kväll

Nu rusar jag snart genom dörren. Blir jeans, hoppas magen är på min sida bara... Fast en vid t-shirt gör det lättare att klara kvällen i värsta fall.
Trevlig Valborg!

lackat

Har just målat mina naglar med nya nagellacket. Riktigt snyggt blev det! Lite djupare färg, liksom hallonfärg ungefär. Ville ha något annat än neonrosa som jag kört på ett tag. Riktigt nöjd.
Färgen är en kombination av Essies Wife goes on och Bachelorette Bash. Kul med namn på produkter förresten!
Mer åt Bachelorette Bash ser jag nu förresten... Försökte fota men det blev så kasst, färgen kom inte till sin rätt.
image5005image5006
bilder blush.se

kort tripp

Det blev en kort trip på stan. Lämnade tillbaka Zara-köpet från förra veckan. Älskade modellen, men vitt är alltid genomskinligt och därmed så mycket mer svårburet! I fredags köpte jag även två t-shirtar från Gina men den ena var mycket större så den fick åka tillbaka.
 Ett litet nagellack från Depend fick följa med hem, fick det dessutom på rea så 12.50 var allt jag behövde betala!
Konstaterade två saker på stan: ruskigt mycket folk och väldigt många verkade tycka att sommaren var här redan. Såg flera som gick i shorts och flip-flops. Hjälp! Lite väl ambitiöst kanske... 
18534-5004
bild depend.se

clothing

Vet inte alls vad jag ska ha på mig ikväll. Eftersom det blir grillning först måste det vara varma kläder, förslagsvis lager-på-lager. Sedan är jag fortfarande öm om magen så slimmade jeans känns sådär kul... Och dessutom går vi ju in efter ett tag och då vill man ju se någorlunda schysst ut.
Ledorden blir: varmt, bekvämt och lite snyggt. Hmm... Det tål att tänkas på!

Tänker jeans, om jag har några som funkar, stor a-linje t-shirt från Gina med linne under, Reebok-sneakers och kofta samt blå parkas/jacka. Plus en pashmina såklart, min ständiga följeslagare! 

chiffong

Ursöt Alberta Ferretti klänning. Jättesöt modell detaljrik men enkel i sin modell.

18534-5003
bild netaporter.com

valborg

Tänkte på hur Valborgs-traditioner förändras med åren. När jag gick i låg-mellanstadiet så hade vi hattparad. Då stod man på skolgården och sjöng in våren, alla bärandes olika varianter på hattar. Sedan var det tävling och jag var aldrig i närheten av att vinna...
Sedan var man tonåring och man åkte in till stan på Valborg och gick antingen runt efter cortegen eller åkte hem igen för att grilla vid havet.
Själv har jag aldrig varit den där studentiga typen som diggat mösspåtagningen, körsång, cortege och allt annat. Men cortege är Valborg i Göteborg, så är det bara. Men trots det så har jag inte varit en stadig besökare de senaste åren.. Får se hur det blir idag. Beror lite på.. Många jobbar ju och har svårt att hinna. Ikväll blir det iallafall grillning.

Mår lite bättre idag, mycket skönt. Riktigt jobbigt att känna sig skakig och illamående hela tiden...

lime

Rachel har ett limegrönt Hermes-armband. Ursnyggt och jag är lite avis. Gillar det där armbandet riktigt mycket faktiskt.
18534-5002

på stan

Sienna är på promenad med sina hundar och ser somrigt fräsch ut. Klänningen i svart, vitt och lite gult ser riktigt fräsch ut och passar henne perfekt! Så här vill jag se ut idag.
18534-500018534-5001

kirsten

Jag har konstaterat förut att det inte är en slump att skådisar som nästan gått ner i jorden ett tag sedan överexponeras inför en filmpremiär. Kirsten känns som ett träffande exempel. Den senaste veckan måste hon vara en av de mest fotograferade kändisarna, lätt! I Paris, som hon besökte efter Sverige, shoppade hon i enkel vardaglig klädsel. Innan besöket i norr festade hon så att det blev rubriker i England. Klädseln för skandalkvällen var en ursnygg Stella McCartney klänning! Menvad har pojkvännen på sig?! Tights och cowboystövlar?
18534-499918534-4998

mini bubble

På veckans US Weeklys hot 7 in 2007 fest så bar Ashlee en söt grå klänning designad av Brian Reyes. På premiären av Last Kiss i höstas bar Rachel en liknande klänning av samma designer. Vem bär modellen bäst?
Själv håller jag på Rachel, men Ashlee är inte långt efter... Främst gillar jag Rachels modell eftersom den är slätare.
18534-499618534-4997

10 kilo

Igår bar jag omkring på 10 kilo nästan hela dagen. Jepp, klimpen var min brorson. Att jag orkade är helt sanslöst med tanke på hur många gånger jag kände mig snurrig och nästan lite svimfärdig.
Fick honom att skratta jättemycket och det var så härligt. Riktigt innerligt skratt som kom djupt inom honom. Det som fick honom att skratta så glatt var hans knäppa faster som trummade i luften. Ja det låter knäppt men allt jag gjorde var att liksom låtsas trumma och ha ljud till. Skulle spelat in ljudet, det var ljuvligt!

Nu bor de på landet alltså, konstigt. Undrar hur de ska klara det!

Mår verkligen inte bra efter magsjukan. Åt mer igår till "middag" än jag gjort under veckan och magen svullnade massvis och jag mådde ruskigt illa. Trodde faktiskt jag skulle spy. Dessutom sträckte jag nacken när jag skulle duscha nu... Ischans, inte kul att vara Emma den här veckan.

28/4

Nu har jag klätt på mig, ätit lite och är strax på väg. Lite sen men vi behövde visst inte vara där samtidigt som de andra... Jag har whiskeyröst idag. Haha.. Det är konstigt, på sistone så har jag blivit mer hes när jag blivit förkyld, sån var jag inte förut.
Idag flyttar jag i:
-svarta tights
-vitt ribbat linne
-blå a-linje t-shirt
-jeanssjorta
-vita tygskor

And off I go!

frisyren

Lauren som alltid synts i sina serier med långt fint håt verkar nu ha låtit lockarna falla. Älskar den här frisyren. Tror faktiskt det här kan vara nästa Emma-frisyr. Det blir ju kortare men ändå lite längd. Vad tycker ni? Är det snyggt?
18534-499518534-4994

smakprov

Igår kom ett smakprov av Kates TopShop kollektion. JAg gillar t-shirten nere till vänster eller remsandalerna.
image4993

young

US magazine hade en tillställning för de 7 hetaste under 2007. En av dem var Lauren Conrad från serien The hills. PÅ tillställningen fanns en hel del av de unga i Hollywood. URsöta klänningar bjöd de på ochskå. I like alot!

O

ORlando klär verkligen i sitt nyklippta hår. Här poserar han i en tidning, minns ej vilken det var...
18534-4987

early bird

IDag är jag uppe bra mycket tidigare än vanligt på en lördag. Det är flyttdag.
Min bror med famlij sk aflytta och då är det mycket att göra. Känner mig ltie grinig eftersom tanken från början vari tatt jag skulle passa brorsonen och nu verkar de tycka att vi ska sitta i lägenheten ihela tiden... Inte min tanke direkt. Jag har inte kunnat vara ute i solen på hela veckan. Blir det itne som jag vill åker jag hem igen. Jepp, precis så grinig känner jag mig! KÄnner mig lite förkyld, så jag blev smittad...

addicted

Jag heter Emma och jag är beroende, av Topshops utbud. FInns inte en enda gång jag surfar där som jag inte hittar något att sukta efter. Tur att jag är såpass förnuftig att mitt beroende inte består i att shoppa allt jag hittar på TopShop! Den här är lite söt, men till tighta jeans, blir den mindre söt och mer schysst.
Idag på TopShop köpte jag ett par heltäckande tights. Har ett par långa och de är ltie konstiga nertill så nu ha rjag ett par icke-konstiga också. Provade den här
t-shirten, urskönt material men alldeles för stor!
18534-4986

keri

Sitter med Felicity på i bakgrunden och vad känns då mer passande än en bild på stjärnan Keri Russel som hade rollen som just Felicity. Hon klär bra i en gravid mage, men det gör väl egentligen de flesta.. Fräsch och fin.
18534-4985
bild people.com

27/4

Igårkväll hade jag världens inspiration, men idag kändes inget rätt...

  • svarta ankellånga byxor
  • vitt ribbat linne
  • jeansskjorta som jag höll in i ryggen med en stor säkerhetsnål
  • vit tygskor
  • ett gäng armband 
    18534-4984

fredag

Idag blev det inte alls som jag tänkt. Första planen var skola, sedanblev jag ju sjuk så det funkade inte riktigt. Sedan skulle jag jobba, men så mådde jag itne bra och det blev itne så heller.. Var på ljusbehandling, gick igenom vad jag ska jobba med i nästa vecka och gick sedan en sväng på stan.

  • var endast i budgetkedjor, finns det bättre?
  • provade lite, ingen positiv upplevelse...
  • gjorde ett köp som ska tillbaka, jepp!
  • kände mig svag och på gränsen till svimfärdig, usch ja.
  • ångrade min klädsel, jepp, hade kunnat ta något somrigare.

fräsching

URsnyggt och fräscht linne. Vet att jag bloggat om det gröna tidigare, men jag älskar verkligen den här modellen. Grönt eller gult eller varför inte ett enkelt vitt. Underbart snyggt till en solkysst hy och saltvattenhår!
18534-4983
bilder shopbop.com

jackan

18534-4982








Såg den här bilden på Jessica och föll för jackan hon ha rpå sig. Man ser ju inte hur den ser ut riktigt, men ärmen är riktigt snygg!














spiderman

Spider-Man turnén gjorde ett stopp i Stockholm igår. Filmens stjärnor Kirsten Dunst och James Franco besökte premiären i vår huvudstad. Gillade Kirstens klänning, delvis. Den var lite väl puffig, ryschig och dann, men färgen var ursnygg!
18534-4981
bilder lånade från stureplan.se

bara ben

Åh, såhär vill jag se ut idag. Bara ben, söt ljus klänning och några armband. Perfekt! Skorna matchar väl sådär.. Men man kan ju int efå allt.
18534-4978
bild people.com

powerless

Idag när jag vaknade var det som att någon sugit ut allt kraft ur min kropp. Ingen energi alls. Lite obehagligt faktiskt. Det blev att sova vidare och trycka i mig lite energi-givande saker.
Ska till jobbet efter lunch för genomgång av vad jag ska göra nästa vecka. Blir nog bra. Det här är just varför jag och magsjuka inte går ihop, det blir pannkaka av det.
Sunshine och blå himmel. Ljuvlig fredag!

crystal

Klänning är skönt! Jag och en kompis konstaterade det idag. Varje gång jag har det på mig undrar jag varför jag inte har det oftare... Ella Moss gör den här söta modellen. FInt med detaljen i ryggen, det är bara litet, men det ärcker.
18534-4977
bilder shopbop.com

håret

I ♥ Nicoles hår!
Det här ser riktigt snyggt ut. Hon verkar vara inne på långt hår just nu, vi såg en kort glimt av pagen, men nu är hennes extensions tillbaka. Jag gillar det! Börjar bli desperat sugen på en klippning. Har tappat en del hår vilket innebär att det är tunnare och av den anledningen funderar jag på om jag ska ta ltie på längden. Gillar ju längden, men det är ju sådär om det blir för tunt!
18534-4976

short & slim

Den korta tighta kjolen har hyllats på flera håll. Bara den senaste tiden har Ashley Olsen varit en stark talesman för kjolen. Hon har burit den vid flera tillfällen i april och hon gör det bra! Även jag blir lite sugen, även om det inte funkar på så många tillfällen förutom till party eller strand. Det räcker kanske, men hmm... American Apparel har en variant som kan vara värd att spana in. Men H&M lär väl knappas vara långt efter..
18534-4974

på kroppen

Såhär ser min topp/blus från TopShop ut på. Jag älskar modellen, är nog lite för stor egentligen, men det bryr jag mig inte om. Detaljerna är söta och jag älskar den typen av randning, väldigt smalt och endast synligt väldigt nära. I ryggen är det en liten grej också, antagligen för att ge lite liv även där. Jag är supernöjd!
Däremot provade jag Zara-köpet och det får åka tillbaka ögonaböj! :)
18534-4972

tala är silver, tiga är guld

Lindsay pryder omslaget av Nylon. I coverstoryn berättar hon det ena och det andra. HOn verkar ofta väldigt i farten, speedad då man läser utdrag från hennes intervjuer. Frågan man kan ställa sig är ju om hon allid varit sådan eller om det är någon substans som påverkar henne... Ett talesätt hon kanske borde ha med sig är nog Tala är silver tiga är guld. Det lönar sig nog i längden, det har jag lärt mig den hårda vägen.
18534-4973

Lindsay om att det ifrågasätts att hon går ut så mycket efter sin tid på rehab.
?This is why it?s such a big deal, and why I get so worried... I?m at the point where...oh my God...I?m going to go out! I work hard enough and I know how to take care of myself. I don?t know what?s going to happen tomorrow. I will say, though, that it?s so much harder to stay sober in New York. Though it?s hard in L.A. not to go out, it gets lonely. Being an actress is lonely, and I never want to be alone. I hate sleeping alone.? 

bråttom

Nu ska jag berätta hur bråttom jag hade imorse... Jag ställde fram termosmuggen, lade i en tepåse och råsocker, satte på vattenkokaren, trodde att jag hällde på vatten och tog med mig muggen till jobbet. Joo, jag märkte redan hemma att det inte var något vatten men tänkte att jag kunde fixa mitt te på jobbet. Det var bara det att när jag väl var framme svettades jag typ och kände inte ett dugg för te! Jag vill ha en fin flashig termos-mugg. Kanske silvrig, isblå eller rosa!
18534-4971

bild via google.se

spel och äggskal

När jag är sjuk, eller inte som allra värst då är jag däckad, men typ igår, då kunde jag fundera på massa saker. Var man har personer, vilka relationer man har. Våga ställa krav eller inte, våga satsa det man har för något okänt, positivt eller negativt...
Samtalsämnen som är svåra, starka känslor inblandade. Ska man säga tydligt, eller gå på äggskal. Inget rätt eller fel och hur tar mottagaren budskapet egentligen?
Ett garnnystan som trasslat i huvudet och till sist vet man varken ut eller in...

26/4

Idag har jag på mig bekväma, ej tighta över magen kläder. Varje gång jag bär klänning förundras jag över varför jag inte har det oftare...

(kortet är gammalt..)


ventilering

Nu har det varit uppblåst debatt om det här med storlek 0 igen. Alla har åsikter och de flesta tycker det är "förskräckligt". Men diskussionen ser bara på detta från ett håll. De ser bara de som mår dåligt och skulle banta, medvetet, för att få den här icke-storleken. Aftonbladet hade en sju-åtta åring att testa size 0 kläder och de var lagom. Men snälla, jag är sååå trött på detta!
Jag är den storleken helt naturligt. Visst ett par kilon skulle jag nog inte må dåligt av, men jag är inte sjuk. Jag är nog vad som anses petite. Jag är 1.60 och väger något på 40 kilo (närmare än så blir det inte!). Storlek XS passar inte alltid mig, 34 sitter inte på mig som det gör på de flesta andra. Många plagg jag har är lösare i modellen än kanske kompisar som har samma plagg. På sistone har jag kommit över att jag tyckte det var pinsamt att gå till barnavdelningen, men där kan jag göra fynd. Och jag har inte större än 160 där heller. Provade en klänning på Zara för 12-13 och den var stor. Jag tycker alla stirrar sig blint på storleken i plagget, är det itne viktigare att det passar i sådana fall?

Säg så här: om man inte kan göra små plagg för att det finns de som då hetsar sig själv att komma i mindre storlek, ska vi då sluta tillverka stora plagg för att de storvuxna inte ska kunna äta mer och därmed växa?!

Åt bägge håll finns det två grupper, de sjukliga och de som faktiskt inte kan göra något åt sin situation.

Missförstå mig rätt nu, jag tycker det är galet med all smal-hysteri och det är bra att, delar av, modevärlden försöker agera. Men tänk på de som tvingas gå i tält bara för att det är skandal att det ska finnas små plagg... Satsar vi på jämlikhet borde vi tänka på långa, korta, smala, stora och de som är mittemellan. Inte antingen eller.

Argh! Jag blir lika irriterad varenda gång en journalist tar upp det här ämnet på någon av kvällstidningarna.

top

Hann med en sväng på TopShop också. Såg en blus/topp som bara skrek mitt namn. Provade och den kändes urbra. Ganska tunn, men urfräsch. Måste bara prova med något annat än svart linne och tight till! Tänkte mig stuprörsjeans någorlunda ljusa med silverflats eller kanske jeansshorts och remsandaler. En riktig sommarfräsching!
18534-497018534-4969
bilder topshop och ellos.se

jobb

Har just fått mer jobb. Tjiho. Mitt självförtroende mår super när jag får tillfrågas om jobb som jag inte sökt.
Den här gången ska jag ringa företag för att bjuda in på en stämma. Blir nog trevligt.
Det är så  konstigt, jag har inga problem att ringa runt till ställen när jag sitter på ett jobb, men när jag ringer för mig själv, då blir jag försiktig och blyg. Töntigt!

ZARA

Äntligen har Zara slagit upp portarna... Det har varit en lång väntan men nu finns en butik i Arkaden. Tre våningar är den och hade riktigt schysst utbud. Lite mycket folk bara.
En liten grej fick slinka ner i en kasse. Ska se om en bild kan komma. Typ en tunika, lite längre modell, som en skjortklänning fast kort ärmad och sydd ärm på
motsvarande sätt som den här t-shirten på Sienna. Ritkigt fräscht, hoppas bara jag kan lösa vad jag ska ha under utan att det ser för genomskinligt ut!

ryshigt

Vanessa är ingen favorit hos mig, alls. Vet itne varför men vissa personer tycker man är sådär bara... Fast när hon var på Bröstcancer gala bar hon en klänning jag gillade. Egentligen tycker jag den hade passat bättre till en mindre byst, men modellen och skärningen runt axeln är en favorit.
18534-4968

heltäppt

Idag är min näsa igenkorkad. Antingen är det allergi, väldigt troligt, eller så har jag blivit smittad av en förkylning. Tror egentligen att det är pollen, men det vore ju typiskt om det var förkylning. Självklart har jag glömt min spray hemma.... Kanske har de någon jag kan tänkas klara mig över dagen på hos Apoteket, men det lär ju knappast vara i klass som min receptbelagda.
Idag är det jobb 8-17. Var länge sedan jag jobbade så länge... Halv nio till fem var det ju på gamla jobbet, men där var det friare, här är jag mer fast vid skrivbordet.
Det var superskönt ute redan på morgonen, idag kommer nog bli ljuvligt varmt. Just den dagen jag ska jobba... Typiskt! Hoppas på gött väder imorgon och hela helgen också för den delen.

sovdax

Nu blir det sängen. Ska packa väskan först bara.. Och helst bestämma kläder. Blir en lång dag imorgon och jag är inte tillbaka tll fullo ännu... SKa jobba och sedan på möte i en förening jag är med i.
Godnatt och baci!

loosen up

18534-4967








Söt, rak topp. Tycker det är svårt att hitta bra, raka modeller som sitter snyggt. Beror väl på hur man ser ut. Den här känns schysst till en solbränna och tights eller shorts. Eller varför inte bara över en bikini på väg till stranden?!













färgad sko

Mycket detalj fascination idag. Men visst blir det så mycket roligare när Hilary matchar en ganska färglös outfit med gula ballerinas?!
18534-4966

spider on tour

Kristen, Tobey och company åker runt till en massa länder för att promota nummer tre av Spiderman filmerna. Jag gillar inte alltid Kirsten, men hennes frisyr är inte alls dum här faktiskt. Den blå klänningen är också väldigt söt. Men jag fattar inte vad det är för beige grej hon har på sig.. Lång tröja, något silkigt och tights... Ehh??!
Kul att se att Kirsten och Tobey verkar komma överens. Det var väl något bråk mellan dem efter första filmen tror jag.. Vet att jag såg en intervju med dem hos Oprah och då verkade de inte på god fot med varandra.
18534-4969

jumpsuit

Jag har ju lite svårt för hela den här jumpsuit grejen.. Men när det ser ut som på NIcole här så är det faktiskt inte så dumt. Inte för att jag lär inhandla någon men detta kan jag tänka mig, andra varianter tycker jag passar bäst på små pyren.
18534-4965

the row

HIttade några bilder som tydligen ska vara från tvillingarna Olsens kommande klädkollektion The Row. Enkelt och stilrent känns som ledorden.

glass

18534-4960Blev sugen på glass förut så jag gick till ICA. Låångsamt bör tilläggas, mormor hade nog gått förbi mig... Väl på ICA blev jag inte alls inspirerad, men så köpte jag ett 6-pack med Soleroglassar. Tre Red fruit och tre Exotic. Den som följt min blogg minst ett år vet att jag älskar Soleroglassen. Förra året när jag jobbade blev det en hel del uppätna. Speciellt under sommaren då vi hade glass-paus nästan varje dag.
Tyvärr smakade det äckligt med glass just nu, me jag vet ju att de ligger där och väntar på mig!

bild gb.se

bara för att...

Nu sitter jag på balkongen! Tihi.. Var bara tvungen att dra ut hela mojängen hit bara för att... Jag är trådlös, typ, fast med sladd ;) Äh, huvudsaken är ju att jag kan röra mig i hela lägenheten och det kan jag ju! Så småningom...
Sitter och tittar på utsikten, har kommit på att jag ser Konstmuséet på Avenyn. Efter ett och ett halvt år, drygt så insåg jag vad det var för tegel-gulaktig byggnad som stack upp där borta.. Bättre sent än aldrig.
Nu ser jag alltså Scandinavium, Canon-huset, Gothia Towers, Ullevis stora stolpar/pelare, massa annat och vad jag tror är Guldheden (fast det vet jag inte riktigt.. Så svårt att fatta härifrån tycker jag.

18534-4958

e

knäpp dröm

Nu när jag inte sover så bra igen så har jag börjat drömma istället.. Eller rättare sagt, jag sover lättare och minns därmed mer ofta mina drömmar. Inatt drömde jag så töntigt.. Haha.. Jag hade bestämt att träffa en kompis och hans sekreterare (!) ringde mig för att ändra, ringde tillbaka för att bekräfta, ringde igen för att ändra. Sedan ändrade jag och då fick sekreteraren ringa tillbaka för komma fram till att det inte funkade.. Hur snurrigt som helst. Haha =)
Till saken hör att det inte finns någon sekreterare och anledningen till drömmen är nog att vi snackade karriärer och mål igårkväll. Galet hur hjärnan funkar.

bangle

Har tidigarae skrivit om att jag är väldigt inne på armband just nu. Tyvärr kan jag inte ha de modellerna som jag vill, hårda runda bangles, men jag har en hel del att välja mellan trots allt! Här är ett litet kollage på snygga bangles från Netaporters webshop. Kanske inte kan ha alla på armen på en gång, men jag har ju två armar... Många andra är ju inne på KJL:s djurarmband, men det är inte my thing. Precis som jag inte förstod hypen av samma designers jordgubbshänge. Tack och lov är ju smaken olika hos de flesta!
18534-4956
bilder netaporter.com

upphakad..

Haha.. nu skriver jag nästan samma inlägg igen om Rachel. Men hon är ju grym på att ta till enkla accessoarer och piffa till det enkla. I vad som ser ut som mysbyxor och vit slapp topp matchas med den ursnygga skinnjackan, från Rick Owens om jag inte minns fel, pilotbågar, stora örhängen och den röda Chanelväskan.
image4955

slim

Hur väl Hilary än passar i det så får hennes outfit mig att påminnas om att jag inte gillar när tighta jeans blir tight ända ner på vaderna och vristerna. Från vaderna tycker jag det ska gå rakt ner, annars blir det bara galet.
18534-4954

similar

De här klänningarna påminner lite om varandra tycker jag. Den ena kostar lite mer, $165, och kommer från Shopbop. Den andra säljs på TopShop och kostar £25. Själv är jag lite sugen på budgetvarianten. Enkel, fräsch och perfekt i sommar med bara ben eller tights. 
18534-4953
bilder shopbop.com och topshop.com

en sommardag

En varm sommardag skulle jag kunna gå lös på TopShops kollektion, eller för att vara ärlig så kan jag göra det vilken dag som helst... Just den här gången tänker jag mig ett par mini-korta shorts matchat med en rak vit blus med trekvartsärmar. Sandaler med knyt piffar till det lite och färgen i outfitten får armbanden stå för!
18534-4951
bilder topshop.com

it's black

18534-4952
Ashlee SImpson matchar en söt svart klänning med spets upptill och en brun hatt, lite lagom rockig kombination. Ibland känns det som att hon inte riktigt hitta sin egen stil utan pendlar mellan det söta och rockiga.. Men hej, alla har vi rätt att variera oss och byta stil och kläder efter humör! 

headband

Hårband är snyggt, praktiskt och en kul detalj att förändra sin stil med. Antingen om man väljer en färgglad sjal, knuter turbanliknande eller något smalare med glitter, allt har samma funktion. Stacey Lapidus har snygga varianter som gärna kan få pryda mitt hår i sommare! Kanske ett i metallic-silver eller smalt turkost med lite glitter på. Fräscht!
18534-4950
bilder shopbop.com

solnedgången

Såg den här bilden på Kate och hennes modellpojkvän James. De två tillsammans med solnedgången bakom dem påminner om ett kort jag har från studentbalen. Jag och min pojkvän på Societetshusets veranda med solnedgången i bakgrunden.. Ahh, vilka minnen.

detaljer

18534-4949

Här bär Rachel en enkel outfit som inte är mycket för världen. Gråa jeans, skinnjacka och stövlar är enkelt och snyggt, men det är den röda Chanel-väskan är detaljen som gör det. Ursnyggt. OM man ändå hade en sådan väska att komplettera outfitten med.

yellow stripe

image4947








Hayden passar bra i randig paljett klänning. Paljetter har vi sett en hel del av i vinter, alla minns väl French Connection klänningen som hypades något enormt (och jag erkänner att jag var en av dem...). Kul att se en somrig variant. Haydens klänning är från Alice+Olivia och går i gult och ljusgult. Sommarfräscht som bara den!
























hemma igen

Nu har jag avklarat dagens läkarbesök. Det gick bra, men jag gillar aldrig när de ha rmed läkarstudenter. Läkarna blir alltid annorlunda då, som att de ska köra på ett speciellt protokoll istället för att vara som de brukar vara... Idag var det väl okej, men jag har varit med om gånger då det varit riktigt kasst faktiskt.

KÄnde mig ltie svimfärdig till och från... PÅ spårvagnen hem såg jag nog helt konstigt ut.. Satt och hängde nästan.. Tack och lov för solglasögon, det döljer ju hur man ser ut på ögonen!

Helt slut efter alldeles för få timmar sömn inatt. Kudden luktade gott, men inte hjälpte det för att få mig att sova.

sömnlös i Göteborg

Jepp. Det beskriver hur min natt sett ut. Somnade efter att tidningen kom... Det säger en del.
Last night I hade the strangest dream är en låtstrof som också beskriver natten, eller ja hmm... morgonen. Märkliga drömmar som visar sig återigen. Attans. Trodde jag skulle slippa dem nu.
SNart dags att gå till vagnen för att åka till huddoktorn. Undra vilken väntetid det blir idag?! Aja, jag laddar upp med bok, cola och kex. Allt för underhållning och för att se till att jag inte svimmar. Känner mig lite bättre, men ganska så väldigt utslagen ändå. Fast bättre som sagt.
Nej nu måste jag ta på mig något, förhoppningen är att dra fram något rakt som ej sitter åt runt magen. Får bli jeansklänning tror jag. OCh tights.
Nej rusa var det, fast långsamt...

my love

Jepp, jag har en ny kärlek. Min laptop! Åh som jag velat ha en och nu äntligen ligger den i mitt knä. Tack vare en urlång sladd känns det dessutom som om jag har en trådlös uppkoppling. Så småningom så ska det bli trådlöst, men när det sker beror lite på. I love den här datorn. Kör Windows Vista på min HP. Lite annorlunda, men inte så farligt ändå.. Dte handlar bara om att vänja sig. Med tanke på hur snabbt jag vande mig vid engelstk tangentbord när jag fick köra linux så är jag inte oroad.
Imorgon ska jag till hudläkaren. Hoppas främst att jag tar mig dit och hem utan att svimma. Stundtals har jag noll kraft i kroppen alls. Sov riktigt länge idag, men jag hoppas kunna somna snart ändå!
Min kudde luktar gott :) Tihi..
18534-4945
bild dustinhome.se

kate

Kate har inte synts ute i vimlet så mycket på sistone men häromdagen var hon på Can-Do awards i New York. 18534-4943Gillar hennes klänning. Ursöt modell som hon bär upp snyggt.
18534-4944

like me

Den här toppen är en typisk topp som jag gillar. Fina detaljer, söt modell och passar utmärkt till både jeans och vanliga byxor. Kanske trist i vissas ögon, men den här hoppas jag hitta på Topshop här i stan. Perfekt i vår och sommar. Kanske matchat med ljusa byxor eller jeansshorts och remsandaler. Nice!
image4941

cutie

Adam Brody är en riktig söting. Hans senaste film The Land of Women (tror jag den heter..) är uppe i USA och Adam åker runt på lite promotion. Här besöker han TRL i New York.
18534-4940

långis

En lång tunn kofta ser skönt ut. Det är fräscht och fint, men inte öfr mig. Jag ser helt enkelt bara fånig ut i det. Fast dte får mig inte att längta mindre efter något som liknar den här koftan.. Attans.
En tunn, längre kofta till tights, ballerinas och ett gäng armband. Snyggt, enkelt och bekvämt.
18534-4938
bild shopbop.com

klassiskt

I en outfit bestående av klassiska plagg ger Kirsten inspiration till en uttråkad sjukling. Randig halsduk, snygg kavaj, Chanel-väska, Ray-Ban Wayfarers och stuprör. Just nu är jag dessutom inne på den hårlängden hon har, väldigt oroväckande, här ska INTE göras några drastiska klipp.
18534-4937

it's high

18534-4936




Mischa verkar förtjust i hög midja. Här i ett par jeans med märkligt för stora fickor vilket gör byxan konstig. Skrev ju om
Jessicas byxor tidigare och ingen verkade tycka om dem. Själv föredrar jag dem framför Mischas. Men jag har tänkt mycket på det här med hög midja, såg Klick igår och hon programledaren hade t-shirt nedstoppad i jeans med hög midja och jag är inte helt förtjust. Efter lite funderande har jag kommit fram till att jag tycker att hög midja är lite småtöntigt nästan. De enda som såg snygga ut i de är tjejerna i serien Charlie's Angels. De klädde superbt i det!














abs

Måste bara säga att jag såg en bild där Brittan hade magkort topp och jisses vilken slimmad mage hon hade då.. HIttar inte bilden, men hon har verkligen gått in för att bli fit igen. Kanske är det inte så långt borta att vi ser en Britney vi är mer vana vid att se, och tycka om. Frågan är väl hur hon ska lösa hårbiten.. Hon kan väl knappast gå i peruk och hatt tills håret är utväxt ordentligt? Eller?! Det tar ju lååång tid. Undra hur långt det är nu.

Helt fånigt inlägg, men who cares...

träningsvärk, typ..

Maginfluensa ger en sorts träningsvärk i magen. Nös just och attans vad det kändes i mina kära magmuskler. Jag som ändå fokuserat mycket på att få den delen mer fit de senaste gångerna jag hängt på gymmet. Insåg hur fel jag måste tränat min mage i ett halvår eftersom det endast tog ett träningspass för att visa skillnad. Illa! Sedan har jag slutat träna sidmusklerna, alltså de som är på sidan av magen. (Oftast gör man det i en maskin där man rör sin överkropp åt höger-vänster resp vänster-höger sittandes. Lullig förklaring...) Tror nog det är till min fördel faktiskt. Så den som jag så hysteriskt använt är nu helt struken från listan. JAg utgår från vad jag vill ha för resultat och tränar därefter... Just nu innebär det kondition och mage. Pyttelite armar, men knappt något på benen. De tränas ju i trampmaskinen, på cykeln osv.

Idag mår jag lite bättre, men jag är knappast bra. Har ätit en rostat bröd-skiva. Det gick men jag fick vila en kvart efteråt.. Ansträngande värre :)
Paketet med datorn är nu i Torsis. Great! Ska sms:a kollinumret till pappa så hoppas jag han hämtar det på hemvägen! Längtar verkligen. Sen är jag back in business. Jag är löjligt nöjd över att snart ha en laptop, hundra år efter alla andra, men so what. Nu ska jag också blir som Carrie och sitta i min fåtölj och jobba, eller ligga lite snyggt på sängen när jag bloggar.. Haha.. Tur att man inte har bilder på hur man ser ut när man bloggar, tänk videosamtal med mobilen.
En killkompis hade just skaffat 3-telefon, när alla skaffade det för några år sedan, och pratade i videosamtal med en annan kompis. Hon undrade om han var på väg och han sa att han var på hållplatsen. I själva verket borstade han tänderna och det såg ju hon förstås! Hysteriskt kul tyckte jag och en bra anledning till att jag inte vill ha videosamtal själv...

Oj, snurrigt och blandat inlägg.. Snart dags att vila igen tror jag.

helsvart

Sienna passar i svart, tycker det är fräscht på sommaren till en somrigt brun hud och solblekt hår. Jag är nog lite tvärtom, föredrar nästan svart på sommaren istället för på vintern... Men Egentligen är jag nog inte en svart person. Min garderob är en bra färgblandning! Vad jag hade tänkt blogga om är t-shirten som Sienna har på sig, gillar modellen. Snyggt när ärmen inte är påsydd utan mer en förlängning.... En sådan t-shirt till jeansshorts i sommar, nice!
18534-4935

solgult

Remsandaler är min grej. De här från Dolcevita är ursöta. Kul med en rolig färg dessutom, kan liva upp den enklaste outfit.
18534-4934
bilder shopbop.com

vardag



Kate har ofta schyssta vardagsoutfits. Här i en längre topp över jeans, stövlar, lång kofta och ljus jacka. Fint och fräscht.


mysklädd

Hemma och sjuk innebär väldigt ledig klädsel. Lite trevligare hade det nog varit om jag dragit på mig en mysoverall från Juicy Couture med budskapet LOVE. Istället sitter jag i Nike-mysbyxor och en vit t-shirt. Löst och ledigt, samt väldigt oglammigt för vem orkar när man är sjuk!?!
18534-4932
bild shopbop.com

crap

Usch idag mår jag verkligen kass! Natten har spenderats icke sovande.. Jag var magsjuk. Nu är jag svag, har ont i kroppen, hög feber och har en ganska smal diet, avslagen coca cola och vatten.
Det värsta var att jag hade en riktigt fullbokad vecka. Två kvällar med jobb, idag och imorgon, dagsjobb imorgon, hudläkaren på onsdag+skola, heldagsjobb på torsdag och annan skola på fredag.. Fast idag och imorgon kan jag acceptera att jag är sjuk, har redan avbokat arbetet imorgon, men sedan så får det vara nog!
Det enda positiva i det här är att min dator förhoppningsvis kommer hit imorgon vilket innebär att jag får den tidigare än jag väntade mig.

Ledsen att det blev ett neggo-inlägg men idag är inte en bra dag. Enda anledningen till att jag orkar sitta här nu är att jag vågade mig på att svälja en smärtstillande tablett som tagit ner min feber lite.

sängdags

Kroppen gör ont och jag har svårt att sitta stilla.. Det är väl ingen influensa som går nu hoppas jag!?!
Blir nog inget bloggande imorgon.. Dessvärre. Men på tisdag sitter jag på jobbet hela dagen och kan nog slänga in något inlägg. Sedan har jag förhoppningsvis fått datorn och är back in business.
Håll tummarna för att jag inte blir sjuk nu!
Godnatt och baci.

trotsigt eller sött

T-shirts med tryck är vårens stora grej känns det som. Jag är ingen T-shirt tjej, främst för att jag känner mig lite för nerklädd i det. Vissa tycker jag dock kan vara roliga. Eller som den här, bara lite trotsiga. "Why can't I have everything?" känns som ett trotsigt tonårs-uttryck. Mer Emma är nog blusen med stråveck. Lite lagom sött och alldeles utmärkt fräscht med jeans och Reebok-sneakers för en sportigare känsla!
18534-492718534-4928

bilder topshop.com

tibi

Härlig sommarklänning från Tibi. Svart-vita ränder med fin blomstrande äng nertill. Fräscht!
18534-4931
bild netaporter.com

kortis

Ashley med obligatorisk take-away kaffe i handen bär en kort svart kjol. Snyggt matchat med vit lös topp och jacka. Just korta kjolar känns roliga som komplement till alla klänningar som hägrat under vintern. Själv har jag mest knälånga tror jag, främst eftersom de är mest passande på jobbet..
18534-4930

loose

En enkel kombination en slapp söndag. Lös topp som är stylish och bekväm till ett par snyggt slimmade jeans. KLäs upp med snygga skor eller ner med ett par sneakers.
18534-489018534-4929
bilder topshop.com

gap

Vilka ursöta toppar från GAP. Speciellt den till vänster i rak lovely modell. Åh, den stilen vill jag ha i sommar! Så fräscht.
18534-4926

hårband

Turbanen är snäppet för häftigt för mig, jag är lite mer low-key. Men ett hårband på det här viset känns mer passande.. Även om tanken går till städtant eller mamma då hon bakade pepparkakor när jag var liten. Söt tröja förresten, jag är svag för kabelstickning på detta sätt!
18534-4925

sommarmild

EN solklänning i milda färger med matchande ballerinas. Sött och fräscht en sommardag!
18534-4924

bilder topshop.com

trötter

Idag är jag trött. Lite förkyld i kroppen, täppt och trött helt enkelt. Många som är trötta nu, inte bara jag.. Skönt att veta :) Trevlig helg! Ett trevligt besök livar alltid upp.
Tittar på Wallander just nu. Bra polis-serie tycker jag. Förknippar dem med sommar, även om det är vinter i just den här filmen.. Men deckar är sommar för mig, då går ju Morden i Midsomer mm. Sen kanske det är för att jag är lite feg och tycker det känns bättre att se sånt när det är ljusare tider!?!
En ny dator är på väg till mig. Har den på tisdag-onsdag någonting. Spännande värre!

en sorts träning

Lördagen har spenderats hos bror min. Var där med bananlådor, de ska flytta om exakt en vecka... Passade på att stanna ett tag och pussa samt leka med min brorson. Han är underbar! Nej, det kommer aldrig bli tjatigt.. För mig åtminstone. Kanske för de som får höra det! :)
Känner mig lite seg i armarna nu.. Inte trött som jag var för några månader sedan utan mer seg. En sorts träning blir det. Igår körde jag ju lite kondition och mage så det var väl bara rätt att ta armar, axlar och rygg (blir det ju faktiskt..) idag.
Precis som igår kväll så känner jag mig trött men ändå inte.. Kanske är mitt blodvärde som är lågt.. Fast jag tycker jag tryckt i mig en massa tabletter på sistone. Hmm.
Nej om jag skulle ta och rycka upp mig lite!

sleepy

Nu ska jag sova. Är trött och seg. Fast lite pigg ändå.. Konstigt hur man kan vara trött och pigg. Undrar om det ens går. På söndag ska dte visst regna, men på tisdag vänder värmen hitåt igen. Snurrigt aprilväder ska visst vara bra för sommaren så bring it on!
Godnatt och baci!

guld

Nu känner jag mig snurrig. Fick för mig att jag bloggat om de här men hittar inte inlägget så jag bloggar om dem (igen). Ursöta ballerina skor. Gillar ju remmen runt vristen, på det här viset blir det dessutom bättre eftersom den sitter fast, passar min fot bättre har jag upptäckt efter att ha provat massvis med vristrems-skor. Märket är Joie och finns hos Shopbop.com.
18534-4923

nygammalt

Jag är i en armbandsfas just nu. Det bästa är att jag bara har letat i mina egna vrår och fyndat. Ville ha något som kändes lite tuffare än ljusblå pärlor eller ljust rosa till silver. Igår hittade jag det här flätade i skinn och silvertrådar som jag fått av min gudmor. Tror det var konfirmation. Då hade äldre personer sådant och jag gillade det inte, men nu har jag återupptäckt det. Så idag har det suttit kring min arm! Hiss eller diss?
18534-4922

nice

En snygg enkel outfit på Emanuelle Chriqui. Jeans, topp och en lös kofta. I Like. Emanuelle har blivit en ny favorit. Enkel stil, men bärs upp väl och med snygga detaljer.





brody

När jag tänker på Brody nu så är det främst Brody Jenner, killen som dejtat Lauren i The Hills, jag tänker på, men det borde ju vara Adam Brody! Han är sötare och verkar trevligare.. Jag menar, läs bara den här artikeln om Brody Jenner.. Fast främst gillar jag inte Spencer. Usch vilken skitkille!
Hmm, detta skulle ju handla om Adam!! Kollade på lite OC förut när jag åt.. Nice :)
image4920
bild people.com

två outfits

Gårdagens och dagens outfit. Nästan likadana.
Till vänster: dagens på förmiddagen:
-vitt linne, okänt
-svart kofta, H&M
-jeans, Filippa K
-sjal, fått av Marja Kurki-återförsäljare
18534-4919
Gårdagens:
-röd tunika/topp TopShop
-svart kofta, H&M
-jeans, Filippa K
18534-4918

buttercup

Ursöt klänning från What comes around goes around. Buttercup Halter Dress heter den. Jag älskar ringningen och fallet, så fint!
18534-4917
bilder shopbop.com

two times

Mischa gillar den rockiga stilen. Jag har skrivit innan hur jag gillar när hon blandar det rockiga med lite mjukare toner och romantiskare stil. På bilden till vänster tycker jag dock kombinationen är sådär (läs: ej bra). En rockig t-shirt nedstoppad i en svart kort kjol med en fransjacka?! Nej ingen hit.
Då är jag mycket mer förtjust i den stilen hon hade på, ytterligare, en Keds-promotion i London. T-shirt, jeans och skinnjacka matchas snyggt med lockar. I like!
18534-491518534-4914

ashlee in HB

Ashlee Simpson i Harepers Bazaar. Ett uttalande hon gör är om Pete Wentz (eller vad han heter), sångaren i Fall out Boy som hon ryktades ha något ihop med i höstas. Det säger hon bara var påhittat, men den senaste tiden har de synts tätt intill varandra, så hur som helst så är det ju något nu i alla fall... Hon kommenterade även alla spekulationer om att hon opererat sig för att likna sin syster, något de tydligen skrattar åt eftersom de är systrar och självklart är lika, naturligt.

datorer!

Igår låste sig min dator och sedan gick den inte att starta upp igen.. Det är när jag är utan dator som jag inser hur mycket jag använder mig av den! Skola, jobb, mail, räkningar, blogg, MSN osv.. Det är bara sånt jag behöver internet till. Sedan skriver jag arbete, rapporter, gör tidrapporter osv. Dator = mucho viktigt för Emma!! Hoppas att det löser sig snart. På ett eller annat sätt...
Idag har jag varit duktig, solat (på hudkliniken, ej solarie), varit på Universitetsbiblioteket och uppdaterat mitt lånekort (mycket duktigt!), tränat (light version, men över 100 magövningar gör nog susen) och hunnit känna förkylningstecken.. När jag befarar en förkylning så blir jag läbbig bak i svaljet, och bak i näsan.. Får hoppas att det är inbillning eller något nytt roligt allergi-symtom. Imorgon vet jag nog.
Helgen blir lugn. Min plånbok är thin och då får jag ta det lugnt, samt kanske kurera mig. Samt plugga. Dte kan man alltid göra. Nog det bästa med att inte vara student, slippa ett ständigt dåligt samvete! Förhoppningsvis hinner jag pussa min brorson också. :)

silver

Mina guldballerinas ar tva ar nu och mar sadar efter en jobbig utekvall i Halmstad, men de ar urskona och min onda fot mar bra i dem!! Till sommaren kliar det efter att ha ett par silvriga ballerinas att liva upp tillvaron med. De har ar ursnygga. Men a andra sidan finns det massvis med snygga skor som kan fa en plats pa min skohylla!
18534-4905
bild shopbop.com

sovdax

Nu ska jag slanga img i sangen och forsoka sova. Hoppas for allt i varlden att det gar battre an det gjorde inatt. Lag och vred mig som bara den och vaknade en gang i halvtimman kandes det som..

En sak jag funderade pa igar nar jag forsokte somna ar vad som gor en blogg popular. Om man tittar pa de som var mest nominerade till Aftonbladets pris... Jag tycker endast ett fatal platsade och jag saknade manga. Men det ar vad jag tycker.

Vad gor en blogg bra? Vad vill man som lasare ha/se/lasa?


Beratta garna, jag lovar att beratta vad jag tycker.. Fast det far bli imorgon!

t-shirt klanning

En riktigt snygg modell av en t-shirt klanning. Jag ar nog mer rakt, men figursytt an rakt och stort.. Det blir for...stort helt enkelt!
image4911
bild shopbop.com

SAFE

Inte nog med att hon ser bra ut, far kla sig i en massa ursnygga klader jamnt och standigt.. Hon staller upp pa bra saker ocksa! Har ar hon i London foratt promota Skin Cancer Awareness For Everyone SAFE. Detta ager hon sjalv om sitt engagemang.

?I spend a lot of my life in the sun,? said the 21-year-old actress.

?And I know how important it is to be sun aware and protect your skin. I hope that my support of Superdrug?s important campaign will ensure everyone stays safe in the sun this summer whether at home, on holiday or even on the beaches of California.?

Sot klanning och fint fixat har.. Jobbigt jobb hon verkar ha...


en liten en

En sot liten kofta. Natta koftor med enkla sota detaljer ar nog min last. Jag alskar dem! Fastnar ofta for det i affarer, men sa ar jag praktisk ocksa, sa jag har inte sa manga i min garderob som man skulle kunna tro.... Den har fran Fendi diggar jag!
18534-4908
bild netaporter.com

graduation

Vitt, vitt vitt... Finns det en farg som man forknippar mer med somamren och ljusare tider?! Skolavslutningar och studenter narmar sig. Har ar tva vita klanningar som ar ursota. Visserligen ar den nedre snappet for uppkladd tycker jag, kanns lite val cocktail.. Men med en kofta over sa kanns den mer ratt igen. Ahh, varje var onskar jag att jag fick chansen att valja studentkldsel igen... Ar faktiskt inte supernojd med min.. Fast den funkade ju hela dagen, och det var en laang dag sa det var ju bra!
18534-4907
18534-4906
bilder shopbop.com

en mix

Jag gillar det harliga sattet som Mischa mixar stilar allt som oftast. Hon blandar det sota, romantiska med lite tuffare och rockigare plagg/detaljer. Sant har man oftast naturligt tycker jag, tanker man for mycket blir det bara knappt... Hon passar bra i sin hippie-rock-chica stil som hon syns i till vardags.
18534-4904

skjortklanning

Skjortklanning kan vara riktigt frascht. Jag har kortarmad mer figursydd variant men nu ar jag nog lite mer insiktad pa en rakare modell. Nagot som jag oftast inte passar i.. Men dromma gar ju. Den har modellen funkar annars alldeles utmarkt, snyggt med detaljen i midjan ocksa, latt att fixa sjalv!
18534-4900
bild netaporter.com

trench

18534-4899En klassisk Burberry Trenchcoat ar ett sant dar plagg som garna skulle fa finnas i min garderob, ett plagg som skulle funka lange. En riktig klassiker helt enkelt! Kate ser frasch ut som alltid i ljus trenchcoat, jeans och stovlar pa gatorna i new york.



spread

Snygga bilder pa Gisele. Hon ser sa frasch och trevlig ut. Inte divig som vissa andra (tank Naomi och aven Tyra sags det..). Gillar den lila klanningen till vanster. SEdan ar det kul med vida, sailor byxor, aven om det inte passar mig sa...
18534-4898

klubbkavajen

Sofi skrev om klubbkavajen som en av varens ytterplagg i Klick haromsistens. Kate bar en gra kavaj18534-4895 med lite kort arm, ursnygg modell. Minns sist man skulle ha "liten" klubbjacka, da gick jag forsta aret pa gymnasiet, de som gick i trean hade ursnygga modeller och jag var saa avis. Kavaj ar frascht till en enkel vardaglig outfit.

high waist

Jessica i hog midja med vit kortarmad polo. Jeansen verkar schyssta, men toppen ar ingen hit. Den modellen kladde sig ofta Prinsessan Viktoria i.. Dessvarre.
Visst passar Jessica i sina bruna lockar, snyggt pa henne. Kanns mer nara hennes riktiga harfarg faktiskt.


sleepless

Inatt sov jag typ ingenting kanns det som. Idag ar jag sliten som fa.
Igar kvall firades min bror. Han fick grill, grillbestick och ett par ursnygga seglar/streetskor som jag och mamma kopte forra veckan. Han var skeptisk till skorna men jag tror nog han vande sig.
Jag spenderade storre delen av tiden med min brorson. Det kanns i kroppen idag. Nastan traningsvark.. Fast det ar klart, han vager tio kilo och man haller honom nastan hela tiden. Han kryper visserligen, men igar ville han mest sta upp hela tiden... Sweetie!
Onsdagar ar tv-kvallar i mitt hus, Men in Trees och Greys Anatomy. Det ar grejer det!
SOlen skiner fortfarande, men det ar kallare, lite forradiskt, men jag kan anvanda mina nya gympaskor vilket ar bra!

dagens

LIte optimistisk kanske idag.. Vinden var kallare an jag trodde, tur att jag valde ratt ytterplagg atminstone. Idag hade jag pa mig:
  • tights, topshop
  • linne
  • blommig tunika med knappar, HM
  • svart kofta zara
18534-4893
usel bild.. battre an inget?!

all blue

Blatt i olika nyanser gillar jag. Ljusblatt ar frascht pa sommaren, morkblatt funkar som komplement till svart och klarblatt ar kul som detalj. Den har blaa fargen ar nastan lite gront i tror jag. Snygg nyans hur som helst. Klanningen ar jag riktigt fortjust i med endast ett axelband men inte pa det gamla vanliga sneda stattet... Sandalen vore perfekt i sommar!

18534-489218534-4891
bilder topshop.com

huvudvark

Hela formiddagen gned det i huvudet och nu har jag huvudvark. Isch! Ska ata lite och ta en tablett, hoppas det hjalper.
Nu ar fodelsedagspresent till min bror fixad! han fyllar ar idag. exakt tva manader innan jag. Med andra ord ar det ynka tva manader till min 25 ars dag. Wiii...
Kopte en liten keps till min brorson ocksa. Han ar lite ljuskanslig sa jag och mamma tankte att en keps vore bra. ljusbla och sot ar den.

sm3

Nu har snart Spiderman 3 snart premiar. Har ar ganget i Tokyo for roda mattan premiar. JAg ar ju sadan sentimental manniska sa jag tanker pa en person/handelse till olika filmer, latar, grupper, tv-progra, osv. Spiderman har en viss person knuten till sig... Sa lange det ar relativt positivt sa ar det ju okej, men annars ar det sadar att paminnas om saker jamnt och standigt...
Kirsten och James sag nice ut, James i kostym och Kirsten i puderrosa chiffongig klanning.
18534-4889

pilots

Inser hur tjatig jag borjar bli, men ack sa snygga bagar! Enkel outfit pa Ashley i svart vitt. Hog midja pa kjolen, t shirt, skjorta och kavaj! Nice.
18534-4886

against ms

Kandisarna staller upp pa valgorenhet och modeller Hilfigher klader pa Race Against MS gala. Nagon i min slakt har ungefar det sa jag fattar grejen...
Bade Nicky och Nicole sag frascha ut, Nicole verkar ha gatt tillbaka till ljusare har och kortare! Hon ser definitivt mer classy ut i page! Funderade faktiskt pa att klippa mig sjla.. men jag tror inte det blir sa anda. Inte till sommaren i allafall!
18534-4885

mandag

Busy mandag. Nu antligen ska jag lagga mig pa soffan med en kopp te och kolla pa tv. Sjukhuset, skol och nu senast jobbet har varit pa agendan. Vilket flummigt arbetspass. En gang borjade jag skratta och fick ta paus fran samtalet och en annan gang rakade jag dra av mig headsettet. Crazy! LIte trott med andra ord..
Det fantastiska ar att jag inte anvant strumpor i mina ballerinaskor. Inte ens nu pa kvallen behovdes de.. Wihoo! Och sa ska det visst bli kallare sager de... Jaja. Sommaren kommer sa smaningom!!

skon helg

Jepp, nu ar jag tillbaka vid min egen dator och den har fortfarande inga [';. Trots att min bror nu ar hemma verkar det hoppl;st att fa ordning pa den.. Vardo.
Helgen har varit riktigt skon. Fredagshangde jag med en kompis, hon tog vin och jag en cola. Igar var det solen som gallde. Njot som bara den pa uteplatsen. Pa kvallen var det fest, relativt nara mig for en gangs skull. Jag hade narmast, de andra fick aka genom hela stan, nagot som jag oftast maste gora annars.. :) Idag har jag bjudit en kompis pa amerikanska pannkakor, diskuterat homestyling av min balkong, Men allra framst sa har jag pussat pa varldens sotaste kille!! Han krop sa fint. Han ar bast :) Ibland ar han sa kul, han liksom "ater" upp mig. En gang forsvann all min mascara pga hans dregel. Idag var det nastan likadant, men jag kunde inte bry mig mindre. Anything for him! Pa lite drygt tva veckor kanns det som att han vaxt sa mycket! Ahh, den karlek som jag har for honom... Ojoj!

Nu blir det snart sangdags, busy dag imorgon!

shine

Den här låten tycker jag är jättebra. Shine heter den. Funderade länge och väl vilket band/vilken artist det var som gjort den.. Så fick jag höra att det var pojkbandet som borde kallas manbandet kanske.. Nämligen Take That. Jaha, men jag gillar dne ändå, så det så :)

tokyo

Dannys låt Tokyo är riktigt grym. Får mig alltid på gott humör och jag kommer på mig själv med att nynna på den lite då och då.. Någon som är i Tokyo är Lindsay och där håller hon sig bakom DJ-båset med kompisen Samantha Ronson, syster till designern med samma efternamn.
18534-4882

every day

18534-4880









Jeans och vit skjorta är en av de mer klassiska klädslarna tycker jag. Det kan vara lite slappt, casual eller kännas mer klätt, allt ur två plagg beroende på dess form och kombination. Emanuelle ser otroligt chic och fräsch ut i sina låga jeans med bootcut och en skjorta lite uppknäppt och uppvikt krage. Stora örhängen, röda skor och en liten kuvertväska till fulländar det hela. Super snyggt tycker jag!



















hippie

Mischa ser lite hippie-chic ut på New Yorks gator med sötaste lilla hunden i släptåg. Snyggt med sjal runt håret. Något jag tycker är supersnyggt, men inte kan få till själv...dessvärre.
18534-4879

outfit

Såhär var jag klädd en dag på jobbet och även då jag fikade med en kompis igår. Fantasin tröt..

Inspirerades också av Emma och slängde på mig några armband. Vill gärna ha ett "tuffare" armband, men än så länge får jag hålla mig till snällare varianter.

  • silver med rosa pärlor, från Farmor då hon var i Kina
  • silver armband, Mammas
  • ljusblå"pärlor", glitter tror jag, har för mig att en kompis köpte dem åt mig, det är 3 st
    image4878

tingeling

Jag blir alldeles till mig av det här vädret :) Sol,  blå himmel, värme! Jag har bikini ¨på mig när jag njuter av solens strålar. Om man lyssnar noga hör man hur knopparna brister. Ljuvligt.
Mindre kul är ju allergin som blir allt värre. Ögon, näsa, huden... Isch!
Tjoho vad härligt dte är ibland!!

ljuvliga fredag

Idag är det härlig fredag! Blå himmel och sol. Riktigt varmt är det ute också.
Fredagen den 13:e, otursfredag sägs det, men det är väl mest skrock?! Eller en bortförklaring...
Mötte en gammal pojkvän på hållplatsen, lite awkward faktiskt. Vad säger man sådär på stan, lite käckt och trevligt liksom?! Idag har jag åkt runt i stan, gjort ärenden, ljusbehandling och njutit av solen!

premiar

Idag var det premiar! Jordgubbar och glass sahar pa kvallen. Mumsigt gott. Billiga och goda dessutom! Hurra, det ar verkligen var nu :)
18534-4876
bild via google.se

recognizable

Det ar lite konstgt. Efter resan med jobbet har jag nu fatt hora om tva personer som visat bilder dar nagon kannt igen mig. LIte kul. Jag ar ju inte san att jag ar lik sa manga andra, sa det var kul. Obs, bade vet jag vilka det ar alltsa...

goldie

18534-4875








Ursota guldballerinas med t-slejf. Det ar fint och sott med metallic skor! Lyser upp de mesta outfits.















bows

Det ar inte manga som kan bara rosettklader utan att se lite yngre ut, men jag tycker Kate bar den har sota klnningen bra! Forresten, visst ser man likheten till hennes mamma, Goldie Hawn, i KappAhls kampanj?! Jag tycker de ar superlika! Ps, ar inte det har liknande den klanning Rachel Bilson bar i vintras?! Ds.
18534-4874

hurtigt

Nar jag vantade pa vagnen efter jobbet for en stund sedan sa var det alldeles ljuvligt skont ute. Jag fros inte utan bara njot av den harliga kvallen med klar himmel. Ohh.
Forsta halvtimman pa jobbet kande jag mig som en idiot, men sen sa kom jag over det och korde pa kansla. Det ar sa svart ibland nar det ar san byrakrati som man ska folja. Jag har ju knappt varit dar i ett halvar sa jag kan liksom inte allt annu.. Men snart sa :)

Nu sitter jag i tights, topp och mina nya
Freestyle och kanner mig hurtig! Kanske ar jag lite sportigare den har varen.. Haha.. Lite kanske.

snart sa...

Strax bar det av till jobbet. Undra hur det ska ga med den nya delen idag.. Sa mycket att tanka pa!
Dagen har varit riktigt trevlig. Hann med bade det ena och det andra.. Ikea, Stadium, McDonalds mm. Ska ata lite Finn Crisp nu, sedan ska jag se vad det blir for klader.
Dagens skandal: jag har storlek 35 pa nya Reebok skorna Freestyle! Galet.

Mandy

Mycket Mandy ocksa... Ny film ute och aven en kommande skiva. Da jobbar PR-folket for fullt! Mandy syns pa Elle omslaget och har pa tidningen Califorina. KOmmer ihag att jag gillade hennes enkla tuggummipop (for det var det val..) sist det begav sig. Jag vet...min musiksmak ar sadar :)

palskrage

Mycket Mischa blir det ibland... Jaja. Har ar hon i New York. Ser pabylsat ut med palskrage, matchat med, vad som ser ut att vara, bara ben. Tanker lite Prinsessan Madeleine nar jag ser den dar kragen, har for mig att hon fotats med en kappa i liknande stil...Sjalv njuter jag av solen som skiner!
18534-4872

solgul

Drew Barrymoore ar numera spokesmodel for Covergirl. Det firade hon med sot klanning i starkt gul nyans. Fargen ar lite val skarp for mig, men sot modell tycker jag!
18534-4870

lovely

Solen skiner och himlen ar ljuvligt bla. Ahh! Nice.
Snart ska jag en kort svang till IKEA med mamma. Jag har en lampa med sant dar rispapper runt, men for ett ar sedan sa rakde jag fastna med dammsugaren i pappret sa det gick sonder. Nu ska det finnas sadan lampskarm pa IKEA, tank vad fint med en hel lampa!!
Far se om det blir nagot annat smatt och gott... Ska kolla pa kuddomslag, vill piffa till ite och gardinerna funkade ju inte..
Hmm, undra bara vad jag ska ta pa mig.

solo tv

Blev inget sallskap ikvall.. Jaja... Sa ar det. Mer morotter till mig! (I know, jag ar lite konstig...)
Skon dag idag, vadret haller i sig och det verkar bli narmare 20 grader till helgen! Wihoo!!
Lite daligt med bloggande med varldens knasigaste dator...

Kollade pa metallic vaskan fran Indiska idag. Den var stor och fin, men inte for mig. Just nu kanner jag inget behov av en vaska i den storleken. Tror namligen inte man kan ha for mycket tungt i den... Kanske andrar mig, far hoppas dne finns kvar om sa vore fallet...

posen

LIte rolig form pa vaska av Zac Posen. Tantvaska goes nytolkning. Kul! Fast snappet roligare hade det varit om den var i en rolig farg, metallic eller kanske monstrad...
image4869
bild netaporter.com

smasporty

Just nu ar jag inne pa casual, enkla, sportiga men anda vardagssnygga outfits. Egentligen inte min stil, men just nu kanner jag mig lite halvsportig av nagon marklig anledning. Mischas stil ar schysst, jeans, sot blus under en rolig munkjacka och utslappt har. Frascht! Har ser hon forresten valdigt bra ut i det ljusare haret!
18534-4868

ljusare igen

I hostas sag vi en vag av brunetter men nu ser det ut som att det gar mot ljusare tider. Nicole har18534-4865 ljusa slingor, MIscha likasa! Den har blondinen haller sig till det ljusa, men det gor ju inget om andra inser hur snyggt det ar ocksa...
Nicole passar forresten bra i sin nya lugg tycker jag!


bra dag

Onsdagen har varit en bra dag so far. Har varit och tranat pa formiddagen. Min sk light traning. Cykel, trampmaskin och lopbandet. Darefter en himlans massa magovningar i en maskin. Var nog strax over hundra idag, vilket ar mycket bra for att vara mig! Har ju bra magmuskler, men sommaren narmar ju sig :)
SKa ner en svang pa stan. Ikvall ar det tv-kvall med Men in trees och Greys anatomy. En kompis kommer over, tankte fixa nyttigt sancks. Dvs gurkstavar och morotter. Efter att ha tranat vill jag inte vraka i mig onyttigheter och grlnsaker ar ju sa gott!!! Jag ar nog en kanin egentligen...
De tre senaste veckorna har jag matt battre igen. Underbart skont!

seging

Nu kor jag Linux via en skiva och det innebar att datorn ar superseg! Battre an inget visserligen! Men anda... Jobbet var kul ikvall. Tiden gick fort eftersom jag fokuserade pa ett annat satt pga nya arbetsuppgifter. Forsokte ha hog speed, gillar inte att rulla tummarna. Man skulle dra streck for varje lyckat, misslyckat samtal osv. Blev en himlans massa streck kan jag saga!
Nu ar det snart laggdags. Lite trott, hoppas jag kan somna nagorlunda snabbt.
Godnatt!

Svarar pa kommentarer imorgon :)

smashing

Urskona Adam Brody i kommande numret av Premiere. Han ar sa nice! Mmmm...
18534-4864

tripple dresses

Tre skona klanningar funna hos Shopbop. Gillar speciellt den svarta med endast ett axelband,ursnyggt! DEn i mitten kanns mer vardag medan den ljusa passar sommarens hogtider som konfirmatiner, skolavlutningar och midsommar kanske... Mycket fint!
18534-4863

blue

Tank vad mycket trevligare det ar att vakna nar solen skiner! Idag ar det varmare an det varit over pask och solen skiner. Ljuvligt! Snart ska jag ivag pa ljusbehandling. Kanske blir det en promenad ocksa.. Far se. Annars blir det nog plugg pa balkongen. Inte fy skam det heller...

cerise

18534-4860



Cerise ar en av mina favorit farger for tillfallet! Sa harligt med farg och nagot som lyser upp efter en lang vinter. Sot topp fran Theory med knappar och lite rak i modellen. I Like!



















galet

Min krashade dator m[r s[d'r och darfor kor jag Linux. Tangentbordet ser likadant ut som annars men om jag trycker pa aao sa blir det ['; inte riktigt som jag tankt. Darfor far det bli en internationell blogg de narmsta dagarna eftersom tekniker-brorsan ar i fjallen...
Naval, detta ar tio ganger battre an ingen dator alls!!! Ska bara hitta USB-minnet sa ska jag nog klara mig...

en sjal

Köpte en sjal på stan förra veckan. Ljusare rosa i bakgrunden med ceriserosa blommor i förgrunden. Snygg och fräsch tycker jag. Snyggast med lite färg runt ansiktet, passar de flesta av mina jackor dessutom!
image4859

petrol

Ursnygg väska från 3.1 Phillip Lim. Ser ut att vara realtivt stor, funkar nog som weekend väska. Vore inte alls dumt att slänga den över axeln när det är dags att lämna stan för helgen. Nu när vi går mot bättre tider så blir det allt mer tid på landet och då behövs den garanterat. Fast jag har en riktigt bra också, en "Gucci". Den rymmer mer än man kan tro och är smidigt att bära på. Drömma går ju....
18534-4858

puderrosa

Puderrosa gillar jag, passar mig bäst på sommaren men då tycker jag att jag bär upp det bra faktiskt. Den här klänningen kan nog vara ganska trist men just på den här bilden och modellen så tycker jag den var riktigt snygg!
18534-4857
bild shopbop.com

ränder

På våren är det något som återkommer för mig, ränder! Helst blåvit randigt som är så fräscht. På senare år har jag faktiskt börjat gilla andra ränder, med fler färger till exempel. Ashleys randiga kofta
ser fin ut och verkar vara en snygg jeanskofta. Solglasögonen verkar vara hennes favorit, själv är jag lite avis för de börjar bli något av en favorit för mig också.

metallic

Indiska har två härliga kassar på temat Metallic. Ursnygga men frågan är ju hur de är i storleken... Kanske ska ta en sväng om Indiska. Grejen är bara att Indiska åker jag inte förbi utan då måste jag strategiskt gå dit. Men vad föredrar jag då, guld eller silver?! I väskform föredrar jag nog silver. Skor funkar både i silver och guld, smycken likaså, men väskaform får bli silver. Jag har en liten kuvertväska i guld, den får nog fylla min guldväska kvot.

image4853image4854
bilder indiska.com

grey

Idag är det grått ute.. Liksom igår har solen hållit sig bakom molnen. Tänk vad snabbt man blir bortskämd! Innan igår tror jag det varit sol i dryga två veckor över Göteborg. Men till helgen ska det bli varmare. *håller tummarna*
Tyvärr får regnet alla växter att ploppa upp och med det kommer mer pollen. Vaknade med konstig känsla i ögonen idag.. Pratade med min brorson igår. Han sade ungerfär "tjihooblobla" och jag skrattade.. Känner mig alldeles för fånig för att prata med honom som vanligt typ, Hej Filip, hur mår du idag... Han kryper som bara den och försöker visst ställa sig upp sade hans pappa. Längtar tills söndag då jag ska hälsa på honom!

shoe

Funderar på att fylla hålet efter mina blå wrangler-sneakers med de här vita i skinn från Reebok. "hjälp 80-tal", kommenterade en kompis det. Visst är det så, men det är ju en klassiker... Eller?!
18534-4851

kate for topshop

Man kan hitta allt fler bilder på Kate-kollektionen hos TopShop. HIttills är jag sådär sugen även om det blir kul att se lite grejer live i butiken. Ett tips är att kolla in här om man är intresserad av kollektionen.

somrig

Först varnar de för snö inom det närmsta dygnet men till helgen kan vi få upp emot 20 grader. Snacka om snurrigt väder. Jag brukar lyssna på det positiva när det kommer till väder så jag är fokuserad på sol och värme till slutet av den kommande veckan! Kanske att min balkon får en make-over då... Mischa ser somrig ut i korta jeansshorts med liten jacka och linne. Ljuvligt fräscht.
image4848

flygande

Ursöt klänning som går att finnas på Shopbops hemsida. Deras lookbook är snygg och inspirerande!
image4847
bild shopbop.com

the row

Systrarna Olsen arbetar med sin kommande kollektion under märket The Row. Ska bli kul att se reulstatet av det hemliga projektet. Kollektionen ska ha jämförts med Sarah Jessica Parkers kollektion med namnet Bitten.
image4846

söndagslagom

Söndagar är en dag i veckan då jag vill vara enkelt och slappt klädd. Det här är en outfit som skulle passa för att slappa på stan, fika, åka ner till landet eller bara ta det lugnt helt enkelt. SNygga jeans, lös t-shirt och roliga men bekväma skor. Just skorna är väl inte riktigt min stil, men de lyser

image4845

bounce

Tänk att något så enkelt och egentligen inte alls sepciellt kan se fräscht ut på rätt person. Sarah Jessica i jeans, lång tröja och Converse med en Chanel-väska på axeln ser riktigt fräscht ut.

image4844

frisk Elle

Mandy Moore i amerikanska Elle. Omslaget ser friskt och somrigt ut. Jag tänker aqua när jag ser bilden.

fresh Mischa


18534-4841En fräsch Mischa iklädd vit klänning med detaljer och en liten jeansväst. Här står hon och väntar på hjälp efter att hennes bil fått punktering. Sådär nonchalant och fräsch såg jag inte ut då samma sak hände mig för ungefär fyra år sedan. Usch då. Jag var jätteförkyld, och då blir jag väldigt känslig, vilket innebar att jag grät! Ringde mamma och pappa som var på landet... Ojoj. Tack och lov för älskade brodern som räddade mig!





















street chic

Elle visar lite bilder från gatorna i Paris. Två tjejer med snygg stil fastnade och jag inspireras.
elle.com

söndag

IDag är det söndag trots att det inte känns som en riktig söndag. Vilket självklart bara är härligt! Påskdag idag. SKa strax hem en sväng om min bror. Vattna blommor och hämta lite grejer för att försöka fixa min dator tillfälligt.
Drömde om min brorson inatt. Han kröp och kröp men tröttnade och ställde sig upp och gick några steg istället... Vet inte varför jag tänker så mycket på honom nu. Han har ju varit bortrest tidigare och då har jag itne saknat honom lika mycket. Tidigare har jag liksom stängt av de tankarna, men han blir ju allt mer en person och jag antar att det är därför jag inte kan släppa honom... I know I know, jag är fånigaste fastern ever!

GLAD PÅSK

Glad påsk alla!
18534-483818534-4837

outfit

Häromdagen när jag gick på stan och fikade med en kompis så såg jag ut såhär, nästan samma faktiskt en kväll då jag jobbade också förresten.
Enkelt, bekvamt och lagom snyggt, tycker åtminstone jag.


massa luft

Idag har jag varit på landet. Mamma och pappa sågade syrenbuskarna medan jag satt i solen. Trädgårdsarbete är väl inte riktigt min grej om man säger så... Tog en promenad till ICA och köpte DV också. Gillar den tidningen.
Känner mig helt slut efter all frisk luft, blir ofta så efter att jag varit nere på landet... Märkligt.
Kvällens tv-tips: Dagboken eller Notebook som den heter egentligen. Urbra film med Rachel McAdams och Ryan Gosling som blev ett par efter inspelningen av den här filmen!

jill stuart


Lindsay Lohan har länge sägts vilja stärka sin position modemässigt och var säkerligen riktigt nöjd då hon fick Miu Miu-kontraktet. Nu har hon just skrivit på för
Jill Stuart och ska snart fota en kampanj för märket. Kul! Ska bli spännande att se resultatet. Miu Miu bilderna var ju sannerligen speciella...
Gillar förresten Lindsays stil här, snygg blandning och fräsch detalj med de rosa naglarna. Jag säger ju de, allt blir roligare med rosa naglar!
image4833

krypande

Min älsklingskille är bortrest i drygt två veckor. Orättivst jag vill ju också träffa honom.. I förrgår kröp han framlänges för första gången!! Hurra. Fick just ett videoklipp på Filip där han kryper lite. Åh, nu saknar jag ju honom ännu mera..

short


Söta korta klänningar från Ella Moss. Den gröna hade varit kul att ha i garderoben. Nu hade jag burit den till tights eller strumpbyxor men längta till sommaren och bara-ben väder. Torts att solen lyst ljuvligt länge nu så har det varit lite kallare de senaste dagarna.. Men hey solen lyser!!
image4831

påskgul

image4830Inte nog med att Mischa är påsk-klädd i gult klänning, håret har även fått en ljusare nyans.. Möjligt att jag hade kunnat gilla det här på Mischa, men då hade hon nog fått skippa de röda läpparna. Många gillar gult och rött, men jag är inte en av dem..


























hills

I måndags var det avslutningsavsnittet på säsong två av The Hills i USA. Samtidigt har svenska MTV börjat visa den säsongen. I samband med slutet på säsong två offentliggjordes att en tredje säsong spelas in just nu och kommer att visas i USA i sommar. Kul tycker jag som är ett fan av reality-serien och som redan sett hela andra säsongen som bjuder på mer av det mesta än första säsongen gjorde...
18534-4826

tillbaka från out-of-town

Oj, biland känner jag mig mer som en stadstjej än annars. Eller nja, jag känner mig oftast som det men när jag kommer utanför stan i mindre byar då känner jag verkligen att det är stan jag hör hemma i. Idag har vi firat farfars födelsedag och tagit med honom ut på tur. V i var en sväng i det område/den by där hans släkt kommer från. Det var kul att se hur glad han var och att han uppskattade utflykten! Lunch åt vi på laxbutiken i Ljungskile. Gott med grillad laxfilé men tyvärr glömde de antagligen bort vår beställning öfr det tog låång tid att få den och när den väl kom ut så var flera bitar på gränsen till färdiglagade... Fast allt som allt så var dagen bra och mysig. Kul att se lite annat än det vanliga...

lång fredag

Idag fyller min farfar år(85) och vi ska fira honom genom att ge oss ut på utflykt. Ska till någon ort lite norrut och sedan ät laxlunch. Blir nog bra.
Min brorson har förresten börjat krypa framlänges nu! Hurra. Tänk att jag inte får se honom på en dryg vecka.. Snyft.
Trevlig dag, är tillbaka i eftermiddag.

pipe-cleaners

Ashley ser lika snygg och cool ut som vanligt, här med en väldigt tunn variant på halsduk... Solglasögonen är ursnygga! Hon kan ju inte vara så mycket annat än i min storlek, då borde jag också kunna ha den modellen..
18534-4824

virus

Datorn hemma har fått virus. Men nu ska jag hänga lite hos föräldrarna när det är påsk så jag kan hålla mig, och bloggen, uppdaterad. Fast först ska jag sova.
Godnatt.

nästan slut

Veckan har knappt börjat och nu är den snart slut. Påsk är härligt! Våren överhuvudtaget är väldigt bra med helgdagar hit och dit. Fast jag tycker det var urpuckat att ta bort annan dag pingst i förmån för vår nationaldag. Visserligen är pappa alltid ledig på sin födelsedag numera, men det var ju så bra med den tre dagarshelgen som pingst innebar.
Kollade på DH hos en kompis igår, grymt avsnitt!! Tycker det har ballat ur och varit dåligt sedan det kom tillbaka den här säsongen, men igår var det grymt bra!
Det har kommit lite dis på himlen men solen skiner. Jag funderar på att ta mig en promenad. Jobbiga med att bo så centralt bara är att en promenad skulle ske på gatorna... Fast promenera på gatan kan jag göra, jag skulle dock aldrig ge mig ut på en joggingtur i mina kvarter.
Nu har jag kännt mig på topp i två veckor nästan. Tror den där Nice-resan gjorde gott! Mådde kasst veckan innan. Det är ju ganska fånigt nu när jag tänker tillbaka men jag kände mig väldigt nervös inför resan. Jag visste ju inte vad som skulle hända och eftersom jag jobbat väldigt kort på företaget så har jag inte hunnit lära känna så många. Jobbar man tre veckor/månad och endast har en kvarts rast ihop varje kväll (två per vecka) så är det svårt att lära känna varandra. Därför är det extra kul nu!
Men som sagt, nu mår jag bra! Dessutom försöker jag leva efter en sak som en kompis fick mig att inse, fast jag visste det nog innnan, men ibland behöver man höra det mer rakt ut. Jag måste inte vara perfekt och jag kan inte förvänta mig att alla i min omgivning ska vara det heller.

oväntat

Oj, det här tycker jag var oväntat! Marie Sernholt för Joy. Hmm, ska de rycka upp sig och försöka nå en yngre målgrupp? Annars förstår jag inte alls tanken bakom det valet. Inget fel på Marie alltså, men hon känns itne riktigt deras målgrupp.

gult

Gult är en piffig färg att lysa upp en mörk outfit med. Provade en ljust gul t-shirt igår på H&M ,men jag vet inte, passar jag verkligen i det.. Får fundera på det tror jag. Gillar Ashlees kappa här. Så sött med korta ärmar och uppvikt som visar fodret. Det blir lite fräschare då hon matchar med gul väska. I like!
18534-4823
bild people.com

aj

Fattar inte vad jag gjort, men det gör jätteont på en punkt i ett revben. När jag är stilla är det lugnt men så fort jag röra mig eller så, då gör det ont! Minns inte ens att jag slagit mig. Fast å andra sidan brukar jag aldrig komma ihåg när jag slår mig, oftast brukar bara blåmärken dyka upp från ingenstans... Värst är det om jag varit ute, och nej, det beror inte på att jag varit så onykter att jag inte minns utan jag ignorerar helt enkelt sådana saker då, det är ju så kul i övrigt. Får väl hoppas det går över, vad det nu är.
Nu ska jag äta något lätt, gå till gymmet och sedan fortsätta med mitt marknadsföringsarbete. Funderar på att måla mina naglar igen också. Det blir ju så mycket roligare med
rosa naglar. :)


söt klänning

18534-4822
Igår visades sista avsnittet av säsong 2 på The Hills. Jag har följt säsongen och man blir ju nipprig. Man ser så tydligt hur man kan bli lite hjärntvättad i ett dåligt förhållande och göra saker som kanske inte alltid känns så genomtänkta... Till saken får man väl säga att allt som visas är rejält klippt och inte visar hela verkligheten. Men ändå! Under LA Fashion Week fotades Lauren i den är ljuvligt söta klänningen. Ursöt modell och fin färg. Lovely!






















lunch på stan

Nicky är sin vana trogen enkelt men snyggt klädd, här då hon lunchar på stan. Grå smala jeans, svart linne i lite längre modell och solglasögon, riktigt snyggt! Jag gillar hur hon bär upp enkla outfits. Hur trist många än tycker dte är så gillar jag det enkla stilrena framför det mer utstickande.



skatt

Fick just min skatteåterbäring! (Heter det så... Känns som ordet från RobinHood!) Anyhow, jag får massa pengar tillbaka. Gött! Mycket trevligt.

tuesday

Tisdag idag. Men vilken dag är bäst/värst då, måndag eller tisdag?! Personligen är jag tröttare och segare på tisdagar.. Just den här tisdagen är ockej än så länge. Idag blir det blandade saker på schemat. Hoppas på en bra och effektiv dag. INte lika varmt är i Göteborg idag, men solen skiner. Tur att pappa var snäll och tog med min blå kappa/jacka så jag kunde hämta den på hans jobb igår. Hade den på kvällen igår och den kommer få användas idag också när jag ska ut en sväng om ett tag.

öppen tå

MInns att mamma hade flera par skor med öppen tå i liknande modell sist det var modernt. När vi tittade på dem något tag efter att hon slutat använda dem tyckte jag de var hopplöst omoderna, men nu önskar jag nästan att vi hade samma skostorlek så kanske jag kunnat låna något par från henne. De här paren kommer från Wedins. De randiga är urläckra och skulle pigga upp vilken outfit som helst! Den gröna, som finns i svart, säljs i samma affär och har märket DonDonna. Den är lite mer stilren men skulle lika gärna få komplettera en outfit hos mig.
image4820
bilder wedins.com

uo dress

Sienna Miller i Urban Outfitters klänning?!  Söt var den i allafall, var den än kommer ifrån. Gillar henne bäst på bilden längst till höger, hon passar bra med håret uppsatt.

image4819

bild people.com

let's get out

Har länge velat över om jag ska ta upp det här, men nu hoppas jag att det kan bli en del av processen "det är pest men jag är bättre än så". Sedan ett drygt år har jag fått en hudsjukdom. Jag fick diagnosen (oj det lät allvarligt ;)) i somras och blev förkrossad. Jag hade varit ledsen över det i några månader innan men när jag väl fick det konstaterat så kändes det skit rent ut sagt. Jag har Vitiligo. Michael Jackson sägs ha samma bekymmer men i större mängd. Jag har fläckvis tappat pigmentet på vissa kroppsdelar. Främst mår jag dåligt över att ha det framtill på bröstkorgen. Det syns där vilket kan vara jobbigt för mig. Just nu försöker jag acceptera det, tycka att jag är söt trots hudförändringar och helt enkelt vara stark. Det är inte många som förstår hur det är att ha det här, jag har fått stå ut med onödiga blickar (stirrande) och personer som sagt okänsliga saker. I somras bröt jag ihop över det, fick en ångestattack. Nu när solen börjat visa sig blir de tydligare eftersom jag inte kan hålla mig undan för solen, men efter stöd från en kompis, som var lite oväntat helt ärligt, så känner jag mig lite starkare. Jag börjar allt mer inse att om personer inte kan hantera lite ljusa fläckar, då är de faktiskt inte värda särskilt mycket. Ett stort stöd är att min älskade bror har samma bekymmer. Vi förstår varandra och när jag vill prata med någon som vet hur det är så kan jag helt enkelt vända mig till honom.
Det här är alltså inget smittsamt, känns inte på huden utan är egentligen bara en kosmetisk förändring. Även om det påverkar ens psyke väldigt starkt. Oftast är det allra jobbigast för den drabbade, man känner sig utpekad och som ett freak.

Här är ett inlägg om hur jag mådde i somras.

Möjligt att detta inlägg ryker, men nu har jag lättat mig och jag hoppas kunna lägga det som en del till min process.

the back

image4818Såg den här söta toppen under Nyheter på HM. Ursöt modell med snygg ringning i ryggen. Tänk vad fräscht att ha det. Ryggringning är så mycket snyggare än djup urringning framtill tycker jag. Trist med mönstret bara som gör att den känns väldigt vardaglig, men H&M har ju haft andra modeller så jag lär säkert hitta en som jag gillar.




















2/4

Ikväll har jag jobbat. Riktigt kul var det. Satt och blev upplärdpå en ny del av programmet vi jobbar i. Fast jag är sån tävlingsmänniska att jag inte gillar att inte kunna. Tävla mot mig själv gör jag jätteofta, men mot andra tycker jag inte det är lika kul alla gånger.. (Läs: de gånger jag förlorar..)
På jobbet var jag klädd i:
- mörka Filippa K jeans

- vitt linne Cherry Tee
- rosa/vit randig skjorta Benetton
- vita tygskor Lacoste
- blå kappa/parkas H&M

påsklov?!

Idag är dte många lyckliga som har påsklov. Åh vad härligt! Det är nog det värsta med att plugga efter gymnasiet, man får ju aldrig några lov... Inte ens ordentligt sommarlov för de flesta av oss eftersom man behöver jobba för hyran under sommaren. Oj det lät negativt, menade inte så..
Solen skiner även idag! Lovely. Måste till ljusbehandlingen och tänkte försöka gå på stan en kortis. Ska hämta en sak nere på stan. Nej om jag skulle ta och röra mig ut genom dörren också... Fast jag börjar känna av min allergi så helt ärligt känns det sådär. Fast jag har allergibesök om två veckor, får se om de har något att erbjuda... Not likely.

en outfit

Oh det här skulla jag gänra slänga på mig en dag. Eller kanske en kväll för den delen... Enbart kläder fårn TopShop, en affär som verkligen inspirerar mig för tillfället. Det här hade jag burt som det är, gillar inte att krångla till med accessoarer alltid. Ibland tlar kläderna för sig själva och då är det bäst att låta dem göra det.

18534-4816
bilder topshop.com

somrigt

Mycket sommarinspiration här på bloggen, men hey det är min favoritårstid och den är nära nu! Ikväll går en av mina favoritfilmer på tv. How to loose a guy in 10 days. Såg söt och rolig, riktig feel-good film. Filmer och böcker är ltie som den här bloggen för mig, en chans att lämna vardagen, lyfta blicken från bekymmer och oro. Alla samlar kraft på olika sätt och jag tycker inte man ska döma dem som har andra behov än man själv har.
Visst ser Kate söt och somrig ut i vit kort klänning med remsandaler. Absolut en outfit jag vill bära i sommar!




give me

Jag vet inte hur eller när jag skulla använda den här klänningen, men oj så ljuvlig den är! Perfekt vårklänning. Give me!
image4813
bild netaporter.com

vårigt

Ska försöka bättra mig vad gäller dagens outfit. Det är faktiskt rätt kul att ha och kolla igenom då inspirationen tryter... Tro det eller ej ni skeptiker, men det är kul att ha. Såhär har jag sett ut en dag i veckan.
Vitt linne Topshop
röd rak topp TopShop
Jeans Filippa K
Utomhus:
vita skor Lacoste
Jacka H&M

premiär

Idag är det första april. Hoppas verkligen jag slipper bli lurad. Är så lättlurad så det finns inte... Fast ju äldre jag blivit desto mer misstänksam har jag också blivit, vis av erfarenhet :)
Våren är här enligt almanackan, men egentligen har den ju visat sig i två veckor ungefär. I eftermiddag blir det grillpremiär. Mums! Det är grejer det.

hits