diadem

Jag gillar fortfarande diadem med rosett på, använder det inte jätteofta mer ibland, men det är så sött! Hittade perfekta på H&Ms barnavdelning. De fanns i svart, mörkare rosa och ljusrosa. En billig peng kostade de och de här två följde med mig hem. Lyckades inte fota dem på mitt huvud, supersvårt ju!

18534-7334

blazer &kavaj

En sak som syns allt mer nu är kavajer och club-blazers. Jag gillar det modet, så snyggt med en nätt kavaj, bastopp och jeans. Ett tips, jag hittade en mörkblå kavaj med guldknappar på H&M's killavdelning, alltså barn-delen. Ynka 249kr, den blir nätt och fin. Den storleken jag köpte går att stängas, men det blir lite sådär fint, men jag tycker grejen är att ha den öppen så det gör inget.
18534-7333
bilder topshop.com, mytheresa.com och netaporter.com

delvis

Mary-Kate är i Paris för Fashion Week, efter New York tycker jag det blir mindre och mindre intressant.... ANyhow, MaryKates solglasögon får ett stort IG från mig, usch! Kappan och/eller klänningen däremto är riktigt söt. Kort, vippigt och fint!
18534-7331

eufori

Vaknade ganska utvilad, sov inte så länge, men väldigt djupt! Härligt. Sedan lyser solen, det känns som vår ute och det är fredag. Kan det bli bättre?! Jag har just varit på SU, blivit fotograferad (gick bättre än väntat, lite nervös var jag allt...) och gjort sista ljusbehandlingen för den här gången.
Nu ska jag fixa mig, plocka i ordning här hemma och sedan träffa en kompis för lunch. Åh vad nice!

Hoppas er fredag börjat på samma soliga sätt! :) 
18534-7332

den kjolen!

Kate är på engelska Elles omslah, gillade inte bilden. Den här kjolen är så fin! Ursöt.
18534-7330

min favoritkille

Min favoritkille fyller 1,5 år imorgon. Det måste ju firas lite. Nu när han är liten får han mest kläder av mig, tänker satsa mer på saker när han blir äldre och kan tycka till lite mer. Brukar köpa fina saker till honom, men den här gången blev det en cool sak. Det blev en ljusblå t-shirt med en bil på. Han måste ju visa hur cool han är för de stora på dagis, han är minstingen. Fast han har nog inga problem med att ta plats...
Skulle gärna köpa den här Musse t-shirten till honom. Från mig blir det inga pistoler, döskallar eller annat ruggigt, sött och snällt ska det vara! Får se om reaktionen blir densamma som sist han fick en tröja, då hoppade han.
18534-7329
bild hm.com

that's nice

Snygg outfit på den här långbenta tjejen. Snyggt med det blommig som syns innanför jackan. Hade varit kul att se hennes outfit utan jackan på... Saknar fortfarande det där perfekta blommiga plagget.
18534-7328
bild elle.com

who knows?

Någon som vet om den här röda kappan finns i butik? Eller är det bara på nätet de säljer den?! Den skulle vara ett bra tillskott till min vår!
18534-7327
bild hm.com

stars are blind

Åh, kolla in klänningen! Den här tjejen fångades på bild under London Fashion week. Hennes klänning är jättesöt! Stjärnor är underskattat.
18534-7322
bild elle.com

fresh flowers

Det är så härligt att ha blommor hemma, på den här tiden gillar jag tulpaner. Så himla fint att ha hemma.
18534-7326

ett armband

Den här typen av armband gillar jag, de kan komplettera en enkel outfit. Kan bli riktigt bra vid rätt kombination.

18534-7324
18534-7323
bilder shopbop.com

så var det torsdag...

Tänk vad härligt att himlen är klar när man vaknar, om några månader betyder det en härlig vårdag. Idag innebär det väl ungefär samma, men lite svalare än i april-maj...
Jobb idag, hoppas de är trevliga, orkar inte med stolpskott. Det blir lätt tröttsamt i längden. Måste lägga upp nästa månads schema också. Back to vanliga jobbandet, kvällar alltså.
Vad härligt när man springer omkring i härliga flats. Ceriserosa ballerinas vore inte dumt, letade efter det förra året utan tur. I år hoppas jag på bättre tur.
18534-7325
bild hm.com

den där Lily

Helsvart bestående av en klänning med härlig volym i kjolen, svart kofta och mörka strumpbyxor. I håret däremot har hon lagt till lite färg, ett relativt stort hårspänne i form av en stjärna, cerise! Riktigt kul sätt att piffa till och ge lite färg till en mörk look. Från att inte ha uppmärksammat Lily alls så har hon definitivt ryckt upp sig i mina ögon.
18534-7321
bild veckorevyn.com

pink

I höstas köpte jag en v-ringad tröja på Zara, den är tuggummi-rosa, tycker jag. Den är härligt färgglad, superskön och passar det mesta. Väldigt lik den här rosa från Ralph Lauren, så fräscht!
18534-7320
bilder mytheresa.com

knas

I mina tankar är det torsdag idag, sen flera veckor har jag inte skrivit upp mig på jobb på fredagar vilket är riktigt skönt! Men eftersom min kropp tror att det är torsdag idag så har jag lite svårt att förlika mig med att det blir jobb imorgon också...
Trodde jag hade klirrat sommarjobb, men fick veta att det inte funkar så nu börjar den pressen också.. Tänk vad ljuvligt när jag är klar och får semester på sommaren istället! Bara det gör det ju värt att lägga ner all energi på studierna.

Imorgon hoppas jag hitta en säljare som vill hjälpa mig och inte bara sälja. Funderar och funderar på
telefonen nämligen... Och så ska jag köpa present till kära mamma som fyller år. Lill-killen får inte heller glömmas, han fyller 1,5 år på fredag!
image7319
bild elle.com

beckham

Säga vad man vill om Mamma och Pappa Beckham, men sonen Cruz är ursöt! Kolla in det här klippet där han visar lite break-dance moves på Spice Girls konsert. Ojoj, vad ska det bli av en sådan kille?!
18534-7318

rosett+pärla

Så sött halsband från Rachel Leigh. Jag är mer av en armbands-person, men det här kan jag tänka mig. Pärlor och rosetter, två flugor i en smäll!
18534-7313
bilder shopbop.com

nyklippt

Så som jag tjatat om mitt velande vad gäller frisyr är det inte mer än rätt att visa bilder... So, here goes. Inte de bästa, minerna är sådär och min profil, ja den gillar jag inte. Fisyren däremot, den är jag riktigt nöjd med!

(den lilla bilden är klickbar)
18534-7317
bilder privata

tv-reklam

Det finns en reklam-film på tv just nu, de kör lite olika varianter och i den ena är det en tjej i Britney's Baby One more time-stil. Tror ni vet vilken. Det är en sån där nummer-grej.
Och så står hon där fånigt, "sjunger" och känns som en bimbo!! Jag blir lika irriterad varje gång.

mer Nylon+Rachel

Här kommer lite fler bilder från Rachel i Nylon. Hon var på omslaget också. Jag gillar det, men de har haft roligare bilder!
18534-7312


ett leende

Ibland är det inte så mycket som behövs för att man ska bli lite extra glad. Igår köpte jag Sofi's Mode och när jag läste HotSpot-Karolinas sida "Bloggat i veckan" så blev jag väldigt förvånad och glad när min blogg fanns med! Så kul. Idag fick jag sedan se en kommentar från Angelica att jag vunnit en tävling i hennes blogg. Jag blev så glad! Brukar inte tycka att jag har tur i spel och därför blev det extra kul!

18534-7304

det är bara onsdag...

Idag känns det som torsdag, men det är det ju inte. Onsdag idag. Innebär bra tv-kväll. Äntligen!
Kom ganska tidigt till jobbet så jag hinner vara på Internet innan. Nice!

Igår blev naglarna orange, tänk vad lite det kan göra att få en rolig färg på händerna. Ett tips för er som inte gillar att klä er i färger! Måla händerna gott folk!

Jag är supernöjd med min nya väska. Någon frågade om storleken. Jag uppfattar att den är lite större än den väska som den har likheter med, jag fick ner en himlans massa saker! Perfekt skolväska som rymmer block, böcker, pennfodral, miniräknare, vatten, frukt och allt annat som alltid får hänga med!

Såklart ska jag fixa bild på min fisyr, ingen enorm skillnad, men jag trivs!

färgklick

Färgade bågar till solisarna ser coolt ut på Sienna. Inget jag skulle välja, men absolut gångbart på miss Miller. Nu är det sängdags. Imorgon blir det jobb. Mår inte helt bra, men har någon knäpp energi. Och som mamma så klokt sa, det är bättre du sparar sjukdagarna tills du är riktigt dålig. Med min mått mätt är detta ingenting och det tackar jag min lyckliga stjärna för att jag slapp den här gången! Sov gott.

Ps. svarar på kommentarer imorgon, lite dålig på sistone.. sorry! Ds

hon vågade klippet

Jag klippte aldrig rak lugg, men är supernöjd med det klipp jag gjorde. Håret har fått ett annat lyft och snedluggen ramar in mitt ansikte, härligt!
Rachel är i Japan för premiär av Jumper. Premiären till ära visade hon upp nyklippta luggen. Snyggt! Hennes klänning är också schysst. Hayden däremot har haft bättre dagar...



some looks

Tre att inspireras av. Han brukar lyckas the Sartorialist.
18534-7298

bilder style.com

helsvart med en bar

Penelope Cruz bytte från en svart klänning till en annan då hon gick på after-party till Oscars. Den här klänningen gillar jag, mycket! Ena axeln bar och åtdragen i midjan, fint! Inspiration till bal i vår för någon?!
18534-7295

for once

Hur ofta sitter jag inte här, drömmer mig bort till andra platser!?! Ofta dröms det om New York, fast lite oftare om soliga mål, men när jag ser den här bilden då... Sarah Jessica Parker i sitt älskade New York, snöigt och dannt, då gillar jag att det blivit metrologisk vår här!
18534-7294

nöjd

En mail-konversation till en föreläsare, som ursprungligen började i början av höstterminen, är äntligen över. Och gissa vem som gick segrande?! Si, si io!
Okej, visserligen inser jag att jag dragit på mig en hel del arbete, men jag får göra det på egen hand! Tjoho, vad nöjd jag är. Man ska ALDRIG ge sig.


the Gossip Girls

Blake och Leighton intervjuas i mars-numret av Vogue. I intervjun pratar de bland annat om kläderna, Leighton uttalar sig om att spela Blair och om hur de möter tittare. Ni missar väl inte ikväll?! Avsnitt fem är det dags för och det gillar jag.
18534-7293
Utdrag ur artikeln:

On the Gossip Girl wardrobe:
Leighton Meester: "We like to joke because it's such a fashiony show, like, 'What are you wearing? I'm in Channel, or Valentine-o."
Blake Lively: "It's just made me hungry for beautiful clothes because I get to wear them on set every day, and then I go home and buy them. So it's created a shopping problem. I must stop! where's Chanel?"


On meeting their fans
:
BL: "It's really amazing for me to come to these places and see the real-life people that we portray."
LM: "I've had fifteen-year-olds come up to me carrying Hermes bags."
BL: "One of them just walked up to Penn, put her arms around him, and gave him a hug. She was so confident!"

Leighton on playing Blair: "If you're playing a seventeen-year-old girl on TV, it's rare that you can have a character that has more than one dimension. It's weird because usually the bad girl is the b*tch, but my character's a good girl, and shes a b*tch."

On their audience:
BL: "I find it's mostly adults I get stopped by. They always have to preface it by 'I'm 35; I shouldn't be watching the show. . . .'"
LM: "Then they're like, with their boyfriend or their husband and they're like, 'Sorry, sorry, but I watch it, too."
BL: "It's funny how people feel like they have to confess it."


(klickbara)

frisyr

Lite trist att blogga om Oscars i för stor utsträäckning, lite här och där får det bli. Börjar med Jessica Albas superfina frisyr. Gillar jag riktigt mycket!
18534-7289
bilder lånade från veckorevyn.com

a cutie

En bra anledning att spana in Lipstick Jungle stavas Robert Buckley! Mycket söt i mina ögon, dessutom bjuder han på bar bringa ibland också... Fast i slutet på senaste avsnittet gillade jag honom inte alls! Läste förresten att Lipstick Jungle blivit förnyade med ytterligare sex avsnitt! Yay!
18534-7288

regnig tisdag

Igår vaknade jag till sol och blå himmel, idag bjöds det på helgrå himmel och regn.. Kasst!
Kämpade mig ut i regnet för klippning. Hade väldigt svårt att bestämma mig om det skulle bli lugg eller inte. Så jag bestämde mig för att rådgöra med min frisör. Hon tyckte jag skulle ha snedlugg istället och så blev det! Blev lite mer på längden än jag tänkt, men det växer rätt snabbt och det känns bra. Så lite feg, men jag gjorde ju ändå ltie mer än jag brukar oftast. Önskar jag mådde bättre i övrigt.. Skönt att föreläsningen blev inställd! Då slipper jag missa något.
image7287

vel-emma

Imorgon är det klippdags. Kan verkligen inte bestämma mig. Våga eller fega?!
Ska det bli lugg eller inte?! Åhhhh, vet verkligen inte.  Nu ska jag sova!

lite färg

Egentligen är bilden usel, men det visar så fint svart-vitt kan piffas till med färgglada detaljer. Skärpet och väskan ger härlig färg! Det gillar jag!
18534-7282

finfint

Söt klänning från asos!
18534-7286
bilder asos.com

kind of similar

Den här väskan klämde jag på hos nya Accent idag. Jag har en känsla av att den kommer hänga på min axel inom en snar framtid... :) MiuMiu-känsla utan att de se ut som en kopia, tycker jag! Andra kanske inte håller med, men vad gör det?!
18534-7285
bild wedins.se

söt kavaj

En sådan söt, nätt kavaj från forever21. Fina detaljer och snygg färg. Tänk så fint att matcha med jeans eller skjorts. Tror den här våren kommer bli en kavaj-vår!
18534-7284
bilder forever21.com

flower

Den här bilden är från Vogue med Kate Bosworth. GIllar den här bilden, gul vägg och härligt blommig klänning!
18534-7280
bild style.com

vårigt

Idag har det varit vårigt väder. Såg flera på stan i vårjkappor och flats. Lite överdrivet kanske, tyckte vinden var ganska kall. Eller så var det för att jag har feber... Vanessas stil är enkel och passar perfekt i vår när solen visar sig!
18534-7279

färg

Det här setet finns hos Asos. Gillar färgerna! Rosa, lila och när man tröttnar på färg kör man ljust!
image7278
bild asos.com

måndag

Sitter på jobbet, öppnar snart telefonen. Mår inte helt bra, hoppas det ska gå ändå med tabletter som hjälp.
Solen skiner idag, klarblå himmel. Varmt redan klockan åtta, härligt!
Nu ska jag speed-kolla på Oscars-bilder.

Tillbaka senare!

fel bok!

Men åh, jag läser Stieg Larssons böcker och har kommit cirka 200 sidor in i en bok. Så förklarade jag något för pappa som läst alla böcker, och då visar det sig att jag läst bok nummer 2!!!!

GAH!!! Så, nu lägger jag ifrån mig den och lägger fokus på "män som hatar kvinnor". Och om någon vet att jag läser fel, igen, så snälla, säg till!!

bla...

Idag känns det grått och segt. Mår fortfarande inte helt bra och sedan känner jag att lite verklighet påverkar mig. Kanske återkommer senare, annars är jag tillbaks imorgon.

Ha en bra söndag!

the jungle

Först Sex and the City, sedan Cashmere Mafia och nyaste tillskottet är Lipstick Jungle. Seriernas grund är ganska lika, skillnaden är väl främst att SATC fokuserade på relationer, sex och män. Jag följer både Cashmere Mafia och Lipstick Jungle, den första har gått i sju avsnitt och den andra i tre avsnitt. Igår såg jag senaste Lipstick och tror nog att jag föredrar den lite mer än Cashmere. Lipstick jungle bjuder mer på karaktärerna även om de, liksom Cashmere, fokuserar på karriärerna.
Min favorit är Victory Ford som spelas av Lindsay Price, vi som följde 90210 känner igen henne som Janet (gifte sig med Steve..). Victory är en designer vars modiga beslut gör att hon måste kämpa riktigt mycket! Hennes stil är ganska schysst också!
18534-7273
Kim Raver spelar Nico Reilly, tidningskvinna. Hon kommer som andra favorit, ofta schysst stil! Kim har tydligen varit med i 24 (följde aldrig den serien) och Third Watch (Tredje skiftet?!). Minst gillar jag Brooke Shields, Wendy Healy, som är executive på ett filmbolag. Jag har helt enkelt lite svårt för henne... Och hennes karaktär har inte den snyggaste stilen direkt.

Någon som sett serierna? Vad tycker ni?
18534-7274
bilder via google.se

enkelt

Söt t-shirt med en ros framtill. Enkelt och väldigt sött! Sådär lagom när man inte orkar.
18534-7272
bilder netaporter.com

så fint

Chloés stil är schysst. Här i en wrapklänning med prickar och volanger med svarta detaljer. Riktigt fint!
18534-7271
bild people.com

lördag

Dagen börjar som igår, inte så hög feber, men igår blev det sämre på eftermiddagen/kvällen.. Får se hur det blir idag. Ute är det 8 grader, eller var iallafall nyss. Blåser som attans, storm! Det blir vatten överallt eftersom vindarna trycker in vattnet. Tack och lov bor vi högt! Fast havet är ju inte så nära att det skulle leta sig hit heller, men ändå..

Idag tänker jag inte göra mycket. Vila mig frisk, typ. Ska läsa första Stieg Larsson boken. Måste blir klar tills fredag kväll. Piece of cake! Hoppas jag...

kortare

Det ser ut som att Jessicas extensions har rykt, igen. Jag tycker hon passar utmärkt i den här längden!
18534-7270

Chloé

Åh, schysst väska! Lite portföljig fast piffigare. Den vänstra, mörkt turkosa (eller vad den nu kan kallas..) är min favorit!
image7269
bilder netaporter.com

frenemies?

Blake och Leighton(jobbigt namn!) var på Reebok igår i New York. Det ryktas om att de är de ovänner som Serena och Blair varit. Men jisses, det känns som att man skapar drama bara för att! Ett annat rykte säger att Blake och Penn (Dan i serien) dejtar på riktigt! Såg en bild på dem tillsammans.. Fast enligt Blake är de vänner sedan några år tillbaka, innan Gossip Girl alltså. Jaja, nog med rykten. Jag ser fram emot april, och mars då man kanske får se lite bilder från inspelningarna!
18534-7267
Update: När man ser den här bilden så känns ju ryktet ganska långt borta!

så fint!

Det här gillar jag, jättefint! Det är storm här, men lite sol tittar fram ibland i alla fall!
18534-7266
bild style.com

SATC-trailer, igen

Eleonore har postat en ny trailer till vårens mest efterlängtade film. Åhå, vad jag ser fram emot den filmen! Efter den där trailern fick jag en teori om hur det kommer läggas upp, men det är bara en teori så jag gåller den för mig själv så jag inte förstör för någon.

Kolla, kolla, kolla!

bleeding love

Söta Leona Lewis var en av många som syntes på röda mattan till Brit Awards i veckan. Gilalr hennes klänning, söt kjol och fint med spetsdetaljerna! I övrigt är hon enkelt stylad och då blir det så fint, klänningen tar allt fokus.
18534-7264

i have to ask

Okej, vad tycker ni om den här extrakragen som MiuMiu gör?! Jag ställer mig väldigt tveksam! Jag må gilla preppy mode, men detta blir lite för mycket... Njae, jag är inte så imponerad. Vad säger ni, hiss eller diss?
18534-7263
bilder mytheresa.com

soft jess

Det är knappast hennes bästa outfit, men idag passar det mig utmärkt. Mysiga byxor, storskjorta och UGGs. Det är lite kul att det finns ett uttryck här i bloggvärlden som kallas finfredag, på kontor är det ju oftast precis tvärtom! Jag tror nog de flesta av oss minns hur det såg ut på Mirandas kontor på casual friday, i Sex and the City alltså. 
Idag är jag helt inne på casual friday. Just nu sitter jag i mina favorit-par pyjamasbyxor, vita och ljusblå. Har inte använt dem på hur länge som helst, nu undrar jag varför.. De är ju underbart sköna! Upptill har jag en t-shirt i samma färger, från den kampanj jag jobbade med för snart fem år sedan. Enda plagget jag tog på mig, allt annat var galet stort!
18534-7262

fredag...

Jaha, fredag. Alldeles grått ute... Läst på andras bloggar att det verkar vara sol på den där andra kusten, baksidan tror jag det kallas ;)
Liksom igår är morgonen/förmiddagen inte helkass. Hoppas bara inte det blir en repris av gårdagen då jag mådde sämre ju senare det blev.
Trots att jag är helt stel ikroppen och inte mår så bra har jag fått någon slags städdille. Igår kväll när jag mådde uselt sorterade jag mitt medicinskåp. Nödvändigt, men just då kanske jag borde vilat istället... Jaja, nu har jag ordentlig ordning iallafall. Skrev listor där jag ska bocka av det jag tar osv. Tänker inte utveckla något om det där, alldeles onödigt!

en sak...

Ska just stänga av datorn och tänkte dela med mig av en mysig låt som gått på repeat ikväll. Chris Brown, min nya favorit. Den här gången med senast American Idol-vinnaren Jodi Sparks, eller hon var med i Idol iallafall!

video från youtube

godnatt

Kvällen närmar sig natt, tabletten närmar sig sitt slut. Dags att sova och hoppas att jag mår bättre imorgon!
Imorgon är det åtminstone inget jobb inplanerat och det känns enormt skönt. Seg kväll, dåligt på tv.
Ska ta bort nagellacket också, börjar skava lite i kanterna. Det är INTE snyggt för fem öre. Nästa gång blir det rosa eller orange. LIte färg behövs för att pigga upp mig!
image7261
bild forever21.com

nyheter

Liksom många andra har jag idag fått mail om nyheter som kommer till Cocoo.se. Det jag gillar bäst där just nu är peace-armbanden. Enkla, diskreta och söta! Precis som jag gillar det. Ett i varje färg hade inte varit dumt, fast man ska ju inte överdriva. Mörkblått kanske, rosa, turkos eller svart?! Fina allihopa! Spana in nyheterna själv på cocoo.se.
18534-7260
bild cocoo.se

milo

Mmmilo! Snygga bilder från GQ. Kostym är absolut till hans fördel!
18534-7259
HALO. That's what the blogs are calling you and Hayden. Does the nickname bug you?
You know what, man-it makes me smile.

fcuk

French Connection gör den här härliga väskan! En perfekt vår- och sommarväska. I något tyg, istället för skinn, färger och schysst storlek! Jättefin verkligen. Går att hos asos.com. 
18534-7254
bild asos.com

blå maräng

18534-7258
Unga Jojo provar vackra Betsey Johnson klänningar i Soho. Den blå är fantastiskt vacker! Själv sitter jag här och vill ge nobelpris till den som kom på febernedsättande! De som tycker de är "cool" för att de inte tar Alvedon ed och nässpray då de är sjuka är i mina ögon inte ett dugg dåliga. När jag är dålig måste jag ta tablett för att kunna sitta upp. Nässpray vid förkylning är ett måste, hello andas sägs vara viktigt! Sluta fåna nu! Okej, i vissa fall finns det ju andra orsaker, men jag är bara så trött på de som stolserar något jag bara tycker är tramsigt.

without end

Alexander Wang har gjort en never-ending halsduk. Den är ribbstickad och shopbop har den i svart och ljust/grått. De hade två stylningar av den, själv använder jag oftast min som på den högra bilden!
18534-7257
bild shopbop.com

leighton

I början då Gossip Girl visades i USA var det mest Blake som syntes på events och talk-shows. På sistone har dock Leighton tagit lite mer plats. Här är hon på ett Sunsilk event. Hennes frisyr klär henne riktigt bra! Hon har varit blond innan, vilken skillnad! Det kunde man förresten se på House i tisdags. Eller i reklamen för House som rullar på tv4. Hon var sött klädd utan att se för strikt ut, lång och smal pennkjol har ofta en tendens att se lite stelt ut tycker jag.
18534-7255

jag+soffan

Åh vad nöjd jag var i morse, ingen feber... Men tjena. Det blev stelare, tyngre och fluffigare... Nu är det jag och soffan som gäller. Vågade mig ändå på en sväng på stan, ville klämma på mobilen. Hade hoppats på att få lite schysst hjälp av någon säljare. Men när han började med att försöka sälja på mig ett abonnemang som jag tydligt sa att jag inte var intresserad av. Så då gick jag. Klämmandet på telefonen gick däremot bra! Åhå... Ska kolla in brorsans, även om hans är mer flashig i modellen.

I övrigt gick jobbet bra idag. Fast jag hade ett onödigt långt samtal med en kund som var upprörd över adressen vi använt. Ibland är folk så knäppa, tror de att man ringer upp alla man skickar brev till för att bekräfta att den kommit fram?! Yeah right. Eller människan som vägrade tro på att vår verksamhet är laglig, haha... Skrattretande, speciellt med tanke på personens ålder!
Jobbet bjuder alltid på underliga samtal, vissa mer underhållande än andra!

Nylon+Rachel

Schyssta bilder på Rachel i Nylon. Såg inget omslag, kanske var det någon annan som knep det?! Brukar annars gilla deras omslag, brukar vara schyssta!
18534-7253

snart helg!

Vaknade och hade ingen feber, hurra. Fast så började jag röra på mig... Mindre bra. Känns som att jag gjort världens träningspass, benen är som två plankor. Tack och lov för Ibumetin!
Lite grinig blev jag då jag såg att jag inte får lunch idag. Tänker minsann äta lunch då och tar det tid så gör det. Jag kan väl inte jobba fem timmar utan lunch, mitt på dagen! Det är skillnad om jag jobber eftermiddag/kväll, då har inte kroppen samma behov av ett mål mat.
Idag är det ingen sol än så länge, men skam den som ger upp hoppet! Ales Schulman var lite väl pessimistisk i dagens punkt.se. Andemeningen var att vintern minsann kommer... I don't like that, man kommer långt med positivt tänkande!
18534-7256
bild style.com

heart on your sleeve, every day

Dags att sova. Om jag ska palla att jobba imorgon behöver jag min skönhetssömn, i kvadrat!
Jag säger godnatt med Luellas hjärtformade portmonnäer. En i lila hade varit nice att slänga ner i väskan!
 
Imorgon måste jag maila en studierektor, frågan är vilken och hur jag ska uttrycka mig... Alltid är det något man ska ta itu med!
Baci! ♥
18534-7250
bilder luella.com

flower power

Blommigt är en av vårens trender, ingen nyhet för dem som bläddrat igenom någon modetidning på sistone... Fast vissa trender hittar man nästan varje sommar/vinter-säsong. Här är ett hopplock med mer eller mindre blommiga saker från TopShop. Den som inte känner att en blommig klänning är ens stil kan ju köra med ett armband eller en ring, tips bara. Min favorit är bikinin!
18534-7249
bilder topshop.com

lite rött

PÅ alla hjärtans dag passade Vanessa på att bära en röd kofta, eller så hade det inget samband alls.. Haha, tror nog på det sista mer. GIllar hennes casual stil, stuprör, flats och kofta med en snygg väska på armen, finfint!
18534-7248

väskor

Spanade in Veckorevyns väsk-bildspel. Inspirerades att kolla in La Redoutes väsk utbud. HIttade de här tre. Den rosa är ursöt, jag som gillar rosa skulle trivas med den tror jag!
18534-7248
bilder laredoute.se

den där Moss

Tillbaka i London såg Kate glad ut då hon lämnade en Prada-butik i den brittiska staden. Kavaj, jeans och en färgglad väska, mer behövs inte för en fräsch look i vår. Hennes jeans är precis lagom utställda, skulle vara kul att se hur de kunde passa min lilla kropp.
18534-7246

färgsprakande

Nu är det dags att, på riktigt, gå våren till mötes. Det tycker jag man gör bäst i färgglada kläder! Här är tre härliga klänningar från mytheresa.com. Om man är lite försiktig med färgerna kan det räcka med färg på naglarna, ett skärp eller en sjal/halsduk. Nu välkomnar vi våren med en stor öppen famn!

Haha, jag fick en märklig blick idag när jag glatt uttryckte att det är så varmt nu. Men hallå, jag jämförde ju med de läbbiga minusgraderna som visade sig i slutet av förra veckan!
18534-7245

bilder mytheresa.com

with a bow

Under Fashion Week syntes Nicky i en svart Sass&bide-topp med rosett framtill. När syrran firade 27-årsdagen i Las Vegas bar Nicky ytterligare ett rosett-prytt plagg från Sass&Bide, den här gången en klänning. Nickys stil slår Paris, alla gånger! Så den förstfödda är inte alltid den som lyckas bäst... Sagt från en lillasyster. ;)
18534-7244

mys-stil

Känner mig lite ynklig. Under dagen har det skavt i halsen, kroppen blev stel och under kvällen har temperatur gått uppåt. Usch! Om jag inte mår bättre imorgon så önskar jag att jag kunde sitta i myskläder på jobbet. Vara hemma är inget alternativ, det vågar jag inte. (Mer än så utvecklar jag inte just den meningen, förutom att det inte handlar om feghet...)
18534-7243
bilder topshop.com

ett undantag

Jag brukar inte delta i tävlingar i bloggvärlden, men när jag såg att Josefin skulle lotta ut den här fina datorväskan, i det här inlägget, kände jag att det var dags för ett undantag! Josefins blogg är en riktig feel-good sida som jag gillar att kolla in på. Hennes söta son är dessutom nästan exakt lika gammal som min brorson och därför tycker jag det blir lite extra koll att titta in för att se vad han hittar på för söta saker.
18534-7242
bild prinsessans.blogg.se

topp stil

Lily Allen har visat upp schysst stil på sistone. Kanske är det hennes lugg jag gillar, funderar ju själv på att våga klippet. Häromdagen fotades Lily på stan iklädd en mönstrad klänning från brittiska TopShop. Sött!
18534-7241
bild topshop.com

a shoe

Jag är sämst på att bära klackar, jag menar om mina föräldrar är på mig att använda det oftare, hur knasig verkar inte jag då?! Speciellt som jag inte är den längst tjejen i stan... De här skorna finns hos Wedins, från DonDonna. Lite kul, passar mig som inte kan bära för smala klackar, av bekvämlighet främst!
Skorna finns hos Wedins, som förresten delat på sko- och väsk-sortimentet nu. Skorna ligger under Wedins och accessoarerna under Accent.
18534-7240
bild wedins.se

lika

Såg just SJ-reklamen, ni vet han som köper åt alla i vagnen för att samla poäng till sitt kort...
Det är en man där som är jättelik en man jag känner. Tänker på det varje gång jag ser reklamen... Haha.

silvrigt

Rhianna anländer till brittiska grammy-galan i en kort, silvrig historia. Snyggt! Jättefint på Rhianna. Hon matchar med silvriga skor och enkla accessoarer.
18534-7239

the hills

Sedan de berättade i december att det skulle komma en fortsättning av säsong tre på The Hills har man kunnat kolla in en video med vad som komma ska. Nu är det snart en månad kvar till bonus-avsnitten på säsong tre ska visas, märkligt att inte benämna det som säsong fyra, men men...
Kolla här för den nya trailern. En riktigt teaser! :)

Svenska MTV visar förresten The Hills lördagar nu ett tag, två avsnitt i rad 17-18.00. Tror det är säsong tre, men det står inte så jag är inte helt säker. Ett tips iallafall!
image7237image7238

söt!

Kolla in Emma Watsons supersöta klänning. Puderrosa sak från BCBG Max Azria. I love! Tror hon bar den på brittiska Elle-galan.


OBS! Skrev fel. Emmas klänning är inte från BCBGMax Azria, utan det är helt enkelt en liknande. Sorry!!

18534-7236

men åh

Skrev ett inlägg igår kväll som aldrig gick igenom.. Störande.

Sitter på jobbet, lite tidig så jag passar på att surfa lite innan jag öppnar telefonen. Blir så trött på en kollega, vi har inga bestämda platser men han och jag vill sitta på samma ställe. Om platsen är ledig när jag kommer så tar jag den, basta. Det brukar han bli grinig över. Men varför ska jag ge mig för?! Det blir ju princip.

Jobb idag, sedan ljusbehandling. Hoppas hinna klämma på telefonen jag funderar på också... Kan inte bestämma mig, men det blir nog bättre när jag klämt lite!

Seg idag! Hoppas ni får en bra onsdag!

pouty

Kvällens avsnitt av Gossip Girl gillar jag. Riktigt bra! Ska spela in det här eftersom min version inte har ljud på en viss del i mitten. Lite störande så nu vill jag höra vad de säger! :) Men I Huvudet på Gynning tänker jag skippa. Hon är lite för....mycket! Nej det känns för flamsigt, ingen kvalitet.
18534-7235

i håret

Sött hårband. Lila och flätat passar bra i håret. Allt måste inte vara diadem, fördelen med hårband är att jag inte tycker det gör lika ont bakom öronen. Jepp, så känslig är jag :)
18534-7234
bild shopbop.com

vogue+drew

Drew Barrymore på omslaget av Vogue, fast hon ser inte ut som sig själv riktigt... Det blir så konstigt när de photoshoppar bilderna så mycket! Bilder på kändisarna rör sig snabbt nu för tiden, många av dem fotas i verkligheten och då blir skilnaden så mycket större då man ser photoshoppade bilder i tidningar..
18534-7232

vårigt

Solen har lyst över stan, men nu har det blivit grått... Trist. Förut kändes det som våren var på väg. Härligt! Ett exempel på soft vårkldäsel. Jeans, flats, en söt blus och en färgglad kappa med solglasögon såklart!
18534-7231

bilder hm.com och topshop.com

wiho

Sedan jag såg Kate i den här matchningen har jag själv försökt få till något liknande.  Dock aldrig utanför husets väggar eftersom det inte blivit så bra... Igår såg jag en klänning hos Tildus som var precis som jag önskar. Det bästa, den kom från H&M. När jag fixade med bilen förut passade jag på att lägga in en avstickare till H&M. OCh där hängde den. Lovely! Finders keepers?

tisdag

Så var det tisdag. Ikväll är det skola igen, behövs nog för att jag ska få in rutinen igen. Jag gillar att jobba, men det tar mer energi än man kan tro.
Mars blir lite bättre rutin-mässigt! Har en del jag funderar på, men inga jobbiga saker och det känns skönt. Karaktären på det man funderar över kan faktiskt betyda mer än man tror.

Nu börjar molnen skinngras och solen titta fram. Härligt! Ska försöka få till en promenad i solen om någon timma tror jag.
image7229
bild style.com

sött

Härligt somrig, lite flickig klänning från Asos. Nu ska jag försöka drömma om sommaren. Det brukar ge kraft och energi att tänka på det som komma ska!
18534-7229

bilder asos.com

lager

Leighton Meester spelar Blair i hyllade Gossip Girl. Det jag gillar med Leighton är att hon verkligen har olika uttryck. Här ser hon söt och gullig ut, som Blair ser hon oftast stel och strängare ut. Fin frisyr har hon också, vi får väl se om det åker i extensions till mitten av mars då inspelningarna fortsätter.  Gillar toppen, fint med olika lager!
18534-7227

soft

Keira ser oftast mer avslappnad ut då hon fotas av paparazzi på gatan hemma i London. Här i en soft outfit med stickad klänning, kavaj och mössa. Härligt!
18534-7226

attans sötnos

Känner mig lite ur form ikväll. Sötaste lill-killen var förkyld i lördags och det brukar oftast innebär en förkyld faster... Det är ju så svårt att stå emot honom. Han ska använda min gaffel, ni anar inte hur kul det är att sätta något på gaffeln för att äta det, hostar/nyser rakt på mig och så vidare. Har druckit té, ätit esberitox och hoppas bota det med lite järnvilja!

Imorgon är det inget jobb men däremot föreläsning. Ska följa upp vår projektgrupp, bror min ska inte med... Inte så förvånad faktiskt.

Kollade på senaste Lipstick Jungle, den serien är inte så dum. Om man slutar jämföra och envisas med att se paraleller till SATC så funkar den absolut. Tycker det är lite tröttsamt att jämföra alla serier, främst Cashmere Mafia och Lipstick Jungle mot SATC. Huvudsaken är väl innehållet och inte dess eventuella likheter med nerlagda serier?!

Sömn ska vara bra har jag hört, dags att göra vad jag kan.

blått är flott

Fin outfit med blått!
18534-7225

bild style.com

sort of...

På sidan för aftonbladets tidning Sofis Mode kan man nu spana in Sofis Snapshots. En variant på blogg men med mycket bilder och lite text till det. Lättsamt och kul tycker jag!

Titta på de söta sandalerna, ljsublå och fina. Efter de härliga vårkänslor man fått idag drömmer jag mig bort till sommaren då jag trivs bäst i ballerinas och sandaler.
18534-7224
bild shopbop.com

details

Rachels nya kille, ja det verkar ju onekligen så eftersom de hänger ihop jämnt, är inte min smak direkt. Oftast ser han lite för snäll och tafatt ut. Inte för att bad-boys är min melodi, men det finns ju mellanting! På omslaget av Details däremot är han lite mer tuff-stylad, det gillar jag.
18534-7223

vårkänslor

Vilka underbara vårkänslor det varit idag! Milt och soligt, alldeles underbart. I helgen skrev aftonbladet att det var mildaste vintern på 20 år. Inte min emot! Snart kan det till och med kallas vår, enligt tidningen skulle det vara efter 15 februari och plusgrader hela dygnet ett visst antal dygn i rad. Give me VÅR!

Jobbat idag, några riktigt sega samtal. Inte så många som jobbade idag, men jag hade min bok så jag hade sällskap under lunchen. Ibland är det ganska skönt att läsa då eftersom man pratar så mycket då man jobbar...

Min ros är förresten fortfarande väldigt fin. Rosa och fin!

cool!

Såg de här bilderna hos Eleonore på Modette. De visar en Chanel-mobil, en ruskigt cool och snyggt designad telefon! Teknik-nörden i mig kittlas.
18534-7222


bilder lånade från Modette

hmm, annorlunda

Den här skon har The Sartorialist fotat. Vilken sko! Ojoj... Ingen hit direkt. Vad tycker ni?
18534-7220

bild style.com

all pink

Kerry hade en ursöt rosa klänning då hon var på något event i veckan. Rosa är min favorit, cerise är lite piffigare en blek rosa. Fint att matcha med skorna också! Idag är det förresten fyra månader till min födelsedag. Lite sånt där vetlöst vetande...
18534-7219
bild instyle.com

den där boken..

Ett tag var jag ganska inne på Facebook, men nu är jag inte alls inne på det där... Bra med kontakt osv, men i övrigt orkar jag inte med alla konstiga saker som finns där. Ibland kollar jag igenom citaten på SATC. Just nu har jag följande:

"Had I become so jaded that I didn't even recognise romance when it kissed me on the lips?" - Carrie

Från The Hills har jag:

"...as soon as you stop thinking about them, they'll send you a text message or they'll call you 'cause they know you just stopped thinking about them. It's like a radar." - Lauren

numero due

Nu tänkte jag kolla in Dirty Dancing 2 på femman. Den gamla klassikern är en av mina favoriter och då måste jag nästan kolla in den här filmen. Får se hur den är. Dans är alltid kul.
18534-7218
Uppdatering: PAtrick Swayze var ju med i en liten roll.. kul. Fast ettan är mycket bättre!!
bild via google.se

the date is set

Uppdatering vad gäller fortsättning av säsong 1 av Gossip Girl. Nu verkar det som att fem nya avsnitt ska spelas in och de börjar sändas i USA den 21 april! Cirka två månader kvar med andra ord. Så länge kan man inspireras av tjejernas stil. Här bär Blair en svart klänning, med tyll i kjollen till mönstrade strumpbyxor, mycket snyggt!
18534-7217

söndag.

Efter lördag kommer söndag, oundvikligt! Like oundviligt är hur jag bör spendera min söndag, nämligen med studie-böcker. Läser annars en väldigt bra bok av Karin Wahlberg. Men, den får vänta. Gillade inte henne när jag försökte läsa hennes böcker för något år sedan, men nu tycker jag de är riktigt bra!

Har haft lite diskussioner om dödsbo, skulder och ansvar såhär på söndagsförmiddagen. Tungt samtalsämne kanske, men jag måste forska mer i det eftersom jag förstått att jag fått fel uppgifter tidigare! Störande.

Det är fult med skadeglädje, men lite glad är jag allt att Carola inte gick vidare igår, raka vägen alltså... Lite synd för jag gillar Andreas! Han hade klarat sig bättre själv tror jag definitivt!

vackert

Två vackra klänningar som finns på rea hos Net-a-porter. Fast det är inte aktuellt fö rmig ändå... Perfekt att drömma om!
18534-7215
bilder netaporter.com

girls night

Lauren och Audrina hade tjejkväll på Valentines. Perfekt för oss som inte har någon partner. Sött med fläta i luggen, perfekt sätt att få undan håret och piffa till det!
18534-7216

väska

Den här svarta väskan med lack hittar man hos Asos. Jättefin tycker jag, men jag är lite mer inne på färgglad väska faktiskt.
18534-7214
bild asos.com

toppen

Den här söta toppen från TopShop är jag väldigt intresserad av. Hade jag gått ut och svängt mina lurviga ikväll hade jag gärna matchat den med stuprör och klackar! Jag gillar ju mer söt än sexigt...that's me!
18534-7213
bild topshop.com

kalas hela dagen

Idag har vi varit på kalas. Hela dagen! Kom hem för en stund sedan. Nu förbereds middag och sedan orkar jag inte så mycket mer än att se Melodifestivalen i soffan. Åh vad skönt! Lyssnade på 60-sek av varje låt, inga hitar på det urvalet. Får väl se helhetskänslan. Hoppas bara folk röstar på låtar och inte personer!
Har myst med lillkillen som var lite kinkig eftersom han var förkyld, men mysig ändå såklart!

Trist väder idag, tänk vad bortskämd man blivit med tre dagar av klarblå himmel!

sol!

Det är visst kallt ute säger de som kommer in från lunchen, men solen skiner och då är man glad! Basta. Coola solglasögon från TopShop.
18534-7212
bild topshop.com

brillorna

Fyra tjejer i den allt mer populära, markerade bågen. Jag håller mig till mina blå glasögon som inte har skalm runt glaset, men är ganska markerad på sidan. De trivs jag i riktigt bra! 
18534-7211
bilder elleuk.com

rött

Fantastiskt söt röd klänning hos Asos, dessvärre (för min plånbok) kostar den 5,146.50kr. In the style of Lily Allen.
18534-7210
bild asos.com

en sjal

Döskalle-sjarlarna var väldigt aktuella för två år sedan ungefär. Då hade många kändisar dem och det syntes även på svenskt modefolk. Sjalen har levt kvar och finns i lite mer nertonade färger. Den här i grönt är schysst och snyggt matchad på bilden. I gårdagens avsnitt av Cashmere Mafia hade en sådan sjal en hel del fokus. SLutet för sjalen var inte vackert... Gillar den serien förresten! Och sjalen är såklart Alexander McQueen förresten.
18534-7209
bilder netaporter.com

en Lily

Lily Allen har många olika stilar. På Luella visningen tuffade hon till det med mörka läppar och blommig klänning med transparenta inslag. Jag föredrog hennes hellånga, blommiga klänning då det var party i London. Vilken stil tycker du passar Lily bäst?

faces

18534-7206









Vad tycker ni om den här väskan då? Lite annorlunda, men jag vet inte... Sådär liksom. Jimmy Choo har jag för mig att den var från!









bild netaporter.com

smile!

Idag är jag glad. Ingen speciell anledning mer att jag mår bra, solen skiner och det är ljust tidigt på morgonen! Det är så skönt att vara glad, kunna le och skratta. Härligt!
Helgen måste tyvärr ägnas åt studier, men imorgon blir det kalas också. Svägerskan fyller år, vilket innebär lekstund med sötaste 1,5-åringen! I onsdags var han så rolig, han skulle dra upp tröjan på mig och klappa min mage hela tiden. Så när jag försökte sätta mig tryckte han så att jag skulle ligga ner. Sedan blåste han mig på magen också! Jag skrattade så jag nästan fick ont i magen. Det roliga är att Filip var helt oberörd när jag skrattade och fortsatte kasta sig över mig. Åh vad jag gillar honom!

Hoppas ni har en härlig fredag! Ett leende kan göra mycket. (Vet att jag låter lite väl käck, men det är inte alltid så mycket som krävs!)

kalufs

Hårfunderingarna fortsätter eftersom jag inte direkt har haft många bra hårdagar på sistone. Det är så trist, alldeles platt, rakt och bara hängigt. Idag fick jag ett infall om lugg. Har försökt föreställa mig det nu ikväll, men jag vet inte. Skulle i så fall vara ganska lång och inte så jättetjock. Jaja, lär vela ett tag till.
18534-7204
Har en känsla av att jag fegar ut och att det blir något liknande Laurens, det vill säga det jag har nu. VIll ha mer rak känsla...
18534-7205

söt topp

Söt topp som passar perfekt på sommaren matchat med jeans eller shorts. Lite annorlunda i ryggen också.
18534-7200
bilder shopbop.com

den stora gula

Det var så härligt väder idag. Lite kallt, men inte alls farligt. Och jag är väldigt känslig för kyla!
Tog en promenad förut, väldigt härligt. Solen sken och det kändes lite i kinderna, sådär härligt friskt!

Imorgon blir det också jobb, inte så lång dag när jag är i receptionen, men alltid trevligt! Han som jag jobbat med mest nu på sistone är kul att snacka med. Fast han vill att det ska vara så kallt som möjligt där vi sitter medan jag då fryser som en galning. Så jag går och smyghöjer och han smygsänker/öppnar fönstret! Hujeda!

Tog bort nagellacket förut, konstigt hur olika det sitter från en gång till en annan... Har haft mörkt i en och en halv vecka nu (inte samma målning dock) så nu funderar jag på orange. Vore kul med lite färg. Det jag tänkte ha på jobbet imorgon är dessutom inte så färgstarkt.

Det har varit en bra dag idag! Hoppas sova gott så jag är pigg imorgon.
image7203
bild shopbop.com

I like pink!

18534-7201

bilder mytheresa.com, netaporter.com och veckorevyn.com

en ros

Titta vilken fin ros jag fått idag! Från mamma! Nu står den så fint i mitt fönster.
18534-7198

the return

Någon frågade om jag visste när nya avsnitt av Gossip Girl kan tänkas komma nu när strejken är över. Hittade en länk över alla serier. Gossip Girl planerar att spela in 5 eller 6 avsnitt som ska visas i april/maj. Kolla in status för favorit-serien här.
18534-7196

det pirrar

Sol och klarblå himmel ger mig vårkänslor! Om det inte vore för att det är lite kallt ute hade jag lätt trott att det var vår. Ljuvlig tanke! Bilderna på Lauren stärker längtan efter sommar. Vad härligt med söt klänning och flipflops. Solglasögonen sitter på mig idag. Jag hör till de som använder solglasögon när solen skiner, vare sig det är vår, sommar eller vinter!
18534-7195

pearls

Idag har jag på mig mina stora pärlörhängen. Det är ltie kul att byta örhängen faktiskt. Jag som använt vanliga pärlörhängen varje dag i nästan tio år har nu använt ett par fina jag fick i julklapp och nu de större pärlorna. Variation förnöjer! Veckorevyn har kul bildspel som jag brukar kika in. Det här armbandet är från Accessorize, supersött! 
18534-7192
bild veckorevyn.com

hjärtans dag

Åh vad skönt, känner mig utvilad idag. Sitter i receptionen idag, det vill säga, förflyttade mig från vanliga jobbet. Känns bra. Blir så cynisk av vanliga jobbet att det inte fungerar att jobba där för mycket har jag märkt!
Idag är det Alla Hjärtans Dag, svårt att missa kanske. Känns så himla skönt för jag har inga förväntningar på något och har inte någon förhoppning om att någon ska höra av sig. En vanlig torsdag, lite mer rödmålad och fylld av hjärtan! Gäller att le, vara glad och kanske göra någon glad, vare sig det handlar om en käresta, vän eller främling.
Hetsa inte upp er idag, utan gör det till vad det är. En chans att visa kärlek, men inget måste!
18534-7191
bild via google.se

brittish Elle Awards

Igår var det dags för brittiska Elle-galan. Även där gick välklädda människor på röda mattan, lite högre kändis-grad dock mot den svenska. Lily Allen var söt även om jag tycker att hon är sötare med lugg. Tjejen med den rosa klänningen och fantastiskt vackra kjolen vet jag itne vad hon heter, väljer att fokusera på klänningen!
18534-7190

i solen

Ashley fotades då hon lämnadet kontoret, solen lyser även på Ashley. Gillar hennes solglasögon, inte helt olika mina från H&M...
18534-718818534-7187

cute coat

Lauren besökte en morgon-show i New York iklädd en söt kappa. Rutig med en liten rosett framtill. Fint!
18534-7186

over!

Skrev det visserligen redan i fredags, men nu är det officiellt. Manus-strejken är över i USA och författarna kan återgå till att skriva avsnitt av våra älskade serier, eller okej, mina älskade! Ser mest fram emot fortsättningen av Gossip Girl! Hade ett spännande slut... Inte scary-spännande utan mycket intriger.


löjligt beroende!

Jag är så löjligt beroende av solen att det finns inte! Idag är jag på bra humör och känner mig oemotståndlig, just för att solen skiner. Tänk så lite det kan göra...
Passar på att vädra en stund, härligt!

Jobbet gick bra, lite roligare idag eftersom jag satt nära en som är kul att prata med. Vi lunchade ihop också vilket alltid är trevligt! Snart ska jag busa med lill-killen.

rosor

Läste att Ebba jublade över att ros-utdelningen stoppas på vissa skolor. Jag hade inte samma traumatiska upplevelse av fenomenet som Ebba. Vi var några tjejer som kände varandra på olika skolor och vi skickade ofta till varandra. Sedan fick jag faktiskt från "En hemlig beundrare" två gånger också! Ena gången hamnade den fel eftersom beundraren trodde jag läste annat program, på min lilla skola innebar det att många frågade om jag fått rosen, och vem den avr från... Inga hemligheter där inte! Äh, kanske är det att jag avdramatiserat det såhär efteråt, men jag tyckte inte det var så stor grej. Blir vad man gör det till...
Vad tycker ni?
18534-7184
bild via google.se

oj vad tiden går...

Plötsligt är klockan halv tolv. En kompis till mig går och lägger sig 1,5-2 timmar tidigare än jag. Är det jag som är knäpp eller hon?! Hmm, vet inte om jag vill ha svar på den frågan... Försöker och försöker, men det går liksom inte. Och så bannar jag mig på morgonen! Samma sak om och om igen..

Imorgon blir det familjdag efter jobbet! Mamma och pappa hämtar mig och så ska vi åka till min brors familj. Myspys med sötaste lillkillen och bästa brodern och svägerskan. I love my family!

Den här låten gillar jag. Så kul att han var med i säsong tre av OC, då fattade jag inte alls vem han var. Men nu spelas han en del på radio här också!

tekniknörd

Jag tror det kommer från min älskade storebror, intresset för teknikprylar. Jag är inte riktigt som han är, men jag gillar också teknik-saker. Fast kläder och sånt där också och det blir det lite oftare! Skulle så gärna vilja ha en feting mobil. En liten hand-dator grej. Åh vad schysst det hade varit! Den här är från HTC, det märke som en kompis från förra kursen har. Blackberry är coola, men de finns ju inte här. Har för mig att jag läst att de inte funkar i Sverige.
18534-7183
bild siba.se

lite blommor

Här är Zara-kjolen. Provade den och gillar den, fin med svarta strumpor. Men...den är ganska kort. Fast väldigt fin! Och jag har ju varit helt insnöad på TopShops blommiga varianter. Vad tycker ni? Var vänliga och fokusera inte på handens onaturliga läge...
18534-7182

bad hair

Gah, jag är enormt trött på mitt hår just nu! Blir trött på det vare sig det är nytvättat eller inte, uppsatt, hängande, flätat osv... Tror jag ringer frisören imorgon! Funderar på att våga mig till någon ny, ska fundera. Gillar bara inte att klippa mig på ett för trendigt ställe, då känner jag mig så trist för att jag itne vågar göra modiga klipp. Jepp, så fånigt är jag!
Tycker Lily passar bra i lugg. Önskar jag trivdes och passade i det. Mest handlar det nog om att jag inte trivs... Känner mig som en liten flicka. Häromdagen trodde de på SU att jag klippt page, de verkade tycka som att det var en frisyr som skulle passa mig. Fast det blir det INTE.
18534-7180

skirts

Ett tag var jag väldigt inne på klänningar, nu har det halverats och jag är istället fokuserad på kjolar. Korta, volanger, tight, klassiskt, modernare ja de flesta i kort modell funkar faktiskt! Har en gammal från Topshop som jag provade häromkvällen och bestämde att den kommer klippas i. I dagsläget är den i höjd med knäna. Hoppas den blir bra om jag kortar av den. Ska fråga min syexpert, mamma!
18534-7179
bild netaporter.com

Jump!

Rachels senaste film Jumper har premiär på Alla Hjärtans Dag i USA. Här är Rachel tillsammans med Hayden som har huvudrollen i filmen. De två ryktas vara ett par, men de ger inte sådana vibbar tycker jag. Fast är det så vore det ju kul! Kärlek är aldrig dumt.
18534-7175
bilder people.com

confessions

Isla FIscher spelar just nu in filmatiseringen av Confessions of a Shopaholic. Här tar hon en paus och passar på att bära omkring på sin dotter. FIlmen spelas in i New York, vilket väl inte riktigt passar med original-boken, men kanske slår det ihop några av böckerna... Det har ju hänt förr!
18534-7174

bild people.com

so sorry..

18534-7173
Men kan man verkligen tro att det här är mannen som antagligen fått flest sexigast titlar?! Jag tycker det är skönt att se att han åldras och inte använder sig av yttre hjälp för att fortsätta att se ung ut. Men tyvärr måste jag säga att han inte legat högt på min lista över snygga kändisar... Sorry Brad, men du har ju tillräckligt med fotbollslaget, förlåt familjen...

girly

Tredje avsnittet av Gossip Girl idag! Tjejerna möts ordentligt. Här börjar serien bli riktigt bra tycker jag. Vilken tjejkväll det blir ikväll. OCh städkväll här i casa Emma.... Trist men nödvändigt!
18534-7172

in W

Scarlett och Natalie är snart filmaktuella tillsammans, här är de på omslaget av W. Lite annorlunda styling. Gillar Natalies klänning, det är väl MiuMiu med svenska Liselotts mönster... Tycker Natalie gör sig bäst i den här stile och sminkningen. Vem tycker du?!
18534-7171

lunch

Snart är lunchrasten slut. Har hunnit med en del så jag är nöjd!
Hittade den blommiga volang-kjolen på zara. Ska testa hemma, den är söt men vill nog se den till strumpor för att känna hur den blir.. kan visa bild ikväll.

Nu blir det back to work!

spets

Åh, det här gillar jag! Thandie var söt på BAFTA i London i söndags.
18534-7169

färg!

Åh vad härligt med färger. Något annat som är härligt är att det är ljust vid fem nu! Det blir ljusare för varje dag nu. Det gör allt lite lättare. Om man gör som Minka och bär en härlig blå ton, eller annan valfri färg, så blir det allt lite roligare! Saker blir ju, som bekant, vad man gör dem till. Väldans vad peppigt det där lät då...
18534-7165

ingen favvo

Tisdag är inte min favorit dag, mest eftersom jag oftast är tröttast på tisdagar... Men det är ju tyvärr bara att acceptera. Idag blir det jobb och sedan fika. Väldans vad jag fikat på sistone... Fast det är bra! Så kul att träffa kompisar och liksom bara hänga.
Ganska seg idag, men det brukar jag ju vara vid den här tiden, så det är inget nytt. Fick bättre start idag än jag fick igår, alltid något! :)
18534-7170

lite inspiration

Tre tjejer som fotades på gatorna i new York kring Fashion week. Absolut något att inspireras av en tisdag som denna...

bilder elle.com

bag

Den här väskan är från Wedins. Såg den i ett bildspel hos Expressen. SKulle vilja se den i verkligheten, på bild ser den mycket snygg ut!
18534-7071
bild expressen.se

Nynne

Imorgon visar Tv3 en dansk film kl 21.00. Filmen heter Nynne och är en dansk variant på Bridget Jones. Jag diggade serien när den gick på tv4+ i våras och har även läst boken, lättsam och kul. Ser fram emot filmen imorgon, hoppas den är bra!
18534-7164
bild via google.se

from Grammy

Det bjöds på en del fina klänningar på Grammy Awards. Jag fastnade speciellt för de här två. Carries långklänning med blommor och ltie etno-känsla. I like a lot! Ger mig sug efter långklänning igen.
Rhiannas blå var ruskigt fin. Härligt vippig kjol och snyggt med transparent över axlarna. Fast jag hoppas hon slutar klippa håret nu, det var så fint när det var page, sen dess är det sådär även om hon är söt och passar i det...
18534-716118534-7163
Natashas klänning var väldigt fin, tycker bara att hennes stylning upptill kunde varit bättre! Beyonces klänning var fin, även om den inte var någon jätte-hit. Hennes hår gillar jag inte alls. Alicia var elegant i midnattsblått, men jag tycker ändå inte det kändes klockrent...

bilder people.com

n&j

Nicole ser pigg och glad ut på Grammy efterfest med Joel. Gillar hennes mönstrade klänning, får mig att längta efter lite mönster igen. Schysst frisyr också!
18534-7158
bild people.com

lite som behövs

Tänk vad ltie som behövs. Träffade en kompis på fika och det var så trevligt! Igår kände jag mig lite låg, men idag är jag tillbaka igen. Trots den sega morgonen...

Nu blir det Anna Pihl. Har kommit på att jag gillar danska. Det är mysigt. Lite svårtytt ibland, men ofta funkar det bra. Övade mycket när jag var yngre och på semester, hade två danska kompisar vi träffade då nämligen. Kanske blir en återträff med dem, tack vare Facebook, vore kul!

måndag igen

Så var det måndag. Bra dag so far, men den började sisådär... Skulle ju till SU innan jobbet men var alldeles för trött för det när klockorna ringde. Så jag bestämde mig för att ta det efter jobbet. Vips sa det och så var klockan fem i halv nio, nio skulle jag sitta vid ett bord på jobbet... Gah! Gick bra, men jag var lite skakig ett tag när jag var på jobbet... Anyhow, slutade ju bra.
image7157
bild elle.com

sleepy

Var ganska trött förut och nu försöker jag behålla dne känslan. SItter här och försöker bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorgon. Ska åka till SU innan jobbet och kör numera på att bara dra på mig lite på vägen dit och sedan ha med ombyte för arbetsdagen. Eller dag och dag, halvdag blir det. Skönt!
Kan verkligen inte bestämma mig, har en sådan period. Varför blir det så ibland? Förra veckan tänkte jag precis tvärtom! Märkligt...
18534-7156
bild people.com

bafta

Ikväll hålls BAFTA-awards i London. Sienna var en av de som gick på röda mattan inför eventet. Hon bar en svart Dior-klänning med djup ringning i ryggen. Väldigt coolt med tanke på det halsband som pryder hennes rygg. Coolt!
18534-7155

Carrie

Forna American Idol-vinnaren var på en pre-Grammy fest i en ursöt klänning. Lite tjatigt, jag vet, men det är ju så många som är så fina!
Carries klänning i svart och vitt hade tre saker som jag gillar just nu, spets, rosetter och volanger. Kan det bli bättre?!
18534-7154
bild instyle.com

Valentine

Så var det dags för den där dagen igen, Alla Hjärtans Dag. Hjärtan över halva stan, rosorna går upp i pris och folk "ska" vara romantiska på beställning. Vet inte om det är för att jag inte har en special Valentine eller inte, men jag har alltid tyckt att det är lite överdrivet. Det betyder ju mer om gesten kommer imorgon, eller den 14 mars, då känns det mer äkta. Vad tycker ni?
18534-7153
bild mytheresa.com

to be or not to be

Nicole gick på röda mattan för en pre-Grammy fest. Hon bar en hellång ljus klänning, väldigt sött! Hennes halsband var enkelt med ett H, H som i Harlow (hennes dotter) är nog den troligaste meningen.
18534-7143


Jessica, som ska bli mamma någon gång i år, var också på pre-Grammy fest. Även hon i hellång klänning. Jättesöt med volanger i kjolen.

sienna

Sienna kör alltid sin egen stil, här i svart hellång klänning med brosch framtill. Fint!
18534-7146

the hair

Just nu är jag lite trött på mitt hår. Det vill liksom inte alls samma saker som jag vill.  Är väldigt sugen på att klippa mig! Önskar att jag var mer modig vad gäller frisyrer, men det viktigaste är att trivas i frisyren tycker jag. Kate passar bra i sin nyklippta lugg, liknar sin namne med efternamnet Moss....
18534-7151

gyllene

Gyllene skor passar väl bra såhär i schlager-tider?! Kul, men lite väl överdrivna kanske...
18534-7152
bild netarporter.com

smashing

Tinsley får till det när hon bär en svart klänning med endast ett turkost halsband. Riktigt snyggt! Klänningen är också väldigt fin, gillar ringningen.
18534-7140

kort o randigt

Rachel Pally har gjort den här söta kjolen. Kort, tight och randigt. Kul!
18534-7139
bilder shopbop.com

joy

Joy Bryant var flitig besökare på Fashion Week. Gillar hennes stil. Den blå klänningen var ursöt. Den andra sysn inte så bra, men det man ser är väldigt sött!
18534-713818534-7137

slow

Seg söndag, det beskriver känslan ganska bra. Melodifestivalen startade igår... Kasst startfält tycker jag och utgången var inte så mycket bättre.
Hayden hade en supersöt jacka då hon skulle ut och flyga i veckan! Nice!
18534-7136
bild people.com

en väska

18534-7135







Egentligen är jag inte så förtjust i rött, det blir oftare rosa för min del. Fast den här väskan tyckte jag var lite kul. Den är signerad Vivienne Westwood Red Label. Schysst modell och kul, hade absolut fått hänga med mig till jobb och skola!






bild netaporter.com

back again

Efter en blondperiod har nu Lindsay återvänt till det bruna. I Harper's Bazaar intervjun ska hon tydligen ha erkänt att färgningen till blondin gjordes med förhoppningen om en roll. Tydligen blev det inte så, men kanske hjälper det bruna till annat jobb den här gången?!

pre-Grammy

Grammy-galan är på söndag i USA och där är ju oftast fester inför de stora galorna, oftast tillfälle för sponsorer att klä kändisarna med deras prylar. Här är Jamie-Lynn, som spelade i Sopranos, iklädd en väldigt söt outfit! KOmbinationen av den blå klänningen med svart jacka, väska och mörka strumpbyxor är klockren! Supersnyggt!
18534-7131

no lie

18534-7132





Det är absolut ingen lögn att påstå att jag är lite insnöad på volanger just nu, snarare alldeles korrekt! Den perfekta kjolen väntar fortfarande på att köpas. Den här klänningen är söt, men man kanske inte ska överdriva... Såg att Zara har några toppar/blusar med volanger, men jag föredrar det nog nertill på en klänning eller i en kjol!






bild netaporter.com

Mischa

Tycker inte Mischas stil varit någon hit på sistone och den färgen passar henne endast då hon är tillpiffad, som här. Mischa har flugit över Atlanten för att delta i Berlins Filmfestival. Hennes klädsel här är riktigt schysst! En bar axel, svart och vitt (eller ljust åtminstone..) och rejält bling runt halsen. Bättre än på ett bra tag!
18534-7130

flera lager

Gillar den här bilden på Jessica. Hennes klänning ser ut att vara en riktig bakelse med flera lager tyg. Tänk vad härligt att bära något liknande som riktigt frasade när man rörde sig.. Det är väl det många ser som sin chans när de ska gifta sig! Så kul nu när jag hör ltie från min kompis som ska gifta sig. Färg-tema verkar inte vara det lättaste när det är flera viljor och personer som är inblandade...
18534-7129

lanvins

Chloë syntes i Lanvin-toppen för ett tag sedan och på besök i hemlandet Tyskland passade Diane på att bära toppen till jeans. Vem bär det bäst? Jag tycker det funkar bra på båda! På Chloë känns det lite mer speciellt, men Dianes sätt är lite mer stilrent. Svårt!
18534-7128

blaha

Idag känns det lite blaha-blaha. Mår bra men det känns segt på något vis.
Melodifestivalen börjar visst idag, i min egen stad. Har det inte stått ganska lite om det i veckan? Eller har jag helt enkelt missat det totalt?!
Stora, tjocka halsdukar ser så schysst ut på bild, men runt min hals känns det bara stelt. Härligt med den här vinröda tycker jag dock, skönt med färg!
image7127
bild style.com

from Glamour

Hittade lite bilder från Lindsays Glamour-intervju. Gillar klänningen på första bilden, men det har nog främst en anledning, volangerna! Såg en jättesöt, kort, blommig volangkjol på Zara idag. Fanns två kvar, alldeles för stora! :(

18534-7126

On dating: "Famous or not, it's all about having a connection with that person. It depends on who calls to your heart. If you don't have that special something then it's never going to work. At the moment, though, I'm happy just being myself, being single... just being."

On her life philosophy: "I still believe in being spontaneous and living life to its fullest, but I just live day by day. On the whole I live by the philosophy of just staying true to myself."


all green

Tinsley Mortimer är en av New Yorks societetstjejer som brukar ha möjligheten att hänga på visningar under Fashion Week. Härligt med hennes gröna klänning med rosa skärp som matchar skorna. Fint!
18534-7118

det är ruter

Nicky föredrar helsvart, här matchat med en rutig långskjorta i ljust och svart. Fint! Rutigt kan vara riktigt fint, men jag trivs inte i det själv... Snart är Fashion Week i New York slut, får väl se vad det bjuds på i de europeiska motsvarigheterna. Minns inte riktigt ordningen men London, Paris och Milano återstår!
18534-7117

it's over

Hade tänkt skriva att gänget från Gossip Girl är ganska poppis i USA trots att det sista inspelade avsnittet är sänt för nästan en månad sedan. MEN, såå läste jag att det med största sannolikhet har kommit fram till en lösning i strejken! Vilket innebär att nu kan författarna rusa tillbaka till sina jobb så att alla roliga serier kan spela in nya avsnitt. Grey's, Desperate, Gossip Girl och många andra serier har visat alla inspelade avsnitt i USA.
18534-7116

ingen sol

Tänk vad mycket bättre allt känns när solen skiner ute. Det gör den inte idag. Helgrått utan för fönstret.
Ska snart bege mig ut.. Sådär kul, men nödvändigt!
Hennes landade på dörrmattan för en stund sedan. Får se hur den är i det här numret. Förra numret var sådär...

målet

Mitt mål just nu är att komma i säng. Både igår och idag har jag varit ruskigt trött. Det tar på krafterna helt enkelt.
Satte upp min egentillverkade tavla förut. Det blev pricken över i:et i min hall! Dags att sova, godnatt!

18534-7115

det blommar

Kate är på promotion-turné för kommande filmen Fools Gold. Hon och Matthew McConaughey spelar ett par som ska skiljas, men så började leta efter någon skatt... Såg trailern någon gång i höstas. Klänningen Kate bär på bilden är riktigt fin, blommig som känns helrätt i vår!
18534-7113

en klänning

Söt klänning med volangig kjol från Asos.com. Jag föredrar den i blått eller rosa!
18534-7112
bilder asos.com

som sommar

Den här bilden visar sommar. Kort, vit klänning, ballerinas och solglasögon! Härligt. Enda fördelen med vintern är att veta att våren och sommaren kommer. Lauren fortsätter visa upp sina MiuMiu-ballerinas. Så fantastiskt fina!!
18534-7110

you

Penelope i You magazine. Tror att Mango-kollektionen har kommit nu, igår eller idag ska den ha lanserats. Om man inte bor nära en butik kan man spana in Mangos webshop. Själv har jag inte riktigt gillar Mango på några år, det enda som varit något har jag hittat i deras butik på Ströget.

fotat av Sartorialist

Att kolla in bilderna hos The Sartorialist tycker jag absolut är en av höjdpunkterna med Fashion Week, som jag nog nämnt otaliga gånger... Kolla in tjejen med vingarna på ryggen. Coolt!
18534-7105
bild style.com

anne h

Anne har varit en av dem som vi sett mest under Fashion Week. Såg en sak hon hade sagt, typ att det kändes som att vara i skolan och bli bedömd för vad man hade på sig och om håret låg rätt. Här fotades hon då hon besökte Marchesas visning. Jag gillar kombinationen svart skinnjacka och fluffig puderrosa kjol, hade kul att se klänningen i sin helhet dock!
18534-7100

"There is something that transports me back to seventh grade when I'm at a fashion show. You feel like you're at the weekend party, and you're like, ?Am I wearing everything alright? Did I do my hair right?' And it's silly because it's a lot of fun, and there shouldn't be any pressure, but there is!"


bags

Vet inte varför men just nu är jag inne på väskor. Kolla in de här tre.. De första två är Marc Jacobs och den sista är MiuMiu. De är fina allihopa men jag skulle helst vilja ha en väska i stil med MiuMiu-modellen. Fast inte svart.. Allt är svart just nu känns det som, då behövs lite färg!
18534-7099
bilder mytheresa.com

the gala

Molly Sims var en av alla kändisar som besökte galan som Madonna och Unicef ordnade med sponsring från Gucci. Mollys vita klänning med svarta detaljer var riktigt söt! Kul skor också! Ser ut att vara lite blekrosa i detaljerna på klänningen också förresten...
18534-7094

Rhianna bar en långklänning i mörk grönt, jättefin modell! Gwyneths rosa skrevs ner lite på amerikanska sidor såg jag, själv tycker jag den är riktigt söt. Speciellt rosetten!

coolt

Tommy HIlfighers dotter Ally, som varit med i en reality-såpa på MTV vid namn Rich Girls, har synts under Fashion Week. Här i en cool matchning av sk nörd-glasögon med en axelbandslös paljett-klänning. I like it!
18534-7093

gult är fult?

Rhiannas omslag för Cosmopolitan är en färgexplosion. På fest för tidningen bar Rhianne en söt grå klänning med detaljer. Sophia, som synts aktivt under Fashion Week, bar också en grå klänning. Jag gillar hur den ser ut upptill, men längden är lite trist...
18534-7088

solsken!

Blå himmel och sol över Göteborg idag. Härligt! Just nu är jag väldigt trött, skönt att jag inte ska jobba imorgon. Plugg och ljusbehandling står på schemat! Hur gärna jag än vill slappa i helgen behöver jag få in lite plugg i schemat. Nästa vecka blir det en del jobb nämligen...

Paris har fått en utmärkelse som Årets kvinna från Harvard Lampoon som tydligen är en humortidning. Följande citat som man kan läsa på aftonbladet gör en lite tveksam till vilken äran det nu egentligen är...
- Valet var ganska enkelt när man tänker på vem som verkligen har påverkat våra liv.
På sig hade Paris en söt grå kappa från H&M, precis likadan som
Jennifer Lopez har synts i.
18534-7087

bara ärmar

Idag är jag faktiskt glad att det inte är soligt och tillräckligt varmt för barärmat ute. Fick lämna blod hos doktorn idag och nu får jag dras med ett blåmärke. Inte så fint direkt.

Laurens vårkollektion är nu på väg till butiker, var inte så imponerad av plaggen. Visserligen är jag helt för basplagg, men det var lite väl basic faktiskt! Ska bli kul att se hennes höstvisning under LA Fashion Week.

Kolla in Laurens fina diadem, det gillar jag! Och frisyren också, men det kanske börjar bli tjatigt?!
image7086

so pink

Illamåendet höll sig inte på min sida idag heller... Åkte till doktorn och känner mig ltie lugnare nu. Alltid skönt at prata med en doktor som känner mig väl.
Det verkar som att jag gick miste om den blommiga kjolen, jag hoppas att jag itne går miste om den här rosa varianten. Redan nu ser jag den matchad med svarta strumpbyxor och en svart tröja. Snyggt!
18534-7085
bild topshop.com

sovdags

Sov lite för länge idag, men jag tyckte nog att jag var värd det eftersom jag inte varit i toppform. Imorgon blir det jobb så jag hoppas sannerligen att illamåendet visar sig från sin bästa sida, det vill säga stannar hemma!
Ute regnar det, hoppas det blir sol imorgon! Så mycket lättare att komma upp och att få motivation när solen skiner.

Godnatt!

basic

Nicky trivs bäst i bas-färger. Hon bär upp en vit t-shirt, kort kjol och en sjal med en skinnjacka snyggt! Nicky hänger i New York och är här på efterfesten till Charlotte Ronson.
18534-708418534-7083

ett gäng

Söta Juicy Couture-armband i flera rader.  Rosa och guld-hjärtan skulle passa bra på min arm!
18534-7082
bild shopbop.com

Chloé

På party hos Opening Cermony i New York för att fira Chloés kollektion matchade Chloé på sitt eget sätt, som sig bör. Jag hade inte fått ihop det, men Chloé matchar randig skjorta/blus med prickig kjol. Mode verkar för övrigt vara Chloés fokus just nu. Hon är även aktuell i brittiska Elle där hon kommer ha en sida i ett halvår, tror jag det var. 
18534-7080

bilder gettyimages.com

mer Lindsay

Väldigt vad poppis Lindsay är nu då, här på ett omslag för Harper's Bazaar. Tycker det här var snyggare än Glamour bilden.
18534-7079

Lindsay on the one thing she can't give up: "I always feel like I need a cigarette with coffee. But I'm trying to smoke less."

Lindsay on the paparazzi: "The cameras are constantly there, and they're constantly looking for the negative. So one roll of the eyes and you're deemed drunk. One wrong step, your ankle twists, and you're drunk. They can declare, ?Lindsay drunk in the day!' Which I never was in my life, actually."

Lindsay on partying, but being a homebody at the same time: "I have it in me to go, go, go. I'm still young. I love life. I love music and being around that. I love people, and I'm a very social person. But I also love being home, quite and normal...I've always been a homebody...Seriously...I was just running away from what my home had become."

Lindsay on the last year: "When I look back on this last year, it's like, what was I thinking?"


tablån

Jag hade sett fram emot ett avsnitt av Bones på trean men det var någon dokumentär. Inget ämne som intresserade/fascinerade mig alls! Well, får väl duga med Gossip Girl istället. Faktiskt helt okej alternativ! Tycker det är i tredje avsnittet som det blir riktigt bra. Det märks att de två första spelades in som Pilot-avsnitt, stilen är lite annan sedan tycker jag. Spana in Blairs fina klänning, ser ut som en spetsduk, men en väldigt fin sådan!
18534-7078

för fötterna

Ursöt sandal från TopShop. Fint med små nitar på också. Den som gillar den så kallade stripp-skon kan nog finna något hos TopShop i vår. Jag är inget fan av skomodellen!
18534-7070

bild topshop.com

a cruz

Monica Cruz, syster till Penelope, var på gala-tillställning i Spanien. Systrarna har designat för Mango och jag tror att deras kollektion nyligen lanserats, annars är den på väg ut i butikerna... Monicas klänning var väldigt snygg! Snyggt med rosetten, utan att den lyser för mycket.
18534-7077

some party

Kollade in hos Style som hade lite bilder från fester kring Fashion Week. Spana in tjejen på stora bilden med en blommig klänning, åh vad fint! Olivia Palermo var söt i klänning med påsydda blom-detaljer. Erin Wasson kramas med sin mamma och de på tredje bilden hade helt enkelt en schysst look.
18534-7074

bilder style.com

Atonement

Jag och en kompis var på bio för ett tag sedan och såg då Atonement med Keira Knightley och James McAvoy. Jag hade verkligen sett fram emot att se den filmen och blev besviken. Den var inte alls så bra som jag hoppats. Jag hade hoppats på något i stil med Pride and Prejudice, men det var den inte... Både jag och min kompis satt nog och ångrade att vi inte gått på Förtrollad som vi valde mellan. Det som jag däremot gillade väldigt mycket med filmen var kläderna. Älskar den där 1920-30-tals stilen.

Den gröna klänningen, som Keira bar under en ödesdiger kväll, röstades nyligen fram, som den vackrast film-klänningen, av InStyle-läsare. Bilderna gör den inte rättvisa, den var väldigt vacker i filmen!
18534-706918534-7068
bilder via google.se

lite längre...

Hade den här toppen varit lite längre, dvs varit en klänning istället hade jag absolut velat lägga vantarna på den! Jag har ju tid på mig att hitta en bra klänning till bröllop i vår, känns skönt att slippa stressa som med klänningen i höstas...
18534-7065
bild topshop.com

a bit

LIte bättre idag men att gå till affären när man mår illa är ingen hit! Köpte en semla, hoppas jag kan få ner den. Fast att äta är inte problemet egentligen.
Provade kläder igår, alltid lika kul när man hittar nya kombinationer. Har ett par stretchjeans som jag köpte i somras på H&M Divided, endast 198kr och jag har inte använt dem än... Pinsamt. De är ju jättesnygga! Så nu har jag testat dem med olika plagg till. Sånt gillar jag, att shoppa i sin egen garderob!

Idag är det grått igen, var ute en sväng och det var väldigt skönt med frisk luft, trots att solen lyste med sin frånvaro!
Min ute-termometer är sönder, väldigt märkligt. Det är en sån där ute och inne grej men bara ute-delen är sönder! Frustrerande eftersom jag alltid vill veta temperaturen så jag kan klä mig rätt.

i Glamour

Lindsays första intervju efter rehab kommer i brittiska Glamour.
18534-7063

On her old crowd: "There are friends that have been hard to hang out with because they've gone done a different path. But it's hard because I'm the kind of person who wants to trust everyone."

On filling up her free time: "I'm fine being alone during the day, but I hate being alone at night. I like having friends around me, but now I'd much rather be at home. That's not to say I'll never go to a club again, because I'd be lying."

On the biggest misconception about her: "That I don't have my head in the right place. That, and probably that I'm not a good person ... because actually I am."


dreams

Nu ska jag sova. Imorgon blir det fokus på skolan. Ska kolla på föreläsningen. Kollade lite förut, ville se upplägget. Lite kul, det är som en "intervju" med en man (föreläsaren) som ser ut som en typisk lärare (t-shirt+jeans) och en tjej som ställer frågorna som är väldigt piffig och fixad.  Kanske finns en baktanke, ämnet är ju design! Lite kul när jag berättar vad jag läser, många reagerar och de flesta tycker det låter intressant! Jag gillar att jag får lite bredd i kurserna.
Imorgon hoppas jag vakna utan illamåendet. Det är så jobbigt. När jag mår illa gör det liksom ont längst bak i käkarna, typ som att jag spänner mig... Ska drömma om den här blommiga TopShop-kjolen. Verkar som att det inte kommer till Göteborg... Buhu.
Fick ett märkligt sms igår, vissa lär man nog aldrig förstå sig på!
18534-6911
bild topshop.com

tokyo

Nu har jag målat naglarna i färgen Tokyo från Mavala. Lite mörkare än jag är van vid men jag gillar det. Klipper alltid ner naglarna när de ska målas mörkt, gillar inte känslan av för långa naglar med mörkt lack. Fast jag har faktiskt inte haft så korta naglar, som jag haft det senaste året, sedan jag var liten och inte brydde mig. De har oftare samma längd nu och det tycker jag är viktigt.
18534-7064

smycken

Fina smycken är alltid kul och kan ofta göra det lilla extra till en enkel klädsel. Kenneth Jay Lane har gjort halsbandet med turkos pärlor som har guldigt mönster. Vore ursnyggt i sommar då man fått lite färg, turkost klär en solkysst hud allra bäst tycker jag! Halsbandet med hjärtat är Vivienne Westwood Red Label och det lite mer blingiga halsbandet är gjort av Lee Angel.
18534-7062
bilder netaporter.com

bulga

Rolig, lite annorlunda väska från märket Bulga. Ursnygg i både plommonlila och grått. En av de färgerna hade jag gärna haft i en väska nu. Kul att variera allt det svarta med en väska i annan färg. De här kostar 625$ resp 610$, lite väl mycket för mig, men drömma är alltid gratis!
18534-705818534-7057
As a child living in the former Soviet Union, Bulga designer Natalia Konovalova was inspired by her mother to find out exactly what it means to be a woman. After beginning her fashion career as a model, the designer moved to New York City and enrolled in FIT, a decision that prepared her to launch a line of sophisticated handbags for the independent, cultured woman. Bulga bags feature exquisite silhouettes in classic designs with feminine accents. Bulga isn't just a bag. It's an attitude.

bild och bildtext shopbop.com

Amy

Amy Adams, som senast synts i Cinderella (Förtrollad på svenska) här i Sverige, är på omslaget av amerikanska Elles mars-nummer. Det är inte det mest avancerade, men snyggt i mina ögon! Gillar inte när det blir för mycket färger, då blir det kladdigt/stökigt.
18534-7056
bild elle.com

Anne

Anne Hathaway klippte av sitt långa hår för ett tag sedan. På bilder efter det har hon synts både i sin korta page men även med extensions. Jag tycker hon är jättesöt i pagen, hon borde hålla sig till det!
18534-705518534-7054
bild people.com och instyle.com

jeans

18534-7053






De här jeansen gillar jag. Lagom bootcut och schysst tvätt. Jag hade ett par liknande från Levi's men jag tror jag slängt dem. Så sällan som jag slänger saker och det är nästan alltid just det som jag vågar mig på att slänga som jag sedan saknar! Så typiskt!
De här kommer från Anlo och finns på Shopbop för 240$.









bild shopbop.com

front row

Jag har sagt det förr, det jag tycker är roligast under Mode-veckorna är kändisarna på front row och de som fotas runt omkring visningsområdet. Här sitter Chloé, Ashley och Milla och ser fokuserad ut under Miss Sixty-visningen.
18534-7048

Molly Sims var färgglad på Diane von Furstenbergs visning.

Kändisarna som satt på första raden på Hervé Léger by Max Azria-visningen såg ut att vara sponsrade med sin klädsel. Klänningarna var nämligen misstänkt lika i stil och modell, endast färg skiljde dem åt. Smart sätt att få kläderna med i pressen redan från start!

Hur kör du människa?

Gjorde ett test hos Veckorevyn som handlade om körstil. Mitt resultat:

DU KÖR SOM PÅ RÄLS

Du vet vart du ska, och det ska gå snabbt och enkelt. Visst kanske du lyckas köra in någon minut när du stampar gasen i botten, men varför inte planera lite bättre nästa gång så du slipper stressa? Och nej, det gäller inte bara din bilkörning utan livet i stort. För att må bra behöver du slappna av och njuta av utsikten från bilfönstret, och då kan du inte alltid ta snabbaste vägen, eller hur?

Testa du också!


Vanity Fair

Varje år har Vanity Fair ett så kallat Hollywood omslag. Den här gången är det 10 unga skådespelerskor som pryder tidningens nummer som kommer ut i nästa vecka. Bilden ser nästan ut som en tavla, snyggt! Skådespelerskorna är: Emily Blunt, Amy Adams, Jessica Biel, Anne Hathaway, Alice Braga, Ellen Page, Zoe Saldana, Elizabeth Banks, Ginnifer Goodwin och America Ferrera.
18534-7042
Uppdaterat: Omslaget i sin helhet:


måndag

Veckan började inte riktigt som planerat. Mådde ju illa igår kväll och vaknade med samma illamående idag. Kunde inte äta något och att sitta på jobbet kändes inte så passande... Det har pendlat lite under dagen, jobbigt.
Kom iväg till ljuset och det var skönt med luft, solen har lyst över Göteborg idag! Hämtade även en bok på UB som jag beställt, åker förbi där när jag ska från mig till ljuset och tyckte det var lika bra.
Imorgon hoppas jag att det är borta så jag mår bättre. Då är det pluggdag! Har gjort lite idag också, men imorgon blir det 100% fokus.


lookbook

Spanade in TopShops lookbook för våren. Fanns en del fint, men man vet ju aldrig vad som kommer till en butik nära sig. Färger och blommigt blir mitt fokus. Har funderat på jeans i 70-talsmodell, fast det måste vara light-version, för utpräglad modell passasr mig inte alls!
18534-7039
bilder topshop.com

stars

Schysst stjärnor att ha i örsnibbarna. Enkla och diskreta, just the way I like it!
Nu är det dags att sova. Måste bara plocka i ordning väska och fundera ut klädsel. Tror jag bestämt mig för att åka på ljusbehandling före jobbet. Lite segt eftersom jag måste gå upp tidigt, men bättre att kunna åka hem och plugga efter jobbet istället! Hade skrivit upp mig på mer tid den här veckan än jag trodde, ibland undrar jag hur jag tänker. Ändrade nämligen tider precis innan jag lämnade in lappen... Puckat!
Nåväl, sov gott! Jag ska somna med bilden av min brorson på ögonlocken. Antingen när han skrattade så han kiknade, var så trött att han låg med huvudet i mitt knä när hans pappa försökte byta blöja eller när han satt i sin stol och målade med kritor. Det finns massa fler bilder, bara från idag! Sötaste är när han blir så glad att han liksom stampar på stället, alldeles exalterad! Det borde man ha på film. Min lilla stjärna!
18534-7042
bild shopbop.com

similar

Serena bär en klänning i det tredje Gossip Girl-avsnittet som är väldigt lik den här från Dolce & Gabbana. Dock saknar Serenas klänning det svarta bandet och är djupare ringad. Jag gillar klänningar som egentligen ser ut som kjol och topp, rätt schysst faktiskt!
18534-7041
bild netaporter.com

back to base

Hemma igen efter underbart härlig helg. Mår helt plötsligt jätte-illa. Usch! Gillar inte att må illa, det är nog det värsta jag vet i sjukdomsväg. Illamående och magont.
Måste plocka ordning lite här, har itne varit hemma så mycket och det märks ganska snabbt!
Min brorson är världens bästaste och sötaste. Hela familjen är så bra, så bra! Nu ska jag dega lite och plocka undan lite tjafs.

day vs night

Söta Joy Bryant ser lika fin ut på dagen som kvällen! På dagen blir det svart och grått medan kvällen lyses upp av en vacker vit klänning. Jag är alldeles kär i volanger just nu!
18534-7030
bilder style.com

lite blått

18534-7031






Söt klänning som nyss kommit in på TopShops webshop. Börjar bli lite störd på att man inte kan handla via deras hemsida. De fina sakerna kommer sällan till butiken i Arkaden ju!










bild topshop.com

lite Elle

Får väl också blogga lite om Elle-galan. Varierad klädsel, kan ibland tycka att vissa borde tänka Less is more.
Utan någon viss ordning: Linn bar den urfina gröna
klänningen med volanger från Zara som jag bloggat om, hoppas hoppas hoppas den kommer till Göteborg! Elins blommiga var superfin om än aningens kort. Marie bar puderrosa söt sak. Charlottes klänning gillar jag mycket med volang-detaljen framtill! Paula (?!) satsade också på volanger, väldigt fint och Sofie lyste upp i gul klänning. Caroline satsade på klassiskt svart och Ebba bar en snygg grå kjol. Carolina såg väldigt smal ut tycker jag, hennes klänning var söt men borde varit lite längre.
bilder veckorevyn.com, stockholmstreetstyle.feber.se och elle.se

lipstick jungle

Nästa vecka är det dags för ännu en serie att dra igång i USA. Lipstick jungle baseras på Candace Bushnells bok med samma namn. Det handlar om tre kvinnor, i New York. Liksom Cashmere Mafia ligger fokus på karriärer snarare än endast relationer som man ändå kan säga att Sex and the City handlade om. Jag gillade boken och tycker det ska bli kul att se serien. Lite tveksam till Brooke Shields, men de andra verkar okej. Kolla in trailer här.
18534-7024
några bilder från gettyimages.com

nicky

Nicky ser cool ut under New York Fashion week. Jag gillar hennes topp med rosett! Väldigt sött. Matchningen med kavaj och latex blir cool till den söta tröjan. I like! Gillar hennes långa, raka hår. Själv skulle jag inte passa i det, lite för trist.
18534-7023

rhianna

I samband med att Fashion Against Aids-kampanjen för H&M släpptes syntes Rhianna på ett H&M-event. Rhianna var en av de kändisar som designade en tröja åt klädmärket. Cool klädsel med en kjol som sitter just under bysten. Funderar på om det är en eller två delar?! Har lekt lite med tanken att göra en klänning i den här stilen själv.
18534-702218534-7021

söndag

Är ganska trött efter att ha blivit väckt och efter det lekt och lekt. Nu är lillkillen på orimenix för att somna, något han faktiskt gjort.  Han är bäst, men så full av energi! Fast det är ju som det ska vara i den åldern.
Det är lite kallt ute idag kände jag när jag hände i sandlådan. Gungade, åkte rutschbana och allt vad det heter. Skön, slapp söndag idag. I veckan ska jag ta tag i lite pluggande. Blev ju ingen tid över förra veckan... Bara massa jobb!
image7020
bild shopbop.com

lördag

Härligt med lördag! Jag har njutit av att solen skiner trots att det blåser storm.
Riktigt familjedag. Först farmor, sedan kom mormor och därefter farfar. Nu har de åkt och snart kommer bror och brorson. Jag älskar min familj! Familjen är viktig för mig, där finner jag mycket kraft.
Hoppas ni har en härlig helg! Arriverderci.

grått

Väsk-mässigt känner jag mig väldigt trist just nu. Bär omkring på min svarta väska hela tiden. VIsserligen får jag mycket komplimanger, men vanligtvis så byter jag ofta! Nu när det varit rusk-väder använder jag min dunparkas och då kan jag inte ha axelväska eftersom mina axlar blir icke-existerande. Den här väskan vore toppen! Schysst modell och går att bära i handen eller över kroppen och även på axeln. Extra plus är att den är grå!
18534-7019
bild topshop.com (klicka för större bild..)

lite mingel

Kollade på Modettes modemingel. Den gröna kappan tycker jag är underbar fin! Snygg färg och fint med alla detaljer.
18534-7017
Marie Sernholt brukar klä sig snyggt, kombinationen skinnjacka och blommig klänning är riktigt fint!
18534-7016

bilder
http://www.modette.se/mode/ImageList.aspx?id=62555

påbylsad

Lindsay är ordentligt påbylsad i New York. Själv sitter jag här och tycker det är lite kallt. Problemet är bara att han jag jobbar med är min raka motsats, han klagade förut på att det var "jättevarmt" här. Hmpf! Mitt svar: Lägg ner och gå ett varv runt kvarteret! Med glimten i ögat såklart.
18534-7015

the eye

Jessica Alba har varit runt och promotat senaste filmen The Eye. Nu var det dags för röda mattan premiär i LA. Hennes blå klänning var ursnygg! Jag är väldigt förtjust i de olika lagrena i kjolen. Jessica verkar inte vara så förtjust i att bära tighta kläder för att framhäva sin växande mage, synd tycker jag, det är så fint!
18534-7014

windy

Det är svårt att förneka att det blåser ute, även om stormen ska ha förflyttat sig från Västkusten inatt.
Jobbar idag. Hon jag är vikarie för ska antagligen komma in idag, men vi vet inte när och hur länge... Blir lite jobbigt att inte veta liksom. På kontoret idag har vi en av landets rikare män. Lite kul faktiskt för vi pratade om det häromdagen om jag hade träffat den här mannen, och det tror jag att jag har innan. Inget särskilt egentligen...
Dags för fika!

hits