2007

Summering av året som gått, det har inte varit ett toppen-år, men det blir bättre och 2008 har alla potential!

1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Inget exceptionellt, men jodå...
2. höll du några av dina nyårslöften? Nja, önskar att jag gjort det bättre, men det är ju nytt år snart, skam den som ger sig!
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope, men nästa år så!
4. dog någon som stod dig nära? Nej tack och lov. (ta i trä)
5. vilka länder besökte du? Frankrike, Monaco och Danmark (dåligt år resmässigt!).
6. är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Jag önskar att jag får må bättre, så jag kan vara på topp lite mer!
7. vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas? Det finns inget särskilt datum som utmärker sig...
8. vad är det bästa som hänt dig år 2007? En sjukdomsgrej som vänt vilket påverkat mig mycket.

9. största misstaget? Väljer att se det som några mindre...
10. har du varit sjuk eller skadat dig? Jodå.
11. bästa köpet? Måste vara min laptop!
12. vad spenderade du mest pengar på? Utöver måste-saker och datorn så är det väl kläder...
13. gjorde någonting dig riktigt glad? Filip gör mig alltid glad, annars när jag kunde se det lite ljusare...
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007? Jag förknippar oftare låtar med personer/situationer
15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har nog varit lite mer lågstämd, men jag mår mycket bättre nu än för ett år sedan, så det har vänt!
16. vad önskar du att du gjort mer? Varit mer aktiv, både träningsmässigt men också socialt.
17. vad önskar du att du gjort mindre? Tittat på tv!
18. hur tillbringade du julen? Hemma med familjen och de gamle.
19. blev du kär i år? Nej.
20. favoritprogram på tv? Hmm, Gossip Girl kanske, men det går ju inte på tv här ännu...
21. hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nej, jag hatar inte (det känns lite barnsligt)
22. bästa boken du läste i år? Svårt, läser så mycket. Kanske "En sexist bekännelser-kärriärhandboken"...
23. största musikaliska upptäckten? ingen direkt...
24. något du önskade dig och fick? Jepp!
25. något du önskade dig men inte fick? Alla önskningar går inte i uppfyllelse över en natt...dessvärre!

26. årets bästa film? den här passar jag.

27. vad gjorde du på din födelsedag 2007? Inget särskilt, hade kalas, öppnade paket, busade med Filip och åt tårta.
28. de bästa nya människorna du träffade? De jag jobbar med tror jag, de är härliga.
29. hur skulle du beskriva din stil år 2007? Ganska klassisk, en hel del klänningar och kjolar.

30. vad fick dig att må bra? Min familj och Filip!
31. vilken kändis var du mest sugen på? Ehh, pass!
32. vem saknade du? Vänner som glidit bort...
33. favorit månad? Svårt, juni kanske, min födelsemånad!

34. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, men det är ingen idé att älta, bättre att ta lärdom inför kommande år!


sparkle

Systrarna Knowles vet hur man glittrar på rätt sätt. Beyonce i en helt glittrig klänning och systern Solange bär en kort klänning med volanger och paljettigt liv. Jag föredrar Solanges, vilken gillar du bäst?
18534-6740

ashley

Ashley på stan, schysst outfit. Jeans, skinnjacka och flipflops, det ser himla skönt ut. Själv fick jag ha på mig pälsstövlar och dunparkas när jag var ute...
18534-6735

it's new

Årets bästa serie enligt mig är Gossip Girl. Egentligen är jag kanske i på gränsen, åldersmässigt, i målgruppen, men vad gör det?! Intriger, kärlek, svartsjuka, vänskap och framförallt roliga kläder och outfits att spana in. Den här klänningen vore inte fel att slänga på sig om man skulle på bal.
18534-6739

sienna

Sienna har fyllt år, 26 år. Födelsedagen firades bla med Keira Knightley. Här fotades hon på stan i London. Det ser inte ut att vara så kallt där, verkar skönt! Schysst outfit!
18534-6738

ljus eller mörk?

Väljer du att möta nyåret med en mörk eller ljus klänning? Den här från Alice+Olivia är lika fin i svart som vitt med lite paljetter upptill.
18534-673718534-6736
bilder shopbop.com

sista dagen

Jaha, så var den här, årets sista dag! Jag måste erkänna att jag är ganska seg idag. Tror nog att jag kan pigga upp mig, men här hemma går det lite på sparlåga. Ska inte vara borta förrän till åtta så jag har fortfarande gott om tid på mig. Jag är väldigt nöjd med min klänning, men jag vet inte riktigt vilken färg mina naglar ska ha... Sådant i-lands problem, men jag bjuder på den.

coco

Läste på aftonbladet om Coco Chanel och det faktum att det planeras flera filmer om henne. Kul! Hon har även levererat en hel del citat, här är några av dem:

- Det finns inga fula människor, bara lata
- Det finns inget så fafångt som en snygg karl.

- Den som inte njuter av sitt eget sällskap har oftast ingen anledning till det.

- Dekolletaget är en avgrund där den goda smaken balanserar utan att falla ner.

- För att vara oersättlig måste man alltid vara annorlunda.

- Det finns människor som har pengar och människor som är rika


image6733

a mix

Kollade runt lite på style.com och såg lite snyggt, eller var det hos Elle?! Minns inte.. ANyhow, klänningar i olika stilar och modeller har varit i fokus det senaste året tycker jag. Min favorit är nog den tredje bilden. Väldigt söt!

knas

Kom inte in på blogg.se först.. Sicket meck.
Dagen har spenderats med att köpa färg, lampa och tillbehör för att få till en hatthylla, min hall ska göras om och det känns så kul! Idag har det varit klarblå himmel och sol. Helt underbart! Jag blir euforisk av att se solen efter alldeles för lång tid av grådisig himmel. Imorgon är det nyårsafton, sista dagen på året och just nu är jag inte jättetaggad på party, men det kommer nog! Ibland blir det ju nästan bättre när man har låga förhoppningar från början!

dagen

Det blev en mycket trevlig stund på stan. Nu känner jag dock att all energi runnit ur mig. Det finns en del måsten just nu och de börjar göra mig stressig. Imorgon är det jag, skolböckerna och laptoppen som umgås. Ska även sy på min nyårsklänning, ena axelbandet var trasigt, och förhoppningsvis åka för att få lite färgprover med pappa. Min hall ska få ett ansiktslyft och spegeln jag och mamma köpte i augusti-september ska äntligen få sin riktiga plats! Tror och hoppas hallen kommer bli riktigt snygg!
18534-6730

my head

Igår när jag skulle somna dunkade mitt huvud så jag inte kunde slappna av. Tog en tablett och kunde sova, men så vaknade jag med samma huvudvärk... Roligare kan man ha! Vädret är så grått och trist också att jag bara vill kasta mig på ett plan söderut. Lite värme och sol skulle göra underverk för kropp och själ!
Snart ska jag bege mig till stan. Fika en sväng, ska bli trevligt!
Ska äta lite först, bra för huvudvärken, sedan beger jag mig ut i ruskvädret...

klockren

Säga vad man vill om Kate Moss och hennes leverne, men stil har hon på något märkligt sätt*. När hon anlände på fest i långklänning kunde man inte ana hur snyggt den kunde omvandlas till en kort klänning. Kul och innovativt!
18534-6726
*Jag skriver märkligt sätt eftersom hon inte har någon speciellt utmärkande stil, det bara blir på något vis...
bild style.com

önskeoutfit

Såhär inför nyår är det ganska lätt att hitta fina klänningar hos olika webshoppar. Här är lite inspiration från Topshop. Den lila klänningen är fin, gillar att tyget dessutom är ton-i-ton mönstrat. LIla matchas snyggt med svart tycker jag, en klumpig sko ger lite konstrast till den söta klänningen, en öppen hals ger plats för ett utmärkande, kort halsband. Väskan är söt, men inte så stor, rymmer det viktigaste...
18534-6725

bilder topshop.com

långlån?!

Bloggade om en kofta som Blake Lively bar i ett avsnitt av Gossip Girl. På bilden nedan bär Taylor Momsen, som spelar Jenny i serien, just den koftan. Har hon inspirerats eller helt enkelt lånat ur garderoben på inspelningen? Har läst att Blake lånat någon klänning ur garderoben, fast just den klänningens tillfälle blev visst bortklippt ur serien... Koftan ser hur som helst schysst och mysig ut!
18534-672418534-6723

segt

Idag är det segt på jobbet! Dels är jag väldigt trött men efter lunch fick jag ruskigt ont i magen också. VIll bara ta av mig jeansen och på med mysbyxor. Har just varit och vattnat lite blommor som de hade bett mig vattna. Massvis med julstjärnor var det.  Hoppas jag inte tar död på dem... Vore lite trist. Andra växter kan ju återhämta sig, men julstjärnor är ganska känsliga.

betsey

Betsey Johnson verkar ganska galen av hur hon ser ut, på hennes modevisningar händer det att hon hjular in på catwalken på slutet.. Snygga klänningar levererar hon dock hela tiden. Här är tre skapelser som hade passar perfekt till att fira in det nya året. Kort, fluff och glam, det passar perfekt på nyår!
18534-672218534-672118534-6720

no end

Skrev i tisdags om Laurens never-ending halsduk. Igår var jag en sväng inom Wedins och där fanns en svart variant för 149:-. Tack Sara för tipset! I Femman fanns några kvar så är ni på jakt efter en, gå dit och kolla.
18534-6719

fredag

Vad skönt med fredag! Fast veckan har ju varit ganska kort, två dagar.. Men det funkar absolut!
Imorgon ska jag sova länge! Det ser jag fram emot. Jag är alldeles röd-strimmig i ena ögat. Vore min tur om jag skulle få någon ögoninflammtion eller så... Har en känsla av att dagen kommer bli lång.
Ska nog inte gå ut på stan på lunchen, eller jo, jag tänkte se om jag hittade en liten väska att förvara min kamera i. Det behöver ju inte vara en riktig kamera-väska, dessutom är ju de ofta lite trista och klumpiga! Första stoppet blir Ordning&reda, har för mig att jag sett något, i den stil jag är ute efter, där.

flats

Ballerinas kan man verkligen inte har för många av. Färger, modeller, mönster och prisklasser. Spana in de här godbitarna från Lanvin och MiuMiu. Mina allra mesta favoriter är nog de fyra nedersta, men de två övre är klassiska i modellen och passar till allt!
18534-671618534-671518534-6717
bilder mytheresa.com

klirrat

Det är skönt att nyårsfesten är klar nu! Det kom lite i skymundan eftersom december var ganska hektisk med jobb och skola samt sjukdom. På lunchen köpte jag även den klänning jag spanat på tidigare. Den fanns kvar i min storlek! Wiho! Har ingen bild nu men det är den här fast i blått. Kul att inte vara svart som man så ofta är under vintern, fast det blir att matcha med svart såklart.

Update: hittade en bild på den gröna varianten HÄR.


vår

H&M har släppt ytterligare plagg ur vårkollektionen på sin hemsida. Jag fastnade inte för något särskilt, någon kjol kanske, men inte mer än så. Den här bilden fanns på något "tema" i shoppen, gillar den eftersom det ser så vårigt och fräscht ut!  Söt blus.
18534-6714
Den här kappan finns i svart och rött, tycker den var väldigt söt! Bra kappa i vår, parkas är inte riktigt min grej. Det var så fina detaljer, hög krage och lite vidd.
18534-6713

bilder hm.com

strandklädd

Den som ändå låg på stranden just nu, blev härligt brun och bara njöt. Nicky har den turen, här på Hawaii med hela familjen HIlton. Sommar, sol, värme... Det känns långt borta, men något som kan pigga upp är att vi bara går åt ljusare tider nu! Det är en klen tröst, men alltid något.
18534-6712

önskeoutfit

Puh, äntligen klart med nyårsfest. Blir nog bra! Tänkte gå ut på lunchen och se om en klänning jag spanat på finns kvar. Vore kul att ha något annat än svart. Den här klänningen fyller mina krav på många sätt i både modell och färg. Hade jag valt fritt hade det inte varit dumt att bära MiuMiu-wedges, flätad kuvertväska från Bottega Veneta och ett armband med Swarovskistenar från Tom Binn till en mörkt lila kimono-klänning från Derek Lam.
Våga vägra helsvart på nyår!
18534-6711
bilder netaporter.com

cold

Jag och han son jobbar här i vanliga fall brukar inte ha samma uppfattning om vilken temperatur det ska vara på kontoret. Jag är frusen av mig och han är raka motsatsen. Sist jag jobbade hade jag en pashminasjal runt mig och satt och huttrade, då ville han öppna fönstret! Idag är jag själv och bestämmer med andra ord hur det ska vara. När jag gick och höjde såg jag att värmen var avstängd, inte konstigt att jag huttrade!
Kate är påpälsade då hon firar jul i snön. Här har det varit allt annat än snö...
18534-6710

jaha

Åh vad trist det är att jobba när alla andra är lediga! Det var kolsvart när jag gick upp, ingen annan var uppe i området hemma. Ganska ovanligt och det ledde bara till att göra mig grinigare. Det finns inget som motiverar mig till att blir klar med studierna som det faktum att kunna vara ledig när de flesta andra kan vara lediga. Exempel på sommaren, mellandagarna mm.
Nåväl, de kommer väl knappast springa ner mig idag så jag kommer nog kunna läsa och plugga. På det viset är det ju bra... Hann med ljusbehandling nu innan jobbet, känns skönt att ha gjort det trots att min tid halverades eftersom jag var sjuk!

Nu ska jag ställa min lunch i kylen och hämta lite vatten.

en annan dag

På stan är hetsen antagligen i full gång, värre än julklapps-shoppandet tror jag nog. Några år har jag också varit inne den 26:e, men det är liksom inte min grej att knô med massa andra. Får ta mig en kort sväng på lunchen, men mer behövs inte i dagsläget.
Idag ska jag ha slappdag. Läsa och dega. Mmm, det blir nice.
Imorgon och fredag ska jag jobba. Nästa vecka blir det också jobb. NU när jag börjar må bättre börjar jag bli stressad över skol-saker som ska lämnas in i januari. Ganska frustrerande är det att personen jag gör ett arbete med inte har svarat på mail eller sms sedan veckan innan jul...
Börjar lära mig kameran nu, sakta men säkert. Tog lite kort igår, inte så många, men jag är inte så van vid att fota ännu. Tar det lite successivt.

heltrött

Det blev flera timmars lek idag också. Filip har fart och energi så det räcker och blir över, flera gånger om! Han är så söt och gullig. De andra var nog lite impade över hur mycket jag är med honom och att jag orkar lyfta honom, det är nästan 15 kilo det handlar om. Upp&ner, hit&dit, det känns i armar och rygg.
Nu längtar jag efter min bok, började på en biblioteksbok, Karin Wahlberg är författaren. Verkar bra även om jag inte orkade läsa den förra av henne som jag började på...
Imorgon ska jag nog bara dega från morgon till kväll, behöver det. Lite lockar det att svänga inom stan, men jag jobbar torsdag-fredag och kan nog springa ner på lunchen. Inte så många som kommer jobba så kanske kan jag äta vid skrivbordet...

utan det extra

Lauren har oftast ganska långt svallande hår men en gång tidigare har jag sett bilder på henne utan extensions. Den här hårlängden passar henne riktigt bra tycker jag! Kanske är jag lite partisk eftersom min egen frisyr är nästan exakt likadan... Jag gillar hennes sjal, en lila sak som är never-ending. Blir allt mer sugen på en egen sådan, men H&M's ¨sålde ju slut på kort tid, såg aldrig den i butik ens. Någon som vet var man kan hitta en "ihopsydd" halsduk?
18534-6709

gummistövlar

Ashleys ser sådär skönt klädd ut som jag vill vara idag. Skinnjacka, stickad tröja, tighta byxor och gummistövlar. Det regnar här så även det hade passat.
18534-6708

dagen efter

Juldagen, julafton är över och idag brukar det mysas här. Jag är helt slut idag. Känner mig inte alls i form. Tror att de två senaste dagarna, eller tre förresten, har varit lite för mycket för mig. Jag är trots allt inte helt frisk ännu. I eftermiddag ska vi till min bror. MIn svägerskas familj är där, de firar jul på dagen och sedan kommer vi för lite fika. Jag är inte heltänd på idéen, men Filip är ju där! Nej, nu ska jag sätta mig med min dator och försöka få ihop den med min nya kamera! Jepp, jag är en digitalkamera rikare. Hoppas den funkar bra. Ingen de luxe variant, men det var helt upp till mig faktiskt.

so long julafton

Klockan är efter midnatt, julafton är över för den här gången. Allt har varit bra här hemma. Full fart med bustrollet, mycket mat, julklappar och en tomte! Jag blev väckt tidigt (eh, typ) idag och har inte hunnit med att sova på dagen, något jag faktiskt gjort den senaste tiden när jag varit sjuk. Ska bli skönt att krypa ner i sängen och få sova. Problemet är bara vilken bok jag ska läsa! Fick två bra och jag har dessutom köpt två egna böcker häromdagen, samt två biblioteksböcker som måste vara lämnade den 27:e. Såna där "problem" jag gillar...

Imorgon vill jag bara vara, mysa omkring, titta på julklapparna och helst bara äta fräscha sallader etc.

Godnatt och hoppas alla haft en underbar julafton!

24:e

GOD JUL!
18534-6706
(klicka på bilden)

önskeoutfit

Idag skulle jag trivas i TopShops korta, blommiga volangkjol matchat med svart rundhalsad tröja, svarta flats och ett Hermes-armband. Enkelt, bekvämt och snyggt! Viktigt eftersom det ska bäras länge.
18534-6705

julröd

Lindsay har fattat grejen, på jul är man rödklädd! Härligt röd långkofta och röd detalj på stövlarna. Finfint! SJälv tänkte jag måla naglarna, än så länge har jag målat en av tio. Låter kanske märkligt, men lika sant för det!
18534-6702

23:e

Volanger och rosetter är söta som få
Kanske jag en sånhär i julklapp kan få
Jag är ingen vidare rimmare, men klänningen är från Marc by Marc Jacobs och riktigt fin!
18534-6701

nicole

Tänk vad mycket som kan hända på ett år, så stod det på den sidan där jag hittade den här bilden och jag kan inte annat än hålla med. Förra året var hon nästan bara ben och dessutom togs hon fast för rattofylleri. NU väntar hon första barnet och ser sund och fräsch ut. Alla kan förändras!
18534-6703

julafton

Idag väcktes jag alldeles för tidigt av barnskrik. Sedan efter någon t imma kom han in till mig och då går det ju inte att fortsätta sova. Får försöka ta en powernap lite senare. Full rulle med nu fem personer och ett livligt barn. Fast det är så det ska vara på jul! Alla mina kära ska vara nära.
Fick en bok nu på morgonen, Shopaholic and baby. Ska bli kul att läsa! Filip fick äran att öppna alla paket under granen nu på morgonen, det var kul att se.

22:e

"Ser du stjärnan i det blå..." Vacker melodi som förknippas med Kalle Anka på julafton. Det här stjärnhalsbandet var riktigt sött!
18534-6699

21:e

Ljust syrenlila klänning från Diane von Furstenburg. Kanske inte den färg som klär mig bäst under vinterhalvåret, men den är ju så fin!
18534-6698

avklarat

18534-6697
Nu har det mesta av mitt planerade för dagen blivit gjort. Jag har slagit in alla julklapparna, dammsugit och dammat samt gjort lite julgodis. Jag tål inte hasselnötter och mycket choklad innehåller det så då fixar jag lite sådant jag kan äta. Min svägerska är så himla snäll, det är hon som gjort det här från början, hon har flera gånger gjort några utan noguatdelen som ska vara i mitten egentligen. Sådant gör mig så glad! Tänkte försöka måla naglarna nu också. Snart kommer Filip och då är det svårt att få det gjort. Eller så väntar jag till ikväll när han somnat... Lutar åt det sistnämnda eftersom jag är så trött just nu.

bild via google.se

dan före dopparedan

Så var den här dagen innan julafton. Jag är helt slut. Sov till halv tolv, har nu gjort julgodis och skulle nog behöva en liten nap för att orka resten av min planering... Det är sjukdomen i kombination med pencillin som gör det.
Lite störande att det inte funkar ladda upp bilder. Ta bort temporary files och starta om, orkar inte riktigt just nu.
Känns oerhört skönt att alla klappar är inhandlade! Ska bara slå in dem. Sedan börjar min slappdag. Eller jag ska väl dammsuga rummet jag sover i här hos mamma och pappa... Men det får bli när jag har mer ork.
Ute är det grått, fuktigt och kallt. Inget ultimat väder för mina luftrör! Därför håller jag mig inne.
Låter kanske inte så, men jag är på bra humör, om än ganska trött!

mys inför dagen

18534-6695



Imorgon planerar jag att mysa och komma i härlig julstämning. Julgranen är redan klädd, skinkan är klar men det finns annat att pyssla med. Jag tänkte att jag äntligen ska göra lite julgodis till tonerna av Absolute X-mas såklart! Sedan ska jag slå in paket med sidanband och skriva etiketter, inget rimmande här... Förhoppningsvis hinner jag krypa upp i soffan med en bok också, köpte två stycken idag! Hoppas jag ska må bättre imorgon och att örat som inte alls mått bra idag har släppt när jag vaknar! Dags att gå och lägga sig. Imorgon kommer även mina två favoritkillar, min storebror och brorson!


i bara skjortan

Lindsay trivs i tights, nästan det enda man ser henne i nuförtiden. Här matchar hon tightsen med en långskjortan, en urfin sådan. Snyggt!
18534-6694

20:e

En härligt cerise-rosa klänning att mysa i, det vore härligt att ha under den mysigaste högtiden, nämligen julen!
18534-6693

helt slut

Två och en halv timma fick jag spendera på stan. På slutet höll jag på att ge upp. Kände mig ganska ynklig, helt slut, ingen smärtstillande kvar i kroppen och tunga påsar... Nu ska jag bara ligga på soffan ikväll. Morgondagen lär bli ganska lugn den också. Snart börjar Sweet Home Alabama, den gillar jag!

19:e

Fantastiskt söt sko från MiuMiu hoppar in i den nittonde luckan.
18534-6692

lakrits & hallon

Att jag gillar Nickys stil är nog inget nytt om man hängt med i bloggen ett tag. På sistone har jag inte hittat så mycket bilder på henne, men idag så. Den här outfitten gillar jag riktigt mycket, den ger inspiration. Hon är helsvart och kompletterar med en hallonrosa kjol. Ursnyggt! Det borde man ha med sig under vintern, eller på jul. Ska genast dyka ne ri garderoben och se vad jag kan hitta på.
18534-6691

sandaler

Underbart söta sandaler! Vore perfekta att ha när solen strålar, det är varmt och man bara strövar på stan och njuter.
18534-6690
bilder shopbop.com

finalen

På den hypade finalen av säsong tre på The Hills bar Lauren Conrad, huvudpersonen, en söt silvergrå klänning. Jag gillar detaljer som sagt och på den här klänningen var det lite extra detaljer upptill. Knuten och de smala banden var två saker jag gillade lite extra. Så fint så!
18534-6689

på axeln

18534-6688








Den här klänningen fanns bland TopShops nyheter. Ursöt och fin modell. Speciellt gillar jag detaljerna över axlarna, de små volangerna som ger lite extra.








bild topshop.com

rött o rutigt

Cape är ett svårburet men urmysigt plagg. Jessica bär sin med bravur. Den röda rutiga capen ser ritkigt mysig ut och passar utmärkt nu i juletid.
18534-6687

lördag

Så var det lördag, två dagar till julafton. Idag ska jag trängas på stan. Jag ser inte fram emot det. Har lock för ena örat och det brukar innebära att man är i sin egen värld, speciellt då på ett fullknökat ställe.
Butikerna har öppet riktigt länge idag, så jag kommer väl dra mig dit vid tre-fyra tror jag. Ska packa ihop grejer hemma hos mig också. Julen spenderas helt och fullt hos mamma och pappa. Fast jag har varit här nu också, hemma i en etta när man är sjuk, inte en plan som jag gillar.
Har någorlunda koll på vad jag ska köpa idag. Meckigast blir nog min storebror. Jag vet vad jag gillar, men det ska även vara sånt jag tror han kan tänkas använda! En tröja jag köpte för flera år sedan har han inte använt, men de två senaste åren har jag lyckats med riktiga fullträffar! Det är målet även i år, såklart.

Ps, ska försöka komma ifatt kalendern idag. Har inte riktigt orkat när jag varit sjuk. Ds

vår fräscht

Antar att det här är en vårnyhet hos Topshop. I'm in love!! Måste kolla in den här då den kommer till butik, om den inte gjort det redan (vilket känns lite tidigt). Kragen, färgen, markerade midjan -ja allt faller mig i smaken!
18534-6686

bild topshop.com

purple

18534-6685










Smashing! Såhär hade jag gärna firat nyår. Om det inte var så att nyår alltid infaller då man är som blekast, eller jag är som blekast åtminstone. Urfint hur som helst!








bild shopbop.com

Jlo

Visst är dte en H&M kappa på självaste Jennifer Lopez?! Kul att även en diva kan shoppa på vår svenska budgetbutik! Den där kappan är för övrigt hur fin som helst. Provade den, kände mig som en prinsessa, men lät den ändå hänga kvar i butiken. (äntligen får jag upp bilder! wiho!!)
18534-6684

tre dagar kvar

Idag är det tre dagar kvar till jul. hjälp! Måste till stan imorgon eller på söndag. Har en känsla av att jag inte kommer vara ensam där och jag som inte ens är så där sen egentligen, det är ju sjukdomens fel!
SKulle på ljusbehandling förut, snopet att komma dit och så är det stängt. Nu är jag trött efter att varit ute. Igår tog jag två tupplurar på dagen, verkar som att kroppen är trött!

pre-fall

Att kolla in visningsbilder är inte riktigt min grej, men ibland är det snygga kollektioner och stylningar, då blir det roligare! Missonis pre-fall kollektion var riktigt snygg. Härliga färger och mönster. I like!


bilder style.com

Oh no

Usch, idag väljer jag att absolut INTE tro på mitt horoskop!

Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det, som du nu inte gjort, kommer du ändå inte hinna göra innan jul, så slappna av. Njut med familjen - och låt arbetet ligga

the whole thing

Gillar hela den här looken. Känningen är av den enklare, slappare varianten men frisyren och skorna desto piffigare. Perfekt sätt att fixa till en snygg outfit. Detta är bra att använda till nyår. Alla kanske inte känner sig bekväma i uppstassat från topp till tå och då funkar det utmärkt att satsa på vissa detaljer! Frisyren ska jag öva mig på tills april, då ska jag på bröllop och då planerar jag ha övat tillräckligt för att få det minst lika snyggt!
18534-6674

jaha

Elaka baciller har hakat sig fast på mig, ännu en gång. Högt crp är lika med pencillin, dubbelkur! Wiho.
Nåväl, jag blir ju frisk av det iallafall! Trodde nog att det var influensan, men inte jag inte. Virus det är inte min grej.
Nu måste jag äta något för att kunna ta första omgången. När ska jg orka köpa julklappar?!?! It sucks!!


gossip

18534-6673







Såg sista avsnittet från Gossip Girl innan jul idag. Riktigt bra med härlig julkänsla. Ska nog kolla på det imorgon igen. Nu är det sovdags. Imorgon blir det antagligen besök hos doktorn... Känns skönt att klara av det innan alla helger. Alltid jobbigt om man måste gå via någon slags akut, typ på vårdecentralen.










vackert

Thandie har ofta söta detaljer på sina klänningar. Här är inget undantag. Fantastiskt fint med pärlor som detaljer till en vit klänning i enkel modell. Bakgrunden med vita liljor är inte dum den heller!
18534-6672

hårspänne

Just nu är jag lite extra inne på söta hårprylar. Diadem har jag varit inne på ett tag och efter att jag såg en tjej på stan med ett hårspänne med en rosett på har jag letat och letat. Det var en smal, svart rosett. Modellen på spännet var som den här, men istället för nitar var det en rosett. Inte stort och blaffigt utan diskret och fint! Om någon vet var man hittar ett sådant hårspänne skulle jag bli så glad! Det här spännet med nitar är från Marc by Marc Jacobs.
image6671
bilder shopbop.com

5 dagar kvar...

När december kom bestämde jag mig för att få mer julkänsla än förra året. NU är den ganska låg. Har satans ont i halsen, feber och huvudvärk. Tycker ganska synd om mig själv idag... Har knappt kommit helt tillbaka efter min tre veckors-sjuka i oktober/november och nu det här...
Senast fredag måste jag orka på stan för att köpa julklapparna som är kvar. Helgen på stan är nog hemsk, att gå på stan i Göteborg under decembers helger är inte att tänka på, åtminstone inte om man har ett alternativ.


18:e

Vad jag allra mest önska rmig idag är att bli frisk. Det är riktigt trist att vara sjuk! Men just dne här adventskalendern är mer åt det ytliga hållet och då blir det en Marc Jacobs väska som blir föremålet idag. Snygg färg, kul med något annat än grått och svart under vintern, till dess fördel passar den ju till just svart och grått!
18534-6669

zara

18534-6668




Är det någon som vet om den här klänningen från Zara finns där nu, har sålts eller kommer säljas? Jag tycker den är så himla fin och den skulle vara perfekt till vårens bröllop!







allure

Fint omslag med Rhianna på omslaget till januari-numret av Allure.
18534-6667

cerise

Hittade den här bilden på Veckorevyn.com. Väskan på Nickys arm ger jag inte mycket för, inte en av LV:s snyggaste direkt. Det jag däremot gillar är den cerisea kavajen. Vrålsnyggt! Jag älskar ceriserosa, eller ja, för att vara ärlig gillar jag många nyanser av rosa. Cerise är bara så effektfull.
18534-6666

stripes

Sarah Michelle går på stan med en härligt randig haldsuk! Ränder är min grej, spelar ingen roll om det är flera färger eller bara två, alltid snyggt och fräscht.
18534-6665

fråga

Hur många gånger kan man maila sin föreläsare utan att anses som en stalker? Hmm, jag har nog passerat gränsen, men han svarar ju aldrig!!! Att ringa när halsen är så tjock känns inte heller aktuellt. Gah!

skinny!

Men jisses, vad har hänt med människan? Hon ser ut inte ut att må särskilt bra.

mischa

Nej, jag gillar fortfarande inte den nya hårfärgen, dessutom har ju rötterna synts hela tiden vilket gör att det ser lite billigt ut... Men på den här bilden ser hon iallafall söt och glad ut. Alltid något! Gillar klänningen!
18534-6664

blaha

Åh vad värdelöst! Febern var högre idag på morgonen än igår morse. Kasst! Idag är jag trött på det här. Känner mig som att jag är i min egen värld... Blä. Vill köpa julklappar, pynta, dricka glögg och julmust, göra julgodis och annat julmys. Har bestämt att jag ska vara frisk imorgon, känns tyvärr inte helt aktuellt, men om man inte har mål så blir det ännu sämre.... Jag har inte ens skickat julkort ännu... Hur dålig är inte jag?!

vogue

Friskt Vogue omslag med Kate Hudson. Inne i tidningen är även hennes son med på en bild. Kul!
18534-6661

17:e

Lite trist lucka idag, men allt jag vill ha är sköna myskläder. Den här är från Juicy Couture, såklart1
18534-6660

julklappar

Okej, nu börjar stressen komma över att hinna med alla julklappar. Det faktum att febern bara blir högre och att kroppen gör så förbaskat ont att skriva på tangentbordet är jobbigt, bidrar till stressen, så mycket jag nu orkar bli stressad. Kvar att shoppa till är brorsan, Farmor&farfar, svägerskan och föräldrarna, tror jag. Gah!

Förresten, kollade in Sofi's
mode-sidor på AB. Är det bara jag som inte skulle bli glad över underkläder i julklapp av min käresta?! Har inte riktigt fattat den grejen...

Ally

2003 gick det en reality-serie på MTV som hette Rich Girls. En av de två huvudpersonerna var TOmmy Hilfigers dotter Ally. Who Wear What Daily har fångat några stilar som hon haft på sistone. Jag gillar det!
18534-6659

uschligt

Vad är det här?
Igår hade jag ont i hela kroppen, magen var som en ballong och äta fanns inte som alternativ. Idag vaknar jag heltät i näsan, fortfarande lite feber och konstig i halsen. Usch!
Crappy måndag.


16:e

Dagen har spenderats sovande och bara varande i pyjamas. Det är sällan jag spenderar sjukdagar i pyjamas, men idag hör till en av ovanligheterna. Acne-klänningen hade passat perfekt för lite tredje advents-mys. Fast som läget är nu kunde jag inte bry mig mindre.
18534-6648

not so good

Idag mår jag inget bra. Har blivit magsjuk. Hela dagen har jag spenderat i sängen, inte orkat röra mig. Nu har jag sovit lite vilket gav mig lite kraft. PLanen är att lägga mig på soffan nu. Att bara stirra rakt ut i såhär många timmar gör mig nipprig! Det värsta är att jag verkligen inte har tid att vara sjuk!!!


15:e

En slapp lördag är det bekväma kläder som gäller. Bekvämt, varmt och snyggt är kraven då det blir inne-häng. Stella McCartney göt snygga koftan i grått. Mys!
18534-6649

artist's ball

Det var någon form av tillställning på Guggenheim muséet och jag såg några stilar jag gillade. Piper spelade i Coyote Ugly och är väl mest känd för den roll egentligen, på tillställningen bar hon en snyggt mönstrad klänning i lila. Jaquetta i söt klänning med oregelbundet mönster och Becki matchade klänningen med boots vilket gav lite coolare look. Blake's klänning var riktigt söt med hjärtan påsydda. Mycket fint med andra ord!

Chloe Sponsors The Annual Solomon R Guggenheim Young Collectors Council Artist's Ball Honoring Photographer, Ryan McGinley

low waist

Jag gillar det faktum att det finns en hel del klänningar med lägre midja nu. Det är ett schysst komplement till alla klänningar med markerad midja eller empirie-skärning. Att sedan mixa två material gör det hela lite piffigare och sånt gillar jag!
18534-6658

it's blue

Innan Mischa blekta sina lockar spenderade hon tid i New York. Här väntar hon på en taxi i blå kappa med ett kedje-skärp i midjan. Väldigt snyggt! Mörkblått är en färg som det borde finnas mer att välja av tycker jag!

pieces of me

Britneys nya video har kommit ut. Låten är helt okej tycker jag och videon känns mer som gamla vanliga Britney än hon gjort på länge. Det är väl inte som i Slave 4 u. Men med allt som hänt på sistone tycke rjag hon levererar riktigt bra. Det enda jag funderar över är om man kan redigera kroppen i en video? Läste något om att så var fallet...

från
youtube

party-feet

Gårdagen var riktigt trevlig. Maten var ingen hit för en kräsen Emma, men det gick an. Det var lite stand-up komedi som underhållning och DJ såklart! Dansade större delen av kvällen. Jag älskar att dansa, lite trist bara när det hela tiden är samma klick som dansar, men men.... Jag brukar inte gå i klackar men igår hade jag ett par stövletter med klack och det känns idag. Riktiga party-feet till klumpar, men det var det helt klart värt! Tyckte jag var bra klädd, men det var ju så väldigt varierat. Vissa i jeans och t-shirt, andra i kostym, tjejer i jeans och andra i heels och partyklänning. Jag hade tight kort kjol från H&M och en grå topp i tyll med volanger typ.
Idag är jag trött men inte bakis vilket känns härligt! Drickande och jobbfest är inte synonymt i min ordbok. Vissa bjöd ganska mycket på sig själva om man säger så.. Haha. Fast det är ju kul med killar som verkligen dansar!
Flummigt det blev, men summan: kvällen var kul!

14:e

Ikväll är det julfest med jobbet. Ingen ovanlig aktivitet såhär i juletider. Min klädsel blir nog inte den mest färgstarka och därför skulle jag gärna matcha den med ett par härligt färggranna skor. Märket är Rupert Sanderson
18534-6647

svart+lila

18534-6646







Svart och lila tycker jag är en härlig kombination. Den här sjalen har funnits ett tag hos Asos, men är lika snygg för det! Jag är inte helt bekväm i sjalar modell fyrkanter, men snyggt är det!






bild asos.com

puffigt värre

Från en OC-tjej till en annan... Här är Mischa på premiären av hennes film Closing the Ring. Premiären var i Belfast, Irland. Hennes klädsel var väl ingen hit, ltie väl mycket puff här och där. Nej, hon kan mycket bättre! Eller vad tycker ni?
18534-6645
billd people.com

helgrön

Rachel är fortfarande i Dubai och fortfarande iklädd grönt. Den här klänningen var också snygg. Härlig modell, markerad midja och dolda flickor.
18534-6644

berlock

Coolt, stelt armband med söta berlocker. Ett hjärta, ett önskeben och en fredsduva bland annat. Fint och sött!
18534-6643
bild shopbop.com

eva

18534-6642










Eva Mendes ser söt ut i en vacker klänning. Enkel modell med söta detaljer, finfint!










bild people.com

fredag

Härlig känsla att vakna och det är fredag! Inte lika genomgrått idag heller, ser himlen utanför fönstret! IDag ska jag plugga, måste försöka ta mig ner en sväng på stan också. Ikväll är det julfest med jobbet. Maten blir icke-traditionell julmat, men det gör mig absolut ingenting! Buffé är liksom inte min grej, och julbord hör inte till favoriterna.

13:e

Söt twisted, rosa tröja från Alexander McQueen. Passar perfekt  en soft dag på jobbet. Dessutom lite färg som piffar till det hela!
18534-6641

13

Imorgon kommer dagens önske-grej, fixade den igårkväll, men sitter inte vid min dator nu... Har varit lite dåligt bloggande den här veckan eftersom jag jobbat och inte riktigt orkat/hunnit med på kvällarna. Imorgon hoppas jag vara lite flitigare även om programmet är ganska välfyllt!
Godnatt torsdag. Snart är det bara tio dagar till jul, måste dra upp växeln för julklappsinhandlingen!

crispy

18534-6640









Underbar vit topp i spetsigt mönster! Fantiserar om en solbränd kropp som bär toppen till tight kjol eller shorts på väg till en sen middag nere på Rivieran. Åh, sommar!









studerande

Måste bara berätta vilken hjälp jag fått efter min panik i måndags av fel i anmälan till vårens kurser. Jag mailade till en massa ställen och alla har svarat! Fantastiskt. Nu hade jag fått svar från studera.nu som var väldigt hjälpsamma. Åh vad härligt med service-minded människor!

blonde is fun

Det må vara kul att vara blond, fast vad vet jag, jag har ju inget att jämföra med... Mischa har nu blekt håret och nej, jag gillar dte inte. Mischa passar bättre som brunett!
18534-6639

InStyle

Katie Holmes pryder InStyle. Söt bild inne i tidningen!
18534-6638

klump

Har en klump i magen som om jag gjort något dumt eller borde gjort något jag inte gjort... JObbig känsla!

lucia

Har ni sett något Lucia-tåg idag?
På mitt jobb var det som på många andra ställen att de nyanställda under året får ställa upp. Väldigt underhållande, speciellt när de inte övat mer än tio minuter innan!
Hade dte ganska körigt på jobbet idag, alla meckiga samtal verkade hamna hos mig.
Nu myser jag med favoritkillen hos föräldrarna, det bästa sättet att samla energi efter en lång dag!

raklång

Nu är det horisontalt läge som gäller. Måste sova ordentligt för att orka vara på jobbet i tid. Ska ha datorn uppkopplad och reda för att kunna öppna telefonen när min start-tid är inne. KÄnner mig lagom seg så jag hoppas kunna somna ordentligt. Imorgon är det Lucia. Förr var det den 12:e som var "the day", nu minns jag knappt när lucia är, eller jo det minns jag men nästan. Det ska visst bli ett lucia-tåg på jobbet, kul dte har jag inte sett på ett bra tag. Fast nu när jag tänker efter såg jag ju Göteborgs Luciakandidater för två-tre veckor sedan.
Nej, sova, nu. Godnatt!

grått+orange

Imorgon vill jag vara snyggt men mysigt klädd. En orange Velvet klänning i farfars-tröje modell är skönt närmast kroppen och över det värmer den gråa koftan från 3.1 Phillip Lim. Mysigt och snyggt!
18534-6637
bilder mytheresa.com

12:e

Jag gillar verkligen detaljer på enkla plagg i klassiska snitt. Den här Chloé-klänningen är i grunden en enkel modell som piffats till. Fickorna gör sitt såklart, i ryggen knyts det samman till en rosett. Ursött och platsar lätt i dagens lucka av min egen önskekalender!
image6636

totally green

Underbart söt Rachel i Dubai på Cinema Against AIDS event. Jag är väldigt förtjust i en-bar-axel-klänningar. Den här modellen var speciellt fin!
18534-6635

hills

I måndags var det säsongsfinal av The Hills. Fattade inte riktigt vilket som var den "stora" nyheten, men det kommer tydligen åtta nya avsnitt i början av året. Laurens silvergrå klänning på festen var riktigt fin! Söta detaljer och urfin modell. Perfekt nyårsklänning.
18534-6633

A

Jag tycker Ashley ser skönt avslappnad och bekväm ut i ankellånga jeans, kavaj och rutig halsduk. Jag älskar den längden på byxor, vet inte varför men den är så perfekt. Schyssta solglasögon också!
18534-662918534-6628

something blue

18534-6627








När himlen knappt visar sig och åtminstone inte under den tid man är utanför kontoret under veckan, då behövs kläder som piffar till lite. En blå klänning till svarta strumpbyxor och en kofta vore inte dumt. Den här är från 3.1 Phillip Lim.






pust

Satte mig just i soffan hemma efter ännu en arbetsdag. Det är jättekul när jag är där, men så snart jag är hemma igen så blir jag jättetrött! Nåväl, huvudsaken är ju att det är kul.
Idag är det superkallt ute, något jag inte planerade för i måndags då jag plockade ihop lite grejer som hängde med till föräldrarna igår... Trodde jag skulle se ut som en tomat idag efter ljusbehandlingen men det har gått bra!
Nu blir det en stunds slappande, sedan måste jag verkligen få ihop lite text till projektledningen.


11:e

Two Hearts are beating together. Är det inte så Kylie sjunger? Kanske har jag hört galet fel, men fin tycker jag min (?!) tolkning låter! Ursöta guldörhängen, hjärtformade.
18534-6625

tack-tack

Dagen har varit jättebra, känns som den har varit två dagar i ett. Först jobbade jag vilket var kul. Jag gillar verkligen att ta inkommande samtal! Trots vissa kommentarer man får.. Bara att skaka av sig!
EFtermiddagen och lite kväll har spenderats med gullungen nummer 1. LIte trött var han, men det innebar att han stundtals var lugn och njöt i ens famn=mys!
Sedan har jag bakat lussekatter, blev ganska goda om jag får säga det själv.
Tror förresten vi blir lite påverkade av hur vi pratar med Filip, numera säger vi Tack-tack hela tiden. SÅ säger vi nämligen till Filip för att lära honom att säga tack när han får något, ex smörgås. Det börjas tidigt! Sovdags!

fancy

Wow, kolla in bakelsen från Jill Stuart! Jag tror att den och jag hade gjort ett utmärkt par. Underbar!
18534-6626
bilder shopbop.com

tisdag

Har jobbat halv dag idag, eller lite mer blev det ju faktiskt. Snackat i telefon med vissa människor som verkar ha en annan världsuppfattning än jag har. Blev kallad uppkäftig vilket inte är någon beskrivning som känns passande på mig, tog inte åt mig heller, tyckte mest det var fånigt.
Ute är det riktigt rått igen, snacka om pendlande väder! Snart kommer lillkillen, då blir det lek och mys. Fast han är nog trött, så vi får väl se huaktiv han är!


10:e

Ursöta flats med stenar på. Skulle passa perfekt i vår! Söta skor som syns är alltid ett bra knep att piffa till en enkel look.
18534-6624

why oh why?

Åh, att jag aldrig lär mig. Antagningsbesked kom i dag. Två kurser som jag ville in på är fixade, men sedan gick det åt pipan. Inte för att jag inte kom in utan för att jag kom in på "fel" kurs. Att jag aldrig lär mig hur jag ska söka så att det inte blir såhär!!!

alba

Jessica kollar på basket med pojkvännen Cash, ständiga rykten kring de två men här ser de söta ut ihop! Även Jessica har lugg, lite sned variant, vilket passar henne bra. Hon ser väldigt söt ut!
18534-6623
bild people.com

hemma

Har jobbat hela dagen idag. Jag är lite trött på min egen röst, som man blir då man sitter och snackar hela tiden, men annars på gott humör! Nu ska jag dega lite innan jag ska städa undan lite och försöka skriva en sida i projektledningen. Idag är nobeldagen! Alltid lika kul att se kungafamiljens kläder, eller ja åtminstone den kvinnliga delen av familjen.

time for sleep

Dags att krypa till sängs. IMorgon är det jobb, men innan det ska jag på ljusbehandling. Blir nog bra. Love Actually var lika bra som alltid, men vissa delar är lite sega... I veckan blir det jobb men också fokus på projektledningsarbete. Ska få ur mig några sidor och just nu känns det segt, men sånt brukar lösa sig.
Godnatt!
18534-6622

9:e

Söndag är mysdag, jag har mest degat idag faktiskt. Åt jättetidig middag men fick träffa brorsonen så det gjorde inget! Fina myskläder är inte så dumt. Spana in Juicy Couture's robe i velour med bomullsdetaljr och volanger. Sött som socker!
18534-6621

kappan

18534-6620

Urfin kappa på Kate Hudson. Söt modell och fint mönster.



tatler

Ännu ett Mischa-omslag. Hon syns mycket helt plötsligt. Jag gillar rosetten!
18534-6619

8:e

Ett par platta, svarta, vardagssnygga stövlar, ska det vara så svårt att finna till ett rimligt pris?! Ja tydligen, provade ett par från H&M faktiskt, men jag tycker inte de var värda priset. Även om priset inte var jättedyrt... De här från Christian Louboutin är rena drömmen! Coolt med röd sula också såklart.
18534-6618

basker

Basker är riktigt fint på vissa, Nicole är en av dem tycker jag. En Birkin och en Vogue, typiska saker för en blivande mamma? Nja kanske inte riktigt... Men alla är inte som Nicole!

7:e

Jag är helt efter med min kalender, så här kommer först fredagens. Just nu är jag helt såld på tekniska prylar. Helst av allt vill jag ha en stor mobil, typ en Blackberry eller iPhone. Digitalkamera ligger strax efter och en ny mp3-spelare vore inte heller dumt. Dagens önskepryl får bli en iPhone. Would be nice!
18534-6616

love actually

Just nu går en riktigt mysig film på kanal 5, en härlig film med jul-känsla. Love Actually såklart! Himla bra film trots att jag redan sett den ett par (eller flera egentligen...) gånger. Vill gärna se om The Holiday snart också, även den är en bra julaktig film!
image6615
bild via google.se

christmas-like

18534-6614









Lauren såg söt ut i röd klänning med volangdetaljer. En fin julig klänning! Här i Sverige får man addera ett par svarta strumpbyxor, men det gör nog inget. Läste just att Lauren skrivit på för en fjärde säsong av serien The Hills! Kul!! Jag är ju ett fan.. Imorgon natt har säsong 3 säsongsavslutning i USA. På efterfesten ska något stort tillkännages som ska lämna tittarna asking for more! Undra vad det kan bli.












hellugg

Keira visade upp rak, hellugg på amerikanska premiären av hennes nya film Atonement. Jag tycker hon passar riktigt bra i lugg, superfint med brunt hår och lugg! Klänningen är sådär... Färgen är fin och detaljerna, men det blev lite mycket liksom.
18534-6613

ashley

Ashley lämnar en klubb i LA och ser riktigt schysst ut i kavaj och stor sjal runt halsen. Jag gillar verkligen Ashleys look här, så enkel och snygg!
18534-661118534-6610

vilosöndag?

Inatt sov jag som en stock vilket innebär att jag idag känner mig utvilad! Härligt. Snart kommer brorsonen med sina föräldrar för tidig middag. Vad gör man inte för en glimt av sina favoriter?!
Gårdagen spenderades i Köpenhamn! Jag älskar den staden. Underbar stämning. Lite irriterad på mig själv för att jag missade att gå in i COS, men det får jag göra nästa gång helt enkelt! Tillbaka kommer jag alltid.

satc teaser

Innan dagen är slut lär alla bloggar ha länkat till den här, men so what. Filmbolaget har redan släppt en teaser till vårens stora filmpremiär, Sex and the City - the Movie. Kolla på egen risk, men jag tycker personligen att en teaser är en helt annan sak än spoilers. Teasers får vi ju i form av trailers på tv ändå. Anyhow, jag längtar till maj!!!!

tentafredag

Jaha, då var tentan över. Nu ska jag dega idag och imorgon blir det lite mysdag. På söndag ska jag försöka skriva på projektarbetet. Tentan gick väl okej hoppas jag. Var cool hela morgonen, men när jag körde in i stan så blev jag jättenervös helt plötsligt. Lite märkligt, jag brukar vara spänd, men sällan nervös.
Härligt med fredag, men seriöst, var är solen?!

6:e

Imorgon är det tenta som sagt, idag önskar jag därför att min garderob innehöll en stor mysig tröja som jag kunde dra på mig. En stor mysig sak som man kan ha till tights och stövlar. Den här från Burberry Prorsum hade gjort ett utmärkt jobb!
18534-6600

she's so Lucky

Blake Lively på framsidan av Lucky Magazine. Schysst bild även om den inte är särskilt spännande!
18534-6609

f-tröja

Kollade lite snabbt på vårens nyheter på H&M's hemsida. Såg den här pike-tröjan på barnavdelningen och det lyser över hela att den ska sitta på min brorson! Han passar jättebra i blått, men jag vill att han ska ha något rosa också, så vad är bättre än blått och rosa i snygg matchning?! En typisk Filip-tröja, om faster får bestämma.
18534-6605

bild hm.com

matchigt

Blivande föräldrarna Nicole och Joel ser söta och välmatchade ut. Svart-vitt för hela slanten.
18534-6604

kimonoärm

18534-6601






Mysig tröja från Asos med så kallade Kimono-ärmar. Den här tröjan vore perfekt att ha mig imorgon då det är tenta dags. Alltid viktigt med bekväma kläder och fixade naglar när jag skriver tenta, all fokus på skrivandet!









bild asos.com

for keds

Ännu en gång lanserar Mischa Keds-skor. Tycker sådär om hennes stil, kappan är söt dock. Fint med ett kedjeliknande skärp i midjan vilket ger lite mer glammig känsla. Klänningen hon hade under kappan är inget jag föredrar och skorna...njae.

spring H&M

H&M's vårbilder har redan kommit. De får mig att längta ännu mer efter sommar, sol, bara ben, bikinis och långa ljusa kvällar. Finns både hit och shit, men så är det ju alltid. Åh om våren kunde komma den 1:a januari!!
18534-659818534-6597
bilder modefeber.se

citizen k

Mischa är på omslaget av franska tidningen Citizen K. Lite gråa bilder, men helt okej ändå. Fast klädseln utsidan är väl ingen direkt hit...

secrets

I gårdagens Gossip Girl avsnitt hade de för första gången med "live"-band. Det var gruppen The Pierces som hade med två låtar, dels Secrets men även Three Wishes. Båda låtarna var riktigt bra, lite slow och soft. Lyssna på Secrets här, tycker den är lite lik Kylie Minogues Where The Wild Roses Grow som du kan lyssna på här.
18534-6589

black detail

En blekrosa metallic-klänning som matchas med svarta detaljer till. Snyggt. Klänningen skulle till sin fördel bäras med svarta ben, svart clutch, heels och en stor ring.
18534-6589

sartorialist

The Sartorialist kommer visst till Stockholm nästa vecka, så alla stockholmare, ni får visa er från er bästa sida tycker jag! :) De här två tjejerna ser mysigt påbylsade ut.
18534-6587
bild thesartorialist.blogspot.com

last day

Sista pluggdagen idag. Känner mig lite lugnare än tidigare i veckan, men helt lugnt är det inte... Gårdagen på jobbet var mycket bättre än i måndags. Kändes bra! Imorgon är det tenta och sen ska jag pusta ut. Tänkte även pressa min kompis på lite detaljer.. Spännande detaljer! :) Känns som att alla är så vuxna helt plötsligt. De är visserligen lite äldre än mig, men jag antar att jag också är vuxen nu. Ibland känner jag mig gammal, andra gånger inte så mycket... Back to the books!

sovdags

Dags att sova. Ska vara uppe till julkalendern imorgon också tänkte jag. Alltid bra att komma upp i tid och då är det bra med ett mål, inte alltid lätt att släpa sig upp ur sängen när det är så mörkt och grått ute.
Nej nu ska jag sluta flumma och stänga av datorn! Godnatt!!

söta Keira

Jag tycker Keira ser mycket sötare och avslappnad ut då hon fotas av paparazzi, här då hon anländer till LAX. Hennes mössa ser väldigt mysig ut. När jag ser henne önskar jag att jag var sådär söt i mössa! Nedan är tre bilder ur Interview med Keira på omslaget, gillade dock inte omslaget men de här tre bilderna funkade.
18534-6583


5:e

Hela hösten har jag inspirerats av snygga kappor. Vackra, snygga, söta och fina modeller, ofta med små detaljer. Den här är från Marc by Marc Jacobs och vore underbar att bära under mörka vinterdagar för att lysa upp tillvaron.
18534-6583
bild mytheresa.com

mischa

18534-6581









Det var ett tag sedan man såg Mischa på några bilder. Här fotades hon i New York då hon anlände till Dolce & Gabbana-fest. Hennes mörka hår passar henne bra och hon ser söt ut i klänning med täckande svarta strumpbyxor till.
'











photo

LIndsay fotas på stan för tidningen Harper's Bazaar, enligt People. På ett annat ställe såg jag mer bilder och då fotades hon i olika klädslar med superhjältar som Spiderman och Batman. Den är looken var schysst, glittrig klänning med skinnjacka, lite missmatch.
18534-6580
Verkar som det var en  reklaminspelning... Vem vet!?!

bild people.com

rusa

Snart måste jag rusa till bussen. Har fått en del gjort idag, men måste omstrukturera morgondagen känner jag. Nu ska jag ändra fokus till ett arbete som ska göras och efter det blir det jobb ikväll. Läggs allt precis innan jul bara för att man ska uppskatta julen mer?! Känns som det alltid varit mycket innan jul vare sig jag gått i gymnasiet, på högskolan eller jobbat.

vintervitt

18534-6578








Vilken fin vintervit klänning! Passar riktigt bra med svarta täckande sturmpbyxor också. Vågar du stå ut på nyårsfesten genom att bära ljust i kontrast till alla mörka klänningar?!











bild shopbop.com

elle-cover

Senaste numret av brittiska Elle hade Eva Longoria på omslaget, det gillade jag inte så värst. Den här gången är det filmaktuella Keira som är omslagstjej och det gillar jag desto bättre! Snygg färgmatchning i turkos, blått och svart.
18534-6577

myströja

Kolla in Diane von Furstenberg tröjan i brunt eller vitt. Stickad, med fickor och lite rak modell, mycket nice!
18534-6576
bilder shopbop.com

the gossip

Trion från Gossip Girl, i serien Nate, Blair och Serena, var på ett event i förmån för autism (tror jag det var). Blake, den blonda tjejen, verkar redan känna av vad rollen i Gossip Girl kan ge, nämligen orsaka mycket skvaller. Tydligen vill skvallerjournalister få det till att Blake och Leighton, brunetten, är ovänner på riktigt. Senaste skvallret handlar dock om Chace och Leighton, de sågs tydligen tillsammans, ganska tätt inpå, och det var inte under någon inspelning till serien... De har ganska schysst stil på röda mattan. Väntar på att nya avsnittet ska komma idag!
18534-6571

early

Idag var jag uppe i tid för att kolla på julkalendern. Fast helt ärligt så var jag ganska nyvaken så jag minns typ hälften... Det är så grått och trist väder ute att jag befarar att jag kommer vara trött och seg hela dagen idag!
Studier idag också som sagt, bara att fokusera till på fredag. På lördag får jag min belöning iallafall!

4:e

Jag gillar söta detaljer. Nu senast är jag mest inne på blingade diadem. Mitt söta guldiga med rosett från Glitter är mer använt än jag trodde. Skulle vilja ha fler att välja mellan. Idag suktar jag efter det här turkosa diademet från MiuMiu, ursnyggt till mitt blonda hår och en mörk outfit.
18534-6569
bild netaporter.com

långskjorta

18534-6559





Lång tunika, kort klänning eller skjortklänning hör till de plagg jag tycker är allra skönast att på mig men ändå se snyggt klädd ut. Den här skjortklänningen från Generra faller i det facket. Nu när dte är kallt kan jag ha byxor till, om det skulle krisa. Annars funkar tights, extra knästrumpor, kofta och kanske en sjal/tunnare halsduk i halsen, lager-på-lager är min grej!
Den går också till sin fördel, att använda till brunbrända ben i sommar.









bild shopbop.com

gossip

Imorgon är det onsdag vilket innebär Gossip Girl! Det avsnittet ska bli kul att se efter vad trailern visar. Har jag nämnt att jag gillar långa mysiga koftor som den här på Blake, Serena i serien!?!
18534-6566

keira

Trots att Keira ofta uttalar sig om sin avsky mot paparazzis som fotar henne i vardagen, så ser hon alltid mycket mer avslappnad ut i de sammanhangen framför röda mattan-event. Här är Keira på premiär av hennes senaste film Atonement. Jag hoppas hon inte kommer lägga av snart, något det ryktats om några gånger, seciellt gillade jag henne i Pride & Prejudice.
18534-6561

julnytt

Cocoo.se skickade ut mail om kommande nyheter. Finns alltid mycket fint i deras sortiment! Några saker jag fastnade för är de på bilden nedan. Det stela armbandet i svart/silver är fint med sitt snirkliga mönster och hjärtörhängen, som synts nu i höst, är jättesött tycker jag! Det guldiga och röda känns som ett perfekt jul-armband och det silvriga med nitar är bara lagom på något vis. Kanske kan vara bra julklappstips, till sig själv om inte annat! :)
image6571

PS. Få 30% rabatt fram till jul om du skriver koden julrabatt. DS.


bilder cocoo.se

nicole&joel

Blivande föräldrarna Nicole och Joel har startat en fond för blivande mammor i LA. Igår hölls något slags event där verksamheten startades igång. Alla barnsaker som Nicole och Joel gav de blivande mammorna var sådant som de själva fått. Schysst grej! Nicole såg väldigt söt ut i lång klänning och jeansjacka. Hon passar väldigt bra i lugg!
18534-6560

trippel

Detaljer är ett bra sätt att piffa till en outfit eller det lilla extra helt enkelt. Vare sig det är i håret, på armen eller väskan det handlar om. H&M har söta hjärtspännen som finns i silver, svart eller guld. Vill man vara lite matchig kan man välja en aftonväska i samma färg. De här tre i silver, svart respektive guld tycker jag är riktigt fina! Skulle passa utmärkt till nyårsfesten.
18534-656718534-6568
bilder hm.com och netaporter.com

furry

Ashley var på invigning av en underklädesbutik. Hon såg höstig ut i en blå jacka emd pälskrage. Schysst outfit!
18534-6564

lager

Modellen Karolina kan njuta av bara ben, men jag fokuserar mer på hennes klädsel upptill. Lång härlig kofta och halsduk för att värma lite extra. Idag var det påklätt snarare än snyggt som styrde min klädsel till doktorn. SKöna Levi's, stickad Boomerang-tröja och pälsstövlar från Clark's, lite uggs-look.
18534-6558

en topp

Kul topp! Snyggt med de stora ärmringningarna och detaljerna i form av små pärlor/paljetter. Väldigt schysst.
18534-6557
bilder shopbop.com

kallt

Vaknade till klar himmel och solsken. Dessvärre innebär det oftast kallare väder. Har varit iväg på SU, fick ta en lite medicin och vilken skillnad det gjorde. Nu är jag mycket lättare över bröstet.
Fortsätta studierna idag också står på schemat. Fick ett roligt brev med posten idag! Bröllopsinbjudan! Spännande.


3:e

Jag var så trött igår när jag kom hem från jobbet att jag glömde önskekalendern. En stor härlig väska, gärna i en snygg röd ton. Passar årstiden och alla mina skolböcker som ger mig onda axlar...
18534-6556

snurr

Blir ltie snurrigt på jobbet nu när det är mycket som ska läras. Det blir så mycket på en gång... Fast jag är egentligen inte orolig att jag inte klarar det, jag gillar bara struktur.
Ska somna i tid idag. Eller åtminstone gå upp tidigt imorgon! Ska hinna med att plugga massa plus att det ska bli besök på SU, man kan ju tro att jag bor där, men det gör jag inte.
Nu ska jag dricka lite glögg och äta några skumtomtar.

röda ben

Wow, Blair kör verkligen på tomteröda ben! Kan vara kul med färg på benen, men lite svårburet. Gillar Serenas kofta också. Men så hör väl koftor till mitt mest välanvändna plagg också.
18534-6555

jobb

Ska iväg till jobbet. Först ska jag bara lämna tillbaka stövlarna... De passar helt enkelt inte mina behov, så de får åka tillbaka till affären. Det var sista paret så kanske gör de någon annan lycklig!
Grått ute, lockar inte att gå ut. Men jag tjänar ju pengar iallafall!

a few pieces

Fem snygga plagg från TopShop. Koftor i längre modell, tröjklänning, stövel och kjol. Något av det jag gillar ltie extra den här hösten!
18534-6554
bilder topshop.com

dressad

18534-6553









Just nu är jag inne i en bekväm-period. Det vill säga att jag helst vill gå till jobbet i sneakers och hoodie. Sneakers händer väl, men inte hoodie. Oftast när jag är i comfy perioder behöver jag klä mig lite schysstare för att få upp humöret. Den här Diane von Furstenberg klänningen ser både dressad och skön ut, vore perfekt idag!









bild shopbop.com

julröd

Carrie Underwood besökte också Movie Rocks. Carrie gick röda mattan i en röd klänning med gilddetaljer. Riktigt fint tycker jag! Den gamla, amerikanska, Idol-tjejen är ofta riktigt söt på events i fina klänningar.
18534-655018534-6549
Kate Hudson valde den lilla svarta och var sparsam med accessoarer, ett bra val! Emmy Rossum valde rosa, i en nyans som inte var klockren, hon kan absolut bättre.


it grows

Movie Rocks hölls i USA och Jennifer Lopez visade upp den snabbt växande magen. Undra när det är dags för henne? Christina har visat upp sin mage i Marie Claire, håller med Ebba om att det blev lite väl tacky... Men vad tror ni, kan vi vänta oss att få se Jennifer Lopez och/eller Nicole Richie bilder också?!
18534-6548

czech Elle

Mischa Barton på tjeckiska Elle's omslag. Snyggt!
18534-6547

ny vecka, dvs måndag

Måndag idag. Grått ute, lite regn också... Ska plugga hela dagen, sedan blir det jobb ikväll. Morgondagen blir nog mer skolfokuserad än tidigare planerat. Gör mig inget alls, även om det hade blivit ljuset i den mörka tunneln...
Har varit på ljusbehandling också så det är avklarat, känns skönt.
Förresten,
det här tyckte jag var lite kul. Även om jag inte skulle uppskatta om det hände mig!! Fast det roliga är ju fördomarna man har....


godnatt

Helt slut är jag. Dags att sova med andra ord. Ibland tänker jag att ny-teknik är jättebra, men andra gånger blir det bara meckigt... Cut the crap! Sovdags för undertecknad. Imorgon är det ny vecka, en fylld sådan som ska sluta på ett av de bättre sätten! Godnatt.

midnattsblått

18534-6546






Härlig klänning med tyll som ger lite extra volym i kjolen. Tänk vad snygg jag skulle känna mig i den här midnattsblå silkesklänningen! Märket är Alice+Olivia.












bild shopbop.com

sleepy

Okej, vad är fel när jag somnar i soffan klockan åtta en söndag kväll då jag inte gjort mer än pluggat i helgen?!
Sitter och myser med adventsljus runtomkring mig, önskar jag hade julmust och/eller glögg här, men det får bli imorgon!

Samma samtal, om och om igen men vad leder det till?! Oftast inget vettigt i slutändan. Så varför?!


bio

Igår funderade jag på att gå på bio men hittade inte en enda film som lockade mig. Den här filmen, 27 dresses, med Katherine Heigl (grey's anatomy) verkar helt i min smak. Yes, jag älskar tjejig filmer! Kolla bara in trailern. Trist nog har den inte premiär förrän i januari, i USA, så vem vet när den kommer hit... Något att se fram emot iallafall.

boktips?

Tänkte önska mig lite böcker i julklapp men just nu står det still... Har haft några böcker nu under hösten som jag tänkt på, men minns dem inte längre.
Vore jättetacksam för lite tips om chicklitt främst, men också deckare. Gärna engelska böcker eftersom jag föredrar att läsa på engelska framför svenska, åtminstone vad gäller chicklitt!
Ge mig alla er tips så blir jag superglad! Här är
min lista på boktips om någon vill få tips själv.
image6545
bilder via google.se

Uppdaterat: Nu när jag skrivit det här och sedan letade bilder till bilden ovan, så kom jag på två böcker jag önskar mig. Dels fortsättningen till På andra sidan Venus och även Jenny Leeb's andra bok, jag gillade ju Grevgatan 22 så jag hoppas på hennes nästa!

Uppdatering 2: Just det ja, vill läsa senaste Shopaholic boken. Shopaholic and Baby heter den väl har jag för mig...

2:a

Efter den första så kommer den andra. Nu är vi två dagar närmare jul.. Har någorlunda koll på julklappar redan, fast farmor och farfar är inte spikade..alls. En mysig söndag kräver mjuka och sköna plagg. Den här koftan från Marc by Marc Jacobs har jag spanat på flera gånger. Superfin och passar utmärkt i min önskekalender!
18534-6539

gg gap

Gänget från Gossip GIrl fotade lite för Gap. Ingen officiell kampanj tydligen, men ändå... Kul bilder med härligt färggranna halsdukar!
18534-6535

sött Paris

Kolla in Paris söta diadem! Jättefint, lagom mycket bling och schysst att piffa till det hela med. I like it!
18534-6538

pass

18534-6543




Vet inte om det har att göra med att jag inte rest på alldeles för länge eller om jag bara tycker det är sött, men ett lila metallic-glittrande pass-fodral vore väl lite kul!?!
Det där blev längsta meningen på länge... Nåväl, snyggt fodral, jag gillar det. Men frågan är varför?!




bild topshop.com

advent

Idag är det advent! Härligt. Första ljuset ska tändas. Tänker alltid på de där verserna som man läste upp i lågstadiet då det var advent.. Minns lite bara, men absolut inte hela. Tror att jag tände ett ljus en gång på ett luciafirande och läste en dikt. Fast jag var så dålig på att tända ljus när jag var liten, undra hur det funkade...
I år ska jag ha en adventsljusstake hemma, det hade jag inte förra året. Får låna en vit från mamma och pappa. Ska pryda den med lite nötter, det hade mamma sett någonstans och det blir nog fint!
Trevlig advent på er!

rachel

Rachel flyger och far, här fotas hon på LAX på väg genom säkerhetskontrollen. Schysst långkofta att krypa in i på flyget och hennes stövlar är i riktigt fin modell. Den modellen, fast i svart, är precis vad jag skulle vilja ha som vardags-stövel!
18534-6540

hello kitty

Idag har det varit hemmakväll. Druckit julmust, ätit skumtomtar och försökt plugga.. Lockar inte riktigt en lördagkväll, men vad ska man göra när tentan närmar sig?! H&M har en del Hello Kitty-prylar, aldeles perfekta saker för att mysa en regnig december-lördag. Strumpor, pyjamas och tofflor. Sött, skönt och slappt.
18534-6537
bilder hm.com

oh so purple

Härligt mörklila klänning i silke med cool krage. Väldigt snygg och ltie annorlunda!
18534-6536
bilder netaporter.com

1:a

Idag är det alltså första december. Adventskalendrarna ska öppnas, stjärnor ska hängas upp och stämning ska infinna sig. Jag har lite härlig stämning i kroppen, men just idag får man kämpa lite för att känna att julen närmar sig. I min if-only adventskalender ligger idag ett par gummistövlar från Hunter. Vore perfekt i regnrusket som bjuds på idag.
18534-6529

ett citat


 

Enbart det Du personligen erfarit kan kallas kunskap - Allt annat är bara information!
Albert Einstein


Ett citat från en gästföreläsning på min projektledarkurs. Väldigt intressant föreläsning med flera citat som jag gillade.


lovely

Rebecca Gayheart är gift med McSteamy (ur Grey's Anatomy). Här på något event i en nude-färgad klänning. Modellen är urfin och de små stenarna kring ringningen är så söta. Gillar den här väldigt mycket!
18534-6528

december

Nu är det december! Härligt.
Trots tenta, hemtenta, projektarbete och jobb så tänker jag njuta. Idag ska jag fokusera på mina studier. Känner mig ganska stressad och hoppas komma igenom en hel del idag.
Ute är det regnigt och ruskigt, känns skönt att stanna inne med böckerna. Får se vad kvällen bjuder på.
Funderar lite på vad jag kan tänkas önska mig i julklapp, men det står ganska still faktiskt. Lite inne på en kamera, vore kul att ha en egen. Får se. Nu blir det ekonomistyrnning för hela slanten!
I år har jag faktiskt en chokladkalender, får se hur väl jag kommer vara i fas i år...
image6527
bild via google.se

hits