kommentarer

På sistone har jag inte fått så mycket kommentarer, hoppas inte dte är ett tecken på att jag blivit trist eller så. Då får ni gärna säga ifrån. Lite konstruktiv kritik har jag aldrig dött av. Även om jag inte är världsbäst på att ta det så kan man låta det gro och ta dte till sig så småningom...

Numera får man fylla i en liten kod för att verifiera sin kommentar, helt enkelt för att slippa spam. Så kommentera gärna. Tips till förbättring tas också gärna emot!


Kommentarer:
Postat av: filibabba

tycker din blogg är jättebra! det var faktiskt en av de allra första bloggarna jag läste (kanske den första) och jag brukar tänka på det när jag är inne på din blogg =)

Postat av: Emmaria

Tack! Det värmer ska du veta :)

2007-05-26 @ 11:29:09
URL: http://emmaria.blogg.se
Postat av: sara

Jag tycker det har varit lite mycket gnäll på sistone. Det gör en inte så benägen att kommentera. Fast jag läser vidare ändå, tycker du har många bra inlägg också.

2007-05-26 @ 17:41:22
Postat av: Emma

JAg håller med Sara tyvärr. Mycket gnäll om sjukdomar, dåliga läkare, för stora kläder, för små skor osv. Du har själv sagt att denna bloggen är till för att "fly" vardagen och problemen men istället skickar du dem vidare på oss läsare.
Visst har jag förståelse för att det kan vara tungt ibland, och man vill skriva om det men nu känns det snarare som en vana.
Så gärna lite fler positiva inlägg! :)

2007-05-26 @ 18:16:20
Postat av: Cassandra

Din blogg är jättebra ju! du skriver mycket och är väldigt aktiv, (+ i kanten):p ja, det dära med spam, hmm.. tycker det är lite små jobbigt att kommentera när man måste fylla i det Hela tiden.. :/ , (jag som är bekväm kanske? :P)
Ha det så bra, och fort. att vara så aktiv, kommer skriva lite mer kommentarer :) / C

2007-05-27 @ 09:41:02
URL: http://cassandrajohansson.webblogg.se
Postat av: Emmaria

sara: okej, tar tll mig detta.
Emma: Ska försöka vara lite mer positiv. Men det finns mycket som inte är roligt och ibland behöver jag få det ur mig och då blir det lätt att det sker i det här forumet. Livets orättvisor är ena dagen dåliga läkare medan andra dagen alldeles för stora skor. That's life. Tyvärr beror nog vanan helt enkelt på sanningen... Det senaste dryga året har varit ganska svart för mig.
Fast jag ska försöka vända på det här. För tänker jag mer positivt så kan jag självklart dra upp det mesta ur träsket.
Cassandra: Tack, vad kul att höra!
Förstår vad du menar om fyller-iet, jag är också bekväm... Kul att du läser ändå! :)

2007-05-27 @ 22:48:07
URL: http://emmaria.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits