speed-inspiration

Det finns massor att inspireras av inför sommaren och jag får tusen idéer då jag bläddrar bland bilderna från SS-06 visningarna som var i New York i höstas.
18534-2158
Klänningar: Ett måste känns det som! Enkla söta till vardags, som lätt går att piffa upp til finare tillfälle.
18534-2157
Vitt, vitt, vitt. Är man osäker så kan man bara kasta på sig lite vitt och saken är klar. Färgglada detaljer är tacksamt till en enkel outfit och kan lyfta ordentligt!
18534-2156
Shorts! Redan förra sommaren inhandlade jag två-tre par shorts och de blev välanvändna. Nu är jag ännu mer sugen på att använda dem. Både lite längre cityshorts och kortare, som kanske itne riktigt passar på kontoret... Upptill är det fräscht med den kortämade kavajen, med liten puffärm. Tyvärr passar jag itne i det, men det är väldigt snyggt!
18534-2159
Jeans funkar självklart lika bra på sommaren, kanske man ska välja att använda de ljusare jeansen snarare än de riktigt mörka.. Blusar, spetsar och det söta modet ger schysta kontraster. Pasteller är lika snyggt som vitt. Variera ljusblått, nudie och just vitt så har man en hit! Färgade bågar till sommarens solglasögon är en snygg detalj, liksom färgglada skor. Men, big no-no, övermatcha inte!!

Sailormodet saknas här, tycker det är snyggt att slänga in en randig tröja här, lite mörkblått där och ett guldarmband, men i övrigt ser jag det hellre på andra än mig själv!

bilder style.com

Kommentarer:
Postat av: Angelica

Underbara bilder Emmaria.... jag blir jätteinspirerad! =o)

Speciellt de vita outfitsen.... och de där jeansshortsen... och den gula klänningen.... ooooh jag gillar allt!

Postat av: Emmaria

Samma här! Jag gillar också allt. LJuvligt!!

2006-04-25 @ 10:23:42
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Hanna

söta bilder! blir super inspirerad! ;)

2006-04-25 @ 10:24:50
URL: http://lilyrose.webblogg.se
Postat av: Emmaria

kul att höra!

2006-04-25 @ 14:53:42
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits