stylisten

I senaste Cosmopolitan kan man läsa om stylisten Rachel Zoe som påstås ha skapat skinny-hysterin i Hollywood. Uttryck som att "de där jeansen är bara snygga i 25" " och annat ryktas ha hetsat Lindsay, Nicole och andra Hollywoodisar att rasa i vikt. Själv säger hon att det bara är struntprat.
Rachel tackar även Jessica Simpson för sin karriär. Jessica var hennes första klient och tack vare att Jessicas karriär gick bättre och hon blev mer populär, desto mer uppmärksamhet och arbete fick Rachel.
18534-1690
18534-1691

bild gettyimages.com och sweetkisses.us

Kommentarer:
Postat av: Sofia

Jag har skrivit en de om rachel i min blogg och jag kan inte annat än bli lite rädd för henne och hennes attityd. Gillar visserligen stilen hon kör på både för sina klienter och för sig själv, men alla ser i princip lika dana ut, så jag skulle nog inte säga att hon är en SÅ himla bra stylist. Hon är ju inte särskilt innovationsbenägen.

Postat av: Emmaria

Nej hon är verkligen trist. Tycker knappt man ska vara stylist om man bara klär sina klienter i dte man själv har eller vill ha. Själv grejen är ju att se personen och hittade det somjust den är snyggast i. Hon skulle ju inte kunna styla någon som är 50 år eftersom den inte kan ha samma typ av kläder som hon har. Nej, jag tror inte hon blir långvarig egentligen.

2006-02-17 @ 17:49:27
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits