Chair

Gossip Girls roliga relation, Blair och Chuck. Här på inspelning i New York. Välmatchade och fina!

turkosa volanger

Säsongens sötaste bikini finns hos H&M. Om jag inte hade ett bra gäng bikinis varav två är med volanger så hade jag nog slagit till. Turkos är extra snyggt såhär när man fått färg redan, inte lika kul i maj när bikinin åker på första gången..

bilder hm.com

B/W

Enkelt men himla fint. Molly Sims vet hur hon ska matcha en vit kavaj med svart kjol och ett gäng kedjor kring halsen!

fredag

Härligt med fredag, fast när man är ledig tappar man ju lite dagsbegreppet. Känner att jag inte har så mycket att säga just nu. Verkar som det blir fint väder nu. Skönt! Fast på landet är jag ute mycket mer än i stan ändå. Frisk luft så man blir helt slut!

playsuit

Rihanna i New York i en söt jumpsuit. Föredrar varianter med korta ben och somrigare stil framför de som mer liknar overaller...

bbt

BlackBerry Tour-fest med gäster som Olivia, Chlôe och Erin. Olivia i en snygg outfit med tight kjol och silverskor. Chlôe i nudefärgad, tight klänning och slutligen Erin som ser casual ut i linne och slitna jeans. Dock tycker jag hon borde haft ett par mer neutrala skor eftersom halsbandet räcker alldeles utmärkt som färgglad detalj.

onsdag

Det lättar ute, det tackar jag för! Även soldis ger färg på skrotten och det gillar jag. Inte så mycket att tillägga, mer än att semester är trevligt! I like it!

Svartvitt blir fint på Whitney!

ibland så...

Mischa har checkat ut från sjukhuset och ska påbörja inspelningen av Beautiful Life. Serien som produceras av Ashton Kutcher och spås bli Mischas riktiga comeback efter OC. Själv kan jag inte låta bli att undra om anledningen till sjukhusvistelsen och speciellt det faktum att den inte var frivillig från början.. Skvallertanten i mig hade gärna fått ta mindre plats :)

chillin'

Olivia sippar på iste och knapprar på telefonen. Gillar detaljerna hon bär, klockan och halsbanden bland annat.

fall

Höstnyheterna börjar trilla in. Gillar att H&Ms bilder är så ljusa! Inget mörkt och dystert, än. Fast mest gillar jag ju att sommaren fortfarande är hos oss!

bilder hm.com

Price

Lindsay Price var min favorit i Lipstick Jungle, något jag upprepat ett antal gånger! NU spelar hon in en ny serie, Eastwick. Får hoppas den är bra och att den får finnas kvar, men något Lipstick Jungle är det ju inte direkt..

Söt klänning!

soft

Efter en dag i solen blev det soft kväll med kortspel. Det är semester för mig! Fast jag är dålig förlorare. Tur att det blev blandad kompott :)

Fin vit klänning mot klipporna.

med ett leende

Vad härligt det är att vara ledig! Himlans härligt. Fast jag är trött så trött. Hoppas det vänder snart!

twilight

Lite senare än många, men nu har jag sett Twilight. Väldigt mycket tonårsfilm, men kan inte låta bli att gilla den ändå. Ser fram emot fortsättningarna och ska nog läsa böckerna jag har hemma i bokhyllan nu!

bild via google.se

seg uppkoppling

Har haft lite seg uppkoppling är på landet och främst fokuserat på att kolla mailen. Men idag fick jag nog och uppdaterade mig. Puh! Klarar mig inte utan min dator. Lite beroende är jag nog, men vad gör det!?!

lördag

Dagen har spenderats utomhus. Nu är jag trött och seg, blir bara tröttare varje dag. Semester på ett sätt som jag inte haft på ett tag.. Skönt faktiskt! Min blogg är förresten fyra år nu! Jisses vad tiden går fort. Det har jag aldrig trott när jag började.

shopping

Hamburg kanske inte är en stad som man brukar tänka på när det kommer till shopping. Men det är faktiskt bra där. Finns både budgetkedjor och dyrare märken. Lite kul att märken som säljs inom svenska kedjor har egna butiker där. COS har även en butik och den stod överst på att besöka listan. Två besök blev det och kortet fick arbeta båda gångerna. Väldigt nöjd med köpen är jag. Dels en cerise topp från sommarkollektionen och även två nyheter. En kofta i siden/bomull och en klänning. Det syns verkligen med snygga material och skönt är det mot huden!

Det är en härlig känsla bara att strosa i en stad med en annan puls än mitt älskade Göteborg.

Molly

I fin puderrosa klänning var Molly en av dem som besökte 3.1 Philip Lim butiksöppning i LA. Den där klänningen gillar jag verkligen!

torsdag

Idag är det grått och regnigt. Hoppet om fint väder överger mig inte, imorgon är en annan dag! Det är himla härligt att vara ledig. Jag sover länge och njuter av tillvaron. Min lilla tripp i början av veckan bar till Hamburg. Himla trevligt, utvecklar det senare.

Fin Jennifer i söt klänning.

nitar

Fin väst med nitar på! Schysst att matcha med vitt linne och jeansshorts. Lagom casual.

måndag

Idag ska jag ut och fara. det blir några mil men kort tripp i tid mätt. Berättar mer när jag är  hemma igen. Ser fram emot det iallafall och hoppas på lite shopping.

op

Färgklick och plagg som hon burit tidigare. INget konstigt egentligen, normalt till och med! Shortsen är från H&M och jackan till skulle jag gärna vilja ha.

LC

Lauren syns lika ofta nu som innan då hon fortfarande var en del av Hills. Kanske ändras det när säsong sex börjar, men jag tvivlar!

kofta med volang

Den här koftan finns numera i min garderob. Den dissades igår, men jag bryr mig inte nämnvärt. Jag gillar den mycket och det är det viktiga!

Och ja, lite inspirerad blev jag av en viss bloggare...

Emma the Brit

Emma Watson bar väska med brittiska flaggan på under ett av alla promotionevent inför premiären av senaste Harry Potter-filmen. Passar fint till den röda klänningen.

in Miami

Nu är det någon slags modevecka i Miami och WHitney är på plats. Dels för att titta men även för att jobba. Kan ana att de filmar för The City också!


bakom stilen

Jessica och Michelle med Eric Daman, stylisten för Gossip Girl. Eric står bakom alla snygga outfits i serien.

color

Whitney bjuder ofta på färg. Det gillar jag!

umbrella

Idag har man behövt paraply en stor del av dagen, men nu verkar det lätta. En annan typ av paraply som jag skulle vilja ha är ett djupt. Alltså som går ner omkring en som en tehuva fast genomskinlig om ni förstår..

H&M

Jag har kännt mig lite mer preppy, klassisk, havsnära klädd på sistone. När jag ser H&Ms reklambilder för hösten så vill jag blanda det söta och tuffa. Söt rosett i tufft material. Gillas
!
Ser fram emot att se/känna/bedöma höstkläderna nu, fast njuter främst av sommaren på alla sätt. H&M verkar ha en hel del godbitar. Vore toppen att veta just när olika saker kommer ut i butik. EN insider helt enkelt :)


Gossip Girl 3

Säsong tre spelas in för fullt. Alltid lika kul med bilder på fina outfits. Leighton/Blair är klart roligast klädmässigt tycker jag. Den röda klänningen har jag för mig var från Viktroia Beckhams A/Wkollektion. Den randiga ser lite sportig ut. Modellen är lik min klänning från H&M fast jag har med volanger också.

kavaj

Kavaj och jeans, mer behövs inte. Inspireras av Miranda och bär en kavaj i färg istället för svart som är mycket vanligare...

W+J

Would you look at that!
Där ser man.. Jay och Whitney fotades tillsammans på en fest där Michael Jackson hyllades. Nytagen bild alltså.. Skvallertanten i mig blir nyfiken :)

moi

Min födelsedag. Blå himmel och sol bjöd den på. Var ju snart en månad sedan, men här kommer en bild på en älskad klänning. Bättre sent än aldrig!

onsdag

Vilken sunkdag idag. På morgonen var jag helt sjukt trött, men det bättrade på sig. Efter jobbet färgade jag ögonfransarna, blev himla bra. Nu började det ösregna här, blixtrar en massa och lite åska. Mysigt så länge jag får vara inomhus förstås. Annars lunkar det på. Har en trevlig vecka eftersom jag har samma tider som en kul tjej, det gör definitivt saker och ting mycket lättare!

Olivia

Avslutar dagen med en fin bild på Olivia Palermo. Om jag ändå hade tillgång till hennes garderob....

so tired

Har lite migrän-känning nu ikväll och behöver sova. Men tiden springer iväg såklart, som vanligt! Dags att sova, hoppas min torka i klädväg är löst till imorgon. Godnatt.

tre från Thandie

Tre snygga outfits från vackra Thandie. Det börjar med färger från Matthew Williamsson, sedan svart elegant för att avsluta med nude-fodral. Tycker hon passar i alla tre, på olika sätt! Mina favoriter är nog den svart och färgglada.

la via

Streetstyle från Elle. Alltid kul att inspireras av!



JS

Jessica på väg till inspelning i New York. Kavajen känner jag igen, fin är den, lite lagom casual. Just nu är jag hel inne på den byxlängden som Jessica har. Fyndade två par byxor förra veckan som har den längden, eller aningens längre. Perfetto!

måndag

Ny vecka. Nu är det mitt i sommaren och det märks, om inte annat, på att min stad är full med turister. Det är superkul att så många kommer för att besöka mitt älskade Göteborg, men hjälp vad frustrerande när man är ute en kort sväng på lunchen. Stanna, strosa, tvärvända, gå åt ena håller o titta åt det andra - ja detta och många andra tecken visar på turister som har mer tid än jag.
Idag känns det fantastiskt härligt att jag bara jobbar en vecka till. Lovely!

Victory Ford, en stil jag gillar!

lördag

Sjukt skönt med lördag idag! Mår rätt kass och sluddrar typ eftersom min tunga är svullen. Så jag är lite extra tyst idag, till skillnad från en dag på jobbet. Igår var det aw med jobbet. RÄtt trevligt även om det kanske låg lite för höga förväntningar i luften... Känner för en heldag med en serie, typ Lipstick jungle eller Gossip Girl. Lär inte bli så men något avsnitt kanske det blir ändå! Trevlig lördag på er!

torsdagen

Vilka snurrig Emma jag varit idag. Flamsig och dann. Har kommit på att jag just nu gärna bara slappnar av och är utan att tänka på att agera på det eller detta sättet. Tror det blir lite av en antireaktion eftersom jobbet kräver väldigt mycket av mig. 100% fokus hela hela tiden, det tar på krafterna. Sovdags, imorgon blir det AW och jag hoppas vädret blir bra till helgen. Håller alla tummar och tår.

Olivia

Strosande på stan i sitt chica jag. Olivia är en av mina favoriter. Kul hur hon matchar stora smycken till i övrigt ganska diskreta kläder.

torsdag

Halvtrist torsdag. Jag mår inte på topp efterom jag har en grej i munnen som skapar obalans och orsakar ömma körtlar och sjuk-känsla. Lämnar förklaringen där.... Slutar tidigt idag, men först blir det att möta upp en kompis. LÄngtar obegripligt till helgen.. Den närmar sig äntligen!

Serena

Blake som Serena på inspelning av Gossip Girl. Schysst! Mönstrad kavaj och jumpsuit, fint.

onsdag

Börjar sent idag, men försöker komma iväg i tid. Det är svårt att klä sig rätt i det här vädret. Idag blir det iallafall randig tröja från Weekday, den som "alla" har. Jeans för första  gången på ett par veckor också. Trevlig onsdag på er!

Chace

I kind of like it, sorry him :)

that's all

Det var det för idag. Är supertrött och ska sova nu. KÖpte ett till par byxor idag. Blir inga mer affärer på ett tag. Hoppas p en sväng till Köpenhamn snart! Det jag vill ha/behöver är en liten kavaj/snygg koftjacka. Svårare än man kan tro.
Godnatt!

tennis

Idag blev det en timma tennis, lite drygt. HImla kul! Verkligen glad att jag tagit upp mitt spelande igen. Proffs är jag knappast men motionsspelare och kul är det. Tjatigt men sant :)

somrig

Helt slut även ikväll, men inte kommer jag i säng för det...Se så fräsch Jessica ser ut i klänning och fina örhängen. SJälv känner jag mig rätt seg idag...

tisdag

Såg just vad klockan var, dags att rusa. JObb hela dagen, vad annars...

tucker

Söt byxdress från Tucker.

bild shopbop.com

måndag

En lång och småseg arbetsdag följdes av några lektimmar med bästa lillkillen. Är helt slut och ska faktiskt sova strax. Händer praktiskt taget aldrig. Har fyndat idag! Är så himla nöjd! En tröja och ett par byxor på halva priset. Randig tröja och ett par byxor som slutar vid ankeln, precis vad jag letat efter. Hurra!

en dag senare..

Det har varit grått i ungefär en dag och jag saknar värmen något otroligt! Ser så härligt ut!

på fötterna

RIktigt fina sandaler. Blå, mocka med dragkedja. Jag gillar!

soft helg

Helgen har varit soft. Riktigt härligt faktiskt! Imorgon blir det jobb, tidig start men det betyder även tidig hemgång. Det gillas. Nu kommer även min tenniskompis hem från semestern så jag hoppas på en match i veckan! Har faktiskt flera trevligheter som hoppas fylla min vecka. Men nu är det dags att sova så jag orkar med morgondagen.

turkos

Två fina armband som ska bäras vid den här tiden på året. Vi är nog många som tycker att turkost är riktigt fint mot en solbrun hud!

una città

En tjej fotad av The Sartorialist i en av mina favoritstäder, nämligen Florens. Staden där jag bott och läst italienska känns väldigt hemma för mig. Italien över huvudtaget är min favorit!

söndag

Flera timmar har spenderats ute i solen, men nu är det heltjockt med moln. Svårt att klaga när värdet varit fint så länge, men jag saknar det redan! Känns dock aningen mindre deppigt att jobba imorgon. Bara två veckor kvar av mina heltidsveckor på jobbet.

Whitney

Whitney strosar i New York. Hon har bjudit på några udda looks på sistone, här ser hon  lite mindre udda ut i väst och korta shorts. Verkar som säsong två av The City, som är tillbaka i höst, kommer bjuda på en del nytt.. Nytt jobb, nya dejter och nya vänner för Whitney. Eftersom jag dissar The Hills numer så ser jag fram emot lite CIty-life.

lördag

Underbar dag jag haft idag. Hängt på landet med hela familjen. Cyklade till havet, hoppade i (nyköpt av pappa/farfar)vattenspridare med Filip i famnen och åt grillad fläskfilé. Grejer det! Har lite ont i nedre delen av ryggen idag, slog mig i ett vasst hörn vilket gav en bula. Slår mig alltid som mest på sommaren, har ett gäng blåmärken på bådea armar och ben. Nåväl, så länge jag matchar det med solbrun hud så får jag ta det.
Hoppas ni nnjuter av den härliga sommaren!

Isabel Lucas, lite av en ny favorit.

hits