tips och råd

Idag har jag varit hos en dietist. Jättespännande.. Nej kanske inte riktigt. Hon hade bra tips att ge, men det var ju mindre roligt att berätta in i minsta detalj vad jag äter under en dag och sedan få "hemläxa" att skriva upp det under fem dagar i två olika perioder.
Dietisten var väldgt bra och förtroendegivande, det kändes inte som hon ville "sätta dit" mig på något vis utan lyssnade, ställde frågor och antecknade. Ska dit om två månader igen och då kommer jag antagligen få menyer som hon gjort åt mig.. Hmm, lite mer skeptisk till det kanske men men, jag behöver ju inte ta ut något i förskott!

Kommentarer:
Postat av: valeria

hej, så du har varit hos en dietist, ska också en tid till en snart. kan inte bestämma mig om jag ser fram emot de eller inte?! skriver också en "matdagbok" nu, men usch så jobbigt det är, att komma ihåg o skriva i den. va tycker du? kanske lite personlig fråga men varför har du gått till en dietist? :) okej, men ha de så bra! ciao

Postat av: Emmaria

Hade ungefär samma tankar, visste inte om det var bra eller dåligt.. Jag fick tiden eftersom jag har återkommande dåliga järn-värden i blodet. Jag var hos en för ungefär tio år sedan också. Sedan är det så att jag alltid har ätit väldigt lite, kanske inte dåligt direkt, men för lite. Dietisten kan ge lite tips på hur man ändå ska kunna ta upp det kroppen behöver. Får jag fråga varför du ska till en? Ha det gott!

2006-04-24 @ 23:00:58
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Liza

Har samma problem äter också för lite, inte alls bra man blir seg och hängig. men nu skriver jag också upp vad jag har ätit och sp vet jg hur mycket jag behöver få i mig och det är riktigt bra!

2006-04-25 @ 11:09:05
URL: http://fashionistanrone.blogg.se
Postat av: valeria

det är nog mest för att jag äter dåligt tro ja, kan nog erkänna att de gör jag nog, äter kanske lite för lite o sånt. o sen har jag varit väldigt trött länge. (kan nog ha med maten o göra) så ska väll få veta lite bra matråd, hur o när man ska äta o sånt. så får se hur de går! :) ha de så bra! ciao

2006-04-25 @ 16:18:21
URL: http://valeriafashionvictim.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits