City

Såg nya The City-avsnittet förut när jag kom hem. Jag gillar det! Men (och nu känner jag mig som Tony Irving bla) det stör mig hur "karaktärer" flyttar mellan The Hills och The City, som om tittarna inte märker det?! Det är ju samma målgrupp...

bild mtv.com

Exempel 1: Roxie. Kompis med Stephanie i The Hills, syntes inte så mycket, var mest otrevlig och tyken! Vips så är hon Whitneys bästis och de "känner" varandra från High school och är nu rommies. Ehh, It doesn't add up!

Exempel 2: (inte lika tydligt dock). En kille Lauren dejtade en gång i The Hills, som sedan sålde sin story till en tidning och ännu senare dök upp i bortklippta scener (har jag för mig) där han ville "förklara" sig. Lauren var mest besviken... Nu dök han upp på Roxies fest, ska vi gissa att han ska dejta någon av de andra nu?!


Nä det känns lite gjort det här med fejkade vänskaper och dejter, jobbhistorierna är däremot kul, säkert lika fabriserade, men mer underhållande!

Puh, det där tycker jag. Tv-nörd! Jag vet!

big screen

Tydligen har Lauren fått en filmdeal på sin bok LA Candy. Något som är säkert är att hon knappast lär spela huvudrollen. Tror jag iallafall... När hon firade Lo's födelsedag var hon himla fin i kleinblå tight kjol, svart linne och svart skinnjacka. She's got it.


lite spets

På ett event bar Kristin svart skinnkjol med ljus spetstopp. Gillar kombinationen tufft/sött. Himla fint faktiskt!


freddo

Fy vad kallt det är idag! Usch!! Måste fixa bort sommarskor och fram med höstskor. Först blir det fransmockasiner och boots. Såg ett gäng tjejer med ugg-lookalikes på sig. Redan?! Nu har jag jobbat klart för veckan. Känner inte riktigt att jag fick göra det jag till fullo faktiskt kan göra. Men dagen flöt på bra!
Skulle lämna tillbaka ett par shorts på Zara idag, så står jag i kön och upptäcker att jag tagit med min kofta jag köpte i helgen. Aningens störande!


volangkant

Olivia strosar på stan med pojkvännen. Hennes jacka med volangkanter är superfin! Tänk om jag haft en sådan, då hade det varit roligare att klä på sig ännu mer nu när det blir kallare för varje dag.


onsdag

Kallt idag! Lite osäker på mina tider men tror jag har koll ändå.. Ska försöka skriva schema för nästa månad också. Ja, oktober alltså.. Verkar som jag måste ge mig och dra på mig strumpor idag. Låter nog helt knäppt att gå utan, men jag försöker verkligen dra på det. Vanligtvis klär jag mig väldigt bra enligt vädret... Solen skiner idag också, alltid lika härligt! Jag blir lite gladare då :)


whit i stripe

Kasst collage men tyckte bilderna var sådär=klippte ihop dem till något halvdant.
Snyggt med mörkblått, några ränder och vidd. I like!


vackert är kort

Okej, jag vet att det heter Underbart är kort, men serien The Beautiful life fick vara vackert kort. Efter endast två avsnitt på tv stoppas produktionen. Himla trist eftersom jag verkligen gillade den serien!


tisdag

Tänk att lika långa dagar kan kännas så olika! Igår kändes tiden ganska kort och idag känns det som att jag jobbat i två dagar istället för en.. Allt handlar om vad man gör! Nu är det iallafall bara en dag kvar, sedan blir det bara pluggfokus. Har en massa att läsa! Längtar efter mina glasögon. Lite spänd men också förväntansfull!


shiny Olivia

Olivia i fin klädsel under New York Fashion Week. Imorgon börjar The City igen.


juvelprytt

Himla fint hårband, prytt med juveler. I like!


quote

Läste följande citat här. Tycker det stämmer rätt bra på hur jag funkar, utan att benämna dess +/-.

Sometimes people put up walls, not to keep people away,
but to see who cares enough to tear those walls down.





måndag

Ska snart åka ner till jobbet. Behövde sova idag så den har förmiddagen har inte varit den mest aktiva. Nåväl, lika bra att lyssna på kroppen egentligen. Resten av dagen blir det alltså jobb. Får se vad som står på schemat idag..


blått

Ursöt blå topp med volang och dragkedja. Från topshop!


lfw

Hittade några bilder från London Fashion Week, inga visningar utan streetstyle. Alltid lika kul att inspireras av modefolk. Tjejen nedan har en fin Topshop klänning med markerade axlar genom veck. Det är något jag föredrar framför de mer 80-taliga axelvadds-vassa axlarna!


söndag

Känns verkligen som höst nu. Alltid lika trist då man vet att sommaren dröjer. Nåväl, helgen har spenderats lite söderut mot var jag bor. Har även trängts med alla Kungsbacka-bor på Kungsmässan. Gillar det köpcentrumet, mycket affärer med bra utbud. Köpte en kofta på Zara, nu har jag fyra nästan likadana.. En favoritmodell helt enkelt! Ikväll har jag försökt definera vad design är, städat bland mina toppar/linnen och flyttat över dem till nya byrån. To be continued.. Alla platser jag har kläder ska få sig en genomgång!


snyggt

Emanuelle Alt.

bild jak&jil


lite leo

Gillar den här outfitten. Har just börjat använda min leo-sjal. Den går i grått. Saknar sandaler! Mina favoriter när det kommer till skor. Använder fortfarande inte strumpor i annat än mina Converse, men berätta inte det för min mamma!


bild the sartorialist


mer rosa

Den här typen av tröjor har det verkligen blivit ett stort utbud på den här hösten. Gillar den här ceriserosa eftersom den är så tight över armarna. Sedan gillar jag hur de stylat den med kavaj på högerbilden. Fint!


fredag

Var uppe tidigt idag på frukostmöte. Trevligt men hade kunnat vara bättre med ett annat upplägg. Idag känns som ännu en seg dag.. Skulle göra pasta förut, med ett recept på en sås jag brukar gilla. Men jisses, jag är verkligen kass på att laga mat ibland. Hoppas det finns andra saker som väger upp det i mitt CV :)


Mycket glasögon i min värld just nu...


pink!

Precis som Tinsley kör jag med rosa naglar. Känns som ett kul sätt att pigga upp när det blir mörkare ute. Och så är ju rosa i alla möjliga nyanser en av de färger jag gillar bäst.


J'adore

Dior firade 10-årsjubileum för J'adore. En av gästerna var Olivia. Hennes jacka var himla fin, passar till vardags och även finare event. Den shimrande klänningen är riktigt bra, hade dock gärna sett hur den såg ut under jackan.


tbl

Har fastnat för den nya serien The Beautiful LIfe: TBL. Mischa spelar en roll, mer sympatisk än man skulle kunna tro faktiskt... Sara Paxton i mitten har den roll det handlar mest om, modellen Raina. I serien blir hon intresserad av killen till höger på bilden. I verkligheten däremot, då föredrar hon killen till vänster.


svart lack

Hon har den i svart lack också! Föredrar nog brunt skinn dock.

bild garance doré


torsdag

Den här dagen passerar ganska obemärkt. Sov praktiskt taget inget så jag mådde rätt kass i morse. Under kvällen har jag monterat klart min Malm-byrå, med hjälp av min pappa! Måste rensa den gamla byrån, men sen så! Himla nöjd.


Elle är med i nya serien The Beautiful Life: TBL.


onsdag

Usch, känner mig helt seg och låg nu. Har jobbat hela dagen, eller ja heldag fast från lunchtid till kvällen. Känner mig alldeles off även om inget särskilt hänt. Handlar nog mest om sömn, magknip och trött ögon. Imorgon blir det jobb igen. Nej om jag skulle försöka få lite sömn då. Godnatt!


pockets

Jag gillar fickor! Kanske inte så överdrivet mycket på byxor men på kjolar och klänningar! Himla fint.

bild thesartorialist tror jag.


blus

Söt blus med volanger. Kan inte låta bli att tänka på den tidiga 1900-tals klänning jag såg igår. Kråskrage var grejen! Här i en lite mer uppdaterad version. Det är rätt kul när man tänker på att det mesta vi bär inte är nytt utan på något sätt har använts tidigare i olika årtionden eller framförallt andra århundraden. 


aw

Om jag inte missuppfattat nu, så är det här ett par skor från Alexander Wang s/s10. Modellen - ja! Djurmönstret(på mig) -nej!


jak&jil


bff

Samma namn och likadan skor, BFF:s helt enkelt! Lo och LC ser glada ut då de ätit lunch tillsammans. Gillar deras outfits på olika sätt. LC i kavaj vilket alltid är snyggt till jeans. Lo med sin randiga tröja är himla vardagsfin. Sådär vill jag också se ut, typ imorgon.


skola

Sitter i skolan på föreläsning. Ganska segt idag, grått och regn. var en olycka också så jag blev några minuter sen... Gillar jag inte! i eftermiddag blir det musee- tur. hoppas ni har en bra tisdag so far! kram från regnstaden, obs: ej Gbg:-)

fördel

En av få, väldigt få, fördelar med hösten är att halsduk blir ett måste! Jag älskar halsdukar och har många att välja bland. Den här randiga är härligt glad, färg är den gemensamma nämnaren i de flesta av mina halsdukar.


bild netaporter.com


Olivia

Såhär såg Olivia ut på Matthew Williamson's visning i London. Var tydligen ett snabbt besök då hon åkte tillbaka till New York för att spela in det sista för The City. Den 29:e börjar säsong 2!


meester

Leighton var fin i vitt. Axlarna markerades, men lite annorlunda än det vi är vana vid. Jag gillar det, en enkel klänning med detaljer som gör det mer speciellt.


the Emmys

Ännu en gala har hållits i USA, den här gången Emmy Awards. Några fina klänningar bjöds det på. Mila, som åtminstone jag främst känner igen från The 70s Show, bar en vacker vinröd klänning. Trots att den inte var hellång tycker jag den var en av de bättre.

Bland de andra fanns Drew, Rosie, Chloé, Leighton&Blake och Olivia.

 


tre olika

Tre outfits från tre olika damer.


nh

Nickys svarta klänning är himla fin. Faller definitivt under enkel vardagsklänning. Och sådant är alltid bra att ha. Snyggt och bekvämt att slänga på sig då inspirationen står på noll. Såhär hade jag gärna sett ut imorgon, med strumpbyxor till då förstås..


måndag

Måndagen har varit fylld. Roligaste och tyngst var besöket på IKEA. Nu har jag en ny MALM att montera. Tjihoo! Har gillat den riktigt länge och nu minsann har jag en 4-lådors variant. En två-lådors hade jag sen tidigare och idag köpte jag en till. Får bli en rejäl rensning när jag byter byrå, det behövs! Nu förbereder jag mig, mest mentalt, på att det är skola igen imorgon!


O style

Olivia flög över till London för två visningar på den brittiska upplagan av Fashion Week. Här är hon på Topshops Unique-visning. Nedan ser ni hennes stilråd:


Olivia's Style Rules
1. In every outfit, I always try and incorporate a single trend, but in a subtle way.
2. I would describe my style as modern, but classic.
3. I always like to wear one very structured piece, like a great jacket or a skirt.
4. For next season I like the look of all the embellished clothes, and those copper-toned metallics, although not everyone can pull that off…
5. You don’t always have to stay high end – I like mixing and matching.
6. My favourite item of clothing right now is a Topshop white cardigan with a pale blue pinstripe; it’s so easy to wear.
7. My favourite accessory is my Chloe ‘Gemma’ bag, which I bought in London in July. I have it in army green. That’s such a great colour because it works for summer or winter.
8. My favourite jewellery? I like chunky! I like to wear one big statement piece, a ring, a bracelet or a necklace. But I mostly like big rings [she flashes an enormous gold cocktail ring – Olivia has just started working as Contributing Accessories Editor at an American magazine].
9. I like to wear a heel, I just got some chunky black platforms that you’ll see in the Unique show..
10. One great piece can take you through an entire season. Like, recently, I bought these Sergio Rossi silver brogues [Grazia squeals involuntarily at the mention of our Best Olivia Palermo Fashion Moment Ever]. Ha ha, you liked those? I love those shoes, I bought them in Berlin, they’re absolutely my favourite thing right now!

söndag

Lite frusen idag. Känner mig snuvad på solen.. Nåväl, igår var underbart. Soft söndag idag helt enkelt.

Nathalie i fin poncho.


in black

Snygga ALexander Wang väskan och markerade axlar från Zara (?). Himla fint.

bild jak&jil


L&W

Lauren och Whitney posade tillsammans på DIVAS, ett event i New York. Både glittrade men jag måste säga att Lauren vann den klädmatchen. Enkelt är oftast lite bättre!


lördag

Kan knappt tro det är den 19:e september. Idag har jag nämligen suttit i bikini ute i solen. Underbart härligt! Dessvärre har jag någon slags irritation i mina ögon, tror det är all tid framför datorn som påverkar dem....


skor

Mina nya skor. Från Åhléns. Himla nöjd är jag. Lagom klack vilket passar mig bra. Än får de inte åka på, men om ett tag!


hellångt

Olivia i en fantastiskt fin långklänning. Anar att det är DVF då det är ett DVF event hon är på... SJälv är jag så himla glad över min fyndade långklänning, också mönstrad. Funderar på om den funkar att använda till vardags, på jobbet med strumpbyxor under?! Hmm, får se. Den är ju så fin!


halssmycke

Trots att jag inte är en halsbandsperson finns det en massa snygga halsband jag gillar nu. Erin, som var med i The City förut, bar en fin variant då hon beöskt en visning.


OP

Oliviasom ofta bytt klädsel under Fashion Week bar samma outfit till både Anna Sui visningen och på visning av filmen The Invention of Lying. Himla söt kofta måste jag säga. Kofta i färg vill jag ha, svårare att finna än man kan tro!


fredag

Kan inte låta bli, men TGIF! Härligt med fredag och solen skiner. Ska sätta mig ute och läsa idag. Den viktigaste boken till min ena kurs har jag fortfarande inte fått tag på, men har två andra som jag får börja med. Den viktiga behövs dock för kursens första uppgift om två och en halv vecka. Sånt här gör mig så frustrerad!!
Nåväl, trevlig fredag!


puh

Dagen har gått i ett, mestadels på ett roligt sätt. Har svårt att somna på kvällarna så de senaste veckorna har det blivit alldeles för få timmar sömn. Måste ta tag i det där om jag ska palla att läsa kurser på heltid och jobba en hel del. Sova bör man! Köpte superfina boots idag, med klack. Hög för mig, låg för många andra. Klassisk men lite tuff. Så nöjd!


torsdag

Ingen sol och vips vad tristare det blev att gå upp genast! Några timmar jobb, fika med en kompis och sedan är typ den här torsdagen klar. Blir nog bra! Trevlig torsdag på er.


color!

Nicky i grönt och Tinsley i rosa lyser upp under Fashion Week.


the third

Så, säsong tre har börjat. Första avsnittet var inte lika bra som jag tyckte det var då säsong 2 började. Nåväl, det rycker säkerligen upp sig! Nedan är en bild på gänget, hemsk styling dock!


minkoff

Mycket Fashion Week nu.. Lauren besökte Minkoffs visning. På sig hade hon en fin prickig topp, precis som Michelle Trachtenberg, oups.

Lauren matchade med turkos väska och höga klackar.


kappa

Förra veckan köpte jag höstkappa. Enligt hemsidan är den röd, men min är minsann mer cerise/vinig i färgen. Himla fin färg och sitter bra gör den iallafall. Äntligen har jag en kappa som inte är svart eller grå.


bild hm.com


NH

Nicky är en flitig besökare under Fashion Week i New York. På Charlotte Ronsons visning bar hon en klänning i svart, tvättad denim. Jut den sortens denim gillar jag inte egentligen, men såhär funkade den faktiskt. 


tbl

The Beautiful Life börjar inatt i USA. Snacket går om serien verkligen blir Mischas comeback. Själv tror jag snarare Sara Paxtons karaktär blir min favorit. Och om jag inte sagt det förr, jo jag är nog lite seriejunkie.


randig tröja

Sedan Monki laddade upp bilder på sina höstplagg har jag sett fram emot den här randiga tröjan. Vilken färgställning som helst egentligen, gillar modellen riktigt mycket. Igår var jag dock på stan och fick se tröjan live... Och blev besviken! Uschligt material, hittade ingen innehållslapp så jag vet inte vad det var men det blev inget köp för mig. Vill dock ha en tröja precis som den här, fast i bomull. Tips någon?


bilder monki


alexa

Gillar verkligen Alexas look på den stora bilden. Ibland ser hon lite sliten ut för att andra gånger lyckas riktigt bra. Mänskligt tror jag det kallas. Mulberrys Bayswater är nog den väska jag faktiskt skulle tycka var okej att lägga mycket pengar på. Den är klassisk och snygg, som en portfölj nästan.


onsdag

SNart susar jag ner till jobbet för ytterligare en dag i lokalerna. SOlen skiner ute, det är verkligen fantastiskt väder. Trevlig onsdag på er!


VMA

Inatt hölls VMA i New York. Ett gäng MTV-stjärnor gick självklart på röda mattan. Lauren i fin klänning från DVF.

Whitney i Christopher Kane, speciell klänning, men tycker att det passar Whitney i stilen. Olivia kan bättre och Lo såg lite för lillgammal ut på något vis..


måndag

Måndag. Bråttom iväg till stan och jobbet. SOlen skiner, härligt!


armband

Armband är min grej. Jag har nästan alltid samma tre och lägger till/tar bort lite beroende på situation och klädsel. Här är två fina, breda armband. Minns inte på vem, men jag gillar dem! Nu säger jag godnatt och återkommer imorgon! Sweet dreams.


missoni

Margeritha Missoni var fin på fest hos SAKS Fifth Avenue.


detalj

Fina veckade detaljer på presidentfruns rygg. Jag gillar detaljerna som gör helheten!


helg

Härligt med helg! Men nu är den slut och imorgon väntar en intensiv dag. Både rolig och jobbig. Har fått lite sol på kroppen, tar mina chanser. Vill slippa vintervitt så länge som möjligt!


fredag

Ljuvligt med fredag! Skulle starta dagen med tennis men beroende på lite omständigheter blev det en långpromenad istället. Himla härligt! Nu är jag lite seg och har fastnat vid datorn. Tyvärr har jag seg huvudvärk, för andra dagen i rad men den känns lite bättre efter all frisk luft. Hoppas kunna spendera stor del av dagen ute. Passa på och njuta av härligt väder när möjligheten finns!


Whitney Eve

Whitney har tagit ännu ett steg i Laurens fotspår. Först fick hon sin egen serie, The City, och nu har hon släppt sin kollektion Whitney Eve. Igår visade hon upp sin design under New York Fashion Week. Några fina klänningar fanns, gillar materialen som kändes lite lyxiga.


kind

I kind of like them. In a way...

foto jak&jil


dagen

Trots en förmiddag då jag var helt shaky och orolig att jag skulle falla ihop så har dagen varit riktigt bra!
Lite beror det på mitt kort som arbetat. Var inne på H&M där jag fick en kupong som gav dyraste plagget 20% rabatt om man köpte minst två varor. Hittade en söt kappa som blev himla bra! Rosa är den, har länge velat ha en kappa i färg. Så nöjd!


Shenae i vacker klänning.


onsdag

Nu bär det snart av till jobbet. Ha en bra onsdag så hörs vi lite senare!


streetinspiration

Idag har jag använt mina vida jeans, det blir alltför sällan så... Konstigt eftersom jag gillar dem!

Imorgon blir det mer likt bilden nedan, åtminstone om man tänker tighta jeans som är ankellånga.


jaja, tennis

Trots att jag är trött i kroppen ser jag fram emot veckans tennistimma. Är verkligen glad att jag funnit en rolig sport! Ska bara försöka få in lite mer regelbundna besök på F&S också för att hålla hela kroppen igång. Mitt höstlöfte!


tisdag

Hjälp, är det bara tisdag... Känns som torsdag, minst! Idag är min kropp som en gammal tants. Eller någon som väger dubbelt min egen vikt, väldigt tung med andra ord.
Skolan var superintressant! Kursen var intressant och jag lärde mig massor bara idag. Kläder är intressant! Och historia också.


Söta Audrey, snart som Coco på en bio nära mig!


beach

Idag känner jag mig sjukt sleten och hade så gärna velat ligga på en strand, njut av solstrålar på min kropp och bara relaxa! Åhh...


fint är det

Olivia är fin i kort, söt kjol och randig topp. Skorna är inte min stil, men de passar henne riktigt bra! Inte nog med att hon har en snygg stil så har hon en snygg pojkvän också. Fint par de där två.


låång måndag

Den här dagen har varit lång, alldeles för lång. Ont i magen, huvudet och dödstrött. Nu laddar jag för morgondagens kursstart. Liten grej egentligen, men lite fjärilar i magen. Vet inte vad jag ska förvänta mig och vilka som kommer läsa kursen... Har en liten fånig tanke om att jag alltid ska kunna saker innan, men det kan man ju inte begära. Duh liksom! Kul ska det bli iallafall!


måndag

Måndag alltså. Ny vecka med jobb och skola väntar. Tennis också om allt går enligt planerna. Kul! Har massor att göra innan jag ska åka ner till jobbet. Multitaskar rätt friskt kan jag säga.


Fint med grönt som piggar upp!


stopp

Jag har helt stopp i knoppen idag. Ingen inspiration alls och jag måste förutom att slänga på mig kläder till dagens jobb, även komma på vad jag ska ha på mig imorgon. Då är det kursstart och jag vill inte känna mig som en hillbillie. Fast just den tanken gör att det låser sig i mitt huvud. Gah!


söndag

Soft helg med en söndag som spenderats iklädd bikini. Inte helt dumt en söndag i september när många redan dömt ut sommaren. Brittsommar, I'm keeping my fingers crossed!
Veckan tar en rivstart och blir välfylld. Främst jobb men även start av mina kurser. Måste kolla upp litteratur till dem, har redan lite, men annat måste nog införskaffas. Svårt att i förväg veta vilken litteratur som är viktig om det är fler än två böcker... Inte så dyra böcker iallafall.


lördag

Inte gjort många knop idag och det är på det spåret det fortsätter den här lördagen. Har inte haft så mycket reserver vilket leder till att jag är helt slut efter en veckas sjukdom. Trevlig kväll på er!


season 2

Trailern till The City. Börjar 29:e september.

MTV Shows

en lista

Lånade en lista av anina.

Lyssnar på just nu: Inget..
Favoritcafé: Condeco och Espresso House, jag gillar det stilrena, myskafe i Vasastan är itne min grej längre...
Favoritplagg i garderoben just nu: Har ju varit sjuk i en vecka, men koftor ligger alltid bra till!
Favoritskor just nu: Mina rosa converse! Tog ett tag, men jag gillar dem verkligen :)
Längd: 160 cm
Ögonfärg: Blågrå med stora svart pupiller, verkligen!
Byter gärna garderob med: Olivia Palermo
Vanligaste färgen på mina kläder: Basfärger som svart och vitt, men mycket rosa!
Jag doftar: Förhoppningsvis gott
Min yngsta kusin heter: Mimmi och är äldre än mig! 
Byxa eller kjol? Både och! Beroende på tillfälle och humör.
Så många skor har jag: En hel del, var ett tag sedan jag räknade...
Senast utlästa bok: Someone Special av Sheila O'Flanagan
Mitt rum kan beskrivas som: Trivsam
Mig själv med tre ord: Åh, jobbigt... PASS.
Vilken är din favoritrestaurang? Har ingen särskild, brukar gilla Böf og Ost i Köpenhamn.
När badade du i en pool senast? Minns jag inte, håller mig undan pooler.
Hur många barn vill du ha? 1-2
Vad har du för TV-kanaler? En hel del, bara vanliga kanaler dock
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nej, jag är höjdrädd!
Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Grekland/Spanien vilket som nu är längst bort.
Har du en egen trädgård? Nej, men på landet och hos mina föräldrar finns ju att tillgå!
Vilken är din favorit bland tecknade serier? Ehh, gillade Bamse när jag var mindre. 
Badkar eller duschkabin? Jag har varken eller, men skulle vilja ha badkar!
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? En kompis, någon pasta..
Är du bra på matlagning? Skulle jag väl inte säga, bakar hellre!
Klarar du att tanka själv? Ja, fast jag gillar det inte och glömmer oftast vad jag ska tanka...
Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nope, tack och lov! Eller i kampanjen men det räknas inte..
Vad har du i din väska? Plånbok, nycklar, glasögon, solglasögon, nagellack, läppglans, Rosebud, rouge, ögondroppar, plåster, tuggummi mm = alldeles för mycket!

Hermés pour Liberty

Hermés och Liberty slår sig ihop och gör scarves. Hermés är kända för sina scarves och Lilberty för sitt mönster, två i ett blir.. en hit? Jag gillar det. Så är jag ju galen i sjalar, scarves och halsdukar förstås!

We are delighting in a heavenly love affair between two of the most iconic fashion brands in the world, Hermès and Liberty. The result of this affair has given birth to six beautiful and exclusive scarves, available to order online from today and in store on September 7th. We are also delighted to be hosting a unique Hermès 'ephemeral' store, the likes of which will make you wonder why the two fashion houses hadn’t met when they were much, much younger.


fredag

Underbart med fredag! Jag är helt slut, hade tänkt gå upp vid nio, men vaknade efter elva. Oups! Tur att jag inte hade någon tid att passa. Nästa vecka börjar mina kurser för hösten. Ena är på distans och den andra är en dag varannan vecka. Det störande är att shemat ändras HELA tiden. Först kväll, sedan dag osv. Ser fram emot kursstart, det är kul kurser jag ska läsa! På Textilhögskolan.


pixie

Den här låten med Pixie Lott har jag hört på radio men inte kunnat lista ut vem artisten var. Nu vet jag så den är tillagd i min Spotify lista.


torsdag

Idag är min tillbaka till jobbet dag. Några timmar idag och sedan är det helg. Lyxigt när man gör sitt schema själv, till större delen åtminstone. Känner mig seg i knoppen idag, brukar oftast bero på stress, tror det är så även dne här gången. Nåväl, hoppas hinna spana på en kjol innan jobbet. Förstår inte varför jag inte köpte den förra veckan, håller tummarna att den är kvar!


fint

Fin outfit från H&M.

hm.com


vanity fair

Oktober numret av Vanity Fair har Jackie Kennedy på omslaget. Läste att tidningen brukar ha ett Kennedy-cover om året, för det säljer tydligen bra. Kennedy familjen är fascinerande tycker jag, tragiskt att de är drabbade av så stort antal olyckor bara.. 


bags and shoes

När hösten kommer är det roligt med ny väska och nya skor! Väskan på bilden är från Lanvin. Trots att jag har massor (verkligen många) väskor så har jag ständigt ögonen med mig efter den perfekta väskan. Nu har jag inget behov, men drömma måste jag ju få göra!

Skorna är Louboutins, som syns på den röda sulan. Himla snygga om än något hög klack! Även den här hösten är jag på jakt efter ett par ankelboots. Fast det finns ju många Jodphurs, kanske det blir ett par sådana istället.

bilder netaporter.com


80's

Carrie har en flashback till 80-talet. För min del hoppas jag den blir kort, 80-talsmode är inte det jag ser fram emot då det gäller SATC.


freshmen

Dags för college för Gossip Girl. Blair kommer säkert passa in perfekt på NYU, eller? Njae, tveksamt, passar nog Vanessa bättre!


onsdag

Jaha, hemma idag med. Booring. Hade bestämt att gårdagen var sista sjukdagen, men så mådde jag inte alls bättre, nästan sämre. Hoppas kunna jobba imorgon istället! Mer än så har jag inte att säga nu.


she's back!

Idag började de spela in Sex and the City-film nummer 2. Första bilderna påminner om de första inför första filmen. Ser fram emot premiären till våren/sommaren 2010. 28 maj är datumet för USA, kanske även här?!


hits