och storgrät, ingenting satt snyggt på mig och för första gången såg jag i spegeln att jag såg hemsk ut. Jag hade inga höfter, min rumpa var platt och obefintlig, min bröst var mindre än vanligt (vilket i sig är svårt att tro...), mitt ansikte var glåmigt och alldeles kantigt.
    Till sist fick jag på mig lite kläder, men usch vad ful och gräslig jag kände mig. Den där kvällen skulle vara kul efter månader av hårt arbete, men istället fick den mig att bli ett vrak.
    Det triggar mig ofta att få höra att jag ser smal ut, även om jag också tar illa upp, så ger det mig en kick att bli smalare. Men det där var inte kul alls. Känslan är svår att första för någon som inte själv varit där.
    Jag undrar hur det blir för Nicole, hon måste ju se bilder på sig själv, när ska hon nå botten som jag gjorde. Visserligen är jag inte återhämtad, men så illa som det var då, det har jag inte varit efter det.
    Mina tankar är åt h***vete fel, men jag kan inte styra det. Jag kan vara mitt förnuftiga jag, men tillåter inte mig själv att äta chips, godis eller annat som kan ge mig större mage. På ett sätt vet jag, men jag kan också gråta av ångest för att jag känner mig fet som en ko. Logiskt, nej! Men det är så det här fungerar!

    Snyggt!

    Sådär ska tights bäras! Vad snygg Rachel är i tights och klänning. Det där tänker jag inspireras av snart! Jag gillar det.
    18534-1365
    Mischa var också med på stranden vilket får mig att tro att detta är en paus under inspelningen av OC. Har inte sett dem umgås privat sedan i somras...18534-1364


    bilder rachsl-bilson.com

    att bära upp ett plagg

    Här kan man se hur liten och tanig Nicole verkligen ser ut. Jessica är inte stor, visst hon har väl relativt stora bröst, men hon är smal i kroppen.
    På den här bilden har Nicole och Jessica likadana toppar på sig, snacka om skillnad!

    18534-1363

    bild sweetkisses.us

    brölopsklänning

    Pink sade innan sitt brllop att hon skulle vara en riktig tjej och ha klänning på sig. Vilken klänning sedan! Jag gillar den. Kanske inget jag själv skulle vilja ha, men den är riktigt fin och passar henne väldigt bra! Gillar kjolens alla volanger. En hit tycker jag! Den svarta rosetten ger den det lilla extra, snyggt.
    18534-1362

    bild hollywoodrag.com


    mathandling

    Även Jessica måste handla mat ibland. Hon bär samma väska som häromdagen, jag gillar den verkligen!
    18534-1361
    Hon ser lite söt ut där hon poserar med ett av sina inköp. Känns som JEssica om man tänker på hur hon var i Newlyweds!
    18534-1360
    bild sweetkisses.us


    på språng

    Idag tacka jag spårvagnarna för deras olämpliga stopp. Skulle egentligen vara nere påstan nu och träffa en kompis. Men hon ringde och hade fått stopp på vagnen så det dröjer ett tag innan hon är på plats.

    Ska strax bege mig iväg. Har fixat mig vilket känns otroligt skönt till skillnad från morgonen. Nu har jag jeans, skjorta, nytvättat hår och lite fräschare i huden än likblek!

    Idag kom Elle, men eftersom jag itne jobbat kunde jag itne få med mig ett ex hem. Nåväl, det blir en trevlig måndag! Tror det är fler tidningar som kommer ramla ner i nästa vecka! Härligt! Tur att de inte kom den här veckan för det har jag inte haft tid med.

    Nu ska jag ut och hoppas att det kommer spårvagnar hos mig!

    ingen dröm

    Nej om jag vore i Kates skor skulle jag inte tycka att det var någon dröm att fotograferas bredvid den extremt smala och piffade Viktoria Beckham. Speciellt inte som Katie den senaste tiden mest verkat dölja sin växande mage..
    18534-1359


    bild people.com

    yrke?

    Nicole är ute och shoppar, gör hon någonsin annat? Klippt sig ser hon ut att ha gjort.
    18534-1358
    bild clasos.com


    tanka

    Jag älskar att köra bil men varenda gång jag måste tanka blir jag lika confused.
    Vilken sida sitter tanklocket på? Vilken sort är det jag ska tanka?
    Usch jag gillar det inte och brukar alltid se till att någon är med mig när det är dags för det ofrånkomliga. Det ärokej på ett ställe hemma för där ställer jag bilen på samma sätt varenda gång och då vet jag vilken, typ iallafall, sida och pump det är. Men när jag är på någon "okänd" bensinstation så blir jag alldeles nervös. Första gångerna då jag tankade, sommaren efter jag tagit kortet och mina föräldrar var bortresta så jag tvingades tanka en hel del... Då fick jag flera gånger be andra som tankade om hjälp. En gång var jag där på kvällen och som tur var så stod en bil med tre killar i, efter en del övervägande gick jag fram till dem och bad om hjälp. Jag fick bjuda på det!
    18534-1357
    bild clasos.com


    marint mode

    Lindsay tar det här med marint mode på högst allvar, kolla bara in hennes halsband som är ett ankare!
    Tycker om hennes casual stil här, men stövlarna är inte riktigt min grej.
    18534-1356


    bild gettyimgaes.com

    Söta föräldrar

    Söta föräldraparet Michelle och Heath är på premiären av Brokeback mountain i Sydney.18534-1355


    bild gettyimages.com

    Diamantmode

    Jessica Alba och Molly Sims såg snygga ut då de tittade på diamantmode .
    18534-1354
    bilder gettyimages.com

    Vinterblek

    Känner mig ruskigt vinterblek idag av för lite sömn och för mycket stressande i veckan. Därför ska jag nu ta en kort promenad till solen. Skönt med en liten stund i värmen och få slappna av lite. Mmm..
    Huden har dessutom kliat de senaste två dagarna och jag pallar verkligen inte att få det som det var i höstas! Jag fattar inte varför det kommer tillbaka hela tiden.
    Vad har jag gjort för att förtjäna all denna skit som har bosatt sig i och på min kropp?!

    Sofis mode

    Okej, så läser jag vad hon rekomenderar den här veckan och har, som vanligt, några tankar.

    Visst sommarens (då tänker jag på 2005) smycken var i många fall stora, färgglada och bohemiska. Men jag tröttnade på det i juli och köpte på mig tunna kedjor och liknande.
    Varför försöker hon att få det till en ny grej när det var modernt redan för ett halvår sedan?

    Träningskläder hade Fredag i förra veckan och det hör ihop med den här "nya tag-gejen". De reflekterade till och med över det på träningen igår...

    Nej, jag saknar fortfarande det där lilla extra från Sofi och hennes mode. Det roligaste är nästan att kolla in hennes olika byline-bilder vecka efter vecka!

    Stilometern känns ganska given, pastelligt smink i vår, headbands och diadem. Men vem tusan tar på sig sin skidjacka i stan?! Ruggigt.

    Blus

    18534-1353

    Vad kul när jag surfade in på Aftonbladet och ser Sofi iklädd min
    jeansblus från Zara som jag köpte i november. Väldigt snyggt att ha den nerstoppad sådär! Jag har ju faktiskt inte använt min, men nu ska det bli ändring på det! Lite svårt at ha något utanpå bara utan att få den där känslan som jag försökte skriva om igår.

    bild aftonbladet.se

    13/1

    När jag går up tidigt och ska till skolan brukar jag alltid i hemmets vrå känna för pyamas eller åtminstone jeans och en slapp tröja. Men när jag vaknat till vill jag vara mer fashion-ig.
    Idag fick det bli jeans och tröja, jag hade tenta och då handlar det om att vara bekvämt klädd!

    • slitna jeans, Levis
    • svart topp, JC
    • stickad blå tröja, Boomerang
    • boots, Clark's
    • svart väska, Longchamp



    Hurra!

    Tentan är avklarad och jag är 99% säker på att allt gick som det skulle! För en gångs skull...

    Nu är jag trött, hungrig och blek. Har alltid så svårt att sova natten innan en tenta och att sedan behöva gå upp i ottan gör ju inte hela situationen bättre. Men nu är det gjort!

    Känner mig stark i kroppen efter passet igår. Härlig känsla! Gillar passet som var igår, ska nog försöka gå mer på det.
    Just nu är jag mer inriktad på pass än gymmet. Känns som om jag får mer all-round träning på ett pass och det är vad jag vill ha nu!

    midnatt råder

    Dags att sova. Imorgon ska jag upp tidigt, det är tentadags.
    Usch vill inte. Men sedan blir hela helgen underbart ledig, älskar den känslan!

    Imorgon är det fredagen den 13:e! Ohh, scary!?!
    Jag är egentligen vidskeplig, lägger aldrig nycklar rakt på bord, går ej under stegar, tviar över axeln om jag ser en svart katt (jepp, "korsa vägen" när gör de verklgen det, lika bra att vara på den säkra sidan!) och annat smådravel.
    Men fredagen den 13:e har hittills (Ta i trä) inteinneburit något riktigt illa för mig.

    Med det sagt så ska jag lägga mig i sängen.
    (Får kolla in kommentarer imorgon när jag har lite mer ro i kroppen!)

    Kappa

    Till våren tänker jag köpa mig en snygg kappa. Den får gärna vara i något mönster, en färg jag normalt inte skulle haft på ett ytterplagg eller en speciell detalj.
    Jag var på väg i somras att köpa en, men velade och eftersom jag hittade kappan ifråga i en annan stad var det inte läge att återvända då jag började ångra mig... Men nu så!
    18534-135218534-1351

    bilder netaporter.com & shopbop.com

    ett steg längre

    Lindsay tar tightsen ett steg längre och drar dem över hälen. Det väcker ruggiga minnen av de där tightsen med resårband som man satte under foten... Rysningar!!
    18534-1350



    Mockasiner

    Säg mig vad jag ska göra och jag gör det, bara jag får ett par av de här underbara Cholé mockasinerna! Visst jag beundrar gärna dyra märkesvaror, men jag är realist och tillåter inte mig själv att förälskas för mycket utan snarare inspireras. Men de här väcker känslor hos mig som gör att mitt sunda förnuft nöjt ser texten "Sold out".
    18534-1349

    bild netaporter.com

    Chloé på Kate

    Den ursöta klänningen som Kate hade på sig på premiären av pojkvännens film Elisabethtown är en Chloé. Jag tycker att Kate ser fantastisk ut i den, men det krävs nog en hel del av personen i klänningen för att bära upp den.
    18534-134718534-1348

    bilder kate-bosworth.com & netaporter.com

    coolt eller töntigt

    Det finns plagg som kan se lite småtöntiga ut på galgen. Men så tar jag på mig dem och de ser supercoola ut. Sedan finns det plagg som ser supercoola ut på galgen och så tar jag på mig dem och känner mig som världens tönt.

    Så kan jag känna lite med det damiga modet som är nu. Jag gillar inte att känna mig som sekreterare goes präktig version 2.0.
    Söta damiga blusar är nog det bästa jag vet med det här modet just nu, eller njae jag gillar väl en hel massa grejer till, men ni fattar.
    Praktiskt taget alla av de här söta blusarna ser så snygga ut på galgen, men hälften av dem gör att jag känner mig som en stel gammaldags viktoriansk lärarinna.

    Tack och lov hittar jag allså söta blusar som inte ger mig den känslan!
    Men visst känner man sig inte alltid som världens snyggaste i provrummen med det där vassa ljuset, speglar från alla omöjliga vinklar man helst inte vill se och tanken att "men om jag vore lite brunare/smalare/rundare/längre/kortare så kanske..."

    after-training

    Det finns ju after-ski, after-beach och after-work, varför inte after-training?

    Känns alltid lite extra bra efter ett träningspass när jag tvekat in i det sista på om jag skulle. Usch, vet itne hur jag ska göra, mina lår har vuxit något enormt det senaste. Får nog bli mindre hård träning på dem i fortsättningen. Vem som nu säger att muskler tar mindre plats än fett snackar ju goja. Jag har garanterat mer muskler nu än innan och låren är större än tidigare!

    Anyhow, nu ska jag kasta mig in i duschen och sedan äta! Baby-steps, men de är ändå steg framåt!

    Somrigt

    Somriga bilder på Rachel Bilson. Åh ljuva sommaräng...
    18534-134518534-1346

    bilder unwaveringaffection.com

    Kate

    Kate Beckinsale på premiär. Gillade henne i Pearl Harbor.
    18534-1344


    bilder gettyimages.com

    brunt i skinn

    18534-1343
    En väska som gärna får ge resten av mina väskor sällskap. Snygg från Banana Republic.

    bild bananarepublic.com


    trötta ögon

    Idag känns det som om jag går och kisar hela tiden. Är riktigt trött i ögonen... Inte bra!
    Läste någon rubrik någonstans där det stod att torra ögon leder till sämre syn. Undra om det stämmer och hur vet jag om det är det jag har i så fall?

    Halvdag på jobbet är alldeles lagom. Jag hinner inte tröttna på folk och idag blev jag bara pyttelite irriterad på kollegan P. (han som jag klagar på lite då och då...)
    Jag börjar tro att vi mestadels prata om varandra, men han måste ju förstå att vi måste ta betalt av kunderna när vi har slutfört vårt uppdrag. Sedan om priset blir fel får man ju göra en kreditfaktura och sedan skicka en ny korrekt. Men han tänker inte så... Jag fattar inte hur det funkar i huvudet på honom.
    Positivt var det idag ja.. :)

    Funderar på om jag ska träna i eftermiddag. Min sjukdag igår var ju huvudvärk och magont. Båda delarna berodde nog mest på stress och trötthet. Jag är visserligen ganska trött idag med, men då kanske träning kan hjälpa till... Får se hur jag gör!

    Nu ska jag rota i frysen och se vad det blir för lunch. Min framförhållning är sisådär...

    12/1

    Nu när det är varmare ute känns det roligare med strumpbyxor så jag kör shorts idag med!

    • blåa shorts, topshop
    • brun stickad tröja H&M
    • vitt linne, Cherry tee
    • bruna strumpbyxor
    • svarta boots


    P.S.

    Jag är väldigt nöjd med mitt nya utseende på bloggen. Trots att den skulle behöva lite finlir, men det får bli senare. Jag är supernöjd med tanke på att jag gjort allt och hoppats att det skulle bli snyggt utan att egentligen veta. Nej nu får jag sluta ursäkta mig, jag är nöjd! Så det så :)

    D.s.

    dags

    Så var det dags att borsta tänderna, koka mitt kamomillté och försöka somna!
    Imorgon måste jag gå i tid hemifrån eftersom jag måste köpa månadskort innan jobbet.
    18534-1342

    Vem försöker jag lura, det står bara en endast ynka liten tandborste i mitt badrumsskåp. Visserligen har jag extra utifall att, men de står knappast framme... Det skulle ju verka lite märkligt nästan. Som om det ofta kommer någon hit som vill låna en tandbosrte och det kan jag berätta att det alldeles för sällan gör! Men helst så skulle det ju få vara någon som kan tänka sig att lämna sin tandborste här. Sweet dreams!

    bild sensodyne.se

    väskan

    Ohh, vilken snygg väska Jessica har på armen! Den vill jag ha.
    18534-1341

    bild jessica-style.com

    my choo

    Såg dokumentären om Reese Witherspoon. Hon hade skrivit in manus av andra Legally Blonde filmen att hon skulle få behålla över 60 par Jimmy Choo-skor. Det var den bästa klausulen någonsin!
    Var står den i mitt kontrakt?!?!
    18534-1340


    onödig information

    Jag gjorde chokladpudding förut. Egentligen blir jag lite konstig i halsen när jag äter det, men everynow and then så unnar jag mig chokladpudding ändå. Det är ganska gott!

    Efter att pulvret blandats med mjölken och jag placerat det hela i kylen så satte jag mig i soffan och bläddrade i Sund&Slank. Det var sista numret för tidningen som nu går i graven pga för få läsare förresten. Visste knappt at tidningen fanns innan jag började på mitt jobb...
    Fokusera! Jo jag bläddrade i Sund&Slank och redan på sidan 7 dyker dte upp en liten kaolrigudie. SÅnt där har jag aldrig riktigt förstått mig på, men jag förstår ju höga siffror fett..
    Högst upp på listan står Chokladpudding med vispgrädde: 210 Kcal, 16,9 gram fett. Tack och lov äter jag aldrig grädde eller något annat till, så det var väl inte riktigt korrekta siffror, men det var som om någon försökte säga till mig att inte äta den där chokladpuddningen...
    Men den var god :)

    addiction

    What are you addicted to?

    Rachel Bilson: Shoes.It's really bad - I have so many. My feet are so small, so I always find Vintage shoes.

    Nicole Richie: TiVo. I never watch anything on live TV anymore. It takes to long, and I hate the commercials. I can't belive there are people who live without it.

    samma stil

    Är det bara jag som tycker känslan i Jessicas klänning på People's Choice och på toppen är liknande?
    Snyggt är det hur som helst!
    18534-1339


    Outfit för dagen

    Jag bjuder på min sjukdags-outfit.

    • svarta mysbyxor, Mango
    • himmelsblå topp; åhlens
    • vit stickad tröja, H&M
    • fläta i luggen, resten av håret i en tofs
    • glasögon, hela dagen för ovanlighetens skull...
    • tofflor med gosig fuskpäls



    komplicerad dam

    Jag är nog ganska hard to please ibland. Blir i vissa situationer aldrig riktigt nöjd.
    Ibland är jag något av en perfektionist och andra gånger lite av en ta-det-som-det-kommer person. Men jag är jag och that's the beauty. Med det säger jag inte att man inte ska ändra sig, men vissa genomgånde drag får jag nog dras med en stor del av mitt liv.

    Idag skulle jag vilja se lite mer nonchalant snygg ut.
    18534-1338


    guldigt

    18534-1337
    Söt väska. Väldigt lik min egen guldclutch!
    bild gettyimages.com

    Prison Break

    Bloggade redan i somras om sötnosar i olika såpor. Nu när Prison Break börjat på tv3 så blir det att sukta lite efter Wentworth Miller. Tycker han är söt!
    18534-1336


    bilder gettyimages.com

    Elegant

    18534-1335
    Natasha Henstridge hade en väldigt elegant frisyr som jag gillar.
    bild gettyimages.com

    busy lady


    18534-1334
    Inte nog med att hon presenterade och tog emot pris, hon uppträdde också! Det verkar som om det var låten från Dukes of Hazzard, These boots are made for walking.

    bilder gettyimages.com

    rött fodral

    Jessica Simpson satsade på rött under galan People's Choice. Här med priset hon vann och även på väg in på scenen för att presentera ett pris.
    18534-1333

    bilder gettyimages.com

    spoon of sugar

    Reese Witherspoon på People's Choice awards. Söt som så få.

    18534-133218534-1331


    bilder gettyimages.com

    Secret Sex

    Gårdagens avsnitt av Sex and the city, avhandlade Carrie och Bigs första date, som slutade i sängen innan den ens börjat.
    Men det jag tänkte på var scenen då Big inte presenterar Carrie för mannen på gatan. Det är så pinsamt sånt där. Vet när jag varit på stan med killkompisar och de träffar på bekanta som utgår ifrån att jag är flickvännen och allt blir alldeles konstigt och dant. Eller när man är på stan med någon man inte direkt känner och den träffar på någon. Ska man stå bredvid och le eller ta några steg framåt för att visa att prata ni, men jag väntar här.. Lite svårt det där. Men det behöver det ju inte vara, egentligen.

    Ebba skrev i sin krönika i VR att hon bruit löftet om att gå och lägga sig i tid och det kan jag skriva under på. Kan inte tv3 visa SATC en halvtimma tidigare?! Det skulle vara mycket bättre för min nattro :)
    18534-1330


    "A guy can just as easily dump you if you fuck him on the first date as he can if you wait until the tenth." -Samantha

    bild hbo.com/city

    kofta!

    Vad mysig Lindsays kofta ser ut. Skulle passa perfekt en dag som den här. Mys!
    18534-1329


    bilder celebweb.org

    tält

    Nej förlåt, Mischa i en klänning. Ser ut som något min mormor hade till stranden i somras. Det är ingen komplimang, hur mycket jag än älskar min mormor har hon ingen fashionista i sin 85-åriga kropp.
    Möjligtvis hade klänning fallit mig mer i smaken om den inte hade de långa ärmarna...
    18534-1328


    bild clasos.com

    a bad day

    Nej det här är ingen bra dag.
    Det är grått och regnigt ute. Visserligen föredrar jag väl plusgrader framför uschiga minusgrader. Men regn och grått är ingen munter syn!
    Att då var hemma och itne må bra gör inte dagen bättre. Dessutom har jag en fuldag. Allt på en gång med andra ord. Känner mig plufsig, blek, mitt hår är platt och min ben känns enorma.

    So where is the passion when you need it the most
    Textrad ur Bad Day med Daniel Powter.

    Sjukling

    Det är jag idag...
    Vaknade vid sju men huvudet och magen ville inte vara med. Försökte fixa till det med passandetabletter, men det fungerade itne. Så strax efter åtta var det bara att sjukanmäla sig.
    Jag som skulle jobbat hela dagen. Inte bra, det är så kasst med karensdag!
    Nu behöver jag lite frukost, sedan får jag se vad det blir...

    ultimata väskan

    Jag skulle inte kunna nämna bara en väska som är min ultimata. Det finns så många olika.
    Skinnväskor, tygväskor, clutches, totes, bagar.. jag gillar allt!
    - Det ultimata för mig vore en snygg clucth, som passar till det mesta och är stilren.
    - En skinnväska i lagom storlek för att rymma skolböcker.
    - Sedan vill jag ha en mittimellan väska, som passar på stan eller till en lunchdate.
    Tre väskor behöver jag för att ha det ultimata. Men så ska det ju vara en weekend-vsäka också och en till träningen. Ja ni ser, den ultimata för tillfället passar mig bäst!
    18534-1327

    Vilken är din ultimata väska?
    Kanske är det en väska som är ultimat till ett visst syfte som tex jobb, skola, träning eller party.
    Eller är du kanske som jag, som vill ha lite att välja mellan.. Berätta!
    Det är så kul att få inspiration och höra hur andra tycker och tänker!

    bilder från netaporter.com

    1:a februari

    Tack Petra som berättade att hon läst om OC:s återkomst till kanal5! Den första februari får vi återse det härliga gänget och veta vad som hände efter det att Marissa sköt Trey....
    18534-132618534-1325

    bilder rachel-bilson.com

    söt outfit

    18534-1324
    Jag gillar hela den här klädseln på Nicky, från topp till tå!

    Bild från hollywoodrag.com

    stora glasögon

    = Nicole Richie!
    På stan, smal som aldrig förr.
    18534-1323
    bild från hollywoodrag.com


    GG

    18534-1321
    Icke att förglömma Rory och Lorelai i Gilmore Girls.
    Den serien är så söt och rolig. Ikväll går första avsnittet efter juluppehållet, hoppas jag. Spännande att se vad som händer. Senaste avsnittet som kanal5 visat var ju fyllt av händelser!



    love in O.C.

    Snart börjar fortsättningen av säsong 3 sändas i USA. Och om man tittar tillbaka på de två tidigare säsongerna så brukar det gå snett runt det 12-13 avsnittet. Vilket är ruskigt nära!
    Vad kommer hända med mitt favoritpar Seth&Summer, och kommer Marissa och Ryan få vara ett normalt par någon gång?!
    När kommer säsong 3 till Sverige och kanal5 förresten?
    18534-1319
    18534-1320

    blått

    Vilken härlig blå färg! Skulle jag gå på bal i vår hade jag absolut satsat på en blå klänning. Antingen den här ljuvliga färgen eller en med lite mer grått i som är snygg till mina ögon. Jag är ju minst lika blond som Caroline och hon passar ju alldeles utmärkt i den här färgen.
    18534-1318

    bilder style.com

    brunt


    18534-1317
    Ursnygga klänningar. Snygga nyanser i bägge och snyggt sätt att markera midjan på.

    bilder style.com

    Bottega Veneta

    Det finns så mycket fint att inspireras av.
    18534-131518534-1316


    bilder från style.com

    Kostym


    18534-1314
    Såå snyggt! Design: Bottega Veneta.

    Bild style.com

    vårens 5 måsten

    ...hade Elenore äran att stå för den här gången. I Veckorevyn alltså.

    Ebbas veckorevy

    Idag kom andra numret signerat Ebba von Sydow.
    Jag tycker nog att detta numret var snäppet bättre. Det första kändes lite mer som Fredag men bara till detta numret känns det som om hon funnit sin plats.
    Jag gillar Veckorevyn på det viset att den är rätt tunn, kommer varannan vecka och är sådär lagom på något vis.

    Elle, Damernas och andra magasin är underbara, men de är lite tyngre. Jag gillar gott och blandat och det får jag av alla tidningarna!

    Veckorevyn är lätt att ta till sig, den läser jag gärna på bussen men Elle och Damernas vill jag kura mig ihop i soffan och bläddra i ostört.

    Inte trodde jag att jag för ett år sedan skulle säga detta, men min favorit om jag bara fick en tidning är nog Damernas! Den har ryckt upp sig förvånansvärt och är väldigt bra. Känns inte som den är fullsmockad av reklam heller, så som Elle ofta känns. Eller det gäller kanske främst de utländska Elle-magasinen...

    Argh!

    Det handlade inte om HTML för att koda om bloggen som jag trodde.
    Det var massa konstiga koder och grejer. Jag är sådan att jag gillar att pilla och dona. Resultatet ser ni framför er och det är ju inte direkt lika vackert som många andra som designat om bloggen.
    Men, jag är bara en amatör, inte ens det... Jag chansade!

    Tanken är densamma men nu gjorde jag lite roligare text och lite annat. Jag hittade inget bra ställe för att få fram färgkoder så det får bli till ett senare tillfälle. Sedan hade jag velat ha med någon bild också men det har jag inte en susning om hur man gör...

    Så, var inte för hårda mot mig. Det är ungefär som om jag skulle försöka vinna världsrekord i fotboll. Det skulle bara ske om jag fick försöka, försöka och åter försöka för att på slutet ha tur och skjuta i stolpe.
    Oj! Det där var helt ologiskt, dags att sluta pladdra!

    Under ombyggnad

    Tänkte äntligen försöka ge mig på att ändra utseendet här på bloggen. Därför kommer det nog se lite halvmärkligt ut ikväll men jag hoppas det finns överseende för det!

    Jag kan inte sånt här, har visserligen arbetat som webmaster, men det var inte så svårt!

    Om någon datakunnig läser detta! Hur får jag bilder vid namnet på bloggen och var hittar jag färgkombinationer?

    Nu ska jag dyka ner med näsan i min HTML-bok!

    detaljer!

    Det är det lilla extra som gör det. Även kändisarna har fattat det och gör många underbara val.
    Snygga clutch-väskor och armband, åh vad jag vill ha!
    18534-1312
    18534-1313


    bilder gettyimages.com

    Critical Choice Awards

    Det var dags för ännu en gala over-there. Här är några fina klänningar som kändisarna bar.
    18534-1311


    bilder gettyimages.com

    Britney

    Här visar Britney sitt söta jag! Det finns ju där under och här är hon inte ens särskilt tillfixad.
    18534-1310
    Sist jag bloggade om Britney väckte det en del känslor hos vissa som tyckte jag var hård och det står jag för. Men se här, hon är söt och det behövs ju inte mycket för att det ska synas. Jag säger bara, Go Britney!


    bild celebweb.org

    stil(igt)

    Omslaget på Cosmopolitan var ursnyggt. Stilen kan man härma lätt. I like!
    18534-1309


    bild mischa-b.com

    men hallå!

    Okej, jag tycker hela konceptet med Sex Inspectors såpan är pinsam! Läste om det i norska Elle i somras och jag frstår inte vem som ställer upp på det. Visserligen går det väl inte riktigt till så som det lät i artikeln jag läste, men ändå!

    Vad jag nu reagerade på var hur Linda "jag-hade-sex-i-tv" Rosing idag säger i
    Aftonbladet att det är "Pinsamt och smaklöst".
    Jo tack Linda, vi vet! Det var vi som fick stå ut med alla löpsedlar och debatter då du var inlåst!

    annoyed

    Det finns en viss typ av människor som man inte kommer överens med. Så är det bara och tyvärr har jag en sådan på mitt jobb!
    Det finns ingen annanstans där jag jobbat som jag har hittat någon som jag har så svårt för. Visst, vissa blir man ju irriterad på, men det brukar för min del att gå över eller bara vara förknippat med vissa uppgifter. Men den här mannen, jag pallar honom verkligen inte!
    Ibland ber han mig om hjälp, men han kan inte förklara vad han vill eftersom han inte förstår sakerna själv. Då måste jag göra dubbelarbete för att kunna göra mitt jobb. Jag är ingen person som gör något halvdant. På jobbet handlar det om kvalitet.
    Han är projektledare för den pyttelilla avdelning som jag jobbar på och det innebär att jag inte kan komma ifrån honom. I förra veckan fick jag en rejäl hög från högsta chefen med uppgifter som måste tas om hand för hela året, det tar mycket tid om jag har alla uppgifter framför mig. Men som det är nu ligger uppgifterna på alla möjliga och omöjliga ställen vilket gör allt rörigt.
    Jag måste kolla allting två gånger och sedan föra in uppgifterna i systemet. Allt för att han inte kan sköta sitt jobb! Han var bortrest i slutet av förra veckan och när jag igår frågade om ett par saker jag var osäker på så svarade han snabbt att han minsann hade kunnat ta det på telefon i förra veckan. Jag försökte förklara att jag hade tillräckligt mycket att göra och tyckte det kunde vänta till vi fick prata face-to-face, men det fattade inte han. Fyra gånger upprepade han att han hade kunnat svara på mina frågor i telefon i torsdags, men han svarade aldrig på frågorna!
    Idag hade han bokat ett konferensrum som redan var uppbokat av en annan på kontoret och då fick han det till att vara mitt fel. As if!
    Jag blir galen på honom!
    Varje gång jag lämnar kontoret tänker jag att jag kanske överreagerar, jag tycker ju inte direkt att siutationen är ideal om man säger så... Men så tänker jag på hur han agerar och vad han säger och inser att jag inte överreagerar. Han är inkompetent och borde inte ha det jobbet som han har!

    Inte nog med detta så har jag indirekt fått veta en del saker som påverkar det jag fått veta om mina arbetsuppgifter den närmsta tiden. Jag gillar inte arbetsplatser där informationen är bristfällig!
    I dagsläget är jag ju tillsvidare-anställd och har ingen intention att bli fast anställd eftersom jag ska ta examen under nästa läsår. Men hade jag varit fast anställd hade jag inte accepterat den här situationen.

    Vad skönt att få lite ur sig, mams får höra mycket och jag vill inte låta grinig eller bara klaga. Men det är jobbigt med en ansträngd arbetsmiljö!

    full house

    Återförening för några av skådisarna somspelade med Olsen-tvillingarna i Huset fullt. Det är knappast någon av skådisarna som kan jämföras med MaryKate och Ashley, men Lori har synts och producerat serien Summerland och på fredag (tror jag det var...) kommer John Stamos's (tro han heter det) egna serie till tv3.
    Bob, Lori och John är här på säsongspermiären av just Johns serie.
    18534-1308


    bild gettyimages.com

    Dakota

    Söta barnskådisen Dakota Fanning som verkligen imponerar. Hoppas hon inte påverkas för starkt av framgångarna, vi har alla sett det hända.. Behöver jag nämna Drew Barrymoore och Michael Jackson?!
    18534-1307


    bild gettyimages.com

    Dagens outfit 10/1

    Det blev shorts idag!

    • svarta knälånga shorts
    • svarta strumpor
    • svart topp
    • kortärmad blus, ljusblå med rosa små blommor
    • ljust rosa munkjacka
    • svarta smålösa halvhöga stövlar
    • hängande hår
    Går emot min princip idag, munkjacka på jobbet är inget som händer särskilt ofta. Men jag ville vara bekväm idag och det är jag. Men så fult är det inte. Jag har ju shorts, skillnad om jag hade haft jeans och munkjacka på mig! Tur att inte paps ser mig...


     




    Calvin Klein

    Kolla in Fredrik Ljungbergs senaste CK-kampanj!
    Det är ändå rätt kul, han är från Sverige, lilla Halmstad, och pryder Billboards i USA,

    Killar!

    Varför envisas de med att säga att de ska ringa när de inte gör det?!?!
    Jag vill inte att de ska säga det bara för att de tror att det är vad jag vill höra. Jag vill ha ärliga kommentarer! Åhhhh!!!

    YSL

    Ursöta Rachel McAdams på Guggenheim Artist's Ball. Rachel är iklädd YSL och poserar tillsammans med Valerie Hermann som är CEO för YSL.
    18534-1306
    bild style.com


    Runway

    Jag gillade Project Runway! Men det är lite av en deja-vu känsla över det. Känns som om jag redan sett det av någon märklig anledning. Det påminner om den där serien som spelades in i Rom med Sverige, Norge och Danmark där hon Bea vann alltihop.
    Tror det kan bli kul att följa, amerikanska såpor är alltid snäppet vassare än svenska serier. Kul!
    Vad tyckte ni?
    18534-1305
    Heidi Klum är programledare!


    bild från style.com

    BCBG Max Azria

    Klänningarna från BCBG Max Azria är underbara. Stilar att inspireras av definitivt!
    18534-130418534-1303


    bilder style.com

    hits