måndag

Efter en enormt jobbig natt är det nu dags att bege sig till skolan. Kunde inte sova inatt alls. Efter att ha vridit mig i ett par timmar flyttade jag kudden till min stora soffa för att göra ett försök där istället. Tack och lov gick det bättre där, men det är väl inte den ideala sovplatsen egentligen. Fattar faktiskt itne varför jag inte kunde sova.... Frustrerande!
Tycker det blir svårare och svårare att avgöra vad man ska klä på sig eftersom vädret varierar från timma till timma. Snart är det dags för djupdykningen i garderoben... Har en känsla av att det kommer bli något "safe" idag. Typ jeans och en skjorta. Det funkar alltid, är lagom snyggt och även bekvämt. Jaja, vi får se.
I eftermiddag blir det träning också, skönt att röra på kroppen. Blev bara ett gym-pass förra veckan eftersom Pyret föddes... Men som min tränings-kompis sade "det var helt okej anledning" :)
Åh, jag skulle behöva sova minst en timma till. Hoppas föreläsningen är okej idag.

Kommentarer:
Postat av: Kaospiloten

Problem på jobbet? En fnurra på tråden med älsklingen? Svårt att montera ihop bokhyllan du köpt på IKEA? Spillt vin över vita sommarklänningen, eller kanske hamnat på kollisionskurs med CSN? Driver grannarna dig till vansinne, äter hunden upp alla dina skor och har du världens huvudvärk? Du har problemet - kaospiloten har lösningen! Maila ditt huvudbry nu till [email protected]!

Postat av: Emmaria

Okej, tack för tipset.

2006-09-04 @ 15:34:48
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits