skon helg

Jepp, nu ar jag tillbaka vid min egen dator och den har fortfarande inga [';. Trots att min bror nu ar hemma verkar det hoppl;st att fa ordning pa den.. Vardo.
Helgen har varit riktigt skon. Fredagshangde jag med en kompis, hon tog vin och jag en cola. Igar var det solen som gallde. Njot som bara den pa uteplatsen. Pa kvallen var det fest, relativt nara mig for en gangs skull. Jag hade narmast, de andra fick aka genom hela stan, nagot som jag oftast maste gora annars.. :) Idag har jag bjudit en kompis pa amerikanska pannkakor, diskuterat homestyling av min balkong, Men allra framst sa har jag pussat pa varldens sotaste kille!! Han krop sa fint. Han ar bast :) Ibland ar han sa kul, han liksom "ater" upp mig. En gang forsvann all min mascara pga hans dregel. Idag var det nastan likadant, men jag kunde inte bry mig mindre. Anything for him! Pa lite drygt tva veckor kanns det som att han vaxt sa mycket! Ahh, den karlek som jag har for honom... Ojoj!

Nu blir det snart sangdags, busy dag imorgon!

Kommentarer:
Postat av: vivi

var har du hittat de guldiga ballerina skorna som du har lagt upp en bild på för någon dag sen? snygga!

2007-04-16 @ 18:00:54
Postat av: annabeata

Ett tips som kan funka.. Har du förlorat å, ä ö alltså? Kolla till höger på menyraden.. har du en liten ruta där det står EN på? Tryck där och ändra till svenska.. Har hänt att jag kommit åt den knappen och inte förstått alls vad som hänt.

2007-04-16 @ 18:46:39
Postat av: Emmaria

vivi: de finns hos shopbop.com

annabeta: tack for tipset, tyvarr finns ingen sadan ikon i min menyrad. Kor me linux och den ar ju inte som windows...


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits