Costume Institute Benefit Gala

Costume Institute Benefit Gala är ett årligt event som Metropolitan Museum of Art i New York anordnar. Det är packat av kändisar på röda mattan och de flesta har fantastiska klänningar på sig. Några har fruktansvärda klänningar, men det är ju lite trist att fokusera på det mindre fina så det skippar jag!
Cameron var ljuvlig i lavendelfärgad klänning matchade med turkos smycken, hon kan verkligen konsten att matcha med utmärkande detaljer. Ashley såg söt ut och eskorterades av självaste Christian Louboutin. Chloe klär sig alltid i lite speciella kläder och det gör hon snyggt i en äpplegrön klänning. Den korta puffiga klänningen Eva mendes bär är riktigt söt. Kate ser ut som hämtad ur en 1920-talsfilm, snyggt!

Kate Moss kör sin säkra svarta, ingen aha-upplevelse, men snyggt såklart. Även Lindsay är klädd i helsvart, gillar kjolen, men övre delen är sådär... MaryKate ser fantastisk ut, misstog nästan henne för systern. Lite väl mycket fjädrar kanske, men man kan ju inte få allt. Den enkla axelbanslösa klänningen Mischa bär tycker jag är en fullträff! Molly Sims är lika snygg som alltid och har en ursöt klänning, fluffigt och dant med en bar axel samt stor kjol.


PS. Okej, en mindre lyckad skriver jag om. Jessica SImpson, hur tänkte du?!?! Förstår inte hennes senaste stil faktiskt. Hon kan ju så mycket bättre!

Kommentarer:
Postat av: Matilda

Kul att se att Ashley ser så hälsosam ut :)
Hoppas MaryKate kan ta efter sin syster...

2007-05-08 @ 17:15:44
Postat av: Anonym

Jag tycker Mary-Kate ser hälsosam ut på denna bild?

2007-05-08 @ 20:08:01
Postat av: Linn

Åh vad kul att du lägger upp så många bilder! :) Mischas klänning var wonderbar och MK såg riktigt hälsosam ut.:) Och miss simpson misslyckades verkligen ! vad har hänt med henne liksom? tappat stylisten?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits