ny kategori

Skriver ju då och då (läs:säkert för ofta) om tv-serier osv och tänkte nu skapa en kategori för dte ändamålet, nämligen såpigt. My blogg my name!

Har nu sett OC:s allra sista avsnitt. Var ju lite orolig efter att ha sett trailern, men jag kan säga såhär: Jag är nöjd!
Visserligen kändes det som att de skulle få in så himla mycket på väldigt kort tid, men det de fick med gjorde mig supernöjd. Vissa saker kände jag var lite kluriga att hänga med på, men som sagt slutet var bra!

Måste även lägga in en liten kommentar om The Hills. Skrev för någon vecka sedan om hur gullig jag tyckte Brody Jenner verkade. Jag tar tillbaka ALLT! Från senaste avsnittet kan jag säga att han sjönk rejält i mina ögon. Usch, det var lite sorgligt faktiskt.

Jepp, sådärja, nu var det ur systemet, men som sagt, ny kategori här!

bandeau

I sommar vill jag ha en snygg bandeau bikini. En kompis till mig har köpt en ursnygg, dyr men snygg. Den modellen är mitt ideal, har varit i flera år nu, men jag har oftast hållit mig till trekantsbikinis eftersom de ger minst ränder. Fast jag brukar ju kombinera, kör varannan dag typ, blir nog så den här sommaren också. Jag är ett solfreak helt enkelt, som inte gillar ränder! De här är från topshop och riktigt bra kandidater. Kul med färg också!
18534-4603

bilder topshop.com

toppen

De här tre plaggen fastnade jag för hos topShop. Parkasen är snygg i modellen, men jag skulle nog föredra en ljusare variant, svarta ytterplagg känns så vintriga! Tunikan är så söt, passar till jeans eller tights. Den randiga koftan är väldigt jag, ett enkelt plagg som är lite piffigt. Frågan är väl hur dte faller när det sitter på, men på bild gillar jag den. Snygg till både jeans, snyggare byxor eller shorts i sommar.
18534-4602

bilder topshop.com

lovely

Åh vilka härliga sommarkänslor jag får av de här bilderna på Mischa. Klänning, flip-flops, stora solglasögon och en liten jacka. Ååh vad nice! Längtar efter sommaren, men först våren. Dagar som denna känns det extra mycket när det gär grådassigt ute...
18534-459918534-4598

väntan

Sitter och väntar på någon som ska komma och mäta luften i min lägenhet... Hoppas de kommer snart!

Uppdaterat: Ojdå, jag som trodde att allt var bra här fick veta bättre... Sätter jag på köksfläkten så har jag ingen inkommande luft, alls. Suget i badrummet putter in luft istället för ut då =helt fel! Tre grejer var galna så det får de fixa åt mig. Han sa att jag skulle ha ny köksfläkt! Int emig emot.. Den är gammal och äcklig...och ful!

sött

Ella Moss har gjort de här söta klänningarna. Just nu är jag inne på färg, känns så trist att bära svart och grått hela tiden nu när värdet står för grått mest hela tiden... Båda klänningarna funkar redan nu med en t-shirt under, kofta och strumpbyxor/tights till. Men i sommar är de ännu mer perfekt till brunbrända ben och sandaler.

bilder shopbop.com

snö..igen

Vitt på taken när jag vaknade idag.. Låg och vred mig halva natten så jag känner mig inte direkt utvilad.. När ska våren komma? Mars imorgon, hoppas den närmar sig då! Just det ja, idag har jag namnsdag, Maria heter jag i andra namn. Hurra :)

i svart..

Jessica bär upp sitt bruna hår. Här är hon vardagligt klädd i tights, lång skjorta och stövlar. Gillar hennes kuvertväska, snyggt att bära den med en rem runt handleden. Lite gubbar-på-semester-varning, men med rätt väska är det ursnyggt!
18534-459418534-4597

med en blomma..

Modellen på den här klänningen från Rebecka Taylor har vi sett ett tag nu, men det som gör att jag fastnar för den här är raden av tyg blommor nertill. Sött och fint tycker jag, töntigt tycker säkerligen andra, men hey alla tycker vi olika! Framförallt ser klänningen grymt skön ut!
18534-4593
bilder shopbop.com

segt

Lång dag, allt känns segt just nu. Dels så är jag så tjock i luftrören, blir alltid det när jag blir förkyld eftersom jag har astma, man blir ju trött när man inte får tillräckligt med syre... Sedan känns det även som att mitt sinne inte är på topp. Jag har mått bra den senaste månaden, riktigt bra till och med, men de två-tre senaste veckorna har jag fallit pladask. Inte alls kul känsla. Just nu känns det bara för mycket allting.
Jag gillar inte att klaga, men jag har inte mått bra på ganska länge och känner att jag behöver ventilera mig, även här...

blondie

Jag är inte direkt tjejen som går i t-shirts med tryck på. Det är inte min grej helt enkelt... Skulle jag nu gå mot dte vanliga skulle jag kunna tänka mig att dra på mig den här Blondie-tröjan. Just för att den är så passande helt enkelt... :)
18534-4592

bild från topshop.com

Oscar triss

Igår var det Oscarsgalan i USA. Röda mattan bjöd på den ena kreationen efter den andra. Vissa fina, andra finare och vissa inte så fina... Något för alla smaker helt enkelt. Jag gillade Jennifers, lite väl hög markering och för mycket tyg kanske, men fin trots allt.  Reese axelbandslösa klänning var snygg, även om just den här bilden kanske inte var den mest smickrande... Systrarna Cruz var också snygga. Anne Hathaway bar svart, men det jag fastnade var hennes armband. Usnygga!
18534-458818534-459018534-4589
bild people.com

clueless

Sitter här och är jättetrött. Känner mig hängig och uschlig. Dags att krypa till sängs tror jag. Attans att nya avsnitten av Scrubs börjar efter söndags filmen... Hur tänkte de då?!
Nej nu säger jag som Cher i Clueless, I'm outie.
Godnatt, baci!

dagens

Dagens horoskop är skrämmande rätt och lyder:
Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Dagen kommer säkert att gå i familjens tecken, och det blir en välkommen möjlighet för dig att mentalt koppla av fullständigt.

metallic


18534-4586










Metallic trenden har egentligen inte lockat mig. Möjligtvis på accessoarer, men inte på klädesplagg. Så såg jag den här bilden på Mischa och jag måste säga att jag gillar det. Metallic goes sött. Alltså inte sådär hårt som det varit på visningar utan mjukare. Det här gillar jag absolut. Sedan går ju inte Hermes-armbandet av för hackor heller...


















så rök den...

Har ju glömt att berätta, igår rök oskulden. Jepp igår åt jag kebab för första gången! :)
Jag och en kompis var de enda som inte ätit kebab så de andra såg till att vi fick testa ordentligt. Smakade väl bra, den var välkryddad. Det var en upplevelse, men det var ju så himlans mycket mat. Jag åt 1/4 ungefär.

helvitt

OC har gått i graven, men Rachels karriär har nog bara börjat. Trot nog vi får se mer av henne nu. Eller jag hoppas det iallafall. Här syns hon i helvit klänning på Spirit Awards. SNygg klänning, kul med detaljen i ryggen.
18534-4585

silver

18534-4584
På ett pre-oscar party var Diane Kruger klädd i silvrig klänning. Riktigt schysst blåsa, snyggt med struktur i tyget eftersom det blir mer levande då.




lång dag

Dagen har varit lång. Trevlig men lång. Är helt slut nu. Tjockt i luftrören och näsan av förkylningen. Har liksom inte hunnit vila så jag antar att det slår hårt nu.
Större delen av söndagen spenderades hos bror min. De ska flytta och är inne i uppfixning av lägenheten inför försäljningen. Helt sjukt vad homestyling personerna har för åsikter! Jag tycker faktiskt att det där har gått över gränsen. Man köper ju ett hus/lägenhet, inte innehållet. Visst klart att om det ser fräscht ut känns det mer värdefullt ut, men det spelar väl ingen roll om det hänger filtar på sängen/sofforna eller står tre eller sex krukor med växter?! Nej, allvarligt alltså...

bikinis

Klagade förut på snön så nu drömmer jag mig bort till sommaren och bikinisäsongen. Den här vore inte dum att dra på sig en het dag på klipporna. Ps. snön börjar faktistk försvinna! håller tummarna... Ds.

snö...

Aldrig försvinner snön ju... Våren var är du?! Blir nöjd då jag tittar på vädret och ser att det är 17 grader i Nice. Om en månad borde det ju vara ytterligare någon grad varmt. Härligt! Visserligen ska jag på konferens men lite shopping borde det ju bli tid för. :) Gäller att spara så plånboken är villig.
Igår passade jag Filip och det gick bra. Han var lite gnällig, håller nog på att få tänder den söta lilla killen. Men att charma faster trots lite gnäll är inga problem.

söta drew

Jag är egentligen inget fan av Drew, men här var  hon söt!
18534-4581

näsan

Värför tänker vissa inte längre än näsan räcker? Fast egentligen vet jag ju, men störande är det ändå!!!

talk

Igår hos frisören tog hon i sånt här "talk" för att skapa volym. Fick visst bra resultat i Veckorevyn, men de har nog inte sådant hår som jag har... Passar inte alls någon med nordiskt blont, tunt och fint hår. Sorry, låga poäng där!
18534-4580

lördag

Äntligen helg. Idag ska jag vara barnvakt och ikväll träffa lite folk för melodifestivalen. Ska bli trevligt. Lite varmare, dvs runt -0, bättre än -5 iallafall! Nej nu måste jag fixa mig iordning. Trevlig dag.

bella ragazza

Fastnade för den här tjejen hos Styles bilder på gatorna i Milano. Gillar kombinationen av gummistövlarna till strumpbyxor och klänning. Sött!
18534-4577
bild style.com

nyklippt

Sådärja, nu är jag nyklippt. Salongen var nyinredd vilket behövts länge så det var kul! Snyggt och fräscht. Frisören var bra, men jag föredrar nog ändå min gamla vanliga frisör i framtiden.
Tog inte så mycket på längden, det enda "nya" var att hon klippte lite lugg framtill. Inte så mycket, men tillräckligt för att göra mig nöjd. Får se hur det blir när jag fixar själv bara...

Frisören var helt fascinerad av mitt hår. Färgen (men det brukar de flesta bli..) och kvaliteten. Verkar som att min behandling med Silk-Repair gör susen! Fast hon verkade inte förstå att mitt hår inte klarar samma produkter som andra hår.. Hon har nog inte haft så många med min hårtyp innan lät dem som. Kul att få komplimanger för mitt hår iallafall!!

fickor

Fickor är en detalj jag gillar. Första fickplagget var en kjol i somras och sedan har det fortsatt.. Den här klänningen tycker jag var söt. Borde iofs inte vara så svår att sy eller hitta billigt i någon kedja..
18534-4576

fredag

Äntligen fredag! Trevligaste dagen på hela veckan. Sov ganska länge, men vaknade fortfarande förkyld.. Attans. Ska bli riktigt skönt att klippa sig idag. Det är som att när jag vaknar klippdagen så ser håret ruskigt ut, som ett tecken liksom... Fast mest sitter det nog i mitt huvud...
Har egentligen en del grejer att göra innan ett möte klockan ett, men just nu är jag lite splittrad och gör sådant jag inte borde istället. Ingen överraskning där inte...

nope

Nu är det sängdags. Imorgon har jag ett möte och en klipptid! Skönt. Hoppas extrainsatta frisören är bra. Det svåra är att hon ska fatta hur jag vill ha det. har försökt leta efter någon bild men inte hittat någon som känns rätt... Okej, det värsta som kan hända är att dte blir för kort och då växer det ut, men jag vill ju helst vara nöjd från början! Åhh, det löser sig.
Nej, sängen var det. Gutan nacht. Baci!

minis

De här söta tröjorna säljer H&M i sin webshop. Skulle passa ursött på min älsklingsbrorson. Den blåa är extra fin eftersom han är min Nephew.. :) Men han har visst mycket kläder redan, så nästa grej han ska få  får nog vara en leksak eller ett par söta sneakers, det har jag tänkt köpa länge!
18534-4575
bilder hm.com

joie

Ursöta plagg från Joie. Linnet är ursött och skriker sommar! Skjortan med de söta detaljerna passar redan nu med jeans eller snygga byxor till, ursnyggt.
18534-4574

bilder shopbop.com

krulligt

18534-4573Aldrig trodde jag väl att jag skulle tycka såhär, men jag föredrar nog faktiskt Orlando Bloom med hans lilla tofs framför det här okontrollerbara krullet... Vad säger ni, tofs eller krull?





barnvakt

På lördag är det repris av förra helgen, jag ska vara barnvakt! Hurra!! Quality-time med min favorit kille. Jepp, that's the one, han väger 9,5kilo, närmar sig ett halvår och är dryga 60 centimeter (tror jag.. har ingen aning egentligen..). Trevligt och mysigt lär det bli, men tror inte det blir någon vidare promenad med all snön.. Orkar ju knappast bära runt honom en sväng... Jaja, får helt enkelt underhålla honom!
18534-4572

bild roligakort.nu

around

Fökylningen fortsätter sin resa i min kropp. Idag är dte näsan som har turen. Har börjat nysa och näsan rinner som bara den... Spännande att se vad nästa steg i förkylningsprocessen blir. Förhoppningsvis tillfriskning! Lång dag, som blev extra jobbig med förkylning i kroppen. Men nu är skolveckan slut!
Fick samtal från mitt klipp-ställe och självklart är min frisör sjuk igen. Hon är typ alltid sjuk när jag ska klippa mig.. Max otur! Men den här gången väljer jag att låta en annan person klippa mig. Orkar inte vänta, nu har jag liksom bestämt mig för att det var imorgon som håret skulle klippas också...
Hur det  blir får vi se imorgon!

en syster

Systrarna Cruz var på filmpremiär och jag gillade verkligen Monicas klänning. Ursöt i sin enkelhet.
18534-457118534-4570

slutet är nära

Kollade just på en promo infr sista avsnittet ever av OC. Usch, hoppas verkligen det är fler twistar av vad det verkar för om det är precis som på trailern kommer jag inte känna mig nöjd... Josh Schwartz som producerat serien säger att alla kommer känna isg nöjda med slutet, men som sagt, stämmer trailern så blir jag inte nöjd!


street:Milan

The Sartorialist har tagit sig till modeveckan i Milano. Där fotar han välklädda italienare och övrigt modefolk på gatorna. Här är tre välklädda damer jag gärna skulle efterlikna. Fast idag blir det nog snarare funktion framför stil, dessvärre...
18534-4569
bilder style.com

ugly

I rollen som Amanda i Ugly Betty ser man henne som en ytlig otrevlig tjej, som ibland visar sin sårbarhet. På Actors Guild Awards förra veckanbar hon en söt grön klänning. Hon har enväldigt speciell blick...
18534-4566

som bomull

Hade svårt att sova inatt, ett säkert tecken på det är att jag vaknar av hissen med tidningsbudet... Att sedan vakna med huvudet som bomull, tjock hals och snuva. Uschans. Dessutom snöar det ute och är svinkallt. Bättre kan det ju vara... Nu blir det nog lite vilostund. Senare ska jag träffa en kompis på stan. Får väl se hur pigg och trevlig jag kan orka vara..
18534-4565

trötter

Nu är jag trötter. Mår sådär, hesheten verkar sprida sig till en förkylning.. Just my luck!
Sitter och kämpar med skolarbete.. Inser vilka prestationskrav jag sätter på mig hela tiden. Varför liksom?! Jobbigt. Talet börjar sitta, men det var andra grejer att göra i läxa också...
Nej, sängen skriker allt mer efter mig. Får nog lyda strax.
Är det bara jag eller känns Desperate Housewives lite överdriven nuförtiden?
Godnatt, baci!

C&C

C&C California gör mycket enkla snygga plagg som verkar väldigt sköna. Har inte råkat på dem i verkligheten, men just nu igger de här klänningarna högt upp på min önskelista. Speciellt den till vänster vore skön att ha i sommar. Lite uppiffad modell från t-shirtklänningen.
18534-4564
bilder shopbop.com

en sjal

Förra året var hans döskalle-sjal hett eftertraktad, i år levererar han en snygg paisley-mönstrad sjal. Designern är självklart Alexander McQueen. Jag gillar sjalar, men tycker alltid det finns en risk med att känna sig som att man bär på en palestinasjal när man virar den runt halsen... På den högra bilden har modellen sjalen lite över axeln, väldigt snyggt, så gör jag ibland om jag har skjorta på mig.
18534-4563
bilder shopbop.com

hög midja

18534-456218534-4561





Hög midja tycker jag är väldigt svårburet. Den extremt höga passar praktiskt taget ingen i, men lite lägre finns det fler som passar i. Mischa passar riktigt bra i de här jeansen med lite högre midja. Eller är de ens höga midjan, det kanske blir en synvilla då hon har skjortan nerstoppad.. Anyhow, jag tyckte hon passade bra i det här, privat klädd bjuder hon allt mer sällan på söta outfits, men det här bar hon upp snyggt!















G&S

18534-4560




Jag älskar blått. Det är en av mina favoritfärger och rätt blåa nyans är ursnyggt till mina ögon. Tyvärr har jag alldeles för lite blått i garderoben, men sakta fyller jag på, nu senast med en mörkblå kofta fårn Lindex som är super. Den här ursöta klänningen från Graham & Spencer vore toppen i sommar. Speciellt förtjust är jag i materialet som är upptill på klänningen, sidenet.
















bild shopbop.com

hes

Somnade tidigt, för att vara mig, igår. Väl förberedd för att tala om en sak på retoriken. Nu känner jag mig inte lika förberedd, mest trött och grinig.
Jag vaknade dessutom med världens whiskeyröst. Man kan ju undra vad jag gjorde igår... Pratade mycket, men inte så mycket... Kanske inte bästa utgångsläget då man ska tala framför hela klassen, men men vad kan man göra.
Drömde om ett ex inatt. Usch vad trevligt det var. Usch eftersom jag inte borde drömma om honom, men trevligt för att det var en mysig dröm. Värst är när man tror på det då man vaknar.
Nej nu blir det frukost!


färdigkokt

Har hunnit med världens ångest inför morgondagens retorik-redovisning. Man ska berätta en historia om en favoritsak. En söt kompis första reaktion var, "Men hallå, man kan ju inte ta med garderoben...". Det blir ingen garderob, men prylen är inte långt ifrån det ämnet...
Tack och lov för mina föräldrar som ställde upp som bollplank och gav mig tips. Så mycket lättare när man slipper tänka ner sig själv utan får hjälp i rätt riktning..
Kom just på att vi skulle lsa i ett kompendie också så det får bli sänglektyren denna afton. Befarar en förkylning på intågande så nu har jag druckit c-vitaminer och ätit frukt. Hoppas det hjälper...
Vet att det är en del negativa tankar på bloggen, men tyvärr kan jag inte skriva sådant som jag inte känner. Det är ju min blogg som ska spegla mig och mina tankar. Hoppas ni har överseende!
Imorgon kanske det blir träning. Ett pass i gymmet.. Får se, beror på min träningskompis.
Nej nu är riset färdigkokt, bara att hälla i matlådan och sedan åker pyjamasen på!

vill-ha-kappan

18534-4559



Den här ljuvliga kappan av Marc by Marc Jacobs behöver få sin plats i min garderob! Den är helt ljuvlig i modellen. Detaljerna är helt ljuvliga med klädda knappar, rundad krage, trekvartslånga ärmar och fickor. Oh, please give me!
















ps. hann med inte mindre än 3 ljuvligt i den texten... ds


bild shopbop.com

cuties

Rebecka Taylor gör ursöta klänningar. De här föll jag för pladask. Den röda passar en partykväll men de andra funkar lika bra kvällstid som till vardags. Favoriten är nog den längst till vänster, eller den andra från höger, eller den längst till höger.. Ja de flesta är som sagt ursöta!
18534-4558
bilder shopbop.com

kappan

Här syns Sienna i sin snygga kappa igen. Ursnygg tycker jag att den är!






måndag

Fortfarande ingen möjlighet att ladda upp bilder.. Får bli ikväll med andra ord. Vaknade med tjock hals. Inte ont utan tjock på ett märkligt sätt, går inte att förklara..
Idag är jag supertrött, men det är bara att dra upp sig. Sängen känns skönare än aldrig förr, men men... Ny vecka, ny kurs och friska tag. Bara att köra igång.
Ha en bra måndag!

sovdags

Går inte att publicera bilder idag.. Lite trist eftersom jag hade lite att blogga hade jag tänkt. Nåväl, det får bli imorgon eller när det kan fungera igen. Och jag har tid...
Lite jobbigt att inte ha tillgäng till dator under dagen och sedan ska jag jobba. Vill allt mer ha en laptop, men det var ju det lilla med pengarna också... Int elika lätt att bygga ihop en laptop som att bygga ihop en bra stationär. Fast jag ska ju få "låna" min brors platta skärm och ett trådlöst tangentbord+mus. det ska bli trevligt. Bättre med plats vid mitt datorbord och snyggare och lätthanterligare mus &tangentbord.
Filip var lika charmig idag. Han är så himla söt och härlig!!
Nej, nu blir det sängen, lång dag imorgon. Godnatt! Baci.

Kul topp

Visserligen är jag inte så förtjust i korsetter som överdelen påminner en del om, men nederdelen av toppen är så söt att det väger upp! Härlig liten klänning nästan fast i topp-modell!
18534-455618534-4555

bilder shopbop.com

mf del 3

Melodifestivalen börjar arta sig. När vi lyssnade på låtarna under dagen igår fick vi Måns som favorit och han höll även på sändningen. Sebastians låt är bra, men jag har svårt för den stil han körde med under framträdandet... Spännande värre, hur ska det gå på Globenfinalen och vilka klarar Andra chansen?
18534-4554

bild aftonbladet.se

vad skönt!

KOllade min skolmail, på högskolan inte nya skolan... Såg att jag fått mail från en lärare i ett ämne jag tentade i januari. Ämnet är ett som jag kämpat med ett tag och nu stod det där svrta på vitt att jag var godkänd!! Hurra vad härligt. Det behövde jag :) (Obs det gick INTE till som bilden syftar på...jag var personen till vänster, fokuserad på tentan! :) )
18534-4553

krasslighet

Usch, den senaste veckan har jag kännt mig krasslig. Har det inte varit magkatarren som spökat så har det varit gnagande hög temperatur och skav bak i svaljet... Inte alls skoj. Jag vill må bra och vara mitt solskens jag nu när så mycket är nytt och händer omkring mig. Men kroppen är inte inne på samma spår verkar det som...
Idag ska jag ta det  lugnt, men även träffa brorsonen igen. Segsöndag tänker jag ha måtte ingen försöka stoppa mig :)

Britney

Men VAD tänker hon? Nu verkar det onekeligen som att Britney är nära ett sammanbrott! Usch vad tragiskt.

lång dag

Idag har jag varit barnvakt för första gången. Det var riktigt kul. Viserligen  var föräldrarna med större delen av tiden, men ändå... Gick en lång promenad hem till en kompis och visade upp sötnosen. Hon blev helt betagen! Då var jag stolt måste jag säga :)
Kom hem för trekvart sedan och är helt slut! Ojoj vilken stor del av mitt hjärta som hör till Filip. Han är ljuvlig!

favoritfaster

Imorgon har jag fått ett hedersvärt uppdrag! Jag ska passa min älskade brorson. Hurra vad skoj. Massa kvalitetstid då jag får vara superego med honom. Då kan mamma och pappa, dvs farmor och farfar, få en chans då vi ska dit på kvällen sedan. Vi brukar alltid slåss om att hålla honom. Tror nog både mamma och pappa är snälla och låter mig hålla extra mycket ofta. Men jag försöker att dela med mig :) Vi älskar honom så himlans mycket alla tre!
18534-4552

bild via google.se

grannar

Åhh, igår lät mina grannar jättemycket! De spelade hög musik från tolv till halv två. Stundtals var dte så högt att jag kunde höra artisten sjunga i låten, andra stunder var det bara basen. Såå irriterande!
Lite grannhyfs efterfrågar jag. De låter alldeles för ofta väldigt högt. Speciellt kvällstid...

färger

Sitter här och funderar på att förnya bloggens design lite. Velar bara om vilken färg jag ska gå åt. Tänkte då fråga om råd.. Ska bloggens huvudfärg vara:

  • blått
  • rosa
  • turkost
  • lila
  • annat?

Skriv gärna en kommentar eller svara på undersökning här.


triss i lack

I vinter har Las Vegas varit min vän. Ett ursnyggt mörkt nagellack, lite svart/blodrött som håller i en vecka om jag fyller på toppen en gång eller två. Snart är jag dock redo att lämna det mörka och vända blicken åt en ljusare framtid. De här Essie-lacken väljer jag gärna emellan. Dessutom gillar jag namnen: Pinkadelic, Mod Squad och Guchi Muchi Puchi. Både roligt och snyggt! Kanske att man borde kolla Mavala och deras ljusare färger redan nu?!
18534-455118534-455018534-4549

bilder essiecosmetics.com

olika vinklar

En klänning ur olika vinklar. Hittade den här Chloe klänningen via Ebbas blogg och jag föll pladask. Den här varianten av förklädesklänning räcker alldeles utmärkt i min garderob. Snygg med fina detaljer!


bilder netaporter.com

petite

Att säga att Nicole är annat än Petite vore en lögn, men visst ser hon söt ut. Tydligen har hon varit på ett tv-bolag angående Simple life, jodå det ska komma ytterligare en säsong... Undra när den senaste visas i Sverige förresten? Gillar hela hennes outfit här. Kappan, klänningen (som man visserligen knappt ser) och skorna. Sött helt enkelt.

H&M klänningar

H&M har nyheter i sin shop. Jag gillar förklädesklänningen, som tagit slut, men tror inte den är något för mig egentligen... Den svarta verkar skön och slapp, perfekt en uschlig dag då man vill vara bekväm och fräsch. Den vita klänningen föll jag ordentligt för. Sitter den så fint som på modellen så är jag helsåld. Tänk vad fin den skulle vara på en student!
18534-454818534-4547
bilder hm.com

fredag

En lång vecka närmar sig sitt slut. En dag sjuk och en dag då jag mådde riktigt krassligt, igår. Men nu har jag överlevt och det känns skönt. Nästa vecka blir det retorik för hela slanten och jag börjar redan fundera på ämne att tala om i 1 minut på tisdag. Hmm.. Alltid så svårt att välja något.Vill ju inte välja något tråkigt... Fick en idé nu.. Ska se om det kan funka.
I helgen hoppas jag få mysa och leka med Filip! Nu har jag inte träffat honom på alldeles för länge och det är dags för förändring!

En tjej får väl drömma lite?!

Okej, om jag fick välja, vem skulle få uppvakta mig av dessa söta kändiskillar? Hmm, valet faller mellan Justin och Adam. Tror att det lutar åt Adam Brody faktiskt även om Justins sköna dansmoves är riktigt nice... Jake ligger också bra till men David, Matt och George slåss inte i direkt i toppen... David är nice, men kanske lite väl utseendefixerad för min smak, Matt är lite för mycket raka motsatsen, George är för gammal! Jake ligger bäst till, söt som tusan, men verkar lite för trist och alldels för hurtig.
Vem väljer du?!
18534-4539

britt*2

Två söta inspirerande brittiskor, Keira och Sienna. Keira har sabbatsår och syns inte så mycket medan Sienna har synts riktigt mycket det sista pga filmpremiärer.
18534-4538

kortis

Korta klänningar och kjolar kommer vara min vän i sommar. Visserligen var de det redan i somras och de flesta andra somrar, men nu är nog utbudet ännu bättre. Här är två söta enkla fårn Splendid respektive Rachel Pally.
18534-4537
bilder shopbop.com

Sienna

Day&Night
Gillar verkligen Siennas kappa som hon har svept om sig då det är promenad med hundarna som gäller.

18534-4535

Kvällstid tar hon nytta av, vad som ser ut att vara, en kjol som fungerar som klänning. Fint även det!

till ända

Snart dags att krypa till sängs. Imorgon är ytterligare en lång dag. Först skola och sedna middag med klassen på kvällen. Blir nog trevligt. Vad ska man ta på sig bara?! Tur att man hinner hem och byta.
Vissa dagar är dte soft stämning på jobbet, idag var en sådan dag. Skönt! Hann med mycket och fick flera lyckade samtal. Hade dessutom flera roliga samtal som jag lyckades vända. Alltid lika roligt när man kan vända någon som är supernegativ till att den är glad för att man ringde. Lika kul varje gång!
Nu tittar jag på mina tulpaner och äter gelehallon som mamma lämnat till mig när jag jobbade. Sött!

AHD

Trevlig Alla Hjärtans dag allihop! Inget direkt firande för mig idag, men det är en dag för kärlek ändå. Tillfälle att unna sig något extra i vardagen. Men det är nog viktigt att inte förstora upp dagen som känns ganska komersiell. En kompis uttryckte det som att det är en uppmaningalla måste mysa, på beställning. (OBS! förfinad översättning...) En sådan här glass vore inte dumt att smaska i mig ikväll efter jobbet och en låång dag.
18534-4533

lång dag

Usch mår inte så bra idag. Jätteont i magen. Den här veckan är nog lite för mycket känns det som. Det blir som att gå från 0 till 100 på kort tid... Bara att bita ihop.
Skönt att det inte är så svinkallt ute längre. Det är väl itne direkt varmt, men bättre än massa minusgrader i allafall! Tittar ut genom köksfönstret och inser att jag fortfarande inte tagit ner mina adventsstjärnor. De lyser inte fortfarande, men de hänger kvar.. .Ytterligare en sak på to-do-listan.

förresten...


18534-4532
Nej förresten, vill nog hellre ha de här på mig. Blå lång skjorta med markerad midja, kavaj, stuprör och en stor svart väska. LIte kaxigare outfit. Båda funkar, men just imorgon skulle jag nog välja den här faktiskt!


















bild netaporter.com

kul kofta

Såhär skulle jag kunna tänka mig att gå till skolan imorgon. Med Rick Owens omlottkofta som livar upp en mörk bas bestående av linne och byxor.
18534-4531

bild netaporter.com

elle style

Brittiska Elle-galan gick av stapeln igår. Bland gästerna fanns Stella McCartney i en ursnygg mörkblå kappa som säkerligen var hennes egen design. Thandie Newton bar grå silkesklänning, snyggt.

sweet rachel

Så söt stil hon har Rachel. Avslappnat, men genomtänkt och snyggt. Notera hennes naglar som är i neon-nyans. Trendigt värre..

fint

Lauren i söt klänning på Grammy efterfest.

fulltecknat

Tycker alltid det är så fånigt när folk ska berätta hur mycket de har att göra och hur stressande det är. Visserligen är jag inte bättre själv, lika bra att erkänna, men den här veckan är verkligen fulltecknad!
Skola varje dag. Två kvällar med jobb, en kväll med tärning och en kväll med skolan, en halvdag med jobb och ett möte efter det. Så ser veckan ut och jag tror jag kommer vara alldeles slut när det är fredag eftermiddag. Så bloggen får lida en del, hoppas ni har överseende med det.

täcke

Nu är jag helt slut. Det har varit en lång dag efter en natt av dålig sömn. Blev varnad att det skulle bli tufft den här veckan och att jag skulle bli väldigt trött och än så länge stämmer det absolut!
Nu sitter jag i pyjamas, har tvättat av sminket och smörjt in ansiktet samt borstat tänderna. Redo för sängen! För ett tag sedan fick jag ett nytt täcke och det är ljuvligt! Så härligt fluffigt och så är dte större än mitt gamla. Jag blev alltid så irriterad när täcket rörde sig inuti lakanet men nu finns ingen plats för rörelse. Fluff puff och god natts sömn helt enkelt!
Godnatt.

sunner

Jag gillar den här klänningen från Sunner. Speciellt gillar jag nog tyget, men den är enkel och söt. Skönt med en klänning som funkar bara som den är till vardags. Fint.
18534-4525

bilder shopbop.com

kanske trist

Den här koftan kanske verkar trist, men den skulle funka utmärkt i min garderob. Gillar enkla koftor med en twist. Koftan är det mest välanvändna plagget i min garderob... Den här kommer från Vince.
18534-452418534-4523

bilder shopbop.com

no doubt

Såhär kärvvänliga såg Jessica och John ut på Grammys efterfest. Inte kan de väl förneka romansrykten nu?!
18534-4522

helsvart

Den som läser här vet att jag oftast gillar den enkla outfitsen framför de konstlade. Jennifer Lopez är duktig på konstiga klänningar och kombinationer som man förvånas över, men så visar hon sig i svart klänning och heltäckande strumpor och det är klockrent. Snyggt!

helt slut

Första skoldagen är över. Nu är jag helt slut. Försökte vila men det går inte. Skulle nog somna för djupt och då blir dte galet i kroppen.
Ska äta lite gröt innan jobbet och förhoppningsvis få lite kraft och energi. Helst av allt vill jag bara sova nu...
Jaja, det går nog med lite peppning bara!
Skolan känns bra än så länge. Intensivt när alla är nya och allt ska vara käckt och trevligt hela tiden, men det blir nog bra efter första veckan.. Då kommer man in i rutinerna.

kväll

Nu är jag trött. Lite spänd men mest trött. Innan jag kan lägga mig ska jag bestämma mig för klädsel imorgon. Tror inte att jag kommer ha tid eller lust att lägga tid på det imorgon. Sedan måste jag testa väska och göra en pastasallad. Pastan är klar, men salladen ska i... Vet ju inte hur man ska göra med lunch så jag kommer förberedd! Den här veckan är fullspäckad. Det kommer vara massa skola, jobb och väldigt lite ledigt därimellan.
Sitter och lyssnar på The Worrying kind. Riktigt bra!! Hoppas den vinner hela alltet faktiskt.
Nej, grönsakerna ropar efter mig...och sängen!
Godnatt, baci!

så fint

Millas klädsel här ver supersnygg! Den passar vädret, är lagom klädd och bara snygg helt enkelt. Hade varit perfekt att ta på mig imorgon när det är första dagen på nya utbildningen. När jag vaknade idag var jag väldigt spänd men sedan försvann det. Får se hur jag känner imorgon när jag är på väg dit....
18534-4519

bild style.com

sommar blir vinter

Tycker om hur den här tjejen (vet inte vem det är..) tar en färgglad klänning som känns väldigt somrig och gör den vintrig. Heltäckande strumpbyxor och en polotröja under gör sommar till vinter. Ursnyggt. Jag har testat liknande kombinationer hemma men känner mig mest fånig... Såhär var det jättefint!



bild gettyimages.com

vinnande

Gårdagens delfinal var mycket bättre än förra veckan. Men jag tror mycket beror på att jag hörde låtarna många fler gånger. Det blir alltid bättre då!

The Ark var riktigt bra!
Worrying kind är svängig för att använda ett urtöntigt ord. Jag som inte ens är ett The Ark-fan...
Marie Lindbergs låt var riktigt fin. Texten är fin, hon gör ett bra framträdande, avskalat och skört. Fint!

Visst gillar vi Youtube när låtarna finns så snabbt. Men försvinner inte poängen med att inte släppa låtarna förrän precis veckan innan?!

påklätt

Kylan tränger på och det är skönt att det fotas en del från New York där folk faktiskt är påklädda. Första tjejen ser härligt påbylsad ut i flera lager, sådär skulle jag gärna se ut idag, med ett par solglasögon på nästippen också! Den rutiga capen ser fin ut, brittisk. Jag skulle nog inte orka med den, men att titta på den är den ursnygg!
bilder style.com

klänningar

Ursnygga klänningar som får mig att längta till sommaren. Dne vita vore perfekt på en studentexamen, eller varför inte på min 25-årsdag?!  Den blå klänningen kan funka redan nu med heltäckande strumpbyxor, fast bäst är den nog till bruna ben och heels eller ballerinas.
18534-451418534-4513
bild netaporter.com

promenad på stan

18534-4512








Den senaste tiden har Lindsay haft märkliga kläder, inte så värst genomtänkt.. Här går hon tillbaka till det enkla och det gör hon så mycket bättre! Snyggt och fräscht.















bild people.com

solsken

Jag har suttit ute i solen en stund. Härligt men kallt. Påbylsad i dunjacka med yllefilt runt mig. Skönt med sol på mitt bleka fejs. Läser en deckare med Erik Winter, riktigt bra. Gillar att den utspelar sig här i Göteborg. Man är med på hur och var de rör sig hela tiden. Men en bok jag läste var lite mer äcklig och då kändes det läbbigt när man kunde föreställa sig alla platser.
Jag är lite småspänd idag. Imorgon börjar nya utbildningen! Det går säkerligen jättebra, men lite spänt är det ju ändå. Jag är nog mest nyfiken på vilka andra som kom in!

turban(-igt)

Ashley går på stan dagen efter att hon och systern suttit front row under fashion week. Runt huvudet bar hon en turbanliknande sjal. Det ska visst vara modernt till sommaren, men jag är ganska (läs väldigt) tveksam. Är dte verkligen snyggt?
18534-4511
bild people.com

Uppdatering: okej ingen turban som jag skrev, men dne är åt det hållet.. Turbanig!

blue

Thandie Newton bar en söt mörkblå klänning på röda mattan. Enkel modell men upplivad med glittrig kjol.

mf

Så nu har jag sett alla kvällen bidrag i Scandinavium. Det var ett bättre startfält mot förra veckan tycker jag. Mina favoriter är nog The Ark, trots att jag inte är ett vidare stort Ark-fan. Jessica var också helt okej. Lärarinnans låt funkar, men den är ju inte direkt schlager. Lustans Lakejer och Svante&Annelie går helt bort hos mig. Reginas låt var väl okej, men vad har hon för kläder?! Jimmy har kvällens mesta energifyllda låt, röstar många yngre har den nog en god chans. Cosmo4 var sådär, kanske funkar bättre i TV...

melodifestivalen

SOl och kallt väder. Usch! Eller oslen är hurra, men kylan... Idag ska jag på genrepet inför kvällen melodifestival! Kul. Lite stressigt bara...
18534-4505

irl


Den här väskan spanade jag in på Mango idag. Den var ruskigt snygg i verkligheten, bilden gör den inte alls rättvisa. Damig visserligen, men ursnygg partyväska. Hade jag haft mindre väskförråd och större budget ahde den följt med hem, men som deet är nu suktar jag på avstånd!

Klicka för stor bild och detaljer!

bild mangoshop.com

coolt

Sheri Saum har på sig en riktigt cool klänning. Snyggt att hon väljer svarta strumpor, stövlar och inget mer. Klänningen är alldeles tillräckligt i sig. Den höga tofsen passar perfekt till.
18534-4503
bild gettyimages.com

en mix

VIlka ljuvliga klänningar! Älskar kombinationen av glansigt silke med mattare tyg i samma ton. Lite lägre midja känns roligt, 1920-tals känslan finns där hos Jayson Brundson. Den högra är min absoluta favorit.
18534-450218534-4501
bilder gettyimages.com

New york

Rachels destination då hon syntes på LAX var Fashion Week i New York. Badgley mischka och Zac Posen var två visningar hon suttit front row på. Hennes mönstrade klänning på Zac Posen var lite platt, hon kan så mycket bättre. Jag föredrar nog det enkla på Badgley Mischka-visningen. Ursöt kappa, helsvart och hängande långt hår.
18534-4498


bilder gettyimages.com

nicole

Nicole Richie syntes på Zac Posen visningen med pojkvännen Joel. För ett år sedna var de båda på visningarna, men med helt andra sällskap. Nicole med stylisten Rachel Zoe och Joel med dåvarande flickvännen Hilary. Jag gillar Nicoles stil. Stilrent, svart och urfin frisyr.




bilder gettyimages.com

att missa modet...

Läser hos Supermarket att Urban Outfitters resultat minskade med 6 % efter jämförbara enheter i januari. Orsaken säger företagets styrelseordförande är ”en seismisk förändring inom dammodet under förra året”. De missade alltså modet och lyckades inte sälja lika bra som tidigare.. Så kan det gå.
Jag var inte så imponerad av butiken då jag besökte affären på Ströget, men den får nog ytterligare en chans då jag besöker Köpenhamn nästa gång...

8/2

Idag har jag klänning. Första gången jeansklänningen åker på. Framtill är jag nöjd, men den hänger lite konstigt baktill... Antagligen är det bara ovana. Hoppas jag!

  • jeansklänning, H&M
  • svarta strumpbyxor, H&M
  • grå knästrumpor, H&M
  • svarta halvhöga stövlar
  • svart kofta, Zara

Klänningen ser ut såhär.. Hoppas det är okej att jag länkar...


NY street

Blandat som jag fastnade för hos Style. Caroline Winberg står och ser väldigt modellig ut. Ursnygg blå kappa som lyser upp det mörka. Tänk vad härligt om jag hade den runt mig idag (om den höll värmen...). Inne påCK-visningen syntes en mer lättklädd besökare i tights och klänning, perfekt vårklädsel som jag längtar efter idag i vintervädret.

bilder style.com

like chocolate

Först var nyansen mer röd, men nu är hennes mörka man chokladbrun. Snyggt. Är det möjligtvis en ny filmroll som är orsaken? Inte helt ovanligt att så är fallet...

bild people.com

kalldag

Okej, jag kan bjuda på en veckas vinter nu när det blir sportlov här i trakten, men sedan kan väl våren visa sig? Snälla väderguden?!
Idag var det -4,5 hos mig men antagligen kallare eftersom det ofta är varmare uppe hos mig än nere på gatan... Trots det tog jag klänning!
Hamnade åp världens segaste spårvagn, jag blev galen! Han stannade överallt, alltså där det inte var en hållplats och mesade sig. Sedan hade han inte ens vett att "köra ikapp" det.. Inget är så irriterande på morgonen som sega spårvagnar! Fast jag har kommit på att den väg jag gått till vagnen sedan jag flyttade till min lägenhet nog inte är den snabbaste.. Jaja, man lär så länge man lever. Fast jag vågar inte gå den vägen kvällstid eftersom det är genom en mörk park. Läbbigt!

Förresten, mina föräldrar har också träffat den här
mannen! Kul tycker jag!! Dessutom fick vi julkort från dem sedan.

jalouse

Hittade de här snygga bilderna på Kate Boswworth från franska tidningen Jalouse och var tvungen att posta dem. Riktigt snyggt och jag blir alldeles för sugen på att fixa likadan frisyr. När jag ser perosner med ljust hår blir jag lltid mer lockad eftersom det ger mig bättre bild än om någon mörkhårig har samma frisyr. Fast jag vill nog ha kvar min längd, även om jag fick mycket komplimanger då jag hade kortare för ett år sedan. Men det är ju jag som lever med det och jag vill trivas!


ett ex


Rakt efter Rachel kommer bilder av Adam på premiären av Hugh & Drew's nya film Music and Lyrics. Han ser ju för söt ut. Mmm...honom gillar jag.




resklädd

18534-4481
Rachel såg så söt ut när hon fotades på LAX. Kappan är ursöt med den,obligatoriska, trekvartslånga ärmen. Ursnyggt. Eller är det en klänning? Njae...fast ganska lik är den en Mike&Chris klänning jag sett någonstans... Fin är hon hursomhelst!


trötter

Äntligen är tröttheten tillbaka. Satt och gäspade på jobbet.. Tur att ingen ser mig! Lite sur när jag fick veta att jag spelat in hockey istället för Veronica mars. Men lite Laguna blev det till en kopp té.
Varför måste det vara så kallt? Trist. Tänker nog ändå ta klänning imorgon. Ska jobba i reception så det är bäst att klä sig snyggt. Männen på kontoret går ju klädda i kostym så.. Känner att jag slappat till mig lite från när jag jobbade på kontoret förra året. På detta jobbet har jag alltid tänkt lite mer på klädseln, jeans och tröja funkar inte för mig där. Fast det gör mig inget, jag gillar det. Mer vardaglig klädsel drar ofta ner mitt humör. Klär jag upp mig måste humöret matcha klädseln :)
Undra om någon fattar vad jag dillar om, knappt att jag förstår mina egna ord. Ska nog gå och lägga mig!
Godnatt.

grå


18534-4479

Idag känner jag mig grå. Dassigt, vinterglåmig och bara blek helt enkelt. Inte snyggt grå som Katherine McPhee utan trist blaha grå. Med det sagt är det dags att slänga på sig kläder för en kväll på jobbet. Oups, brådis ser jag....



dunk

Dunk lät det när Citymail killen lämnade sitt avtryck på min hallmatta. En tidning från Civilekonomen och senaste numret ev Elle med Dita Von Teese på omslaget! Nice.

sweet-talker

18534-4478Igår var jag inte så väldigt produktiv men jag lyckades titta en del på The Hills via MTV's hemsida. Bland annat fick man se när Brody Jenner, som varit ihop med Kristin (laguna Beach) och sedan Nicole Richie, var på date med seriens huvudperson Lauren Conrad. Av det man fick se så kan jag säga att den där Brody verkligen vet vad han ska säga. Okej, det är väl på gränsen till smörigt, men jag är nog en sådan tjej som faller för det smöriga ibland... :) En kväll träffades de ute och Lauren frågade om de störde han och hans kompisars kväll varpå han svarade: If anything, you made my night! Typ.. Smörigt, men sött!

dubbelt O



MaryKate och Ashley har letat sig till New York coh Fashion Week. Påbylsade sitter de på front row. Jag tycker nog att de är inne i lite av en svacka, inte alls lika förtjust i deras outfits (läs Ashleys!) på sistone.. Men det är nog bara jag...


enkelt



Precis som texten till den här klänningen från Generra säger så är dte enkelheten i klänningen som man fastnar för. This dress is lovely in its simplicity.



bild shopbop.com

ränder

Söt miniklänning med räner på snedden. Snyggt och fräscht, skulle passa bra i min sommargarderob. Skorna är dessutom väldigt söta.
18534-4474

bild shopbop.com

C

Anne Hathaway på omslaget av California Style. Snyggt och fräscht.

18534-4471

är det vinter?

Nu är det tredje dagen som det är nollgradigt och klart. Usch är det vinter nu?
Helgens väder var ju ljuvligt! Runt 8 grader och sol! I loved it. Nu får jag använda min dunparkas och känna mig som en michelingubbe. Okej, det är nog bara jag själv som ser liknelsen, men jag trivs så mycket bättre i min kappa som är nättare i modellen.
Snart blir dte lunch med en kompis. Galet att äta lunch redan eftersom frukosten precis landat i magen, men vad gör man inte för sällskap och vänner.

bättre

Idag gick det bättre på jobbet. Fick mycket fler betalningar och kan nu känn att jag återhämtat min dåliga kväll i tisdags. Fast egentligen var den nog mest dålig i mitt huvud. Men att det gick bra idga, hjälper egentligen bara mitt självförtroende för man får resultat kampanjvis... Antagligen rappakalja för den som är oinsatt, men så får det vara. Kan ju inte avslöja allt :)
Nu har jag iallafall fått en roomie på kick-offen, det var typ bara vi två kvar men det känns bra! Frågan är nu hur varmt det är då det är 15 grader? Kan man ha ballerinas då? *håller tummarna*
Mars blir nog en aktiv månad för mig. Redan två resor inplanerade! Vilken tur att jag redan läst marknadsföring A! Idag är jag Emma, det känns skönt att få vara mitt rätta jag allt oftare. Nästan jämnt :)

handen på hjärtat

Idag har jag inte varit särskilt produktiv. Donat lite med klädhögarna, men mestadels läst nya Veckorevyn, surfat och degat. Nåväl, snart blir det jobb och då får jag ta igen det ordentligt! Gäller att hålla uppe tempot så att jag får fortsätta efter min provanställning tar slut.
Åh, måste rusa. Ska klä på mig något käckt och sedan köpa månadskort innan jag hoppar på vagnen. Hoppas bara de säljer det på kiosken där jag bor!

around town

Just nu frossar jag i front row-bilder och streetstyle från Fashion Week i New York. Nästa vinter är långt bort och jag gillar inte ens vintern, så de kläderna lockar mig inte. Tjejen på den stora bilden är söt och välmatchad. Mörkblått är ursnyggt till rött. Men bildmässigt hade det varit snäppet snyggare utan kjolen som hänger undertill. Lite jobbigt faktiskt när kjolen hänger under kappan, inte så snyggt, men ibland så...
18534-4468

bilder style.com

somrigt

Det somriga linnet från Tibi är inget jag skulle gå i till jobbet, men i sommar vore det perfekt en varm härlig dag, med shorts och ballerinas till. Korta klänningar är min favorit, det är så snyggt och smickrande för benen. Hellre kortkort än urringat, alla gånger! Den svartvita från Milly är söt, men i sommar vill jag nog hellre ha färg.



bilder netaporter.com

nicole

18534-4462
Vardagsklädd på stan ser Nicole söt och fräsch ut. Gillar henens hårfärg, den passar henne bra efter det mörka.
































the moment

Gårdagens extra långa Grey's Anatomy var verkligen urbra! Jag satt klistrad i soffan och hade nära till tårarna flera gånger. Hur kommer dte sig att jag fastnar för de odugliga kilalrna i alla serier. McDreamy har varit allt annat än dreamy mot Meredith och ändå sitter jag där och hoppas på att de blir dem ändå. Samma som i SATC, jag hoppades alltid på Big och Carrie. Igår slutade det spännande och jag undrar vem hon väljer... Tyvärr var dte säsongsavslutning men fortsättningen kommer redan den 14 mars, om bara lite drygt en månad! Hurra.

sol

Tänk vad skönt det är när solen skiner. Visserligen är det ganska kallt ute, men solen gör sitt till humöret.
Inatt sov jag ordentligt, vilken lättnad. Igår hann jag gå igenom hela garderoben och nu har jag väl spridda högar med kläder som ratades. En stoor hög tänkte jag förflytta till landet och en motsvarande stor hög ska skänkas eller slängas.. Men frågan är ju hur det ska förvaras till de flyttas vidare.
Nåväl, ikväll är det jobb som gäller och jag hoppas verkligen att det går bättre än det gjorde sist. Come on people!!

härligt

Nyduschad efter en timma i gymmet. Har just ätit och sitter i pyjamasbyxor och gammal jobb t-shirt. Nu är det Grey's anatomy. Superspännande!
Till det tänkte jag äta kiwi och glass. Lite lyx får man unna sig mitt i veckan! Myspys.

elle

Jessica är Elles cover-story i Marsnumret i den amerikanska upplagan. Där berättar hon bland annat att hon var sårad då Nick syntes med en annan bara några veckor efter deras brytning, att de fortfarande har kontakt och att hon hemskt gärna vill berätta om sitt privatliv men har lärt sig den hårda vägen och nu måste sy ihop läpparna för att inte avslöja något.
18534-4456

18534-4458

luca luca

Gästerna på Luca Lucas visning fotades backstage och det var en del metallic som syntes. Carmen Electra i enkel söt klänning med liten ballongkjol. Lauren i klänning med stora prickar på var också fin. Bäst gillade jag tjejen till höger, Audrina, som syns i The Hills på MTV. Kjolen med hög midja och den enkla toppen var ursnyggt kombinerat!
bilder gettyimages.com

gladiator

Jag är mycket förtjust i gladiatorsandaler. Det har jag varit i två år nu. Men eftersom jag itne kan gå i flipflops och öppna sandaler så är detta perfekt för mig. Puccis variant är ursnygag och jag skulle gärna ha ett par i varje färg.
18534-445218534-445118534-4450

bilder netaporter.com

segdag

Idag har jag inget inplanerat förutom träning lite senare. Visserligen har jag ingen bestämd tid för dte heller eftersom min träningskompis kände sig krasslig. Jaja... Måste träna idag eftersom jag jobbar onsdag och torsdag. Vi pratade om att gymma lite på fredag etfermiddag om hon mådde bättre. Skönt. Jag vill komma igång igen, har ju varit sjuk. Snart tänkte jag dra ut två hyllor med kläder ur garderoben och städa lite. Känns som att jag använder samma saker hela tiden och jag vet ju att jag har mer att välja på egentligen.

kväll

Jobbet gick okej idag, ringde många men inte det svar jag ville ha. Blir så irriterad då. Jag gillar bäst när det går bra! Konstigt va?! :) Sätter sån press på mig själv, vill högpresetera varje gång och ibland måste man inse att man itne gör det. Men för att ha gott genomsnitt nu måste jag få ruskigt bra resultat kommande jobbtillfällen. Ibland vore det nästan bättre om jag hade mer laid-back inställning. Fast å andra sidan hade jag inte varit jag isåfall och då hade jag nog inte fått de jobb jag har fått.... Oj vad filosofiskt..
Nu blir det soffan en stund innan jag ska sova. Eller försöka. Inatt somnade jag vid halv tre... Inte kul.
Guten nacht.

på stan

I New York verkar det vara påbylsat runt Bryant Park. Kul eftersom det är ltie lättare att relatera till coh inspireras av här hemma. Mycket trekvartslånga ärmar på kapporna ser det ut att vara. Ruskigt snyggt!

bilder style.com

life

Snygg svartvit bild på Sienna på omslaget av Life. Hatten är riktigt cool och ger 1920-tals vibbar.
18534-4449

brownie

Hemkommen från turné färgar Jessica håret brunt. Hon passar väldigt bra i det. Snyggt att se henne i mörkblått också. Välmatchat med väska och linne. Men vad har hon förmärkligt skärp?
Blondinen i mig säger våga vägra färgning! Jag älskar mitt blonda hår.



på promenad

Mischa är ute med hunden i svart klänningen och bleka tights. Klänningen gillar jag men det var inte så fräscht med tightsen till... Gråa, svarta eller någon färg hade varit snäppet roligare.


kickoff

Dagens absolut bästa nyhet: Kick-off med jobbet i Sydeuropa i slutet av mars!
Jag jobbar kvällstid på ett företag och även vi som sitter i callcenter och jobbar extra vlir alltså medbjudna till kick-offen. Snacka om lyx! Riktigt nice!

michelle

Supersöta Michelle Williams stter front row. Hon har verkligen ryckt upp sig det senaste året. Förr var hon ganska trist, men nu är hon så söt!
18534-4437
 bild gettyimages.com

stress

Idag känner jag mig superstressad. Rastlös, stressad och nervös men jag vet inte riktigt varför. Jaja, det löser väl sig. Kunde inte somna igår, jobbigt. Det var faktiskt ett tag sedan sist och känslan är inte rolig.
Ikväll blir det jobb, alltid kul. Solen skiner, skönt. Det är bra för humöret.
Tänkte på en sak, när jag mår bättre har jag svårt att förklara hur och värför jag mår dåligt. Märkligt det där. Men bra på sitt sätt eftersom jag då inte drar ner mig själv eftersom jag inte "hittar" de mörka tankarna...
Nåväl idag är det bra, men stressigt. Har en klump i magen, snälla försvinn vet ju inte ens varför dne är där, som sagt.

cool

18534-4433
Mena Suvari ser riktigt cool ut i ordentlig hellugg som hon passar bra i. Den gula klänningen är helt rätt och allt känns bara snyggt.



























kvinnlig eller manlig

Min kvinnliga sida:
[x]
Köpt en hårfön? -jo, typ.
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut? -ehh, rolig?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ? -jo det tror jag nog
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 20 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning? -iaf bläddrat
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap? -njae, kan om jag vill....
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[] Läst ett nummer av slitz? -bläddrat snabbt igenom, men jag tycker inte det räknas
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[x ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna? -det tror jag nog, har ju en storebror!
[x] Diskuterat bröst? -på ett eller annat sätt, ja
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil? det kan vara skönt, med nyckelordet är kontroll!
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand? -ehh, det var ltie luddigt uttryckt
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 8 poäng.

gratisgenerationen

Nu har även jag skapat ett konto hos Gratisgenerationen.
Om ni inte nappat ännu och vill låta mig bli er värvare så
klicka här!
Vore superkul. Både för mig och er.

hemma på min gata

Ville också veta hur livsstilen ser ut på mina grannar. Har varit på Teleadress hemsida och kollat på MOSAIC tidigare när jag läste grundkursen i marknadsföring för en massa år sedan på högskolan.
Nu bor jag ju själv och det är lite roligare och mer träffande kanske.  Typ: B03 Internet och MingelUtmärkande drag
  • Unga
  • Välutbildade
  • Singlar
  • Hög- och medelinkomsttagare
  • Mindre hyresrätt i storstad/närförort
  • Nöjesintresserade
  • Förändringsbenägna individualister
Gatan där jag är uppväxt och mina föräldrar fortfarande bor ser ut såhär: Typ: H26 Konventionella FamiljerUtmärkande drag ·          Äldre ·          Högutbildade·          Gifta par med hemmaboende barn·          Höga inkomster·          70-talsbyggda hus i förort storstad/medelstor stad·          Samhällsintresserade·          Förändringsbenägna individualister

row

Sienna sitter front row under Fashionweek i New York. Hon ser väldigt söt ut i svart linne, jeans och kavaj. På samma visning fanns även Anna Vintour, har de något samarbete ihop?! De syntes ju även på Factory Girl-party. (alltså modesamarbete av något slag, inget romantiskt. Ville bara klargöra det.)

bilder gettyimages.com

en födelsedag

Idag är det min morfars födelsedag. Tyvärr lever han inte längre... Idag hade han blivit 90 år! Det är lite häftigt. Men den riktiga siffran som han blev är 87, och ett halvt. Jag saknar honom och tycker det är trist att han inte fick träffa min brors son Filip. Jag tror att han hade blivit lika fäst vid honom som vi är.

En annan som fyller år idag är min barndomskompis. Tyvärr har vi inte alls bra kontakt längre. Förr hade vi perioder där vi träffades mycket och sedan inte på ett tag, men nu tror jag inte vi träffats sedan i våras eller så... Grattis iallafall!

sköna söndag

Jag har börjat sova lite för länge på morgonen det sista. Vaknade strax före tolv idag. Ska visserligen inte upp tidigt förrän på fredag den här veckan, men dumt att vända dygnet när skolan börjar om en vecka.
Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Surfat, skrivit lite på mitt cv och mest degat. En skön söndag helt enkelt.
Melodifestivalen var ju katastrof! Det enda som var bra var Luuk och så  tyckte  jag den där "följetongen" var söt. Men de olika uppträdandena var ju inte alls bra. Det fanns väl en del som funkade rent musikaliskt, men i melodifestivalen... Nej det måste rycka upp sig ordentligt tycker jag om det ska bli något vettigt.

b-day

När Lauren, känd från The hills, fyllde 21 fick hon kalas av hennes nya sponsor Mark. Det är första gången någonsin som de har en spokesperson och det blev just Lauren. Kul!
Hennes tårta var inte att leka med. Kanske något att visa upp inför min 25-årsdag!?! Huvudpersonen var klädd i svart fodral med vit rosett, ursöt klänning! Den rosa väskan tror jag var en present.. Supersöt, hade passat perfekt nästa måndag då jag börjar skolan!
18534-4429


bilder gettyimages.com

härliga färger

Såhär vackert var det utanför arbetsrums fönstret för en stund sedan då solen gick ner. Tycker jag fångade det bra genom fönsterrutan. Det var mysigt att se landet igen. Det gav mig hopp och längtan om sommaren! När jag är där nere får jag ett lugn jag inte har annars. Det är nog ett mogenhetstecken för när vi just tagit över stugan blev jag galen efter två timmar. Möjligtvis tre om solen lyste OCH jag hade en bok. Nu trivs jag riktigt bra. Om det bara fanns internet och bättre tv-utbud så hade jag nästan velat pendla på sommaren! Obs, nästan!!
18534-4430

den sista!

Igår köpte jag något som jag blev väldigt nöjd med! Jag hittade en jeansklänning på H&M som är väldigt lik Acneklänningen. Det är inte den klänningen till vänster, utan den här är ännu mer lik Acnes.
Jag ramlade över den i Nordstan och lyckades få den allra sista. Den var i storlek 32=alldeles perfekt!
Vanligtvis brukar jag itne köpa plagg som är nästan helt slutsålda eller skrivits mycket om, men den här kunde jag inte låta bli. Det sköna var att den kostade 298:- och inte 398:- som jag trodde innan jag stod i kassan. Jag är supernöjd och inväntar nu ett bra tillfälle att dra på den! I värsta fall får jag ska mig tillfälle :)


Uppdaterat: modellen är ju väldigt lik den här, bara det att det saknas en söm framtill i brösthöjd. Färgen är mörkare. Snyggt nu med strmpbyxor och alldeles utmärkt till våren med bara ben. Åhh..




sol!

Snart bär det av ner till landet. Ska med och kolla till stället. Skönt med sol ute!! Kanske att jag kan sitta en stund i solen. Fast det beror ju lite på, solen kommer till sådär bra på vinterhalvåret... Det är ju trots allt en sommarstuga.
Gårdagen var trevlig och presenten blev uppskattad! Det var en smutsigt ljusblå kofta som är trekvartslång i ärmen och rak framtill. Supersöt modell som är perfekt till jeans med ett linne/topp upptill. Eller i sommar med shorts och ballerinas. Nästan så jag ångrar att jag inte köpte den till mig själv...
Ikväll är dte melodisfestival. Ska hem till en kompis och kolla. Känner mig inte redo för hela melodifestivaltåget... Kan man inte gå tillbaka till en kväll igen?! Det var bättre.

comeback

Sitter på min nya favoritsida Youtube. Lyssnade på Timbuktus Karmakontot och hamnade på Emilias comeback låt som är på svenska. Riktigt bra är den!
18534-4425

sysslor

Efter jobbet bar det ut på stan. Först lämnade jag en kofta som jag köpte i början av veckan. Hade tänkt ha den som klänning, men igår när jag provade den så kändes den för trist. Den bara var liksom...
Sedan var det födelsedagspresent letande till en kompis. Fattar inte varför jag väntar till sista minuten med sådant... Har varit sjuk, men jag hade ju mycket väl kunnat börja leta i början av förra veckan!
Velade lite och kände mig riktigt hopplös en stund men så hittade jag en sak. Jag gillar den riktigt mycket, hoppas bara storleken är rätt och att hon gillar den. Antingen kommer hon gilla den riktigt mycket, eller inte alls. Hoppas verkligen det blir bra!
Tänkte göra fruktsallad. Kändes riktigt töntigt att köpa en banan, en apelsin, en mango osv.. Men hey, jag behövde ju inte mer!
Nu är det trist väder ute. Duggregnar och börjar bli mörkt. Skönt att kunna hålla sig inne.

somrigt

Den sista tiden har jag allt mer drömt mig bort till sommaren. Varma dagar, skinande sol, blå himmel, bara ben, härliga dagar på landet, lunch på uteserveringar och allt annat ljuvligt som kommer med värme och sol. Nyheterna trillar in i butikerna och det är lätt att falla för det mesta som är ljust och somrigt.
Den smalrandiga klänningen passar en varm sommardag, rak och sval ser den ut att vara. Solklänningen i gult har ljuvlig modell, lite balettig med stor kjol. Jeansklänningen som liknar Acnes är riktigt snygg och jag hoppas den kommer till Arkaden så att jag åtminstone kan få prova den och veta om den passar, eller inte...
18534-442318534-442418534-4422
bilder topshop.com

dunk

Jag har problem med min fot till och från efter att jag skadade den för tre år sedan. Stabiliteten är inte som den ska. På sistone har jag kännt av den allt mer och idag dunkar det och pulserar.. Det dumma är att jag itne vågar gå på pass med risken att fövärra det hela.
Okej, slut på tycka-synd-om-mig inlägg! Genast.

blusar

På sommaren tycker jag det är snyggt och fräscht med somriga och söta blusar. De här två hittar man bland H&M's nyheter. Den flerfärgade är nog min favorit, men den svartrandiga som även finns i rosa/vitt är söt den också.
18534-442118534-4420
bilder hm.com

miss or match

Jag och en kompis diskuterade matchningar och mismatchning häromdagen. På många saker tycker vi lika, men ibland har vi också starka åsikter åt varsitt håll.. Jag gillar att klä ner tex en snyggare klänning med en vanlig kofta eller jeans, kofta och en silkesblus. Då blir det fint men ändå inte för uppklätt. Min kompis tyckte inte om det alls.
Zooey Deschanel visar upp ett exempel här. En fin silkig klänning som hon drar en kofta över.
Missmatch eller bara miss?


fredag

Det är fredag idag. Skönt! Fast veckan har varit kort eftersom jag varit sjuk stor del av den, eller krasslig åtminstone. Nu börjar det göra mindre ont i halsen men jag är fortfarande helt slut, ingen energi alls. Dessutom måste jag äta antibiotika för ett infekterat eksem.
Sitter just nu på jobbet. Här ska jag vara tre fredagar. Det roliga är att det är i samma hus som jag jobbar på kvällstid, gäller att jag inte går fel... Just nu är jag så förvirrad över alla koder jag har i huvudet. Kom inte ihåg koden till dörren in på kontoret och igår kom jag endast ihåg en av tre koder.. Snurrigt värre. Men jag skriver dem i mobilen, det funkar inte annars...

svartvitt

Svart och vitt är en kombination som syns mycket nu. Sienna bar en svartvit randig klänning på en efterfest för Factory Girl. Riktigt snyggt.
I England på Buberry event bar Thandie också en svartvit randig klänning med en bar axel, riktigt stilfullt. En snygg kombination som sagt. Även Ebba har burit kombinationen, nu senast på Elle-galan.

geren ford

Tittar då och då bland vårnyheterna hos Shopbop. Det finns oftast något snyggt eller något att inspireras av. Den här gången fastnade jag för den del plagg från Geren Ford. Linnet är ursnyggt, det är tunna band o kors på ryggen. Modellen är snygg och jag hoppas kunna hitta något liknande på stan. Klänningen i mitten var fin, men jag har så svårt för den typen av ärmar. De funkar inte alls på mig, men färgen är snygg och modellen i övrigt. Klänningen till höger är riktigt dreamy. Färgen, modellen, de dolda fickorna och veckan. Ursöt!!
18534-441718534-441618534-4415
bilder shopbop.com

metallic


Jamie Lynn bär en metallic klänning. Gillar att den går åt svart i färgen, lite mörkare och inte så väldigt plastigt på något vis. Metallictrenden på kläder är lite svår tycker jag, men detta passade henne väldigt bra!



klick


Lauren visar hur snyggt det är med en färgglad väska. Det blir en härlig färgklick till en enkel klänning. Superenkelt knep om man känner sig lite grå, eller svart...




tissel


Vänner eller mer? Sienna verkar ha smak för komplicerade killar. På sistone har synts mycket med P Diddy, som blev pappa till två  tvillingflickor alldeles nyligen... Här lämnar han henne på hennes hotell efter en lång partykväll (natt) på stan. Varför göra det lätt när det kan vara svårt?!








cooling

I den enklaste outfit, vit t-shirt och tights, gör Nicole vad hon kan för att se cool ut. Hatten, wayfarers och skorna är detaljer som gör det. Inte min stil, men cool ser hon ut.
18534-4406

stucken

Idag blev då läkarbesöket av. Gick bra under omständighetern och blev stucken i både finger och arm.
Efteråt gick jag hem och höll på att halka, farligt med isfläckar där det inte är grusat.. Gick nog lite för fort för nu har jag lite ont i mina benhinnor. Ska försöka träna i helgen, det var ett tag sedan och jag vill komma igång igen.Snart ska jag bege mig mot stan igen. Vill hem och fixa mig lite innan jag ska iväg och jobba.
Tack och lov fick jag vilat ett par timmar på förmiddagen så jag orkar nog hoppas jag. Igår var jag helt slut. Efter besöket hos Filip kunde jag nästan somna stående...

hits