lucky

Sarah Michelle Gellar på omslaget av tidningen Lucky. Har sagt det flera gånger innan och jag säger det igen, så snyggt när omslaget är matchat i sina färger. Tycker praktiskt taget alla svenska tidningar har för mycket färg på sina omslag, det blir bara rörigt då.

il sole

Blå himmel och sol! Gissa vad jag kommer göra hemma på tomten.. Sola såklart!
Helt underbart skönt. På med sololja, bikini och bara njuta. Det snackas om rynkor, förtidigt åldrande av huden och sjukdomar. MIn hud mår som allra bäst när jag är i solen. Och mitt humör stiger enormt!
I love sunshine!

det löser sig

Ibland löser sig saker och ting utan några större bekymmer. Oroade mig över hur jag skulle palla att jobba 8-21 imorgon när jag inte mår bra. Well, slut på oron. Jobbet var inställt! Jag som hade tänkt ringa och fråga om jag kunde flytta jobbdagen imorgon till en annan dag. Tur i oturen!

orange

Orange som detalj känns rätt just nu och även till hösten. Själv är jag väl itne så orange, men på detaljer kan det vara coolt! Expressen gjorde ett bildspel på färgtemat och med där fanns de här bootsen fårn TopShop. Även om jag inte vill ha dem så tycker jag de är coola och framförallt gillar jag skärpdetaljen!

image5768
bild expressen.se/mode

figure skater dress

När jag var liten tyckte jag alltid att ballerinor och konståkerskor hade så fina kläder. Massa tyll, söta färger och feminint. American Apparel har en klänning som heter just "figure skater dress" och självklart gillar jag den. Söt modell, lite glansig och vidd i kjol!
18534-5765

bilder store.americanapparel.eu

devine

Underbar kofta! Gillar mönstret i stickningen, de tre klädda knapparna, kragen, den raka modellen och mudden på ärmen vilket ger liten puff-effekt. Helt fantastisk kofta från Rebecka Taylor.
18534-5763
bilder shopbop.com

macaroni?

När jag gick på högstadiet, slutade nian för tio år sedan så det är ju ett tag sedan, så sålde McDonald´s en sallad som hette typ Macaroni. Det var pastaskruva, kyckling och lite grönsaker. Man fick typ Grissini till också. Hur gott som helst! Vi köpte alltid det, jag och en kompis, om vi var i stan. HOn jobbade dessutom på Donken och åt den mycket oftare än mig.
Varför har de alla goda saker i såna korta perioder? Tänk vad gott om de återinförde Macaroni! Mmm, jag skulle köpa det ofta.

Ps. kom att tänka på detta eftersom jag sitter och äter pastasallad just nu.

mitt horoskop

Detta stämmer ju egentligen, idag är jag bara så seg att jag inte skulle orka göra det snabbt...

Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Du kan känna ett plötsligt behov av förändring, och det kan inte gå snabbt nog! Ta dock inte drastiska steg på ett tunnt underlag.

hello comfy

18534-5762








Känner man mig vet man att jag gillar bekväma kläder. Då kanske många tänker att jag menar hoodie, slappa t-shirts och baggy jeans, och det kunde inte vara mer fel. Kläder som är snygga, välklädda och ger en fin approach kan också vara bekväma! Den här klänningen från Karen Zambos Vintage Couture är ett superbt exempel. Man är inte nerklädd men väldigt bekväm. Jag har flera favoritplagg i garderoben, ett par gubbyxor från Filippa K, gamla byxor i silkesblandning från Mango, klänningar och fler plagg.






lack

Förra veckan skrev Linn om Mavala lack. Hon hade tre färger som såg fina ut. Nice, Milky och bubbly. Nice har jag sedan innan, väldigt schysst färg, om än lite väl orange/röd för mig. Lila nagellack ahr jag varit på jakt efter och likaså ett koralligt som MIlky verkade vara. idag har jag Milky på mig och det är riktigt fint! Funkar till rosa vilket är bra för mig som har en hel del rosa. Alltid kul med tips i bloggvärlden, även om jag inte är förtjust i plagg/accessoarer som blir lite väl hypade. 
Förresten så lägger jag härmed köpförbud av nagellack på mig själv. Nu har jag massvis med färger och borde klara mig ett bra tag! Kanske ett silvrigt bara... :)

polo

Diane Kruger och Joshua Jacksson är i England och går på polo-match. Diane lila klänning är riktigt fin! Det ser ut som att Diane faktiskt gör samma sak som Julia Roberts gjorde i Pretty Woman, vänder tillbaka gräset med skon.
18534-5761

dkny+instyle

Tillsammans med tidningen InStyle höll DKNY sommarparty. Mandy moore ser ut att göra en "modebloggar-pose". Haha...

31/7

Återvinner en bild idag. Har detta på mig, men kompletterat med jeansskjorta och vita Lacoste skor.
18534-5653

I'm bad

Igår var jag en riktigt dålig bloggare. Känner mig småsjuk nämligen och orkade helt enkelt inte. Idag känner jag mig inte så mycket bättre. Fryser som en galning, tung i kroppen, lite tjock i halsen och grusigt huvud.
Hela eftermiddagen, eller ja, den efter jobbet, satt jag ute i solen. Det var skönt, men ändå itne så skönt som det borde varit... Jag frös som bara den!!
Idag är det jobb för hela slanten. Sitter och oroar mig för morgondagen, ehh oroar är kanske för starkt uttryck, men nåväl. Ja, oroa sig i förväg är en av mina specialiteter. Den här gången gäller det huruvida jag kommer palla att jobba 8-21 om jag mår som jag gör nu. Igår var 8-16 alldeles tillräckligt länge. Äh, får se hur dagen utvecklar sig.

Nu ska jag gå och hämta bröd!

bas

Rachel pratar i telefon och ser lika söt ut som alltid. Hennes korta shorts är vida i modellen, vet inte riktigt vad jag tycker om det egentligen, provade ett par i shorts i Varberg och jag kände inte att det var helt rätt. De gråa shortsen matchas med rak svart t-shirt. Det gula armbandet från Hermes och de röda Rayban-solisarna får stå för färgklickarna. Nice.
18534-5756

puh

Har just släpat ner flera återvinningstunnor i garaget. Det var dags igen...
Kan de inte slänga skräpet lite mer jämnt? Två tunnor får stå kvar eftersom de inte var fyllda alls. De flesta var lagom lätta, fast ganska tunga. Den femte, eller sjätte, var svintung! Altlså hur tung som helst. Den vägen jag skulle ta den tunnan var två små  uppförsbackar och det var nära att det inte gick!
Att hänga i garaget får mig alltid att tänka på när jag jobabde med kampanjen, då var vi hur mycket som helst nere i garaget. Vi hade massa bilar och ett förråd där nere... Sweet memories.

mönster

Broderier och mönster av olika sorter kan vara fint. Den här klänningen har paljettmönster upptill med vanligt bomullstyg nertill. Superbra matching eftersom det då inte blir för mycket.

show your back

På premiär av filmen Stardust(?) bar clarie Danes en svart klänning med djup ringning i ryggen. Jättesnyggt! tänker på att hon visserligen är väldigt smal, men itne ser bräcklig eller sjuk ut. Alltid något. De snygga svallande lockarna är också riktigt fina, I like!18534-5753
18534-5754







harry

Just det ja, jag är ju klar med Harry Potter nu! I lördags var jag klar, jättenöjd med mig själv och så visade det sig att brorsan var klar dagen innan mig... :( Jaja, han var ju ledig så det var väl inte så konstigt.
Utan att avslöja något, vill ju inte förstöra för någon, så kan jag säga att jag tyckte boken var bra, riktigt bra!

30/7

Helt galet att det är augusti på onsdag! Hjälp vart har tiden flugit iväg? Börjar känna mig väldigt begränsad med de kläder jag har plockat med mig nu, dessutom tänkte jag att denna veckan var det fler här vilket kräver mer än det gjorde förra veckan.

  • nougatfärgad blus med siden- o pärldetaljer, Zara
  • blå kofta, Lindex (underbart bra fynd!)
  • jeansshorts, Åhléns
  • guldballerinas, Zara - de enda skor som funkar, förutom sandaler, med min onda tå.
  • snyggast detaljen av alla, nyckelkortet på höger ficka
    18534-5752

ny vecka

Ny vecka på jobbet. Lite mer folk verkar det som. Åtminstone fyra personer som itne var här förra veckan och det har ökat antalet personer på min våning med ca 130%! Inte illa. Tur att jag tog två bröd idag, kan nog behövas.
Känner mig utvilad och nöjd emd en härlig helg i ryggen. Solsken, trots blåst, kan göra underverk med mitt humör!
Ny vecka, nya krafter och lite mer fokus på att cykla. Blev bara en kväll förra veckan...

hemma

NU är jag hemma från landet! Solguden lyssnade :) Har solat hela helgen. VIsserligen ganska blåsigt, men vår tomt är bäst! Är jättetrött, av all frisk luft antagligen :) Ska hoppa in i duschen nu och sedan blir det soffan samt en tidig kvällbruak rjag intala mig själv, får väl se hur det blir...).

Märkligt

Vädret är konstigt. Ösregn, sol, moln, sol, regn. Jaja..
Nu lämnar jag jobbet och träffar en kompis. Ska bli trevligt.

Till solguden: jag vill ha sol i Åsa både lördag och söndag! Deal?! Please :)

miller

Sienna går på stan med sin syster som hon också lanserar klädkollektion med. När jag var yngre önskade jag att jag hade en syster, men det har gått över. Skulle inte byta bort min bror för allt i världen! Han är världsbäst!
Sienna är fin i svart klänning, gladiatorsandaler, men utan solglasögon. Oj, inte så vanligt med en kändis i solksken utan brillor..
18534-5751

that girl

Just nu är jag innei en Nicky HIlton period. Hennes enkla stil tilltalar mig.
18534-575018534-5749

flats

Vanliga, platta skor gillar jag. Enkla och klassiska är det bästa! De här är från Chloé med fina gulddetaljer.
18534-5748
bild netaporter.com

krull

Kände knappt igen Rihanna på den här bilden. Tror bara jag sett henne med rakt hår tidigare! Det här passade henne väldigt bra.
18534-5747
bild people.com

önskeklädsel

Eftersom jag idag är comfy så är det snygagre, sköna kläder som ligger på önskebordet idag. Tröjan som är stickad och i en lite lösare variant skulel passa bra till ett par smala jeans. På fötterna blir det ett par klumpiga kilklackar, för att göra det hela lite roligare. Armen pryds av ett gäng plastiga armband som också de gör sitt till för att lyfta det enkla! Allt är från TopShop och i överkkomliga priser, önskningar behöver inte alltid ligga utanför prisramarna.
18534-5746
bilder från topshop.com

trippel

Lucky Magazine höll party och kändisar besökte anslöt. Nicky i söt lila klänning, men jag skulle nog skippat fransarna, det blir lite väl mycket sjal-känsla. Kirstens vita ser sött somrig ut. Kirsten komemr förresten vara rösten i Gossip Girl, i böckerna är det ju någon som skriver skvaller och hon kommer att vara rösten som förmedlar det. Tjejen i svart vet jag inte vad hon heter, söt i svart med skärp som markerar och zebramönstrade skor. Kul!

bag it

Väskor är något jag inte verkar få nog av. Det finns ju så många olika storlekar, modeller, färger och material. Tur att jag inte har för dyr smak, men jag tycker det är roligare att kunna ha och välja mellan samt slippa dåligt samvete om det inte används tillräckligt. De här två är från Martine Sitbon och är riktigt fina! Den brun/orange är möjlig att bära över axeln vilket är schysst! Den svarta är nog mer bära i handen, möjligtvis sätta på axeln, men precis lika snygg för det!
18534-574118534-5740
















bilder shopbop.com

fynd

Igår blev det lite shopping gjord. Köpte t-shirten jag har på mig idag, alltid bra med mindre städer eftersom det inte tar slut på samma sätt där. Sedan gjorde jag världens fynd också! Jag köpte en jacka som var helt underbart söt. På galgen var den inte så kul faktiskt men så provade jag och jag blev kär. Det är en ljust beige jacka med 7/8-långa ärmar, tre stora knappar, kragen är lite djupare i ringningen och är snyggast lite uppvikt. Modellen är lite lätt a-formad och två insydda fickor framtill. Ska försöka fixa en bild, den är underbar! Priset var också bra, 298:- i ordinarie pris, sedan halva priset på rean och nu har H&M halva reapriset så den kostade bara 74,50:-, för att vara exakt.
I helgen fyndade jag också, då när jag och mamma var på ett urtrist köpcentrum. Eftersom de ska göra någon nysatsning där så ska alla butiker stänga. På InterSport hittade jag ett par träningsbyxor, rak modell (skönt med något som inte är snortight som allt annat är) utan mudd nertill. De är rosa, inte cerise utan lite djupare färg. Dessutom hittade jag strumpbyxor hos KappAhl. Jag har ett par bruna strumpbyxor därifrån, de är superksöna och håller bra. Visserligen kostar de bara 39:- i ordinarie men jag fick betala 15kr. Köpte ett par gråa, ganska mörk nyans, och ett par lila! Tror det kan bli bra i höst. Tycker det känns så trist att alltid ha svarta strumpor.

vit topp

image5739











Kate Beckinsale bar en ursöt vit topp här. Lite fluffig och i flera nivåer liksom. Ursött. Snyggt till en solbränd hy med jeans eller shorts till.








27/6

Dagens slappa outfit. Det var ju ösregn när jag vaknade och då kände jag inte för något piffigt, men tji fick jag. Nåväl jag är hellre mys-slappt klädd i sol än något annat!

  • mörkt grå t-shirt, H&M (min abosluta favorit-modell just nu!!)
  • cerisarosa kofta, Zara
  • jeans Filippa K
  • svarta ballerinas
    18534-5738

efter regn kommer sol

Hmm, funderar på hur uttrycket är egentligen, men jag är ganska bra på att göra egna varianter.
Anyhow, i morse när jag gick upp och körde uppf rån landet så ös-regnade det, skyfall! Så körde jag inåt Göteborg och då ser jag blå himmel ute vid havet. Nu är det klarblått, av det jag ser, och sol! Märkligt som attan!
Känner mgi aningens seg idag, då det ska bli skönt med helg! Trodde jag skulle komma i säng tidigt igår, men så började mamma o pappa titta på Ms Marple som jag hade spelat in åt dem och då blev jag fast. Har inte sett det förut och hon är ju lite söt.

off

Nu lämnar jag strax jobbet. Ska gå till bilen och köra söderut. Närmare bestämt först till landet och sedan vidare till varberg. Det är dags för min, mammas och pappas sommartradition. I Varberg har de öppet sent på torsdagkvällar på sommaren! Då brukar vi åka dit, ströva på stan och fika. Mysigt! Fast det är klart, det är ju roligare om det är fint väder... Fast det är ju sol ute nu insåg jag, och ganska varmt. Det blri bra det här! :)

red-eye

Rachel Bilson bär röda bågar, snyggt att ge lite färg till en mörk klädsel. Tycker egentligen det är coolt med färgade bågar, men de här var lite för tjocka tycker jag. Känns ltie för plastigt. Annars är hon lika söt som vanligt, och hennes sandaler är riktigt fina! De har hon haft förr.
18534-5737

snabb sväng

Skulle lämna en grej åt brodern på lunchen så jag gick in i Nordstan. efter ärendet tog jag en sväng in på H&M. Hittade en jeanskjol som var snygg. Kort modell, med hög midja. Det enda var att jag trodde den skulle vara tight vilket den inte var. Ibland tycker jag det kunde vara kul att få veta hur de tänkt att plaggen ska sitta på. Ibland vet man ju inte riktigt. Okej, en tröja fattar jag, men med alla skärningar, höga midjor osv så kan man ju bli lite osäker. Eller tubtoppar som misstas för en kjol och tvärtom...
Nåväl, en grå topp blev det. Ska testa så den funkar till tights eller jeans hemma bara. Den är utan ärm, rundhalsad i bomull. Övre delen är vanlig slät medan från bysten och ner är den plisserad. Ger lite extra volm, som en tunika/kort klänning. Till var det visst meningen att man skulle ha ett sidenband men det blev ju jättefult med det, passade mig inte alls. Om jag lämnar tillbaka den här kommer mamma skratta! Jag har varit ganska mycket av en jojo-handlare på sistone! Går ju an på H&M, men i mindre butiker...

långis

Kan itne riktigt släppa de svepande långklänningarna. Här en riktigt fin variant i grått.
18534-5736
bild shopbop.com

lipstick jungle

När jag ändå är inne på kommande tv-serier måste jag ju nämna Lipstick Jungle också. Serien som är baserad på boken med samma namn, skriven av Candace Bushnell, som skrev SATC. Brooke Shields, Lindsay Price och Kim Raver spelar de tre huvudrollerna. Den här serien handlar mer om karriär. Så trots att svenska tv-bolag itne verkat fatta riktigt, tänk SVT, så är det kvinnor det ska satsas på! Kvinnor med driv, hårt arbetande och framgångsrika. Sådana som jag inspireras av, trots att detta är fiction. I januari har serien premiär hos NBC i USA och förhoppningsvis köper en svensk kanal in den. 13 avsnitt är beställda än så länge.
18534-5735

Lipstick Jungle, another hit novel by Sex and the City author Candace Bushnell, is headed for the small screen. While Sex and the City followed the exploits of four single women looking for love in New York, Lipstick Jungle tracks three powerful career women who are willing to do almost anything for success in the business world: Wendy Healy (Brooke Shields), a successful movie executive, Victory Ford (Lindsey Price), a high profile fashion designer, and Nico Reilly (Kim Raver), editor-in-chief of a hot selling fashion magazine. Their thirst for achievement is sure to get them where they want to go--but at what personal cost?

bild och text(den nedra alltså) tv.com

Cashmere Mafia

Just som det känns som att alla roliga serier har slutat, tänk OC, Sex and the City, GIlmore Girls mfl, så kommer tv-bolagen med nya satsingar. ABC, samma bolag som visar bla Men in Trees, Brothers&Sisters, kommer till hösten visa serien Cashmere Mafia. Likheterna med SATC är många, fyra kvinnor, New York, Patricia Fields, inte tonåringar. Fast där slutar förhoppningsvis de tydliga likheterna. Skillnaden på de två serierna beskrivs såhär av creator Darren Star:
"This is a show that examines women from the point of view of women in business and the particular challenges they face as career women. SATC is a comedy about sex.... the shows are looking at women from two different points of view."
Låter bra i mina öron! I rollerna ser vi bla Lucy Liu, Bonnie Somerville, Miranda Otto och Frances O'Connor. Ska bli kul att se vad det här kan bli!
image5734
bild tv.com

svep om

Stella McCartney har gjort den här mörkblå kappan. Så fin så. Snygga detaljer med vecken i sidan som gör den rakare och lite baby-dollig i modellen. Knapparna är snygga, vet inte varför men jag är svag för roliga/snygga knappar! Den här hade gärna fått användas för att svepa om mig i höst, men så lkär det knappast bli..
18534-5733
bild mytheresa.com

ebba

Nu var Ebbas morgonsnack slut. Synd, hon hade gärna kunnat fortsätta för min del. Det var kul att höra henne berätta, men mycket av det hon sa var sådant hon sa när hon pratade förra gången... Något som var riktigt bra var hennes tips för att bli framgånsrika. Ta inte ett nej för ett nej, kom med idéer och framförallt ha Självförtroende! Ebba är sannerligen en bra mycket bättre förebild än Hollywood-kändisarna. Sedan behöver man ju inte svälja varenda ord hon säger, men hon är bra! Hon verkar lite kul, hon är ju ambassadör för Non-smoking Generation och ibland går hon visst fram till unga tjejer för att fråga varför de röker och ber dem sluta medan de fortfarande kan! Mycket bra. Fler borde våga sådant.
18534-5732
bild via google.se

gap

Selma och John är modeller i höstens Gap-kampanj. Snygga bilder, alltid fint med svart/vitt. Förresten måste ju John Mayers förhållande med Jessica Simpson varit hans bästa karriärdrag på länge.. Hur känd var han innan? (kanske bara jag som är lost..) Tänkatt behöva tänka "gillar han mig eller den jag är" i början innan man, tycker att man, känner personen. Kärlek och detjing är tillräckligt jobbigt när man är vanlig icke-kändis ju!
18534-5731

26/7

Inspirerad av mitt eget snack om enkel rundhalsad tröja och shorts igår så tog jag det närmsta jag kunde komma pga vädret.

  • rosa rundhalsad tröja, Boomerang
  • vitt linne, FilippaK
  • svarta byxor, H&M
  • svarta ballerinas, från Spanien
    18534-5730

ps. ursäkta sladdarna.. Lyssnade på radio via mobilen.


radio

Sitter med Radio city på och lyssnar på Ebba som är morgonpratare på Göteborgs lokala station. Kul! Det var hon förra, eller förrförra somamren också. De som är på radio city brukar vara roliga att lyssna på, men ibland väljer de så kass musik bara. Ebba verkar välja bra, so far.
Imorse var jag helförvirrad när alla mina väckarklockor ringde runt omkring mig. Gah! Förstod inte vad de sysslade med. Jag sov ju! Tänker emellanåt på hur chockade folk brukar bli när de hör antalet klockor som ska väcka mig på morgonen... En kille som jag jobabt med sa attd et var tur att inte vi var tillsammans för han hade aldrig pallat... Haha. Men grejen är ju att jag itne behöver det om jag har sällskap, men är jag själv....Ojoj!

hooked

Jag är fast i Harry potter. Så bra ju! Pratade med en på jobbet som frågade om jag var väldigt hängiven, men jag sa att just när jag läser så blir jag ju det, fast däremellan bryr jag mig inte ett jota.
Ikväll har jag solat, läst Harry Potter, stekt amerikanska pannkakor och nu håller jag på att packa grejer. Ska inte tillbaka hit förrän på söndag så det gäller att inte missa något. Fast jag åke rnog hem till mig själv en sväng på fredag så då kan jag ju reparera någon eventuell skada. Svårast nu är att veta vad jag vill ha till jobbet på fredag.. Kan ju knappt bestämma vad som ska bäras imorgon!
Nåväl, känner mig ganska stressad så jag får nog återgå till packandet. Måste ju hinna läsa innan det är sovdags!
Godnatt.

sol

I heart sunshine!
Gissa vad jag gör nu? :)

blue

18534-5729










Den här klänningen/tunikan från Alice+Olivia skulel matcha mina
ballerinas som jag har på mig idag. Om man inte vill övermatcha funkar ju svarta sandaler lika bra. I höst kan den användas till strumpbyxor/tights eller över ett par stuprör kanske.







bild shopbop.com

her shorts

Hon gillar shorts NIcky, det ser man lätt om man tittar på bilder paparazzi tagit av henne. Bilden till höger är en stil jag gillar. Det är ju fånigt enkelt, men en snygg, rundhalsad tröja matchad med ett par korta shorts är riktigt snyggt! Sandalerna Nicky har på första bilden är precis den stil jag varit på jakt efter. Men jag har lite släppt det där nu... Känns lite fånigt att handla sommarkläder i större mängd nu. Trots att det SKA bli varmt i augusti (har jag bestämt) så får nog den garderob jag redan har duga!
18534-5728

skojrtklänning, typ

Ursöt skjortklänning från Chloé. Det är fint att de är rak modellen men med hjälp av skärpet kan den bli mer figurnära. Eftersom jag är ltie trött på skjortklänningar med kragar så gillar jag att det är rent runt halsen.
18534-5727
bilder netaporter.com

jlo

Filmen som paret Jennifer och marc spelade in för ett drygt år sedan, känns nästan längre sedan, har nu premiär. Jennifers röda-mattan klänning var ingen hit, men den här vita klänningen hon bar vid ett pressevent var desto finare!
18534-5726
bild people.com

wedge

Ramlade in på Hollywoulds hemsida genom Lisens blogg på VR. Tittade runt lite och hittade de här kilklackarna som heter Emma! Jag och min svägerska klagade just i går över att varken mitt eller hennes namn brukar användas då varor har namn. Inget jag vet iallafall. Schyssta var de här iallafall med lack i själva skon och mocka på klacken.
18534-5725
http://www.ilovehollywould.com/shop/cart.php?target=product&product_id=16994&category_id=295

25/7

Fasen vad trista bilder det blir med mobilen.. Nåväl det är det alternativ jag har. Idag har jag hängande hår med en hel del självlockar och fläta i luggen. Fick höra att det passade mig riktigt bra.

  • jeans, Cheap Monday
  • röd tunika m små fickor, TopShop
  • svart kofta m stora knappar, H&M
  • blå ballerinas i mocka m lack, TopShop
    18534-5724

mitt-i-veckan

Onsdag och efter den här dagen är mer än hälften av den här perioden på jobbet avslutad. Lite dubbelt det där, men ganska skönt på sitt sätt. Hoppas bara solen och värmen kommer!
Idag var det riktigt skönt ute. Härligt! Idag blir det jobb, får se om det händer något efter jobbet, annars ska jag sätta mig på träningscykeln tror jag. Annars blir det inte av någon mer gång den här veckan verkar det som.

förebilder

Nu börjar jag verkligen bli trött på alla kändisar som kör rattfulla! Helt seriöst hur svårt kan det vara?! Dricker man alkohol, eller knarkar för den delen, så kör man INTE.
Fram med personer som är skötsamma och kan vara bra förebilder. Kanske är det dags att det kommer fram lite mer driftiga svenska tjejer som man kan inspireras av. Ebba känns ju ganska given i det sammanhanget, men det finns ju fler. Eller? Bort med alla som missköter sig, blir kända pga deras bröst eller inte "gjort" något. Jag vill ha ordentliga förebilder. Nu.
I sammanhanget kanske jag bör säga att jag inte har Lindsay, Paris eller Nicole som förebilder, men de finns överallt i media och det som ger rubriker är deras droger, rattfyllerier och viktproblem.

Kom igen, vill vi verkligen att våra barn ska växa upp med förebilder som det skrivs om idag? Nej, det vill jag definitivt inte.

just nu funderar jag på

Mycket som rör sig i huvudet, här är några axplock:

- Filip var lika söt som alltid, men hur kan det lilla gullegrynet utfärda sina behov med en sådan lukt?! Nåväl, jag älskar honom no matter what. Han är ju bara en bebbe.

- Jag är besatt av SMHI. KOllar vädret konstant, senaste grejen är att kolla på "molnprognosen" som visar hur molnen, antagligen, kommer röra sig ett dygn framöver. Kul! Nackdel: den uppdateras endast 1gång/dag.

- Hur vårdar man en vänskap där två personer inte mår bra psykiskt men hanterar det på olika sätt? Svårt det där. Jag vill ställa upp, men jag måste tänka på mitt eget välmående också.

- Ska jag ta på mig kjol imorgon? Eller njuta av den långsamma veckan genom att gå i lite slappare kläder.. Nästa vecka kan jag nog inte slappa. Men å andra sidan är det aldrig kul att känna sig för nerklädd när männen på kontoret har skjort/slips/kavaj (inte alla alternavtiven på alla just nu, men 2 av 3 oftast!).

- Hur länge orkar jag ligga och läsa Harry Potter ikväll? Är jättetrött redan men måste läsa på, brorsan är före ju!

- När ska jag skärpa mig och sluta vara så lat!?! Jag vet ju vad jag vill och har för mål, ibland har jag bara så svårt att komma igång!

inte långt kvar

Nu är det inte många minuter tills jag ska gå från jobbet. Ska möta upp brorsan för att hjälpa dem frakta hem något som inte får plats i deras bil. Sedan ska jag busa och pussa min brorson. Tänk, snart är han 11 månader och om nästan exakt en vecka och en månad så fyller lillkillen 1 år.
Har ni något bra tips på födelsedags present till en 1 årig söt pojke? Någon leksak ska han få, funderar på ett par coola små sneakers också..
Ska svara på kommentarer ikväll, sorry jag har varit lite dålig på det idag o igår. Men ikväll så:)

byxdress

Egentligen är jag inte så förtjust i byxdress/jumpsuit men i rätt modell och på rätt person så kan det funka. Whitney, med i tv-serien The Hills, bär en variant som passar henne väldigt bra. Den sitter snyggt och ringningen i ryggen ger det lilla extra! Egentligen är det ju galet, men jag tycker det kan vara riktigt coolt att matcha med stövlar till kortkort också.
18534-5723

gisele

Nyligen skrev tidningarna om vilken supermodell som var den mest välbetalda/rikaste (det var lite otydligt eftersom olika tidningar sa olika..). Vinnare var hur som helst Gisels Bündchen. Att hon ser bra ut går ju knappast att säga något emot och jag msåte säga att hon ger ett bra mycket trevligare intryck än både Kate Moss och Naomi Cambell.
18534-5722

på bal

18534-5721











Paris ser nästan ut som att hon var klädd för en bal, men istället är det ett insamlingsevent i Hollywood. Hennes klänning var riktigt fin. Speciellt förtjust i blev jag i kjolen, skulle nog välja bort materialet i överdelen också förresten... Riktigt snyggt, speciellt med tanke på att det är Paris vi snackar om.








bebe sport

Eva Longoria är nytt ansikte hos Bebe. Tidigare var Mischa med i två kampanjer för märket. Att det blir just sport delen av Bebe som Eva promotar känns extra passande då hon nyligen gifte sig med sin basketspelare Tony.
18534-5720

24/7

Idag återanvänder jag en gammal bild. Har på mig samma klänning, minus sjalen och plus en ljus kofta. Känner mig lite ballerina-aktig idag, håret är uppsatt i en hög knut.

  • blå klänning, H&M
  • ljus kofta, Zara
  • svarta tights, TopShop
  • guldballerinas, Zara
  • hög knut
    18534-5611

tut

idag var det en som höll på att köra in i mig. Ofta är jag inte så snabb när det gäller tut-reaktionen, men idag så! Jag fattar itne hur lite folk kollar i backspeglarna. Vet att jag tänkte att de var fåniga innan jag lärde mig köra bil, men jag håller koll hela tiden. Då vet man var man har bilarna runt omkring. Det många missar är att man måste vara aktiv i trafiken. Märkliga bilskolelärare är tydligen inne på att man ska vara passiva och det är ju galet!

tisdag=trötter

Tisdagar är min tröttdag. Altlid tröttast då, men det verkar lite svårt att uppnå om man tänker på hur trött jag var igår redan. Trots att det är fint väder och sinnet egentligen känner sig bra så är kroppen inte riktigt med på det hela, känner mig krasslig. Kanske nyvaken/trött-känsla, men jag får väl se...
Snart kommer nog posten och sedan är det fika. Dagarna blir väldigt uppdelade här, några hålltider och däremellan bara dötid. Första dagarna varje vecka brukar gå bra, men på torsdag-fredag, då kryper det i kroppen.

gah-gah-ma-ma-ma

Idag pratade jag i telefon med Filip för första gången. Han är så söt! Bara på en vecka har han börjat "prata" allt mer. Tänk vad kul vi ska ha när han börjar säga ord och pratar om konstiga saker. Hela min familj, förutom jag, är nere på landet, men imorgon får jag iallafall träffa bustrollet!

Nu är det läggdags. Är trött, men först blir det nog lite Harry Potter-läsande tror jag! :)

kvällen

Efter jobbet åkte jag hem för att hämta avin och trava till utlämningsstället för att hämta ut Harry Potter. Nu är den i min ägo och min o broderns lilla "psykning" börjar på allvar :)
Bra saker med att bo ute hos föräldrarna nu är, förutom lånandet av bil, att vara på marken, att det är så mycket närmare havet=bättre väder, bär i trädgården mm. Nackdelen med trädgården är alla läbbiga djur, sniglarna är inte att leka med, usch!
Efter en tur på träningscykeln ska jag nu in i duschen och sedan är det Foyle's War som gäller. En trevlig måndag helt enkelt!

color

Strandfestern hägrar tätt i USA, de verkar inte vara drabbade av några jobbiga lågtryck. Lindsay kämpar med sina alkoholfria alternativ, den här gången pimplar hon cola. Att hon bär långklänning känns kanske inte så förvånande med tanke på hennes stora boja runt ankel som ska hjälpa henne att håller sig nykter. Kläningen som är härligt färggrann klär henne bra. Skulle nog lyst upp det svenska vädret alldeles utmärkt!
18534-571618534-5715

lagom är bäst

18534-5714







Klänningar som är fulla av paljetter kan lätt bli lite för mycket och kännas lite...mindre snyggt. Den här från LaRok är alldeles utmärkt tycker jag! Lagom med paljetter på livet, fint med vecken under bysten också. Söt klänning som är enkel men ser arbetad ut.











metallic

Söt, flätad metallic sko! Fin och söt som skulle piffa till det. Hittas hos TopShop.
18534-5713

at the beach

Om det är något jag itne fått för mycket av den här sommaren så är det strandliv. Kasst! Försöker att hålla min väderoptimism framme, men stundtals vill jag bara vråla att det är kasst med sånt här väder på sommaren!
Lauren fortsätter spela in för kommande säsongen av The Hills.  I helgen var hon på stranden med kamerorna i hasorna... Hennes bikini är väldigt snygg och lite schysst byxdress, inte dumt att ha det i trikå material till stranden, fast det är klart, det är ju inte helt olikt en pyjamas...18534-5711
18534-5712

namnsdag

Un giorno piu grande.
Idag är det en stor och vktig dag (not), min namnsdag! Mitt namn som jag delar med alldeles för många i detta avlånga land, som jag trots allt gillar riktigt mycket. Jag har alltid fått vara ensam om mitt namn i skolan, på fritidsaktiviteter och annat, väldigt skönt! Men nu är vi två Emmor på jobbet, trist. Tack och lov har jag ett ovanligt efternamn som innebär att jag är helt ensam om att heta det jag heter i detta land. Så ett vanligt+ett ovanligt namn= en nöjd och glad Emma. Grattis alla vi som heter Emma!
18534-5709

sommar utan reggae

Det känns nästan mer passande att sjunga Ingen sommar utan regn. Jag tror stenhårt på augusti. Det blir den bästa sommarmånaden, helt säkert! Tills dess kan ett genomskinligt prickigt paraply vara bra att ha, utifallatt.
18534-5708

bild wedins.se

polkagris

Bikinis är ytterligare en sak jag gillar med sommaren. Små, härliga, färggranna saker! Med tanke på min hud just nu så jublar jag itne på samma sätt över att gå i bikini utanför hustomten, men med tanke på förbättringen på sistone så hoppas jag *håll tummarna* att jag till nästa sommar kan slita av mig kläderna utan att tycka det är jobbigt. Topshop gör den här söta saken. Rosa, vitt och randigt med söta små knytdetaljer, I like!!
18534-5707
bild topshop.com

23/7

Tänkte först ta kjol idag, men så såg jag ut i den gråa himlen. Nej mer grå-måndags-comfy fick det bli. Har insett att jag inte har sommarskor som funkar vid regn. Bara mina gympaskor, men de funkar liksom inte på det här jobbet.

  • vitt linne
  • mörkblå kofta, Lindex
  • jeans, Filippa K
  • svarta ballerinas, från Spanien

ny vecka

Nu är jag tillbaka igen! Helgen var ritkigt härlig. Fredagen spenderades i solen fram till nio cirka. Sedan höll jag på att somna, igen. Lördagen bjöd inte på så roligt väder, jag och mamma åkte till Ikea och Västsveriges antagligen tristaste "köpcenter". En skön dag trots allt. Gårdagen var ganska varm och spenderades ute, hela dagen. Ingen klabrlå himmel med sol, men tillräckligt genomträngande för att jag skulle få lite färg på nosen. Vädret gjorde kanske itne helgen till det jag hoppats, men jag har haft en underbart skön helg och jag känner mig lite peppad att ta tag i veckans arbete.

Någon undrade vad jag jobbar med. Jag sitter i en reception och eftersom de vanligtvis är två här så får jag även fixa lite av "vaktmästaruppgifterna" också. Där ingår posthanteringen. 

helg

Snart är helgen här för mig! Ska bli skönt att vara ledig.
Försöker luska ut vädret via olika vädersidor och ALLA visar olika. Vet inte vilken jag ska tro på. Jag får helt enkelt vänta och se imorgon! Vädret är väl en bidragande faktor till när jag åker hem från landet. Är det bra stannar jag hela helgen, ananrs åker jag hem tidigare. Får se som sagt.
Nu ska jag straxa stänga av datorn och rusa till bilen. Sedan hem och ta med mig lite småsaker jag behöver. Därefter tanka (hjälp, jag gillar inte det!) och så sedan susa neråt! Om dryga timman är tanken att jag ska ligga i solen i bikinin. Håll tummarna för att det slår in. Trevlig helg!

i shorts

Nicky verkar gilla sina shorts. Här är hon klädd för en kväll på stan. På dagen matchar hon ofta med linnen eller t-shirts, på kvällen blir det istället lite festligare topp med spets samt heels.
18534-5706

topp

18534-5704







Kul topp med snygga sömmar runt ringningen. Jag tjatar och tjatar om detaljer, men det är ju det som ofta gör det enkla snyggt. Utan vecken hade det här linnet bara varit ett i mängden, nu står det ute lite. Finns även i klänningsvariant med trekvartsärm.











bild shopbop.com

fresh

Nyligen utnämnd tillen av Hollydwoods hetaste singel är Lauren Conrad. Med på samma lista fanns Cameron Diaz, Jennifer Aniston mfl. Laurens klänning var riktigt söt, lite kul är att hennes väska matchar blommönstret. Riktigt fräsch sommaroutfit!
18534-5703
bild instyle.com

attans

har försökt logga in i snart 40 minuter.
Fick världens huvudvärk när jag var på lunch. Inte kul :( Tog en huvudvärkstablett. Funderade på att springa ner och köpa en cola, men jag tror jag köper en när jag slutat istället. Nu är det jag och en till på den här våningen. Där nere är de fyra tror jag. Sitter och funderar på att öppna fönstret och sola genom där.. Men det ser nog inte så bra ut om någon kommer! Med betoning på OM någon kommer. Om det blir mer än fem brev att gå med posten idag så blir jag förvånad. Än så länge har jag tre kuvert.

the jeans

på den här bilden tycker jag Rachel visar hur snyggt det kan vara med rakare jeans. De här sitter utmärkt på henne och det är snyggt at matcha med en tight topp som är nedstoppad i byxorna. Riktigt snyggt att ha som inspiration inför ett eventuellt köp av raka jeans. (vilket i dagsläget inte känns troligt, men man ska aldrig säga aldrig...)
18534-5701
Uppdaterat: förresten, visst ser hon väldigt lång ut på den här bilden?!

väskan

Den här väskan från La Redoute är bara så snygg! Älskar modellen och de långa banden. Den är ju väldigt lik en Marc Jacobs-väska, men vad gör det?! Bara bra tycker jag som inte är den som köper designerväskor. Tyvärr är den lite opraktisk i modellen med endast 30*20cm i storlek vilket gör dte svårt att motivera den för min ekonomi. Men snygg som attan är den, finns i mullvadsgrått och svart för 739:- på La Redoute.
image5700
bild laredoute.se

lampshade

Julie Hauss gör den här underbara klänningen i en silke- och ullblandning. Modellen är precis så som jag skulle vilja ha. Den passar min nuvarande situation perfekt. Det är struktur i klänningen vilket ger den det lilla extra, men jag tycker modellen funkar lika bra i ett enklare tyg också.
18534-5698

bilder shopbop.com

In Style

Mandy Moore är en tjej jag gillar. Hon verkar skön. Hittills har hon inte fallti för Hollywood-idealet, super-skinny, utan ser mer normal ut, vilket antaligen innebär att hon är ganska smal ändå. Dessutom har hon ju varit tillsammans med Zach Braff, söting i Scrubs (jepp, jag gillar Scrubs!).

20/7

Idag blev det kjol alltså, en gammal från Topshop. Jag har några plagg, som har hängt med ett tag och som jag oftast får höra positivt om. Den här kjolen plockade jag fram förra veckan. Har inte använt den på över ett år.

  • svart t-shirt, H&M
  • kjol i denim med lite veck(syns ej så tydligt på bilden), TopShop
  • vita tygskor, Lacoste
  • rosarandig sjal, Mango (den gör sig itne så bra på sådana här bilder)
    18534-5693

lite sol

Solen gör verklgien mycket för mitt humör. Idag lyste solen när jag vaknade och allt kändes roligare med ens.
Känner mig lite piggare och trevlig idag än början av veckan. Idag har jag kjol på mig, bättre än att sunka ner mig i jeans. Har redan gjort förmiddagens alla uppgifter. Ska ta bort brödet om en dryg timma, annars är det inget som händer förrän i eftermiddag. Ja det är ju lunch också..

På stället där jag hämtar brödet jobbar en kille. Man snackar ju alltid lite och han måste tro att jag antingen hör dåligt eller är dålig på att lyssna. Två dagar i rad när han frågat om jag vill ha en påse så svarar jag något helt annat. Pinsamt ju. Om han är där nästa vecka så får jag se till att lyssna på vad han säger :)

ett dygn

När jag kom hem var det sådär väder, massa moln som svepte förbi men sol däremellan. När det kom ett stort bamsemoln så gick jag in och kollade på präktig-tv, dvs 7e himlen. När det var slut var det klarblå himmel och jag rusade ut i solen igen. Somnade och vaknade efter sju. Hade tänkt åka och handla, samt tanka bilen men det sket sig. Handlingen var väl itne så viktig men jag måste tanka imorgon. KOmmer till stan, men jag ska till landet sedan och det tror jag inte tanken räcker till. KOmmer abra aldrig ihåg vad man ska tanka. Bättre med pappas bil där det är etanol som gäller.

Utom min tupplur i stolen har jag bara tagit det lugnt ikväll. Är så trött hela tiden, jobbigt! Spännande avsnitt av Las Vegas!! Har gjort lunch också, pasta med currykyckling. Gott tycker jag, och bra att ta med sig.
Nu ska jag packa ihop en väska för att klara helgen på landet. Kanske blir en avstickare på lördag för att träffa en kompis, får se vad vi kan komma överens om att göra.

Efter ett dygn i ganska god form känner jag mig low igen. Ska bli skönt att åka till landet och koppla bort allt annat och hänga med mamma o pappa. vad jag behöver är Filip-tid! Det gör alltid susen :)

Godnatt nu. Imorgon är ytterligare en dag på mitt sysslolösa jobb. Bara tre veckor kvar sedan. Tänker alltid hur dumt det är att när jag jobbar räknar jag alltid ner tills jobbet är slut, men då närmar sig ju sommaren sitt slut också. Fast det har väl inte varit något väder att sukta efter, augusti ska bli bra, det har jag bestämt!


Lindsay

På väg från lite manikyr hade Lindsay en ursnygg sjal runt halsen. Det är likadan som Ebba har, med andra ord en Alexander McQueen. Gillar färgmatchningen, riktigt fräscht.


Iklädd korta jeansshorts och söt skjorta/tunika på stan ser Lindsay fräsch och somrig ut. Runt vristen bär Lindsay, frivilligt (?!), en boja som med jämna mellanrum ska mäta blodets alkoholnivå och skicka resultatet till polisen.. Typ. Väldans vad avancerade grejer de hittat på nuförtiden. Men jag är inte direkt avis på henne. Dessutom ser det ut som en fotboja runt ankeln och det kan ju knappast räknas som senaste prylen man vill ses med!

brun stövel

Varje del av mig tänker och önskar sommar, men ibland bland nätshopparna ramlar man över nsygga höst-grejer. Här är ett par platta, bruna stövlar från Juicy Couture. Älskar modellen och gillar sömmarna som blir en fin detalj. Skulle absolut passa till min höstlook, hur den nu blir...
18534-5689

bilder netaporter.com

firenze

Jessica Alba besökte nyligen Florens i Italien. Jag älskar Florens. Sommaren år 2000 (hjälp det är ju 7 år sedan!!) var jag där och läste italienska. Egentligen skulle jag bo hos en familj, men jag och en japansk tjej fick bo i familjens extra lägenhet. Det var jag, Mayu och familjens 18-årige son Remo Jr. Jessica besökte bla Gli Uffizi. Där har jag också varit. Åh vilka roliga minnen jag har därifrån. Alla från skolan jag lärde känna, italienska killar som försökte charma mig (blondin i Italien..) och allt annat! Det där var nog en viktig grej i mitt liv, jag tror att jag växte mycket på den resan! 
18534-5688

en sjal

Så snyggt och fint på Kirsten, i all sin enkelhet. Jeansjacka i nättare storlekar är riktigt fräscht och går att matcha med det mesta. Det jag främst gillar är hennes sjal. Blått är en av mina favoritfärger och den här ser riktigt snygg och fräsch ut.
18534-5686

ett V

18534-5685

Ringningar likt den här tycker jag är snyggt. Har sett allt fler klänningar som liknar den här och det gillar jag. Nu använder jag inte ringat eftersom jag har mina vita fläckar, men som jag sa till mamma, när de är borta (de har börjat bli bättre!!!) så kommer jag väl bara ha urringat.. Haha.. Eller inte. Urringat är helt enkelt inte min grej. Ryggen och axlar tycker jag är snyggt att visa, men inte decolletaget.












bild shopbop.com

vogue

Winona Ryder på omslaget av Vogue. I augustinumret av tidningen berättar hon för första gången om, det välskrivna, när hon tog varor på Saks Fifth Avenue i Beverly Hills.
"I didn't have this tremendous sense of guilt, because I hadn't hurt anyone," Ryder tells Vogue magazine for its August cover story. "Had I physically harmed someone or caused harm to a human being, I think it would have been an entirely different experience."
18534-5684
citat från people.com

snygg-tv

Tv-serien Las Vegas tycker jag om. Den har lite utredningar, relationer och annat. En sak som måste sägas är att det är snygg-tv när Las Vegas är på. Med skådespelare som Molly Sims och Josh Duhamel blir det snyggt. Att alla skådespelarna är så himla piffade hela tiden, med klänningar och urringningar som inte är att leka med, gör att jag känner mig ganska trist hemma i soffan, men tycker ändå det är kul att kolla! Det ytliga ligger där och påverkar, ständigt. Jag tror till exempel inte att Sex and the City hade blivit så framgångsrika som de är om inte det varit för de fantastiska garderoberna. vad tror ni?

musik

För ett tag sedan var jag lite frustred över att det itne fansn så mycket bra musik på radio. Nu tar jag snältl tillbaka det eftersom jag hittat flera låtar som får mig att vilja skaka loss lite.

Timbaland -
The way I are -grammatik-polisen tänker varje gång jag hör den här, men I am heter det väl..

Fergie - Big girls don't cry -är egentligen inte så förtjust i henne, men den här låten gillar jag

Gwen Stefani - 4 in the morning -soft låt

Mutya Buena - Real Girl -riktigt bra låt av ex-Sugababen

Sean Kingston - Beautiful Girl -lite kul låt, ganska skön rytm

Jag har varken speciell eller unik musiksmak, men det viktigaste för mig är helt enkelt att det är bra musik. Vad det är spelar mindre roll och jag är en sån där trist person som hittar bäst musik på NRJ eller the Voice, kommersiell skit som många nog tycker...

skinny

Okej, jag är itne den som är den, men gick in på H&Ms hemsida och kollade på lite höstnytt som de hade fått in. Kläderna visas genom kapamnjbilder med tre modeller. Det jag reagerar över är hur smala de är, riktigt skinny! Kläderna sitter ju inte bra på dem, speciellt inte på hon till vänster. Usch vad trist. H&M har ju ofta haft modeller som visserligen varit smala, men kläderna har ju suttit bra på dem trots allt.

bilden är från hm.com

rachel

18534-5681










Rachel har synts lite mer på sistone vilket jag tycker är kul, jag gillar ju henne! Här på stan i en rödmönstrad klänning, söta sandaler och stora pilotbågar. Somrigt. Hennes hår ser sådär beachruffsigt ut!

Funderar fortfarande på att köpa någon produkt för att ge saltvatteneffekt. Jag älskar när håret är saltigt av havet, då blir nämligen mitt hår lockigt och lite extra blont, tycker jag men det är inte säkert..

















19/7

Idag känner jag mig inte lika obekväm i mina kläder som jag gjort de senaste dagarna. Tisdag och onsdag kändes bara kass. Jättesuddig bild, men jag hann bara ta ett kort och sedan orkade jag helt enkelt inte.. Det rolgia är att mina fötter ser så stora ut! De är ganska små egentligen, eller åtmisntone väldigt proportionerliga till resten av kroppen.

  • vitt linne
  • grön topp m stråveck och broderi framtill, Gina Tricot (ända plagg jag har därifrån som används.)
  • jeansshorts, Åhléns
  • svarta peep-toe ballerinas, H&M
    18534-5680

trött

Idag är jag trött! sov ltie för länge imorse, ingen försovning men ändå så att det blev lite stressigt till jobbet. Känner mig ändå på bättre humör än igår vilket är bra. Tror det var den trevliga fikan som gjorde det!
Just det ja, pannkakorna blev bra! Lite konstigare än vanlgit, men jag lyckades steka tillräckligt för lunchen iallafall!

Nu ska jag ner och hämta lite fika. Ostsmörgås och choklad, det är grejer det.

calvin klein

Svenska fotbosllskillen Fredrik Ljungberg har ju figurerat som Calvin Klein-modell de senaste åren. Riktigt nsygag bilder blev det med honom tycker jag. Nu är det ett nytt namn. Bilderna tycker jag inte alls var snygga!

image5679

försök 2

Okej, igår blev något galet och alla pannkakor ville liksom inte. Idag har jag gjort ny smet, skam den som ger sig! Dags att skutta ner och steka. Sedan är det bedtime. Jag är väldigt trött och det är faktiskt skönt.
Nej men, hur svårt kan det vara att steka pannkakor liksom, jag har gjort det massvis med gånger. Here goes..

lovely

Efter jobbet hämtade jag upp M på hennes jobb  och sedan fixade vi fika. Först valnötsbröd och juice för att sedan njuta av hallonsmoothies. Underbart härligt att sitta i solen, snacka och ha trevligt. Kanske blir det en repris med annan kompis imorgon, hoppas på det.
Nu ska jag snabba mig in i duschen och sedan kolla på surfserien på femman. Gillar somriga serier på sommaren, det är så härligt!

cleo

Mischa pryder omslaget av CLeo i en tight shortsdress. Väldigt coolt faktiskt. Snyggt omslag med färger som passar. Appropå omslag, gillade inte alls VeckoRevyns senaste omslag, färgerna kändes inte riktigt matchiga.
18534-5678

kombi

18534-5675








Kan inte sätta fingret på varför, men jag gillar den här kombiantionen. De 70-tals raka jeansen matchat med en skjorta med volanger. Stilen blir varken hippie eller för söt, utan alldeles lagom helt enkelt.











bild shopbop.com

blandat

Okej, förhoppningsvis är det bara jag som känner att jag luktar kaffe, annars verkar det ju som att jag pimplat kaffe hela dagen och huden andas ut alla rester.. (som med vitlök) En kompis berättade att vanlij tydligen ska funka bra om man vill ragga på killar. Kanske ska hälla på mig vanlijsås eller så imorgon. Kaffe verkar itne ha den effekten iallafal.. :) Fast vad vet jag, här har jag träffat en budkille som visserligen pratade mer än tidigare dagar, en postis och folket som jobbar här och de räknas ju inte på det viset..
Ikväll får jag scrubba bort lukten.

Efter jobbet ska jag hämta upp en kompis, sedan ska vi ut till mig och fika. Brödet är fixat, blev över på jobbet. Hoppas bara hon gillar valnötsbröd, det gör nämligen jag! Till, eller möjligtvis efteråt täntke jag mig hallonsmoothies! Smaskens tycker jag. Väl hemma tänker jag dra på bikini, tror hon överlever det när vi fikar i solen. M är van efter två Greklandsresor tillsammans.

M&P hade förresten hittat en stavmixer på Ullared, ser framför mig en höst fylld av smoothies! Mmmm..

uppiggande

Pratade med mamma innan lunch och hon är så bra. Vi är väldigt lika jag och mamma, tänker liksom på samma sätt. Jag kan ofta avsluta hennes meningar och vi har ofta tänkt oss samma plan utan att säga den högt. En kompis till mig brukar alltid säga att vi är som en italiensk familj, personligen tror jag han är avis, men jag är nöjd! Vi är väldigt nära och de viktigaste för mig är min familj. När jag var yngre tyckte jag att det var lite pinsamt att det var så, men idag är jag bara glad över mina starka band till mamma, pappa och brorsan.

Tack vare mammas samtal och pappas snälla ord genom mamma så blev jag piggare. Det behövs inte mycket alltid. Vi konstaterade att tyvärr är det inte så mycket som behövs för att få oss ledsna/besvikna, men å andra sidan behövs det lite för att få oss glada. Det dåliga är ju bara att jobba på, medan det positiva är bra redan.

H&M

Gick till H&M på lunchen. Hittade en blus/topp som var ursöt. Har tittat på den innan men av någon anledning bara fortsatt förbi den. Idag kollade jag mer noga och gillade vad jag såg. Såhär ser ryggen ut, med stråveck upptill och rak sedan. Framtill är den ganska vid i modellen och i ringningen finns det lite broderi/spets. Ursöt! Men.. helst vill jag ha den i svart och den verkar vara slut här i stan. Köpte den ljusa eftersom jag inte vill missa chansen på den.
18534-5674

Om det finns någon som sett den i 34, eller 32 för den delen, i någon annan stad som har lust/möjlighet att köpa den åt mig så betalar jag frakt, utöver linnet då.

en fråga

Det bara slog mig, ser ni något grått som bakgrund på sidan? Jag har en konstig webbläsare.. Men nu kommer jag itne ihåg om jag sett dte på ett tag. Hmm...

exakt!

18534-5673









C&C California gör den här toppen som jag absolut vill ha. Igår gick jag en sväng på stan och hade jag ramlat på en sådan topp då hade min lycka varit gjord. Alla attributen finns där! Snyggt och sött, passar perfekt till jeans elelr shorts. Beroende på matchning kan jag ha det till jobbet eller på något festligare tillfälle.








bild shopbop.com

presentbord

Oj vilket presentbord! Påsar med presenter till Lindsay när hon fyllde 21 år. Man ser märken som Chanel, Cartier och Hermes. Kan inte låta bli att undra vad som fanns i paketen...
18534-5671

lista

En ltien lista, lånad från Kerstin:

Favoritfärg: Hmm, det var svårt blir nog rosa, blått och svart
Vad hittar du på en regnig sommardag: Kryper ner i en fåtölj och läsern en bra bok.
Följer du något speciellt på tv nu i sommar: Njae, lite dåligt med bra tv nu.
Favoritsommarblomma/or: Syrener är väldigt fint men det kanske är mer senvår...
Favoritdrink: Har ingen särskild men gillar Malibu o Cola, ett tips från mina brasilianska vänner.
Favoritdoft: Nybakat, rent, rätt doft på rätt person mm.
Läser: Plöjer böcker, bläddrar i tidningar.
Drömresmål: New York.
Hur vill du bo: Ska vi svänga ut ordentligt vill jag ha en mindre lägenhet i stan och hus närmare havet fast inte längre än 2-3 mil om stan.

wang

I vårkollektionen hos Alexander Wang kunde man hitta en klänning med väst upptill, Zara gjorde en variant på den i grått och svart. Den svarta har jag och jag älskar den klänningen! I Wangs höstkollektion kan man nu hitta en svart modell som är ganska lik Zaras, men jag gilalr nog min egen bäst även om den här naturligtvis är väldigt snygg! Klänningen på lilla bilden heter Godess Dress och ser härligt snygg ut!
18534-5669
bilder shopbop.com

matchningen

Den här lilla koftan gillar jag. På bilden nedan har de gjort en rolig matchning och koftan ser ganska snygg och kul ut. Fast på den här bilden tycker jag koftan ser urtrist ut! Tänk vad olika det kan bli pga matchningen.
image5668
bild shopbop.com

nude

Jag gillar MiuMiu's väskor som har både axelrem och handtag. Det är ju perfekt för flera tillfällen. Även om svart eller brunt är den färg jag skulle satsa på om jag, mot förmodan, skulle satsa på att köpa en designerväska. Innan det händer så drömmer jag om en roligare variant i färgen nude. En snygg väska med lite färg är perfekt på sommaren men också på hösten fast då måste den vara i skinn tycker jag. Tygväskor hör till sommaren tycker jag.
18534-5667
bild mytheresa.com

på stan

18534-5666








Rachel strosar på stan. Söt aom alltid i klänning och sandaler med en fin väska på armen. Kan inte låta bli att undra hur det står till med jobb för henne... Hoppas hon har lite att göra iallafall.


















sött o fint

Efter en kortstickare till Las Vegas fotas Lindsay här i Beverly HIlls. Hon ser somrig och fräsch ut. Hennes blåa linne är fint och passar bra till jeansen. Sådär fråsch vill jag främst känna mig idag. Tror inte jag ser så illa ut, det sitter nog mest inom mig...
18534-5665

18/7

Här är min outfit idag. Håret har jag haft på tusen olika sätt nu på morgonen: hängande, fläta, knut, vanlig tofs, snedtofs, med hårspänne och nu med en hårklämma. Velig, jag?!

  • vitt linne
  • rosa stickad topp, Zara
  • jeans, Filippa K
  • guldskor, Zara
    18534-5664

kaffe!

Okej, ni som inte gillar neggo-inlägg kan sluta läsa nu.
Min inte så bra morgon blev med ens sämre då jag spillde kaffe över mig. Nej, inte färdigkokt utan själva kaffet i påsen som man ska fylla på kaffemaskinen med. Så nu stinker jag kaffe. Inte det godaste man kan lukta.
I övrigt är jag i en svacka just nu. Känner mig jättelåg, trött och utan inspiration.
Efter jobbet ska jag fika med en kompis och jag hoppas att det ger mig lite energi. Inga kläder passade idag heller... Fattar inte vad felet är! Jag känner mig helt olustig. Usch.
SKa jag fortsätta i samma anda blev jag nu lite sur när en klagade på brödet som var på fikat. Hade det inte varit för att jag offrat mig så hade det inte blivit något fika alls!

efter jobbet

Känns som att jag hunnit med en hel del efter jobbet idag. Det är ju alltid skönt eftersom veckorna bara rinner bort annars. Listar lite grejer, lite lättsammare kanske... Dagens:

Nu ska jag göra pannkakor till morgondagens lunch. Råkade ta Vetemjöl special, hoppas det smakar lika bra, kanske lite matigare...?!


Uppdatering: Nej det gick inte alls bra med Vete Special, eller om det var kombinationen med laktosfri mjölk, pannkakorna blev bara röra. Gah! Måste genst fixa ny lunch, kul att göra det tjugo över elva... Not!


sol!

Så low som jag var på kontoret förut ville jag bara hemma, slänga mig på soffan och trycka i mig onyttigheter. Men så kom jag utanför jobbet och såg att det var klart ute åt havet. Perfekt. Nu sitter jag i bikini, lyssnar på musik och njuter! Idag åkte oljan på också, kändes inte som solen gav något igår...

nada

Idag händer verkligen ingenting på mitt jobb. Har försökt lösa sudoku, men jag fastnade... Har mest läst idag faktiskt. Skönt. Men nu börjar jag bli trött på att sitta stilla. Ingen har ringt på dörren och budkillarna har varit trista=inte velat prata... Täntke på det borde man itne vilja prata när man väl träffar någon om man jobbar som bud? Eller så jobbar de med det för att de inte vill behöva snacka.. Har kompisar som inte alls gillar kallprat.  Mig gör det inget alls, jag är rätt bra på det.

Snart ska jag åka hemåt. Får se vad kvällen har att erbjuda mig.

fint

Rebecca Gayheart som är gift/tillsammans med McSteamy Eric Dane bar en söt klänning på stan. Modellen är söt och färgpartierna likaså. Summan är helt enkelt snygg!

18534-5663

hairspray

New York premiär av musikalen som blivit film. Katie Holmes syntes på röda mattan utan, hör och häpna, Tom Cruise som drog henne i armen. (Finns det något kort på de två där han inte håller/drar i hennes arm?!) Brittany Snow bar en cool axelbandslös klänning. Riktigt fin tycker jag. Jamie Lynns guldigiga klänning är jättefin och söt, lagom klädd och en sådan klänning som man kan klä upp eller ner. Hennes skoval här är ltie mindre bra....
18534-5662

MK

På onsdag börjar ny säsong av Weeds på trean, kollade lite sist det gick men jag måste erkänna att jag tycker det är ett lite märkligt tema... Men dramat funkar väl, ibland åtminstone. Mary-Kate Olsen har fått en roll i serien men jag antar att det tar ett litet tag innan hon kommer synas i svensk tv. På tv-bolagens sommar-promotion såg hon riktigt söt och fräsch ut.
18534-5661

cruz+mango

Systrarna Cruz har tillsammans designat en kollektion åt Mango. Det är röda mattan-inspirerad evening wear, jeans, stickat och annat som finns i kollektionen. Jag antar att de bär Mango här på bilderna. Gillar Monicas axelbanslösa klänning och även Penelopes korta svarta med snygg ryggringning. Ska bli kul att se mer ur kollektionen.
18534-566018534-5659

17/7

Idag är jag 25 år och en månad... Där ser man. Känner mig inte så gammal trots allt. Idag velade jag som tusan gällande klädsel och ångrade mig redan då jag var i hallen och skulle gå. Borde vänt och bytt, men det gjorde jag inte. Om någon sa att jag fick åka hem och byta kläder hade jag sagt ja utan att tveka. Det är inget fel, jag trivs bara inte i det här idag.

Dålig kläddag idag helt enkelt.


tuesday

Lite seg men har ändå sovit bra inatt. Förra veckan sov jag ju knappt men den här veckan är det bättre!
Igår var jag snabbt hemma, på med bikinin ut i solen och satte på mp3-spelaren och bara njöt av solen. Så himla härligt. Sedan gick jag in och cyklade 40-45 minuter. Har verkligen ingen bra kondition just nu, men jag kämpar på... Kollade på Foyles war, härligt med sommaren och alla brittiska deckare! Tyckte dessvärre inte att det var särskilt bra igår, för mycket kringgrejer och småtöntig grej att utreda innan själva mordet kom.

Nu, ytterligare en dag på jobbet...

snart så...

Sakta tickar klockan mot fyra och jag vill bara lämna det här kontoret nu! Nästan ingen är här och jag vaktar en dörr där ingen kommer att vilja komma in. Attans att man är fast.
Postkillen kom nu, den söta! Fast han skulle visst inte ta post nu... Attans igen! det är ju så trevligt att småprata lite :) Sitter här och grämer mig lite över en sak jag sa. Går ju inte att göra något åt, men jag kan inte hjälpa att bli lite sur på mig själv. Hoppas han kommer imorgon också.. :)

Nej, nu vill jag faktiskt bara hem och ut i solen. Ska bli så skönt. Hmm, ska jag dra på lite sololja idag också? Kanske lika bra att göra det.. Det är ju ändå ganska sent, värre mitt på dagen när solen är som starkast.

stickat

Stickat älskar jag, stickade tröjor och koftor är snyggt och mysigt. Här är  några plagg som kommit in på TopShop som jag absolut kan tänka mig. Koftan längst ner till höger känns som att det står Emma på den. Hoppas dne komme rhit så jag kan prova och känna på den!
18534-5649

bild topshop.com

smalrandig

18534-5658








På sistone har det blivit mycket Nicky, men det har väl helt enkelt att göra med att jag gillar henens enkla och klassiska stil. Här bär hon en kort, smalrandig klänning till flats. Fint och enkelt, mer behövs inte.
















vatten

Om jag itne druckit rätt mängd vatten under dagen så undrar jag hur mycket man ska behöva dricka. Det är märklgit, men när jag jobbar dricker jag mer vatten än annars. Visserligen tycker jag att det är så torrt på kontor, något min hud inte gillar och inte håret heller för den delen. Men sedan är det för att jag varken dricker kaffe eller annat och jag röker inte, så vattnet blir min lilla grej. Man går ifrån för att fylla på vatten och sedan får man gå ifrån för att gå på toaletten.. Massa vatten blir det! Vatten är gott, men bäst är citronvatten tycker jag, lite fräschare.
18534-5657
bild via google.se

färgklick

Av det nya som kommit i butiker och på nätet har det funnits korta kjolar som gärna är i något lite glansigt material. Asos lilla variant h ar blivit mycket bloggad om. Den här kommer från TopShop. Finns dels i guld (har jag för mgi) men också den här i rosa. Jag är en väldigt rosa person. Säger jag eftersom jag sitter här med rosa naglar, rosa t-shirt, rosa sjal och med en rosa väska. Jag tror, och hoppas, jag inte bär rosa på ett barsnligt sätt, jag passar helt enkelt bra i färgen och jag tycker man ska bära färger som passar en.

somrigt vitt

En sådan här fin sommardag vore det perfekt med en vit, söt klänning! Klänningen här är från La Redoute.
18534-5656

underbar lunch

Åh vilken härlig lunch. Bara 30 minuter, men ack så mycket man kan få in på den tiden.
Satt i solen och åt min lunch, pasta med skinksås och ärtor, supergott men mättsamt! Sedna satt jag och blundade, njöt av solen. Precis när jag började bli läbbigt varm, blåste vilket gjorde att jag bara var behaglig större delen, då ringde min telefon. Det var älsklingsbrosan som var i stan. De skulle äta lunch precis nedanför mitt jobb så jag gick ditt. Pussade och busade med Filip i fem minuter innan jag fick slita mig. Filip var inte riktigt fokuserad eftersom han var hungrig och förstod att det var mat på gång, han är smart den killen!

Två favoriter eller egentligen tre på en lunchrast, inte illa!

Nu ska jag dra på mig en pikétröja och kämpa ner alla återvinningstunnor till källaren. Något jag INTE ser fram emot.

lilac dress

Lauren Conrad visar upp en rolig klänning som hon bar på fotograferingen till Teen Vogue. Jättesöt och fin klänning som känns perfekt till hösten.
18534-5655

back again

Lindsay Lohan har lämnat Rehab och åkte direkt vidare till Las Vegas. Hmm, hur går det ihop med rehab? Tydligen ska hon numera använda ett armband som känner av alkohol, på något vis... Allt för att hålla sig nykter och inte falla tillbaka i gamla mönster. Okej för att man inte behöver dricka när man går ut, men har man hennes bakgrund kanske man borde hålla sig ifrån nattklubabr ett tag framöver...
18534-5654
Update: Haha.. Läste på
Aftonbladet att armbandet innebar att hon i barer inte skulle serveras "starka drycker".

annorlunda

Hitatde den här väskan hos topshop. Lite annorlunda, men kul. Sådana handtag är jag väldigt förtjust i. Inte så praktiskt att bära omkring på, men det ser fint ut. Nu har jag fikat, fixat posten och sitter och läser. Ny vecka och annan postkille, trist. Den andra killen var både trevlig och söt, den har var varken eller. Hoppas den söte kommer tillbaka!
18534-5650
bild topshop.com

16/7

Känner mig helt utan inspiration klädmässigt. T-shirt och shorts känns väl inte direkt spännande, men det funkar.

  • rosa t-shirt, H&M
  • blåa shorts, Topshop
  • guldballerinas, Zara
  • rosarandig sjal, Mango
    18534-5653

invasion

Den här veckan invaderas Göteborg av fotbollsspelande kids med tillhögrande tränare, föräldrar och familjer. Massa folk och oftast går lagen i samlad trupp och alltid i träningskläder! Jag älskar min stad, speciellt på sommaren, men jag börjar allt mer uppskatta somrarna då jag var liten och var utomlands under stor del av juli.

Nog om det. Ljuvligt att vakna till blå himmel med sol. Hade gärna stannat hemma och njutit av solen i en stol men man kan inte få allt... Får gå ut på lunchen och äta i solskenet.
Nu ska jag lägga fram bröd inför fikat. Får göra det lite tidigt så jag inte missar posten.

sommarkänsla

Idag har dte kännts som sommar! Helt underbart. Idag har det bara varit solstolen som gällt. Iklädd bikini, med en bok och musik. Lovely! Litet somrigt collage med TopShop-prylar. Rött är visserligen inte mina favoritfärg men den här bikinin är ltie kul. Skulle man legat på stranden hade det varit perfekt med en tunika att dra över bikinin sätt fötterna i ett par sandaler och med oslglasögonen på näsan köpa lite glass!
18534-5648
bilder topshop.com

solig söndag

Solen skiner, nästan blå himmel och lite vind. Jag tänker dra på mig bikini och parkera mig i solen! Åh så härligt!
Ut i solen med mig :)

fler o fler

Långklänningarna poppar upp allt fler i de vanliga butikerna. Här är två fina från Topshop. Så fint så.
image5647
bilder topshop.com

7-7-07

Förra helgen gifte sig Desperate Housewives stjärnan Eva Longoria med sin basketspelande fransman Tony Parker. Tidningen OK! vann budgivningen för ensamrätten och pungade ut med 2 miljoner, antar att det är i dollar... Inte nog med det så sponsrades bröllopet på flera sätt, ett exempel är de gåvor som gästerna fick, de behövde brudparet inte betala för. Evas klänning var fantastiska vacker på det man ser här. Lite ålderskillnad är dte mellan de två, tror Tony är som jag, 25år medan Eva är runt 32 har jag för mig.   

she sure can shop

Med tanke på hur ofta man ser systrarna HIlton shoppandes på stan så undrar man hur de har plats med allt, men framförallt, använder de bara kläderna en gång?! Nicky shoppade skor med skyhög klack hos en Christian L... Vet ej om det var Louboutin elller Lacroix. Sin vana trogen bär hon shorts, den här gången en variant i jeans med en vit topp. Somrigt och fint.
18534-5643

randig sko

Jag går sällan till Din Sko numera, fråga int evar jag köper skor för det vet jag inte, men dne butiken har inte fått många besök av mig på sistone. Igår när jag var där såg jag den här söta skon. Randigt är fint, cerise rosa är härligt, spännet framtill ger snygg detalj och ja, den är en söt sommarsko helt enkelt! Missade priset, men så mycket kan det väl inte vara?!
18534-5642
bild dinsko.se

en klänning

The Sartorialist har fångat samma tjej två gånger i en klänning. Ena gången bar hon den som den var med heels, väska och solglasögon. Andra gången verkar det vara kallare eftersom klänningen då kompletteras med en kavaj, sjal ovh tröja! Snyggt. Täntke på det att det är sällan man parar ihop annat än kavaj, kofta eller jacka till en klänning. Vanlig rundhalsad drar man sällan utanpå en klänning. På rätt klänning kan det funka alldeles utmärkt!
18534-564018534-5641
bild thesartorialist.blogspot.com

facebook

Okej, jag har haft ett account på Facebook ett tag men aldrig engagerat mig. Nu fick jag en förfrågan från en gammal klasskompis och täntke att jag skulle gå in. SÖkte på lite folk och hitatde fyra vänner som också hade konto där. Så jag lade till dem, men det syns ju inte?! Måste jag vänta tills de säger ok innan de syns?
Hmm.. En helt ny värld. Någon som har tips och knep får gärna berätta för mig. Skulle någon, av någon aneldning (?!) vilja lägga till mig är det bara att maila så fixar vi det! Sänd ett mail till
[email protected] bara!

Nu ska jag äta lite och sedan aktivera mig lite, har varit lite slow idag...

Victoria

Igår visade SVT en intervju med kronprinsessan inför hennes 30-årsdag. Eftersom jag alltid gillat kungahuset och prinsessorna så satt jag bänkad. Men jag blev lite besviken. Dels på reportern som ställde ganska trista och platta frågor, men även på Victoria som inte svarade på vissa frågor utan istället bredde på om annat. Visst att kungahuset alltid ska vara neutralt, men lite trist blir det ju. Nåväl, hoppas hon får en trevlig födelsedag.
Coola hattar de har här förresten, Victoria och Madeleine vill säga.
18534-5639
bild från aftonbladet.se

sandal

På eftermiddagen fick jag för mig att gå en snabbis inom DinSko när jag gick till bilen efter jobbet. Sagt och gjort. Tittade först där det inte var rea=bra ordning och minrde folk. Men så vände jag och gick rakt ut bland massa folk och in i rean. Där i en hög av massa röra och skor hittad ejag den här sandalen, först storlek 40 vilekt är aningens för stort för mig. Efter lite letande hittade jag en 36 som jag testade. Perfekt! Till ungefär halva priset fick jag en rolig svart sandal, som är fin och dessutom är större delen i skinn. Mycket nöjd med mitt köp.
18534-5638
bild dinsko.se

helg

Anade itne att jag skulle vara så trött igårkväll. Dåsade av på soffan flera gånger.
Det tog mig max 50 minuter igår att lämna kontoret innan jag satt i bikini i solen. Däremellan gick jag till Nordstan, köpte ett par sandaler på rea (!), tog bilen och körde hemåt. Fick dryga två timmar i solen och det var härligt. Idag är det tjockare med moln, men varmt. Skönt! Senare kommer mamma o pappa hem, de har haft liten roadtrip.

helg

Nu är det snart dags att gå och helgen att ta vid!
Jag ska snabba mig hem, dra av kläderna och på med bikinin. Solen here I come! Kanske lite kallt i vinden fortfarande, men jag får nog fixa tilld et så att det är lugnt. Nice!
Solen skiner och får mig att le. Jag älskar sommaren när den är som en sommar ska vara!

sött par

Diane och Joshua är ett sött par tycker jag. På sommarparty häromkvällen matchade de varann fint. Jag gillar Diane långklänning även om den kanske ser lite stor ut på den här bilden (den lilla).
18534-5637

koftor

Hotspot gjorde ett fint collage idag och jag älskar den där koftan! De är av märket  Cesare Fabris och jag tror jag bloggat om dem tidigare. Perfekt kofta att dra om axlarna över en klänning eller till ett par shorts. Detaljen framtill med litet skärp gilalr jag speciellt, detaljer är kul och ger det lilla extra!
Jodå, jag har bloggat om den här.
18534-5635
bilder brownsfashion.com

sol!

Åh vad härligt! Solen sken under hela min lunch. Jag had eingen mat med mig idag så jag smet in på McDonalds och köpte med mig mat som jag sedan åt vad kanalen. Jättehärligt att kunna sitta vid lite vatten och njuta av solens strålar.

Ps. Upptäckte att två på företaget jag jobbar för på kvällstid är ett par. Är det hemligt eller har de outat sig? Hmm, ska jag behöva vänta till augusti för att få veta?!

glittra

Mischa, som är i Ryssland och filmar, gjorde en avstickare till modeveckan (!) i Berlin. Hmm, tyskar har jag inga direkt höga tankar om när det kommer till mode, no offense. Säkerligen glänste Mischa upp med sin trpp nerför röda mattan. HEnnes korta silvriga klänning är fin och hon matchar fint med lockar och heels!
18534-5634

men hallå...

Måset bara få ur mig det här och eftersom mamma är utomlands så får jag helt enkelt vädra det här i bloggen.
Det är något galet med mina höfter. I onsdags när jag hade jeans kliade det som satan och på kvällen var jag svullen på sidan, från där själva höftbenet står ut och så bakåt i ungefär 10cm. Svullnaden är kvar även om den blivit mycket bättre! Nu kliar det som attan igen och jag börjar undra vad som är fel.
Varför kliar det på höften och svullnar? Försökte googla men där fick jag inget svar alls. Verkar ju som en reaktion på något, men vad?!
Sådär, färdig med vädringen.

twinkle

Märket Twinkle gör söta klänningar. De här är höstnyheter och går att finna hos shopbop.com
18534-563218534-5631
bilder hsopbop.com

bilson

Rachel syns int eså ofta ute nu, därför är det kul när hon finns med bland bilder tycker jag. Ser inte hennes läppar större ut förresten? Söt som alltid, gillar toppen, men jag förstår inte varför hon har så långa jeans på sig... ¨Många verkar tycka att man ser längre ut då, jag tillhör inte en av dem. Jag tycker det ser lite ovårdat ut nästan.
18534-5630

egendoft eller cologne

Igår när jag satt och cyklade på träningscykeln läste jag mest i senaste Hennes, men jag hade också på tv:n. På femman går det vid sju-tiden ett program som heter Brainiacs där de tester olika saker. En hel del har med sannolikhet att göra. Igår gjorde de vaniljsås i en pool och sedan kunde en man gå på det... Men stannade han så sjönk han.

Vad jag skulle komma fram till var ett test de gjorde som hade med dofter att göra. En tjej fick lukta på tre killar. Hon skulle med förbundna ögon endast använda näsan för att välja ut en kille som hon skulle gå på date med. En kille vara bara sig själv rakt av (inte den piffigaste av killar om man säger så..). Nästa kille hade cologne på sig (en kortväxt kille) och den tredje hade tränat lite och hade ingen cologne(vältränad snygg kille).
Tjejen valde ganska lätt han med cologne på sig och jag förstår henne. En egendoft kan vara gott, men svett är itne nice.
Själv använder jag sällan parfym till vardags.

Vad gillar ni cologne eller egendoft? Främst på killar, men även på er själva.

hög midja

Siennas sommarstil ger mig ännu mer längtan efter sommargarderoben! Visserligen är just det här inget jag skulle ta på mig, men shorts, linne, sandaler och solglasögon! Jag tror stenhårt på fint väder i helgen.
Jag tror jag tror på sommaren...

18534-5628

upp-o-ner

Jag har ett känsloregister som kan gå från sprudlande glad till deprimerande ledsen på bara några minuter. Det är jag medveten om men en sak är då säker, jag låter det inte gå ut över andra. Okej, bloggen får väl hröa en del ;) men inte kollegor, kompisar eller andra, däremot får mamma, pappa och brorsan se den trista sidan..
Det finns en här på kontoret som för en dryg timma sedan var hur trevlig som helst mot mig. Personen sa att jag bara kunde säga till om det kom något tungt eller så som jag kanske tnie kunde orka bära. Jättesnällt verkligen!
Men så kom personen med en grej och när jag sa att jag tyvärr inte kan hjälpa till med det under sommaren så blev hon riktigt sur. Detta var en sak som personen dessutom mycket väl kunde klara av själv. VIssa är så lynniga!

anne marie claire

Tycker att det är lite kul med serie-bilder som här på Anne Hathaway. Hon är med i senaste numret och pryder även omslaget. Förra sommaren var det mycket Anne i samband med Djävulen bär Pradas premiär. Jag gillar henne, hon verkar down-to-earth.
18534-5626

vill ha

Något på den här bilden vill jag ha. Är det den snygga koftan? Urnsygg, comfy modell visserligen, men nej. Toppen kanske.. Nej inte den heller. Cykeln såklart! Rejäl sak och rosa dessutom. Underbart sött! Jag vill ha en ordentlig cykel, som det var förr, inte någon fjuttig mountainbike. Bästa cykeln är mammas som hon fått/ärvt efter mormor. den ser inget ut för världen, men att cykla på den är underbart. När jag blir rik a.k.a. när jag är klar och har fått jobb, då ska jag ha en ordentlig, rejäl cykel. EN sådan som man inte sitter halvt dubbelvikt på utan man kan sitta nästan helt rakt. Sarah Michelle spelar förresten in Maybeline-reklam här.
18534-5625

13/7

Idag har jag också sköna kläder på mig. Det är allra bäst ändå. Velade lite, hade tänkt ta den korta, svarta, tighta kjolen från H&M, som flera i bloggsfären har. Bilden blev inte bättre idag. Är väl för darrig på handen helt enkelt...

  • grå klänning, H&M
  • svarta leggings
  • svarta pepptoes, H&M
    image5624

gôtt

Idag var ju inte ute i allra sista minuten.. Wihoo. Sedan var det mindre bilar ute än på hela veckan så resan gick snabbt! Inatt sov jag gott. Djupare än jag sovit tidigare nätter den här veckan. Var nog bra att jag sov på eftermiddagen ändå.
Vad härligt det ska bli med helg! Jag hoppas på sol så jag kan ligga i en solstol och få lite ny färg. MIn bränna mår inte bra av det här vädret och min hud börjar, oroväckande, klia. Jag har lite atopiskt eksem som mår bäst när solen är framme.

Har inte så mycket batteri i telefonen och jag kom just på att jag kunant ladda den i bilen på väg till jobbet. Åh, klant!

nails

Jaha, här är resultatet av mina svarta tånaglar. Skratta inte åt hur små naglar jag har... Lilltån är inte ens en idé att måla, den existerar knappt. Naglarna fick också lite färg, Freshy. Svart och hallon kan man säga är mina färger nu.
Vet inte riktigt hur jag ställer mig till det svarta, behöver nog vänja mig. I början gillade jag inte att måla naglarna i den blodröda färg jag använde i vintras heller.

Imorgon är det fredagen den 13:e! Vidskeplig ibland är jag, men just om sådant brukar jag inte vara det. Mitt ex fylle år imorgon. Hmm, undra vad han fyller. MInns inte riktigt. Nog ett gott tecken!

Godnatt!!

efter jobbet

Jaha, efter jobebt åkte jag hem till mig. De hade fortfarande itne hämtat kylskået. Jaja, nu ha rjag ringt iallafall. (Skulle gjort det för länge sedan...) PÅ dörrmattan låg två tidningar vilket var trevligt! Hade även fått ett vadderat kuvert från Veckorevyn. Lite konsigt men visade sig vara lite små beauty-produkter eftersom jag skickade in tips på att fixa torra händer till Lisen i början av veckan. Trevligt.
VÄl ute i huset skulle jag bara vila lite och somnade. Sov i en dryg timma så nu kommer jag väl itne somna ikväll...Typiskt. Fast jag behövde sömnen, det är klart!
Har ätit hallon från trädgården och cyklat ett tag. Nu är jag nyduschad och ska måla naglarna. Spännande, resultat kommer!

nästan fyra

Nu slutar jag alldeles strax! Härligt.
Ska hem om min lägenhet för att bla hämta det svarta nagellacket. SÅg en bild på en tjej som hade svarta tånaglar, det var coolt! Jag kan också vara cool :)

vince

Ofta fastnar jag för stickade plagg från Vince. Här har vi en kofta i precis den stil som jag nu snöat in på. Utan ärm och i lite over-size modell. Snyggt som attans!
18534-5622
bild shopbop.com

hos topshop

Tänk vad orättvist mycket reklam vissa samarbeten får medans andra inte alls uppmärksammas. Fick mail från Topshop och fick på så sätt veta att Sophia Kokosalaki gjort ett samarbete med den brittiska stjärnan. Hon hade ju ett samarbete med La Redoute tidigare, för två år sedan tror jag. Den här silkesklänningen var lite söt, men £95 känns lite mycket...
18534-5621
bild topshop.com

milly

Surfade runt lite och hittade in till märket MiIly. Jättesöta plagg, feminin touch och lite 60-talskänsla. Jättefint! Gillar speciellt outfitten på stora bilden. Schysst att matcha en tunika med vida gubbyxor. Kanske jag borde testa i vinter. Har en ärmlös tunika i liknande modell fast utan ärm.
18534-5616
image5620
18534-561918534-5618
bilder
http://www.millyny.com/

tofs

Vårens frisyr har väl egentligen varit en knut. Slarvig eller ballerinafin, hög eller lite lägre, mycket har 18534-5615funkat. Nu till hösten tycker jag den kan varieras med lite högre tofsar. Tofs är fint. Jag trivs i uppsatt men det är skönt när det slipper vara så mycket fix. Tofs är ju itne så svårt att göra som en avancerat inbakad fläta.









girlie

Jag är en väldigt tjejig tjej. Söta och feminina detaljer är sådant som jag oftast faller för. Marc Jacobs har gjort den här tröjan med en liten rosett framtill och puffigt på axlarna. Ursnygg tröja till jeans en höstdag.
18534-5614
bild shopbop.com

sienna x3

"Vi har varit på turne och har hamnat lätt på sne..." Ja något sådant låter det väl.
Sienna promtoar film i New York och jag tycker snarare hon hamnat rätt efter helgen snedsteg i Rom. Svart är alltid rätt. Klänningen hon bar hos Letterman var riktigt fin. Den randiga klänningen var riktigt fin och somrigt söt. Klänningen hon bar på visningen av hennes film Interview är stilren och snygg. Extra fint att skala bort accessoarer och bara bära en röd kuvertväska till!
18534-5613

hills are alive

18534-5612







Kollade på trailern till The Hills kommande säsong igår. Det lär bli intressant! Party, kärlek, jobb, missförstånd och bråk. Slutet av trailern visade ett klipp på Lauren och Heidi som antagligen stött på varandra på en klubb. Det skrevs och var inte trevligt.
Jag tycker Lauren är modig som markerar, jag är superfeg när det kommer till sådant. Har flera saker jag borde reda ut, men jag mesar till mig.

Hennes bikini här är förresten riktigt fin! Gillar både modellen och färgen. Schysst!

lista är kul

Hittade den här listan som jag tänkt göra ett par gånger och så blir det. Här kommer den:

Scarf eller Turban: Scarf absolut! Turban/huvudbonad är inte riktigt min grej.
Hög klack eller Ballerina: Jag är inte lång, men jag är bekväm av mig! Dessuomt är det fint.
H&M eller Zara: Svårt att välja, förr Zara lätt, men nu är de på samma plats.
Kroppsnära eller A-linjeformat: Hmm, jag gillar både och. Ibland är det skönt med rakare modeller, men jag gillar också tight för att visa de små kurvor jag har.
Stuprör eller Vida jeans: Jag har inget emot bootcut, men det faller väl knappast under "vida jeans" så det får bli stuprör.
Pyton eller Leopard: Inget av det, djurprint är inte min grej.
Modeblogg eller Modemagasin: Kul att läsa bloggarna, men det blir ju inte riktigt samma känsla som en tidning.
Baddräkt eller Bikini: Jag väljer bikini eftersom det är det jag föredrar, men omständigheter gör att jag även använder baddräkt.
Desperate Housewife eller Sex and the City: SATC såklart!
Svart eller Vitt: Vitt är fräscht, men svart funkar nästan jämnt, det gör inte vitt.
Uppsatt eller Utsläppt: Jag trivs oftast bäst i uppsatt men får ofta höra hur fin jag är i utsläppt när jag har det...
Guldmetallic eller Silvermetallic:  Trots att jag använder silver mest just nu så väljer jag nog guld om det var antingen eller, möjligtvis vitguld ;)
90-tal eller 80-tal: Om vi snackar kläder så är det inget av det, bara tid så var väl 80-talet nice eftersom jag föddes då!
Lack eller Läder: Svårt. Lackballerinas kan vara snyggt, men inget går ju upp emot en snygg skinnjacka.
Modette eller Elle: Har inte läst Modette, den lockar mig inte. Elle prenumererar jag på så det känns lätt.
Leggings eller Barbent: Alla gånger väljer jag självklart barbent framför något. Men jag gillar leggings och det är bra när vädret itne tillåter bara ben.

12/7

 Tror inte kameran gillar ljuset bakom mig. Får testa spegeln på andra sidan väggen imorgon. Idag är jag comfy.

  • blå klänning med rynk upptill och fickor, H&M
  • svarta leggings
  • rosa sidensjal, Mango
  • ballerinas, från spanien(men här mina innetofflor)
  • svart kofta med stora knappar, H&M (Ej bilden)
    18534-5611

  • egenkär.

    Att Paris Hilton är tillräckligt egenkär för att bära en tröja med sig själv på känns inte som en förvåning. Fast helt ärligt, jag skulle tycka det var lite coolt med en likdan tröja på mig själv också om det fanns! Men om jag skulle bära den ute på stan.. Njae.
    18534-5610

    bild people.com

    cutie

    Åh vad söt hund! Ett litet hjärta på pälsen.. Märklgit hur naturen fungerar, att det kan bli sådan fläck. Fast det finns väl de som har speciella former på födelsemärken mm.
    18534-5609

    bild expressen.se

    klänningar är kul

    När det är ett röda mattan-event så är det kul att kolla in kläder tycker jag. Speciellt klänningar då. Ibland funderar jag på hur viktigt ett sånt här event är för stjärnorna. Men det är klart det måste vara någorlunda viktigt. De fotas och syns på nätet och tidningar.
    18534-5608

    bazaar


    On the cover. Jessica Simpson i sin brunhåriga kalufs pryder omslaget av Hapers Bazaar. Stjärnan fyllde förresten 27 häromdagen. 27 var faktiskt just den ålder jag och en kompis kom fram till låter gammal. Eller, ja, jag intalade mig det när jag hade lite nojja över 25-årsdagen.

    tröttare för var dag

    Jag blir bara tröttare och tröttare. Kan ju ha något att göra med att jag inte sover mer under nätterna.
    Igår hade jag problem med min dator när jag kom hem. Jag kopplar min laptop till mamma&pappas bredband. Ibland trilskas det och igår så vägrade den få kontakt. Jag hade IP-adress men det var någon gateway som krånglade. När jag ringde Telia så fick jag prata med en kille som visserligen var hjälpsam, men han kunde inte fixa det. Envis som jag är vägradej ag ge upp. Jag ringde brorsan, som tyvärr inte kunde hjälpa till via telefon. Satan den som ger sig och till slut, efter tolv, fixade jag det. Nu är jag väldigt nöjd!! I can do it!

    Förresten har jag fått något konstigt på höften. Igår när jag hade jeans på mig kliade och irriterade det vid jeanskanten. Fattade inte var det var och när jag gick och lade mig upptäckte jag att jag var svullen. Mycket mysko.
    Man kan ju tro att jeansen var för trånga, men jag har varit större runt magen i de byxorna utan några bekymmer.

    ut NY in Tokyo

    I (L) New York t-shirts syns lite överallt, tycker personligen att en stor del av grejen försvinner om den inte är köpt just i New York, men det är ju upp till var och en. Nicky bryter nu trenden och bär en I (L) Tokyo variant. Coolt. Att hon varit där tvekar jag inte på, men om den är köpt där, det är ju frågan... Hon fortsätter matcha basfärgerna svart och vitt på ett bra sätt. Solglasögonen är riktigt fina.
    18534-5606

    superskinny me

    Ehhh.... Varför är detta en bra programidé?! Och varför visa den på tv.. Nej det här gillar jag INTE. Okej om de bara berättade om följderna av att svälta sig, men själva grejen att dokumentera hur man ska banta ner sig, nej. Jag förstår att det är en slags tvärt-om grej mot Super-size me, men ändå!

    I  den här dokumentären följer vi de normalviktiga journalisterna Kate Spicer och Louise Burke då de undersöker Hollywodds tilltagande besatthet av viktminskning, genom att själva försöka banta ner sig till ?size zero?. Den växande ?size zero?-trenden får många kvinnor att ta till piller och dra ned så drastiskt på sitt dagliga kaloriintag att de bara äter lite frukt eller kanske en sallad. Riskerna förknippade med hetsbantning är olika och symtptomen kan variera mellan allt från utmattning, kraftig kroppsbehåring till mer allvarliga tillstånd som hormonrubbningar, hjärnskador och hjärtproblem. Syftet med dokumentären är att avslöja riskerna med de hetsbantnings-metoder som föredras av stjärnor som Victoria Beckham och Nicole Richie.

    lite saker

    Sammanfattar kort lite saker jag tänker på den här onsdagen.

    - vad är det för fel på de j***a bilister som bromsar sig framåt? Eller de som liksom bromsar när de kör mot ett trafikljus som om de tänker: det kan ju bli rött! Gah.

    - folk på stan som snigelgår och plötsligt stannar tvärt för att vända sig och gå i en annan riktning. Klart det gör vi alla, men man får ju ha lite koll på folk runtomkring sig också...

    - känner att jag gjort en bra sak idag, hittade ett VISA-kort på H&m som jag lämnade in. Jobbigt att tappa kortet!

    - vad jobbigt det är att behöva kontrollera storsätdningen här på jobbet. Jag ska liksom gå och känna på hyllor, lister och kolla att det är rent.

    - om jag skulle ha städare hemma så skulle jag inte kunna vara hemma. Tycker det är jobbigt här på jobbet, hur skulle det då vara om någon städade hemma hos mig...

    höstigt

    Var än Liv Tyler verkar befinna sig så verkar det lite kallt. Iklädd sin rutiga poncho/cape inspirerar hon mig! Modellen på plagget är riktigt snyggt och skulle vara suveränt att bära en höstig dag. Fast det kan ju inte vara för kallt med tanke på armarna som sticker ut... Väskan på hennes arm gilalr jag förresten också. Brunt är snyggt och borde få lite mer cred, speciellt vad gäller väskor!
    18534-5605

    bild people.com

    faster

    Idag ska jag åka till Filip och brorsan samt svägerskan. Ska bli kul! Hoppas på att han vill visa några fina steg för mig. Lillkillen är visst lite klängig och brosan förklarade det som att när de går igenom olika faser och utvecklas så känns deras värld alldeles konstig och då kan de bli fasansfulla (sista ordet var ironiskt...). Själv är jag helt säker på att han saknar sin enda faster! Tror jag det vi har ju inte busat sedan i lördags..

    Jag fascineras över det faktum att alla bilder jag visat på bloggen på mig själv är då jag är osminkad/väldigt lite sminkad eller på annat sätt inte är i min bästa form... Jaja, jag bjuder på det.

    Sienna

    På väg in för att besöka Late show med Letterman stannar Sienna för att fotograferas. Gillar den här klädseln störtmycket (ehh, fånigt ord..). Sandaler (!), liten jacka och en babydoll-aktig klänning. Nice! Klänningar av den här modellen är en favorit för mig. Antagligen för att jag haft så mycket besvär den här våren med en mage som sväller i tid och otid. Börjar ana att det är stress och inte laktos som gör det...
    18534-5604

    (b)lack

    Fick bara ett infall, vad tror ni om att måla svarta tånaglar?
    Köpte, av någon anledning, ett svart Mavala-lack i vintras och jag har faktiskt inte använt det ännu. Insåg väl att det egentligen inte är min stil. Men så kom jag på nu, att tårna borde klara av att vara svarta, eller? Nu har jag ju lacket hemma så jag kommer inte att kunna hämta det förrän imorgon, men vad tror ni? Hiss eller diss?
    18534-5603

    Visst var jag vitsig med rubriken... Tönt-Emma :)

    coverstory

    I amerikanska Elle kan man läsa om Sarah Jessica Parker. Hon berättar bland annat om hennes tankar kring en Sex and the City-film, intervjun gjordes ju innan den goda nyheten kom! Det här har hon att säga om sin egen stil:
    18534-5601

    ON HER PERSONAL STYLE:
    "Carrie loved the hits and she loved the misses, and I loved being able to wear all that without being indicted for it in my own life," the actress says. "But I would never consider wearing some of the outfits she wore. Like, ever. The last thing I need is to call attention to myself when I walk down the street."

    bilder elle.com

    diskreta prickar

    Söt klänningsmodell i svart kort stil. Passar mig bra att den inte är djupt ringad och fint med avskurningen, såklart. Att den är diskret prickad gör inget för den delen heller.
    18534-5597
    bilder shopbop.com

    alla dessa armband

    Ett roligt litet armband från Accessories & Beyond. Snyggt matchat med kedja och läderband. Texten de använder är Feminine but a little tough, too och det passar ju utmärkt.
    18534-5596

    Har förresten kommit på att alla mina skärp jag hade som barn går att vira runt handleden och vips har jag fler armband att välja mellan. De där smala skärpen är sådana jag fick i byxor från Saga Barnkläder, mammas favoritaffär till mig som knatte. Byxorna där ifrån var så sköna minns jag. Speciellt gillade jag ett par mörkblå (?) byxor med blommor på. Åh vad fin jag kände mig i dem. Minns att Anna hade likadana. När vi var små hade vi faktiskt en del likadant, idag har vi mer olika stilar...

    bild shopbop.com

    skönt klädd

    När det regnar ute är jag alltid noga med att ha mysiga kläder på mig. Ja i den mån det går såklart, jag har ju inte mysbyxor på jobbet direkt. En skön klänning från Juicy Couture vore perfekt en mysig onsdag. På fötterna är det fint med färgglada ballerinas som de här lila från Repetto. Väska måste man ju ha också och den här svarta från Miu Miu gillar jag. Riktigt fin. Idag hade nog behövts leggings och en kofta också, det är ju fortfarande sådär väder...
    18534-5595
    bilder mytheresa.com

    marc

    Den här Marc by Marc Jacobs väskan gillar jag. Snygg färg att ha till allt svart under hösten/vintern, snygg modell och lagom stor. Skönt att inte remmen är för stor, då kanske den faktiskt kan sitta kvar på axeln. Jag har inte så stora axlar och det är så störande med väskor som inte kan sitta på plats.
    18534-5594

    i svart

    18534-5593






    Vanessa bar en ruskigt snygg svart klänning på premiären av pojkvännens film Hairspray. Modellen med endast en axel är riktigt fint när det blir rätt. Eftersom klänningen i sig är så enkel blir det  klockrent med detaljen vid ena axeln.

    Förresten är det inte töntigt hur den amerikanska skvallerpressen ska döpa nya par till en kombination av deras båda namn. Det hela började väl med Ben Affleck och Jennifer Lopez som blev Bennifer. Brangelina är ett annat exempel. Tjejen till vänster är tillsammans med en kille som heter Zach och de nämns som Zanessa. Fånigt!










    storstädning

    Den här veckan är det storstädning på kontoret. Tanken är att jag ska gå runt och kontrollera altl successivt. Det finns en anledning till att mina föräldrar skrattade när de hörde det!
    Jag vet inte hur jag ska titta riktigt. Det  är ju rent och snyggt. Åhh vad jobbigt. Borde det inte finnas någon som är bättre på det här än jag?!

    the Hills

    Tredje säsongen av The Hills börjar visas i USA den 13 augusti. Yey! Ska bli kul att se vad som händer för Lauren, Audrina och Whitney, samt Heidi. Rapporterna säger ju att Lauren och Heidi inte pratar eller träffas, nu får man se hur det verkligen står till. Ska de bli sams eller inte? Själv har jag extremt svårt för Heidis pojkvän. Något annat som nästan är mer intressant är Laurens relation till Jason, hennes ex. De ska tydligen börja träffas mer såhär i säsong 3. Love or friendship? Whitney är Laurens chef numera på TeenVogue. Hur ska det gå?!
    Den 13 augusti alltså. Själv kollar jag på halvkass bild via
    mtv.com.
    18534-5589

    The girls of The Hills are back for another season, but this time it's a whole different story. Whitney has graduated college and is dealing with the stress of her first real job and the drama of being newly single. Audrina is trying to handle her first real boyfriend ever but hitting the town every night with her single roommate Lauren won't make it easy. Heidi's trying to play house with Spencer and deal with the separation from her best friend Lauren, but when Spencer wants to take their relationship to the next level, who can Heidi turn to for advice? Lauren's had enough of being single and is looking for Mr. Right, but with new responsibilities at Teen Vogue, a new roommate, and a boyfriend from her past back in her life, how will she ever find him? Lauren and Heidi haven't spoken at all since Heidi moved in with Spencer. Is Hollywood big enough for one group of close friends who have been torn in two? And when this feud comes to a head, how will Lauren hold it all together?
    18534-5590

    röda solisar

    Vilken kameleont Sienna är. Efter förvandlingen för Valention i helgen är Sienna återigen lite mer nedtonad. Hennes röda solglasögon är riktigt snygga i Wayfarer-stil. Fint när hon matchat med röd klänning och sandaler.
    18534-5592

    onsdag

    Ny dag och jag är tine piggare än igår. Trodde det eftersom tisdag brukar vara min segdag.
    Efter jobbet idag ska jag åka till min älsklingsbror och älsklingsbrorson. Hoppas lillkillen är på lite bättre humör än han hade igår. DÅ var han visst ganska kläning, något som inte är så vanligt. Mysigtast måste jag förresten säga att han är efter han sovit och är nyvaken. Mums. DÅ håller man honom och så är han liksom lite kramig och bara mysig. Sedan blir det fart igen så det gäller att man är framme när han sovit :)

    Varje morgon samma sak, stress! Idag skulle jag dessutom ha med mig babystolen som brorsan glömde på landet i måndags. Liten väska, större där jag har mat, bok osv + stolsits och fyra ben. Gahhh. Tappade nycklarna utanför garageporten och fastnade med den andra i fickan på kavajen.

    Ny dag, nya upplevelser.

    Hilary i 17


    Hilary Duff pryder augustinumret av seventeen och säger följande om exet Joel Madden:  ?All of the going out he did after we broke up sort of shocked me. Like, that?s just so out of character for him, and when we were together, he hated stuff like that, so I felt like I didn?t really know him as well as I thought I did.? Det låter som hennes sätt att säga att hon inte fattar vad han gör med Nicole Richie... Men det är klart, vem gillar exets nya flickvän?!

    studera

    Sådärja, nu fungerar studera.nu och man kan få veta om man blivit antagen och till vad.
    Själv sökte jag lite kursen utan att direkt tänka till upptäckte jag nu. Två kurser var strukna eftersom jag inte hade behörigheten, en kurs har jag läst fast på annan skola än dit jag sökte. Snurr-maja.
    Fast jag kom in på första valet och det var ju det som egentligen var mest genomtänkt. Kursen är en 5-p eller 7,5 som det visst är numera, i Projektledning. Tror jag ska behålla platsen för den är med bland de valbara kurserna på mitt program.
    18534-5587
    bild http://www.ordning-reda.com

    äntligen

    Haha, jag är sådan väderoptimist. Surfar in på Expressen och läser att Värmen är på väg. Det där tror (okej, hoppas) jag absolut på. Men om man läset nu kommer regnet hade jag inte trott det.. Väderoptimist, javisst!
    18534-5586

    bild expresen

    paljetter

    18534-5585












    En paljettbeströdd väska från Topshop, det skulle piffa upp vilken outfit som helst. Jag är allt mer klädd i enkla kläder utan massa rychpych och då funkar ju glittriga och synliga accessoarer. Sedan gilla rjag ju orliga små väskor också. Den här är från Kate Moss kollektionen.



    bild topshop.com

    väder

    Har surfat runt mellan olika vädersidor. Om ingen av dem kan visa det rätta vädret som är nu, hur ska jag kunna tro det de säger om framtiden? Bäst är nog ändå när de på radio berätar hur vädret är här och det inte är så. De bord eju vara lite mer uppdaterade tycker man. Minns så väl en dag förra sommaren eller förförra kanske, som jag låg ute och solade med radion på. Då säger någon att det var molgnigt med risk för regn och där jag var fanns inte ett moln. Ehh...

    iPod shuffle

    Det är absolut inget fel på min mp3 från SanDisk men en liten iPod shuffle vore inte dumt alls. Liten och smidig sak. Fast nackdelen är att det inte finns någon display. Jag gillar att de flesta iPods kommer i så många fina färger. Rosa, grå/svilrig elelr vit skulle jag gärna välja, eller blått.
    18534-5584

    bild via google.se

    vanligt

    Den lila toppen från TopShop gillar jag. Vanligtvis är inte halterneck min favorit men det var fint här när det var avskuret under bysten. Toppen matchas bra med jeans och ett par plastiga ballerinas för en somrig look.
    18534-5583
    bilder topshop.com och asos.com

    sisters of summer

    Systrarna Hilton går på stan. Tänk vad galet det är egentligen, undra hur många fotografer det är som springer framför dem för att fotografera och då bästa bilden.. En sjuk värld egentligen. De ser härligt somriga ut båda två. Fint och fräscht. Nickya har sina gladiatorsandaler idag med och de är riktigt fina.
    18534-5581 

    nice way to dress

    Hittade två snyggingar till klänningar hos Netaporter. Den långa är en ursnygg variant på långklänning och kommer fårn Elissa Coleman. Gillar färgkombinationen av svart och grönt. Att materialet är silke känns bara ännu mer perfekt. Den korta cocktailklänningen är från Oscar de la Renta, såklart. Ännu en gång önskar jag att jag gick på lite mer cocktail-tillställningar, och ett större bankkonto såklart :)
    18534-557918534-5578
    bilder netaporter.com

    3 varv

    Det är inte bara om handleden jag vill ha smalt skärp i flera varv, runt midjan funkar det precis lika bra! Jag föredrar nog smalt och flera varv framför tjockt och brett faktiskt. Åtminstone just nu. För 189:- kan det bli ditt, eller mitt.
    18534-5577
    bild laredoute.se

    baddräkt

    FÖrra året köpte jag en baddräkt. En svart sak från H&M som jag är riktigt nöjd med. Jag har ju lite vita fläckar och trivdes inte i att gå i bikini förra året. I år har jag ju bara badat en gång och då blev det faktiskt i tvådelat, något jag kände mig stolt över. En kille glodde men han fick arga-blicken av mig...
    Anyhow, det finns mest svarta, diskreta baddräkter tycker jag. Men nu har TopShop fått in den här med blå grund och lite mönster på. Kul! Den här passar ju dessutom perfekt att ha på sig med shorts till, som en body..
    18534-5575
    bild topshop.com

    mustasch

    Orlando är en söt kille men han envisas med att verkligen gå in i olika karaktärer och resultatet är inte alltid till hans fördel... Alla minns vi väl hans långa hår under sambandet med Pirates of The Caribbean-inspelningarna. Nu har lockarna fallit men istället har han odlat en mustasch. Den här gången är det med anledning av en pjäs han ska spela i London så hårprydnaden lär väl vara med honom ett tag nu...

    rss feeds

    Jag funderar på att börja sån där grej där man får en hint om när bloggar skriver nya inlägg... Är dte någon som kan det här och vill förklara för mig? Vore jättesnällt. Vet bara att man kan göra det på något vis, men fattar inte riktigt hur.

    en lista

    Lånade en lista från Kerstin.
    KLÄDER
    Skor: väldigt varierat, viktigast är att de passar o är skön, samt snygga såklart.
    Sneakers: Reebok.
    Jeans: Filippa K eller min slappjeans från Levi?s.
    T-shirt: Är ingen t-shirt tjej, men nu är jag inne på H&M?s för 49.50:-
    Underkläder: ja, alltid.

    ACCESSOARER
    Väska: Just nu i tyg från Zaras barnavdelning.
    Plånbok: Perfekt sak från Wedins.
    Solglasögon: H&M
    Klocka: En Guess klocka som jag älskar.

    TEKNIK

    Tv: ehh? Phillips kanske...
    Stereo: Sony tror jag.
    Mobiltelefon: Sony Ericsson.
    Mp3: SanDisk.
    Dator: HP laptop, I love it.
    Kamera: inte en susning, jag har ingen fancy digitalkamera utan vanlig hederlig sak.

    BADRUM

    Tandkräm: Sensation Whitening.
    Tvål: Dove vid handfatet, Barnängen med mandelolja i duschen
    Hårprodukt: Gele från wella?
    Parfym: Rush från Gucci och Apple från DKNY.
    Hudkräm: karbamid essex på recept.
    Schampo: Elvital, Biotherm och helst Schwarzkopfs Fünf kreuter
    Balsam: pass
    Medicin: lite för många för att jag vill dra upp det här
    Vitamin: Betakaroten och en med b-vtiamner o lite annat tjafs.
    Huvudvärkstablett: Ibumetin.

    MAT OCH DRYCK

    Mineralvatten: vanligt hederligt.
    Öl: Nej tack.
    Vin: Vitt, kan inte sorter.
    Bröd: Hönökaka so är lite mörkare, köpt i bräckboden hemma.
    Choklad: Marabou mjölkchoklad, men inte ofta.
    Glass: Solero är ruskigt gott!

    HEMMA
    Säng: Ja det har jag
    Lakan: Några olika, de flesta går i rosa eller vita hotellsatin (tydligen en sort..)
    Espressomaskin: sånt finns inte hemma hos mig.
    Kylskåp: Electrolux, alldeles nytt
    Porslin: tallrikar från farmor, varierade skålar, massvis med glas och muggar

    FÄRDMEDEL
    Bil: nej, men så ofta jag kan kör jag föräldrarnas Saab:ar
    Flygbolag: ehh?.
    Taxibolag: det skulle väl vara Taxi Göteborg då
    Cykel: Min står fortfarande hemma, pappas står däremot i mitt förråd. Bra grej.

    ÖVRIGT
    Frisörsalong: Oflashigt ställe hemma, men frisören kan mitt hår och det känns viktigt
    Bank: Nordea.
    Bensinstation: tankar helst inte
    Gym: Friskis&svettis


    anne

    Anne Hathaway bar en riktigt fin klänning på Valentino-festen. Blir mycket därifrån, men det bjöd på en hel del vackra klänningar. Gillar silverdetaljerna som är diskreta men ändå viktiga för hela looken.
    18534-5573

    a few steps

    Nu är det inte långt bort. Min älsklingskille, Filip har börjat gå. Eller ja, i söndags tog han tydligen två steg och igår tog han tre steg. Så nu måste jag åka dit och få se raringens första steg framåt i världen. När jag var där i lördags sa min bror att han nog kommer gå snart och det gjorde han ju. På sistone har jag slutat att liksom leda honom när han håller en i handen.
    18534-5572

    10/7

    Jisses vad suddigt det blev idag. Känner mig ganska trist och inte särskilt piffad. Men jag frös så mycket igår så jag vill ha lite mer kläder på mig.

    • jeans, Cheap Monday
    • svart t-shirt, H&M
    • sjal, Vero Moda
    • svarta peeptoes, H&M
    • svart kofta, H&M
      18534-5571

    horoskopet

    Läste mitt horoskop i Dagens Metro. Gratistidningen som innehållsmässigt är bäst, men jag saknar mina sudokus i PunktSE.

    Tvillingarna: Du behöver inte alltid perfekt och veta bäst - tecken råder dig att tona ner vissa krav.

    Hmm... Det känns oroväckande bekant.

    hurra!

    Åh vad skönt. Idag lyser solen och jag kan se himlen.
    Pratade just med en kollega om hur man får en helt annan energi när solen skiner. Man får lite extra kraft att ta sig upp på morgonen.
    Idag är det jobb som gäller. Sedan måste jag hem och hämta lite tabletter hemma. Tar vitaminer och betakaroten-tabletter varje dag men glömde dem igår. Sen hoppas jag kunna få njuta lite av solen också.
    Blev lite besviken när jag såg att Morden i Midsummer utgår pga Friidrott. Fast filmen på 3:an kan man nog se. Eller somna till... Min vanliga tisdagstradition på sommaren.

    Snart postdags.

    pumsig

    Börjar känna mig trött. Ska nog lägga mig och läsa lite. Senaste Elle har kommit. Nice.
    Kvällen har ägnats åt att träna=cykla på träningscykeln, titta på engelsk deckare=bra. Nu sängdags. Upp tidigt imorgon också. Återkommer då. Har ju inte så mycket annat att göra..

    Förresten verkar studera.nu inte funka.. trist.

    Godnatt. Tipsa gärna om låtar. Jag är nog mest hung-up på Justins Lovestoned just nu. Den är bra, men det blir ju tjatigt i längden :)

    look-a-like

    18534-5570




    Den här klänningen är från Rachel Pally. Lite som volangkjolen som var för några somrar sedan, men nu i klänningsvariant. Gillar man den här tycker jag man ska rusa till H&M för där finns en klänning som känns som en direkt tvilling. Kommer inte ihåg varför, men det var något som fick mig att hänga tillbaka den sist jag var och kollade...














    dreamgirls

    Förra helgen såg jag Dreamgirls. Filmen med Beyonce och Jennifer Hudson, som fick en Oscar för sin biroll. Jag gillade filme riktigt mycket. Kunde inte låta bli att fundera över hur det egentligen hade gått till i gruppen som historien är, löst (?), baserad på: Supremes. Det var en del bra låtar i filmen, men bäst var nog Beyonces sololåt Listen. Ruggigt bra powerballad. Den går på just nu, vackert.
    18534-5569
    bild via google.se

    1 plagg, 4 stilar

    Det här gillar jag. Shopbop använder sig av en och samma jacka men matchar den på fyra olika sätt. Sådant gilalr jag eftersom man med basplagg kan få det klassiskt, trendigt, casual osv. Jag föredrar här stil nummer 2, New Hollywood, och stil nummer 4, The Minimalist.
    18534-5568
    bild shopbop.com

    glänsa


    18534-5567 









    Eva Mendes brukar itne synas och märkas men jag måste
    säga att hon lyckades mycket bra under Valention festen. Till visningen av designermärkets Haute Couture fall 2007 bar Eva en metallic-glänsande klänning med vridna detaljer. SKulle nog inte matchat med leopardskor själv, men armbanden och väskan får höga betyg av mig! Snyggt.
















    sommarfeeling

    18534-5566
    Nu när det itne känns som sommar ute så drömmer jag mig bort till trevliga sommarminnen. Sommaren då jag fyllde 20 år var bra på massvis av sätt. Den började med en resa med en kompis till Grekland. Har nog inte skrattat så mycket på en vecka någonsin. Jag såg alldeles glansig ut på ögonen på alla kort eftersom jag jämnt skrattade. Sedan var det party, bad, hav, sol och trevligt smusslande. I augusti åkte jag till Italien på språkkurs. SNackade typ bara italienska och blev språkförvirrad av att blanda tyska, engelska och italienska samt endast prata svenska med mamma/pappa i telefon. Här är jag med min cykel i Viareggio, man var tvungen att hyra cykel för att ta sig fram överallt. David orkade inte skjutsa mig heller, för jag gav fel vägbeskrivningar... Haha... Här är en väldigt brun och blond jag på min älskade kassa cykel med ceriserosa sadel. Ohh, the memories.

    musiktips

    SItter här och känner mig alldeles omotiverad. VIll ha lite bra musik att ladda min mp3 med nu när jag lokaliserat sladden och fått hörlurar. Jag är sån där trist radio-människa. DÄrför har jag svårt att hitta bra musik att ladda spelaren med.
    Både pepp musik, lite soft, RnB och annat funka. INget tips är dåligt. ALLA är välkomna :)

    Låttips eftersökes, förslag?!


    sol!

    När jag lämnade stan för mina föräldrars hus så blev solens strålar starkare ju längre utåt havet jag körde. Vi bor alltså inte i havet, men väldigt mycket mer västerut än själva Göteborgs stad.
    Så solen finns faktiskt. Nu är jag lite lugnare. Imorgon coh onsdag hoppas jag solen visar sig. SJälvklart vill jag att det ska vara sol hela tiden, men som det ser ut nu är dte då det ska vara sol.

    Blev lite mindre glad då jag hörde att föräldrarna ska åka hem från somamrstugan ikväll. Då hade jag lika bra kunnat stanna hemma inatt också ju. Inte för att jag itne gillar dem. Men jag gillar inte när de stör mina vardags rutiner. Tror mitt järnvärde är lågt. Dels är jag trött och orkeslös men också för att jag har sådant pendlande humör. Jag orkar inte anstränga mig liksom.

    om o om igen..

    Samma mönster, om och om igen. Jag blir galen på mig själv. Tror det bästa men så faller det som en pannkaka, på samma sätt varje gång också. Gahh!!!

    jobbtankar

    Okej jag har inte ens jobbat en dag på de fem veckor jag ska sitta här och kan snabbt konstatera.

    1. det är kallt här inne!
    2. té vattnet är äckligt. Är det fånigt att ta med sig en liten resekokare? Funderar faktiskt på det...
    3. jag har INGET att göra
    4. man kan surfa en viss mängd, sedan händer liksom inget på sidorna... Uppdatera!
    5. jag vill ha sol! nu!!
    6. varför har vissa människor så svårt att svara på sms? Ej jobbrelaterat, men ändå...
    7. Var fanns punktSe imorse, ville ju ha en tidning för att lösa Sudoku?!

    myskofta

    Den här koftan ser supermysig ut. Snygg och mysig. Den var slutsåld hos Asos så jag verkar inte vara ensam om att gilla den här. Det är lite en kombination av en cape och en kofta. Mamma skulle nog säga att det här är en typiska kofta som jag gillar,
    18534-5565
    bild asos.com

    studera

    Ikväll ska man kunna gå in på Studera.nu och få se första urvalet av sin ansökning till högskolor/universitet.
    Jag sökte lite kurser i våras, man vet ju aldrig lika bra att ha framförhållning när vi har det system vi har här i Sverige. Nu är ju tanken att jag ska fortsätta på mitt program så då behöver jag ju inte söka något, men ändå.
    Lite taskigt för alla de som sökt Civilekonomutbildningar på de skolor som inte får examinera studenter enligt de nya reglerna. Jag är jätteglad över att jag redan är inskriven på ett Civilekonomprogram och därmed kan få ut en examen.

    the name

    I USA har jag sett at flera stjärnor har sin partners namn kring halsen. Nicky har ett David-halsband för hennes pojkvän David Katzenberg ed. Själv är jag sugen på att ha ett i mitt eget namn. Men jag har lite av mina pigmentförändringar kring halsen och jag vill ogärna dra extra uppmärksamhet till dem. Fast de är faktiskt bättre nu och jag börjar få tillbaka pigment! Tjiho.
    18534-5564

    hos Valentino

    Eva Mendes bar både svart och vitt när det var tre-dagars firande för Valentino. En svart exelbandslös med svarta accessoarer till, riktigt fint. Den vita klänningen var jättesöt. Tänker lite Jackie O när jag ser den.
    18534-5563
    bilder style.com

    långt

    Asos låter sig också inspireras av Jessica Alba. I vintras syntes Jessica i Miami iklädd en jättesnygg långklänning. Asos variant är snygg, men inte lika snygg som orginalet trots allt...
    18534-5560


    De här två långklänningarna hos samma nätbutik är också fina. Den svarta är klassisk och kan kläs upp eller ner för vardag respektive fest. Den mönstrade kan också den varieras efter tillfälle. Snygga klänningsmodeller.
    bilder asos.com

    flätor

    Det är väl två somrar sedan nu som flätor i luggen var The Thing to do. Lite höll det sig kvar förra året tyckte jag och nu ser vi några varianter här igen. Favoriten är nog Lindsays lite större variant. Kanske något att försöka sig på själv...
    18534-5559

    sno stilen-grejen

    Alma uppmärksammade mig på hur fånigt(mitt ord, inte hennes) det egentligen är med Sno Stilen grejer. Jag tycker det kan vara schysst om man har plagg som går i en kändis stil, dvs inte är ett direkt försöka att kopiera någons stil. Nej, inget mer sno stilen här hos mig. Oftast tror jag de flesta är tillräckligt smarta att förstå hur man kan kopiera en stil själv faktiskt. Jag kan ju inte blogga om något som jag egentligen tycker är fånigt. Nope,  ibland behöver man en liten påminnelse :)

    alba

    En tjej som ofta och gärna går i tights är Jessica Alba. Hon har det till vardags med tunika och jeansjacka, eller på kvällen med klänning och heels. Jessica har en skönt avslappnad stil, det gillar jag.
    18534-5555

    sno stilen

    WhoWhatWearDaily visar hur lätt man kan kopiera Kates stil. Jag gillar ju henne och tycker om hennes enkla men välmatchade stil. Nu kanske jag inte tycker de valt någon av hennes bästa outfits, men helt klart några av de lättare att fixa själv.
    18534-5558

    teaser

    Vid nio-tiden såg jag blå himmel coh solen tittade fram. Nu är det grått igen :( Kom igen solguden! Enligt SMHI ska det vara mer sol än moln de närmsta dagarna. Jag tror på er, kom igen nu!

    En liten parantes. Budkillen som kom med posten log så mycket åt mig att jag blev alldeles osäker. Trodde jag hade glömt gylfen(har knappar i kjolen), håret stod på ända(nej inte det heller) eller mat mellan tänderna (men de var nyborstade). Han var nog helt enkelt bara trevlig. Vet att jag tyckte han var den sötaste budisen sist jag jobbade här :) Helt dum är han inte... När man har så här lite att göra så lever jag på buden som kommer, då får man snacka lite och se något nytt.


    rut mfl

    Läser på Modettes sida att det ska öppnas en ny butik i Nordstan i höst. Butiken är samma kedja som startade VeroModa. Ska sälja kläder, accessoarer, väskor och underkläder. Målgruppen är kvinnor 20-30 år som är intresserade av mode. Låter som en bra grej.
    18534-5557

    ellos

    De traditionella postorderföretagen som Ellos, Haléns och Josefssons (numera samman med Ellos) har sannerligen piffat till sig. De känns inte längre lika mossiga utan har några guldklimpar. Bland höstnyheterna som kommit so far hittar jag lite fint. Den lilla stickad kavaj/koftan är snygg och kan kännas lite dressad men ändå så kön. Den längre koftan passar som tröjklänning till ett par tights.En randig tunika som funkar lika bra till tights som jeans. En vanlig enkel trikåklänning är alltid skönt. Fast det är klart i höst behöve rman nog en kofta över den, kanske den långa stickad i turkos/grå...
    18534-5554
    bilder ellos.se

    9/7

    Täntke försöka bättra mig vad gäller dagens outfit. Nu på jobbet måste jag ju faktiskt klä mig ordentligt varje dag. Det är faktiskt rätt skönt att bläddra igenom ibland när jag inte har någon inspiration. Det är som att titta i garderoben utan att faktiskt kolla där...

    • vitt linne, TopShop
    • kjol med fickor på sidan, Monki - invigning av födelsedagskjol!
    • svarta ballerinas
    • leggings
    • cerise kofta, Zara
      18534-5556

    måndag

    Jaha, så börjar fem-veckors vikariatet idag. Sommarjobb känns lite fånigt, det handlar ju om fem veckor så det får kallas sommarvikariat eftersom det faktiskt är den rätta bemärkelsen.
    Oj vad seg jag var i morse. Alla mina klockor ringde och höll på. De störde ju min skönhetssömn...
    Efter jobbet ska jag hem och packa mina grejer för att ta mig utåt havet. hade egentligen tänkt göra det igår men jag var så trött och seg. Trodde dessutom jag skulle få besök, men det blidde inte så... Gah.
    Så kul att folk verkar tycka det är kul att jag är här. Det blir ju roligare då.

    Undra när posten kommer...

    kvällen

    Insåg just hur tidigt jag måste gå upp imorgon... Ehh, segt!
    Dags att sova. Men jag behöver nog en kopp té först och något att tugga på. Känner mig hungrig och att lägga mig hunrig brukar inte vara bra. En bra sak med mitt jobb är att vid fikat halv tio finns det bröd och ost. Mums. Färskt bröd är alltid gott.
    Svarar på kommentarer imorgon. Jag lär ha tid då nämligen... :)

    Godnatt! Baci.


    höst plagg

    Kollade lite på Ellos höstnyheter. Den grå korta kapp/jackan var riktigt snygg. Ett kap för 599:-. Skulle gärna få följa med mig i höstens äventyr. Ja åka tåg/buss inåt landet var o varannan dag kan bli ett äventyr om man vill.
    Den svarta kappan är ursnygg! Kvinnligt formad, söt krage, tre knappar och framförallt de trekvartslånga ärmarna! I love!
    18534-5553
    bilder ellos.se

    chic

    Gillar nog bäst då större sidor har streetstyle än mindre sidor. Här är lite inspiration från Elle.com. Alla söta sommarklänningar med sandaler gör att jag får ett suug efter sommarväder! NU är det liksom inte kul med grå juli längre.
    bilder elle.com

    ...

    Some people never change.


    ...och egentligen inte jag heller verkar det som.

    svart eller vitt...

    Jag har alltid fått för mig att svart och vitt är NO-NO när dte gäller bröllopsklädsel för gästerna. Vitt var brudens färg och svart är ju för sorg. Jessica Alba fotades på väg ut ur kyrkan då Eva Longoria gifte sig, och hon bar svart hellång klänning. Visserligen en riktigt snygg sådan, men svart ändå.. Fast etiketts-reglerna kanske är andra i Frankrike/USA.

    news

    Lite nytt och fint från Topshop. Linnet är lik ett jag har från samma butik, men jag gillar modellen så det gör ju inget. En v-ringad tröja funkar alltid! Snyggt och casual till jeans, fin färg dessutom. Shortsen är snygga, lite för korta för att vara mina dörmshorts, men de funkar. Väskan går att bäras antingen på axeln eller med den långa bandet snett över kroppen. Snyggt att inspireras av.
    18534-5545
    bild topshop.com

    drickmugg

    I ett skyltfönster i Varberg såg vi söta barngrejer. Grejer som skulle vara perfekta till vår lilla ögonsten. Något vi tyckte borde inhandlas till Filip var en drickmugg med text på, fanns nappflaskor också men det använder han inte lika mycket längre nu när han kan dricka själv. Jag tycker texten Gullunge är sötast men sötnos funkar ju också. Det här är förresten samma tema som en mössa jag tittade på i december.
    18534-5544
    bilder babyshop.se

    smashing

    Caire Danes såg fantastisk  ut på Valentino-party i Rom. Hon bär en vit klänning, med söta detaljer och ett svart sidenband i midjan. Hennes frisyr och make-up är snygg utan att vara för mycket.
    En lite rolig grej är att man i bakgrunden kan se sponsorernas loggor och där kan läsa MANGO. HUr kommer det sig att de är med och sponsrar Valentinos jubileumsfest...
    18534-5542

    hit eller not

    En klänning som ser riktigt skön ut från Topshop. Måste nog se den i verkligheten för att veta om jag verkligen gillar hur den ser ut, men den är garanterat skön...
    18534-5541
    bild topshop.com

    tillbaka i stan

    Nu är jag hemma igen. Har blivit en del körande i helgen.
    Igår kväll åkte jag hem till min bror. DÄr lekte jag med Filip, han är världens sötaste kille! Att genom lite bus få honom att skratta sådär gott, det är bomull för själen! Jag mår alltid så mycket bättr av att träffa honom. Bara 50-60 minuter räcker. Gärna mer såklart, men igår hann jag busa ett tag innan det blev läggdags för lillisen.
    När Filip sov kollade vi lite på tv, de möblerade lite och målade små fötter i Filips rum. KOmmer bli så fint!
    Sedan åkte jag till landet och där kollade vi på film. Såg Underbara Älskade som var riktigt bra, väldigt fin men också sorglig...

    Idag var det grått men inget regn. Vi åkte ner till Varberg, fikade och fönstershoppade. Ja, det är ju stängt där på söndagar... Vänjer mig nog aldrig vid sådant. Får åka dit en torsdag istället, hittade en ny affär jag vill kolla in.

    Nu ska jag dega lite, tvätta håret som känns saltigt och plocka lite grejer som ska med när jag kommer bo ute i huset.

    klä ner

    Långklänning kan vara riktigt fint, men helst vill jag använda det till vardags och på så vis klä ner det. Joy Bryant lyckas exeplariskt att klä ner sin färgglada lång klänning med en grå kofta! Super snyggt och casual.
    18534-5540

    blå detalj

    Acne gör det här skärpet som skulle vara utmärkt som en blå detalj i en enkel outfit. Tänker jeans, linne och sandaler med ett fint bälte i midjan.
    18534-5539
    bild brownsfashion.com

    snygg i enkelheten

    Blir en hel del Nicky, många tycker säkert hon har en trist stil som ser likadan ut hela tiden. Själv gillar jag enkelheten i hennes stil. Bara för att något är avancerat, trendigt eller annorlunda behöver dte ju inte vara mer rätt eller genomtänkt en ett par short, sandaler och ett linne.. Det ligger i betraktaren och bäraren helt enkelt. Jag gillar NIckys stil. Här är jag extra förtjust i hennes sandaler!!
    18534-5538

    koftor

    Jag älskar koftor! De passar till det mesta, kan knäppas eller vara öppna, många möjligheter. Här är två fina som man hittar på rea hos Browns Fashion.
    18534-5537

    jeansshorts

    Jag har nästan gett upp hoppet att hitta de, i min mening, perfekta jeansshortsen. Inte ens att klippa av ett par jeans kan ge de shorts jag har i huvudet. Chloés stil är coola med hög midja. Hon matchar snyggt, såklart, med grå t-shirt och vita Wayfarers samt flera armband. I like.
    18534-5536

    rosor

    Rosor som detaljer har funnits ett tag. Nu säljs de här två topparna ut hos mytheresa.com. De bägge är av märket 3.1 Phillip Lim. Den till vänster gillar jag eftersom den är lite a-linjeformad i modellen. Den till höger påminner om en topp jag haft från Mango, en favorit som tyvärr är söndertvättad och för kort....
    18534-5535

    Lauren

    Lite dålig bild, men man ser ju någorlunda bra. Lauren bär tighta stuprör, heels och en stor tunika. Tunikan tycker jag riktigt mycket om. Snygg modell och fina färger, har alltid gillat detaljen med bred kant runt ärmar, nertill och i ringningen. Mitt linne i siden som jag började sy för läänge sedan är vitt med ett blått sidenband som axelband och runt ringningen, finfint!
    18534-5532

    fine

    Ibland behövs lite trevligt att titta på. De här två killarna är med i två tv-serier. Den ena i Supernatural och den andra, Josh, är med i Desperate Housewives. Lite nice är de, men Josh har lite av ett bad-boy uttryck som jag inte gillar. Lite sådär, jag-vet-att-jag-är-snygg på något vis och det är ju aldrig snyggt!!

    lang

    18534-5531










    Klänningen kommer från Helmut Lang. Rolig modell som är enkel men detaljrik. På gärnsen till lite trist, men kan man matcha på rätt sätt kan den nog vara en hit!










    bild shopbop.com

    glamour

    Det var ett tag sedan jag kollade runt på tidningar nu faktiskt. Har haft så många böcker att läsa och hållit mig till dem. Men nu är det snart ny tidningsmånad, typ nästa vecka och då kanske det blir lite mer tittande där. Dessutom har jag snart läst slut den sista boken av de som låg hemma... Kanske borde försöka gå till bibban nästa vecka. Vet itne var dte ligger i mina egna kvarter, men är i Torsis kan jag stället utan och innan. Det finns en anledning till att hela familjen är tjenis med bibliotekarierna. Här pryder JLo Glamour, amerikanska upplagan.
    Vad är bäst, böcker eller tidningar?
    18534-5530

    flower

    Kate Middleton och Prins William ska nu vara tillbaka tillsammans enligt flera tidningar. Men lika många tidningar säger ju att Nicole Richie är gravid.. Så jag vet inte riktigt vad man ska tro. Något jag vet är att jag är lite avsi på kate's weekend-väska. Ursnygg modell och andas verkligen Mulberry tycker jag, kanske rent utav är Mulberry, emn snygg är den hursomhelst.
    18534-5529

    070707

    Jag gillar siffer-kombinationer och har faktiskt, mer eller mindre alltid gillat matte, så att datumet idag blir 070707 tycker jag är ltie kul. Nerdy!
    Ibland blir jag riktigt knäpp när det kommer till sifferkombinationer och kan titta på en digitalklocka. Säg att klockan är 12:45, då ska jag med hjälp av de siffrorna räkna ut de övriga siffrorna. Typ som att 5-4=1 4/2=2 osv. Okej, dagens knäpphet från mig! :)

    Ska antagligen åka en sväng till min bror om ett tag. De är och handlar färg för att måla Filips rum. KOmmer nog bli fint att han får ett eget rum efter några månader i nya huset.
    Jag ska få långlåna min brors video, min har fått fnatt och pengar till en ny har jag dessvärre inte. Tur att man har snälla syskon. Tänkte slå två flugor i en smäll och busa lite med Filip också. Kanske underlättar för dem när de ska måla.. :)

    fynd..?!

    Mytheresa.com har rea och man kan ju ställa sig lite dubbel inför konstaterandet om det är några fynd att göra eller inte. Klart att det kan vara ett fynd då det är ett mer exklusivt märke, men för mig är ett fynd något som jag kan köpa till ett bra pris. Och då tänker jag inte på en kort mörkblå kjol från Fendi som nu kostar 129euro istället för 250euro.
    Vad är ett fynd för er?

    18534-5528
    bilder mytheresa.com

    in Rome

    Valentino firar 45-års jubileum och gör det i dagarna tre i Rom. Sarah Jessica Parker är en av de ditflugna gästerna. Här anländer hon till ett hotell i svart klänning, platta sandaler och ett sött halsband.
    18534-5525

    midnatt

    Sarah Michelle Gellar på premiären av filmen Hairspray i London. Hennes axelbandslösa klänning i en midnattsblå ton är riktigt söt. VIsserligen gillar jag kort, men den här hade nog kunnat vara aningens längre för att ge en mer dressad look.
    18534-5524

    fashion?

    Sienna är i Italien och fotograferas här för Valentino. Bilden är inte den bästa, men jag är inte överförtjust...alls.
    18534-5523

    hosta

    Har en rivig hosta som följd av mina tjocka luftrör. Väldigt märklig förkylning som liksom smyger igenom min kropp. Har haft det här i snart två veckor och det börjar bli lite tröttsamt! Häck väck!!!

    Mina föräldrar börjar sin semester med start på måndag och då ockuperar jag huset. De kommer mestadels vara på landet och det blir skönt med lite miljöombyte för mig. Dessutom får jag ju använda ena bilen och det är inte fy skam att köra till jobbet varje dag.

    Räknade just lite avancerade matte.. Eller inte. Matten handlade om antalet timmar jag får betalt för under detta sommarjobb i jämförelse med stället jag var på förra året.
    Då jobbade jag 8.30-17 med en timmas lunch. Nu börjar jag 8.00  och slutar 16. Sedan har jag bara en halvtimmas lunch. Vips vad bra. Jag slutar tidigare men har samma antal timmar som förra året. Mucho nice.

    Nu blir det nog lite mer bakning.

    väska för höst

    Den här ursnygga väskan finns i Bottega Venetas höstkollektion. Ursnygg modell, flätad struktur och fin färgmatchning. To-die-for helt enkelt!
    18534-5522

    bild style.com

    svart&grönt

    Tjejerna fårn The HIlls inviger ett Starbucks i Laguna beach. Snygga klänningar på dem bägge, gillar Audrinas gröna, kul med en annan färg.
    18534-5521

    stylefinder

    Ny bloggen/modesajten Stylefinder, som är i samarbete med brittiska Glamour, har bland annat lite streetstyle på sin sida. En hel del snyggt hade de fångat. Här är ett urval. Vet dock inte vilken stad det handlar om, antagligen London..
    18534-5519

    bilder stylefinder.com

    kappa

    Det är inte en så tydlig bild på Jessica, men det man ser av hennes kappa gillar jag riktigt mycket! Sött och fint. Jessica är förresten i Paris för att vara med på Desperate Housewives-stjärnan Eva Longorias bröllop. 070707 ska bröllopet hållas, dvs imorgon.
    18534-5517

    @the beach

    Nicky njuter av stranden, något jag längtar efter att göra. Eller för att vara helt korrekt håller jag mig oftast på klipporna. Visserligen är jag inte så förtjust i döskallar, men Nickys t-shirt var lite schysst.
    18534-5518

    lela rose

    Den här toppen är lite kul. Passar bäst till något enkelt utan för mycket accessoarer eftersom den är så detaljrik i sig. Visst är det den toppen Chloe bar häromsisten?! Om inte annat så är den väldigt lik!
    image5520
    bild netaporter.com

    armbandet med stort A

    Det här supersnygga armbandet kittlar fortfarande i min vill-ha nerv. Men jag försöker trösta mig med att jag säkerligen inte kan ha det ändå.. Det är såå snyggt! Det är diskret, det är Hermes.
    18534-5516

    med veck

    Söt kort kjol med veck från topshop. Enkla fina detaljer är något jag gillar starkt. Ser den här kjolen med enkelt ribbat linne, sandaler och lite armband. Perfekt sommarklädd!
    18534-5515

    svart-vitt

    En snygg bild i australinesiska Marie Claire på Mischa Barton.
    18534-5514

    återuppstå

    Hur kommer det sig att karaktärer i de här evighets-såporna alltid återuppstår?!
    Jag har på tv:n i bakgrunden och nu är det Glamour där Taylor har återuppstått. Är inte det bara beviset på att manuset börjar bli trist och kanske ge en hint om att serien överlevt sig själv?! Den "roligaste" serien måste ju ändå vara Days of our lives där man kan titta på ett avsnitt en gång varannan månad och ändå vara helt uppdaterad... Tänk att det var ett tag då jag följde den serien. Skrämmande!

    varmt

    Idag är det varmt och skönt ute, inget regn heller. Hade varit underbart om solen lyst, men man kan väl inte få allt så jag är glad. Får nog ge mig ut på en promenad tror jag. Känner mig lite läbbig i halsen, men promenera har väl ingen blivit sjuk av...
    Idag har jag inga direkta planer, men en del att plocka med och sysselsätta mig med finns det ju allt.
    Främst ska jag ta bort mitt orange/korallfärgade nagellack i färgen Nice. Den är kul i korta perioder då och då, men jag föredrar nog färgen Freshy bäst!

    satc - movie!

    Nu är det alltså klart. Sex and the City ska bli en film. Till hösten börjar produktionen och så småningom får vi se Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte i en film på vita duken. Åh vilken höjdare! Men, jag säger som jag sagt tidigare om slutet förstör den bild jag har av sista avsnittet på serien...då blir jag inte glad. :)

    18534-5512
     
    Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis and Cynthia Nixon are all set to reprise their roles, with longtime exec producer Michael Patrick King directing a script he wrote.

    The film got close to happening about two years ago, but progress halted when Cattrall backed away. She wanted script controls and a salary close to that of Parker, who was more highly paid than the others because she was co-executive producer of the series. Whatever tensions existed are gone now, sources said. Cattrall has a deal she?s happy with, one the sources said gives her input on her scenes, a fat salary and a future series deal with HBO.

    18534-5513
    bilder hbo.com/city

    Moonflower Crochet Tank

    It's like.. boho chic. Nej men seriöst, ursött linne från Joie. Fint med det broderade, hräligt med lite längre modell och snygg brottarringning i ryggen. Ett linne i den här modellen hade jaga gärna haft i sommar!
    18534-5511
    bilder shopbop.com

    ett jobb

    Nästa vecka ska jag hoppa in som semestervikarie i fem veckor. Jag ska sitta i recpetionen på ett ställe där jag jobbat tidigare. Första gången jag jobbade där var första sommaren efter studenten. Sedan sommaren efter det och en hel del under de åren, främst det sista året eftersom en av de två i receptionen var sjukskriven då.
    I julas återvände jag dit, efter ungefär 3 och ett halvt år, då de ringde och undrade om jag kunde/ville jobba. Såklart jag ville och nu är det alltså receptionsjobb som gäller de kommande fem veckorna.
    Idag var jag uppe för att få passerkort och lite instruktioner. Känns så skönt att komma dit. Hon som brukar ringa mig är så lugn när jag ska vara där eftersom hon tycker att jag kan allt.

    På väg från kontoret hade jag sällskap med en kvinna som jobbar på ett ställe där och hono tyckte det skulle bli kul att jag skulle jobba i sommar. Hon är snäll och rar, alltid kul att prata med henne eftersom hon har en del kul att berätta från när hon var yngre.

    Ska bli kul att jobba, inte så mycket att göra, men jag får tid till att läsa (vilket behövs...).

    messenger

    18534-5510













    Väskor får jag sällan nog av. Jag tittar sällan om det inte är så att jag är på jakt efter något. Risken är ju att jag fäller för något annars... Dyra väskor som inte finns i min budget kan jag drömma om utan det värsta ha-begäret...som tur är! :)









    bild shopbop.com

    nybakat

    LIka nervös över utgången när jag bakar som alltid, men det blev bra! Har ätit nybakat lantbröd. Nästa gång ska jag baka på specialvetemjöl istället för helt vanligt. OCh dessutom ska jag vara lite mer noga när jag räknar vattenmängden, är lite osäker, men jag kan ha gjort lite mindre sats än receptet sa.

    Tittar på filmen på femman med Jessica Alba, Honey. Har alltid gillat dans så den här filmen faller mig i smaken. Skönt innehåll som liksom inte kräver allt för mycket.

    prickar

    När jag såg Lindsays bikini blev jag lite sugen på en bkini med en ring framtill. Såg just de här på shopbop.com och föll. Gillar bandeau-modellen bäst, men byxorna är aningens för stora för mig. Jag gillar så lite ränder som möjligt.
    18534-5508
    bild shopbop.com

    LA street

    Elle lägger med (o)jämna mellanrum upp lite street style. Tittade på den senaste från Los Angeles. Hittade några stilar jag gillar, mer eller mindre. Tjejen till vänster i en girly blus. Rosa och siden, jag gillar det. Perfekt topp att ha på sig till jeans för lite dressad känsla. Mitt-tjejen är ganska påklädd och därmed inte så somrig, men jag gillar det. Detaljrika plagg, fina material och bara snyggt helt enkelt. Hon till höger har schysst avslappnad stil med lite korta jeans, flats och kofta. Tatueringarna ger jag inte mycker för, men i övrigt är hon fräscht vardagsklädd.
    18534-5507
    bilder elle.com

    beachdress

    18534-5506








    Strandklädd brukar oftast innebära, svalt, slappt och enkelt att slänga på/av. Klänningen från Nieves Lavi kvalificerar detta ganska bra.













    bild shopbop.com

    with a bow

    It's that time of year. Ja inte den tid då man använder tjocka tröjor utan den tid då jag tycker tjocka tröjor är som snyggast. Dessutom är man ju så mycket fräschare i dem med solkysst hud och solblekt hår. Den här är på gränsen till lite för söt, men jag gillar sidenband och stora kragar så varför inte...
    18534-5505
    bilder netaporter.com

    armband

    Det är alltid kul att upptäcka nya saker på nätet. Nyligen fick jag upp ögonen för webbshopen Cocoo. Där hittar man snygga smycken till schyssta priser. Framförallt armbanden är det jag gillar!
    De i plast kommer snart in. Ett av de smala skulle kunna matcha ett av mina med pärlor och det smala i silver.
    Sedan tidigare har jag det turkosa skärparmbandet. I like it. Snygg och somrig färg, matchar det mesta bra. Just nu är jag lite inne på de färgglada med nitar på. De kommer snart att komma in igen. Snabb leverans och fraktfritt. Inte illa alls!

    bilder cocoo.se



    sommar

    Hilary Duff spenderade nationaldagen(USA:s) på stranden. Bikini känns helrätt på stranden men jag förstår att hon vill dra en sarong runt sig med fotografer runt omkring.. Gillade den här bilden, levande liksom. Solglasögonen är snygga och det är altid snyggt med massa armband, även om jag inte riktigt är den som använder smycken då jag ligger och solar.
    18534-5501
    bild people.com

    remmar

    Nerj jag kan inte sluta drömma om de perfekta remsandalerna. Jag provar och provar men ännu har de inte satt sig på min fot. Här är två par som jag gillar, de är inte precis vad jag vill ha, men snygga som attan ändå!
    18534-5500
    bilder shopbop.com

    snart så

    Håller på och bakar bröd. Snart har dte jäst klart och ska in i ugnen. Sedan ska jag åka in till stan.
    Fläng fläng. Velar hela tiden. Ska jag jobba, eller ska jag inte?! Vet inte ännu... Gah.. Får se.
    Nu ner och kolla så brödet jäst ltie, sedan in i ugnen och fixa lite mat. Måste fixa mig lite också.

    Ser fram emot doften av nybakt bröd i huset och att få smaka på det!


    harry potter

    18534-5499Den 21 juli släpps den sista boken om Harry Potter. Det är bok nummer sju och det spekuleras vilt om hur den kommer sluta. Läste just vad en sajt påstod vara det korrekta slutet och jag gillade det inte alls. Man vet ju att två karaktärer ska dö, men inte vilka. Jag har redan lagt en beställning på boken, så jag hoppas att jag har den om två och en halv vecka ungefär. Började läsa de här böckerna av en händelse, min bror hade de första och sedan blev jag fast. Grymt bra böcker, men hjälp så tjocka!
    Ska bli spännande att få veta slutet i böckerna om den omskrivne trollkarlen Harry Potter.

    sommar o sol

    Ja, nu är det juli och då SKA det vara sommar och sol. Detta inlägg går helt enkelt till solguden. Jag vill gå i korta shorts, svalt linne, remsandaler och ha solglasögon på nästippen. Det är sommar, ljuvlig sommar! Att ha sneakers, jeans och seglarjacka bör endast användas på hösten. Sommartider hej hej, sommartider!!
    18534-549818534-5497

    omatchade nyheter

    Hittade ett gäng saker hos Topshop som jag gillar. De matchar inte för fem öre, men de fick åka med på en gång trots allt. Linnet med blockfärger är fräscht på sommaren, stilen behöver ju faktiskt inte komma i en klänning... Den långa klänningen är i härliga färger som jag gillar. Perfekt med ett par remsandaler på jobbet eller stan, kan piffas till med smycken och snygagre skor för en partykväll eller middag.
    18534-5496

    Skorna gillar jag riktigt mycket, båda i turkosa nyanser. De spetsiga är nog i tyg med läderdetaljerna i turkos, söta och passar perfekt till bara bruna ben och något kort upptill.
    Ballerinaskon passar lika bra nu som till hösten. Fin färgmatchning med turkos och guld, stenarna känns helrätt och vore ursnyggt till en ganska nedtonad klädsel. Snyggt!

    bilder topshop.com

    4th

    Lindsay firar 4:th of July, USA independece Day iklädd vit bikini. Söt modell med en ring framtill och  knyt runt nacken. Hon ser somrigt trendig ut i korta jeansshorts och röda solbrillor. Snyggt!
    18534-5495

    idag också...

    Regn idag också.. Hade tänkt åka till Lager 157 idag men så blev det inte. Är riktigt tjock i luftrören idag. Tror att jag bara tryckte undan det igår när jag lekte med Filip. Visserligen bra, men jag vet ju egentligen också att dte inte bara försvinner sådär...
    Åh vad det regnar hela tiden. Trist! Ska nog jobba ikväll har jag tänkt mig. Bara att droppa in vilket är skönt, då behöver jag inte bestämma mig i förväg. Även om jag typ bestämt mig redan.

    stickat

    Det här är ytterligare en tröja med Emma-faller-alltid-för-detalj. Kragen, I love it! Så snyggt med skorstenskrage, stor eller liten, jag gillar det. Chloé gör den här som gärna får njuta, ehh överleva, hösten/vintern med mig.
    18534-5494
    bild netaporter.com

    sova

    Nu ska jag fortsätta läsa Liza Marklund och sedan sova. Upp i någorlunda okej tid imorgon planerar jag!
    Måste försöka sy någon gång snart, det ska donas med kuddarna i soffan. Mamma hittade ett urfint tyg. Kan nog bli bra. MÖnstrat i mörkblått(som soffan) ceriserosa(som blir accentfärg till det blå o vita) samt limegörnt mm. Jag har visioner!

    Kul med massa kommentarer förresten! :) Ska svara på dem imorgon.

    Nu, sovdags! godnatt.

    hits