hooked

Jag är fast i Harry potter. Så bra ju! Pratade med en på jobbet som frågade om jag var väldigt hängiven, men jag sa att just när jag läser så blir jag ju det, fast däremellan bryr jag mig inte ett jota.
Ikväll har jag solat, läst Harry Potter, stekt amerikanska pannkakor och nu håller jag på att packa grejer. Ska inte tillbaka hit förrän på söndag så det gäller att inte missa något. Fast jag åke rnog hem till mig själv en sväng på fredag så då kan jag ju reparera någon eventuell skada. Svårast nu är att veta vad jag vill ha till jobbet på fredag.. Kan ju knappt bestämma vad som ska bäras imorgon!
Nåväl, känner mig ganska stressad så jag får nog återgå till packandet. Måste ju hinna läsa innan det är sovdags!
Godnatt.

Kommentarer:
Postat av: Amanda

Ska se femte filmen imorgon, hoppas den är bra :D

Postat av: Emmaria

Åh, den ska vara bra sa min bror :)

2007-07-26 @ 08:41:45
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Nina

Jag är precis likadan! När jag läser en Harry-bok är jag helt inne i den och kan knappt släppa den, men mellan böckerna bryr jag mig inget alls. Det resulterar i att jag lätt glömmer vad som hänt i boken innan =) Så i lördags fick jag läsa en massa ur The half-blood prince för att friska upp minnet!

2007-07-26 @ 13:59:15
URL: http://ninaedwards.blogg.se
Postat av: Emmaria

Jag minns inte heller.. Vissa grejer gör att jag känner mig helt lost. Kom bla inte ihåg hur han fick det där som står på hans hand.. Men det berättade min bror som nyligen såg den filmen. Hur långt har du kommit?:)

2007-07-26 @ 14:46:53
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Nina

Emmaria: Jag har kommit så långt att de är och hälsar på Luna Lovegood's pappa. Själv då? Den är riktigt spännande och jag vill veta hur det hela ska sluta samtidigt som jag inte vill att sista boken ska vara slut... =/

2007-07-26 @ 19:31:49
URL: http://ninaedwards.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits