a look

Himla schysst outfit. Genomtänkt utan att vara övermatchat!

två böcker

Jag är på desperat jakt efter böcker nu till semestern. Det kommer behövas en hel del. På stranden läser jag hela tiden. Får räkna med en bok om dagen. OCh några tidningar på det. Får nyhetsmail från bokus och såg att Denise Rudberg släpper boken Åse. Undrar så när den kommer i butik!?! Vill så gärna få med mig ett exemplar. Även Marie Jungstedt har kommit med nytt, senaste boken heter Den mörka ängeln.
Det jag gillar med Denise böcker är att ofta har de en anknytning till tidigare böcker. Det finns en röd tråd på ett eller annat sätt. Känns genomtänkt! Dessutom är det kul att läsa om hur en karaktär framhävs i ena boken för att i nästa, som handlar om karaktären, ge en helt annan bild!

bilder via google.se

sneakers on

I fredags hittade jag en cool tröja till min brorson. Den är turkos med ett par sneakers på! Jättecool. Han var så fin i den!

Put your sneakers on (sneakernight)

bicycle

Kolla in Jennifers coola cykel! Det står "paul frank" på den. Och så är den rosa! Jag sitter på samma vis på min cykel, men den är mycket högre!


gg

Gänget i Gossip Girl.

what colour?

Nicky Hilton målar sina naglar ljust lila. Vilken färg målar du dina naglar med?
Jag har bara genomskinligt på fingrarna just nu, tårna är målade med en mörk lila-svart färg. Tokyo tror jag den heter hos Mavala. Ibland rockar jag till det:) Till semestern tänker jag köra på
Sofis linje med neonrosa!

Nickys ben ser verkligen skrangliga ut!

efterlysning

Jag är på jakt efter en bra serie att följa. Någon som jag inte sett och som kan ses om igen... Alla tips välkomnas!
Gärna lite tjejig, drama (eller komedi)...

Det jag sett är flera nya serier som: lipstick jungle, cashmere mafia, gossip girl, chuck... och äldre som oc, gilmore girls, hills och satc. Tips mottages gärna!!!


on set: lipstick jungle

Det låg jämnt mellan Cashmere Mafia och Lipstick Jungle ett tag för mig, men sedan föll jag för en serie. Tack ohc lov var det just den som kommer tillbaka i höst! Lipstick jungle! Här är två bilder från inspelingen av säsong 2. Säsong ett kommer till Sverige i början av 2009 har jag för mig!

kirsten

Kirsten väljer gröna Rayban Wayfarers. Dem matchar hon med vit t-shirt och svart kjol. Simple and nice.

hemma

Idag är jag inte på jobbet, hemma sjuk istället. Har varit hos doktorn på förmiddagen och fått pencillin. Tjoho...
Blev helt trött av att åka till doktorn och sedan apoteket. Hoppas kunna jobba någon dag innan jag åker iallafall!
Det är lite sol ute, men mycket vind så det var kallare än jag trodde.
Har upptäckt att jag har blåmärken på märkliga ställen. På underarmen, där väskan hänger ibland och även på magen! Okej, där ser jag inte att det är blått, men vad skulle det annars vara liksom?! Det är nog lekandet med lillkillen som gett mig lite märken. Fast det är det värt!

förkyld!

Nu är jag förkyld. Riktigt förkyld. Dagen spenderades i solstol och hammock. Mest sovandes, men även läsandes.
Trött! Återkommer imorgon, om inte förr... Hoppas helgen varit bra, min tappra skara läsare!

leona

Leona Lewis uppträdde på tillställning i samband med Nelson Mandelas 90-årsdag. Riktigt fin klänning och kolla in skorna med söta stjärnor. De är väl YSL om jag inte minns fel!?!

status

Trött, bomull i huvudet och tjock näsa med rött skimmer.
Lång arbetsdag som trots allt var trevlig. Lite panik när näsan rann mitt i samtal bara. Har lekt och busat med världens sötaste lillkille. Eftermiddagen blev inte riktigt som planerat, men trevlig som bara den!

fredag

Äntligen fredag! Lite förkyld och grejig,men sedan är det helg! Härligt. Då ska jag bara ta det lugnt. Vill ju inte dra på mig värsta grejen inför semtern. Vore annars väldigt typiskt mig!
Nej, dags att göra det sista innan jag ska tilll jobbet! Trevlig dag!

soliga kvällar

Märkligt väder den här veckan. Molnigt och tjockt på morgonen, sedan klarnar det upp till superfina kvällar. Älskar visserligen ljuset på kvällen, men lite klarare på morgonen hade inte skadat...
Det verkar som den har landat nu, min förkylning. Kliet i halsen är ett tydligt tecken på vad som komma ska... Ikväll blir det varmt té och c-vitaminer i massor.

Köpte Chic förut, lite besviken faktiskt, den kändes inte så aktuell... Svårt att konkurrera med Sofi's Mode tror jag.

for givenchy

Nu har det meddelats att Justin är ansiktet utåt för kommande Givenchy-kampanj. Bilderna ser snygga ut! Svartvitt ger schysst effekt. Och Justin...han funkar!!



hellångt

Leona Lewis anlände till förberedelse tillställning inför firandet av Nelson Mandelas 90-årsdag i London. Leonas långklänning var riktigt fin, rosa diskret mönstrad med smal guld-markering i midjan.

t-shirt

Den här tröjan provade jag på TopShop igår. Gillar detaljerna som dragkdejan i tyggen, markeringen i midjan och stora ärmar. Fast den passade inte mig så värst bra....

bilder topshop.com

NHJ

Nicole ser inte lika skrämmande ut som hon gjorde för två år sedan. Nu ser hon frisk och glad ut, oftast. På väg till körskola, en del av hennes straff från förra året, bar hon slappa jeans och blommig liten jacka. Fint! Läste förresten att hon varit på audition för en roll i serien Chuck, dessutom ska hon ha fått rollen. Kul!

Hur sött är inte detta?! Cool frisyr har hon också lilla Harlow.

chinos

Försökte fota när jag hade på mig mina chinos i tisdags men det gick sådär. Framifrån är bara att glömma. Så här är två bilder, ena från sidan och andra på baksidan. Jag gillar dem, men lite svår matchade är de allt!

for the beach

Den här väskan ser ut att passa utmärkt till stranden. Vitt och rosa är mina favoriter, riktigt fräsch kombination.

bild shopbop.com

skull

En enkel sjal räcker om halsen när jag cyklar till jobbet, den här hade passat utmärkt till min svarta kavaj.

bilder netaporter.com

fynd

Kirsten Dunst letar fynd på H&M och vips så får det svenska klädmärket gratis reklam. Marknadsföraren i mig funderar över värdet av sådan reklam. I just det här fallet uttalades inte H&M, men vi H&M-shoppare känner igen sale-skylten.

med en rosett

KOlla in den här ursnygga kappan från asos. Klassisk trenchmodell med en twist! Nämligen en rosett i ryggen. Superfint! Fint med markerad midja och lite extra vidd nertill.

bilder asos.com

02-08

Den här låten ger mig riktiga nostalgi-känslor. Jag var i Italien på italienska kurs och vi hörde den här låten överallt. Det tog ett tag innan vi lärde oss vad den hette. Alla italienare var trötta på den eftersom den hade spelats sönder, men för oss var den ny och kul. Sedan när jag kom hem så började den sakteliga spelas hemma också. Ahh, vilka minnen!

- min, och Davids, panik när jag låste in mig på toaletten och han skulle försöka hjälpa mig ut. Jag löste det själv till sist...
- de tre (eller var de fyra?) killar som alla gav mig sitt nummer och tyckte jag skulle fundera 5 minuter och sedan ringa den av dem som jag gillade bäst. Ehh...
- när David skjutsade mig till skolan och jag snurrade bort oss... Alla gator såg likadana ut!
- förvirringen i att prata italienska, tyska och engelska hela tiden som ledde till att jag ibland fick ur mig knasigheter på svenska till allas förvirring.
- min lånecykel med ceriserosa sadel, himla bra eftersom cykeln alltid syntes!
- de underbart goda fuccacia-mackorna vi alltid köpte med oss till stranden efter skolan.
Och massa mer!


Ketchup song!

cutie

Så sött par de är! Och jag längtar efter säsong 2...

halvvägs

Onsdag vilket innebär två dagar till helg! Härligt. Det innebär också en ordentlig start på nedräkningen till semestern!
Idag har alla varit trötta känns det som. Jag har varit ruskigt trött. Ni vet sådär så det liksom är jobbigt att bara sitta.
Nu har jag suttit på balkongen i solen och slumrat en stund. Väldigt skönt! HImla bra att jag har kvällssol för då kan jag sätta mig på balkongen när jag kommer hem.
Idag är det projekt städning på schemat. Det var ett tag sedan...

Hoppas er onsdag varit piggare!

grönt är skönt

Jag längtar inte efter hösten på minsta vis. Fast med den här ursnygga Marni-kappan hade jag nog haft en annan lust när hösten väl kommer. Om LÅNG tid!

bild mytheresa.com

when in rome

Kirsten och Josh spelar in filmen When in Rome i en fontän i just Rom. Åh, jag längtar verkligen till Italien nu. Bara att höra italienska, köpa gelato och äta pizza med härligt tunn botten. Mmm...

trött.

Idag är jag himla trött. Sitter och funderar på vad jag kan ta på mig som känns som mysbyxor, men ser snyggare ut. Brukar kunna "dra upp" mig själv, men idag har det inte gått så bra än... Lär vakna till av cykelturen till jobbet, har inte köpt nytt månadskort så det får bli trampning.
Efter jobbet blir det raka vägen hem. Kanske ett ärende som ska fixa, men då får det gå snabbt.

Trevlig onsdag!

solgult

På award-show i USA bar Rhianna solgult. Jag hoppas det blir sommarens tema istället för hennes hit-låt förra året.

indianskärp

Både Sofi och Elin brukar skriva om indianskärp med pärlor. Nu finns en variant hos H&Ms webshop för 149:-. SJälv har jag fått låna mammas gamla. Himla fint i lite mer röda/orange-färger och brunt skinn istället. Vad tycker du om indianskärp, hiss eller diss?

bild hm.com

sovdags!

Mycket nöjd att jag fick rensat i garderoben idag! Har tänkt göra det länge. Plockade inte undan så väldigt mycket men fick en bättre ordning. Imorgon är det jobb hela långa dagen! Ska cykla till jobbet också tänkte jag. Ska ju ligga på stranden snart, bäst att se till att få lite vardagsmotion!
Godnatt!

på tv


Det har varit dåligt på tv ett bra tag nu, fast ikväll ordnade det upp sig riktigt bra. Först tittade jag på Fashionista Diaries. Kan nog bli lite kul att titta på! Sedan kom min absoluta sommarfavorit, Morden i Midsumer. Det är inte sommar förrän den härliga serien börjar!


bilder via google.se

kasse

Hittade den här kassen hos mode-feber. Kul! Kom på att jag vill ha en enkel kasse att ta med till stranden under semestern. Den här hade varit perfekt. Hittas hos bagladies.

bilder bagladies.com

miranda

Miranda och Orlando är på semester i solen. Mirandas stil ger inspiration till varma dagar.



street

Nathalie tipsade om Elle.com och deras streetstyle. Brukar kolla in där emellanåt så sidan fick ett besök. Här är några av bilderna som inspirerade mig. Olivia Palermo ser inte så somrig ut, men schysst stil har hon!



bilder elle.com

söt kjol

Den här kjolen finns hos Urban Outfitters. Ursöt tycker jag! Perfekt sommarkjol. Funderar på om det är den här kjolen som tjejen i Veckorevyns streetstyle har... Riktigt fin kjol är det iallafall!

bild urbanoutfitters.co.uk

röd eller blå?

Nicole bar den blåa långklänningen på ett event för ett tag sedan. Margeritha bar motsvarande klänning i rött på fest under Milanos fashion week där herrmode visas. Märket... Missoni såklart! Vilken färg är snyggast tycker ni? Jag tycker det är svårt att välja, passar dem olika bra.

sötingar

VIlka supersöta kjolar! FInns hos TopShop. Fick ett infall i att försöka sy en kjol snart. Har tänkt det sedan i vintras men det har inte riktigt funnits tid... Kort, vippig och färgglad är ledorden om det blir av att sy en!

bilder topshop.com

blåsigt!

Det är verkligen blåsigt ute! Har njutit en stund på balkongen, men när gardinerna höll på att blåsa bort gav jag upp. Nu tänkte jag ge mig på ett riktigt projekt, städa garderoben! Känns helskönt att inte behöva plugga, men jag ser faktiskt fram emot att hoppa in i programmet igen i höst. Galet men sant.

tisdag

JObb idag, skönt att sluta redan klockan två! Känner mig seg, fast ändå inte så farligt faktiskt. Invigde mina chinos idag, kanske visar en bild.. Försökte fota dem, men det var hur svårt som helst, såg himla töntigt ut....
Nu ska jag kolla om det är för blåsigt för att sitta på balkongen eller om jag kan sitta där en stund och njuta i solen.

comfy

Sienna är inte som många andra kändisar som ser flashiga ut då de flugit över atlanten. Hon ser skönt comfy ut. Det gillar jag! Så som det blåser här och jag mår inte topp direkt så skulle hennes enkla stil få hänga med mig till jobbet imorgon. Bara kort dag, men trots allt jobb! Nu är det sovdags! Härligt med färgade ögonfransar förresten! Fast till jobb blir det lite mascara ändå...

en newbie

Blake Lively fotades i både Gossip Girl-kläder och sina egna då de fortsätter spela in avsnitt i Hamptons. En newbie verkar det vara också, jag känner inte igen den blonda tjejen. Hennes vita klänning var riktigt fin och jag gillar hennes jeanslook!

Uppdaterat: Det var Tinsley Mortimer! Tyckte jag kände igen henne! Hon ska tydligen göra ett gästinhopp. Precis som Lydia Hearst gjorde/gjort i säsong ett.

THE movie

Åh den är så bra! Jag kanske ska gå på den igen den här veckan. Kommer absolut bli ett köp när den kommer på DVD! I love it. Musiken var riktigt bra också. Det är kul att kolla på trailerna också eftersom man vet hur de klippt ihop på vissa ställen...

snabbt

Nu är jag hemma från jobbet och ska strax åka och färga ögonfransarna! Väldigt skönt att få det gjort inför semestern.
Bra dag på jobbet idag, lite seg bara! Kommer nog vara jättetrött imorgon! Tisdagar brukar vara värst för mig...
Återkommer om en stund!

Underbar!

Åh, filmen var helt underbar! Jag tyckte jättemycket om den. Den var inte riktigt som serien, men det är ju lite svårt när den är så mycket längre. Jag är inte den som brukar gråta när jag ser film, men det blev väldigt blött i ögonen! Samtidigt som det var skratt också.
Att vi köpt biljetter till VIP-salongen gjorde allt tio gånger bättre! Ni som bor i Göteborg, välj VIP-salongen om ni kan! Vi fick sitta i en lounge, äte snacks och kunde köpa drinkar, sedan fick vi popcorn&dricka innan vi gick in i salongen. Den var mindre än de vanliga, sex rader, svarta fåtöljer i läder med rörligt ryggstöd och små "bord" på vardera sida.  Kändes som att vi var på en förhandsvisning eftersom det var lite extra! Helt klart värt pengarna!

favoriter

Ikväll ska jag äntligen gå på Sex and the City-filmen!! Helt underbart härligt! Kollade lite på favoritbilder från säsong sex och samlade dem här. Den första bilden är himla fin bara! Nästa är en absolut favorit. Den blommiga kappan och frisyren! Underbart. Alla de pärlorna och så ser de så snyggt ut, jag skulle gärna låna Patricia Field som personliga stylist! Den fjärde är slutbilden i mitt absoluta favoritavsnitt. När hon pratar med Big utanför Plaza då han haft förlovningslunch. Your girl is lovely Hubble. De övriga är bara fina helt enkelt!!




back on set!

Gossip Girl-gänget har börjat spela in scener igen! De är i Hamptons och filmar just nu. Kolla in Leighton i morgonrock med baddräkt under, Blake i mönstrad tunika och söta Blake och Penn tillsammans. Ed har nog de mest speciella kläderna i serien, han och Leighton har mest preppy stil.

Säsong två börjar måndag 1:a september för oss som följer den amerikanska säsongen!

vilken stil

De här tre tycker jag visar på lite olika stilar. Den första är snäppet enklare, lite mer lekfull. Den rosa är romantisk och söt. Jumpsuiten är cool. Vilken stil passar dig? Jag håller nog mest på klänningen i mitten!

bil topshop.com

LC

Att jag gillar Laurens stil är nog ingen överraskning om man kollar in här med jämna mellanrum. På sommaren gillar jag söta toppar/blusar extra mycket. Så fint att bära som Lauren gör här. Gillar hennes armbandsrader också. Snyggt!

Även när hon tränar ser det genomtänkt ut. Önskar jag såg sådär fräsch ut under träning...

Lauren har ju en egen klädlinje, har gjort några väskor åt ett märke och nu har hon varit med och designat några smycken. Mina favoriter är de här armbanden. Tycker det ser ut som hon bär några av dem på bilden ovanför!

gult

Emmy Rossum på invigning av 3.1 Phillip Lim-besök. Schysst klänning, kul med gult som är såpass ovanligt ändå... Fint arbmand också!

blåsigt

Idag är det sol, men blåsigt som tusan. Gårdagen var väldigt trevlig. Det var en tre månaders-baby med! Väldigt söt liten tjej. Vi sjöng snapsvisor, inte helt rumsrena alla gånger, åt sill (köttbullar o korv), jordgubbstårta och grillade. INgen midsommarstång i närheten, men utöver det himla trevligt!
Ikväll blir det SATC-filmen!

headpiece

Texten under den här bilden var: "...a strange floral headpiece..."! Haha, de skulle nog tycka det var himla konstigt om de såg alla med midsommarkrans här i Sverige!!

Trevlig midsommar!

Hoppas ni får en trevlig midsommar! Vädret är varierande här, sol och moln med regn förut. Nåväl, det är inte vädret som gör dagen utan sällskapet! Glöm inte sju olika sorters blommor under kudden!! Om ni inte redan hittat er prins...

bild hittade via google.se

Keira

Promotion fortsätter för Edge of Love. Keiras lila klänning är fantastiskt fin! Sienna är lite tristare i sin vita. Vem, av de två, föredrar du?


midsommarafton

Så var det midsommarafton! Tyvärr sviker vädret här, men det är inget att bli förvånad över... Mår sådär, ont i halsen och ett huvud som bomull/sten. Tablett och den saken ska nog vara avklarad.
Blir till att sitta inne och äta, inte mig emot. Är väl inte typen som sitter ute om det inte är minst 20grader på kvällen.. Typ :)
Hoppas ni får en trevlig dag! Själv tänker jag ta det lugnt innan jag ska bege mig till dagens firande.


herve leger

Det finns många varianter på den hypade Herve Leger klänningen. Jag gillar Tinsley Mortimers (till höger) variant riktigt mycket! Impad att så många klämmer sig i den... Speciellt med tanke på hur lätt skvallerpressen skapar rykten, eller hur obekvämt det kan vara vissa dagar med supertighta kläder.

Nu ska jag lägga mig och sova! Jag är trött, har varit uppe länge... Sov nog bara en timma förut! Imorgon är det midsommarafton!

bild style.com

citat

Hittade det här citatet på en blogg, tyvärr minns jag inte vilken... Visst stämmer det bra!?! Själv tycker jag att jjag kan klä upp eller ner mitt humör och det brukar oftast bli bäst när jag klär upp humöret!

" I have been thinking of all these ladies who get up every day- and go to work- without dressing up. Isn´t it a waste of a day not to dress up when you go out? Is it not our mission in life to always look fabuluos? Some people would actually say it is a crime not look good everyday. Here is your chance, so put on your greatest dress, your 8-inch Manolo´s, add a flower and have a great night in the city!"


//Carrie


bild style.com

jeansen

Kirsten Dunst bär upp sina jeans galant! Är sugen på att ha på mig mina liknande jeans från H&M, men de känns inte så midsommar-aktiga. Dessutom har jag ingen tillräckligt fin topp att ha till. Vill helst ha tight till den typen av byxor.

fräscht


Den här bilden visar, i mitt tycke, en riktigt fräsch stil. Rundhalsad, tunt stickad bomullströja, gärna med skjorta under känns klassiskt och fräscht! Väldigt preppy, kanske lite trist, men jag gillar det. Ett säkert kort när jag inte vet vad jag ska ta på mig.

Inne på J.Crew hittade jag lite annat sött. De ceriserosa shortsen var fräscha, skulle gärna få hänga med mig i sommar! Söt blommig topp, om man inte tröttnat ännu... Blir nog som med blommigt och midsommar som med paljetter och jul/nyår! Alltså, det tappar poängen efter helgen.... Den silvriga väskan hade varit bra som strandväska.
En kompis till mig är på jakt efter klänning och jag tror modellen på den här klänningen hade passat henne perfekt! Fast i annan färg. Den är fin, klassisk och kan matchas på många olika sätt! I like it!


bilder jcrew.com

cartier love bracelet

Cartier hade event för sitt Love Bracelet och röda mattan fylldes upp av en del kända ansikten. Hilary i blått, Eva Mendes i en klänning som knappt får godkaänt och Emmy Rossum som såg okej ut, men kan så mycket bättre! Chloé hade en söt klänning på sig, Bridgets gröna var riktigt fin och Nicoles raka långklänning var fräsch.

Chloés brosch förtjänar en liten close-up liksom Nicoles armband och lackväska!

vanity case

Jag har alltid fascinerats av den här typen av sminkväska att ha med sig när man reser! Någon gång ska jag köpa något liknande. Fast jag har inte tillräckligt med smink för att fylla den där, får nog fylla ut med hårgrejer och andra skönhetsprylar!

bild jcrew.com

edge of love

Skrev om Keira och Siennas promotion-arbete för filmen Edge of Love. Igår var det premiär i Edinburgh och pressfotografering. Keiras kavaj var riktigt schysst, perfekt liten sak att lägga till en enkel outfit för att få det lilla extra!


uppe med tuppen!

Idag ringde klockan före halv sex! Jag är INGEN morgonmänniska. Alls!
Kom iväg på frukost och det var trevligt. Satt ute vid vattnet och tittade på Älvsborgsbron. Fast lite kallt var det allt efter ett tag. Ikväll kommer jag nog somna framför tv:n har jag en känsla av!
Lite trist att det är regnigt idag, men jag väljer att tänka positivt och hoppas att det regnar klart så vi slipper regn imorgon!

bedtime

Trist match! Om jag ska se någon fördel är det att jag inte hade kunnat se matchen på lördag ändå... Fast det hade jag gärna offrat mig på!
Nu blir det sängdags! Ska upp okristligt tidigt imorgon! Ska lägga mig på sängen och bläddra i
Vogue och kolla på sista Sex and the city-avsnittet som går nu.


bild style.com

klacken

Kolla in TopShops sko med fokus på både klack och front. Jag tycker den är...lite för mycket! Fast vem vet, till rätt outfit kanske!?! Vad tycker du?

:(

Himlans skit!!!!

Rachel *2

Söta Rachel Bilson kör kortkort både till vardags och fest. Hennes look på dagen är avslappnad i t-shirt, smalt nitskärp och gladiatorsandaler. Enkelt och sött.

På kvällen gled hon i en Herve Leger-klänning. Den klänningen visar verkligen allt! Fast det är inte något att Rachel behöver oroa sig över. Hon skiner verkligen, urfint! Jag är inte så förtjust i hennes skor men tycker hon gör rätt i att matcha med så intetsägande skor faktiskt! På den lilla bilden ser man hennes söta fräknar.
Ebba skrev förresten om fräknar, fick jag välja hade jag nog valt lite färre och sötare som Rachel. Fast ingen verkar tänka på att jag har fräknar så jag tänker nog mest på det själv. De gör iallafall så att jag ser lite brunare ut i ansiktet!

Gillar du Rachels dags eller kvälls look bäst?

smg

Sarah Michelle har en skön vardagslook då hon shoppar på stan. Gillar hennes matchning av väst, som jag egentligen inte gillar, t-shirt klänning, tights och Hunter-stövlar. Om jag skulle på festival hade jag gärna burit det här! Fast festival+Emma är inte direkt en given kombination...alls!

blake&penn

Igår visades trettonde Gossip Girls avsnittet på kanal5. Personligen tycker jag att det går utför härifrån. Lite som OC, vilket inte är förvånande eftersom Josh även var med på den serien... Snart börjar inspelningen av säsong två i USA. Kul! Här är Penn och Blake, söta paret Dan och Serena i serien. GIllar Blakes ljusa somriga stil.

fånigt?!

Jag fattar inte hur Hans Wiklund kan gå på så hårt om att Sex and the City-filmen är bakåtsträvande. Vad är inte alla krigsfilmer där det bara är blod överallt isåfall?! Varför ska manliga intressena vara så mycket mer värd än kvinnliga?! Och just det, fotboll är intresse, men skönhet/mode är bara ytligheter. Nej hörni, dags att vakna upp i rätt årtusende kanske!?!?!

satc eller fotboll?

Från klockan 19 nu ikväll visar tv3 sex and the city fram till kvart i tolv, typ. Så ni som inte vill kolla på fotboll gillar förhoppningsvis satc! Annars blir det nog tuff tv-kväll.
Det bästa med sommarens tv är de brittiska kriminalserierna. Jag njuter framför Foyle's War och Morden i Midsumer. Mitt lilla sommar-måste. Är det åldern som spökar?! Hela 26 år är jag ju numera... Shit, det låter gammalt!

dagens

Idag var det dresscode på jobbet. Då tog jag på mig min älskade klänning från Zara. Inte direkt alla som tog det där med dress-code på allvar...

molly

Molly Sims är alltid söt. Halvt uppsatt frisyr med, vad det ser ut som, en halvt inbakad fläta. FInt. Funderar på fläta till midsommar. Något istället för raka, tråkiga vanliga...

intresserad?

Köpte de här söta skorna i 36, tyvärr var de för stora för mina fossingar. Någon som vill köpa dem? 149:- frakt. Först till kvarn gäller! Maila mig på [email protected]

bild hm.com

lyxvecka

Riktigt lyxig vecka det här. Två dagars arbete, en dags födelsedag, midsommarafton och på lördag premiär av Sex and the City-filmen! Riktigt seg idag, känner mig inte i toppform. Igår mådde jag krassligt, ont i benen (=må dåligt för mig) och idag har det varit lite upp och ner. Ska vila imorgon så är jag nog i form till fredag!
Ikväll är det dessutom fotboll! Dags att hålla alla tummar och tår att de satsar och skjuter på mål istället för att fjompa sig och passar fram o tillbaka...

två brittiska skådespelare

Keira och Sienna spelar tillsammans i filmen Edge of Love. Nu var det dags att promota och här lämnar de båda en studio där de intervjuats för radio. Keira i rutig klänning med vipp i kjolen och ovanligt långt hår. Siennas stil var ursöt i mitt tycke! Uppvikta jeans med en söt, vit blus! Till det en stor väska, hög knut och silvriga sandaler. Siennas look skulle jag gärna sno vilken dag som helst!

en glimt

En glimt av min födelsedagsklädsel. Toppen, som jag älskar, är i ceriserosa, rak modell med fin krage och andra söta detaljer! Dessutom är den Organic Cotton. Det känns bra, jag har definitivt blivit påverkad av min kurs i corporate social responsibility!

Ashley

Systrarna Olsen fyller också år i juni, mycket bra månad för övrigt! Dock blev de några år yngre än jag, fast de har några fler företag och miljoner än jag har, än så länge... :)
Från mönstrade Whitney till stilrena Ashley. Nätt kavaj är riktigt snyggt! Jag gillar det mycket.

mönstrad Whitney

Whitney bar mönstrat i höstiga färger då hon var på musik-event. Jag gillar det. Kanske inget jag skulle välja, men det passar henne. Hon kör sin egen stil, utan att det behöver vara utflippat på något vis. Det ryktas om att hon ska få en egen serie, vore superkul! Efter Lauren gillar jag henne bäst i The hills.

solsken

Solen skiner och ler mot mig på min födelsedag! Jag väcktes imorse och var så trött så jag minns knappt vad jag sa. Fick somna om en stund sedan och det var tur det! Den här födelsedagen har jag fått en grymt bra present, en cykel!!! Jag älskar min nya cykel, invigde ju den till jobbet i förra veckan. Idag fick jag några böcker, bestick och underkläder på morgonen! Cykeln också då... Riktigt bra presenter!

Jag har varit och ätit lunch med pappa idag, väldigt trevligt! Det är det alltid när vi lunchar :) NU ska jag sätta mig i solen en stund. Sedan ska det bakas muffins till kalaset.

hurra!

Idag är det min födelsedag!

bild via google.se

dagens

Dåligt bloggande idag, passar på att bjuda på en outfitbild istället. De bloggarna har ju ofta mycket läsare :)
Blev skön outfit, fast det blir det praktiskt taget alltid. Skönt och bekvämt är mitt ledord, även om det nog är många osm ifrågasätter det!´

  • jeans, Filippa K
  • vitt linne
  • vit storskjorta med rosa ränder, Gina tricot
  • svarta ballerinas
  • ett gäng armband


lång dag

Lång och bra dag! Jag har jobbat, vilket var trevligt trots vissa nötter. Det roligaste som är de som säger, "jaja, jag förstår" och ställer samma fråga tio gånger som jag försöker förklara på olika sätt så att de ska förstå... Lite svårt om de inte förklarar mer om vad de faktiskt inte förstår, istället för att låtsas.
I övrigt har jag haft turen att ha lunch och fika med en kollega idag, alltid kul med sällskap!
Efter jobbet åkte jag och höll i en pytteliten och väldigt söt tjej! Ojoj vad stolta hennes föräldrar är :) PRecis som de ska vara. Nu sitter jag och nöjes surfar. Blir inte mycket sådant när jag jobbar, vi har strikt no-internet på arbets-tid policy. Får passa på när det är fika/lunch.

Imorgon är en trevlig dag! Hoppas jag iallafall... :D

grey

Vaknar trött till trist väder. Så var det måndag igen...
Får nog bli bekväm klädsel idag iallafall! Nackdelen med att börja åtta, jag hinner inte piggna till innan jag går till jobbet vilket leder till comfy klädsel vareviga dag.

skön helg

Helgen har varit härlig. Igår var det härligt väder med sol! Idag har det varit lite av varje, nämligen moln, vind, regn och sol.
Var en sväng på FreePort förut idag, fyndade två par byxor som jag är mycket nöjd med!! Ett par mörka jeans och ett par chinos från Filippa K. Sååå nöjd.

can't wait

Kan knappt vänta längre, vill se filmen NU! Speciellt när man läser om alla lyckliga som såg filmen igår eller i onsdags... Men nästa lördag är det min tur! Gör ett SATC-test här förresten. NU måste jag rusa! Trevlig kväll.

kul

Jag tycker den här väskan är lite kul!

accessoar

Den här typen av accessoar hoppas jag få nytta av i helgen! Knasigt väder nu, tror det ska bli dåligt, men varje dag har det blivit sol ändå. Bara lite mindre varmt, men man kan inte klaga!

forever

Jag har kommit på att jag gillar Chris Brown hans tredje låt i rad som jag gillar. Lyssna!

i rött

Lauren i röd klänning med en blomma i band kring midjan, fint tycker jag! Mamma har en blomma på band, kanske ska försöka låna den trots allt...

Kate.

Ett tag sedan en bild på Kate Bosworth dök upp. Hon passar fint i hatt även om det är en grej jag brukar ha svårt för... Det jag gillar mest med hennes look är det svarta som matchas med röda skor! Riktigt schysst!

shoppers

Just nu använder jag tygkassar till det mesta. Även när jag går och handlar, ja jag tycker det är onödigt att köpa påsar jämnt och ständigt! Miljövänligt tänkande om än lite pensionärsvarning...
Hittade de här roliga tygpåsarna med slogans hos
Asos. Kul! Jag gillar "Fashion is posh" bäst! Amy vill jag inte promota, hennes livsstil är inget man ska hylla. Russel känns bara blaha och Kate-slogan var sådär bra...

sommarstil

Tjejerna i The Hills har härlig sommarstil. Lauren i vit klänning, Whitney i ursöt kort blommig klänning och Lo i vita jeans och linne. Jag gillar det! Även deras sandaler är fina!


badge

Hur coolt märke är inte detta då?! Tänk vit t-shirt och så den här, Chic! I like it!

bild topshop.com

brittisk chanel

Chanel har någon slags begränsad upplage affär i London med mycket brittiska motiv. Minns inte riktigt hur eller varför... Såg en bild på brittiska Agyness med en Chanelväska med brittiska flaggan på... Vad tycker ni, hiss eller diss? Själv föredrar jag de vanliga Chanelväskorna UTAN brittiska flaggan.

skor

De här skorna finns nu hos TopShop. Fast jag föredrar nog de rosa faktiskt...
Såg även att TopShop har rosa lack Doc Martens. Har precis för mig att jag läst om någon som va rpå jakt efter sådana... Så, om någon vet kan ni ju tipsa om TopSHop! De här hade jag velat kunna sätta foten i! Trots att jag gillar rosa så mycket så har jag inga rosa skor...

sol!

Nu lyser solen. Lite blåsigt, men det har inte hindrat mig innan... Ska ta med min bok ut och försöka njuta lite. Huvudet känns som om det väger lite för mycket. Tror det är för att jag hade ställt klockan på att ringa före åtta, helt onödigt eftersom jag faktiskt är ledig! Det knäppa är bara att jag faktiskt hade kunnat tänka mig att jobba idag eftersom jag trivs så bra på jobbet. Jag har alltid tyckt det varit viktigt att trivas på jobbet, därför är det extra kul att jag faktiskt gör det, väldigt bra dessutom! Så borde alla få ha det.

bild topshop.com

Zoey

Zoey Deschanel är filmaktuell vilket innebär promotions. Här besöker hon late show i en underbart söt klänning. Tycker hon passar så bra i uppsatt med lugg och röda läppar. Finfint!

missat

Jag har totalmissat att det är fredagen den 13:e idag! Kom just på det när jag tittade på en kalender...
Jaja, det ska nog inte behöva spela så stor roll. Idag är jag ledig och självklart är det genommulet då. Innan i veckan har det varit en massa sol... Typiskt!
Det verkar ha kommit lite regn under natten/morgonen också och det kommer innebära att det börjar växa igen, vilket jag inte gillar med min allergi. De senaste dagarna ha rjag varit väldigt irriterad i ögonen. Första grejerna sätter sig oftast på näsan, gräset tar sig till ögonen och påverkar även mitt humör.
Trevlig fredag!

lugnt..

Åh, nu har de paus. Tack och lov! Ska bara borsta tänderna och klä på mig, sedan kastar jag mig ner på cykeln.
Trevlig torsdag. Solen skiner, det blåser mindre och nu ska jag till jobbet.

PS. självklart ska det vara LBD i inlägget nedan, men jag orkar inte ändra :)

Gaaaah!

Jag blir galen! I lägenheten bredvid min håller de på med någon borr eller slipmaskin och det låter som satan!!! Jättefrustrerande att väckas av ett ljud som tränger igenom och gör att man knappt hör sina egna tankar! Usch.

LDB

Nicole bär upp den lilla svarta med bravur! Nu när jag hunnit få lite färg trivs jag ännu bättre i svart. Det gör sig snyggt till mitt blonda hår och fräsch bränna. Vitt är förstås också fint när man fått färg, men jag går mot strömmen och kör mer svart på sommaren faktiskt. Under vintern bär jag gärna färg istället.

något ovanligt

Idag tänkte jag bjuda på något så ovanligt som en bild på min klädsel. Jag älskar verkligen mina nya jeans. De är så sköna och snygga! 399:- på H&M, eller kanske 349:-. Såg dem idag så de finns kvar för den intresserade.
På mig har jag alltså jeans, &denim, rosa t-shirt H&M, blommig sjal okänt märke och svarta ballerinas på fötterna.

Håret är instucket i sjalen, det är inte så kort!

E&J

Söt klänning från Elizabeth & James, systrarna Olsens klädmärke. Isblå söt modell!

bild shopbop.com

färgglad

Jessica Simpson matchar sin nude-färgade klänning med en färgglad stor kuvertväska. Riktigt schysst väska. Fast den ser så platt ut, har hon ens något i den?!

dille

Nu har jag cykel-dille! Hade tänkt premiärcykla idag men det blåser så mycket och är lite risk för regn, nytt försök imorgon!

trött och seg

Inatt sov jag sådär bra, därför är jag riktigt trött och seg idag. Om två timmar börjar jag jobba, så snart är det dags att rycka upp sig. Tror jag ska inviga mina nya vida jeans idag. Bästa fördelen med svalare väder!
Onsdag brukar betyda bra tv men ikväll är det inget särskilt som lockar... Repris på SATC men det är ju inte nytt.

Yes!

Hurra de vann!
Grymt snyggt mål av Zlatan. Tycker absolut Sverige hade tag o matchen och skulle vinna. Grekerna spelade fult och hade inte lika mycket chanser. På lördag är nästa match! Härligt! Hoppas Chippen inte skadade sig för illa bara...

flätor

Det är inte bara jag som gillar flätor. Who what wear daily visar olika varianter. Jag gillar fortfarande flätan i luggan, praktiskt och fint. Sedan kan man ju fläta på en massa andra sätt också. Lagom avancerat för mig som inte är så fixig när det kommer till hår!

bild wwwd

klar!

Nu mina vänner har jag lämnat in min sista uppgift för dne här terminen! Känns härligt!
Ska försöka fixa lunch till imorgon nu innan det blir spännande fotbollsmatch.

Lovely!

Håll ALLA tummar nu för Sverige! Heja Sverige friskt humör, det är det som susen gör :)

I'm stuck

Sitter med inlämningen som ska vara klar vid midnatt senast. Grejen är att jag gjort större delen av arbetet. Nu är problemet bara slutsatser. Det ska vara en slutsats som är mina egna åsikter och en slutsats som inte är mina egna åsikter. Det är lite svårt att hitta skillnaden eftersom det trots allt är jag som kommer fram till de båda... Flummigt!! Så jag är fast helt enkelt.

Spanar in Kate och Stella. Såhär får man passa på att klä sig när kvicksilvret inte letar sig över 20-graderstrecket för tillfället. Jag älskar värmen, men blir lite begränsad då jag ska jobba...

Nicole

Gillar verkligen Nicoles stil i kort blommig klänning och flätor i håret. Just nu är jag väldigt inne på flätor av någon anledning. Det känns passande på sommaren på något vis. Gillar ni flätor?

härligt cyklande

Nu ska jag bli hurtig och cykla till jobbet! Då ska jag se lika cool ut som agyness. Eller ja, önska går ju.. Men jag hoppas jag kommer ta cykeln lite oftare än jag gjort hittills!

blåsig tisdag

Idag blåser det jättemycket ute! Det fantastiska vädret vi haaft länge nu har försvunnit. Hoppas det är därför jag känner mig så himla trött och seg.
Idag ska jag göra klart mitt arbete för att skicka in det till skolan. Sedan är det Äntligen dags att kolla in Sveirges första match!! Wiho! Italien spelade förresten bedrövligt igår, den stund jag såg... De brukar ju spela bra, men igår verkade de nyvakna, kunde inte ens ta ner bollarna och passade till motståndarna mest hela tiden.

måndagsseg

Idag är jag seg. Måndagsseg!
Ska iväg och jobba om en stund. Blir nog bra, lite segt att jobba till nio bara, men ändå skönt att kunna ta det lugnt på förmiddagen! Lägenheten bredvid mig har stått tom i ett drygt år och nu verkar det som att de gör iordning den. Det låter så mycket, ibland kan jag knappt höra mig själv tänka...
Försöker fundera på vad jag ska ta på mig så det inte behöver bli så bråttom sedan, men det står helt stilla, ingen inspiration... Löser sig nog!

Trevlig måndag.

fantastisk helg!

Den här helgen har varit som en hel vecka typ! Jag har njutit så det finns inte.
Firade pappa, umgicks med mina söta farföräldrar och gick på vacker balett, fast modernt är inte min grej, jag föredrar klassiskt! Sedan solade jag, läste senaste Glamour och därefter kom min bror med familj! De hade en underbar nyhet, fast vi hade redan gissat på det... Fast det var minst lika kul ändå!! På kvällen kollade vi fotboll, busade och bara var. Idag väcktes jag av en söt liten parvel i blöja med napp och nalle. Sötnosen! Efter det var det full fart. Var nere på stranden, badade benen, skvätte vatten, lekte i sanden och gick på klipporna. Sedan fick jag nog solsting. All kraft försvann, jag lade mig i skuggan (det gör jag typ ALDRIG) och sov en stund.

Nu är det snart sängdags, imorgon är det jobbdags och slutspurt för inlämning på tisdag...

volang

Söta Leighton med fin klänning, bar axel och volanger.

heart of the matter

Grymt bra låt som hörs i Sex and the city-filmens trailer. Mycket soft!
http://youtube.com/watch?v=PT9jrPbZ5ug

söta skor

Minns inte var jag hittade dne här bilden, men kommer ihåg att flera bloggerskor var på TopShops höstvisning och det är därifrån skorna är. Himla kul och söta tycker jag! Hade passat perfekt till bruna ben och korta kjol/klänning/shorts!

ashley

Ashleys look på CFDA Awards i måndags var riktigt snyggt. Hon bär upp det väl. Snygg knut också!

4 ladies

Att Sarah Jessica prytt flest omslag känns väl inte helt förvånande, men rättvist?! Njae... Marie Clarie har SJP på omslaget, men de andra tre damerna finns med som alternativ. Förstår inte riktigt hur det funkar praktiskt, men men...

tatler

Den här bilden hittade jag hos Maria på Modette. Tycker den var himla fin. Känns somrig och så är det ju den där omtalade kjolen också! Har lite svårt för systrarna Geldof men här tycker jag Pixie gör sig bra.

sartorialist

Jag har länge varit skeptisk till jumpsuit, men kolla in den här snygga!! På det här viset skulle jag gilla det! Såg en söt, blommig variant på Zara Trf (eller vad det heter) förut, den hade tunna axelband bara, men väldigt fin. Han den där sartorialist är riktigt bra på att hitta fina bilder. Tycker bara han uppdaterar så sällan nuförtiden...

fredag, eller?

Nej det är ju inte fredag idag, även om det faktiskt känns så! I eftermiddag ska jag ladda upp mitt ena arbete, en dag i förväg vilket känns väldigt skönt. Ska skriva litteraturlista, inte jättenoga, men man måste ju ändå visa varifrån man fått informationen. Kanske att jag lägger till en analysdel också. Får se...

Idag måste jag dessutom lämna böcker på biblioteket. De har visst förkortat tiden man får låna böcker på stadsbiblioteket. Det gör jag sällan, men dte är rätt segt när jag nu lånat där....

Jaha, vad ska man ta på sig idag då?!

floral

Blommigt och volanger, finfint speciellt när det kommer till bikinis! De här kommer från dELiAs. Föredrar den i mörka färger. Fast kanske lite för sockersött ändå... Lagom är alltid bäst, ingen vill ha tandvärk!


bilder http://store.delias.com

i Elle

MaryKate är på omslaget av kommande amerikanska Elle. Jag föredrar ju hennes syster, men tycker ändå om några bilder. SPeciellt den stora bilden. Omslaget funkar, men det känns inte direkt sommar...


bild.elle.com

tiderna förändras, stilen likaså...

Såhär såg de ut i säsong 2! Ojoj! Ingen direkt inspiration där inte... Lyssnar lite på två låtar fårn filmens soundtrack. Jennifer Hudsons låt eller Fergies, tror att den senare är den officiella låten, men jag kan ha fel!

fint

Jessica Zhor, som spelar Vaness i Gossip Girls, besökte ett event med Target. Hennes klänning var väldigt söt! Lite lik Blair's klänning i finalavsnittet faktiskt. Det jag tänkte säga var att jag tycker den här vore toppen att ha som studentklänning, om jag nu tog studenten i år. ALLA år efter min student har jag hittat den ena klänningen efter den andra... Men inte just det året jag tog studenten! typiskt.

ett fång blommor

Somrigt klädda Lauren handlade mat och blommor! Jag gillar det, från topp till tå!

mitt-i-veckan

Onsdag är en härlig dag. Då känner man hopp om att dte faktiskt kommer bli helg den här veckan också. Idag blir det jobb så jag hoppas hinna njuta lite innan dess! Småpillar på min strategi och snart är det inte så mycket att fixa. Känns skönt. Imorgon mailar jag in den. En dag i förväg. Känner inte igen mig själv... :)

Blå, himmel och sol, ja även idag bjuds vi på underbart sommarväder! I'm loving it!

armband

Fick ett mail från Cocoo om nya produkter som ska komma upp i webshopen. De här armbanden var riktigt härliga! Ett eller ett par av dem hade nog trivts superbra kring min handled! Rosa, blått och ljusblått tror jag mest på, men orange är härligt på sommaren, liksom gult och grönt. Ja jag gillar dem alla!
Gillar du dem? VIlken/vilka färger tycker du passar din handled?


bild
www.cocoo.se

urk -uppdaterad

KOmbinationen av att vara hungrig och stressad är inget vidare. Mår illa med en stressklump på det...
Ska försöka göra en värdekedja men vete tusan hur!?! SKa jag göra den i word eller någon annanstans?!?!
Tänker mig en
värdekedja som den här, alltså distributionskedjan!
Huvudet funkar inte, nu får det bli mat!

Det positiva är att jag faktiskt ligger bättre till med mitt arbete än jag trodde. Det är två punkter som ska fyllas på lite och så den himla värdekedjan. Annars är det lugnt faktiskt.

Uppdatering: Okej, mat i magen=mycket bättre! Frågade bror om hjälp och hoppas det ska lösa sig med en värdekedja. Men nu tänker jag gå ut i solen och skriva lite förhand. Har suttit inne för länge för mitt tycke!

Gwyneth

Jag gillar Gwyneth på Harper's Bazaar. Ljust och somrigt med härlig rosa klänning! Tycker den där frisyren passar henne riktigt bra!

en hel dag

Idag har jag varken skola eller jobb och det känns skönt! Förra veckan vara alla dagar "halva". Skola jobb eller annat... Idag blir det finputs på mitt ena arbete, ska skicka det vidare så jag hoppas de tycker det är okej. Det är egentligen dit jag känner mest press, inte mot skolan. Knasigt kanske...
Coolt, jag hade också fått inbjudan till förhandsvisning av SATC via mailen.

Igårkväll såg jag på en italiensk miniserie på svt. Kollar sällan på svt men den serien hade jag läst om. Vad jag älskar det där språket! Det är så härligt när jag verkligen fattar vad de säger! Fast det är ju lite märkliga dialekter, men jag lyssnade först och läste texten sedan. måste öva upp min inför sommaren.

bokat

Igår släpptes biljetterna till den svenska premiären 21 juni. En kompis var snabb och bokade i VIP-salongen! Härligt. Ska bli himla kul, känns skönt att inte fundera på när man ska se filmen... Jag har förstått av recensioner att fans kommer gilla den! Det enda jag funderar över är slutet.

bild via google.se

ingen ro

Gah! Jag har ingen ro i kroppen idag. Blir ofta så när jag ska iväg och jobba, vill helt enkelt inte tappa tiden och bli försenad... Sitter på balkongen, visserligen ingen sol här, men det är himla skönt! Frisk luft är skönt. Speciellt när man ska gå in på jobbet sedan.

Just nu använder jag tygkassar mest hela tiden. Himla praktiskt faktiskt! Men mina är inte så heta, den här randiga ser perfekt ut! Fast så är den ju från Marc by Marc Jacobs och kostar mer än jag tycker det är värt.
Tips på fina, budget tygväskor?!

bilder netaporter.com

flowers

Whitney är doldisen i The hills-gänget. Hon får minst fokus i serien, syns nästan bara i jobbsammanhang och håller sig utanför dramat. Istället visar hon schyssta outfits som inspirerar. Här fotades hon på stan i en härlig blommig klänning. Kort, v-ringad i ryggen och härligt färgglad. Jag känner igen klänningen men kan inte placera den riktigt... någon som vet märke?

sommarklädd

Rachel är inspirationen för hur jag skulel vilja gå klädd till jobbet. En ljus, somrig klänning! Lovely.

orange

Cameron vann något märkligt pris, ser ut som guldiga horn typ. Priset accepterade hon i en härlig orange klänning. Jag är fortfarande väldigt inne på volanger...

flats

Söta flats i glada färger är perfekt att matcha solbränna och sommarkläder med!

ny vecka

Juni är en fin månad, sommar sol och födelsedag! Om några timmar ska jag jobba, innan dess blir det plugg och lunch.
Verkar som att vädret ska hålla hela veckan. Wiho!
Idag blir det inte så mycket sol innan jobbet, men det tror jag är bra för huden, då hinner den vila lite. Just nu är jag lite less på min hudgrej, försöker att trycka undan tankarna mesta tiden, men en kort sekund letar de sig igenom. Mycket irriterande!! Go away!

Hoppas ni får njuta av den här härliga måndagen.

underbar helg!

Vädret har varit helt fantastiskt hela helgen! Helgen började i fredags med parkhäng sedan har jag hängt på landet med datorn i högsta hugg. Går förvånansvärt bra att plugga med laptopen i solen.
Har god koll på mina två arbeten och det känns fantastiskt bra!
Nu sitter jag nyduschad i soffan och slösurfar lite. Alltid nice att starta igång internet efter ett par dagar på landet. Just där njuter jag av att inte ha någon möjlighet att kolla mail, blogg eller annat. Men så kommer jag hem och då kliar det i surf-nerven!


hits