Filippa K

18534-1369

Filippa K
expanderar och ska nu ge sig på den tyska marknaden. Kul!
Jag gillar mycket av Filippa K:s kläder. De är klassiska med enkla snitt och bra kvalitet. Jag har inget Filippa K plagg som jag är missnöjd med. Har flera par byxor som hållit länge, någon skjorta som jag visserligen inte använder så mycket men det har mer med färgen att göra... Tröjor och toppar är väldigt sköna.


bild från N24.se

Kommentarer:
Postat av: heroine

Som basplagg tycker jag absolut att Filippa K funkar utmärkt. Men jag kan känna att det blir lite väl basic ibland, lite för snällt. Men det funkar ju, och det är så kul när det går bra för svenska designers. (I köpenhamn är Filippa k faktiskt oerhört populär) Och min svarta Filippa K kappa är ju trots allt sååå snygg!

Postat av: Emmaria

Håller med dig, basplaggen är suverna. Sedan är de kanske inten alltid de mest utstickande plaggen. Men det är det som är så bra tycker jag. Plaggen håller länge och ser snygga ut, då kan man matcha det med trendiga plagg och accessoarer så blir man trendig och snygg!

2006-01-14 @ 14:21:27
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: Helén

Filippa är utan tvekan mitt favoritmärke. Stilrena, snygga och som ni nämner klassiska plagg. Äger många underbara små söta blusar av just märket Filippa K, ja största delen av min garderob består idag av Filippakläder. Länge leve Fröken Knutsson!

2006-12-29 @ 00:21:10

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits