hög midja

Keria syns på stan iklädd ett par sailorinspirerade byxor. Hög midja på det här viset gillar jag! Raka byxor gör sig riktigt snygga med hög midja. Man får inte samma päronrumpa av dte. De tighta jeansen med hög midja tycker jag är varken smickrande eller snygga.
18534-3227

bild justjared.com


ingen energi

Idag är jag så enormt trött. Jag gillar inte att vara det utan att veta varför. Jag har sovit bra de senaste veckorna och borde vara mer utvilad än någonsin.
Anyhow idag var jag på introduktion i skolan. Det gick bra! Schemat visar tre föreläsningar i veckan och schysst schema. Det där ska jag nog överleva. Vilken lyx det är att ha så nära till skolan! Risken är att jag vänjer mig vid det!

Efter skolan gick jag på stan och kollade i affärer. Det har jag inte gjort på länge och jag var nyfiken på höstnyheter. Men oj vad besviken jag blev! Hittade inget alls som jag var ens lite intresserad av att köpa. Allt kändes bara blaha... Kanske äe det mitt undermedvetna som stoppar eftersom ekonomin inte tillåter så mycket. Men något borde jag ju hittat som jag kunde gilla.... Icke sa nicke.

bedtime

Nu blir det sängdags! Att bli faster tar på krafterna :)
Imorgon ska jag till skolan. Första gången på den skolan och första dagen på kursen. Lite småpirrigt men ändå inte. Vet bara inte vad jag har att vänta mig och det är väl det jag är nyfiken på helt enkelt.
Sov gott! Baci.

butterfly

Måste bara länka till bilderna på Scarlett då hon anlände för öppningsceremonin av filmfestivalen i Venedig. Hennes klänning var enkel och söt men det är detaljerna som gör det. Hennes hår, fjärlis-spännet och den fina sminkningen. Gillar inte när hon har klänningar där brösten trycks upp till hakan, men det här passar hon suveränt i.

the Public Affair

Idag släpps Jessica Simpsons skiva Public Affair och lagom till lanseringen har hon fått talförbud. HOn har tydligen något virus på stämbanden och måste hålla sig tyst... Inte bra om man är sångerska/skådespelerska. Hon var på TRL och hade även en releasefest. Här anlände hon till TRL (tror jag) och den här miniklänningen gillar jag. I övrigt lämnar hennes outfits inga direkt spår hos mig, hon kan så mycket bättre!
18534-3226
bild gettyimages.com


venice

En supersöt och fräsch Scarlett Johansson har anlänt till Venedig för filmfestivalen. Hon är där för att promota filmen The Black Dalia.
18534-3225
bild gettyimages.com


njae..

Jeesica Alba ser somrigt söt ut i ljus klänning. Klänningen i sig med ett skärp i midjan är väldigt söt men leggingsen hon matchar klänningen med känns helt fel. Tyckte först det såg ut som knästrumpor i nylon, den breda kanten ger lite mysko effekt.
18534-3224


bild people.com

stolt faster

Ojoj, idag har jag alltså blivit faster. Tidigt imorse föddes mitt första syskonbarn. En pojke blev det.
Ikväll har jag varit på BB och hälsat på den lilla sötnosen. Kärlek vid första ögonkastet. Efter lite tvekan fick jag hålla honom och det ångrar jag inte. Han var den allra sötaste man kan tänka sig! Relativt stor men han var ju ändå pytteliten. Mitt hjärta bara svämmar över då jag tänker på honom.
Än så länge har han inget namn men under graviditeten har vi kallat honom för Pyret och det funkar tills det blir ett ordentligt namn. Vad fantastiskt det är!

hurra!

Jag har blivit faster! Tjoho!

to bed

Nej nu ska jag gå och sova. Höll på att somna framför tv:n tidigare så nu är det dags att krypa till kojs. (märkligt uttryck egentligen...)
Morgondagen är delvis planerad, hoppas på fint väder dock, annars förstörs större delen av min planering. Godnatt!


i Kanada

Tvillingarna Olsen har i veckan besökt Kanada för ett tv-program. De visade tydligen hur det går till inför och under en visning av deras eget klädmärke.. Både MaryKate och Ashley bar svarta klänningar med heels. MaryKates var svarta medan Ashley bröt av med röda till sin helsvarta klänning. Min favorit av de två är Ashley och på den här bilden (se den lilla bilden för close-up) är faktiskt min lugg lite lik hennes..
18534-3223

nyinkommet

Eftersom jag varit sjuk har jag inte varit på stan på väldigt länge. Det är dumt eftersom det nu börjar klia i mig efter något nytt. Min ekonomi pallar inga utsvävningar just nu... Under sommaren tröttnade jag lite på alla butiker eftersom de låg så nära och jag ofta behövde fördriva lunchen med något. Att sitta inne på kontoret kändes sådär eftersom min arbetsbörda inte var direkt stor.
TopShop har massvis med snygga saker. Gillar deras känsla för avgörande detaljer. Kollektionen
New Minimal ser riktigt fin ut. Där finns min kofta med fast i blått...

ett varuhus

Skulle ju åkt till stan innan IKEA besöket men så blev det inte.. Direkt till IKEA för lite strosande. Hela övervåningen, med möbleringen, drog mamma runt en gul vagn som man kunde hänga en sån där kasse på, helt i onödan eftersom det var på nedervåningen vi plockade på oss saker..
Blev superinspirerad av massa grejer men jag kan inte göra så många förändringar i minlägenhet. Den är ganska komprimerad eftersom det är en etta men lite småtips och idéer kan man alltid ta till sig.
Köpte en låda jag ska ha i min garderob. Hoppas kunna fylla den med mina skor och annat. Just nu känns det lite för rörigt därinne. Väldigt irriterande.
Summan är ett lyckat IKEA-besök.

29/8 Idag chansar jag på shorts. Jag gäller mig fast så länge de...

bild(2)
29/8 Idag chansar jag på shorts. Jag gäller mig fast så länge det går...

säkert kort

Nicky Hilton har till skillnad från sin syster fler snygga outfits i bagagen. Nicky satsar ofta på säkra kort och ofta på svart. Men det gör hon rätt i för det blir oftast bäst resultat. Här i svart kort klänning med svarta heels på systerns skivsläpp.

fy

Nu har jag betalat alla räkningar. Usch. Avstämning på elräkningen plus kvartalsbetalning och dessutom hemförsäkringen. Det svider på kontot.
Hösten kommer bli fattig. Blir stressad bara jag tänker på det usch!

Nu blir det lunch och sedan är målet stan. Där blir det som sagt en sväng till jobbet och så ska jag möta upp mamma. Undra hur varmt det är ute...

simply söt

Åh vad söt enkel tröja Nicole har på sig här. Den ser mysig ut och blir söt tack vare rynkdetaljen precis ovanför bysten. Skulle nog ha svårt att använda den till skola eller jobb, men ibland måste man ha mysiga kläder också!
18534-3220
bild people.com


ny dag

Sov sådär bra inatt. Vaknade vi fem och kunde inte sova. Tog nästan en timma innan jag somnade om. Svinjobbigt! Sedan ringde min bror och "väckte" mig på morgonen och eftersom jag trodde det kunde vara så att mitt syskonbarn var fött var jag tvungen att svara! Men icke sa nicke, lilla Pyret verkar trivas bra i magen. Inte förrän om en vecka kan de tänka sig att sätta igång det hela så jag hoppas absolut att det hinner bli ett augusti-barn. Om inte annat för min svägerskas skull!
Idag blir det fortsatt städning i lägenheten, kände mig så trött igår att jag knappt orkade ta mig för någonting. När mamma slutat jobba ska vi åka till IKEA en sväng, innan dess ska jag också till jobbet för att skriva ett nytt avtal om timanställning. Tanken är att jag ska hoppa in då de kan behöva lite hjälp, om någon är sjuk eller på semester.


torrt

Idag är det helt stilla i mitt huvud. Jag har absolut ingen inspiration alls till att blogga. Eller något annat heller för den delen. Är så trött att jag tror jag spricker och försökte nyss starta upp min nya dator och det var fel på brandväggen på något vis... Argh! Jag blir galen.
Nu blir det tv:n en stund innan jag ska sova. Hoppas jag vaknar med ett leende på läpparna och med en massa inspiration imorgon! Håll tummarna :)

Godnatt, baci!

avklippt

Tycker det ser ut som att Lindsay har klippt av sin klänning. Den är väldigt lik en klänning Jamie-Lynn  hade på sig i somras. Gillar den nog bättre i orginal-längden, härliga färger!
18534-3218


bild linds-lo.com

pumpad

Nu är jag tillbaka från gymmet. Jag och pappa har varit och dragit i lite maskiner. Det är kul att gå och träna med pappa. Jag tränar ofta själv, det gör mig inget men det är alltid extra kul med sällskap!
Kände att mina muskler inte varit igång ordentligt på länge, men fysen satt okej ändå. På onsdag blir det nog ett pass och det är jobbigare eftersom det håller ett helt annat tempo under en längre tid.

bilson

Rachel fyllde år den 25:e augusti och firade den med sin familj. Här syns hon på stan med sin Zac Posen väska på armen. Gillar hennes snygga casual vardagsstil.
18534-321718534-3216
bilder betterthanyou.org


regn/sol/moln

Ny vecka och jag hoppas kunna ta nytta av de få dagarna innan det blir skola på torsdag. Ska läsa en kurs här i stan vilket jag itne gjort tidigare så det blir kanske lite pirrigt inför första dagen. Jag varken hittar eller vet något här. Trots att jag läst tidigare är det så olika på olika skolor.
Idag är det städning som står på schemat. Inte det roligaste kanske, men jag älskar när det är rent och fint så då är det värt det! Imorgon blir det antagligen en tur till IKEA så det gäller att jag kollar igenom vad jag behöver därifrån.
De senaste veckorna har vädreti tidningen visat sol/moln/regn vilket innebär att det kan bli varken rätt eller fel. Idag stämmer det i och för sig. Ena stunden tittar solen fram, sedan blir det molnigt för att återigen bli regn. Märkligt väder alltså!

dark again

Lindsay besöker pre-Emmy event och visar upp sitt nyfärgade hår. Hon har återigen valt det mörkare och jag tycker hon passar suveränt i det!
18534-321318534-3212
bilder lind-lo.com


långt & blommigt

Nicole ryktas dejta Brody Jenner och lämnar här en restaurang tillsammans med honom. Hon har på sig en lång blommig klänning i höstiga färger. Väldigt sött och fint på Nicole!
18534-3211



på promenad

Mischa ser cool ut i klänning, väst och Chanel-väska då hon är ute med hund och pojkvän i Malibu.
18534-321018534-3209



skyfall

Gårdagen spenderades i bikini på landet. Ljuvligt som alltid då solen visar sig! Riktigt varmt och klibbigt var de. Så vaknar man idag och det var alldeles grått. Bestämde ganska snabbt att vi skulle åka till stan, som man uttrycker det när man är på landet... Under eftermiddagen har det bara vräkt ner i Göteborg. Skyfall rent utav!
Var hemma för att ta emot min tv och hela min gata var vattenfylld. En trevlig bil körde alldeles för snabbt förbi mig och vips var även Emma vattenfylld. Visade fingret, något jag aldrig skulle göra annars.
Nu har jag mycket stor tv hemma! Jiho! Direktleverans och mucho bra vänskapligt pris.

så fint

Jag älskar att titta in hos shopbop för att hoppas att deras lookbook är påfylld. De har så snygga och inspirerande bilder. Klänningen ser söt och enkelt ut, skärpet i midjan behövdes för att ge rätt touch.
18534-3208
En klassiskt mönstrad kavaj blir lite rockig tillsammans med ett längre linne, lite slitna mörka stuprör och stövlar. Sådana kombinationer gillar jag, det fina möter det coola.
18534-3207

bilder shopbop.com

juicy

Juicy Couture brukar inte bjuda på så mycket spännande utöver deras mysiga hemmakläder, men dne här klänningen ser söt och skön ut. Rosetten i ryggen blir pricken över i:et.
18534-3206

bilder shopbop.com

pre-Emmy

Keira är i USA och deltar här i ett pre Emmy event. SIlver Spoon Emmy Buffet heter det visst.. Keira ser somrig ut i blommig klänning och solglasögon.
18534-320418534-3205


bilder wireimage.com


kirsten

Jag har en oförklarlig förkärlek till roliga tidningsomslag. Här är ett eldigt på Kirsten Dunst för Interview.



taylor

Fina ljuva höstnyheter från Rebecka taylor. En lös snygg topp eller den blommig klänningen skulle passa perfekt till en höstmiddag eller fest.
18534-3202

bilder shopbop.com

skön

Den här Marc by Marc Jacobs klänningen ser riktigt skön ut. Passar säkert perfekt som en skön och snygg klänning till vardags.
18534-3201



sunshine

Åh vad ljuvligt! Solen skiner och jag sträckläser Agenten av John  Grisham. Sommaren i övrigt har varit väldigt mycket modetidningar och cick-litt, på kort tid har jag balanserat intaget med lite deckare. Härligt! Lagom är bäst av allt.

Utöver Agenten har jag roat mig med rolig läsning. När jag var baby började mamma skriva små saker om hur jag var och vad jag gjorde. Med tanke på att vi väntar tillökning genom min bror tittade mamma bland böckerna igår och jag läser en hel del idag. Bland annat fick jag veta att jag väldigt liten, runt 8mån, lyckades få i toalettborsten i toaletten och städa! Inte illa... Synd att det inte höll i sig bättre :)

Vad härligt det är när krafterna börjar komma tillbaka.

rachel-videos

Zach Braff, han från Scrubs spelade in A day in the life-videor med Rachel. Typ när hon kör bil, tvättar sin hund och shoppar med Zach som stylist. Gnaks roliga snuttar. Kolla här.
Ramlade även över lite OC-bloppers... Det var kul att se!

i call it love

Kolla in Lionel Richies video med Nicole. Jag gillade den absolut. Låten känns Lionel, men jag gillar sånt också så det funkar...

en annan väska...

När jag hittade bilder till det förra inlägget om Rachel Zoe hittade jag också att Lindsay använt en annan av Rachel Zoe for Judith Lieber-väskorna.
18534-320018534-3199

kortis

Åh jag föll helt och fullt för den här lilla jackan från 3.1 Phillip Lim. Den är i samma stil som min älskade ljusa kofta från TopShop. Det är lätt att se vad jag faller för! Enkel, men å så snygg! Färgen är ruskigt fin den också, lite gråblå. Give me!
18534-3198

bilder netaporter.com

s/g

Lindsay shoppar på stan iklädd höstesn stora färger svart + grått. Ser lite småkonstigt ut med stövlar sådär tycker jag... Men mysigt ändå på något vis.
18534-3197



on the radio

Här är Jessica på en radiostation för att intervjuas och senare även uppträda, tror jag. Söta hunden Daisy sitter i hennes knä. Vilken söt hund hon är!!
sweetkisses.us


what goes around...

Jag har tidigare bloggat om att Rachel Zoe har gjort väskor för Judith Lieber och när jag tittade närmare på Teen Choice-outfits kände jag igen Mischas väska. Efter lite kollande på olika sidor hittade jag att Mischa, Nicole och LIndsay alla tre burit samma (?!) väska designad av Rachel Zoe. Det är inte så konstigt eftersom hon är deras stylist men det är ju också väldigt passande för henne att få gratisreklam... Läste om samarbetat i senaste VeckoRevyn, verkar som att det ska komma fler väskor i samma märke.
18534-3195



derek lam

Den som vill kan köpa Derek Lam klänningen som Jessica hade på sig då hon anlände till MTV Movie Awards som hon ledde. Klänningen känns ganska intetsägande på en docka, men Jessica klär i den. För bara $4910 blir den din!
18534-3194

bild netaporter.com och jessia-style.org

hanii y

Den här kappan tycker jag jättemycket om. Den har fina detaljer, rak i modellen med liten purrärm. Egentligen är den väl lite väl docksöt för vad jag skulle ta på mig, men jag älskar enkla söta plagg!
18534-3193

bilder netaporter.com

david jones

Mischa var i Australien i början av augusti för att uppmärksamma David Jones visning. I samband med besöket down-under togs en del bilder på Mischa. Här är några av dem.


bilder mischa-b.com

rejäl

Jag älskar stora lite kass-liknande väskor. Visserligen kanske inte den här var så stor, men modellen är eiktigt snygg. Gillar flätningen och detaljerna på den snygga Bottega Veneta-väskan.
18534-3188

bild netaporter.com



i miu miu

Jessica var programledare för Teen Choice Awards tillsammans med en amerikansk komiker, Dane Cook. De två ryktades ha en romans då de spelade in filmen Employee of the Month i början av året.
Självklart blev det en del klädbyten för Jessica under programmets gång. Här syns hon i ett byte, en
Miu Miu-klänning.
18534-3187



solen skiner

Var uppe tidigt idag eftersom jag skulle på ett läkarbesök. Det var ganska snabbt avklarat. Kändes helt okej, var inte lika ledsen när jag lämnade sjukhuset som sist jag var där i samma ärende.

Idag är det blå himmel och sol över hela Göteborg, dagens aktivitet är enkel. Solstolen + Emma i bikini!
Igår var de ju mycket bättre väder när vi var på på landet så jag kunde testa på att vara ute i solen och det gick mycket bättre än i onsdags.
Började läsa Agenten av John Grisham igår, den verkar riktigt bra so far. Henning Mankells Kennedys Hjärna var mycket speciell. Någon som läst den får gärna förklara slutet. Jag och pappa kom båda fram till att det var en hel del lösa trådar och att vi inte skulle bli förvånade om det kom en fortsättning.

sött

Paris är ute på promotion-turne för sin skiva. Här i Japan (?) iklädd en ursöt klänning. Väldigt somrig och fin. Småromantisk vit i botten med grönt och rosa blommönster. Sött Paris!
18534-3186



gräset

Eftersom pappa skulle åka ner till landet och klippa gräset följde jag med. Har suttit inne så mycket på sistone så det kändes som en bra idé.
Här hemma var det molnigt och sådär väder. Men  ju längre söderut vi kom desto bättre blev det. Blå himmel och sol var det och jag pallade sitta i solen idag och läsa. Riktigt härligt. Vilken tur att jag åkte med!

sommaren

Greta utmanar och jag svarar!


Bästa köpet: ljus kofta från TopShop
Roligaste festen: Halmstads-helgen, lätt!
Sommarens låt: kan inte välja en...
Roligaste resemålet: roligast har jag haft i Halmstad, men skönaste semestern var Mallorca
Bästa konserten: Robbie Williams, det är bara den att välja på dessutom :)
Skönaste människan: Hmm.. dne var lite mer tricky
Sommarens foto: ehum, jag är ju inte så bra på det där längre... pass.
Sommarens flirt: håller jag för mig själv..
Bästa dagen: det finns flera att välja på, men en dag på landet ute i solen är svår att slå!
Jag har lärt mig: att människor aldrig slutar att förvåna och att jag älskar sommaren(fast det visste jag ju!)
Frisyren: längre och härligt!
Väskan: svart liten som man bär snett över kroppen.
Solglasögonen: stora gröna från Zara, mindre svarta från ProMod eller bruna med skärpa när jag kör bil.
Plagget: shorts!
Musiken: väldigt mycket
Beachlektyr: Damernas Värld, Elle, Veckorevyn.. och chick-lit!
Beautyprodukten: Lipgloss från Clarin's, lite rött som blev ursnyggt till enkel make-up
Smycket: INget utöver mina vanliga smycken.
Glassen: Solero Red Fruit, given vinnare!
Skorna: Bruna remsandaler, grej mellan tårna och runt vristen. Snygga och sköna!

jaha

Ny dag och hösten närmar sig...
Jag vill ha sommar! Nope jag är inte ett dugg trött på värme, blå himmel och ljuva kvällar.
Idag har jag varit på ärende på förmiddagen och är nu så trött att jag bara vill sova! Kanske inte det smartaste alternativet, men så mycket mer än att läsa kommer jag nog inte orka med idag.
Hade ju bestämt att dte var slut på klag-bloggandet. Men å andra sidan vill jag bli helt frisk också... Life goes on.

promo

Väldigt uppklädd promo-bild inför OC-starten i USA. De ser så få ut...
18534-3185



a tunic

C&C California har en ursnygg a-linjeformad tunika i olika färger. Härlig till leggings eller varför inte ett par jeans. Mysig att dra på sig en höstig dag men också lätt att klä upp med smycken, accessoarer eller en färgstark make-up. Det är fördelen med basic kläder. De går att klä upp med de enklaste medel.
18534-3184

bilder shopbop.com

mysigast

HIttade de här bilderna på Elisha Cuthbert och jag måste säga att hon är den mysigaste kändisen på länge. Den stickade, kortärmade långkoftan är supersöt och hon passar bra i den tillsammans med en stickad mössa. Myspys!
18534-318318534-3182
bild hollywoodtuna.com


zac posen

Bloggade tidigare om Rachels Zac Posen-väska. Här bär hon på den i sin Teen Choice Awards-klänning. Klänningen är också av märket Zac Posen och riktigt fin på Rachel! Såg en modell på bild i samma klänning och hon bar inte upp den som Rachel...
18534-3181



runt halsen

Jag älskar halsdukar! Det finns många olika varianter att välja mellan i min hylla i hallen. En halsduk kan förändra jackan, kappan eller en väst och ge det lilla extra. Den här mysiga halsduken från Marc by Marc Jacobs är ursnygg. En i varje färg hade gärna fått parkera sig hemma hos mig!
18534-3180


bilder shopbop.com

the clutch

Att jag gillade både Ashleys klänning och hår har jag bloggat om tidigare, men så hittade jag en bättre bild på hennes clutch och föll även för den. B Romanek Crocodile clutch heter den. Ursnygg modell! Jag har alltid gillar kuvertväskor, eller clutches som det så trendigt kallas numera. Inte alltid praktiskt, men å så snyggt!
18534-3179

bild matykateandashley-style.org

storpolo

Eftersom jag ärvt min mammas känsla för vad som är, och inte är, praktiskt finns det få storpolos i min garderob. Det är riktigt snyggt men besvärligt att ha under tjocka vinterjackan eller en snygg kappa. Titta på varianter kan jag trots allt göra och jag är riktigt inspirerad av den här stickade klänningen med storpolo av Charlotte Ronson. Härligt beige eller underbart blå.
18534-3178
bild shopbop.com


shoe at chow

Detta är en gammal bild på Mischa då hon lämnar Chow i LA, men jag fastnade för hennes boots. De är ursnygga! Liiite lika mina från TopShop.
18534-3179



folklore

Vet inte varför men när jag ser den här klänningen tänker jag Sofi Fahrman. Söt lite folklore-klänning från Charlotte Ronson. Min älsklingsfärg, blå!
18534-3176
shopbop.com


ingen energi

Klag-blogg idag. Men det suger verkligen att vara sjuk! Har absolut ingen lust eller energi. Det är inte ens skönt ute i solen. Fattar ni vad jobbigt?! Jag som älskar solen och idag har jag inte kunnat njuta av vädret alls... Buhu. Hoppas jag mår bättre imorgon!

rachel

Rachel ser sådär vardagsvanlig ut, om det inte vore för den lyxiga väskan på hennes arm. Det är detaljerna som gör det och i detta fallet är väskan från Zac Posen. En gåva kanske?!
Hennes söta enkla klänning är precis vad jag vill ha. Men aldrig hittar... Den som söker ska finna, eller?! I famnen har hon en tjock stickad tröja, den lär dröja innan hon behöver dra på over-there, de har väl nästan varmt jämnt i Californien?!
18534-3175
bild rachelstyle.com


söting

Blev riktigt inspirerad av bilderna till den här artikeln. Klicka på länken Bildextra och njut. Jag gillar speciellt den första bilden med en kortärmad manschesterjacka som har en puffärm och en stor knapp. Nice! De multifärgade randiga leggingsen från H&M ser riktigt coola ut. Randigt är ju annars ltie svårt, har jag märkt med mina svart/vit-randiga från Gina Tricot, men de här borde ge precis rätt effekt. Den prickiga Tiger-skjortan var också fin. Känner att jag börjar få abstinens av att inte ens ha varit på stan på hur länge som helst. Från att vara mitt i centrum varje dag är dteta en enorm omställning!

love the hat

Lindsay har satsat ordentligt på hatten på sistone. Jag är mer tveksam. Gillar inte hennes plommonstop så mycket... Kerias hatt som jag bloggade om igår är mycket snyggare.

deppigt

När jag är sjuk har jag lätt att deppa ner mig. När jag dessutom blir sjuk rakt på en första omgång, då blir jag ännu lättare deppig. Idag är jag helt slut redan, klockan är knappt ett. Vill helst bara ligga på soffan. Men så skiner solen och de vill jag gärna få lite strålar mot min bleknande hy. Fast farmor och farfar är här och plockar vinbär och jag känner inte för att lägga mig i bikni och bara dega när de är där. Då kommer jag känna att jag ska prata och vara trevlig. VIlket jag tyvärr varken orkar eller känner för...
Jag tycker det finns mycket orättvist och tyvärr mycket som är riktat mot mig! ...som sagt, deppad!


the lugg

Luggen jag var ute efter var samma känsla som Ashley har här. Det blev inte riktigt resultatet, det blev mer Emma än Ashley... Det växer snabbt så snart är det kanske som Ashley!



nyklippt

Det kändes att jag inte använt kameran på ett tag. Såhär blev resultatet av min klippning. Jag är väldigt nöjd även om luggen blev mycket kortare än vad jag tänkt mig. Får se hur det blir med den när jag tvättar och ska fixa det själv första gångerna.
18534-3171



fräscht

Förmiddagen spenderades hos frisören. Nu är mitt hår nyklippt och mycket fräschare! Härligt.
Fast tyvärr blev jag helt slut av att gå dit. Det känns segt att behöva bli trött av att klippa sig, jag menar det är ju inte som att jag gjort något, jag bara satt där.
Idag lyser solen så jag hoppas kunna njuta lite av solens strålar. Sommaren, visa dig! I övrigt hoppas jag kunna läsa färdigt Elle idag. Det vore ju skamligt annars. Henning Mankells Kenedy's hjärna pocka rpå min uppmärksamhet också. Den är inte direkt spännande, men jag vill ju veta upplösningen nu när jag läst 3/4-delar!

segast

Usch vad det är jobbigt att vara sjuk. Orkar inte göra något alls. Bara degar.
På tv går det ingenting och jag har inte ens orkat läsa hela Elle. Knappt bläddrat genom hälften ännu...
Blaha.. Nej jag ska nog försöka se klart Harry Potter 3 innan tv-kvällen börjar klockan 20.00. Har sett alla Gilmore Girls avsnitt redan så jag lär följa Bones, men sedan blir det Desperate Housewives! Beroende på vad jag får för sällskap kanske jag kollar på Morden i Midsumer och spelar in Desperate.. Får se. Det är ju en dag imorgon också och jag har svårt att tro att jag orkar så värst mycket då.

Nu får jag fixa en kopp te till återstoden av Harry.

Tips till rastlösa:
http://64.246.26.61/flash/bubbles.swf
Men en värning utfärdas! Det är beroendeframkallande!

kirsten på tca

Kirsten var också på Teen Choice Awards och jag gillar hennes outfit. Svarta kostymbyxor med hög midja, en gul blus med hög krage och lite volanger. I handen bar hon en svart clutch på läpparna var mörkt röda. Ursnyggt!
18534-3170



blott ett minne

Ashlee Simpsons forna jag är numera blott ett minne. Här syns Ashlee smalare än någonsin och mer lik sin syster för var dag. Enkelt klädd i gråa stuprör och lila topp var hon redo för en utekväll i Los Angeles nyligen.
18534-317218534-3171



pooch

Mischa på stan med sin lilla hund och Cisco. Gillar verkligen hennes klänning. Kort, rundhalsad med långa ärmar. Härligt blå med ljust snirkligt mönster. Nästan lite gardinkänsla medn riktigt snyggt! I like.
18534-317018534-3169

people.com

kappor

Precis som förra hösten gäller det att ta fram kappan då hösten är här. Jag hoppas det dröjer länge tills jag måste ta på mig en kappa, men leta inspiration kan jag göra redan nu. Den här från Lauren Moffatt gillar jag. Jag är förtjust i enkla kappor med snygga stilrena detaljer. Kragknäppningen på den här är lite speciell och gör hela känslan i kappan. Mycket snyggt!
18534-3168
På samma sätt som jag gillar kappan ovan gillar jag den här från Rick Owen Lilies, tyvärr är den quiltad vilket jag inte gillar alls. Det drar ner finhets-känslan alldeles för mycket. Men modellen om den funnits i ylle vore perfekt.
18534-3164

bilder shopbop.com och netaporter.com

med rynkor

Den här ursöta tröjklänningen från KAROO Mark Eisen var ursnygg! Visserligen vet jag att H&M har gjort något liknande, men utan den söta rynkdetaljen förstås. Den här är i 100% cashmere och skulle kräva en rejäl underklänning mot min känsliga hud. Ack så ljuvligt snygg dock!
18534-3163

bild shopbop.com



klädd i DvF

Systrarna Duff promotar sin senaste film Material Girls som sägs vara baserad på Paris Hilton... Här syns Hilary och Haylie på stan i New York. Hilary, som så ofta, i helsvart. Topp, stuprör och hatt! Haylie har på sig en underbar trjöklänning i svart med röda detaljer. Bakom designen står Diane von Furstenberg.
18534-3160

bilder oh-hilary.com


up&coming

Kirsten Bell från Veronica Mars har jag bloggat om tidigare. Det känns som att det skrivs mer om henne i USA nu, speciellt i samband med premiären av skräckfilmen Puls där hon är med. Kul att det är nya namn på väg!



på flygplatsen

Trots flygförseningar såg Keira fräsch ut på flygplatsen. Här tillsammans med sin mamma som inte är rädd för att ivsa upp sitt långa gråa hår. Keira är söt i stuprör, lös top och en liten jacka. På huvudet sitter en hatt och visst passar hon i den, som med det mesta annat...
18534-3157
bild people.com


nylon

Avril Lavigne som gifte sig nu i sommar har lämnat sin tomboy stil och blivit mer girly-girl. Visserligen tror jag det är långt tills hon blir samma typ av Paris Hilton-giryl, men tjejen med plattångat rakt hår som sjöng Skaterboy känns långt borta då man ser de här bilderna. Avril pryder Nylons omslag och i tidningen fanns många härliga bilder av hennes nya stil.
18534-3148




bilder oh-hilary.com

f'låt

Förlåt mig, men jag måste hålla med Glamour om att detta absolut är ett fashion DON'T!

initiativ!

Vad roligt gjort av Veckorevyn och Ebba att styla partiledarna!
Absolut ett bra initiativ för att nå yngre väljare. Lite trist av våra statsminister att inte våga, men i all debatt om utseendefixering kanske någon var tvungen att uttrycka det faktum att vi faktiskt duger som vi är. Så man kan konstatera att han tog ett trist men väldigt PK beslut.
Bäst blev nog Maria, där man faktiskt ser en enorm skillnad. Hoppas hon blir impad när hon ser sig själv och förtsätter på den här stilen!

tjejer&killar

Okej, lite blir det väl om Teen Choice Awards då.. Hittade hoppolckade bilder hos popsugar.com. Konstaterar att av de här sex tjejerna är jag minst förtjust i Carmens helsilvriga korta klänning och Jessica Albas jeans med stövlar och topp look. Det känns ltie för trist med det just nu faktiskt. Kan ha att göra med att hela vintern och en bar bit in på våren var det praktiskt taget det enda man såg de flesta unga tjejer i. Mischas korta svarta klänning är riktigt snygg, trots hennes dåliga hållning. Rachels är lite annorlunda vilket jag gillar, hon har ofta någon lite annorlunda men mycket snygg detalj. Jessicas klänning är en gräddvit dröm, nästintill åtminstone, jag gillar den absolut!
18534-3147
Killarna är lite tristare måste jag säga. Känns inte som att de ansträngt sig alls. Vilken skillnad det är på tjejerna och killarna egentligen! Såg dessutom Federlines uppträdande(det finns en länk på aftonbladet) och han är så ruskigt dålig att jag hoppas ingen kommer spela hans låt här i Sverige. Att jag itne gillar honom i övrigt påverkar visserligen, men nej usch. Nick skulle behöva en make-over. Och sluta köra på den här buhu-stackars-mig stilen. Hmm, är det febern som talar nu.. Känner att jag är lite hård i mina omdömen idag. Ta det med en nypa salt, please! :)
18534-3146


bilder popsugar.com

details

Ashton Kutcher är inte någon av mina favoriter men här ser han riktigt nice ut. Det är tidningen Details som satt honom som cover-story.
18534-3145



dvb

Det här är reklamen som ska sälja David och Viktoria Beckhams parfymer. Hmm.. Jag har lärt mig att man itne ska avskräckas av vem som satt sitt namn på flaskan utan gå efter lukten. Köpte Britney Spears första parfym åt en kompis och den luktar faktiskt jättegott! Vilket jag inte hade trott....
18534-3141


justjared.com

lite bättre..

Idag är febern inte lika hög som den var igår, men jag mår fortfarande kass. Ont i kroppen, huvudet och tjock i halsen. Urk!
Hoppas jag orkar bläddra i Elle idag. Har både svenska och norska versionen. Bläddrade i norska igår men orkade inte ta till mig något alls.. De har en artikel med Mette-Marit vilket är kul! Dessutom stod det om bla Margherita Missonis garderob.

knäppis

Blogg.se bara jobbar sig och jag har försökt logga in/svara kommentarer sedan sex.
Nu är jag inne, bara att hålla tummarna :)


Men åh! Datorn hängde sig två gånger och sedan har jag problem med att logga in igen.. Inte min dag idag! Nu blir det CSI.

ashley


tv..

Den här veckan är stora tv-veckan. Några av våra älskade serier drar igång igen.
Idag börjar Prison Break och imorgon börjar Gilmore girls och Desperate Housewives. Helt ärligt har jag inte mer koll än så faktiskt, men det är ju alltid något efter en sommar av ett ganska torrt tv-utbud. Vilka serier längtar du efter?

21/8

Bekvämt och comfy är dagens melodi. Hade velat klä mig riktigt fin idag, men eftersom jag inte alls mår bra orkar jag inte klä upp mig alls.
  • ljus kofta, TopShop
  • svart ribbat linne, Filippa K
  • ljusa jeans, Levi's
  • svarta ballerinas
    bild(3)
    21/8

en årsdag...

Idag är en års-dag. Tyvärr inte av det trevliga slaget utan dagen då min morfar inte orkade kämpa emot längre. En väldigt mörk dag som påverkat mig enormt. Ingen hade kunnat förbereda mig på den sorg jag känner efter min morfar. Jag önskar av hela mitt hjärta att han fanns här hos oss. Men jag tror och hoppas att han finns ganska nära ändå. Morfar, jag saknar dig något enormt och älskar dig, alltid!

lucky

Härligt höstinpsirerande omslag av tidningen Lucky. Eva Mendes har på sig en riktigt snygg skinnjacka.
18534-3138



OC på TCA

Mina favoriter från OC var självklart på Teen Choice Awards. De syntes båda två på scenen och Mischa vann något pris, tror jag... Rachel hade en svart klänning med lite speciell skräning, väldigt snygg på henne! Mischa anlände till galan i en svart kort v-ringad klänning med en ursnygg clutch i handen. Då hon entrade scenen hade hon bytt om till en klänning i lila. Ursnygg i både klänningarna, såklart!
18534-3136


bilder gettyimages.com

teen choice awards

Igår hölls Teen Choice Awards i det stora landet i väst. Jessica Simpsno var host för galan och ser söt ut på röda mattan i en gräddvit klänning med en klockad kjol och tight midja.
18534-3132


bild people.com

emot mig

Det verkar som jag har någon elak Gud emot mig. Kunde inte somna inatt eftersom kroppen värkte och huvudet kändes som bly. Efter lite om och men chansade jag på att ta en Ibumetin som gjorde susen. Eller ja, jag somnade till sist. Idag vaknade jag med samma tunga huvud, värk i kroppen och feber. Varför?!?! Jag har varit sjuk av andra orsaker i en dryg vecka och precis när jag börjar återhämta mig från det slår detta till. Ibland känns livet riktigt orättvist!
Nu gör jag vad jag kan för att pigga upp mig inför lite jobb under eftermiddagen. Det jobbiga är att jag vill vara mitt bästa jag när jag kommer in och jobbar lite såhär, men det är lite jobbigt när febern ligger som en dimma runt mig. Förmiddagen har spenderats framför OC säsong 2, mer pallar jag inte.

sakta men säkert

Jag känner sakta men säkert att pencillinet börjar verka. Jag mår lite bättre vilket känns skönt! Tyvärr har jag varit väldigt trött och inte orkat mycket. Idag låg jag och läste vilket slutade i en eftermiddags-break. Skönt men inget jag gör om jag inte missat mycket sömn eller mår dåligt...
En skön helg ärslut. Imorgon är det nya tag, för hoppningsvis lite mer kraftfulla sådana... Har plockat lite här hemma. Mitt hem har verkligen grott igen under sommaren, dags att rusta upp det igen! Ikväll är det Beck som gäller. Har aldrig kollat så mycket på de filmerna, men efter att ha sett filmen förra veckan tänkte jag ge de ytterligare en chans.

i svart

Hilary duff såg riktigt fräsch ut i helsvart klänning och ett långt halsband med berlock. Stilrent och klockrent. I like.
18534-3131



shoppandes

Det var ett tag sedan man såg Kirsten Dunst ute på stan, här har hon varit och shoppat.
18534-3130



somrigt

När Nicole Richie åt lunch häromveckan såg hon så här härligt somrig ut. Den ljusa korta vida klänningen var väldigt söt tycker jag.



grått

Fortfarande grått idag, men snart blir det en tur till landet. Inatt sov jag faktiskt ganska bra utan att vakna med behovet av att klia sönder min kropp.. Alltid något:)
Läste ut Olycksfågeln igår.Jättebra verkligen men slutet... En cliff-hanger och en sorglig grej. Usch.

grått+svart

Härligt att kombinera svart med grått. Svart/vitt känns så väldigt mod eller 60-tal, svart och grått blir mindre kraftfullt och riktigt snyggt! Här visar shopbop kombinationen dels i en topp från Daryl K med svart nertill och även Velvets tunika som jag bloggat om tidigare. Detta visar ytterligare en grym kombination. Perfekt att dra en klänning/tunika över en långärmad topp eller polo i höst och vinter.
18534-312718534-3126


bilder shopbop.com

jackan

Riktigt snygg modell på skinnjacka på Hilary Duff! Hennes väska är inte heller så dum...
18534-3125
oh-hilary.com


förlovad?

Så vad tror ni om veckans skvaller, att Pete Doherty och Kate Moss är förlovade? Hon har ju onekeligen en relativt stor sten på vänsterhandens ringfinger... SNygg är hon här åtminstone, härliga gråa toner med ett armband som ger äkta bling-känslor.
18534-3124


glamourmag.co.uk

ljuvlig blå

Lindsay fotades häromdagen i en ljuvligt blå klänning för tidningen InStyle. Skrev igår om min kärlek till blå nyanser, den här är helt klart med i den skaran!



tillbaka..

Mischa är tillbaka efter sommaren i England och nu senast Australien och Japan. Trots många rykten om små flingar i London verkar Mischa och Cisco trivas ihop fortfarande, kanske har de dragit ett streck över allt, eller så var ryktena helt enkelt bara rykten.
18534-3121

bild people.com


simply nice

Nu när jag bott i myskläder i en vecka skriker min kropp efter att dra på sig mer ordentliga plagg. Lauren Conrad, ursprungligen från Laguna Beach numera i The Hills på MTV, ser söt ut i leggings och en tunika/klänning. På fötterna sitter ett par flip-flops, runt halsen ett hajtands-halsband och den riktiga detaljen är hennes quiltade väska. Snyggt Lauren!
18534-3120



egna märket

Vem är bättre modell för Jessica Simpsons sko och väsk-märke än just Jessica?! Nej just det..
Tidigare har jag bloggat om hennes reklambilder för märket och här syns hon en kväll på stan iklädd ett par av egna märket stövlar och i handen har hon också en väska signerad Jessica Simpson. Kul tycker jag! Alldeles för många kändisar som designar saker men inte använder sina egna grejer...
18534-3119



mys-pys dag

Idag är det dessvärre inte lika blå himmel med samma strålande sol som jag hade igår. Men eftersom jag hade möjligheten att ligga på solstolen hela gårdagen har jag ingen anledning att klaga.
Känner mig bättre idag än jag gjort på en dryg vecka nu. Skönt. Hoppas att pencillinet har börjat verka! Om det bara kunde sluta klia.. Känns som när jag hade vattenkoppor, men ändå inte.

Förmiddagen har spenderats framför tv:n och filmen Heartbreak Hotel med Helena Bergström och Maria Lundkvist. Den var riktigt bra, rolig men ändå lite ledsam. Maria Lundqvist är ju så grym! MInns när jag såg henne i Sally, den tyckte jag var kul! Sedan utspelade ju den sig Haga och jag har alltid tyckt det varit extra kul när miljöerna är härifrån.

Funderar på om jag ska baka något. Vet itne riktigt vad bara. Bröd kanske, eller bullar. Hmm... Det jag gillar med att baka är att man får ett resultat i handen efter att man arbetat. Lön för mödan liksom. Igår gjorde jag köttfärspaj. Perfekt att ha i frysen och ta fram när jag inte orkar fixa något annat, eller helt enkelt när jag är sugen på köttfärspaj!

galet trött

Kvällen har spenderats med trevligt sällskap, fikandes på Avenyn. Riktig härlig kväll, uteservering iklädd linne och jeans-shorts hela kvällen är itne alls dumt!! Sommarkänslor.
Nu är jag helt slut. Galet trött faktiskt. Vill bara sova. Men Olycksfågeln(boken alltså) lockar något väldigt! Så himla bra. Camilla Läckberg är en grym författare. Denise Rudberg är en annan svensk författare jag gillar starkt, hennes nästa bok kommer i september! Hurra. Den ska handla om ex-frun till Sebastian i Jenny S. Läste litet utdrag i Hennes augustinummer. Trots att den här boken ska vara lite "äldre" verkar den superbra. Emma ♥ Böcker

gråblå

Bläddrade igenom lite Carrie-outfits igår. Hon har verkligen haft alla trender, flera gånger och på olika sätt. Här är hon klädd i enkel topp matchat med en kjol, lite 50-talskänsla.. Jag älskar blått! Det är så fint, speciellt gillar jag en nyans som är lite blå-grå. Åskblå eller himmelsblå kanske den kan kallas. Gillar absolut att blått ser ut att vara en nyckelfärg till våren. Åtminstone om man ska tro en del av de visningar som varit under modeveckan där borta i öst..
18534-3118

bild hbo.com

trikåklänning

Så snyggt att bara dra på sig en enkel klänning i trikå och se enkelt fin ut. Kates brillor är också coola. GIllar pilotglasögon som inte är den typiska Ray Ban-modellen, utan mer som MJ-brillorna..
18534-311618534-3117

bilder celebworld.org

18/8

Lite fånigt egentligen, men eftersom jag inte direkt skrutit om min klädsel under veckan kan jag väl bjuda på det idag..

  • svart trekantsbikini från H&M
  • gröna shorts, H&M (om/när de behövs)
  • linne (om/när det behövs..)

härligt

Idag är det härligt väder. Blå himmel och sol. Jag tänker lägga mig ute på altanen och bara njuta. Dessutom har jag två böcker att läsa. Den första är nästan slut, men den andra ligger bara och väntar på mig! Det är Camilla Läckbergs senaste, Olycksfågeln. Gillar hennes böcker, de är riktigt bra!
Ska bli en paj bakad idag också har jag bestämt, men det får nog bli lite senare när jag kommer känna mig ltie mer rastlös. Just nu får inget störa mig och solen! :)
Är inte bra från mina bekymmer i veckan, men de är lite bättre. Eller ibland åtminstone. Jobbigt fortfarande! Snart kanske...?!

queen

Coolt omslag av Vouge! Kirsten Dunst som Marie Antoinette. Hon spelar drottningen i den kommande filmen med samma namn som är regisserad av Sophia Coppola.
18534-311518534-3114


bilder style.com

same but different

MIsha är klädd i en kort söt klänning då hon handlar Milk-shake på take-a-way ställe. Får liite samma känsla som i Sex and the City då Aleksandr överraskar Carrie med Oscar de la Renta-klänningen. Men bara lite!
18534-311218534-3113


bilder hbo.com och glamourmag.co.uk

nyanser av grått

HIlary och systern Haylie är aktuella med en film i USA, den heter Material Girls. Och självklart bär det av på promotionturné. Hilary har valt två outfits i gråa nyanser. Inte dumt alls, jag gillar grått men det gäller för mig att hitta rätt nyanser. Med mitt superblonda hår är det lätt att försvinna!


bilder hilary-style.com

skinnpaj

Skinnpaj var ett sånt där ord som jag hörde när jag var liten, förstod inte vad det var riktigt... Minns inte ens vem som kan ha sagt det heller.
Nu i höst finns det många skinnjackor, fast det tycker jag det varit väldigt många höstar, men den här hösten ska skinnjackan vara liten och nätt. När man är petite som jag blir det genast svårare då! Mamma har en gammal mörkt brun som jag funderar på, men vet itne riktigt om jag skulle vara helt bekväm i den... Vet att jag läst om någon som hittat en i barnstorlek och det vore ju suveränt! Om det inte var för att jag och second-hand inte går hand-i-hand... Oj oj vilka bekymmer ;)


bilder linds-lo.com

ett span

Idag uppe på skolan såg jag en tjej med übersöta skor. Jag gillar inte leopardmönstrat särskilt mycket, men hon hade ett par ljuvliga leopard-ballerinas. De var enkla i modellen och hade gulddetaljer som blev pricken över i:et. Till det svart kofta, vit topp och ankellånga stuprör, klockrent!

snyggt mode

VIsst vore det skoj att få möjligheten att titta på visningarna under modeveckan! Fast jag måste erkänna att jag blir lite tveksam efter att ha sett vimmelbilder runt olika visningar. Alla är ju så grymt snygga och stylade! Jag hade kännt mig som en mesig tönt. Ser vissa ut sådär naturligt eller jobbar de verkligen så stenhårt på sitt utseende varje dag? Jag älskar kläder, skor och accessoarer men smink och frisyr kommer långt ner på min lista. Det är klart det fixas, men inte mer än så.

Vilken underbar
jacka Sofi har på sig! Snälla ge mig :) Coola tjejer i svart, söta tröjklänningen är en favorit. Åh sån snygg grå skinnjacka, eller den läckra ringningen på samma tjejs klänning. Somrig klänning, snygga väskan-över-kroppen detaljen (vet inte varför jag gillar det så mycket..). Två chefredaktörer på Whyreds-visning, eller snarare tre.

sol!

Klarblå himmel och sol! Ljuvligt.
Har ätit lunch/middag ute och tänker nu bara lapa sol tills den går nere. Åh vad jag älskar sommaren!
Ingen höstlängtan här inte. Hösten får vi tillräckligt med ändå, den kommer oroa er inte. Men låt oss njuta av värmen när den väl infinner sig!

17/8 Håll tummarna för mig, jag är off to school och omtenta...

bild(3)
17/8 Håll tummarna för mig, jag är off to school och omtenta...

sanningen?

Rachel uttalar sig om chocken att Mischas karaktär dog i OC. Att ingen ville att det skulle hända och att hon nu tycker dte känns som att serien tagit slut.. Håller med henne helt och fullt. Vad de än gör nu är det svårt att behålla rätt känsla! Det är oftast efter säsong 3, max, som det går utför eftersom det måste hända så mycket, enligt de som skriver serierna...

“I needed a break,” she says of a tumultuous O.C. season that ended with the surprise demise of her onscreen best friend, Marissa Cooper (Mischa Barton). “I was shocked. We cried, Mischa and I. You become family when you work on these shows, and I did almost everything with her.” Bilson didn’t find out until nearly the end of the season. “They were like, ‘Someone is going to die.’ They wouldn’t tell us who.”


So why Barton? “The producers thought her character had done everything,” says the 25-year-old Bilson with a shrug. “She didn’t want to leave the show. It was sad. I can’t even fathom [being there without her]. I feel like the show is over. Like she’s dead, the show’s dead in a way. I guess we’ll see what happens.”

Personligen har jag svårt att se hur säsong fyra ska kunna fungera. Har läst lite om vad som ryktas ska hända och jag diggar det inte alls. Nej säsong 2 var i mina ögon prime-time för OC. Säsong ett var bra, trean vad bra halvvägs men spårade sedan ut. Säsong fyra känns visselrigen ganska öppen, men svår att få till ändå!

på stan...

Keira ser schysst ut i klänning, markerad midja och hatt. Pojkvännen Rupert sitter fast vid hennes sida, lite mer fixad än sist..
18534-3105


bild glamourmag.co.uk

nerdy Mischa

I en kommande film som heter Oh in Ohio spelar Mischa en geeky toppstudent. Lite annan roll än Marissa i OC. Har inte sett så många filmer med Mischa annat än hennes som sk barnskådis. VOre kul att se vad hon går för, eller är hon stämplad som Marissa precis som Jennifer Ansiton har svårt att vara någon annan än Rachel Green i mångas ögon...
18534-3104



Christina

Jag erkänner att jag inte är något vidare fan av Christina Aguileras nya stil. Fast efter att ha sett hennes video till Ain't no other Man så måste jag säga att den funkar. Trots att jag inte diggar den när hon har sina röda läppar matchat med sönderblekt hår och träningskläder...
18534-3103

bild glamourmag.co.uk


fashion

Iklädd en Gucci-klänning pryder Rachel omslaget av kanadensiska tidningen Fashion Magazine. På frågan vad som är fördelar med att vara känd från tv svarade hon snabbt att hon hade fått en Chanel-väska. Samtidigt som hon påpekade det fåniga i att så fort du blir känd och tjänar pengar, då får du dyra saker gratis... Jo du Rachel, det har jag också tänkt på!
18534-3102


bild rachel-bilson.com

ny dag

Solen skiner stundtals ute, kan itne bestämma mig för om jag ska sätta mig ute en stund eller inte... Hmm. Känner mig lite sressad eftersom jag vet att jag borde göra en massa grejer, men just nu är jag så seg! Mår sådär bra och allt känns bara jobbigt.
Vad det blåser ute! Ser hur molnen rör sig enormt fort. Kanske ska sätta mig utanför en stund, även om det inte är sol så är det åtminstone lite luft!

bedtime

Nu blir det sängdags! All antihistamin gör mig helt slut, men så har det en lugnande effekt också... Godnatt!

nytt

Nyinkommet hos TopShop. Rosetter är fortfarande modernt, kan användas på många sätt och vis. Varför inte göra ett par raka stuprör lite mer girly, eller helt enkel piffa till något mycket enkelt?!
18534-3101



working girl

Säsong fyra av OC har börjat spelas in i USA. Här syns Rachel aka Summer mellan tagningar. Visst ser hon lite uttråkad ut?! Kanske saknar hon Adam eller Mischa... ALltid lika kul när paparazzibilder visar bakom-scenen outfits som jag sedan känner igen i ett avsnitt. Som i vintras då det fanns bilder på hur gänget handlade granar...



le scarpe

Överallt kan man läsa att skoletter, stövletter och ankelboots är trendiga i höst. Det handlar mycket om detaljer som lack och snörning till exempel. Personligen gillar jag inte alls varianterna med snörning. Varken lägre skor eller riktiga stövlar. Stöveln med snörning kom redan under den sena vintern, men det lockar mig inte alls. I höst och vinter föredrar jag ankelboots, de med klack är ursnygga, men på min fot får de nog vara lite lägre. Ett par svarta skinnstövlar med lagom rundad tå och lagom klack är drömmen, men ack så svårt att finna någon som är som jag vill och/eller passar min fot. Mamma köpte just en snygg ridstövels-inspirerad variant, riktigt snygga! Kanske finns det hopp...
bilder glamourmag.co.uk


i Japan

Marissa tog vägen via Japan då hon lämnade Australien efter en veckas "arbete". Här är hon på en presskonferens för OC i Tokyo.

bilder micha-b.org

footwear

Gillar de snygga bilder som Jessica tagit för att marknadsföra hennes skokollektion Jessica Simpson Footwear & Handbags.
18534-3093



promo

Promotionbild för Lindsays skiva som släpptes i våras. Den typen av hatt gillar jag, inte så mycket den hon hade häromsistens..
18534-3092



beyonce*2

Söta Beyonce syns på stan i helvitt med raka vida byxor. Enkelt och sött!
18534-3091
En mer kvällsoutfit är hennes gråa skjortklänning med vita prickar. Ursött det med.
18534-3090
bilder wireimage.com


ny såpa?

Det här ser ut som om Jessica filmar till ytterligare en såpa. Dels en kamera som sitter fast i bilen, men även en kameraman bredvid henne i baksätet på bilen. Hmm.. har dte itne spekulerats tidigare om att hon skulle göra en fortsättning på Newlywed's för MTV, fast utan Nick såklart?! Något verkar hon film ahär om inte annat!
18534-3089



blommor

Claire Danes har en ursöt blus på sig när hon går på stan i New York. Har för mig att TopShop har något liknande, men den var riktigt söt på henne!
18534-3088

bild people.com

sött

På väg för att titta på Devil wears Prada är Rachel ursöt i jeans, en röd blus med volang och matchande röda skor. Söt och casual, I like!
18534-3087
bild people.com


allt är förlåtet!

Sitter här och hoppas och väntar på en (sista) värmebölja! Längtar efter att kunna ha mina korta randiga shorts igen. Se så fräsch Jessica är i sina korta mörka denim-shorts med en stor blus upptill. Kom tillbaka värmen, allt är förlåtet! Jag är inte redo för hösten ännu...
18534-3086



sunshine

Visste väl att sommaren inte lämnat oss! Idag lyser solen, stundtals åtminstone. Visserligen var det väldigt varmt igår, men lite sol skadar aldrig.
Dåligt med inspiration just nu, men den brukar variera över dagen...

lugg

Läser att Sofi tipsar om höstens hårmode. Den raka luggen gör come-back. TIllsammans med mittbena, flätor och diadem blir man riktigt trendig i håret. Många bilder från cat-walken visar även snedbenor. Skönt då är jag inte helt ute då... :)
I övrigt kan man på flera ställen att en knut i nacken är ett bra sätt att sätta upp håret. Antingen löst och slarvigt eller stramt och elegant. Själv snurrar jag ihop håret och sätter en klämma runt så mycket som möjligt..

Låt dig inspireras av luggen på YSL-visningen, Chanels mittbena, det bakåtstrukna hos Celine, den släta snedbenan som Gambiatta Valli visade eller varför inte ta till sig den annorlunda knuten?


bilder style.com

raka

Att klänningen håller i sig i höst är ingen direkt nyhet. Här är tre varianter jag gillar. De har två saker gemensamt, de är korta och raka i modellen. En av varje vore inte dumt, men den högra passar nog bäst till vardags och den vänstra passar bättre till finare tillfällen. Den ljusa i mitten känns osm den mest hör hemma i sensommarens ljuva dagar.
18534-3080

bilder shopbop.com

omslag

En riktigt färgkaramell då Lindsay pryder Elle's september omslag! Kul att även höstnummer kan prydas av färg.
18534-3079


sommarfavoriter

Alla har vi våra favoriter i garderoben. Även kändisarna kan fotas i vissa plagg eller accessoarer flera gånger. Fast ibland undrar man ju med tanke på att det känns som om de byter grejer hela tiden...
Jag gillar Nicoles Chanel-armband, det hade gärna fått pryda min arm. Mischas skor är ursöta, härlig modell och kul att de har lite färg! Missoni hatten på Jessicas huvud är riktigt söt. Hon passar jättebra i den och visst hade den passat bra som sällskap vid havet eller i trädgården.

bilder people.com

MIna favoriter i sommar har varit mina bruna remsandaler som jag fyndade tidigt i våras, blåvitrandiga shorts från Zara och den blommiga VILA-kjolen inköpt i Varberg  juli.


Vad är ditt/dina sommarfavoriter? Dela gärna med dig!

utmaning

Emma utmanade mig och självklart svarar jag!

7 klädesplagg som jag köpt men aldrig använder
Hmm.. Ju äldre jag blivit desto bättre har jag blivit på att inte köpa sådant jag inte använder. Men visst finns det saker som känns rätt just då men inte blivit någon hit. Ex. två koftor från Gina Tricot, de "alla" köpte i för ett år sedan. Inte sköna i kvaliteten och alldeles för stora i XS. En väst i kostymkänsla som inte är jag, också från GT. Hmm, i övrigt vet jag inte.

6 saker jag inte går hemifrån utan
- lipgloss/Rosebud
- mobil
- plånbok
- busskort
- glasögon
- nycklar

5 personer jag inte klarar mig utan
Min familj som är guld värd!

4 böcker/filmer jag gillar
- Everyone Worth Knowing
- deckare
- Damernas Detektivbyrå. Speciell men charmig och annan än det jag brukar läsa
- chick-flicks

1 sak ni (kanske) inte visste om mig

- kan vara väldigt envis

2 kändisgarderober jag vill ha
Egentligen vill jag nog ha en kombination av flera kändisars, men om jag måste säga två blir det Margeritha Missoni och Rachel Bilson.

1 sak jag önskar mig just nu
Att saker och ting ska gå min väg! :)


tydligt

Började dagen med besök hos läkaren. Var väl inte riktigt överens om orsaken till mitt problem, men lite lugnad blev jag ändå... Det märkliga var att läkaren drabbats av dålig hörsel och jag fick sitta och tala högt och tydligt för att hon skulle förstå vad jag sade.

Nu är jag hemma igen, helt slut verkligen! Finns varken tid eller lust för att må som jag gör... Men ibland har man inte så mycket val.. Eller oftast egentligen.

Dagen får ägnas åt läsande och lugna aktiviteter.

godnatt

Nu ska jag snart lägga mig. Är trött av många anledningar och vill helst av allt bara sova!
Hoppas helgen varit bra. EM är slut och min stad återgår till det normala...

Baci.

långkofta

Lindsay har på sig en härlig långkofta. Det kan vara riktigt snyggt i rätt stil, men om det är fel stil, ja då blir det för bohemigt eller för mycket lärar-känsla. Inget illa till något av det!! Har en kofta hemma som jag köpte på GAP i London för några år sedan. Mysig i hallonrosa/röd färg, men tyvärr omöjlig att ha annat än att mysa i hemma. SKulle gärna vilja hitta en i något tunnare material. Lite smidigare att använda!
18534-3075

ny kvinna

Jessica på omslaget av en australiensisk tidning som heter New Woman. Fräsch bild!
18534-3073



lite inspiration

Marc Jacobs har gjort den söta lilla ulljackan med stora knappar. Väldigt söt och fin! Polon är från samma märke. Lite rolig med detaljer som puffärm och vidare krage. Klänningen är  silke och från märket Graham & Spencer. Enkel söt, funkar säkerligen bra med en topp undertill för den riktiga höst-looken.


bild shopbop.com

the belt

Det här var ingen hit Paris. Pyamas i siden med rött bälte.. Njae, det går inte hem hos mig.



pennkjolen

Pennkjolen funkar bra i höst. Här är en variant med hög midja. Går att matcha på olika sätt. Med vanlig skjorta, lite piffigare blus eller enkel kortärmad topp. Min favorit är antingen den vänstra eller den högra. Fast pennkjolen känns inte given i min garderob, föredrar nog 50-tals kjolar mer!
18534-3068


biler shopbop.com

casual

Keira visar upp enkel outfit på stan med pojkvännen. Baggy jeans, vitt enkelt linne och flip-flops pissaf till med snygga pilotbrillor och en liten guldväska. Kanske på gränsen till mis-match, men jag gillar blandningen! Lagom coolt.


bild celebworld.org

sötnos

Vilken ursöt liten hund som sitter i Eva Longorias famn! Tror det är samma sort som en kompis till mig har. Små, ursöta hundar som man blir alldeles kär i!
18534-3066
bild people.com


knepigt

Helgens väder har inte varit någon höjdare men jag har haft det lugnt. Har mått lite konstigt pga en reaktion i huden. Antagligen har jag reagerat på något som gett irritation i huden och svaljet, lite läbbigt och väldigt lätt att bli jättetrött av.

Gårdagen ägnades mest åt EM. Kul att se de svenska hoppen satsa och även ge goda resultat!

åsikt

Har varit en del kommentarer nu under eftermiddagen som jag inte hunnit svara på. Gör det så snart mitt huvud samarbetar med resten av kroppen. Nu skulle det bli ganska oengagerade svar...
Allt känns lite snurrigt idag, dessutom har jag ju fått någon reaktion vilket alltid gör mig extra dåsig och nu börjar det klia igen... Fattar inte vad det är! Jobbigt. För er som slipper alleriger och annan skit, grattis!

fler än andra...

Vissa personer, typ de flesta kändisar i USA har x antal snygga väskor att välja mellan. Hittade den här bilden på en samling av Ashley Olsens väskor. Det är itne bara väskorna jag gillar uatn även hennes stil och hennes brillor. Hmm... vi borde ju nästan kunna h samma storlek, undra om hon kan tänka sig att dela med mig?! Drömma går ju :)
18534-3062

träning

Den här veckan har det blivit dåligt med träning. Känns med en gång tycker jag. Kanske kan ta en promenad i helgen... Lite styrka kan jag åtminstone klämma in! Nästa vecka hoppas jag kunna återgå till träningen lite bättre. Kanske bara nåt pass i veckan till att börja med, men det räcker bra det! Bara det är något så känns det så mycket härligare!



somrigt

Sommaren är inte slut ännu, trots att det tyvärr kännts så här i GÖteborg under eftermiddagen.Fram till tre var det fint, men nu känns det lite höstigt nästan! Sommar och sol är min melodi :)
18534-3063



skor

Kirsten Bell provar skor och ser glad ut! Hon passar bra i långt hår istället för dne korta frisyr hon har i Veronica Mars.
18534-3061

bild people.com

tröttast

Nu är jag jättetrött. Eller rättare sagt kroppen är enormt seg! En tuff vecka lämnar sitt spår...
Orkar inte ens skriva något just nu.

Trevlig kväll!

inte alltid liten

Här är en bild på Nicole, Eva och en DJ, kortet är taget på Lindsays födelsedagsfest i juli(?!). Här ser inte Nicole ut som en mini-människan hon så ofta gör. DEt var någon som skrev det i ett inlägg där jag kommenterade hennes hår, man fokuserar mindre på kroppen nu när håret är längre.. OCh det stämmer ju! Jag tycker iallafall hon är söt och fräsch här!
18534-3060

rena snurren

Stressiga dag såhär på slutet. Det är en på kontoret som betett sig märkligt i början av veckan och nu varit hemma två dagar. Nu har han inte varit på kontoret och det finns massor som väntat på honom över semestern. När bara de som kan vissa saker är borta, då blir det kaos! Sedan har min dator blivigt galen. Den låter och hänger sig ibland. Mycket märkligt. Dessutom fick jag någon konstig reaktion för det kliade överallt så jag fick ta en stark allergi tablett. Den blir jag alltid lite seg av så ni får ursäkta om jag gör något märkligt...

pulse

I New York har det varit premiär för skräckisen Pulse. Både Kristen Bell och Christina Millan spelar i filmen. Kristen i vit snäv klänning med ärm och markerad midja. Christina en vacker sidenklänning. Det är så lätt att siden inte är snyggt och istället ser ut som underkläder, men Christina lyckades.

18534-3058


bilder gettyimages.com

me & my hat

Dålig hårdag eller bara en cool detalj? Här syns Lindsay i svart hatt. Sådär tycker jag, andra hatt modeller funkar nog bättre. Tänker lite för mycket gubbe eller engelsman vad gäller den här hatten!
18534-305318534-3054


bild hollywoodrag.com och wireimage.com

early-bird

Ojoj, Den här veckan har jag gått upp tidigare än på hela sommaren, tre dagar i rad. Risken att jag somnar på soffan ikväll är milshög! Men det är ju sista dagen på jobbet så det är ju okej. Nästa vecka är det ledighet, typ, hoppas kunna fixa och dona lite då. Sånt som inte hunnits med på ett tag pga sommarstök och turer till land och annat. Har en tanke om att organisera alla min aprylar också. Jag gillar egentligen mer avskalad inredning, men jag har så mycket saker att det inte riktigt funkat. Funderar på att köpa lite pappersboxar på IKEA för att få ordning i den stora garderoben. Men problemet med avställningsplats finns fortfarande. Får egentligen inte plats med mer möbler, men jag behöver hitta en bra rutin... Gillar itne när det är stökigt, men ibland är det lätt hänt när jag har lite för mycket prylar.

lite kul.

Det här tyckte jag var lite kul! Varför inte liksom...

11/8

Bilden gör mig inte rättvisa, jag känner mig fin idag! Sista dagen på jobbet.

  • svart linne, Filippa K
  • ljus kofta TopShop
  • ljus kjol med grönt mönster och dolda fickor, Vila
  • svarta ballerinas
  • svarta leggings med spetskant, Lindex
    bild(4)
    11/8

en annan ad

Ännu en bild som ska vara reklam för Jessica Simpson Footwear & Handbags. Ser inte ut att vara den mest bekväma ställning att fotas i... Men skorna är snygga!
18534-3044

bild jessicastyle

massa mischa

Mycket Mischa idag.. Nere i Sydney är hon på uppdrag av David Jones och syns på första bilden på ett event där hon träffade fans. Det gjorde hon iklädd stuprör och en topp. Söt och fräsch.

På kvällen besökte hon sedan Cirque de Soleil's Varekai premiär. Det gjorde hon i hängslekjol, en glittrig top och, möjligtvis, ett Kenneth Jay Lane jordgubbshalsband. Hängslekjolen gillar jag inte alls, speciellt inte med den toppen under... Halsbandet känns lite trist, inte värt det priset i mina ögon.
18534-3051

bilder mischa-b

med bar rygg

Den snygga guldklänningen som Kate Moss synts visa hela ryggen i finns numera på Asos. Ja det är ju såklart en kopia men för 406.32 kronor kan man skaffa sig samma stil som supermodellen! Jag tycker dte är urläckert men tror inte jag skulle känna mig bekväm i den klänningen, möjligtvis i Spanien eller annat sydeuropeiskt land. Vågar du?
18534-304918534-3048

bild asos.com

blåbär

Imorgon är sista dagen på jobbet och jag vill gärna bjuda på något till fikan. Därför har kvällen ägnats åt muffinsbakande. Kardemummamuffins med blåbär blev det. Hoppas de är goda, annars får jag lite panik!
Blåbären var en isklump så jag fick stå och hacka loss dem vilket gjorde mina fingrar snyggt lila.. Men man får ju offra sig lite :)

Innan jobbet imorgon blir det furkostmöte, sedan måste jag rusa till kontoret för att lokalisera en bunt bilagor som måste vara på plats under förmiddagen. Stressigt värre i eftermiddag då jag klockan fyra fick veta att de var på villovägar. Tror att de är på en terminal i rätt stad, bara att hålla tummarna!

höstig kappa

Vilken härlig höstig kappa av Marc Jacobs. När man har sådana vintrar som vi har här i Sverige behövs ordentliga ytterplagg. Med en sån här runt min kropp hade jag varit glad och nöjd!
18534-304718534-3046


bilder netaporter.com

en bag

Den här Chloe väskan tyckte jag först var riktigt snygg, det som är synd är att den är en liten aftonväska.. Hade den varit i modell större hade jag tyckt den var suverän!
18534-3045


bild netaporter.com

med tryck

På besök down-under besökte Mischa en klubb i t-shirt och byxor. Den enkla vita t-shirten var schysst med kul tryck på. Jag gillar den! Lite lagom för att piffa till utan att överdriva det hela. Det röda hjärta ger den lilla softa touchen som jag faller för. Jag är mer soft än tuff tror jag.
18534-304318534-3042

En dag i Sidney spenderades i hamnen på en yacht med familjen. Här är Mischa med sin syster. Båda klädda i klänningar och svarta ben. Systern i leggings och beige klänning, Mischa med heltäckande strumpor och leopardklänning.


bilder mischa-b



denimkjol

Jag gillar jeanskjolar, framförallt sådana i denim med lite roligare modeller. Alla är inte fina, verkligen inte, men ibland hittar man guldkorn. Jag har en från TopShop som jag fyndade där en rea och funkar suveränt. Den är snäv i modellen med tre veck på höger sida framtill och motsvarande veck på vänster sida baktill. Får otfa komplimanger för den. Den här kjolen med rosett och veck gillar jag också, men jag hade nog kännt mig som världens präktigaste i den!
18534-3040


bilder netaporter.com

petite

Jeans är ett plagg som funnits länge. Det har haft lite olika perioder när det accepterats mer eller mindre och just nu används det i allt fler situationer. Riktigt snygg i ett par jeans blir man då man klär sig efter sin kroppstyp. Jag som är sk Petite ska ha på mig boot-cut jeans. Det ger mig längre ben än skinnyjeans gör. Tight över låret och rakt över vaden ger känslan av längre ben. Trots att det anses ute kommer jag därmed fortsätta använda mina älskade Levi's med bootcut. Inte för att jag brydde mig om modet vad gäller jeans...
18534-3039


bild netaporter.com

kilklack

Åsikterna om Kilklackar är vitt skilda. Det finns en del som gillar det och andra nästan avskyr det. Jag älskar kilklackar. Det blir lagom klack, mycket bättre att gå i än stiletter och funkar till det mesta. Många av mina kompisar tycker det är gräsligt. Vad tycker ni? Kilklackar JA eller NEJ?
18534-3038

bild netaporter.com Guldkilklack av Michael Kors

launch

Mischa har varit i Sydney för att vara med på lanseringen av David Jones sommarkollektion. Dels var hon med på en presskonferens men självklart syntes hon även på visningen! Det var mycket rosetter i hennes visnings-outfit, lite väl mycket i min smak. Klänningen var ingen hit och tyvärr visar hon på alltför många bilder upp en trist hållning.
18534-3037

bild mischa-b

ad

En annons för Jessica SImpson skor och väskor. Ser snygg ut! Man märker rätt tydligt av kollektionen vad hon gillar för skor. Mycket höga klackar, kilklackar, platå och pumps. Snyggt för den som kan bära det.
18534-3034

bild sweetkisses

ösregn

Ett tag under lunchen ösregnade det ute. Tur att min kära mor hade extra paraply, på det viset slapp jag bli genomblöt på vägen till kontoret! Gick in en snabb sväng på H&M efter att ha ätit lunch uppe på mammas jobb. Kan fortfarande inte hitta Ebbas klänning. Det finns en som är jättelik i blått, svart eller grått, men det är ju inte den hon har på sig... Såg att de fått in en hel del varianter nu. Synd att alla är i samma färger bara. Svart, brun, grå eller någon lila.

sporty?

Den 25:e augusti öppnar det en ny butik i Göteborg. Det är Red Devil, ett märke för en yngre målgrupp från Stadium. Idén har funnits länge hos Stadium och nu finns den snart här. Kläder för 15-25-åringar som vill ha lite hippare kläder. Västra Hamngatan är platsen för den som tycker det låter intressant. Åre får också en butik.

myströja

Åh den här tröjan gillar jag, den ser supermysig ut. Fräsch men ändå en sån där tröja man kan dra på sig en dag då man inte orkar något piffigt. I like! Märket är Citizen of Humanity, 114$ på shopbop.com.
18534-3033


bild shopbop.com


shaky

Ida känner jag mig alldeles konstig i kroppen. Lite småshaky nästan. Är i valet och kvalet om jag ska gå ut och köpa mat eller äta min medhavda.
Hoppas jag känner mig lite mer fit for fight efter lunchen! Idag borde jag börja städa och rensa lite på mitt skrivbord och i datorn... Får se om jag hinner/orkar. Annars blir det morgondagens uppgift!

Var har sommaren tagit vägen? Idag är det inte direkt solsken här i Göteborg. Hade hoppats på ljuvligt väder, men det är aldrig för sent!
Kan inte riktigt släppa tankarna på mina söta kusinbarn jag träffade igår. Den lilla tjejen är alldeles ljuvlig! Hon gillade mitt hår och log mot mig. Killen är underbar han med. Så söt och kul att leka lite med. Längtar verkligen tills det är dags för Pyret att titta ut! Faster Emma här :)

10/8

Urkass bild på en trött Emma.

  • svarta ankellånga byxor, H&M
  • tunika i gul/orange/vitt/rött
  • svart kofta
  • svarta ballerinas
    bild(1)
    10/8

lek-kompis

Kom just hem från kalas hos min kusin. Eller ja, för min kusin hemma hos min moster.
Där fanns även kusinen bror och hans familj. Han har en snart 4 månader gammal tjej och en kille på dryga tre år. Den lilla killen och jag lekte en stor del av kvällen. Riktigt roligt tycker jag! Föredrar nästan det än sånt där "käckt" snack vid bordet. Hann till och med bli målad på, av misstag förstås. Han är för söt den lilla killen. Lär bli en hjärtekrossare när han växer upp!

NU blir det soffan en stund innan jag ska sova! Muchos sömn ger en muchos gladare Emma. En ekvation som borde vara enklare än den faktiskt är.
Tips på att komma i säng någon? Till mig alltså :)

Godnatt, baci!

calvin

Här posar Kate och Jamie i en annons för Calvin Klein. Tror att Jamie är samma Jamie som varit ihop med Keira Knightley. Schysst bild!
18534-3031

bild glamoumarg.co.uk

hårlängd...

Nicole ser söt ut i leggings och en somrig topp. Kan inte riktigt betsämma mig för om jag gillar det längre håret (när det är fixat) bättre än hennes page... Vad tycker ni?
18534-3030


bilder betterthanyou.org


retuscherad

VIlken skillnade det blir på en bild efter den passerat redigeringen... Här syns en bild på Britney Spears före och efter retuschering. Vi ska akta oss för att tro på allt vi ser i tidningar!
18534-302718534-3028
före                                                                                                        efter

bilder betterthanyou.org


skärpning

I måndags läste och reagerade jag på en artikel i Expressen som handlade om kläder i mindre storlekar. Det ansågs vara skandal att kläder gjordes i så små storlekar eftersom kvinnor hetsades till att banta ner sig för att komma i de små kläderna. Jag som är liten i kroppen blev upprörd eftersom de väljer att bara se det ur den synvinkeln och inte tänka på oss som är små och också önskar hitta kläder.

Idag kan man läsa om något som gör att jag undrar vad det finns för dubbelmoral hos Expressen. Artikeln heter denna gån "klänningen som gör dig smalare". Innehållet beskriver en klänning som ska hjälpa en lite större person att trycka in på rätt ställen och skapa illusionen av att man är smalare och minst en storlek mindre. Raka vägen genom artikeln utmålas klänningen som en mirakelklänning och det anses vara fantastiskt att den ska börja säljas på marknaden.

I mina ögon går detta rakt emot det budskap jag läste i måndags, då var det fruktansvärt att vara smal och man fick absolut inte sälja små kläder. Men idag hyllas man om man säljer klänningar som skapar illusioner av att vara smalare.
Vad är det för en inställning? Vad säger det alla kvinnor idag?
Det är inte konstigt att många har snedvriden syn på sin kroppsstorlek när tidningar ger så förvrängda budskap. Nej skärpning nu, bestäm er eller skippa helt enkelt de här icke-artiklarna helt och fullt!

Uppdatering: Vill bara förtydliga att jag självklart inte är emot att den här typ av plagg finns. Det är ju suveränt, men då ska det inte heller protesteras mot att det finns kläder för kroppar som är mindre!

helsvart

Stilrent och enkelt är allt som oftast ledord i Kate Moss klädsel. Här är hon klädd i helsvart med smala stuprör, linne och väst. Superfräscht på henne!


bilder hollywoodrag.com

segstart

Förmiddagen har spenderats utanför kontorets väggar. Efter en god lunch med far min är jag nu tillbaka och redo att arbeta hela eftermiddagen. Ikväll blir det kalas för min kusin...
Känns jättekonstigt att detta är min sista arbetsvecka. Hur märkligt som helst! Lite vemodigt faktiskt.

9/8

  • jeansskjorta, Levi's
  • vitt linne, Åhléns
  • marin cityshorts, TopShop
  • klarblå ballerinas, TopShop
    bild(2)
    9/8

EM del 2

Eftermiddagen på EM var jättekul! Lite synd att det om en regnskur men det var väldigt varmt och jag hade cyklat hem efter min seglarjacka så det var lugnt! Kul att Carro vann sjukampen. Sedan var det roligt att se Emma och Kajsa gå vidare i höjdhoppet!

Nu blir det sängen, orkar knappt hålla uppe ögonen... Trött!
Godnatt! Baci.

lila på TRL

Eva Mendes var i samband med premiären av "Trust the man" på besök hos MTV's TRL i New York. Hon syntes i en lila klänning. Den här färgen gillar jag, modellen är inte så dum den heller. Jag har skrivit det förr, men lila är väldigt svår färg att bära upp för de flesta, åtminstone vi nordbor, men hittar man rätt nyans kan det bli såhär snyggt!
18534-3023

bilder gettyimages.com


Sol!

Kom igen nu vädergudarna! Klarblå himmel och sol över Ullevi om en halvtimma. Då är det dags för EM del 2 för mig. Börjar med Carolinas spjutkastningen. Sedan följer väl lite höjdhopp, längdhoppsfinal för herrar och de sista grenarna i sjukampen förstås! Kul ska det bli. Men dessvärre har det letat sig in otäckt mörka moln över min stad. Det är säkert för att straffa mig för att jag inte tog med seglarjackan idag! Men men, jag har fixat back-up så jag hoppas väderguden fattar vinken och drar tillbaka molnet. Please!

tunika

Velvet har en söt tunika som är perfekt över tights i höst. De söta fickorna utanpå ger en fin touch. Den går att kombinera på lite olika sätt, genom att ha flats, pumps eller ankelboots får man olika känslor i outfitten. En topp under tunikan skulle också funka, bra för det svenska vädret, eller varför inte en loose kofta över. Nice! 84$ är väl ingen förmögenhet direkt, men min plånbok passar priset inte.
18534-3021


bilder shopbop.com

i Sydney

Mischa är i Sydney för att promota David Jones senaste kollektion. Här är hon på presskonferens inför visningen. Den där klänningen ger lite "heja Sverige"-känslor. Kanske något man skulle använda på EM?! Fast det är väl aningen överklätt!
18534-301918534-3020


bilder mischa-b.org

daryl k

Söt klänning av märket Daryl K. Påminner om en klänning på H&M som finns i svart, grått och lilamönstrad. Provade faktiskt den klänningen för den är så söt, men minsta storleken satt gräsligt påmig, alldeles för stor. Hänvisar till mitt inlägg igår, fram för fler kollektioner i mindre storlekar!
18534-3018


bild shopbop.com

Elle+Lindsay

I amerikanska Elle's septembernummer kan man läsa om Lindsay Lohan. Där är även en hel del bilder på henne. Lite halvkass kvalitet, men jag gillar dem. Åttiotalskänsla är det på en del av bilderna.


bilder lind-lo.com

ut&resa

Kate Moss ser alltid lika avslappnat cool ut, här på väg att resa bort ser det ut som. GIllar hennes kavaj/jacka. Men helt ärligt har jag aldrig tyckt trenden med kort kjol eller shorts, bara ben och knähöga stövlar. Sorry, men det ser inte classy ut i mina ögon.
18534-3010

bild glamourmag,co.uk

EM

Första passet på EM är avklarat. Tyckte det var bättre att gå lite tidigare nu eftersom det inte var något direkt spännande. DÅ kan jag gå lite tidigare fårn jobbet i eftermiddag istället.
Vilken stämning det är där! Kul att se hur de övar, mäter upp och sedan gör det där superviktiga hoppet/loppet/lastet.. En sprint-tjej var jättebesviken när hon intervjuades, så synd om dem!

NU blir det sallad till lunch. Sedan ska jag försöka jobba några timmar. VIll helst ut i solen igen faktiskt!

8/8

Idag är jag klädd för EM, inte för jobbet. Dessutom har jag med mig extra linne, jeansskjorta om jag behöver tröja, en sjal och en skärmkeps. Jepp, jag är min mammas dotter!

  • vitt linne, Cherry Tee
  • grönaktiga linneshorts, TopShop
  • sandaler, Jerns
    bild(2)
    8/8

godnatt

Nu är jag jättetrött och vill bara sova! Imorgon blir det en timmas jobb, EM på förmiddagen, jobba efter lunch fram till strax före fem. Då ska jag bort till Ullevi igen och kolla på kvällspasset! Det gäller att passa på när man kan! När det var VM var jag på invigningen och en dag på tävlingar. Riktigt kul har jag för mig att det var, men ruskigt varmt!

Godnatt!

details

Måndagen den 21/8 börjar Prison Break på trean igen. Då får vi se om Wentworth Miller och hans kumpaner lyckas fly eller inte.. På tisdagen samma vecka har jag för mig att Desperate Housewives börjar. Efter en sommar av halvdana program är det dags för hösten att starta med alla härliga serier!
18534-3008



kate+vogue

Kate Moss på omslaget av brittiska Vogue, undra hur många gånger hon suttit där förr... Jag var inte så förtjust i Vanity Fair-omslaget, det här är mycket snyggare. Svart/vitt och stilrent.
Uppdatering: på brittiska Vogue har hon sedan Spetembernumret förra året(som hon var på) synts 3 gånger om man räknar med detta numret...
18534-3007



zero

Tyvärr är min inspiration noll idag. Jag bara degar på jobbet. Efter att jag ätit lunch gick jag ut och satte mig i solen med min bok och en smoothie. Urgod sådan med passionsfrukt och jordgubbe. Tyvärr var lunchen för kort, men snart (ehh, 1,5 h) bär det hemåt. Ska sätta mig på balkongen och läsa. Nu är föräldrarna hemma igen så det blir nog inte lika mycket tid spenderad ute i huset. Även om det är guldvärt att sitta ute i solen är det mycket värt att kunna bestämma själv hur en kväll ska spenderas, det vill säga när jag ska lägga mig och sådant...

18534-3007

18534-3007


last kiss

Rachel Bilson är med i Last Kiss som haft premiär. Zach Braff, J.D. från Scrubs, har både skrivit manus och finns med i filmen. Han ser inte jättemycket ut för världen, men han verkar väldigt talangfull! Rachel var söt på premiären i en grå axelbandslös klänning med ett rött skärp som markerade midjan. Hennes långa hår hänger med, jag tycker nog hon passar bättre i aningen kortare. Även pojkvännen Adam Brody var påpremiären.
18534-3003
18534-3005


bilder wireimage.com

storlek: 0

Surfar in på Expressen och möts av rubriken: Nya Minimodet: Storlek 0.
I artikeln kan man läsa att ett plagg inhandlat fårn TopShops avdelning kallad Petite ska motsvara en svensk 32:a. Dessutom kan man läsa hur både en läkare och Expressens moderedaktör "rasar" över den nya införda storleken. Bara för att det inte är ett ideal att se ut som Nicole Richie finns det faktiskt personer som gör det, naturligt dessutom!
Petite är den avdelning jag saknar i de flesta affärer,  jag var jätteglad när TopShop i Göteborg började ta in de kläderna, tyvärr alldeles för lite, men alltid något.
Visst ska man inte arbeta för att folk ska gå ner i vikt, men bara för att jag är mindre än en 34:a ska jag väl inte behöva klä mig i för stora kläder, sy om allting eller shoppa på barnavdelningen?
Ibland blir jag så trött på hur folk tänker!!! Åh vad jag är arg på just det här! Ingen rasar över alla kollektioner som görs för de med lite större kroppshydda, eller de som är långa, men vi som är korta och smala vi ska inte särbehandlas, för hjälp då kanske vi tror att vi ska se ut såhär.
Jag har alltid varit liten och jag har gråtit efter shoppingturer för att jag inte hittar kläder som passar, är det bättre?!?!
Efter att förstå-sig-påare har testat tio par byxor där, möjligtvis(!), ett par byxor inte fallti rakt över höfterna i minsta storleken, då kan de tycka till. Innan dess tycker jag de ska hålla tyst!!
Visst vill jag vara smal, men jag vill också kunna hitta kläder. Vad många än säger så är det INTE positivt att sticka ut för att vara för liten.

Nu vet jag att många inte tycker samma som jag, men jag har erfarenheten och det kan ingen som inte har erfarenheten säga något om.

(ledsen om det blev en rörig text eller grammatiskt tokig, men orden bara flödade ur mig...)

Uppdatering: Jag mailade journalisterna som skrivit artikeln och fick förklarat för mig att jag nog missuppfattat artikeln... Det handlade om den hets som finns i England att svälta sig för att kunna ha de här små kläderna och att självklart skulle det finnas kläder för alla storlekar. Då tycker jag de borde tänkt efter hur de skulle lägga upp artikeln på! Jag står fast vid vad jag tycker!


a biker

Lindsay är också ute och cyklar. Samma som jag gjort både igår och idag. Jag gillar att cykla egentligen, men att göra det till jobbet såhär känns inte lika skojigt faktiskt. Min favorit är ner till havet eller torget hemma för att köpa något.
18534-3002


bild lind-lo.com



anländer

Här anländer Mischa till Australien med sin familj. Mischa är där för att delta i en presskonferens och modevisning av designern David Jones.
18534-3001


bild mischa-b.com

idag

Så sant som det är sagt, Tala är silver, tiga är guld. Ibland ska nog de flesta tänka efter en gång extra innan man säger vissa saker. Idag orkar jag dessutom inte förställa mig, så det blir tiga framför tala utan att tänka idag.

Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Det kan vara så lätt att säga något fel, och det kan vara så svårt att hålla tyst. Det senare kan ändå vara att föredra.

7/8

  • blå skjortklänning, Asos
  • svart kofta med stora knappar, H&M
  • bruna remsandaler, Jerns

ny vecka

Hur gärna jag än vill vara pigg, glad och sprudlande idag  känner jag mig allt annat än just det.
Känner mig på skört humör idag, känner mig riktigt low. Jag gillar inte den känslan. Ska försöka äta och dricka lite, kanske behöver en liten kick.

Idag är det flera tillbaka på jobbet vilket antagligen betyder lite mer action, men för egen del tror jag inte mycket kommer hända.

Cyklade til jobbet idag, mycket nöjd med mig själv. Men det blir nog bara idag och imorgon, gillar inte att komma fram lite halv-varm (eller väldigt varm...). Imorgon ska jag flänga mellan kontoret och EM, men vad gör det, kul att se tävlingar!

trött!

Nu är jag så trött att det finns inte. Kom nyligen hem från stan där jag kollade på invigningen av EM. Det var så enormt mycket folk, helt sjukt! Men kul!
Nu är jag svintrött efter max fem timmar sömn inatt. Så nu ska jag borta tänderna och kasta mig i säng. Mer uppdateringar imorgon.

Hoppas allas helg varit lika trevlig som min varit. Det enda är att den var lite väl flängig...
Godnatt, Baci!

so far

Gårdagen spenderades i solen och vid havet. Ljuvligt! Önskar jag var ledig så jag fick sola hela dagarna istället för att stängas in på ett kontor...
Kvällen spenderades på trevlig förfest, heldöd sommarklubb och ovanligt ickefull nattklubb. Fattar inte var alla människor var igår, inte där jag var åtminstone! Det var kul och jag fick dansat ordentligt.
Det blev ju inte Halmstad, men Göteborg dög bra det också!

Nu lämnar jag snart lägenheten för en dag på landet. Skönt att bara dega!

just nu

Tre personer på kontoret, inklusive mig själv. Vi sitter i varsin ända av em lång korridor. De jobbar på och jag har inget att göra. Därför har jag spenderat två längre stunder ute på terassen. Härligt med sladdlös telefon som gör att jag kan ta med mig det enda jag gör för tillfället, svara i telefon. Telefonen ringer aldrig, men vad gör det. Jag gör mitt jobb men kan ändå njuta av solen! Toppen!

Uppdatering kl 16.07: Nu är det bara jag kvar...

klä sig efter ålder

Senaste Harper's Bazaar, eller ja senaste numret som kommit ut här i Sverige, med Lindsay Lohan på omslaget finns i min ägo. Ett riktigt bra nummer fullspäckat med mode. Ska jag lägga pengar på utländska tidningar i fortsättningen får det nog bli Harper's Bazaar! Alltid bra.
De skriver lite om att klä sig efter sin ålder och ger även tips på hur de tycker man ska kläa sig i 20, 30, 40, 50, 60, 70-årsåldern.

20-års åldern
Tees i lager-på-lager och blusar under en cropped jacket eller en quirky jumper.

30-års åldern
Experimentera med shorts och håll dig till neutrala nyanser

40-års åldern
En sofisitkerad kostym eller en brokadskiftande fungerar bra i höst.

50-års åldern
Låt en bältad frock vara huvudplagget och matcha med guld för att glamma till det

60-års åldern
Chica nyansr av svart och brunt passar både dag och natt

70-års åldern
Håll det elegant med en tweed cape, raka byxor och lyxiga accessoarer


A och O är egentligen att klä sig efter sin figur, sina färger och efter ens ålder. Det är inte snyggt med supertight topp och låga byxor på en kvinna som är över 50 år.

ashlee

Ashlee på stan i sitt bruna hår och kort klänning. Undra hur mycket hon har fixat på sig själv egentligen. Hon ser helt annorlunda ut!
18534-3000

bild people.com


höst i New York

Hittade på tv4:s modesida fem punkter som kommer gälla i New York den här hösten, om man titar på hur visningarna såg ut.

  1. Benen ska synas - Kortkort är hett med tights eller tjocka stumpbyxor till.
  2. Svart - Det blir en mörk höst med fokus på svart och lite färger
  3. Annie Hall som stilikon - Annies stil är slappa herrkostymer i feminin version.
  4. Eleganta ytterkläder - Kappan ska se välskräddad ut, capen gör revansch. (ingen cape för mig.)
  5. Pälskant - Kappor, jackor, skor och väskor.


Jenny S

Läser på Aftonbladet och ser att Denise Rudbergs bok Jenny S ska bli film. Kul tycker jag. Denise skirver riktigt bra böcker i precis min genre. Undra hur den funkar som film... Säkerligen lika bra som i bokform!

paul

Ännu en gång fastnade jag framför The Fast and The Furious, den här gången på kanal 5. Anledningen var solklart Paul Walker men jag tycker filmen är lite kul också. Jag har ett realtivt brett register för vad jag gillar. Blir väl så när man har en bror, det blir inte bara tjejigt då.
18534-2999


uppdatering: fel namn på fimlen men nu är det fixat :)

i solen

Lunchen spenderades i solen på terassen, den korta del av lunchen som jag åt vill säga. Större delen av lunchen spenderades i Nordstan. Helt fel ställe att vara då stan är full av turister men ibland har man inget val. Vårt kontor har en terass utmed ena sidan av kontoret. Vi ser massor därifrån, men oftast ser ingen oss. När jag satt och åt såg jag en tjej som upptäckte mig, lika roligt varje gång någon upptäcker oss!

Köpte lipgloss från Clarins. En kompis har en supersnygg färg som jag tänkte köpa men den hade utgått. Blev en lite mildare men unegfär samma. Nummer 11 är lite svagt röd kan man säga, korallröd nästan. Äh svårt att förklara men det är kul att ha något annat än alla mina rosa/beige lipgloss. Jag funkar inte riktigt med knallröda läppar, detta bli alldeles lagom.

Just nu funderar jag över klädesl i morgon då det blir utgång. Månag svängar i helgens planer, först skulle jag till Halmstad igen men min kompis är sjuk. Stackaren. Sedan skulle jag på After-work ikväll men nu blir det främst utgång imorgon. Innan det tänkte jag hinna med att ligga på en solstol också! Alltid nice att gå ut när man solat på dagen och ser sådär snyggt fräsch ut.
Frågan är ju bara vad jag ska ta på mig... Står helt still i mitt huvud. Kommer verkligen inte på någonting. Kan man gå ut i shorts om man kör ett icke-så-urringat linne till?! Funderar på det. MIna jeansshorts och en svart sidenblus med liten väska och schysst armband. Fötterna är ju ett annat problem. Måste orka med att dansa! Lagom jobbiga problem såhär på fredagen.


Flights of Fancy

I höst är det mycket strikt mode, mörka färger som svart och gråa toner dominerar. Därför kan det behövas en detalj som emellanåt kan ge en roligare touch. Inspiration finner man i 20-talsklänningar och accessoarer. Det blir broderier, rosetter, applikationer och pärlor på väskor, skor och kläder.
Det viktigaste är att man endast använder en detalj och låter resten av outfitten vara diskret. En svart outfit kan kompletteras med en guldväska, ett pärlbestrött skärp eller en sjal med applikationer på.
Låt en del i outfitten stjäla all uppmärksamhet!
18534-2998


källa och bilder netaporter.com

tröjklänning

Nu var det åtminstone ett litet tag sedan jag bloggade om Tröjklänningar... Tror jag. Den här från French Connection var fin om än väldigt casual med muddarna. Har nog inte handlat på French Connection ever när jag var i London en gång fastnade vi på French Connection, de hade rea. Men jag hittade inget som var tillräckligt fint att jag shoppade.
18534-2997


bild fcuk.co.uk

superJC

JC fortsätter sitt samarbete med Hollywood-folk. Den här gången är det Superman Brandon Routh som ska pryda affischtavlor i en höstkampanj för JC. Inte mig emot han ser väldigt nice ut! Det hänger på håret på honom, ibland har han lite för töntig frisyr, men inte här. Undra vad Hollywood-folken säger om JC och deras kampanjer, jag menar nu har ju Sienna, Mischa, Adam och Carmen varit modeller...
18534-2996

bild expressen.se


sms

SMS är ju något för sig. Det skickas fram och tillbaka. Flörtas med, bråkar, gör slut, blir ihop, håller kontakt och besätmmer möten. SMS funkar till det mesta. Vet hur nöjd jag var då mamma lärde sig skicka sms så man slapp sitta och högt och tydligt svara på frågor som "var är du", "vad gör du" och "när åker du hem". Lite knapptryckande senare och det var ur världen.
Just nu har jag dilemma i att min SMS-inkorg är stenfull. Det ligger på 94-98% hela tiden. Ja, jag erkänner jag är en "sån där" person som sparar SMS. Man vet ju aldrig...
Alla är ju så olika, en kompis till mig sparar meddelande från sin pojkvän så länge som möjligt, om det inte är "Köp mjölk" då... En annan slänger SMS samtidigt som hon svarar.

Hur gör ni? Sparar ni eller hänvisas de till skräpkorgen efter läsning?

låter bra.

Tvillingarna 21. maj - 20. juni
Romantiken blomstrar i sommarvärmen. Det är en god dag till kärlek och en god dag att riskera fotfästet för en stund.

Oh I like. Jag har tråkigt på jobbet, då livar sånt här upp.. Okej, döm mig inte för hårt! :)

4/8

EM i velande går till (drumvirvel) Emma!! Ojoj, hade tänkt på tre olika outfits till idag, men det blev en fjärde istället... Nåja, jag är bekväm och känner mig fin.

  • jeansshorts, Åhléns (lätt sommarens bästa köp trots att det var sent...)
  • svart linne
  • nougatfärgad blus med spets- och pärldetaljer, Zara
  • bruna remsandaler
    bild(2)
    4/8

x

X-games hade kick-off party i Hollywood. Lindsay Lohan var där och såg mer piffad ut än hon synts på sistone. Hennes hår är väldigt fint med de ljusa slingorna i.
18534-299518534-2994
Även LB-Kristin var på plats. Hon hade en ljuvlig blå klänning. Jag gillar den riktigt mycket.
18534-2990

bild wireimage.com

grön lång

Jessica har synts i några olika långklänningar i sommar. Den här gröna var väldigt snygg. Absolut förbättrning till hennes blåa häromsistens. Härlig grön färg, mossgrön kanske det kan kallas?!
bild sweetkisses.us


men åhh...

Varför lär jag mig aldrig? Jag låter hoppet styra och ställa och lura mitt hjärta när hjärnan vet så väldigt mycket bättre.
Om och om och om igen. Efter x antal turer borde jag ju ha lärt mig, eller?! Man kan ju tycka det, men nej då. Naiv är vad jag är.
Får göra som H sa till mig, sluta vara så kräsen och ge mig ut i djungeln ordentligt, utan skyddsnätet. Fast det är ju lätt att säg som sambo sedan jag vet inte hur länge...

Nej nu ska jag koka ris till morgondagen. Och kanske avreagera mig på något...

baske mig

Ikväll ska jag baske mig i säng tidigt! SOmnade efter jag ätit en macka när jag kom hem. Inte alls bra, vad sysslar jag med?!

Nu har jag tränat lite, en stunds trampande på träningscykeln, situps och ett fåtal armhävningar. Undra om mamma och pappa märker om jag tar med mig cykeln hem ;) Haha.. Den får itne ens plats hos mig så det är väl egentligen inget alternativ, men åh vad härligt det hade varit! Måste ha träningsrum när jag köper hus om miljoner år.

Nej nu blir det duschen, fundera på lunch och lite slötittande på tv. Brukar kolla på Ghost whisperer men förra veckan var dte lite väl scary för lättskrämda Emma. Bättre ikväll hoppas jag.

Någon som har lätt och snabbfixat tips på lunch till en kräsen person? Förslag mottages med största tacksamhet!

i London

Mischa fortsätter sina studier i London. Här på väg till skolan med en kaffe i handen. Hon ser ut som vilken vanlig tjej som helst. Skillnaden är väl att hon blir fotad av en massa paparazzifotografer.
18534-2988

bilder mischa-b.org

my choo

Hade den här skon varit från Nilson eller något märke som är mer i min budget hade jag absolut vela ha den här sndalen. Älskar modellen, skönt också att det inte är något mellan tårna, trots att jag klarat det riktigt bra på mina bruna remsandaler. I like a lot!
18534-2987


bild netaporter.com

djurmönster

Här lämnar Mischa en nattklubb i London. Visst ser hon ut att ha haft en blötkväll, om inte annat eftersom hon ser ut att hållas uppe av en man på ett kort... Schysst klänning även om jag inte är så förtjust i den typen av mönster. Om det inte handlar om en liten detalj förstås.
18534-2986


bild mischa-b.org

schysst kärra

Den här bilen var snygg! Lindsay kör omkring i en riktigt finbil. Bara hon inte krockar med den, vore ju synd!
18534-2985
bild celebworld.org


önskeoutfit

Idag är det myspys väder ute, emellanåt åtminstone. Över mitt Filippa K linne skulle en Vince kofta sitta fint. På benen fick det bli tights från Splendid och för att piffa till det lite, ett par silvriga skor från Loeffler Randall.
18534-2984


bilder från shopbop.com

oh so fine

Det här gillar jag. Fräsch Justin utanför sitt hotell i New York.
18534-2983


bild celebworld.org

usch

Idag har jag fuldag! Uschans vad jag bara vill gå hem och ställa mig i duschen. Tvätta håret, ta bort mascaran och smörja in mig med härlig lotion. If only....

På lunchen var jag uppe på avenyn och kollade in Guppi. Jepp, babykläder! Måste hitta fin åka-hem-från-BB-outfit till Pyret. Kollar in både pojkiga och flickiga men hjälp vad svårt det är då! Guppi verkar vara lite mer märkesfixerat med Exprit, Mexx och något svindyrt märke jag inte kände igen. Känner sådana krav att det ska vara fint eftersom det är åka hem i kläder=fotograferas/filmas i kläder. Men det kommer säkerligen bli fint, vad det än blir. Men hur mycket har ett litet Pyre på sig? Det här är en helt ny värld!

Ps. det är sol och varmt ute nu, hurra!

look

Shopbop har snygga bilder i sin Lookbook. En del inspireras man verkligen av, medan annat är sådär. Det är kul att se kläderna på och i olika kombinationer. Det saknar jag på tex Netaporter. Deras dockor känns så väldigt opersonliga.
18534-298218534-2981

bilder shopbop.com

@

Tänkte passa på att nämna min email som har med bloggen att göra. Jag har ju inte kommit på hur jag ska ha med mailen i min info... Om någon undrar något eller har lika trist på jobbet, tveka inte utan skicka ett mail! Alltså [email protected].
18534-2980



city eller landet

I helgen när jag var i Halmstad kom jag och min kompis att diskutera att bo i stad eller i en mindre ort. Jag har alltid sagt, och det står jag för, att det är i Göteborg jag vill bo. Det är den här staden som gäller i själ och hjärta. Lagom stor och lagom liten. Jag tycker att min uppväxt var ideal. Att bo i ett område där jag kunde springa ut och leka, grannarna var jämnåriga och det var en härlig stämning. Visst det var skyddat från mycket, men vad gör det när man växer upp?!
Den andra fördelen att det tar 20-25 minuter att hamna mitt i centrala stan, en kvart till närmsta "köpcentrum" med H&m, McDonalds mfl. Fick jag välja helt fritt önskar jag att mina, eventuella, barn får växa upp på samma sätt. Jag har alltid kännt det som att jag bott i Göteborg, men ändå inte. Det är ju en Göteborgs stadsdel, men det var, som sagt, väldigt skyddat.
Min kompis är uppväxt i en mindre stad och har helt annan uppfattning. Man måste bo så man kan gå överallt i city, men ändå ska man ha hus.
Våra diskussioner gick fram och tillbaka, ingen av oss ville direkt ge oss. Jag tror att hon måste bli lite realistisk och hon tycker att jag borde flytta till en småstad i ett halvår för att få perspektiv.
Det lockar mig inte alls.
Även om jag alltid sagt att jag är en stadstjej, skog, smuts och klibb är inte min grej, så inser jag nu när jag bor i centrala stan att det finns gränser för allt. Jag vill bo i Göteborg, men det behöver inte vara på spårvagns/cykel avstånd överallt.
Tänk bara att inte kunna shoppa på söndagar, eller att affärerna stänger vid två (!) på lördagar. Tacka vet jag Nordstan som stänger 18.00 på lördagar!

Vad säger ni, är det city eller landet som gäller?

för Versace

Skådespelaren Jonathan Rhys-Meyers i kampanj för Versace. Schyssta bilder! 
18534-2979


bild
här

envishet

Det var inget annat än envishet som fick mig att gå upp idag. Jag vägrade att sova för länge idag.
Kändes konstigt att ta på sig både byxor och tröja idag, men det största problemet var nog skorna. Insåg att mina sommarskor inte är köpta för att tåla varken regn eller bilkörning.
Konstigt nog ha rmin kropp fått för sig att det är onsdag idag. Väldigt märkligt eftersom jag kommer bli glatt överraskad imorgon då det faktiskt är fredag! :)
Har just delat med mig av lite restaurangtips och nu blev jag ruskigt sugen på det grillspett jag åt på
El Corazon i julas med jobbet. Massa mat, otroligt gott och förvånansvärt prisvärt. MIn pasta med köttfärssås känns måttligt rolig måste jag erkänna...

mållös

Det här gör mig mållös och lite skrämd. Var är politiken på väg? Nej det är nog dags att det blir förändringar i vårt system.

med lugg

I Japan syntes Kate med lugg på premiären av Superman Returns. Jag gillar Kate, men det är synd att hon gått ner så mycket i vikt på sistone. Det blir som på Nicole, hon väljer inte rätt kläder att klä den tunna kroppen i...
18534-2978

bild people.com

3/8

Myspys när det småregnar utanför fönstret.

  • rosa stickad bomullströja, Boomerang
  • jeans, Levi's
  • svarta ballerinas, Spanien
  • guldhalsband, H&M
    bild(4)
    3/8

the Break-Up

Igår var jag på bio och såg The Break-Up. Det var tidningen hennes som gav sina läsare möjligheten att se filmen i förväg, den har premiär nu på fredag.

Filmen handlar om Brooke och Gary. Den första scenen visar hur de träffas och sedan går det snabbt då man får se en tid fylld av kärlek dem emellan. Filmen börjar ordentligt en kväll då de ska ha gäster hemma. Här ser man tydligt vad som sedan fortsätter genom hela filmen, hur män och kvinnor fungerar och tänker olika. Att det som är viktigt för den ena parten är för den andra parten svårt att förstå och tvärtom. Kommunikation som inte går igenom, besvikelse och så vidare. Det låter som en mörk film och visst, den handlar om ett uppbrott, det är sällan roligt. Emellanåt är det dock roliga scener där man kan skratta till. Slutet känns ditlagt efter att provpubliken sagt sitt, det kan man dessutom tro om man ser på de paparazzibilder från den sista filmningen i Chicago.

Jag gillade den, ansolut helt okej! Jennifer har en del fina outfits också, känns nästan som hennes privata stil, enkelt, stilrent och klassiskt.

ankle

Ankelbootsen verkar bli det som stöveln blev förra hösten. Bra tycker jag, är inte så mycket för Fryes och liknande.. Tyvärr har ju nästan alla ankelbootsen en klack som inte skulle kunna leva med mina springmarscher efter buss och spårvagn, men snyggt är det. Gardenia har en fin variant som flera bloggare köpt redan. Såg den beigea IRL på Yoko Yap idag, men det är inte riktigt Emma den där skon.

Vad säger ni, would you wear it?
18534-2976


bild people.com

ute eller inne

Harper's Bazaar, som för övrigt är en grym tidning, tipsade om vad som är inne respektive ute inför hösten. Eller som de uttrycker det själva: What's hot for now and what you should let cool off for the time being.

  • IN:High-neck blouses - perfekt till höstens ytterplagg
    OUT: Peter Pan-kragar passar inte ihop med höstens diskreta och smakfulla mode
  • IN: Bell shapes - klockade kjolar/klänningar ger en mer smickrande look
    OUT: Dirndls lämnar vi kvar då vi möter hösten, känns väldigt last season
  • IN: Metallics - fylliga, metalliska mönster känns fräsha och lyxiga i den svarta säsongen
    OUT: träkulor känns helt fel
  • IN: Opera-length Gloves - De är ideala att para ihop med korta ärmar
    OUT: fingerlösa motorcykelhandskar som känns för hard-core
  • IN: Oversize bags - Äntligen ska vi bära med oss hela vårt liv i väskan!
    OUT: Clutch på dagtid är helt enkelt inte användbart

en touch

En LBD är alltid snyggt, men titta här vad enkelt man kan ge det en rolig touch. Ett gult smalt band i midjan på den här enkla svarta klänningen är ett bra exempel.
18534-2975

bild wireimage.com


testa mig

Såhär på morgonkvisten då jag är trött och nyvaken har jag ägnat mig åt lite fåniga test. Tydligen är min stiltvilling Nicole Richie och jag behöver inte en man, men jag vill ha en... Seriösa grejer det här! :)

You Don't Need a Man, but You Want One!
You like having a guy in your life, and overall, you prefer not to be single.
You won't go out with a guy out of desperation.. you rather be alone.
However, when you're single, you do tend to obsess a little over dating.
Because no matter how good your single life is, it's better with a great guy around.

Detta testet hittar du
här, men du kan även klicka vidare till andra på den sidan.

lista

Sko/klädstorlek har du: 36/ 32 (när det finns) & XS
Kort eller långt hår: strax nedanför axlarna, äntligen!
Brunt eller blondt hår: bädligt blond
Korta eller långa naglar: lagom långa
Extensions eller utan: nope, hade varit härligt, men inget jag planerar göra
Designer eller kedja: designer har mest snygga kläder, men jag handlar bara på kedja!
Päls eller inte: har en gammal päls från farmor
Flats or heels: flats
Öl, vin eller drink: drink
OC alá Bilson-style eller SATC alá Carrie-style: Carrie är grym, men Bilson är mer jag
Vem är din förebild utseendemässigt: ingen direkt
Förebild stilmässigt: Kate Moss, Rachel Bilson mfl
Vad har du i väskan: plånbok, mobil, Harper's Bazaar, glasögon+solglasögon, rouge, lipgloss, Emser, MP3-spelare, headset till mobilen, bilnyckel, husnyckel mm
Var shoppar du helst: Palma var grym shopping, Köpenhamn funkar det också
Senaste plagg du köpte: ankelboots
igår (som jag fortfarande funderar på, även om de är ursnygga!)

systrar på stan

Här lämnar Jessica och Ashlee en restaurang i Hollywood. Jessicas klänning är okej, fin färg, men det faktum att den är genomskinlig ger den bottenbetyg! Ashlee har en söt klänning med hänglsen. Det känns som att jag borde veta designern, men ännu har jag inte kommit på det...
18534-2974


bild celebworld.org

tröttare än tröttast

Jag är helt obegripligt trött! Antagligen är det bristen på sömn i helgen som spökar för mig nu.
Det känns som jag är hundra år men jag behöver min skönhetssömn för att palla! Igår somnade jag framför tv:n, två gånger! Sedan somnade jag innan jag hann släcka lampan och imorse var det helt omöjligt att gå upp. Galet!

Anyhow, solen sken när jag vaknade men det gick snabbt över till moln. Verkar bli lite ostadigt men ändå okej väder idag. Gårdagen hade jag nog tur, kunde sitta en hel del på terassen och njuta, på flera andra delar i stan var det visst spridda regnskurar.. Tänk vad lokalt väder kan vara! Tycker sånt är itnressant, har länge haft en liten dröm om att bli metrolog, fast ändå inte..

Idag är det dött, surprise, men tiden brukar gå ändå... Jag är redo! :)

2/8

Slappt och skönt är ledord idag!

  • raka jeans, Mango
  • vitt linne
  • rosa/vit-randig skjorta, Benetton
  • svarta ballerinas
    bild(2)
    2/8

victoria secret

Heidi som är gravid för tredje gången klär i sin mage. Det gör min svägerska också, det är så fint med hennes tighta klänningar och toppar!

bilder gettyimages.com och wireimage.com

på bröllop

Kate kör verkligen sin egen stil. Här är hon klädd i shorts och matchande kavaj med hatt på ett bröllop. Visst klär hon i det, men det hade varit kul att se vad övriga gäster hade på sig...
18534-2969


bild glamourmag.co.uk

fylleri

Jag är uttråkad!!!

Idag: Jobbar, ska på bio ikväll
Igår: Jobbade
I förrgår: Lämnade Halmstad för klipporna nere på landet
Imorgon: Jobba, vad annat?! Träffa en gammal kompis
I övermorgon: Jobba...
Humör just nu: Extremt rastlös!
Stjärntecken: Tvilling
Väder: sol
Bästa egenskap: Snäll och omtänksam
Sämsta egenskap: envis
Favoritmånad: någon sommarmånad, juni kanske?!
Tv eller film: lagom blandning
Bok eller tidning: om jag bara vill bläddra blir dte en tidning, vill jag läsa ordentligt blir det bok
Bar eller nattklubb: Nattklubb för då kan man dansa vilket jag gillar!
Arbete eller skola: kombinerat nu
Morgon eller kväll: Kväll absolut!
Klädsel just nu: kjol, linne och sandaler
Sällskapspel eller Tv-spel: bilspel är kul, annars är det väl sällskapsspel kanske...
Kramas eller pussas: måste man välja?!
Promenad eller bio: på sommaren promenad, på vintern bio
Öl eller vin: vin.
Godis eller snacks: spelar ingen roll...
Byxor eller kjol: byxor
Senast sedda film: Jakten på Röd oktober i söndags
Komiker: pass
Skådespelare: pass
Artist: pass
Stamgäster på din blogg: några som tittar in regelbundet tror jag nog det är...
Förhållande eller singel: singel.
Hetro, bi eller homo: Hetro
Kärlek eller vänskap: går väl inte att välja mellan?
Glasögon eller linser: Glasögon
Storstad eller småstad: Storstad, men vill helst bo i hus strax utanför
Stökigt eller städat: städat, fast alltför ofta är jag för lat!
Restaurang eller hemlagat: Hemlagat, är så kräsen
Tävling eller lek: svårt val...
Jacka eller kappa: beror helt på, kan inte välja
Stark eller svag: starkare än jag ser ut
Brun eller blek: brun
Favoritbutiker: H&M, TopShop och Zara
Favoritnöje: umgås med vänner och ha kul!
Favoritmat: äh, svår fråga
Fjantig eller tuff: hmmm....
Händer eller fötter: Händer
Sparare eller slösare: Sparare, med små slösa-tendenser

en med lås på...

Det här har egentligen inget med något att göra.. Jag har ju riktigt trist här på jobbet och då blir man lite desperat till slut. Sitter och kollar runt på aftonbladet och hittade under Kärlek&Sex en flik som hette "Fråga Singelkillen". Han är rak och ärlig. Inget krusidullande här inte.

Ett exempel:

SAMTAL PÅ FYLLAN
Fråga:
Han ringer mig alltid när han är full - menar han något med mig?

Singelkillen svarar: Det kan betyda två saker:
1) Han är intresserad av dig men vågar bara visa det när han är full.
2) Han misslyckades med sina uppvaktningar på krogen och vill nu ha sex med dig i stället. Antingen är han alltså förtjust i dig eller också är du bara ett kvart-i-tre-ragg på distans. Oavsett vad så ångrar han sig oftast när han vaknar upp dagen därpå. En vän till mig försökte lösa problemet genom att få sin mobiloperatör att spärra vissa nummer i hans telefon. Det gick inte. Jag är övertygad om att den mobiltelefontillverkare som installerar alkolås i sina mobiler kommer att öka försäljningen med flera hundra procen


äntligen!

Nu finns äntligen de låga ankelhöga stövlarna inne på TopShop i Göteborg. Enda kruxet är att de inte är grå utan mer mullvadsfärgade. Frågan är då, är det en användbar färg eller är det bara fult? Funkar nog till både jeans och svarta byxor. Skon fungerar säkert lika bra till tights som till raka byxor.

Helt ärliga svar nu, är den snygg i modellen?!
18534-2968

superman

Kevin Spacey, Kate Bosworth och Brandon Routh i Japan på presskonferens för Superman Returns. Kates klänning är söt, men de lyckades inte fota henne leende på många kort...
18534-2967

bild gettyimages.com

augustihoroskop

Tvillingarna

Den här månaden har du turen på din sida, särskilt efter 11/8. En flirt kan leda till mycket mer, om du vill det, och du kan också lätt blåsa ny glöd i ett redan existerande förhållande. Det blir gott om nöjen också, och kanske gör du dessutom en riktigt givande resa. Sommaren slutar i högsta tempo i år. Du bör dock vara lite rädd om hälsan, slarva inte med mat och sömn och tänk också på att använda kondom om du ger dig in i en ny passion. I övrigt inga moln på himlen.
Bästa chansen: Kräfta, Lejon
Bästa stället: På dansgolvet
Bästa datumen: 16-17/8

Det här låter ju inte så dumt, helt okej med mig!

höstdetaljer

Ännu närmare hösten med månadsskifte. Aftonbladet passar på att skriva om höstens trender.
Klädmässigt tar de upp att det ska vara mycket volym, A-linjeformad kappa, klänningar och tights. De tar även upp hängslebyxor/kjol, en trend jag inte fallit för och inte gillar. Jag tycker inte det är smickrande och inte heller snyggt. Det är en hårsmån ifrån att man ser ut som ett stort barn. Klänning och tights gillar jag, det planerar jag ha som stadigt inslag i höstens garderob.

Detaljer i höst:
Hög midja - fint på andra, men inget för mig!
Trekvartsärm - snyggt, men tyvärr lite opraktiskt om man fryser
Grovstickat - härligt
Stora knappar - snyggt
Skorstenskrage - I like a lot
Rosetter - sött
Flätade stickningar - min favorit, kanske jag kan hitta en flätstickad tröja nu, äntligen!

Skorna ska vara svart, runda i tån, gärna i lack och snörning. Skoletten är allra hetast men även ankelboots. Jag blir nöjd bara jag hittar snygga skor med lagom klack!

Detaljerna på våra väskor faller mig i smaken:
Quiltat - schysst
Axelkedja - fint!
Laskad kant (dekorsöm) - fin detalj
Smycken, garntofsar och lås - piffar till en enkel väska

Det ska vara volym i plaggen och vi kommer att få se mycket av den A-linjeformade kappan. Hängselbyxorna och -kjolen hänger kvar, liksom klänningen och tightsen.

aquascutum

Han är visserligen uträknad som Bond men ännu är inte karriären slut för Pierce Brosnan. Här är han i en reklam för Aquascutum. Jag gillar Pierce, minns honom från Remington Steele, det var grymt!
18534-2966


bild glamourmag.co.uk

blaha

Idag känns allt bara blaha.. Jag är jättetrött och seg. Känner mig konstig i kroppen och det är tråkigt på jobbet. Dessutom måste jag vänta på besked från norrmän just nu och de är så sega!
Ikväll blir dte bio och det ska bli trevligt! Undra hur The Break-Up är... Nåväl, bio är alltid kul. Bara jag inte somnar...

purple coat

Det här var snyggt på Mischa! Hon lämnar en London klubb iklädd svart klänning och en lila kappa. I like!
18534-2965
bild people.com


1/8

  • kjol, Vila
  • svart linne, Cherry Tee
  • svart kofta, H&M

Ser ut såhär...


hits