le gossip

Ännu en fest för Gossip Girls kommande säsong 2. Saknades gjorde Blake, Penn, Chace och Ed, åtminstone från bilderna jag sett... Fast vem saknade dem när Leighton var söt i djupt rosa klänning, Taylor såg tuff ut i svart och Jessica såg nedtonad ut i nude.


Leighton ser glad ut tillsammans med pojkvännen Sebastian Stan som gästspelat i två avsnitt.

Kommentarer:
Postat av: C

OMG! menar du att han som spelat Greve marcus (för det är väl han på bilden,ser så ut! och han var väl med i typ 2 asvnitt bara) och hon är tsammans in real life? hehe. ärligt han är för ful för henne, hon är för fin för honom:P

2008-10-27 @ 20:24:01
Postat av: Emmaria

Jag tycker han är ganska söt! :) Han spelade Carter som gick med Serena på balen, inte Marcus.

Postat av: C

nemen guud då missförstod jag, haha nu har jag ställt in mig på att det var "greve marcus" o leighton ;)

men okej, hmm jaså det var i säsong ett elr? vetdu exakt vilka två avsnitt som han gästspelade i? måste fan ta o kolla in grabben nu :D

förresten såg att du nämnt att du laddar ned serien på bot torrent, hur gör man då så att säga och hur lyder hemsidan?puss!

2008-10-29 @ 23:35:01
Postat av: Anonym

Vet du ifall dom var ett par redan innan den här serien startade och därmed via henne som han fick chans att provspela till denna roll, elr om dom hittade varann genom serien? Blev kära framför kameran ;p ?

2008-10-29 @ 23:36:59
Postat av: Emmaria

Googla bit torrent så får du mer info. ett grund program och sedan söker man på specifika saker man vill ladda ner via olika sidor. (kan också finnas via google)

Jepp han var med i säsong 1. Vet inte alls hur de träffades eller så... Han var med i Hi Society och det avsnittet då Blair hade sin sleep-over, minns inte namnet.

2008-10-30 @ 23:00:23
URL: http://emmaria.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejhopp! Hoppas du haft en trevlig kväll! :)

2008-10-30 @ 23:03:51
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits