sol

Nu lyser solen! Ska snart förflytta mig för att kunna njuta en stund. Gårdagskvällen spenderandes krypande på golvet ute på landet. Haha.. Jag var alltså hemma hos min bror och lekte med Filip. Han är helt underbar! Synd att han börjat kräkas lite mer bara.. Speciellt som jag inte återhämtat mig helt från min magsjuka och lätt blir illamående. Fast jag älskar honom så jag får leva med det :)
SEnare idag ska jag bege mig till landet. Känner mig rastlös så jag åker lite senare eftersom två hela dagar på landet hade nog fått fart på varenda lilla myra i kroppen på mig!
Har fått en plita/vagel i ögonvrån.. Not so nice. Är röd och håller mig undan smink idag. Nästa gång jag klipper mig (någon gång i maj) så ska jag färga fransarna igen. Fattar inte varför jag inte kan färga endast fransarna om jag inte vill klippa mig. Låter ju knäppt, men om man inte skulle färga brynen så fick man inte göra det... Hur logiskt är det då?! Skulle jag färga brynen skulle jag se galen ut. Dels så skulle ingen tro när jag säger att jag är naturligt blond och dels skulle det bara se knäppt ut!
Fick förresten frågan, igen, i början av veckan om det verkligen var min hårfärg! Jepp det är det. Alla blir alltid lika fascinerade...

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits