trick or treat

Idag firar svenska barn Halloween. Få mig inte att börja, jag är emot den här nypåfunna "helgen" i Sverige. Ska min barn växa upp med det här?! Nej, hoppas inte det.
Pappa var så kul, alla som ringt p åidag har han frågat om de inte ska klä ut sig. De stackars barnen blir alldeles förvirrade eftersom de är utklädda... Men de fick lite godis iallafall.
Min bror kom hit en sväng så jag, som egentligen inte alls orkar, har busat med Filip. Mysigt som alltid. Han var ganska trött, brorsonen alltså, men lika söt som vanligt.

Nu blir det snart sängdags. Godnatt!

brian reyes

Brian Reyes har itidigare jobbat för Ralph Lauren, Michael Kors och Oscar de la Renta, men nu har han eget märke som är självbetitlat. Han visade sin första kollektion 2004 och har klätt kändisar som Beyonce, Mischa, America Ferrera och Rachel Bilson. Jag har bloggat om honom tidigare. På shopbops sida kan man hitta lite plagg av honom i deras Designer Boutique. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig någon av hans klänningar!
bilder shopbop.com

schäslong

I mitt drömhus ska jag ha stort sovrum med en schäslong, eller den kanske får hamna i en stor walk-in-closet... Tänk att slänga sig på den här snygga möbeln med en bra bok, lite choklad och en filt om benen. Det är på den nivån jag är idag! Måste nog glömma tentan imorgon. Finns inte ork dessvärre.
18534-6246
bild ikea.se

whitney

Den som läser min blogg har nog inte missat att jag diggar serien The Hills. I senaste avsnittet fokuserades en hel del på planeringen av Teen vogue Young Hollywood Party som Whitney skulle fixa ihop. Lokalen var ritkigt snygg, en gammal kyrka. Jättefint verkligen, skulle nog aldrig hända här bara... Fast å andra sidan har de flesta svenska kyrkor bänkar som skulle försvåra det hela.

Av det man ser i serien så verkar det inte hel-lätt att jobba för Lisa Love, som bossen på västkusten heter. Hennes skämt är inte alltid solklara och de låter sällan som skämt heller för den delen. I det här avsnittet kommenterade hon att Whitney varit väldigt uppklädd i klänning på ett möte på New York-kontoret, hon lät inte riktigt gillande och sade på skämt att hon förväntade sig se den stil från och med nu, typ. I mina öron lät det mest som att hon sa att Whitney klätt upp sig för mycket till mötet... Ibland är det svårt att vara chefen till lags.
18534-624418534-6245

Whitney och en bild från Teen Vogue Young Hollywood Party med Marc by Marc Jacobs visning.

Bilderna är från people.com och style.com

opi

Jag använder bara Mavala-lack just nu, har ett par Depend-lack men de funkar inte så bra på mina naglar. Färgskalan från OPI, som går under Russian Collection, är väldigt snygga. Mörka färger är nice, trivs jättebra i mitt lila just nu faktiskt. Korta naglar och mycket färg är min nagelstil i höst och vinter.
18534-6243

the look

Bloggens look har blivit uppfräschad. Jag är jättenöjd. Det är ganska enkelt, men fint. Helt i min stil.

Tack Ann-Louise för hjälpen!!

fin i blått

18534-6242


Förr såg jag vinterjackor och kappor som ett nödvändigt ont, men nu har jag kommit på att man faktiskt kan hitta snygga sådana. Nu hittar jag därför hur mycket kappor som helst. Är visserligen väldigt nöjd med min svart-vita kappa från H&M anno hösten 2006 och den nya kortare saken som köptes på Zara nu i höst. Den är lite capeliknande i modellen vilket för saker och ting lite piffigt, även med jeans och sneakers till (det sistnämnda händer väldigt sällan, men skönt att det går när jag vill). Den här blåa kappan från TopShop tycker jag var ursnygg. Kragen är min favorit, färgen och modellen likaså!

solsken på Nicky

Vad nice det vore att kunna gå i flats och bara armar. Byter när som helst med Nicky, väldigt gärna!
Nickya har ganska enkel stil, oftast i svart och vitt, här kompletterar hon med en väst från
Kate Moss for TopShop. Själv diggar jag inte direkt väst, men det funkar väl..ibland. Mest förtjust är jag i Nickys skor, väldigt söta svarta flats med detaljer framtill.
18534-6241

comfy lindsay

Sedan hon lämnade rehab har man mest sett Lindsay i sköna och schyssta kläder. Här i en tröjklänning med låga stövlar till. Kolla ion klockan på hennes arm, snygg. Säkerligen äkta!
18534-6240

rejält tag

Jaha, verkar som den här förkylningen tagit ett rejält tag om mig. Nu hostar jag så att det river i halsen, inte alls trevligt. Ute är det grått och trist, verkligen höst. LÄste på aftonbladet att det skulle komma snö snart, då vet jag inte vad jag gör. Förra vintern var perfekt tycker jag, inte alls kall utan mera lagom.
Får se vad jag orkar göra idag... Först får det väl bli té och rostat bröd iallafall.

oasis

Efter att ha läst hos Donnasandra att Asos säljer lite Oasis plagg blev jag nyfiken och ville se vad de hade. Hoppet fanns att kanske hitta en klänning såklart.. Hittade en ursnygg svart klänning med volanger, men den funkar ju inte till ändamålet dessvärre... Utöver klänningen hade de även en kappa som jag gillade riktigt mycket! Väldigt fin.
18534-623818534-6239

bilder asos.com

i jeans

Det är ovanligt att se Ashley i något utöver klänning/kjol eller slimmade byxor. Kul med variation. Tycker hon bär upp sina jeans bra, här matchat med skinnjacka och sjal.
18534-6237

a bag

18534-6236






Den här väskan tycker jag var lite fin. Passar utmärkt för en natt borta eller kanske till träningen. Påminner om en väska som min granne hade när jag var mindre. Åh vad fin jag tyckte den väskan var minns jag.





vippigt

Spana in Siennas söta kappa! Ursöt modell verkligen. Jag gillar allt från att knapparna sitter lite snett framtill och är vita, till skärpet som markerar den vippiga kjolen. Om jag hade haft den här kappan hade jag varit glad att det var kapp-väder ute. Kolla även in hennes söta diadem med en rosett på, finns liknande på H&M.
18534-6235

långkofta

Spanade in en sväng hos Asos och den här långkoftan ser så skön ut! TIllräckligt lång för att passa till tights, mysig och lite figurformad med detaljerna i midjan. Snyggt!
18534-623418534-6233
bilder asos.com

täppt

Åh vad jobbigt det är att vara förkyld. Jag klagar som ett barn, sorry. Emellan förkylningarna glömmer jag hur det trycker, blir täppt och är jobbigt, fast det är väl antagligen lika bra! Det gör verkligen ont att snyta sig nu trots att jag smörjer och smörjer.
Åkte hem till föräldrarna förut men det ångrar jag nu. Längtar faktiskt hem till min lägenhet. Åker hem imorgon igen. Trodde att jag skulle bli mer låg av att vara hemma ensam och sjuk, men idag funkade det inte här bara. På vägen hem hit så körde vi förbi en affär vid Järntorget där jag provade en klänning från Nümph. Kleinblå, lite plisserad känsla. Modellen var helt i min smak och priset var perfekt, tyvärr kändes minsta storleken för stor. Fast nu är jag lite inne på den ändå, men det är nog för att jag är trött och grinig och det vore så skönt att slippa leta något mer.

beauty

Att vara förkyld gör inte underverk för ens redan småbleka ansikte. Nu är dessutom näsan röd och torr. Använder mitt Rosebud men det börjar ta slut, nog bäst att fylla på eftersom kylan sakta men säkert tar ett grepp över Sverige. Har tänkt i ungefär två veckor att jag ska gå till solariet och bar lägga mig i tio mintuer för att känna mig ltie fräschare, men jag har fortfarande inte kommit iväg... Lite fuskbränna kanske är bättre, mer hälsosamt iallafall!
image6231image6232
bilder eleven.se

Sorry för lite kass uppdatering, har legat och slumrat större delen av dagen.

mysig tröja

18534-6230





Kolla in den här mysiga tröjan från Theory. Stickad, lite längre modell med en halsduk upptill. Passar min förkylda kropp alldeles utmärkt! Färgen är med en dust rosa i det naturvita, fint och fräscht. Koftan skulle matchas till mysbyxor och pälstofflor.

















incognito

Kate Moss lämnar sitt hem i London i helsvart outfit med mörka solglasögon. Henens nya fisyr med kortare längd på håret och även lugg passar henne. Hon har cool stil även om jag inte tycker hon är särskilt vacker.
18534-6229
bild people.com

nähä...

Mitt önsketänkande att jag skulle vakna idag utan förkylning slog inte in. Det trycker i bihålorna, som attan. Idag ska jag pimpla sånadär mini-tabletter som är illgröna och ska hjälpa mot förkylningar... Sinova tror jag de heter.
Har kollat på The Hills, trevlig underhållning och alldeles lagom mycket med Heidi och Spencer, typ två scener!
Nu ska jag göra mig iordning och öppna mina nationalekonomi-böcker. Wihoo!

liten värld

Ibland så märker man hur liten den här stan är. Idag fick jag veta att en på jobbet känner någon som varit väldigt viktig för mig tidigare... Kom fram av en händelse, märkligt men kul!
Nu bäddar jag ner mig för kvällen. Får nog bli en repris av senaste avsnittet av Gossip Girl tillsammans med Cleenex lådan och mitt härliga fluffiga täcke. Nu är det positivt tänkande som gäller, imorgon vaknar jag utan snuva och bomullshuvud! Bara så ni vet :)

Godnatt. Det är kul att vara i vanlig form på bloggen igen, väldigt kul med kommentarer och feedback. Tack!

Update: fick förresten höra att jag lät lite stockholmska idag.. Pah! Vet inte om det var en komplimang eller förolämpning, nåväl med tanke på att jag sällan (typ aldrig) anklagas för att låta jätte-göteborgsk så är det lugnt med mig.

knoppen

När jag ser söta mössor som den här önskar jag att jag var mer av en möss-person. Jag använder det i fjällen, men i övrigt händer det väldigt sällan. Fast kommer det snö i vinter planerar jag åka pulka med Filip och då kanske en mössa åker på. Till jobb/skola krävs det -5 grader (eller kallare) för att en mössa ska åka på. Den här söta petrolfärgade går att finna hos H&M för 59,50kr. Ett fynd!
18534-6228
bild hm.se


cleenex - min vän

Idag är jag lite low, främst på grund av att jag är så förkyld, men också för att något som borde vara roligt mest känns jobbigt just nu. På lunchen kollade jag igenom flera affärer efter en klänning, ingen tur än så länge. HIttade en massa annat fint, men det får jag bara passera... Pratade med mamma om att sy själv och hon fattade grejen. Ska kolla lite på tyger för att se om jag kan hitta något bra. Det ska inte vara i vanlig bomull eftersom det inte ser så fint ut och inte heller i siden eftersom det är svårare att sy i och lätt att det ser lite hemmagjort ut. Modellen jag tänker mig är inte så avancerad, så kanske blir det en klänning som passar som handen i handsken. (eller hur det nu är det där uttrycket...)
image6227
bild shopbop.com

lc

Inatt går ett nytt avsnitt av The Hills, det ska jag spana in imorgon! Känns soft att börja dagen med kul tv för att sedan vända fokus totalt och studera nationalekonomi. Härlig blandning.
18534-6225

oh my

Egentligen är den här skon jättelångt ifrån min stil, men på något vis kan jag ändå gilla den. På rätt person till rätt stil kan det vara riktigt coolt. Fint här är de korsade banden och stenarna framme vid tån. Vad tycker du?
18534-6224
bild topshop.com

färg!

The Sartorialist slår till igen. På sistone har han varit Hong Kong, inte så många bilder därifrån, ännu, men den här såg jag och gillar det mycket. Färgklickar är alltid kul. Tjejen matchar en längre tröja i beige/grå ton med en gul kjol. Väskan hon har till är från Mango. Jag har bloggat om den tidigare, men det var nog på den andra bloggen.
18534-6223
bild thesartorialist.blogspot.com


lindsays tre

Mycket Lindsay nu när hon är tillbaka i rampluset igen, eller paparazziljuset kanske är mer korrekt. Noterar tre detaljer här.

  1. H&M-påsen såklart! Kul att hon också shoppar svenskt.
  2. stora kuvertväskan, lite portfölj känsla. Riktigt snyggt!
  3. gråa koftan. Mitt koft-begär kittlas åter...
    image6222

galet förkyld

Herregud vad min förkylning har tagit sig över dagen! Näsan rinner som en flod samt att jag är helt täppt. Det skaver i halsen och det enda som hjälper är té. Nu sitter jag här med en toarulle bredvid mig, har inga näsdukar hemma så efter varje snyt får jag smörja nosen med idominsalva för att slippa se ut som Rudolf.
Jag måste plugga!! Just nu känns det segt, huvudet är som en enda stor bomullstuss.

band o ring

Armband och ringar är det jag tycker är roligast just nu vad gäller smycken. Klockor är också kul, men då kostar det oftast lite mer. Jag gillar min lila ring och skulle gärna komplettera med en motsvarande i annan färg. Grönt vore lite kul, eller varför inte rosaröd. Nitar syns på väskor, skärp och kläder, här på ett armband som jag tycker var lite lagom. Just att de inte är i silver gillas. Både ringarna och armbandet kommer att komma in på Cocoo inom det närmsta. Bara att spana in!


image6219image6220image6221

bilder cocoo.se

Blair

Hittade den här bilden från inspelningen av Gossip Girl. Blair har ofta en väldigt preppy stil, men här är det riktigt sött. Gillar den söta lilla capen. Jättefin!
18534-6208

förkyld

Idag är jag förkyld! Filipas baciller tog den här gången... Tjock näsa och skavig hals. Kommer bli en seg dag idag, det känner jag på mig. Ute är det grått, vädret matchar ganska bra mitt humör.

Trevlig måndag!!

lindsay

Trots att jag inte supportar LIndsays ohälsosamma livsstil så tycker jag det är kul att hon återvänt till Hollywood och fångas av paparazzis. Här i helsvart ser hon väldigt lång ut, kan inte låta bli att undra hur hon vågar bära så kort klänning förresten... Koftan till höger ser så mysig ut. Ja, jag är väldigt såld på koftor. I min garderob finns mer än dubbelt så mycket koftor som v-ringade/rundhalsade tröjor.
18534-6218

stil

När jag ska gå upp tidigt vill jag helst bara dra på mig myskläder till jobbet, som tjejen med randig tröja, jeans och stövlar. Fast framåt lunchtid när jag är pigg börjar jag känna mig trist och önskar jag tagit på mig klänning eller kjol eller något piffigare. Man kan ju tro att jag lyder uttrycket gör om gör rätt, men det gör jag inte. Får se åt vilket håll det blir idag...
18534-621718534-6216
bild shopbop.com

snurr

Det blri lite snurrigt i kroppen när man vrider lite på klockan vid vinter/sommartid. Dags att lägga sig för att orka med att jobba imorgon. Den här veckan blir det mindre fokus på jobb och mer fokus på skola. Kolla in myströjan från Generra, hade jag gärna haft till jobbet imorgon. Gärna med tight kjol till (fast mest under, utifall att...) med tights eller strumpbyxor. På fötterna får det nog bli gummistövlar om regnandet fortsätter. Godnatt!
image6215

cold

Trots det ruggiga vädret var det inte väldigt kallt ute förut, har mest hållit mig inne dock... Med kylan kommer mer kläder och gärna halsdukar. Idag känner jag också att en förkylning verkar vara på väg och då känns en mysig halsduk som en bra accessoar. Att pussa och dela glas med Filip när han var lite förkyld var kanske inte så smart, men vem tänker på sånt just då!?! Funderar faktiskt på att gå till garnaffären lite längre bort på gatan för lite garn, det vore bra terapi och kul att sticka en stor mysig halsduk själv! Well well, mycket snack och lite verkstad brukar det tyvärr bli...
18534-6214
bilder mytheresa.com och netaporter.com

haft besök

Det märks alltid när Filip varit hemma hos mig på besök. Jag älskar att ha honom här, konsekvensen är bara att saker får fötter, på riktigt! Jag hittar:

- fjärrkontrollen under soffan
- vattenskrapan jag har i badrummet ligger i köket
- plattången bakom en kudde i soffan
- min kaffetermos är på vift

Gulligt och underhållande.

Nu håller jag på att bädda min säng, härligt med rena lakan. Den här gången blev det ljust rosa satinlakan, rutiga.


lång kofta+klänning

Då och då dyker mitt begär efter en lång kofta upp. Först såg jag Halle Berry i klänning och lång kofta på röda mattan, nu har Vanessa randig kofta och trikåklänning. Åh vad nice. Ska kolla in en på Lindex, men det är klart, behöver jag en kofta?! Hmm... Dessvärre finns det ett snusförnuftigt svar som kommer bli veto. Kolla förresten in hennes flipflops med nitar på!
18534-621218534-6211

model style

Tror de här långbenta tjejerna är modelleer. De ser coola och avslappnade ut iallafall. Jag gillar väskan på hon till vänster, mitt-tjejens hela look och den högra tjejens klänning. Gillar inspirationsbilder, hur och vad de än visar. Allt går att göra till sitt eget!
18534-6207
bild style.com

Nicole

Nicoel håller sig undan paparazzis ganska mycket nuförtiden. Inte alls konstigt, det måste kännas extra viktigt att skydda om sitt privata allt eftersom magen växer och henens prioriteringar blir andra. Här är Nicole iallafall tillbaka i Los Angeles efter turnerande med pojkvännen. Jag gillar både hennes sjal och gula väska.
18534-621118534-6210

top model

Såg just reprisen av TopModel Sthlm. Tycker inte det är lika bra den här säsongen som tidigare. Dels gillar jag inte riktigt Vendela, men även för att det känns lite krystat liksom.. Det funkar att kolla på, men det är allt mer underhållning i amerikanska TopModel. Någon som vet när det kommer nya avsnitt här?
image6209
bild tv3.se

guld till änglarna

Härligt, Blåvitt har just tagit SM-guld!! Nu vet jag att morfar ler uppe i himlen.
SM-guld, tjalalalala! SM-guld, tjalalalala!

the Hills

Här är Lauren och Whitney på lunch och spelas då in av MTV:s kameror för serien The Hills. På amerikanska sajter ifrågasätts äktheten i realityserien. Speciellt eftersom Heidi och Spencer spelade in först ett avlämnande och sedan ett upphämtande på flygplatsen LAX, med endast en halvtimma emellan...
Visserligen ska det ju vara en realityserie, men om man tror att de bara filmar rakt av så är man ju nästan dum. Visserligen verkar ju det där med flygplatsen ganska fishy, men i övrigt är det väl inte så konstigt... Äh, jag gillar serien hur som!
18534-6206

missoni

Det vore inte så dumt att ha full tillgång till Missoni-kläder, både nyproducerade och vintage. Fast för att få det måste man nog heta just Missoni och allra helst Margeritha Missoni. Märket Missoni har en levande reklampelare i Margeritha. Här är hon klädd i Missoni på 2007 Whitney Gala Honoring Chuck Close.
18534-6204
bild style.com

take manhattan

Gossip Girl verkar ta över rollen som ungdomsserie från The OC. Här är de alla sex i en tidning. Själv tycker jag tre känns ltie roligare än de andra. Det är Serena, Dan och Jenny jag håller ltie extra på, främst de första två...
18534-6203

gg on set

18534-6202







Vissa delar av serien Gossip Girl spelas in på plats i New York, men mestadels är det i studios. Här fotas Leighton som spelar Blair i serien. Hon är ganska söt när hon inte ska vara så stel som Blair oftast visas. På onsdag visas inget nytt avsnitt av Gossip Girl så den här gången får jag vänta ytterligare en vecka innan det blir nytt avsnitt!





















från fcuk

Förra hösten fanns det en paljettklänning från French Connection som syntes på många ställen. Flera kändisar bar den, bååde här i lilla Sverige men också over-there i USA. Jag tyckte den var väldigt fin, då. Nu fattar jag inte riktigt poängen, eller varför jag var så inne på den åtminstone. Kollade in Asos och hittade den här klänningen från French Connection. Det här gillar jag! Lagom med paljetter för att se snyggt men inte överdrivet ut. Dessutom älskar jag kombinationen svart och lila!
18534-6201

bild asos.com

ashley

Söta Ashley syns sällan utan tre detaljer då hon fotas av paparazzi. Det är take-away-mugg, solglasögon och stor väska. Läste, eller om jag såg ett videoklipp, med/av någon av Olsen-systrarna som kommenterade just varför de alltid sysn med take-away i handen. Det var helt enkelt enda gången som paparazzi kom åt dem... Ashleys jacka är supersöt, lite speciell skärning och bara fin helt enkelt!
18534-6200

utvilad

När man "får" en timma är det nästan svårt att vakna utan att vara utvilad. När det är svårt att komma ihåg vilket håll klockan ska så tänker jag på när jag var på Kåren för några år sedan. De har bara tillstånd till tre så när klockan blev tre och det var dags att virda tillbaka klockan kunde de ha öppet en timma till! Jättebra tyckte vi tills vi kom på att nattbussen inte fungerade på samma sätt...
Idag är det så höstigt att det finns inte när jag tittar ut genom fönstret. Blåser jättemycket och det är mer löv på marken än i träden, känns det som. Igår var riktigt skönt ute. Klar frisk luft och inte så kallt. Idag känns sådär lockande att gå ut, men någon tur blir det nog.

Fast huvudfokus är tentaplugg!

mys

Dagen känns som ett enda längt träningspass. Långpromenad, bärande och en lite kortare promenad. Att ständigt vaka över gullungen är kul, men det tar kraft och energi. Ikväll blir det soffan framför tv:n. Tror att det blir Ett monster till svärmor faktiskt. Den var rätt kul, eller minns jag rätt? Lär väl upptäcka det senare. Nu blir det matdags. Trots all motion har jag inte ätit så värst bra.
image6199

tröja och leggings: topshop.com, strumpor: hm.se, Ugg: mrsh.se

bling

Kenneth Jay Lane gör det här armbandet i guld med nitar. Riktigt coolt. Coolt, men snyggt på något vis. Det här skulle passa mig bättre än KJL's djurarmband som är ganska välkända. Hiss eller diss?
18534-6198
bild netaporter.com

dealjerna

Kan inte sluta tjata om finessen med detaljer som gör grejen. Kolla in Maria Menounos vita klänning med svart spets i ringningen, urfint! Tänk vad fint med en mörkt blå klänning och svart spets, börjar gilla kombinationen svart och blått, något som tidigare var no-no hos mig! Sarah Michelle har förresten ett väldigt fint armband!
image6197
bild people.com

slut

Hemma från barnpassning under flytt. Är väldigt trött kan jag säga. Har inte bara hållit koll på brorsonen, vi har gått rejäl promenad och det var fler barn där så det var mycket liv och russel. Nåväl, det har varit trevligt och mysigt!
Nu blir det nog mer promenad, sedan ska jag dega på soffan! Det är jag värd. :)

inspiration

Vilken härligt höstig och inspirerande bild! Matcha fin klänning med vanlig kofta är en hit om man vill få bort den "fina" looken. Nu ska jag rusa. Ha en härlig lördag. Jag ska passa Sveriges mesta charmtroll!
18534-6193

miumiu

Den här väskan från MiuMIu gillar jag, har kolalt på den förut. Modellen är fin och det faktum att det är både kort och lång rem gör den lite extra bra.
18534-6194

slinga

Nu när hösten och mörkret är här återtar jag min jakt på att hitta en ljusslinga. Vill ha en lång där det sitter små lju på, inte formade som stjärnor, hjärtan eller granar, det ska vara som utebelysning, bara små pluppar. Hittills har jag inte hittat det jag letar efter, men skam den som ger sig. Slingan ska användas till att viras runt mina två värmerör i köket bredvid fönstret, såg det någonstans och det var riktigt coolt!
18534-6196

skärp

SKärpen har kommti tillbaka igen, för något år sedan var det skärp överallt och nu är de tillbaka.  Ska man vara riktigt rätt nu ska skärpen prydas av nitar eller vara i lack. Här är tre schyssta varianter. Jag skulle gärna vilja ha ett tunt skärp som går att vira minst två varv runt midjan.
18534-6195
bild shopbop.com

she wears it well

18534-6192







Halle Berry ser söt ut, Hon visar stolt upp sin växande mage, det tycker jag är fint! Hon har matchat det fint här med en lång kofta till, ger en skön mix!























gwyneth

Fräsch outfits på Gwyneth. Hon ser lika fräsch ut vare sig det är på lekplatsen med sina söta barn eller på galej i cocktailklänning. Gillar nog bilderna på henne i klänning bäst!

lila är en färg jag gillar

Kirsten Bell bär en lila klänning i söt modell. Man kan ju säga att grunden är en axelbandslösklänning och toppen är i transperent tyg. Fick en tanke om att jag kanske kunde sy något sådant om jag hittade en axelbandslösklänning jag gillar... Detaljerna på den här klänningen är riktigt fina! 
image6188

mc+nit

Det vore nice att ha ett par MC-boots i skogarderoben att tuffa till stilen lite. Söta klänningar med mcboots är en look jag gillar. De här fårn Topshop är fina men inte riktigt så som jag vill ha dem, tror jag...
18534-6187

fredag!

Härligt med fredag. Sov lite för länge, men när klockan ringde tidigt och jag inte hade något, vettigt, argument för att gå upp så snoozade jag ett bra tag till. Behövde det!
Snart kommer brollan och vi ska äta lunch. PLanerna blev ltie ändrade men träffas ska vi göra iallafall och det är ju faktiskt det viktigaste!


snart dags

Torsdag kväll och jag känner mig ganska relaxed. Aneldningen till det är att jag inte ska jobba imorgon och känner pressen att fixa lunch, väska, tänka ut kläder och komma ihåg massa saker. Till det slipper jag vara stressad över att sova för lite osv. Imorgon ska jag till gymmet på förmiddagen, om jag så bara hinner gå fem minuter på bandet så SKA jag dit! Nej nu blir det sängdags. Godnatt y'all.

masker

Senaste avsnittet av Gossip Girl är jast avklarat. Avsnittet fokuserade främst på en bal. En sådan bal då alla bär masker. Så himla coolt! Jag har alltid velat gå på/ha fest med sådant tema. En kompis och jag pratade kort om det en gång, men det var mest snack utan verkstad... Fast en sak upptäckte jag, alla var inte till sin fördel i mask.
image6186

the bow

Gosh vilken söt topp! Rosetten är fantastiskt söt. Hade den varit rak och lite längre så hade det varit en perfekt cocktail-klänning.
image6184
bild shopbop.com

little miss A

Söa Ashley är inte långt borta när det är modevisningar på gång. Här i LA på underklädesvisning av märket Fredericks of Hollywood. Svart är Ashleys färg verkar det som, hon ser lika sval och fräsch ut som vanligt.
18534-6181image6183

karta

Har inte hört talas om det här märket tidigare. Märket heter Karta och är tydligen nytt nu till hösten 2007. Den här klänningen gillar jag, supersöt modell. T-shirt modellen är verkligen min stil. Det roliga är hur olika en klänning uppfattas beroende på färg. Jag föredrar den gröna. Vilken gillar du?
image6180
Born and raised in California, Judi Lambert began her fashion career working for Nordstrom, but left retail soon after to pursue her dream of designing. Launched for fall 2007, Lambert's inaugural Karta collection featured softly structured silhouettes with jewel-embellished necklines inspired by old Hollywood glamour.

gröna mattan

Hollywood hade jippo med inriktning miljö. Jamie-Lynn Siegler var där i en härligt söt klänning. Gillar den, lite avslappnat men fint. Tjejen till höger känner jag inte igen, men hennes klänning fångade min blick. Väldigt söt modell!

talar ut

Extremt töntig låt, men den är klatchig och sätter sig ganska lätt. Känns rätt givet vem han tänker på... Någon som vågar gissa?!

temarum

Inredning är inte min passion. Det har nog främst med en begränsad budget, samt liten yta, att göra. Ibland får jag lite ryck men det är åt kläder och accessoarer samt väskor och skor jag ägnar mest av mitt ytliga jag åt. När jag var med föräldrarna på Mio för någon måndas sedan insåg jag en sak. Måste verkligen flytta till ett stort hus när jag är vuxen och stadgad. Detta konstaterade jag eftersom jag delvis älskar det rena, raka och enkla för att i nästa sekunden bli helt kär i något gammaldags mönster och romantiska prylar. Får nog bli något rum med det rena och några med en mer gammaldags känsla. Snyggt kombinerat såklart!
image6177
bild skönahem.se

d



D som i detaljer. Lager-på-lager av en tjej i Hong Kong som The Sartorialist fotat. Önskar jag kunde få till det utan att känna mig fånig eller som en stoppad korv.



punkta (+)

Eftersom jag dragit upp en massa negativt känns det som ett måste att ta upp det som är positivt också.

  • det är kul på jobbet! Vi sitter lite avskilt och kan snacka emellanåt, jobbar på och har radion i bakgrunden. Mycket nice.
  • jobb=pengar. Välbehövligt och självklart en bra morot.
  • mycket bus med brorsonen att vänta. Det gör mig alltid pigg och glad. Fast sen blir jag trött :)
  • solen har lyst och då är det lätt att le.
  • jag har inte stökat ner trots mycket stress, trötthet och dåligt fokus. Alltid trevligt att inte bo i ett stökigt kaos.

Okej, blev inte jättemycket men det finns ju bra saker också. Det svåra är ju bara att det är lättare att rabbla upp det negativa.


a look

Den här looken gillar jag! En söt kappa med svartklädda ben i ett par stövlar som inte för tighta runt vaderna. Lovely!
image6175

punktat (-)

När jag kom hem kändes allt kasst, nu är det bättre även om sakerna inte försvunnit direkt...

  • hatar verkligen att vara fattig!
  • trött på människor som bara har me-me-me-me-ME som mantra. Tänk på andra ibland, fråga hur någon mår, vad den gjort, ska göra, tänker på, fråga vad som helst, men för guds skull fråga!!!
  • jobbiga griniga människor som bara ringer för att klaga.
  • kylan som tagit över stan. Ska det vara såhär till april så går jag i idé, på riktigt!!
  • människor som inte har någon förståelse för andras situationer.
  • att jag idag provat cirka 10 klänningar som alla sett värdelösa ut, häng ett fyrmanna-tält över mig så blir/känner jag mig inte särskilt fin.

stenar

image6174







Klänningar en masse. Ja så känns det just nu, men aldrig the one. Här är en i perfekt modell med stendekoration, något jag är ganska inne på nu faktiskt. Funderade till och med, i ett väldigt svagt ögonblick, på att köpa ett superbilligt linne för att kunna placera stenarna på något annat plagg. Linnet i sig var nämligen enormt stort och i mamma-modell!













blake

Det har varit mycket svart vitt på kändisarna på sistone. Blake Lively väljer samma basfärger, men vänder på det. Istället för svart nertill och vitt upptill som de flesta andra kör hon vit plisserad kjol och svart kortärmad topp med knappar. Jag tycker hon är söt, men det är klart, tight, lång pennkjol ger lite damkänsla...

image6172image6173

glitter

Tom och Katie var på premiär. Katie ser nästan ut som en jätte bredvid pyttelilla Tom. Eftersom alla bilder på de där två visar Tom med ett tag om Katies arm/hand så får man väl nöja sig med att han finns i bakgrunden trots allt. Gillar Katies glitter-sak, fast en detalj jag hade ändrat på är att kjolen skulle blivit sydd på samma nivå runtom istället för så högt framtill. Skorna är väldigt söta, men lite too much till klänningen kanske..
18534-6170

apologize

Den här låten har varit en favorit ett bra tag nu, stannar fortfarande upp lite då jag hör den på radio. När den spelas på radion på jobbet så hoppas jag tyst att ingen ska ringa just då... Haha, töntigt, men jag blir sådär fast på vissa låtar. Visst är den bra?!

helmut

18534-6169






Helmut Lang gör den här skjortklänningen som ser underbart mysig ut. Skönt+snyggt=något jag älskar! På morgonen innan jag vaknat till är jag inte intresserad av tighta kläder, strumpbyxor och annat obekvämt, då vill jag helst ha mysbyxor, munkjacka och sneakers. Det har jag visserligen aldrig haft till jobbet, men ändå! Skjortklänning och klänning överhuvudtaget är väldigt skönt, att matcha med bomullstights gör att det fortfarande är skönt också. Kanske får ta på mig min blå skjortklänning från VeroModas eget märke imorgon till jobbet.










mw

Om ändå Matthew Williamsson var min vän så hade nog mitt klänningsproblem varit löst. Då hade jag lånat en gorgeous klänning och så var det klart. Nu får jag istället bli avis på Thandie som får låna klänning av Matthew. Riktigt söt sådan dessutom.
image6168

sött

18534-6167









Söta toppar är något jag gillar riktigt mycket. Passar till det mesta. Idag har jag haft en söt blus från Zara som jag köpte förra sommaren, gillar den riktigt mycket, men tyvärr har jag glömt den lite på sistone... Den här söta toppen från Ella Moss är precis i min stil. Så fint så!










onsdag kväll

Vad skönt med onsdag kväll. Bra tv-serier och man vet att det snart är helg och sovmorgon! Fast på lördag får jag inte sova... Attans. Det tänkte jag ta igen på fredag! Då jag är ledig från jobbet... Fast måste ju plugga också.
Jobb hela dagen och sedan fika med en kompis. Trevligt, men min huvudvärk störde lite.
Nu sitter jag i soffan och planerar att ta en kopp té och några Finn Crisp. Försöker vara nyttig den här veckan vilket innebär mycket mindre snacks och inte någon läsk. Äter varken mycket godis eller dricker mängder av läsk, men nu får det vara nog. Känner mig ur form och det ska det bli ändring på!

beviset...

Oj, oj. Verkar som att ryktena om Reese och Jake inte bara är rykten. Här myser paret i Rom. Åh, vill också mysa i romantiska Italien!
image6166
bild aftonbladet.se

matchningen

18534-6164















Åh, jag gillar Ashleys lilla mis-match i stil här. En snygg kjol som matchas med munkjacka. Kan bli snyggt eller katastrof, jag tycker hon gör det snyggt! Vad tycker du?










lila ring

Vad tycker ni om min lila stora ring? Jag älskar den, tyvärr är den aningens för stor, men vill man vara fin... Hittade den på Gina Tricot. BIlden gör dne inte rättvisa, men det är svårt med mobilen...
18534-6165

halvvägs

Nu är halva veckan snart avklarad. Velar lite med mina kläder idag... Får se vad det blir till slut.
Det är så trist att vakna ochkänna sig blek och glåmig, ska försöka sola till helgen. BLir ju lite bättre iallafall. Är ltie rädd för att göra det pga min hud. Orkar inte förklara, men ltie orolig är jag.
Nej nu ska jag slänga på mig kläder och rusa till vagnen. Hoppas ni får en bra dag!

orange

Hittade den här bilden på en blogg och lånar den helt fräckt. (minns dessvärre inte var...) Ashley ser så härlig ut i något så ovanligt som färgstarka kläder! Orange är så effektfullt och coolt tycker jag. Matchningen är riktigt snygg, gillar hela looken.
image6163

lila klänning

image6162







Min jakt på en snygg och perfekt klänning fortsätter. Har sänkt mina krav lite och provade två klänningar idag. TYvärr är jag oproportionerlig, dvs upptill blir det ett gap av för mycket tyg... You do the math...
Den här lila är inte riktigt rätt i modellen, men tyget och mönstret var så fint! Klänningen är fårn Sunner förresten.










volanger

Kolalde på senaste avsnittet av The Hills förut. Somnade nästan med datorn i knät, int eför att det var trist utanför att jag var såå trött. Idag gillade jag The Hills riktigt mycket, alltid kul, men mer eller mindre bra. Idag var det kul och mer bra. Här är Lauren på stan i söt kjol med volanger och hög midja. Snabbt ser det ut som en klänning hon har på sig, faktiskt väldigt bra stylingknep. Att matcha kjol och topp alltså.
18534-616018534-6161

girl

Snart är det dags för ett nytt Gossip Girl avnsitt. Så bra serie, I'm hooked. Egentligen är jag väl för gammal, men man är inte äldre än man gör sig... Om man tar med sig tygpåse och handlar klassas man tydligen som pensionär, så jag hamnar nog runt 25 ändå! Blake som Serena är min favorit i serien, än så länge.
image6159

stickat

Stickade tröjor är så fint, känns passande på hösten och vintern. Den här är rundstickad från Pringle of Scotland, urfin!
image6158

joshua+grey


Har läst på flera ställen att Joshua Jackson ska göra en gästroll i Grey's anatomy. Tydligen ska det vara ett inhopp i flera avsnitt. Hoppas det stämmer, Joshua är nice!


inspiration

Shopbop har en grym lookbook som jag oftast gillar riktigt mycket. Httade flera höstinspirerande bilder där. den blå jackan på stora bilden är underbart fin! Idag invigde jag min nya jacka från Zara. Den var riktigt bra.
image6152

Hej hallå!

Jag har inte gått under jorden. Bloggade på andra stället lite bara, men nu är jag tillbaka, på riktigt. KÄnns bättre här!

Idag har jag jobbat och varit i skolan. Känns som att jag är ständigt trött nu, tror det är min järnbrist som spökar. Det plus ett ganska späckat schema är säkerligen orsaken.

Måste lära mig en sak, något jag drar mig lite för att göra... Byta blöjor på min brorson! Jag har sagt att jag vill försöka lära mig, men då min bror frågade sa jag nej och nu har jag liksom hållit mig borta. Men om jag ska kunna passa honom lite så måste jag ju kunna ta hand om det. På fredag ska jag be min bror visa mig ordentligt.

elle

Scarlett pryder november numret av amerikanska Elle. Vanligtvis är jag inget fan sv Scarlett men här funkar det!
18534-6148

utan

Här på bilden har Lauren inte i sina extensions som hon brukar. tycker hon passar bättre utan sina extensions faktiskt! Här firar hon bästisen Lo som fyller 21 år. Söta klänningar!
18534-6147

chloé

Under New York Fashion Week i september var Chloé Sevigny på plats. Här på ett party. VIsserligen ser man inte så mycket av hennes klänning, men det man ser är riktigt fint! Hon är cool den där Chloé.
18534-6146

rykten

Läste att de två mest väsentligt avslöjande saker, som spritt sig allteftersom inspelningarna av SATC-filmen, bara är till för att förvirra fansen. Hoppas verkligen det. Men tror nog det, för om man tänker efter och tittar på detaljer verkar det inte stämma! En sak är säker, den kommer nog inte handla om det som alla tror/hoppas att den ska fokusera på, eller inte riktigt i alla fall. Någon som hört om Smith skulle vara med?
18534-6144
bild people.com

ny vecka

Helgen är snart slut och imorgon är det måndag. En ny vecka framför sig. Jag hoppas min vecka blir bättre än den här senaste har varit. Imorgon ska jag på utbildning på jobbet och sedan ska jag på föreläsning. Jobbigt med föreläsning två kvällar i rad, men ibland är det bara att gilla läget. Måste ringa ett samtal imorgon som jag inte ser fram emot... Får hoppas det går som jag vill.
Nu ska jag sova! Tror nog det kan gå bra idag. Att träna visade sig nog vara det jag behövde. Får väl planera in det varannan dag. Nu är det skärpning på den fronten. Sovdags!

rachel i rosa

Rachel var på Chanel-fest i Paris under Fashion Week. Hon bar en rosa klänning som jag gillade riktigt mycket. Den här modellen hade jag gärna burit på den kommande bröllopsfesten. Rachel var inte enda kändisen där. Kirsten Dunst och Elisha Cuthbert (tror jag) var också där.
image6142image6141

Här kan man läsa mina inlägg från helgen!

i helgen..

Under helgen kommer jag blogga på andra bloggen. Orkar inte blogga fifty-fofty just nu. Kolla gärna in där! Same Emmaria, different adress.

S & B

De två tjejerna som har huvudrollerna i Gossip Girl besökte TRL på MTV. Jag gillar dem. Än så länge är Serena mina favorit, hon är blondinen till vänster på bilden. Har sett tredje avsnittet nu och det håller samma nivå som de tidigare! Drama, drama, drama...
image6136
Glöm inte, titta HÄR också!

cape

Idag är en perfekt dag att bära något capeliknande ytterplagg! Ursnyggt på rätt person, men själv känner jag mig som en stor tönt. Fast jag såg en söt stickad variant från Vero Moda på någon blogg. Kanske hade jag provat, men Vero Moda finns ju inte som butik i Göteborg längre, märket finns väl i vissa affärer...
18534-613518534-6134
Titta gärna in här också!

bilder netaporter.com

fredag

Sammanfattar dagens tankar med följande ord.

Fredag.
Sol.
Höst.
Trött.
Skav i halsen.
Irriterad.
Fika.
Trevligt.

no denying

Chiristina har inte officiellt bekräftat att hon är gravid, men när man ser den här bilden finns det inget tvivel! VÄldigt vad små pyren det börjar finnas over there nu, eller snart...
18534-6133

asos

Tittar sällan in hos Asos men häromdagen gjorde jag det. HIttade ltie småsöta grejer, men av erfarenhet så tycker jag deras kvalitet oftast är dålig! SÖta detaljer gillar jag, tunikan med fickor och volangdetaljer är riktigt söt. Toppen passar till lite festligare eller med jeans och kofta till skolan. Lacktights är väl inte direkt min grej, men att matcha det hårda med mjukare ger en schysst stil.
image6131
image6130image6132
bild asos.com

Kolla
gärna här också!

I'm so lucky

Jag har alltid gillat Keri Russel. Hon är söt, hennes lockiga hår var ruskigt sött och hennes serie Felicity hörde till favoriterna in the days.
18534-6129
Här finns jag också.

mys-snygg

Tröjklänning måste ju vara det ultimata plagget då man vill vara bekvämt och skönt klädd men ändå se snygg ut. Den här var fin i modellen! Väldigt mys-snygg som passar en höstdag.
18534-6126
bild shopbop.com
Här kan man se lite också!

torsdag

Snart är veckan slut, skönt för jag är helt slut! Idag har jag varit hos doktorn, fick lämna lite blod till dem, sedan har jag jobbat lite också. Nu är jag hemma innan det är dags för kvällsjobbet! Igår kände jag för myskläder på jobbet, men stod emot och försökte "klä upp tankarna", men idag lutar det nig åt mysigare variant.

dålig dag

Ja den här dagen går till en av de sämre, snart är den slut tack och lov! Sitter på annan dator och ser färgen, inte alls fint här... Får ändra det snarast! Godnatt!

stickad grej

Calypso gör den har söt stickade långkoftan. Jättefint! Bloggade på andra bloggen om en tjej iklädd en liknande modell. Väldigt fint!
18534-612518534-6124
bilder netaporter.com

newport harbor

MTV har lagt ner populära Laguna Beach och flyttat en bit norrut för att filma nya ungdomar. Newport Harbor är nya stället och det är väl ungefär samma som Laguna Beach... Har kollat på alla avsnitten på kvällarna det sista. Tonårsdrama är väl rätt uttryck. Verkar så skönt att bo i Californien, sommar och sol största delen av året!
18534-6123

skrivarintresse?

Idag är jag på dåligt humör och då ser jag väldigt krass på min omgivning. En sak jag tänkt på är hur jag läst att många modebloggare ser sina bloggar som ett sätt att fylla sitt skrivarintresse. Det förstår jag inte! Hur mycket text är det i en modeblogg? TYp "fin tröja", "snygg outfit", "vill ha/har köpt ny tröja/väska/ring". JAg har också modeblogg men jag ser inte den som ett ställe få utlopp för mitt skrivande, snarare för kreativiteten i så fall.
Vad tycker ni, är jag gnällig?

undvik People.com

JAg gillar people.com, de har alltid schyssta kändisbilder. På första sidan har de nu en SATC-spoiler, så kolla inte in om du vill undvika få veta saker i förväg!

bad day

Åh vilken kass onsdag det är idag! Allt känns uselt rent ut sagt. Jag känner mig superstressad eftersom jag tagit på mig lite för mycket. Efter att jag varit sjuk har jag fortfarande inte kommit ifatt/igång ordentligt. När ska jag hinna/orka plugga, träna, städa och umgås?! Usch, idag vill ingen vara i mina skor, jag lovar!
Förlåt för klago-inlägget, men det är svårt att låta pigg och glad när man känner sig raka motsatsen!

it's fab!

Mellan varven är Carrie med nerklädd, som här i jeans, skinnjacka och supermysig halsduk! Detta är en exemplariskt snygg höstlook. Har hittat grym SATC-spoiler. Är det inte maj snart?!
18534-6122

Här också...

slut som artist

..är egentligen bland det töntigaste uttryck jag vet, men just nu stämmer det faktiskt. Efter att ha somnat alldeles för sent, hatar att vara trött men inte kunna sova, blev förmiddagen ganska seg. Sedan hämtade mamma upp mgi och vi begav oss till Ullared. Vi stressade inte utan tog det i vår takt vilket var skönt. VI gick och gick och gick. Efter vi var klara där fick vi äta på BK och därefter bege oss norrut igen. Först blev det kö och sedan åkte vi inom landet.. Så jag landade inte hemma förrän för 40-50 minuter sedan.
Helt galet slut men väldigt nöjd! Förutom massa bra grejer som duschcreme, schampoo, ansiktscreme osv så har jag köpt ett bar boots (på Scorett Outlet) och en tröjklänning inne på själv GeKås.

Dawson's creek

Såg att tv4 skulle visa Dawson's Creek från början med start idag, som den tv-junkie jag är satte jag videon på inspelning. Nu sitte rjag i soffan, försöker varva ner och tänkte kolla. Kändes jättebra till killen på tv presenterade serien med orden: 90-tals nostalgi. Ehh, det lät så gammalt.  Älskade verkligen Dawson's när det gick! Framförallt älskade jag slutet, jag gillar inte serier som inte slutar som jag vill... Ja, så knäpp är jag!
18534-6121

Ullared-tips

Ska till Ullared imorgon och tänkte se om någon har tips på saker att titta efter där. Jag har varit där en gång tidigare och det var jättelänge sedan. Kemisktekniska prylar känns ju givet, men finns det andra grejer? Vore jättesnällt med tips :)

vanessa

Skön outfit på Vanessa då hon fotades på en bensinmack med pojkvännen Zac. Sött och fint.
18534-6120

Milo

Milo Ventimiglia är med i en tidning som heter Best Life Magazine. Bilderna är snygga i svart-vitt. Första gången jag såg Milo var som Rorys struliga pojkvän i Gilmore Girls. Redan då tyckte jag han var söt. Och han ser inte sämre ut med åldern... Nu har han gjort slut med Alexis Bledel, som spelade Rory Gilmore. Nu säger ryktet att det här en fling mellan honom och, 12 år yngre, Hayden, de två spelar tillsammans i Heroes.
18534-6116


värme?

SItter i min kalla lägenhet och undrar när det är tänkt att värmen ska gå på egentligen. Känner på rören ibland, men än så länge strömmar det inte något varmvatten därigenom.
1 oktober idag, huja. Nu är det höst vare sig jag vill eller ej. Ska till skolan på gästföreläsning i eftermiddag. Ledarskap ska det handla om, viktig i rollen som projektledare anser jag!

två blir en

Fick en inbjudan till ett bröllop! Jättekul. Om mindre än två månader är det dags. Kul att gå på ett höstbröllop! Jag är så jätteglad för min vän som ska gifta sig. Blir mitt andra bröllop, det första var när jag var 14-15 och en kusin gifte sig... Den här gången blir nog roligare!
image6115
bild via google.se

on set


18534-6111












Så snygg Rachel ser ut då hon spelar in gästavsnitt för serien Chuck. Man kan ju hoppas att det går lika bra för henne i den serien som i OC. I OC var Summer bara planerad som en gästkaraktär men hon blev så populär att hon fick en fast roll, vilken tur! På inspelningen hade Rachel med sig sin stysyster Hallie.









Kolla gärna här också!



hits