klant!

Jag är så klantig! Tappade min semla i golvet! Eller det var bara ena halvan, en hel på en gång blir alldeles för mycket. men ändå! Splash sa det och så låg den med grädden utspridd över golvet. Kunde ju äta själva bullen och mandelmassan, men det var så himla störande!

big japan

Rachel och Adam på konsert med Adams band Big Japan. Han spelar trummor har jag för mig.
18534-177918534-1778


bilder unwaveringaffection.org

perfect date

Ännu en listning i King som jag fastnade lite extra vid. Nämligen 13 tips för att dejta stilfullt.
Om någon som planerar att förföra mig läser detta så håll ögonen på vad jag tycker! Såhär skriver de:

  1. Inbjudan - handskrivet brev är det bästa tipset
  2. Städning - allt från handfat till blänkande golv och papperskorg i badrummet
  3. Hygien - näshår, tänder och naglar samt doften ska fixas
  4. Klädsel - "Var dig själv, men lite snyggare."
  5. Störningsmoment - berätta inte för polare som kan tänkas lägga näsan i blöt, bort med mobilen.
  6. Belysning - inte lysrör, men inte fullt ut med levande ljus, blanda levande ljus med små lampor
  7. Musik - dator, radio och Marvin Gaye/Barry White går fetbort
  8. Stämning - beställd taxi till din dejt, ta hand om ytterkläderna osv
  9. Matlagning - något man behärskar, men piffig förrätt och hemlagad efterrätt.
  10. Dryck - dejten ska alltid ha en dryck i handen...
  11. Konversation - lyssna mer än du pratar och förbered inte samtalsämnen
  12. Efteråt - var förberedd med film, kanske frukost men framförallt truga inte
  13. Avslutning - följa till taxi/tåg/buss/dörren, hör av dig för att se till att dejten kom hem ordentligt och visa att du tänker på henne.
Jesus! Är detta på fullaste allvar? Nu får ni berätta för mig därute, har någon varit med om sådan här genomtänkt dejt? Eller killar, förbereder ni er sådär minutiöst?

Visserligen är jag nog en romantiker, eller rättare sagt jag är en romantiker, men jag gillar inte krystade situationer där det ska vara så himlans romantiskt och gulligt. Vad är det för fel på att ta en promenad, göra något aktivt eller helt enkelt gå ut och äta på en dejt?
Visst när man har varit ute någon gång kan man bjuda hem och fixa midag osv, men blir jag bjuden på något sådant här så får jag världens ångest över vad jag ska göra tillbaka.
Nej jag är sådär jättesvensk och föredrar det där som är lagom. Romantiskt och fint, men ändå på en sådan nivå att jag får se den rätta sidan hos min dejt. Tänk vilka höga förväntningar han lägger på resten av förhållandet (om det går som man hoppas)...
Nej jag säger då det, ska vi ta över den delen av den amerikanska kulturen nu också, dejtandet?!?!


everyday

Söt Rachel i casual outfit. Jag brukar ju vara en av få som gillar hennes mer vardagligare outfits, men detta är väl svårt att hitta något om. Jeans, blus och kofta, kunde varit jag i fredags!
18534-1777


bild clasos.com

sienna + pepe

Sienna är modell för Pepe Jeans och idag såg jag en annons i en finsk tidning. Tidnigen heter Trendi och jag bläddrade snabbt igenom den, tyvärr förstod jag inte ett ord.. Den såg rolig ut på bilder med inspiration, så det var verkligen otur att jag inte förstod något.
Såhär såg det ut då bilderna till kampanjen togs.
18534-177618534-1775


bilder clasos.com

king

Senaste numret av King damp ner idag. Med en snygg Zlatan på omslaget.
Kul att läsa någon annan tidning, har flera nummer hemma men har aldrig riktigt kommit till att bläddra så noga i dem som jag gjorde nu.
Bland annat listar de Tidernas snyggaste tv-serier.


10.
Columbo
9. Dynastin
8. Starsky & Hutch
7. Kojak
6. OC
5. En förlorad värld
4. Twin Peaks
3. Vita Huset
2. Snobbar som Jobbar
1. Miami Vice

Jag saknar Charlie's Änglar på den där listan! Men den kanske inte platsar i en tidning om herrmode... Och Sex and the City så klart!


vackra ting

En snygg topp och en lika snygg klänning att drömma sig bort till vår och sommar med hjälp av.
Jag vet att många inte förstår hur jag kan titta på dyra kläder som jag ändå inte har råd att köpa. Jag inspireras av det, det är samma när jag bläddrar i tidningar, tittar på serier och folk på stan, inspiration! Bara för att jag inte har råd att köpa just dte där plagget så ser jag det, gillar det och har det med mig när jag går på stan i de affärer som jag brukar handla i. Så funkar jag, men vi är alla olika.
18534-177418534-1773


bilder netaporter.com


from the past

Träffade på en kille idag som jag inte träffat på kanske 8-10 år. Blev så förvånad att han kände igen mig!
Lite kul att se honom, han var precis likadan som han var förr, lite mindre brun kanske.. Men det har nog att göra med att jag tidigare bara träffat honom på sommaren utomlands.
Det var väldigt kul att se honom iallafall!

present

Gick på stan efter jobbet för att hitta present till mamma. Hon hade gett mig idéer så jag hoppas jag förstod dem rätt. Tack och lov för öppet köp!
Dels köpte jag en söt brosch formad som ett hjärta, enkel och snygg. Det blev även en halsduk som matchar hennes nya jacka. Halsduken är jag mest osäker på, men hon fick som sagt byta om det skulle vara så!
Via
eremo fick jag även tips om Nallebudet. Så imorgon ska, förhoppningsvis, en nalle dimpa ner i brevlådan! Håller tummarna för att posten sköter sig! 
eremo: Hoppas du inte tycker jag härmas :) men det var en sådan suverän idé! 

på stan

Nicky Hilton är ofta bra på att se snygg ut i de enkla kläderna en helt vanlig dag. Det gillar jag!
18534-1772

bild celebworld.org

on set

Inte direkt en outfit man är van vid att se Jessica i. Från Newlyweds anar jag att hennes sportintresse är sådär stort. Förklaringen till detta är ganska enkel, hon är och spelar in filmen Employee of the Month.
18534-1771



hiss eller diss?

Jag har väldigt svårt för sådana här tröjor. Vet inte varför, jag gillar dem bara inte. Jag gillar annars tröjor med möjligheten att visa en axel eftersom jag gillar mina axlar! Men inte på det här viset... Vad tycker ni?
18534-1770


bild gettyimages.com

Maria

Idag har jag mini-namnsdag. Det är Maria-dagen som är mitt andra namn! När man växer upp i en familj och släkt som minstingen och alla gillar att skämma bort en så firas man, eller åtminstone jag, på alla namnsdagar. Idag fick jag fina tulpaner och en semla av mamma.
18534-1769

Grattis till alla Maria-tjejer där ute
!

klump

Snön vräker ner och det är kallt ute. Det sitter inte alltid i antalet grader, hemma hos mig var det -0.5, men ute var det som -5.
Måste ha drömt något inatt för när jag vaknade hade jag en klump i halsen. På bussen stod jag dessutom bredvid en kille som luktade himmelskt, eller K. Jag är så lättpåverkad av dofter!
Fryser trots att jag är påklädd och än en gång känns det som att min förkylning är på väg att bryta ut.

Snart är min arbetsdag slut och då ska jag ge mig ut och leta present till mams. Vet vad hon önskar sig, hoppas bara inspirationen infinner sig!


28/2

Idag var det råkallt ute. Känner det nu när jag är på kontoret, mina öron! Eftersom mitt hår blir statiskt av min jacka måste jag alltid sätta upp håret när jag är på väg till jobbet.. Därmed får öronen lida!

  • jeans, Levi's
  • svarta topp, JC
  • blå stickad tröja, Boomerang
  • svarta skor, Clark's



jump

Jag gillar färgen på det här, men jag har fortfarande inte vant mig vid jumpsuits. Den här är från Charlotte. Det är ju ett tag till sommaren är här så kanske har jag gjort det tills dess, men det känns tveksamt än så länge!
18534-1768


bild shopbop.com

frissan

Nicole Richie tar med sig sina hundarna för ett frisörbesök. Hon ser schysst ut i svart suit med guldkedjor.
18534-1767


bild tv4.se

semeldag

Imorgon är det fettisdagen! Kanske ska köpa en semla dagen till ära? Tänker alltid på Ture Sventon när det handlar om semlor, jag gillade den serien och böckerna (för det var väl böcker först?!).
18534-1766


bild roligakort.nu

sletet

Vad tycker ni om slitna jeans?
Jag känner mig som en gammal präktig tant när jag säger att jag inte gillar det. Det ser helt enkelt inte snyggt ut. Det närmaste jag kommit ett par söitna eller söndriga jeans är mina älskade Levi's som jag har på riktigt slappa dagar. De är lite utslitna i sömmarna runt fötter och midja, men de är ljuvliga ändå!
Det ligger nog kvar från uppväxten, mina fräldrar hade aldrig låtit mig gå ut i söndriga kläder. Kanske låter fånigt, men det har alltid varit sådär, att jag fick använda vad jag ville bara det inte var söndrigt. För utmanande behövde de inte oroa sig över eftersom det inte var min stil, men söndrigt lockade mig ändå aldrig. Oj, känner mig lastgammal verkligen, men hey jag står för det!
18534-1765


bild sweetkisses.us

vintrigt

Det är itne ofta man ser kändisarna i någorlunda mycket kläder. Lindsay lämnar här Nobu iklädd snygg yllejacka med basker. Fräscht och snyggt! Snart överger jag själv min parkas för yllekapporna.
18534-1764

bild betterthanyou.org

black dress

Angie Harmon har en snygg svart klänning på en award i USA. Den är relativt enkel men har detaljer som gör det extra. Jag gillar den absolut. Skorna till är riktigt söta.
18534-1763


bild gettyimages.com

solgrejer

Idag lyste solens vackra strålar på mig och jag njöt fulla muggar! Äntligen så mötte jag fler på stan som vågat plocka fram sina solglasögon. Nu på vintern använder jag inte mina favoriter från i somras. De var lite större bågar och känns lite off att ha till parkas. Iställer använder jag ett par Kookai-brillor jag köpte i Florens för några år sedan. Jag har ganska svårt för att hitta solglasögon, men de trivs jag verkligen i. Eftersom mitt ansikte är ganska litet kan jag itn eriktigt anpassa mig efter solglasögons mode utan måste gå efter det som passar mig. Dessutom så tycker jag ju att allt blir snyggare då man faktiskt passar i det, oberoende modet. Jessicas är ruskigt snygga. Orättvist att hon har (minst) två par Oliver People's Athena.
18534-176218534-1761


bilder jessica-style.com

vel-maja

Ja det är mig jag syftar på.
Å ena sidan vill jag träna eftersom jag mår bra av det och blir piggare. Men å andra sidan känner jag mig stressad och har en massa grejer att fixa med hemma. Eftersom jag har för mycket "måsten" den här veckan med tanke på att det är tenta på lördag så borde jag inte träna. Men jag vill, fast ändå inte..
Åhhhh! Kan ingen annan ta ett beslut åt mig?
Varför ställs man inför så många val hela tiden?! Det blir ju jobbigt till slut.


27/2

  • mörkt gröna (potatisfärgade) gubbyxor, Filippa K
  • ribbat linne Filippa K
  • nougatfärgad v-ringad tröja i silke+bomull, H&M
  • svarta lacoste-sneakers
  • håret i knut med hårklämma


energi

I gårdagens GP stod det en bra artikel om Energitagare. Att det finns energitagare och -givare runt omkring oss och hur man fungerar på olika sätt.
Energigivare är de som alltid vill ge och försöka få andra att bli glada, eller åtminstone vara på god fot med. Sådan är jag!
Energitagare är de som alltid svarar något positivt med en negativ fråga/kommentar. De är svåra eftersom man inte vet var man har dem och energitagarna ska alltid hålla en hel grupp i osäkerhet. För man vet aldrig vad den säger och det kan frstöra energin för alla.

På mitt jobb finns en typisk energitagare! Det är hon som jag delar rum med. Jag vet aldrig var jag har henne och hon svarar ofta mina positiva kommentarer med något negativt.
Om jag säger, vad fint väder det är idag, kan jag få höra, det är ju jättekallt! Eller när jag berättar något för henne som är arbetsrelaterat så kontrar hon med, skiter väl jag i!

Artikeln sade att man ska ifrågasätta en energitagare, ställa den mot väggen och int ebara acceptera det den säger. Kanske kan man då riskera att hamna utanför gruppen men man markerar att det inte är korrekt att agera på det viset.

Jag tyckte det var väldigt intressant! Hittade dessvärre ingen länk...

monday morning

Sol sol! Aldrig är jag väl så lyrisk över vädret som när solen skiner?! Nästan lite fånigt, men hur mycket bättre är det inte att vakna till solens strålar än regntets droppar...?

Känner mig inte lika low som igår då jag gick och lade mig. Men det lade liksom sig ett tunt lager av trista känslor på mig. Usch!

Känner mig lite off faktiskt, funderar på om jag ska träna eller inte efter jobbet. Vill ju träna men i så fall kommer jag inte vara hemma någon kväll den här veckan. Och studiemässigt behöver jag nog det... Äh jag vet inte, får väl ta med mig kläderna till jobbet och bestämma mig där!

Solen skiner och jag ska försöka ta mig en tur i det vackra vädret innan jag börjar jobba. Kanske gå till jobbet?! Hmm, får se... Det är nog drygare än jag tror!

poff!

Har varit på bra humör ett tag, men så fick jag ett sms och hela humöret föll som en sprucken ballong faller till marken... Tänk vad lite det behövs för att pajja saker och ting! Vill inte gå och lägga mig med den här kassa känslan i kropp och själ, men jag måste sova.
Ibland suger verkligen allt!


One tree hill vär väldigt bra förresten! Älskar Peytons nya frisyr. Så himlans stylish.

slutet nära

Det är helgen jag syftar på.
Det har varit en härlig helg. Jag har vilat ut mig lite, pluggat (LITE), shoppat, umgåtts med trevliga människor och fått härlig frisk luft och sol på mig. Kunde det vara bättre?! Nej, ibland måste jag faktiskt inse att jag har det bra och försöka njuta av det jag faktiskt har och inte det som jag längtar efter...

Veckan framför mig kommer fyllas av pluggande och stressångest inför min tenta. Däremellan blir det ju en del jobbande, bloggande, träning och kalas. Mams fyller år och tisdagen, efter jobb ett innan jobb två, kommer att spenderas med att leta efter en present!

Men nu blir det en rostad brödskiva och en kopp grönt té. Till det kommer jag att se kvällens avsnitt av One Tree Hill. Bra avslutning på den här söndagen.

Baci a tutti!


OSGuld!

Hurra vad kul att Sverige vann OS-Guld i hockey!

the bag

Detta är väskan jag köpte igår. 350:- på Wedins. Riktigt fynd. Fingrade på den i fredags men jag ville fundera lite. Så var jag i stan igår och kunde bara inte låta bli! Jag gillar den.
18534-175918534-1760



25/2 -kvällen

Detta hade jag på mig igårkväll. Beige omlottklänning från TopShop. Den vänstra bilden är rätt ful, min kropp ser helt rak ut och inte alls rätt form som jag faktiskt har...
18534-1758



solsken!

Solen skiner ute och det går inte annat än att vara glad. Söndagar brukar inte var den mest roliga dagen på veckan, men alla dagar är härlig då det vankas sol!
Ska strax slänga på mig lite kläder och sätta mig i solen. Ljuvligt. Jag blir helt lyrisk!

Igår var det melodifestival igen. Sådär tyckte jag... Kände mig lite off igår, eller kanske var det så att mitt sällskap var desto trevligare... :)
Lena är grym. Såg hennes krogshow här i Gbg för fyra år sedan (mammas födelsedag..) och den var riktigt skojig! Jag gillar folk som bjuder på sig själva och visar sig vara mänskliga.
Sådan är jag själv, bjuder på mig själv alltså.

Anyhow, Magnus var väl ok, men Kikki.. Njae fattar inte grejen riktigt, och vad hade hon på sig?! Den där Velvet var inget direkt bra heller.. Känner mig väldigt kritisk idag, sorry!

Nu ska jag slänga på mig ett par lager kläder, svepa in mig i en filt och njuta av solstrålarna mot min kind!
Ha en ljuvlig dag, i solen!


spetsigt

Det här är min topp med spets. Lite viktoriansk känsla från H&M. Fast nu gör alla märken och kedjor olika varianter... Och såhär ser den även ut till tights.
18534-175618534-1757


usch

Detta är mina längre tights. Jag köpte dem ett bra tag innan jul i december. Gillar dem inte alls. Får mig att se ut som en löpare i friidrott. Usch... Passar inte alls mina ben, jag blir alldeles konstig ju!
18534-1755

tights

Det här funkar tycker jag. Skulle kännas konstigt att ha något alltför kort upptill eftersom tightsen verkligen sitter åt och visar alla skavanker. Lite svårt vad man ska ha för undiesar faktiskt...
18534-175418534-1753


how to wear

Jag köpte för ett tag sedan ett par tights men har varit lite undersam på hur jag kan använda dem. Därför har jag gjort lite olika kombinationer för att testa. Den här är mest för att vara copy-cat av Nicky Hilton. Vet att jag sett henne i tights, linne och munkjacka. Personligen är det inget jag skulle ha om det inte var till/från träning eller en slappdag på väg till mataffären.
18534-1752



vårkänsla

Denna våriga lördag ger den här outfitten mig en massa inspiration!
Det pirrar i min kropp, våren är på väg...
18534-1751
bild nicolestyle.com


hysteri

Jag har aldrig riktigt förstått den hysteri som sker lördagar efter lön på stan. Alla och då menar jag verkligen alla ska ut och shoppa. Det slits och dras i kläder överallt, köer förbises och det enda som gäller är ett kreditkort och vassa armbågar.

Själv hade jag en mer avslappnad inställning till det hela. Hey, jag var ju inte på stan förrän halv tre...

Jag köpte ett ursnyggt blått linne, v-ringat framtill från Esprit. Härligt material och väldigt snygg färg!
Det blev även en urbillig (129:-) mörkblå kofta från Vila och en väska i canvas med skinndetaljer. (Såg just att
engla också köpt en sådan!)

Jag är nöjd med mina köp!

25/2

Dagen till ära bjuder jag på en bild av min klädsel.

  • vitt ribbat linne, Filippa K
  • jeans, Filippa K
  • randig tröja, Åhlens (gårdagens fynd)
    18534-1750


    Ps, ursäkta de fula strumporna!

slow start

Nu är jag påkldd och klar. Lite långsam start..
Vaknade faktiskt tidigt eftersom jag väntade på ett samtal. Men det blev inte vad jag hoppades på och dagens planer gick, som jag skrev innan, om intet innan dagen börjat.
Nu är jag klar och ska bege mig på en shopping-tur lightversionen. Eftersom jag har bil ska jag åka till en affär jag gillar men sällan kommer till eftersom det är för jobbigt att ta vagnen.
De säljer bland annat Vila-kläder som jag gillar.
Måste även leta efter en födelsedagspresent till min älskade mamma. Hon fyller år i nästa vecka!

lördag

Dagens planer gick om intet innan dagen ens hade  börjat. Väldigt trist men hey, det är bara att ta tag i dagen och göra det bästa av situationen!
Vet inte riktigt vad jag ska jag göra, plugga borde jag, men om jag inte får vara lite ledig spyr jag!
Kanske blir en kort sväng till stan...
Det är skönt väder. Kanske inte klarblått men solen tittar fram då och då! Det är plusgrader också :)

sökes

Killar i åldern 18-25.
Killen i telefonen frågade efter den målgruppen. Mitt svar blev: då har du dessvärre hamnat helt fel. Och var ganska lockad att lägga till: men skicka dem hit när du är klar med dem! ;)

Det gjorde jag ju inte förstås, men dte hade varit rätt kul. Telefonförsäljare alltså... Just det ja, vissa tycker nog att jag är det... Även om jag har lite mer seriös arbetsgivare, eller väldigt seriös sådan faktiskt!

herrmode

Vad är snyggt på en kille?
Det är ju lika individuellt som på tjejer. Alla har olika smak och stil, så är det bara! Själv gillar jag inte alls killar som har tighta byxor. Eller jag ska väl uttrycka mig korrekt, det är inga killar jag faller för, trevliga är de flesta oberoende klädstil!
Koftor är det inte heller särskilt många av de killar jag gillar som skulle ta på sig. Även om kofta faktiskt kan vara snyggt på rätt kille matchat på bästa sätt! Men i mitt tycke är det få av dem som bär dte som verkligen kan bära upp det.
18534-1747
Vad tycker jag är snyggt på en kille då?
Jeans funkar alltid, men jag tänker mer "vanlig" modell, tänk Levi's, Acne eller Nudie. Till det en v-ringad eller rundhalsad tröja, skjort, piké eller varför inte en casual kavaj. Tycker även att killar passar bra i den stora trenden shorts. (fast de har ju iofs inte lika mycket att välja på under sommaren som vi tjejer).
Sedan funkar ju alltid en snygg kostym, det kan verkligen få mitt hjärta att slå några extra slag... På mitt gamla jobb så låg det ett företag på våvningen under oss. Där jobbar många killar i 25-30 årsåldern med klädkoden kostym eller åtminstone kavaj. Nice!
18534-174918534-1748

bilder style.com och hm.com

dagens skörd

Igår skrev jag om en väska jag sett och funderat på att köpa. Velade ju om vilken färg men hade absolut bestämt mig för den ljusa. Döm om min besvikelse när jag kommer till Mango och hittar en ynka svart väska. Nu kändes den inte alls lika kul eftersom jag siktat in mig på en vårigare variant... Usch!

Dessutom har jag spanat på ett par låga stövlar i mocka, halvspetsiga med dragkedja på insidan och precis vad jag var ute efter. Men nej nu fanns de bara i den ljusa färgen och det vill jag inte ha. Det var ju inget fel på den egentligen men ljus mocka känns som att överdriva, jag bor ju i Göteborg och det regnar här ibland! Dessutom pluggar jag i den regnigaste staden i landet...

Så två misslyckanden på samma dag gjorde inte min shoppingdag bättre, men jag vägrade låta mig nedslås. Tog mig tappert ner genom Kompassen och Fredsgatan till Nordstan.

Vill ni veta vad jag kom hem med?! En ynka randig bomullstopp. Visserligen nice sådan, men ändå!
Kan hända att det blir shoppingdag imorgon och då ni! Eller jag vet inte, men hoppas går ju...


big love

Chloe Sevigny och Ginnifer Goodwin i snygga klänningar på premiären av Big Love.
Gillar särskilt Chloe's klänning som är väldigt söt tycker jag! Kul att båda valde guldskor.
18534-1746


bilder gettyimages.com

mys

Mysig outfit på Jessica. Jag tycker hon är bra på att se schysst ut i myskläder. Dessutom är det kul att se en kändis i myskläder ena dagen och uppklädd nästa, precis som det faktiskt är för de flesta människor.
18534-1745

bild sweetkisses.us

vårinspiration

det finns mycket fina grejer nu, men jag känner mig lite avslagen när det gäller shopping. Handlar mycket om att jag vill använda vårkläder och det är det för kallt för. Alltså vårjacka och vårskor. Tröjor och annat kan man alltid få ihop ändå!
18534-1744

bilder netaporter.com

sofi

Den här klädseln är snygg på Sofi. Hon verkar vara ett fan av diadem, det är jag med! Även om jag kanske inte har det varje dag så tycker jag det är riktigt snyggt. Och praktiskt! Hon bär upp sina tights bra. Lite inspiration där.. Tänkte följa upp med tights lite senare då jag har en kamera tillgänglig. Hennes är ganska långa och det är ju snyggt. Jag har dels ett par längre men även ett par lite kortare.
18534-1743


bild aftonbladet.se

solsken

Emmaria + filt + balkong +  kopp thé = Ljuvligt!

Våren visar sin inmarschning.
Visserligen tidigt fortfarande, men det gäller att njuta när tillfälle ges!

på väg...

Nu är den på väg. Svenska Glamour kommer med sitt första nummer i mars! Ska bli kul att se vad den innehåller och hur den är i jämförelse med brittiska Glamour som är rätt bra tycker jag.
I veckan kom annonsinformation och det stod att första numret "kommer snart". Nummer två ska vara ute i april och därmed kan man ana att det första numret kommer i mars.

Hurra!

Blå himmel och sol! Kunde det bli bättre denna fredag morgon? Enda lilla molnet är att Anja ligger tvåa efter första åket, än så länge... Men det hämtar hon upp! Hade tänkt träna efter jobbet idag, men jag känner mig ännu mer på väg att bli förkyld, nyser och grejar, lite skrovlig i halsen också. Så jag utmanar inte ödet. Tänkte köra lite pilates-dvd hemma. Och kanske en sväng på cykeln om jag åker till huset. Får se. Måste plugga en del i helgen och jag gör det bäst i huset...
18534-1742

Hittade ingen fin bild på solen så det fick bli en skojig bild istället!


bild roligakort.nu

24/2

  • vitt linne
  • ljus topp med spets
  • ljus kofta
  • mellanblåa jeans (som dessvärre är för långa så jag viker in dem lite...)
  • svart diadem med håret i slarvig knut med svart hårklämma

xl

Visst är det snyggt med stuprör även om mina Cheap Monday inte direkt hör till favoriterna för tillfället. En sak jag frotfarande inte vant mig vid med stuprör är storleken på fötterna. Ja alltså fötterna är ju alltid samma storlek, men till stuprör är det som om fötterna växer två storlekar! Även Nicole får den effekten i sina stuprör. En petite tjej med xl-fötter. Inte riktigt men ni fattar tanken...
18534-1741


bild clasos.com


17

Jag är ju inte direkt sjutton längre, men omslaget var snyggt!
18534-1740

bild hollywoodrag.com


ska jag?

Hittade en väska på Mango som jag är sugen på. Den finns i svart eller typ begie-aktig. Det vore ju smidigast att köpa den ljusa eftersom det närmar sig ljusare tider. Såhär ser den ut, men jag tyckte dne var lite snyggare i verkligheten. Gillar modellen, bra storlek också, större än den ser ut här!
18534-1739
bild mangoshop.com

just nu

Just nu sitter nog många hemma i sofforna och tittar på andra avsnittet av Sofis Mode.
Själv sitter jag på jobbet och ringer till trista människor. Har ett tråkigt projekt...Blä!
Början av kvällen gick riktigt bra, men nu är det trist!

På väg hit började jag plötsligt må kasst. Men inget som inte två Panodil kurerar... Kan jag inte bara få slippa den här mes-sjuk känslan jag haft länge nu?!

grått för vilken dag i ordningen?

Det känns som om ett grått täcke lagt sig över stan. Det har sagts bli sol i flera dagar men den kommer liksom aldrig igenom. Man anar den, men hallå, jag vill ha blå himmel!
Fast det är plusgrader och det är suveränt!

Har suttit och pluggat ett tag. Ska strax bege mig till jobbet. Känner aldrig för att gå dit men när jag väl är där brukar det vara lugnt!

Kan någon förklara varför jag inte hittar några nyra grejer när jag går på stan?
Hemma flockar sig idéerna för vad jag ska köpa, men så kommer jag ut i verkligeheten och blir så bekväm/praktisk/snål och kommer hem tomhänt. Jag och mamma kollade på kappor men hittade inget. Det som fanns hade självklart inte min storlek! Kasst!

Nej nu rusar jag! Fast först blir dte vanliga kläder igen, ur mys-settet och i byxor och tröja från tidigare.

too long?

Finns det något som är för långa jeans? Ja det tycker jag. Nicole är kort, precis som jag, men hon har väl tillräckligt med pengar för att få dem uppsydda... Okej att stuprör kan vara längre och liksom rulla sig lite men när det släpar i marken, då är det inte snyggt.

gott hjärta

Ashlee besöker sjuka barn i New York. Sånt där är väl alltid en grej för media, men jag tror nog att barnen uppskattar det lika mycket ändå!

23/2

  • svarta byxor
  • blekrosa v-ringad "stor" tröja
  • vitt linne
  • svarta skor
  • silverspänne i snedtofs
  • silversmycken
Runt halsen sitter ett silver halsband a la Carrie i SATC. Gissa vad det står så kanske det blir en bild senare :)


one tree hill

På söndag är det dags för ännu en serie att starta en ny säsong! One Tree Hill intar söndagskvällen. Hurra äsger jag eftersom söndagarna varit lite trist på sistone....

Nu ska jag hoppa i säng. Har fått så ont i halsen plötsligt. Fattar inte detta, under tre veckor har jag varit krasslig från och till. Det bryter aldrig ut och det är så störande! Bättre att bli sjuk så att jag får det överstökat.

Nu blir det moi, sängen och Veckorevyn.
Baci!

Uppmuntrande ord...

Carrie: You have to figure ... if the world's fattest twins can find love, there's hope for all of us. Somewhere out there is another little freak who will love us, understand us, and kiss our 3 heads and make it all better.
Fast ibland är det just det som gör att det känns så hopplöst...

...

Samantha: Men. We have to run to Helga the Hot Waxer every other week, but them? How would they like it if we told them to shape their hedge, trim their trunk?
Carrie: Plant their bulbs? I'm sorry, we are talking about gardening, aren't we?

and the winner is...

Vad tyckte ni? Vann rätt tjej? Det tyckte inte jag. Vet inte vem som skulle vunnit, men hon kändes sådär..
18534-1738

bild upn.com/topmodel


omslag

Lite förvånad över att se Reese i den har stassen. Hon brukar synas i outfittar som ärlite mjukare och snällare. Men det är bra att överraska sin omgivning, då tröttnar den inte.

Såhär ser omslaget av Vanity Fair för mars månad ut. Tom Ford iklädd kostym pryder omslaget tillsammans med näckade Scarlett Johansson och Keira Knightley.

cosmo

Hilary Duff pryder amerikanska Cosmopolitans marsnummer.
18534-1737


bild tylerlee.cn

the search

Carrie: I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love. And I don't think that love is here in this expensive suite in this lovely hotel in Paris.

Eller i min lägenhet heller för den delen!

be mine

Den här toppen var ju ursöt! Vad jag hoppas på att hitta något liknande i någon affär på stan! Sött till jeans, shorts, kjol både till vardags och till fest. I like! Den här toppen är också söt som socker!
18534-1736


bild www.shopbop.com

guld

Oj, det här var coolt! Charlize in gold!

toes

Väldigt söta slippers. Kolla in tårna: de har fransk manikyr! Mina tånaglar är för små för att palla fransk manikyr. Fast jag föredrar nog ändå en vanlig färg på tårna...
18534-1735


bild
www.shopbop.com

kvällen

Hade redan sett kvällens OC-avsnitt så jag fixade och donade lite istället för att vara klistrad.
Nu är min kyl påfylld med grönsaker och frukt. Det är det enda i matväg jag tycker är riktigt härligt att handla! Frukt och grönsaksaffärer känns som när man är utomlands. Skön känsla. Jag har en bara några hus bort på samma gata som jag bor.

Eftersom jag då och då, eller rättare sagt rätt ofta berättar om märkliga personer på mitt jobb ska jag inte håller mig från ämnet..
Hon som gnäller allra mest tog priset idag. När det var fikadags klagade hon på att vattenkokaren vi har på kontoret tar så lång tid på sig att koka upp. Nej det är inget skämt.
Lite lättsamt sade jag att det beror ju på hur mycket vatten man häller, "det förstår jag också" svarade hon då snorkigt.
Hade det varit vem som helst annan person hade jag kunnat skoja mer och kanske inte ens reagera på det, men när gnällspiken nr 1 säger det, då ni! Hon hade säkerligen kunnat klaga på att vi har vita muggar också, vänta bara det lär komma!
Samma kvinna tyckte det var jobbigt då de bytte kontor. Innan satt de på ett kontor ca 3 mil från centrum och nu sitter de i centrala stan, mitt i smeten. Hon tyckte det var bättre att åka i 4 mil till jobbet istället för 1 mil. Jag menar, då klagar man bara för sakens skull! Jag har för tusan 6.5 mil till skolan!

Min chef har på senare tid lagt på sig en oerhört irriterande dialekt. Eller om det är något slags tonläge... Han har någon slags släpig stockholmsdialekt. (Inget fel på 08:or, men när man är född och uppväxt i Gbg blir det mest fånigt!) Fast en kollega trodde det hade att göra med att han tar det tonläget då han ska förklara saker. Han har en tendens av att prata till oss som om vi är dagisbarn och inte fattar någonting.

Det var väl det för idag.. :)

right now

Just nu kan man kolla in det här gänget på kanal5.
18534-1734

bild mischa-b.org


back again?

Iklädd vit topp, svarta tighta byxor och en döskallescarves håller Nicole åter ett fast tag i före detta fästmannen DJ AM. Men är det vänskap eller kärlek? Vi lär få höra en del rykten innan det är uppklarat!

smile

Nicky ser glad ut, härligt!
Hon är dessutom söt ut iklädd svart kort, tight klänning och uppsatt hår med diadem.
18534-1732


bild celebworld.org

bra initiativ!

Jag förstår, som många andra, inte varför det finns de som läser bloggar har ett behov av att lämna elaka kommentarer. Därför tycker jag att detta var ett mycket bra initiativ!


22/2


this is me

I wish! Nej men jag gillar verkligen de här färgerna och kombinationen. Det lite finare i kavajen till jeans och en döskalle scarves. She sure can dress.
18534-1731


bild gettyimages.com

blå

Detta är min blåa kofta som damp ner igår. Jag är nöjd med storlek, modell och färg!
18534-1730



lindsay

Hur mycket kläder har hon inte i sin garderob? Lite avis får jag väl erkänna att jag är, eller h´rm, rätt mycket! N ska jag dyka in i den jag faktiskt har och försöka hitta en bra outfit!
18534-1729

bild lindsaystyle.org

ashlee

Undra om Ashlee Simpson har sparkat Rachel Zoe som stylist. Ett tag i somras fick man uppfattningen om att hon klädde sig så, men nu känns det väl inte riktigt signerat Zoe. Snyggt är det visserligen. Fast hon verkar ha fallit för samma som så många andra. Det känns nästan kopierat av antingen Lindsay eller Ashley. (Fast kanske itne just på de bilderna.. hittade inga andra.)

another day

Jag gillar mina onsdagar. Jag får möjlighet att sova lite längre och sedan kunna ta det lite lugnt på förmiddagen. Det jobbiga är bara att hinna äta lunch och så innan jobbet. På måndagarna är det inte lika jobbigt, konstigt nog!
Bestämde mig för att inte träna idag. Tror att min kropp mår bra av lite vila. Får nog bli gymmet efter jobbet antingen imorgon eller på fredag. Antagligen fredag eftersom jag imorgon jobbar kväll igen.

Lönebeskedet ramlade ner på min ursnygga dörrmatta. De hade korrigerat min lön nu. FIck fel lön för december. Fast jag fattar inte att hon inte avrduna timlönen lite jämnare... Det gjorde hon den förra lönepersonen. Fast i ärlighetens namn så verkar den här vara tio gånger tristare! Det är så dumt att de sitter på ett helt annat ställe än oss. Då kan manju itne få någon relation till henne.

Igår gick jag en kort sväng på stan efter jobbet. Men inget kändes lockande. Fattar inte varför jag blir sådan ibland. Eller det är ju bra, men när jag itn eha rpengar då vill jag ha allt! Men när jag har ok med pengar, då hittar jag inget alls. Har funderat på ett par skor från Nilson ett tag nu, kanske ska bli ett köp idag... Eller imorgon. Jag är expert påatt vara sugen p shopping när jag sitter hemma. men så kommer jag ut på stan bland alla jobbiga människor som velar och är jobbiga. Då tappar jag all lust. När jag går en heldag på stan, då är det lugnt med alla velmänniskor. Men när jag går en sväng före/efter jobbet, då vill jag vara systematisk eller åtminstone göra det i min takt utan att stoppas av massa finshoppare.

angel of mine

Nu ska jag sova fem kvart i timmen som vi säger i min familj. Urtöntigt, men c'est la vie. Ovanför min säng har jag en skyddsänel. Den fick jag av mormor och morfar. Den är jättesöt och den betyder mycket för mig. Dels känns det speciellt eftersom det är den grejen som jag fått av dem som bara jag fått. Annars brukar alla få något liknande vid olika tillfällen, men den här är jag ensam om! Jag gillar änglar, sitter nog i sedan barnsben då jag gärna klädde ut mig till ängel, prinsessa eller älva! I hallen har jag en annan ängel, liten sak som hänger på spegeln, fick den av min moster någon gång... minns inte riktigt varför. Hon tyckte iallafall att den påminde om mig med sitt ljusa hår och blå ögon.
18534-1728
Godnatt och baci!

bild
http://www.roligakort.nu

stressen

Kan inte riktigt betsämma mig för om jag ska träna imorgon eller inte. Har tränat ganska mycket det sista och vill inte få mer muskler. Jag vill träna för att hålla det jag har, men egentligen vill jag slimma ner en del av musklerna. Kan man det? Jag får nog ta hem massa träningstidningar så jag fattar hudet funkar! Idag åkte MåBra med hem. Har dessutom den där dvd:n från iForm med Pilatesövningar. Den har jag på både norska (eller om det var danska) och svenska. Håller mig nog till den svenska. Funderar på en tur till gymmet... Jag vill ju! Får vara ordentlig och inte slö. Jag fattar nästan inte vad det är med mig, så som jag tränar har jag aldrig gjort innan. Eller jag har väl gjort det, men jag har inte tagit i på samma sätt då.

Har kommit på mig själv med att bli superstressad av att på en massa bloggar läsa om hur mycket/lite folk äter. Att de borde träna och känner sig pluffsiga. Okej jag ska väl inte kasta sten i glashus för jag skriver om det också.
Men det hindrar mig inte från att bli jätte stressad och känna press. Det är ganska knäppt men jag blir triggad av det. Att jag tränar mycket handlar om mig själv, jag hoppas hela tiden på att jag ska må bättre och känna mig piggare efter ett pass.
Men maten, det är jobbigt nästan. Det är många bloggar jag gillar att kolla in på för att de skriver om sin vardag, tips och annat, men när det blir de där mat/träning/pluffs inläggen, då vill jag bara censurera så att jag inte läser dem. Detta är inte på något vis kritik mot de som skriver det. Alla får skriva om vad det vill. Om något så reflekteras jag över hur jag påverkas av det jag läser.
Det är som att personerna bakom alla bloggar känns verkliga och därmed är sådana jag kan "tävla" mot i fair play. Kändisarna är en helt annan nivå och inte lika nåbara.
Jag kan inte förklara och jag antar att flera kommer bli sura nu. Men det är INGET personligt mot någon. Detta handlar om mig! Det enklaste vore ju självklart att inte läsa de bloggarna, det vet jag!

Som sagt, jag ska inte kasta sten i glashus jag vet att jag är likadan, även om jag väl inte direkt skriver så mycket om vad jag äter...

bra men dumt

Det var som jag skrev innan väldigt kul att vara tillbaka på jobbet. Kände mig som en nybörjare i tio minuter, men sedan var jag med i spelet igen! Klarade mig riktigt bra måste jag säga. En kompis hade sämre resultat och han arbetade hela passet, jag hade utbildning också, plus har arbetat utan uppehåll.
Fick nytt kontrakt och lönen har höjts! Yej! Om man ändå jobbade mer där, då hade det klirrat gott i kassan!

Det dumma med jobbet är att jag är så uppe i varv när jag kommer hem. Det är trist att komm ahem till en tom lägenhet, äta och sedan slappna av för att sova. Därför sitter jag här halv ett... Får blogga av mig lite.


a couple

Ett par i Olsen. Ashley och MaryKate på sin Australien-turné. MaryKate ser verkligen frisk och fräsch ut om man jämför med hur hon såg ut då hon var riktigt skinny och inte verkade må bra alls. På väg åt rätt håll!
18534-1727


bild olsen-twins-news.com

oh my god! 2

Utan att avslöja för mycket, eller rättare sagt, utan att jag skriver det rakt ner så kan jag berätta att Eremo och Angelica hade rätt! :D
18534-1726



Tänk om...

"Tänk om en helyllekille som avgudar marken jag går på kunde ha den effekten på mig. Det skulle göra mig lyckligare än en trisslott fylld med tv-rutor.
  Men sån tur har man aldrig."
- Detta skriver "
singel-Hanna" på Aftonbladet.se

Detta stämmer absolut in på mig. Hur länge jag än kämpade emot att erkänna så är det så att jag inte gillar enkla helylle killar. De ger mig inget. Jag måste få det lilla extra av en kille för att känna något. Det är en ekvation som går svårt ihop. Jag gillar de stygga (grovt uttryck, men jag hoppas ni fattar!) boyzen, de har fler egenskaper som jag fastnar för. De snälla och helylle killarna, nej de funkar inte för mig.
Antagligen handlar det bara om att jag träffat fel kille, dah! Men so far har jag tappat intresse för helylle killarna snabbt som ögat och haft svårt att släppa taget om bad boyzen. Fast jag ser ju inte just då att de är bad boys!

Brukar läsa "dagboks"inläggen från Singel-Hanna och Singel-Peter, ibland är det riktigt underhållande! Man hittar dem under Stockholm och nöje.

delivery

När jag kom hem förut hade min kofta från h&M droppat ner i bervinkastet. Toppen! Den satt perfekt och känns mycket skön. Jag är mycket nöjd!

jobb

Sitter på jobbet. Kände mig som världens tönt först, men nu har jag kommit in i det igen!
Trivs på jobbet. Det är kul och jag har lätt för det. En bra kväll ger det ordentlig boost till självförtroendet!

Det mindre roliga är att jag missar hela Gilmore Girls och början av Desperate Housewives. Shit jag låter som världens tv-nörd! Äh, så kan det gå...

märkligt

När jag vaknade hade jag gott om tid och kände mig utvilad. Men nu känns det tvärtom. Jag blir tröttare och tröttare, fick bråttom på slutet... Tisdag morgnar är uschiga!
Ikväll ska jag jobba på mitt andra jobb igen. Känns som om jag tagit vatten över huvudet redan innan jag börjar. Kommer jobba halvtid dagtid, och sedan två kvällar i veckan.
Det blir en del timmar sammanlagt.
Sånt här är jag expert på, att stressa upp mig i förväg.
Men nu, hur ska jag fördriva förmiddagen på jobbet? Det är så störande, när jag jobbar förmiddag är det lugnt fram till elva, sedan har jag en del grejer som måste göras innan jag slutar. Varför kan det inte vara ett jämnare flöde?

21/2

  • lagom mörka jeans
  • ljusrosa topp
  • grön safari-aktig jacka
  • svarta stövletter
Bekvämt klädd, ser okej ut. Men helst av allt hade jag velat börja om från början. Fixa håret ordentligt och så vidare. Det är så trist att gå hemifrån när jag känner mig missnöjd.
Fast det kändes värre hemma än det känns nu när jag är på jobbet.


snyggt!

Klockrent Mischa! Oj, det var länge sedan jag tyckte Mischa privat hade en riktigt snygg outfit, men den här är verkligen det. Så snyggt! Välmatchat, enkelt och inspirerande. I like!
18534-1725

bild people.com

diademet

Jessica Simpson ser glad ut. Kolla in diademet, ett liknande säljer de på Glitter. Funderade på om jag skulle köpa ett sådant och jag tror nästan det faktiskt...
18534-1724


bilder sweetkisses.us

...then

När Jennifer Lopez släppte skivan This is me...then fick jag den på mp3 av min bror. Jag spelade in den på min minidisc och lyssnade mycket på den. Gillar soundet, väldigt soft utan att bli smörigt.
Nu har mamma tagit över min MD och jag använder min mp3-spelare istället. När jag var hemma igår så brände jag musiken på en vanlig skiva och spelar den nu igen. Tycker väldigt mycket om den skivan! Fast den påminner ganska mycket om K... lyssnade på den under vår första och bästa (?!) tid tillsammans.
Så nu ska jag sätta på stereon och läsa en bra tidning.
18534-1723
bild cdon.com


Elle style

Ikväll går Elle Style Awards av stapeln i England. Mischa och Charlize är i landet för att delta.
18534-1722


bilder gettyimages.com

konstigt

Vissa människor är lite konstiga...
När jag kom till jobbet efter lunch så såg jag att en av våra två toaletter var upptagna,sedan gick jag förbi ett par gånger och varje gång var det upptaget. Jag trodde att någon mådde dåligt och frågade några andra om de visste något. Ingen visste och vi blev rätt fundersamma.
Då visade det sig att det var en man som låst toaletten utifrån... Bara för att han hade orsakat odör som han inte ville att någon skulle komma efter och känna.
Det blir väl inte direkt bättre av att låsa dörren! Dessutom finns det sådan där luktspray.

bling-bling

Nu gäller bling-bling. Enligt experterna kan diamanter blandas med jeans, det handlar om att framhäva personligheten!
Pärlor i alla former är på väg tillbaka. Då är jag inte helt fel ute med mina pärlörhängen då. De använder jag nästan jämnt, riktiga favoriter! Pärlhalsbandet kanske ska användas mer...?!
Berlockarmband är en outsider, vilket jag inte riktigt fattar hur de menar, men jag tycker det är snyggt!

20/2

  • vit topp
  • ljusblå skjorta
  • svarta stuprör
  • svarta sneakers
  • brun/turkos/guldig scarves

nu mot då

Carrie: Can you get to your future if your past is present?

Det finns olika sätt att hantera sitt förflutna... :)

Carrie: A fuck buddy is a guy you probably dated once or twice and it didn't really go anywhere, but the sex is so great you sort of... keep him on call.
Samantha: Ooo, he's like dial-a-dick!

först

I will not be the first one to speak. And if he never calls me again, I'll always think of him fondly. As an asshole.

Ingen vill ta första steget. Är just nu i en sådan grej. Jag vill men ska inte höra av mig till X. Det är liksom en vågskål... För och nackdelar med allt. Om jag ändå hade Carries viljestyrka...

min näsa

Det är fel på min näsa. Inte mindre än tre gånger fick jag näsblod igår när jag skulle sova. När jag var ltien fick jag det jämnt och ständigt. Väldigt jobbigt, men jag vet det liksom innan det börjar rinna. Konstigt, det är som ett sjätte sinne. men nu vill jag bara att det ska sluta! Det är rätt störande faktiskt.

Carrie:

Maybe our mistakes are what make our fate. Without them, what would shape our lives? Perhaps if we never veered off course, we wouldn't fall in love, or have babies, or be who we are. After all, seasons change. So do cities. People come into your life and people go. But it's comforting to know the ones you love are always in your heart. And if you're very lucky, a plane ride away.

guld vs silver

Modet kommer och går. Ibland ska man ha guld, ibland silver. Just nu har väl guldet tagit en comeback även om jag inte tycker att något utav det är helt omodernt.
Min klocka är i silver, men jag har guldhalsband, armband och oftast även guldringar. På en date (!) fick jag av en kille en kommentar om att blanda guld och silver. Han skulle bara veta vilket spår den kommentaren fått hos mig.
Men eftersom jag älskar min klocka och tycker mina andra smycken är snygga har jag försökt att trycka undan den kommentaren. Nu tittade jag på en bild av framförallt
Ashley och hon blandrar guld och silver friskt! Silver örhängen, guldhalsband, guld ring och blandade armband!

Vad tycker ni? Kan man mixa och matcha eller ska man hålla sig till en metall åt gången?

in nude

Hilary Duff i söt hudfärgad klänning med markerad midja.
18534-1720
18534-1721
bilder hilaryduff.org


på stan

Adam och Rachel på stan tillsammans. Kom på att Adam är väldigt lik en kille som jag växte upp med och gick i samma klass som. Har inte tänkt på det innan, men den här bilden påminde så om honom.
18534-1719
bild unwaveringaffection.com


sevärt

Allt är inte som det ser ut att vara!

Har hittat den här
länken från lite olika bloggare, senast hos Minna. Väldigt sevärt!

Gå in på Portfolio; before/after och fascineras!

here we go again

Måndagen är här igen. Det är visserligen grått ute, men det är plusgrader och snön smälter sakta men säkert! Tänk om en dryg vecka är det mars, då ska våren komma! Jag längtar.

Dagen bjuder, för ovanlighetens skull  (ironiskt...), på plugg, jobb och träning.
Just nu är jag i lite av en känsla som säger, är det såhär det ska vara? Blir det inte roligare än såhär. Även om jag inte har en depp-period så har jag ändå en tid av likgiltlighet.
Gillar inte det, mycket roligare när jag mår bra och är glad!

Har tränat en bröstmuskel för mycket på sistone, den har ploppat upp och jag diggar inte alls den. Jag har lärt mig vilka masknier jag ska använda för att se ut som jag vill, men ibland blir jag lite rastlös och tänker att jag borde använda fler olika maskiner... Då blir det ett resultat som jag sedan ångrar!
Men jag har en fundering, mina ben har blivit mer muskulösa än jag vill, jag vill ha ben som Jessica Simpson, men hur får jag det?! Försöker alltid att träna hellre med lägre vikt och flera repetitioner, framför mer vikt och färre repitioner....

beauty

Vad är skönhet? Så olika för alla människor. Här är några citat från olika fotografer.

"Skönhet är en utstrålning som kommer inifrån; ur optimism och tro på livet" - Rita Barros, fotograf

"Skönhet är självförtroende. Kort och gott." - Katrina Dickinson, fotograf

"För mig är skönhet att acceptera sig själv." - Lauren Fleishman, fotograf

"Skönhet är det sätt man framställer sig själv på. Hur man närmar sig omvärlden. Skönhet är också de sidor av oss som är svaga och sorgliga.” - Katie Murray, fotograf

"Jag finner skönhet i de mest oväntade ting - det hjälper mig att njuta av livet." - Martien Mulder, fotograf

"Skönhet kommer inifrån, ur ett gott hjärta som är fyllt av kärlek och lycka." - Roxanne Lowit, fotograf

citaten hittade jag på dove.se

midnatt råder

Eller ja, det är snart midnatt!
Nu måste jag bädda min säng, har just lärt mig att bädda en enkel 90 säng alldeles alena, och vad händer då. Jo jag envisas med att köpa en ännu bredare säng som därmed är supersvår att bädda. Smart! 1,40 är brett när det kommer till en tjej på 1.59 som ska bädda!
Säkerligen skojigt att se, kanske ska försöka filma mig själv, fr skojs skull så jag har något att skratta åt en trist dag. Nej skämt åsido!

Har en känsla i kroppen som säger att jag gjort eller sagt något fel. Vet inte varför men jag får en sådan olustig känsla ibland! Väldigt jobbigt!
Hoppas verkligen att jag bara inbillar mig...

Nu får det blir bäddning av sängen och sedan ska jag frysa in min makaronilåda som jag hafsade ihop när jag var hos mams och paps på middag. Velade in i det sista om jag skulle orka, men så gjorde jag det till sist. Har mått lite småilla till och från den senaste veckan, ganska jobbigt! Men det går väl över.

Bäddning var det.

R&R

Ett sött par som jag gillat ända sedan jag i höstas såg the Notebook. Nästan så jag måste hyra den snart igen. Rachel McAdams och Ryan Rosling är ett sött par!
18534-1718

bilder celebworld.org

mer bafta

Thandie Newton och Ziyi Zhang (?) hade snygga kreationer på sig. För den som känner igen Thandie men inte minns varifrån så spelar hon Carters Afrika-kärlek i Cityakuten. (Afrika-kärlek betyder att de träffades där..)
18534-1717

bilder gettyimages.com

MaryKate&Ashley

Systrarna Olsen är down-under för en visning av deras klädkollektion. Deär båda stilikoner och söta som få. Den som jag tycker har bäst av systrarna är Ashley. Den känns mest lik min egen, eller åtminstone hur jag vill se ut!
18534-171618534-1715

bilder gettyimages.com

Paris 25

Grattis Paris som nu är 25 år. Här tillsammans med mamma, pappa och syster på sin födelsedagsfest.
18534-1714


bild celebworld.org

shopping day

Jessica gillar att shoppa, åtminstone ser det ut så. Man ser henne ofta med designerpåsar i händerna. Jag gillar också att shoppa, men håller mig till billigare märken...
18534-1713


bild sweetkisses.us

Bafta

Mischa hade en vacker kreation på sig under BAFTA. Lite speciell ringning men jag gillar den absolut. På vissa närmare bilder ser Mischa väldigt trött ut, hennes ögon är inte lika pigga som vanligt, skönt att se att de som verkar nästintill perfekta också är trötta ibland.
18534-1712
bildet celebworld.org


BAFTA

Jude, Charlize och Heath&Michelle var några som deltog i Orange British Academy Awards.
Mischelle ser väldigt smal ut, hon måstetränat mycket för att få bort det lilla hon kan ha lagt på sig vid sin graviditet.
18534-171018534-1711

bilder celebworld.org

home-made

Det här linnet har jag sytt själv. Det är ju inte direkt klart ännu. Sömmar ska sys, fållar ska fållas och tyg ska klippas. Jag började sy det här linnet för två år sedan. Var på väg att använda det en gång men hann inte klart. I somras var det ytterligare ett tillfälle då det var planerat att användas, men eftersom jag var på landet och skulle behöva sy allt för hand sköt jag det än en gång på framtiden. Nu har jag bestämt mig, innan sommaren är här ska linnet vara färdigt. Jag gillar färgerna och modellen.
Eftersom jag inte använt något mönster och bara utgått min kropp så är jag nöjd. Jag har slitit mitt hår många timmar, men tror och hoppas att jag blir nöjd då det är helt klart! Tyvärr tänkte jag inte på att jag skulle vilja ha något under när jag sydde, så jag får vara helt bar under, annars blir det fult! 
18534-170918534-1708
Uppdatering: okej, det ser kanske väldigt halvdant ut, men jag är inte klar! På långa vägar. Jag har gjort grovjobbet kan man säga, finslipet är kvar. Sidorna och ryggen måste justeras för bästa resultat.


Tips

Den so minte diggar brun-utan-sol produkter men vill bli lite fräschare än vinterblek borde testa Doves senaste. Den heter Summer glow och ger en fräsch effekt.
Jag var väldigt trött när jag skulle göra mitt första försök och smörjde bara in ena armen, joo jag vet, inte så genomtänkt kanske... Fast jag fick ju se effekten ordentligt å andra sidan..
Ena armen såg fräsch ut, inte brun direkt, men inte heller vinterblek. Den andades inte heller orangeaktig-ton som BUS oftast gör. Ju mer du använder lotionen desto mer färg får du, så man får inte direkt smörja sig varje dag, då blir man garanterat orange. Lukten är väl inte tipp-topp, men på det hela bra lotion.

Resultatet: fräschare hud utan fake-känsla. Obs, överdosera ej!

Melodifestivalen

Detta är pinsamt, men jag bjuder på mig själv rätt ofta så varför inte...

Eftersom jag var på kalas igår så spelade jag in melodifestivalen. Tyckte Lena Ph var bra som programledare, visst hon stakade sig några gånger, men hey, hon är ju bara mänsklig!
Hennes skämt var roliga och hon var som hon brukar vara, underhållande och bjöd på sig själv!
Så tittar man på kvällstidningarna idag och läser att folk inte har uppskattat hennes skämt osv.
Men snälla, skaffa er lite humor! Det enda jag tyckte var synd är att hon inte fick sjunga! Den där maskgrejen var ju värdelös, kasta in Lena som mellanakt istället så lyfter en ganska trist show till taken.

Låtarna var som de brukar var i Meolodifestivalen. Blandad stil, några kända och några okända ansikten. Jag satt och gissade vilken låt jag tyckte sjungande artist påminde om. Förvånansvärt många har look-a-likes.

Linda Bengtzing är ett riktigt energiknippe och hade en kul låt, men snälla skippa alla klädbytena i Globen! Den sista klänningen var inte ett dugg smickrande till hennes ben, den passar få personer den skärningen.
Andreas Johnson påminde starkt om någon, kommer bara inte på vem... Hans låt var bra, men jag känner ingen direkt melodifestival vibb över det. Snarare en radiohit!
Hoppas nu bara inte att Electric banana band går vidare.. Men det ska väl mycket till för att det ska hända!?!


datorer!

Datorn krånglar igen. Kan inte läsa bloggar, kna blogga, men jag ser inte vad jag bloggar och hur det blir... Sidor som ska visa bilder visar bara blankt där bilderna borde poppa upp.
I'm going crazy!!

Brorsan, när ska du bygga ihop min alldeles egna superdator? Den är needed!

Zac

Zac Posen-klänning i två olika nyanser. Tycker Rachel bär upp den bäst.
18534-1706

bild people.com

18/2

Här är en bild på tröjan jag hade igår. Jag gillar den väldigt mycket, men den ser kanske lite trist ut på bild.. Det dumma med modellen är bara att rumpan känns extra large. Men kontentan är bra, jag gillar färgen, materialet (silke och bomull) samt modellen.
18534-1707


himla snö

Snön har återigen fallit. Idag är det plusgrader, men den smälter ju inte bara sådär... Den behöver en liten skjuts på vägen. Så regnet, idag har ni min tillätelse ;)
Om det inte märkts innan kan jag meddela att jag är trött på vintern. Eller jag kan palla klara soliga dagar, men UTAN snön! Den är bara i vägen när jag ska rusa till vagnen...
Fast jag hade nog inte haft något emot att åka lite pulka idag... Barnasinnet finns i mig och det är jag stolt över!

Idag blir det middag med farmor, farfar och mormor hos mina föräldrar. Trevligt. Det roliga är att det blir samma middag som vi fick på kalaset igår... Fast mammas lax är bäst!
Kalaset var trevligare än väntat. En liten kille på två år var där och han var supersöt. Jag tog den roll jag oftast får då det är småbarn med, jag blev hans lekkompis. Vi lekte med lego, djur och bilar. Riktigt mysigt. Men shit vilken energi han hade. Hans lillasyster, en nyfödd på fyra veckor, var hur liten som helst. Ursöt! Hon var i storlek efter fyra veckor som jag var då jag föddes.


nice

Detta ser väldigt snyggt ut på Hilary. Gillar hennes jacka, brillorna är också coola. Själv skulle jag se ut som en idiot i den modellen, men hon kan bära dem. Skorna (som syns på en annan bild) är Chanel och väldigt söta!
18534-1705

bild celebworld.org


snyggt?

Njae, jag gillar inte riktigt Mischas klänning. Om de hade tagit bort spetskanterna i den så kanske... Prickigt är ju sött och markerad midja funkar alltid, sedan så är den väl lite väl tunn upptill... På gränsen för lite väl see-through.
18534-1704

bild celebworld.org

Hurra för helg!

Det är verkligen härligt att vakna upp och veta att det är helg! Kände mig för ovanlighetens skull utvilad när jag vaknade idag.
Åkte direkt och tränade, en stund på gymmet blev min tredje gång med träning den här veckan. Egentligen ska jag väl inte träna tre gånger/vecka, två räcker faktiskt. Men nästa vecka börjar jag jobba och då kanske jag inte hinner så mycket som jag skulle vilja..
Efter träningen åkte jag hem, duschade och åt lunch. Väldigt härligt. Sedan har jag pluggat vilket är mindre härligt, men eftersom jag är på gott humör idag har det varit okej och gått bra.

Senare idag blir det kalas för svägerskan. Trevlig men större delen är ju hennes släkt och jag diggar inte dem. De flesta är lantisar, inget fel på lantisar, men de här är trista i allmänhet och då använder jag uttryckte lantisar. Jag generaliserar inte!
Idag är ju melodifestivalens första deltävling. Har det inte varit ganska dålig marknadsföring för det i år? Och hur osmidigt är det inte att börja med det under OS?

Köpte en ny tröja igår som jag tänkte ta på mig ikväll. Den är en slags gammeldagsrosa med lite grått i. Djuup v-ringning och lite loose i modellen. Känslan är som herrskjorta, men i tröjform. Ursnygg till tights, men ikväll får det bli vanliga svarta byxor. Funderade en kort stund på att ta på mig shorts, men jag och mamma kom fram till att de nog inte skulle fatta grejen... (med de menar jag övriga gäster...) tröjan blir nog tillräckligt.
Ska försöka fota med min webcam, kanske kan jag ramla över en kamera på kalaset...

ingen kevin

Ashley på promenad med sin bodyguard, men det är ingen Kevin Costner vi talar om här inte...
Änn u en snygg casualoutfit på Ashley. Skulel vilja byta garderob med Ashley och så Lindsay förstås! de är dem som är mest jämna i sina stilar. Jessica har schysst stil, men fler floppar i bagaget och Nicole är okej, men det är lite väl mycket stort och hängigt på henne. Jo, jag vet varför det är hängigt, men man kan klä sig utifrån sina förutsättnngar och det tycker jag inte att hon gör..
18534-1703


bild celebworld.org

hård

Usch jag låter väldigt kritisk och hård idag. Inte bra, jag får skärpa mig!

Det verkar som om snöns slutat falla. Men det är -1 grader ute så det lär ju ligga kvar ett tag... När ska väderguden fatta att vi vill ha vår?! Åtminstone så behöver det ju inte komma mer snö.

Känner mig lite frusen, men jag behöver nog mest äta. Har haft småont i magen hela dagen. Drömde nog något som gjorde mig stressad, sällan att jag vaknar med magont.
Så var det ju bara att hitta på någon bra mat också...


uneven

Är det bara jag eller är inte Kates mage lite ojämn i storlek?
18534-170218534-1701
Å ena sidan kan jag inte låta bli att undra och fundera när man ser de här bilderna och tänker efter på hur ojämn hennes mage varit hela graviditeten.
Å andra sidan känner jag mig dum, varför ska man ifrågasätta hennes graviditet?!


bild hollywoodrag.com

inte lätt

Det är nog inte lätt alla gånger att heta Nicole Richie.

press och rykten

Visst är det märkligt hur det fungerar med rykten, skvaller och tidningarna..
Någonstans ifrån får tidningarna höra saker om kändisar. Tabloiderna skriver att de gör slut (eller något sådant) och det blir en stor grej. Sedan går en presstalesman ut och dementerar. Därefter visar sig alltid paret tillsammans som för att motbevisa ryktena.

Titta bara på Jessica och Nick. Varenda gång tidningarna skrev att de skulle skiljas reste de någonstans ihop, gick på en gala eller ut på stan tillsammans. Allt för att hålla uppe fasaden.

I dagarna var nyheten att Tom Cruise och Kate Holmes skulle separera, idag kan man se bilder på dem hand-i-hand på en begravning. Väldigt lägligt.

Jag gillade Kate förut, men jag lyssnar nog lite väl mycket på alla rykten och fattar inte hur hon kan låta Tom styra henne på det viset. Ryktena säger ju saker som att hon sparkat sin agent/assistent eller dylikt för att Tom inte godkände den personen, att hon ska konvertera (eller redan har) till scientolgin och så vidare! Det ska ju inte gå till överdrift saker och ting!

jeans

Ashley har snygga jeans på sig här, gillar färgen. Mörkt gråa eller vältvättat svarta. Hon är ett bra exempel på enkla kombinatiner med de rätta toucherna. Vit topp, jeans och en blå scarves, nice! Skorna är ju inte ett dugg dumma de heller, hon har verkligen använt dem mycket.
18534-1700


bild people.com

fräsch

I den här Cacharel-klänningen skulle jag se sådär somrig och fräsch ut. Tänker mig klänningen och jag på väg till havet eller varför inte en strandbar för något läskande. Ljuvligt.
18534-1699



bild netaporter.com

peet

Gillar dne här typen av klänningar som Amanda Peet har på sig. men Just den här var väl aningens kort.. Dessutom har hon ganska taskig hållning här, men jag gillar Amanda, hon är bra.
18534-1698

bild gettyimages.com



annorlunda

Ashlee ser verkligen annorlunda ut på den här bilden. Hon ser fake ut. Precis som Angelica tycker jag hennes hår ser trashigt ut, men hela stilen på den här bilden känns fake. Den där posen känns så bimbo och även om jag inte tycker Ashlee verkar vara den mest mogan människan så har jag inte tänkt henne som bimbo.
18534-1697


bild gettyimages.com

don't get it

Jag har inte fattat grejen med sweater with faux shirt. Jag tycker dte är jättesnyggt med tröja eller kofta med en skjorta under. Men hela grejen med påsydd krage och slag, nej det ser bara fake ut. Visst kan väl vara praktiskt eftersom det inte blir tjockt och korvigt, men the real thing är bäst tycker jag!
18534-1696
Den här tröjan med krage är från Paul&Joe.


Bild netaporter.com


söt men ovanlig

Jennifer Love Hewitt har en söt men ovanligt lång klänning på sig. Gillar mönstret, den obligatoriskt markerade midjan och ryggen (som inte syns här) har en djup ringning.
18534-1695


bild gettyimages.com

hängslen

Hängslen gör ju en liten comeback nu men jag gillar det inte alls. För säkerhetsskull får jag väl lägga till än, för man vet ju aldrig, men än så länge har jag inte fallit för det. Den här hängsleklänningen är från Thakoon. H&M har väl någon liknande i svart har jag för mig. Eller om det var TopShop, minns inte...
18534-1694

bild netaporter.com

Paris i UK

Här är på Paris tillsammans med Brandon Davis (Mischas ex) på efterfesten av Brit Awards. Den här klänningen ser söt ut, till skillnad från den andra hon bar på galan.
18534-1693


bild celebworld.org

17/2

  • mörka, sköna jeans (äntligen är dragkedjan lagad!)
  • vitt linne
  • blå v-ringad topp, lite längre modell
  • ljus kofta
  • berlockarmband i guld
På väg till jobbet påminde min stil om den där bilden på Prinsessan Madeleine i sin Goose-jacka med keps. Det snöade nämligen så jag försökte rädda mitt hår! Men nu har snön slutat fall! Jippie.
Snackade just butiker med en kollega och jag blev riktigt sugen på att åka till Freeport imorgon... Hmm.


casual stylish

Jag kan bara inspireras av den här stilen på Lindsay. Skjortan har bliivt mitt favoritplagg den här hösten/vinter och en randig är ruskigt snyggt. Mörkblåa koftan över axlarna är stylish och väskan gillar jag riktigt mycket! Om vi ändå kunde dela garderob, jag och Lindsay! Hon borde vara som jag, möjligtvis är hon längre än jag...
18534-1692
bild celebworld.org

stiltips

Jag har ett par jeans som slutar en bit efter knät. Jag viker upp dem ibland och har som shorts. Men jag funderade på vilket som är snyggast, ska de sluta på knät eller strax ovanför?! De som säljs i butiker har olika längder allihop. Vad tycker ni? Vilken längd är bäst?
Jag är ju ganska kort, uppfattas jag som längre i något av fallen? Jag har lite svårt att se det själv...

Tänkte ta lite hjälp av alla som har grymma tips därute!

stylisten

I senaste Cosmopolitan kan man läsa om stylisten Rachel Zoe som påstås ha skapat skinny-hysterin i Hollywood. Uttryck som att "de där jeansen är bara snygga i 25" " och annat ryktas ha hetsat Lindsay, Nicole och andra Hollywoodisar att rasa i vikt. Själv säger hon att det bara är struntprat.
Rachel tackar även Jessica Simpson för sin karriär. Jessica var hennes första klient och tack vare att Jessicas karriär gick bättre och hon blev mer populär, desto mer uppmärksamhet och arbete fick Rachel.
18534-1690
18534-1691

bild gettyimages.com och sweetkisses.us

Sofis mode

Missa inte Sofis mode klockan åtta. Jag ser fram emot det men hoppas det är bättre än i Klick!18534-1689
bild kanal5.se

UPPDATERAT: Vad tyckte ni? Helt okej tyckte jag! Känns som Strösssel. Kul med mode i tv ändå.

a little help

Lunchen med pappa var toppen. God mat och efterrätt! Pannkakor med sylt i en trevlig lounge. Det kan jag vänja mig vid ganska fort. Pappa hjälpte mig med tips och råd, han är så bra att ha!
Nu är det upp till mig att hantera det han hjälpte mig med.

Ska nog åka och träna, men det börjar bli brådis. Är ju alltid ute i sista minuten. Det värsta är när man sitter på vagnen och inte kan göra nåot förutom att vänta... usch, det är riktigt uppstressande!


inköp

Köpte ett diadem på Glitter. Bloggade ju om diadem igår och nu hittade jag ett någorlunda brett svart i plats som passar mitt huvud! 39.50 :- var dessutom ett väldigt bra pris!
18534-1688



dagens

Tog kort med min värdelösa webcam och såhär såg min outfit ut idag. Färgen på koftan syns ju inte direkt... Men det var fint och jag kände mig bekväm.
18534-1687



petite

Köpte ett par tights på TopShop, de har en avdelning som kallas Petite och där hittade jag äntligen ett par tights som passar mig. De kommer nog bli användna tror jag!
18534-1686



rusa

Är jättetrött i ögonen idag. Inte bra. Men jag kom på att mina nya brills matchar min tröja! Nice touch!

Måste rusa för att träffa pappa! Gott med lunch, magen kurrar!

Brit awards

Skrev ju bara häromdagen om att Paris är mycket snyggare då hon inte har de extremare kläderna. Och så ser man henne i den här klänningen... Nej jag håller fast vid vad jag skerv tidigare. Less is more!
18534-1685


bild celebworld.org

16/2

  • mörka jeans
  • vitt linne
  • vit "herr"skjorta
  • kobolt blå kofta med knyte framtill
  • svarta skor
Provade lite olika saker innan jag tog det jag hade lagt fram från början.


lunchdate!

Kvällen blev trevlig. Fick lite tillskott i kassan, en söt blomma och en toscakaka av farmor och farfar.
De gillade min lägenhet, tyckte den var fin, ljus och snyggt möblerad. Fick dessutom två kjolar av farmor som funkar väldigt bra till det lite sekreterar-aktiga mode som är. De är lite plisserad,någorlunda höga i midjan och vore ursnygga med ett Cherry tee nerstoppat, en kofta och en tunn guldkedja. På fötterna får det helst bli ballerinas, men nu får svarta stövlar funka.

Mamma passade på att ge mig ett hjärta i en en dag försenad Alla hjärtans dags-present. Inuti låg hjärtformade gelehallon som smakade väldigt gott! Hon är så himla söt min mamma!

Det står en massa disk och väntar på mig men den får nog vänta till imorgon, orkar verkligen inte nu. Ska nog koka en kopp té och äta en bit tosca-kaka innan det blir sängen.

Fick en lunchdate imorgon också! Ska träffa pappa och diskutera strategi inför sommarjobbs letande. Vet inte om jag kan eller vill vara där jag är nu. Ska för säkerhets skull söka andra jobb. Lite svårt det här så jag ska be pappa om hjälp hur jag ska hantera läget. Dessutom har han många bra kontakter som jag tror kan bli till stor glädje för mig om jag hanterar dem på rätt sätt.

Det jobb som jag har nu fixade jag helt själv, något jag är väldigt stolt över. Samma med mitt extra-jobb. Men i övrigt har pappa varit en stor hjälp med kontakter. Sedan har jag ju inte alltid fått jobben för att  pappa är pappa, men det är klart att det hjälper.
Alla använder sig av kontakter och framförallt är alla sätt bra, utom de dåliga!

Godnatt allihopp därute! Baci!

solisar

Gillar Jessicas solglasögon. De är den stora varianten men har en lite snyggare form än de vanliga. Väldigt snygga!
18534-1684


bilder sweetkisses.us

kate

Kate Bosworth har schysst enkel stil. Det är enkelt, men ändå svårt att få snyggt tycker jag.
18534-1683
bild people.com


gwen

Gwen ser söt och lycklig ut tillsammans med maken Rossdale (som jag inte minns förnamnet på).
Söt klänning som passar fint till hennes växande mage.
18534-1682

bild people.com

diadem

Diadem är väldigt snyggt och blir nu ännu mer trendigt. Perfekt för luggen som är på utväxt, en dålig hårdag, till hängande hår och uppsatt. Jag gillar daiadem. Köpte det svarta breda med vita ränder på Gina Tricot, men det passar inte mitt huvud har jag kommit fram till. Föredrar sidenband. Inte den "hala" sorten utan den som inte är riktigt lika glansiga men funkar bättre till mitt hår.
18534-1681


bild aftonbladet.se

elle

Jag älskar den frisyren som Caroline har på omslaget av senaste Elle. Det är precis så som jag vill ha det! Men självklart ser det inte sådär snyggt ut på mig... Jag gillar när jag hittar frisyrbilder i rätt hårfärg, blir lättare att föreställa sig det då. Vill ha det sådär nu. Åh!
18534-1680

bild elle.se

v for vendetta

Natalie Portman spelar i V for Vendetta som premiärvisades i Berlin i dagarna. Här syns hon på en presskonferensom filmen och på premiären. Nu börjar hennes hår växa ut igen, kan fortfarande inte fatta att hon faktiskt rakade av sig håret för att spela in filmen. Häftigt! Själv skulle jag fega ur! Lätt.
18534-167918534-1678


bilder gettyimages.com

berlin

Lindsay på efterfesten till premiären av V for Vendetta, filmen som Natalie Portman rakade av sig hårsvallet för...
18534-1677


bild celebworld.org

affärer

Jag vill gå på stan! En hel dag med härlig shopping och trevligt sällskap. Får se till att bjuda hit en kompis, vi går alltid på stan tillsammans och har kul! Den randiga klänningen jag köpte igår satt inte så bra när jag kom hem och tittade mig i spegeln hemma. Det var minsta storleken men över axlarna ser den ut att vara två nummer för stor. Synd! Men TopShop verkar ha en del trevliga klänningar att bjuda på. Får nog bli en sväng in där imorgon! Så nu blir det dels en skjortklänning men även en annan trikåklänning. Som jag vill leta efter vill säga, för det är inte säkert att jag hittar något bra, men jag måste ha mål. :)
18534-1676


bild topshop.co.uk

enough

Nej nu kan jag inte hitta på mer ställen att städa. Eller ja, garderober och skåp skulle må väldigt bra av en genomgång, men där hoppas jag verkligen inte att farmor och farfar kommer titta.
Farmor är för söt, hon hade ringt pappa och frågat om jag skulle ta illa vid mig om hon bakade något och tog med sig. Hon är för rolig, det är ju raka motsatsen!

Sitter nu och väntar på att de ska komma. Pappa lovade att ringa när han åkte hemifrån för att hämta dem. Men han har inte ringt, inte så förvånande eftersom han brukar glömma det och ringa när han är utanför eller två minuter bort...
Det hade känts bättre om farmor och farfar hade varit hemma hos Jojo i hans lilla lägenhet, men det var de aldrig. Tror itne att de varit hos någon av barnbarnen när de bott i små lägenheter. Eller jag tror inte någon av mina kusiner bott i små lägenheter, de blev sambos med en gång tror jag.
Usch, ibland önskar jag att jag inte ställde så höga krav på mig själv.

Det blir bra, bara de kommer! :-)

15/2

  • svarta byxor
  • svart topp
  • himmelsblå stickad tröja med kort dragkedja och hög krage
  • svarta Lacoste-skor
  • svart sidenband i håret
Ledordet var bekvämt idag!


Argh!

Datorn hemma har krånglat hela förmiddagen! Fick starta om den tre gånger, sedan blev jag så arg att jag sket i den. Är nu på jobbet.
Känner mig helt stressad i hela kroppen och varenda muskel idag. Usch, inte bra. Hade gärna åkt och tränat ikväll, men får ju besök istället. Nåväl, det är trevligt och ska bli skönt att få det överstökat. Missförstå mig rätt, jag älskar farmor&farfar, men det har liksom hängt över mig att jag skulle bjuda hem dem på fika.

models

Olsen-tvilllingarna syns i Badgley Mischka's nya kampanj.
Ashleys klänning var söt! MaryKates också,gillar färgen.
18534-1675


bild people.com

p.s.

Det där horoskopet jag läste var ganska så jättefel!! Vad jag vet har jag inte flörtat med någon idag. Inte direkt iallafall. Det enda som hänt är att jag tror, med 90% säkerhet, att jag satt mittemot en gammal date på bussen hem från jobbet ikväll. Med risk för att låta lite taskig, men när jag träffar killar jag inte riktigt gillar så glömmer jag hur de ser ut. Den här killen påminde starkt om en dålig date (fyra stycken!) och han tittade så surt på mig de få tillfällena då han lyfte blicken åt mitt håll. Mycket möjligt att det var han, han var ganska sur på mig då jag berättade att jag inte var intresserad.

Någon tvilling som träffade på någon intressant flirt med potential?!

oj trött!

Oj vad jag är trött!
Nu får jag borsta tänderna, om jag vågar i mitt polerade badrum och sedan sova massor tills imorgon. Jobbar eftermiddag, men det är ju bra om jag hinner äta lunch innan jag ska iväg till jobbet. Annars blir jag ledsen och kinkig. Finns det någon som inte tänker på en reklamfilm när man säger "ledsen och kinkig"?!
Jag gör det iallafall, men jag minns intevad det var för. Blöjor är min starkaste gissning.

Nej nu börjar jag flumma i skrivande form, aldrig bra. Bäst att sova!
baci!

ocean cover

Såhär såg det förresten ut när Paris prydde januari-numret av Ocean Drive magazine. Lite konstigt att de har fest nu och då är det hennes bild som syns.. Eller?
18534-1674


bild oceandrive.com

aktiv

Paris har varit aktiv den senaste veckan. Hon har lanserat sin parfym, varit på tidningsparty, gått visning med mera. Tycker hon ser lite annorlunda ut kring ögonen. Är hon trött, opererade eller har hon helt enkelt en ny stylist? Jag föredrar henne i den här stilen, hon ser schysst ut. Eller har jag blivit trött?!
18534-167218534-1671
18534-1673


bilder gettyimages.com och celebworld.org

med eller utan

Jag tycker Nicole ser urfånig ut med hennes solglasögon. Det ser ut som om hon attackerats av något. nej utan glasögonen är hon mycket sötare. Supersnyggt med svart band i håret.
18534-1670


bilder celebworld.org

kristin

Kristin från Laguna Beach på Cosmo Fun Fearless male awards. Såg förresten Laguna förut på MTV. Den serien är för roliga, det enda jobbiga är att jag alltid hamnar mitt i när det visas. Tycker MTV är jobbiga när det gäller tablåer!
18534-1669


bild celebworld.org

nicole på stan

Nicole out and about.
Delvis i röd/orange döskalle-scarves, men även ätandes glass. Försöker hon göra ett statement?!
18534-166818534-1667

bilder clasos.com och celebworld.org

stor

Ikväll var jag på kick-off. Vilket inte innebär skoj och party på mitt jobb som det betyder på andra ställen. Internutbildning hade varit bättre, men de försöker väl "hotta" till det.
Kul var att träffa mina jobbarkompisar. Sötnosarna.

Kvällen har sedan ägnats åt tv-tittande: Desperate Housewives. Därefter har jag samtidigt som jag kollade på Joey och (detta skäms jag nästan över, men so be it) Playboy Girls (eller vad det nu heter). Så skoj att se på dem, de är så fåniga och ytliga. Den som tycker den här bloggen är ytlig kan ju kolla in den serien och få lite perspektiv. Här väljer jag att visa en del av mig, men det man ser av de där tjejerna, allt är bara fake!
Samtidigt som jag kollade på dessa programmen har jag dammat, torkat och städat lägenheten. Spisen är rengjord, badrummet skrubbat, vissa skåp har organiserats, bokhyllan har plockats in igen (efter sängflyttande...) och väskor har rensats för att kunna få bättre plats i skåpen.
Om någon undrar vadan detta städryck så är det lätt uttryckt: Besök!
Imorgon kommer farmor och farfar hit. De har aldrig sett min lägenhet, flyttade ju in i september men det har varit så mycket hittills. Eller jag har inte orkat engagera mig helt enkelt. Men imorgon är det dags och det måste vara fint!
När mormor kommer hit spelar det inte så stor roll, hon bryr sig liksom inte. Men farmor och farfar är en helt annan sak. De har andra värderingar och efterfrågar helt andra saker.
Svårt att förklara.. Men om man säger såhär. När pappa växte upp fick han inte använda jeans från september-maj (har jag för mig det var..) och andra saker som jag självklart inte kommer på nu.

Anyhow jag vill att de ska vara stolta över mig och det är faktiskt tio gånger roligare att visa upp en fin lägenhet än en halvdann! Enda problemet är sittarrangemang.
Jag tänkte att vi skulle fika. Då får vi sitta i köket och det blir precis. Jag har bara två ordentliga köksstolar, bordet är ganska litet, men herregud, vad ska de förvänta sig?! Värsta lyxvåningen!?!

Får nog gå och köpa tulpaner i morgon, ser så himla snyggt ut när man har det ståendes framme.

igång

Åh jag måste verkligen komma igång! Har varit seg hela dagen och känner mig inte alls på topp-humör. Det är som om hela min kropp visar hur trist det är att vara singel och speciellt idag. Skärpning!

Har ätit en halv semla, som smakade sådär för att vara ärlig, men det var min (hittills) enda Alla hjärtans dag-present så jag nöjt! Doktorns råd till mig igår var: ät en semla om dagen. Sedan menade hon väl inte ordagrant, men innebörden går ju fram..

Ska ta på mig något och sedan åka ner till jobb numero due. Vet inte om jag ska försöka klä mig för att piffa upp mig eller klä mig efter mitt humör. Inte för att jag måste byta kläder för detta tillfället, men det kändes inte helt rätt med min klädsel tidigare idag.
Blir nog jeans och en kofta. Enkel klädsel funkar i alla lägen och humör!

En kompis till mig ska ut på äventyr med sin sambo ikväll. Han är nog världens sötaste! Hittar alltid på roliga saker. Inte alltid så avancerat, men med ordentlig tanke bakom och det är faktiskt tanken som räknas! De har ett sådant förhållande som jag vill ha. De passar suveränt ihop och är ett föredöme!

Det gäller bara att hitta killen för mig och få det till ett sådant förhållande, piece a cake! ;-)

sweet dog

Jessicas hund Daisy har fin tröja på sig. Tydligen är Jessica och spelar in en ny film. Där ser man...
18534-1666

bild celebweb.org


that time

Jag gillar att shoppa. Det har nog alla som kikar in här ibland förstått. Men det finns en sak jag hatar att köpa och det är underkläder. Eller trosor är okej, det finns så mycket söta varianter. Men behå är värdelöst! Man måste prova och prova, det kliar och sitter konstigt och är för mycket puff eller alldeles för lite. Nej usch, jag vill slippa!
Nu är det dags att ge sig ut i djungeln igen och jag drar mig verkligen. Kan jag få slippa?!

chocolate

Heidi bjuder på choklad och jag kommer osökt att tänka på Forrest Gump.
Jag älskar repliken som Tom Hanks säger då han sitter på parkbänken och berättar sitt livs historia.

Life's a box of chocolat, you never know what you're gonna get.


18534-1665


bild people.com

stolen moments

Söta bilder på kändispar. Söta som få är de flesta.
18534-1664
bild people.com

Sienna

"Stay single. Stick together with your girlies." Siennas tips för Valentine's Day.
18534-1663

bild celebworld.org

mini-shop

Skulle ut och handla för jobbets räkning och smet in på H&M. HIttade en randig trikåklänning. Blå och vitrandig. Hittade en enda och den var i minsta storleken. Kändes som om det var givet att den skulle bli min. Provade den lite snabbt och den kanske är snäppet för stor, men hade den varit för tight hade jag inte trivts heller. Har länge velat ha en enkel trikåklänning.
Nästa jakt är efter en skjortklänning. Det är ruskigt snyggt. Funkar både till vardags och fest.

Förresten så börjar ju Sofis Mode på torsdag klockan 20.00. Missa inte!

oddsen mot mig

När jag vaknade idag kändes det i hela kroppen att det inte skulle bli en bra dag.
Dels har jag riktigt ont i ögat, men hela kroppen är skör känns det som. Vissa dagar är det som om jag vet att jag kommer gråta innan jag lägger huvudet på kudden på kvällen. Och idag är en sådan dag!

Slutar om en timma och då ska jag hem. Städa måste jag göra men ska äben slänga mig på soffan och bara dega. Ikväll ska jag till mitt andra jobb så det blir att rusa hem för att se Desperate Housewives. Fast det ska nog inte vara några problem, får spela in GIlmore Girls bara. Även om jag redan sett dte är dte kul att se det igen!

Idag är en sådan dag då jag vill bli omhändertagen, men av vem är frågan!

horoskop

Dagens horoskop för Tvillingarna enligt Metro.

Det oväntade intresse som någon visar dig kan nog knappast betraktas som en flirt i vanlig bemärkelse.

Det vore ju inte så dumt om det stämde... haha.. :)


14/2

Eftersom det känns som om jag lever i samma byxor jämnt och ständigt tänkte jag piffa till det och ta kjol. Men jag känner mig inte alls snygg idag. Även om jag fått komplimanger fårn en gullig tjej på jobbet...

  • cerise kjol med broderi-kant längs fållen
  • svart linne
  • v-ringad svart tröja
  • svarta leggings
  • svarta "lösa" stövlar
  • guldkedja


matchmaking

People gör lite matchmaking så varför ska jag vara sämre... En av de här tre killarna kanske? De representerar nog alla lite av det jag tidigare fallit för hos killar. Ni ser, min smak är inte direkt lätt att tyda.
18534-1662

bilder gettyimages.com

valentine

Man får väl åtminstone passa på och sprida lite kärlek på alla hjärtans dag.
18534-1661


www.roligakort.nu

och nu...

Är det sovdags! Idag hade jag inget mål i att komma i säng tidigt, det är bara att vara realistisk.
Men nu börjar ögonen falla ihop och det är dags att slänga sig i sängen!

Baci!

Sweet

Hilary och Joel på visning i New York. Vad söta de är ihop!
18534-1660


bild people.com

tur?

Just nu är jag tacksam att jag är singel imorgon. Tänk om jag skulle behöva sitt aoch stirra en sötnos i ögonen och vara tindrande... Jag har nämligen fått en vagel på ögonlocket. Eller något är det som svullnat upp iallafall. Längst in i vrån vid näsan. Väldigt trevligt... Äh, än så länge syns det inte, men det känns!

Imorgon ska jag jobba en stund på kvällen. Passande! Idag har jag sett extremt många gulliga par på stan, tänk då hur det blir imorgon.... Vad fånigt det är egentligen! Imorgon är som vilken dag som helst. And that's final.

Nu ska jag äta en macka och sedan bege mig till vagnen för att åka och träna.

Jessicas skor

Hittade en annons för den sko-kollektion som Jessica promotade i Las Vegas häromsistens.
18534-1659


bild sweetkisses.org

skulls 2

Förra veckan bloggade jag om Ashley och hennes outfit på en visningsfest. vad jag itne såg då var att den coola scarfen är en döskallescarves. Fast istället för den svart-vita som de flesta har så väljer hon en orange och grön. Kul tycker jag! Gick faktiskt en minisväng och kollade efter någon scarves förut, men hittade inget... Får nog ge det mer än 7 minuter!
18534-1658


bild hollywoodrag.com (tror jag...)

jaha

Idag försökte jag låta allt bara rinna av mig på jobbet. Men en grej blev jag lite sur på. Eftersom jag bara jobbar halva dagar berättade jag för kollegan jag delar rum med att vår VD, som var på besök, skulle få besök efter lunch. Hennes kommentar var: "Och? Jag bryr mig inte."
Så försökte jag förklara att han sagt det till mig och jag bara ville informera henne om det kom en man innan VD:n var tillbaka från lunchen. "Det skiter jag faktiskt i", blev svaret då.
Kalla mig vad ni vill, men sådär tycker inte jag man beter sig på en arbetsplats. Speciellt inte som att jag bara informerade, jag gav ju inte henne order eller något sådant.
Tänk vad olika människor är!

nyfixade

Ser ut som om Lindsays läppar är nyfixade. De ser lite extra "svullna" och plutiga ut.
18534-1657


bild celebworld.org

skulls

Vi har redan sett att döskallemodet är populärt bland kändisarna, men nu har det även upptäckts bland tidningarna här hemma. Aftonbladet skriver idag att ingen kan undvika döskallemodet i vår. Jag har inte riktigt tyckt att det varit min grej, men kanske att även jag faller för det. Det är ju snyggt, men jag har inte riktigt den stilen. Har jag fått för mig iallafall, men jag tycker egentligen att sådant där är fånigt. Det man väljer att ta på sig blir ju ens stil. Det är ingen som ska säga att det är min stil eller inte.. Sedan kanske man passar bättre i olika plagg och stilar än andra, men det är en annan grej tycker jag.


grått ute

Idag är det grått ute. Dimman hänger i luften..
Känner mig helt... hittar inte ordet, men det är som om jag bara inte orkar bry mig om jobbet direkt. Kommer inte ihåg om jag skrev det i fredags men min chef hade två synpunkter på hur jag skött mina arbetsuppgifter. Den ena stämde inte ens, jag har skött det som jag ska, den andra kändes way off. Det är inte mitt jobb att leka morsa på kontoret.
Blir faktiskt trött på hur han bara skjuter ifrån sig allt och inte kan stå upp för något. Det är ett drag som en chef inte får ha tycker jag. Ryggrad är viktigt i en chefsroll. Och tydlighet!

Anyhow, idag blir det läkarbesök, wihoo. Roligare kan man ju ha, men min läkare är bra, hon känner mig så det blir säkert bra.
Ikväll blir det träning, känns äntligen som om min krasslighet har lämnat kroppen. Jippie, då kan jag träna ordentligt igen! Förra veckan, tränade jag bara en dag, men det var bara på gymmet och jag drog mest i maskinerna. Inte att jämföra med ett svettigt pass.

13/2

  • jeans
  • vit topp
  • brun stickad tröja med knappar
  • hängande hår


jag blir galen!

Jag blir helt galen på mig själv! Idag hade jag tänkt lägga mig elva bara för att vara utvilad imorgon, men jag är inte ens nästan i sängen än... Självdisciplin Emmaria!

Imorgon ska jag jobba förmiddag, vanligtvis jobbar jag eftermiddagar på måndagar, men jag har ett läkarbesök på eftermiddagen och det gick inte att ändra på. Lättare att flytta på arbetstiderna.

Såg att jag fått flera kommentarer, hinner inte svara på dem nu eftersom jag ska rusa till min säng och sova! Men imorgon så lovar jag att det kommer svar på dem.

Sov gott allihopp! Baci!

diane v F

Ursnyggt linne designat av Diane von Furstenberg. Älskar ryggen, spetsen i nederkant och hur det ser ut framtill, ja hela linnet helt enkelt!
18534-1656


bilder shopbop.com

tight

Rachel shoppar iklädd tights och söt rutig topp. Jag gillar hennes stil.
18534-1655


bilder celebworld.org

kavaj

Är inne i en period då jag fallar för kavajer, jackor och koftor. Den vänstr aär Marc Jacobs och helt underbar! Den högra funkar också, Twelfth St by Cynthia Vincent.
18534-165418534-1653


bild shopbop.com

she's got the look

Lite att inspireras av från Shopbop.com
18534-165218534-165118534-1650



mischa

Svart-vita bilder är oftast väldigt snygga. Det blir en grym effekt tycker jag.
18534-1649
bild mischa-b.org


North country

Igår var jag på bio och såg North Country med Charlize Theron.
Den var väldigt bra och gripande. Jag var orolig att den skulle få mig ledsen och deppig men den var mer aktiverande istället för passificerande. Min kompis fick ont i käkarna eftersom hon satt aoch spände sig när hon blev arg...
Filmen är verklighetsbaserad och handlar om ett rättegångsfall från 1989 som senare skapat normer för kvinnors rättigheter mot sexuella trakasserier och så vidare.
Charlize är en duktig skådespelerska och det är kul att hon inte är rädd för att spela roller där hon inte ser ut som ett bombnedslag hela tiden. Lite skit verkar inte skrämma henne och arbetar ens karaktär i en gruva, ja då blir det en himlans massa skit!

Absolut sevärd!!

12/2

Om ni gått förbi mina föräldrars hus idag har ni sett en filur som suttit i en röd campingstol (som jag inte vet varför vi har, camping går inte ihop med min familj, alls!) med en blå-vitrandig dyna i.
Filuren var iklädd svart dunjacka, gräsligt gröna termobyxor och insvept i en blå fleece filt. Inte så mycket fashion-känsla idag.. Men det var ljuvligt skönt i solen.

Under det mindre snygga skalet har jag blå-vit-randiga boomerangtröja och älksklingsjeansen.
Casual söndag! Oh the joy :)

alba

Visserligen ser hon inte så glad ut, men hennes stil är schysst. Jag är stort fan av halsdukar, även om det inte anses vara trendigt så använder jag fortfarande mina paschmina-sjalar. När mina föräldrar var i USA köpte de en massa sjalar som innehåller silke, superbra kvalitet. Fick en gräddvit, ceriserosa med nyanserat mönster, turkos, mörkblå och hade sedan innan en rosa och en svart. Det jag saknar är en ljusblå. Mormor fick en ursnygg blå, lite blågrå kan man säga, snygg till både hennes och mina ögon!
18534-1648


bild celebworld.org

sol och plusgrader!

Hurra! Snön smälter, solen skiner och det är härligt ute!
Visserligen går det ganska långsamt, men det är absolut bättre än inget. Snart kommer våren.
Igår läste jag i Två Dagar (som är en bilaga i GP på lördagar) att i ryska huvudstaden firar man in våren under 28/2-6/3 (tror jag det var). Detta gör man genom att äta pannkakor. Pannkakorna symboliserar solen och äts med sylt, kaviar och annat. Mysigt tycker jag och en bra tradition! Fast oj, nu blev jag sugen på pannkakor...

Vaknade med världens huvudvärk, ingen baksmälla eftersom jag var på bio igår. Det är på något vis mer ok om det var baksmälla för då fanns det en orsak. Nu känns det som om jag har kramp i huvudet. Eller som om världens starkaste man lagt sin hand på mitt huvud och trycker! Ingen härlig känsla kan jag berätta!

promo

Gänget jag gillar i OC. En gång i veckan är för lite, kan inte OC visas åtminstone två gånger/vecka?! :)
18534-1647



footwear

Jessica är i Las Vegas på skomässa och lanserar sin nya skokollektion.
18534-164618534-1645


bilder celebworld.org

J.Lo

Jennifer Lopez anländer till visningen av hennes kollektion Sweetface.
18534-164418534-1643


bilder gettyimages.com och celebworld.org

calvin klein

Ashley på Calvin Klein. Schysst enkel outfit.
18534-1642


www.celebweb.org

11/2

  • mörka jeans
  • svart ribbat linne
  • mörkt grön jack/kavaj i safarikänsla
  • svart skärp i midjan
  • guldringar + berlockarmband


ser rött

Snygg röd jacka. En färgklick gör en enkel outfit så mycket roligare. Och hon verkar hålla fast vid sin väska. Gillar den, riktigt snygg.
18534-1641

bild people.com

inte alltid

Det är skönt att då och då se bilder på kändisarna då de inte är tipp-topp! Lindsay är också mänsklig. Skönt att få det svart på vitt..
18534-1640

bild people.com

errands

Jessica springer ärenden på stan. Kan inte låta bli att beundra hennes ben.
Skulle gärna byta dem mot mina egna. Hur får kändisarna den snygga benformen? Mina ben ser så konstiga ut... Vet inte varför men på sistone har jag blivit lite obsessed vid mina ben..... Hmm.
18534-1639

bild celebworld.org

knut

Snyggt hon får till den där knuten Nicole. Undra hur hon gör det? Själv försöker jag med jämna mellanrum, men det blir med mycket blandat resultat! Gillar färgen på hennes jeans.
18534-1638
bild celebworld.org


mer hilary

Cool klänning Hilary. Men hon ser faktiskt lite sliten ut. Hennes ansikte är avsmalnat och hon ser ut att ha gått ner i vikt. Som någon kommenterade är hon även ännu mer lik sin syster Haylie.
18534-1637


bild celebworld.org

my precious valentine...

Inte många dagar kvar till Alla hjärtans dag och det börjar verkligen skrivas och snackas på många ställen... Vad ska man köpa/ge, vad ska man inte köpa/ge, ska man fira... Frågorna är oändliga.
Singel-jag tycker väl det är lite trist, men så stor grej är det väl egentligen inte. Jag blir alltid så generad och obekväm då killar ska vara romantiska och danna mot mig. Små, söta gester gillar jag, men de som är lite större.. Nej då vill jag bara försvinna. Jag uppskattar tanken, men att vara romantisk på beställning är svårt!
Om jag skulle bli uppvaktad på alla hjärtans dag skulle jag bli jätteglad för en bukett rosor. Eller kanske en lagad middag. Bara något enkelt som doftar kärlek. Fast en sak jag inte vill ha är underkläder. Möjligtvis ett par söta trosor, i modell som Hanky-panky. Men sexiga underkläder är way off.
Anyhow, en liten sak eller handling med kärlek. Det är så jag skulle vilja bli uppvaktad!

Hur skulle ni vilja bli uppvaktade?
Ta i från tårna eller var realistiska. Berätta gärna! Inget är mer rätt eller fel än något annat.

to(p)shop?

Topshop är som sagt en affär jag upptäckt under det senaste året. Har spanat in flera par ballerinas där och snart tänker jag slå till. Fast om jag gör köpen steg för steg kanske plånboken diggar det mer....

Prickigt är trendigt i vår och klänningar så klart, kanske ska slå till med den här söta...
Den här gula skon är rätt, fast inte direkt jag.
I övrigt finns väl bara en sak att säga: Dresses dresses a girl! *


*ogrammatisk korrekt, jag vet! men jag försökte vara fixnurlig...

Hilary

Söta Hilary Duff. Ursnygg ljus kofta! Påminner om en A-linjeformad jacka jag provade på H&M idag. Ångrar lite att jag inte köpte den.. Får väl se om den är kvar så kanske det blir ett köp i helgen!
18534-163618534-1635



krasslig

Idag känner jag mig riktigt krasslig och är hemma och kurerar mig. Åkte till och med hem till föräldrarna för att ta det lugnt.  Imorgon blir det barnkalas, idag vila.
Ställen som är krassliga på (i..) mig:
- halsen
- huvudvärk
- kinderna (helmysko, vaknade med svullna kinder...)
- körtel på halsen
- ena örat
- tät i näsan

Haha, jag låter helsjuk! Men grejen är att allt är ltie grann. Önskar att det skulle försvinna. Har mått halvkass i en vecka nu och det är nästan jobbigare än att bli sjuk och sedan kunna bli frisk!

Kollade på Let´s Dance. Vad grym Måns är! Han kan ju dansa. Varför är Peppe kvar?!

mj

Lindsay blev nog inspirerad av fashionweek i New York, för här har hon just varit och shoppat på Marc Jacobs.
18534-1634



kort kofta

Summer har på sig en väldigt söt liten kofta.
18534-1633



10/2

  • svarta byxor, Mango
  • svart linne, Cherry tee
  • himmelsblå smocklinne, liten butik okänt märke
  • svart kofta


potatis...

Jag erkänner helt och fullt. Köket är inte min plats att vara på. Jag är väl inte värdelös på att laga mat, ska det bli en kyckligrätt så blir det det, men inspirationen flödar inte direkt. En annan sak också, av någon märklig anledning är jag en idiot när det kommer till något så simpelt som att koka potatis!
Hur jag än gör så blir det katastrof. Överkokt eller underkokt. Antingen eller... Disaster!

Den här dagen har varit full. Ja inte på jobbet då, igår och idag har jag varit ganska sysslolös. det är ganska kul hur en pytteliten sak dras ut på och blir en enorm grej då jag har mycket tid. När jag sedan har mycket att göra kan jag avsluta samma uppgift på två minuter. Allt är realtivt!
 
Nu är jag nyklippt, ingen direkt sensation. Topparna friserades och luggen blev lite kortare. Först tog hon pyttelite, men jag vet att dte kommer dröja två dagar och så är den jobbig igen så hon fick ta lite till där. Men den ska ut! Jag orkar inte med lugg mer. Till sommaren ska den vara borta!

Mår så konstigt. Ena stunden mår jag riktigt dåligt och tror att jag har halsfluss, nästa stund är det inga problem och jag känner mig frisk. Snacka om berg-och-dalbana! Åh Liseberg! April känns långt borta...

Idag har jag inte varit så bloggintresserad. Jag har faktiskt inte läst någon annans... Oj vad jag kommer få läsa roliga saker imorgon!
Har försökt att svara på alla kommentarer, men om jag missat någon så säg till, det är absolut inget medvetet! :)

Nej nu är nog potatisen färdig, eller?! Sängdags. Imorgon kommer styrelsen, bäst att ha en riktig fin-fredag. Har inte riktigt kört på det temat på ett tag... Får se vad det blir.

Baci!

konsertklädd

Jessica Simpson är konsertklädd i brun klänning med ljus prikar.
Väldigt söt klänning tycker jag! Hela hon är söt.
18534-1632


bild people.com

meet&greet

Mischa var på en Meet and Greet-event som tidningen Skype (?!) ordnade. Antagligen innebar det att hängivna fans fick en möjlighet att träffa sin idoler. Gillar den gråa koftan.
18534-1631



liten tjej

Nicole är inte särskilt stor det har vi alla konstaterat. Men henne stylist Rachel Zoe verkar ha missat detta. För hur snyggt är det att den lilla tjejen slänger på sig en klänning som gör att hon ser ännu mindre ut? Den här klänningen är väldigt söt, men helt feldimensionerad på lilla Nicole. 
18534-1630

ild gettyimages.com

Rachel, igen.

Rachel Bilson springer sig varm på visningarna, och vem skulle inte göra det om tillfälle gavs?!
Lika söt som alltid, klänningen var fin och det var sött hur hon matchat det. Fast själv skulle jag nog inte känna mig bekväm i det eftersom det skulle påminna för mycket om klänningar fårn barndomen. Söt väska hon har i knät. Såg ut som dior... (men jag är inte så bra på att se sådant, så jag kan ha fel!)
18534-1629



snyggt par

Jay-Z och Beyonce är ett snyggt par. De ser ut att passa bra ihop.
18534-1628


bild gettyimages.com

oh my god!

Fick just veta världens bästa nyheter och så får jag inte berätta det för någon!
Hur ska jag kunna hålla mig?!?!

editor

Anna Wintour under New York fashion week. Anna är redaktör på Vogue och har ryktats vara inspirationen till den djävulska redaktören i "Djävulen bär Prada".
18534-1627


bild gettyimages.com

tinsley

Söt vardagsklädsel på Tinsley Mortimer.
18534-1626


bild gettyimages.com

svart med lite vitt

Söt svart outfit med en vit underkjol som sticker fram. Ser sött ut på söta Hilary. Jag gillar henne, hon är bara 19 år, men har ofta bra stil ändå.
18534-1625
bild gettyimages.com


adidas

Adidas hade visning och var besökt av bland annat Nicky Hilton, Brandon Davis (Mischa's ex), Mena Suvari och Tinsley Mortimer. Tinsley hade en söt rosa klänning. Den skriker mitt namn den klänningen!
18534-162318534-162218534-1624


bilder gettyimages.com

vågen

Nicole iklädd en söt kofta med volang framtill, påminner för övrigt om den jag har på mig idag. I New York passad ehon på att gå på Knicks-match. Själv föredrar jag hockey och handboll framför basket.
18534-1621


bild celebworld.com

kors

Hilary Duff hade sällskap av pojkvännen på Michael Kors-visningen.
18534-1620
Nicole kramade designern själv. Tycker dte är kul att han var med i Project Runway, han känns som en perosn och inte som tex Karl Lagerfeld som är så hypad..
18534-1619

bilder celebworld.org

9/2

Total oinspiration ledde till okej klädsel.

  • älsklingsjeans, Levi's
  • ljusrosa topp, JC
  • isblå stickad kofta, Åhléns


blogg

Den 18:e januari reagerade jag på två kommentarer jag fick och skrev inlägget Who am I? Nu hade jag fått två kommentarer där och jag tänker svara på dem i det här inlägget.

Dels så ifrågasätter ni mina kroniska sjukdomar. Eftersom jag inte gillar att berätta om sådant har jag valt att lägga dem under kroniska sjukdomar. Men sådana kommentarer är så onödiga och här kommer några exempel på kroniska sjukdomar jag har.
- allergier: pälsdjur, damm, pollen, nötter, banan, vissa äpplen, starka dofter mm
- astma
- sköldkörteln krånglar vilket bla innebär att jag kommer att behöva medicinera resten av livet 
- psoriasis
- atopiskt eksem
- ätstörning

Räcker det?

Inte..
Jag hade vid sju års ålder haft över 75 öroninflammationer. Jag har missat mer än ett läsår sammalagt under grundskolan. På gymnasiet vill de att jag skulle gå om ett år. Allt för att jag har lätt att bli sjuk och då blir det ordentligt. Jag har tagit bort mandlarna av den anledningen. Ni vill inte byta med mig, jag lovar!

Kom inte helt anonymt och ifrågasätt mig och det jag väljer att berätta.

Till "Jag": du är FEG! Du skriver att du har en blogg, lämna länk till den då! Visa att du är så mycket bättre än jag. Du har inte en aning om vem jag är och hur jag är.
Ge dig inte på mig bara för att våra intressen ligger inom olika områden. Jag är en människa precis som alla andra. Varför är det mer rätt att gilla fotboll och bilar än kläder och kändisar?!?!

Jag begär inte att ni ska gilla samma saker som jag gör, men snälla. Det finns massor med bloggar, läs en som passar erat intresse, stickning, bakning eller smutskastning kanske?!
Jag tycker inte att allt handlar om yta, men visst jag har lätt för att döma pga ytan, det erkänner jag. Men jag ser alltid till att lära känna människor för att bilda mig en korrekt uppfattning. Ett tips till er!

Detta skriver jag endast för att ni ska fatta, jag har mycket i mitt liv som är jobbigt som jag måste kämpa mot. Så snälla döm mig inte för mitt intresse, min blogg är den del av mig som jag väljer att dela med mig av.



(Vilket innebär att jag säkerligen kommer ångra mig och ta bort delar av det här inlägget imorgon då jag sovit på saken....)

regis&kelly

Rachel besökte Regis och Kelly i dagarna i samband eller kanske med anledning av sitt New York besök.
De visade bilder på henne som liten. Hur söt som helst!
18534-161818534-1617



my blogg

Det är ku l det här med bloggen. Ibland märker man hur bra den kommer till pass. Ibland när jag vill ha tips och råd, men även för att jag själv ska komma ihåg saker. Skrev tidigare idag om de jobbiga människorna på mitt jobb. När jag förut skulle återberätta detta för mams hade jag glömt av vilket ord min kollega kallade dem. Ta-da, fram med bloggen och där stod det, svart på rosa. Jag visste att jag gillade min blogg av en anledning :)

Går här i valet och kvalet om jag ska avslöja mig själv med att lägga upp en bild. Men jag har inte riktigt bestämt mig om det ännu. Så den som läser får se!

Funderade lite på om det är någon jag känner som läser min blogg. Jag pratar aldrig om bloggar med mina kompisar. Den enda som jag gjorde det med i somras tog ungefär två dagar, eller hur var det nu, på sig innan hon fattade att jag hade en egen och vilken som var min. Någon som tror sig veta vem jag är? Skicka då gärna ett mail
[email protected] eller lämna en kommentar, men helst inte med mitt efternamn! :)
Det är inte det att jag inte står för det jag skriver, det känns bara lite läbbigt att avslöja mig på något vis. Jag sitter själv på vagnen ibland och funderar på omtjejen till vänster om mig, eller hon som just gick på ar en blogg. Och kanske ärdet hon som är... Eftersom deras stilar är lika. Ja visst låter det galet, men i blogg-världen vet man en del om varandra, men det som är det bästa är ju att man själv väljer vad som ska avslöjas!

Jag kan ha som en provanställning, jag kan lägga upp en bild över dagen och känna hur jag känner det. Blir det jobbigt tar jag bort den.. Äh jag vet inte. Nu flummar jag bara känner jag.
Då finns bara ett botmedel! Sömn!

baci!

so sweet

De är ju så himla söta Rachel och Adam.
18534-161618534-1615



hmm..

Visst är alla människor olika men jag förvånas över hur de nya på vårt kontor hakar upp sig på småsaker.
Det som jag tagit idag har varit petitesser och hänger mer på andra personer. Småstadsmentalitet kallade en kollega det. Ja de känns faktiskt som lantisar som kommit in till stan. Kanske lite taskigt, men det stämmer väldigt bra!

Snart är arbetsdagen slut och jag ska bege mig till gymmet. Får ta det lite lugnt idag, men lite muskelträning kan väl inte skada.

Imorgon: Klippning! Yey!

8/2

  • vitt linne, Cherry Tee
  • vit topp, JC
  • koboltblå kofta med knyte framtill; Turnover
  • mörka jeans, Filippa K
  • svarta boots, Clark's
Första gången jag använder den blåa tröjan, fyndade den på NK-rean. Men det var väl inte ett så bra fynd eftersom jag ännu inte haft tillfälle att använda den...


avriven ficka?

Ashley Olsen i en outfit som känns 70-tal. Det ser ut som om en framfickan på jeansen suttit utanpå och blivit avriven.. Det ser ut som om något suttit där när jeansen tvättades! Söt jacka, säkerligen samma som hon hade häromsistens på en visning!
18534-1614


bild gettyimages.com

luca luca

Rachel Bilson såg jättesöt ut på Luca Luca-visningen. Gillar klänningen eller om det är något tvådelat, snyggt är det hur som helst!
18534-1613

bild gettyimages.com

stor prick

Nicky Hilton ser söt ut i en storprickig tröja.
18534-1612


bild celebweb.org

versace

Det var många kända ansikten på Versace's Cocktail party.
18534-161118534-1610


bilder gettyimages.com

one tree hill

Sophia, Tyler och Hilarie från One Tree Hill. När kommer det tillbaka till femman förresten?!
18534-1609


bild gettyimages.com

volangprydd

Nicole lämnar en restaurang i New York. Visst ser det väl ut som om killen bakom henne är Steve-O eller vad han heter?! Jack-ass killen som hon kopplats ihop med på sistone...
18534-1608


bild celebweb.org

steg

Vilket stort steg hon tar Jessica. Jag tar alltid för korta steg, ministeg. Om jag ska gå snabbt tar jag många korta steg istället för få långa. Dumt kanske, men hey that's me!
18534-1607



far&dotter

Ashlee och pappa Joe Simpson.
Fy vad fult med hans örhänge.. Har svårt att tänka mig honom som pastor!
18534-1606


bild gettyimages.com

andén

Undra om detta kan vara Mini Andéns syster. Amy Anden står det och de är väl ganska så lika?!

grey is back

Från en dag med klarblå himmel och vårkänslor vaknade jag idag till ett grått dis med regn i luften. Gårdagens väder var ju helt perfekt!

Det är så konstigt, jag har något i kroppen, men jag har ingen feber. Det ligger liksom och gnager... Jaja, det är ju inte riktigt där och då är jag frisk! :)

Imorgon ska jag klippa mig och hurra vad härligt det ska bli. Visserligen så lite att ingen lär se det, men för egen del tycker jag en liten touch på topparna gör hela skillnaden! Mitt hår klarar verkligen inte att gå längre än runt tre månader innan det behöver toppas. Även när jag sparar ut mitt hår klipper jag mig regelbundet. Även om jag inte får slitet hår så är det formen och möjligheterna att hantera håret som påverkas!

Nu ska jag trycka i mig en massa c-vitaminer, en apelsin! Visserligen skulle min mamma bli galen på  mig om hon visste att jag åt apelsin, men vad hon inte vet...

kvällsrutin

Min rutin är ganska enkel, kommer aldrig i säng så tidigt som jag planerat! Det är så enkelt så att klara av denna rutin. Antingen sätter jag mig framför datorn, tv:n eller en bra bok. Lätt som en plätt!

Nu ska jag äta ett par Finn Crisp. Känner hur jag är småskakig i kroppen och det är svårt att somna då... Tur att jag ska till doktorn på måndag för jag pallar faktiskt inte att må såhär längre. Att bli skakig och äcklig varje gång jag inte ätit på x antal minuter/timmar. Då jag mår dåligt innan jag äter och efter att jag ätit så får det mig inte direkt ett hoppa över maten. Men nu är det antingen äta eller inte kunna sova. Eftersom jag är trött får jag äta lite för att kunna sova!

Imorgon är en annan dag! Då ska jag jobba, träna och titta på OC. Antagligen skoja lite med min jobbarkompis och undvika att bli irriterad på vissa kollegor, se ytterligare bevis för hur mesig chefen kan vara och hoppas att det kommer någon bra tidning. En vanlig dag på jobbet helt enkelt!

Baci!

elle girl

Another misconception is that I get styled everyday. Rachel, my stylist, dresses me for press and award shows, but I don't call her and say, "It's 9:00 a.m., what am I wearing today!"

Artikeln med Nicole Richie går att läsa
här. Bilderna blev rätt bra. Lite kul att man såg hur det såg ut runt omkring, men det färdiga resultatet var bra mycket bättre.
18534-1604
18534-1605


bilder ellegirl.com

Kristin

En annan Laguna-tjej är Krstin Cavalleri. Hon har också varit aktiv under modeveckan.Hennes karriär har rullat på och nu ska hon vara host i ett program som ska heta Get this party started.
Låter väl sådär seriöst, men men ...
18534-160318534-1602


bilder gettyimages.com

LC

Lauren eller LC som hon kallades i Laguna har varit aktiv under modeveckan än så länge. Hon och Jason har synts på flera visningar. Sött halsband hon har förresten, hennes namn och Jasons.
18534-1599
18534-1601

bilder gettyimages.com

Rachel at MJ

Lite bilder på Rachel när hon besökte Marc Jacobs visningen.
Om jag bara hade fått vara på en visning hade jag varit nöjd!
18534-1598

bilder rachel-b.com

gunga

Mischa spenderade en dag med vänner och deras barn i en lekpark. Gunga är kul!
Kolla in MIschas sandaler, lite småmysko...
18534-159718534-1596


bilder mischa-b.com

cute

Vilken söt topp! Tjejen i den heter Padme.
18534-1595

bild gettyimages.com

laguna

Lauren Conrad som var med i Laguna Beach på MTV, "verklighetens OC", här tillsammans med sin pojkvän. Killen ifråga heter Jason och helt plötsligt fick jag för mig att det var en kille som också var från Laguna... Sofia, du gillar ju också Laguna, är det Jason?!
18534-1594
Nu har jag kollat ännu mer och är ganska säker..  Haha där ser man..
Lauren ska för övrigt fortsätta med en serie som heter "The Hills" om livet efter Laguna.


bild gettyimages.com

kort

Rachel är inte så lång kan man se på den här bilden. Men det jag slås av är hur obehagligt det måste vara. Massor med folk omkring som alla trycker på... Jag går aldrig på konserter av den anledningen, jag har knuffats omkring så jag mått dåligt och det är ingen höjdare. Ibland upplever jag det ute på krogen..
18534-1593



fint

Gillar den här klädseln. Isabel Lucas har söt blommig klänning, kavaj/kofta över och jesus-sandaler. Väldigt fint. Enkelt men alldeles lagom!
18534-1592


bild gettyimages.com

pink

Beyonce på premiären av Pink Panther. Hon har en rosa klänning på sig, som jag inte riktigt bestämt vad jag tycker om ännu. Lite för mycket skridskoprinsessa över det.
Har aldrig varit förtjust i sådana där "nät" med mönster på...
18534-1591


bild gettyimages.com

mr&mrs

Typiskt exempel på what-not-to-wear. Britney, du hade knappt kommit undan med den klänningen på den gamla goda tiden... Hur tänkte du? Och Kevin, jag behöver väl inte säga något. Det är ju han liksom!
18534-1590


bild gettyimages.com

stolt syster

Lindsay Lohan såg ut som en stolt syster då hennes bror och syster gick modevisningen Child Magazine Fall. Härligt att se vilken syskonkärlek hon visar. Sånt är viktigt tycker jag. Min bror är bäst och det skulle vara trist utan honom.
18534-1589


bilder gettyimages.com

Marc Jacobs

Det var några kända ansikten på Marc Jacobs visningen.
Bland annat Winona, Rachel, Nicole och Lindsay. Nicole är förresten en av få som jag inte tycker är snygg i Louboutin-skorna. De ser för stora ut på henne.
18534-1588
18534-1587

bilder gettyimages.com och celebweb.org

toppen...

Lindsay på Olympus fahsion week. Ser inte riktigt vad hon har på sig, men det skulle ju nästan kunna vara en kjol som hon dragit upp och använder som topp/klänning..
18534-1586


bild celebworld.org

jackmodell

Jag gillar modellen på Christine Taylors jacka. Hon ser lite konstig ut på bilden, men jackan är fin!
18534-1585

bild gettyimages.com

tisdag....

Vaknade med värk i hela kroppen och så känns det som om jag har feber. Inte bra. Hade visserligen inte feber, men känslan är där. Tog Ibumetin och hoppades att det skulle kännas bättre. Men så fort jag kom till jobbet kände jag att jag inte mår tipptopp idag.

Klockan är bara tio, jag tror aldrig tiden gått så långsamt som idag. Den verkligen kryper fram... Segt!

Det är blå himmel, solsken och snön har börjat försvinna. Härligt!! Man kan inte annat än le :)

7/2

Dagens outfit blev ett hopkok. Hade tänkt ut vad jag skulle ta på mig, men det kändes inte bra idag..

  • svarta byxor
  • cerise linne
  • svart linne
  • ljus kofta
  • svarta stövlar
  • uppsatt hår i lös tofs, i väntan på klippning...


Rachel&Adam

Rachel och Adam på väg ut från en klubb i LA. Sötaste paret...
18534-1584

18534-1584

ont det gör ont

Mitt stackars huvud gör så himlans ont! Det började på eftermiddagen och har bara fortsatt... Inte skojigt. Har tagit flera tabletter men det hjälper inte.

Kokar ris för morgondagens lunch. Hade tänkt koka det tidigare under kvällen så jag skulle slippa göra det för sent. Men mina planer överensstämmer inte alltid med verkligheten.

Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla på princess diaries. Och förhoppningsvis somna och få en god natts sömn för att orka med ännu en tisdag. Gillar som sagt inte tisdagar... Men de är ett nödvändigt ont.
Tack och lov att Desperate Housewives går då, piggar upp en annan ganska trist veckodag!
Ska bli kul att se vad Gabrielle, Bree, Susan och vad-hon-nu-heter (Felicity Huffmans karaktär) kan hitta på! Det lär bli intriger och konstigheter, som vanligt!

Baci!

desire

Så kryper det långsamt över mig. Det där behovet och suget efter någon att krama, någon att vara nära och någon att tycka om. Händelser i helgen fick mig att längta ännu mer. Inte bara efter det där tillfälliga, utan efter det där extra. Det som faktiskt betyder något.
Diskuterade det med en annan tjej som är singel. Hon sade det att det är inte det att hon inte unnar andra sin lycka, men det är så himlans trist att vara själv bland alla söta och gulliga par. Jag har oturen (eller hur man ska säga...) att ha fler upptagna vänner än de som är singlar. Det innebär mycket tredje hjulet-stunder. Många gånger gör det mig inget, jag är glad för dem. Men de där paren som sitter och kladdar hela tiden, det suger rent ut sagt. Eller bara vetskapen om att de har någon som väntar därhemma och när jag kommer hem så är det mörkt och tyst.
Jag måste verkligen lära mig att släppa människor in på livet. Annars kommer jag nog ha svårt att träffa någon. Vem vill vara en längre period med en mussla liksom?
Men det är ju inte direkt som om jag letar med ljus och lykta efter mr Right. Fast det tror jag inte är rätt sätt heller.  Jag tror på omständigheter och en dag så är omständigheterna rätt och då kommer vi att träffas. På ett eller annat sätt.

caroline

Caroline Winberg är en av de svenska toppmodellerna. Minns en intervju med henne på någo program där hon berättade att mick Jagger ringt henne. Vad ung hon kändes då om man jämför med hur hon är nu.
18534-1582


bilder gettyimages.com

de la renta

Nicole har flugit till New York och satt på första raden och såg Oscar de la Rentas höstvisning. Man anar hennes stylist Rachel Zoes halva ansikte på bilden. Nicole var snygg i håret. Sådär vill jag ha luggen, men den blir aldrig så när jag försöker själv...
18534-158018534-1581


bilder gettyimages.cm

6/2

  • älsklings-jeansen
  • svart ribbat linne
  • gul blommig skjortklänning
  • svarta lösa stövlar (glömde ett par skor i bilen i helgen...)
Jag är så lättpåverkad, blev inspirerad av en bild jag bloggade tidigare idag med Nicole från Pussy Cat Dolls.


klacken!

Visserligen ser hon söt ut på bilderna, men vad har hon för skor på sig?!
Jag har aldrig gillat sådan platå-klack!
18534-157818534-1579


bilder sweetkisses.us

candles

En av de roligare grejerna som Jessica sagt i Newlyweds är avsnittet då hon ska överraska Nick med middag på Valntine's Day och har köpt ljus. Så säger hon till en kompis att hon gillar lukten på ljusen hon köpt, kompisen frågar vad de luktar. Då läser Jessica på lappen och inser att de är inte doft-ljus!
18534-1576

bild sweetkisses.us

in black

Snygg outfit Nicky. Smalt svart diadem i håret och svart jacka med svart väska.
18534-1575


bild gettyimages.com

trench

Jag är på jakt efter en snygg kappa eller en trenchcoat. Något som liknar det Kate har här eller på den här bilden. Eller dte är nog samma kappa förresten.. Snygg är den iallafall!
18534-1574

clasos.com

svart med blommor

Den här skjortklänningen tycker jag är riktigt snygg. Nicole i Pussy Cat Dolls har kombinerat den snyggt med lösare jeans. Riktig hit tycker jag.
18534-1573
bild gettyimages.com


fall

Mary-Kate och Ashley Olsen på visning i New York. Känner mig inte särskilt intresserad av modetpå catwalken. De visar ju höstens mode och jag vill bara fokusera på våren och sommaren just nu!
18534-157118534-1572


bilder gettyimages.com


grå start

Det är en grå start på veckan. Men det är plusgrader ute vilket innebär att snön är på väg bort! Jippie!
Det är skönt att jag jobbar eftermiddag på måndagar, men det hade nog varit mer värt på tisdagar. Tisdagar är mina riktigt trötta dagar. Det är nog värre än måndagar.

Känner mig lite krasslig idag så jag tänkte inte träna efter jobbet. Första måndagen på ett bra tag somjag inte åker och tränar. Men förra evckan tränade jag tre gånger så jag behöver nog inte ha dåligt samvete. Fattar inte hur jag kunde träna så många gånger, det går som på rutin nu. Bara jag inte blir sjuk så jag faller ur rutinen.. Men det tror jag inte. Nu vet jag ju hur jag känner mig när jag är vältränad. Måste bara börja tänka på vad jag äter eftersom jag vill få ordning på allt i kroppsväg. Förra veckan glufsade jag lite mer än vanligt men därmed tror jag att behovet är fyllt. Har ingen önskan för varken sött eller fett just nu. Skönt!

Sov skönt i min nya säng. Fast den luktar konstigt, det är inte min vanliga doft i den vilket kändes som om jag sov borta fast jag var hemma..
Men det var rätt coolt att kunna vända och vrida på mig hur mycket som helst!
När någon sover här nästa gång får jag nog plocka fram mitt extratäcke. X tyckte ju jag snodde täcket sist.. Haha.. Blir nog ännu värre när sängen är stor men täcket litet. Kommer inte köpa nytt täcke just nu. Det är ju oftast bara jag och jag har ett extra täcke då det skulle behövas.

red igen

Snygg bild på Lindsays röda klänning. Tycker verkligen om den, känns som om klänningen är sydd till henne. Och det kanske den är... Men ser hon inte smalare ut igen?
18534-1570



inatt jag drömde...

Usch, jag hade en konstig dröm inatt.
Jag drömde om någon som betyder/betytt väldigt mycket för mig. Först var vi på date och allt var jättemysigt. Helt plötsligt bara så vände han och ställde konstiga frågor till mig och var provocerande.
Jag vet att jag blev ledsen och undrade varför han höll på så. Då slutade han och var gullig igen.
Nr vi sedan skulle gå från restaurangen till bilen så började vi plötsligt kyssas. Och då började han kritisera hur jag kysstes (knäppt jag vet!). Än en gång blev jag ledsen på honom och frågade varför han betedde sig så.
Då kom en lång harang om allt han tyckte var fel med mig och vad jag borde förändra och varför han inte trdde han ville vara med mig alls längre.
Det blev väldigt personligt och påminde om det uppbrottet vi gjorde. Detta var kanske inte riktigt lika illa men jag blev berörd. När jag vaknade i morse trodde jag att detta hade hänt. Det var ingen kul känsla och hela dagen idag har jag känt att min självkänsla varit låg.
Det är helt sjukt att han kan påverka mig genom en dröm. Men det visar den makt han hade ett tag. Helt galet! HUr kunde jag tillåta det? Men just då såg jag inte det, jag var blind av kärlek. En utomstående kan nog inte fatta hur det faktiskt är. Jag trodde väl aldrig jag skulle vara i den situationen...

Hoppas den här natten blir trevligare i min nya säng!

Rachel

Jag gillar Rachel McAdams, hon har en skön stil och är duktig skådespelerska av det jag sett.
Läste att hon var på tal som en av flera bondbrudar.. Kul!
18534-156918534-1568



wedges

Jessica är i högform och var iklädd svart klänning på restaurang. Hennes wedges i espadrillo-stil var väldigt söta! Väldigt lika mina vita som jag köpte i somras.
Tänk om jag kunde använda dem idag istäället för bruna pälsstövlar..
18534-156618534-1567



Nelly

Jag gillar tanken i den här outfitten, men den är tyvärr lite feldimensionerad eftersom hon är relativt kort. Skulle haft  kortare tights!
18534-1565

bild clasos.com

 

the end

Ja så närmar sig helgen sitt slut. Har inte varit riktigt på blogghumör den här helgen. Alla behöver vi våra pauser!
Idag har jag varit i Halmstad och hämtat min säng. Jag hoppas verkligen den är bra nu. Som ofta när jag gör förändringar har jag lite kalla fötter. Får väl ge det några nätter. Min gamla säng finns kvar om det skulle krisa sig!

Idag har jag varit ganska off, vet inte varför men det mesta känns ganska kass!
Hade sällskap med en tjej från bion igår som nyligen gjort slut med sin pojkvän. Hon uttryckte många känslor som jag själv kan känna igen mig så väl i. Det fick väl tankarna att rulla antar jag!

snow

Idag är det nysnö ute. När ska det försvinna?! Jag vill ha vår.

Nu ska jag åka iväg på ett ärende. tillbaka i eftermiddag.
Baci!

mörkt

Jessica Alba är klädd i svart till jeans. Väldigt snyggt.
Något sådant tänker jag mig kommer åka på när jag ska ner för att gå på bio. Men eftersom det är svinkallt ute kan jag garantera att min mage inte kommer synas...
18534-1564


gettyimages.com

Fläng

Har haft en jättemysig dag.
Först träning, dusch och bastu. Sedan en lång promenad i solen!
Påföljande fika var ett tvång eftersom magen skrek efter mat och händer och lår skrek efter värme. Hur jag än försöker så kommer jag nog aldrig vänja mig vid kyla.
Hem för att äta middag med familjen, idag är morfars födelsedag... 89 år hade han blivit. Sötingen! Saknad lika mycket idag som den dag han tvingades lämna oss.
Nu är jag hemma en timma för att bege mig ner på stan och avnjuta en film på bio. Nice! Bio är så mysigt, hela grejen är värd pengarna. Även om vissa filmer lika bra kan ses på video så är känslan härlig!
En härlig lördag än så länge! :)

bråttom bråttom

Satte klockan i morse. Det ska inte behövas på helgen men jag hade inget val. Det var inte mitt beslut!
Nu är jag uppe och ska åka och träna strax. Insåg att jag inte hinner med den vagn jag hade tänkt.. Herregud det är lördag och jag ska till gymmet, varför stressa? Lite bara...

Solen skiner ute, det är blåa himmel och SVINkallt! Usch varör ska alltid kyla vara synonymt med fint väder på vintern?! Äh, det är skönt att få sol på sig så jag ska inte klaga.
Nej nu måste jag borsta tänderna igen, vilken äcklig smak jag fick av gröten. Fy.
Vad tusan tar man på sig en svinkall dag som denna förresten? Svårt.

Härligt att basta efter träningen iallfall! Bara vi inte glömmer sätta på bastun innan vi tränar, då blir det kallt!

Nej nu måste jag rusa, såg att det var en hel del kommentarer, hinner inte nu men när jag är hemma igen så ska jag svara! Ha en härlig lördag!!

red

Lindsay i härlig röd klänning på catwalken i New york. Snyggt!
18534-1563


heart truth

Natasha Bedingfeld var backstage på The Heart Truth (hette den så?! eller red kanske...) visningen. 
Gillar hennes outfit här! Väldigt snyggt!
18534-1562



feting

Vilken feting kedja Nicole har här. Lite varning tycker jag allt, men i övrigt en schysst outfit!
18534-1561



volang

Lindsay verkar gilla volang. Här har hon volang på tröjan, precis som häromdagen. Snyggt!
18534-1560



söt klänning

Jag gillar den här klänningen. Visserligen ganska kort, men väldigt fin!
18534-1559


bild gettyimages.com

fight?

Nicky Hilton ska om Mischa Barton ha sagt "What is that fat pig doing here?"18534-1558
Mischa kommenterade efteråt på detta sätt:
"If Nicky really made that remark it says more about her than it does about me."


bilder gettyimages.com

cute

Lindsay ser söt ut då hon spelar in film i New York.
18534-1557

bild people.com


outfit

Kollade på Stureplan.se och hittade mingel från Veckorevyns smygläsnings-mingel.
Ebba var självklart där, hon ser söt och rosig ut! Men jag tycker inte riktigt att hon lyckades med sin outfit. Svart och mörkblått har jag väldigt svårt att blanda.. Men det är ju en smaksak! Dessutom är det lite synd för hennes Pradakjol är veckad i midjan vilket ger lite mormors-känsla.

hits