chasing harry winston

I lördags läste jag ut Chasing Harry Winston av Lauren Weisberger, hon som skrivit Devil Wears Prada och Everyone Worth Knowing. Jag tycker den var riktigt bra! Den handlar om tre vänner som sätter ett vad, eller egentligen är det bara två av dem som slår vad. En ska bli förlovad innan året är slut och den andra ska uppleva ett liv utanför ett fast förhållande (dvs ons). Den trejde ställs inför sitt eget dilemma. VIll inte berätta för mycket och förstöra något, men det är storylinen. Jag tycker den här boken är bäst hittills av Lauren! Läs!!

bild via google.se

Kommentarer:
Postat av: Stina

Jag gillar Laurens böcker, förrutom att det alltid blir någon jobbig sensmoral i slutet. Både modebranschen och pr-branchen får ju rejäla kängor i tidigare böcker. Men jag ser ändå fram emot att läsa denna! :)

Postat av: Emmaria

Jag håller med precis, tycker inte om de där böckerna där det nästan blir en tvärvändning på slutet för sensmoralens skull. Det var det som gjorde att jag gillade den här mer, den har inte samma stil som de andra två böckerna har haft. De var ju ganska lika varanadra fast i lite olika miljöer.

2008-09-03 @ 14:36:02
URL: http://emmaria.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits