enhörning

Hittade en gammal bild på Jeesica i den här söta tröjan med en enhörning på. Känns som att jag bloggat om den tidigare och efter lite letande hittar jag en liknande på en modell.. Perfekt tröja att mysa i en mörk, grå höstdag. I like!



just my luck

Idag har jag tittat på Just my Luck med Lindsay Lohan i huvudrollen. En riktig chick-flick, enkel att ta till sig och ja, tjejig. Det var precis vad jag ville ha så mig passade den perfekt. En del schyssta outfits, lite irriterande situationer men på det hela taget kul. Det enda jobbiga är att jag blev väldigt vidskeplig nu!! Extremt faktiskt, vet inte varför.. Det kanske är att jag är svag och extra lättpåverkad under min sjukdom...
18534-3493



bloggandet

Sedan en tid tillbaka har jag funderat kring det faktum att vissa bloggar är sponsrade av märken/företag och vilka konsekvenser det kan få. På ett sätt förstår jag tjusningen i att håva in lite pengar för den tid man lägger ner på sitt bloggande, det blir ju trots allt en del. Men på ett annat sätt tycker jag att många bloggar tappat lystern i och med sponsringen. Jag har några bloggar som jag följt sedan sommaren 2005, då jag själv började blogga, och några av dem har verkligen tappat sin tjusning.
Okej, detta handlar INTE om avundsjuka för att jag inte blir sponsrad. Absolut inte! Då skulle jag känna världens press över vad jag skrev om och inte skrev om. I dagsläget skriver jag om det jag gillar, när jag vill och om jag vill.
Jag älskar mode, men på ett sätt tycker jag det är trist med självutnämnda experter. Det är märkligt hur det fungerar... Nu låter det som att jag dissar alla modebloggar, inklusive min egen(som visserligen inte är en modeblogg!!), men det finns massor med bra bloggar som inte är sponsrade och som känns "egna" på något vis. Äh jag vet inte var jag vill komma med det här, men jag tycker det är synd med de bloggar som tappat sin gnista nästan. Dessutom gillar jag personliga bloggar, så man får en liten bild av personen också!

Vad tycker ni? Förstår man ens vad jag menar, eller är jag helt ute och cyklar? Dela gärna med er.

stuff

Lindsay såg fräsch ut på Stuff Magazine i New York i veckan. Hon är verkligen ett fan av tights, kul att se lite varianter, här döljer hon dessutom sitt gips på ett snyggt sätt!
18534-3492



rutigt

Jessica Simpson såg mysigt höstig ut då hon lämnade London efter att ha sett sin syster som Roxie Hart i musikalen Chicago. Jag gillar den rutiga jackan, den ser väldigt mysigt. Dessutom älskar jag blått och det är kul att se en rutning med blått som bas!
18534-3491



raindropps are falling

Vaknade av ljudet till regn mot takpannorna. Ganska skönt ljud när man kan sova länge och man vet att man ska vara hemma hela dagen.
Planen var ju att jag skulle åka bort den här helgen men shit happens. Eftersom jag är sjuk kändes det inte aktuellt alls. På ett sätt väldigt synd, men helt okej på ett annat sätt. Finns personer jag skulle träffat som jag inte vet riktigt hur jag skulle agera kring. (mer än så säger jag inte...)
Ska nog klä på mig snart och försöka ta mig till affären. Tänkte köpa någon kvällstidning med bilaga och se om jag hittar något gott att äta på. Det positiva med att ha ont i halsen såhär är att man får äta det som går. Inte så mycket egentligen, men jag kan välja sådant som är gott!

utmaning

Utmaning igen: Hoppas jag minns namnen på mina produkter bara...

Schampo: Head&Shoulders(trots att jag aldrig haft mjäll..), El Vital för normalt hår, Fünf Kreuter (tyskt)
Balsam: Använder jag inte, men jag har El vital.
Duschtvål: Barnängen, jag har känslig hud.
Duscholja: Nivea
Kroppspeeling: en tub från Dove
Ansiktspeeling: Nivea.
Leave-in för håret: använder jag inte...
Hårinpackning: använder jag inte
Ansiktskräm: Dagtid Tea Tree Oil, nattetid Nivea.
Rengöringsservetter: använder jag inte...
Rengöringsmjölk: Nivea
Ansiktsolja: använder jag inte.
Hudlotion: Receptbelagd Karbamid Essex kräm&lotion, Dove Summerglow och Nivea
Deodorant: en torr grej från Apoteket (inte Absolut torr!)
Parfym: Gucci Rush på kvällstid, DKNY Apple på dagen, ibland även från prover av Just me-Paris Hilton
Bas: använder jag inte...
Concealer: L'Oreal, under ögonen...
Mascara: Clinique, Long pretty lashes
Rouge: Isadora
Läppbalsam: Rosebud, Idominsalva nattetid
Handcremé: står helt still minns ej namnet, det är en rosa flaska iallafall!

Blev utmanad av
Emma. Den som känner sig manad är välkommen att  hänga på!

idol 2006

Okej, säsongen första "riktiga" program av Idol är avklarat. Jag fattar inte alls hur juryn och tittarna tänkte. En stor del av personerna kan inte sjunga, de flesta har så märklig stil så man undrar hur de ens vill se sig som popidoler och de som faktiskt kan sätta tonerna blir dissade av juryn. Nej mycket ska till för att det ska bli en bra säsong av Idol tycker jag.

liten & söt

Eva Longoria viser upp en kort, söt klänning i LA. Gillar färgen och mönstret. Sött! Passar även i höst med svarta täckande stumpor och en kofta. Helt perfekt.
18534-3490
bild people.com


vinterviken

MInns när Vinterviken kom på bio. Tror att jag såg den på bio, men jag VET att jag sett den flera gånger på video och när den gått på tv. David Tainton var ju såå snygg! Att jag kom att tänka på detta var att jag hittade en bild på David när jag kollade runt på Stureplan.se. Jag har haft en pojkvän som var lik honom, eller på ett sätt var de lika, men på ett annat inte alls...

margeritha

Margeritha Missoni gillar långklänningar och visst passar hon i det! Här på en gala i New York i förra veckan. Ursnyggt. Läste om henne i senaste Cosmopolitan där hon bland annat berättade att hon lyssnar på sin farmors tips om att visa en kroppsdel i taget. Antingen har man en kort kjol och då är man påklädd upptill, eller tvärtom. Hon gillar att mixa en fin klänning med platta skor och en enkel kofta för rätt look. Dessutom hade hon ett tips på att bära parfym... Margeritha använder mycket armband och har fått veta att doften oftast försvinner om man tar parfym på hanleden(eller vad det nu heter, det är helt blankt i huvudet..), istället kan man ta parfymen på överarmen så håller sig doften bättre. Själv har jag läst och hört att håret är ett bra ställe att parfymera sig, jag sprutar alltid en gång i hårkanten i nacken, en riktig hit kan jag lova! Om det faller sig på det viset vill säga... ;)
18534-3489
bild gettyimages.com


creme

Nej nu måste jag försöka äta något. En kopp té ger inte så mycket energi och jag måste ju ta mitt pencillin. Ska försöka äta lite aprikoskräm, annars får det bli glass. Ett säkert kort!

the hair

Zooey Deschanel är en tjej som har härlig stil. Jag tänkte börja med att titta lite på hennes hår. Hon har alltid lugg och håret ser verkligen nonchalant snyggt ut. Inge stela uppsättningar, onaturligt långt utan bara naturligt på något vis. Kanske har hon extensions, men det ser inte så ut. Anyhow så gillar jag verkligen hennes frisyrer. Den tredje från vänster, på övre raden är en favorit och Den uppsatta längst till vänster och den med hängande rakt hår andren från vänster i nedersta raden, den frisyren hade hon till premiären av Failure to Launch där hon spelade mot Sarah Jessica Parker.
18534-3488

bilder gettyimages.com

laura

Jag har tidigare skrivit om Laura Bailey, en brittisk modell. Hon har en schysst stil, om än lite annorlunda. Häromkvällen syntes hon på ett event i London och då bar hon den här klänningen som jag gillar! Väldigt lik Dorothy Perkins klänningen jag bloggade om igår faktiskt.


V tipsade om att det här är samma klänning som Jennifer Lopez bar på MTV Music Video Awards i augusti. Jag tycker Laura bär den bättre, vad tycker du?

with lace

Enkla detaljer är min favorit! Den här tröjklänningen är enkel i modellen och form, men den lilla spetsdetaljen för hela klänningen och jag gillar det absolut! Klänningen är av Twelfth St. by Cynthia Vincent och kan köpas hos shopbop.com för 264$. 100% cashmere värmer i vinter, åtminstone för den som klarar av att bära det!
18534-3486
bilder shopbop.com


så var det fredag

Idag vaknade jag av att solen lyste mig rakt i ansiktet. Lite jobbigt eftersom jag verkligen behövde sova, men skönt eftersom det inte var lika grått som igår...
Temperaturen har gått ner idag, men halsen är minst lika illa som igår. Väldigt jobbigt att prata och äta. Jag som gärna babblar på i timmar får nu sitta tyst och nicka mestadels. Har pratat med mamma i telefon ett par gånger redan och hon fick stå för den mesta delen av samtalet... Fasen vad jag inte gillar att vara sjuk! Måste verkligen försöka äta något så att jag kan ta mina tabletter. Jobbigt!!!

shopping in Soho

Vissa shoppar på H&M i Nordstan andra shoppar på Marc Jacobs i Soho. Kate ser söt ut i blus och svart slipover, preppy utan att se töntigt ut. Om ändå jag kunde få till det sådär...
18534-3484

bilder katebosworth.com och expressen.se

glass!

När man har ont i halsen ska man ju äta glass säger de. Egentligen har jag ju inte ont i halsen, men den är väldigt tjock och svullen. Chokladglass från Sia är gudomligt god i vanliga fall men idag smakade den allt annat än gott. Istället valde jag Hallon Sorbet som var läskande mot min tjocka hals.
18534-348218534-3483
Kommer att tänka på när jag opererade bort mina mandlar för några år sedan. När jag låg på uppvaket fick jag frågan om jag ville ha Piggelin eller cola-glass, har för mig att jag svarade Piggelin, men därefter är det blankt! Undra hur och om jag fick i mig den där glassen... Jag var såå påverkad av alla tabletter och sövningen att det var sanslöst. Doktorn tyckte nog också det för när jag träffade honom dagen efter operationen sade han lite försiktigt, vi träffades ju igår eftermiddag, som svar på en av mina frågor. Ojoj, jag + starka tabletter blev en stark reaktion! Sedan minns jag att jag hade sådana där klisterlappar på bröstkorgen där de hade haft en EKG (?) kopplad till mig under operationen. De slet jag bort eftersom jag inte ville ha kvar dem där mitt i min omedvetenhet... Jag kan inte annat än skratta åt det just nu!

bilder från siaglass.se


another one....

Jag vet jag vet, tjatigt! Men hjälp vilken snygg klänning med polokrage från Dorothy Perkins. Ursnygg!
18534-3481



adorabel

Ursöt kappa! Men den är nog lite svår att bära om man, som jag, använder halsduk jämnt och ständigt!
18534-3480
bilder netaporter.com


oh la la

Om det är något Ella Moss är bra på är dte snygga enkla klänningar som ger mig inspiration och ha-begär! Den här klänningen, Harmony V-dress, är inget undantag. Söta detaljer, rack och enkel. Snyggt!
18534-3479



28/9

Idag är jag så oglammig det bara går! Till läkarbesöket drog jag på mig:

  • svarta mysbyxor, Nike - köpta på barnavdelningen hos Stadium. Har M, i barnstorlek! hmpf.
  • vitt längre linne, Lager 157 - ljuvligt mjukt och bra kvalitet
  • kornblå stickad tröja med dragkedja halvvägs, Boomerang
  • strumpor! för första gången(utöver träning) sedan jag minns inte ens när...

Håret drog jag knappt en borste igenom och smink ska vi inte ens tala om. Jag smorde ansiktet med lite Tea tree Oil, that's it. Visst älskar vi det naturliga ;)


med tuppen

Jag var uppe med tuppen idag. Egentligen säger det ingenting eftersom jag knappt sovit på hela natten! Febern verkar trivas i min kropp. Vaknade med höög feber och mådde riktigt kass! Ringde min husläkare och fick en tid. Efter en massa läbbiga prover kom hon fram till att jag behövde pencillin. Tjoho.
Nåväl, nu hoppas jag att jag kommer må bättre! *håll tummarna*

Idag blir det soffliggande och möjligtvis lite bloggande hela dagen. Mer är bara att glömma. Kan knappt ens äta. Svälja tabletter ska vi inte tala om. Rena plågan faktiskt!

Chicago social magazine

Min favorit Rachel Bilson är med i CHicago Social magazin och pryder även omslaget. En del snygga bilder men även lite småkonstiga!
18534-3468




rare

Det är inte ofta man ser Rachel Stevens bland vimmelbilder. Jag gillar henne, hon är söt och har en skön stil. Här på finalfesten för någon serie...

18534-3478


after-party

Skrev igår om screeningen av Marie-Antoinette.. Mischa syntes på efterfesten i en blommig klänning. Men jag kan inte låta bli att undra vad som hänt med hennes stil!
18534-3477



just cavalli

Nicky Hilton syntes på catwalken i Milano för Just Cavallis visning av modet under våren och sommaren. Tyvärr fick hon bära en klänning som inte var särskilt smickrande, hon ser väldigt bred ut i den här modellen tycker jag... Trist!



ute & far

Rachel lämnar LAX, flygplatsen i Los Angeles. Iklädd jeans, topp och stövlar ser hon enkelt casual ut. Halsduken är ett bra kompliment till en enkel outfit. Jag älskar halsdukar och randiga funkar alltid!
18534-3476
bilder celebworld.org


undermedvetet

Sitter och kollar på lite gamla inlägg och hittar ett inlägg om en kappa från Paul&Joe. Skrev att jag gillade en enkla modellen och nu när jag köpt en kappa kan jag inte låta bli att se likheterna.. Modellen är ganska lik, min är också svart/vit och kragarna påminner om varandra. Ett undermedvetet val.. KOm inte ens ihåg den kappan.

Wow vad intressant, inte. Men so what!

knitted

Vad jag tjatat om klänningar inför hösten! Både stickade och tröjklänningar ligger mig varmt om hjärtat. Snyggt som bara den och skönt på samma gång. Kan det bli bättre?! TopShop har härligt utbud som växlar hela tiden. Läste nyligen att de inte kör på x antal stilar varje säsong utan byter ut successivt. Kul tycker jag eftersom det lönar sig att gå dit ofta! Den gröna klänningen är to die for, precis som jag vill ha min klänning! Fast, och det är självklart att det finns ett fats, den innehåller ull. Hur gärna jag än vill så pallar inte min hud att jag tar på mig kläder med ull i. Hoppas jag kan klämma lite på den i butik så småningom, så länge njuter jag av andra varanter på deras hemsida.
18534-3463


bild topshop.co.uk

enkelt & stickat

100% cashmere är den här enkla v-ringade klänningen från Generra gjord av. GIllar det lite preppy med vit skjorta under klänningen. Överhuvudtaget gillar jag stilen man får till med en t-shirt under en enkel klänning. Härligt med olika varianter och möjligheter!
18534-3462


bilder shopbop.com

ella moss

Svart och grått i all ära, men lite färg piggar alltid upp tillvaron. Den här randiga klänningen ser urmysig ut och är ett bra kompliment till en svart eller grå tröjklänning. Det enda jag är glad över att hösten är här måste vara chansen att ordentligt använda strumpbyxor till kjol eller klänning. Eftersom det är det som synts i modereportage på sistone är jag riktigt sugen.
18534-3461
bild shopbop.com


Rosa Bandet

Snart är oktober månad här och då är det dags att återigen samla in ordentligt med pengar till Bröstcancer-fonden. Världen över viger privatpersoner, företag och föerningar månaden åt att samla in pengar i förmån för bröstcancerforskningen. Det rosa sidenbandet har funnits med i flera år och det har även tillverkats andra varianter av det rosa bandet. Primp, märket som gjort bomullstopparna med kaniner, ankare och hjärtan på, gör som en del av insamlingen tröjor med det rosa bandet på. Alla sätt att stödja insamlingen räknas! Såhär står det på rosa bandets hemsida:
Drygt 1 500 kvinnor dör av bröstcancer varje år i Sverige. Det är oacceptabelt. Rosa Bandet är Cancerfondens kampanj till förmån för bröstcancerforskning. En rikstäckande insamlingsaktion där Sverige färgas rosa under oktober med hjälp av företag, organisationer, handlare och privatpersoner. En nationell samling där varje krona räknas, där varje krona bär på liv. Köp ett Rosa Band. Ge en rosa gåva. Ordna en rosa aktivitet. Alla sätt är lika bra. Vi tänker besegra cancer. Vill du vara med?
18534-3460

bilder shopbop.com


bare..

Mischa har synts i minst sagt märkliga outfits den senaste tiden. Här ser hon helt okej ut i en ganska nertonad outfit. Raka, svarta jeans, kilklackar, vit blus och svart jacka med en snygg Chanel-väska på axeln. Men att visa magen?! Njae, där låter jag nog som en tant, men det går helt bort för mig!!
18534-3459



marie antoinette

Sofia Coppolas senaste film Marie Antoinette med Kirsten Dunst i huvudrollen har haft en "special screening". Kristen klädd i svart klänning såg söt ut och Sofia, även hon i svart, behåller sin känsla för mode under sin graviditet. Läste dock någonstans att hon inte riktigt gillade att bli fotograferad med magen...
18534-3458


bilder wireimage.com

stövel

Den här bilden "snodde" jag fårn Modebloggen på Expressen. Ursnygg ridstövel från Zara. Vad jag längtar till våren då Zara öppnar här i stan, äntligen! Jag har flera par skor från Zara och har inget emot att öka på den samlingen. Bara det inte blir Zara-hysteri här, det vore så trist, men det är väl risken antar jag... Köpenhamn som jag besöker då och då har en härlig Zara-butik men de har inte så bra sko-sortiment egentligen. Bäst har jag nog gillat skorna som jag hittat i Spanien!
18534-3456


bild expressen.se

tatler

Mischa pryder Tatler tillsammans med Elle McPherson och Diane Kruger. Känner igen Mischas klänning, tror hon bar den i somras då hon var i England... Jepp, hittade mitt inlägg.
18534-3455



kavaj

Jag tycker det kan vara snyggt med en kavaj som "gör outfiten". Den här kavajen som är från Day Birger et Mikkelsen är ett typiskt exempel. Till en enkel, nerklädd outfit blir kavajen pricken över i:et. Min mamma fyndade en kavaj förra hösten (har jag för mig..) som är perfekt på det här viset. Den här så mycket i sig att svarta byxor och en topp räcker för att ge en ursnygg outfit.
18534-3453

bilder netaporter.com

at the Met

När Metropolitan Opera hade säsongsremiär var Sienna Miller en av besökarna. Tillsammans med Jude Law och sin mamma anlände Sienna iklädd en ursöt Marchesa-klänning. Underbart ljuvlig klänning! Visst passar hon bättre med längd på håret?!
18534-3452



sångerska?

Det är allmänt känt att Pete Doherty och Kate Moss hittat tillbaka till varandra efter en hel del fram och tillbaka-velande. Igår lämnade Pete rehab och åkte direkt till Irland för att uppträda. På scenen gjorde Kate honom sällskap och sjöng en låt. Undra hur det kan ha låtit!
18534-3451

bild glamourmag.com

urk

Igår när jag skulle sova mådde jag uruselt. Trots febernedsättande i kroppen hade jag hög feber. Usch! Idag mår jag sådär.. känner mig lite som i en annan värld. Städar och donar eftersom jag inte fick så mycket gjort igår. Har mest städa lådor och hyllor vilket inte var det allra nödvändigaste just nu. Dammsuga och plocka ordning på golvet var egentligen prio ett som jag nu sysslar med. Det ger resultat och det är skönt! Får se hur länge det kan vara med två personer på den här lilla ytan bara.

bottega veneta

Åh jag gillar verkligen Bottega Veneta. Härliga färger i våren och sommarens kollektion. Fina modeller och helt enkelt inspirerande. Kolla själv här.
18534-3450
bild gettyimages.com


new love

Ett av mina favvo-par i kändisvärlden verkar ha gjort ett ganska permanent slut. Kate och Orlando ska enligt källor ha gjort slut innan Fashion Week i New York och sedan dess har de både setts i andra famnar. Här är Kate på stan i New York med modellen James Rousseau. Inget nedköp direkt....
18534-3449
bild people.com


DH

Nu ska jag snart titta på Desperate Housewives. Har kollat på Devil Wears Prada ikväll, men den finns ju kvar :) Blir väldigt inspirerad av en hel del kläder och accessoarer man ser i filmen. Måste säga att jag gillar filmen mer på något vis än boken. Blev lite arg på Andrea i boken, men inte alls på samma sätt nu i filmen. Absolut sevärd film för oss som gillar mode!
Hmm, ska jag göra chokladpudding kanske?! Vore mycket gott. Eller päron och äpplen funkar också. Äpplena är plockade på landet :)
Oups, nu är klockan 21.00!

galej

Den här blusen från By Malene Birger är otroligt söt! Precis min stil och skulle passa perfekt till fest eller middag. Lördagens tillställning hade den kunnat funka till om den matchades med jeans. Det trista är bara att den är genomskinlig... Inte alls min grej. Modellen är helt underbar med knapparna i ryggen, give me please!
18534-3448
bild netaporter.com


cardi

Vilken härlig kofta! Paul & Joe har designat och jag skulle bara vilja dra den kring min febriga kropp. Tillsammans med mysbyxor hade den piffat till min kväll i soffan.
18534-3447



the bayswater

Jag gilla roriginalversionan av Mulberrys Bayswater väldigt mycket. Det är en enkel och stilren väska som funkar typ jämnt. Men jag förstår inte varför de gör så märkliga varianter av den till den här säsongen. Har tidigare skrivit om den variant som Mischa synts med. Nu hittar jag den här hos Net-a-porter. Hjälp!

Ursnygg evening bag från Jimmy Choo förresten!

WEK 1933

Hittade de här ursnygga weekend-väskorna hos Shopbop. Märket heter Wek 1933 och är en kollektion av väskor designade av Alek Wek, modellen. Alek syntes på omslaget av armeikanska Elle i november 1997 och det ansågs vara en risk att sätta en mörkhyad person på den kända tidningen. Resultatet blev fantastiskt, både män och kvinnor köpte numret! I oktober 2001 kom hennes egendesignade väskor ut i butiker och nu ser det ut såhär. Min favorit är nummer ett och två från vänster!
18534-3446
Alek’s first line, WEK1933, appeared in stores in October 2001 and consisted of 23 pieces in various shades and textures to compliment any occasion. Vivid recollections of her beloved late father’s handsome briefcase inspired the line. Alek integrated his influences into the collection as well as her brand: WEK1933, which ties together the family name with the year of her father’s birth. The unique, top quality brass hardware and fixtures adorning the bags evoke a feeling of extraordinary craftsmanship. The generous travelable line is evocative of a past era of sophistication. WEK1933 bags are designed for longevity, intended to take their place among one’s most cherished collections.


bilder shobop.com och info från alekwek1933.com


26/9

Jag har verkligen varit sämst på outfit på sistone, men när jag är sjuk då tar jag på mig bekvämast möjligt. Nu ska jag strax gå och handla lite och då kommer jag se ut såhär.
Jag klamrar mig fast så länge det är varmt och soligt! So what om almanackan visar höst, ute är det sommar låt oss njuta medan det är här!!!

Utmaning: mitt smink

Jag blev utmanad av Emma att visa mitt smink. Eftersom jag inte är någon smink-person blev det inte så mycket, men här kommer de produkter som blir användna då och då av mig.


Bild1. Min necessär som jag fyndade på NK förra sommaren. Den är rosa med röda körsbär på och glittrar. Jättesöt!

Bild2. Från vänster:
- puderborste, iD Makeup
- concealer penna, L'Oreal
- eyeliner(penna), L'Oreal
- flytande eyliner, L'Oreal
- mascara Long Pretty Lashes, Clinique
- stor rougeborste, vet ej..

Bild3. Från vänster:
- ögonskuggepalett, Lancome
- rouge, Isadora
- solpuder/rouge, L'Oreal
- puder, iD makeup

Ojdå, det ser ut att vara ganska mycket ändå.. Men vardagsvis använder jag eyeliner(pennan), mascara och rouge. Lite concealer mot mörka fläckar och solpuder för att fräscha upp mig om jag är trött.
Egentligen gillar jag inte ögonskugga, men ibland blir det en skätt omd et är party. Använder också ögonskugga från MAC, men de glömde jag på fotot. Eftersom jag är känslig i huden kan jag inte använda alla märken och de här fungerar för mig. Jag bryr mig inte om vare sig det är billigast på H&M eller dyrast från NK Cosmetics. Det som passar min hud får plats i min necessär!



dålig historia

Man kan tro att det är en dålig historia men det är dte inte. Jag mår kass igen. Har feber, huvudvärk och svullen i svalget. Den här gången var jag "frisk" i hela fyra dagar. Wihoo! Sorry, men det är lätt att vara bitter när man varit sjuk så mycket som jag varit de senaste veckorna.
Idag går jag här hemma och mår kass men försöker städa en del ändå. Har slängt en massa gamla tidningar jag hade bakom soffan, oj oj vad tunga de var! Ni anar inte...
Snart ska jag ut och handla lite. Mjölk och toalettpapper är nödvändigheterna, sedan hoppas jag finna något onödigt som kan ge mig lite energi.

matchy

Nicky matchar väska och skor. Schysst! Lila skor är väl inte så vanligt, inte vad jag sett åtminsonte, kul detalj! Jag är ju lite skeptisk inför lila, men som accessoar-färg funkar det absolut. För övrigt tycker jag det är synd att Nicky ärgat håret mörkt...



marie claire

Vilken härlig bild på Sarah Jessica Parker! Tänker verkligen Carrie när jag ser det här.
18534-3441



roomie

Ska ju få en inneboende i min lilla etta och det ska bli kul! Eftersom jag pluggar dagtid och hon jobbar blir det nog inga problem att komma överens. Sedan känner vi varandra väldigt bra och klarar av att den ena inte orkar snacka eller så... Till helgen ska vi åka på fest i en annan stad. Egentligen inte mina kompisar men jag kunde hänga på och det är ju alltid kul med lite nya miljöer!
Det ska bli kul med en sambo ett tag! Är ganska trött på att bo själv.

måndag igen

Idag är jag itne lika positiv som jag var igår. Sov kasst inatt också och känner mig lite småsjuk igen. De senaste sex veckorna har jag varit sjuk fyra veckor. Det är helt galet!! Fick svar på prover idag så nu ska jag äta järntillskott, igen! Gör ju inte annat känns det som... Nåväl, bara det blir bättre nu!
Efter skolan var jag hemma och åt lite. Sedan blev det en sväng till IKEA, jag kom ju inte iväg dit i lördags. Fick köpt det jag planerat så nu ska jag montera en förvaringslåda och städa ännu mer här hemma. I veckan kommer jag få en inneboende som kommer stanna ett bra tag och två personer på 40 kvm är ganska tight.... Därav all hysteri kring att få ordning på alla lösa prylar!

Misch i Harper

Mischa pryder Harper's Bazaar! Kul! Kan nog tänka mig att köpa det numret när det kommer till Sverige, om hundra år ungefär... Köper tidningen om det är någon kändisa på omslaget som jag gillar.
18534-3440



helgen!

Vad ljuvlig helg det varit! Åkte ner till landet tidigt i fredags eftermiddag och började en slapp skön helg.
Gårdagen spenderades i solstolen under stor del av dagen. Jag hade planerat att åka itll IKEA men kom inte längre än till Free Port. På kvällen kom en kompis förbi som varit upp i stan ett ärende. Hon stannade några timmar och fikade, riktigt trevligt! Inatt sov jag jättedåligt och har kännt mig konstig hela dagen, sov en dryg timma i solstoeln vilket hjälpte lite grann.
Vi slutade dagen med att äta grillat ute i solen. Så härligt! Jag känner mig helt lyrisk! TÄnk att kunna äta frukost ute och sitta i bikini hela dagen i slutet av september. Fantastiskt!!
Nu ska jag in i duschen och sedan titta på Beck tänkte jag.

Helt underbart väder! Just nu sitter jag på landet i bikini, i s...

bild(2)
Helt underbart väder! Just nu sitter jag på landet i bikini, i september! Jag njuter för fullt. Snart åker shortsen på för en tur till Ikea. I'm loving it!

energi

Ett trevligt telefonsamtal och lite pannkakor senare har jag nyfunnen energi. KOmmer garanterat somna på soffan ikväll, men man får vara nöjd så länge det varar!
Ikväll tänkte jag testa nyinköpt nagellack från Mavala. Las Vegas hette den ena varianten, den andra minns jag inte riktigt. De är båda ganska mörka, den ena med aningen rött i medan den andra är lite mörkare.
Vad härligt, det är helg! Ute är det sommarvärme, helt underbart härligt!!

kappa

Idag handlade jag den undanhängda kappan hos H&M. Valde mellan den här och en i samma modell fast helsvart. Men jag har en lång klassisk svart från Benetton som funkar typ alltid och en annan i mer skepparkavajs modell från H&M som också är okej. Därför tyckte jag, efter funderande med mamma, att en lite roligare vore på sin plats. Vad tycker ni, hiss eller diss? Fast förresten vill jag inte höra någon diss! Jag är nöjd. Möjligtvis hade den kunnat få vara lite mindre men det kommer jag inte hitta någonstans, så är livet som en storlek 0. Jag gillar att modellen är lite mer arbetad än en helt vanlig kappa.
18534-3438



sött

På väg till en klubb i Los ANgeles syntes Rachel i samma basker som på Teen Vogue häromdagen. Gillar hennes söta outfit, randiga klänning och en liten kavaj till, allt i mörkblått som jag är väldigt glad att det kommer så stort.
18534-3437



22/9

På morgonens frukostmöte såg jag ut såhär:

  • svart linne, ProMod
  • svart kofta, H&M
  • vit kjol med svart/brunt/grått mönster, Zara
  • leggings, H&M
  • svarta ballerinas, Spanien
    18534-3436


slut

Nu är jag helt slut! Att gå upp före klockan sex på morgonen, åka på frukostmöte och efter en kort paus åka på arbetsintervju tar garaterat på alla krafter. Åhh, varför ska det vara så svårt att ge mig ett jobb?! Jag är en smart, trevlig, utåtriktad och engagerad person. Nåväl, jag får ju in vanan att gå på intervju i alla fall!
Idag var dte riktigt ingående frågor. Väldigt många frågar vad den bra respetive dålig arbetsplats innebär för mig. Hur svårt är inte det? Varför ställer de så fåna frågor ibland? Vem svarar helt ärligt på frågan: Vad har du för negativa egenskaper? Allvarligt, det är väl ingen som säger något negativt om sig när man är på en intervju och vill marknadsföra sig själv på bästa sätt...
Nu är jag i alla fall så trött att jag bara vill falla i bitar. Usch, det har varit lite för mycket den här veckan.... Mår ju fortfarande inte helt bra från förkylningen. Nu väntar jag på solen som ska nå min balkong!

casual

Jag gillar enkla raka klänningar, Kate är bra på att bära enkla plagg och få det att se schysst ut. Inget utöver det vanlig men söt och fint. En klänning och kofta är allt man behöver ha på sig idag, det är ljuvligt varmt ute!
18534-3435



spotting

Idag när jag gick uppför Kungsgatan mötte jag en lång blond chefredaktör. Jepp, det var självaste Ebba von Sydow som kom gående med sin syster och systerdotter. Vad lång hon var Ebba! Klädmässigt var hon helsvart i heltäckande stumpor, omlottklänning eller vanlig svart klänning/tunika med en röd detalj till. Det gick ganska snabbt, men helsvart var hon klädd i med en röd detalj.

toppen

Med dottern i sällskap åkte Kate Moss för att besöka Pete Doherty på rehab-klinik i England. Jag gillar verkligen hennes topp. A-linjeformad med enkla detaljer. Urnsyggt!
18534-3434



fresh

Jessica ser alltid så fräsch ut efter en flygning. Här har hon landat på LAX efter en kort visit i New York för filmpremiär av hennes senaste film. Önskar jag var sådär fräsch nr klockan ringde före sex imorse!



tidigt

Japp, såhär tidigt är jag uppe idag. Sitter just nu och dricker en kopp té. Snart blir det riktigt brådis... Mn jag behver lugnet innan stressens minuter...
Ikväll kommer jag vara supertrött!

gwyneth

Gweyneth visade på kort tid upp tre olika outfits. Jag föredrar henne på den vänstra bilden. Dels är den klänningen bättre i färg och form til henne, men håret är också snyggare. Jag har aldrig varit så förtjust i rakt hängande som på mittbilden....
18534-3431
bild people.com


hmm...

Liksom Rachel så besökte Mischa Teen Vogue och deras Hollywood Issue. Rachel gjorde dock ett bättre styling jobb än Mischa. Jag är inte riktigt förtjust i hennes guldiga klänning. Modellen funkar, men mönstret på är verkligen märkligt. Njae, bättre kan du Mischa. På sistone har hon visat upp lite tveksamma grejer.
18534-3430



early bird

Sjusovare är verkligen något man bör förknippa med mig. Jag sover gärna till tio varje dag. Jag älskar sovmorgnar och vissa veckor är det tanken om att få sova länge på lördag som får upp mig på morgonen. Imorgon ska jag på frukostmöte här i stan. Jag går på det med pappa lite då och då. Imorgon är det lite extra grejer på frukosten vilket innebär att den kommer vara längre och därmed börja lite tidigare. Halv sju ska man vara på plats! 06.30! Det är tidigt det. Ojoj... Nåväl, det är roligt att vara med ibland.

sötast

Världens mest stolta faster hållande världens sötaste baby!
18534-3429



Till salu

Nu har jag några fler grejer jag tänkte sälja. Gör ett försök här först och lägger sedan ut det på typ Tradera om det inte blir sålt. Maila gärna mig om ni är intresserade. Skriv vad ni är intresserad av och vad ni kan tänka er att betala. Priset ska vara inklusive frakt...
Mailadressen är
[email protected] Tycker ni att jag är för seg på att svara så skriv en kommentar här, jag lovar att höra av mig till alla som mailar.

1.
Nougatfärgad kofta från H&M. Prislappen sitter kvar, 298:-
Det är en rak kofta som kan bäras på flera olika sätt. Den är i samma modell som den här koftan.
Material: 55% linne, 45 Rayon.
Storlek: XS/S

2.
Raka jeans, lite baggy... Köpta på H&M Rowells i somras. Märket är Rocky. Det sitter en lapp på dem, dvs oanvändna. Lite slitna i en ljusare färg. Tror att de kostade 349:- eller 398:-
Material: 100% bomull
Storlek: 34 (men ganska stora tycker jag, framförallt långa)

3.
Kostymväst från Gina Tricot. Den är köpt i vinstras eller höstas. Materialet i ryggen är glansigt medan materialet framtill är mer stabilt och matt. Tre knappar framtill och "fickor" framtill. Prislappen sitter kvar, 299:-.
Material: 65 % polyester, 32 % viskos, 3 % Elastan.
Storlek: 34

4.
Kavaj med kortare ärmare från H&M. Köptes i våras men är aldrig använd. Dekorativa knappar framtill med hakor som används för att stänga den. Minns ej priset, några hundralappar...
Material: Yttertyget: 60% bomull, 40% linne. Innertyget: 100% Polyester.
Storlek: 34

Maila om ni har frågor, vill lägga ett pris eller vill se bättre bilder. Jag hjälper till så gott jag kan.
[email protected]

fullt upp

Idag har dte varit fullt upp. Först var jag i skolan, sedan hemma för att äta lite. Därefter bar jag mig neråt stan igen för en arbetsintervju... Vet inte alls hur det gick svårt att säga. Har lite annat som jag nog hoppas på lite mer egentligen.
Efter intervjun gick jag på stan. Provade lite kappor på H&M. Har tänkt att köpa en yllekappa att ha i höst, innan det blir svinkallt och jag måste ta fram min tjocka parkas. Jag var väldigt nöjd med vad jag hittade. Hängde undan två stycken så imorgon är det upp till bevis. Funderar på en helsvart eller en svart/vit. Kan vara roligt med något annat än helsvart.... Jaja, jag har tills imorgon på mig.

på teen vogue

Rachel var ursöt då Teen Vogue hade tillställning för sitt Teen Vogue Young Hollywood Issue. Hennes mössa passar så fint till hennes mörka hår. Lite av en mismatch-känsla i helheten, men jag gillar det ändå!
18534-3420

bilder gettyimages.com och wireimage.com

Kate Moss for Topshop

Nu är det bekräftat. Till våren kommer det finns kläder designade av Kate Moss i utvalda TopShop-butiker. Ska bli riktigt kul att se vad det blir av det här!

The collection, Kate Moss for Topshop, will debut at the company's 308 stores and on its Web site in spring 2007. "We want to build this into a global brand," Sir Philip Green, owner of Topshop's parent, Arcadia Group plc, told WWD in an interview. "She is a fashion icon in terms of the U.K., probably the best-known model, and is what Topshop is all about in terms of fashion. Our customers identify with her."


Utmaning

Vad heter du?
Emma
Vart bor du?
Göteborg
När är du född?
17 juni 1982
Beskriv din stil med 3 ord?
Klassisk, bekväm och stilren.
Vad innebär mode för dig?
Mode är inspiration för mig. Jag gillar att insupa tips, råd, kombinationer och åsikter från alla möjliga ställen och blandar sedan ihop det med resultatet som jag gillar.
Vilka är dina favoritaffärer, butiker?
Zara är favoriten men de finns ju tyvärr inte här ännu. TopShop är grymma, H&M är perfekt. Mango är också helt okej.
Shoppar du second hand?
Nej, det är inte alls jag.
Vilken är din favoritdesigner?
Jag gillar så mycket olika, kan inte säga en. Filippa K, Chloe, Marc Jacobs med flera
Vad är din favorit i höst?
Jag älskar att man kan klä sig bekvämt i det rådande modet! Koftor är min ständiga favorit, tröjklänningen är super, snygga kappor, ja det mesta funkar!
Hur mycket shoppar du för i månaden?.
Väldigt varierat, just nu mini eftersom budgeten är väldigt begränsad.
Dyraste plagget respektive billigaste?
Dyrast är min vinterjacka från Henry Lloyd, billigast nog ett par Filippa K byxor som jag fyndade på outlet för 50:-. (Outletpris, reapris+utförsäljningspris, från 3-400 kr till 50 spänn!)
Tror du att du kommer att kunna shoppa lika mycket om 10 år som du gör idag?
Ja det tror jag, sedan kanske det blir mer bestående saker än idag, men eftersom jag itne shoppar i några enorma mängder tror jag det kan vara rimligt.
Brukar du tröstshoppa?
Det har hänt! I somras en tröja från Boomerang när jag var superdepig efter trist besked, annars kanske en sjal eller något under 100-lappen från H&M.
Högklackat eller lågklackat?
Lågklackat lätt! Trots min 160centimeter kan jag inte springa på kullersten i klackar, hur snyggt det än kan vara.
Vilken är din drömväska?
Hmm, vet inte kanske en Bayswater...
Vilket blir ditt nästa köp?
Kanske en kappa inför hösten? Annars ett rouge för det behöver jag.
Favoritblogg?
Jag läser en salig blandning, kan länka lite senare...
Vilka är dina stilikoner?
Rachel Bilson, Kate Moss kanske, men jag inspireras av personer på stan och bloggar också. Kombinationer, matchningar och detaljer ger mig inspiration.
När upptäckte du ditt intresse för mode?
Hmm, det har nog alltid funnits där, mer eller mindre. Älskade visst att ha klänning på mig som liten, det finns ett kort på mig som två-åring med en väska på armen...
Vad vill du jobba med i framtiden?
Drömmen är marknadschef för ett klädföretag men på marknadsavdelningen i schysst position på ett trevligt företag duger också!
Favoritplagg just nu?
Det är nog den här
koftan från TopShop.
Favoritaccessoarer?
Svart väska från Asos, eller något av mina par ballerinas.

så snyggt

Helsnygg outfit från Marc by Marc Jacobs. Den söta blusen med volanger är något jag alltid är svag fr!
18534-3419
bild shopbop.com


tunic

Snygg topp från Geren Ford. Tunikan finns i flera olika mönster och kan bäras rakt upp och ner eller med ett skärp under bysten. Jag gillar verkligen att shopbop har förslag på kombinationer på det här viset, ger så mycket inspiration!
18534-3417
bilder shopbop.com


employee

Jessica Simpsons film Employee of the Month har haft premiär i New York. Stjärnan bar en röd prickig klänning med ett rött bälte i midjan. Hon höll även ett fast grepp om sin motspelare Dane Cook, som det ryktades hon hade en romans med under inspelningarna. Fast det var nog mest rykten eftersom Dane eskorterade sin flickvän, sedan en lång tid, på premiären.
18534-3416

bilder gettyimages.com

klassikern

Visst är det snyggt med jeans och en vit skjorta, så klassiskt. Jessica bär upp det snyggt och även den korta pagen som synts efter att hennes extensions togs ut nu senast. Kate Bosworth visade upp en liknande frisyr under Fashion Week, jag gillar det! (på andra...)
Kolla förresten in monogrammet på Jessicas sjal, Louis Vuitton.

bild celebworld.org

silky

Lauren Moffat gör det här sidenlinnet som jag tycker ser snyggt ut. Just sidenlinnen tycker jag är svårt annars, så lätt att det blir underklädeskänsla med tunna band och spetskant. Det här är mer en topp och silket ger bara stil till plagget. I like.
18534-3414
bild shopbop.com


high

Beyonce spenderar lite tid i Monaco tillsammans med pojkvännen Jay-Z då han är i landet för att spela in en video. Beyonce bär grymt tighta och väldigt höga byxor. Är det verkligen bekvämt, undrar mys-Emma i hemmakläderna? 
18534-3413



straight

Jag har alltid gillat raka snygga byxor, innan jag hittade jeans som passade bar jag mestadels vanliga byxor. De här från Marc by Marc Jacobs är riktigt snygga. Raka, enkla och stilrena. Passar till det mesta och går att klä upp eller ner. För ett par snyggare byxor behöver inte betyda skjorta och kavaj i alla sammanhang. Tycker åtminstone inte jag...
18534-3412
bild hsopbop.com


fräscht

Kate ser fräsch ut där hon fotats på gatorna i London. Hon verkar hålla sig i stan då det vankas Fashion Week. Förra veckan i New York såg jag bara en bild på henne... Jag som inte gillar svart och blått är väldigt kär i matchningen midnattsblått och svart, lite som här.
18534-3411
bild celebworld.org


höstmys

Idag känns det faktiskt höstigt ute! 18 grader visar termomtern men det är nog kallare eftersom jag inte mår bra. Den här tröjan från Velvet ser mysig ut, härlig färg och perfekt att dra på sig över ett linne, en blus eller en skjorta.
18534-3410
bild shopbop.com


i väst

Ashley Olsen lämnar ett hus iklädd väst och byxor. Fräsch och söt.
18534-3409



petra

Petra Nemcova är i London under Fashion Week. Här syns hon i snygg Marchesa-klänning på Rachel Zoe och Julien MacDonalds event.
18534-3408



men åhh

Nu är snuvan bättre oc huvudet har slutat kännas som bomull, tror dessutom att temperaturen är på väg till rätt nivå, men luftrören är verkligen för jobbiga. Riktigt tungt att inte få tillräckligt med luft. Det sätter sig verkligen ordentligt. Åhh, jag som bara vill kunna träna som en vanlig människa!

klurigt

Ett roligt test för den klurige. Det är 23 steg med en rebus på varje nivå. Jag är fast på sista rebusen... Argh!

stylish

Det här var riktigt snyggt! Ladylike brittiskt utan att vara mossigt. Men tänk vilken ångest inför en sådan get-together....

inspirerade

Den här kappan var en av de första bilder som spreds då H&M's höstkollektion kom till hemsidan. Jag gillar stilen även om jag tror att den är svår att bära. Ebba tycker det är Lanvin som inspirerat den svenska kedjan, men jag tycker nog den är mer lik Stella McCartney's kappa från a/w-05. Vad tycker ni?
18534-3407
från vänster: H&M, Lanvin(style) & Stella mcCartney(Style)


färgdetalj

Kristin Kreuk från Smallville matchar enkelt men snygt då hon besökte nya tv-bolaget CW och deras launch. Svart enkel klänning matchas med örhängen och skor i samma klara färg. Snyggt!
18534-3404
bild gettyimages.com


mina skor

Äntligen kommer resultatet av skoutmaningen. Det blev lite hopklipp med gamla och nya bilder. Vilket även innebär dålig och bättre kvalitet. Jag tog de skor som trängs på min skohylla, det blev alltså en uppvisning av mina sommarskor. Med ett litet inslag av en vinterstövel...
18534-3402
1. Blå ballerinas, TopShop (från vänster)
2. Svarta ballerinas, butik i Palma
3. Bruna kilklackar, liten butik  Mallorca
4. Guldsandalder, Zara
5. Guldballerinas, Zara (de har tappat sin glans efter en partykväll i Halmstad)
18534-3403
1. Vita tygskor med gula detaljer, Lacoste
2. Mörkt gröna ballerinas, TopShop
3. Bruna Loafers, Zara (Mycket snyggare i verkligheten!!)
4. Stövlar Clark's
5. vita ballerinas, Din Sko
6. Paljett-toffel, från New York
7. Röd Loafers, Unisa (världens fynd i butik hemma på torget)
8. Bruna remsandaler, Jerns

the dog

Rachel är ute på stan med sin söta lilla hund. Hunden heter Thurman Murman (eller liknande) och räddades från ett härbärge i våras. Rachel är inte sitt vanliga välklädda jag, men hey, ingen är perfekt! :)
18534-3401



Till Salu -såld

Igår bestämde jag mig för att försöka sälja min blå H&M-klänning. Den är rak i modellen, rynkad ovanför bysten, små puffärmar med en knapp i ryggen. Ärmarna och tyget ovanför rynket är matt medan tyget i kjolen är lite mer glänsande.
Material: 65% Polyester, 35% viskos upptill; 68% Bomull, 32% Silke nertill.
Storlek: 34
Aldrig använd men ingen prislapp eftersom den inte hade det vid köpet.

Maila gärna om ni har frågor om pris, betalning eller liknande.
[email protected]
18534-3400



Såhär ser klänningen ut IRL fast i en annan färg.

UPPDATERAT: Nu är klänningen såld! Kanske säljer jag mer i dagarna... :)

back again

Hemma från skolan och snabbt åkte myskläderna på. Helt ärligt förstår jag inte varför folk går alldeles uppklädda när man bara är hemma. När man använder kläder slits de, knän och armbågar lämnar spår och det blir trist. Jag vill ha mina fina kläder på mig i sammanhang då jag är utanför hemmet. Klart har jag besök hemma klär jag ju upp mig. Men om jag ska plugga hemma en hel dag drar jag inte på klänning, skjorta eller finbyxor. Sedan går jag inte som en slashas heller, men det finns ju något lagom stadie också.
Anyhow, jag har världens huvudvärk idag, sov bättre inatt även om det inte var idealiskt. Konstigt väder ute, känns ltie tryckande nästan. Tänkte försöka fota lite av mina skor nu, jag har bara en webcamera men jag har blivit utmanad och då får man ju ställa upp! :)

turtle

Såg den här i Asos nyhetsbrev och fastnade. Gillar stilen och detaljen i nacken är ju suverän! Nu har jag ju visserligen köpt en underbart härlig svart polo-klänning, men hade jag passat i lila hade jag nog velat slå till!
18534-3397
bilder asos.com


söt

Margeritha Missoni ser söt ut som alltid. Här under Fashion Week, lite mer casual än hon synts tidigare..
18534-3395
ibld gettyimages.com


confused

I tend to call him Seth in real life, actually! And he does the same thing to me . . . calling me Summer instead of Rachel after we have shot a scene together. - Rachel about Adam
18534-3396

lista...

I brist på inspiration fyller jag i en lista. Enjoy.

Senaste impulsköp: en pocketbok i lördags.
Bästa fikat: Hmm, får väl bli hembakat då, eller stora muffins.
Färg du hatar: senapsgult.
Någon som gör dej förbannad: Att allt i livet är orättvist!
Så får du motion: träning hos Friskis&Svettis.
Om du var en blomma: vore jag en vit lilja eller en champagnefärgad ros.
Det dyraste du äger: Min vinterjacka från Henry Lloyd.
Tidigaste barndomsminnet: Starkaste är nog från morgonen då Palme skjutits.
Första frågan du ställer till ny bekantskap: Vad heter du?
Samlar på: inget särskilt.. Möjligtvis tidningar då eftersom jag har svårt att slänga dem!
Underskattad grönsak: Rotfrukter, minus morot om det räknas dit
En bil är ett/en: underbart färdmedel, att köra bil är såå kul!
Pryl du inte kan vara utan: Musik eller dator
Ditt livs aha-upplevelse: Ehh, svår... Får återkomma!
Lyx är: Unna sig något extra, att vara frisk, nära och kära.
Tidningar du prenumererar på: VR.
Du gör med 100 upphittade kronor: Först skulle jag nog kolla om jag såg ägaren i närheten...
Nån du saknar: att ha någon kär att dela saker och ting med.
När grät du senast: Förra veckan.
Du tycker det är tantvarning: När man ställer sig vid utgången på bussen vid hållplatsen innan man ska gå av....
När är du gammal: Jag blir inte gammal, jag bara åldras! Åren ger erfarenhet och klokhet, icke att förakta.

kate

Finns det någon som kan ha på sig raka jeans, enkel och lös bomullströja med rakt hängande hår och se ut som Kate?! Vem som helst annan i den här stilen skulle se trashig ut, men Kate klarar av det mesta... Varför är det så? Här är hon på TopShops visning på London Fashion Week.
18534-3394



ny vecka

Ny vecka som förhoppningsvis kommer vara friskare än förra veckan! Sov kass inatt också, fattar inte varför. Det är så frustrerande att vakna och inte kunna somna om. Känner mig helsliten.
Jaja, life goes on... Känner mig väldigt blaha idag. Inget känns spännande och helst vill jag bara krypa ihop och sova. Kanske behöver ta en power-nap för mitt välbefinnande. Får se... Finns ju en hel del måsten. Plugga och städa tillhör topp-placeringarna. Sedan borde jag ringa comhem och försöka få ordning på den nya datorn och, pinsamt nog, koppla in min nya stora tv som stått bakom min pyttelilla jättelänge! Ibland är jag bara för seg... Ryck upp dig människa! :)

party

Rachel är tillbaka i Kalifornien efter promotionsturne för Last Kiss. Här lämnar hon och Adam en klubb efter en partykväll. Egentligen har Rachel och Adam helt olika stil, men de är så söta ihop ändå!
18534-3391


shorty

Det står mycket om Lindsay i tabloiderna. Hon ska ha bråkat med sin mamma i New York, därefter har halkat och brutit handleden och sedan de som hållit på ett tag om hennes festande... Jag har för mig att hon själv sagt att man ska tro på en nypa av det som skrivs, undra vilken nypa hon skulle föredra. GIllar hennes korta klänning, snygg guld-detalj!
18534-3389
bild celebworld.org


re:cycle

Nicole shoppar på stan i en Chloe-cape. Tycker mig känna igen den och visst har hon använt den tidigare. Kul att även lilla Nicole återanvänder en del av sina kläder.
18534-3390



oh Summer

OC-abstinensen börjar visa sig. Men jag kan säsong 2 nu, jag vet varenda tonläge. Säsong tre gillar jag knappt bara första halvan, säsong ett har jag glömt och vill gärna återuppleva. Nåväl får se om det går att fixa på något vis...
18534-3392



Röstning

Ni har väl varit och röstat?
Jag gjorde det i onsdags, men skynda på. Det är fortfarande drygt två timmar kvar. Den som inte tycker något parti är tillräckligt bra bör rösta blankt, soffliggare visar att de inte bryr sig och det är inte bra. Rösta!!

civilisationen

Nu har jag återvänt från landstället och sitter hemma hos mina föräldrar. SNart vankas det middag bestående av grillad kyckling som är omlindad av bacon med potatis, sallad och hemmagjord kall sås till. Mumsigt värre!
Jag är fortfarande inte 100%, men huvudet känns inte längre som bomull. Hade ruskigt svårt att sova inatt, väldigt frustrerande. Sov två timmar, var vaken i en kvart-halvtimma och så höll det på. Längtar efter att få sova en stund. Har inte kännt någon ro ännu bara...
Det blir fullt här idag, mamma, pappa, mormor, min bror, svägerska och lilla brorssonen. Ska bli kul att se honom, var en hel vecka sedan sist. Har inte velat åka dit när jag varit riktigt dålig.

Angående sko-utmaningen, får försöka ta tag i det imorgon, har ju ingen digitalkamera, men med webcameran kanske det går...

nej nu

Nu ska jag sätta mig i solen lite, fryser så hemskt, hoppas den kan värma mig! Efter det blir det avfärd till landet. Låt rekreationen börja!
Imorgon går en av mina favorit-filmer Sweet Home Alabama. Kolla in om ni som jag, är hemma och inte mår bra. Riktigt tjejfilm, men söt och bra sådan. Dessutom gillar jag alla outfits som Reese har i filmen!

Trevlig helg!

afterparty

Calvin Kleins after-party var välbesökt och man kunde se ansikten som Mischa, Maria, Drew, Margeritha, Mina och Lindsay i trängseln. De flesta var riktigt snyggt klädda, men hur tänkte Lindsay? Ser ut som hon glömt något, antingen en nederdel eller en kavaj upptill. Maria såg docksöt ut och Margeritha glänste i metallic-klänning.
18534-3385

bilder gettyimages.com

undantag

Margherita Missoni bär oftast kläder fårn familje-märket men här syns hon i Marchesa då hon besökte visningen i New York.
18534-3388



SMG

Sarah Michelle Gellar syns sällan på Paparazzi-bilder. Här besöker hon Fashon Week i vit klänning med svart markaerad midja. Snyggt!
18534-3387



M&S

Brittiska kedjan Marks & Spencer har anlitat tre toppmodeller för sin höst/vinter-kampanj. Det är Lizzie Jagger, Laura Bailey och Erin O'Connor som kommer synas på bilder som är tagna runt om i London.
18534-3386

bild glamourmag


ännu fler

Bloggade tidigare i veckan om en klänning på två olika kvinnor. Nu har the Sartionalist, som bloggar för style under Fashion Week, hittat ytterligare två i samma klänning. Vad tycker ni, av de fyra, vem bär klänningen bäst? Jag håller fast vid tjejen till höger i första inlägget.
18534-3384
bilder style.com


stickat

ATt jag har dille på tröjklänningar borde inte ha missat en sporadisk besökare. Den här klänningen har jag sett i massa tidningar och suktat efter. VIsst är den snygg på Elenore, men tack och lov är den i ull. Jag behöver inte ens fundera vad plånboken säger eftersom min hud skriker Neeej!

ang kommentarer

Den senaste tiden har jag varit KASS på att svara på kommentaren. Sorry. Men nu när jag är sjuk har all min energi liksom gått till inlägg. När jag blir frisk (snart hoppas jag) ska jag ta igen det!

Så länge hoppas jag alla får en härlig helg! KOmmentera gärna om ni har tankar/önskemål om bloggen. Antingen här eller på min mail
[email protected]

Baci!

önskeoutfit

Dne här outfiten passar mitt humör idag. Förkyld och krasslig. Myspys! Den långa stickade tröjan är fårn Vince. Till den passar leggings och flats. Nice!
18534-3370

bild shopbop.com

silver

PRemiär efter premiär. Nu senaste hade Last Kiss premiär i Kalifornien och Rachel bar en silvrig långklänning. Rachel och Zach har sett väldigt beekväma ut ihop och eftersom man läser saker lite här och där började jag så smått undra hur det var med Adam.. Men han var vid hennes sida på premiären. Mitt favoritpar håller ihop :)
bilder gettyimages.com


15/9

Trots att jag mår sådär har jag nu dragit på mig shorts. Jag älskar shorts och försöker hålla kvar sommaren lite. Fast mysbyxor och en tröja hade nog kännts mysigare till min förkylning.

  • shorts, TopShop
  • rosa tröja, Boomerang
  • vitt linne, Åhléns
  • vita skor, Lacoste

i grönt

Söta Emmy Rossum i en mintgrön klänning. Jag gillar hennes utseende, lite speciellt på något vis.
18534-3383



mischa

Mischa har varit en flitig deltagare under Fashion Week i New York. Hennes klädsel har varierat från bottennapp till riktigt fina stassar.
18534-3374

helsvart

Helsvart klänning med volang vid axlarna. Den här tjejen ser riktigt söt ut.
18534-3375
bild style.com

kofta

Åh vilken härlig kofta från Marc Jacobs! Ser supermysig och snygg ut. Jag älskar koftor. Snyggt och praktiskt.
18534-3373
bild netaporter

that's that

Jag gillar Rachel och that's that! Hon pryder TeenVogue's senaste nummer och här är några bilder därifrån. Snyggt som alltid.
18534-338218534-3381


bilder rachel-bilson

crap

Idag är det fredag och jag känner mig inte särskilt spänd inför helgen. Jag har ett mål och det är att bli frisk! Nu har jag varit sjuk i en vecka och det är sååå trist.
Var i skolan idag, kände mig nästan tvungen, men jag mådde verkligen crap. Jaja, som sagt, nu är det helg.

Solen skiner och sommaren klamrar sig fast! Jippi!

mina val

Väskor - Mellanstora väskor som får plats med lagom prylar. Ibland har jag dille på väskor som sitter på axeln eller snett över kroppen. Andra gånger använder jag så liten väska som möjligt och har någon påse istället.. En väska för tillfälle och säsong, minst!

Skor - Ballerinas är min ultimata favorit. Flats överhuvudtaget eftersom jag måste kunna springa eller gå snabbt till spårvagnen eller på kullersten helt enkelt.

Solglasögon - Ett par stora Garbo-glasögon från Zara, mer diskreta är mina från ProMod och om jag vill se bra använder jag mina solglasögon med slipade glas.

Byxor - De senaste åren har jeans blivit en mer bestående del av min garderob, men jag gillar "snygga" byxor också!

Badkläder - Trekants bikini och små underdelar, gärna med knyt i sidan. Ju mindre desto bättre för brännan!

Jeans - Filippa K's är perfekta för mig, annars har jag ett par favoriter från Levi's 545 tror jag de heter.

Toppar - Ribbade linnen är A och O bland mina toppar. Bomull är nummer 1. Har några andra linnen i annat material, men de används mest på sommaren...

Klänningar - Favoriten är A-linjeformat, men det passar inte min kropp så bra... Tröjklänning är min passion, skjortklänningar är snyggt och casual.

Smycken - Jag gillar det diskreta. Satsar på en bling-ring eller en lång halskedja eller att berlock-armband, antingen eller de tre varianterna matchar jag inte tillsammans. Lagom är bäst!

Ytterkläder - På vintern vinner min parkas från Henry Lloyd alla tävlingar. Vår och höst gäller just nu min duvblå kappa från H&M, somamren får bli kavaj, om man nu behöver jacka då...

Bubbelvatten - Dricker jag bara om jag måste. Ibland får jag det i sammanhang där jag tycker det är oartigt att säga något. Kan dricka det, men jag föredrar vanligt vatten eller citronvatten!

Hittade listan hos lite olika bloggare... Den som känner sig manad får garäna dela med sig!

hemma bäst

Förra helgen såg jag filmen Failure to Launch med Sarah Jessica Parker och Matthew McConaghey. På svenska heter samma film hemma bäst. Jag kan itne låta bli att fascineras över hur man blir översättare, det finns så många som är dåliga på det. Filmtitlar till exempel, är det inte i 19 fall av 20 bättre att låta filmen behålla sin originaltitel? Här i Sverige är vi ju såpass duktiga på engelska att inte det är några problem... Jag ska inte ens börja tala om översättningar av dialoger... Hjälp!

I filmen har Sarah Jessica härlig stil. Enkelt, stilrent och fräscht. Snyggt helt enkelt
!

Kate 2

Söta Kate Bosworth har synts i New York hela veckan. Gillar hennes härligt avslappnade stil. Tråkigt att se att hon tappat så mycket i vikt på sistone...
18534-3363

tv-favorit

Min nya tvkändis-favorit är Kristen Bell. Här i en vit klänning med svart mönster och markerad midja. Snyggt!
18534-3368



my choo

Åh vad snygg stövel från Jimmy Choo! Precis vad jag vill ha. Modellen, den låga klacken och stilrenheten. If only...
18534-3367
bild netaporter.xom


hög midja

På after-party för Marc Jacobs-visningen syntes KirstenDunst i enkel grå topp och randig kjol med hög midja. Tänker lite på någon bild jag sett på Ebba von Sydow på Stureplan. Här eller här.
18534-3366
bilder gettyimages.com


kate

Kate är i New York men jag har inte sett så mycket bilder på henne. På en fest arrangerad av en tidning syntes hon dock. Iklädd helsvart, som så ofta, med ett brett skärp, nästan som en korsett.
18534-3365
bilder gettyimages.com och wireimage.com


grey

EN kvinna klädd i en snygg grå klänning i New York.
bild style.com


bangs

Mina Suvari visade upp en tjock lugg back-stage under Fashion week. Hon passar superbt i frisyren. Någon som inte är lika självklar är nog Jessica Alba.
18534-3362



season 4

Snart drar alla serier igång i USA igen, men OC visas inte förrän den 2:a november. Trist men vi får säkert en dos här hemma innan det. Jag har ju redan koll på avsnitten efter det som visats här på kanal 5, men det är ju mitt eget "fel" så jag får helt enkelt sansa mig. Min riktiga favorit drar igång snart i USA och det är GIlmore Girls. Undrar hur serien kommer klara sig med ny manusförfattare!
18534-3357

dress like Kate

Kate Bosworth har en härlig stil. Harper's Bazaar ger tips om hur man kan klä sig som stjärnan!
18534-3356



förkyld

Efter fem dagars svullen hals drömde jag inatt att jag blev förkyld. Vaknade med riktigt tät näsa och ett huvud som känns som bomull. Hurra liksom...
Bittert!

blä

Mår inte alls bättre idag. Hoppas på morgondagen! Det är ju allt jag kan göra. Doktorn sa att det är virus=inget att göra.
Har ingen inspiration alls och tappar den ännu mer när jag hamnar på bloggar där det är mycket negativt. Alla får vi skriva om vad vi vill, det är inte det jag säger. Men nu när jag är sjuk ska jag nog hålla mig på säkert avstånd från de bloggarna... Hoppas att jag och (kanske) dem blir mer positiva om någon dag :)
Nej nu ska jag kolla på Laguna Beach för fjärde gången, minst...

sunner

Hittade lite söta toppar och blusar från märket Sunner. Omlott-toppen är väldigt söt, snyggt att den är ltie längre i modellen. Blusen är rak i modellen och lös men ändå snygg. Säkerligen en sådan blus man kan dra på till ett par jeans och se snygg ut utan större ansträning. tjejen till höger har en liknande blus.
18534-3355
bilder hsopbop.com


shoulder bag

Jag fastnade för den här väskan då jag tittade på shopbops hemsida. Malin Murjani heter designern och väskan heter Tora Shoulder bag. Jag gillar modellen, färgen och detaljen med kedjorna i handtaget.
18534-3354
bild shopbop.com


stilrent

Ashley kan konsten att välja den enklaste outfit och se superstylish ut. Svart från topp till tå med röda läppar, heels och en stor väska på armen ger Ashley lika snygg stil som alltid.
18534-3353
bilder wireimage.com


svart

Den stickade klänningen från Chaterine Malandrino är fin eftersom den har snygga stickade detaljer. Ärmarna och en bred kant nertill är hålstickat i mönster som lyfter klänningen och gör den lite mer speciell än de flesta andra klänningar i samma stil.
18534-3352
bild shopbop.com


detaljer

På visningen av Autore Jewelry visades en hel del fantasifullt. Det här örhänget som hänger över axeln är ett exempel. Gillar stilen, men snarare som halsband eller armband. Med det där örhänget skulle jag nog bli alldeles stel i nacken.
18534-3351
bild gettyimages.com


val06

Sådärja, nu har jag varit och röstat! Skönt att ha det överstökat, fast jag kan ju gå igen på söndag om något skulle få mig att ändra min åsikt.

mitt i veckan

Idag klockan 16.00 är det visst hundra timmar till valet, eller något sådant. Läste det i en stor annons som Moderaterna har i tidningen idag.
Jag ska till doktorn idag, visa upp halsen. Fortfarande ont och svullen i körtlarna. Triiist att vara sjuk!
Solen skiner så man ska väl inte klaga. Nu ska jag njuta av solen, skönt att jag pallar vara ute!

catwalk till gata

Snöade återigen in hos Style. De hade inte uppdaterat så mycket sedan sist pga tidsskillnaden antar jag.. Hittade dock en bild på en tjej på stan iklädd en randig kofta och rutig klänning. Tyckte mig känna igen det och mycket riktigt, Luellas höstvisning hade en modell i exakt den kombinationen. Rakt av från catwalken på gatan i New York. Jag är lite tveksam till blandningen mellan randigt och rutigt, men det ser helt klart coolt ut.


bilder style.com

kudde

Sådana här kuddar hittar man hemma i min soffa. Tre stycken i den gröna färgen och tre stycken i samma mönster på rött(nästan åt det koralligt rosa) tyg. Ursnygga kuddar som lyser upp min mörkt blå soffa. I örvigt är det mycket blått, vitt och ekfaner i mitt (enda) rum. I köket hittar man turkost, men det stora rummet går åt blått.
18534-3348
bild indiska.se


höstlook

Detta är en snygg bild av hur jag ser mig den tidiga hösten. Jackan från Marc Jacobs är so die for. Dessvärre alltför opraktisk här i Sverige, men sukta är jag bra på!
18534-3347
bild shopbop.com


djuriskt fashion

Temat på Rachels bilder i tidningen Fashion var djuriskt. Hon bär djurmönstrat på flera bilder. Ursnyggt som alltid, såklart!
18534-334418534-334318534-3342
bilder rachel-bilson

tuleh

Vår svenska stolthet, modellen Caroline Winberg syntes på catwalken för Tuleh i New York. Klänningen var härligt prinsess-lik. En riktigt dröm.
18534-3345
bild style.com

priser

Sitter och kollar lite inspiration på olika klädsidor. Insåg en sak som jag stör mig lite på. När ett pris står med röda siffror är det rea för mig. Rött=extrapris, men på Nelly står alla priser med rött. Titta på asos.com till exempel, där står ordinarie pris med svart text och reapriset undertill med röd text.
Petitesser jag vet, men att vara sjuk gör mig extra frustrerad...

kappa

Åh vilken underbar kappa från Paul&Joe. Älskar den enkla snygga modellen. Give me!
18534-3346
bild shopbop.com


på stan

Fler bilder från New Yorks gator. Tjejen till vänster är ursöt i en lager-på-lager outfit. Söt klänning men framförallt gillar jag den kortärmade koftan! Absolut något jag kan tänka mig i höst. Så länge dte funkar med långärmat under på ett eller annat sätt förstås. Mitt-tjejen i kort kjol och långärmad tröja ser enkelt och nonchalant snygg ut. Hennes väska är bara så snygg! Tjejen till höger har samma Chloe-topp som Nicole syntes i för ett par veckor sedan. Även hennes väska är to-die-for!
18534-3341
bilder style.com


bell

Kristen Bell har synts flitigt under modeveckan i New york. Hon har synts i många olika outfits, ofta lite för damigt för min smak. Hon kan väl inte vara så gammal? Den svarta klänningen längst till höger gillar jag nog bäst! Eller den ljusa som ger lite somriga vibbar.
18534-3339
bilder gettyimages.com och wireimage.com


i London

Lindsay befinner sig i London. Hon börjar kanske återhämta sig rån händelsen på Heatrhow. Hon ska ju ha fått tillbaka väskan som blev stulen. Men hon har skapat lite egen drama enligt Daily Mirror. Enlite tidningen ska Lindsay ha hållit sig lite väl nära en DJ och pojkvännen Harry gillade det inte. Hoppas Lindsay sansar sig, Harry verkar ju snäll och omtänksam, så kanske ska hon försöka hålla kvar honom..
18534-3337
bilder celebworld.org och linds-lo.com


på Marc Jacobs

Kate anlände till Marc Jacobs visningen i en ljus klänning med en tunn kofta utanpå. Hennes frisyr är verkligen en hit! Så stylish.
18534-3335
Även Mischa Barton besökte Marc Jacobs-visningen. Hon hade på sig en stor rak klänning som inte var så smickrande och vad har hänt med hennes fötter? På sistone har hon inte visat upp någon sko-hit. VÄskan från Chanel var söt dock!
 
bilder gettyimages.com


en klänning

Titta på stilar runt Bryant Park är riktigt skoj! Här är två kvinnor med samma klänning på sig. Den ena har bara dragit en långärmad topp under medan den andra gjort dte hela lite höstigt. Svarta sturmpor, svarta heels och en svart väska (som ser ut att vara en quiltad Canel). Jag föredrar den högra tjejen, vem föredrar du?
18534-3334
bilder style.com


Uppdatering: Chanel-väska såklart, fattar inte varför jag alltid tänker Chanel och skriver Chloé. Tror jag gillar namnet Chloe bäst :)

med solglasögon

Anna Vintour på Vogue, hon som ryktas vara Djävulen bär Prada-redaktören, tyckte det blev lite ljust på en visning och tog på sig sina solglasögon.. Hmm, ganska märkligt eftersom man inomhus missar färger. Men men, är man Anna Vintour så gör man nog lite som man vill!
18534-3333
bild gettyimages.com


i Vanity Fair

Senaste numret av Vanity Fair är väldigt omtalat, framförallt eftersom de första bilderna på Tom och Kate's dotter Suri är publicerade. Rachel Bilson är också intervjuad i tidningen. Här är några av bilderna.
18534-3332
bilder rachel-bilson


Kate blir designer?

Enligt Daily Mirror designar Kate Moss en liten kollektion. Den ska inte säljas hos något dyrt modehus utan genom den brittiska kedjan TopShop.
Källar säger att Kate vet vad som funkar och kan sälja. Dessutom vet vi att plagg och/eller accessoarer som Kate syns i säljer som smör i solsken.
Jag hoppas detta stämmer! Det här samarbetet lockar mig bra mycket mer än H&M's samarbeten med kända designers.

solsken

Det är så härligt med en blå himmel och en strålande sol! Idag är det varmare än igår, bara att tacka och ta emot. Tyvärr är min hals inte bättre. Nu gör det ont på andra sidan  i halsen också, på ett märkligt sätt... Nej inte bättre där inte. Var i skolan på förmiddagen, men det var segt måste jag säga. Det är oftast när man lämnar hemmets trygga vrå man inser hur man faktiskt mår. Hemma behöver jag inte förställa mig eller anstränga mig så mycket som i skolan eller på jobbet.

ute o går

Mischa är i New York för Fashion Week, här ute på stadens gator och går med sin ena hund.
18534-3325

Hon har ävent synts runt Bryant Park. Dels iklädd en kyckling-gul klännin och en rostfärgad, spetsmönstrad, kort sak matchad med kort skinnjacka. Jag har sagt det förr, men visst är det trist att hon har så dålig hållning?!
18534-3326

bilder celebworld.org och gettyimages.com

wwd

I senaste Woman Wears Daily finns en artikel om hur Rachel Bilson ringde till brian Reyes bara någon vecka före premiären av Last Kiss. Hennes bekymmer var en röda mattan klänning. Brian som hade klänningar att förbereda inför Fashino Week släppte allt i förmån för Rachel. Det måste vara riktigt kul att klä en stjärna som Rachel. Hon är så söt i allt hon tar på sig!
18534-3323
bilder rachel-bilson.com och gettyimages.com


mys

När man är hemma och är sjuk vore det topen att ha ett snyggt mys-set att dra på sig. Ett från Juicy Couture vore superbt, men tills dess hoppas jag hitta något billigare. Insåg nu när det börjar bli lite mindre bastu-känsla i min lägenhet att utbudet av mysbyxor är ganska dåligt...
18534-3322
bild shopbop.com


Kate

Förra veckan kom rytket att kate och Orlando gjort slut ännu en gång. Trist om det stämmer, de verkar så söta ihop! Läste dessutom att de ska spela in en film tillsammans i höst, kanske inte det mest ideala om man nyligen gjort slut..
I New York ser hon lika söt och fräsch ut som alltid där hon syns på front row. Hennes korta frisyr passar henne riktigt bra, snyggt!
18534-3321

bilder gettyimages.com

lacoste

Casual hos Lacoste.
Maria, Kristin, Lauren var alla klädda i casual tröjor från Lacoste då de besökte visningen i New York. Jag gillar den stora väskan man fick då man besökte visningen. Snyggast var den blåvita som låg på front row, de längre bak var i klarare färger som gult, rött och grönt. Casual och preppy, det funkar alltid!
18534-3320



Charlotte Ronson

Mycket av det man ser på catwalken tycker jag känns lite konstigt och i kombinationer som inte är så vanligt att man ser på svenska gator. Charlotte Ronson har massvis med snyggt då S/S-07 visades häromdagen i New York. Designern själv såg söt ut i vit rak blus matchat med shorts. På catwalken syntes flera modeller med luggflätan. Hurra säger jag som är ett stort fan! (senast igår var min lugg flätad som på modellerna...)
18534-3318

18534-3317
bilder gettyimages.com


missoni

I helgen lanserade Missoni sin doftkollektion Bongo. Ansiktet i kampanjen är Margeritha Missoni. Hon har en härlig stil och syns ofta i mönstrat. Tänk att kunna vraka och välja bland Missonis kläder! Har för mig att jag läst att hon dessutom har full tillgång till alla vintage Missoni-kläder.. Avis, jag?! Aldrig....
18534-3316
bilder gettyimages.com


lovely

I helgen firade Sarah Jessica Parker sin parfym Lovely tillsammans med Lord&Taylor. SJP var snyggt klädd i grått. Hennes grå kjol med ett tunt lager av spets var ursnygg tillsammans med ett enklare linne. De röda skorna till blev färgklicken och gjorde outfiten riktigt snygg. Jag gillar det damiga som blir lite mer spännande med den spetsiga kjolen.
18534-3315
bilder gettyimages.com


som kola

Att vara sjuk är så himla trist! Supersegt verkligen. Ingen kraft och inget direkt att göra.
Nej bättre saker kan man ha för sig!

lager-på-lager

Jag är bra på att ha flera lager på mig istället för en supertjock tröja, men jag är inte bra på att klä mig moderiktigt lager-på-lager. Mina lager är oftast de som inte syns. Typ topp, skjort och kofta...
Detta gillar jag skarpt! Kanske ska prova lite lager-på-lager outfits här hemma någon dag..

Olsen

Tvillingarna Olsen var på Launch av Balenciaga Paris i New york. Ashley, min favorit, var ursnygg i svarta tighta byxor med en rutiga jacka. Mary-kate och Ashley ska enligt uppgift ha lämnat plats för Sharon Stone som ansikte för Badgley Mischka. Enligt aftonbladet ville modeföretaget satsa på ett mognare ansikte eftersom deras kläder är mogen glamour.
18534-3314
bild celebworld.org


måndag

Halsen gör svinont och det är kasst att vara Emma idag. Isch!
Läs skolmaterial och lite skönlitteratur står på schemat för eftermiddagen. Får se hur mycket jag orkar. När det sätter sig i min hals mår jag långt från toppen.
Trodde solen skulle lysa idag också, men än så länge är det ganska molnigt. Nåväl, helgen var super trots det.

coolt!

Hittade den här bilden på Rachel då hon är på presskonferens för Last Kiss. Vad coolt det var med svart klänning, svarta skor och röda strumpor! Jag tycker det var superkul. Riktigt effektfullt. Det kräver nog väldigt enkelt i övrigt och inga andra färger. Men på det här viset var det en klar hit. Frågan är om man skulle våga på sig det själv.. Hade gärna haft det till den stickade klänningen jag köpte i fredags.
18534-3313



härlig helg

Helgen har varit härlig med solsken och ljuvligt väder! Båda dagarna spenderades i solstolen på landet. Underbart, solen är min bästa vän och den vill inte slita sig riktigt ännu. STämmer förtidsprognoserna blir det sol hela veckan! Emma jublar! Ohhh...
Tyvärr vaknade jag med ruskigt ont i halsen igår. Det sitter kvar och jag mår riktigt kass faktiskt. Feber, halsont och allmänt krasslig. Hoppas det blir bättre snart!
Snart börjar Beck, börjar vänja mig vid söndagar framför Beck och gänget.
Idag var bror med familj på landet. Fick träffa lilla Pyret, som nog snart har ett namn. Idag höll jag mig dock en bit bort eftersom jag inte vill smitta honom med mina otäcka bakterier.

last kiss

Rachel och Zach Braff är ute för att promota filmen Last Kiss. Först besökte de MTV TRL. Där var även söta Hilarie från One tree hill som tidigare jobbat som VJ på MTV.
18534-3311
På kvällen var det visning av Last Kiss och Rachel var ursöt i svart klänning och kort skinnjacka.
18534-3312




emmy

Emmy Rossum är i New York och syntes både på front row samt visning av Last Kiss.
18534-3310



glasögonen

Vilka snygga solbrillor! Pilotmodellen men så mycket roligare.
18534-3309



teen vogue

I rutig klänning pryder Rachel omslaget av Teen Vogue.
18534-3308



burberry lunch

Burberry höll lunch och några av deltagarna var Reese Witherspoon, Selma Blair och  Mischa Barton. Lika fräscht klädda alla tre. Selmas spetsklänning var riktigt fräsch!



intervju, typ

Igår var jag hos en bemanningskedja för intervju för ett eventuellt uppdrag som de annonserat om. Den intervjun kändes väldigt o-intervjuig. Jag var där i ungefär en kvart och berättade i korta drag vad jag har för erfarenhet. Det var en ung tjej så det kändes inte så högtidligt... Det enda jag reagerade på var att det inte kändes som att hon brydde sig om vad jag svarade...
Idag skulle jag träffa kunden där uppdraget skulle ske. Även där möttes jag av en väldigt icke-intervju. Kvinnan ställde inte så många frågor utan verkade lite nollställd. Jag försökte vara supertrevlig och tillmötesgående men jag vet inte om det gav effekt.
Nu är det bara att invänta svaret. Jag känner att jag inte kunde gjort något annorlunda, på det hela taget är jag mycket nöjd med det jag gjort.


mönstrat

Hittade ingen bra bild, men jag gillar Ashleys klänning. Härligt mnster och lagom lösig i modellen. Jag skulle nog inte köpa något liknande, men den är söt på henne!
18534-3305



en variant

De senaste dagarna har Mischa synts med höstens Bayswater. Jag är inget stort fan av den alls. Påminner om de väskor som fanns då jag gick på låg eller mellanstadiet. Gillar inte lappningen... Bayswater som annars är så snygg!
18534-3304
bilder ceebworld.org och mischastyle.com


laguna triss

Fashion Week smygstartade med visning av Miss Sixty. Några av de som var där var Kristin och Lauren knda från Laguna Beach på MTV. Heidi, till vänster, även hon från Laguna har synts på MTV tillsammans med Lauren i The Hills.
18534-3303
bilder gettyimages.com


höstigt

En bild på Keira i höstig outfit. Grått, grått, svart och svart. Söt 20-talsinspirerad hatt, stickad väst över en enkel topp och svarta höga byxor. Jag har skrivit det förut, ska det vara hög midja så ska det vara raka byxor, inte tighta jeans... Det är så osmickrande.
18534-3302



accessorize

Claudia Schiffer tar över från Mischa Barton och Kelly Osbourne. I höst kommer Claudia synas i Accessorize-annonser. TYcker nog Mischa passade bättre men men..
18534-3301
bild glamourmag.co.uk


robbed

Usch då, stackars Lindsay som ska ha blivit bestulen på en väska innehållandes smycken på flera miljoner. Det måste kännas riktigt ruttet. Hoppas pojkvännen kan trösta henne ordentligt!
18534-3300
bild celebworld.org


somrigt

Börjar undra om jag är den enda bloggaren som vägrar släppa taget?! Jag älskar sommaren och vill njuta så länge det går! Den här söta klänningen är superfin. Lös i modelen, snygg ringning och dolda fickor. I like alot!
18534-3299
bild shopvbop.com


stickat

Jag har tjatat om tröjklänningar hur länge som helst nu och letat och letat efter den rätta. Idag hittade jag en stickad känning med polokrage och lånag ärmar. Den här stickad i Rayon och mjuk och skön. Provade den och den föll mig i smaken. Nu ska jag fundera på om den ska stanna hemma i min garderob. Den är alldeles lagom och funkar nog lika bra till vardags som uppiffad för en middag. I like it!
bild(1)


gudrun

Just nu står Gudrun Schyman utanfr mitt fönster här på jobbet och kampanjar. Ju längre hon pratar desto mer skriker hon... Två polisbilar har hon som sällskap. De flesta andra går förbi lite försynt....

klänning

Ursöt klänning från Development. Liknar en klänning man kan hitta hos H&M i svart, grå prickig eler lilamönstrad. Själv kunde jag itne ha den eftersom den var alldeles för stor, men visst är den snygg!
18534-3297

bild shopbop.com


flätan is back

Jessica åt lunch i New York i grå jeans och en svart, stickad lös tröja. Hon såg söt och fräsch ut. Luggen var flätad och därmed har hon återanvänt förra sommarens stora hårtrend. Jag gillar fortfarande luggflätan, ett perfekt sätt att få undan luggen!
18534-3296
bild popsugar.com


förutfattat

Vad jag blir trött på personer som har förutfattade meningar om allt möjligt. Idag på jobbet har jag mött fera frutfattade meningar mina arbetskamrater verkar ha om mig. De vet vad jag står politiskt, vad bra då kanske de kan berätta för mig! Sedan var det lite andra kommentarer också.
Oftast tar jag det där med en klackspark, det är ju ändå oftast komiskt, men ibland blir det lite mycket. Detta är ändå personer som jag jobbat med i 15 månader.
Jag dömer lätt folk första gången jag trääffar dem, men sedan lär jag känna dem och ändrar mig med en gång. Min bedömning är väldigt kortsiktig eftersom det är personen i fråga det handlar om.
Det är lika bra att erkänna att jag dömer på hur folk klär sig, men som sagt, jag ger alltid personen en chans att motbevisa mig. Flera av mina vänner hade jag inte kännt idag om jag inte kastat det där första intrycket. Ge folk en chans, allt är inte vad det ser ut att vara!

conde nast

Både Rachel och Mischa var deltagare då Conde Nast höll sin Third Annual Fashion Rocks Concert i New York.  Rachel i ursnygg midnattsblå klänning med en bar axel och markerad midja. Mischa syntes i en blekrosa klänning med dekorativa stenar som glimmade. Vet inte om minnet leker med mig, men visst har hon väl haft den här förut? Diane Kruger satsade på en svart enkel klänning med långa ärmar och såg snygg ut! Även Nelly Furtado var där och visade upp en tjock hellugg.
18534-329518534-329418534-3293
 

bilder gettyimages.com

8/9

Idag är jag väldigt trist, har faktiskt samma kjo och kofta som i måndags. Ska på intervju i eftermiddag och vill se okej ut, inte överklädd och absolut inte obekväm. Har faktiskt på mig något jag sällan (med betoning på sällan!) använder, jag har underkjol! I måndags "fastnade" kjolen i strumporna och det var så irriterande.


  • ljus kjol med grönt mönster och dolda fickor, VILA
  • svart kofta, H&M
  • svart linne
  • leggings, Lindex
  • svarta ballerinas

fredag, tjoho

Idag är det fredag! Solen skiner och det är blå himmel. Ljuvligt. Helgen ser ut att bli fin och jag tänker njuta av solen allt jag kan. Jag är ganska trött idag känner jag. Fattade inte alls vad som hände när det ringde och pep hemma imorse. Imorgon ska jag sova! Det är därför jag tycker det är jobbigt att göra grejer som innebär tidig morgon på helgen, det är ju min chans att sova ordentligt!
Även idag är jag på jobbet och kommer vara här hela dagen, med undantaget av en stund i eftermiddag. Sitter vid en läbbig dator, den är så seg. Måste trycka stenhårt på tangenterna och åäö är helt omöjliga att få rtt. Argh!

fånigt

Nu inför valet är det utfrågningar hitan och ditan av alla partiledare. De reser land och rike runt för att tala på torg och allmänna platser. Under tiden har åtminstone en av kvällstidningarna ägnat sig åt att ge politikerna betyg för hur de klär sig vid de här tillfällena. Okej, jag är en person som tycker att utsidan är en viktig del av intrycket, men det är ju för Guds skull inte allt här i världen! När det kommer till politik tycker jag inte att det är kläderna de har på sig som spelar den minsta roll. Det är vad de säger, vilket intryck de ger och om  jag känner att det de säger är äkta. Sen tycker jag att VeckoRevyns stilreportage var ett roligt inslag, men herregud efter en debatt är det väl sättet som frågor besvarades som är det väsentliga!?!


aguilera

Jag har skrivit tidigare att jag itne är ett speciellt fan av Christinas look-a-like Marilyn Monroe-fas men bilderna i brittiska Glamour var riktigt snygga! Hon passar i pastelligt rosa läppar och gyllenbrun hud. Väldigt snyggt och fräscht!
18534-3291
18534-3292
bilder popsugar


i Italien

Lindsay lever la dolce vita i Italien och visar upp outfit på outfit. Här i två klänningar dagtid och en svart kortare och lite glammigare till kvällen. Undra hur mycket hon tar med sig då hon reser!
18534-3290
bilder lind-lo.com


b/w glamour

Schysst bild på Jessica i kommande numret av amerikanska Glamour. Svart vita bilder ger praktiskt taget alltid en väldigt cool effekt. Riktigt snygg!
18534-3282
bild sweetkisses

flängande

Idag har det blivit en hel del flängande fram och tillbaka så kvällen har främst ägnats åt att ta det lugnt. Tänk att det så ofta r sån ojämn vikt på de dagar som det är myket och de dagar det är motsatsen. Igår var jag hemma hela dagen och pluggade. Det enda som egentligen hände var att jag åkte och tränade. Idag har jag åkt fram och tillbaka och gjort en himlans massa grejer. Jag föredrar absolut att flänga eftersom jag då känner mig mer effektiv och inte slöar. Men de långsamma dagarna behövs emellanåt, men INTE för ofta!
Imorgon blir det lite flängande men inte lika mycket som idag. Hoppas allt går bra imorgon... Jaja, det är ett senare bekymmer, det vill säga morgondagens!

rockigt

Tidigare i veckan bloggade jag om Fearnie Cotton som bar en djurmönstrad klänning. På GQ awards var hon rockigt klädd i t-shirt och lack(?)byxor med heels till. Det är kul med varierad stil, man måste ju inte se nästan likadan ut hela tiden...
18534-3289
bild gettyimages.com


Lily

Lilly Allen bar Chanel på GQ awards i London. Klänningen gillar jag, har till och med bloggat om den tror jag. Lillys singel som går just nu gillar jag, härligt sound. 
18534-3288
bild gettyimages.com


at work

Nu sitter jag på jobbet. Hon som tagit över mitt jobb är hemma med sin son som är sjuk. Ska jobba imorgon också. Alltid trevligt med pengar.
Har haft så ruskigt ont imagen idag. Stundtals har jag kännt mig yr och nästan svimfärdig. Nu är det lite bättre men det var obehagligt faktiskt.
Visade kort på min söta brorsson för alla som var intresserade och alla var överens, han är supersöt! Jättekul att höra även om det inte spelar någon roll egentligen..
Tänkte ge mig ut för att införskaffa lite lunch. En sväng på H&M blir det nog också. De får ju inte nytt nästan hela tiden.

7/9

Jag och min växt... Haha. Idag bilr det enkelt och casual.

  • jeans, Filippa K (nyuppsydda med stoor hjälp av kära mamma)
  • ljusblå skjorta, Peak
  • svarta ballerinas
  • svart stickad kavaj, MQ St ckholm
    bild(2)
    7/9

vilken prick!

Eva Longoria var värdinna för El Sueno De Esperanza Gala. Iklädd en svart klänning med vita rickar matchat med röda heels är hon en riktig pärla! Frisyren är riktigt stylish och hennes söta örhängen en fin detalj. Jag är fortfarande väldigt svag för rosetter..
18534-3286
bilder gettyimages.com


önskeklänning

Idag vill jag vara snyggt klädd men absolut bekväm. Ibland är det lätt att fixa, andra gånger svårare... En enkel tröjklänning hade varit perfekt att dra över huvudet. Snygg i sig själv och kräver lite av mig samtidigt som den är bekväm. Jag är fortfarande lite besviken över den snygga svarta tröjklänning jag hittade på Divided i förra veckan, den var så stickig att det aldrig skulle funka.
18534-3283

bild shopbop.com

amore

På premiären av Bobby i Venedig bar Lindsay en vit lång klänning. Snyggt fall och stilrent. Hon matchar med glittriga armband och en liten clutch. Hennes sällskap för kvällen är pojkvännen Harry. Visst ser de söta ut!


bilder gettyimages.com

i NY

Jessica syns lite här och var under sin vistelse i New York. Dels iklädd en kort klänning med en kort skinnjacka. Riktigt snyggt med den 60-talsstil hon har satsat på det sista. På höger bilden sysslor hon med en favorit-sysselsättning: shopping. Jeans, tröja och stövlar gör att hon ser höst-fräsch ut.
18534-3281

bilder sweetkisses

to the store

Oftast gillar jag Hilarys enkla outfits. Här matchar hon ett par stuprör med löst linne och heels. Enkelt och snyggt!


bilder oh-hilary.com

letto

Nu är det sängdags! Imorgon kan bli en väldigt busy dag.. Allt hänger på ett samtal jag får göra på väg till skolan. Utgår helt enkelt från att hela dagen kommer spenderas ute på stan i olika sammanhang. För att orka med det eventuella och det som faktiskt redan är klart så behöver jag lite beauty-sömn.
Idag har jag varit riktigt dålig på att svara på kommentarer, FÖRLÅT! Ska ta igen det imorgon. Antingen vid lunchtid eller på kvällen, men det kommer, jag lovar!!
Baci.

pacey eller dawson?

Diane Kruger ser sådär somrigt fräsch ut i korta shorts och en lös top som jag bara kan drömma om idag. Hösten letade sig till Göteborg idag, men som jag skrev tidigare jag hoppas på helgen! Joshua och Diane är ett sött par. Förresten har jag varit svag för Joshua sedan han spelade Pacey i Dawson's Creek.
Vem föredrog du, Dawson eller Pacey? Jag är en solklar Pacey!!
18534-3285
bild people.com


che?

Mischa har sannerligen en speciell stil... Här i ett par rutiga shorts med en rosett. Ehh, det ser bara jättekonstigt ut! Måste nog hålla med bloggerskan hos People, det ser ut som en jätteblöja..
18534-3284
bild people.com


fix-it

Idag känns det höstigt men jag hoppas meterologerna har rätt i att solen kommer skina på fredag och över helgen (minst)!
Hemma igen efter träningen och har just duschat. Det är segt att åka spårvagn när man just varit och tränat men jag gillar verkligen inte att duscha på gymmet så jag får överleva det. Inte för att jag orkar bry såå väldigt mycket egentligen. Det är bara dte att jag oftare träffar någon jag känne rpå väg från gymmet än i mina vanliga kläder. Varför är det så egentligen?! Man träffar alltid den där snygga killen, spanet, exet eller gammal kompis när man har antrsängt sig så lite som möjligt... Någon som känner igen sig?!
Nu blir det té och en macka. Känner hur blodsockret har sjunkit som en tung sten.

bobby

Anledningen till Lindsays besök i Venedig under filmfestivalen är att promota hennes kommande film Bobby. Filmen handlar om senatorn Robert Kennedy och de som var runt honom då han blev mördad.
18534-3276
bilder lind-lo.com


suri...

Sent omsider väljer Tom och Katie att publicera bilder på Suri i Vanity Fair. Jättesött barn, men jag måste bara säga en sak, ser hon inte vääldigt mycket äldre ut än bara några månader? Jag är verkligen ingen expert på småbarn men de få jag träffat har inte haft sådär mycket hår så tidigt. En pojke med rötter från Italien hade ovanligt mycket hår och han var inte ens i närheten av Suris kalufs. Okej, nu ska jag inte vara negativ och tro på alla konspirationsrykten, men visst blir man förvånad att två brunhåriga föräldrar får ett barn med kolsvart hår?!?! Eller är det bara jag...
18534-3275



mockasiner

Mischa väcker uppmärksamhet då hon köper något att dricka på ett kafe. Hennes jeans och söta topp gillar jag, men vad har hon på fötterna. Det ser ut som mockasiner, som man kan ha inomhus.. Njae, de var ingen direkt hit, verkar lite opraktiskt att använda också! (den lilla bilden går att klicka på för förstoring)
18534-3273
bilder betterthanyou.org


arrivare

Lindsay med sitt nätta resefölje anlände igår till Venedig. Med sig hade hon pojkvännen, mamma och stylisten. Plus en massa andra säkerligen. Men det var de tre som jag kände igen. När jag reser tar jag visserligen med mig sällskap, men jag får nöja mig med en resväska, det tror jag knappast Lindsay gör!
18534-3272
bilder gettyimages.com + betterthanyou.org


wet t-shirt...

Hmm, njae alltså... Vit blöt t-shirt ser billigt och fult ut på alla! Inklusive Justin Timberlake. Inget vidare snyggt omslag på Rolling Stones enligt min mening.
18534-3271



too much

Bloggade häromdagen om Kate Moss i en djurmönstrad kappa. Här syns Fearnie Cotton i en djurmönstrad klänning. En hel klänning eller kappa i djurmönstrat blir så lätt för mycket.. Ska det vara så är mindre detaljer bättre.
18534-3270
bild glmaourmag.co.uk


17

Hilary Duff i Seventeen. Hon var gäst-redaktör i numret. Kul grej egentligen, kanske något som någon svensk tidning borde ta efter?!
18534-3262


bilder oh-hilary.com

slow start

Idag har jag varit lite segstartad. Grått väder ute och jag känner att jag itne riktigt kommit igång. Trots det har jag fått en del gjort här hemma.
Snart blir det lunch/middag och senare tänkte jag träna. Får inte tag i min träningskompis så jag planerar att åka själv om jag inte hör av henne.

sol!

Inatt sov jag djuupt vilket innebar att jag inte alls ville gå upp när klockorna ringde imorse. Jag var segare än israp men vaknade till så småningom. Själva föreläsningen, som visade sig vara en frivillig grej utöver kursen, var ganska trist, intressant information men trista personer. Det är verkligen föreläsaren som gör ämnet!
Nu lyser solen ute och den har även nått min balkong! Hurra. Har hunnit med en dryg timma i solen och nu tänker jag fortsätta.
Lite senare ska jag träffa en liten kille som är sju dagar gammal. Och världens finaste!

Idag är jag lite mer påklädd men så lyser solen så jag blir säke...

bild(1)
Idag är jag lite mer påklädd men så lyser solen så jag blir säkert varm sedan. På fötterna har jag gyllene skor, guldskor!

lila

Jessica lämnar hotellet i New York iklädd kort lila klänning med bruna stövlar som matchar hennes bruna väska. Från hennes eget märke kanske?! Sött och inspirerande!
18534-3258



trött

Det bästa med träningen är att jag alltid blir trött på kvällen av det! Nu längtar jag till att krypa ner i sängen, även om jag är lite irriterad på mitt täcke och påslakan. Under sommaren har jag aanvänt ett tunnare täcke och det rör sig väldigt mycket i påslakanet, ett irritationsmoment när jag ska försöka somna.
Imorgon får jag inte glömma frukt till föreläsningen. Höll på att gå illa idag... (Magen pallar inte för långa mellanrum utan mat.)
Strax börjar Seinfeldt, eller om det möjligtvis går Scrubs nu *hoppas*. Anyhow det är sängdags!
Baci!

fulsnygg?

Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om Haylies stickade klänning. Blir det lite väl gammalmodigt med lite stickad Norge-tröja (vad de nu kan heta...) känsla eller är det helt enkelt bara kul?! Fulsnygg kan jag nog sträcka mig till att den är. I andra färgerhade den nog kännts mer klockren. Jag gillar helt klart känslan, men mönstret.... sådär.
Vad tycker ni? Hiss eller diss? Ful, snygg eller fulsnygg?
18534-3257
bild oh-hilary.com


ny doft

Hilary Duff slår sig in på parfym-marknaden. With Love verkar den heta... Snygg bild!
18534-3256
bild oh-hilary.com


after training

Nu har jag varit på gymmet och tränat. Tog i lite mer idag, snart hoppas jag ha kommit igång ordentligt. Jag trivs bäst då jag är lagom tränad, inte för mycket och inte för lite. Det var ovanligt lite folk där, kanske har de flesta inte kommit igång ännu. Måndagar runt fem-sju brukar annars vara riktigt fullt på gymmet. Dte är kul ivlken blandning det är. Allt från vältränade biffiga typer till mer lättviktare som jag själv. En del pensionärer och även de som "snygg"-tränar. Att folk raggar på gymmet har jag aldrig förstått... Möjligtvis på väg in eller ut..

fint!

Bilder på Rachel då hon var ute på stan i New York. URsöt enkel outfit. Polotröjan med liten puffärm är så fin, för dne som är itnresserad finns dte liknande på TopShop med 3/4-ärm. Matchat med gråa smala jeans och röda skor ser hon moderiktig ut. Den lilla väskan med axelband i kedja ger ett snyggt komplement.
18534-325518534-3254
bilder popsugar.com


in-store

Bild på Mischa från ett framträdande i Canada för KEDS. Hon ser glad och söt ut, återigen ljusare hår vilket nog är att föredra på henne.
18534-3253
bild mischa-b.com


animal print

Kate Moss är trendkänslig och har här på sig en kappa i djurmönster. Coolt på henne, ack så galet på mig. Tycker det är snyggt med leopardmönster på någon med lite attityd, jag ser nog alldeles för snäll ut!
18534-3252
bild glamourmag.co.uk


tillfälligt regn

Snacka om otur.. Just när jag slutar föreläsningen börjar det regna och gör det i ungefär 20 minuter. Självklart slutade det ungefär fem minuter efter att jag kommit hem. Såå typiskt. Imorgon får det bli mer påklädd outfit. Jag får väl vika mig då, tyvärr verkar höstvindarna ha kommit till Göteborg. Fast stundtals är det ändå ganska skönt väder!

4/9

  • blommig kjol med fickor, VILA
  • svart linne ProMod
  • svart kofta, H&M
  • svarta ballerinas, Spanien
    bild(1)
    Det blev kjol idag. Kanske lite kallt i vinden, men men... Önskar jag kunde dricka kaffe!

måndag

Efter en enormt jobbig natt är det nu dags att bege sig till skolan. Kunde inte sova inatt alls. Efter att ha vridit mig i ett par timmar flyttade jag kudden till min stora soffa för att göra ett försök där istället. Tack och lov gick det bättre där, men det är väl inte den ideala sovplatsen egentligen. Fattar faktiskt itne varför jag inte kunde sova.... Frustrerande!
Tycker det blir svårare och svårare att avgöra vad man ska klä på sig eftersom vädret varierar från timma till timma. Snart är det dags för djupdykningen i garderoben... Har en känsla av att det kommer bli något "safe" idag. Typ jeans och en skjorta. Det funkar alltid, är lagom snyggt och även bekvämt. Jaja, vi får se.
I eftermiddag blir det träning också, skönt att röra på kroppen. Blev bara ett gym-pass förra veckan eftersom Pyret föddes... Men som min tränings-kompis sade "det var helt okej anledning" :)
Åh, jag skulle behöva sova minst en timma till. Hoppas föreläsningen är okej idag.

last kiss

Fattar inte riktigt hur det funkar med premiärer i USA. Det var ju någon röda mattan-grej för Last Kiss som Rachel Bilson och Zach Braff spelar i, men nu var det ett presstillfälle och jag har precis för mig att jag läst att filmen skulle gå upp på biograferna nu i september. Hmm... Varför inte ha röda mattan-premiär i smband med den vanliga premiären som det oftast är här?!
18534-3250
bilder wireimage.com

jag är kär!

Jepp, helt galet kär är jag. I min brorson! Han är nog den sötaste baby ever.
Idag hade han på sig blå plyschbyxor som vi köpte till honom i onsdags. TIll det en vit liten tröja och en blåvitrandig mössa. Adorable!
Tänk att man kan sitta och bara titta på den lilla krabaten där han ligger och sover. Tror jag satt i en timma och bara tittade på honom. Börjar bli lite bättre på att hålla nu också. Var så himla nervös första gången, men tack vare att han inte är så lealös i nacken känns det okej.
Älskade lilla Pyret är lätt världens sötaste baby och jag kommer antagligen bli en urfånig faster!


w magazine

Christina Ricci pryder W. Hon har ett ganska speciellt utseende. Inte det typiska Hollywood-utseendet men det är bra med lite olika typer!
18534-3246

bilder style.com

in magazines

Schyssta bilder på Lindsay i Wallpaper och JaLouse. Hennes mörka hår är verkligen jättesnyggt!
bilder lind-lo.com


myströja

Den här tröjan ser urmysig ut. Det är en wrap-tröja med hood från Mara Hoffman. Skulle funka perfekt att mysa i när hösten närmar sig med stora kliv. Antingen kan den matchas med tights, mysbyxor eller jeans.
18534-3241
bild shopbop.com


i page

Jag tycker Jessica passar suveränt i den här frisyren. Hon känns lite mer seriös, fast det är ju jättefint när hon har långt hår också... Här är hon på väg till en restaurang i New York. Hon ser lite hööstig ut i Trenchcoat, stickad tröja och jeans instoppade i stövlar.
18534-324018534-3239
bild sweetkisses.us


stora brillor

I stora solgalsögon syntes Rachel Bilson shoppandes på stan. Lång ljus kofta, vitt linne och avklippta shorts matchades med långt halsband och vintage-skor. Alltid söt!
18534-3245


Stockholm style

Kollar då och då in på Stockholm Street style. Önskar att de hade lite fler bilder, men det är kul att de finns! Det här gillar jag, väldigt snyggt. Den här tjejen ser bekvämt småsportig ut. Massor snyggt att inspireras av!

kuling

Idag vaknade jag till vad som kändes som en riktig höst-storm. Kulingvarning och regn. Sedan har det klarnat upp och solen har lyst en hel del. Lite varmare blev det också, som tur är!
Snart kommer mitt brorsbarn hit! Ska bli så kul att se honom igen. Älskade lilla Pyret.

ny i wish

På style.com kan man hitta lite info inför modeveckan i New York som börjar snart. Den här bilden tycker jag var ursnygg! Så casual och snygg samt inspirerande. Det är en bild för Alexander Wang's Cashmere märke. (måste erkänna att jag bara skummade texten...) Så snyggt! Sånt här gör att jag vill behålla sommaren lääänge. Fast vet jag att detta väntar mig i vår så är det okej.
18534-3237


bild style.com

i wish

Visserligen var deta väldigt höstigt men idag skulle jag önska att jag såg ut lite såhär. I Marc by Macr Jacobs heels, J Brand byxor och Lauren Moffat väska, skärp, blus samt kofta. Myspys!
18534-3236


bild shopbop.com

resande

Rachel ser söt ut då hon anländer på LAX efter ett besök på den östra kusten. Så fint med en liten jeansjacka, blommig topp, mörka byxor och röda skor. Väldigt fräscht!
18534-3231

cleo

Jag har inte sett Paris på ett omslag sedan amerikanska Elle. Här pryder hon australiensiska Cleo. Härliga färger tycker jag.
18534-3232

get shorty

På Video Music Awards visade Jessica upp håret i dess naturliga form. HOn hade skippat sina extensions och visade hus snygg hon är i kort hår. En enkel svart, tight klänning till det och hon visade att det enkla ofta överglänser det överpiffiga.
18534-3234

bilder gettyimages.com

sovmorgon

Idag sov jag nästan till tolv. Jag behövde nog det, men lite dumt att sova så länge ändå, det är så lätt att vända på dygnet!
Hoppas få träffa min brorson idag! Han är så underbart söt. Blir alldeöes till mig bara jag tänker på honom. Fick ett kort på mig själv hållandes Pyret i famnen. Åh så sött!
Vädret är lite blåsigt idag. Emellanåt tittar solen fram så jag tänkte ändå sätta mig i solen medan jag sprättar i byxorna. Känns lite läbbigt, men jag har inte använt mina Cheap Monday-jeans på jättelänge. Dessutom kostade de ju bara 400 kronor. Nej jag ska våga!

dammsug

Nu har jag dammsugit lägenheten. Trist jobb men härligt när det är klart! Strax ska jag klä på mig för att bege mig ner till stan. Jag ska äta lunch med mamma. Efter det ska jag träffa en kompis osm är i stan några timmar. Trevligt trevligt!
Ska nog gå till KnappCarlsson för att köpa bomullsband. Har länge tänkt sy ner mina Cheap Monday-byxor och nu ska det nog bli av. De är lite högre i midjan och det passar inte riktigt min kroppsform. De står liksom rakt upp från höften... Ska diskutera med mamma, min syexpert, men jag tror nog det ska bli bra! GIllar de över benen, det är bara midjan som är kruxet.

hits