cameron

Igår var det permiär av The Holiday i New York och Cameron var självklart med. Hon har ingen stil jag brukar fascineras av, utan mer enkelt vanlig. Fast den här klänning får mig att reagera, på ett icke-bra sätt. Modellen är fin, söta detaljer, men den borde vara längre! Att den är kort ger helt fel intryck tycker jag. Den hade varit riktigt stilfull om den åtimnstone hade gått till knäna, gärna hellång. Du kan bättre Cameron!

torsdag

Idag är dte torsdag, en skön dag på veckan. Nästan helg och man vet att det är nära liksom...
Nu ska jag snart ner på stan för att leta julklapp till brorsan och present till min kompis. Satt igårkväll och skrev lite på grejer vi gjort ihop. Allt från när hon klippte mig på riktigt med en sax då vi lekte frisör som småknattar (inte populärt hos föräldrarna!), hur hennes fantasihistorier skrämt mig då vi skulle tälta på baksidan och hur vi skrattade oss genom en vecka i Grekland vilket ledde till att mina ögon är alldeles dimmiga på de flesta korten. Lovar och svär att det inte var någon mysko drog utan bara gapskrattandets effekt! Hoppas verkligen hon blir glad för det här jag knåtat ihop. Hade jag fått det hade jag blivit glad.
Nej nu, om jag skulle bege mig till stan så jag slipper stressa sedan.


the holiday

Julens absoluta filmen måste vara The Holiday med Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet och jack Black. Handlar om två kvinnor som byter hus, och liv, med varandra över helgerna. Vet att jag läst minst två olika Irländska författare som skrivit på detta temat. Nancy Meyers ligger bakom just det här manuset. Jag tycker det låter mysigt och tanken på en julfilm gör mig alldeles glad! Älskar fortfarande Love Actually som fortfarande funkar som urmysig julfilm.
18534-3979

elegans

Den känslan jag får av den här bilden gillar jag. Designer är Lela Rose, som klänningen jag bloggade om tidigare. Så fint med enkelt puffärm, lätt puffad kjol, damigt och sött på samma gång. Så fint så!
18534-3978

stripes

Härliga Zooey Deschanel (syster till Emily Deschanel som syns i Bones på tv3) har lite egen stil vilket är roligt bland alltför mycket likadant klädda kändisar! Hennes ranndiga klänning är riktigt söt och att den är puffig i kjolen gör den inte mindre åtråvärd..

studerande

Det var länge sedan jag gjorde ett test, så nu var det dags. Hittade ett test som handlade om vad man ska studera. Ovanligt träffande resultat. Testa du också HÄR (obs länken finns mellan också och obs, fyll i så syns den.. Måste lösa det där!!)

 
 Your Learning Style: Practical and Rational   You aren't afraid of hard work... or learning something completely on your own.

You Should Study:

Accounting
Business
Civil Engineering
Finance
Health administration
Law
Medicine

hjälp

Jag har ju som synes ändrat på designen här på bloggen. Grejen är bara den att jag råkade ändra så att ord som länkas numera är vita... Bakgrunden är också vit vilket innebär att länkade ord inte syns..
Någon som kan förklara vad som är länk-delen av html-koden?
Vore superschysst!

Ibland vill jag bara strypa den här jobbiga grejen. Varför blir det inte en ny bild i min profil nu då?! Argh... Tar tillbaka det, nu helt plötsligt är den där ju!

pumpad

Nu är jag helt utpumpad. Men jag överlevde! SKötn att jag kom iväg. Får se hur det känns imorgon bara.
Tittade just på Bonde söker fru och jag måste säga att jag inte gillar han den där Andreas alls. Okej om han nu gillar den där tjejen han hånglade med, men kan han inte bara vara ärlig om det då?! Nej sånt där beteende gillar jag inte. Sedan är ju reglerna så att en person blir vald, men fair play är väl knappast för mycket att begära...

i'm off

Snart ska jag slänga mig ut genom dörren för att åka och träna. Kommer antagligen knappt kunna röra mig efteråt... Men men, jag ska komma tillbaka till den mer vältränade person jag varit. Det råkar bara vara så att sjukdomar och tandoperationen stått ivägen under hösten.
Nu blir det dags att dyka ner i träningslådan och bestämma vilken topp jag ska ha till mina svarta, trekvarts-långa Rönnisch byxor. På gymmet har jag fotas bomullstoppar, men på ett pass svettas jag mycket mer och försöker ha material som passar bättre då... Men jag tycker aldrig jag hittar den perfekta träningstoppen.

Vad har ni på er under träningen?

lela rose

Vilken ljuvlig klänning! Älskar färgen, modellen, de diskreta sömmarna framtill som ger fin detalj. Lela Rose har lyckats!
18534-3972
bild netaporter.com

present tips!

På lördag ska jag på födelsedagsfest för en av mina äldsta kompisar. Hon har fyllt 25 och jag hålle rpå att göra en liten bok med bilder och lite historier som hon ska få. Men jag måste ju ge henne någon köpt present också. Saken är den att jag fokuserat så myckket på "boken" att jag glömt den andra presenten... Är så inne i julklappar till failjen att jag inte kommer på något.. Vore jätteglad för något bra tips! Allt mottages med stor tacksamhet!
Jag är visserligen inget fan av att få ett kit i present, men jag vet att andra upskattar det. Asos säljer det här kittet med badskum och duschkräm som doftar choklad. Min kompis är, som många tjejer, väldigt förtjust i choklad, men jag vet en som skulle ge mig onda ögat. Kompisens sambo klarar inte av choklad, alls.
18534-3971

Tipsa gärna om presentförslag!!

bild asos.com

strumpor

Strumpor har tagit en viktig plats i modet just nu. Med tanke på alla kjolar och klänningar som säljs så är det ju inte så konstigt. Själv gillar jag bäst strumpbyxor som är i bomull och heltäckande, det har jag haft i hur många år som helst. När jag använt min stickade svarta klänning med polo, från H&M, har jag dragit på mig ett par mörkgrå strumpor som stuckit upp ur ankelbootsen. Dels för att värma mig men även för att ge en extra effekt. Over-knee strumpor ger lite för mycket skolflicke-vibbar. Minns och har kvar de jag hade sist man skulle ha det undre om man inte skulle ha kort, rutig kjol till förresten... Läbbigt när modet kommer tillbaka igen, man känner ju sig gammal då...
Lindsay har fastnat för over-knee modet, på den vänstra bilden var det itne alls snyggt, men den högra faller mig mer i smaken.

pyssel

Funderar på att göra egna tryck på body's till Filip. Bara att köpa Bodys från H&M och rätt sorts papper i någon pappershandel så är det fixat. Roligt och personligt! Då blir han absolut coolaste killen i stan. Redan nu är han ju sötast, bäst, charmigast och smartast!
Jag är i pysslartagen, så himla roligt att pilla och fixa. Bäst är när man är klar och ser resultat. I love that!

nöjd

Häromdagen hittade jag en bok som jag tror blir en bra julklapp till mamma. Hon gillar författaren och den här kan nog passa. På de internet-sighter jag tittade fanns den inte att beställa så igår tänkte jag köpa den i butik. I butik kostade den nästan dubbla priset av internet. Så igår försökte jag på nytt bland olika sighter och kunde beställa boken med rabatt från Bokus och få den till ett grymt pris! Hoppas bara dne kommer snart så jag vet att allt gick bra... Har varit med om att böcker varit restnoterade en dag och kunnat beställas nästa dag med reservationer för förseningar och det sedan tagit jättelång tid innnan de hittat fram...

Någon som vet vilken dag det var Club-dagH&M förresten? Vet att det var någon dag i veckan... Imorgon?

småseg

Uppe i tid idag och har varit på ljusbehandling redan. Bra att göra det så det är överstökat. Igår lekte jag med Filip. Mitt hjärta smälter när han ler mot mig. Men det skär lika mycket när han skriker och gråter utan att något verkar hjälpa...
Fick honom att skratta högt och det är ljuvligt! Man märker snabbt vad som funkar och vad han inte gillar. Sedan är jag ju hur löjlig som helst när jag ratar med honom. För honom spelar ju orden ingen roll utan melodin. Gladast är han när man sitter och säger Bah-bah-bah typ...
I eftermiddag ska jag träna igen. Ett pass ska det bli vilket är första gången på länge. Hoppas jag orkar bara!
Nu ska jag göra en kopp té. Försöker dra ner på sockret men ibland faller jag för suget... Men bara att jag försöker så ordentligt gör mig stolt :)

hårprydnad

Enkla söta saker att förändra sitt hår på gillar jag. Enkla spännen är en favorit istället för hårband. På fest vore det kul med ett sånt här diadem med flor från H&M. Typisk nyårsdetalj, men jag tror inte jag skulle våga... Hur mesigt det nu låter. Agnes hade något liknande på en bild i VR och det var ursött!
18534-3966

teen

De här bilderna fanns på tvillingarna Olsen inne i tidningen Teen Vogue med deras separerade omslag. Läste någonstans att bilderna togs på olika ställen vid olika tillfällen och att det uppfattades som att tvillingarna ville visa på deras individualitet...

bolero

Bloggade igår om den här söta jackan/koftan som Rachel hade på sig en utekväll i LA. På H&M såg jag en bolero, med korta ärmar (har jag för mig), men vid i modellen och med två stora knappar som deekoration. Väldigt söt! Den kostade 398:-. Den hade passat fint till min nyårsklänning men klänningen kostade i sig mer än jag tänkt så jag får se hur jag gör med bolero/kofta eller något att värma mig om det är kallt....

mini

Kates kjol ger verkligen uttryck för ordet minikjol. Helsvart verkar vara hennes gej och det funkar ju, tur bara att hon tog strumpbyxor på sig, annars hade det blivit väldigt bart...

ett försök

Efter skolan var jag hemma en sväng för att sedan bege mig ner på stan igen. Hade tänkt köpa julklapp till mormor, ett par strumpbyxor och titta på lite smågrejer... Det blev väl inte riktigt som jag tänkt men jag fick lämnat min tidrapport på jobbet åtminstone! Och från jobbet fick jag med mig norska Elle. Nice!
Idag har min mormor kommit hem från en massa veckor på sjukhuset. Hoppas att allt kommer gå bra nu!

Missa inte Grey's Anatomy ikväll förresten. Fortsättning på förra veckans urspännande avsnitt!!

ring

Att lysa upp en enkel outfit med något blingigt smycke funkar alltid. Speciellt nu när det är vinter och man ofta bär mörka färger. Själv föredrar jag ett rejält armband eller en stor ring. Långa halsband är jag trött på för tillfället. De har funnits så länge att det inte är roligt. Jag har en blingig ring men tyvärr är den lite stor så jag kan bara ha den när det är varmt på sommaren eftersom jag blir lite svullen om fingrarna då, åtminstone mer än på vintern.. Asos hade en hel del fina ringar. Priserna på de här ligger på 108-135kr! Läste förresten i tidningen idag att vi spenderar allt mer på accessoarer... Intressant.
18534-3955
Något som går helt bort för mig är Playboysmycken, det känns så tacky. Döskallesmycken faller också bort.
18534-3956

bilder asos.com

grön

Jo jag är faktiskt grön, av avundsjuka. Såg att Sigrid hade hittat en ursöt ljus brokadmönstrad kort kjol på Zaras barnavdelning. Och jag som var på Zara så nyligen... Attans sitter här och blir sur på Zara som inte säljer via internet.. Hallå, hänger de inte med i utvecklingen?! Just nu önskar jag att jag bodde i Malmö eller Stockholm, eller att det var april och Zara butiken öppnat i Göteborg.

juligt

Nu har jag sett Coca Cola's julreklam ett par gånger på tv. Den är så mysig. Den känns så julig på något vis :)

work it

Vad härligt att röra på sig idag också. Väldigt konstiga maskiner eftersom jag tränade på det här stället för första gången. Det positiva med nya träningskortet är att jag itne är bunden till en speciall lokal! Tänkte försöka gå dit någon morgon då och då för att gå på gångbandet och träna magen. Lite lagom liksom..
Nu ska jag in i duschen. I love this feeling!

who knew?

Vem kunde ana att det skulle bli Paris som skulle vara den mest välklädda då hon partade med vänne rpå stan? Tittar man tillbaka har hon alltid sett trashig ut i jämförelse med syster Nicky och kompisen Nicole. Men i sällskap av Britney Spears kan Paris andas ut. Hon har absolut den bättre stilen av det nya radarparet...
18534-3954

stor knapp

Jag har länge varit förtjust i stora knappar. De lyfter en enkel kofta. Rachels korta jacka är ursöt, men knapparna gör absolut sitt till. Efter en kortare vistelse i Italien för en filminspelning är nu Rachel i USA igen.
18534-3951

gisele

Ursnygga svart/vita bilder på Gisele i Harper's Bazaar. Svart/vitt är verkligen ruskigt snyggt.
18534-3950

mindre än en månad..

Nu är det mindre än en månad kvar till julafton. På söndag är det advent och man ser redan hur vissa satt upp sina adventsljus. Efter många diskussioner har vi nu bestämt hur och var julen ska firas. Det blev ett alternativ som jag till ganska nyligen inte kunde tänka mig men som jag tycker känns bäst. Att fira jul utan min bror vore ruskigt trist, har bara gjort det en gång och det var inte alls roligt, så därför "offrar" jag mig. Nej men det blir nog bra. Får ju göra något jag aldrig gjort på jul, nämligen lämna stan!
Har börjat fundera på julklappar. Det blir nog bra, måste bara ta ett ordentligt snack med bror min, han är så spontan och då blir det för ofta lite snurrigt.

Nu ska jag gå och handla. Min kyl är ruskans omotiverande vilket gör att jag knappt vill äta något alls. Fast nu är jag mest sugen på onyttigheter, som jag egentligen inte alls vill äta. Det är svårt det där, två hjärnhalvor som slåss mot varandra.. Får se vilken del som vinner.
Idag blir det dock träning. Ska bli skönt men jag kände hur dålig kondis jag hade när jag cyklade både lördag och söndag.

fint på stan

Hittade den här bilden hos StockholmStreetStyle och jag illar den verkligen. Kanske inte så speciell egentligen, men jag gillar det. Dessutom är jag riktigt avis på väskan. Det ser ut som en Mulberry.. Och jag som är på jakt efter en axelremsväska i den storleken....
18534-3944


bild StockholmStreetStyle

stylewatch

People har något de kallar stylewatch där bland annat trender som kändisarna hakat på visas och så får man svara om man skulle ta på sig något liknanade eller inte. Jag hittade en hel del jag gillar.

En bar axel är ruskigt snyggt om man har rätt kropp för det. Rachels är ursnygg!

Förklädesklänningen ger riktig skolflicke-look, men det gör inget för det är så fint! Själv skulle jag känna mig som 10 år i en sådan klänning, trots att det är sött på Molly Sims mfl.

Siennas klänning höjdes verkligen med hjälp av ros-detaljen. På en enkel, elegant aftonklänning kan detaljen lyfta en enkel klänning till något riktigt snyggt!

Den här typen av klänning andas 1920-tal som jag gillar väldigt mycket. Jessica Albas faller mig mest i smaken. GIllar man den här varianten borde man titta in hos H&M som har en liknande, fast inte lager av volanger, men plisseringen och 1920-talsinspirationen är där! Jag har själv provat den, men dels var jag för liten för minsta storleken och dels var just den modellen inget bra på mig..


bilder people.com

abito

I veckan hittade jag min nyårsklänning från Twist & Tango. Jag är jättenöjd med den och tror att den kommer bli ursnygg med rätt accessoarer, mina nya pumps, snygga strumpbyxor och fixad frisyr. Ni får ursäkta kassa bilder, men såhär ser den ut. OBS, den är helt ostruken på bilden.

sock it

Kjolen jag håller på att sy om ska användas på lördag är det tänkt. Till den vill jag ha ett par färgade/mönstrade strumpbyxor. Tittade lite på Wolford's hemsida för inspiration, men de var mest konstiga faktiskt. Fast ett par från Missoni-kollektionen vore ju inte så dumt.
Något som jag däremot inte fattar alls är varför man skulle vilja ha ett par strumpor med litet motiv på ankeln, som en tatuering nästan.. Mamma hade sett det i någon tidningsannons, men hujeda mig det  hör inte hemma på mina ben.
18534-3938
bilder wolford

sött i blått

Söta Margherita (läser olika stavningar överallt..) ser snygg ut i mönstrad blus och mörka denim, som ser ut att vara i shortsform.. Mönstrat kan faktiskt vara riktigt roligt.
18534-3936

bild style.com

lill-killen

Efter att inte ha träffat sötaste killen i landet på en vecka togs han emot med stora famnen igår kväll. Imorse fick jag desutom vakna av att han kom in till mig. (inte gåendes.. han är 3 månader :) ) Det kan man vänja sig vid!
Nu blir det en sväng på träningscykeln och nästa vecka ska träningen tas upp på allvar efter sjukdomar och tandoperation. Därmed basta.
Igår hann jag sprätta sömnaden men idag måste jag sy på varje plissering så att stygnen inte går upp.. Mäckigt, jepp! Men jag tror resultate blir bra.

svettig

Jag har inte tränat på hur länge som helst och detkändes verkligen. Har cyklat en stund på träningscykeln och känner mig lite smådöd... Får köra en stund imorgon också så jag får igång flåset igen.
Har inte börjat på kjolen ännu, men jag mätte lite på hur kort jag vill ha den. Kan nog bli bra. Tittade på En Djävul bär Prada under cykelturen och Andrea har faktiskt en outfit som påminner om det jag tänkt med kjolen...

pyssel

Vad skönt när det inte så kallt när man måste ge sig iväg så himla tidigt på morgonen. Tror jag är ensam i landet om att föredra det här vädret framför kyla. Visst regn är väl inte det roligaste här i Göteborg eftersom det brukar komma fårn alla håll förutom rakt uppifrån, men det slår -5grader varje dag! Det är ju 10 grader ute i november! Skönt. Dessutom kan jag avända min kappa utan att frysa vilket är trevligt.
Imorse när jag åkte till skolan tajmade jag in så att ett flygplan gick in för landning just som jag körde på motorvägen. Fånigt men lika kul varje gång det sker. Känner mig trött i hela kroppen, knäpp i bollen och ända nöjd på något vis efter att tentan är gjord. Älskar den lite avslappnade känslan som kommer såhär efter tenta.

Idag ska jag bli Pyssel-Emma. Dels så måste jag sy på en kjol. Jag har fått en plisserad kjol av farmor som ska klippas av och bli kort. Upptill är plisseringen igensydd vilket kommer ge lite "vippig" känsla. Men först ska en del av sömmen sprättas, annars blir det inget vippande... Sedan ska kjol klippas av och sys, men bara med zick-zack, annars är det för mycket bök!
Utöver kjol-pysslet måste jag börja med presenten till min kompis. Vi har kännt varandra hela livet och därför är det lite extra roligt att fixa tycker jag. Vi har ju gjort mycket ihop. Lekt märkliga saker, rest, shoppat i Paris, åkt och badat och tränat ihop.. Hoppas kunna komma på lite roliga anekdoter.

kit

Runt jul brukar det alltid säljas olika små kit från olika märken med allt från badprodukter, duschcreme, shampoo&balsam, smink, hudprodukter till annat småkrafs. Jag är personligen inget fan av de här små kitten. Det var sånt jag köpte när jag var mindre och bytte julklappar med massa kompisar. Idag skulle jag inte bli särskilt glad över ett sådant kit. Det skulle nämligen bara samla damm. Jag tar med mig mina vanliga produkter i reseförpackningar då jag ska bort.
Hos asos hittade jag dock det här kittet som jag faktiskt skulle tycka var kul. Burt's bees har i Sverige blivit den här säsongens Rosebud. Jag älskar mitt Rosebud men det är ju aldrig fel att testa lite annat ibland. Kittet innehåller
Burt's Bees produkter fför hela kroppen, från topp till tå.
18534-3935
bild asos.com

i'm feeling Lucky

Molly Sims är härlig tycker jag. Gillar henne som Delinda i Las Vegas. Här ser Molly fräsch ut på omslaget av Lucky. Min brors kompis nyfödda dotter heter förresten Mollie. (Tror det stavas så..) Ser lite konstigt ut när dte svatas så, men det blir lite mjukare än med -y.
18534-3934

håret

Igår hos min frisör fick jag lite tänkvärd tips. En period har jag tappat mycket hår vilket gjort mig väldigt orolig och igår fick jag chansen att prata med någon kunnig,
Dels fick jag veta att så länge det var en "rot" på hårstråt så behövde jag inte oroa mig eftersom det då fanns ett nytt hår på väg. Är det ingen rot finns det större risk att oroa sig. Anledningen till mitt håravfall var antagligen min långa sjukdomsperiod under mitten av  augusti-början av oktober.
Tipset jag fick var att massera hårbottnen varje kväll i runt 30 min. På 2-3 månader skulle jag se resultat i form av glansigare hår, men det skulle även hjälpa utväxten.
Jag är väldigt glad att jag tog upp det här med frisören, nu känner jag mig lugnare. Att massera hårbottnen är inga problem, det kan man göra framför tv:n.

fredag

Idag är det fredag vilket innebär snart helg. För mig är det inte samma jippi-känsla som vanligt eftersom jag ska till skolan imorgon.. Så idag känns mer som torsdag.
Var uppe tidigt och åkte på ljusbehandling. Nu är jag riktigt seg men måste vakna till för jag har en del att plugga. Kanske att jag tar en powernap för att orka. Just nu gäspar jag så stort att det gör ont i kinden där jag fortfarande är svullen efter min visdomstand-operation.

i gott sällskap

Marie Clarie hade fest på Franska ambassaden i Madrid och Mischa Barton var en av gästerna. Hon var i gott sällskap med bland annat Karl Lagerfeld och Claudia Schiffer. GIllar Mischas vita, enkla klänning, men den känns lite för mycket sommar...
18534-3930

grey's

Tisdagens avsnitt av Grey's Anatomy var ju lätt ett av de bästa! Läste hos Kanal5 att i USA blev dte tittarrekord med miljoner i tv-sofforna. Ska bli spännande att se upplösningen. Gillar Ellen Pompeo som spelar huvudrollen. Hon är söt, ser bra ut men är inte den typiska Hollywood-personen. Kolla bara in hennes snygga bild på Allures omslag.

klippt

Sådärja, nu var jag nyklippt också. Så skönt! Även om det inte blev så mycket varken på längden eller i luggpartiet så är jag nöjd. Klippte ingen (lång)lugg utan hon klippte ur framtill för att ge rätt känsla. Jag skulle vilja ha hellångt i luggen, men jag passar inte i det. Det här är den bästa lösningn och den passar mig bra. Bilderna visar väl egentligen inte så tydligt, men såhär ser det ut iallafall.

paljett

Nicole glittrade ordentligt på AMA. Det mörka håret gör sig bra på henne. Väldigt snyggt! Undra hur knäpp jag skulle se ut i brunt hår.. Mina ögonbryn är ju nästintill obefintliga och jag är ganska ljus i huden. Nope inget att satsa på. Jag håller mig till min härligt blonda färg!

glasses

Här sysn Lindsay i snygga mörka bågar. Gillar dem. Jag har tjatat om det tidigare, men ibland önskar jag faktiskt att jag hade ett par coola bågar att variera med. Ävenom jag majoriteten av tiden är mycket nöjd med mina diskreta bågar med blåa skalmar.
18534-3927

isch

Jag som aldrig drömmer mardrömmar drömde en inatt. Inget trevligt. Det var inte så mycket åt blodiga hållet utan hade mer med mina nära och kära att göra... Det värsta är när man tror på det den första stunden innan man vaknat ordentligt.
Igår såg jag de första tre avsnitten av OC säsong 4. Blir det inte muntrare tänker jag inte kolla. Jag som aldrig blir ledsen av tv-program... Har hört att fjärde avsnittet ska bli bättre så jag hoppas verkligen det.
Idag ska jag klippa mig! Hurra. Ska bli skönt.
Nu, fortsätta plugga! There's only so much nationalekonomi you can take...

äntligen

Andra turen på stan gav lite mer än den första! En klänning som jag gick och kände på i flera affärer på förmiddagen men var övertygad om att jag itne kunde ha blev till sist provad. Tyckte det var lika bra att veta att den inte passade så jag slapp fundera. Döm av min förvåning när den visade sig passa! Hurra!
Tack vare julklappsbyte blev det dessutom öppet köp till den 31/12 vilket ger mig all tid i världen att vela, ångra mig och (i värsta fall) hitta en ännu bättre.Men det tror jag knappt går!
Klänningen är svart i silke, kort liten ärm, rundhalsad och rak i modellen. Inte tält-stor utan mer kropps-anpassat rak. Dessutom är det en innerklänning vilket ger lite mer styrsel. Märket är Twist&Tango. En liten svart, LBD, helt enkelt!


modeller

Ursnygga klänningar i modeller jag absolut kan tänka mig. Det blir alltid så mycket svårare när jag bestämmer mig i tankarna hur jag vill ha något. Eller andra attribut begränsar mig. Jag hittar alltid det jag inte kan/vill ha när jag letar efter något annat...
18534-3908

bild shopbop.com

hos style

Zooey Deschanel har en härlig stil. Här i en blå klänning jag gillar. Enkel med volangig kjol. Just den blåa skulle jag nog inte para ihop med svart men fint ändå. Den ljusa klänningen på högra bilden är från Marchesa och ärmarna påminner om en kort klänning Sienna syntes i nyligen..

bilder style.com


så fint

Ursnyggt och inspirerande. Gillar strukturen i strumporna på den stora bilden. Har man en enkel klänning kan man ju ha något sådant på strumporna för att piffa till...
18534-3914

bilder shopbop.com


kirsten

Den här klänningen på Kirsten Bell var väldigt söt. Enkel, välsydd och passar henne perfekt.
18534-3915

i grått

Paris Hilton lyckades faktiskt med en fin klänning på AMA. Av de här får jag nog säga att det var Paris jag gillade bäst! Ashlee var också söt om än ganska enkelt och diskret.

klännings-depp

Tänkte att det gäller att passa på att kolla efter klänningar innan lönen kommer och alla kommer rusa ut på stan på jakt... Provade två på H&M. Båda var fina på galgen men de såg ut som tält på mig. VÄldigt trist eftersom jag var väldigt inställd på den ena av de två.. Nästa provnings-ställe blev Mango. HIttade en söt klänning med supertunna axelband och beiget undertyg med svart spets ovanpå i baby-doll modell med vid kjol från strax under bysten. En i butiken tipsade mig om att den skulle sitta åt över brösten eftersom man inte kan ha bh under. Jo tjena, när man ser ut som jag gör (dvs knappt har någon byst att tala om) var det inga problem alls. Jag hade behå på mig när jag provade och den satt inte direkt åt ändå...
På MQ testade jag ytterligare en klänning, men den kändes lite trist. Fast jag funderar på att köpa den på öppet köp och testa den hemma. Fördelen är att jag kan ha något blingigt till, men nackdelen är att jag bara försvinner i mängden i den. Jag gillar att synas lite. (Brukar förklara mig som att jag gärna står i utkanten av strålkastarljuset, inte mitt i och absolut itne ute i mörkret. Men alla är vi olika..) Blev verkligen deppig av att prova de där klänningarna som satt så uschigt. Blev heltänd på att sy en egen... Men då måste jag hitta mönster och tyg, samt tid! Äh jag vet inte, om jag ändå vore miljonär! :)

onsdag idag

MIssade nästan att dte var onsdag idag. Tänkte att det var tisdag men det var ju fel.. Idag har solen visat sig stundtals, en riktig aha-upplevelse med tanke på alla gråa moln och regnet som härskat på sistone.
Har pluggat, varit på stan, på ljusbehnadling, ätit och pluggat lite till. Om en timma ska jag träffa en kompis på stan. Det blir trevligt!

only one

En klänning med endast en bar axel vore inte heller helt fel.. Snyggt som bara den. Rachels är såklart drömmen, liksom den här från Diane von Furstenberg. Någon som vet om någon kedja tagit in något liknande?


bilder netaporter.com

goldie

Den guldiga klänningen från French Connection är riktigt söt. Frågan är hur den ser ut på... Och vad den kostar! Måste ta en ordentlig sväng för att leta klänning. Kommer inte sluta tänka på det innan jag har en i min ägo. Vore så skönt att hitta den perfekta klänningen nu och kunna slippa oroa sig!
18534-3909

sjal

Lindsay ser ovanligt söt och dressad ut, trots överanvändandet av BUS/bronze i ansiktet. Gillar sjalen runt hennes hals. Riktigt snygg, den ser dyr ut! Jag älskar sjalar av alla sorter. Mammas väninna kom nyligen hem från New York och hade köpt tre ursnygga Pashmina-sjalar åt mamma. De var precis sådana som jag fick då mamma&pappa besökte the Big Apple för ett och ett halvt år sedan. De sjalarna är verkligen underbara! Snygga, varma och grym kvalitet. Mina följer med överallt!

dresses

Jag som nyligen bloggade om att jag skulle sluta titta på klänningar överallt har gjort en helomsvängning och letar frenetiskt efter den perfetka nyårsklänningen. Vet hur jag vill ha det i huvudet. Kruxet är bara att hitta någon som sytt upp något motsvarande till humant pris. Den längst ner till vänster motsvarar allra bäst mina förväntningar.
18534-3910


bilder fcuk.co.uk, topshop.co.uk, dorothyperkins.co.uk

outfits

Hittade via sofiaovärlden till Outfits.se. En ny sida startade av några från Göteborg. Där kan man lägga upp outfit-bilder. Andra kan bedöma den och man kan inspireras. Riktigt kul tycker jag! Nu är jag inte direkt bra på det där med dagens outfit, men där är det bara att låta sig inspireras!

håret

Jag är väldigt dålig på att fixa med mitt hår. Oftast blir det hängande eller hästsvans till vardags, ibland en fläta.. På party kör jag oftast plattångat, rakt hängande eller mer fluffigt, dvs inte plattångat utan luftigt. På sistone har jag använt ett silverspänne som jag satt på snedden för att få snedtofs. Det gillar jag och tycker jag passar i. På Ray Ban-festen hade Mischa en enkel tofs med lite fix. Snyggt och enkelt, men vem kan göra sådär snyggt påsig själv?!
18534-3903
bild gettyimages.com

julklapp?

Jag har så sakteliga börjat fundera på julklappar. Dels till mig jsälv, men framförallt vad jag ska ge bort. Tror jag har brorsan klart för mig. Svägerskan brukar lösa sig, mormor är svårare men jag tror det får bli något liknande som i födelsedagspresent sist, nämligen fin choklad. Hon är gammal och gör inget så det känns onödigt att köpa något hon inte kommer använda, kläder har hon dessutom massvis... Största problemet är väl farmor&farfar, men mamma & pappa är väl inte helt lätta heller... Lill-killen skulle jag kunna spendera hela budgeten på. Inte helt praktiskt, men oj vad mycket sött det finns! Den här bodyn skulle passa honom perfekt! Jag har lärt mig den hårda vägen att body är mest praktiskt när man är tre månader och lyfts hela tiden. Vanliga tröjor åker upp!!
18534-3902
bild hm.com

casual

Kate är nerklädd på stan i New York. Hennes mössa, hoodie och tighta jeans ser sköna ut, men hon kan ju se så mycket sötare ut! Det jag inte förstår med alla dessa skinny-tjejer är att de klär sig så att de framhäver sina magra kroppar. När jag varit som smalast har jag inte burit sådana kläder. Inga stuprör, för tighta tröjor eller over-size heller för den delen. Märkligt..

kattlik

Eva Mendes klänning var snygg i modellen och blev lite rolig tack vare leopard(?) motiven. Kanske inget jag skulle välja själv, men det funkar.

silver

Den silvriga klänningen som Lindsay bar på Donna Karan-fest i London gillar jag. Enkel modell, med snygga detaljer. Klassiskt elegant.

ray-ban

Mischa och Molly besökte Ray-Bans firande av sin klassiska båge Wayfarer. Modellen finns både som solglasögon och till oss som har vanligt synfel. Självklart ser både Mischa och Molly snygga ut i bågen, något jag är mer tveksam till om jag skulle göra!
bilder mischa.com och gettyimages.com

dubbelt upp

Amerikanska Teen Vogue slår på stort och har båda systrarna Olsen på omslaget av tidningens december-nummer. Varsin helsida. Hur det funkar praktiskt vet jag inte, men söta är de åtminstone!

tisdag

En ny dag och jag råkade sova lite för länge idag. Men men, är det plugg som står på schemat behöver jag vara utvilad ändå! Gårdagen var effektiv eftersom jag inte träffade den gamla kompisen jag kanske skulle träffat. Lite trist men mer tid till plugg! Ligger före mitt schema så jag hoppas slippa dne absoluta stressen i slutet av veckan.
SItter och funderar på hur det är möjligt att det är så grått väder ute... Galet! Såg att shopbop tagit in lite bikinis, såå snyggt! Tänk om en utlandsresa väntade mig i vinter... VIlken joy det vore!


bilder shopbop.com

mi:3

Igår såg jag på Mission Impossible:3. Jag har ju itne sett de två första, men jag gillade den här. Fartfylld action är ett bra komplement till de tjejiga filmer jag ofta väljer.
Det jag reagerade på var hur annorlunda Tom Cruise såg ut. Då var han smal, slimmad och söt. Nu är han puffigare och inte alls söt. Bra film trots allt även om jag var uppe i varv och hade lite svårt att somna...

en kofta

Det mest använda plagget i min garderob måste vara koftan. Jag älskar koftor. Praktiskt att ha till det mesta och snyggt förstås. På sistone har jag kännt mig lite färglös bara, det har mest blivit ljusa och svarta koftor. Det gjorde jag slag i saken gällande och köpte en ny, färgglad, i Köpenhamn.

utvilad

Vad skönt det är att vakna och känna isg utvilad. Har utnyttjat förmiddagen och det känns som en bra start på veckan. Snart blir det en sväng med lite ärenden. Ganska grått ute idag, men milt väder. Kan inte fatta att det är så varmt ute. När vi var i Köpenhamn förra hösten invigde jag min bruna stövlar med päls inuti. Det kännas jättefel att ta på sig dem nu... Kan hända att jag klämmer in att träffa en gammal kompis idag, får se hur det faller sig.. Shit vad härlgit att nyår är klirrat! Ska bli kul att gå på riktig fest och få klä upp sig ordentligt. I'm loving it!

sunday

Söndag och veckan närmar sig sitt slut. Är lite seg idag efter en intensiv gårdag. Nu blir det fokus på pluggande pga kommande tenta..

äntligen!

Nu är de mina! Mycket billigare i Köpenhamn vilket gjorde det svårt att inte slå till. En och en halv månad senare liksom.. Men de blir perfekta. Dels till våren, men de kommer även få följa med på nyår! Måste bara öva på att gå i den höga klackan. Fast 1.70 är faktiskt inte så dumt.. :)

Mer om Köpenhamn imorgon.

miu

Ryktet säger att lindsay ska bli Miu Miu's ansikte för kampanjen inför våren 2007. Kul om det stämmer. Men rykten har ju gått tidigare om både Chanel och Marc Jacobs... Mittbilden är riktigt snygg! Klockren faktiskt!
18534-3885

trött

Nu är jag tröttans trött. Ska snart krypa till sängs för att orka stiga upp i tid imorgon. Då blir det utlandsresa.. Haha.. Känns inte direkt så egentligen. Dagen ska spenderas i lovely Köpenhamn!
I love Zara och Ströget!
Svarar på kommentarer imorgon :)
Sov gott!

off

Idag har jag ruskigt ont i mina benhinnor. Har tydligen känsliga sådana eftersom snabba promenad/småspringande promenader ger mig inflammation... Inte bra med tanke på dagsturen till Köpenhamn imorgon. Nåväl, vill man ha skoj får man lida pin.
Idag damp nyårs-inbjudan ner i lådan. Kostym är klädseln och jag jublar! Äntligen dags att shoppa snygg klänning. Har redan sett ut den, så nu gäller det att ingen köpt den över helgen och att den passar!! Håll tummarna för mig :)
Nu ska jag kolla in en kompis lägenhet. Trevlig kväll!
Baci.

dagens

Dagens lista:

Dagens väder: grått men lite varmt.
Dagens humör: ont i benhinnorna, usch. utöver dte neutral
Dagens usch: inställd klippning :(
Dagens plan: lunch i stan, sedan ljusbehandling.
Dagens söting: lill-killen såklart.
Dagens stress: nu, måste snabba mig!

rutigt

Den här korta kappan såg jag nyss på TopShop och den var ruskigt snygg. Hade jag varit på jakt, haft pengar och/eller behov av ytterligare ett ytterplagg hade jag testat, men det är många faktorer som inte stämmer in där.. Ruskigt snygg var den åtminstone!
18534-3884
bild topshop.com

vippigt

Jag är på jakt efter en vippig kort, svart kjol. Här är två varianter från Mango som skulle kunna funka modellmässigt. Såg en på H&M i grått som hade varit perfekt i svart. Sörjer fortfarande ballongkjolen på Åhléns som var för stor.. Det allra bästa vore om jag hittade den korta svarta på Zara som Ytligheter har.
18534-388318534-3882
bilder mango-outlet.com

förvandling

Årets förvandling måste ju Ashlee Simpson ha stått för! Här är hon på 10 års-firandet av Chicago i New York. Visst är hon söt, men det känns inte som samma person från hennes första platta.
bild popsugar.com

filip

Vad synd att inte Gap finns här i Göteborg! Då hade jag rusat dit och köpt en sådan här body till min älsklingskille! För övrigt gör Laban ursöta barnkläder. Han har ett par fina jeans därifrån och en söt mörkblå body med det lilla spöket på. Mamma köpte dessutom en tröja i sweatshirt-tyg från Benetton. Den är mörkblå, rundhalsad med knappar baktill. Fram står det Benetton. Sött!
18534-3880
bild gap.com

lunch

Nu blir det lunch! Först risröra och sedan en sväng på stan.

asos

Det roliga med asos är att de har mycket sött till oftast ganska låga priser. Kvaliteten variera väl men det gör den ju på alla kedjor med lägre pris. Extra roligt är att de brukar vara snabba på att göra kopior av kändisars kläder. Ibland lyckat och ibland mindre lyckat...
Den här snygga
klänningen bar Rachel under sensommaren och jag föll totalt, men kopian känns som en helt annan klänning. Synd!
Fast det finns annat som gör att det kliar i fingrarna. Den här klänningen som andas 60-tal, en paisley mönstrad tunika eller en Kate-inspirerad klänning som visserligen känns mer somrig.. Den här är ju rena drömmen.

utmaning 1

Dags att ta tag i utmaningar igen. Fashionable gossip vill veta hur jag sminkar mig varje dag.
Det är inte mycket att skryta om men såhär gör jag.

1. börjar alltid med att skölja ansiktet med vatten, tvättar ordentligt på kvällen. Smörjer sedan Niveas
Aqua fresh runt ögonen och Tea tree Oil i ansiktet.
2. sveper med L'Oreals solpuder i ansiktet. Jepp under vinter också, vad "experter" än säger om det..
3. Mascara, Long Pretty Lashes från Clinique och ibland fyller jag svagt i ögonfransraden med penna från L'Oreal.
4. Om jag är mörk under ögon försöker jag täcka med pensel-penna från L'Oreal.
5. Avslutar med lite rouge från Isadora.

That's all. Här syns bilder på mitt smink.

tragiskt

Usch vad tragiskt att läsa. Tycker dock att det borde lyftas fram mer. Jag tror alltför många glömmer av konsekvenserna av att tvinga kroppen att gå ner i vikt. det är faktiskt en sjukdom som är livsfarlig för en.

jennifer

I kommande numret av Harper's Bazaar är det Best Dressed-tema och Jennifer Lopez pryder omslaget. Den här hösten har jag hållit igen på "onödiga" utgifter och inte köpt så mycket utländska tidningar. Den enda tidningen värd priset är Harper's Bazaar. Dessutom finns det mycket att läsa. Jag håller fortfarande på med numret av Mischa på omslaget. Just det numret var så fyllt av reklam bara vilket är lite trist...
18534-3875
bilder just jared

i skinn

Keira strosar på gatorna i London i tjock mössa, skinnjacka och en snygg väska på axeln.
bilder justjared

bare

På sommaren älskar jag att gå barbent och klär gärna på mig upptill till fördel för benen, men att gå klädd sådär bart i London i November känns lite off. Lite sött men det hade blivit bättre med ett par strumpbyxor till.

bild popsugar.com

c-list

På party med C-kändisar i Hollywood syntes Samaire Armstrong och Nicky Hilton. Simon Rex, som jag är lite svag för, var också där och såg söt ut. Nicky lyckas verkligen bära neutrala basfärger utan att se trist ut, i mina ögon åtminstone.

bilder popsugar.com

loose

Idag är jag slappt klädd på kontoret. Vi är fyra stycken här men jag är ändå ovanligt nerklädd. Mörka Filippa K-jeans, svart ribbat linne från samma ställe och rosa hoodie från H&M.
Fick veta en hemlighet, inget svår att hålla den men trist information ändå..
Får se vad som händer idag, inte mycket antagligen.. Tänkte gå en sväng på stan på lunchen! Trevligt. Var ett tag sedan jag gick på stan. Vill sondera utbudet lite och även försöka få lite inspiration till julklappar. Just nu har jag inte en aning om vad jag ska köpa till någon. Eller brorsan har köpt en sak till mamma och pappa, men i övrigt är det blankt... Jag har ju inte så många att köpa till men jag vill ändå att det blir bra.

close

Nej nu stänger jag snart kontoret. Ska möta pappa för hemfärd.
Blir nog soffläge hemma. Är helt galet slut! Inte konstigt att min krop säger stopp efter att ha ätit så lite som jag gjort den senaste veckan samt en operation som gett sina spår i kroppen.
Får fixa lista på mina favvo-bloggar ikväll, allra senast imorgon :)
Nej nu blir det hemlighuset, haha kodordet för toalett här på jobbet, och sedan lämnar jag det här stället.. Blir alltid lika nervös när jag är sist. MInns jag hur larmet går på osv....

pimpinette

Inte nog med att Pimpinette har ett sött namn, de har söta kläder också. Den nätta kavajen är to die for och toppen är enkel och söt till vardags. Branten har lite av deras plagg, samt Tjallamalla, men det verkar som att den sidan inte finns kvar.. Åtminstone kommer inte jag åt den.. Har bloggat om ett linne från märket tidigare. Supersött!
18534-386818534-3867
bilder pimpinette.se

the V

Mysigt klädda Lindsay ger V-tecknet till paparazzi-fotograferna. Längtar till det blir dags att dra på mig mina älskade mysbyxor från Nike! Dvs tills jag kommer hem.
18534-3865

jul, jul

Idag plockar de upp julpyntet i Nordstan. Upptäckte det när jag ställde tillbaka bilen jag fått låna. (Vad skulle jag göra utan mina snälla föräldrar?!)
De senaste åren har jag inte varit lika jublande inför julen. Visst det är mysigt med tända ljus, glögg, pepparkakor, julklappshandlande osv. Men inför den här julen kommer det nog inte gå smärtfritt hemma hos mig. Det började redan förra året om var julen skulle firas. Eller ja, förra året var det väl inget egentligen, men den här julen kommer det skapas en diskussion. Det finns två alternativ och inget av dem tilltalar mig faktiskt. Det ena motsätter jag mig med varje muskel i min kropp medan det andra inte är lika motigt även om det inte känns som något skojigt alternativ. Varför måste folk växa upp och skaffa barn och därmed pajja jultraditioner?! På något vis önskar jag att man kunde resa bort. Då blir det inget kompromissande utan ett tredje oväntat alternativ. Jaja, det löser väl sig. På ett eller annat vis.

3.1

Tänk den här vita skjortan till mina mörka Filippa K-jeans. Såå snyggt! Den ska hänga utanpå byxorna och bara vara snygg. Lite krås, men inte på ett trist sätt. I like!
18534-3864
bild netaporter.com

simply grey

Enkelt grått från Chloé. En mysig tröja att dra på en slapp dag. Veck-detaljerna framtill är söta.
18534-3863
bild netaporter.com

comeback *2

Två comebacks på den senaste tiden. Take That's senaste går varm på radiokanalerna med sin  Patience. Jag måste erkänna att jag gillar den låten. Sedan var ju Take That den första pojkgruppen jag gillade också! En av mina första cd-singlar som jag köpte själv var nog Back for good!
Den andra combacken är All Saints. MInns ej namnet på låten, men den är bra tycker jag!
Kul med lite gamla grupper som kommer tillbaka. Har de brist på pengar kanske? ;)

ovanligt

Det är så ovanligt med bilder av Paris i outfittar som är helt okej. Det här tycker jag är fint, snyggt med grova strumpor och heels, en kombination man aldrig ser henne i (säkerligan pga det milda vädret i LA).
18534-3861
bild glamourmag.com

c&c

Jag älskar den här färgen. Passar både till vintern och sommaren. Mysiga enkel tröja från C&C California. Snyggt med lite utsällda ärmar då de är lite korta. Hellånga ärmar blir lätt opraktiskt om de är vida i ärmarna!
18534-3860
bild shopbop.com

crappy

Usch vilken trist dag! Den började bra med en timmas lång snoozning som jag hade planerat in och hade ändå inte bråttom. Sedan gick jag ner till bussen och var där sju minuter innan den skulle komma. Men vad händer, jo bussen kör bara förbi mig! Det öste verklig ner regn och jag var tvungen att hinna med rätt buss så jag gick/småsprang till nästa hållplats men det är långt och jag hann inte fram... Sååå arg jag var!
Efter det gick all energi ur mig och nu är jag supertrött och har ont i munnen!
Nu sitte rjag på jobbet och försöker slappna av. Det behövs!

snabbis

Första dagen på jobbet avklarad. Gick riktigt bra! Det var kul och jag tror jag kommer kunna bli bra på det här. Viktigt för en tävlingsmänniska och person som ställer höga krav på sig!
Imorgon blir det full fart på förmiddagen och sedan samma jobb idga på kvällen. Däremellan lite långsammare med ett sitta-av jobb även om det är trevligt på sitt sätt.
Nope, nu måste jag sova. Gutenacht!

fest

Idag damp det ned en inbjudan till fest i början av december. Det är min kompis som fyller 25 år. Väntade nästan bara på den inbjudan eftersom jag visste att den skulle komma. Kul!
Måste kolla vilka som kommer, alla i det där sällskapet är ju typ par... I värsta fall tänker jag fixa substitut :) Det börjar bli riktigt trist att gå själv med alla dessa par!
Har faktiskt redan tänkt på outfit. Just nu tänker jag svart kort kjol, gärna med vidd kanske ballongkjol, färgade strumpor, typ röda eller mönstrade och svart upptill med enkla accessoarer. Men hey, jag har ett tag på mig..

oc

Börjar bli väldigt nyfiken på säsong fyra av OC. Kliar lite i fingrarna.. Hmm... Söt topp på Summer här! Eller är det en klänning kanske?!

knits

I enlighet med tankarna i föregående inlägg har jag nu hittat lite tröjor jag skulle kunna tänka mig.
Polon är från Rick Owens och ser supermysig ut. Passar både jeans, svarta byxor eller en kjol. Den randiga tröjan är lite mer mysig och är perfekt till jeans, den får ett minus eftersom den inte är randig på ryggen... Men plus i och med den coola läppdetaljen. Pullovern med lite kabelstickat ser mysig ut och vore perfekt med en enkel långärmad bastopp undertill. Nice!


18534-3857

bilder brownsfashion.com

goofy

Tänkte på hur konstigt jag fungerar. När jag surfar runt på klädsidor fastnar jag för mestadels klänningar och party toppar. Detta är plagg som knappt används av mig. Jag använder kjolar, byxor, jeans, koftor och enkla tröjor. Varför tittar jag inte på den typen av plagg som jag faktiskt skulle använda framför att drömma mig bort? Lite konstigt tycker jag nog.
Från och med nu ska det kollas på tröjor, snygga byxor och kjolar som funkar för min stil. Därmed basta.

ös

Nu ösregnar det ute! Från sidan!
Vet itne vad jag ska ta på mig i eftermiddag då jag ska jobba... Seglarjacka är alldeles för tunt och eh jag vet verkligen inte. Låter som det haglar också..
Okej, jag hatar kyla men vete sjutton om det inte är bättre med nollgradigt och sol än det här vädret...

utan en tråd

Så var stygenen borta från munnen. Visst trycket släppte men jag har fortfarande ont och är svullen. Kan nog bli mer långdraget än jag trodde det här... Jaja, man får ge det den tid som behövs!
Idag blir det nytt jobb. Spännande och mycket nytt att ta in. Imorgon blir dte gamla vanliga jobbet och dte blir nog softare än soft. Tänkte passa på att plugga när jag är där. Kommer vara all by myself... Lite scary så jag vet  inte om jag kommer sitta längst in på kontoret. Min gamla dator står numera i receptionen så antagligen kommer jag sätta mig där delvis. Undra vilka nya tidningar som kommit sedan sist. Borde finnas ny Elle och Damernas. Kanske mer :)
Nej nu ska jag dricka té och äta fullkornspepparkaka.

bag it

Måste säga att det här är klockrent! Hur tänkte Posh?!?
18534-3853

bild celebworld.org

spets

Claire Danes bar en snygg klänning på awards i helgen. Gillar både modellen och tyget. Så snyggt!

bild popeusgar.com

a bag

Jag är på jakt efter en väska att ha till skolan. A4 måste få plats och den ska gå att bära snett över kroppen. Svårare än man kan tro faktiskt.. Hittade en från Mexx som jag gillade, men jag köpte inte den. Tror att det får hamna på önskelistan med en sådan väska!
18534-385018534-3851
bilder shopbop.com

be mine

OM någon gav mig den här hade jag jublat av tacksamhet. Vilken söt klänning! Paljettliv och vid kjol. Åhh!
18534-3849
bild shopbop.com

grå+regn

En färg plus ett element och vips så har man måndagens väder. Grått så långt ögat kan nå och regn som faller från himlen, lite snett ser det dessutom ut som.
Snart ska jag lämna palatset(aka hemmet) för en stund. Ska en sväng till affären, sedan hem till mitt casa och därefter på ljusbehandling. Imorgon ska stygnen bort och jag ska officiellt vara bra igen!
Det måste jag vara eftersom det kommer bli en hektiskt vecka, typ, fast ändå inte... Ska jobba på nya stället imorgon eftermiddag/kväll och på gamla jobbet onsdag från lunch och hela torsdag.
På fredag ska topparna friseras, wihoo! Bokade just tid. Nice! Ingen större klippning eftersom jag trivs tio gånger bättre i min längre frisyr än förra årets korta period. Det enda frågetecknet är ju luggen. Klippte ju mer på den sist än jag hade tänkt.. Just då var jag ruskigt missnöjd, men på ett sätt var det ganska bra ändå. Men nu är det kallare och höst vilket oftast leder till mindre hårväxt och då gör jag inga dumma klipp. Eller jo, typ alltid. Har alltid klippt av min längd på hösten eftersom jag vill "förändra" mig... Och tyvärr kan jag inte köra filosofin: Det är bara hår, det växer ut..

ouch

Okej, planen att inte äta starka värktabletterna har nu fallit. Svalde för ett tag sedan en brusig sak och inväntar nu dess verkan. Usch busch.
Nej nu ska jag äta lite kräm och kolla på Colin Farell. Not my kind of bloke men hey, jag är uttråkad och det är söndag! Ciao!

insnöad

Visst passar Lindsay bra i hatten, men det är faktiskt kompisens klädsel jag fastnar för. Den lilla rutiga jackan var to-die-for! När jag snöar in på plagg så gör jag det ordentligt. Sedan sommaren har det varit tröjklänningen och sedan ännu längre tillbaka är det nätta kavajar och koftor som gett mig bra vibrationer!

Vad har du snöat in på?


outfit

Åh vilken härlig höst-shoppings outfit! Jeans, svarta stövlar en cape och en liten mössa. Den stora, snygga väskan i handen ska vi inte tala om. I like! Och förresten, visst ser det ut som att hon har strumpor under stövlarna som sticker upp?! Snyggt!
18534-3846

pille dill

En kompis till mig fyller 25 nästa vecka så jag tänkte fixa till lite bilder och grejer i present. Har just scannat in en massa bilder som jag tänkte använad men först korrigera. Tyvärr är jag helt lost vad gäller redigeringsprogram. Trodde jag hade koll på ett men efter massa pillande med alla bilder så kunde man inte spara det man gjort... Men åh liksom!
Hoppas pappa eller brorsan kan hjälpa till när de kommer! Vilket är snart hoppas jag... I veckan tänkte jag lokaliser en bra liten bok att sätta bilderna i och en fin penna att skriva med. Åh vad jag älskar sånt här pill!
Måste komma på något mer att ge henne i present bara... Hmm. Tänk vad mycket lättare det är när man är flera och slår sig ihop vilket ger större summor. Nu blir dte inte så mycket med bara lilla jag som bidrar..

promenix

LIte bättre idag, men jag försöker vänja mig av med de starka tabletterna så jag mår inte tipp-topp direkt.
Tänkte ge mig ut för att få lite luft och testa hur pass jag klarar av att röra mig. Idag är det Fars Dag men det blir itne så mycket firande för min del. I vår familj har det mest handlat om att åka till Farfar & Morfar på fars dag. Nuförtiden har jag ju tyvärr bara Farfar kvar, men där är nu mina föräldrar.
Men nu, promenad. Oj undrar hur dte blir att dra på sig jeans och jacka.. Är lite orolig för jackan och halsduken om de ömmar på min kind.

nili

Om t-shirt klänningen känns lite somrig så passar den här från samma Nili Lotan alldeles utmärkt. Tänk om jag hade kunnat dra på mig den, ett par tights och mönstrade knästrumpor idag. Åh vad mycket roligare det hade varit att mysa inomhus hela dagen då!
18534-3845

bilder shopbop.com

booring

Vet att jag klagat tidigare men jag tänker fortsätta. Shit vad trist Idol är i år. Det har ju inte ens varit skvaller om romanser eller rännande på Stureplan..
Jag tycker att man borde kunna sjunga för att vinna det där programmet och tyvärr är det för många av de fyra kvarvarande som inte håller. Förra året gillade jag. Jämför både Agnes, Sebastian och Sibel (som hade en grym röst trots att jag inte är ett stort fan av henne) med årets kvarvarande deltagare..
Inget illa mot dem alls, men jag tror att juryn fått spel. De hyllar falsk-sång framför känslan att hålla toner och framhäver den märkligare stilen efter den andra.. Blev de trötta förra året på deltagare som var lättare att stöpa? Men det trodde jag var en del av konceptet...
Jag kan nog bara tänka mig Eric som Idol. VInner Markus så tror jag det blir lite som med Daniel Lindström... Felicia är lite för beige, Johan var visserligen grym igår, men pallar han trycket?

Är jag onödigt hård? Vilket år av Idol har varit bäst? Kul med lite andra åsikter..

t-shirt

Något jag saknat i höst är de helt superenkla klänningarna. De började anas i slutet av sommaren men sedan dog de ut. Kanske att de gör come-back till våren igen! Den här t-shirt klänningen från Nili Lotan ser urmysig ut. Enkel, bekväm och snygg. Passar vardags och går att piffa till med färgade strumpor, ankelboots och något i midjan kanske.. Eller kanske dra till med blingiga accessoarer... Give me!
18534-3844

bilder hsopbop.com

fcuk

Med brist på möjlighet att strosa på stan surfar jag nu nätet.. Hittade de här två godbitarna hos Frecnh Connection. Den gröna blusen är i modellen precis i min smak, men färgen är väl sådär... Den lilla koftan är precis min stil. Väldigt lik min älskade, och välanvändna, kofta från TopShop.
18534-384318534-3842
bilder fcuk.co.uk

lite vild

Thandie Newton såg lite vild ut i lockigt hår på Vogues fest. Vanligtvis brukar hon synas i slätare hår.. Ett enkelt svart fodral är snyggt precis som det är och behöver inte massa extra kirms-krams. Något jag allt oftare följer, less is more!
18534-3841
bild style.com

lilac 2

Beyonce bär en fyllig, nästan plommonfärgad klänning i silke. Fin modell och söt på henne. Lila syns allt mer på fina klänningar!

herrsällskap

Hann knappt vakna innan jag hade herrsällskap i sängen imorse. Ett 60 centimeter långt och drygt två månader gammalt sådant. Ljuvligt! Han är världens bästa kille!
Tänker på vad alla säger att när man får egna barn är dte ännu starkare känslor, hjälp.. Redan nu sprudlar jag av kärlek till den lilla killen. Lovely!
Idag har jag ätit något som inte var helt rinnande! Wiho. Börjar bli bättre men jag är fortfarande trött, svullen och har lite ont. Är nyduschad och fräsch, minus munnen eftersom det är svårt att borsta tänderna ordentligt. Tur i oturen att jag inte känner för/"behöver" hångla med någon...
PÅ morgonen var det visst ösregn och översvämningar här i Göteborg. Nu är det blå himmel och sol. Snabba förändringar..

jamie

Keiras ex Jamie Dornan såg fräsch ut på British Fashion Awards i veckan. Snyggt och avslappnat.

bild style.com

n h

Precis som Nicole och Lindsay tycker jag att Nocky passar bra i sin mörka frisyr. Här är två bilder på Nicky på stan, jeans är basen och t-shirt eller kavaj och topp gör outfitten söt.

Beyonce

Beyonce besökte TRL och såg söt och fräsch ut. Hon fick mig att längta efter mina jeansshorts... Åh!

lilac

Helena Christensson i en underbart vacker lila klänning. Snyggt!


step-by-step

Lite bättre idag. Mindre svullen och lite mindre ont, ska försöka dra ner på värktabletterna idag... Idag är det svinkallt ute vilket gör att jag trivs inomhus extra bra.
Det är visst fredag idag kom jaag på. Känns inte riktigt så, men det är väl bra antar jag. Nu ska jag kolla på gamla kort! Riktigt kul även om man förfasas ibland. Fast det finns ju söta kort också!

candy

På premiären av filmen Candy bjöds det på både snygga och märkliga outfits. Missoni-dottern bar snygg vinröd klänning, gillar hennes stil!
18534-3834
Den här outfitten gillar jag starkt. Snyggt med jeans och skjorta, bara ovanligt i vimmel-sammanhang!
18534-3832
Men kolla in den här väskan... Ser ut som en jacka eller stövlar.. Märkligt!
bilder style.com

eh..

Sarah Jessica brukar klä sig stilrent, men jag håller inte riktigt med om den här outfiten. Den är bara...märklig! Vad hänger runt halsen? Och vilket märkligt brett skärp. Nej, bättre kan du, även om hon är söt som alltid.

bilder gettyimages.com

the blog

Ligger och läser lite tidningar som jag inte hunnit med sedan jag jobbade förra veckan. En av godbitarna var Elle Norge. Gillar den riktigt bra, föredrar den framför svenska versionen. Speciellt nu när de har en ny moderedaktör och inte "lånar" den svanska längre.
Nu verkar det som bloggarna börjat uppmärksammas även i vårt grannland. En
artikel handlade nämligen om två bloggare, dels Hilde som fotar för Oslostil.com men även Agathe som skriver på Style bites.
Streetstyle finns ju från många städer nuförtiden, men det är även kul att kolla in bloggar från andra länder. Det är lite som att läsa utländska tidningar.
Andra bloggar som artikeln tipsar om är:
- I am Fashion
- Style Bubble
- milk-is-my-sugar (som tyvärr verkar nerlagd ser jag nu när jag surfar in..)

Vad har ni för tips på bloggar? Kanske utländska, lite mer anonyma och ej hypade i svenska blogg-sfären?
Känner att många svenska bloggar är väldigt lika, skulle vilja hitta lite nya fräscha att inspireras av.

tweed

Ursnygg tweedjacka från Marc by Marc Jacobs!
18534-3829
bild shopbopc.om

säljes

I september bloggade jag om några plagg jag tänkte sälja. Lade inte ner så mycket energi på det och fick inte sålt det. Lägger nu ut ett inlägg om det igen för att se om intresse finns.
Original-inlägget finns
HÄR.  Priserna är verkligen inte höga, det är helt enkelt plagg jag köpt men av olika anledningar inte använt. Kanske inte passade så bra som jag föreställt mig eller helt enkelt inte var min stil även om jag tyckte om det på andra.

Maila gärna mig på [email protected] med frågor eller funderingar!!

nästan

Brukar gilla Nickys stil, helsvart funkar ju alltid men skinnbyxor?! Nej, det hade kunnat vara snyggt men det höll inte hela vägen.. Sorry.

bild gettyimages.com

pytte

Pyttelite bättre idag. Svullen, kan inte tugga men det gör inte så förbaskat ont i dag som det gjort innan. Räknar med att det inte är toppen förrän efter tisdag då styngen åker bort.
Idga har det hänt något skoj faktiskt. Jag har fått jobb! Hurra. Låter bra och spännande. Tror det blir lyckat. Börjar redan på måndag så jag hoppas svullnaden är nere då. Det var lite trist att förlora mitt nya jobb så snabbt, men det här är lite mer utmaning vilket gör det mycket mer lockande! Visserligen är jag tillbaka till kvällsjobb igen, men jag vet ju hur det är att jobba på det viset så det är nog lugnt.

nicole

Nicole ser riktigt söt ut i nya hårfärgen och söt klänning. Gillar modellen på klänningen, passar henne bra.
bilder popsugar

booring

Nu är jag extremt uttråkad. Att vara hemma, vara trött och inte kunna göra något är sååå trist efter ett tag. Dessutom kan jag inte äta något heller. Just nu är jag såå trött på soppa och kräm!

skating

Här åker en glad, fit och nyseparerad(snart skild) Britney skridskor i New York. Just skridskor är en sak jag gillar med vintern. Roligt, mysigt och härligt vinternöje! Tror ni verkligen Kevin fick veta att Britney ville skiljas via SMS? Det låter lite väl kallt ändå...

bild celebworld.org

mörkare

Det mörka håret ger Ashley en mörkare och allvarligare framtoning. Är det medvetet kanske? Hon och systern möter säkert ständigt folk som inte ser dem som annat än tvillingarna från Huset fullt..
bild people.com

B'day

I senaste Elle berättar Beyonce att hon inte är olycklig som många av låttexterna antyder, hon tyckte bara det skulle vara trist med ytterligare en skiva full av kärlekslåtar. Jag gillar Beyonces nya, så bra att jag funderar på att köpa den. Det är ett högt betyg från tjejen som köpt tre skivor i hela sitt liv...

18534-3821
bilder popsugar

juicy

Eftersom jag tycker jag liknar Gudfadern i halva ansiktet så förstår man nog att utseendet inte är ett dugg viktigt när ena visdomstanden just opererats bort. Mysiga kläder är desto viktigare. LITe frusen är jag så mina svarta Nike-mysbyxor sitter bra på benen till ett längre bomullslinne från lager 157 med en gammeldags rosa stickad tröja från H&M. Men ett Juciy-set hade suttit perfekt! Det här ser mysigt ut!
18534-3817
bilder shopbop.com

mk

Vanligtvis är det Ashley som jag gillar, men de här bilderna på Mary-Kate var inte så dumma...

ont

Så jobbig dator jag sitter vid nu. Dne hänger sig med ojämna mellanrum, oftast när jag försöker blogga. Idag har min trista gråa och onda dag förgyllts av min alldeles egna brorson. Han är verkligen världens sötaste! Vaknade inatt av att jag hade riktigt ont men sedan somnade jag om ordentligt.
Tittar på tv, degar och läser under dagen. Igår köpte pappa Matilde, Denise Rudebergs senaste bok, åt mig. LÄste någonstans, tror det var i VR, att hennes nästa kommer under 2007. Yej! Jag gillar hennes böcker starkt.

Äntligen

Igår när jag läste rubrikerna på Aftonbladet/Expressen måste jag erkänna att min första tanke var Äntligen. Det var väl inte en dag för tidigt som Britney begär skilsmässa. Jag hoppas visserligen deras äktenskap har varit bättre än det verkat i tabloiderna, men visst kan hon få något bättre! Dessutom blev jag mycket impad över hennes nya figur som hon visade upp hos Letterman i måndags! Här snackar vi Britney som vi alla minns henne. Bara hon ser till att spela in en skiva nu och visa att hon är pop-prinsessa. Jag gillar Brittans musik, men hon har betett sig märkligt då hon haft Federline osm efternamn!


sunner

Den här ursöta sidentoppen kommer frän märket Sunner. Djupa urringningar och en massa hud är inte min favorit när det kommer till party-toppar. Det här passar alldeles utmärkt! En topp i den här modellen har jag letat efter länge, det verkar alltid vara något fel på de jag hittar. Antingen är det materialet, tyget, färgerna eller detaljerna. Men jag har inte gett upp än, riktigt...
18534-381418534-3814

bilder shopbop.com

20-talet

Jag har alltid älskat 1920-tals modet. Tror det kommer från en serie jag följde som liten. Den handlade om två systrar som hade ett modehus under 20-talet. House of Elliot hette den. Åh vilka minnen. Tror jag ska dyka ner i det här ämnet lite djupare. Men först, en dusch! Tjejen på bilden är förresten en av besökarna på det där Derbyt eller vad det hette i Australien, där som Kate var med en dag..

bild gettyimages.com

svullen

Jag har en ny form på käklinjen på vänster sida, ingen jag hoppas ha länge, men några dagar får jag leva med den. JObbigt att vakna när det smärtstillande gått ur kroppen, men nu börjar det lätta. Har ont, är svullen och kan inte äta. Flytande är det som gäller och jag som inte ens gillar soppa eller liknande...
Nu tänkte jag ta en dusch, hoppas det kan ge mig lite energi att känna mig ren och fräsch. Ikväll kommer min brorson hit. Myspys! Men jag vågar inte lyfta honom så jag får titta på honom och leka med honom när han ligger ner. Fasen vad seg den här veckan kommer bli... Vågade inte slappna av igår när jag skulle sova vilket innebar att jag vaknade en gång i halvtimman och flyttade på mig. Men som mamma sa, det värst är ändå gjort!

Eva

På premiär häromkvällen såg Eva snygg ut i nougatfärgad sidenklänning med snygg skärning. Trodde först att hon hade klippt av håret, men det var visst en tofs.. Vad säger ni, är hon lik Posh?
bild popsugar,coim

fresh

Nicole ser fräsch ut i nyfärgat brunt hår. Hon ser friskare ut än hon gjort på länge, skönt att se!
bild celebworld.org

färg

Nu när hösten är här med alltför många gråa och trista dagar är det trevligt att pigga upp tillvaron med lite färg. Det här omslaget av tidningen Vegas är suveränt med alla härliga färger!
18534-3808

i will survive

Okej dte var inte direkt det roligaste varit med om, men jag lever... Har ruskans ont, är svullen och allmänt degig efter värktabletten som är i min kropp just nu.
Var så nervös att jag skakade när jag kom till sjukhuset. Men doktorn som utförde operationen var ursnäll. PÅminde om en doktor jag gick hos när jag var yngre. Det är så mycket lättare om man känner sig säker med doktorn! NU kommer jag nog ha ont och vara svullen några dagar, men jag är hemma hos mina föräldrar och blir ompysslad så det ska nog gå bra. Det värsta är väl att äta... Fick med nöd och näppe i mig en kopp té nyss. Nåja, det löser sig.

snart så...

Snart bär det av til SU för att få det här med tanden överstökat. Jag är obeskrivligt nervös. Intalar mig att det går bra, hoppas det funkar för att lugna mina nerver.
Jag har dragit en tand i överkäken, det gick bra men det här är ju snäppet värre. (eller flera snäpp...)
Well, I'm off. Wish me luck.

nervös

Imorgon ska jag operera bort min ena visdomstand. Jag är supernervös men intalar mig att det kommer gå bra. Pratade nyss med en kompis som gjort samma grej. Hon fick lite bekymmer, men fram till dess gick det ganska smidigt berättade hon. Hoppas verkligen jag slipper hennes bekymmer och klarar mitt smidigt. Men det kan nog tänkas att det blir lite svagt med bloggande några dagar framöver.
Just nu håller jag på och fixar lite här hemma. Snart blir dte en kopp té och sedan läggdags. Hoppas jag kan sova bara!

hopp & lycka

Shopbop säljer ljus med olika budskap. De två jag fastnade främst för var Hope och Happiness. Med ljusen kommer ett mantra.

Hope: "On days when the sky is grey, the sun has not disappeared forever." - Arnaud Desjardins

Happiness: "Each individual is the master of his or her destiny. It is up to each person to create the causes of happiness." - the 14th Dalai Lama
18534-380718534-3806
bilder shopbop.com

outfit

Jag har tidigare bloggat om Laura Bailey och att jag gillar hennes stil. Den vänstra bilden är ursnygg och dett bra exempel på hur en färgglad, lite somrig klänning med rätt detaljer funkar perfekt i höst/vinter. Den ljusa klänningen med detaljer är riktigt söt och bars av Laura på brittiska Fashion Awards.


bilder gettyimages.com/editorial

Nicky

Det är busy med business för Nicky Hilton. Hon verkar vara den som väljer mest seriösa arbeten framför systerns Paris som tar över hundra tusen i betalt för att komma på fester... Här är Nicky klädd i en ursöt svart klänning för en presskonferens i samband med hennes hotells om ska öppnas i Florida. Klänningen är i enkelt bomullstyg med sidendetaljer som ger det lilla extra. Ursnyggt! 
bilder nicky-h.com

high

När Lindsay var ute och lunchade i veckan hade hon på sig en hängslekjol med hög midja, svart linne och en lång kofta i gult. Hängslekjolarna levde kort känns det som och gult har man itne sett så mycket av i höst... Inga trender jag saknar direkt. Gillar den långa koftan, men i en annan färg såklart! Ofta är långa koftor i alldeles för tjocka material. Skulle vilja ha en tunnsticka längre kofta, snyggt och praktiskt!

bilder lind-lo.com

må bra-tips

Jag har svårt att möta hösten, jag förderar den ljusa årstiden med sol och värme. Det är lätt att hamna i en höstdeppighet även om man tycker att lite mörker och kyla inte borde påverka så mycket. Här får man några tips som man kan ha med sig.. Enkla vardagstips som inte behöver vara så jobbiga.

franco

James Franco var en av kändisarna som besökte Penguins-event i Hollywood. Tycker han ser söt ut, fräsch stil också.
bild popsugar.com

the derby

I Australien var det Victoria Derby och Kate Bosworth var en av gästerna. Tillställningen bjöd på en hel del roliga hattar och outfits. Titta här för mer bilder. Kate såg ut att ha svårt för om hon skulle vara svartklädd i lång sidenklänning eller ljust klädd i vit spetsig, lite 20-talsinspirerad klänning. Jag föredrar nog den ljusa klänningen. Hårdetaljen var riktigt söt! Enkel men fin effekt mot hennes ljusa hår.


bilder från gettyimages.com/editorial

another one

Ännu en söndag.. Sov riktigt bra inatt, förutom att jag hållit på att tända och släcka ljuset av någon märklig anledning... The things I do in my sleep...
Idag blir det mest soft faktiskt. Blev ingen träff med brorsonen igår, men på onsdag verkar det bli av! Då var det nästan två veckor sedan sist.. Usch! Vill träffa honom varje dag nästan :)
Ute är dte mycket varmare och jag är nöjd! Nollgradigt är inte min grej och absolut inte redan. Det kan får komma i mitten av december. Jag är så nöjd med min
kappa att jag vill använda den länge. När dte var kallt i början av veckan var det nästan på gränsen att jag kunde ha den. Har man en gång haft en tjock dunparkas så är det no turning back...

som kola

Idag är jag värre än seg, det beskriver inte tillräckligt hur jag känner mig. Trött efter en lång kväll, men trevlig sådan! Dessutom är jag riktigt nervös för en sak jag ska göra på måndag. Fasar för det faktiskt!
Nu är jag hemma hos mina föräldrar. Snart blir det middag, köttfärssås och spaghetti! Mums. Pappas köttfärssås är supergod!
Kvällen blir lugn, undra vad som går på tv förresten... Kanske kommer brorsan, svägerskan och min älsklingskille, men de har ofta svårt för att bestämma sig för saker.. Men än så länge har jag inte gett upp hoppet om att de kommer hit ikväll.

the look

Bilder ur shopbops look book. Snyggt och inspirerande. Lager-på-lager är dte bästa som finns nu när kylan krupit sig på. Man behöver inte tjocka tröjor för att hålla sig varm, tre klädlager värmer också! Jag har blivit lite av en expert eftersom tjocka kläder inte är min grej. Det blir så äckligt när man kommer in i värmen då.

bilder shopbop.com

sisters

Systrarna Lohan i Teen Vogue. Snygg bild!
18534-3790

bild popsugar.com

kvällens klädsel

Känner mig väldigt velig inför min klädsel ikväll. Brukar inte fundera så väldigt, men det är olika typer av människor där och jag vill varken klä upp mig eller känna mig nerklädd. Tror det blir kjol från Vila med svart till. Såhär ungefär.

dagens

Orkr inte göra tusen inllägg så jag sammanfattar min dag. Okej, jag vet jag är härmig för tillfället, men so what!

Dagens värsta: kylan och att jag är så trött
Dagens bästa: min morbror som köpt té i Fjärran Östern åt mig. Utan att jag bett om det. Ursnällt!
Dagens fanclub: min mamma. Mötte henne en sväng i myskläder, osminkad och med ett nytvättat hår som levde sitt eget liv och hon tyckte att jag var lika söt som alltid. Spelar ingen roll riktigt, hon tycker alltid jag är söt. Pappa är såklart minst lika bra, men jag har inte träffat honom idag..
Dagens musik: 90-tals mixen som gymmet körde i förmiddags när jag tränade. Nostalgi!
Dagens mest oväntade: Att jag gick på stan efter träningen iklädd myskläder. Aldrig hänt förr. Jag tar det som en mognadsprocess!
Dagens köp: strumpor istället för en blomma till kvällens värdinna och ett Mavala-lack. Jag blir rockig och tänkte testa svarta naglar. Får se hur det går...
Dagens läbbiga: tjejen på Åhléns som var målad i ansiktet... läbbigt!
Dagens klädsel: Myskläder so far, men snart blir det nog kjol, tjocka trumpisar och en svart kofta för kvällen.
Dagens humör: Väldigt varierat! Mest trött.

Hmm, det är vad jag har so far, men allt kan bli bättre och det är ju bara att hoppas på!

early

Idag är jag uppe i tid. Ska träffa en kompis för träning om ett tag, men först ska jag til ljusbheandlingen. Svinkallt idag också... Fast det ska visst bli varmare på dagen idag.
Är klädd i myskläder, ingen idé att ta något annat när jag ska till träningen. Kommer säkerligen träffa massa folk jag känner bara för detta, är alltid så! Nope, nu måste jag rusa. Ciao!

jeans

Kate Bosworth är down-under för att delta i något event och är här på presskonferens för Motorola där hon är någon slags ambassadör... Hon ser söt och fräsch ut i jeansklänning. Inte vanligt med en så ljus tvätt av jeans, nuförtiden känns det som att alla har gråa, svarta eller mörkblåa jeans. Gillar fortfarande hennes frisyr.

bild popsugar.com

lista

Med risk för att härma en viss EvS så tänkte jag kolla av Net-a-porters höstlista. Fantasin tryter, men också för att det är kul att kolla av olika plagg/stilar för att få ny inspiration. Det är ju inget som är nytt, men ibland är dte lätt att snöa in på något för att missa andra bra grejer!

1. Belts: jag har haft en skärp-period i mitt liv och den inföll sist man skulle ha skärp, den här gången är jag inte lika förtjust. Dessutom är jag lite känslig på magen och att klämma ett skärp runt den varenda dag skulle inte göra den eller mig särskilt glad.
2. Tweed city shorts: Jag älskar shorts, men eftersom de blev så välanvända under sommaren har inte suget efter dem kommit ännu. Men vanliga cityshorts och stumpor funkar ju. Tweed är väl inte direkt jag...
3. Jersey LBD: Hmm, jag har en svart poloklänning som kan falla under det här, men jag vet inte riktigt.. Svart funkar ju alltid, men jag har inte så mycket klänningar, är mer av en kjol-tjej.
4. Shoe-boot: Njae, inte något jag fallit för. Ankelboots är snyggt men sitter också på varenda fashionistas fot, i konkurrens med klumpiga pumps.. Jag har ett par platta ankelboots som är perfekt för mig!
5. Wallet: plånboken jag fick i julklapp är suverän. Stor och rejäl med en öppning där alla kort trängs och ett fack som stängs med dragkedja där mynt och sedlar har varsitt fack. I'm loving it!
6. Retro-dress: Funkar absolut, men inte i min garderob eller vardag..
7. Skinny Jean: Mina Cheap Monday är smala hela vägen, kanske att de kommer anändas när midja är mer bekväm(=omsydd) men för övrigt håller jag mig till mina FIlippa K-jeans. De är raka och ursnygga!
8. Tunic Dress: Rakt och a-llinje format är ursnyggt, men på mig får det vara i lagom dos. I H&M:s A-linje klänningar försvinner jag och det är inte skoj. Liten person+stor klänning=Ej bra... tänk Nicole Richie!
9. Velvet jacket: Hmm, den passar mer någon äldre, skinnjacka är ursnyggt(även om det inte finns i min garderob) men annars väljer jag hellre en nätt kofta.
10. Bell skirt: ljuvligt! Jag älskar kjolar och har flera som kan passa. Dessutom funderar jag på att försöka sy mig en ballongkjol. Vore perfekt. En kort, ballongkjol i stil med Balenciagas..

kort, strapless

Jag gillar korta klänningar, det är snyggt och jag gillar mina ben så det är inga problems. Men det kan faktiskt bli för kort. Jennifer Lopez var ovanligt avklädd i röd, ballongig och volangig, strapless klänning. Detaljerna armand och väska gillar jag, men i övrigt var det sådär!
Tibi har gjort den här snygga klänningen som jag föll för. Härligt med flera lager, snygg grön färg med svart och ser ut att falla snyggt i lagom längd.

ballong

Såg en ballong-kjol från  Åhléns i en tidning, minns ej om det var Damernas, Elle eller Glamour, som jag tänkte kolla in idag. HIttade den nästan med en gång och den såg riktigt söt ut. Etfer en sväng bland det övriga utbudet blev det dags att prova och oj vad besviken jag blev. 34:a var alldeles för stort på mig. Den blev för lång, satt inte i midjan och inget kändes bra. Hade inte suttit åt förrän jag dragit ner den mitt på höften och då hade jag inte fått den kortare som jag allra helst ville... Riktigt usch. Finns det något som kan få mig på dåligt humör så är det att prova kläder som inte passar i minsta storleken.
Stor besvikelse!

breaking up

Reese och Ryan ska som bekant skiljas. Överallt spekuleras om varför och vad som händer nu. Tänk vad hemskt för dem och deras närstående! Det går inte att komma undan medierna och allt skvaller. Stackars deras barn. Ett uppbrott är ju praktiskt taget alltid svårt, men att alla medier lägger sig i gör kanppast saken bättre. Usch, ibland är man verkligen glad att man är en helt vanlig person!

duffel

Duffel är nog ett av de snyggaste vinterplagg man kan ha. Jag har älskat dufflar i många år! Ville ha en när jag gick på högstadiet tror jag det var. Har sett en ursöt på TopShop, inte för att det ska handlas någon, men titta går alltid! Jessica Alba bär en ursöt, men jag undrar, varför har hon inte knäppt knapparna?
18534-3787
bild popsugar.com

ema

Ikväll är Europe Music Awards i Köpenhamn med Justin som host. Såg honom när han uppträdde på Jay Leno i veckan och jag var inte alls imponerad. Han körde SexyBack och den var inte alls bra live, tio gånger bättre när den är inspelad. Movsen han körde var ju schyssta, men det han sjöng.. Nope!
Undrar hur dte kommer bli när han ska spela på Scandinavium i sommar. Inte som Robbie direkt.. Men han fyllde ju iofs Ullevi, twice! Nej,
Justin får klara sig utan mig. Om jag inte skulle få biljetter någonstans ifrån förstås..

it's cold

Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger, jag gillar inte kyla! Det passar inte min kropp. Igår hade jag linne, topp och tröja på mig. Typisk vinterklädsel, då blir det nämligen alltid lager-på-lager eftersom tjocka tröjor inte alltid är min grej.
Ska ner på stan strax för att lämna tillbaka Hockeybiljetterna, lämna en klänning jag köpte och intalade att jag skulle använda trots materialet, men jag har tagit mitt förnuft tillfånga. Sedan måste jag köpa ljus. De går åt som smöt här och nu är alla helt slut. Ska nog in en sväng på utförsäljningen också, inte för att köpa mest för att kolla bara.

basker

Basker bakpå huvudet är ju så ruskigt sött! Åtminstone på rätt person. Jag skulle känna mig som en tönt, tror jag, tyvärr. Det är dock så snyggt att jag kanske skulle ge det ett försök ändå... Såg en tjej på stan förut och hon passade riktigt bra i sin basker. Hmm, kanske har H&M en billig sak som jag kan provanvända då och då..
18534-3786
bild rachel-b.net

snook

Brukar ju inte skriva om musik eftersom jag inte är någon specille förstå-sig-påare eller ens har någon större åsikt mer än om vad som är bra och vad jag håller mig ifrån.
Snook's två senaste singlar gillar jag riktigt bra. De är inte min smak egentligen, men jag tycker de är riktigt schyssta. Bäst är nog Vart du komer ifrån (Eller vad den nu heter). Videon till Längst fram i taxin är så härlig, gillar verkligen deras moves när de står på taket och dansar, sättet de rör sig på är riktigt nice! Inget avancerat, men schysst helt enkelt. Killen med de vita solglasögonen, i videon, är dessutom riktigt trevlig att vila blicken på!

on the nails

De senaste dagarna har mina naglar prytts av Mavalas nagellack i färgen Las Vegas. Det är en ganska mörk färg, svart-röd nästan. Riktigt snygg, känns bra, trivs inte i rött... I bloggvärlden har färgen Mexico hypats och tydligen tagit slut på många ställen i Stockholm. Jag har inte sett färgen live, men kanske att man ska kolla in den. Trots att jag gillar naglarna enkelt lackade så är det schysst att ha färg emellanåt.
18534-3785
bilder mavala.com

iskallt

Idag är det iskallt i Göteborg. Usch! Men ska man tro vädret så blir det midlare igen. *HOPPAS*
Det har varit en lång dag trots att morgonen inte blev som det var tänkt. Jag har varit på intervju för ett extrajobb som låter riktigt intressant, så nu håller jag tummarna. EFter dte var jag runt sjukhuset för dagens ljusbehnadling och sedan begav jag mig mot farmor och farfar. Stannade där till fyra och tvingades stå länge i kylan innan bussen kom, det var bara det att den var sönder och tre hållplatser längre fram stannade den och jag fick vänta på nästa buss... Nu är jag hemma i min kalla lägenhet, imorgon är det jag som ringer fastighetsmänniskan. Det är inte ens lite varmt i mina element, jag fryser snart ihjäl! Det blir mycket te kan jag berätta!

men åhh...

Usch vilken kass morgon! Skulle upp med tuppen för att åka till skolan. Var och lånade farfars bil igår och allt, bara för att underlätta saker och ting. Det var planen...
Sov nästan ingenting inatt, vaknade med huvudvärk och var till råga på allt tvungen att ge mig ut i kylan och skrapa bilen för att flytta den till den billigare parkeringen. Skulle ju åkt vid den tiden egentligen.
Nu är huvudet lite bättre men jag är fortfarande degig efter ännu en natt utan sömn. Så här kan jag inte fortsätta, hela tillvaron blir ju galen utan sömn!
Nu blir det pepp inför ett möte vid lunch, i värsta fall får jag ta en kopp kaffe innan. Inte för att jag blir piggare av det, men det brukar ändå få igång mig.

hits