on topp

Är det något jag faktiskt köper så är det toppar av olika varianter. Det känns mest praktiskt eftersom det går att ha till vardags, fest och lite halvfina tillställningar. Och är det något jag är när jag handlar så är det praktisk, om jag itne är ute efter något specifikt då förstås.
Topparna är från vänster: volang från Charlotte Ronson, enkelt ljusgrått av Daryl K, sött blekgult från Paul&Joe och ljust från Twelth St. by Cynthia Vincent.
18534-2033

bilder shopbop.com

Kommentarer:
Postat av: Hanna

den gula är söt! ;)

Postat av: Sofia

Jag är allt annat än praktiskt när jag handlar. Köper allt jag tycker om. Vilket innebär massa vackra skor och klänningar som aldrig kommer till användning. Men jag älskar dom förstås ändå. Det är bara det att det går åt lite väl mycket pengar då...

2006-04-06 @ 18:26:35
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Emmaria

Hanna: Jepp den med! :)

Sofia: Med risk för att låta lasgammal, men sådan var jag typ högstadiet/början av gymnasiet. Nu har mitt ekonomiska och praktiska sinne tagit över. Även om det följer med konstiga saker ibland ändå. Men jag har nog blivit präntad från mamma att fundera lite extra om man behöver ett plagg, vad man har till osv.. Ibland är det störande när jag bara vill köpa något roligt, andra gånger tackar min plånbok mitt ekonomiska sinne.

2006-04-06 @ 22:39:45
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits