sommargalej

Nu ska jag strax iväg på sommarfest med jobbet. Hoppas det blir trevligt. Jag kör cerise för att klä mig passande till värdet och det faktum att det är sommarfest. Trevlig kväll!

glädjeskutt

Nej, nu ska jag ut i solen. Ska testa den tanning-oil jag köpte igår. Skulle lyfta fram pigmentet p ånågot vis tror jag det stod, hoppas det funkar ännu bättre på mig eftersom jag har rätt kasst med pigment på vissa ställen... Har nog fyra olika varianter på produkter som lovar bra bränna. Så lättlurad är jag!

klippet

Det var inte bara fransarna som fick en uppfräschning igår, håret var ju huvudeventet (haha, jag är för rolig... Gbghumor!). Klippte mer än bara topparna och är supernöjd med resultatet! De vackra (ironi) bilderna är fotade med mobilkamera och med endast lite rouge på kinderna. Så döm inte ansiktet så hårt är ni rara, det är håret som är det viktiga här!

Har inte gjort något med håret efter att jag tvättade det...

Jag är inte sådär randig vanligtvis men produkterna i håret gör att jag ser mörkare ut.

värme

Det är sommarvärme ute och ska vara det hela helgen. Hur underbart är inte det?! Nu åker bikinin på.

i vitt

Många tar under den här tiden studenten från gymnasiet. De tar på sig sina vita kläder (ja det SKA vara vitt!) och sjunger sig hesa. Det var himla kul, men också en del år sedan jag gjorde det. Hade en fantastiskt rolig dag, men i ärlighetens namn fick jag i mig lite mycket champagne och lite lite mat. Festen på kvällen var inget kul alls, men allt annat var hur kul som helst! Njut av den sista tiden. Annars ångrar ni er.

fransar

Igår färgade jag mina ögonfransar. Himla härligt att ha mörka fransar under sommaren. Såhär såg jag ut före och efter.

fredag

Maj är verkligen inte min månad. Jag mår kass och kan liksom inte fejka det. Igår var jag hos en kompis och åt middag. Väldigt trevligt. Hennes dotter är så söt. Små barn är verkligen härliga.

city 2

Undrar när säsong 2 av The City kommer börja visas? Blir kul att se! Nu ska jag äta lite innan jag ska klippa mig och färga fransarna. Så skönt att göra på sommaren tycker jag. Speciellt när man är så blond som jag är...

Whitney ser inte helt övertygad ut...

bus bus bus

Vilken härlig kväll jag hade igår! Filip var i toppform. Det busades, pussades, kittlades, slickades (mest Filip ;)), lektes, trampades och gungades. Sånt där som kallas kvalitetstid. Han är så fantastisk på alla sätt och vis. Och jag är helt objektiv såklart! När jag skulle lyfta upp honom ur gungen (den är lite meckig) så säger han "Emma du klarar det!". Så gulligt.

En vän sa en gång att min familj är som en italiensk familj, jag tyckte det lät mysigt speciellt eftersom Italien hör till favoritländerna. I helgen läste jag en bok om en italiensk familj och huvudkaraktärens beskrivning kändes verkligen träffande. Vi är alla en del av varandra och vi ställer upp när det behövs! Jag är verkligen familjekär.

Lo

När Lauren lämnar The Hills efter säsongen så kommer Lo fortfarande vara med. Kanske hoppas hon på lite mer fokus på sig... Jag gillar Lo iallafall, hon är kul! Däremot blir söndagens finalavsnitt det sista för mig. Att se Kristin, Heidi, Audrina och Spencer intresserar mig inte alls.
Spana in halsbandet på den stora bilden, så himla snyggt!


torsdag

Idag har jag två inbokade saker och i eftermiddag ska jag träffa ne kompis jag inte träffat på alldeles för länge. Ska bli mysigt! Var uppe tidigt för att köra pappa så jag får låna en bil, schysst deal. Sedan sov jag en stund igen innan jag gick till doktorn. Ett bra besök om än något sentimentalt. Det sista. Min doktor som jag gått till i ungefär 20 år (!) ska sluta på grund av idiotiska regler som ska införas. Blev alldeles tårögd när jag gick därifrån. Låter kanske konstigt men är man sjuk såpass mycket som jag så är det nog inte så konstigt att man får nära relation till sina doktorer. 
Om en stund blir det dags för saxen att möta mitt hår. Ska bli skönt, känner mig vildvuxen! 

onsdag

Idag har jag jobbat. Tiden gick fort men idag fick jag igen för att gårdagen var så smidig. Förlåt, men jisses vilka gnällisar det finns! Snart ska jag åka till min bror och hänga med min minsta kompis. Filip fick i helgen frågan vad hans kompisar heter, han svarade Emma!! (=tok-faster) Mitt hjärta pyste över av stolthet.

Snyggt Leighton!

adorable

Nicole och Harlow besökt tillsammans med morfar Lionel en talkshow. Hur söt är inte Harlow?! Supergullig.

skor!

Plockade just fram en hel del av mina skor som passar vår och sommar. Några sandaler får vänta lite till, har en del ballerinas, loafers och sneakers att använda innan det är dags att visa tårna. Jag har verkligen många par att välja mellan. Och ändå vill jag ha ett par sandaler till. Gladiatormodell i annan färg än svart helst. Nåväl, det kommer när det kommer, behöver inte stresshandla iallafall!

bild shopbop.com

two from Jess

Jessica Stroup i 90210 i två vackra klänningar. Jag är inte så förtjust i nude, tycker att praktiskt taget ingen passar i det. Fast just den här klänningen passar verkligen Jessica. Långklänningen är riktigt vacker den också!

i solen

De här två bikinisarna (vad blir det i plural?!) har jag köpt i vår. Jag har visserligen flertalet ursnygga bikinis sedan innan, men H&Ms är så bra pris och himla fina! Den med blått såg jag och var lite osäker på om jag gillade den, sedan bestämda jag at det gör jag. Ångrar mig inte alls. Den med volanger har jag i cerise sedan förra året. Kunde inte låta bli.. Känner att jag kan njuta i bikini igen och ser det lite som en seger där jag kan unna mig själv fina bikinis i kompensation.

bilder hm.com

glad

Beyonce lyser verkligen då hon fotats över Europa under sin pågånde turné. Hon ser både fräsch och glad ut, själv känner jag mig varken eller. Är det vårdeppen som tagit ett grepp om mig?! Blä.

totally Off

Känner mig helt av. Noll inspiration, noll humör, noll ork. Allt känns kasst för att vara helt ärlig. Orkar inte ens med småprat och det brukar jag vara en hejare på.

in style

Whitney är med i Instyle. Lite preppy, marint. Jag gillar det!

Bäst gillar jag bilden med hatten (ovanför) och den med de korta shortsen.

LA candy

Surfade, av någon oförklarlig anledning, in på Teen Vogues hemsida och ramlade över ett utdrag ur Laurens första bok. Huvudkaraktären är Jane, som flyttar till LA, erbjuds en realityserie och får något flashigt jobb. Den verkar vara som de flesta chicklitts, enkel stil. Jag tycker det verkar kul iallafall och tänker nog försöka komma över boken. Den släpps 16 juni. Dagen innan min födelsedag :) Klicka på bilden för att läsa utdraget av boken.


fresh Pine

Chris Pine är aktuell i senaste Star Trek filmen. Här poserar han i ljusa kostymer för GQs juninummer. Snyggt!

preppy

Lite preppy inspiration från Shopbop.com. Shorts och skjorta är något jag är inne på just nu. Det är snyggt, bekvämt och klassiskt. Det kommer man långt med =mycket bra!

bild shopbop.com

90210

Idag var det 90210's tur att ha säsongsavslutning. Kollar på den serien även om den inte alls är lika bra som Gossip Girl bland annat. Kvällens (dagens) avsnitt var rätt segt tycker jag. Slutet var lite mer negativt än hos Gossip girl. Det är nog det att 90210 har mer elaka bitchar, medan GG trots allt är bitchlight i jämförelse och har snyggare kläder!

blommor

Personen på bilden är ingen favorit direkt, men hennes långklänning var fin! Somrigt blommig, passande till midsommarfesten kanske?!

lite färg

Härligt färggrann klänning i mönster. Finfint!

onsdag

Känner mig inte alls bättre idag, nästan sämre. This sucks. Känner mig mest deppig idag. Inget känns kul. Så nu tittar vi på Cat i härligt cerise istället!

with flowers

Vacker väska med blommor på från asos. Riktigt vacker. Passar nu i studenttider. Både till bal och själva examensdagen. Har förresten reagerat på att de som visar bilder från sina baler på bloggar, det är inte samma typ av uppklätt som på min bal. Då hade alla hellånga klänningar, fixade frisyrer och grejer. Nu är det mer cocktail-känsla över det hela. Lite synd för det var så himla kul att se alla så vackert uppklädda!

bild asos.com

goodbye gossip girl

Inatt gick senaste Gossip Girl-avsnittet för säsong två. 31 augusti är de tillbaka och det känns låångt borta! Jag gillade slutet, ingen jobbig cliff-hanger, mer sådana som kommer skapa roliga saker istället.
Jenny bar Acne-klänning i sista avsnttet.

Blair står och håller i ett åtråvärt diadem, under vem som får det... :)

a couple

De är ett fint par Miranda och Orlando, men kan inte låta bli att tycka att han ser lite gubbig ut här... Såg inte att det var han först. Mirandas klänning är fin, härligt med orange.

Olivia *2

På filmfestivalen i Cannes har Olivia synts på lite fester. Jag gillar hennes stil och ser fram emot säsong två av The City. Hon må framställas som en bitch, men hennes kläder är himla fina. Hon är riktigt bra på detaljer också. Ringar, armband, väskor och framförallt halsband brukar hon synas med.

Första klädseln är en söt sommarklänning. Med en annan fin detalj, nämligen pojkvännen Johannes Huebel i fin kavaj.



Lite stramare stil blev det på The art of Elysium party. Ljus klänning, kavaj och ett stort halsband. Fint det också!


vitamin well

Just nu undrar jag när Vitamin Well kommer och fyller på mitt kylskåp!?! Massor med bloggar har fått påfyllning och lottar ut, men jag verkar ha otur i spel jag... Önska går ju!

for fall

Det finns inget som får mig att längta efter hösten, inget alls. Jag älskar sommaren! ...fast om jag behövde motivation blir det lite trevligare av att se vad som kommer hos H&M. Visserligen nästan bara svart, men fint är det. Halsbandet är riktigt fint, riktigt statement-halsband. Klänningen med volanger och bar axel är vrålfin och den lilla jackan är som den från Chanel jag bloggade om förut, fast i svart och hellånga ärmar. Jackan måste jag kolla in när den kommer!

bilder lånade från glamour.se

american retro

Fin jumpsuit och söt kjol från American retro. Känns somrigt och härligt!

hårsnodd

Alla som kan sin SATC minns nog avsnittet då Carrie läser Bergers bok och karaktären har en scrunchie. Sedan bråkar de om det och på en restaurang står en kvinna framför dem med en scrunchie. Berger påpekar detta och Carrie förklarar att hon inte är från New York... Såg en scrunchie på Asos och kom att tänka på detta. Minns när jag sydde egna när jag var liten. Inget mode jag saknar!

Chanel

Chanels Resort 2010 visades i Venedig i slutet av förra veckan. Den lilla jackan som känns väldigt Chanel skulle jag vilja ha. Himla fin modell! Ännu bättre om ärmarna varit hellånga.

bild style.com

all blue

Ballerinas med rosetter är inget jag har tillräckligt av. Fantastiskt fina!

Olivia P

Olivia är i Cannes för Filmfestivalen. Visst är det väl H&M-shortsen till vänster hon har på sig?! Tror hon hade dem på visning för Matthew Williamson for H&M. Fina är de iallafall. Snygg detalj med nitarna på fickan. Kommer från H&M och ska komma i höstkollektionen.


tisdag

Idag är jag officiellt sjuk. Skulle jobbat men så blev det ju alltså inte.. Kasst. Ska till doktorn nu. Får se vad hon kommer fram till.. Känner mig grå och trist. Även om Rachel bara är det ena av de två (första=grå)..

stora nitar

Ingen tid till bloggande just nu, visar de här bilderna istället. Västen med stora runda nitar är ju hur cool som helst! Jag gillar't.

söndag

Spenderade dagen ihop med min dator. Nästan som att vi sitter ihop faktiskt. Inte så mycket tid för annat just nu, imorgon kväll har det lättat lite iallafall. Har fått sol på nosen idag. Mycket mer än jag trodde, men solen tar verkligen ordentligt nu. Ett tag kvar tills sängen får sällskap, förkylningen biter sig fast. Förhandlar med kroppen om att tisdag kväll är okej, inte innan. Ska jobba på tisdag.. Just nu drömmer jag om riktig sommar, vackra sommarkläder men framförallt att min uppsats blir bra!!

Härliga sommartjejer i Paris.
Hur många randiga toppar (av olika slag) kan jag köpa innan det är för mycket?! Hmm...

lördag

Lördag, helg och solen skiner. Skrivandet fortsätter. Försöker att inte tänka så mycket annat utan skriva, formulera och slipa. Tänker jag massa annat så blir jag galet stressad. Förkylningen fortsätter att ta sitt strypgrepp om mig.. Sakta men säkert bockar den av delar av kroppen som fångar. Ska få landluft idag, tackar för laptop och mobilt bredband, vad gjorde folk innan det?! Satt inne, fast vid sina datorer antar jag, men jag vill inte vara låst vid plats, då låser sig knoppen också. Hoppas ni har en fin lördag, jag bara skriver på jag..

fredag

Idag lyser solen från en klarblå himmel. Så himla härligt! Det blir jag glad av och att det är fredag också. Fast nu får jag inte ledigt förrän tisdag kväll typ.. Är bjuden på 1-årskalas imorgon men det får jag nog stå över tyvärr. Riktigt synd, men hoppas få busa med lilltjejen någon annan dag snart.
Försöker att inte känna hur kass jag mår men det är svårare idag än igår.. Tack o lov för febernedsättande.
Nu ska det nog bli lite smoothie tror jag. Hallonsmoothie är supergott.

brillor

Såg den här bilden på Anine Bings blogg. Gillar den för övrigt, hon verkar härlig! Riktigt coola solglasögon har hon på sig här. Zebramönstrade och cool modell.

Bild lånad här

juice

Idag behöver jag  massor av vitaminer och energi, förkylningen tar sakta men säkert sig grepp om mig. När jag mådde såhär i vintras var jag i Köpenhamn. Då köpte jag en supergod juice på Joe & the Juice. Tycker Göteborg är riktigt dålig på juicebarer, smoothies och överhuvudtaget, gott-och-nyttigt ställen. Vet nog två av de sistnämnda, men inga ligger i de delarna av stan där jag spenderar mest tid.


bild via google.se

allie

Allie från The City är modell för Targets samarbete med Tracy Feith. Jag gillar långklänningen till vänster. Somrig och söt, perfekt midsommarklänning.

Lauren

Lauren har verkligen långt hår! Inte äkta förvisso, men fint är det. Spana in hennes orange band som är ett önskeband. Jag har käst om det förut men såg igår hos Engla att KyssJohanna säljer dem. Jag har en variant på min arm just nu, fast det är mer något som jag fått berätta och inte alls lika "uttalat". Den ska man ha i ett år och ta av då tiden gått och så ska önskningen gå i uppfyllelse.

Armbandet ska viras två varv kring handleden och knyt tre knutar, en per önskning. Sedan ska du bära det tills det faller av av sig själv och då ska önskningarna gå i uppfyllelse. Brazilet heter de.

bild kyssjohanna.jetshop.se/

hearts of fun

De här roliga väskorna hittade jag på TopShop. Egentligen är de ju alldeles för mycket för min smak, men kan ändå inte låta bli att blogga om dem. Färgklickar så det skriker om det. Sånt gillar ju jag, men det blir ingen hjärtformad väska för mig inte.

bilder topshop.com

torsdag

Tyvärr mår jag sådär idag, men det är faktiskt inget att göra, bara att bita ihop och ignorera för det finns inte ens en minut att lägga på att vara sjuk. Vill svära en lång harang, men det är inte min stil. Säger istället Grrr!!!
Nåväl, idag är det molnigt här, slipper jag känna att jag vill vara i solen. Bra på sitt sätt..

Nicole planterar träd...

Nytt projekt..

Ebba von Sydow lämnar Veckorevyn.com läser jag på Dagens Media och Resume. Nytt projekt inom Bonnier är det som väntar. Vad får vi vänta på.. Ska bli kul att se vad hon ska hitta på nu!

bilden är via google härifrån

LaROK

Himla fin klänning. Volanger, färgen och lite omlott. Det gillar jag!

till håret

Mischa Barton har släppt ett antal håraccessoarer i samarbete med Stacey Lapidus. Här är två exempel på hur det ser ut. Riktigt fint tycker jag! Mischa twittrar förresten, gör du?

pudrig

Kolla in Leonas söta väska! Den på armen alltså, INTE den hon drar efter sig. Pudrigt rosa med volanger, som om den var gjorde för mig! Perfekt sommarväska.

vackert

Himla vackert! Det där operahuset har rätt maffig artitektur. Tjejen på bilden har sån stickad tröjklänning som jag drömmer om. Jag har några hang-ups som nog kommer finnas säsong efter säsong tills det blir jackpot!

bild garancedore.fr

ripped

När vi ändå snackar The City... Olivia bar slitna jeans på event. Fint även om jag är så trött på färdigköpta trasiga byxor trenden. Hur kul är det egentligen?! Nåväl, Olivia matchar fint med svart både ovan och under byxorna.

for the city

Whitney spelade in lite scener för The City i förra veckan. Jisses, hon har verkligen långa ben! Fint och jag gillar hennes skor. Inbäddad kilklack i beige mocka, det går bra att dela med sig till mig också! Gillar hennes stil i övrigt också, söt volangkjol med en tuffare skinnjacka. Fina grejer.

Fast något Whitney och Jay ska man visst inte hoppas på, läste i någon artikel där Jay uttalat sig negativt om kamerornas effekt på deras relation. Eller ja, egentligen sa han att han inte kunde tänka sig att hålla liv i förhållandet bara för kamerorna, som det ryktas att Adam och Allie gör... Oh the drama!

lite slappt

Jag gillar slappa men snygga byxor. Har ett par gamla favoriter i garderoben. Fick många komplimanger för dem och ändå kändes det som att ha pyjamas byxor på sig.. Kanske ska ta fram dem.. Jag hade dem när jag var på språkkurs i Italien, de har ett märke av min fina cykel med rosa sadel. Inget vackert märke, men det får vara nostalgi helt enkelt.

onsdag

Behöver nog inte säga vad jag sysselsätter mig med idag... Snart tänkte jag fixa en smoothie. Gott och bra med lite c-vitaminer i. Har en oroväckande känsla bak i halsen, var inte det jag trodde då jag kände det igår. Hmm, inte tid för sånt så det ignorerar jag totalt! Puts väck.
Väntar viktigt mail också.. Lite orolig att det inte kommer i tid, vet inte hur många gånger jag kan påminna utan att bli stalker.. Påminns allt oftare om att det gäller att hantera ALLA relationer väl, vem vet när det kommer och biter dig någonstans annars!?! Trevlig onsdag på er.

Gammal bild but I like it.

Diane är Lucky

Luckys juni nummer går i rödvitt med Diane på omslaget. Fin frisyr, ja jag börjar bli väldigt hårfixerad då jag funderar på mitt kommande klipp.. Ska bara boka tid också!


ljusare

Andra, som inte är lika knasiga när det kommer till benämning av vem som är blond och inte, tycker Leighton blivit blond. Själv tycker jag hon är ljusbrun,  inte ens i närheten av blond. Har läst på flera ställen att ungefär Ojoj, Leigton är blond. Fast istället har hon gått tillbaka till sitt vanliga jag, det är mörkare hon fixar för rollen som Blair. Värdelöst vetande - Check! Gillar Minkas (hon till vänster) lilla kavaj, bredrandig och ser ut att vara lite volanger på kanten.

På filminspelning i LA.

tisdag

Jobb och plugg. Roligare än så är det inte just nu. Fast hade trevligt samtal på jobbet som gjorde mig glad. Och snart är uppsatsen inlämnade vilket känns galet och roligt. Dock börjar undra om inte mina ögon tar kål av allt datorhängande.. Eller så är det stressen som letat sig till ögonen. Nåväl, solen skiner från en blå himmel. Det gillar jag skarpt!

Min dator är inte rosa men funkar bra ändå :)

blått

Jag gillar den där blå färgen. Går fortfarande och tänker på en blå tunika jag provat på Zara och inte köpte. Typiskt sådant plagg som jag faktiskt skulle köpt eftersom jag inte kan släppa det ungefär en månad senare..

Fina Jessica med mjuka lockar.

så sant

Såg slutet på den här reklamfilmen förut och så hade Linn lagt in den i sin blogg så då fick jag se den i sin helhet. Den är så klockren. Riktigt bra!

only 2

Det är bara två avsnitt kvar på Gossip Girl säsongen nu. I det som går inatt så är det flashbacks till Lily's ungdom. Lite kul ska det bli att se hur de hanterar det. Dessutom gillar jag både Brittany och Krysten. Galna 80-talsoutfits lär de säkert bjuda på..

Klicka på bilden för ett klipp från avsnittet och ett smakprov på No Doubts singel Stand and Deliver. Det är en cover. Jag gillar den riktigt mycket!


måndag

Måndag hela veckan... Vet ju vad som händer den närmsta veckan iallafall. Tänk om en vecka har jag lämnat in ett råmanus av uppsatsen. Känns galet. Jobbade tidigare idag. Pratade med en knasiga person, inte skrikig eller så, men liksom behärskat otrevlig och nästan hotfull. Det är mycket man får hantera i mitt jobb. Jag lär mig massor! Förr blev jag så ljus i rösten när jag blev upprörd, men det kan jag hantera mycket bättre nu. Känns bra.

söndag

Nu sitter jag i soffan. Strax dags att sova. Har druckit thé och ätit finn crisp med laxskivor på. Riktigt gott! Finn crisp är något jag ofta äter på kvällen, inte för tungt och himla gott. Har spenderat dagen på landet. Massor med frisk luft och lagom med sol. Har plöjt igenom några böcker som måste lämnas tillbaka, ingen kul förseningsavgift där kan jag säga, men det var tyvärr inte så mycket att göra åt det... Imorgon börjar jag veckan med att jobba. Lite småstressigt, men det är bara att bita ihop.

söt blus

Den här söta blusen provade jag på LIndex häromsistens. Tyvärr var den så genomskinlig, jag har nästan alltid ett vitt linne under för det blir så avklätt annars.. Synd!
Lindex Shop Online - Blus
Bild från Lindex Shop Online

vackert

Härliga bilder från Sydney som The Sartorialist nyligen besökte.

bilder thesartorialist.blogspot.com

rena drömmen

Den här cerise klänningen från Notte by Marchesa är rena drömmen i mina ögon!

I love it!

bilder netaporter.com

lördag

Härligt med lördag och helg! Fast så mycket ledigt blir det inte för mig. Nu är det superfokus på uppsatsskrivande. FÖr en stund sedan regnade det men solen är tillbaka nu. Kanske kan sitta ute med mina böcker.. Hoppas det för det är så mycket skönare med frisk luft!

cuties

Söta Diane & Joshua är i Paris på lite semester. Jag gillar verkligen Dianes sandaler. En variant som jag från början inte gillade, men nu passar de mig minsann!

Fokus på sandalen. Finfint!

färg på nageln

Har blivit lite dålig på att måla naglarna. Tycker det blir mycket roligare då, men det gäller ju att göra det så att man inte har det ogjort, så det hinner torka alltså. Där blir det svårare. Snart kanske jag får måla olika färger på naglarna för att få med alla jag gillar, nej skoja bara! Men det är ganska kul att variera nagellack. Nu är jag inne på mest glada färger, nästa gång (ikväll?!) blir det rosa. Det blir det nästan alltid men den här är lite mer tuggummirosa.

Vad härligt att få vara lite ytligt och tänka på i-landsproblem saker efter en dag när huvudet gått på högvarv. Det är därför jag har min blogg!

spegelbilden

Hur kan en spegelbild skilja från dag till dag? Den spelar ett spratt och sätter griller i huvudet... Mer vissa dagar än andra. Hur kommer det sig att spegelbilden visar olika från dag till dag? Jag är ju densamma... eller?!

torsdag

Idag är jag trött och grinig. Det är liksom temat för dagen... Det gick bättre i skolan än jag trodde, men det handlade nog mycket om att jag skrev en lapp till mig själv där det stod: slappna av, bit inte ifrån. Jag har lite svårt att ta kritik, men idag var det inte särskilt farligt tyckte jag.. Skulle handla förut hade jag tänkt, men sedu det tyckte inte min bank. Kortet funkar inte och jag får inte ut något i bankomaten, kasst! Tur att brorsan ska komma, han fixar handlingen.

inspiration

Den här bilden var med i ett nyhetsbrev från TopShop. Visst ser det härligt ut. Lite mycket på en gång för min smak, men fint ändå.

ljusrosa

Ciara matchar ljusrosa kavaj med slitna jeans. Gillar hennes senaste låt Love Sex & Magic med Justin Timberlake. Klicka på bilden för att höra låten. Nu ska jag sova! Godnatt.

med volanger

Himlans söt volangklänning från Marc by Marc Jacobs.

bilder shopbop.com

valelntino

A beauty of a bag!

bild brownsfashion.com

Ashley

Ashley var verkligen elegant i sin hellånga vita klänning. Med sin långa page, detaljen på ryggen och sin söta pojkvän på armen så var hon smashing tycker jag!

Olika vinklar.

Se så sött Justin tittar på Ashley när hon fotograferas. It's amore...
bilder från lite olika ställen...

derek lam

Modellen Liya Kebede var riktigt snygg i sin korta klänning från Derek Lam. Den är urringad i ryggen också, men jag hittade ingen bra bild på det.. Detta var också från Costume Insititute Gala.

onsdag

Idag är en sån där mellandag, känns mest blah.. Tror dock att det vänt idag, hoppas på det. Utförde en intervju förut, det är roligt att prata med människor som är engagerade i sitt jobb. Det inspirerar mig! Imorgon blir det seminarie och handledning, några frågor har jag i det sistnämnda, det första ser jag mer som ett nödvändigt ont. Tyvärr, men det tar mer tid och energi än det ger. Nu är det Grey's Anatomy, spännande med Izzie. Owen har jag inte mycket till övers för...

Richie

Nicole är i Miami för att promota sin House of Harlow smyckeskollektion. Här är hon iklädd sina egna smycken matchat med en hellångklänning, härligt somrigt. Hittar jag en fin långklänning i år så ska jag köpa den, det är ett plagg som är härligt och bra att ha i garderoben.

evil eye

Den fina sjalen från Otrera kommer i tre färger. Himla fin. Ibland skulle det vara bra att bära med sig ett Evil eye för att uttrycka det jag tycker, eller bara ge lite styrka om vi ska snacka symboliskt. Fina är de hur som helst, i alla tre färgerna!

bilder netaporter.com

färg!

Nicky Hilton på ett event i samarbete med OPI nagellack. Massa färg och det är ju alltid trevligt. Gillar hennes hårlängd, lite det jag tänker på själv...fast kanske pyttelite kortare.

fint

Snygg look på den här tjejen. Nu har det blivit lite kallare igen och då blir det mer lager-på-lager med sjalar och koftor. Upptäckte förut att jag betalt hyran TVÅ gånger den här månaden. Lite onödigt kan jag tycka. Får ringa hyresvärden imorgon. Å andra sidan har jag ju tänkt ringa dem ändå så det är bra för nu måste jag!

90's

Whowhatwear.com har gjort en liten hyllning till 90-talets mode med Brenda, Donna, Kelly och Andrea från Beverly Hills 90210 (orginaliet) som inspiration. Det är ingen stil jag gillar, men tyckte det var kul att de har fyra modeller som är så lika karaktärerna, eller hur de såg ut i början av serien iallafall. Lite svårt att se skillnad på Kelly och Donna, men tror det är Donna, Brenda, Kelly och Andrea. Fast det stämmer ändå inte riktigt, men något sådant..


bilder Whowhatwear.com

tisdag

Dagen kunde vara bättre. Redan låg och så det där smatalet, usch. Nu har jag iallafall fått min spruta och jag hoppas den kommer hjälpa mig mot min allergi. Köpte lite godsaker förut när jag hade varit på läkarmottagningen. Jordgubbar och ananas! Mumsigt. Läste förresten om det där med fruktos och att det gjorde en tjock. Men jisses, lagom dos äv äl bäst av det mesta. Och i godis finns ju en massa annat, utöver socker, som inte känns så himla nyttigt. Äh, snacka om att göra en höna av en fjäder.

klassiker

Ett par klassiska bågar likt de här RayBan hade jag gärna burit. Tyvärr passar jag inte i den modellen, den går lite för långt ner ute på kanterna. Riktigt coola dock.

bild shopbop.com

arg o ledsen

Nu är jag både arg och ledsen. Pratade med en sköterska på en mottagning på SU. Jag ringde dit för att få recept och en ny läkartid. De har ett nytt system och jag ringde förra veckan utan att de ringde tillbaka så idag gav jag det ett nytt försök. Så ringde sköterskan och var otrevlig från början till slutet av samtalet. Jag är faktiskt kund (patient) och så behandlas man som om man vore pest och bara ett störande moment. På jobbet hanterar jag olika typer av människor hela tiden, men när det blir privat är det inte lika lätt. Jag blev så himla ledsen (är lite känslig av att jag inte mår toppen) och även arg. Skulle tagit hennes namn. This isn't over!!!

Lovely at the Met

Det fanns många vackra kreationer som fick vandra på röda mattan på Costume Institute Gala at the Metropolitan Museum of Art inatt. Några mer fullträffar än andra.
Ashley bar sitt eget märke The Row och såg elegant vacker ut i sin hellånga vita klänning med öppen rygg. Kul att hon hade med sig pojkvännen Justin också! Kate bar en klänning som påminner lite om Carries i Paris-avsnittet. Vacker. Anne Hathaway var fin, men lite för mycket hår tycker jag allt..

Diane och Joshua är ett av mina favorit kändispar och de såg söta ut, som vanligt, på galan. Diane bar en kort Chanel klänning.

Claire, Eva och Ivanka var fina i lite mer diskreta färger.

Jessica och Justin posade tillsammans, något man sällan ser. Jag gillar Jessicas röda Atelier Versace klänning, men det verkar vara många andra som inte tycker att hon bär upp den... Den andra Jessica, med efternamn Alba, var också fin. Fast jag tycker hon var lite trist i svarta heltäckande strumpbyxor! Det är ju maj nu!

Blake såg fräsch ut i sin blågröna klänning. Jag är inte superförtjust i slitsar, men färgen är riktigt fin! Hennes hår och sminkning är väldigt fin så jag tittar hellre på den lilla bilden där slitsen inte är lika tydlig..

Rachel bar Bally by Brian Atwood och den klänningen passar henne utmärkt. Jag hade tyckt det var roligt i en lite mer vågad klänning eller framförallt en hellång klänning, men hon ser fin ut! Kul att hon förresten har fått en kolumn i InStyle. Nästan så jag ska köpa det första numret med hennes kolumn. som är det numret som är ute nu (tror jag) i USA.

not so much MET

Inatt hölls alltså den årliga Costume Institute Gala at the Metropolitan Museum of Art. Några måste ju dessvärre rankas som den jag inte gillar så värst och här kommer de.
Söta Leighton Meester som brukar passa i det mesta, hur tänkte de här?! Förstår inte att hon lät sig bli klädd i det här, jag hoppas nämligen att hon inte valt det själv! Håret till den där ensamblen, nej ingen hit.
Rihanna är säkert cool och vågad i mångas tycken, men i min ögon ser hon inte alls cool ut. Nej, hon kan ju bära upp så mycket, men inte den här kostymen!


Mary-Kate ser vintage ut, men jag gillar det inte. Rachel Weisz klänning kunde vara fin, men det gula nertill och sminkningen?! Nej ingen hit. Vad gäller Madonna så vinner hon det stora sämst klädda priset från mig. Hur tänkte de där?! Eller var det så att Madonna valde ut det och ingen vågar säga emot henne? Inte helt otroligt...

part 2

Del två av Matthew Williamsson kollektion för H&M har med lite badkläder och accessoarer. Den här toppen gillar jag. Rosa, vid moell och fina fåglar (eller vad jag tror är fåglar iallafall...).

Blair

Nytt Gossip Girl avsnitt nu inatt. Bilden är från avsnittet och Blair har en söt kjol med rosett och fin blus till. Jag gillar det!

bal på MET

Det är inte bara Ebba som ser fram emot alla vackra klänningar på Metropolitans årliga Costume Institute Gala. Jag har skrivit om det varje år; 2006, 2007 och 2008. Favoriten från 2007 är Cameron till vänster och från förra året är det Eva Longoria. Vackra skapelser är det dem bär!

rollerskates

Lauren och vänner var och åkter rullskridskor förra veckan. Åh vad kul! Har alltid saknat något liknande som en rullskridskorink här i stan. Undra vad som hänt med mina rullskridskor med fyra hjul på det där viset... Blir sugen på att åka inlines nu! Undrar om de finns hos mig eller mina föräldrar, vore kul att teståka lite. Bambi på hal is, helt klart!


bild, stora från people, övriga ngn annan skvallersida...

måndag

Är inne i en halvtaskig period just nu. Mår knas av både pollen och annat. Imorgon ska jag ta spruta mot allergin, hoppas det hjälper! Har fått en del gjort på min uppsats idag, i övrigt har det varit en ganska icke-dag.

liten söting

Kolla in den söta lilla killen! Hade jag en son hade jag gärna klätt honom såhär, minus hatten.. Fast sedan skulle han få byta till mer lekvänliga kläder. Så gjorde jag när jag var liten, bytte efter förskola/skola när det var dags för lek hemma. Det bästa av två världar även om jag inte direkt är känd för att smutsa ner mig. Mamma fick ju visa mig hur man stampar i vattenpölar :)

bild thesartorialist.blogspot.com

blomma

Blommor känns vårigt och fint. Billie Piper går all-in med en blomma i håret, på ett diadem. Här spelar hon in till sin serie Secret Diary of a Callgirl, eller något sådant.. Gillar den serien lite grann, den är underhållande.

rör inte!

Oh, blir alldeles nervös när jag läser om knäppgöken som klippt tjejer i håret på stan och bussar i Göteborg. Speciellt som bussen och området är nära mitt hem!! Usch vad obehagligt, rör inte mitt hår!!! Känns skönt att jag är hos mina föräldrar/kör bil (istället för kollektivtrafik) den här veckan.
Det påminner om en sak som hände för några år sedan, satt på spårvagnen, en gammal vagn, och då börjar en man bakom pilla på mitt hår! Creepy.

Hände jämnt när jag var utomlands som liten att folk tog i mitt hår, det är tydligen så fascinerande med ljust hår.. En gång var jag och mamma i en butik i Italien när en av säljarna ställer sig och flätar mitt hår. Ehh, fast hon var snäll så det var okej den gången, men ändå!

lördag

Blå himmel och sol även idag. Jag kan leva med det här :) Dessvärre mår jag sådär idag. Pollen blandat med lite feber och en himlans vagel i ögat dessutom. Nej idag är en ynk-dag. Var ett tag sedan så jag får väl vänta ut den...
Igår körde jag mina föräldrar till flyget, de befinner sig nu i Barcelona. Låter härligt! Snart har de varit gifta i 35 år. Galet länge, inte för att jag klagar såklart! Min far- och morföräldrar har varit gifta i mer än guldbröllop. Så ska det vara. Och någon undrar varför jag har höga krav på min (blivande!?!) prins?!

Olivia

Fina Olivia på stan i New York. Stora påsar från Marc Jacobs, lite nyfiken på vad som döljer sig i dem.. På sig har hon iallafall en blus från Diane von Furstenberg. Fint och fräscht.


blommor

Fina Vanessa i kort blommig kjol och enkelt linne till. Perfekt sommarklädsel.


fredag

Så var maj här. Tänker alltid på det här som min mormors månad. Hon heter Maj, har namnsdag i maj och fyller år i maj. Allt i ett helt enkelt! Gårdagen var lugn för min del. Valborg känns inte så viktigt, är mer glad för en långhelg och att det är fint väder! Ska strax sätta mig ute och njuta. Får höra att jag ser brun ut, det gillar jag :) Känner mig mycket fräschare med färg i ansiktet.

Sofi

Nämen, kollar in en streetstyle blogg och hittar Sofi Fahrman. I en härligt somrig outfit. Godmorgon maj!

hits