i bikini

Njuter av solen i min blommiga bikini från H&M. Har även en rosa med volanger på som jag gillar riktigt mycket. Den här söta kommer från TopShop!

fredag

Så var fredagen här! Imorgon ska jag på födelsedagskalas. Det är världens sötaste lilla kille som fyller två år. Av mig får han bland annat en radiostyrd traktor (han älskar traktorer) och en randig tröja som det står Cool as Ice på!
Solen skiner och jag tänker spendera dagen i en solstol läsandes. Det gäller att passa på att läsa vanliga böcker innan kursboken kommer och allt fokus får ligga på den!
Lovely!

i Valentino

Wow vilken vacker klänning Claire Danes bär i Venedig på premiären av filmen Valentino: the last emperor.

(klicka på bilden för aningens större bild, om fönstret öppnas till max)

feeling fall

Idag började skolan för mig och det har även kännts lite som att hösten är nära. Jag hade trots det mina älskade gladiatorsandaler till skolen, ganska ensam om det men hey, man får ju ta chansen! Fast ikväll när jag valde att inte ta jacka så var det nog inte det smartaste beslutet... Nåväl, tack och lov för min sjal! Sienna ser lite höstig ut. Fast riktigt ger jag mig inte ännu, jag klamrar mig fast vid sommaren!!

in style of Waldorf

Jag har tidigare skrivit om det faktum att det som i Gossip Girl ska vara Eleanor Waldorf, Blairs mammas, kollektion i själva verket är designern Abigail Lorick kollektion. I säsong två ska det tydligen vara ett avsnitt som ska handla om Fashion Week i New York och då ska Eleanors kollektion visas. Snacka om gratis marknadsföring! Sannerligen strategiskt av Abigail, även om det kanske inte var hon som föreslog det utan mer fick förslaget...
Jag ser hur som helst fram emot att se gänget i härliga kreationer i nya säsongen!!


bilder loricknewyork.com

datorväska

Äntligen har min dator fått en egen väska! Sedan jag köpte datorn i arpil förra året har jag velat ha en snygg datorväska utan att finna någon som kändes rätt. När jag hittade sidan style4it.com insåg jag att det faktiskt går att göra snygga och praktiska datorväskor! I födelsedagspresent fick jag pengar och nu har jag använt lite till den här väskan. Bättre sent än aldrig... Leveransen var vrålsnabb förresten! Väskan då, den är URSNYGG! Jag är sååå nöjd!

bild style4it.se

from A Wang


Alewander Wang har en hel del snyggt. Den lilla kuvertväskan är snygg i all sin enkelhet, likaså den svart lite större väskan! Klänningen i svart med ett blått band som markerar midjan är himla fin den med!


Taylor aka Jenny

I Gossip Girl är vi vana vid att se Jenny Humphrey i söta, flickiga kläder ofta matchat för att vara lite utstickande. 

Privat har hon däremot hottat upp sig lite. På fest i helgen så sog hon cool ut i helsvart, sotade ögon och, trendriktigt, stora halsband!

föreläsning

Det var inte direkt föreläsning idag, mest bara introduktion. Föreläsaren började med att visa den här bilden för att påvisa vad marknadskommunikation kan innebära! Jag älskar det här ämnet! Så himla intressant. Speciellt varumärken och strategier kring marknadsplaner. Det kommer bli kul att läsa den här kursen!

bild via google.se

reunite

Shannon Doherty och Jennie Garth återförenas i spinoff-serien 90210. Hmm, det kan bli intressant! Ryktades om fler inhopp från gamla Beverly Hills men det verkar som att det bara är de här två vi får se. Tycker det ska bli kul iallafall!

torsdag

Sov lite oroligt inatt så idag känner jag mig seg. Håller på och fixar här hemma, om en timma ska jag bege mig neråt bussen så jag inte missar den. När man pendlar är det extra viktigt att vara i god tid, missar man en buss/ett tåg kan det ibland inte löna sig att ta nästa alternativ... Måste försöka få tag på en tidtabell också! Bra att ha i väskan.
Idag är det minsann sol ute, bara för att jag inte kan få njuta av den. Fast det är alltid roligare med sol framför regn!

fundering

Nu sitter jag i soffan med Sex and the City på tv:n. Har just ätit en av mina nybakade hallonmuffins, de blir riktigt bra faktiskt! Hade tänkt baka bröd också, men energin bara försvann, får bli en annan dag.
Sitter och funderar på vad jag ska ta på mig imorgon, lite fånigt egentligen. Fast det är ju första skoldagen, första föreläsningen.. Äh, det är min blogg, jag får vara lite fånig

Godnatt!

i klänning

Jamie Lynn Siegler i söt, rak klänning. Först tyckte jag den var lila, men lite blålila kanske är mer korrekt beskrivning?! Fin är den trots allt!

på benen

Jag tycker det kan vara himla fint med den här typen av strumpbyxor, tyvärr är de jag har inte riktigt bra. Det blir lite kassler-känsla på något vis... Trist nog. Ibland är det kul med lite mönster i strumpbyxorna för att liva upp en i övrigt enkel klädsel. Precis som Blair har här.
Något annat som jag gärna burit är de här från Chloé som CarolineMode-feber har. Ursöta!!

monki

Provade den här skon på Monki igår. Gillar den stilmässigt och skulle vilja ha något liknande par i min garderob. Jag SKA försöka bättra mig på klack-fronten. Känner mig snyggare, blir längre och sträcker på mig mycket bättre då jag bär klackar! TYvärr var de här väldigt obekväma. Klacken var alldeles för hård... Priset är annars 400kr och de är inte äkta vara, men fina som sagt.

bild monkigirl.se

peg leg trousers

Höstens trendiga byxor är i lite annorlunda stil. Lösare upptil och smala nertill. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om det. Diane och Chloe kan däremot bära upp det fint!

If you are not familiar with the peg-leg trouser by now take note: Part harem pant, part tapered ankle grazer this trouser is roomy on the hip then nips in just above the ankle to create a whole new silhouette. And the A-list know just how to wear it. Just remember, as these girls have, it's all about getting the proportions right. So make sure you add heels and cinch in your waist and you'll have the stars favourite new look nailed.
bilder elleuk.com

skolstart

Imorgon är det skolstart för mig. Trots att jag just nu är irriterad i kroppen, av okänd anledning, så ska det bli kul med ny kurs och lite bättre rutin än förra våren då jag bara var i skolan en gång i veckan, max.
Tänk om det här fanns i min garderob, då hade jag inte behövt fundera på vad jag skulle slänga på mig imorgon! Speciellt väskan från Marc Jacobs, skorna från Lanvin och skinnjackan från Only (som har ny webshop!).

bilder mytheresa.com, netaporter.com, se.only.com

first 5

Om en vecka har premiären av säsong 2 av Gossip Girl visats i USA. Redan nu har de släppt de första minutrarna av avsnitt ett, säsong två. Om du är lika nyfiken som jag är, kolla in här nedanför!

källa youtube.com

mys

Eleonore bloggade om en fransk streetstyle sida och jag kikade in. Snygga bilder och schyssta stilar. Fast orden förstod jag inte, italienska är mitt sydeuropeiska språk, inte franska tyvärr. Den här tjejen i mysig tröja, smala jeans och converse ser härligt mysig ut. Fast just hennes tröja var faktiskt öppen i ryggen... Men, förutom ryggen då, så skulle jag gärna se ut som något liknande en trist vinterdag då jag verkligen inte orkar klä på mig innan jag ska ta bussen/tåget till skolan.

Annat fint var det här:

bild http://www.garancedore.fr/

onsdag

Dagen började med en timmes snoozing. Härligt! dessvärre är inte vädret på min sida, än så länge... Dagen har hittills spenderats vid datorn och läsandes en riktigt bra bok. Recension kommer! (När den är utläst såklart)
Idag känns allt bara soft och bra. Tänkte baka muffins alldeles strax. Imorgon är första föreläsningen och det stör mig att jag inte kan hitta boken till kursen. Den står som outkommen på de webshoppar jag kollat! Så var det ju beslutet med kurserna också... Varför besluta det idag, när jag kan skjuta på det?! Ja, det verkar vara min melodi dessvärre.

skönt trött

Ikväll har jag cyklat och svettats! Gillar känslan efteråt, när man är nyduschad och insmord. Nice! Fast helt nöjd är jag inte, men det är tankar jag inte tänker yppa här...
Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla på Sex and the city och sova gott inatt! Imorgon är jag helt ledig!! HELT LEDIG. Det var länge sedan. Tror jag ska fira med att baka något. Fast helst hoppas jag vädret samarbetar så att klädkoden blir bikini eller åtminstone lättklätt.

double trouble

Tvåfärgade ankelboots hos asos med markerande dragkedja. Lite kul, men inget jag skulle bära.

Nej, då vore det troligare att se det här söta armbandet kring min handled! Pärlor och rosett, girly grejer och himla sött!

bilder asos.com

sunshine

Jag som inte tog cykeln för att dte regnade på morgonen, sedan var det varmt och härligt när jag skulle hem... Min nya cykel har gett mig ett nytt sätt att se på cykla-till-jobbet! Numera älskar jag känslan. Fast någon nisse som cyklar överallt i alla väder, det kommer jag ALDRIG bli. Efter jobbet har jag njutit av solen i bikini! Vädret i augusti ska aldrig räknas bort :)

hills

Tisdag = The Hills! Alltid lika trevligt med en dos Hills. Härligt somrigt, precis som jag gillar!

tisdag

Jaha, tisdag. Vaknade dessvärre till en gråare himmel... Hoppas det ordnar upp sig! Idag jobbar jag samma tider som igår, riktigt soft tid. Ska försöka ta en sväng på stan också. Men, som vanligt, så blir mitt shoppingsug mindre så fort lönekontot fylls på... Märkligt fenomen egentligen.
Nej, nu ska jag försöka komma på något bra att slänga på mig!

Trevlig tisdag!

fruit

Anledningen till att jag gillar Pour Bon, det stavas frukt! De säljer plastmuggar med fruktbitar i. Take-away eller att äta där! Delicious! Vattenmelon, kiwi, vindruvor och ananas! Det där kan definitivt få bli min vardagslyx. Hellre frukt än latte eller läsk. Alla gånger!

celebutantes

I helgen läste jag ut Celebutantes. En speciell bok, den har högt tempo och skildrar något slags Hollywood liv. HUvudpersonen är Lola, som föddes på Oscars-kvällen. Till saken hör också att hennes pappa är filmdirector. Lola kämpar för att finna sin roll och hitta rätt i livet, inte helt lätt att göra i den glammiga värld hon lever. Jag gillade den, trots att jag egentligen inte kan förklara vad den handlar om. Gillar man Plum Sykes och ytlig chicklitt är den värd att läsa. Men,är du typen som gillar djup, då tipsar jag dig om att hålla dig långt borta!

bild via google.se

i like it blue

Den här blå kappan passar perfekt när det är lite höstigt innan vintern kommer. Blått är flott!

Kjolen såldes i puderrosa för några månader sedan, finns förresten nu också, nu finns den alltså i blått! Jag gillar det, personligen tycker jag att den är lite mer användbar, åtminstone i den säsong som närmar sig!

bilder topshop.com

le gossip

Ännu en fest för Gossip Girls kommande säsong 2. Saknades gjorde Blake, Penn, Chace och Ed, åtminstone från bilderna jag sett... Fast vem saknade dem när Leighton var söt i djupt rosa klänning, Taylor såg tuff ut i svart och Jessica såg nedtonad ut i nude.


Leighton ser glad ut tillsammans med pojkvännen Sebastian Stan som gästspelat i två avsnitt.

som sommar

Idag är sommaren i Göteborg! Jag ger inte upp och den visar att jag ska tro på den :)
Lauren ser skönt slapp ut i lös klänning/oversize linne. Soft!

måndag

Har haft en riktigt bra måndag! So far...
Trevligt på jobbet, inte för många jobbiga människor som ringde :) Sedan fikade jag med en fin vän och hennes söta dotter. Tänk, ett leende från en liten parvel är så himla mycket värt. De är så små men ger så mycket glädje!
Nu är jag lite varm efter cykelturen hem, tur att uppförsbackarna är på vägen hem och inte på väg till jobbet!
Tänkte sätta mig på balkongen och njuta. Köpte med mig fruktsallad i en burk från stället där vi fikade. Riktigt fräscht och bra, kan verkligen rekommendera
Pour Bon på Korsgatan. Vet att en annan göteborgska också skrivit om det stället. Definitivt värt ett besök!

purple top

Den här lila toppen hoppas jag att jag inte bloggat om tidigare, vore ju lite trist. Himla fin är den hur som helst! Söta volangdetaljer i sidan. Finfint!

bild topshop.com

stort

Hilary Duff satsar på stort halsband. Stort och överdimensionellt känns som det är i modet i höst. Fast jag håller mig nog till armband, det är mer min grej! Fast nu när jag är bättre kanske jag vågar lägga fokus där igen... Får se!

Vad tycker ni, stora halsband, hiss eller diss?


accent

Det är så kul, har sett några intervjuer om Gossip Girl-gänget och då Ed Westwick, som spelar Chuck, pratar så har han sin dialekt. Han är britt och har därmed härlig brittisk dialekt! Himla konstigt med tanke på hur icke-brittisk han låter i serien. Lite kul bara!

härligt

Det märks vad mycket jag behöver sådana här dagar, sol och frisk luft det gör under för mig!
Veckan innehåller både skola och jobb. Ska bli kul med ny kurs också! Ska bara försöka hitta boken... Letade efter den på nätet och då stod den som att den inte hade kommit ut ännu... Hmm, lät ju konstigt! Tror jag har bestämt mig om de andra kurserna nu också. Blir nog bra tror jag!

Hoppas er söndag varit lika härlig som min! Nu ska jag in i duschen innan det blir tv-soffan för kvällen.

sommarkänsla

Idag är det sommar ute! I love it. Den här bilden ger mig sommarkänsla! Vanessa fotas dessutom i en himla söt klänning! Nu ska jag slinka ner i bikinin!

Sol!

KLarblå himmel och sol! Idag hänger jag i solstolen med min bok Celebutantes. Trevlig söndag på er!

runt armen

Himla sött armband med små söta stenar på!

i skolan

Tristaste med Gossip Girl-stilen? Skolkläderna! Serenas tolkning framförallt. Här matchar hon visserligen med kul kofta och snygg väska, men slipsen!?!

djupt

Inatt sov jag riktigt djupt, som om jag blev klubbad i huvudet nästan. Det innebär att jag är utvilad idag! Igår busade jag med lillkillen, han är så söt!!! Han är i ett hjälpa-till stadie. HImla sött!
Ingen sol ännu, men jag kommer nog sätta mig ute ändå. Skönt med frisk luft!

fin klänning

Den här tjejen har jag ingen direkt koll på, tonårskändis i USA tror jag. Det jag tänkte komma till är att hennes klänning är himla fin! Gillar den verkligen. Mycket fina detaljer och en bar axel är jag lite extra svag för.

gg goes what?

Blake och Leighton har fotats i lite märkliga kläder på inspelningen av Gossip Girl. Dte jag läst mig till är att det handlar om någon slags referens till My Fair Lady. Kanske en drömsekvens precis som det tidigare varit referenser till Breakfast at Tiffanys!?!

90210

Jag är typ uppväxt med Beverly Hills, det får jag säga eftersom jag är över tjugofem... Nu kommer en remake och jag måste erkänna att jag är nyfiken på kommande serien 90210. Än så länge har jag inte koll på de unga skådisarna, men det kommer säkert längre fram. Kul är iallafall att tre av dem pryder Nylon. Gillar bilderna, de är höstiga och lite coola.


fredag!

Känns lite extra härligt med fredag den här veckan! Helg och ledighet. På torsdag har jag första föreläsningen för nya läsåret. Back to school back to reality.
Nu har jag suttit ute ett par timmar och njutit i solen. Fast det kom ett stort moln och då passar jag på att dyka in till datorn! OM en stund (hoppas jag) ska jag åka till min bror. Myspys! Ett himla tjat kanske, men det finns viktiga saker som får mig att må bra och det måste man ta vara på.


spets

På premiär med Will Smith körde Charlize på svart spets. HImla fint och en avvårens trender. Men helt ärligt hur lätt är det att bära annar än till fest?!

chiffong

Snygg transparent topp i chiffong från TopShop. Vinterns partytopp kanske?! Himla fin är den, gillar modellen och de söta detaljerna!

bild topshop.com

cc

Ashley fotas med dagens dryck. Iklädd smala jeans, t.shirt och söta Chanel-ballerinas. Fint!

trött

Känner mig riktigt trött... Förstår inte varför, visserligen gjort en hel del i veckan, men tröttheten motsvarar inte riktigt det. Jaja, så är det.

Nu har jag tvättat håret, blir så himla fett av produkterna hos frisören, och är
lika nöjd som innan! Märker att volymen blir helt annan. Det gillas! Mitt självfall kommer fram på annat sätt.

Imorgon ska jag träffa min brorson på ett eller annat sätt! Mys!

Right on!

Läste just Ebbas krönika på Expressen. Klockrent! Det är verkligen en helt knasig värld, modebloggandet. En hets som heter duga! Det faktum att de flesta skriver om samma saker, rutigt, spets, transparent, platå/inbyggd kilklack och så vidare. Jag känner att jag snabbt blir mättad, modemättad. Missförstå mig rätt, jag gillar modebloggare och läser de flesta stora (fast att kalla några av de unga 17-åringarna för modebloggare anser jag är helt galet!) modebloggar.
Ojoj, undra vilka reaktioner det här kommer ge... Ska bli spännande att se! Härligt att Ebba vågar, det är inte många som är så raka som hon är.

Tänkte förresten på vilken skillnad i press det blir när det handlar om Ebba vs andra motsvarande henne. Exempel: När Ebba hade sig själv på omslaget av Veckorevyn väckte det åsikter. Men Elin Kling på omslaget av Solo reagerar ingen på. Eller det faktum att flera slutade på redaktionen när det kom en ny chefredaktör på VR efter Ebba, men när de slutade med Ebba som chef, ja då skrevs det om det. Märkligt fenomen!

idag

Nu har jag varit och klippt mig och färgat ögonfransarna. Kändes lite konstigt att åka dit utan att sminka sig, men det är himla härligt att få färg på mina ganska ljusa fransar!
Klippet blev inget modigt direkt, jag är feg när det kommer till håret, men några centimeter rykte faktiskt! Tänkte bjuda på före och efter bilder.
Före (till vänster), i nytvättat ofixat hår och osminkat ansikte. Eller okej, rouge och lipgloss har jag, men that's it.
Efter (till höger) är det aningens kortare och känns lite tjockare, nu är det helt rakt! Härligt!! Jag är riktigt nöjd!


Före ----------- Efter
En bättre bild på dagens klädsel. Söt t-shirtklänning från Zara. Vanligtvis är jag inte den som fastnar för tryck, men dne här var himla söt tycker jag! Färgen är grålila vilket inte framgår på bilden tyvärr...

hos Monki

Monki har uppdaterat med höstnyheter! Flera fina saker, men ofta är det något som gör mig besviken då jag ser det irl. Ibland kvalitet, form eller storlek. Fast något hoppas jag allt motsvarar förväntningarna!
Söta skärp med rosetter. Alltid lika sött! Den stickade koft-västen är himla mysig, brukar kolla på den typen av plagg när hösten kommer, men använder det sällan.

bilder monkigirl.se

torsdag

Lite segare idag när klockan ringde, men efter lite snoozande kom jag upp. Det var sol när jag gick upp men nu har det blåst in lite moln. Hoppas det ordnar upp sig snart! Idag har jag en del att göra, ser fram emot morgondagen då jag förhoppningsvis ska träffa min brorson.
Idag börjar skolan härute, såg några grannar gå iväg för upprop. Sött!
Minns fortfarande vad jag hade på mig min första skoldag när jag började ettan som sjuåring. Skolstart är inte riktigt samma sak när man går på högskola... Fast jag tror nog det blir lite block och pennhandling nästa vecka. Det hör till på något vis! :)

louisiana

Såg Sex and the CIty igårkväll, som vanligt. Det är min vanliga rutin. Igår var avsnittet Anchors Away. New York invaderas av flottan och tjejerna går på party. Där träffar Carrie en sailor som kommer från Louisiana, och hon kallar honom Louis.
Ni som sett filmen vet att Carries assistent heter Louise och kommer från Louisiana. Coincidence eller inte?! LIte kul kuriosa iallafall.

bild hbo.com/city

look of the day

InStyle gillar det här och jag håller med! Monet Mazur är okänd för mig, bilden är tagen på premiär av filmen The House Bunny där Moner spelar mot Rumer Willis bland annat.

bild instyle.com

Luftslott

Jag har just läst boken Luftslott av Sheila O'Flanagan. Jag har läst hennes övriga böcker på engelska men den här gången blev det på svenska.
Luftslott handlar om Carey, flygledare på flygplats i Dubllin, och Ben, egen företagare som driver hälsobutiker med sin syster. Carey och Ben träffas på en flygning till New York.  Det säger helt enkelt "klick" mellan dem och kort därefter friar Ben. När vänner och familjer får veta nyheten tar de inte direkt med ro...
Relativt förutsägbar, lite frustrerande stundtals, jag har svårt för "missförstånd" som inte reds ut, men också bra chicklitt från en av mina favoritförfattare i den här kategorin. Rekomenderar den till er som också gillar chicklitt!

lily

Lily Allen lämnar en klubb i snygg lilagrå klänning med fin knytdetalj.

Gillar förresten hennes stil och frisyr på den här bilden. Klänningen är väldigt fin och håret är i den längd jag funderar på att klippa till...


kind of nice

Killarna i Gossip Girl är inte lika hett paparazzi-byte, men ibland fångas även dem på bild. Chace och Penn ser glada ut. Kind of nice guys!

Keira

Keira har schysst stil i London där hon fotades med pojkvännen Rupert Friend. Upprullade, lite lösa chinos är snyggt!

mitt i veckan

Onsdag och jag känner att jag gjort en hel del vettigt idag! Känns bra. Är inne i rätt mood och fick dessutom ett skönt besked. Det gillas. Men snart måste jag bestämma mig om mina kurser... Vill inte ta på mig för mycket, men som min bror sa; Du är väldigt beroende av att kurserna är intressanta/roliga, läsa det du tror är kul! Han är smart min bror! Jag gillar honom, riktigt mycket! Bästaste storebrodern man kan ha tror jag allt.

Igår pratade jag förresten i telefon med min brorson. Haha, det är riktigt kul! Fast väldigt ansträngande. Han pratar och pratar men man fattar knappt 1/3-del. Igår snackade han främst om att han satt på bordet, det får han egentligen och han tyckte nog han var ganska busig. Sötnosen!
Nästa vecka fyller han två år. Än så länge har jag köpt två saker, tänkte köpa en cool tröja/t-shirt också. Han måste ju visa de där andra vilken cooling han är!

flats

Jag gillar verkligen platta skor, vet inte riktigt hur det kommer sig, men så är det. Kanske vill jag protestera mot det faktum att jag är kort (ja alltså, att jag inte skäms över längden...), bekvämlighet eller lathet. De två sistnämnda är nog främsta anledningen egentligen! Hittade den här bilden hos Frida och visst ser det härligt ut!?! Jag kan ta ett par i varje färg tack! Kan levereras Norra G-gatan högst upp, tack :)

bild lånad här http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.753865

sött

Isabel Lucas är himla söt i sin somriga look.

pink!

Det hade varit nice med en riktigt rosa sportig klocka från Toy Watch. Egentligen vill jag väl ha något mer klassiskt egentligen, men till vardags vore det en ganska kul detalj att ha kring handleden! Lysa upp lite!

mellan tagningar

Serena besöker "Yale" iklädd en söt blazer. Jag har länge varit svag för clubblazer med emblem. Den här modellen var riktigt söt trots att den inte är i traditionell blazer-modell.

måndagsbarn

Visserligen är det tisdag, men jag gillar Veronica Maggios Måndagsbarn ändå!

they're back!

Nu är mina tisdagsmorgnar tillbaka till sin rutin igen, frukost framför senaste avsnittet The Hills. En hel del drama, lite bitch-fasoner och så irriterande fejk-paret då förstås. Kul att de är tillbaka! (minus de sistnämnda, de klarar jag mig utan!)

Premiärpartyt var på stranden i Malibu, de flesta i gänget var där, tror bara Lo saknades faktiskt. She-Pratt hade fin fläta i luggen. Jag försöker och försöker, men det går inte att få till i mitt hår.

Lauren glänste i långklänning och fin frisyr. Jag gillar det!

Audrinas stil tycker jag oftast är rätt trist och intetsägande, men det här passar henne riktigt bra, speciellt håret! Whitney i glittrande grå klänning, från hennes egen kollektion kanske?!

tisdag

Idag var jag lite tröttare än igår, så är det lite gråare också... Har en hel del att fixa med, så dagen lär gå undan.
Funderar lite över kurser nu i höst. Kanske ska välja bort en valbar och istället läsa en extra kurs som jag kommit in på utöver programmet. Hmm, vill inte fatta fel beslut, men tror jag vill läsa det andra. Då blir det mer något jag själv valt snarare än jag behöver läsa. Jaja, det får jag ta tag i snart.

Let's get this Tuesday started!

inre fienden

Följer serien Den inre fienden på Svt. Kollar sällan på svt, men den här serien är jag fast i. Imorgon är sjunde och sista avsnittet. Riktigt spännande! Mna kan inte ens gå på toaletten, missar alldeles för mycket. Det gillar jag, det ska hända grejer! Inte Days of our Lives tempo...
Nu blir det sängen, välförtjänt! Uppe tidigt för jobb och nu har jag också cyklat och svettats ordentligt. Jag känner att jag kommit tillbaka från min förkylning, eller ja, det var lite mer än så, men vi kan kalla det förkylning (i en månad...).

Hoppas er vecka börjat lika bra som min faktiskt gjort!

alma

Alma awards gick av stapeln igår, har ingen koll på vad det innebär mer än röda mattan såklart... America såg sött ut i vippig klänning. Påminner om toppen på H&M som kom nu i juli-augusti, och ja, det är en TOPP inte en KLÄNNING.
Ashely ser solgul och fin ut. Gult är, som tidigare konstaterats, inte fult!


dagen

Att vakna till blå himmel gör under för mitt humör! Var tidigt på jobbet idag, starttiden var 7.20! Tidigast någonsin på det här jobbet för mig. Fast det var bara en dag och då kan man stå ut. Eller det gick faktiskt riktigt bra, ska inte klaga alls.
Nu är jag hemma, har dragit på bikinin och tänkte njuta ett par timmar i solen. Sedan ska jag nog cykla en sväng tror jag!

Gossip girl

Gänget från Gossip Girl firade, tillsammans med VitaminWater, säsong 2. Bara två veckor kvar nu!

Sötast klänning tycker jag Jessica hade, coolast var nog Taylor, tristast var killarna!


jackan

I kind of like it. Jackan alltså. Märket är Marc by Marc Jacobs. Fast har sett något liknande på några bloggar som verkar vara från H&M. Kanske går att finna något liknande i budget med andra ord...

sandal

Jag älskar fortfarande mina remsandaler och försöker använda dem så ofta som möjligt. Finfina är de här i vitt!

OMG

OMG - Oh my god. Ja, det är Gossip Girl-reklamens slogan. Har upprört i landet over-there. Dubbelmoralernas land. Nåväl, anledningen till att Dan får drinkar över sig förklaras förhoppningsvis när serien har premiär den 1:a september!

sovdags!

Nu måste jag sova, pronto! Imorgon ska jag vara på jobbet sjukt tidigt, 7.20! Kommer vara galet trött, det är ett som är säkert. Försöker bestämma mig för morgondagens klädsel så att jag slipper fundera imorgon, men inspirationen är dessvärre fortfarande noll...

tennis anyone?

Både fredag och lördag var det spännande tennis på tv. Dubbel i OS. Jag älskar tennis. Det är så kul! Spelade i några år när jag var yngre. Gillade det riktigt mycket! Har försökt gå kurs några gånger men de är så jobbiga på vissa klubbar med regler. Ett ställe var man tvungen att gå intensiv kurs för att få gå terminskurs sedan... Dessutom vill jag träna centralt och det finns få klubbar centralt. Dagens i-landsproblem typ.. :)
Hittade ett ställe som jag skickade en intresseanmälan till, får hålla tummarna att de hör av sig. Hade varit så himla kul!

pompom

Tjejen med den fina sjalen på Din stil hos feber.se hade inte en hm-sjal, den var av lite annan rang. Märket är Alice & Sens och priset är högt... Men fin är den!

söndag

Disigt idag men det ordnar säkert upp sig. Positivt inställning här va!
Jag gillar helg, skönt att kunna sova och själv strukturera dagen. Imorgon börjar jag jobba tidigt, väldigt tidigt! Hur jag ska palla det är en helt annan historia...
TRevlig söndag på er!

ljuva lördag

Klarblå himmel, inte ett moln och ljuvligt väder. Jag njuter i solen och hoppas ni gör detsamma!

rosett i håret

Blair fortsätter att stylas med rosett i håret. Lite hennes signum på något vis. Här tänker jag nästan Madicken när jag ser Blair. Bara positivt såklart.

countdown

På måndag kväll, amerikansk tid, startar säsong fyra av The Hills! Härligt att få starta tisdagsmorgnarna med ett nytt Hills-avsnitt igen. Det sägs att säsong fyra blir den sista, men det sades det om säsong två och tre också... Trailer skvallrar iallafall om att det blir en smaskig säsong. Can't wait!

radarpar

Vanessa och Zac var verkligen sötaste paret på Teen Choice Awards för ett par veckor sedan. Penn och Blake är visserligen också söta ihop, men de saknar det som Zac och Vanessa har på något vis... Vanessas klänning (?) var riktigt fin och en fullträff tycker jag.

flat

Söta flats från Marc Jacobs.

le dress

Normalt är jag inte överförtjust i fru Beckhams kläder, men den här klänningen tycker jag var himla fin! Randig, vippig kjol och markerad midja och finfint helt enkelt! Maken ser helt okej ut, men jag har aldrig riktigt förstått hur man lite nonchalant stoppar in skjortan halvvägs bara... Eller har han varit ute på fuffens?!

snooza

Inatt sov jag riktigt gott, sådär djupt liksom. Sedan snoozade jag i en timma och det är underbart att kunna göra! I love snooz! Härliga fredag är här och det är sol ute. Visserligen blåser några moln förbi ibland, men jag är så tacksam för solen så det gör inget. Igår hann jag med flera timmar ute i solen och även träning på cykeln. Är det någon mer än jag som svettas som en gnu?! Det rinner om mig. Helt sanslöst. Tänk de som inte klarar av svett, undra hur det funkar... Svårt att kontrollera det liksom. Dessutom kan de väl knappast träna i så fall... Jaja, alla har vi våra knasigheter!

Let's get this day started! Fast jag har varit uppe ett tag redan...

Lindsay

Det är inte bara "unga" serier som The Hills och Gossip Girl som tilllhör mina favoriter. Lipstick Jungle är också en klart lysande stjärna! Lindsay Price som spelar Victory Ford är den som, i mina ögon, har bäst stil i serien. Fast på bilden med nätstrumporna blir jag lite fundersam, det är inte riktigt Victorys stil....
Gillar armbanden på stora bilden, eller om det är ett halsband... 

Robert Buckley är trevligt ögongodis i serien och har tydligen dejtat Lindsay, men nu är jobb-romansen slut...

vackert

Den gröna långklänningen från H&M är riktigt fin. Hade jag haft ett tillfälle att ha den hade jag slagit till direkt!
Grönt är skönt!

blåsigt

Inatt blåste det massor, vaknade flera gånger, varje gång trodde jag det var regn, men det var dte tack och lov inte.
Idag skiner solen, typ. Skönt är det iallafall. Har kommit hem från jobbet och är lite lagom seg. Ska sätta mig ute i solen tänkte jag. Soldyrkare, det är jag det!
Idag fick jag bekräftelse på en sak som jag tyckte mig veta men ändå ville få klart om. Så nu är det klart och jag vet att det definitivt är skola och pendlande som gäller i höst!

Vad gör ni denna torsdag? Härligt med fredag imorgon förresten. Ledig är jag minsann, men har att sysselsätta mig med ändå. Senare idag tänkte jag försöka cykla en stund. Vill få upp flåset och röra på kroppen!


klocka

En stor klocka kan vara riktigt snyggt. Lite som en herrklocka fast med lite lagom feminint över sig. Min kusin fick en vrålsnygg klocka i födelsedagspresent. Fick prova den men tyvärr var min handled lite liten för den modellen. Skulle vilja ha en stil som Nickys. Så snyggt!

sjal

Såg den här tjejen på feber.se och deras "din stil". Gillar verkligen sjalen med små bollar på. Kom att tänka på den sjal som Jennifer Aniston ofta syns med, men föredrar nog den grå faktiskt. Tror den finns på H&M.


bild feber.se och people.com

under

Det blir allt mer spets och underklädesliknande linnen. Älskar spets, men den där underklädestrenden är jag sådär inställd till. Fast Nicoles linne som även har volanger nertill är himla sött!

somrig

Flätor i håret, sommarklänning, sandaler och solglasögon. Fina Rachel!

bakartagen

Just nu står min äpplemuffins i ugnen. Just den sorten blir det nog inte igen, om de inte är himmelskt god förstås... Man skulle nämligen röra ihop smör och socker, osmält smör! Det blev....trögt!
Känner mig alltid så huslig när jag bakar. Det finns i mig. Men för mig är det nog mer bakning som ligger nära till hands, laga middagar lockar inte det minsta.

Snart är muffinsarna klara, hoppas det blir gott!

höst

Fick ett nyhetsmail från Vila med den här bilden i. Åh, om det nu måste bli höst vill jag att det ska vara som den här bilden! Jag älskar känslan jag får va bilden. Härligt! (fast först lite mer sommar)

the väst

Olivia Palermo visar att man kan bära våst till finklänningen också. Riktigt fin look på henne!

var med och testa!

Via Anna hittade jag till Buzzscout. Registrerade mig och nu är det bara att vänta och se vad/om man får prova något kul! Klicka här om ni också vill testa.


Jag är också med i Buzzador. Där får man testa lite olika saker. Det jag testar just nu är en eltandborste. Himla kul faktiskt! Det som är så bra är att man själv får välja om man vill testa eller inte! Klicka här om du vill vara med i Buzzador.

otippat!

Okej, jag hade ALDRIG, verkligen aldrig trott att jag skulle gilla en låt med Kid Rock. Helt galet! Men All summer long är riktigt bra!

källa youtube.com

sunk

Idag känner jag mig ganska sunkig... Tog ett beslut och det är att jag i höst måste lägga mig i tid för annars kommer jag känna mig trött och sunkig varenda gång det är tidig föreläsning på schemat. Pendlar så då måste jag gå upp relativt tidigt...
Idag ska jag träffa sötaste lillkillen ever. Min brorson då såklart. Tror även det ska bakas muffins faktiskt. Letade recept igår och hittade ett som verkade smaskigt! Min karaktär är sämst förresten!

t-shirtklänning

T-shirt klänningen är ett riktigt soft vardagsplagg. Funkar kanske inte i alla tillfällen, men då det funkar är det himla skönt och relativt snyggt. Gillar både Diane och Rachels matchningar, men Kirstens röda mattan look är inget för mig!
Would you wear it?


bild people.com

rosa

Kolla in Paris nya cykel! Söt! Fast min är bättre :)

poff!

Jag hade god energi på förmiddagen och sedan blev det en promenad med en trevlig granne/jobbkollega. Efter det och lunch så försvann all energi och nu har jag gett upp. Efter en stund i tv-soffan får det bli tidig kväll för mig! Inte ännu alltså, men om en och en halv timme kanske... Promenaden var iallafall himla trevlig! Har alltid kul när jag snackar med den tjejen!

Nu ska jag måla naglarna, både tår och fingrar ska få rosa färg!

like summer

Nicky Hilton ser underbart somrig ut. Här är det visserligen relativt varmt men i eftermiddag har det regnat!

oh Blair

Två bilder från kommande säsong i Gossip Girl. Ska bli kul med ny inspiration från seriens klart roligaste karaktär stilmässigt, Blair! Den vita klänningen är vrålsöt, tidig inspiration för student 09 anyone?! Den gröna väskan på hennes arm påminner mig om att jag gärna vill ha en färgglad väska i praktisk storlek (=läs större väska).

james

Stiliga James pryder GQs september omslag.

carmex

I Hamburg shoppade vi skönhetsprylar, shampoo och annat i den kategorin i en superbillig affär som heter Budni. Där fanns Carmex för typ 2,3€ och jag som är lite beroende av mjuka läppar ville testa. Den är lite sting i men håller länge och ger mjuka goa läppar. Finns på accessora för 59 kronor.

bild
http://www.accessora.se/index.htm?uri=http://www.accessora.se/carmex.htm

inspiration

Den här dagen är väldigt oinspirerad så jag bjuder på lite inspirerande Carrie outfits. Den till höger var väl inte med i filmen? I så fall har jag nog glömt den...

grinig?

Okej, nu känner jag mig väldigt grinig, men jag som har och lider av vitiligo tycker inte det här var så himla kul... Alltså själva kommentaren om vitiligo. Det där med Beyonce orkar jag faktiskt inte engagera mig i.

populära klackar

De här skorna har det bloggats om friskt. Såg att det fyllts på i H&Ms shop i flera storlekar. Kanske din storlek finns kvar?!

bilder hm.com

mischa

Somrigt coh sött på MIscha Barton. Tydligen har hon nyligen uttalat sig om att hon gärna återvänder till tv, kanske ett vettigt beslut eftersom hennes filmer inte gått så jättebra... Fast Gossip Girl var inte hennes "grej", visserligen tror jag inte hon hade gjort rollen bättre än Michelle Trachtenberg (?!).

Kate Perry

När jag hörde den här låten först tyckte jag den var sådär, men nu gillar jag den!

källa youtube.com

välkommen tisdag

Inatt fick jag sova och vilken skillnad det gör! Solen sken när jag vaknade, men nu verkar det lite molnigare... JAja, igår ändrades vädret varannan minut typ så det är inte kört för det...
Just another day, skönt att inte jobba!

sleepy

Ikväll har jag tränat lite. Cyklade ganska länge i högt tempo och gjorde en himlans massa sit-ups så jag svettades ordentligt. Kändes skönt! Har blivit lite soffpotatis eftersom jag knappt orkade röra mig när jag var sjuk. Mest handlar det nog om att jag ska känna att jag kommer igång och känner mig bekväm i mig själv.
Nu hoppas jag sova riktigt gott inatt, det behöver jag efter förra nattens orolig sömn, och få timmar....

Godnatt!

baddräkt

Blair kör minsann inga vågade bikinis utan påklädd baddräkt. Himla snyggt, men inget att sola i direkt...

for winter

Kolla in den här ljuvliga vinterjackan från Marc by Marc Jacobs.
Underbar att mysa i när kvicksilvret sjunker om många (!?) månader.

bild mytheresa.com

i väst

Jag har lite dubbel inställning till väst. Å ena sidan gillar jag det, å andra sidan kan jag tycka att det blir helt fel! I Hamburg köpte jag den här västen på Zara. Trots att den inte är lika stor i modellen som Sarah Michelles är så är det den stilen jag tänker mig till min väst. Jag gillar inte när det matchas med skjorta och/eller strikt kjol (tänk pennkjol eller dräktkjol) eller kostymbyxor. Hujeda! Min från Zara är jag väldigt nöjd med och hoppas inviga den snart!


upprullat

Det började i våras med upprullade chinos och nu under juli-augusti har vi sett stjärnorna i upprullade jeans. Vad tycker ni, hiss eller diss?

bild whowhatwear.com

växlande

Precis som vädret är mitt humör växlande idag. Trött, seg, hopplöshet, okej, glad, ensamvarg och social. Det är väl ungefär de känslor jag hunnit med idag! Typisk tvilling tror jag. Ombytlig som få och lika mycket social som att jag gillar mina ensamma stunder.

Tinsley Mortimer med i Gossip Girls första avsnitt. Fick en tanke kring vilken roll hon kanske har, får se om det stämmer... Väldigt söt klänning!

frågan...

Jaha, så då återstår bara det där lilla... Vad tusan ska jag ta på mig?! Tänk ibland känns det som att man inte ha rnågra plagg i garderoben alls... Trots att mitt förnuft vet att det inte stämmer för fem öre.

cool

Rihanna ser cool ute i randig väst och Musse t-shirt.

ny vecka

Måndag morgon. Jag är seg och trött. Sov oroligt inatt... Solen skiner och det känns härligt!
Kan inte riktigt få igång tankarna, hoppas de hinner vakna innan jag är på jobbet!
Nej, dags att fortsätta med morgonsysslorna...

it's getting late

Dags att sova! Imorgon är det jobb tidigt... Är riktigt trött så jag hoppas jag får sova gott.
Buona notte!

bild elle.com

storskjorta

Överallt ser man storskjortor i olika modeller och färger. Jag älskar det och pillar på dem i var och varannan butik. Den här från LIndex är riktigt fin, har sett den i butik. Tyvärr är den alldeles för stor för mig... SKynda och fynda för 299:-.
Lindex Shop Online - Skjorta
Bild från Lindex Shop Online

ostadigt

När vädret visar på sol, moln, regn är det svårt att veta hur man ska klä sig. Dessutom har det varit så kvalmigt och klibbigt väder hela veckan. Får se vad det blir till jobbet imorgon...

Rachel är inte ensam om att bära slitna "pojkvänsjeans", Katie Holmes har synts stadigt i sina på sistone...

läder

En kväll i Italien var det marknaden på en gata i den lilla ort i bodde. Då hittade jag ett stånd med massa fina armband. Efter ltie velande bestämde jag mig för ett blått läderarmband med flera tunna rader (det nedrsta på stora bilden). Dagen efter besökte vi en annan ort för lite mer seriös marknadsshopping. Till min glädje fann jag samma stånd som sålt mig armbandet. Efter lite velande bestämde jag mig för ytterligare två i samma modell. Ett svart och ett turkost. Använder dem självklart inte tillsammans, men jag är supernöjd med mina armband!



väskor

HIttade två fina väskor. En av märket MiuMiu (svarta) och en från Stella McCartney. Snygga!

bilder netaporter.com o mytheresa.com

trevligt

Det var trevligt att träffa släkten på kalas. Vi träffar ganska liten del av den lilla släkt vi har och jag känner att ju äldre jag blir, desto viktigare känns släkten. Jag värdesätter det allt mer, speciellt som både mormor och farmor är dementa och inte är i toppform längre.
Fick även en lite försenad födelsedagspresent, hade jag totalt glömt. Fick en engelsk pocket, Jane Green's Second Chance som jag inte läst! Jättekul!

NU är jag ganska trött och imorgon blir det upp tidigt för jobb. Hoppas det ringer i lagom takt, det vill säga ingen kö men heller inte tysta linjer...

kalas

Nu måste jag försöka komma på vad jag ska klä på mig till kalaset. Inspirationen är sådär...
Kristen Bell bar en härlig klänning i transparent material. Allt transparent och spets i höst måste ju faktiskt inte vara svart...

rutigt

Lauren väljer rutig skjorta då hon ska ut och flyga. Rutigt tycker jag är ltie svårt, blir så lätt.... inte fint. Det funkar på vissa, men jag tror inte det är något man kommer få se mig i. Lauren passar dock i det!

efter sol kommer regn...

Gårdagen var superhärlig och så vaknar man till regn. Trist. Idag ska jag på kalas och fixa lite. I veckan blir det lite jobb. Är så sugen på att baka något. Hoppas klämma in det. Antingen äpplemuffins, har massa äpplen i trädgården på landet, eller bröd. Hmm... Gott bägge alternativen. Kanske hinner med både och. Vem vet...
Happy söndag!

maxi

Himla fin maxiklänning! Det går lite i vågor mitt sug efter en snygg långklänning, nu har det kommit tillbaka...

sol!

Har suttit ute i solen hela dagen. BIkini på! Men nu blåser det lite väl mycket och så envisas det med moln också... Nåväl, jag har fått flera soltimmar och massa luft. I like!

like a heart

En kväll på semestern i Italien besökte jag Venedig. Tyvärr var de flesta butiker stängda, men jag hittade en liten söt butik som sålde örhängen och nyckelringar. TIttade lite och bestämde mig snabbt för att det skulle bli ett par örhängen, jag som ALDRIG köper örhängen annars. Valde mellan ett par cerise stjärnor eller svarta hjärtan. Det blev de sistnämnda men jag ångrar att jag inte köpte de rosa också. Hade varit så fina till en mörk klädsel. Det fina, som inte riktigt syns, är att de gnistrar då ljus faller på dem.

ps.ursäkta dåliga bilder, men det var lite svårt att få till det... ds

lördag

Härligt med lördag! Sov riktigt gott inatt men nu har jag lite huvudvärk, tror det är det konstiga vädrets fel. Sol med stora mörka moln som sveper förbi. Min kropp skriker efter sol så det blir att sitta ute med filt i närheten då molnen visar sig. Får aldrig så mycket frisk luft som när jag är på landet. Härligt!

on location

Gossip Girl-tjejerna fotas ständigt då de visar sig mellan tagningar i New York. Här är glimtar av både Blair, Serena och Jenny. Tycker det är så kul när man sedan ser serien och förstår sambanden...


Leightons egen stil är inte lika preppy som Blairs men himla fin ändå. Hennes maxiklänningar hade jag gärna lånat för en dag på stan.

esquire

Välklädda killar gillar jag! Tom Brady som är ihop med Gisele ser snygg ut på Esquires omslag.

fulsnygg

Köpte en väska i veckan, jag gillar den riktigt mycket. Den är fulsnygg och lite pensionärsaktig :) Perfekt storlek och stel i materialet så den säckar inte ihop. Mörkblå med bruna detaljer i skinn. Tror att en hel del kommer tycka jag är knäpp, men man kan väl inte vara som alla andra jämnt :)
Koftan jag har på mig är ett fynd från Zara i Hamburg. 9.90€ från barnavdelningen! Ett kap!

fredag

Härligt med fredag! Är ganska seg idag, gick upp tidigt... Har fått mycket gjort under förmiddagen vilket känns riktigt bra.
Snart ska jag hämta upp mamma och då ska vi göra ett ärende och sedan åka söderut till landet.
Så får vi se vad helgen har att bjuda på!

out & about

Sienna är i USA och fotas pratandes i telefon. Casual Sienna-look.

don't give up!

Läser på många bloggar som verkar ha inställningen att sommaren är slut.. Så är det ju inte. Idag är det över 20grader här och skönt även om det inte är klarblått och gassande. Hösten och vintern kommer, det gör den alltid, passa på att njuta så länge vi kan!!
Kom igen nu, ge inte upp sommaren ännu!

rachel

Cool look på Rachel då hon lämnar en klubb i LA. Hatt, nätt kavaj och en klarblå kjol. Himla fint!

on W

Kate Hudson på W. Njae, jag gillar det inte. Ser alldeles för photshoppat ut. Hon är ju så himla söt egentligen!

skor!

På väg från Italien gjorde vi ett stopp i en underbar skobutik. Själva butiken var väl inte den mest inspirerande, men den var stor! Riktigt stor! Jag hade fått den beskriven som att det var skor så långt ögat kan nå, och det var verkligen så. Jag köpte fyra par skor där. Loafers i skinn för mellan 10-20 euro. Helt underbart! Varför finns inte detta paradis i Sverige?!

ljuvligt

Idag sov jag två och en halv timma längre än de första tre dagarna den här veckan. Att sova till nio var helt ljuvligt! Igår kväll såg jag verkligen sleten ut, påsig under ögonen och dann. Tack och lov för brännan, den gör ju det bästa av det värsta!
Har en lång att-göra-lista idag. Ska till landet ikväll och då ska den förhoppningsvis vara färdigbockad, listan alltså.

godnatt

Dags att gå och lägga sig. Vaknar alltid till på kvällen, men jag hoppas kunna somna ikväll, så trött som jag varit idag så borde det ju gå! Gillar Rihannas nya låt Disturbia. Först tyckte jag den var sådär, men nu har jag ändrat mig.
Godnatt!

källa youtube.com

höst

Det börjar fyllas på med höst nu. På grund av vädret känner jag mig mer tillgänglig för höstmode nu, men jag hoppas att det kommer sluta snart! Jag vill ha sommar så länge det går!!

Den lila kappan är jättefin och skulle varit perfekt som gå-bort-kappa. Så som jag had enär jag var liten, ett ytterplagg som var lite finare och åkte på när man skulle på kalas eller på middag.
Skorna tycker nog många är trista men jag gillar dem! De är så klassiska. Köpte ett par liknande fast med liten klack förra hösten och när jag har dem på mig så känner jag mig så dressad med en gång, även då jag matchar dem med jeans.

bilder topshop.com

gg at teen choice

Gossip Girl-gänget var väl representerade på Teen Choice Awards. Chace, Leighton, Penn, Blake, Ed och Kristen (som är berättarrösten) satt alla i publiken och fick äran att ta emot lite priser.

Blake och Leighton var bägge snygga i sina klänningar med markerad midja. Killarna tycker jag nog kunde ansträngt sig lite mer, men men...


Kirstens klädsel var riktigt härlig med ceriserosa kjol! Det där gillar jag riktigt mycket och matchat med lagom accessoarer så att det inte blev plottrigt.

onsdagens

Lånar en lista för att summera dagen:

Dagens humör: Väldigt trött och seg, har dock piggat upp nu under kvällen.
Dagens mående: Bra.
Dagens frisyr: Uppsatt, orkade inte tvätta håret igår och på morgonen finns det inte tid.
Dagens smink: Rouge och mascara.
Dagens klädsel:  Rosa klänning från Twilfit (supermysig, lik en från acne), jeansskjorta och silver mockasiner.
Dagens planer: Jag har jobbat, gjort ärenden, softat, tränat och lite annat fix.

Dagens längtan: Efter ett nytt högtryck!
Dagens beroende:  Skulle vara vatten då, luften är så torr på jobbet!
Dagens roligaste: En söt man jag pratade med på jobbet :)

MaryKate

Tre fina bilder från Mary-Kates reportage i brittiska Elle som jag skrev om igår.

bilder elleuk.com

i helsvart

Lauren klär sig ofta i färger och ljust, men här är hon helsvart. Jag gillar hela looken! Linnet, eller om det är en klänning, med spetsdetaljen känns helt rätt för hösten. Den lilla väskan är också himla fin, jag är svag för det flätade!


lila

Underbart vacker höstklänning i lila med volanger. Om man hade ett höstbröllop att gå på hade den här varit ett utmärkt klädval.

bild topshop.com

tröttast

Oj oj vad trött och seg jag varit idag. NU ska jag sätta mig ute och äta lite sallad. Sedan blir det kanske en powernap. Det behövs om jag ska orka göra något vettigt av den här eftermiddagen!
Dte är himla varmt och skönt ute nu iallafall. Härligt!

like fall

Idag känns det lite höst ute, trots att det inte regnar... Spana in höstigt romantisk inspiration från Keira och Siennas senaste film!

bild lånad från
http://www.kerstinrosalia.blogspot.com/

taylor

Taylor hör till den från Gossip Girl-gänget som får minst mediauppmärksamhet. Här är hon fotad vid inspelningarna i New York. Kolla in texten på väskans rem, Do not cross the line.

mys!

KOlla in den här supermysiga tröjan från H&M! Perfekt krypa in i under hösten tröja... Lite trist att den bara verkar finnas i den här färgen bara! Inte riktigt min färg om man säger så...

trött

Idag är jag riktigt trött. Det kommer nog bli lite segt på jobbet idag har jag en känsla av... Därför är det extra skönt att jag jobbar till två och dessutom inte jobbar mer den här veckan!
Till skillnad från måndag och tisdag har jag inga planer efter jobbet och ser fram emot att dega lite när jag kommer hem. Känner mig alldeles frusen, vet inte riktigt vad jag ska ta på mig.. Tror det får bli en klänning från Twilfit som är riktigt skön!

Trevlig onsdag på er! Ps. ska svara på kommentarer idag, har varit lite dålig på det nu ett tag...Ds.

cosmo girl

Den här bilden gillar jag. Söta Lauren som än en gång är aktuell i realityserien The Hills! Säsong 4 börjar 18 augusti i USA.

där nere...

Skor, skor, skor! I love it. Efter de fyra, eller var det fem, paren som köptes i Italien känner jag dock att mitt behov är ganska litet. Ett par svarta stövlar, men det är inget jag kommer jaga efter redan nu åtminstone...
Igår gjorde jag något klantigt, jag höll på att halka och ryckte liksom till i fötterna för att hålla balansen, då sparkade jag mig själv... Så knäppt! Nu har jag ont och jag känner att något inte är i form efter "rycket". Jag som inte haft några problem på hur lång tid som helst med min jobbiga fot... Lite störande.

Lila ballerinas hade varit riktigt fint i höst! Fast för mig blir det nog mer en loafer/mockasin höst!

MK

Hon är visserligen den tvilling jag föredrar minst, stilmässigt, men jag gillar bilden! I brittiska Elle finns MaryKate med och berättar bland annat att Elisabeth&James är mer hennes märke medan The Row är syster Ashleys baby...

budget

Idag har jag varit i budgetens mecka, Gekås i Ullared. Det tar himla mycket energi men man kan också hitta fynd. Blev lite kemtekniska produkter, block och annat pyssel. Tar lång tid bara, trots att vi slapp kö då vi gick in och klarade oss också ganska bra i kassan.
Imorgon ska jag åka raka vägen hem efter jobbet och slänga mig på soffan. De här två långa dagarna har verkligen tömt all mitt energiförråd som inte är helfyllt ännu efter sjukperioden...

Rachel

Rachel var en av många som besökte Teen Choice Awards i helgen. Tyvärr tycker jag inte hon valde någon smashing klädsel. Klänningen var sådär och hon ser inte så fixad ut. Mna kan itne vara på topp jämnt och jag föredrar nog hennes jeans och skjorta-stil bättre. Speciellt matchat med coola skor från Margiela.

solig

Ashleys enkla jeans och topp ser somrigt fin ut. INget som matchar dagens väder, men man kan ju klä upp sig trots vädret.

tisdag

Det är grått utanför fönstret idag också, men det verkar inte lika illa som det var igår på eftermiddagen. Nu har jag ätit frukost och ska göra mig i ordning så jag kommer iväg i tid. Måste ju vara på jobbet en stund innan jag börjar eftersom datorn ska vara igång då jag börjar. Den här dagen kan det bli en utflykt efter jobbet, men det vet jag inte riktigt ännu... Får se vad dagen bjuder på helt enkelt!

Trevlig tisdag!

just casual

Regnruskigt väder idag. Drog fram min seglarjacka och ett par gummistövlar förut... Regn på sommaren får mig att vilja gå i skönt slitna jeans, stickad tröja alternativt randig topp och gympaskor. Jag har ett par seglarskor i garderoben som passar vädermässigt, men det blir lätt lite mycket seglarstil då! Speciellt om man inte hänger på klipporna... Imorgon blir det comfy kläder på jobbet! Så sant som det är sagt. Godnatt!

pretty

Så fin Mulberry väska i härlig färg! Tänk vad bra den hade varit som skolväska i höst... Fast med det priset, 1243 euro, ja det är knappast någon idé att ens drömma!

bild netaporter.com

lång dag

Jag jobbade bara till två idag, men det blev en lång dag på stan! Först fika med min fina vän och söta dotter. Testade chailatte för första gången, ja lite sent kanske, och det smakade jul. Gott, men lite väl sött. Får nog bli någon gång igen, men en liten den gången!
Sedan blev det fika numero två med en annan fin vän. Himla trevligt! Fast det är ju det nästan jämnt att träffa sina fina vänner. Likt grädde på moset fick jag även min födelsedagspresent. Har nästan glömt att jag är 26år numera...

Nu blir det soffan och Kommissarie Montalbano. Allt för lite ljuv italienska!

shorts

Först så längtade jag lite efter jeans och långbyxor, väldigt lite! Och nu när det verkar regna här imorgon kräver vädret nästan långa byxor och då vill jag verkligen inte ha det på mig... Rhinna är himla fin i sina shorts med flats till!
Nu sängdags!

bild people.com

sött

Söta Vanessa och Zac på bilder i Elle, amerikanska versionen med Jessica SImpson goes country på omslaget.

vid dator

Nu är jag vid en fast dator igen! Har varit på landet och haft det härligt. Imorgon är det måndag och då väntar tre arbetsdagar, men inte heldagar och det känns lyxigt! Lite trist att vädret är så ostadigt bara. Idag har det varit regn, moln sol, moln, sol, lite regn, moln och sol. Knas!

I torsdags var vi i Varberg. Supermysigt verkligen! Åt middag på en uteservering, strövade på stan och tittade i affärer. Det är ingen storstad, men som sommarstad är den en av de bättre!
Igår blev det en sväng i Kungsbacka, många i sällskapet shoppade loss men jag köpte ett par solglasögon på rea hos BikBok. Har hittat en urfin kjol som jag funderar på att köpa. Ska se om jag ser den imorgon, prova igen och kanske får den följa med hem. En riktigt söt kjol som funkar med bara ben nu och utmärkt med strumpbbyxor i höst/vinter.

Nu blir det snart middag och sedan slänger jag mig nog i tv-soffan. Hoppas somna i tid ikväll, har vänt lite på dygnet på sistone...

hej från landet

fick mottagning så jag passar på att säga Hej!det funkar nämligen inte att mmsBlogga... störande! IDAG HAR VI varit i kungsbacka och nu är jag ganska trött och småirriterade. hörs igen!

hits