drömmar

Inatt, alltså den som var till idag, drömde jag om en gammal kompis. Vi gick i samma klass 1-9, sedan hamnade vi på samma gymnasie efter att hon var på ett annat år1. Efter studenten och varsitt break-up så blev vi tight igen och hade riktigt kul under 1-2 år med mycket party, träning, bad och semesterresa. Vi gled ifrån varandra sedan, det finns en annan anledning men den är inte till min fördel riktigt... Fast det riktigt slutet kom ett år senare då vi skulle jobba ihop en sommar. Går inte in på detaljer, men då svek hon mig rejält och sedan dess har vi inte pratat, alls. Nu drömde jag om henne inatt. Hon hånade mig på något vis och jag mådde uruselt. Allt var hemskt och hon skrattade rått där hon satt mitt i en folkmassa med någon annan, minns inte vem.
Usch, verkligen konstig dröm alltså! Har återigen börjat drömma, något jag gjorde under hela hösten. Mest jobbigt är nog att jag inte förstår var allt kommer ifrån. Jag drömmer om bekanta, grannar, gamla kompisar osv. Såå konstigt!


Kommentarer:
Postat av: Malin

Drömma gör man väl varje natt?

2007-05-12 @ 15:33:07
Postat av: Emmaria

Visserligen, men de flesta minns inte sina drömmar då de vaknat. NU sover jag såpass lätt så då har jag lättare att komma ihåg mina drömmar. Det är då de blir jobbiga eftersom de ligger kvar i mina tankar och jag undrar vad de betyder osv.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits