Ullared-tips

Ska till Ullared imorgon och tänkte se om någon har tips på saker att titta efter där. Jag har varit där en gång tidigare och det var jättelänge sedan. Kemisktekniska prylar känns ju givet, men finns det andra grejer? Vore jättesnällt med tips :)

Kommentarer:
Postat av: frida

Hej. köp inte billiga linnen där, ingen bra kvalitet. Om du köper trosor så köp större storlek än du brukar, de krymper.. Grejen e det med gekås att kvaliten oftast är dålig, så det gäller att kolla tygerna mycket innan du köper. De t finns hyfsat bra smink, märkessminket då. typ maybelline. Lycka till! /Varbergaren.

2007-10-02 @ 11:38:47
Postat av: Josse

Hej. Passa på att köpa hårspray, hygiensartiklar och grejer, mycket billigare men samma märken. Skivor, Dvd:er och sånt är ju också billigare. Själv tycker jag att man kan hitta riktigt bra & snygga kläder. Har bland annat en klänning där i från som är ett av mina absoluta favoritplagg, köpte den för mer än ett halvår sedan, den har använts flitigt men kvalitén har absolut hållit i sej!.. Aja lycka till, du kommer säkerligen inte komma där ifrån utan några fynd, Ullared är kul!..:)

2007-10-02 @ 17:18:20
Postat av: emma

kolla på allt det finns massor med dvd och cdskivor brukar vara toppen billigt. sen finns det massor med outlets utan för med :)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits