sleepy

Imorgon ska jag upp tidigt. Har inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig ännu. Alltid bäst att bestämma såhär dagen innan så att jag inte lägger för mycket tid på att vela imorgon bitti. Sängen ser extra lockande ut nu. Mmm...
Inatt drömmer jag förhoppningsvis om den här fina långklänningen. Jepp mina hang-ups kommer alltid klumpvis. Alltså, jag fastnar på något och bloggar "sönder" det. Nu:långklänningar.
18534-5254
bild shopbop.com

kylen

Ja, min kyl har alltså gått sönder. Crap! Jag är inte den som svär, men nu när det nära. Jag är egentligen inte arg, mest irriterad och så är det ju det där med att ringa fastighetsskötaren och jag jobbar imorgon.. Gah.... Kan inte en fe fixa min kyl till imorgon?! Please :)

Blä liksom. Ingen mjölk till mitt té. Ingen fil till mina flingor. Tack och lov för fikarasten på morgondagens jobb. Gott bröd och ost. Mumsigt.

velvet


image5253

















Så var det det där med puderrosagrått, hur beskrive rman färgen? Snygg är den hur som helst. Enkel och söt klänning! Velvet har så fina grejer, lycklig vore jag (ja alltså lite glad, inte lycklig på riktigt) om någon tunika/klänning därifrån skulle segla in i min garderob.




I like that sister

18534-5251

18534-5252
Två systrar och så olika stilar. Så ofta som Nicky Hilton får det rätt, lika ofta, om inte oftare, är det såå fel på Paris. Enkelt, basic och klassiskt känns som Nickys stilknep. Tråkigt säger säkerligen en hel del mode-förstå-sig-påare. Snyggt säger jag!


















cream

18534-5250








Streetstyle bild från New Yorker-mannen som besökte Sverige för en månad sedan. Ursöt klänning, fin jacka och fräscht matchat med turkos väska. I like it!














bild thesartorialist.blogspot.com

wang

Visserligen tycker jag modellen ser ltie smådrogad ut, eller inte så fräsch iallafall, men klänningen är ljuvlig! Den ljust puder-rosa-gråa färgen är så fin och till en sommarbränd kropp. Ah, perfekt! Let's keep on dreaming...
18534-5249

oh crappy day!

Usch vilken skitdag. Jag skulle inte klaga på bloggen, men jag skriver om mitt dagliga och idag är det skit. Känner mig superlåg, kylen är paj och jag vill bara dra täcket över huvudet och gråta. Blä.


Positivtr idag är att jag fått lära mig nya grejer på jobbet. Man känner sig viktig på något vis när man inser vad vi gör. Det är riktiga grejer och inte bara extra-tjafs. Gillar absolut mitt jobb!
Imorgon blir det receptionsjobb. Så nu måste jag tvätta håret, ta bort nagellacket som börjat flagna, ta hand om frysen, äta något och sova!

minijeans

Något som jag absolut vill ha i sommar är ett par jeans-shorts, i kortare modell. Mina knälånga är riktiga favoriter och kommer användas även den här säsongen, hur ute de än anses vara... Sköna och fräscha är så mycket viktigare! Nicky klär bra i jeansshorts, hon har till och med flera olika modeller. Hon matchar dem med allt från vanliga bomullströja, ribbat linne till kavaj och skjorta för en dressad approach. Fint!

18534-524818534-524718534-5246


































med färg

Enkelt blir så mycket roligare med färgglada detaljer. Sarah Jessica kör på två accentfärger, gula heels och cerise väska. Snyggt och fräscht!
18534-5245
bild people.com

downtown

Designerväskor får mig inte ofta att dregla. Ehh, dreglar inte över väskor, men den här väskan från YSL gör det nära...  Ursöt tote, suverän att få med sig det mesta man behöver, och lite man inte behöver....
18534-5244

workiwork

Jaha, vad bra att man har kontakter och lediga fredagar... Ska jobba imorgon. Heldag i receptionen. Blir nog bra.
Garanterat inte så händelsefullt men pengar åtminstone.

odd

Vaknade på gott humör. Solen sken och det var blå himmel. Men så föll humöret vid lunchtid. Tankar om morfar (som inte lever längre...) och studenten och tiden kring den drog ner mig. Usch. Nu känner jag mig low. Hoppas kunna njuta lite av solen på balkongen innan jag ska jobba. Det behöver jag känner jag.

Idag fick jag mitt Lipton-paket. Så nu är jag också te-ambassadör. Haha.. Jag som trodde det blivit fel och fyllt i det där forumläret massa gånger... Luktar gott. Forest Fruit, White Tea, Peach Mango och Gold Tea låg i paketet. Får vidga mina te-vyer och ge dem en chans. Annars får te-drickande kompisar njuta av de olika sorterna.

Psst, det har ju blivit disigt, varför det nu när solen börjar ta sig in på min balkong?!

långis

Åh, jobbigt. Blir allt mer sugen på en långklänning. En vardagsmodell förstås, inte en uppklädd variant. Den här ser ursöt ut. Enkel och söt. Matchas med valfritt för att klä upp respektive ner. Kolla in den här.
18534-5243
bild asos.com

tub

Hittade den här söta toppen på Glitzy.se. Ursöt modell. En t-shirt som är kombinerad med en tubtopp helt enkelt. Just nu använder jag inte tubtoppar, pga min hudgrej, men så här kan ju till och med jag använda det! Och känna mig fin dessutom... Sött!
18534-5242
bild glitzy.se

svensk

Mischas klädsel ger mig svenska flaggan-vibbar. Kanske något att inspireras av till nationaldagen.. :)
Shortsen är schyssta, där tycker jag faktiskt att det funkar med hög midja. Fast jag föredrar nog låg midja själv, det är lite mer relaxat.
18534-5241
bild people.com

ny tidning

Charlotta lämnar Glamour, Jonna tar över och vem hamnar på Cosmopolitan nu?
Frågan man kan ställa sig är också vad det är för tidning som Charlotta ska starta inom Bonnier och om det verkligen finns plats för ytterligare en tjej/modetidning på den svenska marknaden. Det är åtminstone den genren jag antar att det kommer handla om. Den som lever får se...

bedtime

Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite innan det blir dags att sova. Har hållit på med Lipstick Djungle ett bra tag nu, i en vecka. Hinner inte läsa så mycket som jag önskar, men det är väl bra på sitt sätt antar jag.
Ashley ser fräsch ut, det är ju lättare när man vet hur vädret är. Det är så varierande nu att det blir jobbigt att klä sig tycker jag. Men skönt att det oftast blir varmt! Till helgen ska värmen komma säger de. Tjihoo! Då är det jag som ligger i solstolen och njuter :)
image5240

student

Idag började studenttiden här i stan. Man känner igen det på allt tutande, musiken på hög nivå och allsången... Oh those were the days. Vill egentligen inte tänka på hur många år sedan jag tog studenten, men om en och en halv vecka så är det 6 år sedan. Ojoj, det var kul! Vi åkte runt på en båt i två timmar. Regn, hagel och solsken bjöd de timmarna på. När man skulle mötas av släkten var jag orolig att jag inte skulle få så mycket blommor kring halsen så min bror fixade tre halsgrejer att hänga på mig. En blomma från honom, en söt liten rosa student-mjukisgris och en blomma från svägerskan, har för mig att det var så. Haha, minns hur han tittade på mig och sa: och du som var orolig att ingen skulle komma. Jag fick nackspärr av allt runt min hals! Åh var kul det var.

tight kjol

En tight kjol går att matchas på många sätt. Den här kommer från Dolce & Gabbana och är puderrosa med silkigt skärp. Antingen bär man kjolen med ett tight ribbat linne, helt enkelt. Eller varför inte en söt blus eller liten jacka i rak modell. Kjolen blir vad man gör den till, vare sig det matchas med flats eller heels. SJälv väljer jag gärna den raka lilla jackan med pmups och några armband. Snyggt och fräscht.
18534-5238




18534-5238





bilder topshop.com (alla toppar) o mytheresa.com (kjolen)

ett veck

image5236










Ett enkelt veck kan göra klänningen. Den här modellen från Diane von Furstenberg är riktigt snygg. Enkel i modellen men det lilla vecket gör skillnaden.











bild shopbop.com

band

Armband är kul och roligt att variera med, men man behöver kanske inte överdriva... Många smala armband känns inte helt min stil just nu. Jag föredrar nog några få omatchade armband, eller ett par breda. Inte riktigt som på Drew och Jennifer.
18534-5235
bild people.com

mustach

18534-5234





Skulle ju kunna tro att Adam också är med i Mustachkampen här i Sverige, men jag tvivlar. Föredrar absolut Adam utan håret på läppen, de flesta killar är faktiskt bäst utan onödigt ansiktshår.









JaLouse

Både Kate och Lindsay har gjort det och nu är det Mischas tur att pryda franska tidningen JaLouse. Snygga bilder, undra om man får se hur det ser ut inne i tidningen också, antagligen snyggt.
18534-5233

martedì

Moln, regnskur och sol. Varierande väder denna tisdag. Mycket studier, det bästa var att kunna göra det på balkongen i solen. Lovely!

Igår var allt meckigt på jobbet. Det gick bra, men vi har ett special-grej just nu som kräver massa extraarbete som känns onödigt. Eller inte onödigt, men det borde kunna lösas utan allt meck.
Efter jobbet fick jag oväntat besök, trevligt. Slutade dock med två sömntutor på soffan. Haha... Sömn ska inte underskattas :)

Tisdag kväll med massa bra på tv. Tisdag och onsdag är tv-kvällar för mig, men lvriga kvällar går mest blaj, kan de inte sprida ut det lite bättre?!

lista

En lista såhär på tisdagen. Det händer ju då och då, så here we go..

ACCESSOARER
Väska: weekendväska Gucci köpt i Palma, volangväska MQ, cerise mindre sak H&M mfl
Plånbok: rejäl sak från wedins, julklapp
Solglasögon: H&M samt Zara
Skor: Ja det finns, en hel del att välja mellan :) Ballerinas främst just nu, Reebok-sneakers eller vita Lacoste tygskor.

TEKNIK
Mobiltelefon: SonyEricsson, vet ej modell...

Tv: Phillips, relativt stor i jämförelse med min tidigare 16"
Dator: älskade HP-laptop!
Kaffebryggare: nope, sånt har jag inte, här får man nöja sig med snabbkaffe....

BADRUM
Tandkräm: sensation whitening
Tvål: dove handtvätt och i duschen barnängen
Hårprodukt: använder endast lite gelé från Wella
Huvudvärkstablett: föredrar Ibumetin
Doft: två stycken, Gucci Rush och DKNY's Apple
Hudkräm: i ansiktet Tea Tree Oil på dagen, kvällen fetare från Nivea. På kroppen Karbamid Essex, receptbelagt.
Schampo: Elvital
Balsam: pass
Fotfil: okänd, tror den är köpt utomlands

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: nope, inte ofta.
Vin: vitt
Öl: nope det står jag över
Bröd: Åkes Äkta Hönökaka, köpta på bräckboden med lite extra färg.
Choklad: mjölkchoklad nån gång emellanåt...

HEMMA
Säng: vet ej
Lakan: Hemtex, rosa i satin
Soffa: Ikea, men jag längtar efter att tjäna pengar och kunna köpa en ny
Porslin: Ikea, arvegods, höganäs mm välmatchat men blandad kompott

FÄRDMEDEL
Bil: föräldrarnas Saabar, men större delen av tiden spenderas på spårvagn/buss
Flygbolag: det som passar....
Taxibolag: sker sällan, Taxi Göteborg isf

MEDIA
Magasin: damernas värld, Elle, Solo
Tv-kanal: 3:an eller 5:an, de har roligast serier
Dagstidning: GP, gillar att bläddra i Dagens Industri också.
Sajt: ehh....

ÖVRIGT
Frisörsalong: hemma utanför stan
Bank:
nordea
Cykel: pappas står i mitt cykelförråd.


casual sommardag

En mysig sommardag när det är varmt men molnigt mycser jag gärna i enkel rundhalsad bomullströja, matcha det med korta, puffiga shorts och tygskor på fötterna. Perfekt mysoutfit/åka till landet klädsel.
18534-5232

måndag

Måndag igen. Inte långt kvar till sommar på riktigt. Skönt! Insåg att dte därmed är nära tills min födelsedag också. Skoj! Pratade med mamma o  pappa om present i helgen och så kom det upp med klocka.. Ska nog gå och se om jag hittar någon snygg som passar. Kollade ltie på nätet och det finns ju en hel del snygga, frågan är ju vilken storlek de har... MIn klocka nu är perfekt eftersom den är nätt och fin vilket passar min handled perfekt.
Än så länge vet jag bara två saker jag helt säkert önskar mig. Sandaler och hörlurar, mina är sönder. Böcker också, kanske en tidningsprenumeration? Funderar fram och tillbaka på om jag ska önska mig pengar från farmor&farfar och mormor för att sedan köpa en digitalkamera, men jag vet inte... Är det värt det, det är frågan!?!

Nej, nu ska jag plugga, äta och sedan åka och jobba.

trötter.

Helt jättetrött, fast på underbart skönt sätt. Helbra helg. Skönt att slippa den värsta allergin också.
Sovdags, gott. Imorgon hoppas jag på skönt väder. Det gör allt så mycket trevligare. Måste dessutom dyka in i garderoben igen och plocka fram ytterlgiare sommarskor. Samt uppdatera min garderob på kombinationer och plagg som fått stå tillbaka under vintern. Snart är det juni! Hurra. Då är det dags för min 25-årsdag. Trevligt värre. Måste börja fila på önskelista. Sådant där trevligt att pyssla med :)

Godnatt!

under av under

Det här trodde jag inte, men vissa jumpsuits tycker jag inte längre är ruskigt fula. Den här modellen från Twelfth St. by Cynthia Vincent fungerar faktiskt, lite åtminstone. Fast på mig kommer man nog inte få se en jumpsuit. Å andra sidan, men ska väl aldrig säga aldrig....
18534-5231
bilder shopbop.com

sandaler

Jag är jätte inne på sandaler just nu. Sommarskor är absolut det roligaste. Vinter skor är bara ett nödvändigt ont som bränner hål i plånboken. På sommaren kan man få mycket av mindre. ALla de här modellerna är från TopShop. Kan tänka mig nästan alla.
18534-5230
bilder topshop.com

detaljer

Två ursöta klänningar från 3.1 Phillip Lim. Jeansklänningen har snygga detaljer, fina små ärmar och skön rak modell. Den grå t-shirtklänningen ser urskön ut. Den är så fin med sina broderade detaljer och små knappar.ATt det inte är några riktigt ärmar gillar jag också, fräscht! Båda klänningarna kan snyggt matchas med ett par silvriga låga kilklackar från Christian Louboutin. Ett par skor kan avgöra hela outfitten! Up or down...
image5229
bilder mytheresa.com

babyblue

Piké är nog mer min grej än t-shirts tror jag. Känner mig helt enkelt inte klädd i en t-shirt, hur söt/cool och bekväm den än är. Men piké-tröjor trivs jag helt enkelt suveränt bra i! I Köpenhamn inhandlas två stycken på Zaras barnavdelning. En härligt grön och en vit med rosa ränder blev det. De är sköna och i perfekt storlek, men helst vill jag nog ha en Ralhp Lauren piké, de är snygga med polospelaren tycker jag. Nog egentligen det märke jag gillar där emblemet syns. Möjligtvis en Lacoste-krokodil också, men i övrigt föredrar jag diskreta loggor!

rosa

Inser mer och mer att rosa faktiskt är en färg jag passar bra i! FÅr ofta höra det om jag har något cerise/gammaldags rosa på mig. Kul när man hittar färger som man klär i. Mörkblått är itne heller så dumt, men det är ju kul med lite färg också! Den här väskan från Bottega Veneta är söt, i canvastyg och skulle vara perfekt sommarväska. Till stranden, på stan eller med sig över helgen.
image5228
bild netaporter.com

skön helg

Hemma efter en skön helg. Det härliga är att jag får mer luft nere på landet än på hela veckan hemma, härligt, men lite skrämmande kanske. Igår, lördag, lade jag mig i hammocken med min senaste pocketbok och njöt av solen. Efter en stund så slöt jag ögonen och somnade, låg där fram till strax före åtta. Helt underbart ska jag säga!
Hammocken är det bästa som finns. Det är sommar och Åsa för mig!

Idag var hela klanen samlad. Farmor, farfar, mormor, bror min, brorsonen, mamma, pappa och jag. Den enda som saknades var såklart min svägerska. Tyvärr var hon tvungen att gå jour på akuten. Blir nog en del sådant de närmsta två åren, eller vad det är som en AT tar. 22månader tror jag förresten...
Underbar dag, men nu är jag helt slut.

Ska bli skönt att krypa ner i sängen om ett tag, med mitt fluffiga täcke och liksom bara få njuta. Läsa Lipstick Djungle också. Imorgon blir det att plugga en hel del, samt jobba på kvällen förstås.

enkelt&fint

image5227


















Söt, enkel och fin outfit på Lauren. Casual men classy. Riktigt snyggt. Väskan gör ju sitt till... :)





country

Snart blir det att andas lantlig luft. Härligt som attan. Sakta men säkert börjar jag kunna slappna av på landet. Dte ska nog ta sig det här året också!
Är såå nöjd med mina skor. Två par för under 200 kronor är inte illa. Tjihoo. Ekonomi som passar en student minsann. Trevlig helg!

mallpisode

Ett av mina favoritavsnitt i säsong 2, The Mallpisode. Gänget blir inlåsta i gallerian och ska spendera natten där. The good old times.
18534-5226

peeptoe

Såhär ser mina nya skor ut. De är i svart tyg med "skinndetaljer" runt kanterna. Ursköna, nätta och rätt modell. Ett par svarta och ett par blygrå (?) finns numera i min ägo. Lovely! Endast 98 coronas på ljuvligt billiga H&M.
18534-5225

kors i taket

Känner man mig vet man att tidiga mornar inte är min grej, speciellt inte på helgen... Idag har jag redan varit på stan och köpt skor! Köpte ett par svarta på H&M igår och de var så sköna samt ovanliga eftersom de passade mig! Så idga var dte ett sikte, samma skor fast i grått också! Suveränt. Hittade även en bikini-överdel på H&M som fick följa med, har letat efter den i 34 utan lycka, tills idag.
Snart bär det va ned till landet, men det kommer nog itne gå så snabbt som jag önskar har jag en känsla av, dessvärre. Solen skiner, ljuvligt!

färgglatt

Brittiska Lily Allen uppträdde på NBC i USA tillsammans med Blondie. Lily såg jättesöt och somrig ut i färggrant randig klänning, vita solglasögon och uppsatt hår. Superfräscht tycker jag!
18534-5222

fossingarna

Idag hra dte varit en sko-dag. Provade först flera par skor på Wedins och hade ingen tur, alla var för stora :(
Deppade lite men kom över det. Såg sedan att Din Sko hade 20% rabatt och tänkte prova min lycka där istället. Inte någon framgång där heller. De här sandalerna hade jag tittat på, hade passat perfekt i sommar. Men 36 var återigen för stort... Provade flera par och alla med samma slutsats. Jag fattar inte, har de ändrat skostorlekarna utan att berätta det?! Trist är det iallafall! Ballerinas kan man ju hitta i barnstorlek, men många andra skor ser ju lite barnsliga ut vilket inte känns helt roligt. Crappy skodag!
image5221
bild dinsko.com

kommentarer

På sistone har jag inte fått så mycket kommentarer, hoppas inte dte är ett tecken på att jag blivit trist eller så. Då får ni gärna säga ifrån. Lite konstruktiv kritik har jag aldrig dött av. Även om jag inte är världsbäst på att ta det så kan man låta det gro och ta dte till sig så småningom...

Numera får man fylla i en liten kod för att verifiera sin kommentar, helt enkelt för att slippa spam. Så kommentera gärna. Tips till förbättring tas också gärna emot!


25/5

När jag var nere på stan för sushi-lunch och en sväng på stan hade jag på mig det här. Stickad kofta med ett enkelt linne under var nästan lite för mycket kläder, var riktigt varmt ute ju! :)

  • vitt linne, Lager 157
  • svarta byxor, Cheap Monday lite omsydd i midjan
  • blå kofta, Åhléns
  • rosarandig sjal, Mango
  • guldballerinas, Zara
    18534-5220

ny look

I franska Elle ser vi en ny look på Mischa. Jag föredrar nog hennes vanliga svall.
18534-5219

På tillställning i Cannes bar Mischa en ordentlig kreation som ger lite fjärilsvibbar. Inget jag föredrar, men det funkar väl.
18534-5218


inte vanligt

Det är inte ofta Paris Hilton klär sig på ett sätt som jag gillar, men ibland händer det. Jeans och piké är väldigt fräscht, det visar hon bra här! Lyxiga accessoarer som LV-väska och skor gör väl sitt till, men den här outfitten är något jag aboslut gillar.
image5216image5217

high bun

Den 7:e juni går Sarah Jessica Parkers kollektion Bitten att köpa i USA. Vid premiärvisning häromdagen var Sarah Jessica klädd i jeans, svart kavaj och glittrigt halsband. Hennes snygga frisyr lyfte upp det hela. Gillar den frisyren riktigt mycket, tänker absolut Carrie Bradshaw när jag ser den!
18534-5215

crap

Testade de randiga skorna idag, blev besviken eftersom de var matta och inte så starka i färgen som jag trodde. Fast det var väl egentligen mitt minsta bekymmer egentligen, de var nämligen för stora i storleken! Provade ett par silvriga i liknande modell med paljetter på också, ursöta men om möjligt ännu större än de randiga i storlek 36. Crappy!!
18534-5214
bild wedins.com

tgif

Fredag, härligt. Skönt väder ute även om solen gärna hade fått lysa mer ordentligt.
Snart ner på stan för att äta lunch med en kompis. Sedan ska jag ta en kort vända i ett par affärer. Bara en kortis, har inte så mycket pengar att spendera, sommaren är ju på väg coh då gäller det att ha lite slantar att kunna njuta av. Håret är nytvättat efter gårdagens klippning, det härlgia är all volym jag får, mitt fall lyfts fram då håret är nyklippt. Jag är mycket nöjd att jag inte klippte någon långlugg. Det är så meckigt. Ppå sommaren ska det vara enkelt och skönt.
De mörka fransarna känns perfekta. När jag vaknade så kändes det bättre än när de är i sitt naturliga jag. Egentligen skulle jag jämnt vilja ha färgade ögonfransar. Men det var ju så meckigt att boka det utan att klippa sig så jag orkar inte. Kanske om jag hittar något ställe i stan att göra det på. Borde ju finnas! Tips mottages gärna!

sleepy

Sovdags nu! Lite sent, men jaja, lång dag kräver en stunds nervarvning faktiskt. *försöker jag intala mig*

Godnatt!

red lips

18534-521318534-5212
Oh my, det var röda läppar Ashley bär! Det passar henne verkligen. Snyggt att piffa till den svarta klädseln, med undantaget för vitt linne då förstås... Riktigt snyggt och stilrent. Själv hade jag kännt mig som en clown. Pink is my thing!












cooling

Mischa är mer av en rockig lite chic tjej. Här visar hon det superbt på en fest i samband med Cannes-festivalen. En cocktailklänning piffas till med en snygg jeansjacka, hatt och flats. Coolt och väldigt Mischa.
image5211

vardagsenkelt

Just nu är jag i en enkel-är-bäst period. Det betyder att jeans och enkel överdel får duga för det mesta. Inte alltid roligt eftersom jag vill klä mig piffigare men helt enkelt inte orkar engagera mig. Kate Hudson ser härligt soft ut i
jeans och ljust upptill. Högfots och hårband känns så snyggt och fräscht. Min favorit just nu, det också, fast med nyklippt hår ska jag försöka visa upp nya frillan istället. Imorgon blir det lunch på stan, då minsann ska jag piffa!
18534-5210
bild people.com

jill stuart

Först syntes hon i MiuMiu-reklamen, där hon knappt var igenkännbar. Här kommer nya reklamen för Jill Stuart. Här känner man igen Lindsay, jag tycker den var helt okej. Enkel, svartvit och funkar.
18534-5209

periferin

I min periferi så glittrar det till och flimmrar... Väldigt irriterande. Trodde att det var ett djur, något utanför eller kanske min mobil. Men 1. jag har inga flyg härinne (som jag känner till bör tilläggas), 2. persiennerna är neddragna och 3. mobilen ligger i köket, jag sitter i soffan.
Slutsats: det är mina icke-så rena glasögon som helt enkelt reflekterar ljuset bakom mig så for jag rör på huvudet. Irriterande!



Mycket fånigt inlägg, men jag är trött!

Dagen

Idag har jag haft en helt underbar dag. Väldigt händelserik men en riktig lyxig dag måste jag säga.

Först var jag och fick en spruta i den bakre delen.. Det var cortison som förhoppningsvis ska låta mig få må toppen i en månad ungefär! Wihoo, om det funkar...
Sedan var det frisören som stod på schemat. Först klipptes jag, det blev mest topparna och lite fixning av den "kant" i uppklippet som hon som klippte mig sist orsakade. Insåg hur mycket jag uppskattar en frisör som kan mitt hår och vet hur hon ska hantera mitt fall (som inte är så konstigt, men klipper man helt clueless så blir det galet).
Efter frisörstolen lade jag mig tillrätta och färgade ögonfransarna. Blåsvarta blev de! Riktigt skönt. Om jag bara kunde forma dem så kan jag helt klart gå utan mascara och se någorlunda normal ut.

Snabbt hem efter det för att samla ihop mina grejer, hann inte det innan mina ärenden. Därefter begav oss jag och pappa inåt stan för att hämta upp mamma. Målet var landet. Inte vårt land utan min brors bostad. Även om jag inte tjatar omd et till honom så fattar jag inte hur han klarar sig så långt ute på vishan. Och jag är uppväxt utanför stan, men det har alltid kännts mer centralt.

Sedan grillade pappa kött och vi åt lunch, grillat, ris och sallad! Mumsigt värre. TIll efterrätt åt vi glass och jordgubbar, en torsdag!! Rena vardagslyxen.

Något av det bästa var att få leka med Filip, pussa honom, se honom krypa/klättra/"gå" coh bara vara. Han har fått en gunga också, dte tyckte han var jättekul!! Så söt han är, min ögonsten.

Sedan körde pappa mig till bussen för jag skulle jobba. Just nu har vi en ganska seg kampanj så det var väl ingen höjdare, men jag satt bredvid några ev dem jag gillar bäst så vi hade kul trots allt...

En riktigt bra torsdag, väldigt välfylld och aktiv! Mer sådant :)

lite färgglatt

18534-520818534-5207



















Ute i Cannes såg Mischa härligt somrig ut i kort, mönstrad klänning. Urhärlig stil, fräscht matchat med vita solglasögon och remsandaler. Väldigt rätt.










long skirts

Till sommaren är det mcyket korta kjolar och klänningar, kortkort känns väldigt nu. Men som kontrast börjar även de långa kjolarna och klänningarna att ta plats. Själv håller jag mig nog till de korta modellerna främst, men kommer den rätta långkjolen/klänningen i min väg så vet man aldrig... Kort eller långt? Vad föredrar du?!
image5206

en klänning

Söt klänning från Rebecka Taylor (tror jag). Enkel och söt helt enkelt!
18534-5205
bild shopbop.com

skjorta

18534-5204









Lindsay klär bra i storskjorta matchat med stövlar och stora solbrillor. Snyggt och fräscht. Önskar jag ahde kunnat hitta någon bra i budgetpris, men so far not good.
















coco

Keira har fått äran att ta över som ansiktet i Coco Mademoiselle-reklamen efter Kate Moss. Här är en bild på annonsen med Keira.
18534-5203

rundis

På H&M i KÖpenhamn såg jag flera modeller på den här väskan. URsnyggt tycker jag. Det fanns en i skinn med korta och ett långt axelband. Den var i mjukt skinn (typ) och kostade som om det var äkta faktiskt... SÅ snygg, menhur praktiskt kan det vara? Mina grejer är oftast inte runda och sådana väskor har en tendens av att se trista ut om de inte är fullproppade...
image5202
bild hm.com

lovely

Perfekt sommar outfit! Kort klänning som känns sval, men ändå inte är för avklädd för att ha till jobbet eller i stan. Matchat med sandaler och några armband är det perfekt. I like alot!
image5200
bild shopbop.com

goodie

En bra dag idag. Kortis i skolan, sedan hem för att gå ner på gymmet en kortis. Cyklade som attan, gick som tusan och gjorde magövningar så det var inte sant. Härligt att svettas och känna sig trött av träning. Tränar ju inte så överdrivet mycket, men eftersom min mage lekt ballong på sistone så har det kännts sådär kul att snart dra på sig bikini. Nu är det bättre, trodde jag kunde klara mig utan magtabletterna, men tji fick jag. Ska nog ordna upp sig det här. Ibland är det tur att typ mamma inte sitter i mitt huvud för då hade hon inte blivit glad över mina tankar.... Det blir itne jag heller, men jag är åtminstone medveten om hur knäppa de är!

Nu blir dte en snabb sväng in i duschen och sedan hoppas jag kunna studera på balkongen i min brasse stol. Ikväll är det kalas för mormor. Får väl se hur hon mår idag... Fördelen är att Filip ska med och då kan jag pussa och leka med honom! :)

no hair

O(h)rlando! Han är riktigt fin att titta på nu sedan hans lilla tofs fick ryka. Han gör sig absolut bäst utan allt extra hår. Randigt är förresten lyckat på killar tycker jag. Snyggt!
18534-519918534-5198

costume da bagno

Nuförtiden har jag ett helt annat intresse av baddräkt än jag haft tidigare. På offentliga stränder väljer jag det då jag ska bada framför en tvådelad bikini. Fast solandes bär jag självklart bikini, en vit mage vill jag inte ha!
Den här modellen från Brette Sandler gillar jag riktigt mycket. Enkel utan massa krusidull och helt enkelt stilren.
18534-5196


Den här baddräkten är också från Brette Sandler och minst lika snygg. Möjligtvis snäppet bättre, fast ändå inte eftersom den är såpass urringad. Påminner mycker om den jag har från H&M. Fast min har band som knyts i ryggen.
18534-5195
bilder shopbop.com

mighty mischa

Utöver med det överexploaterade media-paret Brad och Angelina fanns Mischa på röda mattan inför visningen av filmen Mighty Heart. Mischas klänning var fin och kul med detalj-bilder. Hennes hår är lite mer fixat nu än tidigare, men jag gillar det fortfarande!
18534-5194

Keria in Vogue

Keira har varit i Afrika och fotograferats för Vogue. Reportaget kommer ut samtidigt som Pirates of the Caribbean kommer ut, coincidence I think not. Bilderna var väldigt vackra, gillar att de ger det en old-fashioned känsla samtidigt som de visar upp den afrikanska naturen. Väldigt vackert! 
image5193

...she firmly dismisses the idea of ever getting cosmetic surgery to enhance her figure. "'It's far too frightening. I couldn't."

That means that Knightley has no plans to alter her healthy diet and exercise regime in the hopes of packing on the pounds.

"Yes, I'd say that I do like to keep fit, only because I like to be able to run around and do things," she says. "I think that it would be great in the media if we saw a wider range of women of all ages, of all shapes and sizes."



all blue

Kolla in den här härliga klänningen. Ursnygg modell, färgen är så fräsch och detaljerna som ger den liv. Klänningen känns väldigt lik Lindsays från häromsistens, med enda skillnaden att den här är enfärgad mot det svarta.

in Cannes

Mischa ska vara med i en film om en internatskola och i Cannes var det dags för promotion av den kommande filmen. Älskar hennes ljusa, långa hår som ser ut att ha lite självfall istället för att vara helt perfekt fixat. Skönt! Klänningen var enkel och söt, fina detaljer bestående av pärlor.
18534-5182

ett möte senare...

Jaha, så var mötet på jobbet avklarat. Kan inte hjälpa att jag sitter där och känner mig helt tom i bollen. De gick igenom saker som gäller hela företaget, mål som inte mhar med min avdelning att göra osv. Jag jobbar ju kvällstid med utgående samtal och inte så många timmar/vecka att skryta om. Men hur okunnig jag än känner mig så är det jättekul att vi får vara så delaktiga. Mitt tidigare kvällsjobb var inte alls så, vi kände oss inte som en del av företaget, vi räknades liksom inte på samma sätt där. Jobbet jag hade förra året var också ett bra exempel på hur alla inte får vara delaktiga. Där hade de olika grupper som fick veta olika saker. På kontoret fanns några som alltid fick veta, men de berättade ju inte. Tänk vad mycket man lär sig av olika arbetsplatser. Jag känner att jag till mitt framtida jobb vill känna mig delaktig, gärna vara med i referensgrupper om möjligheten finns. Ibland kan jag nog vara lite lat när det kommer till sådant, men det är tusen gånger bättre att vara delaktig än att sitta på utsidan och gnälla!

detaljer

I Köpenhamn köpte jag en rosarandig sjal som redan blivit en favorit. Den är i silke/bomull och lite viskos. Ursnygg och härlig. Tror den kommer bli en trogen följeslagare i sommar! Solglasögonen är billiga saker från H&M, de är i pilotmodell som jag velat ha ett bra tag. Lite stora kanske, men jag börjar vänja mig vid dem och trivas också för den delen.

sportyish

18534-5179












Lite sportigt men casual. Jag är inte så sportig av mig, men på det här viset kan till och med jag bli sporty...ish. Fina färger dessutom, rosa mot svart och silver som schysst detalj på fötterna. I like!









bild shopbop.com

re:OC

I Söndags visade Kanal 5 sista avsnittet av OC. Jag såg det i vintras men visst är det bra?! Slutet ger mig lugn :) Jag gillar inte serier som slutar med lösa trådar, såpass mycket tycker jag faktiskt att manusförfattarna kan ge sina trogna tittare. Kanal5 visar nu säsong tre igen på dagtid. Så vill man njuta av lite OC kan man flytta sig till säsong 3 då gänget får möta konsekvenserna av det som skedde i slutet av säsong 2. Bilderna nedan är från säsong 2. Den, enligt mig, bästa säsongen av OC!
image5180

jeans&t-shirt

Enkelt och fräscht. Ofta är dte enkla alldeles lagom för att ge en fräsch stil. Jessica som ofta bär klänningar med lite speciella skärningar och i annorlunda modeller passar oftast bättre i sina vardagskläder tycker jag. Här är hon tillbaka i New York. T-shirten känns klassisk och är schysst!
18534-5178

mini-irri

Ibland undrar jag vad mamma tänker... Hon ringer hem till mig och hennes reaktion när jag svarar är: Jaha, var du hemma?! Men varför då ringa hem om du inte tror att jag är hemma... Hon är världsbäst, söt och snäll, men ibland så..

sunny

Härligt med soligt väder. I eftermiddag ska jag på möte på jobbet. Hade ju kunnat jobb också, men det hade blivit en låång kväll. Ska jobba på torsdag istället och det känns bättre.
Torsdag blir förresten en effektiv dag. Ska ta cortison-spruta, nu minsann är det jag som ska få må bra ett tag! Förhoppningsvis iallafall.... Därefter är det klippning och ögonfransfärgning. Sedan ska vi åka upp till bror min och brorsonen. Efter det får jag ta tåg/buss till stan för att jobba på kvällen... puh! Mycket men roligt!

önskeoutfit

Idag vill jag vara bekvämt klädd, men snyggt såklart! Jeans, linne och sandaler från Topshop kompletteras här med en ursöt kofta från Cesare Fabri. Just nu har jag sandal-abstinens. Kollade på flera par i Danmark. HIttade ett par snygga och sköna hos Zara, kanske att de hamnar på önskelistan. Det är ju mindre än en månad kvar nu :)
18534-5177
bilder topshop.com och brownsfashion.com

danska kronor

Lite danska kronor spenderade jag allt i Köpenhamn. Med mig hem kom...

från Zara:
-3 ruskigt billiga ribbade linnen
-2 ruskigt billiga pikétröjor
-cerise kofta
-cerise kortärmad tröja

Ursnygg sjal från Mango i tre rosa nyanser och i silke/bomull. Ursnygg samt mjuk och skön.

Lite smågrejer från Söstrene Greene och det obligatoriska på färjan, TicTac!

Mcyket bra dag, skriver mer om Köpenhamn ikväll.

kate - Topshop

I Köpenhamn var jag inne på TopShop en sväng. Trodde butiken skulle vara större, men den var ju mindre än i Arkaden och mycket trängre. Kände lite på Kate-kläderna. Den korta ljusa klänningen med snygg ryggringning vore inte dum, eller det lösa linnet i ljusblått. Fast priserna var ju inte riktigt realistiska tyckte jag.. Ingen hype direkt, men en del snyggt som sagt.
18534-5176
bilder topshop.com

whitey

Vita klänningar i massor hittar jag överallt. Inget jag har så stor användning för, men jag antar att det är lättare att hitta en snygg vit klänning när man inte är på jakt, som våren då jag skulle ta studenten. Rebecka Taylor har gjort den här söta modellen. Den har jättefina söta detaljer, är kort och ganska klädd upptill. Perfekt!
18534-5175
bilder shopbop.com

måndag

Jaha, så var det måndag igen. Lite för grått ute för att vara riktigt nöjd. Helgen var så skön, kunde det inte fortsatt?! Hoppas veckan ordnar upp sig med sol och skönt väder.
På torsdag är det klippning och jag har nog ändrat mig igen. Blir nog att jämna till mitt uppklipp, nu är dte lite för uppdelat i två delar. Ska äta lite och sedan blir det jobb ikväll.

apelsinlik


Orange är härligt till en brunbränd kropp. Blir fräscht och färgrikt. Giller den här klänningen på en tjej, som jag inte vet vem det är, modellen är riktigt söt! Hmm, tror inte att jag har något orange faktiskt... Inte riktigt min färg kanske.



cw fest

TV-bolaget CW har haft fest och visade då upp lite av det som komma skall.. I ett tidigare inlägg skrev jag om att Gossip Girl ska bli tv-serie och här är fyra av skådisarna från serien. Från vänster: Blair, Serena, okänd och Jenny. Jenny har ju fått en egen serie, vet inte om den finns på svenska, men jag har läst den första boken. Gillade nog den mer än jag gillar Gossip Girl faktiskt.
image5172


Söta Hilarie Burton representerade One Tree Hill-gänget och det gjorde hon riktigt bra! Läste förresten att en gammal Laguna Beach kille, som varit VJ på MTV, har en liten roll i tv-serien. Tydligen har han fått fortsättning eftersom han var populär.. Där ser man. Tre ur Laguna som faktiskt tagit sig vidare och håller igång sitt "kändisskap".

chanel cruise

Många var de som samlades då Chanel hade visning. Lindsay i rockig outfit, tvillingarna Olsen i svart med lite vitt på Ashley och fler... Jag gillade framförallt Jessica Albas stil. Hennes klänning var väldigt söt och det var kul att hennes enda accessoar var en klocka! Ovanligt att se en klocka i sådana här sammanhang om det inte är på en kille förstås...
image5171

rainbow

På Maxim's fest bar Lindsay en härligt regnbågs-färgad klänning. Modellen är jag sådär inställd till, men färgerna är riktigt härliga! Så fräscht, snyggt att använda svart som detalj också.
image5170

a bow

18534-5169










Rosetter känns kanske lite uttjatat efter förra årets "hysteri". Den här toppen har ingen riktig rosett, men nästan. Gillar det här slappa, men ändå snygga linnet. Så fräscht till jeans, vita byxor eller shorts. Nice!












bild shopbop.com

frisk fläkt

Över helgen har jag fått vibbar av sommarens ljuva ledighets känsla. Sån där härlig tid då det mesta i garderoben känns härligt och fräscht till en sommarbrun kropp. Åhh, jag längtar tills sommaren är här på riktigt. Då vill jag gå omkring i en lös topp och shorts med sandaler på fötterna. Precis som Kate.
18534-5168

cry me a river

Filmen som går p åtrean nu är riktigt bra. Trots att huvudpersonerna är något (!) äldre än mig gillar jag den här filmen riktigt bra. Den har det mesta och är en feel-hood film, precis som jag gillar!
Just nu är Diane Sawyer i sin gråt-period och jisses som hon gråter! Högt och ordentligt. Jag är ganska känslosam och har nog gråtit över kärlekssorg, men aldrig som Diane, eller jo förresten, en gång tror jag... Eller vet snarare!

high up

Ännu en i raden av kändisar som vågar sig på 70-tals brallor. Rhianna klär dem, hittills, bäst enligt mig. Snyggt!
18534-5167

Gossip Girl

Gossip Girl - böckerna som nu blir en tv-serie...
Skaparen av The OC Josh Schwartz har gjort pilotavsnittet av den kommande serien. Nu när både OC, Gilmore Girls och antagligen Veronica Mars är slut måste det komma lite nytt tycker jag. Efter sommaren ska serien börja visas av samma tv-bolag som gjort Gilmore Girls och One Tree Hill. Titta in
här för att få en sneak peek av höstens kommande serie. Bilden nedan visar det castade gänget till Gossip Girl, men några roller verkar inte vara klara ännu...
18534-5166

i stan, fast ändå inte

Nu är jag inte längre på landet. Lagom är bäst och igårkväll drog jag mig inåt civilistaionen. Tre supermysiga dagar och nu njuter jag i solen. Jag är i stan, om man jämför, men ändå inte eftersom jag är ute i huset. Nåväl, hemma igen och återkommer ikväll med lite helgrapportering. Framförallt ska jag redogöra för Köpenhamnstrippen. Den ljuvliga trippen!!

Nu, ut i solen.

okidoki

Okej, nu är väskan snart färdigpackad. Alltid lika svårt att packa ner grejer. Inför morgondagen vet jag ju itne helt säkert vädret, humöret osv. Så lite alternativ behövs. Till själv landstället behövs typ inte mycket. Har myskläder och slit-o-släng jeans där. Alltså sådana jag drar på mig när det inte är varmt, jag gör sällan slit-o-släng saker. Fast jag har redan varit nere vid bilen och slängt in en stor tung svart sopsäck. Här ska rensas kläder! Lite ska till landet och lite ska vidare till skänkning. Bra, regnsyssla på landet.

bag

Oh Boyy så snyggt! Väskor som kan bäras i handtag eller över axeln är min senaste hang-up. Riktigt snyggt och praktiskt som attan. De här är från märket Boyy och ska vara lite Vintage-aktiga. Jag ha rnog missuppfattat betydelsen av Vintage eftersom det finns flera designers som kallar plagg för vintage men de finns i olika färger, modeller och storlekar. VIntage innebär väl gammalt plagg och då oftast inte i en stor upplaga?!
18534-516418534-5163

bilder shopbop.com

goldie


18534-5162









PÅ tv-fest i USA bar Eva Longoria en ljuvlig klänning. Den riktigt skimrar och kjolen är ju underbart snygg. Oh lovely!


















118 118

Haha, kom på en rolig grej från igår. Vi skulle åka till Stenungssund för att hitta Euronics. Vi visste inte var det låg och efter att ha åkt omkring ett tag kom jag på att vi skulle ringa nummerupplysningen. Pappa ha telefon i bilen så man hör liksom i hela bilen och vem som helst kan egentligen prata, bara man talar högt och riktar sig mot micken. Eftersom pappa inte riktigt hade pejl på butikens namn så skulle jag säga vad det hette, men jag missförstod och trodde han skulle prata medan jag bara skulel inflika Euronics. Han tänkte ju att jag skulle ta hela samtalet, så först var jag tyst, sedan skratatde jag och därefter frågade jag efter butiken. Till sist hade vi alla tre sagt något  och antagligen förvirrat den stackars killen i luren totalt. Jag tyckte det var kul, fast pappa var nog inte lika road... Det löste sig till sist iallafall!

sött

Shopbop är min absoluta inspirationssida. Vet att jag sagt det förr, men jag gillar verkligen upplägget där! Det är nästan som att bläddra i ett modemagasin ju. Klänningen är från Jill Stuart och är så söt och fin. Om man vågar så kan den faktiskt fungera som studentklänning. Visst, det brukar ju vara vitt som gäller, men på min student var det några som hade champagnefärgat och laxrosa, absolut ett alternativ och lite diskret mönster har väl itne skadat någon?! Blusen från Marc Jacobs är söt, men jag är lite dubbel i huruvida jag gillar den egentligen. På den här bilden gör jag det absolut, men på en annan bild föll den mig inte i smaken. Det hänger på marchningen helt enkelt!
18534-516118534-5160
bilder shopbop.com

the holiday

Förra veckan såg jag en film som länge legat på min vill-se lista, The Holiday. Filmen utspelar sig i Los Angeles och på landsbygden utanför London. Två kvinnor som känner sig sårade av kärleken vill fly julhelgen och åka någonstans, långt borta. Via internet får de kontakt och bestämmer sig raskt för att byta hus under två veckor. Förändringen gör dem båda gott, efter lite omställning såklart. Kärlek fanns där också, en omedelbar och en långsam som växte fram. Jag älskar sådana här filmer! Helt underbart!! Jag hade ett leende större delen av filmen. Vet att många andra tyckt att den varit trist och förutsägbar, något jag viserligen kan hålla med om.. Men vad gör det?! Mig gör det absolut ingenting. Jag gillar feel-good filmer och det var precis vad det här var! Mitt liv är tillräckligt jobbigt, trots att det nu känns bättre än för någon månad sedan, så jag behöver inte en film som ska få mig att må dåligt.
18534-5159

i fickan

Under märket Vera Wang Lavender görs den här klänningen. Modellen är fin och söt, men det roliga är att det piffats till med lösa fickor utanpå. Det gör att klänningen lättare går att klä ner, ett påfund jag är väldigt förtjust i! Upp- eller nerklädd, den här klänningen är ruskigt söt.
18534-5158
bild netaporter.com

in cannes

En stor del av västvärldens filmfolk är nu på plats i Cannes för den årliga filmfestivalen. I år firar den dessutom 60 år! Här brukar man få se en del fint klädda skådisar, alltid lika kul.
Diane Kruger såg riktigt söt ut kort, vit klänning med svarta detaljer och svart skärp. Främst fastnade jag för hennes söta frisyr. En låg, lite slarvig knut med en fläta som markerar framtill. Så sött så!
image5156


degigt

Vaknade till en grå himmel och duggregn. Känns lite segt, men jag tar det lugnt... Plockar så sakteliga ihop mig för att åka neråt landet om en stund. Imorgon är det jag som övar på danskan. Jepp, ett besök i den ljuvliga huvudstaden i grannlandet hägrar! Köpenhamn är så härligt. Det känns som en rejäl storstad och atmosfären där är så underbar. Skulle nog gärna bo där faktiskt. Cykla omkring, sitta i Nyhavn och köpa färska blommor utanför Magasin du Nord. När bror min flytatde så kom en av hans kompisars flickvän på kvällen och hon veckopendlar till Köpenhamn. Lät så himla mysigt. hon bor i ett gammalt hus ganska nära Nyhavn. Lite avis faktiskt... Inte för att jag inte gillar Göteborg, men Köpenhamn alltså...

biggie




Okej, jag må vara inne på armband just nu, men det här halsbandet var ganska schysst. Den enklaste outfit, typ ribbat linne och jeans/shorts/kjol med detta kring halsen, Nice!


bild shopbop.com

fascinerande

Hörde just en hälsning på radion när någon tyckte det var galet att den personen behövde ringa ett inkassoföretag för att korrigera en felaktighet som antyddes vara inkassoföretagets fel. Ehh... Vakna upp i verkligheten va.
Det finns massvis med folk som har skulder, i princip hälften hävdar att det var fel, att de betalt, att de inte varit kunder hos företag x, att de aldrig bott på den adressen hyran gäller, hade inneboende som skulle betala räkningen osv. Tro mig, som arbetande på ett inkassoföretag har jag hört en hel del dålig ursäkter!
Blir bara fascinerad över fenomenet. Dessutom verkar folk tycka att det är inkassoföretagets fel när personen har skulder.

..som fredag

Idag känns det nästan som fredag. Alltid lika trevlig känsla. SIsta ljusbehandlingen för den här gången, så nu hoppas jag solen komemr visa sig, mycket!
Vi har åkt fram och tillbaka idag. Massa mil blev det. Skojade och busade med brosonen också. Han är förkyld så det kändes lite på hans humör, men han skrattade och log precis som annars. Sötnosen!
Väldigt trevligt att umgås hela dagen med pappa och min bror! Det händer sällan. Men nu när bror min är föräldraledig så blir det nog oftare. Vi får passa på då :)
Nu blir det en kopp té tror jag.

heart locket

Eftersom jag är i en armbandsperiod fastnade jag för det här söta från Mawi. Ett stelt armband med en hjärtberlock där man kan bära bild/er på nära och kära. Sött! Mormor har en gammal belock som hon använder ibland, har för mig att det är bilder på henne och morfar i den...
18534-5154
bild netaporter.com

grey's anatomy

Ytterligare ett härligt avsnitt av grey's anatomy. Oh they are funny! 
Min svägerska har just börjat sin AT och det är roligt att höra om det, men det funkar ju inte riktigt som på tv!
Undrar förresten om the Grey's ladies hade matchat så att de bar svart och vitt?! Fast var är Izzie?
image5153

tibi

TIbi är ett märke jag upptäckte i maj förra året. Snygga kläder av designern Amy Smilovic. Gillar en hel del av sommarkollektionen men måste säga att fjolårets var snäppet vassare!
18534-515218534-514918534-5151
18534-515018534-514818534-5147
bilder tibi.com

devine

Marc Jacobs har sina ljusglimtar! De här söta ballerinaskorna gillar jag riktigt mycket. Detaljen med stenar känns helrätt i vår och sommar. Så fräscht till jeans, shorts och tights! Ballerina-älskaren i mig blir alldeles salig.
18534-5146
bild netaporter.com

copenhagen

Snälla, ge mig lite grymma Köpenhamnstips people! Ska dit en dag i helgen och vill gärna ha tips på mindre butiker runt ströget, gärna sådant som passar min student-ekonomi. vad ska jag kolla in?!
Har ju varit i Köpenhamn massvis med gånger, men går ju oftast fram och tillbaka på Ströget. Vore kul med lite nya tips att spana in. Tack tack :)


något annat

Trodde först att plagget tjejen bär var en kappa, men det stod klänning. Söt , roliga och lite annorlunda fast på ett bra sätt! Sådant gillar jag. Att matcha med stor sten i halsbandet och inget annat i övrigt ger härlig stil!
image5145
bild shopbop.com

i vitt

Maria Bello klär i denhär ursöta vita klänningen. Vitt är verkligen fräscht när man fått lite färg. Tyvärr burkar ju studenten infinna sig lite väl tidigt eftersom man sällan fått någon äkta färg innan dess..Jag ser ut som ett spöke på mina studentkort, fast kanske främst i mina ögon+ att de flesta i min klass hade åkte till solarieöarna precis innan...
image5144

sött svenskt

En tjej fotad i New York iklädd en ursöt H&M-klänning. Gillar verkligen den klänningen även om den inte passar mig...
18534-5143
bild sartorialist.blogspot.com

myspys

Idag blir nog en trevlig, mysig dag. Om en stund kommer pappa, då ska vi kånka ner min stora dator till bilen och därefter upp till brorsan. Han ville visst ha något ur den, fast jag tvivlar att den funkar alls... Efter min ljusbehandling ska vi då bege oss till bror min, som numera är hemmapappa, och sötaste brorsonen. Där ska vi hjälpa till med lite saker, främst pappa visserligen kanske. Jag ser fram emot att busa med lillkillen. Han är lite förkyld men jag hoppas kunna busa en del trots allt! Mysdag helt enkelt.
Strax ska jag ta på mig lite kläder och se till att vara så klar som möjligt när pappa kommer!

hårdags...

Nästa vecka ska jag återigen hamna i frisörstolen. Det ska klipaps och färgas. Ja inte håret alltså, ögonfransarna ska färgas. En riktig hit när jag gjorde det förra året! Håret ska klippas och jag vill ha lite förändring. Antagligen med betoning på lite. Vill ha bort lite av uppklippet som är, funderar på längden som Lauren ungefär. Kanske kan vara bra eftersom jag tappat en del hår det senaste halvåret och vill inte se för tunnhårig ut. Sarah Jessica ser ursnygg ut i sin frisyr, lite längre och det är precis som jag vill se ut. I höstas visade jag bilden på Ashley för att få till min lugg och det blev jag rätt nöjd med, kanske ska komplettera med den nu också!?! Åhh, varför nojjar jag alltid när det är ganska lite som görs vid varje klipptillfälle? Jo, för jag tänker inte "det är bara hår, det växer ut" som så många andre verkar göra. Det är mitt hår och jag vill känna att det är rätt!

Tips mottages med största tacksamhet! Antingen sajter, trender eller kändisar...


sundance

På med en solgulklänning och dansa soldansen! SKämt åsido, jag hoppas verkligen solen kommer skina över Kristi Himmelsfärd. Det borde väl vara passande?! Gillar verkligen den här Alice+Olivia klänningen med paljetter upptill.
18534-5139
bild shopbop.com

dagens

Moln, sol och sedan regn innan jobbet. När jag sedan satt på jobbet ändrades det igen och solen sken ett tag. Jag var ganska nöjd ändå. Eftersom jag tog min seglarjacka, som man bör här på västkusten (skämt!), kunde jag använda min favoritkofta från Topshop. Den går inte att ha under mina vårjackor eftersom de är såpass tighta i modellen. Så ingen skada skedd, jag var nöjd trots allt.
Klädsel på jobbet blev:

  • kofta, Topshop
  • linne
  • stuprör, omsydda Cheap Monday
  • sneakers, Reebok
    image5138
bild hbo.com

silver

EN lite annorlunda sko, men jag måste säga att jag gillar den. Inte min stil egentligen, men skulle säkreligen göra susen till en klänning, kjol eller ett par tighta jeans och en topp i sommar.
image5137
bild shopbop.com

2xTheory

Hittade en massa sött på Shopbop.com. Inget ovanligt faktiskt. Gillar att de har riktiga människor som modellar kläderna. Det ger en helt annan känsla än när de sitter på dockor som hos netaporter mfl. Den orangea ser härlig ut, fräsch till solbränna i sommar. Den vita är så fräsch, gillar den raka modellen!
image5135image5136
bilder shopbop.com

fling

Även omd et bara är en fling mellan Lindsay och Callum Best måste jag säga att han ser väldigt nice ut. Här har vi en kille jag tycker är fräsch! Läste någonstans (på expressen tror jag) att Callum tydligen är trött på ONS och vill hitta en fru. Lite skrattretande nästan, Lindsay gift.. Njae, det tror jag inte riktigt på. Hon tänker väl inte göra en Britney?!!?!
18534-5134

missoni

Missoni-dottern Margeritha Missoni har härlig stil som jag gilalr. Här på en bröstcancer-gala i axelbandslös klänning, från Missoni tror jag. Väldigt söt modell, snyggt matchad med stort halsband och blå skor.
18534-5133

Missonis S/S-07 visade en hel del fina färger. Snygga snitt och detaljer, men också en del lite annorlunda.. Men å andra sidan tycker jag det är oftare det är lite udda detaljer på catwalken snarare än sådant man faktiskt kan använda. Jag gillar den första klänningen i det klassiska Missoni-mönstret. Den andra klänningen, som liknar Margerithas här ovan, är riktigt söt och fin!

bilder style.com och gettyimages.com

umbrella

Nu ösregnar det ute. Regn och blåst är vanligt på västkusten, men inget idealt väder direkt. Paraply är nog inte aktuellt idag, får bli seglarjacka och keps på huvudet, för att ta hand om håret... Får helt enkelt sjunga på Umbrella för att pigga till det lite.
18534-5128
bild via google.se

sommaroutfit

Lindsay ser härligt sommarfräsch ut i korta jeansshorts, vit skjorta och silvriga flats. Supersnyggt och fräscht. Hennes hår ser riktigt snyggt ut det också. I like!
image5127image5126

sienna



Förra veckan syntes Sienna på filminspelning, filmen där Sienna tog över en roll som Lindsay skulle spelat. Här är Sienna ute i New York med pojkvännen. Han fick dock inte vara med på de här bilderna, får lite samma känsla som när Mischa dejtade Cisco Adler....


tisdag

Sov sådär inatt. Aldrig roligt. Skola och sedan lunch. Har varit och hämtat mitt första Buzzador-paket. Malaco Truly är det som ska testas... Spännande värre. Har smakat lite, verkar okej, fast någon var sådär god.
Jobb ikväll också. Mitt efternamn är lite svårstavat och förra veckan påpekade jag att min mail blivit fel. Det fixade de ganska snabbt, men igår när jag skulle logga in så funkade nya inlogget inte. Hoppas det är löst till idag för då kan jag kolla jobbmailen vilket itne gick igår. Hade dessutom problem med ett av datorprogrammen igår.. Lite störande. Ny dag, bättre utgångspunkt!

såndär lista

Det var ett tag sedan jag gjorde en lista, så here it goes:

Idag: Skola, ikväll jobb.
Igår: Skola och jobb
I förrgår: Hängde i huset, mådde kasst. Middag med mormor, M&P.
Imorgon: Ljusbehandling sedan umgås med bror, brorson och pappa.
I övermorgon: Ledigt, ingen plan ännu...
Humör just nu: Sådär, men bättre än i söndags iallafall
Väder: Sol och moln, ganska blåsigt
Bästa egenskap(er):  Omtänksam, snäll, bjuder på mig själv (i lagom dos såklart..)
Sämsta egenskap: Lite envis, tror inte att jag klarar så mycket (fast det gör jag ju!)
Favoritmånad: Juni, min födelsedagsmånad. Annars är augusti nice.
Tv eller film: tv, fast en film är ju inte dumt.
Bok eller tidning: Tidning är bara tidsfördriv, bok är så mycket mer.
Bar eller nattklubb: dansa är ju roligast så det får väl bli nattklubb.
Arbete eller skola: arbete, så skönt att vara ledig på kvällar och helger!
Morgon eller kväll: Kväll alla gånger!
Klädsel just nu: Mysbyxor från Nike och vitt linne från Lager 157
Sällskapspel eller Tv-spel:  ehh.... varken eller, spelar sällan spel.
Kramas eller pussas: Måste man välja?!
Promenad eller bio: bio.
Öl eller vin: Vin, fast allra helst cider.
Godis eller snacks: popcorn
Byxor eller kjol: byxor eller klänning eller kjol...
Senast sedda film: The Holiday
Komiker: pass
Skådespelare: pass
Stamgäster på din blogg: hmm, det varierar men alla är lika välkomna!! :)
Förhållande eller singel: Singel...
Kärlek eller vänskap: varför behöva välja?!
Glasögon eller linser: Jag har glasögon, men det vore skönt med linser.
Storstad eller småstad: Storstad alla gånger
Stökigt eller städat: Städat är så skönt!
Restaurang eller hemlagat: Någon gång ibland kan det vara gott att äta ute, men oftast föredrar jag hemlagat.
Tävling eller lek: Lek.
Jacka eller kappa: beror väl på...
Stark eller svag: stark!
Brun eller blek: Brun.
Favoritbutiker: Hmm.. H&M såklart, Zara är trevligt och Topshop!
Favoritnöje: sociala aktiviteter, läsa en bra bok, fika, se en bra film, dansa en helkväll osv
Favoritmat: :något grillat tror jag...
Händer eller fötter: sak samma...
Sparare eller slösare: jag är sparare.


cleo

Bilden av Kirsten på australiensiska tidningen Cleo är så fräsch. Detta är bilden av hur jag vill se ut i sommar. Gyllenbrun hud, fint solblekt hår, supersöt klänning och ett glatt humör! Sommaren närmar sig.. Jihoo!
image5123

b/w


Svart och vitt är två basfärger, dessutom passar de riktigt bra ihop. Ashley ger bra exempel i stor vit skjorta med svarta raka byxor. Att hon lyckas gå omkring på sådana höga skor jämnt förstår jag helt ärligt inte....


strandstil

Det vara bara någon månad sedan som jag tyckte H&M's bikini utbud var riktigt trist.. Så idag surfade jag in där och hittade två ursöta modeller. Den vita med silvriga länder är ursnygga och cool. Den rosa är dreamy och precis min stil. Måste absolut gå och kolla in de här IRL. Detaljen på byxan gillar jag speciellt. Det jag ser som en nackdel är att det inte är knyt på byxan, gillar det eftersom man då kan komma undan en rand på sidan. (Nej, jag solar inte utan knut utan flyttar den helt enkelt så ofat att det aldrig hinner bildas en tunn rand.)
18534-512118534-5120

bilder hm.com

smg

Oh, den här outfitten gillar jag riktigt mycket! Det är gamla Buffy-stjärnan Sarah Michelle Gellar som visar upp den. Så snygg med tighta jeans, flats och volym i överdelen. Väskan och solgalsögonen ger snygga detaljer. Åh vad snyggt!!
18534-5119

en sjal

Jag har länge tyckt att en sjal kan förhöja och förbättra en enkel outfit. Cameron visar ett bra exempel här. Jeans och topp matchas med en mild sjal i blåa toner. Riktigt fräscht.
18534-5118

off to work

Nu lämnar jag snart hemmet för att åka och jobba. KÄnner mig ltie trött, men det löser sig nog. Oftast blir det bättre när jag är på jobbet. Gillar ju det jag gör, oftast iallafall.

greyish

En fråga bara, är det en grå ram runt bloggen på era webbläsare?
Hos mig är det det ibland, men ibland försvinner den.. Lite märkligt!

Alltså, det ska vara grått. Vill bara veta att allt är som det ska vara!



Nu vet jag! Tack :)

ursnyggt

Vilka ursnygga sandaler! Tunna remmar, enkla men såå snygga och perfekta i sommar. De svarta är från Report Signature. Gillar att det är en rem över hälen också, ser mer klätt ut med en gång.
18534-5117

De rosa hittade jag via Amandas blogg. De rosa påminner starkt om de svarta med rem baktill, men är lite annorlunda ändå. Oh, kan verkligen se något liknande på mina fötter i sommar! Dessa är av märket Laundry by Shelli Segal.
18534-5116
bilder shoes.com

växlande

Snacka om konstigt väder! Växlar hela tiden, men det är relativt varmt ändå=nice.
Känner mig fortfarande helt konstig i kroppen. Ah, just det ja måste ringa doktorn och fråga en sak...
Ikväll blir det jobb. Liksom imorgon. Det är ju bara två vanliga kvällar den här veckan så det lär säkert vara många som jobbar de här två kvällarna. Lite jobbigt eftersom det är svårare att hitta en plats då. Men det brukar lösa sig!
Nej nu måste jag nog samla lite kraft för att orka jobba ikväll.

Lindsay

Först är hon i New York och promotar senaste filmen Georgia Rule. Den verkar rätt kul förresten, har kollat in klipp på filmens officiella hemsida. I NY såg hon cool ut i skinnjacka, tights och hatt med sina Wayfarers på nästippen.
18534-5113

Sedan förflyttade hon sig snabbt till Paradise Island, Bahamas, för invigning av The Cove Atlantis. Först bar hon en klänning med palettliv och rak kjol i silver, matchat med guldsandaler.. Ehh, inte så förtjust i den blandningen av metaller... Senare på kvällen bar hon en annan paljettklänning, denna gång var kjolen paljettprydd medan livet var i vanligt tyg. Hmm... Hennes nya sällskap är förresten en nyupptäckt av förra sommarens ryktade fling med Callum Best, son till någon känd fotbollsspelare tror jag. (är itne så okunnig i fotboll som det låter kanske bör tilläggas.)
18534-5112

OdlR

Oscar de la Renta kan klänningar! Något annat vore bara struntprat. Från avsnittet i Sex and the City där Aleksandr pratar om designern som Oscar och Carrie blir till sig och sedan får låna hennes favoritklänning. På visningen för S/S 2007 visade han upp mycket snyggt! Fina detaljer som fickor, avskärningar, vida kjolar och spets. Ljuvliga färger, både pastelliga och färgstarka samt klassiska svart. A whole lot of lovely Oscar!
18534-5115
18534-5115
bilder style.com

armband

Just nu har jag inga halsband att tala om, bara min guldkedja som jag fick när jag fyllde 18år. Den har jag nästan jämnt, men den syns ju inte direkt utan bara kompletterar saker&ting.
Armband är däremot något som jag mixar, matchar och använder dagarna i ända. Med smala handleder är det lite svårt att hitta modeller som funkar, men jag har en del att variera mig med. Hittade till den här
sidan där jag hittade många snygga varianter. De färgglada är av designerna AV Max och i ett bra mycket bättre pris än de snarlika Hermés-armbanden. Snygga och fina är de och minst ett i varje storlek skulle gärna få ta plats på min arm!
18534-5110

CC Skye gör de här ltie roliga armbanden. De faller mig inte lika mycket i smaken som de ovan, men snygga är de och bra eftersom de nog skulle kunna finnas i min storlek, de är delade. Fast är det 24K guld så kostar det.. Och trots att de här anses vara budget i jämförelse med Hermés så är inte 1300:- budget för mig som student.
18534-5111
bilder http://www.winknyc.com/

turkos

På topshop kan man hitta den här kassen/väskan i turkost. Ser schysst ut. Kul med en färgstark väska, lite svårare att allatid matcha, men riktigt fullträff när det funkar! Jag har en turkos väska, som är några år, den ligger i en av mina väsk-lådor och har tappat formen. Tror att jag ska försöka ta hand om det faktiskt, den kan nog återanvändas!
18534-5109
bild topshop.com

raffet

Ojoj, raffet brinner! Har en kompis som jobbar där, inte nu förstås, det är söndag och hon har inget skiftsjobb, men ändå.. Dessutom ligger det väldigt nära där jag är just nu. Lite otrevligt är det väl alltid när det brinner på ett raffinaderi!


domen

Nu kan man spana in The Sartorialist's resultat av fotandet på Stockholms gator i början av maj. Måste säga att han i sin blogg samt i diverse artiklar i (och det måste nog sägas) svenska tidningar lät väldigt positiv och imponerad av stilen. Fast om man läser hans små kommentarer på Style.com så tycker jag inte han låter lika impad. Frågan är väl om han försöker vara mer tuff på modesajten eller var han inte så impad som han gav sken av?!

bilder style.com

at oscar



Har haft de här bilderna ett tag, de var från ett event med Oscar de la Renta som sponsor. Ursöta klänningar och jag fastnade speciellt för två. En vit med spets och fina detaljer. Den andra i svart med puffig kjol, samt spets upptill på den axelbandslösa modellen. Så fint, båda modellerna!

zic-zac

Mischa partar i London i Missoni-klänning. Mischa såg glad och fräsch ut i kort Missoni-klänning, lång kofta, Gucci-väska och silverflats. Snyggt! Ibland kan Missoni-mönstret bli lite mycket, men här känns det alldeles lagom...
18534-5102

sweet kate

Nyklippt i sin korta page såg Kate riktigt glad och söt ut på party. Pojkvännen fanns med vid hennes sida.
image5101

just juicy

Två söta plagg från Juicy Couture. Blusen i grönt är fräsch och passar snyggt till jeans eller shorts i sommar. Klänningen ser söt ut i sin enkelhet, passar perfekt en het julidag. Eller kanske med tights och en kofta nu under våren..
18534-510018534-5099
bilder shopbop.com

sköna söndag

Idag är det söndag och jag har inget annat planerat än att ta det lugnt. Ska åka till huset snart, parkeringen på bilen går ut strax. Igår när jag kom hem var det fullt med bilar överallt, men en stund efter att jag hittat en parkering fanns det såklart en lucka precis utanför mig. Typiskt!
Idag blir det nog Elle och jag. Bläddrade lite snabbt i fredags, finns nog en del intressant att läsa.

vad ska man säga...

Riktigt besviken på den såkallade Eurovision Song Contest. Flera av bidragen är så dåliga att man skäms, de hade ju knappast klarat sig varken i SVenska uttagningen eller hos den svenska idol-juryn.
Finns det något land som inte röstar på grannlandet?! Såå trist.
Nej, det finns inget roligt kvar med Eurovision. Jag tycker det borde delas upp, öststaterna kör en omgång och västländerna kör en egen, då har vi en mer rättfärdig chans igen.
Nästa år kommer jag nog inte känna mig lockad att sitta bänkad. Faktum är att jag tycker vi borde sluta delta!

schlager

Idag har jag varit på landet. Känner mig helkonstig i kroppen som att jag inte har någon energi alls liksom. Därför har jag legat under en filt, delvis, och njutit av frisk luft samt sol. Väldigt skönt. LIte jobbigt att må som jag gör dock. vet inte varför och då är det oftast mycket jobbigare tycker jag.
Snart är det Eurovision. Jag är inte lika intresserad som av den svenska upplagan. Så många som är dåliga, konstiga och bara märkliga. Hoppas på The Ark förstås. Jag och pappa konstaterade förut att vi kanske itne behöver vinna, det är ju ett väldigt stort spektakel att anordna finalen, men hellre att Sverige vinner än någon konstig med ett märkligt bidrag. Sedan Elena vann för Grekland har det bara gått utför. Var ganska kass innan det också faktiskt. Ska vi ta 2007 och få ett vettigt Eurovision bidrag som vinner?!
Må rätt låt vinna.

11/5

Bjuder på en liten dagens-bild. Såhär slappt och bekvämt klädd var jag när jag var p stan förut för att göra min ljusbehandling.


show the back

Jag gillar plagg, både toppar och klänningar där ryggen är det utmanande. Dne här klänningen från Vanessa Bruno är ett bra exempel. Så snyggt!
18534-5097
bilder shopbop.com

foreign

Satt igår och insåg att det borde finnas en hel del snygga, roliga och inspirerande bloggar från våra grannländer. Danskarna har ju grym design och norrmännen ligger bra till de också. Någon som  har tips på bloggar från våra grannländer? Eller kanske några amerikanska, brittiska eller sydeuropeiska, främst på engelska då.
Tipsa på bara! Vore kul att få en lite bredare bloggskara!

manligt

Snygg sommarstil på killar visade Dsquared. Fräscht som attan!
18534-5096
bild style.com

ballerina

Ballerinaskor är nog den bästa skon ever. Sköna, snygga och går att bära till det mesta. Eftersom många kedjor gör modeller så kan man ha flera att välja på, olika färger och lite olika modeller. Den här från Carmen Ho är snygg. På sommaren är det bra med luftiga skor också.
image5095
bilder shopbop.com

alba

VArdags outfit brukar Jessica Alba vara riktigt bra på. Till vänster i en klänning matchat med tights då hon är ute med sina hundar. PÅ bilden till höger är hon lite merpåklädd i jeans, Converse, randig långtröja och skinnjacka. Ljusa accessoarer piffar till en ganska mörk outfit, bra tips nu i vår!
18534-5094

dsquared

Dsquared har ltie tuffare mode för sommaren, jag gillar det. En snygg variant på jumpsuit, det kan faktiskt se snyggt ut... Många stora väskor bar modellerna på, snyggt men inte så värst praktiskt, man slänger ju ner en massa skräp då! De mörkblå shortsen är ruskigt snygga och en liknande modell får gärna leta sig till min garderob!

kavajen

18534-5088








På besök hos TRL var Mandy fräscht klädd i nätt kavaj, tunika och jeans. Fräscht och fint. Jag är riktigt sugen på en nätt kavaj, fast ska jag hitta en modell som är nätt får jag nog leta på barnavdelningen tror jag. Någon som har tips?


























fredag

Så var det fredag, en grå sådan. Solen, var är du? Hoppas den visar sig nästa vecka iallafall, då vankas det långhelg! =mycket chans att kunna njuta i solen, om den visar sig förstås.
Snart ska jag åka på ljusbehandling. Hade tänkt åka tidigare, men alt blir inte som man tänkt sig. Har fått gjort en del hemma så det var ju inte waste of time.

4 sek

Igår var jag ju på babysim med sötnos-brorsonen. Han är verklgen sötast i jämförelse med flera av de andra bebisarna. Det är inte klokt av de kan göra som små pyren där i vattnet. Igår flöt han och höll själv i räcket nere i bassängen. Sedan "dök" han från faster till pappa. Den lilla busiga pojken!

Efteråt var vi hos hans farmor och farfar (dvs mina föräldrar) för lite kvällsmat. Hela G-klanen samlad. Det fantastiska var att Filip stod helt själv. Han stod i ungefär fyra sekunder utan att hålla sig i någonting! Han är 8,5 månader och kan snart stå. Helt fantastiskt. Min kusins dotter är fyra månader äldre och har nyligen lärt sig stå upp. Men hon har säkerligen utveklat något som han inte har utvecklat. Det är ju så, alla småknoddar utvecklas hela tiden, men det är inte samma hos alla. Någon har det rytmiska medan andra "pratar" tidigare osv.
Nävål, 4 sekunder underbart är kort!
Rena låtkavalkaden
idag... Tihi.

så var det den tiden igen..

Ja så hade klockan snurrat en himlans massa varv och nu står den åter på Gå-och-lägg-dig-Emma. Jepp det är ett helt nytt klockslag, finsnpå min klocka åtminstone.. Eller så kanske det saknas just på min klocka eftersom jag har svårt att komma i säng.
Imorgon är det fredag. Trevligt. Helg är alltid lika nice. Ska nog ta och krypa till sängs nu.
Godnatt och baci!

vristrem

Det är många skor nu som har rem runt vristen/ankeln. Jag provade en modell från Mango i vintras, men den passade inte mig alls. Tror jag behöver något som sitter bättre på i övrigt, eller kanske helt enkelt passar bättre i storleken... Den här modellen från Loeffler Randal är snygg. Härligt med en färgklick på fossingarna. Något annat som känns väldigt sommaren 2007 är öppen tå. Många skor i ballerina modell är öppen tå precis som de flesta sandaler..
18534-5087
bilder shopbop.com

drömmar

Inatt, alltså den som var till idag, drömde jag om en gammal kompis. Vi gick i samma klass 1-9, sedan hamnade vi på samma gymnasie efter att hon var på ett annat år1. Efter studenten och varsitt break-up så blev vi tight igen och hade riktigt kul under 1-2 år med mycket party, träning, bad och semesterresa. Vi gled ifrån varandra sedan, det finns en annan anledning men den är inte till min fördel riktigt... Fast det riktigt slutet kom ett år senare då vi skulle jobba ihop en sommar. Går inte in på detaljer, men då svek hon mig rejält och sedan dess har vi inte pratat, alls. Nu drömde jag om henne inatt. Hon hånade mig på något vis och jag mådde uruselt. Allt var hemskt och hon skrattade rått där hon satt mitt i en folkmassa med någon annan, minns inte vem.
Usch, verkligen konstig dröm alltså! Har återigen börjat drömma, något jag gjorde under hela hösten. Mest jobbigt är nog att jag inte förstår var allt kommer ifrån. Jag drömmer om bekanta, grannar, gamla kompisar osv. Såå konstigt!


olsens

Under ett bra tag nu har man lätt kunnat se skillnad på tvillingarna Olsen. Mary-Kate hade längre och mörkare hår medans Ashley varit blondare ett längre tag (med undantag av den korta tid då hon var brunette i vintras). På met-balen i New York i veckan så var det desto svårare igen att skillnad på de två tvillingsystrarna. Jag ser det nu, men vad tror ni, vem är vem?!
18534-5086

osminkad sanning?

Kvällens fundering krestar kring en kommentar jag fått. Nämligen huruvida jag hade smink på mig eller inte. Detta sagt med en fundersamt tittande blick. Vid tillfället hade jag min vanliga vardagsmake, vilket i ärlighetens namn inte är nämnvärd skillnad till partymakeupen. Till vardags har jag mascara, sveper iD-puder över mitt face, lite concealer för att dölja det mörka under ögonen och en dutt rouge för att pigga till det.
Detta trodde killen i fråga helt säkert inte var något smink alls. Det var en komplimang, det vet jag. Men jag kan int elåta bli att fundera på hur lättlurade killar nog kan vara då det gäller kvinnliga knep.

Nåväl, vacker utan spackel kommer jag att tänka på. Smink är ju inget viktigt för mig även om rouge och mascara är ganska trevliga produkter att ta till i det dagliga.

En annan kille frågade mig för många år sedan hur det kom sig att jag inte målade mina ögonbryn. Något jag blev lite störd över, kommentaren alltså. Eftersom jag visste hur knäpp jag ser ut då, men också varför det ens fanns en fråga till det.... Det finns märkliga killar.
Jag gillar nog den förstnämnda typen mer, alla gånger!

bitten

Sarah Jessicas t-shirt visar lite av hennes budskap med Bitten-kollektionen. Men om det inte är en luxury, vad är det då?
image5085

cutsie

Kate ser så somrigt söt och fräsch ut på gatan i New York. Hennes vita linne är precis i min stil och matchat med avklippta jeans och sandaler blir det en, i mina ögon, perfekt sommaroutfit!
18534-5083

Efter uppbrottet med Orlando såg Kate oroväckande smal ut och verkade ledsen, vilket inte är direkt konstigt! Nu ser hon däremot gladare och piggar ut med brittiske modellen James Rosseau. Välmatchade och söta verkare de härligt kära!
18534-5084

rutigt

Tibi har gjort den här rutiga kjolen. Den känns lite som något jag kan ha haft då jag var liten. Rutig kjol med fickor och någorlunda hög midja. Ja något liknande hade jag nog allt som knatte, eller om det var mamma kanske... Gillar den här modellen iallafall. Söt och fin, men jag tror den är snyggast matchad till ett vitt ribbat linne, en massa armband och ett par metallic flats.
18534-5081
18534-5082
bilder netaporter.com

all white

Sommreans lilla svarta är nu den lilla vita. Msicha klär bra i söta vita klänningar. Båda har lite spetsmönster, den ena axelbandslösa och den endra med trekvartslånga ärmar. Den med ärmarna påminner om min konfirmationsklänning faktiskt. Har sett flera liknande på stan nu i vår. Märkligt.. Jag har ju kvar min, kanske ska dra fram den ur garderoben!?!
18534-508018534-5079

strandklädsel

En miniklänning i trikå tycker jag är det perfekta gå-till-stranden-plagget. Helt perfekt faktiskt! Fast cyklar man ska man nog ha shorts och linne. Då kan man reglera värman och slippa Marilyn Monroe-effekt.
18534-5078

bild shopbop.com

topshop

Skulle gått på Topshop-minglet med Veckorevyn idag, men min kompis bangade... Borde väl gått ändå, men jag är väl lite mesig för jag kände inte för att gå själv. Hörde ltie med en annan kompis, men hon kom hem så sent från jobbet så det passade inte. Hade kunnat jobba ikväll, men men.. Har ju jobbat minimumet den här veckan så det är lugnt på det viset.

lindsay

Efter premiären av Georgia Rule var det dags att fira Lindsays omslag av Nylon. Dagen efter besökte hon Letterman där hon kommenterade rubriker som stått om henne i skvallerpressen. Det mesta var falskt, enligt henne. Såg snutten på en sida och jag blir alltid lika fascinerad av hennes hesa röst!
Söta axelbandslösa klänningar vid båda tillfällena. Fickor är något jag fortfarande inte blivit trött på, fräscht och snyggt!



fräscht.

Netaporter visar outfits för en hel vecka med 3 nyckelplagg. Klänningen från Marc Jacobs ser söt och fräsch ut, att matcha med skinnjacka känns helrätt. Väldigt vårigt och passande till det svenska växlande vädret.
18534-5075
bild netaporter.com

grått

En sådan grå torsdag! Tunga gråa moln över Göteborg idag... Känner mig helsunkig idag. hela veckan ha rjag varit trött och haft en molnande huvudvärk som liksom bara gnager.
Besvikelse/irritation på vänner bättrar ju inte direkt på humöret. Hur mycket ska man tåla? Jag har ansett mig vara en person med få men nära vänner, men nu känns det faktiskt mer som få vänner helt enkelt. Låter kanske sorgligt, men det är inte så jag menar. Fast det är klart det är ju trist att de inte visar sig vara så nära som jag trott/hoppats. Något jag tycker är viktigt i en vänskapsrelation är att ge och ta. Men det funkar ju inte om det bara är en person som frågar, undrar och bryr sig.

buona notte

Jag loggar ut. Godnatt!

malababa

Vilken härlig väska! Gillar att den går att bära i handen eller med axelrem. Perfekta väskan helt enkelt.
18534-5074
bilder shopbop.com

georgia rule

Vi följde Lindsay under inspelningen av Georgia Rule, det var väl då det var så mycket snack om att hon stannade hemma från inspelningarna osv. Ryktet säger visst att Jane Fonda inte ville se Lindsay på premiären, men här står de trots allt.. Felicity Hufmann har också en roll, de tre verkar vara leading ladys.
Filmen handlar om en rebellisk tonåring som skickas ut på landet av sin mamma, där ska hon spendera sommaren med sin mormor.
18534-5072
På premiären bar Llindsay en ursöt vit klänning. Kort axelbandslös med puffig kjol, I like! Både lillasystern och mamma var med på röda mattan. Lindsays mamma hade ett uppdrag från E! att intervjua sin dotter..
18534-5073

nicey

Oh, när man ser den här bilden så blir man ju nästan lite avis på Jessica Simpson som får pussas med söta John Mayer. Det sitter i håret killar!! Korta, lite rufsiga frisyren gör verkligen gott för John.
image5071

snabbt nu

Hemma en vända för att äta lite och packa ner en handduk samt baddräkt. Idag är det babysim med lillkillen på schemat! Superkul. Han är så söt. Undra om deras kompis ska dit med sin dotter också.. Hoppas det för då får jag sällskap i omklädningsrummet.
Känner mig helt kraftlös idag, precis som igår, fattar int eriktigt varför, men det känns precis som när järnet i blodet är dåligt... Proppar i mig tabletter och leverpastej som tusan, hoppas det vänder snart.
Well, off I go!

sängdags var det...

Sängen var det jag hade som mål ja... Googlade nybäddad säng och fick fram märkliga bilder, bland annat den här fårn Notting Hill. Klockren scen från den filmen! Sött meddelande på t-shirten, men så vänder han sig om... Oj oj, inte lika klockrent :) Dags att sova. Baci!
image5070
bild via google.se

kaxig

Ibland önskar jag att jag hade två klädkonton, ett till mig och ett som bara skulle spenderas på min brorson Filip. Han har visserligen massvis med kläder, ursöta nästintill alla, men det finns så mycket sött! Kaxi Design har kul bodys med texten Kaxig. Haha... Coolt på en 8-månaders baby. Lite synd att den är vit, FIlip är inte riktigt till sin fördel med vitt runt ansitket. Låter kanske fånigt, men han har så jättefint blåa ögon och de lyser verkligen om han har något blått eller annan färg (dvs ej vitt) runt ansiktet.
Ps. få 15% rabatt hos
kaxigdesign.se om du anger pren05.
18534-5069

ljuva sommar

Om jag fick en sommargarderob designad av Marc Jacobs hade jag jublat av glädje. Titta bara på den söta korta kjolen, toppen är också söt, men jag hade nog burit dem var för sig...  Klänningen med volanger är ursöt, finns dessutom som kopia hos Zara, koftan över ser mjuk och skön ut. Perfekt en grillkväll eller att värma axlarna på en uteservering. Ahh, ljuva sommar!
18534-506818534-5067
bilder style.com

mineral

Skaffade ett rouge ur Isadoras nya minerlserie. Har börjat använda den nu och trots att jag inte har rätt borste, men en rätt bra trots allt, så gillar jag den bra! Id:s som jag har i puder/foundation är ju suverän men lite för dyr. Rouge varianten från Isadora är absolut prisvärd! Trist att man ska behöva speciella borstar också.. Blir massa kosing ju.
18534-5066
bild via google.se

fastklistrad lur

Dagar som den här då jag spenderar större delen av dagen med en telefon mot mitt öra, då blir jag helt snurrig. Att på kort tid ställa om sig på vilket ställe jag ringer ifrån och mitt ärende är inte så lätt som man kan tro. Det ena är dock så mycket trevligare att nämna medan det andra är jobbigare variant eftersom vi inte får prata med vem som helst.
Nu är det soffan som gäller. Imorgon ska jag på babysim på eftermiddagen. Urmysigt! men innan dess ska jag upp tidigt. Trötter är en bra beskrivning av mig just nu.
Så, tills imorgon... Godnatt!

tält

Söt klänning med lite annorlunda skärning. Små enkla detaljer som piffar till det. I like. Fina färger dessutom!
18534-506518534-5064
bilder shopbop.com

i'm bad

Okej, så jag gick tillbaka till H&M idag och köpte den superbilliga svarta korta kjolen. Har ett tillgodokvitto så pengarna låg redan hos H&M så att säga... Dessutom blev jag inspirerad då jag såg den här matchningen och den här. Hade den fått hänga kvar hade jag säkert ångrat mig massa gånger i sommar! Om inte annat blir den perfekt att dra över bikinin när det är baddags på landet. 

voodo

Idag låg det några Voodolls på dörrmattan och väntade på mig. Förutom Health girl och Roxie Heart-Steeler fanns där även en Gordon Moneymaker. Ska bli spännande att se om de kommer hjälpa mig på något vis. Hoppas kan man ju alltid :)
image5063
bild voodolls.se

mandy

Mandy Moore uppträdde i helgen vid en New York Revlon run/walk för insamling av pengar till Bröstcancer forskningen. Kanske passade hon på att sjunga lite låtar från sin kommande skiva.. Gillar henens stil här, schysst och avslappnat.
image5062

Costume Institute Benefit Gala

Costume Institute Benefit Gala är ett årligt event som Metropolitan Museum of Art i New York anordnar. Det är packat av kändisar på röda mattan och de flesta har fantastiska klänningar på sig. Några har fruktansvärda klänningar, men det är ju lite trist att fokusera på det mindre fina så det skippar jag!
Cameron var ljuvlig i lavendelfärgad klänning matchade med turkos smycken, hon kan verkligen konsten att matcha med utmärkande detaljer. Ashley såg söt ut och eskorterades av självaste Christian Louboutin. Chloe klär sig alltid i lite speciella kläder och det gör hon snyggt i en äpplegrön klänning. Den korta puffiga klänningen Eva mendes bär är riktigt söt. Kate ser ut som hämtad ur en 1920-talsfilm, snyggt!

Kate Moss kör sin säkra svarta, ingen aha-upplevelse, men snyggt såklart. Även Lindsay är klädd i helsvart, gillar kjolen, men övre delen är sådär... MaryKate ser fantastisk ut, misstog nästan henne för systern. Lite väl mycket fjädrar kanske, men man kan ju inte få allt. Den enkla axelbanslösa klänningen Mischa bär tycker jag är en fullträff! Molly Sims är lika snygg som alltid och har en ursöt klänning, fluffigt och dant med en bar axel samt stor kjol.


PS. Okej, en mindre lyckad skriver jag om. Jessica SImpson, hur tänkte du?!?! Förstår inte hennes senaste stil faktiskt. Hon kan ju så mycket bättre!

8/5

Min klädsel idag, blev efter lite funderande och vel:


(gammal bild, har svarta byxor istället för jeans)


trött

Tisdag idag, jag är trött och seg. Precis som jag brukar vara på tisdagar. Det märkliga vädret hjälper ju inte till att pigga upp mig direkt heller... Har nog sovit konstigt för jag är lite stel i nacken. GÖr jag något dumt kommer jag nog få nackspärr befarar jag.
Lång dag idag, jobb+jobb. Blir nog bra!

långis

Imorgon blir ytterligare en lång dag. Jobb och jobb helt enkelt. Ska bli kul att få veta hur de tänkt om vad jag ska göra imorgon.. Men äh, det är ju faktiskt inte mitt bekymmer egentligen.
På onsdag ska jag på babysim efter skolan. Åh vad mysigt. Hoppas Filip tycker det är kul. Tydligen har de fått "dyka" från kanten. Snacka vad avancerat för en åtta-månaders baby. Nej nu ska jag packa väskan innan jag dyker ner under mitt lfuffiga täcke. Måste nog byta till sommartäcket snart för jisses vad varm jag är vareviga natt! Drömmer gör jag också. Inatt var jag någonstans, satt i en publik och väntade på något tror jag... MInns inte riktigt eller så blandar jag ihop det med gårdagens dröm. Buona notte!

hb

I samband med SImple Life's premiär i juni (har jag för mig) får Nicole och Paris äran att pryda Harper's Bazaar. Sammanträffande nog så är premiären i samband med Paris tänkte fängelsetid. Nästan så att man borde satsa en slant på att hon inte kommer vara många timmar i det där fängelset....
18534-5050

stuart

Jag är ltie sen, jag erkänner, men nu njuter jag på riktigt av bilderna på style som visar sommar-kollektionerna. Jill Stuart inspirerar. Fina färger, söta detaljer och fräscht.
18534-5049
bilder style.com

off again

Jaha, snart är det dags att slänga på sig kläder igen, har städat och då blev det myskläder, och sedan bege mig till jobbet. Frågan är bara vad jag ska ta på mig.. Hmm, nåväl, något lär jag nog hitta i min garderob :)

rosa puff

Julie Haus gör den här rosa klänningen med lite puff p kjolen. Ursöt modell och snygg färg till brunbrända ben. Den som inte gillar rosa kanske föredrar modellen i vitt eller gult.
18534-5045
bild shopbop.com

växlande

Vilket märklgit väder det var idag. Sol, moln, regn... Så snabbt man vant sig vid fint väder... Jaja, det kommer nog tillbaka snart igen. Pratade just med jobbet, ska dit imorgon igen och ringa. Får se vad de tänkte att jag skulle göra.. Jaja, det löser sig nog.
I eftermiddag blir det möte innan vanliga kvällsjobbet, en timma tidigare ska jag vara där.. Oh well, det är ju pengar.
Försöker att hålla humöret uppe idag, känner dock att jag är lite berg-och-dalbaneaktig. Men det ska jag nog komma över. Det bästa är att nu när jag mår bättre är dalarna inte lika djupa och så mycket lättare att ta sig förbi.
Dags att städa lite.. Så härligt efteråt!

Oj nu regnar det ordentligt! Måste bli paraply eller seglarjacka sedan. Ska nog försöka hinna dra fram lite mer vår/sommarskor också.

flyger

Ibland flyger tiden förbi. Nu ligger jag i min nybädade säng, rosarutiga satinlakan, urskönt! Ska upp relativt tidigt imorgon och får nog sova fem kvart i timmen inatt!
Godnatt!!

pink mini

På premiären av Shrek 3 var Cameron ursöt i rosa miniklänning. Fina detaljer som veck, knappar och fickor gör klänningen till en fullträff. Att matcha med silvriga pumps var snyggt och bryter av det söta i klänningen. Ursöt klänning helt enkelt!
18534-5044

favoriter

Favoritfärger: Rosa och blått
Favoritdesigners: ingen direkt faktiskt...
Favoritämne: gillade engelska, men matte är inte så dumt, nu är det väl marknadsföring eller organisation trr jag.
Favoritmodeller: Har ingen.
Favoritstilikoner: Inspireras av många, ber or på dag och humör.
Favoritfilmer: hmm, svårt men filmer som håller är Notting Hill, How to Loose a guy in 10days, the Notebook.
Favorittidningar: Damernas eller Elle kanske
Favoritaffärer: Zara är en favorit, H&M är inte dum.
Favoritcafé: Hmm, det har blivit många fikor på Condeco, schysst ställe.
Favoritresemål: Palma, Mallorca ligger bra till, annars är Italien favoriten.
Favoritböcker: Lagom blandning av chick-litt(på engelska) och deckare(på svenska) fyller mitt behov.
Favorittvprogram: Är inte stolt över dte, men jag är ju lite av en tv-junike.. Grey's är grymt samt Men in trees!
Favoritjeans: Filippa K:s är sköna och snygga, hederliga favoriten är väl Levi's.
Favoritmotion: gymmet är skönt eftersom jag själv bestämmer men boxningen var kul och jobbig, eller ett vanligt pass med grym musik.
Favoritsommartrend: korta kjolar/klänning, tights, sandaler.. det är så mycket snyggt!

helgens

Liten sammanfattning av helgen.
Helgens bästa: vädret har varit härligt om än lite kallt i vinden. Nu regnar det dock... :(
Helgens bästa 2: sommarhalvåret är officiellt här efter första övernattningen på landet!
Helgens sötaste: Filip såklart. Hans härliga glada skrik, hur söt han var när jag kittlade honom på golvet när han bara hade blöja på sig, hur sött han buffade på sin farfar, hans pappa som skojade med honom och han såg så glad ut, bara när han är sådär söt och glad som han kan vara.
Helgens låt:
Dunka mig gul & blå går i repeat på youtube. Knäpp men kul låt! Gillar skånskan.
Helgens resa: alltid lika härligt att köra bil med radion på högsta! Sommarfeeling.
Helgens botten: efter längre tid av hopp så kom det obligatoriska (?!!?!) sviket...
Helgens frågetecken: eller veckans faktiskt.. kompisen som ändrar humör lika snabbt som Filip och lika oförklarligt.
Helgens skönaste: nybäddad säng med rena lakan! Lovely.
Helgens sol: jodå, mitt lilla face har fått en dos sol, härligt.
Helgens absolut bästa: jag tror det börjar vända! Snälla Gud jag ber, låt det vara så!!!

Och nej, det är inte meningen att en oinsatt ska förstå allt :)

platå

Den här stilen är inte riktigt något jag skulle ta på mig, men jag tycker de kan vara snygga på rätt person.
image5043

bild topshop.com

four



Ännu en i raden av sommarens storfilmer är Fantastic Four där Jessica Alba har en roll. På premiär down-under såg Jessica riktigt söt ut i klänning med armband och rödalackade naglar.


sommardag

Solen tittar fram, ger oss smakprov vad som komma skall och jag drömmer om bara ben. Än så länge är de skrämmande bleka och behöver lite Summer Glow, men snart så... Då skulle jag gärna ta på mig den sötta röd och vitrandiga klänningen med en lite tuffare kort jacka som kanske behöver värma mig (förhoppningsvis inte såklart...), på fötterna blir det ett par hederliga remsandaler. Fräscht och somrigt, underbar visa-benen outfit.
18534-5041
bilder topshop.com

ett dygn senare

Ett dygn senare har jag fått mer luft än jag fått på länge. Nere på landet sitter jag ute så mycket mer än hemma i stan. Där finns dator som lockar inomhus, men på landet så är man bara. Mamma och pappa påtar i trädgården, de gör så fint, men jag är inte så förtjust i att påta själv.
Söndag kväll, jag är jättetrött och är nu peppad för Beck på fyran.

landet

Nu tar jag snart mitt pick och pack för att åka söderut, till landet. Mysigt ska det vara serru. :)
Skönt att komma dit, fast jag hoppas inte jag blir nipprig.. Det vore ju lite trist.
Imorgon njuter jag förhoppningsvis av solen en stund innan det åter vänds inåt stan. Trevlig kväll!!

luella

Luella hade lite mörkare färger, men väldigt inspirerande snitt och detaljer. Geek t-shirten har de flesta bloggat om och visst är den väl lite cool.. Fast jag tycker nog den är sådär matchad till den kjolen. KLänningen som piffas till med en sjal runt halsen ser lagom casual men dressad ut. Kjolen i mitten är ursöt och kan lätta göras lite mer somrig med en ljusare topp. Påminner om min svarta korta kjol fårn H&M med hög midja. Så snart magen lugnat ner sig lite och inte är svullen jämnt så ska jag dra på den kjolen med en topp och tights till jobbet/skolan.

bilder style.com

ljuvliga lördag

Den här dagen har varit riktigt underbar! Sitter ute och njuter av solen. Enda nackdelen so far var när jag kokade ett ägg och det var gammalt =äcklig lukt och färg! Och jag som är så lätt äcklad också...
Sitter i min nya brasse-stol som ska inte min balkong snarast. Urskön är den och har två lägen. Enda nackdelen är väl att den är lite hal i materialet så jag får ha en dyna som skydd liksom, fast den glider. Äh, i-landsproblem. Den är fin och passar säkerligen perfekt på min balkong!

chloé ss07

Två ursnygga outfits från Chloés sommarvisning. KLänningen till vänster är en dröm och den till höger går itne heller av för hackor! I like!
bild style.com

orange

Färg är extra härligt nu på våren då solen tittat fram och gett våra vinterbleka kroppar lite liv. Diane von Furstenberg gör den här enkla söta klänningen i lysande orange. Härligt färgsprakande som lätt kan bli lagom med en kofta/skinnjacka och heels eller flats beroende på önskemål och tillfälle.
18534-5035
bild shopbop.com

big house

45 dagar i fängelse fick Paris Hilton som straff för att hon bröt mot sin villkorliga dom då hon åkt fast för rattfylla. Fy vad jobbigt. Jag skulle nog inte palla 45 dagar inlåst och dessutom ha hennes livsstil måste ju bli enorm kulturchock! Men jag kan itne låta bli att undra om domen blir lite mer av en prestige grej, typ tro inte att ditt namn köper dig fri... 


sol

Nu lyser solen! Ska snart förflytta mig för att kunna njuta en stund. Gårdagskvällen spenderandes krypande på golvet ute på landet. Haha.. Jag var alltså hemma hos min bror och lekte med Filip. Han är helt underbar! Synd att han börjat kräkas lite mer bara.. Speciellt som jag inte återhämtat mig helt från min magsjuka och lätt blir illamående. Fast jag älskar honom så jag får leva med det :)
SEnare idag ska jag bege mig till landet. Känner mig rastlös så jag åker lite senare eftersom två hela dagar på landet hade nog fått fart på varenda lilla myra i kroppen på mig!
Har fått en plita/vagel i ögonvrån.. Not so nice. Är röd och håller mig undan smink idag. Nästa gång jag klipper mig (någon gång i maj) så ska jag färga fransarna igen. Fattar inte varför jag inte kan färga endast fransarna om jag inte vill klippa mig. Låter ju knäppt, men om man inte skulle färga brynen så fick man inte göra det... Hur logiskt är det då?! Skulle jag färga brynen skulle jag se galen ut. Dels så skulle ingen tro när jag säger att jag är naturligt blond och dels skulle det bara se knäppt ut!
Fick förresten frågan, igen, i början av veckan om det verkligen var min hårfärg! Jepp det är det. Alla blir alltid lika fascinerade...

puh

NU har jag ringt igenom 112x8 personer. Puh... Det har jag gjort med vanlig telefon, dvs knappat varenda nummer och utan headset... Lite segt. Men de flesta var så trevliga så det gick bra!
Ska plocka ihop mig och bege mig hemåt strax! Så nu solen, nu kan du titta fram.

lunch på stan

Eftersom jag gick på ljusbehandlingen innan jobbet kunde jag ta det lugnt på lunchen. Glömde min mat hemma så det fick bli en snabbis på stan.
Gick in på Zara och äntligen, en vecka efter öppningen var det lite lugnare i butiken. Kunde gå runt utan att känna
mig stressad och i vägen... HIttade en klänning som jag länge gillat mycket. trodde den var slutsåld men jag hade tur! Elenore har klänningen som jag nu äntligen hittat i svart. Tjiho. Ska bara testa den hemma så jag är säker, men den ligger myycket bra till!
Provade dessutom den svarta korta och billiga kjolen från H&M. Tyvärr var 34:an för stor och jag hittade ingen 32:a. Synd hade kunnat funka bra i sommar ananrs och priset på 69:50 kr är ju inte alls dumt.


svart

Ginnifer Goodwin i söt helsvart klädsel. LInte skinnjacka till en söt klänning med ballongkjol. Sött!
18534-5032

Keira does Elle

Tillbaka i rampljuset i samband med Pirates of The Caribbean 3 är Keira på omslaget av Elle. HOn berättar att hon inte är främmande för att "pensionera" sig från skådespelarjobbet om fem år. Sedan gillar hon inte paparazzis och alla spekulationer om henne hela tiden. Vissa saker kommer ju med jobbet... Hoppas dock hon beslutar sig för att vara aktiv ett tag till iallafall!
18534-5029

tunika


18534-5031









Åh så fräscht Jessica. Jeans och tunika med flats till. Enkelt och perfekt en vårdag.


























sthlm

The Sartorialist är nu i Stockholm och visst blir man lite glad över att läsa det här som han skriver om upplevelsen av huvudstaden. Kul!
Ska bli kul att se hans bilder från stan och kanske blir det något bekant ansikte?!

gul&blå

Förra veckan lyssnade jag på RIx fm på helgen och de hade någon slags lista öve rpopulära låtar. Då kom en svensk låt med en tjej som sjöng på skånska. Låten var lite kul och hette Dunka mig gul&blå. Jag tyckte den var lite kul, speciell text och skönt sound. (eller vad tusan man säger om en låt..)
LÅten spås bli sommarens plåga och Expressen skrev igår om den "
grova" texten. Så grov  tycker jag itne den är, inte direkt i klass med Björn Rosenström. Lyssna här och bedöm själv.

i mitt huvud

Idag är det tur att ingen annan än jag är i mitt huvud... Har kommit på mig själv med att tänka mindre snälla tankar om mina medmänniskor idag. USch vad taskig jag är, men det är nog mest idag bara, såhär brukar jag ju inte tänka....

4/5

Trodde nog det skulle vara varmare idag men tights och skjortklänning fick det bli.

  • tights, Topshop
  • skjortklänning, present
  • tygskor, Lacoste
  • silver armband+skinnarmband (ej på bilden)
    18534-5026

fredag

Igår blev det inget bloggande, när jag väl hade tid att blogga så fungerade inte tekniken... Attans!
Jobbet igår gick bättre igår än i onsdags. SKönt för i onsdags blev inte restultatet entligt mina önskemål. Jag har sådana krav på mig själv... Fast igår kände jag mig någorlunda nöjd. Skönt!
Var uppe tidigt idag för att hinna ljusbehandling innan jobbet. Blev lite sen, men jag slipper åtminstone stressa på lunchen. NU, fika! Lyxen som jag gillar med det här jobbet!

Dessous

Söta klänningar i jordiga toner från Dessous by Sophie Simmons. Den i mitten till vänster gillar jag verkligen.
18534-5025
bilder shopbop.com

en axel

Selma Blair bär upp sitt kortklippt hår. Gillar hennes vita klänning med en bar axel. Skulle ju passa perfekt som studentklänning!
18534-5024

lyckorus

Egentligen borde jag vara helt slut efter en arbetsdag från 8.30-21.00. Men jag bara sprudlade när jag gick från jobbet förut. Det var varmt ute, jätteljust och bara helt fantastiskt. Jag blir alldeles lyrisk.
Helt underbart att det är vår!

voodolls

Fick ett mail om Voodolls. Lite vidskeplig är jag ju och tror ju på sådant som ska ge gott. Haha... Kanske en Helath Girl kan hjälpa mig få lite mer vilja och kraft medan Roxie kan se till att mitt hjärta hamnar rätt så småningom.
image5022image5023
Health girl har en starkt vilja och ger aldrig upp. Hon tycker om att ha kontroll över sitt eget liv. (till vänster)
Roxie är expert på att fånga hjärtan. Hon är väldigt kreativ och hittar alltid sätt att få den hon vill ha. (till höger)

Belive it or not, de var lite söta iallafall. Jag hade förväntat mig mer läbbiga saker, det är den bilden jag fått från hokus-pokus filmer!







bilder voodolls.se

break

Nu blir det en kort paus innan det är dags för kvällsjobbet. Tänkte ta något att äta och en liten promenix, eller lite luft åtminstone! See ya later.

2/5

En dagens outfit. Jeans, stor t-shirt och sjal. Enkel och bekväm för en lång arbestdag.
18534-5021

lunch

Nu blir det lunch med pappa. Trevligt.

måndagskänsla

Det känns som måndag idag... Men ändå inte. Sitter och jobbar. Ringer företag. Använder min egen dator. Känns som rena lyxen för mig som just köpt en laptop. Hoppas kunna hitta någon billig väska att bära den i bara.. Fick en från pappa som funkar, men vill gärna ha en med axelrem eftersom det känns lite smidigare. Fast den från pappa är självklart bättre än inget! Annars blir det ju svårt att bära med sig den.
Vad roligt när folk är trevliga mot en till skillnad från mitt kvällsjobb.
 
Back to work!

bedtime

Nu är det dags att sova! Börjar bli trött, men nästäppa tar just nu all fokus.. Kanske dags att trycka i sig lite cortison mot allt pollen?! Imorgon blir en låång arbetsdag. Hela dagen ringandes för ett ställe, sedan vanliga vällsjobbet direkt efter det. Får hoppas att mina krafter är tillbaka ordentligt. Fast det på dagen kommer nog funka, sitter ju avskilt så jag behöver inte vara tipptopp utåt sett hela dagen. Det är en sak att vara trevlig i telefon, en annan att visa det utåt tycker jag.
Godnatt y'all.

väska...

Problemet med att ha en laptop är att man helst vill ha en schysst väska att kunna transportera den i om den behöver tas med någonstans. Imorgon ska min kära laptop ut på äventyr för första gången. Får väl se om den kommer användas, fast funkar den så föredrar jag nog min egen dator framför en lånevariant. Boyy har gjort en söt modell med både handtag och axelrem, det är jag lite extra förtjust i för tillfället!
image5020
bild shopbop.com

it's nice

Rebecka Taylor har gjort det söta linnet med västliknande överdel. Supersnyggt! Påminner om klänningen från Alexander Wang och kopian hos Zara. Skulle verkligen vilja lägga vantarna på Zara-varianten, så söt!
image5019
bilder shopbop.com

Grey's


Imorgon är det onsdag, hur knasigt det än känns. Onsdag är en tv-kväll i mitt hus, ja alltså för mig, ska jobba kväll imorgon, men tack och lov för video :) Ska bli kul att se hur förhållandet mellan Meredith och McDreamy kommer utvecklas samt Christina och Burke.. Spännande!
Sedan är det ju även Men In Trees, spännande slut förra veckan.. Ojoj jag är en tv-junkie!

shorty

Korta kjolar och klänningar är något jag gillar. Märkte häromdagen vad tanken kan spela med en, i vintras var en tunika alldeles för kort för att bära till endast tights, men nu ser jag inga problem med det alls. På sommaren är vi nog öppna för annan klädsel än på vintern. Hey, det finns en anledning till att man(läs jag) älskar sommarmodet!
18534-5017
bilder shopbop.com

sommardag

Jessica Alba ser ut som jag vill göra en sommardag. Klänning i enkel modell med fickor, tunna band och markerat liv. Ett långt halsband som enda detalj och vanliga sandaler på fötterna.
image5016

ting

Okej, lite fånig bild, men den visar så tydligt vad jag gillar. Enkel klädsel bestående av svart klänning och svarta skor som blir komplett med ett markerat armband. Det är de små detaljerna som gör det...
image5015
bild shopbop.com

sjp


Sarah Jessica pryder Glamour. I tidningen talar hon bland annat om tanken bakom hennes klädkollektion Bitten. Det ska vara lättillgänliga kläder som vanliga kvinnor kan bära i vardagen. Hon ville inte göra exklusiva kläder som kvinnor inte kan använda... Själv tycker jag hennes vardagsoutfit ser väldigt bekväm och skön ut.


i solen

Kate är på semester med brittiske pojkvännen. De ser ut att trivas på stranden, men Kate hann även med lite jobb och visade upp sig i en ursöt svart klänning. I like alot!
18534-5012

street

The Sartorialist inspirerar med bilder, den här gången tagna i Europa. Snart kommer fotografen själv till Sverige och Stockholm. Ska bli kul att se vad han tycker om vår huvudstadsinvånares stil. Kvinnan på cykeln ser fräsch ut, söt liten jacka med kort ärm och luva. Hon till höger, har en riktigt enkel outfit, men oj så fräscht det ser ut. Längst ner finns en kvinnas snygga hårband. Enkelt och fint med två band som piffar upp den enkla tofsen.
18534-5010

bilder thesartorialist.blogspot.com

sandaler

Tittade in hos Topshop. Nu finns ju Kate Moss kollektionen ute att köpa. Det var visst hysteri i England då image5009modellen själv visade upp sin design som skyltdocka... Jag förstår absolut kritiken angående att det känns som en kopia av hennes egna, hyllade plagg. Fastnade för ett par röda, remsandaler. Riktigt schyssta!
Hittade en annan sko som jag fatsnade för, men den var i vanliga kollektionen. Söt, lite klädd sandal, helt klart värd att hoppas på i butik!
18534-5009








bild topshop.com

what a bug

Jag var ju magsjuk med början förra söndagen. Brorsan och hela familjen drabbades då, det var de som smittade mig... Efter lördagens flytt blev först tre killar sjuka och natten till igår drabbades mamma. Nu fick jag veta att min brors svärmor också blivit sjuk.. Helt galet vilket envist virus. Den vanliga inkubationstiden är upp till 48 timmar.

Usch, otrevligt inlägg....

maj maj måne

Maj är månad som jag som liten tyckte var så kul... Min mormor heter Maj, har namnsdag i Maj och fyller år i Maj. Ja, det låter supertötnigt och jag är itne stolt över dte men som liten knatte tyckte jag  det här var urkul.

Idag är jag jättetrött, känner mig seg och på lågt humör. SNart kommer pappa. Idag blir det en himlans massa flyttande fram och tillbaka, grejer som ska hit, grejer som ska dit... Nåväl, det kommer hålla mig alert iallafall. Fast helt ärligt hoppas jag kunna passa Filip istället förstäda eller så.. Inte riktigt min grej om man säger så.

Gårdagen var trevlig. Lugnt, grillning och märkliga samtalsämnen. Trevlig kväll. Kände mig så gammal när jag åkte hem, ett tonårsgäng som höll på med Änglarna-ramsor... Är jag verkligen så gammal nu?!?!

hits