två böcker

Jag är på desperat jakt efter böcker nu till semestern. Det kommer behövas en hel del. På stranden läser jag hela tiden. Får räkna med en bok om dagen. OCh några tidningar på det. Får nyhetsmail från bokus och såg att Denise Rudberg släpper boken Åse. Undrar så när den kommer i butik!?! Vill så gärna få med mig ett exemplar. Även Marie Jungstedt har kommit med nytt, senaste boken heter Den mörka ängeln.
Det jag gillar med Denise böcker är att ofta har de en anknytning till tidigare böcker. Det finns en röd tråd på ett eller annat sätt. Känns genomtänkt! Dessutom är det kul att läsa om hur en karaktär framhävs i ena boken för att i nästa, som handlar om karaktären, ge en helt annan bild!

bilder via google.se

Kommentarer:
Postat av: Maj

Jag har frågit deg förut, men det verkar som du inte har sett det;P Men då bara frågar jag en gong til: Vad jobbar du som? Jag trodde jag såg dej, men jag torde inte fråga ;P

2008-06-30 @ 22:22:36
Postat av: Emmaria

Oj förlåt, absolut inte med mening som jag inte svarat. Jag jobbar med inkommande telefoni på ett inkassoföretag. Vad kul att du trodde du såg mig! Var och när?

Postat av: Maj

Oj, nej, då såg jag dej inte ;P Jag trodde det var du som jobbade i en Din sko, men det var det altså inte ;P

2008-07-01 @ 10:54:02

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits