lördag

Tentan är gjord, nu slösurfar jag lite.. Är helt slut och just nu smög jag undan från sötaste lillkillen.
Ikväll blir det bio! 27 dresses. Ska bli kul! Hoppas den är bra. Verkar vara en film i min smak.

Ciao!


helt rosa

Kolla in Rhiannas fantastiska klänning! Rosa, volanger och en svart volang längst ner på kjolen.. Finfint! Kul att hon matchar med blåaktiga naglar!
18534-7549

jaha, fredag

Eftersom jag har tenta imorgon känns det inte särskilt wow att det är fredag idag. Imorgon lär det kännas desto bättre, men idag är det fokus på böckerna.
Är inte så intresserad av att blogga just nu heller... Kanske är det för att jag vet att min tid ska läggas på skolan, vet inte. Får väl se...

Trevlig fredag på er iallafall!

garderobskris

Okej, vem snodde mina kläder?! SKämt åsido... Jag har INGEN inspiration alls. Igår velade jag länge innan jag rusade ut ur lägenheten... Gah! Måste gå strax och det står helt still, jag har inte en aning om vad jag ska ta på mig. Mysbyxor på jobbet är helt otänkbart tyvärr... Eller det vill jag ju inte!

Dagens i-landsproblem helt klart! Huvudvärk gör inte det hela bättre heller...
18534-7548

ser bra

Nu ser jag ordentligt igen! Fantastisk skönt. Lite starkare glas bara så det tar nog ett par dagar för ögonen att vänja sig! Jag blir alltid så fövånad när jag inser hur saker ska se ut egentligen. Alla detaljer kommer fram, ni som är närsynta förstår nog vad jag menar...
Fick med ett kul glasögonfodral, lite space-igt, men stort! Fast helt ärligt är glasögonfodral helt ointressant för mig.

sui blommor

Somrigt, romantiskt, blommig klänning från Anna Sui. Fin som den är eller med accessoarer som på bilden till vänster. Finast med bruna ben såklart!
18534-7547
bilder netaporter.com

nicky

Tänk när man kan gå klädd som Nicky utan att frysa. Underbart. Roliga skor hon har också!
18534-7546

segare än segast

Att gå upp på morgonen har varit hur jobbigt som helst den sista tiden. Hoppas det blir bättre snart!
Fick ett trevligt sms nyss, mina glasögon är klara!!! Tjiho. Ska bli skönt att se ordentligt. Kanske blir jobbigt först att vänja mig vid styrkan, men det är det ju absolut värt!
Annars blir dagen mycket lik gårdagen, studier och jobb. Det var trevligt på jobbet igår, vi brukar ju ha kul, men jag blev lite frustrerad också.... Fast det kanske låg mer på mig än någon annan..

wedge

Jag är lite inne på klackar igen. Självklart måste de vara bekväma, eller ja, så bekväma som möjligt! Kilklackar är lite bättre än stilettklackar, fast det är jag inte intresserad av eftersom det inte passar mig, min stil och min livsstil. Christian vs Jimmy, vilka är bäst?! Jag gillar dem båda två. Färgklick eller stilrent.
Nu är det sovdags! Godnatt.
18534-7545
bild netaporter.com

lc

Spanade in Nylons hemsida, kul eftersom de alltid har så snygga covers. Hittade den här bilden på Lauren. Hon hade tydligen varit på Nylons kontor för något möte... Kanske får man ser henne i tidningen på något vis... Eller så stylade hon något.
Anyhow, jag gillar hennes klädsel. Dels lila och svart, snygg kjol med hög midja och fjädern i ringningen på toppen. Jag är inte så förtjust i fjädrar, men på det där viset blev det riktigt schysst.
18534-7543
18534-7542
bilder nylonmag.com

sommaren

Nu verkar det som att sommaren faller på plats. Åh vad härligt att ha en riktigt semester att se fram emot. Bäst att öva upp språket lite. Längtar något enormt efter att gå i korta kjolar/klänningar. Vara trött av att bara ha legat på stranden hela dagen. Åhhh...
18534-7541

färger

Det är mycket mönster i vår, främst blommigt, men färg överhuvudtaget är kul efter en svart-grå vinter! Den här funkar bra tycker jag. Märket är See by Chloé.
18534-7540
bild mytheresa.com

stars

18534-7539
Det finns vissa saker som kan bli så fel, men också kan vara riktigt fint. Så tycker jag om stjärn-modet. Små stjärnor faller mig inte i smaken, men lagom stora är riktigt fint. Den här tjejen lyckas superbt. Även Nicky bär upp stjärnprydd klänning riktigt fint!
Bilden är lånad från Sofi Fahrmans blogg, kul koncept med bilder. Då sticker hon ut lite i modebloggsvärlden!

fotlängd

Miranda Kerr har blivit mer uppvaktad av paparazzi-fotograferna på sistone, troligast är att det beror på hennes relation till Orlando.. Här såg hon härligt somrig ut i hellång klänning. Fast flip-flopsen var ju sådär...
18534-7538

i håret

Kolla in den högra tjejens fina hårband. Enkelt och sött som piffar till det lite extra.
18534-7537
bild whowhatweardaily.com

en lista

En lista lånad från Mode-feber.

Blommigt | Enfärgat
Matchat | Missmatchat  (om man fixar missmatch blir det riktigt snyggt..)
Stjärnor | Döskallar
Stuprör | Bootcut
Peacesymboler | Nitar
Ballerinas | Gladiator
Svart | Färgglatt
Upprullat | Orullat
Pyton | Leopard -inget av alternativen...
Miu Miu | Prada -varken eller
Tyll | Fjädrar
Modemagasin | Modebloggar - lika mycket både och som varken eller

image7536
bild asos.com

somrigt

18534-7535






Åh vad härligt det ser ut! Tunn klänning, bara ben, solglasögon och sandaler! Nu ska jag ta en kort promenix. Behöver lite luft för att få ny energi och samla tankarna.















himlans jobb

Om jag inte hade jobbat imorgon så hade jag fått passa/leka med världens sötaste. Men nu är verkligheten sådan att jag ska jobba och då får man inte träffa söta små killar. Fast han har varit sjuk och av den anledningen kanske det är lika bra... Men ändå!

sol.

Idag väljer jag att fokusera på att solen skiner och ignorera det där som ligger på marken samt vad termometern visar. När klockorna ringde idag var jag säker på att något var fel. Lite snurrig blev jag, men sedan insåg jag att det var sant och dags att vakna.
Ikväll är det jobb och innan det studier. Känner mig motiverad, ett mycket bra utgångsläge. Det är så mycket svårare om man inte finner inspirationen. Sitter fortfarande i min morgonrock. Den är så skön! Kan bo i den nästan :) Modellen är den här, men härligt ceriserosa och inte röd.

alldeles rosa

Thandie gick på filmpremiär i härlig rosa klänning!
18534-7533

ränder

Kate Moss senaste kollektion med TopShop börjar säljas på torsdag. Jag är inte direkt intresserad, tycker de tar över priser bara för att hennes namn står på lappen. Den här randiga koftan gillar jag, söt detalj är de röda små blom-knapparna! Det finns ett par söta klänningar också...
18534-7532
bild topshop.com

glashalt

Det var nära att vi inte kom iväg till skolan, men jag är glad att vi gjorde det. Mycket intressant föreläsning! Handlade om planering inför ett stort evenemang. Kul med någon som kan mycket om ämnet och kan hantera de jobbiga frågor som mina kurs-kollegor brukar ägna sig åt. Ett ord: LYSSNA! Det brukar underlätta. Det var många frågor där svaren redan var besvarade...

Höll på att ramla när jag gick ur bilen, det gjorde jag inte, men nu har jag lite ont i foten... Säger ju det, snö och kyla är värdelöst!

french Vogue

Kate Moss fortsätter pryda tidningsomslag, den här gången är det franska Vogue som gäller.
18534-7531

liknar...

Juicy Coutures t-shirt påminner ganska mycket om Luellas omtalade (eller ska jag skriva ombloggade?!). Lagom soft för dagen iallafall. Om ett par timmar bär det dock iväg till skolan! Ska bli intressant, och bäst av allt: jag får sällskap!
18534-7527
bild shopbop.com

little Jenny

Jenny Humphrey i Gossip Girl brukar inte inspirera mig i sin stil. På de här bilderna ser hon dock väldigt söt ut. Fast gula nätstrumpor är väl inte direkt min grej... Tjejen i rosa ser ut att ha ett H&M-skärp i midjan. Rosa, glittrigt och en rosett.

18534-7524

hills

Efter en del pluggande tog jag paus för att kolla på The Hills. Riktigt bra måste jag säga! Ska bli kul med de kommande nio avsnitten. Får mig att längta efter sommaren, men nu är det ju inte såå långt bort.. Audrinas kappa var väldigt fin! Något sådant vore toppen att hitta som vårkappa, fast gärna i en ljusare färg.
18534-7523

långhelgen slut

Så var det vardag igen, känns som måndag, men det är det inte... Fast för mig blir det ändå som en fem dagars vecka eftersom jag ska till skolan på lördag.
Vaknade med riktigt trötta ögon, men glasögon hade inte kommit. Så jag hoppas mina ögon pallar den här veckan.

Inatt föll mer snö, men tydligen ska det vända och bli mer vårigt igen. Jag hoppas det stämmer!

strandväska

Den här väskan vore perfekt som strandväska! Lagom storlek och härligt navy-inspirerad. Rosetten blir pricken över i:et. Nu ska jag snart sova, ska kolla klart på Shark bara. Känner mig vid bra humör. Livet känns bra. Har fått några stunder av nojjighet. Fast jag brukar vinna över dem. Tankarna är starka nu! Jag tänker kämpa, jag ska stå som vinnare!!! Det garanterar jag. Skam den som ger sig.

Imorgon är det skola, mycket intressant föreläsning väntar. Ska bli kul! Segt att det är så långt bara, jag kommer vara helt slut i mina ögon efter att ha kört fram-och-tillbaka samt en tre och en halv timmars föreläsning. Men, jag hoppas mina nya glasögon kommer en dag den här veckan! *håller tummarna*
18534-7522
bild forever21.com

Gossip Girl Crew

Hela gänget från Gossip Girl åkte från inspelningarna på Manhattan till soliga LA för någon slags reklam-grej för serien. Lite spoilers erbjöds, men jag ska inte avslöja något! Leightons gula klänningen är jättesöt, modellen är så fin! Taylors klänning var inget jag fastnade för, men frisyren var fin. Blake körde på byxor och kavaj, lite navy-stil. Fint på henne, men min favorit är Leighton!
18534-7519

Killarna var också på plats, inte lika mycket att säga där... Ed hör inte till min favorit, hans roll är lite uschlig och hans stil.. Nej, den bästa bild jag sett på honom var då hans hår var helt ofriserad! Det säger nog en del... Penn är lite småcharmig, han har något jag gillar. Sötingen i gänget är ju Chace, fast han skulle må bra av en liten uppfräshning av garderoben!

on the flight

Lauren flyger fram och tillbaka över stora landet i väst. Den här gången för premiären av fortsättningen på säsong 3 av The Hills. Inatt visas det första nya avsnittet, ska bli kul att kolla in imorgon. Perfekt avbrott i studierna.
Lauren ser väldigt brun och fräsch ut, sådär som jag hoppas vara i sommar. Den där v-ringningen är förresten väldigt smickrande. Jag som just dissade mina gamla toppar med den ringningen... Fast det är klart, de är tighta och korta.
18534-7514

looking nice...

Orlando Bloom var tidigare ihop med Kate Bosworth. Nu har de båda gått vidare till modeller! Orlando och Miranda (?!) ser söta ut ihop. Inte på ett sånt där överdrivet sätt utan schysst och relaxat. Förresten så gillar jag Mirandas outfit.
18534-7513

softar

Fick gjort en hel del med skolan över helgen, känner mig nöjd. Trots att det inte blev en fartfylld helg så har jag använt tiden på bästa sätt! Är det detta som kallas att bli gammal?!
Nu sitter jag i min soffa med laptopen i knäet, tittar på tv, har tända ljus och äter på physialis. Det kunde vara sämre! Dessutom har jag något att se fram emot. I sommar ska jag till mitt favoritland!! Ciao bellissima!

shoes

Coola skor! De färgglada passar till en enkel outfit och är mer lekfulla. De svarta blir mer stilrena. Vilka föredrar du?
18534-7511
bilder forever21.com

bloody snö

Jaha, när jag tror att snön börjar smälta, vad händer?! Jo NY börjar falla från himlen. Får nog ge vädergudarna en kalender i present, de verkar ju ha noll koll på månad och vilken årstid vi borde ha!

Visst döljer jag min frustration bra.. NOT!

Blake

Blake fotades på flygplatsen i en schysst kofta. Lite Chanel-aktig på något vis, jättsöt till jeans och linne. Killen i bakgrunden är förresten Penn, det ryktas ju om dem privat....
18534-7510

snurrig måndag

Knasig månda idag. Vaknade och kände mig lite fundersam över vilken dag det var... Dessutom väcktes jag av snöplogen, usch! Nu är det massa plusgrader och snön droppar... Barnen gråter och Emma jublar! Förlåt, men det är sant.
Idag blir det plugg, ska snacka med pappa om lite uppgifter, känns bra även om jag inte använder mig av honom så mycket som jag borde... Igår beslutades något som får mig så glad, så glad och ger mig något att se fram emot! Hurra!
Trevlig måndag!

x2

Två superfina klänningar från TopShop gör att jag fortsätter obsessa lite till... Den blå omlottklänningen är så fin i sin enkelhet. Det som saknas är en brun kropp och ett väder som matchar! Volangklänningen får en kommentar: wow!
18534-7509
bilder topshop.com

rosa volanger

Kolla in den här underbara klänningen! Thread Social är märket och den är så fin, så fin. Rosa och volanger med en svart detalj, det enda jag möjligtvis inte gillar är att den är halterneck, men det funkar ju... Undrar hur länge jag kommer vara obsessed över volanger?!
18534-7508
bild netaporter.com

träning

Känns så skönt att jag äntligen kommit igång med min träning. Märker vad fort jag orkar mer. Första gångerna jag cyklade så var jag helt slut efter kort tid, nu orkar jag nästan tre gånger så mycket! Härligt.
Fast jag och min fd träningsbuddy konstaterade att det är roligare att träna med någon... Jaja, det var hon som bytte ställe. Hoppas kunna förverkliga mitt mål med mer promenader i vår. Det är så härligt. Måste bara hitta en bra slinga att gå. Jag har liksom ingen park nära där jag bor, eller åtminstone ingen med en slinga, istället får det bli på vanliga gator...
Roligare att träna med sällskap!


blommiga tjejer

Blake och Leighton i storblommiga kläder. Fina färger och härliga modeller. Nice! Nu är det väl bara en månad tills de nya avsnitten visas i USA. Lagom till att Sverige inte lär behöva göra någon justering... Typ iallafall.
Kanske mitt blommiga plagg borde vara ett storblommigt mönster?! Hmm, tål att tänkas på. Eller kanske se ifall det bjuds på något sådant i butikerna, som jag kan tänkas gilla...
18534-7487

detaljen

18534-7488

JCrew har mycket sött, här en bikini i gult med vita prickar på. Här lite sött matchat med en gul detalj i håret också. Sommar, sommar, sommar!

bild jcrew.com

fint

Miranda Kerr ser schysst ut i kort klänning, lång kofta och kavaj. Runt halsen en Missoni-sjal och på nästippen ett par solglasögon med spegel-glas. Schysst!
18534-7505

solig söndag

Solig söndag, men kallt... Need I say moore?!
Min favoritkille har blivit sjuk. Stackars lilla söting har hög feber. Jag var själv väldigt sjuk sist jag var i den stuga han är nu, inget kul alls. Fast det är klart, det är nog bra mycket jobbigare när man är liten knatte och har massa energi man vill springa av sig. Dessutom kan ju jag berätta hur jag mår, det kan inte han på samma sätt.

Det här året är nog första på ett tag där påskäggen fortfarande ligger i skåpet... Kanske därför påsk-känslan inte infinner sig!?! Fast jag tappar hellre påsk-känslan än julkänslan! Alla gånger.

LCC

Shopbop har tagit in lite av Lauren Conrad's kläder. Den här klänningen gillar jag, enkel och söt!  Spana in de söta sandalerna på bilden till höger. Superfina!
18534-7503
18534-7504
bilder shopbop.com

kjolen!

Angie Harmon bar en fantastiskt snygg kjol då Prada premiärvisade en kortfilm i veckan. Jag gillar kjolen riktigt mycket, men hade nog matchat med en annan överdel.
18534-7502

mimmi pigg

Söta t-shirt hos H&M barn. Den vänstra är fin, men väldigt "flickig", den högra fick faktiskt följa med mig hem sist jag besökte H&M. Söt och schysst. Lär väl knappast användas till jobbet, men på helger och landet kommer den nog användas ändå.
18534-7501
bilder hm.com

vackert

18534-7498











Spana in Nickys vita klänning. Jättefin! Full av detaljer som gör den lite speciell och framförallt väldigt fin.
















Whitney

Whitney känd från The Hills bar en cool Prada-väska (ganska säker på att den är Parada iallafall...) och fin frisyr på event i LA. Idag visas förresten säsong 3 på svenska MTV hela dagen. Bara att bänka sig om man är lite seg eller helt enkelt missat något avsnitt..
18534-7500

wayfarers

Jessica Alba, som inte verkar så glad under singaviditet (eller är det pga paparazzis?!), bär sina Wayfarers i solen. Jag skulle gärna bära ett par idag! Solen skiner från en blå himmel här. Ljuvligt!
18534-7499

glad påsk!

Blå himmel, sol och lite för kallt. Men solen skiner vilket gör mig glad!
Idag blir det fortsatta studier. Wow, jag låter ju extremt kul.. :) Men, ibland har man tyvärr inget val!

Hoppas ni får en härlig lördag!

buffy

På tal om frisyren, Sarah Michelle bär upp den urfint! Färgen på hennes klänning, korallig, gör sig extra fint till hennes blonda lockar. På bilden finns även Michelle Trachtenberg som ska skapa trubbel i Gossip Girl. Michelle fick rollen som Mischa Barton ska ha tackat nej till. Lite synd, hade varit kul att se Mischa i Gossip Girl!
18534-7497

soft

Soft låt, Sara Bareilles-Love Song. Lyssna här.

nya serier

Imorgon, lördag 20.00, startar en ny serie på trean. Det är serien med namnet Chuck som har premiär, kanske inte världens bästa tid för bra tittarsiffror, men det hoppas man ju att de haft med i beräkningarna! Vet itne riktigt vad serien handlar om.. Det jag ser mest fram emot är avsnittet (eller var det två?!) där Rachel Bilson gör ett inhopp som gästskådespelare!

Något som jag har mer koll på är Cashmere Mafia som har premiär måndag 31/3 klockan 21.00 på samma kanal. Det som är lite trist där är att det är osäkert på om det blir fler än de sju avsnitt som redan visats... Äntligen lite nytt i serie-väg på svensk tv! Det gillar jag. Hoppas någon vill visa
Lipstick Jungle(som jag sett..) och Pushing Daisies (inte sett, ännu..) också!

Dessutom börjar förresten Big Love visas på SVT1 kl. 22.00 den 16/4! Kul, den ska bli rolig att se.
18534-7496
De fyra huvudkaraktärerna i Cashmere Mafia skålar i sann SATC-anda!

Flowers

Det är svårt att hitta fina blommiga plagg tycker jag. En stund nu så låter jag det vara och försöker hitta blomdetaljer istället! Har två blommor hemma från sist man skulle ha blomman som detalj. En grön med säkerhetsnål, en rosa med hårsnodd (som jag inte köpt och inte minns hur den hamnade hos mig...) och en vit, som jag inte hittat ännu... De två stora blommorna är från Asos och har en hårnål på baksidan, perfekt att sätta i håret eller på ett linne! De mindre blommorna är spännen tror jag, finns hos H&M.
18534-7495
bilder asos.com och hm.com

half up-half down

Den här typen av frisyr gillar jag. Lite uppsatt, men mycket hängande. När jag var mindre och mamma fixade mitt hår hade jag ofta en tofs i motsvarande stil och den kallade vi "Madicken"-tofs. Ni som sett Astrid Lindgrens Madicken förstår nog vad jag menar. Hon hade nästan alltid sådan tofs... Det här kan man inspireras av även om man har lugg och lite kortare hår!
18534-7485

Nylon

Såg den här hos Eleonore på Modette. Ett omslag i min smak! Härliga färger och tre schyssta tjejer på omslaget.
18534-7494

långfredag

Mitt förra inlägg försvann...
Lngsam start idga, sov länge och tog tid på mig. Skönt att göra det ibland!
Snö ute, jag vill ju ha vår! Kanske inte optimalt eftersom jag är pollenallergiker, men jag skulle gärna ha vår året runt framför lång vinter!

Vår, vår, vår!!

trötter...

Somnade vid tre inatt eftersom jag bara inte kunde somna... Väldigt frustrerande. Nu är jag å andra sidan väldigt trött och det tar jag som ett gott tecken!
Carrie Underwood blev till sig då hon uppträdde i Nashville, själv blir jag till mig av hennes fina klänning!

Godnatt!
18534-7493

en axel

Finfin lila klänning från Mango. Jag gillar verkligen modeller då ena axeln lämnas bar. Djupa uringningar är ju inte min grej, rygg och axel passar mig bättre!
18534-7492
bilder mangoshop.com

faller på plats

Det känns som att mycket faller på plats. Idag provade jag klänningen som jag kommer ha på bröllopet om en månad, blir suveränt! Jag behövde få tillbaka den rätta känslan, det har jag nu och det känns härligt. Dessutom provade jag mina svarta sandaletter (ehh typ) till och det blir lite nättare än de pumps jag hade sist, men då var det ju vinter också...
Fick en fantastiskt fin påskpresent förut, en rosa morgonrock från Pelle Vävare! Underbart skön och fin!

Känner hur min energi är på väg bort så jag ska nog ta och äta något nu. Dags att bättra på förråden!

nicole

Nicole såg fantastiskt söt ut i svart klänning på någon slags visning av en film.. Söt klänning, klackar från Louboutin och en söt frisyr. Jättefint verkligen!
18534-7491

GLAD PÅSK

18534-7490







Den här söta påskharen står i mitt fönster. Tre påskprydnader har jag, det räcker! Önskar alla en härlig påsk!










her twins

Såhär ser omslaget ut med Jennifer och hennes nyfödda tvillingar. Sött! De kan inte ha varit gamla när de bilderna togs...
18534-7489
bild people.com

she bangs!

Söta Vanessa har klippt lugg! Passar henne fint tycker jag. Gillar flät-detaljen hon har också. Om man ändå hade en egen stylist... Skämt åsido. Det finns en del att inspireras av!
18534-7484

Keira

Hittade lite bilder på Keira med sin pojkvän, snacka om välmatchat par. Själv gillar jag bäst den övre, somriga bilden. Härligt! Lite kul att de är så välmatchade, inte överdrivet utan mer coolt. För visst ser det ltie överdrivet ut när par är lite väl matchade!?!
18534-7482
image7483

a touch

18534-7480







En kompis köpte en blå eyeliner för ett tag sedan. Resultatet blev jättefint! Det öppnade upp liksom. Den här bilden är på sminkning från Narciso's vårvisning. Jättefint! Kanske borde öva mig, på rätt sätt kan det ju finfin effekt.







h&m

Hittade de här bilderna (någonstans som jag tyvärr inte minns...) som tydligen ska visa smakprov på H&M's samarbete med Marimekko. Det lät kul, men det här resultatet är ingen hit, överlag. Vad tycker ni?
18534-7477

vackert

En rosa, vacker klänning med volangdekorationer. Underbart!
18534-7476
bilder shopbop.com

ge mig ordentlig vår!

Hur fräscht ser inte det här ut då? Slitna jeans, vitt linne och solbrillor. Jag längtar! Dessutom är alla kläder så mycket snyggare på sommaren, för tillfället känns de bara blaha... På måndag börjar det visas nya The Hills avsnitt på MTV i USA. Här i Sverige kan vi följa säsong ett under veckan och säsong tre på lördagar.
18534-7475
bild people.com

skärtorsdag

Påsken måste vara den helg som jag uppskattar minst. Speciellt när jag läst på högskola eftersom det inte innebär annan ledighet än de röda dagarna. Den här gången kommer det inte kännas ledigt alls eftersom jag har en himlans massa pluggande att ta tag i. Mitt eget fel, men fortfarande trist att behöva ta tag i....

Igår kunde jag verkligen inte somna, försökte allt. Läsa, titta på tv, räkna alfabetet baklänges (låter knäppt men det "tömmer" på knasiga tankar..), men sedan gav jag upp lite grann. Satte på datorn igen, beställde kursböcker till nya kursen som börjar om en och en halv vecka, sedan kollade jag på en föeläsning online. Ja, det är helknäppt men när jag inte kan somna så brukar jag helst vilja ägna mig åt skolan. Hur knasigt som helst!!

Gwyneths klipp

Jag tycker Gwyneth gjorde ett lyckat drag då hon klippte lockarna. Hennes långa hår var vackert och det passade henne bra, men det här var snäppet finare!
18534-7474
bild people.com

klacken..

Jag har varit rätt dålig på att blogga idag.. Så är det vissa dagar helt enkelt, varken tid eller lust infinner sig.
Kolla in den coola klacken på den här skon från Scorah Pattullo!
18534-7473
bild shopbop.com

vitt

RIktigt vacker vit klänning. Klänningen är i 100% silke och är, i mina ögon, en perfekt studentklänning! Den är alldeles vit, spetsig, volangigt flickig och sommarsöt.
18534-7472
bild shopbop.com

slut på energi.

Har haft en mysig stund på stan med en kompis. Fika, några affärer och lunch. Härligt!
Nu när jag kom hem och satte mig i soffan känns det som att jag ska kollapsa, okej inte riktigt men jag känner mig tömd på all energi. Det är mitt dåliga järn-värde som spökar. It sucks.
Skulle kanske åkt till jobbet för ett möte men det hanns/orkades inte med. Behöver något sött för att pigga till mig lite, men jag vet inte om jag har något...

onsdag+sol

Idag blir det fika *2. Blir nog trevligt. Den ena träffar jag oftare än den andra, säger egentligen inte så mycket... Jaja.
Ska försöka hinna med ett jobbmöte också. Får se hur det går med det...

Nej, dags att slänga på sig kläder, vad det nu kan bli, sedan ut i solen! Har världens garderobs-ångest just nu. Eller egentligen inte, jag tänker mig snyggare stil än jag orkar ta på mig. Igår gick det från kjol till jeans, sneakers och v-ringad tröja...

Snart påsk, vad gör man då? Jag har glömt. Vet bara att när jag var liten så var det liksom då som våren skulle komma. Bäst var det om man kunde övertala mamma att få gå utan jacka, fast oftast innebar det istället tre tjocka tröjor... Men vad gör man inte för att slippa jacka!?!

buona notte!

Dags att koppla ner datorn. Huvudet känns bättre men jag längtar något enormt efter mina nya glasögon! Kommer bli jobbigt först, men sedan så kommer jag se såå bra. Fram till tre idag hade jag jättemycket energi, men sedan sa det poff! och så försvann det... Lite segt men jag har tränat iallafall! Kändes skönt. Fast blev inget band, bara cykel.
Hoppas solen visar sig imorgon också. Då kanske det blir promenix när jag ska ner och fika. Glömmer ibland hur nära jag bor stan.
18534-7471
bild people.com

JCrew

Genom ett inlägg hos Sophies Fashion hittade jag till JCrew. Jag känner ju till märket men har aldrig varit inne på hemsidan förut. Big mistake, BIG! Hur mycket fint som helst!
Den gula jackan vore perfekt i vår, så fräscht! Den röda lilla jackan är ursöt, skulle passa perfekt till en sommarkväll då solen går ner...
18534-7466
Ljusblå skjorta är superfräscht, vare sig det matchas med kjol, shorts eller jeans!
18534-7467
Massvis med fina flats hade de också, det ena paret bättre än det andra!
Ringarna är också finfina...

EN av de här klänningarna hade varit helt perfekta till bröllopet i nästa månad. Sån där fin modell som är snyggt dressad utan att man känner sig som en nunna...
18534-7465
Tänker ett vitt linne/enkel t-shirt, jeans och ett maffigt halsband som enda accessoar. Lovely!
18534-7468
bilder http://www.jcrew.com

varumärken..

Tankar kring varumärken och unga, minderåriga (!), bloggerskor fortsätter den här gången i en krönika hos Dagens Media. Jag tycker det är ett intressant ämne.

Läs även här och här.

Just nu läser jag om etik och moral i min distanskurs och det känns ganska träffande i de här diskussionerna.

Vill återigen påpeka att det jag funderar över är den smygreklam som sker. Var finns trovärdigheten? Jag har annonser, men de är tydliga med sin avsändare...
Mycket intressant!

lite blommigt

Lauren flyger inte i myskläder, här fotades hon på LAX i jeans, indan-inspirerade skor och en blommig topp. Hennes kappa är riktigt fin! Brukar ju gilla hennes stil, så det är väl ingen nyhet...
18534-7460

makes me smile

Fick ett MMS med nytagen bild på sötaste brorsonen idag, tänk att han kunde skicka mms till Faster, farmor och farfar alldeles själv ;)
Nu har jag bytt bill på bakgrunden i mobilen och ler varje gång jag ser charmtrollet!
Hur ska jag klara mig utan att få bus med honom tills nästa vecka?! Nej, jag säger då det, längre än fem mil bort FÅR de INTE flytta!!

skilsmässa

Jag vill ta ut skilsmässa! Det är jag och min lugg som inte är på rätt fot. Jag vill att den ska vara på ett sätt, den vill vara på raka motsatsen! GAH!!!

I övrigt har jag jätteont i huvudet och det blev inte bättre av en grinig människa som inte lyssnade på mig, blev sur, fortsatte att inte lyssna och absolut skulle prata med min chef. Då vill jag liksom bara säga pucko! Men det får jag ju inte...och skulle för den delen heller aldrig göra det. Skönt att man vet att man inte gjort fel iallafall, men gnällmänniskan kanske borde skaffa sig ett liv!

arty t-shirt

De här två t-shirtarna kommer från H&M och är riktigt söta. Den högra är riktigt fin och skulle gärna få flytta in till mig. Grejen är bara att jag sällan trivs i t-shirt och jeans, det blir ltie för avslappnat för vad jag trivs i annars än på riktigt soft-dagar. Men kanske om man matchar med en kort jeanskjol eller så. Den högra, som sagt. är min favorit! Kanske har man tur och "ramlar" på den...
18534-7463

bilden är lånad från fina bloggen
http://cestchic.tjejsajten.se/

blairs b-day

Blair var söt i svart klänning och mönstrade strumpbyxor på sin födelsedag i det avsnitt som visades ikväll. Händelserna på hennes dag var kanske mer än man önskar, men hon klarade sig igenom det i fina kläder, som vanligt! MIna födelsedagar brukar inte bjuda på några dramor, tack och lov! Fast en gång vet jag att det var lite drama när jag var första dagen på sommarjobbet... Usch, men det är glömt nu!
18534-7462

all those flats

En bild från Nicky Hiltons garderob. Underbart! Kolla in hennes urval av ballerinas. Så fina och man kan garantera hitta ett passande par för varje klädsel.
18534-7461

lilla kavajen

Victoria Secrets modellen Miranda Kerr fångar en taxi i Soho. Hennes klädsel är riktigt fin, stuprör, v-ringad tröja och en nätt kavaj. Riktigt snyggt matchat, känns som en hit i vår! När det nu blir med tanke på dagens väder... Fast solen skiner ju på en blå himmel, så man ska väl inte klaga, men jag vill ha vårvärme!
18534-7459

blair vs leighton

Många av de unga skådespelarna tycker jag det blir svårt att skilja karaktär från person. Exemeplvis Rachel från OC, för mig är hon fortfarande Summer, samma med flera av skådisarna i Vänner... Leighton som spelar Blair i Gossip Girls ger olika intryck som Blair mot hur hon uppfattas som "sig själv". Lite kul ändå. Jag menar, hur ofta ser man Blair le på det här lediga sättet... Typ aldrig! Blair är ju ganska stel, minst ut sagt... 
18534-7458
bild till höger lånad från veckorevyn.com

en ny klänning

Den här klänningen finns hos TopShop, superfin! Jag måste verkligen prova min klänning från bröllopet i höstas, för jag har fått för mig att jag inte gillar den. Helt fel tror jag, men jag behöver nog känna den på mig igen. Det gäller ju att resten funkar också! Det kommande bröllopet är snäppet mer fancy...
Provade en klänning på Zara igår en snabbis, den var liksom singoalla-känsla, men med en bar axel. VIlket skämt! Den satt gräsligt! Den hade ramlat ner på golvet om det inte var för att den satt på en axel.. Hopplöst! Sedan så syntes mina hudgrejer också och det är mer än jag pallar... På ett bröllop liksom, då vill man bara vara fin!
18534-7457
bild topshop.com

vackert

Förra året var det han den där Wie som gjorde en långsammare version av Evighet, i lördags var det dags att göra något av The Worrying Kind. Jag tyckte Maia Hirasawas version av The worrying kind var riktigt bra! Kolla in här för en repris!

sol! men snö...

Okej, nu gör vi såhär. Solen fortsätter, men fixar så att snön smälter och att det ökar cirka 7-8 grader så vi får vår igen! Vädergudarna, är ni med?!
Hjälp vad jag är seg startad. Vaknade för att kolla på Elin Kling på kanal5. Ganska kul koncept egentligen, morgonshow på radio genom tv.

Nu ska jag försöka äte lite och sedan gå en sväng till gymmet. Inget långt pass, men lite fys är skönt. Mitt fokus!

Ikväll blir det jobb. Kanske att jag får ringa själv ikväll, man tapapr tempo när man lär ut. Fast det är kul! Det märks bara vilken skillnad det är på intresset, och det gör ju min del lättare/svårare...

finfint

18534-7456





Den här bilden har visst varit med som byline i ett nummer av Sofis Mode. Superfint tycker jag! Den där blommiga toppen är precis som jag vill ha det. Tyvärr köpte i LA.. Snyggt annars!








bild http://www.aftonbladet.se/sofismode

vettigt

Det här tycker jag låter vettigt. Det är ju lite det jag efterfrågat tidigare. Att det ska vara tydligt när man marknadsför något mot pengar!

Citat Mattias Grundström på Konsumenverket till Aftonbladet:
"...i fortsättningen kommer det i så fall att bli tvunget att tydligt avgränsa det material som skrivits mot ersättning. Det är absolut inget fel i att blogga men det ska tydligt framgå i texten om man skriver om produkter mot ersättning..."

Vad tycker ni?

snö!

Jag blev helt snurrig då jag vaknade idag. Dels fattade jag inte vad det var för dag och sedan trodde jag det var fel på min syn eftersom det var vitt på taket mittemot. Har ett litet fönster där persiennerna inte är helt stängda på natten och det var därigenom jag tittade...

Det finns bättre sätt att vakna till en måndag morgon. Fy! Nu ska jag fortsätta skolarbetet. Ska försöka göra mycket i min distanskurs mån-ons den här veckan för att sedan plugga till en kommande tenta... April kommer bli en busy månad!

Hoppas ni hade en bättre start på veckan!

snygg look

Den här tjejen fångades av Stockholm Street Style. Jag gillar hennes stil riktigt mycket. Hög-midjade vida jeans ska kläs på det här viset, ursnyggt!
18534-7455
bild
http://stockholmstreetstyle.feber.se/

Lauren

Fläta i luggen verkar vara Laurens favorit, på sistone har hon haft det på flera paparazzi-bilder. Jag tycker det är fint, bra sätt att få undan luggen på också! Hon håller ett hårt tag om sin Chanel, vem kan klandra henne!?!
18534-7454

så fin!

Såg den här klänningen hos Donnasandra, jag tycker den var superfin! Okej, guldbältet hade gärna fått vara valfritt, man det ger den där 1920-tals känslan som jag gillar. Dne är på alla sätt och vis en klänning i precis min smak. MEN (som han i Let's Dance säger) den kostar 3332kr och det är mycket mer än vad jag skulle vara beredd att ge!
18534-7453
bild asos.com

ojoj

Igår fick jag hem ett säljsamtal. Det var en stackars kille som ville att jag skulle prenumerera på Veckorevyn. Det värsta när man ringer sådana samtal måste vara att träffa på någon som själv jobbar med att ringa upp folk i hemmet. Alltså hans "knep" var så töntiga, som att han först i sista meningen sa att jag skulle betala 99kr för erbjudandet, innan det var sade han det på ett sätt som att jag inte behövde betala något alls.. As if.
Det värsta var nog att han läste innan till, när jag sedan sa nej blev han tveksam innan han frågade varför.

Lektion 1 boys and girls, läs ALDRIG innantill när ni på ett eller annat sätt jobbar med Telemarketing!
Lektion 2, upprepa ALDRIG namnet på den ni ringer upp på ett sätt som att vi "känner" varandra. Det leder sällan till något bra.
Lektion 3, var lyhörd, är det värt att kämpa eller inte?! Ödsla inte tid på ointresserade. Svårigheten blir ju de undantag som faktiskt kan ändra sig under samtalets gång, men jag upprepar, var lyhörd!

Dagens TM-lektion är slut! :)

soliga söndag

Åh vad härligt att vakna till en blå himmel och sol! Nu ska jag sätta mig i solen och läsa. LIte skola och slite Damernas Värld. Den kom förra veckan och det är först nu jag ska läsa den... Illa. Har Elle hemma också och den är inte ens öppnad ännu.. Oj vilket i-landsproblem.

Så, Charlotte vann, ingen direkt surprise tycker jag... Kul att hon vann! Jag gillar Hero.

melodifestival

Snart dags för finalen, det är ändå det bästa även om man hört allt innan. Då vet man att this is it, annars sitter jag hela tiden och tänker, men det måste bli bättre...!!
Jag gillar Charlottes låt Hero, tycker det vore kul om hon vann! Annars är Sannas ballad bra, men jag är inte för att de ska vinna hela alltet... Lindas låt är sådär glad och det gillar jag också. Känns som tjejernas år i år.
Vem tror ni vinner? Vem hejar ni på?
18534-7452
bild via google.se

rosa rosor

Vilken härligt rosa Prada som dessutom har små ros-dekorationer. Jättefint! Jag har sagt det förr, att köpa en så utstickande väska görs bäst i budgetklass. Fast inspirationen kan man gå helt gratis!!
18534-7451

i ett...

Egentligen är jag inte så förtjust såna där plagg där tröja och nederdel är i ett, vad det nu heter.. Catsuit kanske. Den här däremot var lite schysst.
18534-7450
bilder shopbop.com

en sån klack

Kolla in de här skorna, klacken är verkligen jättefin. Fast hade jag haft på mig ett par likadana hade jag varit jätteorolig att skrapa dem... OCh om det hade hänt hade jag blivit så sur på mig själv! Vem tror ni det är som bär skon förresten?
18534-7449

new fashion on GG?

Gossip Girl-gänget är tillbaka för att spela in de avsnitt som börjar visas i april i USA. Här är Serena och Blair, Blair som vanligtvis är min stilinspiration i serien ser inte ut som hennes vanliga jag... Vad har hänt?!
18534-7448

Little J har blandad stil, ibland söt och inspirerande, ibland bara konstigt... Chace som Nate, honom gillar jag! Även om han var såå himla mesig i de första avsnitten så är han lite trevligt eye-candy! Blairs handskar har en version av det många barn använder, för att inte tappa vantarna alltså.. Klicka för större bilder.

svart med rosa

Nicky Hilton kör helsvart med cerise detaljer. Jag tycker det är riktigt snyggt. Sedan förra sommaren har jag tänkt tanken att ett par cerise ballerinas vore perfekt! Läste någonstans, minns bara inte var, att någon inte gillade den här typen av matchning, det gör däremot jag! När man är helsvart klädd så blir det lagom att matcha såhär.
Vad tycker ni? Övermatchat eller finfint?

18534-7443

reklam

Jag är inte så värst förtjust i reklam på hemsidor där det tar över för mycket fokus. Ett exempel är Aftonbladet som ofta har färgstark  reklam runt själv tidningsdelen. Häromdagen var jag inne på Sofis Mode och såg dne här snygga reklamen. Snacka om att lyckas till sin målgrupp. Eller ja, jag tycker de lyckats iallafall. Blommigt -vårens trend, och inte så rörigt för ögat.

Jag pluggar ju marknadsföring och har länge velat jobba med reklam, PR eller marknadsföring så jag brukar titta och fundera på reklamfilmer, annonser och kampanjer, vad de vill förmedla osv.

Pappa var på ett möte för ett tag sedan där ett företag undersökt just hur man tittar på reklam på hemsidor. Den person som fick bli exemplet lade inte någon fokus på annonserna. Tydligen vilade inte ögonen på annonserna alls... Mycket intressant med tanke på hur alla förstå-sig-påare hävdar att reklam genom internet ska bli ännu viktigare. Fast det är klart, får man unga bloggerskor att skriva om märken utan att det nämns att det är sponsrat så är det väl effektfullt eftersom läsaren inte förstår att de läser reklam utan tror att det är en persons åsikt.

Sånt här tycker jag är jätteintressant!
image7442
bild http://www.aftonbladet.se/sofismode/

Keira

Egentligen så är det ju tunna vårkappor, ballerinas och barbent som lockar nu, men Keiras kappa var himla fin. Rutig och finfin modell.
18534-7441

edie rose

Här är ett smakprov på Rachels kollektion för DKNY Jeans. Jag gillar mittbilden och den gula klänningen. Det ser förresten ut som något Rachel haft på sig...
18534-7440

shopaholic

Det har blivit lite snack om Becky i Shopaholic-böckerna, som nu blir film, ska bli "nya Carrie". Det där tror jag inte på ett dugg. Hennes looks som man sett so far är inte direkt i SATC-stil, alls. Lite besviken att de spelar in första filmen i New York, den utspelar ju sig i London egentligen. Eller kanske gör de en snabb flytt från bok ett, till bok två.. Only time will tell!
18534-7439

lördag!

Härliga lördag. Skönt att vara lite seg idag. Igår var det after-work. Super-trevligt verkligen. Vi är ett härligt gäng faktiskt. Ska bli kul när vi ska på kick-off.
Ikväll blir det melodifestivalen. Blir nog bra, bara rätt låt vinner.. Haha. Jag gillar ett par låtar, hoppas det blir en bra en som vinner.

Hoppas ni får en bra dag!

image7438
Supersöt ring med rosett! Kanske något man borde skaffa sig för de tillfällen då man måste komma ihåg en massa saker... Ni vet, knyt en rosett på fingret för det du ska komma ihåg att göra.

in the rain

Gossip Girl gänget är tillbaka på inspelningarna. Hurra vad kul! Här är en "regn"-scen. Fake-regn tydligen... Blairs trench ser så där snygg och klassisk ut. Nice! Och Nate... I like!
18534-7437

samma sak hela tiden...

Gott om tid, tar det lugnt och vips så är klockan mycket! Hoppas hinna ett snabbt varv med dammsugaren innan jag ska fixa mig. Tur att lägenheten inte är så stor.. Haha, det brukar jag inte vara "glad" över. Bara när det kommer till städning, vad gäller allt annat skulle ett rum till vara rena drömmen! Jag vill ha ett sovrum med skrivbord. Det är det jag längtar efter nu. Har alltid älskat skrivbord och nu har jag bara tagit mig plats med ett litet datorbord...

Jaja, dammsuga var det! Tror jag bestämt klädsel i alla fall. Ska bara hålla tummarna att det är snyggt på också.

Kate

Snyggt omslag med härliga färger och söta Kate Bosworth på omslaget. Kate är aktuell med filmen 21.
 18534-7435

On getting older: "I just turned 25, which was a weird one. I feel like I had this quarter-century crisis. Whenever I said before that I was 21 or 22, everyone would say, 'Oh, see, you're so young.' And all of a sudden, you hit 25, and people say, "Oh, right, uh, OK.' And you're like, 'Uh, what do you mean?"
On her upbringing: "I'm an only child, and I think I was raised as a tomboy in a certain sense. My father was outside playing sports with me all the time. One of the first things he did was teach me how to throw. Whenever you see someone blonde, people immediately think she was a cheerleader or a sorority sister or something. And I was never that type."

Casual Kate på stan i småblommig topp, härligt stor grå kofta och jeans. Fint!
image7436

slept like a baby

Inatt sov jag underbart skönt! Inte så väldigt många fler timmar än tidigare, men väldigt gott. Skönt att inte vakna och känna sig som ett vrak.
Om ett par timmar ska jag till jobbet och sedan ska vi ha någon slags arbete. Tror det är inför vår kick-off i april. April verkar förresten bli en ganska fylld månad... Kul.

Tänkte försöka städa lite innan jag åker neråt stan. Skönt att ha ordning. Den är inte kass nu, men allt kan ju bli bättre!

 

Rachel +DKNY

18534-7434


Att arbeta inom mode tycker jag inte är fel, utan det är väl mer hur man hanterar det som är grejen. Det här tycker jag är något att inspireras av, Rachel tog kontakt med DKNY för att hon ville börja ett samarbete med dem. Klart att hennes namn fixade mycket, men båda parter kan också förlora på ett misslyckat samarbete. Vad jag vill fokusera på är att hon ville något och kämpade för att få det. Nyckelordet är: Agerade!


Rachel contacted DKNY Jeans to express an interest in working with them, and that's how her junior line, Edie Rose for DKNY Jeans, came about. The collection will include 15 pieces when it launches in September, including button-down tops, sweaters, jackets, tees, dresses, and dark wash jeans in a black, white, and yellow color palette.


Namnet på underkollektionen kommer från Rachels mormor, Edie, och en nära vän till hennes familj, Rose.


Aktion säger mer än ord!


debatt

Har skrivit tre inlägg om vad jag tänker om den diskussion som hölls under debatt, tänker då på den första delen med Ebba mfl. Tyvärr får jag inte ut vad jag tycker, det låter bara konstigt.
Jag gillar inte den effekt som bloggar kan ge. Det finns nog för många bloggare som inte förstår hur de uppfattas och vilka krav som kan uppkomma hos unga tjejer. Nej, det här är en ond cirkel som jag tycker behöver brytas!

Man blir inte lycklig av märkesvaror och jag hoppas det kan vändas till något bättre! Titta på Ebba, Eleonore, Hotspot-Karolina mfl. De har populära bloggar och skriver mycket om märken, men en stor del kommer ur det de faktiskt har som arbete. De "är" inte bloggen utan kan utveckla bloggen genom sitt arbete. Unga tjejer som knappt börjat gymnasiet är inte tillräckligt gamla för att faktiskt förstå helheten. Nu blir säkert någon sur, men hur vuxen man än känner sig som 16-17 så tror jag man kommer inse vilken skillnad 5-10 år faktiskt kan göra.

Får helt enkelt inte ut ordentligt vad jag tänker, men det här försöket är trots allt bäst...

klänning

Supersöt klänning från Asos. Gillar att den är lite doppfärgad, kallas det så förresten?! På det här viset tycker jag det är okej när färgen fadear ut, inte när det blir för hippie-aktigt!
18534-7433
bilder asos.com

worki-worki

Kvällen har spenderats på jobbet.Trevligt faktiskt, skönt att ringa ut igen! Då kan jag pressa mig själv på ett annat sätt. Fick en biobiljett för att jag var bäst i en grej, kul! It makes me happy.
Jag trivs verkligen på jobbet. Nu känner jag mig som en "gamling i gemet" eftersom det är så många nya. Inte mig emot.

Var verkligen superseg och småledsen förut idag, men så tog jag en tröjklänning soch strumpbyxor och gick till jobbet. Det gjorde susen! Dessutom har jag även fixat så jag vet vilket jobb som gäller i sommar. Det känns bra. Måste bara sätta mig med schemat, lite svårt att förutse, men man får väl chansa...

Imorgon blir det också jobb, men först blir det sovmorgon! Funderar på att gå och sola, min hud behöver det.

lila

Gisele på stan i New York. Jag gillar dels hennes lila sjal och även hennes solglasögon! Snygg modell.
18534-7432

blommor+sjal

Den här sjalen med sött blom-mönster kommer från asos. Jag tycker det är svårt att hitta plagg som har fint blom-mönster. Oftast hittar jag något fel på dem... Den här hade gärna fått vara en kjol eller klänning!
18534-7431
bilder asos.com

dragkedjan

Svart och gult är väl inget jag tycker är suveränt, blir lite mycket bi-känsla. Men Audrinas kläder på efterfesten av kompisen Laurens modevisning, var riktigt schyssta. Speciellt Philip Lim-kjolen. Markerad dragkedja är riktigt snyggt!
18534-7430

ljuva sommar

Den här bilden ger mig sommarkänslor. Bara fötter, blommig klänning som fladdrar i vinden och solen som skiner. Katherine McPhee har det redan nu, själv längtar jag några månader framåt i tiden!
18534-7429
bild people.com

mys stil

Idag känner jag för att gå i myskläder hela dagen. Egentligen hade jag tänkt ta kjol eller klänning för att liksom klä upp mitt humör. Får se hur jag gör, kanske blir det en kombination!?!
18534-7428

crappy day

Idag är jag jättegrinig. Sorry. Jag har inte sovit ordentligt den här veckan, mitt järnvärde är kasst (för tusende gången), och jag blir jättetrött i ögonen av att använda mina gamla glasögon. Gjorde en synundersökning förut och jag ser sämre, så när glasögonen är fixade hoppas jag kunna se ordentligt igen! Fast en och en halv-två veckor känns väääldigt långt borta!!

Ikväll blir det jobb, nu ska jag ta det lugnt, samla krafter och plugga lite.
image7427

bild via google.se

dålig syn... lite iallafall

Om jag varit dålig på att se folk på långt håll innan kommer det bli tio gånger värre nu när jag är utan de vanliga brillorna. Använder dem inte jämnt, men tillräckligt mycket för att ögonen ska orka tiden jag inte har glasögonen på mig. Blir segt imorgon, tur att jag har ett par gamla så att det inte är helt kört iallafall!

Åh vad mysigt det var att busa med Filip idag! Det känns som att han mådde bättre än på ett bra tag. Han var i toppform. Jag "jagade" honom, kittlade på hans hals och blåste honom på magen. Han kiknade av skratt! Det gör gott i fasters hjärta!! Nu dröjer det tills vi ses igen, han ska till fjällen över påsk.. Åker i övermorgon redan. Hjälp, tänk att det är påsk nästa helg!

Ibland tycker jag det känns extra segt att vara allergisk, tänk om jag kunde ha ett husdjur som fanns hemma och kunde mysa med mig i soffan... Var lite inne på en katt förra året, men det vore rent ut sagt puckat!! (Fast inte helt på allvar med katt, det var nog mest en önskedröm efter att jag myste med en bekants katt!)

Sovdags här, Godnatt!!
18534-7426

rhianna-a-a-a

Dne här bilden lånar jag från Cecilia på Expressen. Stilen på Rhianna är inte direkt som något jag skulle välja, men det är snyggt! Jag gillar det. Snyggt med Chanel-halsbandet, ännu bättre vore ett pärlhalsband med Chanel-symbolen!
18534-7425

bild
http://blogg.expressen.se/modebloggen/

blus

Den här blusen tyckte jag var väldigt fin först när jag såg den. Nu har intresset svalnat lite men den får symbolisera det som jag gärna vill hitta, en klänning med volangigt upptill och söt kjol. Den här är från systrarna Cruz's Mango-kollektion.
18534-7424
bild mango.com

broken glasses

Mina glasögon har gått sönder! :( Mycket jobbigt. Hoppas kunna gå till en optiker imorgon och beställa nya snarast.
Det har aldrig hänt mig förut. Jag är inte vårdslös men itne heller lojligt försiktig..

Lite grinig nu! Eftersom jag är trött också så blir det ännu jobbigare med ögonen...

ny favorit

Jag har en ny favorit. T-shirt hos Monki. Det är den här modellen, men utan tryck. Har en vit och en ljust grå-lila. Superskön! Köpte Small för att den ska vara skön, kunde haft XSmall men jag ville ha lite loose känsla! Ett fynd för 100kr. Nu ska jag på playdate!
18534-7423
bild monkigirl.com

lauren conrad collection

Igår var det dags för Lauren Conrads första visning av sin egen kollektion. Kläderna är enkla, klassiska och stilrena. Inte så mycket konstiga färger eller material. Helt enkelt bärbara kläder. Visningen är ju mer som de svenska, inte som de i Paris och Milano där själva matchningen ofta är lite extrem...
image7422
Här är lite av det som jag gillade. Ironiskt nog så var allt det svart och vitt. Jag gillar de söta detaljerna som rosetter, markerade midjor och volanger. Det är väldigt tjejigt. Många tycker nog det här är trist, men det jag gillar är, som sagt, att kläderna känns redo att bära. Matchningen kan man ta rakt av. Tycker ofta det blir överdrivet och det här blir komplement, sen ska man väl mer jämföra med kedjorna framför designermärken som MiuMiu, Marc Jacobs och Chloé.
18534-742118534-7422


På första raden satt vännerna som också syns i The Hills. Gamla flamman Stephen från Laguna Beach och hans ex Kristin Cavallari (ej på bild) var också där. Även Nicky Hilton fotades bland besökarna.

bröllop

Kate Bosworth var nyligen brudtärna på bröllop i Nya Zeeland. Lite förvånande med svarta klänningar, men det kanske ser annorlunda på det... Själv var jag igår på jakt efter saker att sätta i håret. Läste i Sofis mode förra veckan om hur man kunde göra olika frisyrer. Den ena var liksom en rund bulle, noldyna tror jag det kallades. Där stod att Åhlens hade grejer som man kan sätta i håret för att få till det. När jag var på Åhlens här i stan så hade de inga sådana, men tjejen sa att det var många som frågat efter det. Så jag berättade var jag läst det och då förstod hon... Någon som vet vart man kan vända sig för att hitta grejer att ha till en knut för "utfyllnad". Inte löshår utan en slags ring, stomme står det i artikeln...
18534-7416

nybörjare...

Ringde för att få mina provsvar från doktorn jag var hos förra veckan. Fick prata med en vikarie som var helt clueless. Undrar hur det kan vara okej att jag, som inte läst något som har med sjukvård att göra, vet bättre hur proverna ska ligga och vad de betyder än en person som ska vara utbildad?!
Är det jag som kan för mycket, eller helt enkelt vikarien som var clueless?! Gah.
Det värsta är att det inte är första gången jag är med om motsvarande. antar att man lär sig efter x antal år...

Känner mig väldigt opiffig idag. Ska försöka ändra på det nu!
image7415

träningskläder

Träningskläder är kul, men ofta kostar det, enligt min mening, lite för mycket! H&M har fina saker till lägre priser. Visst blir man lite mer taggad när man ser härliga färger och fina modeller på träningsplaggen?! Nu har jag cyklat en sväng. Blir väl runt en mil varje gång jag cyklar. Inte så mycket kanske, men nu är det trejde gången på en vecka och det känns bra!
18534-7414
bilder hm.com

söt kjol

Kolla in den här kjolen med hög midja och gulddetaljer framtill. Ursöt! Tjejen är modell och bilden är från förberedelserna för Lauren Conrads modevisning. Vet inte om det är en kjol ur Laurens kollektion eller inte. Jättesöt var den hur som helst! Tänker den med ett enkelt linne och klackar eller söta ballerinas.
18534-7413

early bird

Uppe tidigt idag också, känns bra. Men det var mycket mysigare att vakna igår! :)
Tänkte ta en sväng på cykeln nu. Trots att jag varit vaken ett tag är jag inte helt vaken i skallen ännu... Kanske extra bra att börja med något aktivt då?! Kollade på Ebba då hon var hos Voice. Jag gillar henne.

Let's get started!


mot sängen!

Nu ska jag sova! Imorgon ska jag plugga, kanske cykla lite på träningscykeln och busa med min älsklingskille. Onsdag kommer bli en bra dag har jag bestämt. Ska fokusera på min distanskurs imorgon. Ska försöka lyssna på alla föreläsningarna så jag får ett hum om vad jag ska välja att skriva om i inlämningsarbetet. Det blir intressant tror jag! Försökte göra det hemma förut men hade lite bekymmer med uppkopplingen...

Godnatt!! Svara på kommentarer imorgon. I promise :)

sommarkänsla

Den här bilden ger mig riktig sommarkänsla! Hittade den hos H&M och den gula blusen var en av de toppar jag hade med i ett inlägg här nedanför. Sommar, sommar, sommar! Appropå det måste jag få veta hur det blir med eventuellt jobb så jag kan lämna schema till andra jobbet... Skönt att slippa stressen och veta att jag har jobb iallafall!
18534-7411

bild hm.com

nagellack

Kollade en sväng på nagellack förut, kände för någon ny, rolig färg. Fast jag kände ingen inspiration så det får väl bli rosa, orange eller lila när jag målar dem imorgon! Whitney från The hills kör på ljusblått, schysst men inget för mig.
18534-7391

lika trött är jag...

Igår var jag förvånad över hur trött jag var, kan konstatera att jag är lika trött idag! Föreläsningens första del var omöjlig, jag gäspade i sjalen hela tiden.

Tycker det är så enormt oartigt att gäspa rakt ut, var man än gör. Handen för, vända sig bort eller som jag gjorde ikväll, bakom sjalen. Vad tycker ni? Är jag löjlig?!

En annan sak, skriver ni ner saker på händerna? Det gör inte jag. Fick inte det när jag var liten och har inte direkt revolterat gällande det och gjort det nu när jag kan bestämma själv.. :)

Snart ska jag lägga mig i sängen med tv:n på. Nice! Är hos föräldrarna nu eftersom jag fick låna deras bil till skolan. Väldigt schysst deal faktiskt! De är ganska bäst faktiskt mina föräldrar!

upptill

Fina toppar från H&M. Priser runt 149-199kr har jag för mig. De två översta till vänster hör till mina favoriter!
18534-7412
bilder hm.com

top

Söt topp från See by Chloé. Det blir liksom tema dagar här i bloggen. Skor, väskor, solglasögon och idag toppar. Jaja, så kan det gå.
image7410
bilder shopbop.com

Michelle

Michelle Williams i Vogue.
18534-7409

On Matilda: "She's bigger than any heartbreak could ever be."

"I've only got room for two things - my work and Matilda - and everything else has to take third or eighth position."

"My life is so plain in a way, and baby-centric, I dress in that harried, hurried mum style. I wanted to look girlish, to play-act and tap dance."

On Dawson's Creek: " As a young cast we were lucky that it was shot in North Carolina because it removed all of us from pressure and temptation... we were allowed to develop and f*ck up and mess around without it being news."


solgult

Härligt somrig bild! Gult är inte fult, fast kanske inte så snyggt på mig... Jag passar bättre i ljusgult men då måste jag vara brunt. I övrigt tycker jag det är snyggare när man har lite mörkare hår att matcha med gula kläder.
Det blev en repris av gårdagen så nu är det blå himmel och sol. Ska skynda mig att komma ut en sväng. Tänkte ta mig neråt stan eftersom jag ska lämna en tröja jag köpt.
18534-7402
bilder hm.com

söt topp

HIttade den här fina toppen hos Urban Outfitters. Väldigt djupt ringad i rygg och sidan, men är väldigt fin och söt. Skulle vara fin när man hunnit bli brun och fräsch!
18534-7401
bild urbanoutfitters

tisdag

Inatt sov jag superskönt och vaknade ändå vid åtta. Känns bra. Inte min grej vanligtvis så det är skönt att det fungerar ibland! Lite trist väder än så länge, men igår blev det ju jättebra så jag har hopp.
Ikväll ska jag till skolan. Gästföreläsning igen, ska bli intressant. Lite segt att det måste vara så långt bort bara...
image7400
bild elle.com

silver

De här Michael Kors skorna är ursnygga! Silvrigt kanske vore något på skorna till bröllopet?! Funkar med mycket färger, bara inte guld, men det är enklare att fixa till.
18534-7399
bild shopbop.com

Vanessa

Vanessa är inte så gammal, men jag gillar hennes schyssta stil. GIllar detaljen med stuprören ner i skorna med remmarna utanpå, schysst detalj men supersvårt att få snyggt. Det här var lite på gränsen, finns bättre varianter...
18534-7398

osunt...

Okej, inser att mitt intresse för The Hills kan verka lite sunt, haha... Men jag tycker de är härliga, serien är kul och de sysslar med mode, det är kul! Här förbereder Lauren sin första modevisning. Måste kännas stort! Det är så kul för jag har en som jag börjat snacka mycket med som har samma intresse som mig, hennes är lite mer kreativt, men det är kul att snacka med henne. Det är roligt när man finner gemensamma saker hos personer som man inte räknat med.
18534-7397

trött, förvånande nog

image7396Det är väldigt sällan jag är trött på kvällen, seg händer ofta, men sällan trött. Nu sitter jag och gäspar stort. Kanske borde ta det som ett tecken...
Hade utbildning idag på jobbet, hoppas de lärde sig något! Det är väldigt kul att vara tillbaka på kvällsjobbet för det är så schysst stämning. Det är härligt att tycka jobbet är kul!

Igår snackade mamma om att hon tyckte min lugg började bli lång och att jag borde klippa den, men jag höll inte med. Idag håller jag med! Det var som om den gick från perfekt till för lång på en natt.. Märkligt. Ska försöka klippa den, men det brukar ta några gånger innan jag kommer in i det.

Snygga skor! Försöker hitta ett par pumps till bröllopet jag ska på i april. Svårt bara eftersom jag vill ha i någon färg och inte för hög klack.. Specifika krav med andra ord!

bild mytheresa.com

blått

Underbart söt blå klänning med en bar axel och rosett i midjan. Finfint!
18534-7395
bild shopbop.com

och så lyste det upp...

Plöstligt ser jag blå himmel och solen skiner! Härligt. Snygga solisar från Forever21.
18534-7394

such a beauty

18534-7393











Vrålsöt rosa väska som går att finna hos Asos! En karamell som lyser upp i vår.







bild asos.com

men åh

Känner ni ibland att det är svårt att få klarhet i vem man ska vända sig till med sina frågor?! Det gör jag.
Nu tänker jag mest på saker som har med skolan att göra. Mailade i ett ärende nu i helgen och fick ett kryptiskt svar tillbaka. Det handlade om att jag måste agera, men det var väl det jag gjorde?! Och hur ska jag kunna agera när jag inte vet vad jag ska göra?! Byråkrati sucks.

Fast en sak jag mailade om känner jag mig nöjd om. Fick inte riktigt den respons jag hoppades på. Men nu har jag sagt mitt och det känns viktigt!

ränder

Jag älskar randigt, speciellt på våren eftersom det känns så fint och fräscht då. När jag såg bilden på Sofi Fahrman i Elin Klings blogg så föll jag direkt för Sofis randiga tröja. Sedan surfade jag in på Forever21 förut och fann tröjan! Såg även att Veckorevyn har med den i ett bildspel... Superfin hur som helst. Finns i rött också, men jag tycker marint/vitt är snyggast!
18534-7392

bilder http://kanal5.se/web/stylebykling/1 och forever21.com

så var det ny vecka

Måndag och nya tag! Är inte riktigt lika peppad idag som jag var igår, men helt borta är det inte.
Har fått mycket gjort eftersom jag var uppe i tid idag! Hoppas fortsätta på samma sätt hela veckan. Tänk att det är påsk snart, känns helt knasigt! Våren går ganska snabbt nu. Rätt som det är så är det sommar!

lite tjatigt..

Nu lämnar jag datorn för kvällen. Ska spendera den framför tv:n istället. Så skönt att vara nyduschad och ha rört lite på sig! Lite tjatigt, men ytterligare en bild på söt Rachel i röda RayBans. Påminner mig om att jag ska gå in på H&M och se om de fått in ett gäng solglasögon, vore kul att komplettera mitt fynd från förra året!
18534-7390
bild people.com

härlig väska

Den här väskan tycker jag är härlig, perfekt vår och sommar väska. Hade den varit en budget-variant hade jag absolut tyckt att det vore kul, men när det handlar om snäppet dyrare, det är en Marc Jacobs, så tycker jag det blir en annan sak. Dyrt ska vara klassiskt och stilrent, om man nu vill spendera mycket på en väska... But hey, that's me!
18534-7389
bild mytheresa.com

annonser

Säga vad man vill om Kates li och leverna, men de här annonserna tycker jag är coola!
18534-738818534-7387

sandaler

Såg den här hos TopShop och slogs av likheten på mina fyndade från förra sommaren. Söta sandaler används utan tvekan mycket under sommaren! Kul att ha fina att variera.
18534-7386
bild topshop.com

lauren*2

Lauren och Lauren, ja de heter fakiskt det båda två, fast kallas LC resp Lo, är kombos och jag hoppas det innebär mer Lo i The hills. Hon är så härlig! Här är de på stan, först tankar LC, inte mitt favoritnöje direkt, och sedan åkte de till svenska möbeljätten IKEA! På tisdag är det dags för LC's första modevisning, ska bli kul att se resultatet eftersom kläderna är så basic.
18534-7385
Helt ointressant men jag har den glasvas som LC håller i här, jag har ett ljus i min!

lite av varje

Fått gjort lite av varje idag. Nu har jag just klivit av träningscykeln. Ska svettas klart och sedan in i duschen! Skönt.
Fick iväg lite mail som jag skjutit på och känner mig nöjd med den här helgen! Jag är redo för den kommande veckan, nya friska tag!
Är inte klar med Sieg Larsson, jag suger på karamellen. Brukar bli sån när det närmar sig slutet på en bok, får lite separationsångest... Knasigt nog!

färgat

De här söta peep-toe ballerina skorna finns hos H&M för billig penning. Jag köpte snarlik variant förra året. I både svart och grått eftersom jag var glad över att ha funnit skor som passade! Förra våren var ingen bra skovår för mig... De här i lila kan jag absolut tänka mig!
18534-7383
bilder hm.com

dubbelt upp Portman

Natalie Portman pryder både Elle och Marie Claires senaste omslag. Jag föredrar det senare omslaget, men bilderna i tidningarna är snygga i båda.





look-a-likes

Funderade ju på Converse men så fann jag de här på Stadium. De kostar hälften av ett par Converse och var i snygg färg. Smalt randiga i mörk och ljus randning. Femte butiken jag åkte till hade dem i min storlek. Fast sedan blev jag osäker.. Ska prova lite mer. Gillar dem, men vill känna att det inte blev förhastat!
18534-7372
Lilla bilden visar närbild på tyget.

stentvätten...

Jag är nog alldeles för gammal (skämtsamt, så gammal är jag inte...) för den här stentvättningen ger mig rysningar. 80-tals rysningar! Läbbigt. Nej den här tvätten kommer inte at tbäras på min kropp. Hujeda!
Vad tycker ni? Snyggt eller fult?

18534-7374
bild monkigirl.se

söndag

Idag är det grått och regnigt, typiskt sitta inne och mysa väder. Själv spenderar jag dagen med Salander och Blomkvist i sista Stieg Larsson boken. Så grymt bra! Vet att jag är lite efter, många läste dem ju i somras, men sånt är oviktigt för mig!
Igår hann jag med massa saker och bakade även muffins. Riktgt gott!

Känns som att motivationen kommit tillbaka nu. Härligt!

the look

Gina tricot är en affär som sällan får besök av mig och ännu mer sällan får mina pengar... Den här bilden har jag sett på flera bloggar, så himla snyggt! Jag är inte så förtjust i modellen på chinosarna, men looken i övrigt är precis som jag vill se ut i vår! En nätt kavaj, ljusblått och en sjal i halsen. Fantastistk snyggt!
18534-7371

söta Aniston

18534-7370











Jag är ju ganska nyfiken av mig och undrar hur mycket av det som skrivs om Jennifer som faktiskt stämmer. Enligt skvällerpressen är hon ju väldigt olycklig och har inte riktigt accepterat hennes fd mans val... Fast jag är ju Team Aniston och tror inte riktigt på det, men som sagt lite nyfiken är jag allt. Här filmar Jennifer scener till en ny film med Owen Wilson. Jennifer ser söt och somrig ut. Fin frisyr och söt småblommig klänning!









solisar

Skyarna har skingrat sig och nu bjuds det på sol här. Underbart! Tror att jag omkull kastar lite av planeringen till fördel för en stund i solen. Lovely! Kolla in Viktorias solglasögon, jag gillar dem. Modellen är ursnygg och kul med färg på bågen.
18534-7369

lördag

Härligt med lördag! Har en to do-lista idag. Hoppas jag hinner bocka av en del innan dagen är slut.
Såg igår att det blommar för fullt i rabatten utanför huset. Helt sanslöst. Krokus och någon annan blå blomma, påskliljorna börjar närma sig också... Galet men fint!
Nu drar den här lördagen igång!

fräscht

Så fin Rachel är. Enkelt som bara den, men jag gillar det ändå. På våren är det så fräscht med enkel stil och något som piffar till, som Rachels röda Wayfarers tex. Härligt långt hår har hon också. Mitt är ganska kort nu, det trivs jag i men den senaste veckan har jag och luggen inte riktigt varit överens. Vilken tur att det inte blev hellugg, då hade jag nog varit ännu mer oense med luggen.
18534-7368

belle

Var tvungen att googla Camilla Belle och tydligen är hon skådespelerska. Nu sitter ni säkert och skrattar åt mig, men jag visste inte det. Nåväl, här är hon på röda mattan för senast filmens premiär. Filmen heter 10.000 B.C.
18534-7367

helena

Den här ljusa klänningen tycker jag är söt, lite draperingar upptill och markerad midja. Fint! Matchningen med endast ett par markerade örhängen gillar jag extra mycket. Så snyggt!
18534-7365

lösgodis

Var och handlade förut och gjorde något så ovanligt som att köpa lite lösgodis. Det gör jag kanske en gång i halvåret! Inte för att jag aldrig äter godis utan för att jag oftare köper Strong (vita, runda som smakar mint) eller vingummin i små askar. Köpte inte så mycket idag, tur var väl det för nu har jag mått illa i två timmar. Därför köper jag sällan lösgodis! Hur lite jag än äter så blir jag illamående.
Här är i allafall några av mina favoriter. Det är aldrig någon som gillar mina val, så jag får oftast ha godiset för mig själv, inte för att det hade gjort något iofs...
18534-7364
bilder lånade från karamellkungen.se

eva

Eva Mendes spenderade en tid på rehab, det var ju ett tag där när det kändes som att h'älften av alla kändisar åkte till rehab... Märkliga flugor det skapas over-there. Kommer ihåg en kille som gick på min skola på högstadiet, det ryktades om att han fick åka på rehab. Men det var ju på ett helt annat sätt än den variant kändisarna ägnar sig åt. Tror det blir lite farligt för många kanske missöfrstår och tror att det hjälper att åka på rehab i 28 dagar...

Det var ju inte det jag skulle skriva utan att Evas väska är kul! Lite tant-modell men större storlek. Jag gillar den!
18534-7363

gråare

Idag vaknade jag itne till blå himmel och sol, men vem är jag att klaga då solen lyst i en vecka!?!
Jag känner mig tillfreds med livet just nu, saknar bara motivation och inspiration. Nåväl, om allt annat klickar borde det inte vara alltför svårt att finna det där sista....
Snart ska jag bege mig till Stadium, besökte två butiker igår och ingen hade skorna i min storlek. Håll tummarna att de finns i den tredje butiken!
Annars ska jag sega idag. Plocka lite hemma, plugga och kanske baka. Ta det lugnt mest. Har blivit lite flängande i veckan. Därför uppskattar jag fredagar mycket. Jag är oftast ledig från jobb då och det är härligt!
På sistone har jag varit lite slapp med skolan, men det ska det ändras på nu!

underbara sol!

Nu ska jag snart intå stan. Först måste jag göra en sak jag inte gillar... Tanka! Usch. Fast nu har jag iallafall skrivit i mobilen vad jag ska tanka.. Glömmer alltid vad det ska vara.
Innan jobbet blir det fika och förhoppningsvis liten stund i solen. Kanske hinner jag in på Stadium för att köpa ett par skor jag sett också.. Funderade ju på Converse men hittade ett par liknande som passar mig bättre på många sätt! Får visa bild om det blev ett köp!

Trevlig torsdag! Allra helst hade jag velat fortsätta sitta på trappan i solen och läsa Stieg Larsson, men men vad ska man göra...

rosa

Den här bilden på Harper's Bazaar har legat i min mapp på datorn ett bra tag. Gillar den för dess färger och att den känns så vårig! Klänningen är riktigt fin.
18534-7362

sol!!

Sol idag också. Börjar kännas som att jag hakat upp mig, men det är ju underbart härligt! Idag är det dessutom lite varmare igen. Mycket bra.
Lite seg start här så nu blir det frukost och sedan ska jag ut i solen har jag tänkt. Det blåser en hel del, men det ordnar sig nog.

satc

Kollade på SATC-trailern förut, igen. Ska bli såå kul att se filmen när den väl haft premiär! Saknar SATC på kvällstid, trean varför visar ni inte SATC igen!?! Här är bilder på Sarah Jessica då hon fotas för Vogue. Kan man ana att det är en tidning som kommer att komma runt maj?! I think so. Nu är det sängdags! Hinner nog läsa lite Stieg Larsson innan jag släcker, är på tredje boken nu. Vore bra om jag blev klar innan veckan är slut så jag kan lägga allt fokus på skolan sen.
18534-7361

3* Rhianna

Tre klänningar på Rhianna. Hon är lite av en stil-kameleont... Jag gillar alla tre klänningarna! Det jag reagerar mest på är de gräsliga skorna på mittbilden. Hur tänkte de?! Verkar som att hon och Chris Brown har en fling, trots att de förnnekar... Det finns ett passande talesätt, en bild säger mer än tusen ord!
18534-7359

looking cool

Rachel såg cool ut i skinnjacka, boots med nitar och way-farers till sin nyklippta lugg. Snyggt!
18534-7358

trist...

Känner mig väldigt trist just nu. Vill så mycket, har det i kroppen men får liksom inte ut det. Vet inte varför men känns som att kreativiteten inte kan slå sig igenom. Tror att jag saknar lite stimulation. Jag trivs bra och mår super, men känner inte riktigt att jag får så mycket tillbaka som jag ger... Därför är det så härligt att vara med Filip. När han gillar mig så skrattar han, kastar sig om min hals eller blir ledsen när jag måste gå på toaletten dvs han inte får hänga med. Låter kanske ego, men man måste ju få lite feedback! På jobbet fick jag det absolut i måndags, mer än väl! Idag fick jag dessutom reda på att rapporten som skrevs på ganska kort tid, mot vad vi hade på oss, i januari blev godkänd! Hurra!

Alltså jag mår bättre än jag gjort på nästan två år, det är underbart faktiskt. Men jag är inte stimulerad på det sätt jag önskar. Svårt att förklara! Jag vill så mycket, men det sker liksom inte på mina villkor. Frustrerande!

trött

Eftermiddagen spenderades med en aktiv liten kille. Han sov när jag kom så då satt jag och svägerskan och fikade. Trevligt! Sedan blev det fart. Först var han lite sådär nyvaken vilket är mysigt eftersom han liksom trycker sig mot en.. Den där närheten som man fick när han var liten och somnade i ens famn.
Jag skrattade så jag grät när jag låg på golvet och han satt på min mage, försökte sätta sig i mitt ansikte och provade stå på min mage. Låter kanske inte så kul men jag skrattade verkligen så tårarna rann.
Att träffa solstrålen i några timmar gör att jag mår så bra. Först blir jag ganska trött eftersom det går åt mycket energi, men sedan mår jag så bra och blir så glad!!

sommar känsla

Den perfekta sommarkänslan får jag av The Hills. Söta kläder, lunch på uteserveringar och annat som jag förknippar med sommaren. Den 24 mars kommer bonus avsnitten till säsong tre, inte en ny säsong utan bonus-säsong helt enkelt. Vad det innebär exakt vet nog ingen, men jag hoppas det kommer en fjärde säsong!
18534-7356
18534-7357

wow

Sol, idag igen! Helt underbart. Man blir ju så glad!! Nu ska jag ringa ett jobbsamtal och även till min svägerska, hon är lite svår att nå på telefon. Fast jag ska inte kasta sten i glashus jag är expert på att stänga av ljudet på mobilen...

Mina favorit solglasögon från H&M verkar ha fått en smäll, bara de inte går sönder... Tror inte Filip kommer få leka med dem den här säsongen. Å andra sidan är han så stor nu att han går att underhållas på andra sätt!

image7355
bild topshop.com

Belle

Camilla Belle på filmpremiär. Är hon skådis?! Någon som vet? Trodde hon var någon slags societetstjej eller så... Fast det är klart, i den där världen gör många mycket. FIn klänning bar hon iallafall även om jag är liteskeptisk till kombinationen av kjol och överdel, men tanken är fin!
18534-7350

heldag

Det blev en heldag idag. Jobbade längre än jag trodde och sedan bar det av till skolan. Väldigt intressant föreläsare men jag blev riktigt irriterad på vissa i gruppen som ställer så ogenomtänkta frågor. De stoppar föreläsningen och vi är flera som stör oss.
Klart man ska ställa frågor, men att ifrågasätta på det vis som vissa gör och ta upp helt orelevanta saker skapar ett störande moment. Förra föreläsningen var likadan. Samma folk varje gång! Gah!!!!

Imorgon blir mysdag. Först ska jag varva ner bara så jag kan sova inatt.

Ally

Ally Hilfiger, dotter till designern Tommy med samma efternamn. Ally verkar vara en mångsysslare. När hon var med i reality-serien Rich Girls var hon producent, hon har producerat en film, haft en vintage-affär och är konstnär. Hon har även hjälpt sin pappa med design i företaget och var designer för märket H by Hilfigher. Att hon, i mina ögon, har en snygg stil känns ganska givet.
18534-7348
18534-7349
bilder från blandade ställen bla gettyimages.com

tecknat

Den här klänningen gillar jag. Mönstret ser tecknat ut, coolt. Minns inte märket...
18534-7352
bild shopbop.com

helmysko

Dee har varit så fint väder här, blå himmel och sol. I tio minuter blev det molning och snöade (!) men nu är solen tillbaka... Mysko väder.
Sitter på jobbet. Har fått låna en dator nu. Såå trist att bara rulla tummarna annars. Hade hoppats att bror min skulle med till skolan, men han verkar inte hinna... Segt!

Köpte sushi förut, gick till ett ställe som jag vet jättemånga brukar köpa från... Men det var en nit! Inte alls bra. Nej nästa gång går jag dit jag vet att det är bra!

just Kate

Såg den här bilden på Kate. Snyggt!
18534-7354

rachel

Så söt outfit på Rachel med sin nyklippta lugg. Det ser härligt ut med klänning och kofta till solglasögon.
Nu måste jag förflytta mig från datorn....
18534-7353

finn ett fel

Vaknar till solen som lyser in genom fönstret, det är klarblå himmel ute MEN (och detta är ett stort MEN) det är kallt ute. Hoppas det ordnar upp sig.
Nu ska jag äta frukost. Blir lite lätt variant, tänkte ta bröd på jobbet. Har snart bråttom, men orkar inte stressa ännu.

på huvudet

En hög liten knut är så fint, lite teskedsgumman sådär. Nu när jag har lite lugg kring ansiktet funkar det nästan ännu bättre till mitt ansikte. Fast jag har så mörkt underhår, jättetrist! Börjar bli gammal och mörkhårig.. Haha, fast när folk ser det här så håller ingen med, förutom farmor... Fast det tog jag inte så allvarligt.

Nu ska jag lägga mig. Måste somna i någorlunda tid idag eftersom jag ska upp och jobba. Inte jättetidigt, men när man ska jobba måste man ju vara pigg och glad. Sedan blir det skola efter jobbet så morgondagen bjuder på en lång dag.
18534-7347

nicky

På bilder de senaste dagarna har Nicky Hilton sett otäckt smal ut. Hennes ben... Det är svårt att se, speciellt sedan jag sett hur min farmor försvunnit, hon äter inte och har nu magrat ordentligt. Så läbbigt!

Det känns ju lite dumt att efter ovanstående stycke hylla Nickys kläder, men det är min blogg. Vill ju påpeka det...
Nickys stil är snygg, enkel och klassisk. Här matchar hon två färger, svart och rött, på ett ursnyggt sätt. Hennes tröja är superfin, vill gärna ha något liknande för jag älskar randiga tröjor!
18534-7346

cykla

Det ser så härligt ut med Kate som cyklar. Gillar hennes cykel, cool modell! Vill ha en riktigt tant-cykel, en sån där man verkligen sitter och inte är framåtlutad för mycket. Varje vår tänker jag att jag ska bli bättre på att cykla och egentligen älskar jag ju att cykla. Det är väl bara så att jag är för pimpinett... Haha. Nej men jag gillar inte att komma fram alldeles ruffsig och varm. Det är liksom ingen bra start för mig.
18534-7345
bild people.com

så glad!

Det var så kul på jobbet! Lite segt att "förlora" mina kvällar, men vi har så kul gemenskap på jobbet så det är väldigt kul att vara tillbaka till det gamla vanliga. Idag fick jag höra flera roliga saker och det gjorde mig så glad!! Och lite generad... Jag vill inte berätta för mycket, men det handlade om hur jag sköter arbetet... Jag har inte dåligt självförtroende, men det är så kul när man får höra positiva saker!! Då växer man liksom lite.
18534-7344
bild style.com

fräscht

Marc Jacobs klockan är riktigt schysst, när man sedan får lite bränna så kommer den passa ännu bättre på armen. Jag är inne på klockor i modell större, tänk herrklocka. Fast problemet är mina handleder, därför är jag supernöjd med mammas klocka som jag använder jämnt. Nice!
18534-7343
bilder shopbop.com

jag lovar

Tvillingarna Olsen verkar gilla Chanels runda bågar. Det gör inte jag.... Trots att Ashley, till vänster (?!), har en ganska schysst modell så kan jag ändå lova att runda solglasögon inte kommer hamna i mitt ansikte.
Vad tycker ni om den här modellen?
18534-7342

måndag igen

Vaknade nog på fel sida av sängen idag. Världens huvudvärk, känner mig lite småpluffsig i ansiktet och helt off. Solen skiner och inte ens det ger mina vanliga känslor. Nope, känner inte alls för det som står på schemat idag. Nämligen läkarbesök och kvällsjobb.

Jaja, bara att ta tag i dagen.

the making of...

Gör pizza just nu! Tomatsåsen har puttrat ganska länge faktiskt. Fråga inte varför, men när jag gör egen pizza gör jag alltid tomatsåsen från scratch*. Jag är värdelös i köket så egentligen är det ganska ologiskt, men sant ändå.

Snart ska jag platta ut degen, slänga på allt jox och så ska den in i ugnen. Börjar bli lite hungrig... Mums!


*startar med tre tomater alltså, ner i kastrullen och sedan fortsätter det på den vägen...

jag blir så glad av sol!

Nu har jag suttit i en dryg timma på trappan i solen och läst del två av Stieg Larsson-triologin. Jag hade ju redan hunnit nästan 300 sidor in i boken innan jag upptäckte att jag läst i fel ordning, men nu är jag tillbaka  i tvåan alltså.
Jag blir alldeles lyrisk när jag ser dagens väder. Det blir ett bubbel av alla glada känslor i min kropp! Det roliga är att det inte ens ska vara det här vädret enligt smhi. Hur kan de inte ens ha rätt väder när det faktiskt är?!

Anyhow, kolla in den här tjejen, hon ser härligt vårig ut! Fast andra runt omkring ser ut som vinter, man undrar ju vem som är bäst klädd...

Igår hade jag en favorit-låt som inte gick vidare.
Fronda's låt. Den var så glad på något vis! Jag gillade ju både Linda och Charlottes låtar, men det hade varit kul om han hade gått till Andra chansen, gärna istället för Sibel eftersom jag inte gillar henne. Fronda var bättre än Frida förra veckan tycker jag. Jobbiga SVT tar ju bort klipp från youtube men de utslagna bidragen kan man kolla på igen på svt.se.
image7341
bild style.com

ashley

När jag än så länge bara tittar ut så känns Ashleys stil som en bra inspiration för att klä sig idag. Men, dryga åtta grader räcker nog inte för bara armar... Snart så! Nu är det ju faktiskt mars. Hurra, våren här praktiskt taget redan här! Eller ja, typ, lite granna.....
18534-7340

på sne'

Till bröllopet jag ska på i vår vill jag fixa mitt hår. Bröllopet i höstas fick nöja sig med väldigt vanligt och lite trist hår... Antagligen har jag samma klänning, med andra skor (som jag måste köpa bara...) och då vill jag gärna piffa till med snygg frisyr. Får be någon hjälpa mig, brukar bli bäst. Tänkte försöka övertyga mina föräldrar om att de vill gå på vigseln i kyrkan, för då kan de få köra mig till mottagningen sedan! Mina föräldrar känner min kompis, vi växte upp ihop så helt otänkbart är det ju inte. Nu har jag ju inte så långt hår längre och därför funkar inte den här frisyren, ska det vara på ssnedden får det vara en knut eller så, inte hängande.
18534-7339
bild people.com

sol!

Åh vad härligt, solen skiner! Ska bege mig ut på en promenad tänkte jag. I torsdags läste jag att det skulle bli såå kallt nu, de syftade nog inte på Göteborg då. Tack o lov!
Gårdagkvällen var väldigt trevlig! Jag är glad att jag gick trots att jag var urtrött hemma. Efter schlagern, som var bättre den här gången än alla de tidigare, spelade vi ett spel. Ibland var det lite knasigt, men det var ganska kul ändå. Man skrev på skrivplattor och så hade man en skiva i dvd:n med instruktioner, frågor och uppgifter. Riktigt kul. Jag lärde mig ganska snabbt vad jag är bra på, nämligen bokstatvskombinationer. Intro och medley är INTE min grej. Jag hör aldrig så snabbt vilken låt det är och vet jag vilken låt dte är kan jag ändå inte vad den heter...
18534-7338

ett sånt fläng!

Idag har jag flängt fram och tillbaka. Kört hit och dit, upp och ner, runt och runt i stan. Nu är jag hemma och ska strax iväg för melodifestivals-tittande hos en kompis. Egentligen såg jag fram emot soffan i myskläder, men det är alltid kul med sällskap! Har letat den där vårjackan jag bloggat om, men den är slut ÖVERALLT! Så om någon vill köpa en röd sådan i 34 (eller 32 om det finns) åt mig, då hade jag varit för evigt tacksam!!!

Nej, nu hoppas jag naglarna torkat, de var så fula så de fick täckas med lite cerise-rosa lack. Nu blir det skön fodral-tröjklänning från Monki, väldigt skönt men får också agera lite fint.

Min farfar är så söt, pappa köpte en telefon åt honom. Jag satte i hans sim-kort, startade den och visade lite. Men han vill själv lära sig förstå den. Han är snart 86 år!! Det tycker jag är kul.

lördag!

Lördag idag. Vaknade utvilad men ändå ganska seg... Känner mig lite små-off. Snart ska jag göra lite ärenden. Bland annat åka till farfar! I konkurrens med min egen pappa som numera är farfar så tror jag min farfar är en av de bästa. Han är snäll, skämtsam, glad och finurlig!
Idag är det några grader svalare ute så istället för 7-8 grader är det 4-5. Det kan jag leva med, bara det inte hamnar under 0-strecket! 
image7337

hits