inatt jag drömde...

Usch, jag hade en konstig dröm inatt.
Jag drömde om någon som betyder/betytt väldigt mycket för mig. Först var vi på date och allt var jättemysigt. Helt plötsligt bara så vände han och ställde konstiga frågor till mig och var provocerande.
Jag vet att jag blev ledsen och undrade varför han höll på så. Då slutade han och var gullig igen.
Nr vi sedan skulle gå från restaurangen till bilen så började vi plötsligt kyssas. Och då började han kritisera hur jag kysstes (knäppt jag vet!). Än en gång blev jag ledsen på honom och frågade varför han betedde sig så.
Då kom en lång harang om allt han tyckte var fel med mig och vad jag borde förändra och varför han inte trdde han ville vara med mig alls längre.
Det blev väldigt personligt och påminde om det uppbrottet vi gjorde. Detta var kanske inte riktigt lika illa men jag blev berörd. När jag vaknade i morse trodde jag att detta hade hänt. Det var ingen kul känsla och hela dagen idag har jag känt att min självkänsla varit låg.
Det är helt sjukt att han kan påverka mig genom en dröm. Men det visar den makt han hade ett tag. Helt galet! HUr kunde jag tillåta det? Men just då såg jag inte det, jag var blind av kärlek. En utomstående kan nog inte fatta hur det faktiskt är. Jag trodde väl aldrig jag skulle vara i den situationen...

Hoppas den här natten blir trevligare i min nya säng!

Kommentarer:
Postat av: eremo

jag förstår precis vad du menar. att låta nån annan få styra så över en tror man inte är möjligt. men hjärtat o hjärnan brukar inte vara överens i såna situationer.
skönt att du tagit dig ur det. man mår så mkt bättre då.
kram

Postat av: Emmaria

Dte är ju sjukt såhär i efterhand att man lät det bli som det blev. Men som sagt hjärta och hjärna kommunicerar inte med varandra..
Att ta mig ur det och sedan resa mig har gett mig mer styrka än jag trodde var möjligt. Jag kan inte se mig själv i den situationen igen..
Nu mår jag suveränt, fast det är klart det kommer över mig ibland och då känns dte rejält!
Kram

2006-02-06 @ 11:16:09
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Sofia

Det är ju så konstigt det där med drömmar också. Dom hänger verkligen över en under dagen. Svåra att skaka av sig.

2006-02-06 @ 12:46:22
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Emmaria

Ja det är väldigt jobbigt att de stannar kvar och spökar för en.. usch!

2006-02-06 @ 22:39:51
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits