frisyr

Köpte en tidning på Presstop i fredags, den innehöll inte mindre än 617 frisyrer. Bilden visar den frisyren som jag tänker mig inför torsdagens klippning. (ursäkta den extremt dålig bilden, men jag scannade in den och jag är riktigt trött så jag orkade inte engagera mig mer...)

Hoppas bara att den kan bli snygg på en blondin, jag är en äkta väldigt ljus sådan (inte nordiskt blond utan Blond).

frisyr


sista juli

Söndag kväll, en lugn och skön helg närmar sig sitt slut och även den allra mesta sommarmånaden.

Sommarälskaren i mig känner lite vemod, men augusti har varit riktigt bra de senaste åren, hoppas på det även nu!

Outfit

  • sovlinne
  • gamla boxisar

Jag är redo för sängen!


Äntligen fredag!

Det firar jag med skjortklänning/tunika!

  • jeans
  • svarta flip-flops
  • vitt linne
  • skjortklänning/tunika (småblommig sak med gul botten)
  • träarmband från Spanien
  • lite smålockigt/vågigt hår (ibland så vill det sig...)

 


dukes of hazzard

 

Såg en hel del bilder på People's hemsida från Jessica's promotion för "The Dukes of Hazzard" i New York. Nästan bara klänningar hade hon på sig.Gillade den här, enkel och söt! Svart funkar ju som bekant praktiskt taget jämnt.

Tycker det är synd att hon envisas med klänningar där brösten trycks upp och hon ser alldeles för "pinuppig".

 

Som på denna bilden, ledsen men det blir för mycket tycker jag!


förlänga solbrännan

 

Läste inför beach 2005 i en hel del tidningar om Piz Buin's Tan Prolonger. Eftersom min solbränna är helig gjorde jag något som händer sällan(att jag köper det jag läst om i en tidning), jag köpte en burk för att testa. Snålar som bara den på krämen men jag hoppas att den hjälper.

När jag letade lite nu efter solbränneförlängare så hittade jag även en från Nivea. Frågan är om man kan blanda, men vilken är bäst?! Om någon vet så ge gärna ett utlåtande...


fräsch solbränna önskas!

Såhär solbränd och fräsch såg jag också ut fram till denna veckan. Då kom det ifatt mig att solen inte skiner och hjälper till att bättra på min bränna. :-(

 


Kläder

HIttade några saker som jag gillar på La redoute. Fast jag är lite osäker på vad jag anser om att handla därifrån. Gillar att gå i affärer, känna på saker, prova och fundera..

Gillar armbandet, men tyvärr kan jag sällan ha dessa ursnygga men såå jobbiga armbanden. De ramlar bara av mig med en gång, de få som jag har kör jag Sienna-style. Drar upp dem till armbågen, ibland över...

Tycker mycket om omlott-tröjor. Denna tröja är inget undantag, roligt att den är lite annorlunda än alla andra omlottisar. Innehåller siden!!

Ännu en schysst kofta (behöver jag säga att jag gillar koftor). Provade en liknande på Massimo Dutti igår, men den var alldeles för stor för mig. Undra om denna skulle kunna passa bättre... *hoppas*


kärlek

...eller brist på den snarare. En sån här bild gör ju bara att jag vill hitta en sötnos ännu mer. Speciellt när hösten närmar sig och det bästa som finns är att sitta hemma o mysa eller hitta på mysiga saker.

Men de är ju minst lika söta ihop även när de ser ut mer som vanliga dödliga.

LOVE RULES!


Mischa

 

Tycker att skorna hon gör reklam för överlag är urtrista, men Mischa är alltid cool!


Allt väl so far

Försov mig inte i morse, tack o lov! Efter gårdagens träning var jag lite trött så jag sov ordentligt för en gångs skull.

Ska åka ner till föräldrarna och sedan blir det en tur till Varberg. Ganska mysig sommarstad, har gjort en del små fynd där. Varberg har sommaröppet på torsdagar vilket alltid är trevligt.

Hon är ju bara så söt, varför är inte jag lika snygg i lugg? Blondiner har det tufft med vissaf frisyrer har jag insett!


Min outfit

Okej, är faktiskt väldigt nöjd med hur jag fick till det idag. Jag är så svensk, men jag vågar ändå säga att det blev bra!

  • vit topp från H&M som är lite rynkig ovanför bröstet (supervanlig jag vet, men smickrande)
  • ljusblå kofta från Mango
  • svarta stretchjeans (tänk Kate Moss) (Hur stavas stretch???)
  • guldmockasiner från Zara
  • mitt nytillverkade guldskärp i midjan

Tänk vad mycket klädseln gör för en person, ser ut som att jag har former idag, jippi!!

 


guldskärp

Okej, måste erkänna en sak....

Jag har läst Englas blogg och gillar hennes stil. Har sett att hon har ett smalt guldskärp och jag är bara såååå avundsjuk på det. Köpte i all hast (med totalt hjärnsläpp) ett flätat skärp på H&M i fredags. Tänkte det kanske kunde vara snyggt till någon outfit men provade inte och tji fick jag!

Så idag satt jag och tittade på det och fick en ingivelse, guldtrådarna gick ju att använda trots allt. Sagt och gjort klippt jag sönder skärpet och gjorde ett nytt mycket snyggare!!

Använde tre av trådarna flätade ihop det och knåpade till en ögla så att det sitter fast runt mig.
Sååå nöjd med mig själv :-)

Nu kan jag sova gott!
Buona Notte


Trött

Det blev träning förut. Men jag hade glömt både träningsbyxor och kort hemma... Klantigt!

Men det gjorde inte så mycket, handlade hos vår söta frukthandlare(billig och fräsch frukt, mmm...). Dessutom åt jag en lätt smörgås, jag vet, inte äta innan träning men jag blev tvungen.

Sedan bar det då av till gymmet, riktigt nöjd med mig själv. Körde på det som jag läser allt oftare att man ska göra om man vill ha (vad jag anser vara) snyggare muskler;  Man tar lättare vikt men repeterar oftare istället. Får väl se om detta kommer ge någon stålande effekt, håll tummarna!

Nej, jag kan ju knappt skriva.. Ska göra en sallad till morgondagens lunch och sedan blir det bedtime!


Snart dags att gå hem....

Nu är det snart dags att sluta jobbet för dagen. Är sååååå trött, men jag ska nog tvinga mig själv till träningen så att jag mår lite bättre sen!

Hoppas solen kommer fram snart! De har väl sagt att augusti ska bli bättre väder, eller? *håller tummarna*

Ciao da Me

Gillar inte bilden imitten så mycket, men de andra är söta!


Jessica i jeans

Man kanske ska ha några liknande stövlar ändå... Det ser ju fräscht ut på Jessica....

Lite klackar gör ju dessutom inget när man inte är så lång.


Nicole

 

Gammal bild kanske men hon ser fortfarande jättesöt ut!


Ett evigt tjatande....

Idag är jag om möjligt ännu mer sugen på att klippa mig. HIttade en bok hemma som kommit med någon tidning. Den hade en hel del frisyrer som jag gillar. Men det är svårt med mitt hår för jag har en del fall, därför behöver jag en frisyr som är snygg när den är rak och kan fluffa till sig och bli lite småvågig.

Hittade fler bilder som jag gillar. Dessvärre hittar jag bara kändisar med snygga frisyrer och det känns lite småfånigt att ta med till frisören...
 (Frisyren på Ashlee, gillar verkligen inte färgen och inte hennes stil heller)

På den här siten (se nedan) finns en bild på Mischa Barton som Marissa i OC, sådär blir mitt hår med rätt sorts uppklippning. Gillar frisyren mycket!

http://celebritystyleguide.com/?op=item&sid=22&cid=83&page=8&item=741


Försov mig

Jag börjar jobbet halv nio och jag behöver minst 20 minuter på mig hemifrån med bilen för att var i okej tid på jobbet. Idag vaknade jag sju minuter i åtta och var supertrött!
Inte bra alls måste jag erkänna. Därför känner jag mig som en zombie idag. Hann få med mig en väska så att jag kan ta gymmet på vägen hem. Hoppas att jag orkar det, för det vore skönt! Älskar den där känslan efter man tränat, mmm.... :-)
Borde dessutom träna, var där i måndags på ett pass och nu efteråt känner jag att kroppen inte var i toppform.

Går allt enligt planerna så ska vi på ett boxningspass på tisdag och det är verkligen jobbigt. Skulle vara skönt att ha lite grund att ta ifrån på det passet.


Onsdag 27:e

Ojoj vad trött jag är idag! Väldigt lite fundering kring dagens outfit, snarare öppna garedroben och ta vad jag kom åt. Resultatet:

  • rosa ballerinas
  • jeans i caprimodell (spanska)
  • vitt linne Zara
  • omlott-tröja i turkos (fynd från Halmstad)
  • flätat hår med rosa sidenband

eftermiddag

Lunchen var trevlig, hann med både det ena och det andra. Åt kyckling som var lite stark (är lite känslig för stark mat) så näsan började rinna som bara den.

Gick in på Mango, innan det var dags att gå tillbaka till kontoret, liten omväg från lunchstället, men A ville röka.
Köpte några armband som jag såg igår, men nu när jag öppnade den lilla påsen så insåg jag att det fallit av några pärlor på det bredaste armbandet (det var 8 stycken armband sammanlagt). Eftersom det var på rea, och jag kan använda det ändå, så orkar jag inte gå tillbaka..

Det är väldigt märkligt men fram tills lönen kom hade jag ett enormt shoppingsug i kroppen, men igår när jag gick en sväng i affärer på lunchen så hittade jag nästan inget. Förutom blusen jag köpte på Indiska och har på mig idag, men den var jättebillig (värsta fyndet) så den räknas knappt.
Hade tänkt köpa en jacka/kappa på Mango men så provade jag den och katastrof vad ful den var på!

Vill egentligen köpa saker till min lägenhet, men vissa saker är svårt att köpa innan man flyttat in. 
Jag är på jakt efter något set med tvålkopp, tvålpump, tandborstmugg osv men inte hittat något snyggt. H har jättefina från Lagerhaus, men jag vill inte härmas. Vet att H inte skulle bli sur, vi har massa likadana saker, men det är allt roligt att ha något annat. Får gå till Mique, Lagerhaus, Okey med flera imorgon.

Hittade dessa på www.badbbubblan.com, ganska exakt vad jag söker faktiskt, men de finns i Örebro!!! Åhh.....


Lunch

Ska iväg och träffa en kompis över lunchen, blir nog trevligt hoppas jag!

Är hungrig, tror jag, eller kanske inte...
Hoppas jag får ner något iallafall, annars blir det en lång eftermiddag!


Ashley

Läste Juli (?) numret av Harpers Bazaar, det med Ashley Olsen på omslaget.
Hon sade i artikeln att när hon fick en komplimang för sin klädsel så fanns det ett omdöme som värmde, nämligen när någon tyckte att hon var adoreable. (Har tidningen hemma, men jag är ganska säker på att det var så hon sa, ska dubbelkolla när jag kommer hem)

Hennes inställning var att inte klä sig sexigt och det stämmer helt med min inställning. Jag är väldigt smal i kroppen och har väl ingen byst att tala om, påminner nog faktiskt om Ashley i storlek och form. Adorable är faktiskt ett mycket bra ord att beskriva hur jag vill se ut. Så fick jag det sagt också.... 

Ashley


Vem influerar mig?

Tyvärr är jag väl inte så speciell och utmärkande när det gäller kändisfavoriter som ger mig inspiration...

Utan inbördes ordning inspirerar följande personer mig

  • Jessica Simpson (när hon inte försöker för mycket blir det snyggt)
  • Rachel  Bilson (söt, enkelt, stylish)
  • Mischa Barton (hon har sina upps-and-downs)
  • Nicole Richie (den nya stylisten borde få multum för det underbara jobbet)
  • Scarlett Johansson (hon har sina ljuspunkter....)
  • Nicky Hilton (men absolut inte hennes egen design!)
  • Ebba von Sydow (ger bra tips och ideér)
  • Ashley Olsen (gillar inte alls Mary-Kates stil, men Ashley ser oftast underbar ut)

Något sådant, men sen är det ju självklart så himla mycket annat som inspirerar och påverkar.
Både väder, humör och tillfälle påverkar stilen!


frisyrer jag gillar....

denna frisyren gillar jag väldigt mycket, men är de lika snygg en söndagmorgon när jag har myskläder på mig? Men å andra sidan finns det faktiskt hårband, sjalar och hattar om det skulle vara så...


Frisyr sökes!

Ska klippa mig nästa vecka och är nu i behov av en bild på en snygg frisyr så att jag får det precis som jag vill ha det. De senaste gångerna då jag varit hos min frisör har vi kommit fram till att vi båda blir mest nöjda när vi utgår från en bild men sedan anpassar frisyren till mig.

Detta vore rena skräcken att se ut efter mitt frisörbesök nästa vecka.

Någon som har tips på siter eller något där jag hittar snygga frisyrer? Please help me!


Förste september...

....är en stor dag för mig!
Då ska jag flytta!!!

Döm mig inte alltför hårt, men jag bor fortfarande med mina föräldrar.... Fast inte så länge till.
När jag pluggat har jag inte tyckt att det varit värt enorma studielån, men nu har jag nog ett år kvar på studierna och tycker det är värt ett års studiellån om det innebär att jag får min egna lilla lägenhet!

Det är snart bara en månad kvar, håller på att leta efter saker som jag behöver.
Har en hel del saker redan, dessutom är det tacksamt för mig att vara minstingen eftersom jag blir översållad med saker från alla möjliga håll! 

Trots detta så vill jag ha några saker som är bara mina, som jag valt ut och färgkoordinerat.

Lägenheten är en etta med ett rejält kök och dessutom har jag en balkong!
Allt har gått ganska snabbt och jag kan knappt fatta att om två månader bor jag i en lägenhet som är bara min och där jag bestämmer! Ljuvligt!


Såhär ser jag ut idag

  • små-slitna jeans (Levi's) mina favvisar
  • svart linne Promod
  • kortärmad blus/tunika i korall från Indiska
  • svart pärlhalsband
  • svarta skor från Zara

Tisdag 26/7

Sov helt ljuvligt inatt :-)
Tror att det beror på att jag tränade på kvällen. Det var första gången på några veckor, tänk vad snabbt det märks i kroppen!

Var har sommaren tagit vägen?
För några veckor sedan när det var varmt och ljuvligt, men nu känns det nästan som höst.

Jag är lite ny på detta med bloggande, ge mig lite tid så hoppas jag kunna bli grym på detta!

A presto/E


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!
18534-357718534-357918534-357818534-358018534-3581image4800image4801


hits