valborg

Dagen har ägnats åt fixande hemma. Pappa har hjälpt till att sätta upp min handdukshållare i badrummet. På dörren till balkongen fixade en han tre olika sätt att hålla uppe dörren. Suveränt nu när det blir riktigt varmt så fort solen står på. Pappa är superhändig! Och kommer dessutom med smarta tips. Mamma hjälpte till att hänga undan vintergrejer på vinden. Gillar inte att stå där uppe länge själv. Visserligen är det bara en trappa upp från mig, men det är skillnad på att ställa upp något och att vara där länge för att fixa med sån där "påse" att hänga kläderna i.
I år blir det lugnare Valborg och inte så traditionsenligt. Förra året var jag på mösspåtagning i Trädgårdsföreningen, satt och åt på uteservering på Avenyn, kollade på Cortegen och sedan party på kvällen. Jag är lite av en vartannat år person. Året innan det var jag i Norrköping och då var vi ute och åt och tog det ganska soft. Men riktigt mysigt var det.

softisdag

Ojoj, idag har varit en riktig soft dag. Jag har inte gjort mycket vettigt alls. Det var sol på morgonen men jag hann inte ut innan det blev disigt.
Jag har flummat runt mest, tränade lite Pilates enligt iForm-skivan. Tidningen iForm hade med en PIlates-skiva i ett nummer i vintras och efter att ha tittat på fodralet i ett par månader har jag nu utövat pilates ett par gånger. Innan man andas rätt känns dte inte som att dte hjälper, men så fort jag kände att jag hängde med i andningen så känner jag hur magen arbetar på ett annat sätt. Pilates ska ju vara bra just för att träna magen. Får väl se om den blir något plattare tills det är dags att dyka i bikinin på allvar!
Brorsan blev nog glad för skjortan verkade det som, men han ska byta till en storlek större. Han är inte så värst förtjust i alltför tighta kläder och jag får väl erkänna, trots att det sitter djupt inne, att han nog ska ha lite större än den jag köpte från början!

fläng

Jisses vilken dag det är idag! Flänger hit och dit... Nu har jag varit hemma en kort stund för att fräscha upp mig, byta kläder och plocka i ordning lite, något som verkligen behövs efter en vecka av jobbande och pluggande. Snart ska jag iväg på kalas för min bror. Köpte en kortärmad skjorta till honom efter jobbet. Har spanat in den tidigare, ville bara fundera lite först. Hoppas han gillar den, men annars finns ju öppet köp! Tack och lov. Jag är sån att jag tycker det är bättre att byta så att man får något man verkligen använder. Annars är det ju som att jag slängt pengarna i sjön! Och det är inge skoj. Sedan är det ju itne kul med folk som byter allt. Jag gillar itne att ge bort presnetkort, om inte personen ifråga absolut vill ha det. Dels känns det så fånigt att det står svart på vitt vad man lagt på presenten men jag gillar även att hitta på saker som mottagaren, förhoppningsvis, blir mycket glad för.
Mysko väder idag förresten, väldigt tryckande!

Om bloggar..

I senaste Dagens Media skriver Åsa Mattson om sin blogg-fobi. Hon verkar inte ha något positivt att säga om bloggar och dess innehåll. Hon jämför det med uppvisandet av någon ståendes i noppriga underkläder i starkt strålkastarsken. Åsa är chefredaktör för Salong K. Två av hennes medarbetare, Kicki Norman (som tidigare jobbat på VeckoRevyn) och Pernilla Ericson (också från VR), har båda bloggar.
Krönikan slutar på följande sätt:
"-Okej, säger jag. Klart ni ska ha bloggar allihop. Bara jag slipper.
- ha ha, då kan vi blogga om dig, säger de."
Och nu har jag just bloggat om Åsa...
Alla har rätt att tycka vad de vill, men jag håller inte med Åsa. Bloggar är som forum där likasinnade kan få kontakt, man får utlopp för sina tankar, känslor. Ofta skapas en gemenskap där tips och råd delas med sig av. Jag ser bloggandet som något positivt, så länge alla behandlar och behandlas med samma respekt som utanför datorns sfär.

onödig shopping?!

Susanne Ljungdahl, krönikör i DI Weekend, skrev om detta idag. Hon hade läst en bok av en kvinna som under ett år avstått från alla "onödiga" köp. Jag tycker kvinnan var lite extrem eftersom hon nästan främjade sig från det sociala. Hon gick aldrig på bio, restaurang, köpte inte kläder, fikor, vin osv. Hennes man började tillverka eget vin och hon själv föll för frestelsen en gång då hon köpte ett par byxor. I övrigt sparade hon en massa pengar som hon bland annat använde till att betala av kontokortsskulder.
Men vad är onödiga köp då? Visst jag ska gott erkänna att jag gör onödiga köp. De riktigt onödiga borde jag bli ännu bättre på att hålla mig ifrån och spara mer pengar. Men jag tycker att jag lärt mig för varje år att tänka en gång extra innan jag köper saker och alltid be om öppet köp. Att tänka efter kan ge mer än man tror. Efter en sommar då jag jobbade mitt i stan tänker jag efter innan jag köper frukt på pressbyrån, godis varenda dag eller läsk i svindyra kiosker mitt i stan. Småsaker kanske, men det kan göra underverk i en liten plånbok.

Sandal

Såhär ser sandalen ut. Men på mina är det brunt istället. Den här är någon slags turkos-gönaktig färg. Väldigt söta på, kanske lite intetsägande på bilden...
18534-2188


bild jerns.se

stress...

Mitt mantra borde vara: Jag ska inte stressa! Men hur lätt är det att leva upp till det då?!
Idag har jag varit i skolan och haft tenta... Sedan åkt tillbaka till Gbg, varit på ljusbehandling, ätit lunch med en kompis, åkt och parkerat bilen (i andra änden av stan), rusat till en affär för att testa ett par ursöta sandaler som var på rea. Köpte dem också eftersom de satt perfekt och jag drömt om den modellen ett tag. Det är en variant av jesus-sandal kan man säga! Ursöt! Och billig..

28/4

  • svarta Cheap Monday
  • ljusblå skjorta, Peak
  • rosa flätat skärp, Mango
    bild(4)

flyger

Oj vad tiden flyger när man gör tusen saker samtidigt!
Nej nu blir det kvällstoaletten, alltså tvätta mig, smörja in mig, borsta tänder och så vidare. Varför säger man kvällstoalett förresten? Hmm... Eller ja det gör man ju inte, men det finns väl de som gör det.
Okej, nu svamlar jag i text, typiskt tecken på att jag borde rusa till min säng och sova! Så det gör jag nu.
Baci!

i vitt

Rachel visar upp flera vackra vita klänningar i In Style. Hon sade att de var alla så vackra att hon skulle kunna gifta sig i en av dem, men hon ska inte gifta sig än på ett tag. Den uppmärksamme ser att klänningen till höger är samma Chloé klänning som Marissa har på balen i OC som jag bloggat om tidigare.
18534-2186


bilder rachel-bilson.com

barneys

Barneys New York And Nina Ricci Host Benefit For The Rape Foundation.
Gäster var bland annat Lindsay Lohan i söt vit klänning matchat med svarta leggings. Det roliga är den långa kedjan hon har tagit på sig snett över kroppen, tittade på flera bilder i olika vinklar och det är inte en väska som jag trodde först... Försöker hon skapa en trend? Eller finns den redan? Hmm...
18534-2182
Sanaa Lathan hade en söt vit klänning med lila band och spetsmönster nertill. Gabriell Union hade även hon en söt vit klänning med lila band, i lite annan modell dock! Elisha Cuthbert bar en stor balklänning. Jag gillar hur den ser ut upptill, men kjolen känns lite konstig faktiskt!
18534-2183


bilder gettyimages.com

b/w

På väg ut från en restaurang i LA visar Nicky upp sin signaturstil. Hon klär i basic, svart/vit, väska på armen och klackar. Jag har sagt det förr, gillar den här stilen.
18534-2181

bild betterthanyou.org

US weekly

Det var många som gästade party US Weekly's Hot Awards. Stilarna var varierande, som alltid. Nicky i en Louis Vuitton klänning. Bla Lindsay har synts i kjol och kavaj med matchande kappa i samma mönster. Sådär tycker jag. Carmen ser riktigt söt ut i axelbandslös klänning, kanske hade varit ännu finare om hon kunnat ha den lite högre upp... Jennifer i en klänning som påminner lite om ett förkläde, men den är ändå väldigt söt! Paris ser helt konstig ut, känns inte som hon, vet inte varför men jag tycker bara det. Jessica ser klockren ut i en enkel svart klänning med lockar strassprydda skor.
18534-2180

bilder gettyimages.com

elle girl

Adam Brody pryder Elle Girl. Han har riktigt schysst stil som Seth, vilken verkar påminna en hel del om hans privata, men han blir snäppet snyggare i lite snyggare kläder som är mer min favorit. Hur nu en söt kille kan bli sötare av klädsel, men men... :)
18534-2178
18534-2179


bilder betterthanyou.org

vagnen

Igår på spårvagnen på väg till jobbet såg jag ett par och försökte tyda deras kroppsspråk lite grann. Det kändes i mina ögon väldigt tydligt att de inte var riktigt överens om något. Tjejen såg väldigt ledsen ut och hade lite rödkantade ögon, medan killen såg mer oberörd ut. Hon försökte visa sina känslor mot honom genom att hålla om honom osv, men han reagerade knappt.
Nu låter det som att jag alltid sitter och vrålstirrar på folk överallt, men de här satt precis i mitt blickfång och det var så tydligt. Jag kände dessutom igen mig själv, tyvärr! Vad är det man säger, "på sig själv känner man andra" eller nåt sånt...
Hoppas de klurat ut sin fnurra och är back on track igen! :)
Nu ska jag äta lunch och leta present till bror min!

på stan...

Är det något jag verkligen gillar med våren är när alla uteserveringar har öppnat, folk börjar synas i lite roligare kläder och inspirationen bara flödar. De flesta av oss här i Sverige måste ju tänka på att inte frysa udner vinterhalvåret, vilket oftast innebär att vi inte visar lika mycket trender som på sommarhalvåret.
Jag tycker det är jätteroligt att titta på folk på stan. Nu sitter jag precis ovanför ett litet "torg" med tre olika uteserveringar och en liten samlingspunkt. Där är det månag olika människor och olika stilar. Å ena sidan ser jag sådant jag tycker är helt galet. Men å andra sidan ser jag ursnygga kombinationer och plagg och/eller accessoarer att hämta inspiration från. I like!

färgklick

Idag känner jag mig ganska anonym i min svarta omlottklänning med ljusa jeans och diadem i håret. En liten färgklick hade inte varit dumt. Borde nog tagit mina nya blå ballerinas ändå!
Kanske hade jag kunnat pigga upp mig själv i kort korallfärgad klänning och blå leggings från Splendid matchat med en enkel svart sko från La Redoute. Fantasin skenar iväg med mig... Kanske itne är ett dugg snyggt i verkligheten, men på den bild jag skapat i huvudet är det fräsch!
18534-2176


bilder shopbop.com och laredoute.se


27/4

  • svart omlottklänning, Topshop
  • ljusa jeans, Levi's
  • vitt linne, Zara
  • vita ballerinas, Scorett
18534-2177

När jag tar kort med mobilen försvinner verkligen min figur, jag ser ut som ett tält... Not quite true!

horoskop

Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Drömmer du om att utforska världen, samtidigt som du knappt har överskott till en promenad? Obalansen kan göra dig otillfreds.

Just nu känns det ganska träffande... Men lite energi ska jag allt försöka dra ur mig!

segstartad

Försov mig lite idag, trots fyra väckarklockor försov jag mig idag. Råkade stänga av de två viktigaste istället för att snooza dem. Känner att jag är väldigt segstartad nu. Dessutom verkar mina muskler helt chockade, de gör inte ont, men de är lite dissy. Det är som att de inte fattar vad jag gjort med dem...
Idga blir det jobb hela dagen. Måste leta present till min älskade bror också. Imorgon är det kalasdags och jag vill köpa något fint. I julas köpte jag en randig tröja till honom som han gillade jättemycket. Tror inte han fått något av mig innan som han gillat så mycket. Det är riktigt kul och jag hoppas få in samma fullträff igen.

SELF

Ursöta Rachel Bilson pryder tidningen SELF. Hon ser så somrigt söt och fräsch ut!
18534-217518534-2174



navystripes

I schysst avslappnad outfit syns Jessica Simpson ute på vift. Längden på hennes hår är riktigt snygg! Och brillorna, har insett att jag verkligen gillar den modellen!
18534-2173


bilder sweetkisses.com

Nylon

Schyssta bilder på Mischa i tidningen Nylon. Man ser hennes bredd att göra olika varianter av stilar.
18534-217118534-2172

bilder mischa-b.org

gult

Den här gula skjortklänningen är ursöt! Väldigt söt med markerad midja och andra sidendetaljer.
18534-2170


bild wireimage.com

gele

Har varit på gymmet och dragit i maskinerna.Hjälp vad mina muskler försvunnit när jag varit sjuk och inte kunnat träna. Speciellt armarna kändes det i.
Känslan efter ett träningspass, en dusch och nyinsmord kropp är ljuvlig! Att det dessutom inte är snorkallt ute gör delen efter träningen så mycket trevligare. Hur nice är det att stå i kylan och vänta på vagnen för att sedan huttra genom sta?! Nej usch det ska jag inte tänka på på länge!
Nu blir det en smörgås och tv.

önske-outfit

Riktigt ljuvligt vårväder väcker känslor och påminner om att det faktiskt kan vara varmt i det här landet.

  • solglasögon, Sophie Kokosalaki 1.689 kr
  • vitt linne, basic
  • ballongkjol, Alvin 2.019 kr
  • väska, Margarete Nicole 1.049 kr
  • skor, Cancun 1.419 kr  
    18534-2169
bilder shopaholic.se


26/4

Idag hyllar jag blåvitt! Eller jag är åtminstone blå-vit klädd.

  • vit topp med rynk framtill, H&M
  • blå kofta, H&M
  • jeans, Levi's
  • vita ballerinas, Scorett
18534-2168


vår=pollen

Men hjälp vad plötsligt det är massa pollen ute! Kan knappt gå utanför dörren förrän ögonen svider och näsan känns fullproppad av bomull. Well, jag måste bara vänja mig...
Idag är jag själv på min avdelning, som normalt består av mig och två personer till... Spännande, men jag blir lite nervös att jag ska göra fel, eller att det blir för mycket. Det är som en ketchupflaska på det här kontoret. Antingen kommer ingenting, eller allt på en gång.
Snackade på fikan med två kollegor om hur jag ska jobba i sommar. De förstår min frustration och tycker jag ska stå på mig. Vi har nog alla på ett eller annat sätt blivit påverkade av chefens brist på ledarskap.

favorit i repris

Den här bilden har jag bloggat om tidigare, ett par gånger tror jag till och med. Men jag älskar verkligen jackan som Rachel har på sig! Den är så himlans snygg!!
18534-2161


bild oc-style.com

doggy love

Mischa verkar riktigt fäst vid sin nya valp. Har läst på flera ställena att den heter Ziggy. Men man vet ju aldrig. Sedan innan har hon en lite större hund, dvs inte mini som valpen är! På bilden nedan är hanpåklädd med en döskalle på ryggen (?eller heter dte ryggen?, men ni fattar..). Trendig hund!
18534-2167


bilder people.com, celebworld.org

MI:3

Keri Russel är Tom Cruise mot/medspelerska i senaste Mission Impossible-filmen. Kul att se henne i rampljuset, hon har väl inte gjort så jättemycket sedan Felicity?!
18534-2166


bilder egostatic.com

basic

Nicky är bra på basic klädsel. Hon kör ofta basfärger med jeans och toppar, till det har hon detaljer som gör stilen riktigt nice. Hennes lilla kavaj är riktigt söt och något jag själv skulle vilja ha. Skorna, som står ut mest, känns väldigt nu, inte min stil, men ändå! Schysst. Kanske dags att lära syrran ett och annat?!
18534-2165


bild hollywoodrag.com

kul

Den här klänningen tycker jag är söt! Svart enkel, axelbandslösa och roliga detaljer i pastellfärger. Nice!
18534-2162


bild style.com

diska

Nu har jag fixat morgondagens lunch, diskat en massa och ska nu göra mig iordning för sängen! Härligt.
Jag är riktigt trött idag. Imorgon blir det rushig lunch eftersom jag ska hinna med ljusbehandling också. Jag är superkvinnan och klarar det mesta :) Haha... I wish!

Ohh(C)

En mix av promo-bilder som lanserades inför säsong 3 i USA. Snart är säsongen slut i USA och det är spännande värre. Jag är en sucker för lyckliga stunder och hoppas, hoppas...
18534-2160


bilder mischa-b.org


25/4

Bättre sent än aldrig. Idag var det härligt väder och tre lager var alldeles för mycket på vårt varma kontor!

  • svarta byxor
  • vitt linne
  • grön topp med "spets" framtill
  • svart kofta
  • långt silverhalsband
    bild(3)

Avtal

I'm going crazy! Min chef har ju noll koll.
Först talar vi om sommaren och då säger han vad vi är överens. Så frågar jag efter att få detta på papper. Hans svar är att självklart ska jag få det, men det vi har bestämt är ett muntligt avtal, dvs gällande.
Fem minuter senare har han ändrat sig och ger förslag/berättar hur det ska vara istället. Något som inte faller inom ramarna för vårt avtal, och inte heller är till fördel för mig. Jag var så hård jag kunde och påtalade det faktum att vi slutit ett muntligt avtal.

På susning.nu står bland annat detta om avtal:

Ett avtal är i Sverige normalt helt formlöst, och kan sålunda ingås skriftligen, muntligen eller på annat vis.
Borde kanske skriva ut det och ge honom...


glass

Härligt väder ute! Gick en sväng på lunchen och på vägen tillbaka till kontoret slank jag in och köpte en glass. En Solero Red Fruit med yoghurtglass. Läskande god tycker jag! Jag och en kollega åt dem hela sensommaren, gick varannan dag och köpte åt den andra. Mmm...
18534-2163



lovely

Sol och ljuvligt väder! Tänk vad skönt det är att våren är här. Lite mindre skönt är pollensäsongen, men det är ju ingen nyhet för mig, så jag ska nog palla med det också! Jag upphör aldrig att förvånas över bristen på information i företaget där jag jobbar. De ändrar på saker och verkar tycka folk är jobbiga när de ifrågasätter eftersom de inte fått veta något. Gosh!
Vaknade med världens huvudvärk idag, tack och lov för smärtstillande!
Idag blir det heldag på jobbet. Trevligt, känns lite mer helt då! Bra dessutom eftersom jag annars skulle få ganska skralt med pengar nästa månad. Att vara sjuk blandat med påsk och färre arbetsdagar ger inte bra resultat till någon som arbetar på timmar...

speed-inspiration

Det finns massor att inspireras av inför sommaren och jag får tusen idéer då jag bläddrar bland bilderna från SS-06 visningarna som var i New York i höstas.
18534-2158
Klänningar: Ett måste känns det som! Enkla söta till vardags, som lätt går att piffa upp til finare tillfälle.
18534-2157
Vitt, vitt, vitt. Är man osäker så kan man bara kasta på sig lite vitt och saken är klar. Färgglada detaljer är tacksamt till en enkel outfit och kan lyfta ordentligt!
18534-2156
Shorts! Redan förra sommaren inhandlade jag två-tre par shorts och de blev välanvändna. Nu är jag ännu mer sugen på att använda dem. Både lite längre cityshorts och kortare, som kanske itne riktigt passar på kontoret... Upptill är det fräscht med den kortämade kavajen, med liten puffärm. Tyvärr passar jag itne i det, men det är väldigt snyggt!
18534-2159
Jeans funkar självklart lika bra på sommaren, kanske man ska välja att använda de ljusare jeansen snarare än de riktigt mörka.. Blusar, spetsar och det söta modet ger schysta kontraster. Pasteller är lika snyggt som vitt. Variera ljusblått, nudie och just vitt så har man en hit! Färgade bågar till sommarens solglasögon är en snygg detalj, liksom färgglada skor. Men, big no-no, övermatcha inte!!

Sailormodet saknas här, tycker det är snyggt att slänga in en randig tröja här, lite mörkblått där och ett guldarmband, men i övrigt ser jag det hellre på andra än mig själv!

bilder style.com

prom 2

Självklart ska även Summer gå på balen! Hennes klänning är en Vera Wang. Ursöt  i snygg modell. I like!
18534-2155

bild mischa-b.org

prom

Student-tider närmar sig även i OC borta i USA och självklart är det dags för bal! Marissa kommer synas i Chanel, matchat med jesus-sandaler. Gemma Ward bar Chanel-klänningen under visningen SS -06.
18534-215418534-2153
bilder mischa-b.org och style.com


rain

Skådespelerskan Brooklyn Sudano besökte häromdagen premiären av filmen Rain. Hon hade en ursöt gräddvit klänning med spets dekorationer på. Matchat med guldskor var hennes outfit klockren!
18534-2152


bild gettyimages.com

tips och råd

Idag har jag varit hos en dietist. Jättespännande.. Nej kanske inte riktigt. Hon hade bra tips att ge, men det var ju mindre roligt att berätta in i minsta detalj vad jag äter under en dag och sedan få "hemläxa" att skriva upp det under fem dagar i två olika perioder.
Dietisten var väldgt bra och förtroendegivande, det kändes inte som hon ville "sätta dit" mig på något vis utan lyssnade, ställde frågor och antecknade. Ska dit om två månader igen och då kommer jag antagligen få menyer som hon gjort åt mig.. Hmm, lite mer skeptisk till det kanske men men, jag behöver ju inte ta ut något i förskott!

önske-outfit

Hade jag fått välja något ur Shopaholics sortiment för dagen, då hade min klädsel sett ut enligt följande:
- byxor från Alvin Valley, 709 kr
- väska Andre Brueckner, 2610 kr
- classic shirt Arrogant Cat, 1059 kr
- halsband Rachel Leigh, 1349 kr
18534-2151

bilder shopaholic.se

monday

Måndag morgon, tyvärr inte med blå himmel och sol här i väst. Nåväl, det är bara att försöka hitta sina kämpatag ändå! Idag blir det jobb nu på förmiddagen. Sedan ska jag på ljusbehandlning, har börjat med en ny omgång för att huden ska förberedas inför sommarsäsongen i bikini! Efter det har jag ett läkarbesök på SU.. Tjoho, eller inte...
Funderar på att träna i eftermiddag. Lutar starkt åt det eftersom det var ett tag sedan nu. Men jag får väl se hur bekväm jag känner mig senare!

24/4

  • mörka jeans, FIlippa K
  • vitt linne, TopShop
  • ljusblå kofta med vita/rosa/blåa rutor framtill, Benetton
  • svarta sneakers, Lacoste

slut & nya tag

Helgen är slut och känslorna i kroppen är blandade. Våren känns som att den kommit ordentligt och efter första helgen på landet känns det härligt! Trots att allergin börjar göra sig påmind...
Tyvärr finns det människor som inte verkar ha något bakom pannbenet. De slänger ur sig saker som blir riktigt korkade. Dessvärre verkar det som att just de där kommentarerna är synkade med min sinnesstämning och alltid inträffar de stunder då jag inte är på topp. Jag skäms över att mina ögon fylldes av tårar när jag läste kommentarer tidigare idag. Anledningen till att jag skäms, det är att jag låter de påverka mig! Nu när jag inte är lika känslig skulle samma kommentarer bara rinna av mig. Men vissa stunder biter de sig fast och gör ett större avtramp än någon kan ana.
Varför är inte alla människor begåvade med en känsla av sunt förnuft, vett & etikett och social kompetens?! Tänk vad mycket trevligare vi skulle kunna ha det då.
Imorgon är en annan dag och jag hoppas att min dålig blogginställning som infunnit sig ett tag har tagit paus och gett rum för den som faktiskt gillar att blogga!
Det blir en tuff vecka och nu är det dags att sova så att jag kan få ut det mesta utav den!
Baci!

nice

Det var någon som kommenterade för någon tid sen att jag verkade gilla Lindsay Lohan. Och det stämmer bra det! Gillar hennes stil, den är enkel till vardags men har snygga detaljer som lyfter upp klädseln. Det syns att hon gillar kläder och gärna göra flera ombyten varje dag. Önskar bara det kunde vara lika varmt i Göteborg som i LA, då hade jag varit riktigt glad!
18534-2150


bilder lind-lo.com

jlo

Det är inte så ofta man ser Jennifer nuförtiden.. Hon är väl hemma och myser med maken, eller jobbar kanske! Hon ser fräsch ut i randig söt topp, svarta stuprör och den snygga YSL väskan! Koftan hon har på den högra bilden är väldigt söt och påminner om en som Nicole synts i. 
Jennifers solglasögon är riktigt snygga!
18534-2149


bilder celebworld.org

enkla ting

Nicky Hilton är, till skillnad från sin syster, bra på att visa upp schyssta enkla outfits. Här i ett av hennes frekvent användna vardagsplagg, tightsen. Den färgglada väskan är en snygg detalj till det enkla i övrigt.
18534-2147
bild celebworld.org

pyssel

Mischa och Nicole umgås på fritiden. Här spenderar dem den i en butik i LA där man kan måla på porslin. Ganska kul grej faktiskt! Har läst om den genom flera kändisar, kanske blir lika inne som sticka snart...
Mischa ser glad och fräsch ut i vitt linne med jeans. Nicole såg för ovanlighetens skull inte lika glad ut, men vad gör det. Hennes klänning var väl inget särskilt, men sött ändå.
18534-2148


bilder celebworld.org

in the dark

Iklädd en helsvart outit lämnar Lindsay en photosession sent på kvällen i LA. Hon visar hur snyggt det är att matcha ballerinas med leggings.
18534-2146



ballerina

Jag älskar våren och sommaren eftersom man kan ta fram sina ballerina skor då! Eller alla nättare skor överhuvudtaget faktiskt. När jag städade i min garderob insåg jag att flera par av mina ballerinas är ganska slitna och har tappat lite form. Eftersom jag spanat på ballerinas hos TopShop sedan januari slog jag till på ett par.
De är kleinblå i skinn med en glansig kant runtom. Ursnygga och sköna! Riktig Emma-sko.
bild(1)

...

Kommer hem från landet, läser några kommentarer och all lust för att blogga försvinner. Förhoppningsvis försvinner den känslan snart!

22/4

När som helst hoppas jag att det bär av till landet.
  • vitt linne, Cherry Tee
  • blå stickad tröja, Boomerang
  • ljusa jeans, Levi's
  • nytvättat vilt hår

     

pose

Lindsay poserar vant framför fotograferna på gatan i Los Angeles. Söt outfit, men vem är förvånad?!
18534-2144


bilder linds-loh.com

my dream

Såhär när solen skiner vill jag ha på mig lätta somriga kläder. Kanske något sånt här, prickig skjortklänning med leggings under, svarta ballerinas på fötterna och ett par svarta solglasögon som skyddar min syn från de starka strålarna, utanpå får det bli en söt jacka, vi är ju i Sverige trots allt!
18534-2143


bilder shopaholic.se, shopbop.com


in black

Lindsay i ganska nertonad stil. Svarta leggings, bar axel och svart väska matchas med hängande hår och diskret make-up.
18534-2142

bild wireimage.com

hundvakt

Nicole passar Mischas nya valp när de två vännerna träffas i Hollywood.
18534-2141


bild people.com

underbart!

Klarblå himmel, strålande sol och 12 grader i skuggan. Ljuvligt väder ute! Snart ska jag åka till landet, premiärturen, senast var det för kallt för att räknas ordentligt!
Jag blir alldeles sprallig av det här fina vädret! Tjoho.

Zzzz...

Nu ska jag sova! Ännu en dag som jag insett att jag inte är helt tillbaka i mitt absoluta jag. På jobbet gick det bra, men när jag kom hem var jag helt slut!! Somnade och sov länge. Hoppas en helg ute i solen kan ge mig den energi jag behöver.
Baci! ♥

ad

En reklambild för Jessicas skomärke. Svartvitt är riktigt snyggt på den här typen av bilder. Fräscht!
18534-2140


bild sweetkisses.com

färgerna

Jag är en pastell-tjej. Det må låta supertrist, men jag gillar ljusare färger, rosa och blått är mina favoriter. Det är så härligt att slänga på sig ljusa kläder efter en lång mörk vinter! Shopbop har härliga färger att inspireras av. Jag gillar speciellt de blåa tonerna!
18534-2139

bilder shopbop.com

Michelle

Vad glada och söta de ser ut tillsammans Michelle och Heath! Tänkte bara på en sak, var Michelle så där liten innan graviditeten. Eller ja det var hon kanske... I Dawson's Creek såg hon inte direkt ut som en jätte, det var bara i början, men då var hon väl inte så gammal. Hennes outfit är förresten väldigt fräsch. Och på fötterna sitter ett par flip-flops, åh härligt! 
18534-2138

bild people.com

King's missar

Bläddrade i King - Modemagasinet för män. De listade 25 stilmissar i vår. Måste passa på att nämna några som jag håller med om!

  • de högt uppkavlade jeansen. Hittas oftast i lite mindre städer, som den där jag studerar.. Hujeda mig. Varför köpa jeans som är alldeles för långa och förstöra allt genom att vika upp dem, när man kan sy upp dem på stället och få dem i exakt rätt längd?!
  • mobilen i snöre runt halsen. Visst jag tyckte det var schysst...för några år sedan! Låt mobilen vara i fickan eller väskan! Och skippa att lägga den fullt synlig på bordet då du fikar, äter eller bara hänger. Det är bara töntigt!
  • överdriven fuskbränna. Visst killar är aldrig så snygga som i slutet av sommaren då huden är så där härligt gyllenbrun, håret solblekt och ja ljuvligt helt enkelt. Men BUS ska man vara försiktig med, detta gäller alla!
  • Bluetooth. Nej, funkar bara när man kör bil, annars ser man ut som ett ufo!
  • ultrabreda bälten. De alltför breda bältena med feta spännen framtill känns itne alls snyggt. Lagom brett och diskret spänne är stil!
Ord och inga visor! :)
Tänkte på hur viktigt jag tycker det är med stil på en kille. Två killar bredvid varandra som båda har jeans och t-shirt kan se så helt skilda ut. Om den ena killen har en urtvättad, oformad t-shirt med jeans som sett mycket bättre dagar och slitna gympaskor och den andra har en välformad, enkel t-shirt med snygga välsittande jeans och sneakers (märk skillnaden) eller snyggare skor. Självklart är den andra killen tio gånger snyggare i mina ögon! Enkelt är oftast snyggast, men det måste se helt och rent ut.


Brittany

Brittany Murphy på party. Efter att jag såg Clueless då jag var sjuk ser jag hela tiden Brittany framför mig som hon såg ut då.. Vilken skillnad. Hon är väldigt smal nu, hon hade lite rundare kinder tidigare.Självklart var hon söt då också, men det är som med Nicole Richie, förändringarna är lätta att se eftersom kändisar fotas jämnt och ständigt.
18534-2137

bild hollywoodrag.com

Laura

Laura Bailey var på Helena Christenssons VIP party i London. Hon hade en riktigt söt vit klänning på sig. Men skorna känns lite väl platå för min smak...och passar egentligen inte alls till resten av klädseln. Snygga gulddetaljer i övrigt, lagom är alltid bäst!
18534-2136

bild gettyimages.com

vita drömmar

Våren, sommaren och solen ger oss ljusare tider. I samband med de ljusa årstiderna kommer också konfirmationer, studenter, bröllop, dop och andra tillställningar där ljus klädsel känns passande. Vitt är liksom randigt alltid fräscht på våren, men vissa säsonger gör det en lite extra uppsving och så är det nu. Det är bara att drömma sig bort!
18534-2135

bilder shopbop.com och hm.com

myspys

Nu när solen står allt högre på himlen blir det varmare och varmare i min lägenhet. Jag är en sådan person som alltid går i myskläder hemma. I höstas när jag flyttade in här upptäckte jag att det inte behövddes byxor, tröja och tofflor när solen ligger på. Snart skulle nog ett sånt här mys-set passa utmärkt här hemma! Gillar den diskreta blomman som piffar till de enkla plaggen.
18534-2134


bild shopbop.com - märke juicy.

at the beach

Okej, nu ska jag inte gå händelserna i förväg allt för mycket... Men, idag var det riktigt vårväder ute och dte inspirerade mig att titta på bikinisar. Jag håller mig till ganska enkla bikinis, gärna små varianter utan krusiduller som ger märklig bränna. De jag har i garderoben just nu är i färgerna brun, turkos, svart, cerise och en i melerad mörkblå som ska se ut som denim. Den sistnämnda är i storlek ungefär som Salinas, köpte den i Italien för några år sedan. Vågade dock inte använda den med en gång hemma i Sverige sedan... Brukar ha den som badbikini eftersom den sitter bra även när man simmar eller rör sig i vattnet.
18534-2133

bilder nelly.se, netaporter.com, asos.com, shopbop.com

Vår!!

Idag är det absolut vår! Solen sken i morse och allt kändes som ett solsken. Dagen till ära invigde jag min nya vårjacka. Hurra!! Med en lite tjockare halsduk och snygga handskar till var jag redo att möta dagen.

21/4

  • blommig topp med knyt, H&M
  • blå kofta, H&M
  • ljusa jeans, Levi's
    bild(3)

  • Haha... Vilken mysko bild! Och handfatet dessutom...


    trött...

    Nu ska jag sova! Baci!

    vårtrender

    People listar fem vårtrender som synts på flera kändisar.

    1. Headbands - ursnyggt, praktiskt och rolig detalj.
    2. Shorts - perfekt att ha i stan när det blir varmt ute, fräscht med leggings eller tjocka strumpor tills dess. Kul komplement till kjolen.
    3. Wide belts - skärpet har placerat sig i midjan ett bra tag nu, en trend som stannar kvar ett tag till. Piffar till den enklaste outfit och ger det lilla extra.
    4. Skulls - Alexander McQueen scarfen har synts länge på kändisarna i Hollywood och döskalle-trenden har långsamt letat sig hit. Den håller fortfarande, även om jag nog inte är tillräckligt rebellisk själv...
    5. Fingerless gloves - den enda trend jag inte tagit till mig, ännu (?!). Lindsay har flera gånger på sistone visat upp fingerlösa vantar, något min mamma kallar för torgvantar. Jag får suga på den karamellen och återkomma...
    Vad tycker ni? Är de rätt ute, saknas något? Själv går jag nästan som på små moln, våren är här! Om bara vinden ville bli lite mildare så jag kan använda min nya vårjacka!


    avis?!

    Avundsjuk jag är så avundsjuk...

    Minns så väl när Nanne Grönwall sjöng den på Melodifestivalen. Och visst kan jag sitta här och tycka det är ganska orättvist när Jessica, Lindsay, Rachel, Mischa och Kate visar upp ena snygga outfitten, väskan, skorna och brillorna efter varandra, ofta inte ens samma fler än ett par gånger. Men så ser jag bilder där de fotograferas i alla stunder. Jag hör hur det händer olyckor eftersom den hetsen som fotograferna skapar ger panik och skapar risker som kan sluta i tragedi. Visserligen har många av de i det offentliga valt att leva där de är, men de ska väl inte behöva känna sig förföljda och begränsade i sitt liv...
    När jag ser bilder som de nedan, då känner jag mig inte särskilt kaxig och är ganska nöjd med min egen tillvaro. För att leva ett sådant liv i strålkastarljuset, det är inte några väskor, skor, solglasögon eller underbara kreationer värda. Plötsligt känns min garderob större och mycket mer intressant!
    18534-2131



    väskan

    Missade helt Lindsays väska tll den söta klänning med rosett. Hon har en liten aftonväska med guldkedja som hon bär snett över kroppen. I like! Det där gjorde jag under sensommaren och tidiga hösten med en svart väska. Så smidigt eftersom man då har händerna fria.
    18534-2130



    a tan..

    Jessica har varit och bättrat på sin bränna. Hon ser ju onekeligen fräsch ut! Tänk hur snyggt en rutig skjorta och jeans faktiskt kan vara... Även här har hon fläta i luggen. Snyggt!
    18534-2129


    bilder sweetkisses.org

    Chanel 2.55

    18534-2127
    Det finns många väskor som kallas it-väskor, för varje säsong kommer en eller ett par stycken. Men det måste vara svårt att slå klassikern från
    Chanel. Coco Chanel designade 1955 väskan som heter 2.55. Namnet fick den av årtalet (55) och 2:an syftar på att den lanserades i februari. Karl Lagerfeld är ansvarig för dess uppdaterade versioner och i höstas tillverkades en begränsad upplaga i svart, vitt och grått.
    Vissa tycker nog väskan är en tant-väska, men till rätt outfit och på rätt person är den riktigt fräsch!
    Coco Chanel designade den visst eftersom hon saknade en väska att ha på axeln eftersom hon bar så mycket annat i händerna. Det roliga med 2.55 är att man kan ändra på kedjan (handtaget) och få den tillräckligt lång för att bära väskan snett över axeln. Såna där bra lösningar gillar jag!

    Bland kändisarna är den populär och Mischa Barton från OC har en liten samling av Chanel-väskor hemma. Andra som synts bära den eftertraktade väskan är Lindsay Lohan, Rachel Bilson och Nicky Hilton.
    18534-2126

    bilder via google.com och oc-style.com/lindsay-style.com/nicky-style.com.

    travel + leisure

    Rachel besökte Travel + Leisure Magazine's party häromkvällen. På tillställningen hade hon en mörkt lila (?) klänning som kändes väldigt Rachel. Klänningen passar henne och hennes färger, men jag tror många andra skulle ha svårt att bära upp den.
    18534-2125

    bilder rachel-bilson.com

    fräscht

    Jessica ser super fräsch ut med grön, gul och brun klänning. Håret är riktigt fint och kul att se att även hon fortfarande gillar flätad lugg. Jag är ett stort fan av den snygga och praktiska luggen.
    18534-2124


    bild sweetkisses.org

    kaputt

    Jag är helt slut! Har ingen energi kvar i kroppen. Det har varit en lång dag och jag känner att min infektion inte är helt ute ur kroppen. Tyvärr har jag en tendens av att tro att det försvinner bara huxflux, och första dagen tillbaka brukar vara okej, men andra... Ojoj! Det är jobbigare.
    Min kusin har blivit pappa för andra gången och jag fick en bild på det lilla pyret, vilken ursöt liten baby! Alldeles mörkt hår och så liten. Vad jag längtar tills "mitt" pyre kommer!
    Nu verkar det sig på lite konstiga vägar som att jag har klirrat sommarjobb! Härligt! Då kanske jag kan fundera på något att göra i sommar. Lite ledig måste jag ju vara, har jobbat sedan i juni förra året. Var bara ledig de röda dagarna över jul och nyår, när jag skulle till fjällen var jag sjuk hela tiden och nu blev påsken förstörd av sjukdom. Summan av det hela: ingen ledighet what so ever för mig det senaste året. Studerar man dessutom utöver jobbet, som jag gör, så är man aldrig utan borden.

    puppy love

    Mischa ligger i gräset och myser med sin söta lilla valp. Sweet!
    18534-2123


    bild people.com

    skönt

    So far känns dagen bra. Vaknade med en känsla av att vara utvilad, vilket jag inte tror att jag är, men det var skönt att känna så! Kokade ris på morgonen, brukar försöka fixa lunchen på kvällen, men ibland har jag inte allt i huvudet och då får jag skylla mig själv.

    20/4

    Orkar inte fixa en ny bild, men idag har jag det här på mig upptill med jeans nertill, istället för svarta byxor.

    • beige 3/4-ärmad topp, Mango
    • röd och gulblommig omlott-tröja, H&M
    • mörka jeans, Filippa K
    • brunt diadem i håret
      bild(5)


    prada

    Två andra besökare på Pradas exhibition var Eleanor Lembo och Jacquetta Wheeler. Gillar deras klädsel. Eleanor till vänster i den härliga blå/svarta kombinationen med trenchcoat, stuprör och flats. Jacquetta, till höger, piffar till det med ett urringat spetslinne till raka enkla jeans med ballerinas på fötterna. Stylish!
    18534-2120


    bilder wireimage.com

    ...two dresses

    När det var dags för afterparty/dinner för Pradas visning "Waist Down - skirts by Miuccia Prada" bytte Lindsay snabbt outfit. Borta var den mjuka romantiska looken och fram kom den lite råare Lindsay. I midnattsblå tubklänning, hängande hår, svart lite större väska och grå over-size kofta över axlarna var hon redo för kvällen. Älskar hennes väska, riktigt snygg!
    18534-2122


    bilder lind-lo.com och wireimage.com

    one event...

    I spräckligt mönstrad klänning och uppsatt hår besöker Lindsay Pradas nya utställning i New York. Med sig vid sin sida finns Rachel Zoe, stjärnstylisten.
    18534-2121


    bilder lind-lo.com

    att inspireras

    Vissa kan inte titta på vackra saker utan att få det där suget att äga det. Jag är sådan att jag hämtar inspiration i designerkläder och accessoarer och gör det till mitt eget med mina förutsättningar, dvs utan miljoner på banken.
    18534-211918534-2118


    bilder netaporter.com

    som om inget hänt

    Tillbaka på jobbet som om ingenting har hänt. Första reaktionen var ungefär, "jaha, var det nåt eller" när jag kom upp till kontoret under lunchen... Andra var "ja du ser ju sliten ut".
    Wow, thanks! Härliga mottagningar. Sedan är jag väldigt dålig på hela, buhu stackars mig grejen, men någon slags uppskattning vore ju nice. Inga hurra-kramar alltså, men "hej, kul att du är tillbaka" uppskattas!
    När jag kom hem från jobbet snackade jag med min kompis sambo och visade intresse för sommarjobb på hans jobb. Promota mig själv är jag väl inte grymmast på, men jag fick veta att de hade en person de jagade som låg bra till för jobbet och att jag var nästa person som var aktuell. Så jag tänker inte ha några höga förhoppningar utan bara go with the flow. Vad som händer, ja det händer ju faktiskt!

    bloggtorka

    Sedan jag varit sjuk märker jag att jag tappat lite av kreativiteten kring bloggen. Därför tänkte jag nu om någon kanske har lite tips eller idéer eller helt enkelt saknar något här på min blogg.
    Ibland blir man lite hemmablind och lite tips kan vara till hjälp...


    Condé Nast Traveler Hot List

    Svart och vitt verkar vara temat då Condé Nast Traveler Hot List hade award show.
    Lindsay i vit söt klänning med en rosett längst fram och bara axlar, väldigt trendigt. Sarah Jessica i prickig klänning sätter även hon det som anses trendigt. Cynthia Nixon kör en klassisk svart klänning, när har en LBD inte funkat?! Svar: Aldrig.
    18534-2117


    bilder gettyimages.com

    vitt

    Hade en massa tid att fördriva mellan ärende och jobb, därför svängde jag vägen om lite affärer. Indiska som har oväntat söta grejer, något jag upptäckte redan förra året, är en guldgruva. De har som sagt söta grejer, bra priser och ofta saker som inte är precis likadant som allt annat. I like!
    Om man är på jakt efter vitt till student, examen eller konfirmation, då ger jag tipset att uppsöka närmaste Indiska. De hade en del att välja mellan. Kanske en klänning, ett linne, en topp eller varför inte den ursöta spetsboleron som de sålde.
    De hade en söt trikåklänning i a-linje stuk. Den hade något lags broderat upptil, över axeln och var rak och relativt vid, med följde ett smalt skärp men det skulle jag nog inte använt. Fanns i flera färger och kostade inte så mycket. Hade det inte varit för att deras minsta storlek i praktiskt taget alla plagg är small, då hade jag dragit en korallfärgade över huvudet, eller den ljusgula, vita, svart eller ljusgröna kanske.. Ja ni fattar, den fanns i flera färger!
    Jag hittade en söt topp med liten holk ärm, rak modell med en mudd nertill i mörkgrönt... Väldigt söt, ska försöka fixa en bild. Den fanns i ljust också men den gröna var snyggare på mig!


    Wow, undra om inte jag borde sponsras nu så som jag skrivit om Indiska.. :)

    19/4

    • vitt linne TopShop
    • nougatfärgad v-ringad tröja, H&M
    • jeans, Levi's
    • svart skärp, Saddler
    • bruna loafers, Zara
      bild(3)
      19/4

    regn

    Jag hoppas slippa sånt här väder på ett tag nu! Fast Jessica har schyssta stövlar som passar i det trista värdet, om halsen har hon dessutom en Juicy-halsduk som jag sett på henne tidigare.
    18534-2115


    bild celebworld.org

    onsdag

    Så var det onsdag och inte så mycket kvar av den korta veckan innan det är helg igen. Idag ska jag iväg på ett ärende som jag måste ha klarat av innan lunch och sedan blir det jobbet i eftermiddag.
    Just nu känner jag mig trött och seg. Ska försöka ge mig en spark i baken så att jag kommer igång.
    Så var det över för den här gången för Frölunda.. Men men de spelade faktiskt inte som vinnare under finalmatcherna. Alltså det märks att Frölunda (stundtals)har ett spel som inte Färjestad behärskar, men de var helt enkelt bättre den här gången. C'est la vie.

    onödigt vetande

    Höger- eller vänsterhänt: Höger, men jag kan göra vissa grejer med vänster.
    Humör just nu: trött
    Favoritgodis: vet verkligen inte... har inget direkt som jag gillar.
    Är det nåt du absolut inte äter: ja, alldeles för mycket egentligen...
    Kläder just nu: adidasbyxor och grå collegetröja från Tiger of Sweden
    Musik just nu: radio, NRJ
    Vad sa du senast: Okej, hejdå.
    Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Hmm, skulle nog vara ytlig och välja en period med cool stil, typ 1920-talet, men skulle nog inte gilla hur samhället var då.
    Sommarplaner: hoppas det löser sig med sommarjobb någonstans... Annars, none.
    Fisk eller badkruka: alltså jag är ingen badkruka, men ju äldre jag blir, desto mindre intresserad är jag av att bada länge, det blir mer dopp och upp igen.

    Saft eller alkohol: saft.
    Hur många kuddar sover du med: 2
    Favoritväder: varm sommardag
    Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: musik, någon som står mig nära och en bok
    Spelar du nåt instrument: blockflöjt och piano
    Morgon- eller nattmänniska: natt, lätt!
    Sparare eller slösare: spara, men det kan nog låta som att jag slösar ibland.
    Bästa film: A walk to remember, vet itne varför men den filmen har mig i ett fast grepp.
    Tror på liv på andra planeter: hmm...
    Kommer du ihåg din första kärlek: Absolut.

    Tror du på mirakel: Njae.
    Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart!
    Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jag hoppas att jag är det, men ibland när jag inte förstår kanske jag är mindre tolerant.
    Ser du på kärleken som ett misstag: ett misstag? nej
    Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 vore det ideala
    Bio eller promenad: måste jag välja?
    Är du kittlig: Njae... kanske lite.
    Snarkar du? bara om jag är förkyld eller allergisk, men hur ska jag kunna veta det? jag sover.

    Stjärntecken? tvilling
    Rädd för insekter? spindlar och småkryp, ja absolut. Men inte myggor..
    Äckligaste insekten: skulle klara mig utan alla
    Största svaghet: fegar ut för fåniga saker
    Det här är jag bra på: hålla konversationer med de märkligaste människor
    Bästa bok? det kan jag omöjligt svara på, har läst så många!
    Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? förflytta mig från en plats till en annan
    Vad vill du jobba som? drömjobbet är som marknadschef på ett klädföretag
    Chips, morötter eller godis? morötter
    Pizza eller hamburgare? Om jag får äkta italienska stenugnsbakad piza väljer jag det, annars hamburgare.

    Skriver du dagbok? nej, bloggen är väl lite sådan...
    Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? nope, aldrig.
    Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) älskar ordning och reda, men blir tyvärr för lat för ofta, så lite mellanstökigt i mina ögon, i föräldrarnas mycket stökigt...
    Gungar du på stolen? nej, men jag snurrar, om det är en snurr-stol
    Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nope, pallar inte att inte ha fofäste.
    Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster
    Är du rädd för blod? nej, fast å andra sidan beror det väl på situationen...
    Saltar du på maten? nej
    Gillar du att sjunga? i bilen skrålar jag alltid!
    Anser du att du är stark? ja, utifrån mig så tycker jag det.

    Brukar du sola? Ja
    Vad gör du om du får hicka? väntar ut den, eller "dricker vatten åt fel håll"...
    Röker du? nej
    Snusar du? Nej
    Använder du knark? Nej
    Kaffe, te eller inget? te varje dag, kaffe med mjölk och socker väldigt sällan
    Har du en besatthet? nej, det tycker jag inte att jag har

    Ebbas stil

    18534-2114
    Jag har fått några förfrågningar om vad jag tycker om Ebbas stil och jag har inte hunnit läsa den tidigare. Men nu under min sjukdom har jag gjort en djupdykning och plöjt den från pärm till pärm.

    Det första som slog mig då jag öppnade paketet från posten var att boken är större och känns glammigare än jag föreställt mig. Den är rosa, såklart, och har ett löst pappersomslag.
    Inne i boken är det mycket bilder, på kändisar, klänningar, skisser och privata bilder på Ebba.
    Det är ju så att antingen gillar man Ebba von Sydow och hennes sätt eller också gör man det inte. Det är få som är ett mellanting. Jag gillar Ebba. Jag tycker hon har en skön stil, hon kör sitt race, ursäktar sig inte men får också stå ut med mycket negativt i och med det. Bara för att jag gillar Ebba innebär inte det att jag sväljer allt med hull och hår.
    I boken skriver hon om nutida stilikoner, men även om stilikoner som stått sig sedan 50-60-70-talen. Då och då i boken dyker det upp intervjuer med olika personer. Hennes listor finns i flera av de olika avsnitten och där finns även den omtalade basgarderobs-listan. Läste någon artikel (länk från någons blogg..) där det gjorts någon slags uträkning på vad man skulle behöva betala för att få den där basgarderoben. Till det har jag två saker att säga. Dels så skriver Ebba i samma kapitel att det är vad man bör ha, men man köper på sig allt eftersom, dvs tanken är inte att gå ut för att inhandla en hel basgarderob på en gång. Men även, bara för att Ebba skriver att basgarderoben ska bestå av dyra plagg innebär inte det att den måste göra det. Jag är absolut för basic, ska jag välja någon stil så får det bli den klassiska basgarderoben, med moderna touchar.

    Ebbas stil är inspirerande, den innehåller värdefulla tips och saker att tänka på. Avsnittet om färg borde nog flera läsa. Vissa färger passar man mindre bra i och andra passa man superbt i.
    Nåväl, jag gillar Ebbas stil. Men tycker man inte Ebba är så intressant bör man nog avstå boken. Detta är en bok jag tänker spara, bläddra i ibland men även tror är rolig om många år. Även om den har tips som håller så är den också typisk för vår tid här och nu.


    Det blev ingen typisk recension, det känns så väldigt proffsigt, därför kör jag på mitt eget sätt.

    green issue

    Elle och Vanity Fair lanserade med sina Maj-nummer något de kallar för Green issue. Detta gör de för att uppmärksamma de hot som finns mot vår miljö och omgivning. Läs här vad Vanity Fari uttrycker om sitt Green Issue.
    18534-2113



    på stan

    Alltid lyckas hon se så nonchalant fräsch ut Lindsay. Här på stan i New York, undra vid vilket tillfälle hon ska, eller kanske redan har haft, den vita klänningen hon bär på galgen?! Gråa stuprör är väldigt snyggt!
    18534-2112


    bilder wireimage.com

    Eva

    Eva Longoria är i New York för att göra lite promotion. Bland annat besöker hon Jay Leno i Tonight Show (den vänstra bilden) och MTV TRL (högra bilden). Kul att se hur hennes stil anpassas efter publiken. Hon känns lite mer klassisk till Leno och på MTV kör hon en piffigare stil. Det ser väldigt fräscht ut med vita shorts, färgglad over-size topp och kilklackar. Visst har hon väl extensions i håret?!
    18534-2111


    bilder wireimage.com och gettyimages.com

    isch

    Var hos specialisten och han var grym. Det märks verkligen när man hamnar hos en doktor som kan saker och ting. Han var specialist gällande öron/näsa/hals och kollade alla möjliga grejer. Det läbbigaste var när man bedövade mig i näsan och svalget för att föra in en grej och kunna titta i min hals.
    Någon som sett Ashlee Simpsons show när hon håller på och tappar rösten och får gå till läkaren? Då för han iallafall ner en grej i hennes näsa och det var samma grej jag råkade ut för. Nu har äntligen bedövningen släppt!

    jackan

    I kommande OC-avsnitt har Marissa en ursnygg kort jacka på sig. Jag gillar sådana modeller, men så kommer mitt praktiska jag in, samma person som dyker in då det gäller jackor/kappor med 3/4-ärmar. Det funkar helt enkelt inte här och när det funkar, ja då vill jag ändå inte ha jacka på mig!

    crap

    Jaha, ibland vill jag tro att saker är bättre än de verkligen är. Idag vaknade jag och det sved riktigt mycket i halsen på morgonen. Det tillsammans med tung huvudvärk innebar sängen ännu en dag. Snart ska jag till en öron-näsa-hals läkare. Vet inte hur min mamma beter sig, men hon lyckades fixa en tid till mig. Hon är fantastisk när det gäller sådant! På många andra saker också alltså...
    Skönt att en riktig hals doktor ska kolla, hur mycket jag än gillar min husläkare, fast ibland är hon lite konstig, men hon kan inte titta på samma sätt som en ö-n-h.
    Läste just
    detta på aftonbladet och jag befarar när pollensäsongen ska slå till. Har medicin för att ta en cortison-spruta, men det är ju alltid sista alternativet...

    back again

    Nu känner jag mig allt mer som mig själv igen. Halsen är visserligen inte helt bra och temperaturen är väl inte så som den är när jag är helt på topp, men men det närmar sig. Under senaste veckan, drygt, har jag därför inte bloggat som jag brukar. Det har blivit inlägg efter mitt ork, men att svara på kommentarer har dessvärre hamnat lågt på prio listan. Känns dumt eftersom jag tycker det är jättekul att få kommentarer och jag har läst dem alla, men inte orkat svara eftersom jag försöker att vara lite kreativ i mina svar.
    Nu när jag är på benen igen ska jag försöka svara på så mycket som möjligt. Hoppas ni har överseende med det otäcka virus som haft makten över mig på sistone!

    Veckan är kortare än vanligt och antagligen kommer allt kännas konstigt, har ju inte haft normal arbetsvecka sedan innan påsk. Nåväl, bara att kasta sig ut i det. Imorgon lär jag ha en del post, lite mail och andra uppgifter att ta igen. Dessutom väntar antagligen det samtal med min chef som jag missade förra veckan på grund av sjukdom. Som sagt, bara att kasta sig in i det!
    Så nu får det bli sängen, ordentligt med sömn är bra för utsidan, men framförallt för min insida!
    Baci!

    puppy

    Mischa har en ny valp. Verkar som att hon fastnade för den söta lilla terriern hon höll i häromveckan. Självklart har den en egen Louis Vuitton-väska att vistas i under shoppingturen, men är inte hunden lite väl liten för den stora väskan?! Äh, jag kan inte sånt där men ändå...
    18534-2110


    bilder mischa-b.org

    i new york

    Lindsay var ju som bekant host för Saturday Night Live i helgen och har därmed spenderat en stor del av den senaste tiden i New York. Här är två bilder av henne på stan. Mössan var ju kul, men är det verkligen så kallt, Lindsay? Tror inte det... Schysst med klänning, lös kofta och ballerinas. Soft stil.
    18534-2109


    bilder wireimage.com

    mischa

    Schysst stil på Mischa. Hon har sina snygga röda ballerinas på sig också. Verkar vara ett par favoriter!
    18534-2108

    bild mischa-b.org

    moss

    Inte bara modell utan mamma också.
    Kate hinner med både dottern och karriären. Här är de på stan tillsammans.
    18534-2107

    bild wireimage.com

    bebe

    Mischa Barton i annonser för Bebe. Lite speciella måste jag ju ändå säga att de är. Inte riktigt som hennes Ked's kampanjer!
    18534-2106

    bilder mischa-b.org

    annandag

    Annandagar är ofta ganska sega dagar tycker jag. Den här dagen är inget undantag. Men den har varit bra ändå! Vi har tittat på massa gamla diabilder. Kort på mina föräldrar när de var unga! Coola kläder de hade! Men även vissa mindre fina. Såg även bilder på mig och brorsan då vi var små. Kul att se hur omgivningar förändrats med åren.
    Ytterligare bättre idag. Skönt! Drömde så konstigt inatt, om någon jag inte träffat på bäldigt länge. Märkligt hur det fungerar.

    fy!

    Trist att Frölunda förlorade idag. De sköt alldeles för lite skott och då blir det inte mål helt enkelt... Eller ur fel vinkel.. Men Färjestad har några bufflar de behöver ta hand om. Ledin, Wallin eller vad de heter...
    It aint over 'til the fat lady sings!

    systrar

    Söta välmatchade Lohan-systrar på stan i New York. Båda i leggings, flats och over-size tröjor.
    18534-2105

    bild celebworld.org

    snl

    Igår var Lindsay värdinna för Saturday night live. Ett program jag inte sett särskilt många gånger, max 2 tror jag. Men det vore kul att se Lindsays avsnitt. Undra när/om det sänds här!
    På efterfesten (nedan) såg hon glad och avslappnad ut. Kändes antagligen skönt att ha klarat av uppdraget!
    18534-210418534-2103

    bilder lins-lo.com

    beautiful

    Australienska tidningen Who har utsett årets vackraste. Rachel och Adam finns på listan!
    18534-210218534-2101

    bilder rachel-bilson.com

    bättre

    Äntligen mår jag bättre! Halsen svider lite mindre och är inte så svullen som den varit. Temperaturen är låg och jag kunde sova ordentligt inatt. Ljuvligt. Hoppas det går snabbt nu bara!
    Var ltie snurrig förut, ringde någon och frågade efter ett efternamn som jag snabbt svarade att nej det bodde ingen här som hette det. Eftersom det efternamn vi faktiskt har är väldigt ovanligt så är jag alltid vaksam på när folk ringer från skyddat nummer och frågar sådana saker. Nu visade det sig dock att personen faktiskt ringt rätt, den frågade nämligen efter mammas gamla efternamn, det som hennes mamma och syster har... Ibland är jag för vaksam och ibland bara babblar jag på. Det blev rätt till sist iallafall!
    Idag är det lite disigare, men inte så kallt ändå. Våren är faktiskt äntligen här!

    oc

    Har tittat på de senast sända avsnitten i USA och de var lite low.. När jag är sjuk blir jag superkänslig och gråter för ingenting. Bra exempel är när jag grät hysteriskt för att vi inte hade någon dressing hemma.. Skulle väl äta något och ville absolut ha det!
    Anyhow, OC var det! Egentligen var det väl inte så sorgligt som jag fick det till men.. Utan att avslöja saker tycker jag att Summer blir viktigare och viktigare för OC. Hon är den karaktär som känns som att hon faktiskt mognat, det har väl Ryan och Seth också, men Marissas beteende är inte ett dugg annat än det varit under hela tiden. Nej jag tror nog Josh får börja tänka om vad det gäller henne!
    18534-2100

    bild oc-style.org

    15/4

    Påskafton till ära ger jag en bild av min sjuklingsklädsel. Idag blev det:

    • mörkblå adidasbyxor - svingamla, typ högstadiet, men de passar, är inte slitna och är sköna!
    • grön piké, Mango
    • rosa hoodie, H&M
    • håret med brett diadem, sned tofs och inget smink what-so-ever.
      bild(3)

    a stroll

    Nicole med pojkvännen Adam på stan i New York. Vad har han på sig för t-shirt?! Den ser inte snygg ut och påminner om sådana där grejer man har när man skjuter.. Vad nu det kan heta..
    Nicole ser däremot fräsch ut i jeans, vitt linne och mönstrad sjal i håret. Kul att hennes extensions håller i sig! Tänkte på en sak, kan det vara så att hon på grund av sina viktminksningar har blivit tunnare i håret? Det är ju en effekt som kan komma... Men det var bara en parantes!
    18534-2098


    bilder wireimage.com

    orättvist

    Hjälp vad fräsch och fixad hon ser ut efter flyget hem från Sydney. Antagligen är hon precis lika fixad och donad som hon ser ut, för sådär ser inte jag ut efter x antal timmar i ett flygplan.
    Söt klänning hon har och håret, ja det är alldeles underbart!
    18534-2097

    bild celebworld.org

    schysst

    Lindsay i schysst vardagsklädsel. Gillar hennes skor, svarta med vit rosett är sött!
    18534-2096

    bild celebworld.org

    Påsk!

    Så var det påskafton. Solen skiner blå himmel och våren är här! Längtar efter att bli frisk så att jag kan använda min nya jacka :)
    Fortfarande ruskigt ont i halsen, men det börjar vända... Fast alldeles för långsamt! Nu börjar det trycka fårn halsen och upp mot örat vilekt skapar undertryck och öronont. Usch.
    Tur att jag itne är något godis-monster, då hade jag nog varit ledsen nu eftersom jag  inte kan äta godis direkt. Men jag är ju inget fan av godis direkt och är mer ledsen att jag inte kan äta andra saker.

    Önskar alla en glad påsk!

    ps. jag har inte orkat svara på kommentarer på sistone, tyvärr. Men det kommer. ds.

    vår

    Krokusarna blommar för fullt! Så vackert det är. Blir alltid lyrisk på våren, när man ser bladen slå ut, blommor växa upp och blomma, alla djur som börjar visa sig och fågelsången som bryter igenom tystnaden! Ahh, våren är härlig!
    Minns påsken när jag var yngre, då tyckte jag alltid att det skulle vara vår. Jag och en kompis lekte ofta många utomhus lekar under påskhelgen. Och vi skulle absolut vara ute utan jacka, det kunde ibland leda till x antal tröjor, vantar och halsdukar. Sedan brukade vi spela fotboll, tennis, basket, göra tian. Tian är en lek där man använder en tennisboll mot en vägg och räknar ner så att säga. 10 bollar som man ska kasta mot väggen och fånga utan studs, 9 mot väggen och en studs innan du fångar osv... Oftast skulle vi vara kreativa och hitta på egna grejer.. Sedan tog vi fram tennis-pinnen. Det var en pinne man tryckte ner i marken med ett långt snöre och en tennisboll längst ut. Sedan stod man på varsin sida och skulle vinna genom att slå bollen så den snurrade mest åt sitt eget håll. Vårt förråd har alltid varit fyllt med bollar, spel och tillbehör att leka utomhus. Förr hade vi en basketkorg på förrådsväggen också.. Vad kul vi hade när vi var yngre och lekte ute!
    bild(4)


    farewell

    Jessica lämnar Australien efter en vecka down-under. Undra hur mycket hon reser på ett år!?!
    18534-2094


    bild people.com

    stil utan form

    Klänningen som Nicole bär är ursnygg, men på henne hänger den för löst! Hon behöver lite mer form. Sandalerna är ursnygga, vet inte varför, men jag är verkligen helt hung-up på sådana!
    18534-2093

    bild people.com

    i brunt

    Lindsay i bruna kläder med en zebra-randig väska på armen. Väskan får hon inte mycket hurra för från mig, Men hon klär i brunt. Den 15:e ska hon var värdinna för Saturday Night Live.
    18534-2092


    people.com

    paris

    Paris på stan bärandes Elle med sig själv på omslaget. Tänk vad kul det vore egentligen! Undra om hon inte är på väg till en frisör förresten, för senare besökte hon Lakers poker-någonting och då hade hon samma kläder på sig... Eftersom det praktiskt taget aldrig händer annars så..
    18534-2091


    bilder celebworld.org och gettyimages.com

    the shoes

    Siennas skor är ursnygga! Härlig färg och rolig detalj med knäppet runt ankeln. I like! Tänk vad märkligt, men jag tycker hon är roligare så fort hon får lite längre hår igen.. Även om jag inte tror att hon kommer bli samma ikon som förra våren/sommaren.
    18534-2090


    bild celebworld.org

    rock

    Lindsay i leggings på rock party på Times Square. Snyggt att bryta av med de färgglada skorna!
    18534-2089


    bild glamourmag.co.uk

    låångfredag

    Något som är långt är min sjukdom! Halsen är inte ett dugg bättre, väldigt frustrerande! Febern var ltie lägre idag, men det är halsen som är jobbig, det är den jag riktigt lider av. Och det faktum att jag inte kan äta när jag har så ont.
    Solen skiner idag, klarblå himmel och ljuvligt påskväder. Tänkte bylsa på mig flera lager och få lite luft. Sitta på altanen och njuta är inte så dumt.

    hockey

    KOmmer ni ihåg att det fanns en låt där de sjöng, h-o-c-k-e-y Hockey! Säkert typ någon Vm-låt eller så. Den var himlans kul tyckte jag då minns jag...
    Anyhow, snart är det finalmatch nr 3! Tack och lov är jag så trött att jag inte blir lika engagerad som i söndags. Sen vill det väl till att de inte spelar som i söndags heller utan som i tisdags!

    syster yster

    Söta systrarna SImpson backstage under Mtv VMA. Jessica i ljus och fräsch blå/vit klänning, Ashlee i klassiskt svart! Men vilka smala armar hon har Ashlee.. Usch, inte en till!
    18534-2088

    bilder wireimage.com

    midja

    Oj vilken mini-midja Keira har i sina tidsenliga kläder. Hon är på set och spelar in sin senaste film. Säga vad man vill om dagens mode, men jag är tacksam att vi slipper korsetter! Killen vid hennes sida är nya pojkvännen, Rupert(?).
    18534-2087


    bild celebworld.org

    Ashlee

    Ashlee var värdinna på Australian MTV Video Music Awards. Som sig bör, eller åtminstone oftast är, bjöd hon på flera olika outfits. Men visst har hon väl ännu längre extensions nu?
    18534-208618534-2085

    bilder gettyimages.com

    gult

    Den australienska skådespelerskan Ada bar en ursöt gul klänning på MTV Vide Music Awards. Den ljusa färgen är ursnygg på någon med lite färg och bandet i midjan blir pricken över i:et.
    18534-2085

    bild gettyimages.com

    jess

    Härliga Jessica visar hur snyggt det är med den där axellånga frisyren. Hon passar även i den sneda luggen, men nej jag har bestämt mig för att spara ut håret, så inga fler lugg-klipp här inte!
    Randigt är snyggt både i breda och smala sådana och den fräscha ljusa trenchen känns helt rätt i vår. Hon har verkligen schysst stil Jessica!
    18534-2083


    bilder sweetkisses.org

    mini-me

    Nicole Richie på stan. Hon ser verkligen ut som en mini-människa! Jag börjar tröttna lite på det här att alla kläder simmar på henne. (även om den här bilden inte är typisk..) Ät lite människa, please!
    18534-2082

    bild betterthanyou.org

    förevigad

    Lindsay Lohan finns numera som en vaxdocka på Madame Tussauds museum i New York. Det måste vara rätt häftigt att få en docka gjord i ens ära. Den ser väldigt ätka ut!
    18534-2081


    bild gettyimages.com

    värdelöst

    Vaknade och mådde, om möjligt, ännu sämre idag. Det kassa är att jag har svårt att sova när jag har hög feber och så himla ont i halsen. Fick provsvaren fårn doktorn och det är bara virus.. Eftersom jag åt penicillin så nyligen vill hon inte ge mig det heller. Vill bara gråta, men det är för jobbigt.. Känns så hopplöst, att bara vänta ut det här! Kan inte äta heller. Igår åt jag två pannkakor, några Finn crisp (typ fullkornskex) och fyra godisbitar. Mamma gjorde chokladpudding till mig men det var inte alls gott.. Halsen sade stopp! Dessutom är det svårt att prata, folk hör knappt vad jag säger. Så jag får prata som när jag pratar med mormor (hon hör illa) långsamt tydligt och vänd mot den som ska höra mig.
    Ingen bra dag idag. Vill bara gå och lägga mig, men det är för jobbigt...

    rachel

    Rachel i lite annorlunda stass. Bild från en photoshoot, kanske material till en tidning?! Cool var den iaf.
    18534-2081


    bild rachel-b.org

    cute

    OC-paret Rachel och Adam på stan, kära som få. De åt lunch tillsammans och gick sedan och tittade på rescue-dogs. Rachel har söt topp och sina snygga Dolce & Gabbana-solisar.
    18534-2080


    bilder rachel-bilson.org

    mischa

    Mixade bilder på Mischa. Kolla in kilklackarna på skorna där hon sitter vid bordet... Lite väl mycket för min smak, trots att jag är ett stort fan av kilklackar! Undra vad hon läser..
    Hennes hund är väldigt söt! Och hon har schysst stil i korta shorts med en lös topp till.
    18534-2078
    Hennes randiga tröja är fräsch. Dessutom matchar hon med ett par röda ballerinas, nice touch!
    18534-2079

    Uppdatering: Elisabeth uppmärksammade att det ju inte är kilklackar hon har utan det jag tyckte var sulan är den andra foten.. Ojoj, jag får skylla på feberyra! Och som Elisabeth skrev, det känns inte riktigt som hennes stil och det håller jag helt med om!

    bilder mischa-style.com

    stress

    Läser på Expressen om en undersökning som gjort om ungdomar idag. Vilken press det är, strävan efter att vara perfekt. Alltid lika aktuellt ämne och det bör uppmärksammas, jag tror inte alla ser tecken och förstår vad som ligger bakom.
    I senaste Veckorevyn skriver Ebba om mat i sin krönika. Mer exakt om den ångest som många har gällande mat. Hon är klockren i sin beskrivning och jag vet nog själv vilken typ jag är.
    Det bästa är nog i sista stycket där hon skriver: "Om jag bara skulle äta en apelsin till lunch kan jag garantera att jag aldrig skulle orka göra den här tidningen. För att inte tala om in bok."
    Bra skrivet! Hon tar dels upp det som många tänker, klankar inte ner på det utan ger perspektiv på vad man klarar av utan mat i kroppen. Nästan ingenting!
    Och visst har hon rätt i att Äta bör man, annars dör man!
    Även om det ibland är lättare att säga, än att göra det...


    inspiration

    Jag gillar rosa och den här tröjan ser fin ut tillsammans med svart! Även om jag inte fallit för västmodet, trots att jag har en i garderoben, så ser det snyggt ut med shorts, väst och skjorta! Fräck jobboutfit.
    18534-2076


    bilder hm.com

    alba

    Till vänster i söt klänning med markerad midja på GLAAD awards och till höger på stan. Konstiga proprtioner hon har på högerbilden.. Benen ser jättelånga ut. Det kanske de är men jag har inte tänkt på det på samma sätt tidigare.
    18534-2075


    bilder gettyimages.com och people.com

    oj

    Kolla in Janet Jacksson, snacka om skillnad på nu och för några månader sedan. Den infälda bilden är från oktober. Det kan inte var bra att göra sådär häftiga viktskillnader. Vet ju vad bara några kilon gör med min kropp, tänk då på henne och antalet kilon det handlar om. Hoppas hon mår bättre nu och kan försöka hålla en sundare livsstil.
    18534-2074

    bild people.com

    smärta

    Det är inte ett dugg kul att ha såhär ont i halsen. När mina smärtstillande börjar gå över så gör det så ont att jag nästan gråter. Usch usch... Riktig klagosång, men det är pissigt!

    Nu har jag just sett senaste Gilmore Girls. Märkte att jag inte mådde bra eftersom jag hade svårt att hänga med i vissa konversationer... Något som aldrig händer annars. Ej textat alltså.

    Idag har jag sett Rånarna, den är riktigt bra. Persbrandt är med och Stefan Sauk. Såg den i somras på landet och hjälp vad spännande den var då! Nu visste jag ju någorlunda vad som skulle hända..
    Började även kolla på Two weeks notice med Hugh Grant och Sandra Bullock, men jag som nade efter en halvtimma. Kanske ser den imorgon istället.

    Min chef ringde förut, har itne på ljudet men jag såg det efter en stund. Lite konstigt att han ringer och frågar hur det är andra dagen jag är sjuk.. Mamma tyckte det var bra, men jag tycker det är konstigt. Nåväl, så är det!

    styleish

    Två stilikoner tillsammans på Calvin Klein fest. Lindsay ser ganska mörk ut i håret, möjligtvis lite rödare. Vad roligt, de är nästan lika långa! Visserligen är ju Kate egentligen för kort för att vara modell, men kanske är det så att Lindsay har klackar och inte Kate...
    18534-2073

    bild celebworld.org

    ont & strul

    Vilken morgon!
    Lite ondare i halsen, jepp det går faktiskt! Gick upp tidigt, för att vara sjuk, eftersom jag hade ett läkarbesök inbokat. Kommer till Sahlgrenska och de har inte min tid inbokad eftersom sköterskan gjort fel. Lagom skojigt och jag fick vänta i en dryg timma för att träffa doktorn mellan andra patienter. Efter mycket om och men så gav hon mig åtminstone ett positivt besked :)
    Men oj, alldeles för mycket drama!

    gôtt

    Får försöka vara riktig göteborgare nu ikväll. Hurra!! Frölunda :)
    Äntligen lite härligt spel! Fortsätt så och söndagen är förlåten..

    Blev lite sur nu när jag upptäckte att jag inte tryckt tillräckligt hårt på knappen för inspelning av Gilmores, Desperate och Grey's. Argh! Men okej Gilmore har jag sett och Grey's ska gå i repris, men brukar inte Desperate Housewvies gå i repris också??
    Det var samma sak igår, One Tree Hill går ju alltid på mångd runt lunch i repris, men inte igår.. Typ enda gången jag väljer att inte spela in det! Typiskt!!

    Jag har så j*kla ont i halsen att det finns inte. Känns som att en pingisboll trängs i halsen på mig! En godisbit tog fem minuter att få ner... Det är illa.
    Snart sovdags! Baci.

    clueless

    Nu har jag kollat på Clueless. Den är för rolig. Alicia Silverstone gör rollen som Cher väldigt bra. Minns allt mode som blev populärt efter filmen visades. Rutiga byxor, korta kjoler med over-knee strumpor bland annat. Och hur påverkad man blev av att alla hade mobiltelefoner. Det var väl inte så utbrett här då..
    Bettany Murphy har förändrats sedan hon spelade rollen som Tai, hon som spelar Dionne känner jag igen, har nog synts på några ställen efteråt. Och hennes pojkvän Murray är ju Turk i Scrubs.
    Språket i filmen är roligt! Vem vill vara en Barney, det är väl klart man vill se ut som en Betsy! As if!
    I'm outie..
    18534-2072



    glam

    Liz Hurley hade ursnygg rosa aftonklänning då Breast Cancer Foundation hade The Very Hot Pink Party.
    Sienna klär i sina nya extensions och har på sig ett par coola solbrillor.
    18534-2071


    bilder glamourmagazine.co.uk

    shoppingtime

    Ashlee ute på stan för att shoppa med pappa Joe i hasorna. Intressant val av sällskap, men kanske är det bara så att han ska betala(?!) eller godkänna det som köps.. Han verkar ganska bestämd Mr Simpson!
    18534-2070


    bild celebworld.org

    carmen

    Carmen på MTV TRL i svart outfit uppiffad med en leopardmönstar liten kofta. Sött.
    På premiären av Scary Movie 4 körde hon helsvart och så klassisk ut.
    18534-2069

    bilder gettyimages.com

    ashlee

    Ashlee på presskonferens inför autralienska MTV Music Video Awards. Hennes klädsel är fin, gråa stuprör, svart lite loose linne och lång halskedja.
    18534-2068


    bild gettyimages.com

    standing still

    Söta Kaley Couco (som syns i Förhäxad på trean) och Mena Suvari på premiären av filmen Standing still. Där syntes även gamla Dawson's Creek killen James van Der Beek.
    18534-2067

    bilder gettyimages.com

    ATW

    Sarah Jessica Parker tillsammans med maken Matthew Broderick på American Theatre Wing Annual Spring Gala. Tycker det ser ut som att Sarah Jessica har på sig en Roland Mouret.
    18534-2066

    bild gettyimages.com

    back to red

    När jag såg Lindsay på Jay Leno någon gång i vinras berättade hon att hon skulle gå tillbaka till sitt röda hår. Och nu har det skett. Klart hon passar i rött, det är ju hennes naturliga färg, men jag gillade hennes dramatiska look med det mörka. Kul, nu har hon på ett år haft blont, mörkt och rött hår!
    18534-2065


    bild celebworld.org

    ont det gör ont

    Usch usch, idag är det inte roligt att vara mig. Min hals är svullen och jag kan knappt svälja mitt eget saliv. Var hos doktorn men det är inte någon bakterie och eftersom jag inte har mandlarna är det ingen idé att ta odling. Hon tog lite andra prover som jag får veta på torsdag. SKönt med en doktor som känner mig så väl, hon vet vad man ska kolla, i lite olika syften.

    Idag blir det soffan med tv, film och kanske en tidning. Funderar på att kolla på Clueless, as if! Den är så rolig, lagom lättsam.
    Blir nog mest drycker av olika varianter idag, mat känns inte ett dugg lockande eftersom körtlarna är i vägen!

    i vägen

    Mina körtlar i halsen är i vägen. Jag har svårt att svälja och när jag pratar hör man att jag är svullen.
    Usch, jag som var sjuk alldeles nyligen. Har ju bara varit en vecka utan penicillin. Boring!

    Idag var det fullt med folk på uteserveringarna i solen! Det såg så ljuvligt ut att jag blev riktigt avis. Hade också velat sitta där med en varm choklad, solglasögon, kanske en filt om benen och blicka mot skyn.
    Borde kunna börja använda min vårjacka när som helst nu. Fast eftersom jag mår dåligt får det nog vänta ett litet tag!

    Det är så trist med kollegor som bara ser det negativa i många saker. Vårt kontor, de som satt här från början, inte de som flyttat in (det är de som gnäller mest..), har haft som tradition att ordna gemensam lunch när det är dag innan afton. Väldigt trevligt eftersom alla sällan sitter ner tillsammans i vanliga fall. Men nej, då börjar folk klaga och så har de minsann inte haft det innan... Bla bla. Så tröttsamt!
    Hoppas det blir av ändå, det är ju deras förlust och jag hoppas inte vi andra ska behöva lida!

    Tur att det inte är bilder på hur man ser ut när man skriver, jag ser nog mer sovande än vaken ut, drog dessutom på mig ett par pyjamasbyxor förut, matchat med en college-tröja från Tiger.

    10/4

    • cerise linne, Cherry tee
    • ljus kofta, zara
    • kortare jeans, mango
    • cerise armband, från Mallorca
      bild(1)

    aussie

    Jessica och Ashlee har under helgen anlänt till Australien. Där ska de delta på MTV Video Awards. Ashlee som värdinna och Jessica som presentatör. 
    Jessica visar upp hennes hår utan extensions och nu minns jag varför jag för ett år sedan ville klippa av mitt eget hår. Hon har trendriktigt diadem, stora brills och avslappnad flygstil.
    Ashlee kör mer sin egen stil vilket oftast är väldigt avslappnat.
    18534-2062
    18534-2063

    bilder gettyimages.com

    fräknar

    Efter att jag solade i lördags så dök mina fräknar fram. De brukar göra det under våren, på vintern går de i ide. Jag blev faktiskt glad att se dem nu, har nog vucit till mig och blivit vän med prickarna. Men som jag sagt tidigare, det är ju ingen annan som ser att jag har fräknar... Trevligt nog!
    Hello Freckles!
    18534-2061

    bild gettyimages.com

    tjockt

    Igår hade jag lite ont i halsen, men idag när jag vaknade så var jag ännu mer svullen på höger sidan och lite svullen på vänster sidan. Jag som verkligen inte kan vara sjuk den här veckan.
    Jag har mitt projekt att ta hand om, imorgon ska jag ha möte med chefen, sedan är det ju påsk och då ska man vara ledig och ha roligt. Okej jag ska inte ta ut något i förskott, men jag känner tyvärr min egen kropp.

    Blev så irriterad igår eftersom min dator krånglade, tror att det var fel på uppkopplingen. Men nu funkar det tack och lov! Det är när internet inte fungerar eller finns tillgängligt som jag märker hur mycket jag använder det.
    Vad gäller matchen så säger jag bara en sak, det var första, av max sju! Frölunda kommer igen redan imorgon. Det här löser sig nog ska ni se.

    jewelry

    LIndsay besökte Nefarious Fine Jewelry Party. Hennes klädsel var söt med volanger, men ändå lite kul med handsken. Kanske är det kärleken till Jared Leto som gör att hon ler så mycket, hur som helst är det kul att se ett glatt ansikte!
    18534-2060


    bild celebworld.org

    take-out

    Mischa Barton hämtar take-out. Hennes outfit är schysst jeans, blommig topp och kofta! Sandalerna på fötterna och solglasögonen är inte så dumma de heller.
    18534-2059
    bild celebworld.org


    utvilad

    Vaknar upp utvilad, det är det som är så härligt med helgerna! Jag känner mig utvilad. Något, som är mitt eget fel, jag sällan gör under veckan.
    Idag är det första finalmatchen mellan Frölunda och Färjestad! Ruskigt spännande. Tur att Salo kan spela, bara han håller måttet.
    Efter matchen blir det middag med familjen. Supernice!
    Nästa vecka är det påsk! Vad härligt för dem som går i skolan och har påsklov! Det har jag inte haft sedan jag gick på gymnasiet, vissa har ju det på högskolan/universitet, men inte jag!

    fräscht

    Nu är jag färdigtränad, nysolad och underbart renskrubbad! I love this feeling!
    Jag tränar mest för känslan man får efteråt, eller ja, även för att hålla kroppen fast och snygg, men ändå.
    Idag har varit riktig mys/slapp dag. Så himlans härligt! Men nu har jag börjat strukturera hur mintillvaro kommer spenderas fram till sommarlovet. Det är lite tentor och inlämningar på gång. Jag är dessvärre en sådan människa som skjuter trista saker på framtiden och det kommer ju alltid ikapp en. Sånt är nuläget!
    Fast å andra sidan har jag nu ett intresse för det, efter allt trassel på jobbet har jag blivit allt  mer bestämd med att färdiställa min utbildning under nästa läsår! Tillbaka till studentlivet på allvar med andra ord.

    Igår hände förresten en kul grej på jobbet! Jag kommer ha helhetsansvar för ett projekt vi gör för en kund. Tidigare har mitt jobb mer varit förarbete och sedan efterarbete. Eftersom projektledaren reser på semester ska jag nu ta över allt ansvar! Det är ett riktigt eldprov som kollegan uttryckte det. Så himla kul i all härvan att få chansen att visa vad jag faktiskt går för.

    poker

    Systrarna Hilton var i Las Vegas på MAXIM Magzines pokerturnering. Själv är jag inte så bra på poker, har inget pokerface alls! Snarare är jag som en öppen bok. MInns en gång när jag spelade poker med en gammal pojkvän och hans kompisar. Vi hade tidigare gånger spelat tv-spel där jag ständigt förlorade, till deras förtjusning. Så den här gången fick jag vara med, för att förlora tror jag, men tji fik dem!! Jag vann!! Det var såå kul, vilken känsla. Den gången och en gång när vi spelade ett tv-bilspel, det var de gångerna jag inte kom sist! Men jag hade kul ändå.
    18534-2058


    bild gettyimages.com


    sötnos

    Mischa håller i en ursöt liten terrier. Den ser helt adorable ut!
    Mischa ser schysst ut i jeansväst, ett plagg jag annars har väldigt svårt för.
    18534-2057

    bild people.com

    xx-small

    Nicole springer ärenden i myskläder och hon blir bara mindre och mindre dag för dag. Det göt ont att se henne tyna bort. Men det allra värsta är hur hon hela tiden protesterar och hävdar att hon älskar mat och inte har en ätstörning utan alltid varit smal. Det där låter bara som ursäkter!
    18534-2056

    bild celebworld.org

    Molly

    Molly Sims som spelade i Las Vegas, som gick på kanal5, pryder Marie Claire. Molly är även modell.
    Vilka härliga färger det är på omslaget! Den blåa känns så somrig.
    18534-2055


    bilder tylerlee.com

    rain

    Ibland regnar det även på Rachel Bilson. Här är hon ute med sin syster, Hattie.
    18534-2054


    bild celebworld.org

    gipsy

    Lindsay ute och fikar med vänner, hon ser lite gipsy-aktig ut. Söt som alltid förstås.
    Gillar kompisens prickiga klänning, den var fin.
    18534-2053


    bild celebworld.org

    elle

    Paris HIlton på omslaget av Elle. Förvånande måste jag säga! Men bilden är schysst.
    18534-2052


    bild celebworld.org

    regn

    Regnet öser ner men det är lördag! Skönt att få vara inne och mysa, bläddra i tidningar och ta det lugnt.
    Men först ska jag åka till gymmet en sväng och dra i lite maskiner. Så mycket mer än så blir det kanske inte, men skönt att aktivera kroppen. Känner mig lite otränad efter min långa frånvaro pga sjukdom!

    heltäckande

    När man sett strumpbyxor på kändisar i vinter har det alltid varit heltäckande. Det är allra snyggast, om man inte kan gå barbent förstås! Här visar Kate upp hur snyggt det är. Hon har strumporna till en blommig klänning som hon synts i tidigare. Kul att även Kate Moss använder sina kläder flera gånger!
    18534-2051

    bild glamourmagazine.com

    Lindsay

    Lindsay har härlig avslappnad stil. Oftast jeans, med topp och kofta/jacka. Den obligatoriska väskan och söta skor. Allra oftast ser man även ett leende på hennes läppar. Men inte alltid och tur är väl det, hade varit ganska onaturligt!
    18534-2050

    bilder lindsay-style.com

    sandal

    Ashley Olsen (tror det är Ashley) med söta Bronx-sandaler. Gillar den här enkla modellen. Har tröttnat lite på vanliga flip-flops och slip-ins. Förra sommaren använde jag nog ballerinas och mockasiner mest!
    18534-2049

    bilder mary-kateandashley-style.com

    wrap

    Kristin Cavellieri från Laguna Beach syns flitigt på premiärer och tillställningar. Har svårt att se henne som annat än den där barnsliga lite småbitchiga tjejn hon var under LB-tiden. Det är ju visserligen den hon är, men man får väl hoppas att hon mognat lite! Gillar klänningen, lite lagom loose wrap.
    18534-2048

    bild gettyimages.com

    7/4

    Skojar ni att jag var snurrig imorse eller, jag tog på mig klänningen ut och in! Upptäckte det inte förrän jag var på väg ut genom dörren. Testar mig på leggings idag... Lite finfredag blev det faktiskt.

    • svarta leggings, TopShop
    • gulblommig klänning, H&M
    • svart kofta, H&M
      bild(6)

    rutigt

    Ashley Olsen är ute och handlar i rutig skjorta, tighta jeans och självklart ett par skor med hög klack! Snyggt, avlappnat och fräscht.
    18534-2046
    bild celebworld.org


    Frölunda!

    Hurra! Frölunda vann! Önskar jag kunnat se matchen, men det gick ju inte.. :( Fast nu är det ju flera finalmatcher att följa! :D Nu ska jag sova, är trött efter en arbetsam dag. Imorgon är det frukost möte som jag tyckte lät intressant, men så glömde jag kolla med pappa om han skulle gå och nu var det väl lika bra... Är som sagt trött! Imorgon blir det tacos som lunch, skönt för då är det bara sallad att fixa. Mmm.. Gott! Ikväll har blogg.se varit übersegt. Jag blir galen och går ont i magen. Att vänta på en hemsidan som ska laddas är en riktigt nagelbitare för mig. Magen blir i uppror. Usch!! Nu blir det sovdags, först en kort stund med min bok. Baci!

    model behaviour

    elles hemsida kan man kolla in street style. Där fanns inte så väldigt mycket, en del från februari i år och en på modeller under vårvisningarna i oktober.
    Modell bilderna var varierande men jag hittade lite att inspireras av:
    18534-2043
    Den vänstra bilden var söt och enkel. Jeans, Converse och en söt tröja med en enhörning på. Jag behöver väl knappast berätta att jag gillade My Little Pony som liten?! Var rukigt avis på kusinen som hade slottet..
    Den högra bilden är väl sådär egentligen, men visar ett sätt aatt ha en söt topp när det fortfarande är lite svalt ute. Funkar utmärkt tycker jag.
    Mittbilden föll jag direkt för! Den blåa färgen som toppen har är min favorit färg för tillfället!
    Det ser väldigt fräscht ut med lite lager på lager, smal sjal runt halsen och röda tår. Det är de små detaljerna som gör det...

    bilder elle.com

    brillor

    Egentligen är jag väldigt nöjd med mina solglasögon, har ju tre par. Ett par som är ganska gamla, de är från Kookai i Florens, men de funkar fortfarande! Dock är de relativt små om man kollar på modet som är nu... Det andra paret är från Mallorca i somras, köpte ett par mörkt gröna bågar i relativt stor modell. Dem hittade jag på Zara.
    Det tredje paret är inget trendigt par, inte ens nästan, det är ett par slipade solglasögon som jag ska ha när jag kör bil och det är sol! Om jag inte blir för fåfäng förstås! (tro mig, det kan mycket väl hända!)
    MEN, om jag skulle falla över ett par som liknar Rachels, då hade jag nog slagit till. Gillar modellen och det faktum att de är så mörka i glasen, inte så vanligt idag...

    18534-2042



    galej

    Kate och Lindsay har varit på galej (roligt, men småfånigt ord), dock inte på samma ställe, inte ens i samma land. Kate var i Europa iklädd en sidenglansig klänning som är söt, men jag har inte bestämt vad jag tycker om puffärmarna. Tror att det hade varit sötare om den bara haft helt enkel ärm.
    Lindsay klädde superbt i vitt och piffade upp det med gråa, tunna leggings! Ursnyggt!
    18534-2041

    bilder glamourmagazine.co.uk

    ute och handlar

    På den högra bilden är Jessica fortfarande i Santa Fe för inspelningen av sin film. Just här är hon på ett supermarket och handlar, ser fräsch ut som oftast! Den vänstra bilden visar Jessica hemkommen från inspelningen, hon har tagit bort sina extensions och njöt antagligen av riktiga affärer att shoppa i!
    Läste någonstans att henens skönhetstips var att färga ögonfransarna svarta för att slippa måla sig jämnt och ständigt. Det har jag planerat att testa själv inför sommaren! När jag klipper mig nästa gång ska jag slå till.
    18534-2040

    bilder sweetkisses.org

    ett fan?

    I vanliga fall är det nog Rachel som har fans, men häromdagen besökte hon amerikanska Idol och kände på hur det var på andra sidan.. Och visst anar man även Whoppi Goldberg i publiken.. Söt och glad som alltid är Rachel. Stora ringar (även om de just här inte är så tydliga) är nog en av Rachels signatur-accessoarer. Roligt med någon som skiljer sig från alla bagladys.
    18534-2039


    bilder rachel-bilson.org

    aloud

    Söt enkel vardagsoutft på Sarah Harding, en av medlemmerna i tjejgruppen Girls Aloud. Kortare jacka, vit blus, tighta jeans och skor som matchar en stor rymlig väska. Jag diggar stilen!
    18534-2038


    bild gettyimages.com

    spontant

    På spårvagnen hem träffade jag på en trevlig man. Det började med att jag tappade min handskar och han gav mig dem. Så kommenterade han dem, något om att de måste varit dyra.. (inte direkt, men de ser väldigt snygga ut!) Sedan satt jag där och lyssnade på min Mp3-spelare. Så höll han upp telefonen där han hade skrivit ett meddelande, som jag tror var till mig. Blev lite otydligt just den grejen, så konverserade vi lite granna och efter en stunds tystnad återgick jag till musiken. Sedan gick han av och vinkade och sade hejdå och ha det bra.
    Kanske låter det här som något otrevligt eller påträngande, men det var absolut raka motsatsen! Han var riktigt trevlig och spontan bara. Härligt att se här i stela Sverige!

    ryktet går...

    Nu har ryktet nått aftonbladet. Fats å andra sidan har aftonbladet skrivit ex antal gånger att Mischa och Cisco gjort slut trots att man fortfarande ser bilder på dem ihop!

    dramatic eller natural

    Jag är inget fan av flera lager smink, känner mig inte bekväm i foundation, puder och rouge.
    Jag håller mig till rouge, det funkar bra. Detta ämne har jag skrivit om
    tidigare, men här tänkte jag visa på skillnaden i hur strjärnorna kan se ut.
    Scarletts naturliga* bild gillar jag mycket mer än den med tung kvälls make-up. Här hittar man andra stjärnor som Teri, Beyonce, Mischa och Ashley. Jag tycker att majoriteten är snyggast på den naturliga bilden även om de är söta med kvällsmake i de flesta fallen också.
    18534-2037

    *tilläggas bör att naturligt innebär minst lika mycket smink som jag har dagligen.



    bild people.com

    för nära

    Too close to home!
    Usch, sånt
    här är otäckt.

    torsdag

    Glömde ställa en av mina fyra (!) väckarklockor idag. Sov lite längre än jag borde, men var trots det på jobbet i tid!
    Idag var det så kul för att alla fikade vid samma tid. Vanligtvis fikar hälften vid halv nio-nio och andra hlvan vid halv tio-tio. Men självklart när man sitter och har trevligt så kommer gnällspiken igång. Hon är bara så irriterande! Allting kan ju inte vara såå jobbigt. Hon sitter på den platsen där jag satt från början och hon hittade massa problem med den platsen, saker som jag borde veta, men dte är nog mest i hennes fantasi. Stackars en annan kollega som delar rum med henne, jag hade blivit galen. Räcker med den personen som jag redan delar rum med! 
    Vädret var lite förrädiskt idag, klart när jag gick upp med sol på långt håll, men nu hänger regnet i luften och jag som glömde mitt paraply i pappas bil... Fast ska jag bara hem är det ju lugnt. Men det ska inte börja regna! :-)

    6/4

    Total saknad av inspiration när jag stirrade mig blind i garderoben under morgonen. Blev ytterligare ett bevis på hur mycket jag längtar efter sommaren.

    • beige 3/4-ärmad topp, Mango
    • röd och gulblommig omlott-tröja, H&M
    • svarta byxor, Mango
    • håret i silverspänne
      bild(5)

    raggadish

    Såg Ebba på Raggadish förut. Det blir ju aldrig särskilt djupa intervjuer i det programmet, men det är lättsamt och kul tycker jag. (Ibland!) Roligt att se två dagar av hennes liv, hon berättade lite mer än jag läst om henne tidigare.
    TopModel var kul, mina favoriter är Freja och Florina. Hoppas de går långt! Detta året måste verkligen en svensk vinna!
    Nu kokar pastan för fullt och jag ska alldeles strax sova. Idag började inte mindre än två nya på jobbet. Den ena var en man, lite försynt, men han är nog trevlig när han blir lite mer van på kontoret. Den andra var en tjej och för att använda ett uttryck från Clueless, hon var en Monet. Ok på långt avstånd, men inte alls på närmare håll. Usch vad taskig, jag är, men hon verkar trevlig!
    Fortsättning följer på min jobbsåpa. Nästa vecka harchefen bokat in ett möte med mig, får väl se vad som händer!
    Men nu, sovdags! Baci!

    skinny

    När man ha skinny jeans är det absolut snyggast att ha höga klackar till!(Vänster) Fast jag kan bara inte hjälpa det, jag är en flats kind of gal.(höger) Trots min 159,5 cm över marken så trivs jag allra bäst i platta skor, gärna ballerinas. Kanske ska öva hemma... Vitt är ju super snyggt (mitten) och känns sommar om något, men det går inte att komma ifrån en sak, det är ju så opraktiskt. På två sekunder har man åtminstone en liten fläck... Snacka om att bli pimpinett!
    18534-2035


    bilder shopbop.com (från vänster: Earnets Sewn, Sass&Bide, Taverniti So Jeans)

    comfy

    När det blir dags att krypa in i myskläderna hade jag gärna velat dra på mig ett set från Torn. De ser schyssta ut tycker jag med härliga färger! Både hoodie, byxor och shorts som set är ju perfekt!
    18534-2034


    bilder shopbop.com

    on topp

    Är det något jag faktiskt köper så är det toppar av olika varianter. Det känns mest praktiskt eftersom det går att ha till vardags, fest och lite halvfina tillställningar. Och är det något jag är när jag handlar så är det praktisk, om jag itne är ute efter något specifikt då förstås.
    Topparna är från vänster: volang från Charlotte Ronson, enkelt ljusgrått av Daryl K, sött blekgult från Paul&Joe och ljust från Twelth St. by Cynthia Vincent.
    18534-2033

    bilder shopbop.com

    walk with me

    Schyssta sandaler som jag gärna hade sett mig själv strutta omkring i till sommaren!
    De vänstra är Kovette ($194)och de högra är Michael Kors ($145).
    18534-2032


    bilder shopbop.com

    stadigt tag

    Både Mischa och Nicole har ett stadigt tag om sina väskor på stan.
    Mischa håller sig till sitt älskade Chanel och Nicole väljer Hermés.
    18534-2031

    bilder people.com

    Stylish!

    Katie Holmes visar hur snygg hon är med sin runda mage. Kappan är helt ljuvlig och eftersom den inte är en mammakappa kommer den säkert bli väl använda efter födseln, borde bli iallafall!
    18534-2030

    bild people.com

    leaving?

    Ska Mischa lämna OC? Enligt rykten vill hon att det ska komma ett naturligt sätt för henne att lämna serien... Hoppas verkligen att det här bara är ett skumt rykte! Vad skulle OC vara utan sina fyra huvudkaraktärer Summer, Seth, Ryan och Marissa?!
    18534-2029


    bild mischa-b.org

    5/4

    Det är lite märkligt att de dagar då jag jobbar eftermiddag är jag minst intresserad av att klä mig snyggare på jobbet... Helst vill jag fortsätta ha myskläder på mig. Märkligt, borde ju vara tvärtom!

    • ljusblå skjorta, Peak
    • mörka jeans, Filippa K
    • rött smalt skärp, Hade det när jag var runt 7-9 år, de satt på ett par jeans när de köptes.
    • berlockarmband, TopShop
      bild(4)

    hundar

    Hundar är söta varelser men jag har varit allergisk hela livet och aldrig umgåtts med någon hund lite närmare.. I min utmaning jag fick från Sofia skulle man bla svara på vilken hundras som var ens favorit. Rena galenskapen att fråga en allergiker som inte ser annan skillnad än om hunden är stor/liten, ljus, mörk eller fläckig i pälsen.
    Animal Fair Magazine's 7th Annual "Paws For Style" har haft modevisning och där såg man bland annat lillasyster Lohan, Ali. Hon är väldigt lika storasyster, det är nog ingen slump att Ali spelade Lindsay som liten i senaste videon.
    Hunden Ali håller är förresten väldigt söt! Och även den här.


    segt

    Den här veckan har jag varit helt slut! På morgonen måste jag verkligen tvinga upp mig själv, det är lite segt. Fast när jag väl är uppe och vaknat är det ju inga problem. Idag känns det lite som att min kropp vaknade före mitt huvud, en känsla jag inte gillar!
    Efter lunch är det jobb och sedan funderar jag på att åka och träna. Tar med mig kläder till jobbet så jag itne kan skylla på att jag inte har kläder åtminstone! Min träningskompis har tenta i helgen så hon kommer inte vilja åka med.. Inte för att det har stoppat mig innan.

    FIFI

    Både Sarah Jessica Parker och Adriana Lima var klädd i ljusa färger på Fragrance Foundation 34th Annual FIFI Awards. SJP ser under bar ut i sin klänning och Adriana är väldigt elegant klädd.
    18534-2027


    bilder gettyimages.com

    Lindsay

    Lindsay glimmade ikapp med sin guldiga klänning på Nickelodeon Kids CHoice Awards i helgen. Men jag tycker det ser ut som att hon är lite smalare igen... Hoppas verkligen inte hon hamnat där hon var för ett år sedan. Hon är ju så söt och borde inte få för sig att hon måste gå ner i vikt.
    18534-2026
    Såhär kan hon se ut vilken dag som helst på stan. Alltid lika söt, trots lite mindre lyckade outfits.
    18534-2025


    bilder linds-lo.org

    Hedwig

    Nicky Hilton var på VIP premiären av Hedwig & The angry Inch. Hon är söt med lite lockar och diadem i håret, det randiga funkar också. Men vad är det för mycko tröja egentligen? Mudden är lång och det ser i kameraljuset inte ut att matcha. Njae, lite bakläxa tycker jag allt. Systern Paris var också på plats, med ett navy-inspirerat diadem.
    18534-2024

    bilder gettyimages.com

    alma

    Eva Longoria är söt i rosa ärmlös klänning med vitt broderi på. Riktigt fint! Tillställningen var nomineringen av ALMA Awards.
    18534-2023


    bilder gettyimages.com

    sommarplågor

    Varje sommar finns det några låtar som spelas lite extra. I amelia kropp&skönhet har de listat 30 år av sommarhitar.
    Såhär har det bland annat sett ut:
    2005: My Number 1
    2004: Hej, hej Monika
    2003: Här kommer alla känslorna(på en och samma gång)
    2002: A little less conversation
    2001: Daddy DJ
    2000: HipHopper
    1999: Mambo no 5
    1998: La copa della vida
    1997: Bailando
    1996: Macarena (Shit, var det så länge sen?!)
    1995: Det är över nu
    1994: När vi gräver guld i USA
    1993: Mr Vain
    1992: Sweat (a la la la long)
    ...och så vidare

    Jag saknar Ketchup Song, den var verkligen sommaren 2002 för mig. Då var jag i Italien och pluggade. Varenda gång den spelades så började vi sjunga, var vi än befann oss. Det var verkligen vår låt! Jag var riktigt nära att köpa den för minnet på plats i Italien, den hade ju inte börjat spelas i Sverige då, men singlar var så ruskigt dyra att jag skippade det. Köpte antagligen ett par skor istället...
    Sedan saknar jag Maria, Ricky Martins första låt. Och Oh La La La, I love You Baby. (Minns ej titeln, men de sjöng så i refrängen.) Den var verkligen Italien, fast en annan ort och många år tidigare. Låtar kan verkligen få mig ordentligt sentimental.

    Vilken låt tycker ni borde finnas på listan?

    Hurra!

    Frölunda vann!! På torsdag blir det hemma-match och avgörande sista semifinalmatchen. Spännande värre :) Men jag hoppas verkligen att de kommer att ta dem. De måste göra det.

    Challenge

    Din mammas mellannamn: Kathe, när någon ringer och frågar efter Kathe blir jag alltid lika förbryllad och undrar vem det är...

    Vilken maträtt är du? Hmm, en paj kanske. Ganska ordinärt skal, men insidan anpassas efter humör, enkelt och vanligt eller exotiskt och spännande :)

    Namn på dina framtida barn? Framtida barn, ja jag gillar killnamn som Oliver, Sebastian, egentligen finns det fler, men just nu kommer jag inte på något! Tjejnamn då.. Alicia är sött, Emilia (fast det är lite väl likt mitt eget namn), Matilda (som jag kanske skulle döpts till) eller Isabella.

    Vad är du rädd för? Kryp som spindlar, ormar, ödlor. Sedan är jag rädd för att de jag älskar ska försvinna från mig. (gå bort alltså, inte resa bort)

    Favvohundras? Ehh, som allergiker är det en svår fråga, men en kompis till mig har en ursöt liten hund som är italiensk och heter typ Bouilabaise (ja, det är en maträtt, men det var väldigt likt maträtten!)

    Krigsskador? Hmm, jag har väl inga direkt ärr. Var så försiktig då jag var liten att jag aldrig slog mig ordentligt. Både armbågar och knän har lite ärr, men inget direkt att skryta om.

    När jag var liten ville jag bli: Frisör var en favorit, sedan lekte jag ofta att jag jobbade i affär eller på bank.

    Detta vill jag äta på min födelsedag: De senaste åren har jag valt mammas goda kyckling i ugnen och klyftpotatis. Men jag gillar oftast väldigt enkel och tråkig mat...

    style inspiration

    Rubriken på den här bilden med Kate Moss var ungefär att hon glömt kjolen hemma. Det tycker jag absolut inte, hon ser cool ut i leggings(eller strumpor kanske..), längre tröja och kavaj.
    Samaire Armstrong, Anna från säsong 1 i OC, har ursöt skjortklänning. Det finns en liknande på TopShop, dessvärre är inte lila min färg.. Men vad hon har på huvudet kan man undra, lite väl mycket 20-tal känns det som tycker jag. Förresten ryktas det att hon ska göra comeback under säsong 3 i OC...
    18534-2022

    bild glamourmagazine.co.uk

    Kavaj/kofta

    Köpte även en kavaj/kofta på MQ i lördags. Den ser ut såhär.
    18534-2021

    (Bilden blev lite konstig, jag lekte lite med paint.)


    leggings

    Här är en närbild av mina leggings som jag köpte i lördags och använde idag till svarta shorts. De är inte så ljusa, det var bara blixten...
    18534-2020



    sött!

    Tidigare har jag inte hittat något som lockat mig hos Tjallamalla men den här gången fanns flera godbitar. Blusen från Blimey som är underbart söt (om än något kort..) och kostar 479kr eller det ljuvliga linnet från Pimpinette för 1095kr, som har en söt rosett på axeln. Jaws mönstrade linnen är  väldigt söta i mönster och modell. Bara att välja, eller alla tre kanske för priset 398 kr/styck.
    18534-201818534-2019


    bilder tjallamalla.com

    maternity

    När magen börjar växa är det nog svårt att känna sig helt tillfreds med kroppen och allt som händer. Att då ha ett sådant yrke som sätter en i strålkastarljuset kan nog bli extra påfrestande. Gwyneth har visat sämre kreationer (bilden till vänster), casual lager-på-lager (högerbilden) och superb aftonklänning på Golden Globe Awards (mitten). Fler stjärnors graviditetsstilar visas här.
    18534-2017


    bild people.com

    marint

    I Damernas senaste nummer har de med den här bikinin från Nina Jarebrink of Sweden. Den är i våtdräktsmaterial.. Storleksmässigt är det lite mycket tyg för min smak, men den är verkligen marininspirerad! Svart/vitrandig med guldknappar.
    18534-2016


    bild tjallamalla.com

    horoskop

    Tvillingarna 21. maj - 20. juni
    I dag kan du stöta på en helt enastående möjlighet, som kräver ett snabbt beslut från din sida. Vad väljer du?

    Var ruskigt trött när jag vaknade idag. Men jag var ändå på jobbet före jag skulle börja! Jag börjar skärpa mig, härligt. Bara att bita i, har fikat och så sakteliga vaknat till.
    Ännu en dag i den snurriga jobb-världen.

    4/4

    Måste försöka anstränga mig lite mer, så idag blev det shorts.

    • svarta shorts, H&M
    • vitt linne, TopShop
    • turkos/grön omlott-tröja, H&M
    • leggings med spetskant, Lindex
    • låg snedtofs
      bild(3)

    Månen

    Ser månen från fönstret, vilket innebär att det är klart ute! (Jag vet, riktigt geni ikväll...)
    Men jag sitter här och gäspar, ögonen vill få falla igen och det är bara att lyda de tydliga tecknen.
    Mot Sherwoodskogen! Nej, mot sängen menar jag förstås! Hoppas att morgondagen blir en bra dag och vårigt härlig som idag.
    Baci!

    dress down

    Mischa visar ett bra exempel på hur man kan klä ner en klänning till vardags. Med en lång kofta och en stor väska på armen, även om man inte behöver gå så långt att man är barfota... Är riktigt sugen på att ta på mig klänning imorgon! Får se vad det blir... Har börjat lägga fram kläder kvällen innan eftersom jag inte har tid att fundera så länge på morgnarna...
    18534-2014
    bild people.com


    N.Hilton

    Nicky ses ofta på stan. Mycket är nog shoppande, men kanske letar hon även inspiration till det hon själv designar. Inspiration måste vi ju alla skaffa någonstans ifrån! Fast ibland får man ju bara grymma idéer också... Hennes tröja med bananer är rätt roliga till hennes signatur-shorts och gröna loafers.
    Den andra bilden är hoon iklädd samma shorts, enkel kofta och vitt linne. En sjal är lite nonchalant slängd på axeln och hon ser vardagscool ut! Till preimärer kan hon klä sig lite mer stylish, som på visningarna i New York, eller väldigt enkelt inför Nickelodeon awards.. Hennes skor, från Chloé är väldigt fina.
    18534-201318534-2012


    bilder nicky-style.com

    Sofi's mode

    Funderar praktiskt taget varje torsdag på en sak. Det som Sofi tar upp i sitt program på kanal5 är nästintill identiskt med det som hon sedan har med i Klick. Något som jag tycker är väldigt trist!
    Antingen eller tycker jag, nu känns det lite som att man luras på konfekten. Jag älskar att läsa om mode och tycker det känns som ett antiklimax att kolla in mode-sidorna på aftonbladet och hitta samma info som i programmet. Dessutom tycker jag det är trist att de inte lägger upp Sofi's mode på sidan förrän under måndagen. Okej jag fattar ju varför, de hoppas sälja bättre på detta viset, men det är synd. Var ju så nice att på fredag morgon kolla in Sofi's mode. Om jag såg något intressant köpte jag sedan Klick, men jag skulle inte komma på tanken att göra åt andra hållet och då blir det lite frustrerande...

    ljuvligt!

    Idag var jag tillbaka på träningen efter alldeles för långt uppehåll. Men eftersom jag varit sjuk under nästan tre veckor, åtminstone sjuk från att träna, så kunde det inte hjälpas!
    Jag älskar verkligen den härlig känslan efter att man tränat, duschat och smörjt in sig. Det är så härligt! Nästan så att jag vill träna varje dag! Men jag ska väl inte överdriva.. Fick lite obehagskänslor en kort stund under passet, kändes nästan som att jag skulle svimma. Riktigt obehagligt, men jag tog igen mig och fortsatte kämpa! Vill inte ge upp och fåna mig. Även om man ska ta kroppens signaler på allvar, jag vet!
    Dags att lägga sig snart, måste tagga upp mig varje dag inför jobbet. Det är riktigt påfrestande. Idag fällde en kollega en kommentar som gjorde mig nervös. Anar att ett samtal jag fasar för kommer äga rum innan veckan är slut!
    Jag gillar ju tillvaron jag har nu, förutom oron då, varför måste de förstöra det?! Usch.
    Bort med det! Think happy thoughts!!

    on set

    Rachel och Adam mellan tagningarna av OC. Rachel aka Summer har en väldigt söt pennkjol med ljus botten och rosablommor. De två tillsammans är riktigt sött att se!
    18534-2011


    bild rachel-bilson.com

    somrigt!

    Den här bilden som Mischa tagit för Keds ser så somrig och härligt ut! Vattenmelon är absolut sommar och värme för mig. Har starka minnen från en sommar i Italien när vi åt ruskigt stor vattenmelon (eller så var jag bara väldigt liten..) och den smakade så gott som den bara gör utomlands.
    18534-2010


    bild mischa-b.org

    3/4

    Idag är jag black/white.

    • vit topp med rynk, H&M
    • svart kofta med stora knappar, H&M
    • svarta byxor, Mango
    • tunn guldkedja och brett svart diadem, Glitter
      bild(1)

    sorry!

    Jag har inte hunnit svara på kommentarer på sistone och när jag tänkt göra det har det bara krånglat. Så trist men ikväll ska jag försöka och hoppas det fungerar! :)

    teddys

    Rachel på Teddy's i svart trikåklänning, heltäckande strumpor och ljus kofta. Söt som alltid!
    18534-2008


    bild rachel-bilson.com


    Mischka

    Mischa i enkelvit klänning med svarta detaljer. Här är hon på launch av Badgley Mischka luxury eyewear.
    18534-2007

    bild mischa-b.org

    gyllene

    Nicole i snygg klänning, fortfarande med sina extension och en härlig solbränna! Oh, ljuvligt!
    18534-2006

    bild celebworld.org

    omstart

    En ny vecka är här och den här veckan blir hel även för mig. Förra veckan blev ju väldigt kort eftersom jag var sjuk, men nu är det bara att satsa helhjärtat.
    I fredags befarade jag att ett samtal skulle komma på jobbet, eftersom min chef sagt det till mig dagen innan, men det kom aldrig så det är bara att vänta... Försöker att itne tänka på det eftersom jag blir nervös och irriterad då.
    Ikväll ska jag träna för första gången på kanske tre veckor. Oj, det lär nog kännas!

    kids choice

    Utdelningen av Kids Choice awards har gått av stapeln och några som var där var Jamie Lynn Spears, systrarna Duff, Lindsay och Jessica. Jamie har söt vit klänning som piffas till med ett kleinblått skärp. Haylie är stylish i puder-rosa trench, systern matchar sin pojkvän i helsvart och ett par härliga Christian Louboutin på fötterna. LIndsay kör beige klänning med en bar axel, hennes nya grej (?), och visar upp en väldigt smal arm... Inte bra! Jessica är ursöt i gul blus med volanger, skärp i midjan och snygga jeans. Väskan är väldigt lik min från Wedins.
    18534-2005

    bilder gettyimages.com

    pink cosmo

    Aprilnumret av amerikanska Cosmopolitan goes pink. Lindsay ser snygg ut i sitt mörka hår matchat med rosa klänning. Undra om klänningen verkligen är rosa, i vissa tidningar får man ju se orginalbilden och då är den ofta i annan färg på kläderna.. Allt fixas för att ge önskat resultat, vad är egentligen äkta?!
    18534-2004



    jane

    Snyggt omslag med Ashlee Simpson. GIllar den här gyllenbruna färgen matchat med blont hår, fräscht!
    18534-2003



    "nyheter"

    Läser på expressen och måste ge mina kommentarer.

    Muffe från Big Brother kommenterar Jessicas agerande på både expressen och aftonbladet. Kanske har han insett att han tyckte om henne mer, vad vet jag, men märklgit är det. Först förnekar han sex med henne och nu går han ut och försvarar henne... Love is a strange thing in Dokusåpor!

    Agnes, som sjunger i "TV-huset" ikväll, ska ge ut en andra skiva och åka på sommarturné. Hoppas verkligen det går bättre för henne än Daniel som vann Idol förra gången!

    Jennifer ska har brutit med Brad eftersom hon tror att han var otrogen mot henne innan de separerade. Sådär skulle jag nog också tänka om jag var i liknande situation.


    söndag i april

    Så var det första söndagen i april. Blev inte lurad igår! Yes!! Annars brukar jag alltid bli det på någon grej, men igår var jag lagom skeptisk mot allt och därför klarade jag mig.
    Idag blir det en sväng till IKEA, minns inte riktigt vad jag skulle köpa där när jag kom dit. Men man brukar ju komma hem med lite smårgejer ändå.
    Det är rätt grått ute idag.. Känns som att regnet hänger i luften..
    I eftermiddag blir det vinna eller försvinna för Frölunda! De MÅSTE vinna.

    i påsen

    Trots den sena avfärden blev det några påsar med trevligt innehåll!
    Dels köpte jag de där
    tightsenLindex som jag nämnde tidigare i veckan. Fast det är nog inte dem i fönstret utan ett par lite tunnare..
    Men det gör inget efterom jag redan har ett par riktigt täta sedan innan. Dessa är mer leggings som är strumpbyxoror än heltäckande som tights, det vill säga, rumpan måste kylas!
    MQ hittade jag en stickad kavaj/kofta från deras märke Stockh lm. Den fanns i ljust, som jag provade först, och svart som jag köpte! Den kommer funka som jacka i sommar och kofta under vintern.
    Ursnygg med guldknappar och ett klubbmärke på bröstfickan.
    Sedan slog jag till på ett par vita skor på Din Sko. De går inte att använda förrän längre fram men jag gillade dem och ville passa på när de fortfarande fanns kvar! Tittade på seglarskon men nej, jag vill inte ha ett par skor som skriker Din Sko, som dessutom är så välkänd. Hoppas hitta ett par någon annanstans!
    18534-2002

    bild dinsko.se

    prick!

    Summer i OC har superfin blå blus med  vita prickar! Liten puffärm och band i midjan gör den väldigt söt. H&M har en variant med mindre prickar, men jag har bara hittat den i stora storlekar... Tyvärr!
    Även Paris har prickar på sig, men hennes syster bär dem bättre!
    18534-2001


    bild unwaveringaffection.org

    DHw

    Eva Longoria och Marcia Gross visar att ryktena inte stämmer, de är tillsammans på basket och ser Eva's pojkvän vinna över hemmalaget Lakers. Dessvärre fick Förlunda se sig besegrade mot Linköping idag! Imorgon måste de satsa 200% annars är det kört!
    18534-2000


    bild people.com

    true?

    Stämmer det att Prada blir nästa stjärndesigner för H&M? Eller är det ett Arpil-skämt? Vore kul om det stmmer.

    1/4

    Ruskigt dålig bild. Jag har enkel gå-på-stan outfit bestående av jeans och rundhalsad, svart tunn-stickad tröja, båda från Filippa K. I håret ett brett svart diadem.
    bild(4)


    slow start

    Idag sov jag länge. Var helt slut!
    Men det är ju helg så då får man göra det utan något dålligt samvete. Nu är jag påklädd och ska bege mig ut på stan. Lite sent, men stan är där ändå!

    hits