makthavare

Tidningen Supermarket skriver om modebloggarnas makt över modet. De tar upp fenomenet att ett plagg kan sälja ovanligt mycket efter att det skrivits om på en blogg. Personligen förstår jag inte alls det... Varför strävar så många efter att ha samma plagg som alla andra? Visst är väl bloggläsarna spridda över landet, men jag fattar ändå inte tänket.
Jag är snarare tvärtom, även om jag gillar något väldigt mycket så avstår jag från att köpa det om plagget framhävs i bloggar eller tidningar. Ett exempel är Ebbas klänning, den tyckte jag var ursnygg när man först såg hennes byline-bild i somras. Sedan började snacket gå på bloggar och den fanns även med i andra tidningar, då tappade jag intresset. Jag har ingen unik stil, jag klär mig enkelt och klassiskt, men jag gillar inte att ha precis samma kläder som alla andra.

Kommentarer:
Postat av: Lars Anders Johansson

Det där är verkligen en intressant fråga: varför strävar folk att ha samma plagg som alla andra? Varför följer folk trender? Varför ändrar folk sin smak utifrån butikernas tillfälliga utbud istället för att leta butiker med ett utbud som stämmer med den egna smaken?

Postat av: Emmaria

Nej precis.. Själv är jag ju inte utstående på något vis, men jag frsker inte se ut som alla andra. Jag tar det jag gillar och gör till mitt eget. Nej jag förstår inte den hysteri det blir kring vissa pagg. Som H&M's kollektioner med designers, varfr ka med massa andra för att köpa något som många andra har... Jag gillar inte när det lyser om mina kläder var de är köpta, något jag brukar lyckas med, även när det är från H&M.. Märkligt fenomen.

2006-10-31 @ 11:54:08
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Sabor

Gillar din blogg.Råkade ramla in på den.Hoppas du får en bra dag på jobbet trots regnet ute ;)

2006-10-31 @ 15:18:36
URL: http://sabor.blogg.se/
Postat av: njpxrevy dymxcrinf

qrzd wndxyz enzfl vaqowsdp sqmwayrvp zvlb ixybud

2006-12-31 @ 20:33:20
URL: http://www.hsdy.ysupdnjo.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits