Dagens outfit 10/1

Det blev shorts idag!

  • svarta knälånga shorts
  • svarta strumpor
  • svart topp
  • kortärmad blus, ljusblå med rosa små blommor
  • ljust rosa munkjacka
  • svarta smålösa halvhöga stövlar
  • hängande hår
Går emot min princip idag, munkjacka på jobbet är inget som händer särskilt ofta. Men jag ville vara bekväm idag och det är jag. Men så fult är det inte. Jag har ju shorts, skillnad om jag hade haft jeans och munkjacka på mig! Tur att inte paps ser mig...


 




Kommentarer:
Postat av: Sofia

Jag är också känslig för munkjacka. Det ser lite för mycket 14-åring ut liksom. Men ibland blir det rätt. Som på dig idag. Tycker det var godkänt med munktröjan till shortsen.

Appropå luvor så är det så himla ofta jag tycker att jag ser en söt tröj eller kofta, men så visar det sig att den har luva! Varför sätter man på en luva i onödan för? Det borde vara förbjudet på alla tröjor förrutom sweatshirts.

Postat av: Emmaria

Nej det är lite gränsfall på det. Skönt att jag fick okej på klädseln idag trots allt :)

Hur många gånger har jag inte blivit besviken då jag hittat en söt tröja, dragit ut den ur raden och så är det luva?! Fattar inte varför man ska förstöra kläderna på det viset.. Undra hur vissa som designar tänker?!

2006-01-10 @ 10:22:25
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: eremo

vadå nu hänger jag faktiskt inte med? är det så farligt med luva? jag gillar det. munktröja o jeans tycker jag kan vara skitsnyggt :)

2006-01-10 @ 10:32:24
URL: http://eremo.blogg.se
Postat av: Sofia

Yepp. Har du sett den där söta koftan på hm? Den är grå, finstickad och i midjan har den ett snöre med små fluffiga bollar på ändarna? Jag älskade den när jag såg den... men: LUVA! Det förstörde allting helt!

Det är förstås en smaksak. Men jag gillar det bara på träningsgrejer och munkjackorna jag har till mjukisar hemma. Annars: Nej tack. Sen finns förstås undantag när man kan lyckas med en munkjacka. Men jag gillar inte munkis och jeans. Det är lite trist på nåt sätt.

2006-01-10 @ 10:55:48
URL: http://sofiaovarlden.blogg.se
Postat av: Emmaria

eremo: farligt och farligt, det är nog mest en smaksak. Själv har jag inte ens haft någon tröja med luva förrän jag fick en munkjacka i julklapp 2004. Go for it! Gillar du det så ska du absolut slita det med hälsan! :)

Sofia: ja den är ju så himlans fin! Men luvan... Åh, vad trött jag blir ibland. Tänk alla dessa kavajer också som de satte luva på för ett tag sedan. Gräsligt.

Träningskläder och myskläder kan ha luva, men annars är det som sagt bara ytterst få undantagsfall! :)

2006-01-10 @ 11:04:44
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: eremo

shit jag är helt ute alltså!!!
ahahhaha
nä men seriöst, tur att inte alla tycker lika. var tvungen o tänka hur många tröjor jag har med luva...o det är ju för sjutton bara på träningskläderna märkte jag. vilken tur! :)

2006-01-10 @ 11:08:19
URL: http://eremo.blogg.se
Postat av: Emmaria

Helt lost :) Haha..
Nej då, men det är väl skönt att alla tycker olika!

2006-01-10 @ 12:05:01
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits