puck

Snabba planer i eftermiddag. Jobbet har VIP biljetter till Frölunda och efter massa velande var det ingen som kunde/ville gå. Jag blev erbjuden att gå och tog chansen. Jag tycker det är riktigt kul att gå på hockey då och då. Samma med handboll men det var länge sedan nu..
Direkt efter jobbet var jag en sväng hos farmor och farfar, sedan var det fram och tillbaka med Scandinavium som mål. Mtachen slutade bra, Förlunda lyckades vinna med 4-3 mot Malmö. Fattar inte varför indianerna spelar så kasst just nu, de måste verkligen rycka upp sig! Men det var kul ändå.
Nu kollar jag lite på Desperate Housewives och snart blir det sängdags.
Baci!

gult

I Halloween tider är det roligt med ltie snygga kändisar också. Margeritha Missoni var söt i en gul klänning. Vem har sagt att gult är fult? Ser ut att vara en klnning designad Missoni. 
18534-3784

fint

Söta kristen Bell från Veronica Mars i vit axelbandslös klnning med svart bäte som markerar midjan. DEn lockigt romantiska frisyren gör också sitt till, väldigt fint!
18534-3783


bid gettyimages.com

makthavare

Tidningen Supermarket skriver om modebloggarnas makt över modet. De tar upp fenomenet att ett plagg kan sälja ovanligt mycket efter att det skrivits om på en blogg. Personligen förstår jag inte alls det... Varför strävar så många efter att ha samma plagg som alla andra? Visst är väl bloggläsarna spridda över landet, men jag fattar ändå inte tänket.
Jag är snarare tvärtom, även om jag gillar något väldigt mycket så avstår jag från att köpa det om plagget framhävs i bloggar eller tidningar. Ett exempel är Ebbas klänning, den tyckte jag var ursnygg när man först såg hennes byline-bild i somras. Sedan började snacket gå på bloggar och den fanns även med i andra tidningar, då tappade jag intresset. Jag har ingen unik stil, jag klär mig enkelt och klassiskt, men jag gillar inte att ha precis samma kläder som alla andra.

innemys

En sån hr dag ska man hålla sig inne och mysa, men nu när jag tittar ut ser jag faktiskt himlen.. Hade tänkt ta min svarta poloklänning idag, men det blev svarta byxor, topp och en kofta istället. Just nu är jag i en anti-jeans period. Klänningen från Vevet eer den från James Pearse hade passat mitt myshumör idag.
18534-3782
bilder shopbop.com

aj

Nyss kom en av cheferna från Stockholm och när vi häsade klmde han rejält om min hand. Shit vad ont det gjorde.. Dessutom har jag ont i handen sedan innan. Imorse när jag skulle hälla av vattnet från spaghettin så upptäckte jag det ordentligt.
Väckarklockan jobbade sig imorse så jag försov mig. Blev en kvart sen, men jag var väldigt tidig igår...
Det var härligt med träning igår, men det var fasligt mycket folk där. Stundtals var det folk på alla de maskiner jag ville använda... Frustrerande. Men det blev tränat ordentligt så jag är nöjd. Det blir träning på fredag också, får se om jag svänger dit imorgon... Mår tusen gånger bättre när jag tränar, trots att jag sov kasst inatt. Vaknade vid fyra och sov väldigt oroligt efter det. Och ändå lyckades jag försova mig...
Idag skulle jag behva köpa nya ljus, de från Lagerhaus höll sådär. Ikeas har varit bäst hittills.

det närmar sig...

Snart är det dags att stänga ner datorn och bege sig ut i mörkret. Det är verkligen mörkt ute redan och klockan är inte ens fem. Ischans.
Ska bli skönt att träna även om jag inte tror att jag hade kommit iväg om det inte vore för att jag ska träna med någon. Det är lättare banga om det bara är en själv det handlar om.
Dagen hittills har varit bra. KÄnns precis som vanligt att vara här. Snice!

ugly betty

Nästa vecka börjar Ugly Betty på kanal 5. Det ska bli kul med en ny serie. Serien handlar om Betty som börjar jobba som assistent på en mode-tidning som heter MODE. Betty anställdes av den avgående pappan och kommer vara assistent åt hans son. Pappan anställde Betty eftersom sonen är en kvinnokarl... Har för mig att jag läst att serien gått bra i USA. Det har ju bara gått några avsnitt ännu.. Salma Hayek är en av producenterna. Kul! På tisdag 7:e november är det premiär, samma dag som Grey's Anatomy är tillbaka i rutan!
18534-3780

stilikoner

Den senaste tiden har jag funderat över vad en stilikon innebär för mig. Ordet eller snarare begreppet är individuellt och det är inte säkert att alla håller med...
Det som inspirerar mig är någon som klär sig snyggt, enkelt och inspirerande. Det behöver inte vara en avancerad klänning, de coolaste jeansen eller den mest vågade ringningen. Jag inspireras av sådant jag kan göra till mitt eget. Det som jag själv kan ta på mig till jobbet, skolan eller på partyt. Att beundra vackra aftonklänningar gör jag gärna, men för mig är det väldigt sällsynt att få möjligheten att bära något sådant.
Kate Moss i smala jeans, linne och en jacka kan inspirera mig eftersom det är en perfekt skol-outfit. Rachel Bilson kan inspirera med hennes söta enkla outfits. Jag tycker Nicky Hiltons korta shorts med linne och en nätt kavaj är ursnyggt, Lindsay kan se fräsch ut i leggings, en lång tröja och skinnjacka.
Självkart kan flera av de här se avskräckande ut också, men vi har ju alla vår ups and downs.
Det jag vill komma fram till är att jag inspireras av de vanliga outfittarna, det som jag faktiskt kan ta på mig en grå tisdag i Göteborg.
Vad är en stilikon för dig?


wedding

Tvillingarna Olsen var också de inbjudna då H&M hade visning av sin Viktor&Rolf kollektion. Här är en snyggare bild på Ashley som brunett och visst klär hon i det, men jag föredrar nog hennes blonda hårfärg.
18534-3779


liten&nätt

Ursöt liten jacka/kofta från LaROK. Enkel, säkerligen skön och snygg, jag älskar plagg som detta.
18534-3778
bilder shopbop.com

lunch

Att ha lunch mitt i stan känns vädigt lyxigt såhär då och då, hela sommaren blir det dock lite tröttsamt... Idag tog jag en snabb repa i H&M, Mango och TopShop+lite snabbt svepande på Glitter utan resultat.
Nu har jag fixat intervju på onsdag och träning på fredag. Dessutom ska jag och pappa träna ikväll. Känns redan som att jag har bättre förutsättningar den här veckan än förra.
Nope, nu får jag nog ta posten.

armband

Jag är en armbandstjej, det är absolut att föredra framför avancerade halsband för min del. Ett blingigt armband kan göra en enkel outfit. De här är från Kenneth Jay Lane och inte riktigt i min prisklass men man kan hitta snygga varianter på de flesta kedjor såsom H&M, Indiska, Lindex eller Glitter.
18534-3777
bider netaporter.com

cowl neck

Schysst ärmlös topp av Marc by Marc Jacobs. Gillar den både som den är och med en enkel långärmad topp undertill. Enkelt och snyggt.
18534-377518534-3774


bilder netaporter.com

theory

Ursöt klänning från Theory. Enkel modell med fickor som en söt detalj, om än en dold sådan.. Perfekt till vardag och fest beroende på hur man matchar.
18534-3773
bild shopbop.com


working-girl

Idag sitter jag på jobbet. Kul att vara tillbaka, även om det bara gäller två dagar. Hann med ljusbehandlingen på morgonen, skönt att slippa stressa på lunchen. Nu kan jag istället ta det lugnt, äta min lasagne(eller snarare pappas faktiskt) och strosa på stan. Hrligt skönt vder ute idag. Okej solen gör allt sitt när den skiner, men idag är det 12 grader redan och det är nästan att föredra. Kyla gilar jag inte och min hud protesterar vilt!
En ny vecka, förhoppningsvis lite ljusare än förra, med syftning på humöret, inte utomhus...

late

Klockan säger 23.45 men i kroppen är det 00.45. Pigg som en mört.. Inte bra.
Imorgon ska jag jobba på mitt gamla jobb hela dagen. Ska bli riktigt trevligt. Men nu, lite beauty-sleep.
Baci!

I like

När Jessica var ute och signerade skivor(?) i helgen bar hon en ursöt svart klänning! Modellen är enkel, men ack så snygg. Enkelt rundhalsad, diskreta detaljer på kjolen och ett snyggt fall. Den här föll jag verkligen för!
18534-3771

hope

Mercedes-Benz var värdar för Hope Ball och flera kändisar var där. Systrarna Duff var söta i långklänningar. Halle Berry bar en kort glittrig klänning. Nickys klänning var härligt grön, kul med lite färg.

18534-3767
bilder gettyimages.com

en klänning

Klänningen som Lindsay har på sig gillar jag. Möjligtvis inte det tunna tyget som ärmarna består av, men modellen är ursöt! Lite samma stil som den klänning Ebba hade i ett nummer av VeckoRevyn som sålde slut i ett nafs. Stövlarna är inte helt dumma heller. Även om det känns mer rätt att ha strumpor under när man har stövlar och kort klänning.

nope

Det här var ingen hit på Mischa. Klänningen är söt och skorna är moderiktigt klumpiga, men vad gör hennes legginsg på benen? De ger helt fel stil och drar ner betyget totalt.

grönt

Gillar den här gröna kappan! Riktigt snygg till svart och härlig nyans. Min mamma passar suveränt i grönt och skulle nog bli avis om hon såg den här. Detaljerna är nog i sammet och det tror jag är snyggare i verkligheten, såhär ser det ut att vara en gulare nyans...
18534-3763
bild style.com

cityklädd

På stan i New York såg Nicky schysst ut i helsvart, skinnjacka, väska och raka, smala jeans. Det där gillar jag och väskan skulle jag inte tacka nej till..!

brillor

Chloé Sevigny ser cool ut i retro-bågar. Visst kan det vara kul ibland med sådana bågar, men om man som jag behöver glasögon framför datorn, på jobbet, i bilen, framför tv:n och helst på stan också(men det är jag för fåfäng för) blir det garanterat lite tröttsamt. Tyvärr har jag inte råd med nya glasögon varje år och därför behövs ett par som passar till osminkat ansikte i myskläder och även till uppklätt på jobbet. När jag köpte nya glasögon i vintras provade jag några lite roligare bågar, men de är roliga just då, men inte i det långa loppet.. Så trist är jag.
18534-3760

snurrigt

Jag tycker att jag är en ypperligt smart tjej som klarar av nationalekonomi, företagsekonomi och andra grejer, men är dte kommer till att vrida om klockan en timma hit eller dit, då blir det stopp. Mitt huvud spjärnar emot och jag får inte till det. Nu är dte visserligen gjort, men jag tackar för alla de klockor jag har som tar emot signaler och därmed ändrar sig själva! Guld värt.
Brödet igår blev supergott! Möjligen lite mycket salt, men det kan jag leva med! Två stora härliga limpor som smakade himmelskt. Det ska jag itne ha gjort för sista gången.
NU håller jag på och pillar med mina Cheap monday jeans. Har ju gjort dem lägre i midjan vilket förhoppningsvis resulterar i att de används lite mer. Nje om jag skulle försöka få lite luft. Det är kallt ute. Men luft gör ju ingen skada...

nybakat

För en stund sedan tog jag ut brödet ur ugnen. Har bakat två lantbröd. Ska bli spännande att smaka på dem. Bakar sällan bröd och det var länge sedan sist! Då bakade jag Foccacia.
Det är härligt att baka, skön process när man blandar och knådar och ljuvligt när resultatet kommer ut ur ugnen! Vardagslyx helt enkelt!

ford

Lovely blus från Geren Ford. Både färg och stilmässigt hade den passat perfekt i min garderob!
18534-3759
bilder shoppbop.com

på stan

Jessica är i London och såhär såg hon ut på stan i veckan. Snyggt och härligt höstigt.

Viktor&Rolf for H&M

H&M hade visning av kommande kollektionen Viktor&Rolf for H&M i Losa Angeles. Kjolen på modellen nedan var riktigt snygg, men blusen är jag inte lika förtjust i. Titta mer här.
18534-3755
Några av besökarna på visningen var Christina Millan i kjol med höög midja och blusen från kollektionen. Chloé Sevigny i vid kjol, linne och enkel kofta. Där var även vår svenska stolhet Izabella Scorupco.

bilder gettyimages.com

coat

Gillar kappan HIlary Swank bär på en filminspelning. Svart/vit i söt modell med aningen korta ärmar.

Luncheon

Nicky iklädd snygg wrap på damlunch i Hollywood. Hon och mamma Hilton besökte Bag Ladies lunchen tillsammans.


slut

Imorse var jag uppe med tuppen för att skriva tenta i skolan. Uppe tidigt eftersom det är några mil till min skola, men jag hoppas de gick bra. Nu är jag helt slut. Skulle vilja sova, men jag är rädd att jag inte somnar ikväll då. Måste dessutom upp ruskans tidigt på måndag så det är bäst att försöka vända tillbaka dygnet lite. Det bästa med tentor är känslan efteråt! Den är ljuvlig.

dvd

Söt outfit på Mischa då hon rör omkring bland DVD-filmerna i LA. Men glömde hon borsta håret innan hon lämnade huset? Söt topp! Och Chanel-väskan är ju inte så dum, även om jag inte tycker den är ursnygg utan mer kul.
18534-374818534-3747

varning

Vad det har blåst i natt! Helt sjukt mycket. Var orolig för balkongmöblerna, men var också orolig för att fönstret på dörren skulle gå sönder om jag försökte gå ut och hämta in dem..
Fara för Allmänheten
står det där jag bor... Hmm.. SNart måste jag ut i rusket ändå.
Idag är det fredag men va dhjälper det när man ska till skolan en lördag? Usch usch... Måste klä på mig och åka till ljusbehandlingen... Lite FInns Crisp först kanske...

sovdags

Nu ska jag försöka sova. Den senaste tiden känns det som jag mest har vridit mig i sängen, men jag hoppas det ska bli ändring på det! Jag behöver min beautysleep! Börjar ju få påsar under ögonen nästan... Inte skojigt! Man mår inte direkt piggare av att se risigt ut.
Baci!

fint

Den här outfiten gillar jag riktigt mycket. Det är enkelt, passar en vanlig dag till skolan och ser avslappnat snyggt ut! Mucho nice.
18534-3746

shoppingränder

Kate Moss shoppar på Bond Street i London. Snygg outfit, fast hur vågar hon röra sig i den korta tröjan/klänningen? Ordentliga tights undertill hade jag förstått, men det ser ju ut att vara strumpor...
18534-3745

bästa medicinen

Bästa medicinen för en hopplöst deppig tjej är att träffa underbara syskonbarnet Filip. Han är såå underbar! Idag var han lite kinkig, men ljuvlig ändå. Gick en lång promenad med hans mamma och det var riktigt skönt. Jag kommer inte så ofta ut på långpromenader, har inga bra rutter här där jag bor... Svepskäl!
Dagens icke-nyhet är att
Ebba von Sydow har en lika snygg kappa som jag har! Såg att hon hade vikt upp ärmarna längst ner, det är faktiskt snyggare. Tur det eftersom de är för långa för mina kortisarmar. Ärmarna är oftast problemet när det gäller tröjor, toppar och skjortor. De blir bara raka, vida och för långa i 9 fall av tio. Nope nu ska jag fortsätta pluggandet!

devine

Vilken ljuvlig klänning! Den är av märket Susana Monaco och heter Pin Up Dress 26". Ursnygg verkligen. Tänk att ha den hängande i garderoben. Skulle gärna dra på den till en fest, eller varför inte nyårspartyt?
18534-3744
bilder shopbop.com


brunette

Vad trist, verkar som Ashley Olsen satsat på att bli brunett som syrran Mary-Kate. Hon som passade så bra i det ljusa håret! Hiss eller diss? Vad tycker ni?
18534-3743



rosa

Den här ceriserosa klänningen är för härlig.Gillar längden, allt behöver ju faktiskt inte vara släpa-i-marken långt. Detaljen framtill är dessutom snygg men diskret eftersom den är en del av klänningen. Färgen påminner om min balklänning.
18534-3742


bilder gettyimages.com

sienna

När Sienna var värdinna för middag för Marchesa och Bergdorf Goodman var hon klädd i en ljugli klänning. Framifrån är fallet ursnyggt! Från sidan är det inte samma hit, men fint trots allt. Kanske aningen kort klänning, men jag älskar modellen!


bilder gettyimages.com

looks like

När Lindsay besökte X-box party såg hon nästan ut som Rachel Bilson. Eller är det bara jag? Gillar prinsesskjolen och den söta lilla jackan hon har utanpå. Fint!
18534-3737
bilder gettyimages.com


mischa goes leo

Visst passar Mischa i lugg! Sådär snyggt som man önskar att man kunde få till det själv, men jag tänker inte försöka mig på lugg igen, alldeles för jobbigt för någon som är så bekväm som jag är. Det blir en bra blandning med den tuffare leopardmönstrade klänningen och den mjukare stilen som hennes lugg ger.
18534-3735



kortast

Nu på förmiddagen har jag klarat av värdens kortaste intervju. Var inne i en kvart. Låter ju itne särskilt bra, men jag fick alla standardfrågor.. Jaja.. Finns inget att göra än att visa upp sitt bästa jag.
Fokuserar på studierna och om ett tag ska jag iväg till svägerskan en stund. Träffa henne och brorsonen ska bli trevligt. Det är roligt att träffa henne ibland, för det blir ju mycket trevligare när man är vänner! Ska se om jag har någon bok hon kan vilja låna.. Vi har samma boksmak!
Ruskigt väder idag! Drog på mig seglarjackan, fanns inget bättre plagg när det ösregnar ute. Typiskt västkust-plagg. Läste att det ska komma in en storm. Bara den inte blir för jobbig här, gillar inte när det slår så hemskt i fönstrena.. Jag bor ju högst upp!

whitney gala

Alltid kul att se olika klänningar på kändisarna. I New York höll Whitney Museum en gala i samband med deras senaste utställningar. Där syntes bland annat Emmy Rossum klädd i en kort guldig klänning. Väldigt söt, men Emmy hade nog varit sötare i en klänning med lite mer färg. Helena Christenssen bar en enkel klänning som passade henne mycket bra! Michelle Williams passade bra i sin gula axelbanslösa klänning. Ursöt och fint matchat med svarta strumpor.



golden girl

Moet & Chandn höll galatillställning i London och Kate Moss var en av gästerna. Kate glittrade i guldklänning och fin ögonmask. Vid armen hade hon pojkvännen Pete Doherty..



i svart

Sin vana trogen byter Lindsay oufit flera gånger på en kväll. Här i ytterligare en klänning på Hollywood FIlm Festival. Inte så dum den här. Jag gillar stilen.
18534-3729



spam

Någon mer som börjat få spam igen? Såå tröttsamt! Men skönt att de kunde fixa det tidigare, förhoppningsvis går det att åtgärda ytterligare..

runway

Ser ut som att Nicky HIlton var en av gästdomarna i senaste säsongen av Project Runway. Där har vi en grym serie som inte spårat ut eller fortsatt lite för länge.. Allvarligt talat Amercisa Next top model nummer 10, behövs det faktikt så många toppmodeller? Heidi ser cool ut i hatt och Nickys lila kofta är söt med stora knappar, som jag gillar!



festival

Vid Hollywood filmFestival vimlade det av kändisar klädda till tänderna. Gillar verkligen Sandra Bullocks röda klänning med ballongkjol! Riktigt nice!
18534-3725



låång natt

Kunde verkligen itne sova inatt. Låg och vred mig hur många timmar som helst. När jag väl somnade vaknade jag en gång varje trekvart... Dessutom skulle jag hjälpa min kompis at komma upp vilket gjorde mig alldeles stressad. Usch mår kass idag.
Inser hur trist dte är att läsa detta, sorry, men jag skriver om mitt liv och såhär är det just nu!

lång dag

En lång dag med en del uschliga besked närmar sig sitt slut. Snart är det sovdags! Skönt.
Hoppas ni har en trevligare vecka än jag har...
Sov gott! Baci.

brorsonen

Alltså min lilla brorson är nog den sötaste baby som finns! I lördags efter att jag kört honom i hans barnvagn, han sov men kände nog att det var grymma faster Emma som körde honom, åt vi middag på landet. Att hålla honom brukar alltid bli en kamp mellan mig, mamma och pappa. Vi vill alla få känna hans lilla kropp nära oss. Ett tag sov han mot min axel, han verkade ha det skönt där, trots att den nog inte hör till de mjukaste axlarna.. När han vaknade till igen tog pappa över och då "satt" lillkillen i pappas knä. Såå sött! Farfar och barnbarn. Det var verkligen jättesött och det knäpptes en hel del kort. Sedan har vi lärt oss att han gillar att "stå" upp. Det vill säga man håller honom stående. Då såg han så stor och grann ut. Mycket äldre än de 7,5 veckor han var. Liten hyllning till bästa killen! :) All that love!

rött

Det var länge sedan Sienna Miller visade upp några vidare oufits, sedan sommaren 2005 rättare sagt... Nu blingar hon till ibland, men oftast känns dte hopplöst. Den här korta röda kavaj/jackan gillar jag! Något liknanade som tex Rachel Bilson synts i. Söt modell, kul med en stark färg och väldigt snyggt till en enkel outfit.
18534-3721



marc

Snygga saker från Marc by Marc Jacobs. Klänningen är i fin modell med diskret mönster i navy och svart. Den långärmade blusen i siden är enkel, diskret och perfekt på jobbet eller en uppklädd middag.
18534-372018534-3719


blder shopbop.com

snygga grejer

Snygga plagg från Netaporter att inspireras av. Den gråa tröjan är Vanessa Bruno och passar en mysig höstdag med jeans eller vanliga byxor till. Toppen är Chloé och passar lika bra till en middag som i vardagen. Moschino har gjort kappan jag är riktigt förtjust i. Stövlarna är en dröm från Jimmy Choo och klänningen är av samma designer som kappan, Moschino. Klänningen vore perfekt till nyårsfesten, eller varför itne den stundande (eventuellt åtminstone) 25-årsfesten om några veckor...
18534-3718
bilder netaporter.com


baccarat

När Nicky Hilton hostade Baccarats stora öppning av en butik bar hon en blus av Diane von Fustenberg. Blusen går i samma stil som wrapklänningarna jag bloggade om för ett tag sedan. Tycker nästan att blusen är att föredra, lagom skala på mönstret!
18534-3717



en klänning

När Fox hade party såg jag den här skådespelerskan som är med i Bones som visas på tv3 på tisdagar 20.00. Fastnade för hennes klänning. Gillar den långa ärmen och färgerna. Snyggt!
18534-3716



tisdag

Idag är det tisdag, fick för mig att det var onsdag ett tag, men det hade kännts lite pressat, att "förlora" en dag sådär.. Det är en hel del saker som står på min att-göra-lista idag.
Ska ner på stan en sväng, studera(!), plocka undan lite, leta efter ett par glasögon mm.
Imorgon ska min mormor opereras och jag kan inte låta bli att oroa mig. Det är lite för mycket på en gång, men så är det tyvärr ofta i min familj... Som sagt, jag gillar inte saker som jag itne kan påverka själv och de grejerna faller just inom den kategorin.

Datestar

I bloggvärlden är det lätt att falla för grupptryck. Här är beviset på hur jag fallit... Alla som gillade klippdockor när man var yngre kommer digga Date-star! Här ser ni en egenhändigt tillverkad Emmaria. På den här länken kan ni titta igen och även göra en egen! Länka gärna till resultatet, vore kul att se!
Nu blir det sängen efter en låång uschig måndag.
18534-3715



O(h)C

Rachel och Adam är ovanligt påklädda på där de går på gatan i Canada. Det är väl inte direkt samma väder där som i Kalifornien. Premiären av OC, här och i USA, närmar sig med stormsteg nämligen nästa vecka!!
18534-3714



navy med rosett

People visar ibland kändisarna och plagg/accessoarer som de använder fler än en gång i rampljuset, jo det händer faktiskt! Den här toppen har jag bloggat om tidigare, gillar den riktigt mycket och tack vare de här bilderna ser jag den tydligare och gillar den ännu mer. People tipsar om att Forever 21 säljer något liknande och den är ju riktigt snygg den toppen också!
I vilken outfit gör den sig snyggast då? Jag tycker bild nr 3 med jeans till.
18534-3711


bild people.com

väst

Den stickade västen har slagit i höst. Riktigt snyggt kan det vara, även om vissa modeller ger ruskiga sinnesbilder. Den här är från Twelfth St. by Cynthia Vincent och faller under kategorin riktigt snygg! Ska den passa här i Sveriges kalla klimat får man ta något under, en enkel långärmad tröja eller en skjorta kanske?!
18534-3710
bilder shopbop.com


rachel pally

Rachel Pally är utbildad dansare och det syns nästan på hennes plagg. Mjuka, lätta att röra sig i och följsamma. De här korta klänningarna i modal och (lite) spandex passar lika bra till tights, strumbyxor eller byxor.
18534-370918534-3708
bilder shopbop.com


inspiration

När jag vill inspireras surfar jag in på Shopbop. De är suveräna på att ge mig tips och idéer. Den djupa v-ringade klänningen kommer från KAROO Mark Eisen. Den korta, raka klänningen är i fleece från Graham & Spencer. Verkar väldigt bekväm, varm och snygg! Perfekt med andra ord.
18534-370718534-3706


bilder shopbop.com

ashley

Såå snygg bild på Ashley Olsen. Nu blir det CSI.
18534-3705



crap

Mår verkligen crap just nu. Känner mig superlåg och har ingen energi alls. Blaha, det beskriver vad jag känner om det mesta just nu. Det enda so mjag faktiskt gör är att studera. Det är typ det enda motiverande. Helt galet eftersom det brukar vara tvärtom!

Tips mot höstdeppighet mottages med största tacksamhet!

klänning

Känns som det var ett tag sedan jag såg Nicole i klänning. Dessutom med skinnjacka och strumpisar, känns som hon inspirerats av Lindsay nästan.. Fint var det iallafall!
18534-3704



svart&brunt

Ytterligare en kombo som jag är mycket tveksam till.. Mischa bar en klänning i svart och brunt på en visning under LA Fashion Week. Modellen är riktigt fin, en axel bar och lite volanger, men färgmatchningen är jag skeptisk till.
18534-3703



all-denim

Helena Christensson kör jeans från topp till tå men ser lika fräsch ut som vanligt. Gillar hennes väska. Brunt skinn är alltid snyggt och den modellen ger extra poäng! Vore perfekt som skolväska.
18534-3701



ny vecka

Jaha, ytterligare en vecka är här. Det gråa vädret utanför fönstret suger ur all lust ur mig. Riktigt segt är det. Det värsta är ju att det bara börjat.... Men om solen ville visa sig så hade ju saken blivit lite lättare. Igår hade vi sol några stunder, men det kändes lite för lite nästan.
Usch, har verklgien gått in i höstdeppet redan. Måste rycka upp mig! Slutet av veckan är oftast lättare, början känns bara urk. Väntar på svar och besked från några ställen vilket gör mig lite frustrerad. Gillar inte att behöva avvakta saker utan vill gärna fixa själv.

helgen

Helgen har varit skön. Gårdagen spenderades med hela familjen. Med fokus på sötaste brorsonen. Han är för underbart söt och ljuvlig. Att hålla honom är så mysigt, hans lilla kropp känns så skör, även om han är väldigt stark! Hösten är här, nu måste jag väl acceptera antar jag...
Nu blir det soffan ett tag till innan jag ska sova. Känner mig så trött! Har varit det hela dagen.

away we go

NU lämnar jag snart datorn för dagen. Tillbaka imorgon igen. Hann inte svara på kommentarer, sorry, men imorgon så...! Baci!

rosett

Diane kruger bar ljuvligt armband med matchande ring på ett event med Van Clef i Paris. Ursött armband verkligen! Ringen var också snygg, men jag skulle nog bära dem var för sig, eller på vardera hand som hon gör...
18534-3699



söting

Igår kollade jag på en söt film. Tyvärr minns jag inte namnet på den men Joshua Jackson spelade en av huvudrollerna. Filmen utspelade sig i Toscana och Joshua skulle övertyga en författare om att han skulle skriva en ny bok. Söt, okomplicerad film som gav må-bra känslor. Sånt gillar jag efter en uschig dag! Dessutom gillar jag Joshua. Han är ju för söt! Här med flickvännen Diane Kruger.
18534-3698



tjoho

Nu har jag också Rosa Bandet-banner på bloggen. Tjoho! Tack för hjälpen!
SNart ska jag ut i rusket. IDag känns det väldigt höstigt, även om det är någorlunda milt ute. Läste i min blogg att under oktober för ett år sedan var det nollgradigt någon gång nu i oktober. Nollgradigt känns väldigt långt borta faktiskt!
KOllade på Idol igår, de är inte så värst bra egentligen... I intro-låten visades vilka som faktiskt kan sjunga.. FÖrra veckan var de mycket bättre tycker jag. Rock var nog ine deras grej röstmässigt även om de gillar det stilmässigt.

rosa bandet

Visserligen är mer än halva ånaden gången men jag vill också ha den där Rosa Bandet-grejen på min blogg. Läste hos någon hur man skulle göra, men då hann jag inte och nu har jag glömt var det var. Någon som kan hjälpa mig? Vore mycket tacksam!

Empire

KAROO Mark Eisen har gjort den här Empire Front Long Sleeve Sweater. Härlig modell, fint med rynkdetaljerna. Den här gillar jag. Säkerligen en tröja som passar perfekt dagar som denna då man känner sig ful och bara vill lägga sig i sängen igen. Det är 100% cashmere och den kostar $319.
(sorry om bilden blev läbbig, men jag tänkte testa något nytt...)
18534-3695

bild shopbop.com

midnattsblå

Den här ljuvliga klänningen kommer från Rebecca Taylor. Ljuvlig modell, fina detaljer, helt enkelt perfekt. Antingen att bära som den är, till tights eller jeans. Den går att klä upp och ner. I'm loving it!!
18534-3694


bilder shopbop.com

SMG i glamour

Gillar den här bilden på Sarah Michelle, så sött! Basker på huvudet, ballngkjol på klänningen, mörka strumpor och platåpumps. Sött och fräscht!
18534-3691
18534-3693



old Paris

Hilfigher firade öppningen av en butik i den franska huvudstaden och både Kate Bosworth coh Lindsay Lohan besökte invigningen. Nya bästisar i kändisvärlden? Kate bar en axelbandslös svart och grå randig klänning som såg söt ut. Lindsay i en grå/silvrig klänning med tunna axelband imponerade int elika mycket. Men hennes kappa och halsduk var fina!
18534-3686
18534-3689



bebe

Appropå Bebe, här är två bilder med Mischa i den senaste Bebe-kampanjen. Såhär har det sett ut tidigare. Och här är bilder från New York då bilderna togs..
18534-3685



oc

Den 1:e november börjar fortsättningen på säsong 3 här i Sverige på Kanal 5. Den 2:e november börjar säsong 4 i USA. Såg en trailer nya säsongen i USA. Känner att min OC-obsession har släppt rejält!
18534-3683



till nästa...

Jag gillar Lauren som är med i The HIlls som går på MTV just nu. (19.30 på vardagar...)
Hon har schysst stil, inte så avancerad utan ganska bekvämt men fräscht. Tror nog vi är ganska lika, med skillnaden på att hennes kläder säkerligen kostar bra mycket mer än mina.
Ryktet just nu är att Lauren är tillsammans med Nicole Richies gamla pojkvän, Brody Jenner. Alla verkar gå runt borta i Los Angeles... Och så blir de ovänner hit och dit också...

18534-3682



stripes

Den här stilen gillar jag och Nicky är väldigt bra på den. Sköna shorts matchade med enkelt linne och en liten söt kavaj. Så fräscht!
18534-368018534-3680



midnattsblått

Ginnifer Goodwin är lite av en doldis, men hon har varit med i flera större filmer och har helt okej klädstil. Här på middag på Bergdorf Goodman anordnad av Moschino. Kappan Ginnifer har på sig är från Moschino, ursnygg! Färgen är härlig och modellen är så söt. Klänningen under gillar jag också, men nätstrumpor har aldrig kommit särskilt högt upp på listan för mig. Snyggt matchat just det blåa mot svart. I like it!
18534-3678


bilder gettyimages.com

med lugg

Det var ett tag sedan man såg Mischa med lugg. I OC har hon nog inte haft det sedan första säsongen nästan... Snyggt att hon har lite ljusare hår igen. Här är hon på visningen av Bebe's vårkollektion. Gillar hennes klänning, som antagligen är Bebe, den är så härlig i kjolen!
18534-3677



red

Carolyn Murphy var med vid invigningen av en butik i veckan. Hon visade hur snyggt det kan vara med röda läppar. Gillar hennes frisyr också. Knut med lite lösa lockar!
18534-3676
bilder gettyimages.com


mini

Kate matchar sina minikorta shorts med helstävkande strumpor och flats. Ganska snyggt även om jag inte skulle bära så korta shorts annat än mitt i sommaren på väg till stranden.



keira

Keira ser bekväm ut i helsvart. En tunika matchas med tights, stram tofs och glasögon. Snyggt.
18534-3672



segare än kola

Känner mgi urseg idag. Ingen energi eller ork alls. Känns som om någon sög ur mig all energi inatt...
Förmiddagen har spenderats till lite studerande och en tur till ljuset. Har riktigt fuldag idag. Känner mig blek, glåmig och håret vill sig inte alls. Urk!

flopp

Var på stan en kortis igår och såg de här live. Ingen hit kan jag säga! Alldeles för mycket MC-boots känsla över dem. Mycket bra pris (599:-) för den som gillar modellen dock!

silk tie

Graham & Spencer har gjort den här enkla, stöa toppen. Liten puff vid ärmslutet, rak modell och sidenband i ringningen som knyts till en rosett. I like it!
18534-3671
bild shopbop.com


dress

Ljuvligt vacker klänning från Chloé. Tyvärr ser man att den är genomskinlig, men den är vacker och jag drömmer, då spelar sådant ingen roll...
18534-3670
bilder netaporter.com


sjukt trött

Jag är helt obeskrivligt trött just nu. Jag har varit trött länge men såhär trött har jag inte varit på ett bra tag. Sjukgymnasten drog och slet i min nacke, kändes märkligt men det gör underverk!
Fikan med min kompis var riktigt trevlig, över förväntan. Speciellt med tanke på att jag mått sådär idag. Idag regnade det för första gången på ett tag, eller har jag bara glömt? Helt plötsligt vimlar det av unga killar i mitt hus. Är det inte i hissen eller trappan jag stöter på dem så är det i porten. Och alltid när jag ser som minst snygg ut. Som ikväll när jag hade gått från hållplatsen med vinden i håret, lite regn som blåst under paraplyet, och woups i porten stod fyra unga(unga betyder någonstans mellan 25-28år) killar. Kan jag inte få vara mitt snygga jag en enda gång?! Hmpf.
Just nu halvkollar jag på Devil Wears Prada. Många dissar kläderna och visst de är väl ingen dunderhit, men filmens story itnresserar faktiskt mig mer. En härligt tjejig film.

ronson

Designern Charlotte Ronson hade cocktail party för att fira sin kollektion för våren 2007. Nicole Richie var en av besökarna. Hon såg söt ut, håret är inte så dumt när det är fixat...
18534-3668



uk vogue

Omslaget til Vogue ser somrigt ut, men insidans bilder på mischa är desto höstigare. Den svarta tröjklänningen som är nummer 2 från höger är söt. Men den riktiga favoriten är nog den gröna klänningen med storpolo och mönster som är nummer 3 från höger. Ursnygg!
18534-3666



home again

Lunchen var trevlig och god! Vi var lika sega jag och kompisen, så vi höll lagom nivå. Lämnade tillbaka ett par shorts jag köpte förra veckan innan det bar av hemåt. Dessutom svängde jag in på Lagerhaus för att handla lite ljus. Nu när det varit så kallt har jag tända ljus hela tiden, men värmeljusen tar nästan slut på en kväll och det funkar inte riktigt i längden.. Köpte ytterligare ett fat för ljusen och några olika storlekar. Blir nog bra. Synd att jag inte hittade någon färg som passar här bara. Det fanns snygga i grått, men det passar inte hemma hos mig.
Nu väntar jag på mamma, vi ska till sjukgymnasten.

what to

Hmm, vad ska jag dra på mig för en lunch på stan? Inspirationen flödade igår, men nu fryser jag och det står helt stilla. Koftan från Ya-Ya är snygg och mysig, perfekt för mitt humör.  Den korta klänningen från James Perse är ursöt den med, skulle behöva kompletteras med en kofta av något slag bara. Nej nu får jag sluta drömma, annars blir detlunch i NIke-mysisar och collegetröja från Tiger.
18534-365818534-3657
bilder shopbop.com


in style

Paparazzi-fotograferna fångade Lindsay på bild i augusti när hon bar den här klänningen för en photoshoot. I senaste InStyle i USA kan man se resultatet. Ljuvlig klänning! Den ljusa längst till höger är också söt.
18534-3656

here we go again

Hemma igen från morgonens läkarbesök. Var faktiskt precis där de sprängde en bomb igår.. Det ni!
Nu ska jag äta antibiotika i några dagar.. Tjoho. Känns som att jag inte gör annat än trycker i mig tabletter av alla möjliga varianter. Åhh... Började ljusbehandling också. Ska gå för att behandla utslag. Det enda som hjälper är ljust ljusbehandling. Det tar mycket tid och kraft, men det är skönt att jag får möjligheten. Sköterskorna som är på avdelningen är helt underbara! De kommer ihåg vem man är, ställer personliga(inte jobbiga utan bra) frågor och peppar mig lite. De är verkligen guld värda.
Nu ska jag dega lite, är så himla trött. En kopp té och ett par Finn Crisp får det bli innan jag kommer igång igen. Sedan blir dte ju lunch på stan också.

trött

Nu är jag trött. Det har varit en lång dag, men välfylld.
Imorgon blir det ett himlans flängande. Först upp i ottan för att hinna till ännu ett läkarbesök, hem, lunch på stan, hem, sjukgymnasten, in till stan, fika och slutligen hem... Blir nog bra det. Men om jag ska orka får jag nog lägga mig nu. Peppa mig lite också.
Baci!

stövel

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar den här stöveln eller inte. Delvis gillar jag den, men den ser också så motorcykel/cowboy-bootsig ut. Hmm.. Kanske ska kolla in den live och de det slutliga omdömet.
18534-3651
bild nilson.com


färger

Vilken härlig färgklick den här väskan var! Lauren, från Laguna Beach/The Hills på MTV, har en schysst lagom stor väska till helsvart outfit. SKulle gärna ha den här väskan att slänga ner alla skolgrejer i. SAknar en ordentligt väska att ha till skolan. Alla böcker är ju så tunga så det gäller att man kan bära väskan ordentligt. Ryggsäck är inget alternativ för mig...
18534-3650



byxor.

Visserligen är dte bekvämt och ofta väldigt snyggt att dra på sig ett par jeans, men jag är inte en jeanstjej i grunden. Jag gillar vanliga byxor, men varför är det så svårt att hitta några?! Jag vill ha ett par raka, lagom vida byxor. Hällor, knapp med gylf men utan ficka på sidan, inga bakfickor och helst inte pressveck (fast det kan jag acceptera) och inte något slag. Nej chinos gillar jag inte, fickorna sitter fel men sedan är det något i den typen av byxa som jag inte vill bära. Snyggt på andra, men inte på mig. De här byxorna uppfyller de flesta kriterierna! Märket är Raven och byxorna kostar $212 hos Shopbop.
18534-3649



byxa och t-shirt

Att Jennifer Aniston är mästare på enkla stilrena outfits vet vi. Men är det meningen att tröjan ska haka fast i byxorna sådär? Minns när man hade stora bylsiga t-shirts nonchalant fasthängda i hotpants på gympan... Scary! Söt och fräsch är hon, som alltid!
18534-3647



Rebus

Argh!! Del två av rebusen som gjordes för en månad sedan. Jag är fast på 12-13. TaObLdVg. Jag fattar halva grejen, men det andra... Jag blir galen!!!
Hjälp! Help! Hilfe! Aiuto!


hospital

Tillbaka igen efter ett ganska långt läkarbesök och stick i armen. Jisses vad blod de ville ha från mig. Tur att jag inte är kinkig när det gäller sådant. Jag har vanan inne, tyvärr...
Eftersom jag var på sjukhuset tänkte jag passa på att hälsa på mormor. Det var inte besökstid, men det gick bra ändå. Stannade inte så länge, men det hände trots allt något för henne en liten stund. Hon såg inte annorlunda ut än innan och dte var skönt. Minns hur jobbigt det var några gånger att se morfar på sjukhuset eftersom han såg så dålig ut.

juicy

Idag skulle det här vara perfekt outfit för mitt humör och sinnesstämningen. Visserligen är luva inget förekommande i min garderob, men här var dte ganska fint. Möjligtvis skulle jag ju behöva komplettera med en kofta eller en långärmad topp undertill.
18534-364518534-3644

bilder shopbop.com

no doubt

Hur härlig helgen än var i solen så är det inget tvivel, hösten är här ordentligt! Ute är det så grått och det känns kallt. Snart ska jag bege mig till doktorn. Hoppas jag får träffa någon vettig den här gången. Sist träffade jag en tjej som kunde lika mycket eller mindre än jag gör. (Till saken hör att jag varit med om så mycket genom hela livet att all erfarenhet samlat sig i en jättehög.)
Jag är ju inte så förtjust i höst, kyla och mörkret. PÅ NRJ:s morgonschow är det en kille som har en kampanj Hata Hösten. Han ahr gjort om den där låten Paradise. Det störande är att han säger sånt där fullt ö när han sjunger hösten. Sånt kan jag bli litesmåirriterad på.. Nu har de kört den några gånger och varje gång... Fånigt!


brunt

På sistone har Jessica draperat sig i svarta kläder och mörk make-up. Här visar hon en något ljusare outfit bestående av jeans, brun skjorta med matchande stövlar och väska. Även make-upen känns något lättare. Riktigt snyggt!



hermés

Mischa har visat upp den ena mer katastrofala outfiten efter den andra, men här bryter hon mönstret något. Skjortklänningen är mycket bättre än det hon visat. Gillar dessutom hennes Hermes-armband. Skulle passa riktigt bra på min arm!
18534-364118534-3640



Vegas

Vet att jag sagt det förut, men visst ser Vegas omslag snygga ut?! Gillar att de är så avskalade, de är inte plottriga som de flesta andra tidningar är.
18534-3639



Nicky

Nicky Hilton besökte SAKS på Fifth Avenue och såg riktigt stylish ut. Iklädd svart klänning, svarta heels och ett diskret Chanel-halsband. Hon klär riktigt bra i det bruna håret.
18534-3638



frisyren

Gillar Paris frisyr här. Riktigt snyggt.



alba i elle

Jessica Alba är omslagsperson i Elles kommande nummer i USA. Tycker inte riktigt bilderna gör henne rättvisa. Hon ser väldigt bra ut, men vissa av de här bilderna känns sådär.. Men hennes hår är riktigt härligt!
18534-3630

change of plans

Blev inget jobb i eftermiddag eftersom rummet där vi håller till skulle användas till annat. Lite trist, men vad kan man göra?! Träning blir det trots allt. Jag och pappa.
Nu har jag sökt lite kurser till våren. Lite blandad kompott blev det. Får se hur det går... När är det man får veta om man kom in? December? Var ett tag sedan jag sökte på det här viset.

smile

Efter en ljuvlig helg på landet med mycket vilande och myspys besökte jag min älskade brorson på kvällskvisten. Vi möttes i dörren av en pigg och alert liten kille. Inte nog med att han var vaken, vilket är ganska sällan när vi kommer, så log han mot oss! Flera gånger dessutom. Åh ljuvligt!! Han är verkligen den underbaraste.
Nu är jag hemma i min lägenhet och det känns att det börjar bli kalalre, det var inte en varm lägenhet som mötte mig utan en sval sådan. Fick tända en massa ljus. Hoppas de sätter på värmen snart!
Ska byta till mitt vintertäcke nu, det lär behövas!
Svarar på kommentarer imorgon och bloggar mer då. Sov gott!

Lindsay

Vad söt Lindsay var med lockat hår! Även till den enkla klädseln hon har på den vänstra bilden ser hon söt och glad ut. På den högra bilden är hon gäst på T-mobile sidekick event i Hollywood. Även där visade hon upp sitt lockiga hår och såg riktigt höstig ut i övrigt. Hennes svarta vita klänning var riktigt kort och bars upp med svarta heltäckande strumpor. Aldrig har väl folket i Hollywood använt så mycket strumpbyxor...
bilder lind-lo.com


Keri

Keri Russell, från serien Felicity, besökte Childrens Defense galan i veckan och såg ursöt ut i en mörkt grön klänning i silikesmaterial. Modellen är ursnygg och hon passar riktigt bra i den. Så snyggt!
18534-3626



coolt

Tänk om datasalen på min högskola åsg ut såhär! Vad mycket mer insirerad jag hade blivit då. Tror jag... Den här bilden är ur serien The Hills som visas på MTV, Lauren(tjejen till vänster) går på Fashion School och såhär ser datasalen ut på skolan. Såå coolt!
18534-3625



Vince

Den här koftan fårn VInce hade jag blivit mycket glad om jag funnit i min garderob idag. Tänk vad mysigt att dra den över mig till ett par tights på väg till landet. Därnere funkar den runt mig i solstolen och tätt kring mig ikväll när det blir mörkt och kallare.
18534-3624
bild shopbop.com


Julia

Det är inte ofta man ser Julia Roberts i en schysst outfit. Här kör hon stilrent svart och det funkar ju på de flesta. Med flats, tights och svart jacka ser hon fräsch ut. Kul!



lila

Den här typen av blus har varit min favorit i nästan ett år men jag har fortfarande itne tröttnat. Kul med en lila som känns lite modernt. Men vad har Nicole gjort med håret?!



helg

Härligt med helg! Solen skiner från den klarblå himlen. Tyvärr är det inte särskilt varmt än så länge men i lä med en film omkring mig kan det nog bli ganska skönt ändå!
Snart blir det en tur till landet. Härligt och uppfriskande. Det var några veckor sedan jag var där nu. Just vid den här tiden på året blir det alltid lite extra mysigt eftersom man tänder mycket ljus och eldar i brasan. Myspys på hög nivå!
Igår var det kalas för farmor. Hon blev nog glad för kläderna hon fick. Men usch, det märks alltmer att hon faktiskt börjar bli till åren. Eftersom min mormor inte mår särskilt bra, hon ligger just nu på sjukhus med trista besked, så är farmor och farfar extra viktiga att de är friska och krya. Farfar är sitt glada pigga jag, men farmor kändes väldigt trött igår.

en önskeoutfit

Idag känner jag mig ganska bekväm och hade gärna dragit på mig följande:
Tunika från Alice+olivia(tror jag det var), strumpor från H&M, lång kofta från Rick Owens och guldiga flats från Chloé. Snyggt, enkelt och bekvämt. Möjligtvis någon accessoar eller något smycke till det.
18534-3619



pluto

Det blev en snabb tur på stan. Köpte present till farmor, strumpbyxor till mig själv och en tröja till Filip. Brunt och ljusblå-randig tröja med en stor påsydd bild av Pluto på magen. Hoppas han kan ha den bara! Det är jättesvårt med storlekar tycker jag..
18534-3618



13/10

Lyckas inte få upp bild på min outfit. Men detta har jag på mig för min sväng på stan:

  • mellanblå jeans, Filippa K
  • svart ribbat linne
  • rosa tröja, Boomerang
  • svarta ballerinas

otur?

Idag är det fredagen den trettonde. Otursdag?
Hmm, jag är vidskeplig men har ändå inga direkt onda erfarenheter... Hoppas det håller i sig!

cold

Idag var det kallt i lägenheten när jag vaknade. Undra när de kommer sätta på värmen! Det första jag måste göra då är att ringa fastighetsskötaren. Vet inte varför jag drar mig så för att ringa dem men det tar verkligen emot. Har nog att göra med att jag inte är van vid grejen med att ringa någon okänd som kommer och fixar. Jag är uppväxt i hus där man fixar allt själv liksom.
Idag blir dte kalas för farmor. Måste ner på stan strax för att fixa present. Tänkte även köpa strumpbyxor. Ett förråd som behöver fyllas på ibland, även om jag är duktig på att bevara de strumpbyxor jag redan har. Jag har aldrig varit ett fan av nylonstrumpor, usch, därför finns det en hel del par av bomull i mina lådor.
Börjar bli stressad känner jag, är lite sur i halsen och musklerna som ligger på halsen är alldeles stela. Lite jobbigt eftersom det märks när man sväljer. Känns som när jag hade ont i halsen förra veckan, men nu vet jag att det är musklerna den här gången.

sleep

Efter lite för lite sömn inatt känner jag hur tröttheten smugit sig på så nu blir det sängen!
Imorgon är det fredag och nästan helg. Härligt.
Baci.

farmor

Min farmor fyller år och jag måste komma på något bra att ge henne. Det står ganska still i huvudet på mig så tips mottages med största tacksamhet.

SMG

Sarah Michelle Gellar pryder Marie Claire med en snygg svart/vit bild. Snyggt och stilrent.
18534-3614



alba

Jessica Alba ser så fräsch ut i jeans, grå hoodie och coola solglasögon. Är de möjligtvis från Tom Fords kollektion?!
18534-3612


fall

När jag gick från jobbet förut kändes det verkligen som höst i luften. Det har det inte kännts på samma sätt tidigare i veckan tycker jag. Men det verkar som det kunde bli helt okej här på bäst... förlåt Västkusten i helgen! Usch visst är det segt när man är ny på ett job och känner sig helkass.... Man har inte flytet och alla system är nya. Hade varit lättare om manvar några fler så man kunde luta sig på varandra, men så var det icke. Nåväl det ska nog bli bra när jag får in rutinen!

trött

Usch inte min grej att sova för lite och gå upp tidigt. Det är då jag blir som skörast, känner mig ensam och vill bara dra täcket över huvudet. Till råga på allt har jag klädproblem.. Kan man börja om igen?!

diskmaskin

Att ha diskmaskin är underbart! Stooort tack till min älskade pappa som fixade den åt mig. Jag har sån tur som har en snäll pappa, och mamma också för dne delen, som hjälper mig i mitt hem. Jag är inte så värst huslig av mig och borra och sånt är inte min grej direkt...
Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon som sagt! Hmm, vad ska jag ta på mig imorgon då...

PS, jag är riktigt nöjd med designen på bloggen ♥

annorlunda

Under kategorin stickat hos netaporter hittade jag Alexander McQueen-väskan som ser ut som en tröja fast det är en väska. Den är lite rolig även om det nog hade sett mer rätt ut om min farmor burit väskan än någon ung person. Vad tycker du?

Kate B

HIttade lite schyssta bilder på Kate Bosworth. Dels en i samband med Superman Returns men även andra från photosessions. Kul att se henne i en annan stil än hon vanligtvis visar upp. Min bild av henne är en söt, snäll tjej, här ser hon lite tuffare ut.
18534-3610


helsvart

Lindsay i Hollywood iklädd helsvart med vanliga byxor. Ovanlig syn eftersom hon oftast har jeans, tights eller klänning på sig. Behöver jag ens nämna skinnjackan... Nej tror inte det ;)
bild celebworld.org


knitted

Vanessa Bruno har gjort den här mysiga koftan. Snyggt med raka ärmar som är lite kortare. Tyvärr kan jag iten ha den modellen, men det är riktigt snyggt på den som passar i det!
18534-3601

bild netaporter.com


shopbop

Rolig  bild från shopbops lookbook. Lite kul att använda sig av en madrass som rekvisita.. I övrigt är det en schysst outfit!
18534-3600
bild shopbop.com


DvF

Diane von Furstenberg kan sina wrapklänningar. Den här har härliga färger, liten puffärm och fin detalj framtill. De cerisa mönstrena ser ut som läppar, kul!
18534-3599
bilder hsopbop.com


som en nyponros

Nu känner jag mig fräsch som en nyponros. Efter ett härligt träningspass, nyduschad, insmord och iklädd pyjamas. Härligt! Konstaterade förut att jag har en ganska söt granne ett par våningar ner, värdelöst vetande men nice. En sak som jag inte riktigt är van vid när man bor såhär i hus är att man inte har koll på grannarna. Jag är uppväxt i hus med superkoll på alla grannar runt omkring. Det var jättemysigt. Fast det är klart ibland önskar man att alla inte såg precis allt...
Ikväll måste jag lägga mig tidigt! Imorgon är det uppgång riktigt tidigt. Jaja, i värsta fall får jag väl ta en power-nap på eftermiddagen om jag är för trött.

ett steg längre...

Höstens mode är mycket fokus på ben med leggings, tights, strumpbyxor och knästrumpor. Här visa shopbop hur man kan ta det hela ett steg längre... Utanpå ett par stuprör har de dragit på ett par låånga benvärmare vilket ger intrycket av att outfitten består av minishorts och tights. Inte alls min stil, men ltie coolt ser det ändå ut. Bild är ju en sak, undra hur det ser ut i verkligheten!
18534-3598
bild shopbop.com


i'm off

Usch so far har den här dagen inte alls varit så produktiv som jag hade tänkt. Nåväl den har varit bra trots allt! Snart rusar jag nerför trapporna för att hinna med vagnen till träningen. Egentligen har jag ingen tid eftersom jag ska till gymmet, men tanen är att jag och kompisen ska hinna snacka lite innan också... HOn ska nämligen på pass. Off we go!

you

Riktigt schyssta bilder på Rachel i tidningen You. Hon passar grymt bra i hellugg.
18534-3595


påfyllt

En snabb sväng nere på stan ledde till inlämnad tidrapport. Nu håller jag tummarna att lönetanten inte krånglar. Jo tant är rätt ord, vet ett annat också som börjar på K, men det tänker jag inte sätta på pränt. Besvärligare människa finns nog inte...
Fick veta att det var en massa varslingar på gång i företaget och en var redan uppsagd från vårt kontor. Trist!
En repa inne på H&M ledde till att jag lade undan ett par salt&peppar-shorts. Lika de hundtansmönstrade som jag letade efter i fredags men lite mer diskreta och lättburna. (tror jag, hann inte prova..)
Nu är min kyl påfylld med frukt och grönsaker. Härligt! igår var dte lite panik eftersom jag inte hade något att knapra på under kvällen. Varken kände för eller hade något godis och i övrigt såg det kalt ut.
Strax ska jag värma upp en bit pizza som mamma lämnade efter hennes lunch och därefter vankas det träning.

ballong

Kjolar och klänningar inför hösten och vintern visar upp ballongtendenser. Minns faktiskt sist det var modernt med ballongkjol. Skulle man inte ha tights under då? Hmm, får deja-vu känsla av att jag skrivit dte här förut. Anyhow, Gnnifer Goodwin och Molly Sims visar upp snygga exempel.
18534-359218534-3591

naturligt?

På den här bilden av Jennifer Lopez beskrevs hon som osminkad. Helt osminkad tror jag inte hon är, men visst är hon tio gånger sötare såhär än med spindelfransar och lager-pålager av ögonskugga? Jag har sagt det förr och jag säger det igen, lagom är absolut bäst när det kommer till smink!
18534-3593



onsdag

Var jättesvårt att komma upp ur sängen idag. Riktigt jobbigt. Måste verkligen skärpa mig på det där.
Har fixat, donat och pluggat under förmiddagen. Nu väntar jag på mamma som ska komma förbi en sväng. Utanför mitt hus håller de på med någon slags lyftkran... Undra vad de ska göra egentligen.
Stundtals känns det som att regnet hänger i luften idag, det är åtminstone väldigt grått ute. Ska en sväng till mitt jobb för att lämna tidrapport om en stund. I eftermiddag ska jag träna med en kompis. Hon och jag har blivit väldigt dåliga på att ses. Jag försöker, men hon är väl inte intresserad helt enkelt... Ibland blir saker och ting så mycket svårare än det behöver. Sånt tycker jag är jobbigt!

usch

Råkade titta lite på femman nu klockan åtta. Usch jag mår riktigt dåligt av vad jag såg. Det finns en anledning till att jag aldrig tittar på sånt där, jag tappar aptiten helt och fullt. På Du är vad du äter klarar jag inte av att se delen där allt de äter radas upp osv. Jag har jättesvårt för sådant. Det sitter i mitt huvud och är svårt att förklara, men man kan ju säga att jag inte har världens bästa relation till mat...

Nu blir det Desperate Housewives!

the hills

Insåg just att jag missat att The Hills börjat gå på MTV. Jag är ju ett fan av Laguna Beach, ska bli kul att se Lauren i en annan miljö än den skyddade i Laguna.
18534-3590
bild mtv.com


<3 rosa

Jag älskar rosa. Rosa och blått i olika nyanser är mina favoritfärger. Den här rosa klänningen tycker jag är riktigt söt! Fin och smickrande modell. ♥ ♥
18534-3589
bild gettyimages.com


comfy

Trots att hon är komfortabelt klädd lyckas Jessica matcha sina solglasögon med skjortan. Snygga brillor för övrigt, gröna!



paul

Paul Walker är söt tycker jag. Ibland behövs lite ögongodis :)



snyggt

Jag kan bara inte släppa taget om hur snyggt dte är med rätt sorts skinnjacka. Den här på Lindsay är ritkigt snygg! Gillar hela hennes outfit och väskan med, lite Long Champ-känsla.
18534-3584



Bamse

Läser på Aftonbladet att Bamse fyller 40 år i år. Jag är uppväxt med Bamse. Prenumererade som liten, precis som min bror gjorde innan mig. Vi har många år med Bamse som ligger på vinden. Snart blir det dags att läsa för nästa generation, min brorson. Till och från diskuteras Bamses budskap men jag förstår inte vad som är negativt. I Bamse lär man sig att inte vara elak och att godhet är viktigt. Svårare än så behöver dte väl inte vara?! En kompis till mig vill inte låta sina barn läsa Bamse eftersom det är kommunistisk. Den dagen jag får barn ska de få läsa Bamse precis som jag gjort.
18534-3583
bild aftonbladet.se


höst

Vaknade till hösten idag. Regn och rusk. Nu börjar det klarna upp, så skönt.
Känner mig så trött hela tiden. Enda gången då jag är pigg är efter träningen, men jag kan ju inte träna varje dag, det funkar inte riktigt. Kanske ska bli bättre på Pilates hemma, det kanske hjälper. Den där yoga-skivan jag fick med ToppHälsa var inte riktigt min grej.
Igår tränade jag alldeles lagom, känner mig bra i kroppen, förra veckan gjorde jag lite öningar som jag inte vill egentligen. Jag vet precis vilka muskler jag vill träna och vilka jag bara vill hålla igång, nu ska jag fokusera mer på det!

to bed

Nu är det dags att sova. Är skönt trött eftersom jag tränade förut. Imorgon blir första passet på nya extrajobbet. Spännande. Ska bli kul att få veta ordentligt vad det handlar om. Innan har det kännts lite lulligt. Men jag vet ju i stora drag.
Jag är ganska nöjd med min nya design, frägan är bara om de rosa blommorna i bagrunden är ltie för mycket. Hmm, ska fundera på det.
Ni har väl inte
missat att Paris och Nicole verkar vara vänner igen?

Godnatt och baci!

bang

Jessica Alba visade upp sin relativt nyklippta lugg och en söt svart klänning på Scream Awards i Hollywood.



challenge

Blev utmanad av Emma, kör en trist variant med en hel del blanks. (uppdaterat Fast det blev visst inga blanks...)

Berätta om första fyllan: Ganska sent faktiskt.
Vem är ditt snyggaste hångel? Hmm, det finns två att välja mellan, riktiga snyggingar, mörka prinsar.
Yngsta respektiva äldsta hångel? ett år yngre, sex år äldre.
Har du hånglat med flera personer under en 24-timmarsperiod? joo, det har väl hänt.
Säg något du är nöjd med i ditt utseende: mitt blonda hår.
Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig: stilen men framförallt utstrålningen! gillar inte osäkra killar
Favoritsexsoundtrack: ehh...
Vilken är den pinsammaste skivan du äger? haha, Nick Borgen eller Arvingarna. Ojoj, pinsamt!
Har du ljugit för att få någon i säng? Nej verkligen inte.
Har du strippat för någon? Nope.
Har du stoppat upp behån nångång? Haha, nej det kanske skulle behövas, men jag fejkar inte.
Har du snattat? Nope absolut inte.
Har du moonat? Nej, aldrig!

hårror

Hjälp! Upptäckte just några mörka hårsstrån längs hårfästet i pannan. Hjälp! Är det ett åldertecken? Känns som det är för mörkhåriga att få grå hårstrån som det är för mig att få mörka. Horror!!!
Jag älskar mitt
blonda hår.

Nu ska jag fixa en kopp té och smörgås till CSI.

klart

Såhär får det nog se utt ett tag. Lite smågrejer kvar, men på det stora hela är jag nöjd.
Vad tycker ni? HIss eller diss?

design

Håller på och pillar lite på min design. Meningen är att det ska sitta en bild uppe till höger, men jag arbetar på att förstå hur det ska fungera. Tills dess får det vara lite "ofärdigt".
Kom gärna med tips om ni har några bra.

double row

Det här armbandet gillar jag, enkelt men ändå speciellt eftersom det är så rejält. Snyggt men tufft på något vis. Designat av Lee Angel Jewelry.
18534-3576
bild shopbop.com


cosmo

Ursöta Rachel Bilson på omslaget av brittiska Cosmopolitans förra nummer. Jag gillar det, men å andra sidan gilla rjag det mesta med henne. Läste lite av artikeln och det framgick bland annat att hon gärna gifter sig men tycker att man ska ha varit tillsammans med samma person i fem år och fortfarande känna om man gjorde i början, då är det dags. Och hon vill inte berätta om hon bor ihop med Adam...



högt upp

På Scream Awards bar Eva Mendes en enkel outfit bestående av svart kortärmad topp och en röd pennkjol med högmidja och knappar framtill. Jag har lite hatkärlek till hög midja, men en sak är jag säker på och dte är att de enkla kombinationerna är snyggast med midjan högt upp. Evas stil gillar jag absolut, det är lagom på alla sätt och vis och ger cool effekt. Katies kjol som jag bloggade om igår är ju också snygg i och med hennes enkla matchning, men jag skulle nog gärna dra ner kjolen en bit, den är liite för hög!
18534-3573
bild gettyimages.com


måndag

Ny vecka, igen.. Det går runt runt.
Det märks att det börjar bli kallare, imorse var det ganska kallt inne, testade att sätta på ena elementet nu, får se om de satt på värmen ännu. Om de gjort det måste jag ringa fastighetsskötaren så de fixar mitt element i köket, det var verkligen ruskigt kallt här förra vintern.
Snart blir det nogs dags att inviga mina ankelboots. Det har ryckt lite i mig att jag vill använda dem, men å andra sidan vill jag använda ballerinas och loafers så länge som möjligt också. En kompromiss blir nog bäst, mer påklädd på morgon och kväll och när det är möjligt, lättare klädd mitt på dagen.

systerligt

Tydligen ska Lindsay och Ali LOhan pryda ett kommande nummer av amerikanska Cosmo-Girl.
18534-3572



autunno

Grå, höstig och trendriktig outfit. Den här hösten hittar jag en hel del höstoutfits som inspirerar, förra hösten kändes det som att jag bara hittade somriga, fräscha outfits vid den här tiden.

bild elle.com


simpson

Lite svensk känsla av den här bilden. Gul klänning matchat med blå skor, fräscht ändå.
18534-3569



färdigbakat

En sockerkaka blev det. Jag har inte smakat ännu så jag vågar inte uttala mig om resultatet, men den ser fin ut. Alltid något.
Gillar att baka. När jag flyttar måste jag se till att få en riktig ugn! Har en gasugn men den vågar/kan/vill jag inte använda. Känns som om söndagen varit bra och effekt. Jag är riktigt nöjd!
Om bara luftrören och trycket i ansiktet blev bättre hade allt varit riktigt bra.

2-0

Glömde ju skriva om gårdagens fotbollsmatch. Kollade inte så mycket men jag såg båda målen! Sverige är grymma på fotboll ju :) Spanjorerna som var så kaxiga innan... Jag gillar Zlatan men det är skönt att se hur grymt landslaget fungerar utan honom. Kanske hans ego minskar lite och han inser att han vill spela för sin skull och landets och glömmer egot och stoltheten hemma. Kanske växer han till sig nu när han blivit pappa!
På onsdag är nästa match, den ska jag se! Härligt med lite fotboll med lagom mellanrum.

inspiration!

Hittar massvis med inspiration hos Style och The Sartorialist.
Tjejen på första bilden har visst på sig en kortärmad kavaj från TopShop. Ursött med långärmat under, kjol och tights. Den andra bilden är på samma tema med en skjorta under en kortärmad tröja, på rätt sätt kan det bli riktigt snyggt! På den sista bilden gillar jag stilen, det är egentligen inget särskilt men det ser snyggt och höstigt ut. Minus glasögonen kanske, de är inte direkt min stil. Jag älskar alla street-style bloggar! Mer sånt åt folket :)



bilder style.com och http://thesartorialist.blogspot.com/

H in hermes

Lindsay kör enkel stil med raka, mörka byxor och en T-shirt. Till det blir det naturligtvis lite glamour i och  med ett Hermés-skärp. It's all in the details.
18534-3567



smile

Det är inte vanligt att se tvillingarna Olsen bjuda på ett leende, men här visar Ashley att hon har det i sig! Say Cheeeeese!
18534-3563



kate

Kate Bosworth har letat sig över Atlanten och närmare bestämt till Paris. The Sartorialist fångade henne utanför Chloé-visningen. Hon ser så söt och glad ut! Dels besökte hon visningen av Chloé's vår/sommar-kollektion men även Karl Lagerfelds VIP-party. Där minglade hon bland annat med Katie Holmes och Kevin Costner(!).
18534-3562
bilder style.com och gettyimages.com


early-bird

Idag var jag uppe i tid eftersom parkeringen på bilen skulle gå ut relativt tidigt. Ganska skönt att komma upp även om jag älskar mina sovmorgnar på helgerna! Tittade lite på Nyhetsmorgon, något som nästan aldrig sker i min värld. Idag var Daniel Lindström från Café med för att prata jeans-trender. Vad svår han verkade. Han såg inte alls bekväm ut med kameran, pratade lite kortfattat...nej det trodde jag inte.
Tänkte jag skulle baka lite idag. Något enkelt bara, typ sockerkaka. Muffins är min vanliga grej men det känner jag verkligen inte för idag. Sockerkaka eller mammas speciella mjuka pepparkaka vore gott! hmm, det tål att tänkas på.

bazaar

På omslaget av Harper's Bazaar fick Natalie Portman ha på sig samma klänning som Audrey Hepburn hade i Breakfast at Tiffany's. Såhär sade Natalie om det:

“I did feel very elegant suddenly,” Portman tells the magazine. “I mean, you can’t possibly measure up to Audrey Hepburn; there’s no comparison. But the elegance that she exuded was transmitted to the dress, you know, the feeling, the emotion of it.”

“I was so nervous that I wasn’t going to fit,” Portman says. “Everyone kept telling me how small it was, and I’m not the type who can starve myself. I’m small, but it’s not like I’m see-through.”

18534-3558


bild popsugar


fulsnygg

Katie Holmes har hängt i Paris i veckan med nya bästisen Victoria Beckham. Här lämnar Katie Ritz iklädd en utställd kjol med hög midja och matchande svart kofta och heltäckande strumpor. På ett sätt gillar jag kjolen, men på ett annat gillar jag den inte. Lite fulsnygg på något vis. Trist att Katie inte har bättre hållning, hade hon sträckt på sig och sett ståtlig ut hade den säkerligen varit snäppet bättre.
18534-3557



betygen ifrågasätts

Debatten fortsätter om huruvida Rudebecks (min gamla gymnasieskola) delar ut höga betyg för lätt. Hela den här debatten gör mig så irriterad att det finns inte. Att gå på Rudebecks är ingen enkel match, alla var bland de bästa ur sina klasser på högstadiet, alla satsade minst 100 % och ingen var nöjd med ett dåligt resultat. Lärarna satte hög nivå på undervisning och resultat. Det är en skam att säga att betygen delas ut för lätt!
När jag tog studenten och kom ut på högskolan var det tydligt att jag var van vid en helt annan nivå än de flesta av mina kursare. På Rudebecks utbildades vi till fortsättning på högskola/universitet. Visst var dte en liten skola, lite för mycket tjejer och ibland för mycket skitsnack men undervisningen och utbildningen var bäst.
Det finns de som tror att det var lättare att få höga betyg hos oss men det stämmer absolut inte. Jag har kompisar, som gick på den skola jag egentligen tillhörde, som inte behövde prestera/leverera lika mycket som jag men ändå fick samma eller högre betyg i vissa ämnen. Ska vi snacka rättvisa så kan vi väl börja där i sådana fall!
Dessutom tycker jag nog att Skolverket borde fokusera på att se till att alla elever har möjligheten att ta studenten och få Godkänt i alla betyg. När det är avklarat kan de väl försöka ge sig på skolor som Rudebecks. Inte för att de har något för det, men försöka går ju...

hundtand 2

Efterlyste i torsdags ett par ursnygga hundtands-shorts jag sett på en tjej på vagnen. NU vet jag att de kommer från H&M och verkar väldigt populära. I alla butiker var storlek 34 slut vilket jag tar som ett tecken, nämligen att de var stora i storleken. Provade 36, bara för att men de passade inte ens nästan. Tyvärr brukar inte en storlek göra så mycket så det var väl inte meningen att jag skulle ha dem... Varför har de inte 32 i större utrsträckning?!


wiho

Det är underbart att ha diskmaskin!! Så himla enkelt och smidigt. När jag är själv kommer den kanske behöva gå varannan, var tredje dag men nu får den nog gå varje dag när vi är två.
I'm lovin' it!

Nu tror jag att jag ska njuta lite av solen strålar.

pumps

Trots att jag nog inte kommer köpa ett par pumps med klack så kan jag faktiskt drömma lite. De här från Dorothy Perkins i svart hade gärna fått sälla sig till min skosamling. Men, tillfällena hopar sig inte för då jag skulle kunna ha pumps på mig. Lagom klack är min melodi och eftersom det brukar vara svårare så håller jag mig till mina älskade flats!
18534-3556



AKA

Att jag gillar små jackor är inget nytt.. Den här från AKA New York är ursnygg och skulle vara så perferkt att komplettera en enkel outfit med. I like!
18534-3555
bild shopbop.com


nice

Jessica såg ursöt ut i en svart/vit kappa med stora knappar lite snett framtill. Gillar absolut modellen på den kappan.
18534-3554



sweet

Underbar klänning från Jennifer Lopez märke Sweetface. Gillar den rosa-grå nyansen som är riktigt läcker till svarta detaljer. Lovely!
18534-3553



7/10

Usch vilken suddig bild! Nåväl, såhär ser jag ut idag.

  • svart, kortärmad stickad lång tröja, H&M
  • ljus kofta, Zara
  • svarta tights, TopShop Petite
  • svarta ballerinas
  • silverhalsband 
    18534-3552
    7/10

vogue

Snygg somrig bild på omslaget av brittiska Vogue. Kanske lite märkligt med det här omslaget nu när hösten är här, men det ser fräscht ut!
18534-3551



lördag

Äntligen lördag! Skönt med helg och ledighet.
Har redan hunnit med ett par affärer och är nu hemma hos föräldrarna för att fixa lite saker.
Provade ett par pumps på Skopunkten. Har ju funderat på ett par pumps den här veckan, men eftersom de inte lär bli använda i ett är det inget jag vill lägga mycket pengar på. Tyvärr var de här, lite för höga och plastiga för mig. Trots det grymma prsiet på 249:-, men man får nog vad man betalar för hos Skopunkten. Har ett par stövlar därifrån som jag köpte förra hösten och de är inte användna...

tjockt

Jag har blivit helt sjukt tjock i luftrören. Låter så löjlig när jag pratar, får liksom ingen kraft så det låter riktigt mesigt. Jobbigt att inte få luft och att ha ett enormt tryck på luftrören. Varför Gud, varför kan jag inte få vara helt frisk en enda dag ens?!?!


Förresten har pappa varit här och installerat min diskmaskin! Oh joy! Underbart!

kitty

Paris Hilton shoppar på stan med en Hello Kitty-väska. Paris ser fräsch ut i röd/vit randigt och jeans. Hon kan hon med...
18534-3550



velig

Känner mig lite velig idag men tanken är att jag ska ner på stan för ett ärende. Tar även med mig träningskläder och kanske åker dit efter ärendet. Får se hur jag känner mig, men tar jag med mig kläder blir det svårare att ändra mig!

6/10

Nu är jag påklädd och redo för en sväng ute i regnet. Istället för finfredag så satsar jag på casual friday. Utomhus idag är det ingen idé att vara för finklädd.

  • jeans, Levi's
  • svart linne, Cherry Tee
  • korallfärgad v-ringad tröja, Zara
  • svarta lacosteskor
  • blå kappa, H&M
  • Paraply!

höstig

Ashlee ser höstigt söt ut på gatorna i London. Hon är i den brittiska huvudstaden för att spela i musialen Chicago. Jag gillar den musikalen, såg den två gånger då den sattes upp i Eriksbergshallen med Petra Nielsen i rollen som Roxie Hart, samma rollkaraktär som Ashlee spelar. Filmen var jag dock inte så förtjust i.
18534-3549



gq

Han verkar inte vara en drömprins eller en gentleman men han har definitivt utseendet på sin sida. Jude Law är en riktig snygging enligt min bedömning!
18534-3545

glasögonorm

Oj vad söt Ashley ser ut här! Trots glasögonen som jag tycker är sådär, men Ashley ändå passar riktigt bra i, ser hon söt och fräsch ut. Vilka gener... Syrran satsar också på udda bågar och de har jag ännu svårare för!
18534-3543



på stan

Rachel ser söt och fräsch ut på stan iklädd enkel klänning, lång kofta och täckande strumpor. Hon ser sådär lagom höstig och fräsch ut. I like! Solglasögonen och Chanelväskan ger henne den extra glamfaktorn.
18534-3544



utmaning

Catya har utmanat mig coh det passar perfekt såhär på fredag förmiddag.

One three hill eller O.C: Hmm, just nu väljer jag nog One Tree Hill faktiskt
Ute- eller hemmakväll: Både och eftersom jag uppskattar bägge delarna olika gånger och på olika vis
sex eller mys: well, allt berättar jag inte här på bloggen.
Salt eller sött: både och
lyx eller budget: Lyx är nice, men jag har hellre mer att välja på, så budget
sommar eller vinter: Sommar alla gånger!
När är du Född: -82
vad har du på dig en ledig dag hemma: mysiga kläder
Favoritresturang: har ingen direkt...
Favoritfilm: Finns så många bra, just nu älskar jag Devil Wears Prada
Drömväska: har ingen särskild drömväska, kanske en LV
Har du barn: nope
födelseort: Göteborg
Smeknamn: Emmschen(på jobbet), Lilla Emma(av en kompis), men egentligen är det mest min familj som har smeknamn på mig. Mamma kallar mig bla Fia-Lotta, även utanför huset. Typ i en butik!
Favoritfärg: Jag älskar blått eftersom det är så snyggt, rosa gillar jag också
Drömprins: ...hoppas jag dyker upp så småningom!
Har du varit kär: jodå
Favoritlåt : Hmm, har ingen direkt men många låtar har betydelser för mig, positiva och negativa.
Maträtt: ehh, mat är inte min favorit och jag har svårt med favoriträtt, kanske grillad kyckling med bacon runt med hemmagjord potatissallad...
FavoritResemål: Palma är underbart, annars älskar jag Italien!
Favoritblomma: jag älskar rosor. Liljor är också fint, eller vitsippor.
Tycker inte om: alla världens orättvisor
Senaste sjukhusvistelse: Vistelse? Hmm, ska det vara en natt så får det bli halsoperation för några år sedan, annars var det i augusti.
Favoritdricka: vatten, gärna med citron i, eller grönt té med vaniljsmak
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: de är svagt svagt blå, Marrakesh tror jag färgen hette.
Vad gör du när du är uttråkad: kollar på tv, läser en bok eller försöker aktivera mig
Missbruk: nej.
Vän som bor längst från dig: Hmm, Brasilien har jag några gamla kompisar som bor i.
Vad retar du dig mest på: ibland det mesta, andra gånger nästan ingenting
Läggdags: jag är sämst på det, men mellan elva-tolv
Nagellack: har alltid genomskinligt, men försöker lära mig måla mörkt eftersom det är snyggt.
Husdjur: Nope, är allergiker!
Skostorlek: 36, ibland mindre....
Syskon: världens bästa storebror.
Favorit pålägg: ehh, vet inte. 
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: hmm, någon forskning av sjukdomar, vilken vet jag inte nu.
Vilket är det vackraste ordet: amore
Bästa bok du läst: Läser så mycket att jag omöjligen kan hålla ordning på vilken som var bäst
Är du Internetberoende: joo det måste jag nog erkänna
Favoritparfym: Gucci Rush och DKNY Apple
Gillar du snö: när jag är i fjällen, men inte i stan!
När köpte du något åt dig själv sist: en tidning i förrgår
Vilken är din bästa egenskap: åhh, pass!
Senaste pojkvännen: too long ago..
Vilken film såg du på bio senast: det var nog The Break-Up
Senaste köpta skiva: skiva? Vad är det??
Favoritgodis: inget särskilt..
Studier eller jobb: pluggar, har även extrajobb
Bästa kompis: det hade jag på mellanstadiet, men nära vänner ja.
innerstad eller liten ort: stad
Favorit bloggar: har många jag kollar under en dag
Nytt eller vintage: nytt!

droppar

Ute regnar det och inne är det stilla. Jag är ruskigt seg och har fortfarande ont i ansiktet. Får fortsätta ta nässpray som jag hoppas öppnar upp. Jag är verkligen så trött på att inte känns mig helt frisk att jag snart spyr på allting! Det är inte konstigt att jag går ner mig tankemässigt när jag itne får vara frisk och ha energi.
Fast idag är det fredag! Vilket innebär helg och ledighet. Vet inte riktigt vad som händer, men det blir säkerligen suveränt. Har lite funderingar men vet inte riktigt hur jag skulle lösa det färdmässigt eller tidmässigt. Det blir säkert bra hur som!

idolernas outfit

SKrev i fredags vad jag tyckte om deltagarna i Idol. Jag är, milt uttryckt, inte särskilt imponerad. Tittade nu in på tv4.se/mode och hittar Jennifer's (tjejen som skriver på sidan) kommentarer om deltagarnas outfits. Jag blir helt fascinerad över hur olika alla tycker! Jag håller med henne om en enda person, möjligtvis två. Men smaken är ju som baken... Förra året var fler i min stil, då såg jag fram emot outfits och kunde inspireras, nu lär det inte bli så...

5/10

Med tanke på långa och många sjukdagar samt mycket hemmapluggande har mina outfits-bilder varit nästintill icke-existerande på sistone. Idag är jag bekvämt klädd hemma. Var lite trött på mysbyxor men valde något som är i samma klass:

Glammigt, NEJ. Bekvämt, JA!


hundtand

Igår på spårvagnen såg jag en tjej som hade på sig ett par ursnygga shorts. De var i hundtandsmönster, relativt korta och lite vida. Det vill säga de var inte svintighta.
Jag tyckte de var ursnygga och grämer mig riktigt för att jag inte frågade var hon hade köpt dem! Någon som sett något liknande? Vore tacksam för tips!

axeln bar

Att visa ena axeln är riktigt snyggt när det görs som på Emmy Rossum. Nu var det här visserligen ganska dåligt exempel eftersom hennes axel inte syns... Kolla här istället.
När snedringningen är gjord som här blir det classy, men är det djupare är det tyvärr lätt att den blir väldigt oclassy...
bild gettyimages.com


detaljerna

Urgullig klänning från Catherine Melandrino (tror jag fick det rätt). Gillar alla fina detaljer. Puffen vid ärmens slut är ritkigt fin, men sånt passar dessvärre sällan mig eftersom jag är ganska liten. Mycket plagg kan man fejka genom att vika upp, bära det lösare än det är tänkt osv, men den här ärmen kan jag inte fejka. Tyvärr!
18534-3536
bild shopbop.com

prestige

Mischa syns och hörs i tidningar och kändsvimmel men vad gör hon nu? Börjar faktiskt bli nyfiken på vad hon fyller dagarna med... Filmen OH i Ohio gick direkt till hyrfilm, med andra ord ingen direkt hit.
18534-3537

jessica

Jessica har synts på många ställen på sistone. Hon har varit i New York för att promota filmen Emplyee of the Month och besökte några talkshower och MTV Trl. Jag gillar nog bäst den bruna klänningen.
18534-3535



skinnjacka

Just nu suktar jag verkligen efter en svart, kort skinnjacka att förgylla min höst och hopplösa garderob med. Den här från Celine är riktigt snygg. Gillar modellen och det faktum att den är lagom kort. Fast det är klart, bäst vore ju om någon kunde slita den lite för mig först...
18534-3534
bilder netaporter.com

Update: Lisa tipsade mig förresten om en skinnjacka från VILA. Den ser riktigt fin ut, ska nog försöka hitta den så jag får klämma lite och testa.

glamour

Kate Bosworth ser höstig och mysig ut på omslaget av spanska Glamour. Ganska säker på att de här bilderna använts i en amerikansk tidning, minns bara inte vilken. Snygga och höstiga är de. Riktigt inspirerande.
18534-3529


helt off

Idag är jag helt off. Har jätteont i ansiktet, hur sjukt det än låter. Känns som att jag gått in i en vägg och har världens tryck på pannan, käkarna och kindbenen. Riktigt jobbigt stundtals!
Känner inte alls för att blogga, inspirationen tryter. Men lite blir det ju, även om hjärtat inte finns där...

stock

Inatt sov jag som en stock.Det var länge sedan. Vaknade inte ens av min kompis på morgonen. Väldigt skönt . Var nog tack vare all träning jag ägnade mig åt igår. Först var jag på gymmet. Sedan testade jag ToppHälsas Yoga-skiva, den var helt okej men väldigt basic. Kakan på moset blev när jag körde en halvtimma Pilates också. Tänkte köra Yoga och Pilates idag också. Kände mig lugnare eftersom det fokuserar på andningen vädligt mycket. Suveränt om man är stressad.
Idag har jag världens tryck i mina bihålor. Väldigt märkligt eftersom jag äter pencillin mot bihåleinflammation... Jag har nog den märkligaste kroppen sjukdomsmässigt. Får ofta saker man inte kan få på det viset jag får det, men det händer ändå...

entourage

Ikväll har männens Sex and the City premiär på SVT. Det är ettan som ska visa den populära amerikanska serien som nämns som den manliga motsvarigheten av Sex and the City. Serien bygger på Mark Wahlbergs första tid i Hollywood, om något modifierad med Adrian Grenier i huvudrollen. Nicky HIltons pojkvän Kevin Conolly har också en roll liksom Jeremy Piven. På aftonbladet stod det att agenten som Pivens rollkarkatär baseras på var tydlig när det gällde vem som skulle spela hans roll... Ska bli kul att se vad den omsnackade går ut på! Klockan 21.00 på SVT1.
18534-3528
bild hbo.com/entourage


helsvart

Kvinnan i mitten tycker jag har ursnygg outfit. Den är söt, damig, klassisk med skärp i midjan som gör den modern. Suverän outfit för jobbet. Möjligtvis att det passar någon aningen äldre än mig bättre, men jag gillar det riktigt mycket, speciellt kombinationen av sött, damigt och klassiskt.
18534-3527
bild style.com


in the rain

Ännu lite mer av Ashley och Mary-Kates vistelse i Paris. Ibland regnar det även på kändisar men Ashley ser lika snygg ut som alltid. Skinnjackan är ruskigt snygg och det är kul att matcha med en söt randig kjol. Mössan känns lite grunge (eller vad ska man kalla det?) men i övrigt skulle jag lätt dra på mig det här!
18534-3526
bilder popsugar


träning

Ibland känns det som att jag är en gammal bandspelar som hakat upp sig, men det är som att jag glömmer mellan en gång till en annan. Det är ju såå härligt att träna! Jag älskar känslan efter träningen när man duschat och fixat till sig. Nu sitter jag här i tights, en trikåklänning och en stickad tröja. Supernice!
Köpte tidningen ToppHälsa på vägen hem. De har ju med en Yoga CD i det här numret och jag har länge velat testa det. Hade tänkt gå en kurs nu i höst men det föll sig inte riktigt så att det passade.
31 minuter ska den här skivan vara och det är ju perfekt. Det står att man ska försöka yoga varje dag, helst på morgonen. Det är suveränt de dagar då jag är hemma eftersom jag är så segstartad på morgonen då.
Lovar att rapportera vad jag tycker!

action

Nej nu får jag se till att röra på rumpan lite. Först får det bli en tallrik flingor, Special K som jag inbillar mig inte är helt onyttig. Och därefter ska jag bege mig till vagnen och gymmet. Har suttit här i jazzbyxor (haha, vilket gammalt uttryck, ungefär lika gammalt som byxorna..) och träningströja hela förmiddagen. Det är främst för att jag inte ska banga ur. Det är såå mycket bättre när jag har något bestämt för då kommer jag iväg! Nej som sagt, röra på mig var det!

svart vit

Ytterligare bild från style.com. Vissa av bilderna är väldigt inspirerande nu när jag har garderobskris. Det här gillar jag. Basfärger och plagg som kombineras till ett snyggt resultat, samt lite lager-på-lager som ger rätt känsla.
18534-3524



red lips

Färgen på allas läppar: rött.
Kanske inte riktigt men det var ett tag sedan det var så rätt att måla en riktigt röd plutmun som nu. Det är bara att låta sig inspireras av kändisar som 
Christina Aguilera och Scarlett Johansson.
Aftonbladet har en guide i hur man ska bete sig för bästa resultat.
Själv föredrar jag nog oftast ljusa rosa nyanser men i somras köpte jag ett lipgloss från Clarin's som ger mig lagom röd effekt. Clarin's Lip Balm nummer 11 ger mig perfekt röd nyans utan att jag känner mig som en clown.

ingen fashionista

Enligt brittiska Glamour blev Anne Hathaway väldigt förvånad då hon fick rollen som Andy Sachs i Djävulen bär Prada. Mode har aldrig varit hennes grej säger hon.  "A fashionista like Mischa Barton should have been the one to play this role. I did always try, but I failed! I always felt that fashion was a little club that I couldn't be a part of because I wasn't cool enough." Trots hennes egen osäkerhet så tycker jag Anne gjorde rollen riktigt bra. Tror inte Mischa hade gjort det bättre! Anne övertygar verkligen.
18534-3523


bild gettyimages.com



alltid

Hon lyckas alltid se schysst ut i den enklaste outfit. Glamfaktorn är nog svår att skapa, antingen har man den eller så har man den inte... Kate har det helt enkelt.
18534-3522



grått.

Lindsay klär i grått. Här i en kappa, klänning eller tunika (omöjligt att se vad det egentligen är) med söt prinsesskjol matchat med tights och stövlar. I höst pratas det mycket om att svarta är den här säsongsn svarta, men visst är det gråa framme och konkurrerar ganska mycket? Jag gilalr grått, men även svart så hos mig hittar man båda färgerna gärna kombinerat med en accentfärg!
18534-3521



fint

Fastnade för den här bilden. Det ser så mysigt, höstigt och skönt ut.
18534-3520
bild shopbop.com


at dior




josh

Josh Hartnett är söt utan att vara sådär löjligt söt. Upptäckte honom i Pearl Harbor som jag tycker är ruskigt bra. Han och Scarlett Johansson är ett snyggt par, för de är väl fortfarande tillsammans? Här pryder han GQ.
18534-3514

betyg

På första sidan i GP idag stod det om betygsättningen på min gamla gymnasieskola. Tänkte på att GP skriver artiklar om mycket som står mig nära, och det mesta får helt fel klang i tidningen, såklart!
Visst är dte väl bra att undersöka att allt går rätt till med betygsättningen, men vad tror de egentligen. Skulle eleverna muta lärarna för att få MVG eller sätter lärarna MVG av slentrian? Nej, det känns ganska fånigt! Det har alltid varit högpresterande elever på den skolan och betygen har alltid legat över genomsnittet. Ibland känns det som att GP bara skriver om saker för att fylla ut. Detta kan ju knappast vara en nyhet på precis samma sätt som min stadsdel inte är fylld med rasister. Åh, medias makt är ibland riktigt irriterande. Om de ändå kunde använda den till något bra emellanåt!

helgrått

Idag var det riktigt grått väder ute. I och med att min kompis som bor hos mig börjar jobba strax efter åtta vaknar jag av att hon går upp. Oftast blir det ganska abrupta väckningar och dte mår min kropp inte alls bra av. Jag brukar förklara det med att kroppen är vaken medan hjärnan inte vilat tillräckligt. Svårt att förklara men huvudet behöver sin avslappning för att orka med studier och annat.
Idag tänkte jag pallra mig iväg till gymmet. Kroppen behöver så sakteliga börja komma tillbaka till träning!


monki

Nu har jag spanat in butiken Monki.De har en cool interiör och skyltfönstret sticker ut. Klädmässigt blev jag itne så imonerad. Mycket basgrejer som linnen och toppar. Samt en del oversize toppar och anant med annorlunda skärning. HIttade en bomullsklänning jag gillade. Ska nog gå tillbaka och prova en dag. Jeans hade de en hel del snygga, det kan man säkerligen hitta till suveränt pris om man är på jakt.
Blev inte den hit i min ögon som jag hoppats, men fler besök lär det bli. Bara för att...

randigt

Ränder kan göras på olika sätt. Den vänstra klänningen ser lite sötare ut i sin randning medan den högra ser lite tuffare ut med breda ränder och djup v-ringning. Båda är snygga, men det som mest är min stil blir nog den vänstra, lite mjukare modellen.
18534-3513
bilder shopbop.com


snyggt!

Systrarna Olsen befinner sig i Europa och är nu i Paris. Självklart passar de på att shoppa lite. Jag gillar verkligen Ashleys outfit här. SÅ himla snyggt trots att det är väldigt enkelt. Svart skinnjacka, grå tröja och röd basker som accentfärg. Mycket snyggt. Min garderobskris infinner sig fortfarande och jag önskar mina enkla outfits såg lika fräscha och glammiga ut som på Ashley!
18534-3512



love that Pucci

Det är itne första gången vi ser Nicole i Pucci-klänningen men den är väldigt söt och hon passar bra i den! Härligt med färg och mönster.
18534-3511



svart skinn

Bloggade om Mischas höga kjol igår. Såg en annan vinkel på bilderna idag och upptäckte hennes väska. Riktigt snygg tycker jag!
18534-3510



ljudligt

Mitt hus är väldigt tyst, jag hör sällan grannarna. Just när jag flyttade in bodde det en familj i takvåningen ovanför mig, de hördes men de flyttade för länge sedan så efter det har det varit mycket tyst. Igår när vi satt och kollade på tv hörde vi rejält med bas och väldigt mycket ljud från en granne. Jag trodde det kom nerifrån men vi lokaliserade det till grannen vägg-i-vägg. Antagligen har de något surrond-system för det var som filmljud, inte musik. När vi skulle sova lät det riktigt mycket och strax före tolv gick jag ut i mitt bomullsnattlinne i svalun och knackade på. Min kompis backade upp mig, men det är ju trots allt jag som bor här. Hade inte min kompis varit här hade jag inte knackat på, när det gäller sånt är jag superfånig! Men det var nog lika bra att vi knackade på. Då kanske de tänker mer på det i fortsättningen.

rearange

Visst blir det snurrigt ibland, idag ändrades planerna med stora klvi. Trodde att jag skulle jobba för första gången på nya extrajobbet men efter en miss i bokningen visade det sig att jag itne behövdes...  Snörpligt men sant. Nåväl, jag får mer tid till skolan. Men nu ska jag åter ner på stan för att lämna min tillfälliga roomies matlåda. Den glömdes i fruktlådan(fråga inte) och nu ska den alltså ätas upp också!
I'll be back.

pump it

Jag har länge intalat mig själv att dte är ingen idé att jag vill ha ett par skor med klack eftersom jag itne kommer kunna gå i det som jag vill, nämligen snabbt/småspringande på kullerstensgator runt om i Göteborg. På sistone har jag insett hur härligt dte är att ibland ha ett par skor med klack att dra fram och känna sig lite extra snygg och lång (nåväl, längre). Tiddade på kedjorna idag för en budgetvariant men dte var ganska mörkt. HIttade den här på Mango, mycket snyggare i verkligheten, och med den rejäla klacken är risken mindre att jag trampar snett. Nu är jag väldigt i valet och kvalet om jag ska köpa dem eller inte. Är dte onödigt eller är de någorlunda klassiak och något jag kan använda ett tag?! Rådvillig är jag! Min ekonomi är stram, men några småsaker faller ju igenom. Känns som att jag hellre köper de här än två toppar från H&M som är halvdanna... Hmm!
18534-3509
De här är
supersöta, men platta skor har jag!

bild mangoshop.com


mix'n'match

Den här tjejen besökte Missoni's visning i Milano och hon matchade på ett lite nytt sätt. Fin kjol i mörkblått med svarta prickar matchat med en hoodie. På fötterna ett par rejäla platåskor, är dte möjligtvis ett par Chloé?! Jag gillar den där omatchade stilen. Det bekväma med det fina, men det får inte gå till överdrift.
18534-3508
bild style.com


högt

Undar vad Mischa sysslar med nuförtiden. Det var ett tag sedan man läste att hon spelade in film elelr liknande.. Kanske har karriären efter OC inte gått spikrakt uppåt som hon hoppades? Eller?! Gillar inte alls den stil, eller snarare brist på stil, hon visat upp på sistone. Läste någonstans att hon gillade hippie-modet som sprider sig i Hollywood. Söta klänningar och flats var inte hennes grej tydligen. Hmm...
18534-3506
Är Mischas nya stil en hit eller miss?!?!


bild people.com

newly

Amanda Peet som är en av mina favoriter gifte sig i helgen i New York. Här går hon på gatan med sin nyblivne make. Gillar hennes stil, helsvart med klänning och tights. Så snyggt!
18534-3505
bild people.com

Hittade den här bilden från när hon anlände till bröllopet, så snyggt plagg att ha över klänningen. Mycket fint!

Shopping

Läste i Arkaden idag att Zara öppnari april. Jättemärkligt för jag drömde inatt att jag hade glömt av att Zara låg i Göteborg. Längst bort i nrodstan låg dte i min dröm och jag minns hur förvånad jag blev över att jag hade glömt av det...

Tänkte kolla om någon Göteborgare tittar in här och vet var man kan hitta den där butiken Monki (eller vad tusan den hette) som snackats om i diverse tidningar på sistone. Märket som skaparna av Cheap Monday och Weekday dragit igång. All info om Göteborgsbutiken tas tacksamt emot här!

Uppdatering: tjoho, jag hittade deras hemsida!
Här kan man själv lokalisera butikerna. Göteborgsbutiken ligger på Södra Larmgatan nummer 10. Måste jag absolut hinna med imorgon innan jag ska jobba för första gången!

kris

Jag har en stor garderobskris! Idag när jag skulle klä på mig var det so matt titta in i ett tomrum. Inget kändes intressant att dra på sig. När jag itne jobbar har jag kommit på att jag har jättesvårt att klä upp mig. Att bara gå på föreläsning i kjol tex känns jättefånigt. Andra gör ju det, men jag kan bara inte mtviera det i huvudet. Fast jag borde!! Jag gillar att klä mig snyggt, men ska man bara sitta och lyssna är byxor och tröja ett så enkelt val. Efter lite velande blev det följande idag:

  • svarta byxor, Mango
  • svart ribbat linne, Cherry Tee
  • rosa tunnstickad tröja, Boomerang
  • svarta ballerinas


en tvilling

Systrarna Olsen syntes shoppandes på stan och jag gillar Ashleys enkla söta stil. Skulle så gärna vilja ha en skinnjacka.. Kollade på en hos H&M idag, men den var inte riktigt jag. En annan på Vero Moda kändes inte heller som in stil, eller vidare skön för den delen heller. Grejen är att jag länge velat ha en skinnjacka, men så var jag och provade massor med modeller med mamma och jag kom fram till att jag vill ha en lite använd, som är mjuk, problemet är bara att jag inte handlar second hand. Hmm... Kanske får ge mammas ett försök ändå.
18534-3504



ute o shoppar

Precis som så många andra kändisar shoppar Rachel Bilson hos Marc Jacobs. Här syns hon klädd i en söt blå klänning, men varken hatten eller stövlarna får särskilt högt betyg av mig... Gillar inte alls den nya hippie-stilen som många i Hollywood verkar köra med.
18534-3503
bilder rachel-bilson.com


sjp

Sarah Jessica Parker ser glammig ut då hon spelar in en parfym-reklam i Paris. Klänningen ser vacker ut. Tänk alla ljuvliga kläder hon måste ha haft på sig. Både som Carrie i SATC och som sig själv på premiärer och annat.
18534-3501
bild people.com


i'm back

Idag känner jag mig mer som gamla vanliga Emma än jag gjorde förra veckan. Fortfarande trött, hostig och dann men med mer kraft trots allt. Idag har det varit fultl schema. Har bland annat skrivit kontrakt för nytt extra jobb! Hurra, både jag och bank-kontot jublar!
Hann precis in i porten innan himlen öppnade sig och det började regna. Snacka om tur! Jag hade visserligen paraply i väskan, men det är så mycket trvligare att slippa regnet.
Hmm, måste nog ta en power-nap innan jag orkar ta tag i skolarbetet igen.

lill-killen

Ikväll träffade jag min brorson, han är verkligen bara helt underbar! Igår var han en månad.. Känns på ett sätt som han funnits hos oss mycket längre. Fast det har han ju på ett sätt, i magen.
Vi var många generationer på middag, mormor, mamma, jag&bror samt lilla Pyret. Numera har han ett namn faktiskt, fast stavningen är visst inte fastställd ännu. Filip/Philip/Filiph eller hur det nu kan bli. Spelar egentligen ingen roll, han är så söt och underbart härlig ändå!!!

Nu blir det att titta klart på Beck innan det blir sängdags. Bara jag kan somna, har dessvärre vänt lite på dygnet nu under veckan då jag varit sjuk. Eller veckorna. Jag har verkligen varit sjuk helt sanslöst mycket de två senaste månaderna! Riktigt trist. Men nu käkar jag pencillin som jag hoppas kurerar mig och därtill proppar jag i mig en massa vitaminer, ginseng, rosenrot och allt vad det heter!

Godnatt. Baci!

something's gotta give

Nu när jag varit sjuk på sistone har det blivit en hel del tittande på film. Har itne sett så mycket filmer på riktigt länge. Igår lånade mamma en film av en väninna som var ganska bra. Something's gotta give heter den. Jag är väl egentligen lite för ung för målgruppen, men den var söt. Gillar egentligen inte Jack nicholson men här var han aningen mer sympatisk(åtminstone delvis!). Diane Keaton är skön, hon verkar inte stelopererad utan mer stolt över sitt åldrande, skönt att se!

coat

HIttade den här bilden hos Style. Ursöt kappa! Lite duffelkänsla, men finare på något vis. Oh den gillar jag!
18534-3499
bild style.com


on set

Här är Rachel på inspelning av OC. När hon anländer ser hon schysst ut i jeans och topp, men efter en tur till garderoben har hon på sig...pyjamas. Hmm kanske inte det man brukar se Summer i. Blir kul när nya säsongen börjar i november (i USA) undrar så hur det kommer bli.



höst

Ska man tro kalendern är det full höst idag! Det är ju inte så värst kallt ännu, hurra. Men det är klart, jag kan ju inte gå ut i bara ben längre... :( Nåväl, det är väl fördelen med Sverige, vi har årstider! Om vinterhalvåret bara kunde vara lite kortare också..
Idag mår jag lite bättre, men jag har sån jobbig hosta! Det är på väg åt rätt håll så pencilinet hjälper. Tänk vad läbbigt all-round verkande antibiotika är. Hjälper mot både det ena och det andra...
Senare idag blir det middag med mormor, mamma och min moster äter middag med henne varannan helg. Den här helgen är det med min mamma... SItter och hoppas på att min bror ska komma hit också. Jag har inte träffat älskade lilla Pyret på jääättelänge! *hoppas*

hits