stilikoner

Den senaste tiden har jag funderat över vad en stilikon innebär för mig. Ordet eller snarare begreppet är individuellt och det är inte säkert att alla håller med...
Det som inspirerar mig är någon som klär sig snyggt, enkelt och inspirerande. Det behöver inte vara en avancerad klänning, de coolaste jeansen eller den mest vågade ringningen. Jag inspireras av sådant jag kan göra till mitt eget. Det som jag själv kan ta på mig till jobbet, skolan eller på partyt. Att beundra vackra aftonklänningar gör jag gärna, men för mig är det väldigt sällsynt att få möjligheten att bära något sådant.
Kate Moss i smala jeans, linne och en jacka kan inspirera mig eftersom det är en perfekt skol-outfit. Rachel Bilson kan inspirera med hennes söta enkla outfits. Jag tycker Nicky Hiltons korta shorts med linne och en nätt kavaj är ursnyggt, Lindsay kan se fräsch ut i leggings, en lång tröja och skinnjacka.
Självkart kan flera av de här se avskräckande ut också, men vi har ju alla vår ups and downs.
Det jag vill komma fram till är att jag inspireras av de vanliga outfittarna, det som jag faktiskt kan ta på mig en grå tisdag i Göteborg.
Vad är en stilikon för dig?


Kommentarer:
Postat av: Minna

Jag håller med dig. En stilikon är någon som man kan inspireras av. Och även om jag tycker att Kate Bosworth kan se helt stunning ut på röda mattan så är det ju inget jag inspireras av när jag klär mig för att springa till jobbet. Men där emot kan jag inspireras av folk som kör sin helt egna stil bara för att det är så modigt. Ta Sanna Bråding tex, hon liknar ingen annan svensk kändis och verkar inte bry sig heller. Det tycker jag är riktigt coolt!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits