chanel-o

Rachel myser i byxor, hoodie och solglasögon. Pricken över i:et blir hennes Chanel-sjal. INte dumt att ha en lyxig sjal som piffar upp en söndags-seg dag.
18534-6110

hiss eller diss?

Okej, vad säger ni? Blev det för mycket orange?
Ville piffa till det trista svart/vita så jag har gjort lite ändringar... Säg gärna vad ni tycker så får jag se vad jag gör åt det :)

Kolal in
här också, här är det andra färger som gäller!

my lovely SATC

Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte gör ett återtåg i New York. Många är vi som jublar. Här är ytterligare bilder från inspelningarna. Rykten kring att Sarah Jessica och Kim inte är direkta vänner kommer tillbaka, så antagligen får man vara glad att de fick till en film trots allt!
18534-6108
18534-6109
Titta
gärna här.

tröjklänning

Bara för att tröjklänningar var mitt stora hang-up förra hösten innebär det inte att jag inte gillar det i år. Dne här känns klockren. Så skön till jobb eller skola!
image6107
Kolla
gärna här också!
bild shopbop.com

välmatchat

Både Lauren och Whitney såg välmatchade ut då de var på party i veckan. Svart och rött var deras färger. Whitney i 18534-6105söt röd klänning och röda naglar med svarta strumpor och skor. Lauren var barbent vilket kändes somrigare och matchade även hon med svarta skor och röda naglar. Gillar Whitneys kuvertväska, den var lite kul!
18534-6106

ösregn

Ute regnar det, trist väder... Hösten är det som visar sin sida. Usch.
Borde plugga, men kanske blir det lite bakning, så skönt att se resultat av det man gör.

Kollade på Paris besök hos
Letterman nyss. Jag tycker faktiskt han överdriver. Okej att Paris bör tåla en hel del, men när hon kommer som gäst i hans show borde han väl respektera vad hon vill/inte vill prata om. Det gör han ju med de flesta andra gäster... Har svårt att tänka mig att hon kommer besöka honom snart igen! Kolla själv här.

strumpor

18534-6104






I Gossip Girls första avsnitt bar Serena (den ena huvudrollen) svarta strumpor, svarta stövlar med ett par röda strumpor som syntes lite grann. Riktigt kul tycker jag. Så får det nog bli någon gång i höst. Perfekt om man har svart klänning/kjol med svarta strumpbyxor och vill piffa till det lite.





Kolla gärna här också!

there's a bow

Enkla toppar med liten twist som passar perfekt till jeans, det gillar jag! Under den kategorin faller den här toppen. Rak modell som är lite längre, v-ringad, liten holkärm och en rosett framtill. Fint minsann.
18534-6103
Kolla
gärna här med!
bild shopbop.com

going for chuck

Rachel anländer till inspelningen av tv-serien Chuck med en starbucks i handen. Hennes korta jacka ser lite speciell ut i modellen, fint att den är marinblå.
18534-6102

höstvardag

18534-6101












Det här ser lagom höstmysigt ut. En helt vanlig dag funkar kofta, jeans och flats. Hennes mössa är så fin, det ser riktigt snyggt ut med en mössa på det där sättet. Svårt att få till bara...













gossip girl

Igår kollade jag på de två första avsnitten av Gossip Girl. Riktigt bra var det! Tjejigt som tusan, men jag är ju tjej så det passar utmärkt. Jag har väl ungefär samma tankar om personerna som jag hade då jag läste böckerna, men än så länge är mina tankar mer positiva till serien! Hoppas någon kanal köper in serien till Sverige.
18534-6100

playtime

Har varit ute och lekt idag. Med Filip alltså... VI har gungat, lekt på en häst som gungar lite och varit i sandlådan. Sedan har vi gått en promenad och nu sover han. Jag skulle också behöva en liten tupplur, men jag försöker bara sova på dagen om jag är sjuk, annars vänder jag dygnet ännu mer!
Trots att jag itne är på landet har jag fått en hel del luft, mycket bra. På veckorna i stan så får jag sällan mer luft än till och från ställen. Tar igen det på landet eller hos mamma o pappa.
Snart blir det lunch, är faktiskt ganska hungrig. Det tar på krafterna att bära på Filip och leka med honom. Fast bara kul förstås!

svarta tighta byxor

Mischa har tagit sig runt om i Europa den här veckan. Milano, Berlin och London har hon hunnit med än så länge, kanske gör hon ett stop under modeveckan i Paris ocks... Vem vet.
När jag ser de här bilderna på henne kommer jag på att jag ska använda mina smala byxor jag köpte i somras på H&M för det grymma priset av 198kr.
18534-609918534-6098

söta

Jag är på jakt efter en söt festklänning. Tips mottages hemskt gärna, i lagom prisklass förstås. Den här från Foley+Corinna är riktigt fin. Helst vill jag ha en som inte är axelbandslös, men det kanske kan gå det också...
18534-6097
Kolla
gärna här med.
bild shopbop.com

stickat

Surprise, jag har hittat något söt sitckat! Den här tröjan är från Charlotte Ronson och är supersöt. Jag har alltid gillat den där rundstickningen, så himla fint. Vet att H&M sålde en sådan tröja i ljusgrönt för massa år sedan. Den var jag kär i men kunde inte ha eftersom den var stickig.
image6096
Kolla
gärna här också!
bild shopbop.com

utvilad

Åh så skönt att få sova länge och känna sig utvilad när man vaknar! Det gör jag idag.
Gårdagen var riktigt bra. Först jobbade jag, sedan var det fika på stan som gällde och efter det var jag med på ett 10-års jubileum. Trevligt all together.
Idag känner jag inga måsten men behöver plugga, fast det är ju inte som att sitta på ett kontor... Ikväll ska jag busa med min brorson! Myspys.
Äntligen fredag, så härligt!

lunch

Åt Sushi till lunch idag. Bra att ha sen lunch om man vill gå till ett populärt ställe för då slipper man rusningen. Gott var det!
18534-6095

my thing

Halsdukar är verkligen min grej. Det kan piffa till en outfit, komplettera och vara värmande såklart. Jag har många halsdukar i olika färger, modeller, mönster och material. Mina absoluta favoriter är de i silke och pashmina-blandning(eller något sådant..) som mamma och pappa köpte i New York. De köpte dem i Chinatown för liten penning och kvaliteten är fantastisk. Den här fina är från Alexander McQueen.
18534-6094
bild netaporter.com

skirt

Just nu så är jag inne på kjolar känns det som. Korta kjolar är fint. Den här är från Theory. I vintras fanns en dle kjolar i den här stilen och jag gillar det fortfarande.
18534-6093
bild shopbop.com

Snyggare, fastare & piggare

Jag känner mig ganska sunkig efterom jag inte kommit igång med träningen ordentligt. Har ju varit sjuk och krasslig en del och den här veckan har verkligen inte funnits tid. Hittade en 2 veckors-kom-i-form grej hos Veckorevyn som inte låter så dum. Orkar inte riktigt gå efter deras mat-tips, kanske bara lite tips, men träningsmässigt borde jag absolut försöka! Lovar att uppdatera om, när, hur jag gör det här!

purple

Igår målade jag då äntligen naglarna. Lila blev det i precis rätt nyans. NÖjd att jag inte köpt något nytt, mörkare för det hade jag inte trivts i. Jag gillar att händerna fortfarande har lite (lite!) färg och då vill jag inte ta bort det genom att måla för mörkt. Färgen heter Bubbly förresten.
18534-6092

trött.

Känner mig seg idag. Imorgon vill jag sova! Om jag kan...
Sitter och väntar på att få fika. Målade mina naglar igår, äntligen! Blev riktigt nöjd med det lila. Blev precis som jag ville ha det så jag är glad att jag inte köpt något mer nagellack. Min hud känns konstig idag, precis som den gjorde igår.. Väldigt jobbigt. Går inte att förklara, men det känns liksom som att jag vill krypa ur skinnet helst. Eller åtminstone ta av kläderna och bara ha en slapp t-shirt och mysbyxor på mig. Appropå det går jag nu och väntar på när de ska sätta på värmen hemma... Det börjar bli kallt!!

Mischa med brills

Oj, kände nästan inte igen Mischa med glasögon på nästippen! Just den modellen tycker jag nog inte var till hennes fördel, men med rätt modell kan hon säkert bära glasögon. I övrigt såg hon söt ut, fast djurmönster är väl ingen hit egentligen...
18534-6091
Här har jag en annan bild på Mischa!
bild style.com


kind of like..

Hittade den här kjolen hos Topshop. Visst är den lite lik kjolen från Proenza Schouler (?), även om originalet var i två färger. Jag tycker den här fungerar alldeles utmärkt som kopia, och kjol förstås!
18534-6090
bild topshop.com

flea market

Efter att ha hört uttrycket Flea market i filmer och serier som SATC så tycker jag det låter så mysigt! Om det är som marknader man går på i Sydeuropa är det ju mysigt, men är det secondhand så är det inte min grej. Haha, fast när jag kollade på Göta Kanal som liten tyckte jag det såg gott ut att äta mat ur konservburkar.. Ni fattar hur knasig jag är :)
Anyhow, Rachel besökte Flea Market med hunden i släptåg. Söt var hon också i kavaj, jeans och MIssoni-sjal.
18534-608718534-6089
lookie lookie!

höstfin!

Den här tjejen fotades av StockholmStreetStyle och jag gillar verkligen hennes look. Den långa tröjan är lik det jag är ute efter. Jackan är underbart söt och basker är så fint! Tror att jackan är från barnavdelningen nej den är från woman, ska nog dit och prova den tror jag! Har kollat på den tidigare och är lite sugen, specieltl nu då jag sett henne i den. (om det är den...)
18534-6086
Titta
gärna in här med!
bild stockholmstreetstyle.feber.se

höst+italia

Lite höstig outfit, med sensommar influenser. Fint! The Sartorialist har åkt till Milano för att fota utanför och runtomkring Fashion Week. Åh, jag vill verkligen åka till Italien! Var så länge sedan jag var där nu. Behöver insupa den härliga atmosfären, äta god pasta&pizza samt strosa omkring och snacka italienska.
18534-6085
Kolla
här också!
bild style.com

onsdag var det visst

Helt säker på att det var torsdag idag, men det är ju bara onsdag. Märkligt hur det fungerar det där...
Idag är det bara massa jobb på schemat. Nästa vecka blir lite lugnare, typ och då har jag två viktiga saker att ta tag i! Träning och pluggandet! Ska försöka träna en sväng på fredag, på ett eller annat sätt..
Lite snurrigt här idag, inte så tunga saker, men det behöver göras trots allt.

uppe i varv

Kom hem från kvällskursen för ett tag sedan. Ville gentligen inte gå, men jag är glad att jag gjorde det. Det är itnressant och givande. Jag blir riktigt peppad!
Nu blir det snart sängdags, lite jobbigt bara för jag är uppe i varv efter föreläsningen... Nästan värre än efter jobb-kväll tror jag!
Nåväl, imorgon är det på't igen. Först jobb, sedan mellanstopp hem och därefter tillbaka till samma hus, men två våningar bort för lite kvällsjobb. Money honey!

Godnatt!

Kolla in
här också!

stickat är min grej

Ja stickat är verkligen min grej. Stickade tröjor är ju så snyggt! En klassisk, stickad tröja i bra kvalitet är riktigt fräscht, går att matcha med både jeans, byxor och kjol. Här är ytterligare en längre stickad kofta utan ärm, jo dte är min upphakning just nu!
18534-6084
Kolla
här också!

bild shopbop.com

höst

En regnig höstdag som den här hade jag gärna myst omkring i den här Marc by Marc Jacobs-klänningen. Ser skön och alldeles lagom soft ut! Gillar hela den här looken med heltäckande strumpbyxor och ankelboots.
18534-6081
Kolla
även här!
bild shopbop.com

tävling

Jag är ganska tävlingsinriktad i saker där jag känner att jag kan/borde kunna ligga bra till. På jobbet, det på kvällen, är jag riktigt tävlingsinriktad och eftersom jag vinner biobiljetter med jämna mellanrum så går det bra. Igår på jobbet kände jag hur tävlingsinriktad jag blir. Det jag gjorde igår innebär att jag hela tiden har koll på min takt. Då ringer och ringer och ringer jag, allt för att slå mig själv (och andra). Men jag antar att alla har olika motivationer.

lång kofta

Jag vill så gärna hitta en lång kofta i tunn stickad bomull som inte är otymplig i modellen. Det verkar dock helt omöjligt! Min gråa från Zara är rätt på de flesta sätt förutom att den är för kort, den funkar helt enkelt inte till strumpbyxor. Att det ska vara så svårt att hitta det man har fått för sig att man vill ha....
18534-6083
Kolla
även här!

regnigt

Nu ösregnar det ute och jag får väl erkänna att jag inte är helt korrekt klädd... Inte som förra veckan då det regnade och jag drog på mig både seglarjacka och nya gummistövlar från Lindex. Igår i porten mötte jag en tjej med en kartong från Hunter, gummistövlar som Ashley bär. Åh, jag skulle inte tacka nej till ett par Hunter-stövlar. Mina föräldrar tycker det är kul, för nu äger jag tre par gummistövlar, så många har jag knappt haft i hela livet innan...
18534-6082
Kolla
här också!

tisdag

Idag är jag mer utsövd och örat trycker inte så satans mycket. Så idag är det bättre på alla sätt och vis.
Sitter på jobbet, händer en del, men på ett bra sätt! Alltid roligare med lite att göra än att behöva rulla tummarna. Trist väder idag, men vad gör det. Så länge man är sysselsatt löser det sig. Strax är det fikadags. Gott bröd är inte dumt!

Kolla
här också.

örat

Vad jobbigt det är att ha ont i örat! Jag borde ju veta visserligen, hade haft runt 75 öroninflammationer innan jag var sju år och har haft rör minst en gång.
Det är som att jag bara hör på ena örat, för det andra bara susar. Fortsätter det såhär måste jag nog försöka gå till doktorn. Men det vänder nog! Tar nässpray och försöker tryckutjämna.

rutor

Mycket snack om rutor i bloggvärlden på sistone. Not my thing direkt. VIsst finns det lite grejer som det är snyggt på, men oftast blir det lite väl preppy för min smak. Jag föredrar nog ränder framför rutor!
18534-6080

blue-ish

Hayden har gjort sig välkänd genom serien Heroes som visas på Tv4. Har inte kollat så jättenoga, men lite har det blivit och jag gillar det. Men en grej fattar jag inte, den där tjejen som liksom "tappar" tiden, vad är hennes egenskap?! Hayden var iallafall söt på Teen Young Hollywood Party iklädd blå  klänning och guld accessoarer!
18534-6079

purple allure

Riktigt snyggt omslag på Keria för Allure. Jag blir allt med sugen på något lila! Egentligen är det väl inte min färg, men något åt plommon borde jag kunna bära upp. Nagellack ska det bli iallafall. Hoppas hinna kolla på lunchen idag.
18534-6078

bultar

Igår kväll började det kännas konstigt i örat. Idag vaknade jag med världens bultande. Känns som att jag sitter i min egen lilla bubbla idag... :( Tack och lov är andra örat på topp så jobbet ikväll bör inte vara påverkat!
Den här veckan har jag ruskigt mycket för mig. Från måndag morgon till torsdag dag/kväll är det fullspäckat. Jobbar på det stället jag var i somras på dagarna eftersom en är på semester. Kul! Inte dumt med lite pengar heller...
NU: fika!

my girls

Åh. Snygga bilder från inspelningen av Sex and the City gör mig alltså inget, bara inget väsentligt avslöjas! Kul att filmen verklgien blir av nu. Nu, sängdags!
18534-6076
18534-6077

focaccia

Oj, konstigt, blev helt plötsligt sugen på focaccia! Speciellt på det viset som jag åt det då jag var i Italien på språkkurs för några år sedan. Efter att skolan var slut gick vi till någon butik och köpte focaccia med skinka och ost, tomat och mozzarella eller tonfisk och mozzarella. Sedan cyklade vi till stranden och åt vår lunch! Supergott!
Kanske ska försöka baka det igen...

for real

Nicole har varit på Hawaii för att fira sin födelsedag, låter nice, kan jag också tänka mig att göra då jag fyller 26 år. (Hjälp, det lät gammalt!) På stranden visar hon upp sin växande mage. Trots att man vetat detta ett tag nu så visar den här bilden att det verkligen är så... Galet!

bild people.com

landet

Hemma efter en skön helg på landet! Har varit ute riktigt mycket och fått frisk luft och solljus i ansiktet. Idag var min bror och brorson där också vilket livade upp! HAn är ursöt lille killen, men han slukar verkligen all min energi. Pussgurkan! :)
Just nu har jag på svt och deras nya satsning Andra Avenyn. Kan nog bli bra under hållning- Eller vad ska man säga, det har bara gått 20 minuter! Eftersom jag gillar min stad tycker jag det är kul med mycket bilder från stan. Fast vissa har ju sån jobbig göteborgsk dialekt. Sån stark dialekt träffar jag sällan på här.

country

Nu åker jag till landet. Regnigt, men imorgon har de lovat fint väder. Bara det inte regnar ska jag försöka sitta ute och plugga. Behöver frisk luft tror jag. Ser sleten ut efter att ha varit sjuk. Behöver vitaminer, järn och luft samt gärna lite sol :) På andra bloggen kan jag nästan garantera att det dyker upp inlägg över helgen. Kolla gärna här!
Annars är jag tillbaka på söndag!

sött

Rachel på promenix med hunden Thurmen Murmen. Har för mig att hon skaffade den hunden tillsammans med exet Adam Brody... Kanske tog de varsin av sina två hundar. Söt klänning, av dte man ser åtminstone!
18534-6074

dresses

I början av veckan var det Emmy Awards, stora tv-galan i USA som självklart innebar massa röda mattan-bilder och klänningar! Jag gillade ju Haydens klänning, vilket inte alla gjorde... Men här har hon en kortare modell till efterfesten, den faller mig däremot inte i smaken! Nästa tjej vet jag inte vad hon heter men hon är med i en serie som går på SVT tror jag. Modellen är söt och färgen gillar jag, inte så vanlig vilket är kul! Emily som spelar i Ugly Betty bar en sjljungfru liknande klänning, fin om det inte var för just den liknelsen... Andrea var också på efterfest, hon valde kort guldig klänning, riktigt fin på henne. Jag tycker annars hon är ganska trist... Jamie Lynn bar puderrosa till Emmy-galan, söt modell och fin färg.
Senare i veckan var det någon modefest i London som många (fd?!) supermodeller besökte. Fast jag gillade mest Thandies mönstrade långklänning, fina färger och söt modell!


eko

Den här klänningen ska visst vara ekologisk. Skoj och bra. Jag gillar modellen, riktigt söt. Ringningen, ärmarna och det faktum att den inte är rakt avskuren ger detaljer som förhöjer! Skulle passa bra med tights och kofta nu i vinter.
18534-6068
bild shopbop.com

dubbelt upp

Jag har en ny blogg HÄR. Kommer inte sluta blogga här, som det ser ut nu bloggar jag här som vanligt och likadant där också. Sedan kanske vissa inlägg inte hamnar på bägge ställena, men det får framtiden visa. Tänkte bara säga det i allafall!
image6065

j Lo

Vad tror ni, är hon gravid? Man vet ju aldrig men på hennes visning såg man ju en antydan till bula om magen, eller så var det bara en sån där dag... Här är hon i London och ser höstigt moderna ut. Snyggt, men handskar över armbågarna känns lite väl...
18534-6064

good luck chuck

Jessica Albas senaste film Good Luck Chuck har haft premiär i USA. På röda mattan bar Jessica en ruskigt snygg paljettklänning. Modellen var fin på alla sätt tycker jag. Längden, ringningarna och det faktum att den var full av paljetter!
18534-6063

chanel&arts

Många var de som gick på party som Chanel ordnade, det handlade om något med konst... Söta Rachel var där. Hon såg lika söt och fin ut som alltid. Gillar både klänningen och hennes armband. Fint!
18534-6056

Andra som var där var Hilary Duff, Ginnifer Goodwin, vet ej, Rachel i helbild, Kate Blanchett(?!) och den sista vet jag inte heller... De var väldigt fina, de flesta, i mycket svart-vitt, säkerligen klädda i Chanel heal bunten.

to far SATC

 

Äsch, skrev ju häromdagen om att de börjat filma SATC och att jag inte ville att paparazzi skulle förstöra. Nu har de gjort det! Kollade på mina vanliga sajter och såg väsentliga spoilers. Varför kan de inte filma sånt där viktigt inomhus? Eller åtminstone fotograf-skyddat.

friday!

Skönt med fredag. Fast helgen behöver fokuseras en del på studier eftersom jag inte orkat något när jag varit sjuk. Attans!
Vaknade på ganska gott humör, men så vände det. Så nu är jag lite grinig.
Blev dissad på FB av någon jag trodde kunde räknas som vän men det tyckte inte den personen. Egentligen borde ju jag vara sur men det är jag inte och eftersom personen ifråga betedde sig väldigt märkligt mot mig på slutet då vi hängde så undrar jag lite vad som ligger bakom... Jaja, man kan inte tvinga sig på någon.

Sedan undrar jag lite varför vissa bloggar givits ut som böcker?! Är inte det lite att försöka mjölka ur de sista dropparna? Jag läser iallafall en av bloggarna så det handlar verkligen inte om personen som skriver eller bloggen ifråga, utan syftet. Det handlar ju bara om att tjäna pengar, för vilket intresse kan finnas? Allt i boken går att finna på internet. Nej jag fattar faktiskt inte.

Igår köpte jag något som jag bara köpt cirka fyra gånger de senaste tio åren, helt galet egentligen. Jag stod på pressbyrån, köpte en tidning och bredvid mig låg sådana där mini-påser med chips. Så jag köpte en... Att köpa chips har alltid varit svårt för mig. Helt stört verkligen! Har inte ens öppnat den än, hade tänkt göra det på bussen hem, men det pallade jag inte. Hör på mig, jag är wacko :)

jobbkväll

Har haft en supermysig eftermiddag med min ögonsten. Jag gillar att hänga med min storebror också. Det är verkligen vardagslyx. Min bror är viktig för mig och att han dessutom är världens bästa bror gör ju inte det hela sämre :) Filip var så mysig idag, lite klängig, fast det gör inget för då kan jag pussa och busa allt jag vill!
Nu är det sängdags, ska försöka blogga lite bättre imorgon! Godnatt. Och svara på kommentarer också :)

Grey's

Mer tv... Igår började äntligen Grey's Anatomy igen! Tjiho, vad kul. Jag gillar den serien och gårdagens avsnitt var ingen besvikelse. Det dumma är bara att jag kollat lite på det som inte visats här och nu blandar jag ihop allting vilket gör det hela ganska rörigt.
18534-6054

Gossip Girl

Igår var det premiärfest för nya serien Gossip Girl. Kul! Har redan sett trailer/smakprov och det kan bli bra det här. Tror att första avsnittet går ikväll over there, men är inte helt säker.
18534-6053

torsdag

Tittar ut och kan inte tänka annat än höst. Attans, jag som kämpar så, men jag får väl ge mig nu då...
Idag ska jag busa med min brorson. Myspys med andra ord. Sedan blir det jobb, inte lika myspys men trevligt brukar det bli. Mår mycket bättre nu men känner mig helt off idag. Vill helst bara dra täcket över huvudet. Egentligen borde jag känna tvärtom...
Snart dags att bege sig till bussen iallafall.

it's on!

Ljuvliga bilder på Carrie och Mr Big. SATC-filmen har officiellt börjats spelas in i New York. Men nu vill jag slippa en massa paparazzi-bilder som ger för viktiga detaljer om filmen. SNygga kläder, fine, men detaljer om handlingen är inte okej.
18534-6051

dubbel-O

Tvillingarna Olsen på party. Vem är vem? Här tror jag att min vanliga favorit faller lite bakom hon som jag inte brukar föredra... Men vem är vem?!

a bag

Den här väskan gillar jag. Går att bära i handen eller på axeln, gillar allt som har flera användningsområden samt är snyggt. Tänk vad kul det blir att pendla till skolan när man har snygg väska, eller går till jobbet för den delen! Märket är Boyy.
18534-6046
bild shopbop.com

Facebook

Okej, tidigare har jag mest tyckt att det varit kul med Facebook men den här veckan har jag kännt lite annat. Dels när jag blev vän med någon som jag kanske inte vill veta så himlans mycket om, eller åtminstone inte sådant som man kan få veta via FB (min förkortning..). Sedan är det den där vännen som jag tappade kontakten med pga vännen tidigare nämnd, vän 2 svarar nu inte på min friend request och det börjar verka som att hon igonorerar mig. Speciellt som hon är vän med folk vi både gick i samma klass som för hundra år sedan.


Ni ser, jag har blivit knäpp, av FB! Nej, kanske borde hålla mig undan den där sidan imorgon. Ja, det är nog bäst. Torsdag blir fri-från-FB-dag. Oj, hur sorgligt låter inte detta då... Äh, kommer med bloggandet, man får bjuda på sig själv helt enkelt!


intresse?

Någon som är intresserad av tt köpa en sådan här t-shirt i XS av mig? Jag köpte den på H&M utan att prova och väl hemma kändes den inte rätt. Eftersom jag varit sjuk har jag inte kunnat lämna tillbaka den i tid. Prislappen sitter kvar, 149kr. Den är från Organic Cotton-kollektionen, lite puffig på axeln och söt i modellen! Maila mig om intresse finns! emmaria_blogg @ hotmail.com
image6045

bild hm.com 

LC

Lyckades kolla på senaste The Hills avsnittet förut. Datorn hos mina föräldrar har inget ljud för tillfället, av någon märklig anledning. Fick ner avsnittet och brände ut det. Gillar den serien, bäst är nog att det är sommar där vilket gör att jag drömmer mig bort :) Här är Lauren på flyplatsen på väg till New York för att promota sin nya klädkollektion. Nu i höst kom bara några få plagg, vid nästa tillfälle kommer kollektionen att utökas. Man kan kolla in plaggen här, tycker inte det var någon hit, det hon burit själv har varit bättre! Här ser Lauren söt ut iallafall. Basker på bakhuvudet sådär är riktigt fint, på de som passar i det. Väskan gillar jag också, vill ha något liknande själv! Fast helst med axelrem.
image6042image6043
...

tunika med bälte

Tunikor av olika sorter har kännts aktuella ganska länge nu. People visar en "would you wear these trends" och har med just tunika till stuprör. Jag tycker det är jättefint! Bäst på av de här tre har Vanessa och Katherine (till höger och vänster i bild) lyckats, tycker jag. Vem tycker du lyckades bäst?
image6041
bild people.com ...

YaYa

Soft topp från YaYa. Skönt och snyggt. Jag gillar både ringningen och att det går strax över axeln, lite påklätt, men ändå inte.
18534-6040
bild shopbop.com

sleepless in gbg

Kunde verkligen inte somna igår. Efter att ha vridit mig i en timma tände jag lampan och läste lite redovisning, strategisk marknadsföring och löste soduko. Vettiga saker att göra sent på kvällen/natten. Inget fick mig trött, mycket frustrerande. Vill inte vara i en sömnlös period igen. Det är så lätt att jag mår dåligt då.

träning

Åh jag vill träna! Känner ett riktigt sug efter att få svettas lite på gymmet. Konditionen är nog helt uppåt väggarna efter en alldeles för slapp sommar. Vad var det med mig?! Så dålig brukar jag inte vara på sommaren ju! Jag är inte så inne på muskler och sånt utan vill träna fyset så att jag håller det i schack. Dessutom mår man ju så gött efter ett träningspass. Ska försöka ta det försiktigt, kanske en power-walk om jag åker till landet i helgen. Annars drar jag till gymmet nästa vecka, fast hur ska jag hinna det?! Gah. Så gick det med den planeringen... Urk.
18534-6039

bild via google.se (Jane Fondas träningsvideo)

onsdag

image6038 









Nu är det onsdag. Hjälp, trodde faktiskt att det var torsdag så jag blev lite osäker
först när jag skrev onsdag... Känner mig lite bättre idag, men det går alldeles för långsamt! Idag har jag viktiga mail att skicka och saker att strukturera. Måste verkligen få till en plan så jag kommer ikapp det jag inte orkat under mina sjukdagar. Idag är det grått över Göteborg, lite duggregn ser jag nu också, trist men solen sken både måndag & tisdag så jag kan nog inte klaga. Drömmer mig bort till tunna sommarklänningar, öppna skor och varm vind i håret!











trött

Nu är jag trött. Första dagen utanför huset "efter" sjukdom innebar cirkus 16 mil och föreläsning.
Fattar inte vissa människor som läser den kursen. De ställer så puckade frågor! Hade de läst lite innan hade de fattat och dessutom fokuserade de på småsaker som känns lite mindre superviktiga i sammanhanget. Precis som att teorin inte alltid motsvarar verkligheten, allt appliceras på fall till fall, men teorin är tänkt att ha med sig och vara något att ha till hjälp!
Känner mig bättre nu, men mår sådär ändå, fick verkligen anstränga mig i skolan. Sovdag, godnatt!

dragkedja

Dragkedja är en detalj som jag gillar riktigt mycket just nu. Rachels jeans är riktigt snygga med det nertill, fast jag skulle nog vilja ha ett par som är hellång istället för till ankeln. Hon är så söt, kul att hon fotats lite mer på sistone!
18534-603718534-6036

C&C

Hittade lite fint från C&C California hos shopbop. Tunikan är söt och ser skön ut, perfekt en trist höstdag. Den kortärmade koftan är precis som jag är på jakt efter. Längre i modellen så den funkar som klänning, knappar och fickor. Så söt!
18534-603518534-6034
bilder shopbop.com

sol

Idag är det sol igen. Ljuvligt. Mår lite bättre idag, men är helt slut i kroppen. Så knoppen börjar vakna trots att inte kroppen är med, vitsig jag är! Not.
Ska till skolan ikväll, hoppas det är bra föreläsning.
Nu hoppas jag kunna sitta i solen en stund. Väcka lite i kroppen som ska ge energi. Solen är bäst och det gäller att passa på när den fortfarande visar sig!

seg

Idag är jag seg bloggare, sorry. Mår riktigt konstigt, fattar inte vad det är med min kropp faktiskt.
Imorgon måste jag må bättre för att orka med skolan. SKA till skolan imorgon kväll, det är vid sådana här tillfällen det är så jobbigt att den är långt bort!
Nej, nu är det sovdags, typ. Godnatt!

at Emmys

Tänkte visa lite fler av mina favorit, eller mer-föredra-än-andra, klänningar från Emmy-awards. Börjar med Hayden som är med i Heroes. Hennes klänning var riktigt fin! Känns lite trendig, men är hellång och söt. HIttar inte rätt ord, men jag gillar den verkligen!! Kan tyckas att den ser ut som en gravid-klänning, men jag gillar den här stilen, dessutom kan Hayden bära upp den riktigt bra! I like a lot.
18534-6033

skön höst

Diane ser sådär skönt höstig ut. Stövlar, svarta byxor och tunika till. Gillar hennes väska, snygg modell!
18534-6032

måndag

Så var det måndag. Mår lite bättre, men fortfarande inte bra! Jobbigt! Har massa att plugga, har inte tid att vara sjuk och inte orka med något...
Har just lagt till en person på Facebook som jag nu ångrar att jag ville ha med. Too much information på något vis. Äh, kan inte förklara, men vissa personer kanske man, jag, borde distansera lite. Lite soligt ute idag. Kanske jag kan titta mot solen en stund, påklädd med jacka runt mig såklart!

chunky

Har sett det här armbandet på diverse bloggar och jag gillar det verkligen! Riktigt snyggt. Kanske ska få bli min lila accessoar i höst!?! Finnes hos Lindex.
18534-6031

bild lindex.se

glans

Den här klänningen är riktigt fin. Snygg modell och lystern är fin. Kvaliteten är en blandning av ull, linne och polyester... undrar hur det känns mot huden!
image6030
bild shopbop.com

frans

Ashley bär fransig topp/klänning. Antar att det är den omtalade klänningen som Zara gjort en kopia av, minns ej märket. Fransar är inte riktigt min grej, vad tycker ni?
18534-602918534-6028


the Hills

Imorgon natt går nytt avsnitt av The Hills. Spännande. Ser fram emot att se vad som händer, speciellt med tanke på förra veckans teaser. Lauren+Jason+restaurang+Heidi+pojkvän=D-R-A-M-A?!?!  Hmm, spännande. Nu blir det soffan igen, helt slut. Vad är det för läbbigt virus som tagit över min kropp?!
18534-6027

lager på

Två klänningar på varandra. Det var något jag försökte mig på, hemma i kammaren, förra året, men det kändes inte som någon hit utifrån mina klänningar. Det här gillar jag dock. Tunn stickad klänning över en mönstrad i skjortmodell, nice!
18534-6026
bild shopbop.com

mössa

Om jag var en möss-person hade jag gärna dragit den här på huvudet under vintern. Nu är jag ju inte det så jag får helt enkelt hålla mig till att titta på den söta mössan från Sonja by Sonja Rykiel.
18534-6024
bild netaporter.com

söndagsmys

Snart blir de middag, grillad lax! Inte dumt alls. Hade gärna myst i det här. Kofta från Stella McCartney, övrigt Topshop.
18534-6023
bilder netaporter.com o topshop.com

vpl

Cool väska! Snygga detaljer, fint med både skinn och lack, rolig modell.
18534-6022
bild shopbop.com

söndag

Idga är det regnigt ute. En typisk mys-söndag.
Drömde så konstigt inatt, att jag försökte komma med i ett simlag. 100sökande med endast 10 som skulle få vara med. Första året klarade jag det inte, andra året var jag sjuk men envisades med att testa ändå. Då klarade jag det precis. Jag som inte ens gillar att simma... Märklig dröm! Fast budskapet känns ju ganska givet, fortsätta kämpa och inte ge upp!!
Har just skapat ett konto på tradera, tänkte sälja en säng där. Fast nu är jag lite clueless på vad jag ska skriva... Hmm, auktions-sajter är inte något jag brukar besöka. Får väl kolla hur andra skrivit!

Ashleys look

Allt som oftast så tycker jag Ashleys stil är klockren. I sin enkelhet känns det stilrent och fräscht. Här i jeans, skjorta och väst, klart att detaljerna gör det extra. Snyggt hur som helst!
18534-6021

gul som solen

Kate lyser upp i sin solgula tröja med pojkvännen James vid sin sida. Sött par de där två.
18534-6020

bling, typ

Vilka söta skor! Tänk att trippa omkring i dem när vädret tillåter under början av hösten. Oh vad nice.
18534-6019
bild mytheresa.com

sol!

Idag är det sol ute! Klarblå himmel, sol och blåsigt som attans. Har suttit i solen en stund till skuggan kom. Tänkte ta en dator paus och sätta mig en stund på andra sidan huset sedan. Mår lite bättre idag, eller jag vaknade och mådde bättre, nu känns det inte lika mycket bättre. Nåväl, åt rätt håll antar jag.

seg o tung

Känner mig tung i kroppen, stel och allmänt sunkig. Ja, det är väl så det brukar kännas att vara sjuk. Går lite som en gammal tant, benen och höfterna är extra tunga, samt nacke och axlar...
Hoppas hitta något att kolla på ikväll, har massa extra kanaler så något sevärt borde ju gå, fast säg inte det...
Märkligt väder idag, ösregn, blåsigt, klarblå himmel, sol, regn, sol osv... Imorgon hoppas jag kunna sitta ute, bara dte inte känns läbbigt. Hade fått läshänvisningar till föreläsning nästa vecka, men jag pallar nog inte läsa imorgon, måndag får ägnas åt det!
Trevlig kväll!

h&m

Skrev igår om att höstinspirationen tryter... Kollade in på H&M's hemsida och fann lite grann. Gillar de här bilderna som visar lager-på-lager. Lite olika stilar, men jag är ju lite varierad. Detta kan lätt inspirera mig inför hösten!
18534-601818534-601718534-601618534-601518534-601318534-6014
bilder hm.com

mys

Tjocka stickade tröjor är höst för mig. Det är då jag börjar scanna butikerna efter bra varianter och oftast används de ganska mycket sedan. Idga skulle jag gärna dra på mig den här från Stella McCartney med ett par heltäckande strumpbyxor, det skulle vara skönt att mysa omkring i. Känner mig inte jättehet i mörkblåa mysbyxor och mörkblå munkjacka... 
18534-6012
bild mytheresa.com

kroppsvärk

Mår inte bra idag. Vaknade med ont i hela kroppen. Såg ut som en gammal tant när jag stapplade upp ur sängen, nu en Ibumetin senare känner jag mig lite bättre. Hade tänkt åka till h&M och lämna en t-shirt idag, men det får bli tillgodokvitto på den!
Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på tv/film. Trist väder är det också, perfekt hemma och sjuk väder.


höstinspirationen tryter

Jag har ingen höstinspiration, alls! Känns jättekonstigt. Sommaren och våren är min favvo-tid, men jag brukar alltid ha en liten längtan efter att plocka fram tjocka halsdukar och stickade tröjor, även om det försvinner ganska snabbt när hösten väl är här! Förra hösten var jag obsessed över att finna tröjklänningar(har en del nu!), jakten gick på en kappa(hittade en fin på H&M) och de perfekta stövlarna(som dessvärre orsakar problem med min onda fot).
Inför den här hösten känner jag mig blank. Det finns inget, nichts, niente, nada som känns "Wow", "Emma" eller "det måste jag ha".

Vad är ditt höstmåste? Dela gärna med er lite! Kanske hittar jag något att sukta efter. Inte ens de senaste modetidningarna med höstreportage har hjälpt...
18534-6011

Det här gjorde jag för ett tag sedan, känns fortfarande rätt för hösten och jag orkade inte leta upp någon annan bild, skyller på förkylnings-sjuka.

snice

Skjorta och tröja är något jag tycker är riktigt snyggt. Det har jag alltid tyckt, problemet är bara att jag mår illa om det blir för tjockt, något det ofta blir med två långärmade tröjor på varandra... Jobbig, jag?! nejdå :)
Anyhow, den här tjejn bär det på ett ledigt sätt, men ändå ganska classy. Ser ut som att hennes tröja över är lite tunnare, det kan ju funka! Måste testa om jag har någon bra sådan tröja.
image6010
bild style.com

DKNY s/s 08

2008 känns ruskigt långt borta och sommaren det året känns ännu längre bort! Tittar knappt på catwalkbilderna, men efter en titt hos Gladys-Camilla kollade jag in DKNY's visning. Det var riktigt snyggt! Mycket kan funka redan nu, nästan bara andra bilden från vänster som känns felplacerad för hösten/vintern. Åh, jag vill ha mer sommar! Idag var en ljuvlig dag, om det ändå kunde stanna här i en månad till.

bild style.com

färg

Åh, jag gillar färg! Det är kul. Sedan gillar jag svart också, men färg är kul att variera och piffa till med! Diane passar bra i gult, så fint! (inte fult..) Emmy klär i sin röda klänning!
18534-6002
Här är Diane utanför visningen fotad av The Sartorialist. En annan kvinna fotades också och jag diggar hennes look. Shorts och liten kavaj ger så snygg approach!
bilder style.com

rutor+jeans

Kate bär rutig skjorta och jeans i New York. Visserligen är skjortan modell volangkrås och jeans med trendig hög midja, men njae... Oftast när jag beskriver någon väldigt lantlig person så förekommer just rutig skjorta och jeans, på ett mindre smickrande sätt. Häromsistens var det faktiskt när jag berättade för mamma om en "man" på min kvällskurs.
Hit eller shit?


oh Boyy

Pendlande leder ofta till en himlans massa prylar i väskan vilket innebär krav på väskans storlek. Bästa väskan jag har är en ursnygg väska i messenger-modell, dvs den bäärs snett-över-kroppen. Snygg, praktisk och rymlig, men... Väska i den modellen har en tendens av att få mig att känna mig liten, en känsla jag inte gillar och strävar bort ifrån. Nu är jag på jakt efter en svart, lagom stor, praktisk axelremsväska som kan pendla med mig. Gärna i lack för det piggar upp det hela! Den här är från Boyy.
18534-5999
A roomy tote feels ultra chic in on-trend patent.
bild shopbop.com

chuck

I höst kommer Rachel vara tillbaka i tv-rutan, i USA iallafall. Rachel har fått en gäst roll i tv-serien CHUCK. Killen bakom serien är Josh Schwartz som skapade OC. 
is about an "average computer-whiz-next-door" who receives an encoded e-mail from an old friend, a rogue CIA agent, which embeds the world's greatest spy secrets in his brain.
image5998

underbar dag

Trots att kroppen mår kass har jag haft en underbar dag!
Efter att ha städat under förmiddagen så installerade min bror routern då jag busade och matade Filip. Sedan gick vi i Skatås medan brorsan sprang, eller kutade som en galning :) Skönt att få luft, var ju dessutom jättevarmt och skönt! Det roliga med Filip sådär är att alla verkar gilla honom. Vi lekte lite utanför själva anläggningen ett tag och flera som gick förbi log och tyckte han var söt. Då blir jag en riktigt stolt faster!
Känner att det börjar komma ikapp mig nu så kvällen kommer nog spenderas i soffan!

crap

Usch idag mår jag inte alls bra. Tack och lov för Ibumetin! (haha, lite smygreklam...) Ont i kroppen, tjock hals och huvudvärk. Nåväl, snart kommer min bror (hoppas jag!) och då ska det installeras trådlös router! Underbart härligt :)
Ska till doktorn idag, ska bli intressant eftersom jag inte riktigt förstår anledningen till mitt besök... Sålänge han är vettig blir det nog bra.
Typiskt va, idag är det blå himmel och sol, liksom i tisdags men igår när jag tänkte sitta ute hela dagen, då var det molnigt fram till två-tiden. Gah! Men jag älskar solen och även om jag itne kan njuta så blir jag lite piggare pga solen och den blåa himlen!

bio

Okej, nu har jag vunnit flera biobiljetter så jag behöver hitta bra biofilmer att gå och se! Tips mottages gärna. Jag gillar tjejfilmer, drama, komedi (till viss gräns...) och lite lagom action.

klockrent

Ashley är helt klockren på Calvin Klein-visning och party för hennes Marie Claire-omslag. Svart och vitt i ursnygg kombination. Enkelt, kaxigt, ursnyggt helt enkelt!
18534-599718534-5996

slappt

Den grå tröjan ser skönt avslappnad ut. Själv skulle jag ta på mig en svart långärmad topp under, tjocka tights och ett par stövlar på fötterna, kanske ett par gråa knästrumpor också. Skönt, relaxat och snyggt!
18534-5995
bild shopbop.com

i utah

18534-5994










Éfter senaste drogpåverkade skandalen befinner sig Lindsay på rehab. Hon har hållit sig undan ganska länge men nu har hon fotats. Här i gråsvarta jeans, stövlar och vit topp med ett Hermes-skärp som detalj. Hon håller sig till märken, även på rehab... Undrar lite vad de får göra där, på riktigt liksom. Jag har egentligen bara bilden av rehab som man får av filmer och serier...










Kate B

Kate Bosworth har synts i New York under Fashion Week. Gillar längden på hennes hår, väldigt snygg. Inte för kort, inte för långt. Hennes ögon är ju riktigt coola, med olika färger.
18534-5991

På Calvin Klein-visningen bar Kate en röd klänning i kvinnlig modell som passade hennes bra! På festen efteråt bytte hon klänning och såg lite coolare ut. Även vardagsklädd ser Kate söt och fräsch ut. Basic med röd väska som accentfärg!

tjockt

Idag har jag blivit tjock i halsen. Jisses, snacka om förändring från dag till dag... Gah! Ge upp någon gång!!
Jobbade idag, gick väl bra, men jag borde kunnat ha bättre tempo, har hög press på mig själv! Vi hade möte idag och jag fick en biobiljett, igen! Tjiho vad kul :)
Egentligen hade jag tänkt städa nu ikväll, men jag känner mig inte på topp så det får bli imorgon förmiddag. Framförhållning, ehh...

Lucky

Mycket tidningar nu som sagt... Mandy ser schysst ut på omslaget av Lucky. På de senaste paparazzi-bilderna har hon setts ganska mörkt klädd, här är hon raka motsatsen, typ, i väldigt kvinnlig outfit.
18534-5977

On experimenting with new clothes: "I'm really loving serious fashion lately. Up until recently, I was always too nervous to experiment with different looks and also to try out super-feminine styles."

On who she looks up to fashion-wise: "One of the things that has been important for me is to learn to dress only for myself-I always admire the people who figure out what looks good on them and then just go for it."

On wanting to change up her wardrobe: "I woke up one morning and realized I'd become totally stuck in a rut. I can get very lazy,wearing just jeans all the time. So I'm really challenging myself to try more glamorous, girly things with a lot of bright color."


a lot Mischa

Gult är en färg som kan bli riktigt, riktigt fel, men även ruskigt rätt! Här på Mischa tycker jag det känns rätt. Modellen på klänningen är kvinnlig och tonen rätt för att passa hennes färger.
18534-5978
Mycket tidningar nu, Mischa pryder även Teen Vogue med lite hippie-inspirerade bilder som ska ha tagits då hon var i Moskva i juli för att spela in film. Bilderna är väl ingen hit enligt mig, men den första till vänster är ganska cool!

hippie


Sienna är i London och spelar in Hippie-film. På bilden har hon ännu inte bytt till hippie-stilen ännu, även om håret är där... Gillar verkligen hennes stil här. Heltäckande tights, stor mysig kofta och flats. Ruskigt snyggt och perfekt hösten 2007-look!

MK bazaar

Det är konstigt, men det cirkulerar alltid olika omslag till kommande Harper's Bazaar. Den här gången både Gisele och Mary-Kate. Inne i tidningen kan man se Mary-Kate med en röd peruk...hmm.
image5987

On Why She Always Has Starbucks: I always get creamed for having my Starbucks cup. But the only time people get photos of me is when I'm getting coffee, when I can't sneak away from the camera.


trött

Idag är jag obeskrivligt trött! Förklaringen är ju ganska enkel. Känner mig lite krassligare idag än igår, verkar vara en varannan-dag grej det här. Nu ska jag äta en rostad macka, dricka té och sedan rusa till bussen.
Onsdag idag. Skön dag, men vilken är veckans bästa?! Vad tycker ni? Jag vet inte riktigt, onsdag är skön vardag, men annars gillar jag nog lördagar ganska bra.

Oups!

Oj vad mycket klockan blivit! Måste sova. Ska upp i tid imorgon och åka ut till Torsis. Hoppas kunna njuta av lite sol innan jobbmöte+möte på kvällen.
Godnatt! Baci.

Gilmore Girls

Videon är min teknikpryl! Sitter just nu med GIlmore GIrls två sista avsnitt på tv:n. Såg nyss hur Rory sade nej till Logans frieri. Visserligen visste jag det redan, men jag tyckte det var sorgligt ändå! Gillar itne när serier slutar utan att allt blir jättelyckligt. Jag är en sucker for romance och jag ville verkligen att allt skulle vara bra mellan dem när serien gick i graven. Okej, har ju itne sett klart, men jag befarar det värsta... Klänningen nedan hade Rory på sig under något av avsnitten och den är så fin! Ursnygg klänning.
image5974

Reese i Elle

Reese är på omslaget av amerikanska Elle. Hon ser fantastiskt snygg ut tycker jag! Söt och fräsch.

On winning her Oscar: "It made me realize how much I have it all! It's real purty on my bookcase. Everybody that comes to my house, I say, ?You can touch it, but you have to give a speech.'"

the dress

I juli bloggade jag om Lauren från The Hills som bar en ursnygg klänning för photoshoot till Teen Vogue. Såg klänningen hos Shopbop och fick veta att det var en Marc Jacobs. Ursöt klänning, tnk vad kul att äga något sådant. Perfekt cocktail-klänning, eller varför inte på ett nyårs-party?!
18534-5968
bild shopbop.com

lovely pink

Den här söta rosa klänningen, i två olika material med en snygg rygg, bars av två olika skådisar inom loppet av 24 timmat på röda mattan under Torontos Film Festival. Vem tycker du bar den bäst, Thandie eller Kate? Visserligen passar Kate väldigt bra i den, men när jag såg Thandie kändes det mer klockrent.
18534-5966

all blue

Något som är riktigt kul med Fashion Week är, som jag tidigare sagt, street-bilder utanför och runt omkring. The Sartorialist bloggar för Style.com och visar massa snygga människor. Jag gillar verkligen den här tjejens blå klänning. Så snyggt fall! Kul med halsbandet men framförallt gillar jag matchningen med de gröna skorna.
18534-5965
bild style.com

1h

The difference an hour can do!

Jag jobbar ju kvällstid minst två kvällar i veckan. Då slutar jag nio, är hemma kvart över och är fortfarande pigg. Nu går jag en kvällskurs som är slut nio, tar tåget hem 20:51 och är hemma vid tio. Den timman gör jättestor skillnad! När jag är hemma efter skolan är jag trött och helt slut, helt annat än efter jobbet med andra ord. Märkligt.
SItter i soffan, datorn i knät, SATC på tv:n och äter på en anton berg-marsipan-bit. Ska snart sova, men måste börja min storstädning. På torsdag ska min bror installera en trädlösrouter, äntligen, hos mig och då kommer världens stöaste lilla 1-åring med. Och låt mig säga såhär, min lägenhet är just nu inte lämplig att gå/krypa omkring i på Filips höjd. Förresten så har jag världens bästa bror. Sju års ålders-skillnad är alldeles perfekt!

on a walk

Mellan modevisningar under Fashion Week tar Mischa hand om sina hundar. Även på promenad ser hon sool ut. På nära håll ser det ut som någon slags virkad klänning hon har på sig, på längre håll är det finare. A Monet helt enkelt. (Clueless)
18534-596318534-5962

rubber

Förra veckan provade jag de här stövlarna på Lindex. Gillar att de känns nätta, inte är alltför höga och inte så tunga som mina andra gummistövlar är. Det jag inte gillar är att de är lite för vida, men det positiva väger över! Priset: 249kr är super. Har ju några dagar på mig att fundera, men tror nog de kommer behållas. Hade sån tur igår när jag köpte dem, för i de svarta fanns bara två par kvar och båda var i 36. När jag provade dem sist hade jag inga stumpor och då trodde jag inte jag kunde ha strumpor i, men det är ju smidigare med strumpor än barfota så det var lugnt!
18534-5961
bild lindex.se

aww...

Den här bilden fotades för People och det var ett tag sedan, men visst är den söt?!
18534-5960

teach

Igår fick jag lära upp en på jobbet. Kul, hoppas hon tyckte jag gjorde mig förstådd. Tyckte det gick riktigt bra för henne! Efter jobbet kollade jag på Mean Girls. Riktig tjejfilm, men det var kul att se den eftersom jag inte sett den innan.
Ikväll är det skola igen, intressant. Innan det måste jag till biblioteket för att hämta en bok jag beställt. Gör alltid så när det gäller UB, har ingen ro att snurra runt på jakt efter rätt böcker... En bibliotikarie på Ekonomiska biblioteket tipsade mig om att det finns en kurs att gå för att lära sig bibban. Ehh, så dum är jag inte, men det tar ju alltid en stund att lära sig upplägget.
Den här förkylningen som ligger i min kropp ger mig dålig form, har inte rätt kraft/ork som jag behöver.
Nåväl, snart dags att åka till UB.

mean girls

Ikväll går Mean Girls på fyran. Ovanlgit med film en månad, men kul eftersom jag inte sett den. Ska iväg och jobba nu, men jag sätter videon. Tjejfilm så det skriker om det, antar jag! Men sånt är kul i lagom doser. 20.00 TV4 alltså.
18534-5959
bild via google.se

rachel

Få bilder av Rachel nuförtiden. Synd för hon är ju så söt! Här går hon på stan med sin mamma. Gillar hur schysst hon ser ut i vit topp och jeans. Väldigt avslappnat och fräscht.
18534-595418534-5953

pink

Kate såg fin ut i rosa sidenklänning under Fashion Week. Söt modell, fint fall och underbar färg!

18534-595618534-5955

VMA

Jag antar att få har missat att Britney invigde Video Music Awards igår. Låten, Gimme More, tycker jag är riktigt bra, men uppträdandet... Nej vad pinsamt! HOn ser så nonchalant ut, anstränger sig inte och rörelserna är bara halvdanna. Klädseln, eller snarare icke-klädseln är riktigt pinsam! Hade hon haft lite mer kläder och fokuserat mer på koreografin så tror jag det hade kunnat gå bra, men nu är det för sent...
Kolla in
hennes uppträdande här och dela gärna med er av vad ni tycker!


kate 2 för topshop

Del 2 av Kates kollektion för TopShop har nu kommit till webbshopen. Inget särskilt egentligen, men den gröna chiffong-klänningen var söt och skinnjackan var cool!

bilder topshop.com

bazaar

Gisele på omslaget av oktober-numret av Harper's Bazaar! Snyggt omslag och kul att det känns så levande.
18534-5950

krass

Den senaste veckan har jag kännt mig krassligh till och från. Tjock i halsen, huvudvärk, temperatur och on t i örat. Igår började jag nysa och idag känner jag mig lite förkyld. Inte så väldans men lite bomullig i huvudet utan att än så länge var alltför snuvig. Bättre att det kommer och sedan försvinner istället för ligger och smyger i en-två veckor!

Nåväl, helgen har spenderats i solen! Härligt värre. Har träffat farmor på sjukhuset, skönt att se henne, hon såg ut som sig själv och inte alltför blek, sjuk i den trista sjukhusmiljön!
Var och busade med Filip igår, sötaste lillkillen. Underbart adoreable.

Är hos föräldrarna nu, ska äta lunch med mamma och sedan hinna hem en sväng innan det blir jobb. Har suttit en stund i solen, men nu kommer molnen!

Haft bra helg?

lila

The Satorialist fotar modeller och besökare under NY Fashion Week. Alltid lika kul att kolla in. Den här tjejen, modell, har en riktigt schysst väska! Supersnyggt med lila väska.
18534-5937
bild style.com

ett rejält tag

Den här bilden får mig att tänka på Filip. Lilla Kingston tar ett tag om sin pappas öra, Filip har flera gånger tagit tag i sin fasters näsa. Hade jag haft komplex för min näsa så hade det varit jobbigt, men som det är nu skrattar jag mest!
18534-5944
bild people.com

chain

Både Mischa och Jessica bar klänningar med kedjor som detaljer. Tidigare säsonger har vi sett kedjor på väskor, ska det nu förflytta sig till kläderna?! Lite coolt ser det ut, men också kallt och säkerligen lite tungt.
18534-5943
18534-5942

mini-kishti

Kollar på bilderna från TV4-festen som tydligen gick av stapeln igår.. Såg Kishti här mellan två killar och funderarpå hur liten hon faktiskt är. Eller egentligen funderar jag på hur lika hon och jag är i storlek. Skulle jag se sådär liten ut bredvid de två herrarna? Någon som vet hur lång Kishti är? För övrigt måste jag säga att Idol-castingen är urusel. Varför visar de bara en massa folk som inte går vidare och sedan snabb-spolar de som faktiskt klarat sig till Stockholms-audition?! Störande värre.

bild tv4.se

chloe

Chloé Sevigny har onekeligen en egen stil. Här har hon blandat lite och ser ganska preppy ut me sina glasögon. T-shirten är ritkigt söt, liksom kjolen, men att kombinera de två är nog inget jag skulle göra... Hon klär sig coolt, det passar henne, men det är nog inte många andra som skulle komma undan med liknande outfit. Vad tycker ni?
18534-5940

fashion rocks

Igår gick galan Fashion Rocks av stapeln i New York och det var flera kända ansikten på röda mattan. Jennifer Lopez i en klänning med fransar som jag inte gillar. Carmen Electra i söt spets-klänning med svarta band-detaljer. Mischa bar metallic och Nicole såg ursnygg ut i svart-vit klänning som framhävde hennes nya gravida figur. Vilken klänning föredrar du?
18534-5936

fredag

Åh vad härligt med fredag. Mår sådär, men verkar må sämst på eftermiddagen faktiskt. Så var det både onsdag&torsdag. Idag är det sol ute. Några tunna moln, men lite sol i ansiktet borde jag kunna få!

sol & bil

Nu har jag varit en sväng till stan. Jag och pappa skulle hämta farfars bil eftersom den ska repareras.
Somnade i solen förut, skönt, men jag blev lite förvirrad när jag vaknade till. Tycker jag alltid man blir då man somnar i solen, eller man och man, jag blir det!
Usch, har världens huvudvärk och känner mig inte på topp... Inte bra inte bra.

Fixade tangentbordet förresten! :)

sol!

Har [kt ut till f;r'ldrarna s[ idag ska jag sitta i solen. I n[gra timmar iallafall. F;r sedan ska jag till farmor p[ sjukhuset.
Just nu har jag inte riktigt fixat sa att sangentbordet p[ min inlogg 'r svenskt, sorry!
Ska f;rs;ka fixa snarast.
K'nner mig krasslig idag. Ig[r hade jag feber och idag lite tror jag samt tjock hals. Usch usch. Inte bli sjuk nu, v'ldigt otajmat!
Ut i solen med mig, det brukar hj'lpa det mesta!

nope...

18534-5935








Knappt hade jag skrivit inlägget så hittade jag Laurens dementi gällande ryktet om hennes daltagande på Marc Jacobs catwalk. Det hade tydligen med hennes jobb hos Teen Vogue att göra. Hon jobbade på castingen.
Här har hon söt klänning då hon anländer till LAX.

"There has been a lot of talk that I am going to be walking in the Marc Jacobs show next week in NY and as amazing and flattering as that would be, it is unfortunately not true. There may be confusion because as part of my internship with Teen Vogue I worked at his casting this week. I am a huge fan of Marc Jacobs and I can't wait to see all his new looks when they come out in the Fall."






mysklänning

Juicy Couture är väl mest kända för sina mysdressar i velour eller kashmir. Den här klänningen ser ut att passa perfekt som mysklänning. Med tights/strumpbyxor till skolan eller med knästrumpor och tofflor en skön söndag hemma.
18534-5934
bild shopbop.com

lc hos mc?

Läste att Lauren tydligen ska gå Marc Jacobs visningen i New York. Låter ju ganska...konstigt! Udda och säkerligen ett suveränt sätt att skaffa uppmärksamhet, men jag vet inte om jag tror på det. Får väl se under evckan om vi får se Lauren på catwalken.
18534-593318534-5932

cable

Den som missat att jag itne gillar kyla, höst och vinter har nog inte läst här så mycket... Det finns ju få grejer som är bra med kylan, en är alla härliga halsdukar att variera mellan. Jag älskar verklgien halsdukar! Har flera olika att välja mellan så att det ska passa klädsel, färger och ytterplagg.
Hittade den här halsduken och jag gillar den. Kabelstickat är min absoluta favorit!
18534-5931
bild shopbop.com

mischa i rött

Van Cleef smygstartade Fashion Week i New York med fest och Mischa var en av gästerna. Tycker hon såg riktigt bra ut, bättre än på länge. Hennes klänning var fin och snyggt med håret uppsatt utan att vara stramt.
18534-593018534-5929

annoyed

Nu är jag faktiskt lite irriterad. Skrev ett inlägg förut innan jag skulle iväg och jobba. Och vad upptäckr jag?! JO, att det försvunnit. Gah vad snurrigt!
Har jobbat ikväll och det gick bra. Var snabbare än i måndags vilket känns skönt, men jag kan bättre, det vet jag!
Sitter nu i soffan och surfar samtidigt som jag har på Idol som jag spelat in. Egentligen är det den här delen som jag tycker minst om med idol, men ibland kan det vara kul att se. När är det direktsändningen då folk ska röstas in? Där tycker jag det börjat bli intressant...
Utan att gå närmare in på något så blir jag lite annoyed över folk som bara tänker på sig själv, där allt kretsar kring dem. Jepp, så det så!

bedtime

Är uppe i varv men ändå trött. Åkte skönt tåg hem, alldeles tyst (passagerar+tåget i sig) och mys-stämning. Insåg idag att det är höstigt ute, kanske dags att börja med strumpor då... Det bär emot, men jag måste väl inse fakta.
Hoppas orka med en stund på gångbandet imorgon, så det är bäst att sova nu!
Godnatt.

paris elle

Paris har tagit bort sina extension och jag tycker det klär henne riktigt bra! Hon ser lite mindre bimbo/barbie aktig ut när hon inte har långt, rakt hår. Här pryder hon omslaget på brittiska Elle.
18534-5926

hemma

Tisdagar kommer bli sena kvällar, idag var jag hemma strax efter tio. Då fick jag ändå gå lite tidigare. Men alternativet var att behöva vänta i en timma på nästa alternativ och jag pallar inte att komma hem efter elva på kvällen, med en timmas dötid.
Mitt humör har gått från bra, lågt, irriterat, pepp och nu trött. Ska försöka träna imorgon förmiddag, känner att jag har mycket i mig och behöver fokusera på träning en stund för att få det ur mig.
Har läst nästan hela Karriärhandboken och jisses vad peppad jag blev! Ska nog köpa den sedan så att jag har den hemma. Den är lite speciell, men mycket bra!

charlize

På filmfestivalen i Venedig. Charlize stiger ner i en båt iklädd jeans och en ursöt tunika. Mörkblått och svart har alltmer blivit en kombination jag gillar, speciellt här med alla stenar framtill. Ursnyggt!
18534-5925

marc jacobs

I sommar har jag burit klänningar med bara ben, i höst får det bli med strumpbyxor. Modellen på de här bilderna bär svarta heltäckande strumpbyxor, klänningar och strumpor i peep-toe heels. Till rätt stil tycker jag strumporna kan bli riktigt schyssta. Fast det kan också bli helt fel.. Allra bäst tycker jag nog att det är med strumpbyxor, knästrumpor och stövlar.
18534-5924
bild shopbop.com

klocka

Har ett tag nu velat ha en lite större klocka som kan funka som en kul detalj. Frågade mamma om hon hade något och detta var den första hon visade mig. Det är en Seiko klocka med ett armband i silver och guld. I like it!
18534-5923
Bakgrunden är mina nya kuddar som min söta mamma sytt åt mig!

ingen drama

Jag vill inte ha någon drama! Och framförallt inte den som tvingas på mig.

handbok?

I senaste Hennes läste jag om Sexistens karriärhandbok för unga kvinnor av Lars Einar Engström och sedan tipsade min bror om att jag borde läsa den. Så sista jag var på biblioteket letade jag efter den. Nu har den kommit och tack vare min mycket snälla mamma är den uthämtad. Skäms för att erkänna det, men vet inte var mitt närmsta bibliotek ligger... Trivs dessutom bäst ute i uppväxt-biblioteket. Nåväl, idag ska jag få den och det ska bli kul att läsa den! Se vad för tips det handlar om, vad man borde ta till sig osv. Jag har mål för min karriär och på ett eller annat sätt kanske sexistens tips kan komma till hjälp... Får väl se, men jag ska hålla er uppdaterade!
18534-5921
bild via google.se

casual

Härlig klänning som ser schysst ut och framförallt bekväm! Med tights, en kofta och stövlar så blir den perfekt att ha till jobb/skola. Sånt jag gillar!
18534-5922
bild shopbop.com

tisdag

Ikväll är det intro i projektledningen jag ska läsa. Vet itne riktigt vad det innebär, trots att min bror och en kompis redan läst den här kursen... Hur som är det nog bra att ha i sitt cv tror jag! SIkta högt :)
På förmiddagen har jag hunnit med ett jobbrelaterat möte. Kan knappt fatta att jag i augusti har fått erbjudanden om jobb från tre ställen. Allt är tillfälligt, men garanterat roligt att få erbjudanden! Bra för självkänslan.
Sedan åkte jag och hämtade lite grejer hos pappa. Böcker och en klocka som jag ska få läna av mamma (kanske fotar den...).
Nu samlar jag energi för eftermiddagen/kvällen. Är ju hemma vid tio ungefär, fast jag har läst kvällskurs innan, det är bara att bestämma sig!


dolce dolce dolce

Carrie kan verkligen de viktigaste italienska orden.. Åtminstone ett som är roligt att säga och har en fin betydelse!
Älskar att Sex and the City går på kvällarna nu igen. Ingen riktig höst utan sena kvällar med tjejerna i New York. Nu ska jag ta bort smink, borsta tänderna och dra på nattlinnet för att kunna krypa i säng när SATC är slut, I need my beauty sleep!
18534-5920
bild hbo.com/city

se upp för dårarna

Såg film i helgen, Se upp för dårarna. Urbra film! En film som fick mig att le stor del, förutom när det var lite sorgligt, då hade jag tårar i ögonen. Grymt bra film som handlar om Elin och Yasmin som söker till Polishögskolan. De är två tjejer som inte ger sig utan kämpar för sitt mål. Filmen är Helena Bergströms regidebut. Fortsätter hon såhär tycker jag nog att hon borde hålla sig bakom kameran i fortsättningen. Absolut sevärd!
18534-5919
bild via google.se

Okej, inegn bok, men film, bok sak samma, annan form.

en kjol

Kjolar och klänningar är roligt, det känns kvinnligt och man blir alltid lite extra fin, tycker jag. Länge har jag varit fokuserad på klänningar, men nu gillar jag allt fler kjolar. Den här var riktigt fin. Lite mer dressad kanske, men addera ett ribbat linne, lite accessoarer och man är snyggt causal. Skjorta till gör det hela mer lady-like.
18534-5918
bild shopbop.com

så var det måndag

Skrev ett inlägg som försvann, märkligt!
Helgen har varit bra, nu är det vanlig vecka. Började inte riktigt som planerat, men det fixar sig nog, hoppas jag!
Ikväll är det jobb och imorgon är det ny kurs, kvällskurs... Ska bli kul med nytt att läsa.
Snart är det dags för jobb, ska också bli kul. Tror att det börjar en hel del nya nu. Dessutom borde många vara tillbaka efter sommaruppehållet. Juni-aug var de månader då vi "fick" vara lediga/göra annat och inte jobba min 2ggr/vecka.
Vet verkligen itne vad jag ska ta på mig. Känner mig jättefrusen, men solen skiner ju och folk är inte så värst påbylsade... Hmm.
Well well, återkommer ikväll.

hits