blogg

Den 18:e januari reagerade jag på två kommentarer jag fick och skrev inlägget Who am I? Nu hade jag fått två kommentarer där och jag tänker svara på dem i det här inlägget.

Dels så ifrågasätter ni mina kroniska sjukdomar. Eftersom jag inte gillar att berätta om sådant har jag valt att lägga dem under kroniska sjukdomar. Men sådana kommentarer är så onödiga och här kommer några exempel på kroniska sjukdomar jag har.
- allergier: pälsdjur, damm, pollen, nötter, banan, vissa äpplen, starka dofter mm
- astma
- sköldkörteln krånglar vilket bla innebär att jag kommer att behöva medicinera resten av livet 
- psoriasis
- atopiskt eksem
- ätstörning

Räcker det?

Inte..
Jag hade vid sju års ålder haft över 75 öroninflammationer. Jag har missat mer än ett läsår sammalagt under grundskolan. På gymnasiet vill de att jag skulle gå om ett år. Allt för att jag har lätt att bli sjuk och då blir det ordentligt. Jag har tagit bort mandlarna av den anledningen. Ni vill inte byta med mig, jag lovar!

Kom inte helt anonymt och ifrågasätt mig och det jag väljer att berätta.

Till "Jag": du är FEG! Du skriver att du har en blogg, lämna länk till den då! Visa att du är så mycket bättre än jag. Du har inte en aning om vem jag är och hur jag är.
Ge dig inte på mig bara för att våra intressen ligger inom olika områden. Jag är en människa precis som alla andra. Varför är det mer rätt att gilla fotboll och bilar än kläder och kändisar?!?!

Jag begär inte att ni ska gilla samma saker som jag gör, men snälla. Det finns massor med bloggar, läs en som passar erat intresse, stickning, bakning eller smutskastning kanske?!
Jag tycker inte att allt handlar om yta, men visst jag har lätt för att döma pga ytan, det erkänner jag. Men jag ser alltid till att lära känna människor för att bilda mig en korrekt uppfattning. Ett tips till er!

Detta skriver jag endast för att ni ska fatta, jag har mycket i mitt liv som är jobbigt som jag måste kämpa mot. Så snälla döm mig inte för mitt intresse, min blogg är den del av mig som jag väljer att dela med mig av.



(Vilket innebär att jag säkerligen kommer ångra mig och ta bort delar av det här inlägget imorgon då jag sovit på saken....)

Kommentarer:
Postat av: lindamaria

Gillar din blogg. Trist med skumma kommentarer. Spelar det någon roll vad man skriver i sin blogg, de som inte gillar det behöver inte läsa. Nu menar jag inte att jag rättfärdigar att man skriver vad som helst.

Men endel gillar nog att reta upp sig, varför läser de annars för.

Postat av: Maja

Kom igen tjejen. Don't let the´m get to you. Du är BÄST!=)

2006-02-09 @ 08:23:37
URL: http://majawallin.blogg.se/
Postat av: Angelica

Vad tråkigt det är med sånt här.... jag förstår inte att så många ger sig på din blogg, det är liksom inte rättvist.
Jag tycker om din blogg, eftersom den är väldigt personlig samtidigt som du har med en massa skvaller och mode... strunta i detta nu, jag vet att minst 10 snälla kommentarer kommer följa efter detta, och bli inte arg/ledsen över såna här påhopp nu...

2006-02-09 @ 08:24:24
URL: http://www.blondieangel.blogg.se
Postat av: Joanna

Neej!!! Ta inte bort inlägget....stå på dig. Du ger mig inspiration till vardags....bästa bloggen!!!!

2006-02-09 @ 08:42:07
Postat av: Husmusen

Stå på dig tjejen! Bry dig inte om anonym smutskastning. De fega stackarna förtjänar inte din tid. Hoppas du fr en jättebra dag idag!

2006-02-09 @ 09:07:18
URL: http://www.husmusen.blogg.se
Postat av: alek

Jag tycker du har superkul blogg o är säkert inne flera gånger om dagen! Det är bara avundsjuka människor som kan skriva nåt elakt till nån man inte känner....

2006-02-09 @ 09:11:27
Postat av: Hanna SG

Haka inte upp dig på de tråkigt kommentarerna! Det kommer alltid att finnas folk som inte gillar det man gör, det går inte att komma ifrån. Din blogg är min favoritblogg just för att du, som Angelica skriver, både är personlig och ytlig. Den perfekta kombinationen :-)

2006-02-09 @ 09:20:54
URL: http://www.sourgrapes.se/blogg
Postat av: emma

Jag tycker om din blogg.bloggar även din från min sida och läser den dagligen flera gånger om dagen. Jag tycker med det är fegt av henne att skriva så som hon sa. Människor som skriver något elakt är avensjuka och vill ha samma möjlighet som dig men de kankse inte kan uppnå? jag förstår att du har det jobbigt. du lider av många kronsika sjukdomar. usch det måste var jobbigt och hemskt att ha de sjukdomarna. Ha en bra dag Emmaria:) Skriv om det du tycker är kul att skriva om i din blogg. det gillar jag att läsa hittar även en viss insprations hos din blogg:)

2006-02-09 @ 10:07:09
URL: http://emma86.blogg.se
Postat av: Maria

Jag mår alltid lika dåligt när jag hör om folk som har kroniska sjudomar. Jag hade själv problem med sköldkörteln för 2 år sen och missade ett halvår i skolan och fick gå om. Jag mådde hemskt dåligt under den perioden och gick ner mig totalt. Jag fick veta att jag skulle äta levaxin resten av livet. Min mamma hittade då en artikel i DN om kinesiologi och vid den tidpunkten var vi desperata och villiga att prova allt. Det var dyrt, men vi gav det en chans. Efter bara några veckor kände jag mig bättre och inte långt efter var jag helt frisk. Jag vet inte om det är något för dig, men jag kände mig tvungen att berätta det här när jag läste om dina sjukdomar. Hör gärna av dig om du vill veta mer. Ha det bra!
ps. din blogg är jättebra! jag läser den varje dag.

2006-02-09 @ 10:14:55
URL: http://mariaskolding.blogg.se
Postat av: Blancaflor

Jag förstar att det ar jobbigt att bli pahoppad, främst för att det är sa orättvist. I alla fall, jag hoppas att du inte blir alltför paverkad av negativa kommentarer. Jag alskar mode och trender men ser mig absolut inte(och ingen som traffar mig heller) som en ytlig person. Man kan vara snygg och smart! ;)))

2006-02-09 @ 10:33:16
Postat av: Sanni

Jättebra skrivit!!! Hoppas att skitsnackarna tänker sig för en gång extra efter att ha läst ditt inlägg! Keep up the good work girl!!!

2006-02-09 @ 10:38:47
URL: http://www.sanni.blogg.se
Postat av: Emma!

Stå på dig!
Tycker din blogg är en jätte bra inspirationskälla!
Kör på bara!
Apropå dina sjukdomar.. så känner jag igen mig!
Ha en bra dag!

2006-02-09 @ 10:50:41
Postat av: v

go emmaria.. jag gillar din blogg och din attityd stå på dig.. allla borde ta efter det.. hoppas livet flyter på kramar v

2006-02-09 @ 11:01:13
URL: http://adnav.blogg.se
Postat av: Sarah

Otroligt bra skrivet! Din blogg är fantastisk att läsa, stå på dig!
Som jag skrivit till en annan tjej förrut som också störde sig på elaka kommentarer, oftast grundas dessa personerna nerklankning på osäkerhet och avundsjuka! Låt dom inte trycka ner!

2006-02-09 @ 14:16:53
URL: http://jelving.blogg.se
Postat av: Charlotte

bra sagt . ingen ska bry sej om det !! det e din sak . stå på dej :D

2006-02-09 @ 16:18:09
Postat av: Julia

Bra ord! Stå på dig, för ingen har rätt att klanka ner på dig. Jag gillar verkligen din blogg, so keep up the good work! :)

2006-02-09 @ 17:58:00
URL: http://prick.blogg.se
Postat av: Emmaria

TACK alla för den positiva feed-backen!
Jag vill inte låta mig påverkas, men just de två kommentarerna jag läste igår kändes så orättvisa. När de började ifrågasätta det jag skrivit om mitt allra mest privata så blev det för mycket.
Som tur är så flyter det av mig ganska snabbt, men visst har vi väl alla rätt att ha olika intressen. Och som Blancaflor skriver så behöver inte jag uppfattas som ytlig i min vardag. Man ska nog inte glömma att det man läser om i en blogg är det som författaren väljer att dela med sig av. Det finns nog väldigt få av oss som berättar om precis allt.

Nu ska jag lyfta blicken och försöka tränga bort de inskränkta personerna som inte har något bättre för sig än att lämna anonyma kommentarer.

Ingen ska få mig att sluta blogga, ingen förutom mig själv då :)

2006-02-09 @ 21:54:30
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: julia

Säger som alla andra, stå på dig! De anonyma är bara fega och avundsjuka. De hoppar på andra människor för att känna sig tillfreds. DU ska veta att du inte är en i mängden, alla är något speciellt! Kramar!

2006-02-10 @ 21:39:28
URL: http://juliie.blogg.se
Postat av: peter

fan, skaffa ett liv, eller iaf ett jobb

2007-12-04 @ 20:45:04

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits