beautysleep

New York-Socialistan Tinsley Mortimer har letat sig till Paris. Här fotade av The Sartorialist för Style.com. Jag gillar det! Nu ska jag stänga av datorn för att få lite beautysleep! Bella Notte!

bild style.com

inte jeans

Skrev för ett tag sedan om ett par gråa byxor som jag "fyndade" i min egen garderob. Jag gillar dem så mycket att jag idag letade upp ett par precis likadana, fast svarta, på H&M. 198kr för ett par byxor som sitter bra, är i perfekt längd och inte är jeans, det gillar jag! På sistone har jag inte kännt mig fin i jeans, känner mig bara slapp och dann. Då blir det mycket kjolar/klänningar och tights! Kanske kan ändra på det lite nu...

Bloggade om en långtröja från TopShop i förra veckan, provade den idag i butiken i Arkaden. Tyvärr satt den inte alls bra! :( Annars hade den nog fått bli min följeslagare i höst. Trist!

Price

Jag gillar Lindsay Price. Nu syns hon i Lipstick Jungle men sedan innan känner jag igen henne från Beverly Hills! Hennes karaktär gifte sig med Steve. Här strosar hon i New York i sommarklänning och MC-boots. Jag blir allt mer sugen på MC-boots faktiskt! Skulle kombinera det med mjukare plagg för att få snygg kontrast. Jag är ju inte så mycket MC-brud i mig själv direkt :)

key to my heart

Jag har en nyckelring med Nalle Puh till mitt gäng med nycklar. Har ett tag tittat efter en nyare och roligare. I Italien fanns det några fina men de var så klumpiga! Ordning och Redas söta hjärtformade har jag tittat på några gånger, dags att slå till kanske!?!

bild ordning-reda.com

bättre sent än aldrig...

Idag städade jag ett skåp här  hemma som jag borde städat för riktigt länge sedan. Det är så skönt att ha det gjort nu bara och det gick snabbt! Fattar inte varför jag mesade...

söt väska Roberto Cavalli

bild netaporter.com

idol...

Kollar på utröstningsdelen av Idol. Alltså förlåt, men seriöst! Folk är ju inte alls bra. Ingen energi, inte direkt imponerande sånginsatser. Nej, jag är skeptisk.

in flats

Okej främst gillar jag att det, äntligen, är någon i flats på en streetstyle-sida. Visst några undantag finns väl, men klackar verkar nästan obligatoriskt... Sedan gillar jag hennes väska också! Är det Prada? Jag är ju kass på märken... :)

bild garance doré

details

Killarna i Gossip Girl på omslaget av Details. Penn och Chase får go-all-in medan Ed ser ut som vanligt :)

en lista

Humör: Skönt trött
Gjort: Jobbat hela dagen
Planer: Städa, plugga och slappa på soffan (lite osäkert vilken ordning det blir)
Ser på: The Hills-repriser på MTV 

Lyssnar på: Duffy - Warwick Avenue Riktigt bra!

Läser: Ingenting just nu, under kvällen blir det Optimal Marknadskommunikation!
Dricker: Chiquita Smoothie

Äter: Gott Gräddat med Philadelphia med tomat (om en stund åtminstone)

Bästa: Att jag fick lite energi!
Sämsta: Att jag är lite för trött för att orka det jag vill orka ikväll...
Väder: Solen skiner! :)

I'm off

Dagen har börjat bra med The Hills till frukost. Nu ska jag rusa ner på stan och jobbet!

tisdag

Idag blir det jobb hela dagen. Blir nog bra, jag gillar ju mitt jobb. Känner inte för något särskilt i klädväg idag så jag tror nog det blir något skönt och sittvänligt!

bild style.com

grand gesture

Ofta är jag realistisk och rationell, men ibland vill jag bara svepas med i någon Grand Gesture. Fast jag får väl acceptera att livet inte är som en romantisk film... Men jag tycker nog att det inte behöver vara allt eller inget!


Seth och Summer när det begav sig!

Källa
här

loafers

I Italien köpte jag tre par loafers. Egentligen gillade jag det, men vill inte bära det så det blir för mesigt. Gäller att ha det till rätt kläder. Kul att WhatWearWhoDaily gjorde ett litet collage om just loafers. Det ska nog bli bra det här.

bild wwwd.com

liten svacka

Att jag inte mått riktigt bra på snart tre veckor tar verkligen ut sin rätt på kroppen. Jag är inte i form, i en svacka helt enkelt. Att min hud dessutom börjar bli dålig, igen, gör inte saker bättre. Jag måste försöka hålla mig uppe, får inte komma för långt ner, det kan skada mer än jag tänker tillåta. Ibland känns det depp bara. Då är jag EXTRA glad över min älskade familj. Det är där jag får energi och ork, de är de enda som vet allt! En helg som den här, med hela familjen plus min brorson (skulle dock varit helt komplett med min svägerska också...) ger mig väldigt mycket! Guld värt! Hoppas det ska räcka ganska länge!

ösregn

När jag satt på jobbet kom det ett riktigt ösregn men jag klarade mig på väg hem! Skönt. Nu sitter jag i min soffa, datorn i knät och tv:n på. Gäller att jag somnar i tid eftersom det vankas heldag på jobbet imorgon. Ska bli kul att ta inkommande samtal, roligare än de utgående jag ringt ikväll.

Min favorit just nu är långa koftor! Har en härlig i gammeldagsrosa från Lindex och en ny grå från Zara med fina pärlemorknappar. Zara har en annan jag spanat in, ska titta närmare imorgon! Koftor kan man väl inte ha för många av?! :)

vaknar till hösten

Okej, igår kändes det som höst då jag vaknade, idag, liksom igår försökte jag sova trots en söt liten två-åring som skrek och ropade. Han tyckte jag skulle gå upp tidigare än jag ville, därav lite rävsovning på morgonen! Sedan blev det kramandes och blåsandes på magar. Han ger mig så mycket kärlek! Mitt hjärta värker dock när han blir ledsen.

Höst höst höst och jag har bara ballerinas med mig! Nåväl, det får ordna sig helt enkelt. Kanske dags att börja använda sturmpor nu?! Har gått i förnekelse ganska länge, men får vända det till att jag har flera par skor som väntar att på att invigas! Italienskor bland annat!

Victory

Tog ett tag men första avsnittet på säsong två av Lipstick JUngle är nu avklarat. Jag gillar det! Trots ett sorgligt event så var det väl inte riktigt det som var det sorgliga... Jag gillar den serien riktigt mycket! Känns som ett bra kompliment till Gossip Girl, Hills och 90210. Här är karaktärerna lite äldre och har en annan stil, men fortfarande snygg till stor del! Karaktären Victory Ford är absolut min favorit!

på trappan

Nu sitter jag på trappan med datorn. Det har blivit riktig höst över natten. Inte ens solen värmer på samma sätt som igår. Det var väl väntat, men jag hade hoppats veckans underbara väder skulle hålla lite längre ändå!
Läser lite marknadskommunikation just nu, passar på medan energiknippet är på promenad för att sova lite.
Varje gång han ropar mitt namn så ler jag! Han hade visst frågat efter mig häromdagen, det blir jag så glad över att höra!
I övrigt önskar jag statusen var bättre, men den är same old. Konstig grej det här, hänger kvar så länge!! HImlans virus!!!

på landet

Nu är jag på landet. Örat gör fortfarande ont, som tusan! Bästaste Filip är här och älskade bror min. VI har cyklat, busat och nu fixar de andra i trädgården. Dags att slänga sig i hammocken med andra ord! Trevlig lördag på er!

långtröja

Den här långa tröjan finns hos Topshop. Snygg färg och modell. Ser den matchas med mönstrade strumpbyxor och låga skor med fringes (tappade namnet...). Vore riktigt snyggt!

bild topshop.com

mönstrade ben

Shenae Grimes, en av skådisarna i 90210, på stan i snörade stövlar och riktigt snygga mönstrade strumpbyxor. Det är rätt schysst faktiskt. Blir inte lika mörkt som heltäckande och tunna svarta är inte ett dugg snyggt. Alla skavanker framhävs av tunna svarta strumpbyxor, har sett många den senaste tiden som borde hållit sig ifrån den varianten!


klickbar för större bild

bag me

Riktigt snygg väska i blått från Asos. Jag gillar den!

bild asos.com

rutor

Diane är i hemlandet (för hon är väl från Tyskland) iklädd rutig skjorta och skinnjacka. Nice.

broscher

Att använda broscher för att piffa till kläderna är återigen modernt. Sist det var modernt letade jag broscher överallt! HIttade en jättefin, i Köpenhamn, som var formad som en rosett med strass på. Men så gick den sönder :( Så synd för den var superfin!
Påminner om den här från Forever 21. Fast min hade längre band som stack ner.


fredag

Härligt med fredag men jag sov inte alls bra inatt. Smalbenen kliade som satan vilket inte alls är bra. Och dessutom gjorde örat så ont att jag inte kunde ligga på den sidan. Så varje gång jag försökte lägga mig på vänster sida så vaknade jag! Grr... Inte en happy Emma idag alltså, men bra under omständigheterna om man kan säga så.

bild style.com

snyggt

Åh vad jag gillar det här! Färgen på klänningen, matchande ögonskugga, klackarna... Ja hela looken!

bild style.com

runt halsen

När det är kallare på morgonen för att bli riktigt härligt på dagen är halsduken ett måste. Den får värma halsen på morgonen och sedan får den placera sig i väskan! Jag har många halsdukar och sjalar, ändå tror jag nog jag kan hitta några till som kan tänkas få flytta in. De här tre fina är från Marc by Marc Jacobs!

bilder mytheresa.com

awards

Vad glad jag blev när jag såg inbjudan till Veckorevyns Blog Awards i min inbox! Superkul! Frågan är väl om jag kan komma, men jag blev himla glad av inbjudan bara :)

dille

När jag kom hem förut fick jag lite städdille. Har plockat undan lite, dammsugit, torkat lite ytor och fixat med mina växter, tagit bort torra blad, halverat en krukväxt som inte alls var meningen att den skulle bli så stor. Idag kom dessutom pengar in på kontot, alltid trevligt! Det här linnet från Sonia by Sonia Rykiel (hur det nu stavas...) är himla sött, gillar ju rosetter!

bild netaporter.com

dare

Gillar budskapet på Sarah Jessicas tröja, Dare to Dream! Låter fint. Jag är dålig på det, vill inte få upp förhoppningarna och bli besviken, men varför nöja sig när man kan få det bästa !?!
Idag har jag satans ont i örat, tror jag har en plita precis i själva öronhålet. Det gör j-kla ont!!

bild people.com

nytt lack

Försökte MMS:a in den här bilden men det funkade inte... Fattar inte varför det inte fungerar för mig när så många andra får det att funka!?! Nagellacket heter Milano, från Mavala. Snygg lila färg, inte lika svart som Tokyo är. Passar mig bättre.


the City

Nu verkar det klart att Whitney får en egen serie utifrån The Hills. Serien ryktas heta The CIty och handla om Whitneys nya jobb i New York. Kul! Nu måste jag rusa.


MaryKate

Ena Olsen systern har anlänt till Milano i en riktigt snygg kappa. Jag gillar kragen!

early

Är ganska seg idag. Snart dags att bege mig neråt bussen. Buss är bäst att åka på morgonen, lättast att somna på och går snabbt utan jobbiga stopp! Sedan ska jag träffa en kompis. Hoppas det blir sol så kan vi sitta på någon uteservering. Det vore nice! Trevlig dag på er!


bild style.com

bicicletta

Idag var min cykel ute och luftade sig! Tog den på en härlig tur när jag skulle fika på stan. Underbart! Vädret är helt fantastiskt, sol och många plusgrader. Jag blir vårkär fast på hösten. Höstkär!? Nej, jag gillar ju inte hösten egentligen, men fortsätter det såhär, då är jag med på noterna.

bild style.com

flätor

Flätan verkar göra en liten comeback. På olika sätt har det synts flätor på kändisarna. Här är Leighton på inspelning av Gossip Girl med en fläta i luggen. Jag gillar det!

new Lipstick

Ikväll börjar Lipstick Jungle i USA. Äntligen dags för säsong två! Lindsay Price är min favorit i serien där hon spelar Victory Ford. Tur att det är bra serier i USA för i Sverige är tv-kvällarna kassa just nu! Nästan så jag kunde jobba varje kväll...

schysst!

Det här gillar jag, kort kjol matchat med dressad kavaj och skjorta och på fötterna ett par boots med fransar. Schysst stilkombination! Jag gillar en, lagom, blandning av dressat och nerdressat. I rätt mix blir det en grymt bra matchning!

bild style.com

soft stil

Tänker inte höja Katie Holmes stil eftersom jag inte tycker den är alldeles fantastisk egentligen. Det här ser dock väldigt soft ut, precis så som jag vill klä mig när jag går upp tidigt för att åka till skolan. Någorlunda representativt men skönt som bara den! Skjortklänningar är min räddning, önskar bara jag kunde hitta fler att fylla på min garderob med.

Ciao ciao

Appropå Italien, Jennifer Lopez är en av flera kändisar som befinner sig i det härliga stövelliknande landet. Lovely, möta hösten i Italien vore inte dumt alls! I gårdagens The Hills beskrev Lauren Italien som en enda stor byggarbetsplats (hon tänkte på att de visslar om man går förbi). Haha, förstår vad hon menar. Kul ibland, men andra gånger lite tröttsamt!

bild people.com

Italian Elle

Jag gillar Kate och jag älskar Italien, slå ihop det och du får italienska Elle med Kate på omslaget. Tänk, i Italien kan man köpa numret för 3€, här får man väl betala minst 70 kronor. Trist att utländska tidningar är så dyra här hemma!


halvvägs

Snart helg! Härligt. Var på riktigt bra humör förut, men nu är det inte på topp längre. Träffade en gammal kompis på fika idag, väldigt trevligt! Fick väldigt mycket positiv energi, alltid trevligt. Nu ska det minsann bli tennis av! Undra om mitt rack funkar fortfarande? Och var är det?! Får hoppas att det finns hemma hos mamma och pappa, annars vet jag inte var jag skulle titta. Tror inte jag tog med det när jag flyttade.

it's pink!

Tycker faktiskt det funkade förvånansvärt bra med rosa ankelboots. Någon som vet vem som bär de ceriserosa ankelskorna?


med i spelet

De här två, som båda spelar i Gossip Girl, fick en ledande roll i ett spel som utspelades i dagens avsnitt. Underhållande som vanligt, idag tillbaka i skolvärlden. Lite tristare outfits med andra ord, skoluniformerna är inte direkt speciella, men drama, drama, drama!

Lunch on the steps!

Leighton

Leighton på stan i New York. Ser härligt ut och jag gillar hennes look.

koftor

Igår hittade jag en ursnygg kofta på Zara. Försökte köpa den också, men trots en person före i kön så lyckades jag inte bli expiderad på fem minuter. Då tröttnade jag och gick. Liten del i saken var att jobbet började också...

bilder hm.com

i solen

Solen har tittat fram och himlen är nu blå. Härligt. Skönt att jag har eftermiddagssol! Har börjat tänka på hur härligt det vore med en tvåa istället för min etta, har länge sagt att jag ska ringa min värd och visa mitt intresse, kanske dags att faktiskt göra det?! Hmm... Antingen det eller en flyttstädning utan flytt, jag har alldeles för mycket saker för en etta på 40kvm. Fast jag gillar ju min lägenhet, missförstå mig rätt!

tisdag idag

Känner mig lite smått förvirrad över vad det är för dag, men har bestämt mig för att det är tisdag. Kom upp tidigare än jag önskat i morse, men kunde inte somna om... Lite segt, men lär nog vara bra eftersom jag ska upp tidigt både imorgon och på torsdag! Idag är det plugg som står på schemat. Går sådär, men jag måste verkligen få gjort lite. Det brukar vara första meningen som är svårast! Idag fick jag förresten ett intyg på en kurs jag tog i våras, vet inte varför de skickade hem den bara... Hmm.. 

slappt

Eftersom jag inte kan med att vara borta från jobbet igen så blir det strax dags att bege sig. Vill helst behålla myskläderna, men en stor tröja, tights och flats vore perfekt. Den här tröjan från TopShop gillar jag!

at the Emmys

Såg den här videon där Josh Groban sjunger massa tv-serie truddelutter. Himla kul tyckte jag!

 källa
youtube

virus

Inga bakterier i min kropp innebär virus och vänta ut... Känns ganska crap eftersom jag snart mått dåligt i två veckor. Min tes är att det är bättre att må superkass i några dagar än lite kass i flera veckor. I dagsläget har jag n'mligen ingen ork, lite feber och massa måsten. Skit skit skit!!!

bild style.com

Emmy

Inatt var det Emmy Awards i USA. en hel del fina klänningar vandrade ner för röda mattan. Min favorit är klart Olivia Wildes. NI vet hon som spelade Marissas flickvän i OC.

Andra fina var Lauren i mörkblått (egendesignad) och Brookes söta rosa klänning!


bilder style.com

solig måndag

Vaknar tyvärr inte frisk och kry, så strax är det jag som ska till doktorn. Hoppas få något bra besked, vad det är vet jag inte riktigt ännu.... Just nu leker ett dagis här utanför, de känns igen på sina reflexvästar. Käckt påfund! Sånt fanns inte när jag var liten knatte. Fast så gick jag ju inte på dagis heller...

bild style.com

sensommar

Idag känns det som sensommar ute. I love it. NJuter trots ont i halsen, börjar nästan vänja mig.. Skönt med söndag!

LFW

Jenny Packhams fantastiska klänningar under London Fashion Week.


teens

Söta Zac och Vanessa var på Teen Vogues party i Hollywood häromdagen. Söta som socker är de två och tillsammans nästan värre. Snart får man se ännu mer av dem då deras Disney-film High School Musical 3 ska gå upp på bio.

skor!

Att det ska vara så svårt att hitta snygga skor som inte kostar mängder av guldpengar. Den här skon från Belle by Sigerson Morrison skulle kunna få flytta in hos mig! Jag är helt fel den här säsongen eftersom jag inte gillar snörade kängor. Möjligtvis i Dr Marten-stuk, men det är inte riktigt min stil... Gah!

bild netaporter.com

som den här...

Det är nog bilder som den här som gögr att The Hills tappar sin grej lite. Mycket av det som händer i serien kan man själv ta reda på eftersom de papparazzifotas så ofta!

bild people.com

Leighton

Det märks nog att jag gillar Leightons stil. Det jag tycker är extra kul är att hon passar i så många olika stilar. Tuffare i svart med lite sotiga ögon och ljuvt romantisk i rosa klänning, diskret makeup och uppsatt hår. Det syns även på henne då hon spelar Blair i jämförelse med tex då hon är med i Entourage... Det hjälper henne nog att kunna spela andra roller utöver bara Blair. TÄnk vad svårt det varit för flera från Vänner, vi ser dem som sin karaktär, inte bra!

ville bara säga..

FÖRLÅT! Jag blir så glad över de kommentarerna ni lämnar men jag har varit väldigt dålig på att svara på dem det sista. FÅr skylla på dåligt med ork då jag varit sjuk/krasslig så länge nu.
Om ni undrar något jag inte svarat på så är det bara att skriva igen! Lovar skärpa mig :)

i solen

Sitter på trappan i solen och surfar. Härligt. Dessvärre gör halsen ont och jag är inte på topp. Dessutom kliar det som satans överallt, inte bra. Varje sommar tänker jag, i höst blir det nog inga problem, men så fort hösten är här så börjar det, klådan som jag inte kommer ifrån!
Hoppas ni har en bra lördag!


Jessica

Hon spelar Vanessa i Gossip Girl, en karaktär jag gillar allt mer... Här har Jessica blivit klädd för en fotografering, till vad vet jag faktiskt inte. Gillar stilen dock, lösare jeans till mer dressad överdel. Coolt!

en fläta

Tänk en liten fläta kan piffa till en enkel frisyr. I like it.

fredag

Fortfarande helt slut från gårdagens bus. Ansträngde mig nog ganska mycket för att orka. Men det är han värd min lilla sötnos. Härligt med helg men jag måste verkligen plugga då jag inte orkat skriva så mycket i veckan. Får hoppas jag orkar mer i helgen bara!
Dags att starta dagen, dvs klä på mig. Frukost är redan i magen. Var sol när jag gick upp men nu är det dis igen...

söting

Nu är jag helt slut av lek med älskade brorsonen. Fattar inte vilken energi han har, fast på slutet var han trött, Väldigt trött!
Hade gärna lagt mig på soffan och bara degat, men det går ju inget bra! När börjar alla serier igen?

kate

Kate har klippt håret till axellängd, himla fint tycker jag!

GG i HM

Taylor Momsen lämnar inspelning av Gossip Girl och visar att svenska budgetmärket H&M kanske ska få in sin fot i den populära serien! PLagget ifråga är klänningen som såldes i somras, fast personligen tycker jag det är mer av en topp och det är ganska knasigt att sälja den som klänning. Tycker de verkligen att folk ska visa rumpan?! Okej, låter som en tant, men jag tycker det. Den är himla fin trots allt! Kändes inte som H&M direkt när jag tog i den i butik...

Nylon

Allt som oftast bjuder Nylon på riktigt snygga omslagsbilder. Den här hör absolut till de snygga! Zooey är härlig i stilen.

lånade bilden av
hotspot

en kort sväng

Hemma en snabbis eftersom jag hann med bussen och slapp ta tåget hem. Snart kommer mamma och Filip, sedan ska vi ut till mina föräldrar och busa och mysa hela eftermiddagen. Kul!
Hade fått ett mysigt telefonsvararmeddelande från Filip förut, där han säger Emma, Emma. Och så sa hans pappa, säg att det är Filip, då sa han (F)ilip.. Lite svårt med F.


Alexa

Alexa hyllas för sin stil i London, själv är jag inte så värst impad. Finns andra jag inspireras mer av. Här är tre av hennes outfits under London Fashion Week.

på armen

Härligt gäng med armband från asos. Fint med mörkblått.

bild asos.com

2 i 1

Mischa kör på två av höstens trender i ett. Själv tycker jag nog hon borde utgå mer från Less is more. Spets på benen till rutiga klänning blir lätt lite för mycket. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

går att klicka på bilden för större bild.

Fearne i färg

I somras köpte jag brittiska Glamour när jag var i Italien (alla tidningar var mycket billigare där!!) och de hade en intervju med Fearne Cotton. Har för mig att hon är programledare i England. Här har hon fotats i härliga färger, söt stickad klänning i rosalila färg samt en härligt grön kofta. Färg piggar upp! Glöm inte det när höstdeppen börjar göra sig påmind...

power

Imorgon är jag som Michelle och istället för Matilda är det min brorson! Känner mig nöjd över att jag fortfarande kan bära på min brorson, han väger trots allt runt 16kilo. Det är mer än en tredje del av min egen vikt...
Michelle ser söt ut i sina Wayfarers och härlig randig tröja! Man kan inte ha för många randiga tröjor... :)

bild people.com

ett fynd

Förra sommaren så köpte jag ett par gråa byxor på H&M Divided. Stretchjeans är väl dess rätta benämning även om det ordet känns ganska mesigt. Köpte dem för 198kr tror jag och var supernöjd! Funderade till och med på ytterligare ett par men hade svårt att hitta storlek, det första paret verkade vara mer tur än skicklighet.
Anyhow, igår hitta jag dem i garderoben och drog på dem till jobbet, perfekt!! De är sköna, smala och sitter bra. Jag är extremt trött på jeans, jag är ju inte ens en jeanstjej egentligen. Nu ska det bli andra bullar!
Kul att kunna fynda i sin egen garderob!

bild hm.com

90210

Höstens serie verkar bli 90210, tycker jag åtminstone. Den är himla bra. Ingen direkt modeserie, men den är schysst. Jag tycker det är kul med alla referenser till orginalet Beverly Hills 90210. Det tycker nog inte alla...
Här är ena tjejen som flyttat till Beverly Hills från Kansas och Erin, lillasyster till Kelly och David! Deras mamma var med i förra avsnittet förresten...

onsdag

Inte mycket lust just nu. Mår visserligen bättre i halsen och så, men i övrigt är det som om knoppen är förkyld, utan att jag faktiskt är det... Äh, känner mig som en gnällapa, men jag mår sådär faktiskt.
Skola imorgon också. Upp tidigt, skönt eftersom inte hela dagen går för föreläsningen. Fast ganska segt innan man kommit upp!
Fryser lite och försökte tända mina värmeljus men de vill inte lysa. Verkar som om jag får byta ut dem mot andra där veken inte bara försvinner.

Det som piggar på är att jag ska träffa brorsonen imorgon! Världens sötaste lillkille som har armen i gips just nu. Stackars honom, men han hanterar det riktigt bra faktiskt!

Lauren

Lauren flyger fram och tillbaka över landet, förra veckan var hon i New York för Fashion Week bland annat och nu var hon tillbaka för något Sony-event. Jag gillar hennes klänning, snyggt med gulddetaljerna över hela klänningen! 

on the street

Hittade en streetstyle sida som jag tyvärr inte minns namnet på. Där hade bland annat Mollys Sims fastnat på bild. Jag gillar henne, hon har schysst stil!

En tjej i fin klänning och en annan som visar en schysst kombo med de sk pojkvänsjeansen.

simple

Imorgon ska jag upp tidigt för föreläsning och då kommer jag vilja dra på mig mysbyxor eftersom jag inte är morgonmänniska. Därför behöver jag inspiration till enkla och bekväma looks. Lik Nicole här. Enkelt, ser skönt ut och är alldeles lagom. Det gillar jag!

på håret

Fyra bilder på hur Taylor Momsens hår har förändrats sedan vi först såg henne i Gossip Girl. Jag föredrar de två mittersta bilderna, absolut mest smickrande frisyrer! Vad tycker du?

myströja

I början av augusti bloggade jag om den här tröjan i orange och tyckte det var synd att den bara verkade finnas i just orange. Hos Nitrolicious såg jag att den finns i grått. Det står i och för sig sample på den, men man kan ju hoppas att den producerades i grått också. Ser så himla skön och mysig ut!

tuesday

Bättre men fortfarande inte så att jag känner att jag är helt tillbaka i form. Nåväl, ikväll ska det jobbas och det hoppas jag går bra. Det är lite sol ute så jag funderar på om jag ska sätta mig i en stol, få lite luft och kanske några solstrålar i ansiktet. Kan nog vara bra för det mesta!

bilder style.com

lila

Riktigt snyggt flätat, lila armband. Skulle vilja ha ett nytt armband, hittills har jag dock inte hittat något som passat, varken storleksmässigt eller i modellen. Tips någon?!

Hills

I The Hills som går ikväll får man se vem Lauren träffar här. Inte uppskattat av alla parter kan man konstatera efter att ha sett prewiev-trailern...

typer av ränder

Såg den här fina halsduken i blått/vitt och olika ränder hos H&M. Fin!

bild hm.com

topp

Söt topp på Disney-skådisen Ashley Tisdale. Hon har tagit ur sina extensions, åtminstone var det tillfälligt där några dagar. Gillar hennes topp, vore kul att addera en ny och kul till min garderob.

a clip

Tyckte det här var lite kul! Ett klipp ur Gossip Girl avsnitt 3 som visas ikväll i USA. OBS! Kolla INTE om du inte vill få spoiler om vad som händer efter det som visats i Sverige. Titta på egen risk! :)

källa
youtube

mys!

Kolla in den här tjejen som Stockholm Street Style fotat! Hon ser höstmysig ut i sin stora halsduk med skinnjacka och stövlar. Himla snyggt matchat med orange ben och halsduk. Gillar det!


bild
http://stockholmstreetstyle.feber.se/

LiLo

Lindsay är med i reportage i senaste amerikanska Elle. Hon syns inte på omslaget men inne i tidningen. Schyssta bilder, även om de var lite speciella då jag sett dem. Det här gillar jag dock, även om söndriga-tights inte är min grej direkt.

måååndag

Fortfarande inte bra så jag fick sjukanmäla mig vilket är supertrist. När man varit sjuk såpass i livet som jag har tror man ju att man borde vänja sig, men det gör jag inte och det är jag faktiskt glad för! Det ska inte vara lätt att sjukanmäla sig, det gör man endast när man måste! Det är på väg åt rätt håll, hoppas känna mig såpass att jag orkar jobba imorgon iallafall. Måste ju börja någonstans..
Inspirationen är ganska låg idag. Känner bara blaha blaha...

(minns tyvärr inte var bilden är ifrån...)

pink!

Tror den här är rätt gammal på Tinsley men vad gör det... Hennes klänning är fantastiskt söt! Rosa med svart rosett i midjan. Supersöt!

pink!

Tror den här är rätt gammal på Tinsley men vad gör det... Hennes klänning är fantastiskt söt! Rosa med svart rosett i midjan. Supersöt!

zip it

Himla fin klänning med dragkedjor som synliga detaljer. GIllar jag!

bilder netaporter.com

söndag

Samma status idag som igår. Himla segt att inte känna någon direkt men skillnad men så har det alltid varit för mig.
Dne här tjejens stil är något jag skulle kunna köra på imorgon. SChysst att inspireras av något som man faktiskt kan slänga ihop utifrån sin egen garderob!

bild style.com

twisted

Enkel twisted, tofs på snedden funkar finfint på Diane under Fashion Week. Det gillar jag, enkla snygg frisyrer som jag kan fixa själv utan timmar framför spegeln. Även om jag älskar min nya hårlängd så är en vanlig tofs inte lika kul faktiskt. Då får man piffa till det med enkla medel.

lördags soft

Solen skiner och skiner. Tyvärr trivs inte min kropp riktigt men jag pinar mig lite. Nu har jag en paus inomhus innan jag ska på't igen. Önskar jag kunde skriva något glatt och käckt, men jag är sjuk och då blir det inte så mycket glatt.
Solen skiner och det är ganska skönt iallafall. Det njuter jag av, typ.

bild people.com

sol!

Klarlbå himmel och sol. Mår fortfarande inte bra, men hoppas kunna spendera dagen i solen. Påklädd men med ansiktet mot solen. Kanske några strålar förbarmar sig på mitt bleknande fejs!

bild style.com

randigt

Cameron har himla söt randig tröja! Jättefin.
Idag har jag varit seg. Inte gjort något särskilt. Tiden har bara gått... Det är väl så det är när man är sjuk egentligen. Eller det vet jag ju, har varit sjuk ganska många dagar i mitt liv!

zac posen

Leighton har varit en stadig besökare på front row under modeveckan i New York. Här på Zac Posen.

rutigt

Diane Kruger kör rutor så som jag nog kan tänka mig det. Himla fint! Hilary och Bar (?) är snygga i mörkblått. Visningen var Tommy Hilfiger.

bild style.com

zipper

Snygg tjej med dragkedja på kjolen. Tror dock den ska dras upp hela vägen men vad vet jag... Snyggt och inspiraraande tycker jag iallafall att det var!

bild style.com

var stilla

Idag är mitt allmän tillstånd bra, ja, det är ju om jag är helt stilla och inte sväljer. Inte toppen med andra ord. Te is my best friend! Nu lyser solen här. Tyvärr tror jag inte att jag vill vara i solen, men det skadar ju inte att kolla läget...

Keira

Hade jag inte varit sjuk med lite kraft hade jag kommenterat det Ebba skrivit i Expressen. Gillar att hon försöker skapa lite smådebatter! Uppfriskande! Känner själv att jag inte hela tiden kan lägga till magra/supersmala osv framför vissa kändisar och jag tror tyvärr att vi börjat att acceptera de tunna kändisarnas kroppar som något okej. Det är det INTE! 

I heart flats

Flats i olika former. Vardagsvariant i snygg duvblå färg, söta lila mocka loafers och lite piffigare röda med tofs. Kan tänka mig dem alla! Fast jag ska bli bättre på klack! Det innebär ju inte att jag glömmer flats, bara att jag blandar lite iallafall!

bilder mytheresa.com

celebrating MarieClaire

Lindsay återvänder till tidningsomslagen, här på amerikanska Marie Claire med Nina Garcia som ny Fashion Director (Hon lämnade Elle tidigare i år). Detta firades, som sig bör (?!), och lite kändisar slöt upp.


Speciellt gillade jag Molly och Tinsleys klänningar!


inspireras

Aldrig inspireras jag så mycket som då jag är sjuk och spenderar dagen i myskläder. Jag får bra idéer på outfitts och inspireras av det ena och det andra. Tyvärr glömmer jag sedan bort allt tills dess att jag är frisk och byter myskläderna till snygga kläder igen. Same procedure everytime!

bilder people.com

B'good

Hämtade ett Buzzador-paket förut. Här ska drickas Fanta B'good! Lade in ett par i kylen, tror nog de här, precis som vanliga Fanta, är godast kalla! Återkommer med betyg.


bilder via google.se


cover

Danska tidningen Cover har ett riktigt snyggt omslah med YSL-tröjan som det talats (läs skrivits) mycket om. Jag gillar det! Inte så plottrig som många tidningar tyvärr ofta är.

hittade bilden hos
Michaela

författare?

Lauren ska bli författare om man ska tro ryktena. Tre böcker har hon skrivit på för. Storyn är en tjej som flyttar till LA och är huvudperson i en realityserie. Likt hennes eget liv med andra ord! Ungefär som Nicole Richies bok...

bild people.com

tv nytt

Joshua Jackson återvänder till tv-rutan. Dels har jag läst att ska han ha ett inhopp i Grey's Anatomy, fast nu hittar jag inget som bekräftar det... Fast han är, helt sääkert, med i en ny serie som heter Fringe. Det är en science-fiction serie i lite samma anda som Arkiv X om jag förstått det hela rätt. Inget jag kommer följa, åtminstone inte innan det kommer till en svensk kanal, om det nu gör det...

sol

Nu lyser solen. Själv sitter jag här och degar. Nu satte jag på tv:n och upptäckte att danska serien Nynne går i repris. Kul! Jag gillade den. Uppfriskande med annat än amerikanska serier.
Fick någon konstigt energi så jag gick och slängde återvinningen. Tittade in i cykelrummet, som alltid, för att kontrollera att cykeln stod där den skulle. DÅ upptäckte jag att någon försökt sno min cykelkorg!! Pappa har satt fast den med någon slags plastgreja och den var avskuren och låg bredvid på marken. Det oroade jag mig för att det skulle hända ute på stan men inte i mitt eget cykelrum!! Irriterande! Tack och lov fick de inte med den, man får kämpa lite nämligen! Tog med den upp i lägenheten. Får be pappa sätta på den igen, med flera plastgrejer den här gången!

new hair-do

Taylor som spelar Jenny i Gossip Girl är söt och passar i det mesta. Fast just den här frisyren tycker jag inte är någon direkt hit på henne. Den ser slarvigt klippt ut, ska antagligen se ut så, men jag är inte övertygad!

bild people.com

3.1 phillip lim

Två saker gillar jag lite extra, frisyren och skärpen! Riktigt cool detalj på skärpet i midjan. Snäppet roligare än en vanlig rosett.

bilder modette.se

inte topp

Tyvärr vaknade jag inte frisk idag. Vila är vad som krävs, inte sprintmarsch som det blev igår till bussen... För att hinna dit ingen annan brydde sig om att komma.
Hade jag haft mina mandlar kvar hade jag nog varit på väg att få halsfluss, mår precis på det viset. Nu är jag svullen i körtlarna och har svårt att svälja. Vätska är det som enklast glider ner. Igår drack jag massa granatäpple juice. Ny favorit!
Har ni förresten sett att
The Sartorialist fotat Elin Kling utanför Bryant Park?!

bild www.garancedore.fr

boring

Uttråkad som tusan. Ont i kroppen och huvudvärk samt tjock hals på det. Kunde vara bättre! Imorgon ställer jag inte en enda klocka utan vill försöka sova till jag vaknar (av mig själv, inte av otrevlig oljud eller annat). Får hoppas status är bättre imorgon!

bild hm.com

kate moss+topshop

Ytterligare en Kate Moss for TopShop kollektion har nått butikerna. Jag har inte varit särskilt imponerad någon gång, det jag gillat på nätet har inte motsvarat förväntningarna i verkligheten. Utan att se det live så gillar jag dock den mörkblå koftan med hjärtan på, men så älskar jag ju koftor också! Klänningen i mörkblått är i min favoritmodell. Väldigt söt! Fast den där modellen är lite knivig att få till, jag har hittills bara stött på klänningar som blivit alldeles för stora och hängiga=inte fint!

bilder topshop.com

smash!

Den här outfitten gillar jag skarpt! Riktigt snyggt! Tyvärr får jag väl göra två tillägg, strumpbyxor och andra skor, men annars skulle det lätt kunna kopieras! Snyggt helt enkelt.

bild style.com

turkoser

Visserligen är väl turkos snyggast under sommaren, men jag tyckte verkligen om halsbandet dne här tjejen bär. Ett så härligt halsband matchas bäst till enkel, gärna enfärgad, outfit. Det där gillar jag skarpt!

bild style.com

come fall..

Idag kom hösten. Innan har det ju varit ganska skönt ute, men idag var det lite kallare och regnade typ hela dagen. Trist! Skulle haft gummistövlar på fötterna precis som Blake!

i soffan...

Nu sitter jag i soffan. Mår kasst verkligen men tack och lov för ibumetin. Orkade inte hela dagen utan gick i pausen. Var så trött att jag inte ens orkade bli riktigt sur för att jag var den enda som kom ihåg vad vi hade bestämt förra veckan. Var ensam om att komma före föreläsningen. That sucks!
Jaja, skitsamma. Nu har jag myskläder på och dricker te samt myser i min härliga Pelle Vävare-morgonrock. Den är så fin och mjuk! Djupt cerise rosa, matchar mina handdukar i badrummet också.

I feel...

Det är konstigt, igår mådde jag som vanligt när jag gick och lade mig. Enda konstiga var att jag nös några gånger, fast det är inte så konstigt egentligen... Vaknade idag och mår inte alls bra. Tungt huvud, tjock hals och ont i kroppen. Crap!
Idag är det skola som gäller, först grupparbete och sedan föreläsning. Ska se hur länge jag orkar, känner att jag måste vara med på grupparbetet iallafall! Hoppas orka allt, men jag får se...
Inte någon särskilt spännande onsdag med andra ord.

bild style.com

koftor

Mysig kofta från MiuMiu. Härlig färg och himla sött bälte att ha i midjan, med en liten rosett framtill. Finfint!

bild netaporter.com

workit

Nu ska jag snart byta ut myskläderna, som åkte på efter en tur nere på stan förut. Fast så stor skillnad tror jag inte det blir... Är på soft och bekväm humör! Spana in tjejen i jeans och kavaj, fint!

bild style.com

klack o lack

Lauren har oftast två signaturer i sin stil, höga klackar och någon Chanel-väska! Dagens avsnitt var väl bra, men tyckte dte var lite väl buhu för min smak. Audrina kan ju inte prata ordentligt, hennes och Laurens konversation var det bara Lauren som pratade och Audrina sade mest "You know..." eller "I don't know...". Hoppas slippa den där stilen fortsättningsvis! Jag vill ha kul drama, schyssta outfits med mera.


söta

Nicole med dottern Harlow i famnen. En sån sötnos hon är lilltjejen!

bild people.com

premiär

Zac Efron och Claire Danes var i Toronto i helgen för premiär av deras senaste film. Claires klänning var riktigt fin i midnattsblått. Gillar hennes frisyr också, hon har ofta hängande vilket jag tycker är fint med några enkla lockar i.

tisdag.

Vaknade av ett konstigt susande ljud. Visste inte vad jag skulle tro egentligen. Verkar som om de höll på och slipade i lägenheten bredvid min... De helrenoverar verkligen den! Kan de inte ta min när de ändå håller på?! Jag gillar verkligen min lägenhet, men att säga att den är i toppskick vore inte helt sant...
Humöret är något bättre idag. Känns skönt faktiskt. Om en stund ska jag göra ett ärende på stan, något jag skjutit på alldeles för länge! Ett leende ska nog fixa den här dagen också!

bild people.com

time for bed

Sängdags nu. Lite trött så jag hoppas somna ganska snabbt. Jobbet var trevligt, men satte mig på fel ställe och då blev det sådär... Imorgon är det dags igen. Ska vara lite mer taktisk då :) Väntar förresten på en avi, undrar vad som har hänt, varför kommer den inte fram?! Posten är tricky på det viset...
Godnatt!

detail

Thandie Newton är i Toronto för Filmfestivalen där. LIksom Rachel och Eva valde hon mönstrat och färgglatt. GIllar det väldigt mycket! Är inne på mönster och färg idag märker jag. Brukar ju kunna klä upp mitt humör, så det är nog vad det handlar om. Och så är det fint!

växlande!

Började dagen i bikini ute i sol, nu regnar det. Trist! Strax dags att bege mig ut, mot jobbet.

bild style.com

eva

Även Eva satsar på färg, något mer diskret mönster kanske. Himla söt klänning bar hon front row i New York. Något av det bästa jag sett henne i på ett tag faktiskt.

bild people.com

colorful

Rachel gästade en fest i helgen, iklädd härligt färgglad kort klänning! Jag gillar färg. Var på stan i helgen och blev riktigt deppad av allt svart, mörkgrått och så vidare. Fram för färg!

entertainment 2

Jag har tidigare bloggat om Entertainments cover med Blake och Penn, tydligen fanns det två andra versioner också. En med Ed och Blake samt en med Chace och Jessica. Vilket är snyggast?! Själv föredrar jag nog Chace och Jessica eller Blake och Penn!

shoes

Tänkte kolla in utbudet hos Wedins eftersom det var ett tag sedan jag besökte en av deras butiker. EuroSko har ju köpt upp dem och nu länkade de dit. Kollade lite och hittade två par skor jag gillade! Egentligen gillar jag den högra bäst, men tror nog att mina fötter mår bättre i den vänstra. Tyvärr finns de inte här i Göteborg, eller har Wedins butikerna blivit EuroSko nu?! Lite clueless... Såg att EuroSko annars säljs i den stad där jag pluggar så kanske jag får besöka någon återförsaljare där innan bussen/tåget går en dag...

bilder eurosko.se

duffy

Tyärr lite lågt humör den här måndagen. Lyssnar på Duffy och funderar på att baka något!

källa
youtube.com

bett

På hela sommaren har jag fått max två bett när jag varit ute. Till och med i Italien blev jag ganska skonad. Nu har jag på mindre än ett dygn fått tre bett! Knäppt. Fast några bett är den värd, sommaren alltså! Schysst halsband förresten!

bild mytheresa.com

sol!

Solen skiner, så nu tar jag mina böcker och sätter mig i solen en stund. Gäller att passa på!

bild style.com

Lauren

Tänker inte visa en massa bilder från MTVs Video Music Awards, men Lauren var riktigt fin i sin vita klänning. Gillar modellen och detaljerna, himla sött! Förrsten missar ni väl inte att det kommit ett bonusavsnitt av The Hills?! Ett igår och ett ikväll! Trevligt värre!

it's britney

Visserligen uppträdde hon inte, men jag tycker att Britney visat att hon är redo för en comeback! Hon har inte sett så glad, fräsch och piffad ut sedan innan Kevin. Kul att se eftersom hennes historia varit ganska tragisk.
Tre priser fick hon gå hem med. Vilken skillnad från fjolårets skandal uppträdande! Tror ni hon klarar en comeback?!

ny vecka

Ny vecka, vilket innebär måndag igen. Känner mig kluven än så länge till hur jag känner inför dagen. Blir nog bra... Ganska seg är jag, huvudet är stressat, då känns det som att knoppen väger flera kilo extra!
Ikväll är det jobb som gäller. September är ganska inrutat för mig.. Blir nog bra. Dags för frukost, tiden har liksom runnit iväg.

sköna söndag

Dagen har varit soft. Molnen flyttade på sig så större delen av dagen har spenderats i bikini! I love!
Middagen åts ute, himla härligt. Vet ju inte om det hinner bli så många fler gånger... Känner mig lite seg, men hoppas det främst handlar om all landluft som jag andats in!

sartorialist

Kul grej med Fashion Week, The Sartorialist som fotar streetmode såklart! Här är två fina damer han hittat hittills.
Snyggt med helsvart och en stor orange klocka.


bild style.com

the spinoff

Två söta klänningar på mina, än så länge, favoritkaraktärer i nya serien 90210. Tjejen till vänster har en klänningsmodell som jag verkligen gillar. Hade gärna haft något liknande! Hon till höger har en American Apparel klänning om jag inte minns fel. Söt och lite konståkningsaktig tycker jag.

up front

Jamie-Lynn, Leighton och Molly sitter tillsammans front row under New York Fashion Week.

Leighton har varit en stadig besökare under mode event i New York och det har bara gått ett par dagar än så länge... Här är lite looks hon har haft.

söndag

Tyvärr inte så solig som jag hoppats. Nåväl, bara att btia ihop. Det kassa är att jag redan känner att min hud protesterar mot att inte få någon sol. It sucks! SKulle behöva en semester i solen i vinter. Av fler än en anledning...

Smile!

lite lagom spets

Jag gillar spets, lite lagom. Den här toppen är alldeles lagom med spets. Tyvärr fanns den bara i stora storlekar! Kom på att jag har en liknande från H&M som är några år, kanske kan rota fram den igen!?! Har för mig att jag har något mer med spets, men minns inte vad. Får väl leta i garderoben.

bilder asos.com

sixdegrees

Penn Badgley på omslaget. Med lite skäggstubb.. Fattar inte varför killar tror att det är snyggt?! Vet kompisar som tror de ser äldre ut då, men jag tror inte jag håller med.

nylon

Lauren såg härligt somrig ut med svall i håret. Den här gången var det party med Nylon som gällde. SKulle vilja ha ett nagellack i samma färg som Nylon-märket. Snygg färg!

lördag!

Härligt med lördag! Fast tyvärr är det inte fint väder... Men men, det är väl sånt man får ta ibland. Idag blir det nog en shoppingtur. Får se om det blir några fynd gjorda. Kan alltid hoppas!
Jag älskar Italien och tycker det varit så kul med alla bilder från FIlmfestivalen. Venedig är verkligen en fin stad!

skojakt, lite i alla fall

VIll så gärna hitta ett par perfekta skoletter (eller vad det nu kallas på fancy språk) att bära i höst. Helst ska de ha en lagom klack som är gå-vänlig. Men de får absolut inte se töntiga ut för det. Absolut inte snörning! Det är inte min grej...
Väldigt likt de här från Forever21, men helst med något lägre klack... Jakten fortsätter! Kanske att dte blir med kilklack, det är ju oftast bekvämt åtminstone!

bild forever21.com

Den här skon från shopbop.com motsvarar förresten mer mina förväntningar. Snygg med lägre klack!

bild shopbop.com

berlock

VIlket sött armband med söta berlocker i form av hjärtan! Hittas hos Scorett för ca 129kr.

bild scorett.se

vackert

Hennes kollektion för DKNY har snart premiär och i samband med det pryder hon Page Six' Fashion Issue. Jag älskar midnattsblått och hade gärna sett klänningen framifrån. Fint är det hur som.


Inne i tidningen kommenterar hon förresten sin stil och att hon hamnat på någon sämst klädda lista. Det förstår jag inte riktigt, kan räkna upp flera som klär sig mycket sämre än Rachel i alla lägen!
On her sense of style: "I think it's cool to be on the worst-dressed list. If people aren't accepting, that's OK. Bring it on, I don't care! [. . .] Vintage is [my mom's] love, she has a great eye, which I think I've inherited from her."

oups!

Av någon anledning har jag den senaste tiden råkat dubbelpublicera många inlägg. När jag sedan ska ta bort ett vet man ju aldrig vilket man ska välja... Nu råkade jag ta bort ett där jag redan hade fått kommentarer. SORRY!
Jag har läst kommentarerna och absolut inte tagit bort dem, de finns i arkivet, bara inte synligt i bloggen!

Förlåt igen!

Kommentera gärna igen om det var något särskilt. Nästa gång ska jag vara lite försiktigtare innan jag klickar på ta-bort knappen!

Update: de fanns kvar! Märkligt...

myströja

Stor härlig myströja från Marc by Marc Jacobs om jag inte minns fel... Funderade häromdagen på när jag kan använda tröjklänning utan att kä'nna mig för vintrigt klädd!

bild mytheresa.com

lite smutsrosa

HIttade ingen bra bild på Jennifer i den här klänningen så bilden jag sparat ett tag får duga. Jag är förtjust i färgen och modellen. Sedan ser tyget så härligt ut i kvaliteten. Lovely!

lyser upp

Inte direkt ensam om att blogga om den här bilden, men Liv Tyler lyser verkligen upp i sin härligt orange och puffiga klänning! Här har faktiskt solen lyst lite oregelbundet, såpass att min kropp fått sol i cirka en och en halvtimma so far. Tror det är hål mellan molnen alldeles strax och då rusar jag ut igen! Mitt ansikte vill hålla färgen i trim länge. Häromdagen fick jag kommentar om hur härligt brun jag såg ut! I like.

mössa på sne'

Basker bakpå huvudet gillar jag, inget jag själv bär, men på andra kan det vara himla sött! Den här tjejen är ett bra exempel. Himla fint, resten av klädseln också förresten!

entertainment

Tv-serie mässigt har det här varit en riktigt bra vecka! Igår kollade jag på första avsnittet igen när jag tog tåget hem från skolan. Min mediaspelare är riktigt bra! Tiden flyger iväg, precis som tåget gjorde... :)

fredag!

Härligt med fredag. Riktigt trött bara. Förstår inte varför jag blivit det helt plötsligt. Att gå upp den här veckan har varit jättejobbigt... Märkligt!
Idag känns saker och ting bättre än igår. SKönt att det kan gå så snabbt!
Dagen ska ägnas åt pluggande. Har en grej som jag behöver få gjort och då tänkte jag passa på nu innan resten drar igång på allvar.

Trevlig fredag!

dutchess

Keira gick på röda mattan i London för premiären av hennes senaste film The Dutchess. Hon verkar gilla kostymfilmer vilket jag har för mig att den här är... Söt klänning med en hel del detaljer, kanske lite väl många detaljer...

20,30,40

Rachel BIlson är på omslaget av Glamour tillsammans med Ali Carter och Diane Lane. De representerar 20, 30 respektive 40. Rachel är bara ett år äldre än mig, hade fått för mig att hon var något år ytterligare äldre. Lika fin som alltid den där Rachel!

skratta o le

Fikan med min kompis var precis vad jag behövde. Min äldsta vän får mig alltid att le och skratta! Det gillar jag.
Har fått musarm så jag försöker styra musen med vänster hand just nu, hjälp vad meckigt! Hoppas det går över snart.
Nu är jag inte ensam och mår bra mycket bättre än under dagen idag. ALDRIG bra att vara ensam när humöret är på berg-o-dalbana utan mitt tillstånd. Imorgon kanske det blir bakning. Och pluggande också...

varmt eller kallt?!

Mitt favoritord är sommar och jag, till skillnad från många andra verkar det som, älskar sommarkläder och tunna skor!
Haha, det var såkul igår. Gick av bussen uppe i skolstaden, bredvid mig gick en tjej som klagade på att man aldrig vet vilket väder det ska bli. Framför oss gick en tjej med tjock jacka, svarta stövlar och jeans nerstoppade i stövlarna. Så tittade den här tjejen på hon med stövlarna och på mig med ballerinas och verkade bli ännu mer förvirrad! Haha... lite kul var det. Jag som tycker folk är helknasiga som väljer stövlar nu! Det är måånga månader tills flats kan åka fram igen, jag njuter så länge det går! Så det så. :)

¨hos blush

Berättade i början av veckan om att jag upptäckt att en av de sex små flaskorna av vitaminspray från Håkansson var tom. Mailade blush.se och idag låg det en ny Passion fruit på dörrmattan! HImla schysst service!

bild blush.se

kind of off

Ingen bra dag idag. Trött, seg och off. Sedan var det skolgrejen också, gick bra förutom en person. Ibland klickar man helt enkelt inte med alla, men det är trist när det blir raka motsatsen till att klicka... If you know what I mean...
Ska fika med en kompis ikväll, får se vilken tid det blir bara... Sedan åker jag till hem till föräldrarna. När jag känner som jag gör nu vill jag inte vara själv hemma.  Är en downer idag, tyvärr.

dagens..

De här detaljerna matchade med ett par skinny jeans och jag hade varit kirrad för skolan! Nu ska jag rusa!

bilder netaporter.com

snart helg

Idag ska jag en kort sväng till skolan, motsvarar nog förra veckans kortis faktiskt. Hoppas det går bra idag, för annars känns det sådär...
Hade fått för mig att jag skulle upp tidigt och gå till gymmet... Eh?! Dock var jag så himla trött när klockan ringde att jag gav mig själv sovmorgon. Det behövdes nog. Fast huvudet känns jättetungt, inte av huvudvärk utan av någon annan anledning som jag inte kommit på ännu...

Trevlig torsdag!

90210

Kunde inte hålla mig så nu har jag spanat på del 1 av 2 på premiären av spinoff-serien 90210. I like it! Det roliga är att de gjorde en del likheter till originalserien. Themesongen är samma i grunden med lite tuffare sound.

Sedan är det en ny familj som flyttar till stan från Kansas, med två barn, en tjej och en kille! Coincidence?!!
Nästa grej är att man får se en kort snutt av en tjej som ska vara Andreas dotter Hannah Zuckermann, fast hon verkade inte vara en av de stadiga i serien. En som däremot är fast karaktär är Kelly och Davids syster Erin. Och så är Kelly med också.
Vi får väl se om någon svensk kanal tar in serien, och om den håller i USA! Läste på två olika sidor, den ena hade bara negativa recensioner medan den andra hade uteslutande positiva. Säger ju inget egentligen...

randigt

Egentligen är jag inte så förtjust i tröjor med den här typen av tryck, ska likna ett halsband. Fast en slapp dag matchat med jeans och sneakers så skulle det nog funka ändå! Jag är ju svag för a:randigt och b:rundhalsade enkla tröjor.

bild topshop.com

Jennifer

Jennifer Lopez, som hållit sig undan rampljuset lite under graviditeten och nu såhär efteråt, visar upp sig i septembernumret av amerikanska Elle. Den här bilden är så fin, stor prinsesskjol som jag önskar att jag fick bära åtminstone en gång i livet!

Omslaget är snyggt, men sådär ljusa läppar har jag lite svårt för, de är lite väl ljusa! Med Jennifer på bild finns Donatella och Michael Kors (ser det ut som tycker jag...). Fast jag vet inte vem den tredje kvinnan är... Vet ni?

GQ

Igår hölls GQ gala i London. Miranda Kerr besökte galan i snygg klänning. Eftersom jag inte är så förtjust i vanliga tubklänningar så gillar jag den här modellen lite extra. Avklädd men inte som en vanlig tubklänning. Snyggt Miranda!

Lily Allen var tydligen någon slas konferencier och körde på ordentlig gala stil. Klänningen var vacker, men frisyren var sådär.. Ser ut som att hon glömt papiljotterna i huvudet, eller som mor/farmor frisyr.

föreläsning

Dagens föreläsning var riktigt bra. Jag gillar både ämnet och läraren vilket absolut är den bästa utgångspunkten! Var otroligt seg och opeppad i morse, men lite dåsande på bussen och sedan en snabb promenix till skolan gjorde susen. Jag är sådan att om jag är riktigt trött på morgonen så brukar jag fixa dagen, men vaknar jag pigg så blir jag trött och seg under dagen. Så alternativ ett är att föredra även om det gör hela morgonprocessen mycket jobbigare.

90210

Nu har 90210 harft premiär och tydligen fick de bra referenser. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska kolla eller inte.. Fast egentligen vet jag nog... :)

feeling fall

Idag känns det som att jag vaknat upp till hösten... Trist. Det är såna här dagar jag inte fattar att jag pallar att pendla, men sedan tänker jag efter och vet att det bara är att bita ihop. Frukosten är uppäten, nu är det dags att klä på mig!

Trevlig onsdag!

early bird

Nu ska jag släcka ner datorn och försöka slappna av och somna i tid, ja för mig åtminstone... Ska upp tidigt för föreläsning imorgon! Tänker försöka motstå impulsen att ta första bästa, mysiga plagg på mig. Får se hur det går! I övrigt ser jag fram emot föreläsningen, lite störande att jag inte får tag på boken bara!

bild hm.com

från YSL

Grymt snygg väska från YSL. Gillar hur de fått in Y:et på ett snyggt men diskret sätt!

bilder mytheresa.com

chasing harry winston

I lördags läste jag ut Chasing Harry Winston av Lauren Weisberger, hon som skrivit Devil Wears Prada och Everyone Worth Knowing. Jag tycker den var riktigt bra! Den handlar om tre vänner som sätter ett vad, eller egentligen är det bara två av dem som slår vad. En ska bli förlovad innan året är slut och den andra ska uppleva ett liv utanför ett fast förhållande (dvs ons). Den trejde ställs inför sitt eget dilemma. VIll inte berätta för mycket och förstöra något, men det är storylinen. Jag tycker den här boken är bäst hittills av Lauren! Läs!!

bild via google.se

off period

Känner att jag är i lite av en off-period på jobbet. Kanske omställningen att byta till kvällar igen... Nåväl, det brukar bättra på sig ganska snabbt! Idag var det en som tyckte jag hade attitydproblem, haha, den skulle bara veta.. :) Jag är ju supersnäll!


season 2!

Första avsnittet av Gossip Girl höll precis den nivån som serien gjorde under säsong 1! Grymt bra! Och kläderna inspirerar också. Tyckte lite synd om en oväntad karaktär nästan.. Fast bara nästan.. :)

rihanna

Jag gillar Rihannas look här. Storskjorta, smala jeans och ett skärp på höften. Skärp i midjan är inte riktigt min grej, är lite känslig när det gäller tryck på magen, blir så obekväm. Storskjortor är en av mina favoriter, såg flera jag gillade för några veckor sedan, men nu har jag inte hittat en enda...

over...

Skönt, nu är årets tandläkarbesök avklarat! Jag har ingen direkt tandläkarskräck men det är skönt att det är klart ändå. Dessutom känner vi våran tandläkare och hela familjen går till honom så det är oftast en relativt trevlig stund.
Har ni någon skräck-grej? TYp frisör, tandläkar eller doktorskräck?! Jag är befriad från alla de jag nämnde...

better as friends

Det är inte du... VI kan väl vara vänner?!
Haha, ganska klassiska göra-slut repliker och båda användes i dagens avsnitt av The Hills. Jag gillar det. Speciellt kul var att det var lite extra med Whitney, hon är cool. Det skrivs på en del ställen om att hon ska få en spinoff serie. Den skulle jag definitivt följa!

inspireras

H&M har kommit med ett nytt H&M Magazin nu. Gillade det här numret, de har varit lite varierande i kvalitet tycker jag... Här är fin inspiration från H&M. Dags att inviga min väst snart!

bild hm.com

DoJ

Vackra paret Diane och Joshua i romantiska Venedig för filmfestivalen. Diane i en klänning med härlig volym i kjolen, lite 50-talskänsla. Joshua var snygg i smoking. Så fint så fint!

sommar till höst på någon timma...

Jag har spenderat dagen i bikini, sedan var jag barbent då jag åkte till jobbet, till och med iklädd endast linne en viss del av tiden. Så när det var halvvägs in i jobbkvällen så ösregnade det ute! Hösten kom snabbare än ett paket på posten... Suck! Fast det är ju bara en kväll, kan gå tillbaka lika snabbt. Ni förstår, där det kommer till sommar och sol är jag en obotlig optimist.
Jobbkvällen i sig var rätt seg, låång. Gjorde det jag tycker är minst kul... Och inte så många där heller...

blä

Visserligen är vädret underbart och jag sitter i bikini i solen och njuter. Samtidigt som jag försöker förtränga att jag snart måste göra mig i ordning och ta bussen in till stan...
Det som får mig att känna blä är att boken jag beställt på UB inte fanns... Borde jag inte få mail om det?! Nej det får jag veta genom att ringa om en annan sak. Tänk vad sur jag hade blivit om jag åkt dit helt i onödan!! Grr.
Sedan så köpte jag Håkansson Vitamin Spray 6-Pack Mini på blush.se. Igår när jag öppnade förpackningen så var ena sprayen helt tom, nicht nada niente i den. Har mailat dem så får väl se vad de säger... Lite trist var det dock!

Nope, mot solen igen! Höst, pah, inte här inte! :)

impuls

Kollade snabbt in på H&m och fann den här tröjan. Kul att de har ett tryck med Impuls där typsnittet är väldigt likt deras eget då H&M Trend, eller var det nuvarande Divided, gick under namnet Impuls! Coincidence?!

bild hm.com

rutigt

Lauren möter upp Whitney för lunch och filmar för The Hills. Ikväll är det nytt avsnitt, ska bli trevligt att se imorgon! Då kommer dte även finnas nytt Gossip Girl-avsnitt. Nice!! Lauren klarar av rutigt, men som jag sagt förut, det kommer nog inte synas på mig...

fint på stan

Gillar den här looken! Idag kör jag också jeansshorts, ska ner till biblioteket en sväng... Höst, pah!

bild
http://stockholmstreetstyle.feber.se

den 1:a

Måndag och första september. Nu är det verkligen dags att köra igång. Solen skiner ute och det är härligt väder. Hopaps kunna njuta några timmar i solen idag. Precis som jag gjort hela helgen.
Nu drar jobbet igång som vanligt igen, det vill säga kvällsjobb. Kommer nog ta ett tag att vänja sig vid. Det går lätt att vänja sig av med att jobba kväll, värre med tvärtom!


hits