softisdag

Ojoj, idag har varit en riktig soft dag. Jag har inte gjort mycket vettigt alls. Det var sol på morgonen men jag hann inte ut innan det blev disigt.
Jag har flummat runt mest, tränade lite Pilates enligt iForm-skivan. Tidningen iForm hade med en PIlates-skiva i ett nummer i vintras och efter att ha tittat på fodralet i ett par månader har jag nu utövat pilates ett par gånger. Innan man andas rätt känns dte inte som att dte hjälper, men så fort jag kände att jag hängde med i andningen så känner jag hur magen arbetar på ett annat sätt. Pilates ska ju vara bra just för att träna magen. Får väl se om den blir något plattare tills det är dags att dyka i bikinin på allvar!
Brorsan blev nog glad för skjortan verkade det som, men han ska byta till en storlek större. Han är inte så värst förtjust i alltför tighta kläder och jag får väl erkänna, trots att det sitter djupt inne, att han nog ska ha lite större än den jag köpte från början!

Kommentarer:
Postat av: valeria

hej, skulle behöva lite råd. kan inte bestämma mig om en outfit till valborg, har bild på bloggen, det är en blå/rutig klänning. skulle uppskatta en kommentar :). ha så bra. ciao


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits